Advertentie

UFO’s houden ons van kernwapengebruik af…??!


x

x

Houden UFO’s ons van kernwapengebruik af…??!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Stel je voor: buitenaardse mensen/wezens die over ons ‘waken’.. Wat zouden daarbij dan hun bedoelingen kunnen zijn? Sommigen lachen misprijzend, bij het noemen van de term ‘buitenaardse wezens’, ondanks de hoge statistische waarschijnlijkheid dat er ergens anders in het universum, veel geavanceerder leven is dan hier op Aarde. (Kijk eens, wanneer je dit statistisch wilt geloven.. naar deze uitleg (HIER) van de ‘Drake-vergelijking’ in dit verband.. ) Maar wat je hier gaat lezen, is niets anders dan getuigenissen van militairen over de hele wereld die beweren dat ze met hun eigen ogen deze UFO’s hebben gezien. En de schijnbare reden die deze militairen geven voor het bezoek/ingrijpen van deze UFO’s, zal je ontzag inboezemen…

Dit zijn de voor zichzelf sprekende woorden die luitenant Robert Jacobs tijdens een interview in het CNN-programma ‘Larry King Live’ spreekt, als hij vertelt, wat zijn militaire overste hem op het hart drukte, nadat ze getuige waren van een UFO bij Vandenburg Air Force Base. “U moet hier nooit meer over spreken”

Kijk naar deze echte foto van een afzonderlijke waarneming boven de Amerikaanse militaire installatie in 1952. Luitenant Jacobs hierover:  “Wat we daar toen in de lucht fotografeerden, heeft mij de rest van mijn leven beïnvloed en dit heeft een enorme invloed gehad op mijn begrip van het universum en van de manipulatie van onze geest door de overheid”.

Robert Jacobs is hoge luchtmachtofficier met een insigne/clearance voor het afvuren van geleide kernraketten en hij was verantwoordelijk voor de optische instrumentatie van deze raketten, waarbij zijn team ervoor zorgde dat de ballistische raketten correct gelanceerd zouden worden. Maar op deze bizarre avond, zegt hij getuige te zijn geweest van iets onverklaarbaars, waarbij hij zijn superieuren toeriep: “We hebben een UFO!’ Jacobs’ superieuren leken echter opvallend rustig en zeker niet zo opgewonden; Jacobs kreeg bijna onmiddellijk te horen: “Wat jou betreft: dit is niet gebeurd!”

Kijk hier naar dit CNN-interview:

Maar Jacobs’ is niet het enige lid van het leger dat getuige is van een UFO. Er zijn veel andere voorbeelden, maar één ander incident deed zich voor op de Malmstrom Air Force Base in Montana en het is één van de meest opmerkelijke gebeurtenissen in deze geschiedenis van UFO ontmoetingen met het leger. Dit voorval vond plaats in maart 1967 op een basis die verantwoordelijk was voor de bewaking en controle van een grote hoeveelheid kernwapens. Getuigen zagen op deze avond, een rode, gloeiende UFO net buiten de voorpoort hangen. Daarna werden alle nucleaire raketten uitgeschakeld en gingen ze volledig op ‘dood’. Alle systemen waren ‘down’.

Hieronder een filmpje van kapitein Robert Salas, een van de mannen die betrokken waren bij dit incident, die zijn getuigenis gaf op de Citizens Hearing on Disclosure die een paar jaar geleden plaatsvond, waar een aantal academici, politici en ex-militairen samenkwamen voor verschillende congresleden om de zaak te bespreken en wat daar gebeurde:

Met al deze incidenten in de buurt van, of direct boven nucleaire raketlocaties, moet men zich de vraag stellen: proberen deze UFO’s menselijke nucleaire experimenten te belemmeren om apocalyptische vernietiging te voorkomen? Nou, het is een theorie die regelmatig ook is naar voren gebracht door hooggeplaatste officieren. Eén ervan genaamd Colonel Ross Derdickson, die het grootste deel van zijn carrière heeft doorgebracht met het werken op en nabij nucleaire wapensites halen we hier aan.

Volgens Dedrickson ontving hij talrijke ‘Verslagen van bezoeken van UFO’s aan de opslagfaciliteiten’. Hij voegde daaraan toe: “We observeerden de UFO’s en zagen dat de UFO’s zeer geïnteresseerd waren in de faciliteiten (kernwapenfabrieken) die op bezoek waren….Een paar (test)kernwapens die de ruimte in werden gestuurd, werden door de buitenaardsen vernietigd. En dat lijkt hun (buitenaardse) grote zorg: om de integriteit van de aarde te behouden omdat het hun eigen systeem aantast…

Er was één incident toen we een atoomwapen als test boven de Stille Oceaan gingen laten ontploften…. Het zou een verstoring veroorzaken, omdat het de communicatie over de Stille Oceaan volledig afsloot, gedurende een aantal uren, waarin dus geen radiotransmissie beschikbaar was op enig moment…. Dit is één van de zaken waar de buitenaardse wezens, zoals ik later begreep, zich grote zorgen over maakten. Omdat deze proeven onze ionosfeer beïnvloeden. Dat ook ‘ruimtevaart’ niet mogelijk was, door de elektro-magnetische vervuiling in het magnetische veld, waar ook zij van afhankelijk waren/zijn.

Aan het einde van de jaren ’70 en begin jaren ’80 probeerden we een atoomwapen op de maan te plaatsen en het te doen exploderen voor wetenschappelijke metingen en voor andere zaken, zoals beoordeling van eerdere wetenschappelijke gegevens, reactie etc. Kennelijk was dit niet aanvaardbaar voor de buitenaardse wezens…. Zij vernietigden het wapen voordat het naar de maan kwam. Het idee van een explosie in de ruimte door een regering van de Aarde was kennelijk niet aanvaardbaar voor de buitenaardse wezens. En dit is telkens opnieuw aangetoond door deze wezens, die een hoge mate van technische know-how én sociale intelligentie hebben”.

