Advertentie

Chemtrail bewijs: genocide van de mensheid..!


weather modification patent

Op 7 december vindt het Chemtrail-symposium plaats, dat Centrum Zonnewijzer en WantToKnow.nl sámen organiseren. Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. En dat het delen van informatie over chemtrails nodig is, mag maar weer eens blijken uit onderstaande informatie. Informatie die helemaal niet op zichzelf staat; want iedere goed-ingevoerde bezoeker van deze site, wéét dat chemtrails een gegeven zijn.

Uit het programma ‘Koppen’ (CANVAS):
Peter Vereecke:
“Dagelijks worden we vergiftigd door vliegtuigstrepen, de zogenaamde chemtrails.”

Marc Juncker (Instructeur bij het ministerie van Mobiliteit): “In de vliegtuigen worden specifieke sproeisystemen geïnstalleerd” 

Uitgevoerd door ‘officiële’ instanties, vooral in de VS en op de VS-bevolking. Maar vergis je niet: ook in Europa wordt er lustig op lost gesprayd..! Heb je nog nooit van dit fenomeen gehoord, dan wordt het écht hoog tijd..! De officiële instanties doen dit sprayen af als ‘kletskoek’, maar tegelijkertijd wordt toegegeven, dát er gesprayd wordt, maar dan vanuit het ‘weer-beïnvloedings’-perspectief.. Met andere woorden: het is voor onze eigen bestwil, dat die vliegtuigen deze rommel in de atmosfeer sproeien..!

Dat achter dit fenomeen een bizar en heftig spel schuil gaat, werd onlangs ook weer bevestigd door Martijn van Staveren, in zijn lezingen over ‘Buitenaards Contact’.. De reikwijdte van dit fenomeen, chemtrails, is heftig en naar onze mening is alleen een goed geïnformeerd mens in staat, op te staan en zich te verweren tegen dit heftig ingrijpen in onze natuurlijke habitat…!

En bedenk dat ook de ontkenning van chemtrails van een dusdanig ‘professioneel’ kaliber is, dat eigenlijk meteen al duidelijk is, dat ook deze ontkenningen van deze spray-politiek onderdeel zijn van het chemtrail-programma zélf. Professioneel opgerichte bedrijven bijvoorbeeld, die als dekmantel dienen voor deze activiteiten. Dat bijvoorbeeld onder het motto van ‘blusvliegtuigen’ en ‘weerbeïnvloeding’ deze camouflage wordt benoemd.

We raden je aan, mocht je twijfels hebben of er überhaupt wordt gesprayd, zélf op onderzoek te gaan op het internet. Of je blijft hier nog even op de site en klikt HIER voor het zoekresultaat voor chemtrails op WantToKnow.. Met name professionele mensen als Dan Wighington zijn bijna dagelijks bezig om fundamentele feiten op hun websites te plaatsen, die bijdragen aan het bewustzijn rondom dit heftige fenomeen.

En uiteraard zullen wij op het a.s. symposium óók zorgen voor een goed onderbouwd verhaal rondom het sprayen van giftige en bio-chemische rotzooi in de atmosfeer van onze Aarde..!

contrails chemtrails

Hier op de site vind je o.a. artikelen over de pionier van chemtrail-bewustwording terug, de Belg Peter Vereecke. Hij is oud-politicus en ex-burgemeester en hij is het die deze chemtrail-waanzin naar de publiciteit blééf en blijft brengen. Hij deed daar onlangs in het Vlaamse Tv-programma ‘Koppen’ ook verslag van aan de Vlaamse Tv-kijkers. Kijk zelf naar deze uitzending, waarin ook Marc Juncker aan het woord komt. Kijk of er sprake is van een complot-hetze of een neutraal-journalistiek product..! HIER

En ja, natuurlijk werd Vereecke als ‘conspiracy-figuur’ afgeschilderd, ja, zelfs door een heuse wetenschapper, een filosoof tot op de grond afgebrand. “Complotdenkers leggen verkeerde verbanden en komen in een tunnelvisie terecht,” aldus de redelijk zelfingenomen ‘filosoof’ Johan Braeckman.

x

x

E
En wat er dan gesprayd wordt..? Over de soort spray kun je verderop informatie lezen. Maar over de grootte het volgende: Kijk eens naar de roze deeltjes, zogenaamde ‘nano-deeltjes’ in vergelijking met fijn strandzand (linksonder), een mensenhaar (diagonaal linksboven/rechtsonder) en stofdeeltjes en pollen. (lichtblauwe bolletjes). Er wordt gesprayd met deeltjes ter grootte van deze roze nano-deeltjes, op massale schaal.. En dat allemaal om het weer te beïnvloeden..??

 

x

x

Chemtrail bewijzen – Genocide van de mensheid

 x

Born o.a. 2014 © Susan Duclos (origineel HIER)
2014 © vertaling (en aanvullingen) WantToKnow.nl/.be
x

Vanmorgen vond ik in mijn mailbox een fascinerende maar kippenvel-bezorgende email van een vriend van All News Pipeline (ANP). Dit is een website waar ‘naakte’ en rauwe nieuwsfeiten onder ogen worden gezien en gepubliceerd. Ze schuiven niets onder tafel. De mail gaat over de gevaren van chemtrails en lijkt 100% harde bewijzen te bevatten voor het bestaan van chemische contrails. Het onderwerp mag niet onder de noemer ‘samenzweringstheorieën’ vallen, waar het té vaak heen gemoffeld is en wordt.

Donald Potts en zijn vrouw Debbie.
Donald Potts en zijn vrouw Debbie.

In het artikel zijn de patenten af te lezen, waaruit blijkt dat chemische stoffen door vliegtuigen overal in de wereld worden verspreid. Daarnaast is er een getuigenis van een veteraan te lezen, die het video- en fotobewijs levert. Het plan achter dit chemtrail-sproeien..? Het gaat volgens deze klokkenluider om de agenda van genocide van het menselijk ras. Mocht je op de site van All News Pipeline willen kijken, dan kom je ook dit artikel tegen van 14 september 2014 (HIER) waarin ene Steve Quayle zelfgenomen foto’s laat zien van chemtrails van diverse kleuren en waarschuwt voor de stoffen die wij door chemtrails door inademing in onze lichamen krijgen.

Bewijzen voor deze beweringen zijn ook gedaan door veteraan Donald J. Potts: “Ik ben een van de militaire veteranen die probeert de mensheid wakker te schudden. Zoveel mogelijk mensen moeten deze informatie onder ogen krijgen, deel via Facebook, Google Plus, Twitter, email, of wat dan ook. Dit is keihard bewijs van het bestaan van chemtrails, bewijs dat het geen complottheorie is.

Donald Potts noemt 3 samenvallende toepassingen voor de ontvolkingsagenda en geeft de onderstaande video’s die overtuigend bewijs leveren. Volgens Potts staan deze punten op de chemtrail-agenda:

1) Genocide van de wereldbevolking, mensen vergiftigen en ziek maken, met o.a. kanker, dementie, ALS, Multiple sclerose, de mysterieuze Morgellon-ziekte (vezels die in de huid lijken te groeien, nanobots)

2) De lucht met een wolkendek versluieren om gebeurtenissen te verbergen, zoals extra planetaire lichamen die in ons melkwegstelsel komen (Planeet X en bruine dwerg zon, planeten zoals Nibiru, en hun manen) en ruimteschepen in onze atmosfeer chem(ische)-trails worden door de Illuminati en de Verenigde Naties ingezet met alleen maar slechte bedoelingen. Alsjeblieft, bekijk deze video’s en vanaf nu weet je dat chemtrails echt zijn, dat ze bestaan, dat ze SLECHT zijn, LEVENSBEDREIGEND en GENOCIDE in de zin hebben.

3) De planeet aarde beïnvloeden, opwarming van de aarde veroorzakend, ten behoeve van het Reptielenras dat ons in werkelijkheid bestuurt. Hieronder zijn 7 links die bewijs leveren van het bestaan van chemtrails. Het bestaan van chemtrails is geen complottheorie. Ja, de overheid ontkent het, tot ze voor het gerecht of een onderzoekscommissie worden geroepen en verklaren dat ze alleen het weer willen beïnvloeden, om regen te kunnen maken.

Zie voor meer informatie hier op Mr. Potts’ Facebook pagina.

