Advertentie

Een hennephuis laten groeien in 14 weken…


x

Een hennephuis laten groeien in 14 weken…

2012 WantToKnow.n/.be – bron: Duurzaamnieuws

x

Hennep is al eeuwen bekend als een veelzijdige grondstof. Moderne technieken maken het mogelijk om het aantal toepassingen flink uit te breiden. Zo wordt hennep tegenwoordig volop toegepast in de auto-industrie (carrosserie, dashboard, deuren), de bouw, de cosmeticabranche, de voedingsmiddelen-industrie. Bovendien vindt er onderzoek plaats om uit hennep duurzame brandstoffen te produceren. Hennep groeit snel en neemt hierbij CO2 op. Hennepvezel is ideaal voor de productie van kleding. Het is vele malen sterker dan katoen, koel in de zomer en warm in de winter. Het neemt minder snel geur op als katoen en kan dus vaker gedragen worden voor het de was in moet..! Hennepstof slijt minder snel en gaat langer mee. Hennepvezel kan tegenwoordig tot een zeer dunne stof geweven worden, eventueel gemengd met zijde.

Propagandaposter om hennep een duivels stigma op te plakken. Ten faveure natuurlijk van de industriële baronnen, die hun staal en andere kunststoffen wilden verkopen.. De mens aan een (kunst-)touwtje houdend..

Alleen al voor de productie van WC papier worden er voor de EEG jaarlijks 250.000 bomen gekapt. Bomen zijn pas 20-30 jaar na aanplant oogstrijp. Hennep is in 90 dagen oogstrijp en kan ieder jaar geoogst worden, in derde wereld landen zelfs meerdere keren per jaar. Hennep kan per hectare 4-5 keer meer cellulose voor papier opleveren als bomen in een periode van 20 jaar. De cellulose van houtpulp dient vrijgemaakt te worden met chlorine dixoide een millieuonvriendelijk zuur, bij hennep volstaat het gebruik waterstof peroxide of het laten wegrotten van de houtachtige delen om de vezels vrij te maken.
Deze lange vezels zorgen er ook voor dat hennep papier vaker kan worden gerecycled. Henneppapier gaat in principe eeuwig mee, (het oudste bekende papier is hennep papier) vandaar dat hennep papier vroeger werd gebruikt voor belangrijke documenten, zoals bankpapier, kaarten, aandelen, staatsobligaties, bijbels, wetboeken en internationale verdragen. Na het aanemen van de Marihuana Tax act in 1937 werd alle papier alleen nog gemaakt van houtpulp.

Wist jij dat één hectare hennep levert na 14 weken al voldoende materiaal oplevert om een huis te bouwen? Alleen bamboe groeit nog sneller. Maar het voordeel van hennep is dan weer dat het op elke grond en in ieder klimaat groeit. Vooral in de bouw liggen er interessante en groene kansen: de combinatie van hennephout, kalk en leem biedt een uitstekend ecologisch alternatief voor beton. Het materiaal is met name populair in de houtskeletbouw. Net als beton kan het in voorgeproduceerde blokken worden gebruikt of het kan worden gespoten. Het materiaal is volledig duurzaam en geheel recyclebaar.

Gezond isoleren
Hennepvezel zijn ook goed in het buitenhouden van warmte, kou en geluid. Ze worden dan ook steeds vaker toegepast als ecologisch alternatief voor het conventionele isolatiemateriaal. Een combinatie van 90 % hennepvezel en 10% bico of PLA (maïszetmeel) versterkingsvezel, levert een schoon, stofarm en huidvriendelijk product op dat vochtregulerend is en geen chemische bestanddelen heeft. Conventionele isolatiematerialen moeten met chemische middelen worden bewerkt tegen ongedierte en brandbaarheid.

Kijk naar de ‘onverwoestbare’ hennep-carrosserie van Henry Ford:
X
[media id=1240 width=770 height=605]

 

Bentley, BMW en Bugatti
HempFlax in Oude Pekela maakt in Nederland duurzame grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van milieubewust geteelde vezelhennep en vlas. Door op professionele wijze te werken aan de ontwikkeling en innovatie van herwinbare natuurvezelproducten, staat HempFlax aan het begin van meerdere duurzame industriële ketens. De hennepvezels van HempFLax kom je op wel heel verrassende plaatsen tegen: in de stallen van het Deense Koningshuis, als in de interieurs van de Bugatti Veyron, de Jaquar CX-75, de Bentley Brooklands en de BMW-3, 5 en 7 serie. Zo lijkt het werk van Henry Ford in ere te worden hersteld..
Voor een uitgebreider artikel over hennep, verwijzen we je graag naar DIT artikel hier op de site, waar je nog veel meer informatie over hennep aantreft.

