Advertentie

Magnetische nano-particels in vaccin-eiwitten..?!?


Het is inmiddels bekend, dat spike-eiwitten niet door hele lichaam (kunnen) reizen, laat staan dat ze ‘shedding’ kunnen veroorzaken. Maar besef dat de gen-code-pakketjes WEL door het lichaam gaan reizen, vervoerd door het bloed, zoals altijd gebeurt na vaccinatie in de spier.
“Nieuw onderzoek, uitgevoerd in Japan, toont aan dat Lipid NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten (voor het maken van Sars-CoV-2 spike eiwitten) , na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons heeft verteld over COVID-vaccins een berekende leugen is geweest. Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA vaccin injecties in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam laten circuleren”.
Nu weten we dat dit een totale leugen is, aangezien uit nieuw onderzoek in Japan blijkt dat Lipide NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen wel bereiken. Het onderzoeksartikel, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, staat hieronder in de link.
De studie, “Pfizer confidential” (“Pfizer vertrouwelijk”) genaamd, staat bekend als een bio-distributie studie die luciferase enzymen en radio-isotoop markers gebruikt om de distributie van Pfizer’s mRNA LNP’s in het lichaam nauwkeurig te volgen. De bevindingen zouden ertoe moeten leiden dat de gezondheidsautoriteiten onmiddellijk alle mRNA-vaccins van de markt halen.
De studie onthult hoe mRNA-LNP’s in het lichaam worden verspreid, en zelfs de eierstokken en teelballen aantasten, wat enorme vragen oproept over de vruchtbaarheid bij degenen die mRNA-vaccin injecties krijgen.
SARS-CoV-2 mRNA-vaccin (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Samenvatting van de farmacokinetische studie:

Magnetische nano-particels in vaccin-eiwitten..?!?

2021 © WantToKnow.nl/be

x

 

Ik ben waarschijnlijk niet de enige die denkt dat deze haast om tenminste 70% van de menselijke bevolking te injecteren met “manipulatieve magnetische nano-medicijnen” en “super paramagnetische nanodeeltjes” riekt naar een buitenaardse agenda.

Implantaten en opsporingsapparatuur zijn terugkerende thema’s van het Ontvoeringsscenario sinds de zaak van Betty en Barney Hill uit 1961. Wie weet, misschien wordt de gruwelijke waarheid wel onderdeel van de Big Reveal later deze maand, als onderdeel van het Director of National Intelligence rapport over UFO’s.

Deze video mash-up van wetenschapslezingen en interviews geeft ons een idee van hoe ver DARPA is gekomen in het verwezenlijken van de technocratische natte droom van het implementeren van een wereldwijd Kunstmatig Intelligentie netwerk voor menselijk commando en controle. Het werd al geïntroduceerd als een manier om “iemands intelligentie te upgraden” en niet “achter te blijven” door automatisering, toen Elon Musk in 2019 Neuralink onthulde.

James Giordano, hoofd van het Neuroethics Studies Program aan het Pellegrino Center for Bioethics aan de Georgetown University spreekt over de bewapening en het misbruik van hersenwetenschappen in combinatie met een voelende digitale simulatie van onze wereld, aka het Internet der Dingen – waarvan Michio Kaku verheugt dat het binnenkort zal worden vervangen door “Brain Net”, de Human Brain/Cloud Interface.

Giordano spreekt over “Het gebruik van neurale interfacing en fysiologische interfacing door middel van…op afstand bestuurde, kleinschalige systemen, om een nano-zwerm van bio-penetreerbare materialen te creëren die je niet kunt zien, die door de meest robuuste biochemische filters heen kunnen dringen, die in staat zijn zichzelf te integreren door een verscheidenheid aan membranen, slijmvliezen en waar dan ook – mond, neus, oren, ogen en dat op zo’n niveau dat hun aanwezigheid bijna onmogelijk te detecteren is en als zodanig wordt de toeschrijving buitengewoon moeilijk aan te tonen. Het idee hier is om elektroden van minimale afmetingen in een netwerk binnen de hersenen te plaatsen door middel van slechts minimale interventie; om in staat te zijn de hersenfunctie in real-time, op afstand, te lezen en te schrijven.”

Gegevensoverdracht tussen levende menselijke hersenen en de cloud vereist het gebruik van D-Wave kwantumcomputers en kunstmatige intelligentie. Hoewel dergelijke supercomputers met verwerkingssnelheden die snel genoeg zijn om de nodige hoeveelheden gegevens te verwerken, reeds bestaan, moeten de in de hersenen in te bouwen interfacing-apparaten op nanoschaal nog worden geperfectioneerd.

Eén benadering hiervoor is het creëren van nanorobots die kunnen worden verneveld om elektroden van minimale grootte in een netwerk in de hersenen te plaatsen en door slechts minimale interventie op afstand in real-time in de hersenfunctie te kunnen lezen en schrijven. Eenmaal in de hersenen zouden de apparaten dan gecodeerde informatie draadloos verzenden naar en van een cloud-gebaseerd supercomputernetwerk voor real-time monitoring van de hersentoestand en gegevensextractie. Er bestaan reeds octrooien voor dergelijke technologieën.

Neurale anorobotica worden ontwikkeld om een veilige, beveiligde onmiddellijke real-time interface tussen het menselijk brein en zowel biologische als niet-biologische computersystemen mogelijk te maken. Deze technologie zou interfaces tussen hersenen onderling, interfaces tussen hersenen en computers en specifiek interfaces tussen hersenen en wolken omvatten, om je hersenen in realtime met de wolk te verbinden en je onmiddellijk toegang te geven tot de kennis en kunstmatige intelligentie van de wereld, zodra je aan een specifiek onderwerp denkt.

Als dit niet de “hive mind” van de Grijzen is, wat dan wel? Worden mensen door het COVID vaccin omgevormd tot prototypes van de op Aarde levende Grijzen? Is dit hoe een buitenaardse invasie eruit ziet? Zijn we een generatie verwijderd van het worden van geslachtsloze Borgs zonder persoonlijke wil, louter knooppunten in een netwerk?

Het lijkt er wel op, als de Globalisten (buitenaardsen) hun zin krijgen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.