Onze luchten worden nog steeds ingekleurd als een kleurboek van de dood, we ademen nog steeds chemische giftige lucht in en ‘toevallig’ worden steeds meer mensen ‘ziek’ met mysterieuze symptomen, mensen verlamd of dood achterlatend. De term ‘Spray and Pray’ in de militaire wereld betekent zoveel mogelijk vuurkracht gebruiken, om onder de vijand zoveel mogelijk dodelijke slachtoffers maken. In dit geval zij wij dus de vijand.. De chemtrail vliegtuigen worden bemand door negatieve blackops militairen en CIA Evergreen Air. Beiden staan voor 100% onder controle van de Illuminati.

interplanetary climat changeEn als je niet gelooft dat we keihard, ‘In your face’ worden bedonderd, dan lees je rustig verder en kijkt bijvoorbeeld op deze foto, hoe het bedrijf ‘Evergreen Aviation’ officieel in staat is om vliegtuigen te maken, die sprayen.. En dat allemaal onder het kopje ‘weathermodification’.. (Zouden dáár die geruchten vandaan komen van de opwarming van de Aarde..?) Het wordt dus weer 180° ingedraaid, waarbij de leugen als een ‘pittige waarheid’ wordt gebracht..! En waar we dat meer zien…? Kijk naar het hoofdartikel van vandaag.. (HIER) Kortom, de mensen achter deze ‘Evergreen Air’ weten natuurlijk méér, veel meer.

En ondanks hun kletsverhalen, sorry, hun promotieverhalen over ‘blusvliegtuigen’ in 2009, is deze functie van Evergreen nergens in de praktijk terug te vinden.. En waarom ze niet zijn ingeschakeld..? Natuurlijk krijgt de/een officiële instantie ‘National Forest Service’ de schuld van het volledig over het hoofd zien van deze marktleider in ‘blusvliegtuigen’..

weather modification

En dan natuurlijk nog de officiële kant van de ‘Weather-Modification-story’..
Want waar heb je gelezen dat er officieel door een of ander parlement goedkeuring gegeven is voor deze ‘weermodificaties’..? Is er consensus wereldwijd over de genoemde opwarming van de Aarde..? (Mogen wij je -tussendoor even- deze link geven van een presentatie van David Wilcock 0ver weersveranderingen op ALLE PLANETEN VAN ONS ZONNESTELSEL..? HIER een deel van zijn presentatie uit oktober 2010) Maar het verhaal is duidelijk.. Er moet vanzelfsprekend, net als bij de oorlog in Irak en Afghanistan, een ‘reden’ zijn, die de miljardeninvesteringen fundament geven, die deze klimaat-engineering met zich meebrengen.. Andersom gezegd: we dienen te weten waar het geld van onze gezondheidsondermijning vandaan komt.. Belastinggeld..? OK, maar dan is het toch wel goed besteed..?

Video’s
Zoals je hierboven leest, verwijst Donald Potts ons naar een aantal video’s die kenmerkend zijn voor het vernietigende karakter van chemtrails. Want als je nog niet begrijpen kunt of chemtrails écht zijn of niet, kijk dan bijvoorbeeld eens naar déze eerste clip. Het is dus zeker geen ‘samenzwerringstheorie’, en iedereen zou ervan op de hoogte dienen te zijn, omdat we allemaal deze lucht inademen. Terwijl je deze woorden leest, worden er wereldwijd weer tonnen aerorsols gesprayd!
x

X

Bij het volgende filmpje hoort deze Engelstalige technische tekst:
‘Bifurcation of the trails is due to the duel thrust emissions from the high-bypass turbofan engine. Only 15% to 20% of the air intake goes into the engine combustion chamber to produce the water vapor necessary for a contrail to form. Remarkably, a whopping 80% to 85% of the thrust that exits the engine is NEVER subjected to the combustion chamber. This means that almost all the thrust in INCAPABLE of producing a contrail. 

Furthermore, the 15 to 20% that is subjected to combustion is almost completely neutralized by the dominant mixing from the 85% of “dry” thrust that passes around the combustion chamber to provide almost all the thrust.  The thrust from the combustion chamber creates the appearance of a “bifurcated” trail because the 15% of the emission creates the small doughnut hole in the bypass thrust that is actually laced with chemical aerosols secretly injected from inside the engine. 

This finding explains why no fuel additives are found to explain the chemical trails since the additives would degrade engine performance if passed though the combustion chamber. To avoid engine damage, the aerosols are injected in the bypass stage where excessive engine wear is far less. Lastly, the pilots likely have little control of aerosol emissions since the ability to start and stop the chemical spray is contraolled remotely as in “drone” or fly-by-wire technology from a remote site.

Modern jet engines are fitted with transponders that report engine performance to the manufacture through transmission of data to a satellite. With radio frequency communication already in place it becomes possible for the engine to respond to a remote satellite command where chemical aerosol emissions are turned on and off without the pilot or crew having to be involved.  This explains why pilots may not be good whistleblowers since they have no, or insufficient knowledge of the secret devices located inside the engine.’

x
Ted Gunderson, ex-FBI-chef, over chemtrails
Een van de klokkenluiders rondom chemtrails is ex-FBi-agent Ted Gunderson. Hij stierf in juli 2011 onder verdachte omstandigheden; veel van zijn onthullingen, niet alleen over chemtrails, zijn nog even actueel als toen hij ze bekend maakte. (HIER vind je een link naar het werk van deze man.) Hier is een van de verklaringen over chemtrails van Ted L. Gunderson:
“Deze chemical trails, worden losgelaten en gesprayd over een groot deel van de VS en Engeland, Schotland, Ierland en Noord Europa. Ik heb ze persoonlijk gezien, niet alleen in de VS, maar ook in Mexico en Canada. Vogels sterven erdoor, en vissen, met honderdduizenden, overal ter wereld. Dit is je reinste genocide, dit is puur vergif. Het is moord, gepleegd door de krachten achter de Verenigde Staten van Amerika.

Het element dat achter deze business zit in onze maatschappij, moet gestopt worden. Ik weet van 2 locaties, waar de vliegtuigen staan die deze rotzooi over ons heen uitstrooien. 4 Van deze vliegtuigen zijn van de ‘Air National Guard’ in Lincoln, Nebraska. En de andere vliegtuigen komen uit Fort Sill, Oklahoma. Persoonlijk heb ik de vliegtuigen gezien, die geparkeerd stonden in Lincoln, Nebraska bij de ‘Air National Guard’; het zijn vliegtuigen zonder identiteitstekens..! 

Het zijn grote, om bommenwerpers-lijkende vliegtuigen, zonder markeringe, zoals gezegd. En dit is dus een grote misdaad tegen de mensheid, een misdaad tegen de VS, tegen de burgers van deze grote natie. “The must be stopped..!”Wat is er aan de hand met het Amerikaanse Congres?Dit heeft een effect op de hele Amerikaanse bevolking, hun vrienden, familie en natuurlijk ook hénzelf. Wat is er met hen aan de hand? Wat is er in hemelsnaam aan de hand met de piloten die deze vliegtuigen vliegen? Zij sodemieteren deze rotzooi over ons heen, dit gif, op hun eigen families nota bene.. Iemand moet hier toch iets aan gaan doen? Iemand uit het Amerikaanse Congres moet opstaan en dit gedonder stoppen. Dank u voor uw aandacht, ik ben Ted Gunderson.”

x
Nog een klokkenluider, Kristen Meghan
Kristen Meghan, ex-militair, in de functie van ‘Air Force Sr. Industrial Hygienist/Environmental Specialist’. Haar job had een ‘Air Force Specialty Code’ (AFSC) en die was 4BOX1, of ook wel ‘Bio-environmental Engineer’. Deze vrouw geeft een keiharde presentatie over wat ze heeft ontdekt over de officiële betiteling van chemtrails: ‘Geo-engineering’. terwijl ze in dienst was van haar land.  (zie voor volledig artikel HIER op WantToKnow)

x
Let op voor deze diaserie van de chemtrail-vliegtuigen, van binnen en van buiten.. Hoe lang kan de wereld doorgaan met het ontkennen van het bestaan van deze vliegtuigen..? En vooral wat ze uitvreten, op wereldwijde schaal? Het is GEEN THEORIE, maar het is een keihard FEIT. Wakker worden of van de New World Chaos genieten..? Wil je een lijst van patenten wellicht zien, die door de overheden zijn ingediend rondom chemtrial-activiteiten..? Kijk HIER 

x
En zo gaat het maar door, het ene filmpje ná het andere, dat deze praktijken aan de orde brengt..! Wil je nog een indrukwekkend filmpje zien, gemaakt door chemtrail-expert Dane Wigington, dan kijk je naar deze zogenaamde ‘Public Hearing’, een hoorzitting dus, waarin experts, wetenschappers en andere deskundigen verklaringen afleggen over chemtrails. (HIER) Veel van de verklaringen gaan eigenlijk over de aanwezigheid van aluminium nano-deeltjes in de gesprayde rotzooi..! Luister goed en je hoort de invloed van deze metaalverbinding op de menselijke hersenen.

spray and spray

* * *

 

59 gedachten over “Chemtrail bewijs: genocide van de mensheid..!