Workshop ‘Hennep-to-House’..!
Op 19 juni 2012 verzorgt Joop Knol – van het project ‘Henneptohouse’ van Natuur en Milieufederatie Drenthe – de workshop ‘Building with Hemp and Lime i.s.m. Mark Reinders – van het bedrijf HempFlax-, Tom Woolley – auteur en autoriteit opgebied van groen bouwen – en Myles Yallop van het bedrijf ‘Limecrete Company’. Deze workshop is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren die zelf een duurzaam huis willen bouwen.

Meer informatie:

www.henneptohouse.nl

hempflax.com

(klik voor lead)

53 gedachten over “Een hennephuis laten groeien in 14 weken…

 1. Zucht…
  Weer een triest artikel.
  Ik zou er zowaar mijn onverstoorbare vredigheid bij verliezen.
  Kunnen we de zaken niet sterk vereenvoudigen? Door bv. al wat de overheid verbiedt grondig te onderzoeken naar voordelen voor mens en natuur. En dan met z’n allen ons ‘burgerlijk ongehoorzaam’ te gaan gedragen.
  Guido, neem je sterkste loep en ga voor ons ’s op zoek naar wat opbeurends 😥

  1. Anelle, ik raad je aan het artikel te lezen wat ik geschreven heb in het e-book ‘2012 voor dummies’..
   Het gaat over de continue ONTKRACHTING (en dus verkrachting) van het menselijke ras. We worden uit onze kracht getild, door verkeerd voedsel, medicijnen, lucht- en water(Fluor)verontreiniging etc. etc.

   Maarrr.. Je zou ook kunnen zeggen: “Wat een prachtige leerschool in dit ’toneel-des-levens’ “
   Waarom zou je er somber over zijn? Het betekent volgens mij, dat je achter de somberheid het eigen-lichtje voelt..!!
   HIER is het artikel waar de pdf in zit met het verhaal over de ontkrachting van de mens.
   Heb je dan nog puf, stap dan over naar dit fundamenteel-schokkende artikel: http://www.wanttoknow.nl/overige/de-schepping-volgens-n-diepe-insider/

   ‘Bedenk altijd dat dit een prachtig spel is dat we hier spelen en co-creëren tezamen met onze oneindige Schepper. En dat wij, wanneer we even niet op dit podium staan dat we ‘leven’ noemen (tussen onze levens door), elkaars allerbeste vrienden zijn. Niemand lijdt écht, niemand sterft écht, behalve in het spel. Het spel is echter niet de werkelijkheid. De werkelijkheid is de werkelijkheid…

   En jij hebt de kracht om je werkelijkheid te realiseren in het spel, wanneer je eenmaal hebt geleerd hoe dit te doen.’

  2. BTW ik zie het trieste niet in het verhaal.. Er wordt toch (weer) volop met hennep gewerkt..?!

  3. @Guido
   Je hebt gelijk hoor, je nieuwe tekst is al véél minder triest. Er worden her en der schuchtere pogingen ondernomen naar een nieuwe start voor de erkenning van de geweldige veelzijdigheid hennep.
   Maar ik had, via de link, net het vorige artikel gelezen, zodat dit hier weg gedrongen werd. Ik werd gewoon overvallen door een heftig heimwee naar hoe het allemaal had moeten zijn… Beschouw mijn post als een spontane uiting van mijn verlangen naar een snel beter wordende wereld.
   Had Venus er soms iets mee te maken dan?