Het lijkt er bijzonder op, dat deze verhalen, waarvan er nog véél meer op het internet te vinden zijn, duidelijk maken, dat buitenaardse wezens proberen om mensen te waarschuwen of simpel af te sluiten van het gebruik van kernwapens. Omdat wij mensen, eenvoudigweg niet te vertrouwen zijn met zo’n enorme nucleaire macht? Gezien alle getuigenissen, zou het niet verwonderlijk zijn. Kijk voor de volledigheid ook nog naar deze 10 onverklaarbare neerstortingen van raketten..

6 gedachten over “UFO’s houden ons van kernwapengebruik af…??!

 1. Hier 2 korte video’s (+/_ 5 min.) met NL ondertiteling over de waarnemingen van UFO’s in samenhang met nucleaire installaties en ICBM-raketten.

  Vrijgegeven Amerikaanse regeringsdocumenten en de getuigenissen van inmiddels een paar honderd voormalige of gepensioneerde militairen, hebben zonder twijfel de realiteit van (nog steeds voortgaande) UFO-bemoeienissen met Amerikaanse kernwapensites vastgesteld. Ondanks dat het in veel gevallen alleen om het waarnemen van UFO’s boven de ICBM locaties gaat, waren er verschillende incidenten waarbij plotseling en gelijktijdig een aantal kernraketten op non-actief gingen, juist op het moment dat USAF militair beveiligingspersoneel meldde dat ze schijfvormige voertuigen in de nabijheid zagen.

  UFO’s en kernwapens – de geheime link onthuld – deel 1
  https://www.youtube.com/watch?v=uEBtC4AsIX8

  UFO’s en kernwapens – de geheime link onthuld – deel 2
  https://www.youtube.com/watch?v=LVbnlsI0fds

 2. De tekst van WTK sluit dan ook aan bij een ander belangrijk werk over deze materie :
  “Disclosure”(2001) van Steven M. Greer, met een ganse reeks van getuigenissen en kopijen van documenten over het UFO fenomeen. Op pagina 352 is er een kopij van het kaft van een dossier met de veelzeggende titel : ” Soviet effort to confront extraterrestrial life – 3 february 1967 “.
  Het was dus niet alleen in de USA dat men geïnteresseerd was in buitenaards leven.
  In het boek The SS Brotherhood of the Bell van Joseph P. Farrel wordt het UFO fenomeen ook aangeraakt op pagina 361 : “Titel : 10 Document 12 : The MJ -12 : Bowen Encyclopedia on Flying Saucers – The Kammlerstab and Nazis Saucers”. Gezien de verschillende bronnen, houd ik dan ook alle opties open.

 3. Een bron die ik per toeval vond :
  https://www.collective-evolution.com/2018/11/26/cia-document-shows-what-happened-after-the-kgb-shot-down-a-ufo/
  met citaat :
  ” The KGB Incident
  Which brings us to a document, stored in the CIA archives, that describes how Mikhail Gorbachev — who, by the way, once publicly stated that “the phenomenon of UFOs does exist, and it must be treated seriously” — was “dissolved.”
  It’s a document keeping tabs on a report a media outlet put out, which again, clearly shows a high level of interest from them.
  It states that “U.S. intelligence obtained a 250-page file on the attack by a UFO on a military unit in Siberia,” and it goes on to describe something extraordinary:
  The file contains not only many documentary photographs and drawings, but also testimonies by actual participants in the events. One of the CIA representatives referred to this case as “a horrific picture of revenge on the part of extraterrestrial creatures, a picture that makes one’s blood freeze.”
  According to the KGB materials, a quite low-flying spaceship in the shape of a saucer appeared above a military unit that was conducting routine training maneuvers. For unknown reasons, somebody unexpectedly launched a surface-to-air missile and hit the UFO. It fell to Earth not far away, and five short humanoids with “large heads and large black eyes” emerged from it.
  It is stated in the testimonies by the two soldiers who remained alive that, after freeing themselves from the debris, the aliens came close together and then “merged into a single object that acquired a spherical shape.” That object began to buzz and hiss sharply, and then became a brilliant white. In a few seconds, the spheres grew much bigger and exploded by flaring up with an extrememly bright light. At that very instant, 23 soldiers who had watched the phenomenon turned into… stone poles. Only two soldiers who stood in the shade and were less exposed to the luminous explosion survived.
  The document then goes on to state:
  The KGB report goes on to say that the remains of the UFO and the “Petrified Soldiers” were transferred to a secret scientific research institution near Moscow. Specialists assume that a source of energy that is still unknown to Earthlings instantly changed the structure of the soldiers’ living organisms, having transformed it into a substance whose molecular composition is no different from that of limestone.
  The document ends with a comment from a CIA representative, who said, “If the KGB file corresponds to reality, this is an extremely menacing case. The aliens possess such weapons and technology that go beyond all our assumptions. They can stand up for themselves if attacked.” (=einde citaat).
  Ik weet niet of andere lezers met dit voorval bekend zijn. Gezien de inhoud geef ik het dan ook met het nodige voorbehoud,gezien de CIA bron die niet uitblinkt door betrouwbaarheid, maar ik sluit echter niets uit. Uit de volledige tekst in de link, blijkt immers ook dat heel wat gegevens over UFO’s geheim gehouden worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.