 1. Het is schandalig, het gaat maar door en maar door en nog steeds zijn er veel mensen die dit afdoen als een complottheorie. Hoe dom kun je zijn, kijk eens omhoog mensen, is het normaal dat onze luchten door rasterwerken worden vervuild, dit wordt dan nog afgedaan als uitlaatgassen van de lijnvliegtuigen. Tja, hoe lang wil men nog de kop in het zand blijven steken? Het gaat ten koste van onze gezondheid, juist daarom is het goed om mensen erop te wijzen, elk levend wezen staat bloot aan deze giftige stoffen. Kijk maar eens in je tuin naar je planten of bomen, donkere vlekken op de bladeren, boompjes die totaal zijn verwoest en niet eens de kans krijgen om te groeien door deze troep. Terras van mij zit vol met zwarte vlekken en zijn echt niet te verwijderen door een hogedruk reiniger. Onder mijn grote tuintafel zijn de terrasstenen nog als nieuw, ra, ra, hoe kan dat nou? Mijn donkergrijze tuintafel is inmiddels bijna wit uitgeslagen door deze troep, als ik mijn hand over de troep haal heb ik een chemisch wit goedje in mijn handen, is dan allemaal normaal. Ja blijkbaar wel, de mensheid is afgestompt, in slaap gesukkeld door de mms, het staatsjournaal, gemind controlled en niet meer in staat om kritisch te denken.
  Wanneer worden wij massaal nu eens wakker, Messing waarschuwde al meningmaal, als de mensheid niet ontwaakt, zitten we binnen een aantal jaren opgesloten in de fuik van de elite, als het zo doorgaat krijgt hij gelijk, ik kan en wil graag positief blijven, maar de moed zakt me wel vaak in de schoenen door hetgeen er allemaal plaatsvindt op deze mooie aardbol.
  De mensheid moet wakker worden, niet omlaag kijken naar de grond, maar omhoog, zoals Sammie deed, hoog Sammie kijk omhoog en dan zie je de vervuilde lucht.

  1. Ja Albertien, ik ben het roerend eens met jou…ik maak me ook vreselijke zorgen over al deze gifstoffen die je ook nog niet kunt omzeilen. En ik wordt gek van mensen die me voor gek verklaren. Ik ga mensen in mijn famillie niet blijven waarschuwen! Dan moeten ze het zelf maar weten…ondertussen krijg je dingen te horen van dat de mensen steeds ouder worden en steeds gezonder terwijl ze notabene met bosjes omvallen!! Daar wordt ik gek van. Ignorance is bliss? Niet altijd! Er zijn altijd dingen die we kunnen doen…en ook voor jezelf…probeer in elk geval gistoffen te beperken in zaken waar je wel in kunt kiezen! Misschien dat het chemtrail gif dan niet de spreekwoordelijke druppel wordt! Ik vind het sowieso zo’n domme opmerking om te zeggen dat we 80 worden!! Dan denk ik ja die mensen die 80 worden nu nog die zijn opgegroeid met nog fatsoenlijk voedsel en geen chemtrails! Het merendeel van de mensen slaapt nog steeds maar ik weet wel dat er steeds meer mensen de komende tijd wakker gaan worden en dat er steeds meer dingen aan het licht komen…ik maak me wel vaak zorgen over de toekomst van mij en ook zeker van mijn zoontje van 3…het is toch vreselijk dat we niet op kunnen tegen die ellendige mensen die beslissen over ons lot alleen omdat ze geld hebben. En wij maar werken ervoor. We werken om onszelf te vergiftigen…ik denk ook altijd mensen wordt toch wakker!!!!

  2. Je zult versteld staan wat de ‘elite’ van plan is dit jaar. De New World Order. Kipnuggets van MC Donalds waar siliconen in zitten, fluor in water in VS waar je kanker van krijgt, ook het sprayen komt aan de orde in een docu op YouTube (google op New World Order 2014), dat ze contant geld willen afserveren en iedereen een chip ingebouwd krijgt waarop je zogenaamde “geld” staat, maar ondertussen kunnen ze je overal volgen. Ze willen van de hele mensheid maar 0,5 biljoen overhouden. Er zijn Russen onder psychiatrische behandeling gezet, deze worden straks gebruikt om terreuraanvallen te doen, zodat een aanval op Rusland gerechtvaardigd is. Als je al die dingen ziet, leest dan word je echt bang om nog eten te kopen in winkels, om in de buitenlucht te lopen omdat je denkt dat het gezond is, om je in grote groepen mensen op te houden bij evenementen enzovoort… brrr

 2. Het grote ‘Er Hangt Iets in de Lucht: Chemtrails/Weather/GeoEngineering/HAARP’ symposium zondag 7 december in Centrum Zonnewijzer is een feit! HealingSoundMovement en WantToKnow organiseren samen deze belangrijke dag over het fenomeen ‘Weather/Geo-engineering en HAARP’.

  Is het echt mogelijk om het weer kunstmatig te veranderen? Worden we echt besproeid met mogelijk gezondheidsbedreigende stoffen? Als het antwoord ja is, waarom dan!? En wat zijn zogenaamde ‘chemtrails’ eigenlijk en of wat voor manier onderscheiden ze zich van de normale ‘contrails’ (‘normale’ uitlaat van vliegtuigen)? Wie is verantwoordelijk voor dit verschijnsel? Kan een dergelijke wereldwijde operatie qua tijd en geld wel aannemelijk worden gemaakt? En zijn de verantwoordelijken zelf wel beschermd tegen de negatieve biologische effecten van de inhoud van de chemtrails? En wat zijn de wereldwijde gezondheid technische, politieke en sociaal-maatschappelijke gevolgen van dit verschijnsel? En welke rol kunnen wij zelf spelen om een oplossing te bieden? Of dient de politiek en de overheid dit te doen? En als het antwoord nee is op de vraag of wij besproeid worden, wat is dan het doel van de zogenaamde ‘geo-engineering’ en deze bewuste beïnvloeding van het klimaat?

  Laatste nieuws, speciaal overgevlogen vanuit Griekenland – als hij goed zicht heeft deze dag – zal Wayne Hall (Universiteit van Sydney, onderwijzer en vertaler, voormalig nucleaire ontwapening activist en nu geo-engineering activist, zie ook http://enouranois.eu/?page_id=126) speciaal komen spreken over de politieke aspecten van dit verschijnsel deze dag! Zijn presentatie is getiteld “The next step for the Movement against Climate Modification and HAARP”. Zie een stukje van zijn presentatie van een paar geleden alvast hier: https://www.youtube.com/watch?v=F9tIegLgBCs

  Maar we zijn ook erg blij met de bijzondere toezegging van de Belgische piloot Marc Juncker (tevens examinator FOD ministerie van Mobiliteit en Vervoer te Belgie, auteur van diverse boeken) om te komen spreken over dit merkwaardige fenomeen! Zijn presentatie draagt de titel: “Owning the Weather in 2025: Geo-engineering en de implicaties voor ons ecosysteem”.

  Overige sprekers die dag (ieder belicht een apart stuk over de geschiedenis, de gezondheidsaspecten, de politieke implicaties en de multidimensionale aspecten van het fenomeen, et cetera) zijn Désirée Röver, Martijn Van Staveren en John Consemulder (tevens discussieleider tijdens afsluitende dialoog met het publiek).

  We zullen deze dag kijken naar de geschiedenis, de sociaal-maatschappelijke, de sociaal-economische, de geopolitieke, de gezondheidstechnische en klimatologische achtergronden en implicaties, maar vooral wat dit uiteindelijk voor onze aarde en haar bewoners inhoudt en zal gaan inhouden, en wat onze rol hierbij kan zijn..