  1. Dat zijn veel kilometers…als ze nou eindelijk de ufo’s beschikbaar zouden stellen 🙂

  2. Riek, wat denk je; “Als de berg niet naar Mohammed wil komen, dan moet Mohammed maar naar de berg gaan?”. Wees blij dat je maar naar Borger hoeft en niet helemaal naar Oude Pekela in Oost Groningen, dat is nog meer dan 50 km verder. In Oost Groningen groeien namelijk de hennep plantjes (waarin de UFO’s van Monika zijn verscholen) en daar in Oude Pekela staat de fabriek van Hempflex,dat de hennep verwerkt. Het aardige van die fabriek is dat er vroeger een kartonnagefabriek is was gehuisvest. Dat is een fabriek die kartonnen verpakkingen produceert uit papier (deels primaire vezels, deels gerecyclede vezels). Ik weet dat nog zo goed, omdat ik in die tijd in de directie zat van dat kartonnagebedrijf en we 1 nieuwe fabriek in Oiude Pekela hebben gebouwd en er 2 verkocht (waaronder die aan Hempflex). Eigenlijk zou het fijn zijn als hennep, bamboe of olifantengras in de toekomst zou dienen als grondstof voor het produceren van papier i.p.v. bomen waarop nu een kaalslag plaatsvindt overal in de wereld om dat de opkomende economieen in China en India schreeuwen om papier!

  3. Voor de duidelijkheid: ik bedoelde dat de 3 meter hoge hennepplanten groeien in enorm grote hennepvelden, waarin misschien wel de UFO’s van Monika zijn verscholen!

  4. Wat heb je al veel gedaan, Dick.
   Ik zat me net te bedenken dat ze in China en India misschien allang daarmee bezig zijn, tenminste hadden ze altijd al hennep.
   En anders, misschien heb jij niet zin om een nieuwe bedrijf daarginds op te bouwen 😉

   En ik zal je wel even brengen met de ufo 🙂

  5. Zeg, Monika, bespaar me a.u.b. die reis met die UFO, hoe gezellig we het waarschijnlijk wel ook zullen hebben Ik heb ooit in 2007 een keer de overgetelijke en beangstigende ervaring mee mogen maken om met een Airbus van Iberia bijna een woonwijk in te vliegen, doordat Iberia meende een jonge, onervaren pilote een landing te mogen laten uitvoeren op 1 van ’s werelds meest gevaarlijke vliegvelden ter wereld, namelijk die in Quito in Ecuador. Die stad ligt direct achter een vulkaan van 6000 meter hoog en ligt zelf op een hoogte van 2800 meter. Het vliegveld ligt midden in een woonwijk en heeft een relatief korte landingsbaan…. Als je dan met een geweldige snelheid van de landingsbaan afvliegt en het vliegtuig door een Godswonder een meter of 10 voordat hij een woonwijk invliegt tot stilstand komt (het landingsgestel brak deels af, waardoor de motoren zich de grond in boorden), dan zweet je wel even peentjes…

   http://www.youtube.com/watch?v=Tl2-I0lbmH0&feature=related

   Ik geloof dat ik nu maar “de berg naar Mohammed laat komen” en dan zien we wel wat er gebeurt! Ergens, voel ik dat ik HIER nog iets mag gaan doen, ik weet alleen nog niet wat!

  6. Over die “demons” gesproken. Ik heb zoveel ruis in mijn hoofd, ik krijg het soms niet meer weg. En ik herbeleef nu op dit moment weer heel sterk het gevoel dat ik had direct na dat vliegtuigincident in Ecuador. Ik zat op een langebenenplek boven de vleugel. Ik dacht dat het leven voorbij was en had het overgegeven. Ineens kwam het vliegtuig met een enorme klap tot stilstand. Nadat ik tot bewustzijn kwam en langzaam uit een “roes”kwam deed ik de riemen af, ontgrendelde de deur boven de linkervleugel, opende de deur. Maar het was een grote chaos. De motoren stonden in brand, ik hoorde alleen maar sirenes en het blaffen van een hond. En toen kwam de brandweer en doofde de vlammen! En toen werd het stil!
   http://www.youtube.com/watch?v=EwIxJzchWCE&NR=1&feature=endscreen

   Waarom komt alles nu terug?

