Advertentie

UFO’s in ‘officiële’ filmopnames: verbijsterend!


Een van de eerste opnames van de veelbesproken ‘Maantoren’.. Een object dat op foto’s van NASA consequent werd ‘uitgegumd’,waardoor alleen een smudgevlek zichtbaar bleef.. Deze opname uit 1965 toont aan dat deze maantoren alles behalve een verzinsel is..!

x

UFO’s in ‘officiële’ filmopnames: verbijsterend!

2012 WantToKnow.nl

x

Een van de meest bizarre details van filmopnames van het maanoppervlak; een ‘lichtwezen’ dat zich ‘kennelijk’ schuil houdt achter een rotspartij.

De videocompilatie die je hieronder gaat zien, omvat de belangrijkste filmopnamen van UFO-waarnemingen en filmbeelden van anomalieën die openbaar zijn. Het gaat in de meeste gevallen over beelden van NASA. Al deze voorbeelden, met een paar uitzonderingen, zijn de laatste 50 jaar gefilmd door Russische- en NASA-astronauten. Ze tonen in een aantal gevallen verbijsterende beelden vanuit verschillende achtergronden. Maanwandelingen, maanpassages, ruimtebeelden enz. Gemaakt door astronauten van Geminivluchten, het Apollo/Soyuz-testproject, Skylab, STS en ISS. Daarbij nog een paar Russische opnamen vanuit hun onbemande Zond en het Mir-ruimtestation.

De voorlaatste filmopname is de enige in deze compilatie die een opname laat zien die niet van een officiële bron afkomstig is en die niet in de ruimte is gemaakt. Deze clip toont een LTP-geval (Lunar Transient Phenomenon),gemaakt met een camera die was gekoppeld aan het oogstuk van een telescoop die op Aarde stond en precies op de juiste plek op de maan was gefocussed. Deze opnames zijn te danken aan de Italiaanse amateur astronoom Alberto Mayer die deze geweldige opnames maakte.

Hoewel deze filmopnames, eigenlijk zonder uitzondering, allemaal opnames zijn die ‘officieel’ geclassificeerd zijn als ‘ongeïdentificeerde objecten’, betekent dat absoluut NIET, dat NASA, noch het Amerikaanse ministerie van Defensie, noch bepaalde elementen in de wetenschappelijke wereld, volledig in het duister tasten over deze krachten die zichtbaar zijn op deze filmbeelden..! Want vergis je niet, de ‘Powers that Be’ zijn ZEKER op de hoogte van veel, zo niet alles, rondom dit UFO-ruimtefenomeen en meer ook op de hoogte van de mysteriën van ons Universum, dan ze ons ooit zullen vertellen..

Wij, het ‘pleps’ van deze planeet, worden in een continue staat van onwetendheid gehouden, niet-waardig om kennis te nemen van de achtergronden van de waarheid achter bijvoorbeeld het ruimte-UFO-fenomeen. Dat gebeurt door hen, die achter de schermen, feitelijk aan de touwtjes trekken in onze wereld. In deze video is keer op keer te zien dat er fragmenten zichtbaar zijn en blijven, van deze massale cover-up, van deze verbijsterende waarheid; fragmenten die als flinters te vinden zijn in de officiële overheidsarchieven van de afgelopen tientallen jaren. Flinters die we dienen op te sporen, om onszelf de waarheid te gunnen en onszelf te onderwijzen over een van de meest monumentale cover-ups in de menselijke historie, waar iets nóg heftiger is dan de leugens die worden verteld, namelijk de waarheid!

x

x

7 gedachten over “UFO’s in ‘officiële’ filmopnames: verbijsterend!

    1. goed compilatie filmpje, terug naar Hans Anders? de ‘Vaagheid’ Verklaard; het enige dat je vaak ziet is dat de interdimensionaliteit van veel Orion georiënteerde voertuigen, dat je voelt aan je aardse simpele water aan dat er iets niet klopt aan een voertuig dat van binnen groter is dan van buiten, en veel van deze voertuigen zijn niet Vriendelijk… je kunt dat voelen als je er naar kijkt, misselijk en hoofdpijn opwekkend, veel van dit soort voertuigen hebben de vorm van een (evil) Vork, het V teken in negatieve zin, ze overlappen gedeeltelijk onze opzettelijk beperkte 3d realiteit, daarom vaak wazig voor ons en Dubbel, en ik word misselijk als ik er naar kijk, feel the evil techno forces in your gut buik… Van Dattum Dusz Vandaar.. maar je bent een grijze paapse meeloop media lul als je nu nog beweert dat er niks is..

    1. omdat we al lang stealth overgenomen zijn door die techno 4d parasieten zonder dat we het zelf willen weten, kijk maar naar het schimmel gewei op de kop van lady gna gna knibbel knabbel knuisje op onze huiselijke zuig buisjes.

  1. Ik weet niet of sommige projectielen niet zelf door de mensheid de ruimte in is geslingerd? En of er i.p.v. Aliens meer de visie gelegd kan worden op geestelijk of goddelijke wezens? Daarbij altijd twijfel over de opvatting leven. De mens behoort i.i.g. tot de aarde en zo is de wereld ook geschapen een mensheid buiten de aarde zal niet vruchtbaar zijn ook al trachten we dit te bewerkstelligen maar zwaarte kracht heeft invloed op ons overleven en levensduur.

  2. Altijd! zijn die dingen wazig of vaag gefilmd. Ik geloof het pas als ik er eens 1 haarscherp voorbij zie vliegen. In ons luchtruim of erbuiten. Dit schiet niet op. Fotoshop, hoax etc. Als ze er zijn, waar blijven ze dan. Hoelang circel het verhaal van UFO’s al rond. Ik geloof het niet.

  3. Het zijn altijd vage beelden. In mijn bewustzijn heb ik wel duidelijke beelden gezien. Ik geloof dat op de maan wezens wonen omdat ik het heb mogen zien. Vanaf mijn vroegste jeugd zag ik ronde voertuigen door de lucht komen vlak voordat ik in slaap viel. Toen wist ik niet van het bestaan van Ufo’s af. In dromen zag ik hoe mensen werden opgehaald, wat voor mij niet zo positief leek. Verder kan ik nog veel meer vertellen !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.