  Onze insteek is dan ook een eenheids- en oplossingsgerichte aanpak, waarbij we de koppen uit het zand steken, de hakken juist in het zand zetten (stop: niet verder!) en onze hoofden en harten aan het werk zetten om dat neer te zetten wat we WEL wensen, daarom organiseren we dit soort dagen ook in Centrum Zonnewijzer, het gaat dus juist om de bekrachtiging van de mens. Hopelijk zien we jullie terug zondag 7 december in Centrum Zonnewijzer:

  http://www.centrumzonnewijzer.nl/contact/

  1. John, klinkt interessant. Een van mij ‘stokpaardjes’ 😀
   Ik kom graag, hopelijk wordt me dan niet verteld dat de chemtrails de sporen van buitenaardse ufo’s zijn 😉

 3. Maar dan toch,ik geloof het best,maar waarom roeien die mensen zichzelf dan ook uit?
  Hebben ze een geheim medicijn of een methode om dit gif niet in te ademen?.
  Ik begrijp dit niet.

  1. Ik ben persoonlijk veel banger voor wat we niet zien, en weten, overal is de lucht vervuild door de auto’s mininparticulen, het oppervlakte water, maar erger nog het grondwater, dat sijpeld in een low tempo overal heen, en wordt overal vervuild industriën, landbouw-veeteelt, en dan de zeeën, ze zijn inmens groot maar ook aan hun incaserings vermogen komt een eind, ooit achter een groot cruisschip achter langs gepasseerd, op het moment dat ze hun vuil water tanks loosden, ja nou zeg kilometers menselijk afval, het is verboden ze behoren dit in de aanloophavens te lozen, maar dat kost geld, we waren in staat om de Franse waterpolitie te bereiken en die hebben een rapport opgemaakt ?, en dan de atoom centrales met hun koelwater, met kleine lekjes, en soms hele grote zo als in Japan, dit te samen is denk ik levensbedrijgender als de chemstraal voor mijn gevoel een valse vlag om de rest te verstoppen, aandacht afleiden.

 4. Dank je wel Michelle voor je support.
  Laten we hopen dat de mensheid vroegtijdig ontwaakt, het enige wat ik kan doen om mensen af en toe er op wijzen om eens naar de vliegtuigstrepen te wijzen en of ze dit normaal vinden, maar bij velen gaat het er (nog) niet in.
  Probeer zelf dan maar zoveel mogelijk gezond te eten, ook dat is al een kunst, overal zitten de bewuste E-nummers in verwerkt, dus altijd weer even het etiket lezen voordat je een product gaat kopen.
  Goed voor jezelf zorgen, ik kan me voorstellen dat jij je zorgen maakt over je 3-jarige zoontje, je wilt graag een veilige en gezonde plek voor kinderen op deze aardbol.
  Toch denk ik dat er straks een keerpunt gaat komen, er komt steeds meer aan het licht en overal ter wereld worden deze chemtrails al besproken en politiek aanhangig gemaakt, zo ook nu in Nederland als ik de heer Consemulder zijn reactie lees. Nu nog meer aandacht in de mainstream media, maar dat zal wel een lastige worden, die mogen (nog) niks zeggen. Het zal straks toch een keer moeten gebeuren, hoe meer licht op zaken wordt geworpen die het daglicht niet kunnen verdragen, hoe beter!.

  1. Dat kunnen ze niet alleen maar doen ze al een tijdje zo te zien. Inderdaad ze moeten toestemming hebben om over Nederlands luchtruim te vliegen, dus wat zegt dat …
   🙁

 5. Word hier elke keer weer zo verdrietig van.. Gisteren zag het weer heel sluierig uit, extremer dan normaal en dan nu dit berichtje weer…..

  Mijn ogen zijn open maar doe ze liever dicht maar dat lukt me niet meer. Probeer van alles te doen om mijn kinderen een iets gezonder leven te geven maar het kost me wel een rib uit het lijf.

  Ik zoek nog iets om de chemtrails boven ons huis te beperken, helaas kan ik niks onzichtbaar boven de hoofdjes van mijn kinderen hangen om ze te beschermen haha, iemand tips, ik ga straks ook stenen kopen, shungit staat bovenaan de lijst, maar iets tegen die sluiers, geen idee.

 6. Er wordt hier gesproken over moord door middel van chemtrails,maar het zijn niet alleen chemtrails die de mens bedreigen.
  Als ik zo eens rond me kijk zie ik de maatschappij hard achteruit gaan.
  We leven in de tijd van Multi media,televisie,computer(spelletjes) enz.
  Wat wordt ons tegenwoordig voorgeschoteld zowel op tv als met computerspelletjes?
  Het is een en al moord, geweld ,bloederige taferelen,sex voor de sex en niet uit liefde en ga zo nog maar even door.
  Heel veel jeugd neemt hier aanstoot aan en vinden dit als we niet oppassen de gewoonste zaak van de wereld.
  Naar mijn mening is dit een gebrek in de opvoeding van onze kinderen,dit komt volgens mij doordat veel ouders het te druk hebben met zichzelf(geld verdienen,luxe enz.)de kinderen worden het grootste deel van de dag door anderen opgevoed,als ze dan al eens thuis zijn luisteren ze niet meer omdat de ouders en de kinderen min of meer van elkaar zijn vervreemd,zolang men dit niet wil inzien zal onze maatschappij alleen maar geweldadiger worden met desastreuze gevolgen.

 7. Wij Lammert en ik willen graag komen op dit symposium op 7 december ik hoor wel wat de kosten zijn van je Guido.
  En van hoelaat tot hoelaat…ben benieuwd tot ziens op 7 december a.s. het was weer een bijzondere zaterdag gisteren..dank daarvoor wilma

 8. Genocide? Daar geloof ik niet zo in net zoals die chemtrail. Die zogenaamde stoffen worden dan door iedereen in geademd. Of leven die vooraanstaanden die mogen overleven in speciale bunkers? Maar die komen tenslotte ook buiten.

 9. Vandaag 23 november, inderdaad chemtrails al vroeg in de lucht bezig. De lucht die helder en blauw was, is binnen de kortse keer bewolkt geworden. Dit moet toch tegengehouden worden.
  Wanneer gaan wij in Nederland massaal de straat op. De politiek doet hier niets aan!

  1. Ik reed vandaag richting Den Haag, ook daar overal tramrails, ze zijn gewoon overal.
   Hopelijk gaat het wat beter met mijn dyslexie, kan verwarrelend overkomen.

  2. Je bent onderweg naar de toekomst die al verleden is, een tijdlus in de spiraal. Laat je verleiden door de verleiders en je zit vast in de tijdlus, laat die strepen los en ga op je eigen strepen staan, herinner wie je bent voorbij tijd en ruimte, doorbreek de tijdlus.

  1. Mijn verhaal was nog niet af…. Het wordt tijd om wakker te worden!!!!
   Niet onze kop in het zand stoppen, aktie ondernemen en petities tekenen…
   Ik weet dit al jaren, als ik er over begin wordt ik voor gek verklaard.
   Probeer me dit allemaal niet teveel aan te trekken, positief te blijven.
   Ik geloof dat de waarheid altijd naar buiten komt.
   Goed John!!! Groeten aan Renske!!!!

  1. We mogen niet meer sterven. Oudjes die lijden worden na een hartstilstand gewoon teruggehaald. Er valt nog genoeg geld uit hun te kloppen.
   Maar je kan niet zeggen dat we gezond ouder worden. Daarmee gaat jouw hele reactie onderuit.

 10. Ik zou willen dat de overheden die DIT toelaten, veroordeeld kunnen worden voor het willens en wetens ziek maken van mensen, dieren en natuur, door een onpartijdig internationaal gerechtshof en dat deze zeer negatieve praktijken met ingang van onmiddellijk stop gezet worden.

  1. Hallo Monika, duidelijker kan het niet, even een klein vloekje £$$£¤¤,
   ik kan het maar niet bevatten, met welk recht dit kan en mag, het is onze planeet !!!