  7. @Dick
   Waarom komen de herinneringen deze heftige ervaring nu terug?
   Daar moet een reden voor zijn.
   Het kan niet anders dan dat een ongeval van dit kaliber een diepe indruk, zelfs trauma achter laat. Doordat je daarna je leven over een ander boeg hebt gegooid, hebben de nieuwe uitdagingen de diepe emotie en angst die bij dergelijke heftige gebeurtenis horen wellicht ‘ondergesneewd’. Nu dat je volop aan je ascensie bezig bent, is het nodig om ‘oud zeer’ uit te zuiveren en los te laten om verder te kunnen. Iets in Monika’s post heeft de herinnering aan het ongeval getriggerd en springlevend gemaakt, iets dat om afhandeling vraagt. In het artikel hier op de site :’De Gouden Sleutel’ schrijft Petra Maartense dat je onaangename gebeurtenissen of feiten in je leven kan herschrijven. Misschien is dat een manier om je van de ballast van het ongeval te ontdoen. Gewoon een geslaagde landing en aankomst in Quito beschrijven, of iets dergelijks. ’t Is gewoon hardop denken hoor.
   Afijn, ik wens je een hernieuwde gemoedsrust toe.

  8. lieve Dick, je bent er kennelijk aan toe het los te laten. Je schrijft erover, je wilt het delen. Het trauma zat opgesloten in je lijf en mag nu ‘los’.. Het is de tijd ervoor. Blaaaas het van je af Dick.. Het is goed geweest, ‘het’ heeft je tot hier gebracht; laat het gaan.

  9. Dank je,Guido, “het” van me afblazen ben ik druk mee doende, maar als je je levenlang met “het” hebt geidentificeert is het niet een voudig om het “los”te laten. “Het” voelt zo vertrouwd!

  10. @ Dick

   Daar is wel een goede methode voor beste Dick, het lijkt altijd zo makkelijk gezegd maar zo moeilijk gedaan. Het relativeren en het los kunnen laten zijn zaken waar iedereen zo vaak tegen aan hikt. Maar als je de spelregels kent van Spiegelogie dan weet je heel vaak hoe je dat heel makkelijk kunt invullen en los kan laten.
   Lees zover je de tijd hebt deze spelregels maar eens door, en spiegel je crash ervaring dan maar eens, je zal gauw genoeg ontdekken hoe makkelijk je het kunt loslaten;
   http://www.innerned.org/spiegelogie.html

  11. @Dick
   Deze alinea plukte ik uit een artikel van John Smallman met Saul :

   “Alles wat je je herinnert is nooit gebeurd want al je ervaringen maken deel uit van de illusie, en je zelf-vergeving is een loslaten van onwerkelijke gebeurtenissen die voor jou heel echt leken, en het stelt je in staat toegang te krijgen tot de goddelijke Vlam van Liefde die eeuwig binnenin je brandt. Wanneer je dat doet, zal vrede in je denkgeest stromen, je stress zal verminderen, en je zult in staat zijn om je prioriteiten opnieuw vast te stellen en elk gevoel van overweldiging zal beginnen te verminderen”

   Ik denk dat deze raad voor ons allemaal kan gelden. Door ons ontwaken komen er allerlei herinneringen weer naar boven drijven en deze zijn niet altijd aangenaam.
   Alles wat kan helpen om ons van ballast te ondoen is welkom.

  12. @ Paul, dank je voor je tip, ik heb de spelregels voor spiegelogie nog even doorgenomen en me er zelf nog even aan gespiegeld. Het doet me er weer aan herinneren, dat het hele leven een spel is en de aarde met alles wat leeft ons speelterrein. Dank je!

   @ Guido, dank je voor je tip over de vogelkaarten. Ik heb ze besteld en gisteren ontvangen. Toen ik de kaarten vanmorgen schudde, sprong er gelijk 1 uit de stapel. Het was de Gans (kaart 29) met als affirmatie “Ik ben klaar. Ik dank het alles-overstralende bewustzijn van de gans voor zijn belofte dat ik nu voor mijn zware arbeid beloond wordt en ik hoor het applaus” In de toelichting op de kaart schrijft Jane Toerien dat als je vandaag de kaart van de Gans hebt getrokken dan duidt dat op het eind van een proces. Weet je, het is heel apart! Het voelt namelijk ook zo! En dat gevoel was er al toen ik vanmorgen uit mijn bed stapte en wist dat ik op basis van mijn Vrije Wil een hele belangrijke keuze had gemaakt op een heel diep niveau!

  13. @ Anelle, dank je wel voor het plaatsen van die hele mooie, rake woorden uit dat artikel. Ik heb het gevoel dat wij wel heel sterk met elkaar verbonden zijn op dit moment! Ik ben ontroerd!

