Advertentie

Het doel van alle rotzooi? BEVOLKINGSREDUCTIE..!!


Blijven we onze koppen in het zand steken, of DURVEN we gewoon dát te doen, wat noodzakelijk is..? Als je continue wordt besodemieterd door overheden, als je merkt dat je wordt voorgelogen en gemanipuleerd, dan dien je toch je conclusies te trekken, na het beantwoorden van de vraag, waaróm dit allemaal zo plaats vindt? Dan dien je toch tot de conclusie te komen, dat je zelf ook het e.e.a. kwalijk te nemen is..!! Of om Mark Twain (auteur/humorist) -hierboven afgebeeld-, te citeren/vertalen:

‘Het is eenvoudiger mensen in de maling te nemen,
dan hen te overtuigen dat ze in de maling genomen zijn’.
.

Maar wát valt ons dan zelf kwalijk te nemen.. Nou simpel:

GOEDGELOVIGHEID en ONGELOOF..

Er zit een overlevingssysteem in het menselijke lichaam, in de menselijke geest, die ons beschermt voor heftige informatie. Mededelingen, trauma’s etc. kunnen op deze manier tot op zekere hoogte worden verwerkt, zónder dat er direct disfunctioneren plaatsvindt. Een van die meest krachtige onderdelen van dat overlevingssysteem is ONTKENNING.. Ongeloof is daarbij dus het fundament..

Daarbij is er de overtuiging, dat het niet waar kán zijn.. Je kunt het ‘gewoon’ niet geloven (ken je die uitdrukking?) en zet meteen je onderbewuste aan tot het komen met een verklaring, wat het DAN WEL zou moeten zijn.. Kijk, dat proces is hartstikke gezond, maar dient niet te worden misbruikt.. En zéker niet door een stelletje manipulerende elite-figuren, dat meent dat ZIJ de essentie van de mensheid zijn en de rest gepeupel, dat niets anders kan dan van voedsel poep maken…!

En het moet gezegd: we zijn allemaal, stuk voor stuk, meesters in het ‘verzinnen’ van ándere verklaringen, dan waar de waarheid ons mee confronteert..! Zo ontkennen rokers dat roken slecht is, met een heel arsenaal aan verklaringen.. (“Nou mijn opa rookte als een ketter en is 92 geworden” of “Ze vergeten dat het menselijk lichaam zó knap is, dat het ook weerstand biedt tegen al die schadelijke stoffen”..)

De goedgelovigheid komt voort uit het volgen van leiders, het niet ter discussie stellen van autoriteit, die ons binnen bepaalde kaders houdt, zelfs OPSLUIT..! De grootste dwaling die een mens kan maken is zichzelf zó klein maken, dat hij -zoals David Icke dat zo prachtig altijd zegt- LITTLE ME gaat spelen en tot de overtuiging is gekomen, dat hij (M/V) er niet toe doet. Het verschil niet kan maken. Er niks vanaf weet en ‘dus’ maar vertrouwt op ‘autoriteit’..

Maar.. kijk eens naar Viktor Midst, de man achter ‘MINDF*CK’, die spelenderwijs de autoriteit opeist, tijdens zijn trucs en deze leiding vervolgens ‘misbruikt’ om zijn gasten een rad voor ogen te draaien.. Je gaat mee met z’n verhaal, wordt afgeleid, bent ‘goedgelovig’ en bevestigt de beweringen van de illusionist (!), maar je ziet niet dat hij ondertussen, die loer aan het voorbereiden is en hem gewoon keihard voor je ogen afdraait..! Wie is hier nu de slome goedgelovige.. Of is het zo, dat je als mens continue geneigd bent, autoriteit blindelings (zie de illustratie) te volgen..?

De gevolgen…
Wanneer we massaal zo goedgelovig BLIJVEN, zijn we een prooi voor de -laten we het netjes zeggen- figuren met de minder mooie plannen met de mensheid.. Of je kunt spreken over manipulatoren, oplichters, leugenaars, machtswellustelingen en andere ‘wezens’ die bijna of helemaal HARTELOOS de mensheid willen knechten en onderdrukken.. Je hoeft maar even één van de vele video’s van bijv. David Icke te bekijken en je begrijpt preciés wat we bedoelen..!

De gevolgen zijn dus verwoestend, want het negeren en zelfs vernietigen van de waarheid en het verafgoden van de LEUGENS, betekent nogal wat voor jouw.. VRIJHEID..! Die blijft natuurlijk nergens meer en wordt dagelijks verder onderdrukt en helemaal afgenomen zelfs..! David Icke roept altijd dat er in dit kader hoop is voor de mensheid, om de ‘simpele reden’, dat ‘we are with many and they are with few’..

Met andere woorden, die zg. ‘elite’, die al deze fratsen uithalen om te domineren, zijn met weinigen. Maar wel met ‘genoeg’ om een volgtijdelijk proces in werking te stellen, dat deze ‘wetmatigheid’ onderuit kan gaan halen. Wanneer wij dan ook nog eens massaal lopen te slapen en achteloos de autoriteit volgen, die door deze elite zijn verkozen om ‘leiding’ te geven, is er natuurlijk wel wat aan de hand..