 11. Mijn reactie op de eerste video is , dat ik zie dat de witte orb andere orbs activeerd die weer uitgestoten wordt richting aarde . Deze orbs bevatten verschillende soorten bewuste en onbewuste entiteiten , die nu hier op aarde zijn.Elementaren??? Deze zie ik persoonlijk (helderziende} De orb die ontploft bevat zwarte energie,(super kleine mensachtige wezentjes die creeren,ongeveer de grote van een speldeknop,deze zijn altijd onderweg. Nomaden)

 12. Natuurlijk mag het niet. Wat ook niet mocht is Syphilus geven aan the Tuskagee African Americans. Ook niet aan de mensen in Nicaragua. Maar het gebeurde toch. America is al JAREN bezig met eugenics.
  Waar komt de Ebola outbreak plotseling vandaan? Terwijl America een contract heeft voor a vaccine met een Canadese Pharmaceut?.
  Chemtrails worden hier beschouwd als conspiracy,by us and by that definition w are nuts.
  Een conspiracy is officially defined as an action taken by 2 or more people in secret. With 26 different intelligence agencies there are conspiracies “cooked up” on a daily basis. So this is a conspiracy alright, but not by the people who expose it but by the Government (U.S) who engages in it. I have been studying it for a number of years but did not find anything as extensive as this information. So many thanks and keep up the good work….It’s a criminal cabal here in Washington.

 13. Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die deze onzin geloven. Denk eens even goed na, en zet wel even je aluhoedje af:
  – Wat is het doel van deze ‘sproei acties’? De mensen die het verspreiden ademen namelijk ook zelf deze deeltjes in.
  – Denk eens na over de logistiek. Heel veel luchtvaartmaatschappijen zouden een installatie aan boord moeten hebben om dit te verspreiden, en het personeel zou dan ook zijn mond moeten houden. De maatschappijen moeten ook betaald worden, want vervoer van al die spullen kost een hoop brandstof.
  – Steeds komen weer dezelfde fotos en video beelden van normale contrails langs, kom nou eens met echt bewijs.

  Ik kan wel even doorgaan maar er worden echt geen chemicalien op deze manier verspreid. Maak je eerder druk om de CO2 en de afvalstoffen die al dat vliegverkeer verspreidt!

  1. Bewijs? Lees/luister/kijk het artikel eens zou ik zeggen, maar doe wel je oogkleppen even af, dan zie je de zaak met een ruimere blik 😉

  2. Wat nou als geo-enginering WEL plaatsvindt, maar niet met de duistere agenda die er achter gezocht wordt? Dat het geen publiek programma is, dat is bekend. Als het hoe, wat en waarom bekend wordt dan breekt er een pleuris uit.
   Mijn idee, ze lopen gewoon te kutten, proberen maar wat, weten dat het troep is, maar zolang het ontkend wordt bestaat het niet. Agenda 21 gaat voor een duurzame aarde, iedere verandering vraagt offers. fill in the blanks……

  3. Die geo-enginering vind altijd plaats, ook zonder de duistere agenda, domweg omdat mensen geloven in het goede waar ze mee bezig zijn…
   Dus waar staat iemand is de vraag.
   En de mensen die slecht willen, denken ook dat ze er goed aan doen pfffff
   Iedereen in hetzelfde schuitje dus….

 14. de laatste tijd betrap ik mijzelf op een andere manier van focus tijdens het beluisteren van onze meest klassieke alto new anti nwo think tank revo new century anti messenger helden van het eerste uur, je kent ze wel, vanuit de revo alto joeptoep trance die me 7 jaar nonstop bijkans dag en nacht bezwangerd hield van de herschreven historie en friese false valse geflageerde goudmelk aantijgingen van Atonisten zonaanbidders met dubbele Januskop, wie wat heb gedaan, of zou hebben gedaan, naarmate het me myself steeds meer moeite kost om ook maar 1 kloppende factual assertieve bewering te maken valt het mij steeds meer op hoe de vaak ongetwijfeld zwaar cashende kermisklanten soms 5 beweringen per zin kunnen maken zonder blikken of blozen, over wie van Atlantis is en wie tribale original eerst geboren Celt genoemd mag worden die via het midden oosten na een voor christelijke regionale ruzie een keer de Ierse kant op is komen roeien, via Queen Scota de dochter van een koning uit HisssSpanje (schijnt konijnenland te betekenen) en immaculate onbevlekte ontvangenissen van gezZeusoes en Alexander de Grote vanwege de uitverkoren interventie van het slangen ras, prima prachtig, who knows, zou zeer goed kunnen, met stijgende verbazing hoor ik space Martinus laatst een boude bewering plaatsen, tijdens interview met voormalig ongelovige Johan van OldenBarmhartigKamp, dat een gemgif spoor in de lucht digitaal discreet onderbroken stopt soms niet vanwege het abrupt offensichtlich uitzetten van de gifspuit maar vanwege het ontmoeten van een minder vochtige luchtlaag; dusz dat wat voor kort voor een beetje gemgif observant een hard intrinsiek bewijs was van opzettelijke in en uit geschakelde gif scheur maar af bij de stippellijn inmenging is nu ineens ongezien omgeturnd tot een autonoom continu natuur verschijnsel, ik bedoel de trance van aandacht door de atonale verhaalstijl in acht genomen, niet langer slik ik any boude kettingrook bewering, waarom moet ik 7 jaar doen om tot een paar mogelijke patronen te komen en kan een ander die nog niet eens geboren was toen ik begon te ademen, zonder enige kritiek en tegen dynamiek als een machine geweer in 5 minuten meer onaantastbare slik maar in ‘facts’ presenteren, of het nu messenger messias Tsar ion Michael is, die ik overigens zeer wel bewonder, of space Martie insgelijks, maakt me niet uit wie, voor mij zelf persoonlijk wordt het de laatste tijd steeds lastiger om datapoint facts als onomstotelijk te poneren, dat ‘er iets aan de hand is’ ; daar kom ik wel op uit, maar wat precies, als er zichzelf ondergravende tegenstrijdige anti info bestaat dan zie ik het steeds meer, meer van wie is wie naar wat is wat snapdat en slik niet zomaar, niet op grond van de bezwangerende hypno tonen van die toffe rondreizende kermos peeros met staffos uit spanjos, maar steeds meer op grond van ongeaarde niet bevestigde conflicterende floating info facts die als pepernoten rond gestrooid worden alsof het niet meer uitmaakt, zonder aanziens des persoons. Overigens gisteren jezuhova-iet creep Haiku Hermus opper new babylon live z’n rechter oog gruwelijk heftig zien shape shiften tijdens een baai baai zwaai zwaai afscheids ceremonie praat maar ongeïnterrumpeerde onzin interview gala op de Belgische tv, er is zeker iets aan de hand, het was geen vriendelijk oog, vertical slit, koud en boosaardig en overduidelijk, ik weet bijna vrijwel zeker dat het geen inbeelding was, waking up vanuit de geïnduceerde popie jopie antie trans theekrans naar de meer antietrans kritischer kijken tijdens het duaal cognitief aanprikken.

  http://www.veteranstoday.com/2014/11/22/evil-with-a-nice-face-the-janus-principal/

  Endgame, The World Matters – Michael Tsarion
  http://www.youtube.com/watch?v=XWFmPdRIqFg

  1. Beste Hyper, in wezen zijn we allemaal een beetje besmet met dit Januskoppen aspect, two sides of the coin.
   VT is een van de meest informatieve sites die er is ?????, denk ik ????
   Ben ooit zwaar ziek geworden op een reis in mijn jeugd en genezen door monniken, geleid door een formidable grote symphatieke Lama, bijna 3 maanden geduurd, denk er vaak aan en nu ik ouder wordt steeds meer, dat ik dit heb mogen onder gaan is al heel bijzonder, ben ook vast besloten bij een levens bedrijgende ziekte of misschien gewoon het ouder worden daar terug te keren,
   de rust die je daar vindt is zo onwezelijk, maakt je heel onvankelijk voor het diepere denken, een voortdurende meditatie over je zelf, hoe en wat te doen, en je los van die materie die zo zwaar om je nek hangt, en je op allerlei dimensies afremd, beetje zwaar moedig nee, wilde je dit even zeggen, groet Jenne

 15. questionmarc

  25 november 2014 om 16:46

  Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die deze onzin geloven. Denk eens even goed na, en zet wel even je aluhoedje af:
  – Wat is het doel van deze ‘sproei acties’? De mensen die het verspreiden ademen namelijk ook zelf deze deeltjes in.
  – Denk eens na over de logistiek. Heel veel luchtvaartmaatschappijen zouden een installatie aan boord moeten hebben om dit te verspreiden, en het personeel zou dan ook zijn mond moeten houden. De maatschappijen moeten ook betaald worden, want vervoer van al die spullen kost een hoop brandstof.
  – Steeds komen weer dezelfde fotos en video beelden van normale contrails langs, kom nou eens met echt bewijs.