  14. @ Dick…jeetje ik lees dat nu pas met het vliegtuig. Ik denk dat ik in toekomst met jou ga vliegen want de kans (zegt men) dat je een tweede keer zoiets mee maakt is klein.
   Je arme, dat lijkt me idd een nachtmerrie. Maar ja, je leeft…dat scheelt 🙂
   Over vliegvelden….je bent niet toevallig ooit in Hongkong geland? Dat is ook heel apart…midden in de stad, dus ook niet ongevaarlijk.
   Het is maar goed dat je zondag met de auto kan komen, en ja, de ufo laat ik dan maar thuis….voor eventjes 😉

  15. Paul , altijd al geweten dat BMW een auto voor k***elikkers is . 😆

  16. fussball , jaja ich werde die Deutche sprache ein bischen kennen lernen . Homos

  1. Mascha, je hebt hele mooie websites, met zeer leerzame content, mijn complimenten! Aleen, waarvoor ben jij op de “vlucht”, welke “demons” jagen jou op ? Ik lees net hele interessante info op je website over de werking van de bijnier en de aanmaak van bepaalde hormonen. Is hier een verband?

   http://kruiden.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=63

  2. Ik ben namelijk heel erg getriggerd in jouw verhaal over het stresshormoon andrenaline.

   Ik las net je verhaal over die vrouw in Seattle die een ernstig auto on geluk had, waarbij zoveel adrenaline vrij kwam dat ze in staat was om zichzelf en haar bay te redden

   “Het stresshormoon adrenaline veroorzaakte een vecht- of vluchtreactie als we geconfronteerd werden met bijvoorbeeld een sabeltandtijger die ons opwachtte als we onze grot uitkwamen. We moesten dan razendsnel beslissen of we het gevaar tegemoet gingen (vechten) of we er keihard van wegrenden (vluchten). Het maakte ons agressief (vechten) of angstig (vluchten). Dat adrenaline ook vandaag de dag een zeer nuttige evolutionaire functie heeft, wordt beschreven in een uitstekend boek over bijnieruitputting, Adrenal Fatigue – the 21st Century Stress Syndrome van James Wilson uit 2001: een van de beroemdste voorbeelden van de ongelooflijke kracht van adrenaline vond zo’n 35 jaar geleden in Seattle plaats, toen een vrouw met haar kind in de auto werd aangereden op de snelweg. De auto sloeg over de kop, waardoor ze weggeslingerd werd en haar rechteram brak terwijl ze de baby vastklemde. Ruim tien mensen die te hulp kwamen snellen, waren getuige van deze buitengewone gebeurtenis. De vrouw sprong op, rende naar de auto, tilde deze met haar linkerarm op (jawel, de hele auto
   met één arm) en trok de baby met haar gebroken arm onder de auto uit. Wonder boven wonder was de baby ongedeerd. De vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstige kneuzingen aan de linkerkant van haar lichaam vanwege deze herculische prestatie en een gebroken rechterarm, maar ze genas uiteindelijk volledig.”

   Weet je, dat ik ook soms “stiekum” gedacht heb de laatste jaren na dat vliegtuigongeluk, dat ik mijzelf gered heb door er voor te zorgen dat het onderstel van het toestel afbrak en daardoor de motoren zich in de grond boorden en het vliegtuig afremden? Ik vind het heel bijzonder, na die herbeleving gisteren, dat ik nu op jouw website een voorbeeld vind van de werking van andrenaline. Ik voelde blijkbar onbewust dat mijn werk op Aarde nog niet voorbij is. Of mijn Wil om te overleven was zo groot dat ik nog niet kon gaan! Blijkbaar komen er dan toch zoveel krachten vrij dat je zelfs ,met je “gedachtenkracht” een onderstel van een grote Airbus 340 kunt laten afbreken!

  3. Jemig Dick, wat een ervaring… en je hebt ’t nog op tape ook. Hoe ben je de terugreis ingegaan, dat lijkt me best pittig.

  4. @Mascha
   Thanks 🙂
   Mij moet je niet meer overtuigen van de goede eigenschappen van hennep. Mijn vorige posts waren ingegeven door een intens gevoel van spijt over de verloren tijd en de verloren levens door het gebruik van hennep – net als vele reddende middelen – te verbieden.
   In Frontier Magazine wordt vaak aandacht aan de veelzijdigheid van hennep besteed. In het laatste nummer wordt uitvoerig de kankerwerende werking van ‘Zwarte zalf’ beschreven. Ook weer een door de FDA verboden prachtig geneesmiddel. Wanneer we zouden gaan schrijven over de verboden échte geneesmiddelen in al hun verschijningsvormen, zouden we er een bibliotheek mee kunnen vullen. Het is de ‘gevestigde orde’ nu eenmaal niet om ons welzijn te doen.