  Ik kan wel even doorgaan maar er worden echt geen chemicalien op deze manier verspreid. Maak je eerder druk om de CO2 en de afvalstoffen die al dat vliegverkeer verspreidt.

  Reactie op question MARC ?

  Als je gewoon omhoog kijkt en je gevoel laat spreken dan weet ik en velen anderen dat er iets niet in de haak is en dan hoef ik nog niets bestudeerd te hebben .
  sommige hebben een groter bewust zijn en zijn meer rechter helft georienteerd wat meer met het gevoel te maken heeft .

  Ik snap het hoe je denkt maar niets is onmogelijk en alles is uitvoerbaar zoals we in de praktijk kunnen zien .

  Als je niet genoeg bewijs voor jezelf hebt kunnen vinden op het hele internet dan zou ik het aluminium hoedje misschien eens opzetten misschien verruimd het je bewustzijn wel.

  In oa de documentaire why are they spraying word het letterlijk toegegeven en dat ze de gevolgen niet kunnen overzien op langere termijn , its a free ride on your grandchildren word er letterlijk vermeld .

  Gewoon even je huiswerk doen beste Marc , of ben je net aan het ontwaken en nog steeds in de ontkenningsfase , de waarheid is inderdaad hard en moeilijk te geloven .

  Druk maken over co 2 ? begin maar voor waarheid aan te nemen dat alles waar we ons schuldig over zouden moeten voelen een leugen is . Zo goed als alles wat je voor waarheid aangenomen hebt en wat ons wordt wijsgemaakt is een leugen .

  Jij weet kennelijk nog niet hoe laat het is maar in ieder geval , Welcome to the reality club.

  1. Dit is exact wat ik schreef; deze mensen die dit doen zijn zo ver van hun eigen innerlijk gevoel verwijderd dat ze dit kunnen doen; zonder de consequenties ervan te voelen…

  2. Het zijn niet overal mensen, alu hoedjes is een grove belediging maar het moet je vergeven worden, je weet niet beter zoals 80% van de mensheid. Men kan blijven schrijven en protesteren, helpt niets, ons lot en dat van alles is allang bepaald. Ik begon 16 jaar terug al met artikelen aangaande Chemtrails, ik was gek volgens velen, natuurlijk, alles is toch onzin, totdat je er dieper induikt, maar dat doet niemand meer, iedereen lult iedereen na en doet onderzoek via Google, zielig en totaal overbodig geworden. U strft allen een gruwelijke dood, maar u zult dit niet opmerken, uw bewustzijn is te laag en dat is maar goed ook, u zou gek worden van angst/

  3. Grappig dat je je gevoel aankaart. Dat is nou juist het probleem. Er is geen bewijs maar je gevoel zegt dat er iets mis is. Maar jouw gevoel zegt helemaal niets!
   Dat is net zoiets als ‘ik heb het gevoel dat ik het winnende lotnummer heb’…
   Er is echt geen enkele valide reden te bedenken voor chemtrails. De gedachtegang is ooit door iemand verzonnen en dat is keer op keer overgenomen door anderen en is zijn eigen leven gaan leiden.

  4. Geachte questionmarc,

   Het is inderdaad erg shockerend voor je wereldbeeld als je erachter komt dat dit waar is.

  5. De hele boel verzieken is menselijk , maar dan alleen omdat mensen er onder leugens toe worden aangezet. Ik zie steeds weer het argument “de mensen die sproeien ademen het zelf toch ook in?”
   Ja dat is waar maar zij die de boel hebben geinitieert zijn wellicht geen menselijke wezens , heeft iemand dat wel eens bedacht of gaat dat helemaal verder als wij kunnen bevatten? Geld speeld zowiezo geen rol want is imaginair( wist je dat als het geschatte familiekapitraal van Rothschild werdt verdeelt over alle aarde bewoners , ieder 70 miljoen euro zou krijgen?)
   Nee vanuit een 3D bewustzijn kun je dit probleem niet aanpakken, we hebben hier te maken met een invloed die veel verder weg ligt. Die invloed gaat niet uit van een menselijke standaard maar ziet die slechts als werktuigen om hun agenda te volvoeren. Ons enige verweer is imo liefde ,wijsheid , kracht, harmonie en overvloed als leidraad voor onze wereld te nemen. Vanuit die begrippen deze wereld vorm te geven , te materialiseren ( als je de materie als belangrijk beschouwd)Geen enkel gewaagd idee gelijk af te schieten als of het niet zou kunnen( alles wat je weet is slechts een fractie van wat je weten kunt).
   Imagination is more important than knowlege

 16. maandag 28 oktober 2013
  http://misstandenontdekkingen.blogspot.nl/

  Uit eigen onderzoek/waarneming/inzicht betreft de hoedanigheid en specifieke uitwerking betreft chemtrails op mens/wezen.

  Ansgtmanipulatie op grote wereldwijde schaal.

  Over de hele wereld hebben we veelal, bijna overal wel beschikking tot electriciteit. Wereldwijd staat dit systeem met alles in verbinding. Zendmasten, electrische apparaten, mobiele telefoons, computers, internet, betaalautomaten, radio, tv, boxen, bluetooth, openbare verlichting, wasmachine, magnetron…etc.etc.

  Via chemtrails worden electromagnetsiche deeltjes in de lucht uitgewaaierd die neerdalen. Deze beinvloeden direkt het gehele electromagnetischveld wat daar onder ligt. (magnetische lading geven aan/trilling(frequentie) aan dit veld (vergelijkbaar met radiozender/afstemmen op bepaalde trilling)

  Alle bovengenoemde apparaten werken daaraan mee als geleider. Alsook dat alles van Metaal geleidt. (sloten, verwarmingsbuizen..)

  Je kunt spreken van een systeeem, zoals toegepast bij een gedetineerde met een enkelbandje. Alleen dan op grote schaal, niet zichtbaar(zoals bij een enkelbandje) en voor de meeste mensen niet direkt waarneembaar, laat staan voelbaar.

  Voor mij is dit zeer voelbaar en waarneembaar. ( en ik ervaar dit letterlijk als onder stroom staan, zij het subtiel.)Een ziekmakende uiterst negatieve trilling die je afstemt op negativiteit, kortaf, prikkelbaar etc.etc. (letterlijk zou je het een koortsig/metaal trilling kunnen noemen.

  De werking is echter voor eenieder hetzelfde. Hoewel voor de meeste mensen niet bewust waarneembaar/voelbaar.

  Bovengenoemde deeltjes werken op mensen als het ware, op subtiel(onbewust) niveau als een electrocutatie. Gelijk prikkeldraad waar stroom op staat.

  Onder spanning- schrikreactie.(angst) waardoor onbewust afgestemd wordt op angst en tekort.(primaire basisangst) – overleven.

  Dit is exact het doel; waardoor mensen op overlevingsprikkels gestimuleerd worden en hun basale primaire gevoelens geactiveerd worden. (IK) hebben; voorraden aanleggen e.d.; net als bij dieren net voor de winter. Een gevoel van tekort/schaarste.

  Dit is ’ten gunste ‘ van het economisch systeem. kopen, inslaan vergaren .e.d. Dit economiesysteem/geldsysteem is in kern gebaseerd op schaarste, schuld, disbalans. (dit wordt ‘ winst’ genoemd)
  Het is gebaseerd op tekort. ( dit wordt zo mooi netjes
  ‘vraag en aanbod’ genoemd.)

  De werking ervan is dat men in een onzichtbare mentale kooi geplaatst wordt, waar angst dmv. En de hersengolven afgestemd worden op angst prikkels. (net als het afstemmen van een radiozender)

  Mensen worden daarmee ingetuned, zonder dat ze het zelf weten op een primaire prikkelreactie. Noem het overlevingsmechanisme van vluchten, vechten of bevriezen. Instinctief gedrag. (ik eerst principe/ik ten koste van de ander)

  Vergelijk het met muziek: als je stevige housemuziek opzet of hardrock gaat je hart veel sneller(andere gemoedstoestand) kloppen dan wanneer je rustige muziek opzet. Alleen dit gebeurd zonder bewuste waarneming; op ‘subtiel’niveau.)

  Dit is in wezen een beweging om mensen uit hun hart te houden, waar gevoelens van liefde, mededogen, respect, warmte, menselijkheid, verdraagzaamheid, openheid, vertrouwen huizen.

  Het tegenovergestelde hiervan zijn primaire emoties als angst, woede, verdriet afgunst ,verdeeldheid, haat etc. (Kijk wat er nu op grote schaal gebeurt in t nieuws)(Waarvan ik niet wil zeggen dat dit slechtsenkel aan chemtrails te wijten is.

  Deze electromgnetische deeltje leveren spanning op voor het lichaam en immunsysteem. (stressprikkel)) = ziekte+negatief
  In feite is het een collectieve ‘anti-psychoticum'(zoals gezegd binnen de psychiatrie) toedienen; alleen dan zonder weten van dit collectief(de mensen).

  In feite is eigenlijk exact het tegenovergestelde waar; waarvan gezegd/beweerd wordt binnen de psychiatrie wat een psychose zou zijn (dikke van dale ;gek, waanzin) is eigenlijk juist een vorm van een ultiem waarheidssyndroom; hoe uiterst pijnlijk van aard ook.
  En komt bij die mens dat naar boven/aan de oppervlakte,( noem het diepe (collectieve/persoonlijke)wonden), in het bewustzijn die lang verborgen en onderdrukt werden; opdat ze geheeld kunnnen worden. Maar waar in feite ieder mens van doen mee heeft; zij het in verschillende vormen/aspecten.

  En je zou kunnnen zeggen dat wat ‘gezond’ in deze maatschappij wordt genoemd eigenlijk een staat van mentaal ziekzijn/gevangen zijn is in referentie kooi/perceptie, waarin eiegnelijk sprake is van een verre verwijdering van het eigen zijn; wie die mens ten diepste (werkelijk is). Compleet uit het eigen gevoel en het zielzontact; waardoor gedrag en daden in deze wereld plaatsvinden en ‘mogelijk ‘ zijn die afschuwelijk zijn; Mensne die in goed contatc met hun eigen innerlijk wezen/gevoel staan zouden dit nooit zouden kunnen doen. Vanuit het besef welke pijn ermee gepaard gaat, en zij dit in wezen zichzelf aan zouden doen.

  Terug naar werking chemtrails:

  Daarnaast wie bang is, valt makkelijk in zijn gedrag te manipuleren. En houdt veelal vast, ook aan dingen die totaal niet gezond meer zijn of volstaan.

  Dit is exact wat hiermee wordt beoogd; dat mensen niet veranderen en groeien maar vasthouden aan oude ongezonde patronen en systemen die gericht zijn op verdeeldheid, ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Waar enkel grote machtsstromen belangen bij hebben.

  Op bio-chemisch niveau van de hersenen zou je kunnen zeggen dat er bewust via deze electrisch geladen deeltjes en disbalans gecreerd wordt tussen de linker en rechterhersenhelft. Wat letterlijk een onstabiliteit creeert. (onstabiliteit, levert veelal in menselijk gedrag angst op) En mensen worden teruggeworpen op hun instinctieve deel van hun brein.

  Geplaatst door jacobine op http://www.misstanden.com zie ook voor afbeeldingen en schematische afbeelding.

  dinsdag 3 september 2013

  Chemtrails Breda

  Chemtrails in Breda 16/07/2013

  info chemtrails:
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  Bericht aan Geoengineeringwatch, aug.2013 (amerikaanse site die zich wetenschappelijk bezighoudt met chemtrails en de gevolgen daarvan aan de kaak stelt betreft de ‘klimaatbeheersing’)

  Dear reader,

  From personal experiences and observations, i would like to share with you the following information.

  As we know already, there are all over the world chemtrails taking place. I registrated it as well in Breda, my hometown, Holland. They place literally, bars in the air, as i photografed.

  My observation and feeling from experiences are that these field/ chemtrails are not ‘serving’ as presented or believed the climate control/regulation, but are there in purpose for keep the people in their mental cage of perception of fear and shortage.

  This chemtrails are brought up by the powers and people behind the scene wich have to due with money and power to confirm and keep this system.. As known, as inequality of sources.

  With this chemtrails these powers want to keep this system of inequality. Based on fear and shortage. In history, it used to be,and is comparable, to the powers of the church. Wich have to due with fear, dogma and manipulation. Therefore the used fear to ‘lead’ the mainstream people in their ways. To be small.

  Nowadays it is goverment and the big unseen powers behind the curtains wich have to due with money and power.

  Practically, chemtrails work as following;

  it works with magnetic elements wich have there work on the energyfields of people. Like radio wavelenghts. To tune the people, (mostly) unconscious in to these fearfields. Like advertising on televison, which tickles the unconsciounce needs and on this level. (pavlov)

  In fact on energylevel, it works on the crownchakra and rootchakra. These have to due with; authority/religion/believe -surrender and confidence to the devine(crownchakra) and

  on basiclevel, surviving and primalfears – trust in Live itself and its Providence.

  These magnetic fields touch everybody in its own personal fears and dogmas. It is comparable what happens with the bees at the moment by pollution; they become desorientated of their own nature and ways.

  These fields brought on with chemtrails been connected, with every magnetic field. Think on; radio, televion, internet, computer, gpm; every electricity network.

  To realize this all, is frightning and feels really unsafe. Likely, there are Powers with are much bigger and based on Love without condition who take care for us people wich cannot be stopped or destroyed by human sick power/control.

  Jacobine Weggen

  note;

  ( At the moment. I wanted to place this on geo-engineeringwatch, all over my internet was blocked,

  same next day. I could not place it.nor get connection.

  it must be placed by a friend from another computer.

  Like a lot of times they manipulate my computer to trying to influence or manipulate me. To prevent to place messages; trying to prevent to put that in light and consciousness what must be seen and known.

  Uitgebreide info betreft angst en de werking ervan:
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/angst-is-een-frequentie/

  Date: Wed, 12 Jun 2013 07:17:57 +0200

  Lieve mensen,

  Graag wil ik jullie via deze weg waarschuwen en je ogen en oren open te houden en het volgende wat ik je ga vertellen zelf te onderzoeken.

  Door mijn hoge mate van gevoeligheid ben ik het volgende op het spoor gekomen en heb ontdekt dat wij allen bewust, of onbewust gemanipuleerd worden door de overheid en oude machtsinstanties.

  Er vinden chemtrails plaats; dit zijn vluchten in de lucht waaruit vliegtuigen aluminiumdeeltjes worden gestrooid. Je kunt dit zien aan witte sporen/strepen in de lucht, een soort rookwaaiers. Deze aluminiumdeeltjes die bijna onzichtbaar zijn hebben een onzichtbare werking op onze hersengolven. Ze verspreiden angst, isolatie en twijfel. Je kunt het vergelijken met radiogolven. Onze hersengolven worden beinvloed hierdoor en net als een radio afgestemd op deze gevoelens, met als doel mensen in hun hok te houden, klein te houden en ‘in t gareel’. Dit werkt via het elektromagnetisch veld.

  Je kunt het vergelijken met vroeger, de indoctrinatie van de kerk, die via het’geweten’ mensen via schuld en angst klein probeert te houden. Alleen zijn het nu autoriteiten, maar die wel verbonden met deze machtstructuren zijn, gebaseerd op ongelijkheid en verdeeldheid. Met als doel de mensen hun vrijheid te ontnemen en ze binnen hun structuren te houden.

  Zelf word er ook bij mijn computer gesaboteerd, dit merk ik op vele manieren. Ook dit is een elektromagnetisch veld waarbinnen gemanipuleerd en gesaboteerd wordt.

  Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat er met je ‘mind’ gefuckt wordt op onbewust niveau, zonder dat je het zelf weet. Vergelijkbaar met reclames die op ons onbewuste inwerken, waardoor we enkel de impuls van de behoefte naar dat bepaalde drankje etc. voelen.

  Je hoeft mij niet te geloven, verklaar me desnoods voor gek, maar weet dit en ga zelf kijken en onderzoeken of het klopt.