  5. @Dick
   Nogmaals het bewijs van wat voor krachtige lichtwezens wij zijn.
   Gedachtenkracht, vergezeld van een intense wil voor realisatie, versterkt in veelvoud de energie van die gedachte.
   Daarom zegt men ook steeds dat gebeden zonder intentie en gevoel alleen maar woordenkramerij zijn.
   Prachtig, schitterend (om niet ‘wonderbaar’ te zeggen) wat je destijds presteerde!
   In naam van alle mensen in het vliegtuig en op de grond, wil je daar voor danken. 😀

  6. @ Anelle, dank je voor je mooie woorden. Ik heb echter altijd gevoeld dat dit incident moest gebeuren om mij letterlijk Wakker te schudden. Ik zat namelijk op een dood spoor en vroeg mij en meer af wat de zin van het leven was!

  7. @ Imke, ik heb het niet op tape, maar vond dit filmpje op youtube. Dat vliegveld kwam tot stilstand op nog geen 10 meter afstand van een woonwijk van Quito. Was hij 20 meter verder tot stilstand gekomen dan was hij een muurje afgestort en een paar meter lager op een weg met daarom heen veel woningen terecht gekomen. Ik vermoed dat een inwoner van Quito daar stond of langsreed en in het bezit was van een camera.

   Die praktisch nog nieuwe Airbus 340 was helemaal ontzet en ze hebben het maandenlang daar op dat grasveld laten liggen en uiteindelijk helemaal gesloopt.

   Iberia mocht van de luchtvaartautoriteiten in Ecuador niet meer vliegen op Quito totdat ze het onderzoek hadden afgesloten. Toen ik weken later terug wilde reizen naar Spanje moest ik vligen vanuit Guayaquil in het zuidwesten van Ecuador. Dat was ook een hele bijzondere belevenis. Het liep richting de kerst en ik had in Ecuador hele mooie stenen engeltjes gekocht. Echt heel beeldig! Ik had die stenen beeldjes heel zorgvuldig ingepakt in papier en in mijn rugzak gestopt. Nadat ik mij ingecheckt had op het vliegveld en mijn rugzak had afgegeven hoorde ik ineens via de intercom van het vliegveld mijn naam omroepen met het verzoek om naar de douane te komen. Toen ik bij de douane kwam stelden ze me allemaal vragen. Hoe ik had gereisd! Waar ik overal was geweest! Waarom ik alleen reisde en dat soort zaken. Ik werd helemaal tot op het bot gefouilleerd. Ik begreep er helemaal niets van! Totadat ik thuis kwam en mijn rugzak uitpakte. Het was gewoon een groet chaos. Een paar van de engeltjes waren stuk geslagen, mijn toilettas was een grote chaos etc. Ik heb het vermoeden dat ze gedacht hebben dat ik in die engeltjes drugs had verstopt. Gelukkig had ik nog een paar hele engeltjes en die zet ik nog altijd met kerst in mijn woonkamer.

   Je vraagt je natuurlijk af hoe ik me voelde toen ik weer het vliegtuig instapte en weer moest vliegen. Ik kan je wel vertellen dat ik daarvoor geen angst had en ook niet meer echt heb. Ik ben blij dat ik toen geen keus had, dan wel te moeten vliegen. Anders was ik misschien nooit meer gegaan, dan had ik er tegen aan gehikt. Ik merk alleen als ik vlieg dat ik angstzweet in mijn handen krijg als de landing wordt ingezet. Ik hoor alles heel scherp in zo’n laatste halfuur van een vlucht. Met name als het landingsgestel uitgaat of er gebeurt iets met de flappen. Mijn zintuigen nemen dat allemaal haarscherp waar en ik voel me dan niet gemakkelijk!

  8. @ Dick
   Haha, dat had ik wel in de gaten dat het een you tubje was, wanneer je het zelf gefilmd zou hebben was dat al een wonder op zich geweest!
   Gelukkig kan je het na vertellen Dick, je kan hier nog niet gemist worden om mensen te inspireren.