  Mijn advies verenigt u en breek open, we hebben niks te verliezen en enkel te winnen.

  Groetjes,

  Jacobine

  Werking chemtrails:

  op elk elektromagnetisch veld:

  -internet

  -(gsm)telefoons

  -hersengolven

  -gps

  -elektrisch systeem

  etc.etc.

  vluchten rond 6 / 7 uur s’ochtends

  – letterlijk : legt rasters/kaders in de lucht (over i.i.g. Breda)

  werking op energetisch lichaam:
  kruinchakra: ‘geweten’ – schuldgevoelens,angst,controle, manipulatie,doctrine,dogma , macht/

  overgave,vertrouwen in het Leven, de onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die niet gebonden is aan geloof of religie

  basischakra: -basisangsten/oerangsten – overleven, angst voor tekort,schaarste ( ik, ten koste van de ander)/

  overvloed en vertrouwen op de voorzienigheid van het Leven en moeder Aarde.

  Doel: angst zaaien, om het (zieke/ziekmakende) systeem zo te houden zoals het is. Mensen in hun ‘hok’ houden,

  ten behoeve van de machsstructuren gebaseerd op geld, macht en invloed. (ongelijkheid van middelen etc.)

  1. Goed neergezet Jacobine, herkenbare ervaring! We zouden eigenlijk allemaal moeten ontgiften! Vaccinaties en chemtrails.
   In het januarinummer van Spiegelbeeld werd in het artikel ‘Alternatief voor vaccinaties’ al over zink en selenium geschreven dat het een gunstige bijdrage levert aan het bevorderen van de weerstand. Zink en selenium blijken bovendien een ontgiftende werking te hebben. Zink beschermt heel goed tegen de giftige werking van vaccins9 en biedt een bescherming tegen vergiftiging met zware metalen zoals kwik en aluminium18. Selenium heeft niet alleen een weerstandverhogende en anti-oxydante werking, maar is volgens dr. Blaylock heel belangrijk bij het bestrijden van infecties veroorzaakt door virussen.9 Selenium is in het kader van de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep extra belangrijk, omdat het helpt bij de afvoer van giftige metalen uit het lichaam.10
   Ditzelfde geldt voor Tribomechanisch geactiveerde Zeoliet. Tribomechanisch geactiveerde Zeoliet (TMAZ) wordt als supermineraal beschouwd en ontstaat als lava in contact komt met water. TMAZ heeft opmerkelijk positieve eigenschappen. Enkele gunstige effecten van TMAZ zijn: ontgifting van onder andere zware metalen, vrije radicalen, pesticiden en bovendien een ontstekingsremmende werking zelfs tegen virussen.11 Het product Skalaris Detox Basic ondersteunt het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Skalaris Ultra Detox is een zeven maal tribomechanisch geactiveerde vorm van Zeoliet en heeft een nog intensievere werking omdat de deeltjes ook vele malen kleiner zijn.
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&l=NL

 17. De Technologie Scout en vakjournalist Harald Kautz-Vella heeft in Duitsland veel onderzoek gedaan naar Chemtrails en heeft naast nano aluminium deeltje, Strontium, Barium, enz ook deeltjes gevonden die hij beschrift als Smartdust. Smartdust betekent dat deze deeltjes reageren op radiogolven. Mensen die dus Chemtrails inademen zijn niet alleen levende antennes voor vele soorten van kunstmatige straling, maar kunnen ook in velerlei stemmingen gemanipuleerd worden door de verschillende frequenties radiogolven. We worden daardoor steeds meer als bestuurbare robotten voor de machtelite en de krachten hierachter.

  1. “We worden daardoor steeds meer als bestuurbare robotten voor de machtelite en de krachten hierachter.”
   Wellicht hét verband met de steeds toenemende aanvallen/schietpartijen door losgeslagen studenten ed? Bestuurd vanop afstand zonder het zelfs maar te beseffen/weten?

 18. Cloudbuster en ontgiften: heeft iemand hier van WTK ervaring(en) met de werking van een cloudbuster? wat dat is: type in ”youtube cloudbuster” en je vindt van alles.
  een aantal reageerders hier hebben gevraagd/gesteld: ”maar die slechterikken ademen die troep toch ook zelf in..?” dit is ook besproken in het interview door John Consemulder met dhr.Vereecke. Het antwoord was ,zij ontgiften hun lichamen. en eten zeer gezond….
  Mijn ervaring met ontgiften: ongeveer in 1995 heb ik een schoonmaak kuur gedaan bij een electro acupuncturiste. wat bleek: mijn lichaam zat vol zware metalen (ik had in een amateur garage gewerkt als knecht).
  De oplossing was: mbv homeopathie de zware metalen uit de weefsels ”los te weken” zodat ze in de bloedbaan kwamen. om te voorkomen dat ik mezelf dan zou vergiftigen, moest ik elke dag een glaasje groen sap drinken, iets met chlorofiel. dat bond de metalen en het geheel werd via de poep uitgescheiden..
  hoe het precies werkt(e) weet ik niet. Heeft iemand hier ook ervaring mee? @John en guido: geweldig dat jullie dit symposion organiseren! Is het een idee om ook ”oplossingen/beschermingen” te bespreken? Ik wens jullie een zeer inspirerende dag toe. veel groetjes marijke

 19. ‘Geen Vuiltje aan de Lucht!?’ Wat als nu zou blijken dat we inderdaad niet alleen aantoonbaar worden ‘besproeid’ als insecten…maar dat aangetoond kan worden dit in feite al meer dan 50 jaar plaats vindt zonder onze toestemming…

  Meer weten? Kom dan zondag luisteren en mee praten over ‘Geo-engineering, Weersmanipulatie en Chemtrails’, want het belooft een onvergetelijke dag te worden, samen met WantToKnow en jullie in Centrum Zonnewijzer:

  http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/symposium-de-waarheid-over-chemtrails/

  1. Dag John,

   Ik heb helaas, door familieomstandigheden, niet kunnen deelnemen aan het symposium in centrum de zonnewijzer over chemtrails. Mijn vraag is of het symposium is opgenomen op camera en of het zal worden vertoond op Youtube of op wanttoknow.nl. Bij voorbaat dank voor het antwoord.

   groeten, Marc

 20. Heb ik de twee maanden dat we hier in Zuid Afrika zitten, nog geen chemtrail gezien….. Wel veel zon…:)

  Warme groet,
  Robert van de familie Boerrman

  1. Hallo Robert, puur uit nieuwsgierigheid hoor 😉 waar je nu bent, was je daar al eerder voor langere tijd geweest? Dan is het mogelijk om te vergelijken in andere situaties. Geniet nog maar lekker, het is hier behoorlijk frisjes.

 21. Natuurlijk ontgiften met Spirulina, en Chlorella pillen.
  doe ik al 15 jaar lang.
  verkrijgbaar via Leef bewust.nl
  je kunt hem ook om advies vragen, en er zijn ook veel artikelen
  over deze materie.
  succes, groet joop.

 22. ach ja alles wordt als complot theorie beschouwd, is niet meer dan een zwaar tegen argument om alle anders denkende mond dood te maken. En het is niet meer dan een dekmantel om de harde realiteit te verdoezelen. Ik ben zelf gediplomeerd radiozendamateur ik maak wereld wijd radio verbindingen met andere radiozendamateurs wereldwijd. Wel behoorlijk vernederend om te horen dat er dus bepaalde nano deeltjes zijn die dus het onderbewustzijn verlagen en dat het ook nog eens versterkt word door radio golven van buiten af ook wel smartdust genoemd geloof ik. Ik zelf heb echt totaal geen kwaad in de zin. Ik beoefen alleen mijn hobby wat ook mijn passie is. Wel erg schokkend dat er mensen zijn die desondanks misbruik maken ervan dus ook belang erbij hebben dat er mensen zijn zoals ik die alles nog eens extra activeren en dat de kwaadwillende daar ook nog eens dankbaar gebruik van maken. Om mijn hobby te beoefenen heb ik idd ook antennes nodig. Ik hoop u niet bang gemaakt te hebben !! want ik en vele gediplomeerde radiozendamateurs zijn ons van geen kwaadbewust. Ik ben zelf een persoon met autisme en ik ben er ook van overtuigd dat het bestaat. En niet alleen in dit onderwerp is veel mis. Ook in de psychiatrie stinkt het als een bunzing.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.