  9. Imke, dank je voor je mooie woorden. Weet je, het is fijn om te delen hoe het voelt om “in spirare” te raken. Gisteren plaatste Anelle een aantal zinssneden uit een artikel die me erg aanspraken “Alles wat je herinnert is nooit gebeurt, want al je herinneringen maken deel uit van een illusie”. Nu denk ik aan jou! Want een beeld of schilderij doet vaak meer met mij dan 1000 woorden!

   http://www.imkemeester.nl/?p=200

  10. @Imke
   Wauw, Imke!
   Wat maak jij mooie kunst, zo veelzijdig en allemaal top! 😛

  11. Jah Imke Rulezzz en Mascha en Monika ook!!
   en neeeh ik stem niet op SOPaahs en Pipaas en ook niet op de Piratenpartij en zeker niet op de Vvd en nergens op, ik wil echte mensen geen samengestelde billboards zoals de Ron en Rand Paulussen die nu ineens voor de banken boeven gaan, zichzelf controlerende sorrow soros opposities en proposities (voorstellen).

  12. Hyper als je mij maar niet tussen die ‘Paullusen Piassen’ dropt want ik heb andere bankmethodes die ik erop na hou… Want net als jij kan ik sommige mensen ook weg catapulliseren.
   http://img163.imageshack.us/img163/2086/catapult.jpg

   Mijn buurman is betrapt op het vergiftigen van mijn tuinplanten/bomen en vijver en dat al wat jaartjes ongemerkt doet waardoor ik langzamerhand met gezondheid redenen hard hollend achteruit ga. Puur om zijn eigen koi-karpers te beschermen tegen mens en dier. Enkel nu moet ik nog met keiharde bewijzen komen aantonen dat ‘dat’ waar is. Hoe mooi kan het leven toch weer in elkaar zitten, als je achter echte waarheden komt.

  13. Hoog Verraad onder onze ogen, maar verdoofd door slecht schraal bier en gomo voetballen en frans doping fietsen en olympisch prematuur obomba getoeter en finaal uitgezogen door d666 EMS, wie heeft er de fut nog om op te letten;

   ‘prescient’ is ingewikkeld woord dat zoiets als vooruitziend betekent, Baldwin zegt iets over de Paulussen, ‘endorsement’ is zoiets als ondersteunen van, of onderschrijven van, corollary is een woord waar je je niets van aan hoeft te trekken, niet belangrijk, het gevoerde beleid gaat over Oorlog in buiten en binnen land tegen U De burgertjes, matchmaking (omkoping) is ontdekt ook in ons Nederlandse voetbal, schurftige overbetaalde voetballertjes van 35 die ineens niet meer vooruit te branden zijn in de verdediging, die van Bommel die heeft wat te verbergen, die schurftige brabo kop van hem klopt niet, volgens mij dan, gadverdarrie alles en iedereen is gekocht, verkocht of omgekocht.

   Quote:

   ” Baldwin underscores a prescient fact: Rand Paul’s endorsement of Romney translates into direct support for the neocon foreign policy agenda of war waged against Syria and Iran. It signals that the younger Paul will support a destructive and limitless war waged against manufactured enemies. Rand Paul will also accept and work to implement the police state at home that is a closely related and necessary corollary of the war on terror. His endorsement is at its very core a betrayal of Ron Paul’s legacy and his attempt to restore the republic. It downgrades if not wrecks the Paul name as a standard bearer for liberty.

   Rand’s endorsement destroys any hope that he will step up and continue his father’s long and determined battle now that the elder Paul is winding down his congressional career. As Baldwin points out, Rand Paul is in the back pocket of the establishment. Like virtually every other member of Congress, he will be used as a prop in an ongoing war of evil and destruction that will ultimately destroy America. ”

   http://www.infowars.com/chuck-baldwin-warns-ron-paul/

 2. Nou, de cirkel is bijna rond zou ik zeggen!!
  De pillenmafia enz aan de ene kant en ontkennen van
  “NATUURLIJK” beter worden…minder pijn(bijwerkingen!)enz

  en aan de andere kant MONSATO die onze voeding/drinken
  vergiftigd waar allerhande ziektes uit voortkomen…

  Maar aan de andere kant Zit Monsato ook in de pillen handel natuurlijk…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.