Deze site het ‘wanttoknow’, wat natuurlijk aan jou vraagt OF je het wilt weten..? Dát je hier bent, is een bevestiging van die vraag, maar wat DOE je eraan, om deze ontwikkeling, zoals hierboven geschetst, tegen te gaan..? Loop je nog steeds áchter de autoriteit aan, ‘Omdat er toch geen betere keus is’, of je continue afvraagt: ‘Wat kan ik nou doen, als enkel persoon’, etc..? Het antwoord is even simpel als het gemak waarmee je de vraag stelt.. ‘DOE WAT JE KUNT, WANT MÉÉR HOEF ÉN KUN JE NIET DOEN’..!

Hieronder duiken we in de oprechte conclusie, die je dient te trekken, wanneer je alle fratsen, manipulaties, wetenschappelijk onzin, wappie-classificaties etc. etc. naast je neerlegt.. Er zit een plan, een DIEPERE AGENA, áchter de hele Corona-mumbo-jumbo.. Een circus dat vrolijk is opgetuigd, en dat burgers van heinde en verre oproept, om het circus te bezoeken, met een speciale pas natuurlijk, zodat je je angsten kunt vergeten. Zodat je met ‘een gerust hart’ verder kunt en niet meer hoeft te denken en piekeren over alle misleidingen die mogelijk plaats vinden. Come to the circus and join the parade..!!

Het decimeren van de wereldbevolking.
Voor veel mensen een waarheid als een koe.. “WE ZIJN MET TÉVEEL MENSEN OP DE WERELD, JA DAT IS WAAR”.. Voor de elite zijn wij een bedreiging en dient de wereldbevolking in omvang af te nemen. Het gáát namelijk helemaal niet om DUURZAAM leven, het gaat om ONEERLIJKE HEBZUCHT, die ervoor zorgt dat NIET DE OVERBEVOLKING maar de HEBZUCHT van de ‘filty rich’ de oorzaak vormt voor ongelijke samenleving van de mensheid. De oorzaak van hongersnood, armoede, uitbuiting en overheersing..! Kijk eens naar dit artikel van meer dan 10 jaar geleden HIER op de site..

Het zijn met name de superrijken, die consumeren buiten alle proporties. Het zijn met name de ontwikkelde samenlevingen, die dagelijks zich omringen met nutteloze consumptie.. Gewoon ‘omdat ze het zich kunnen veroorloven’.. Ook hier speelt ‘overtuiging’ en ‘niet nadenken’ weer de grote boze wolf die ons misleidt..! Lees het verhaal hieronder en besef, dat wij ALLEMAAL, ieder ook individueel, in staat zijn het verschil te maken. Maar dan wel even ‘waky waky’ alsjeblieft..?!

* * *

x
x

Het doel van alle COVID-mRNA-rotzooi?

BEVOLKINGSREDUCTIE..!!

2022 © WantToKnow.nl/be
x

Nog nooit waren we met zoveel mensen. En nog nooit leefden we met zovelen in welvaart, vrede en een goede gezondheid een natuurlijk is er een hele boel mis, maar dat is oplosbaar. Vanuit andere kaders dan we nu doen.. Waarom denken we dan toch zo naargeestig over onszelf. Wij zouden klimaatverandering veroorzaken, beroven de aarde van haar grondstoffen en zetten de biodiversiteit onder druk. Dit wordt ons continue ingeprent: ‘De aarde heeft kanker en die kanker is de mens’, bijvoorbeeld een ‘officiële’ uitspraak van de Club van Rome. Maar we doen onszelf daarmee niet alleen tekort, we zijn bezig onszelf aldus te programmeren. En dat is een groepje machtigen hier op Aarde zéér welgevallig. Want ze zorgen ervoor, dat het beeld wordt weggenomen, dat ZIJ het niet zijn, die de Aarde door vooral egoïsme en hebzucht zwaar belasten, maar dat het aan de gewone mens ligt.

Maar wij mensen, maken de aarde ook veel rijker, kleurrijker en interessanter. We bouwen steden, componeren muziek en zetten ons in voor een duurzame toekomst. We ontwikkelen onszelf, worden bewuster en zijn steeds beter in staat problemen op te lossen, maar waarom gaat er dan 100x meer geld naar wapenindustrie, dan naar voedselhulp, educatie en huisvesting voor onze medemensen.. Mensen die lijden en zelfs sterven van honger en uitputting.. Laten we in dit artikel beginnen met een positief stuk…

LANG LEVE DE MENS!
Onlangs verscheen in dit kader een boek van Ralf Bodelier, filosoof/theoloog en als journalist trekt hij de wereld rond. Hij schreef een tiental boeken en organiseert inspiratiereizen. Hij was columnist voor het Financieele Dagblad en schrijft voor Volkskrant en De Groene Amsterdammer. In dit boek lees je een meeslepende vertelling en reis je met Ralf Bodelier naar de filosofische wortels van het denken óver de mens. Een spannende ontdekkingstocht door het Ruhrgebied, Afrikaanse slums en het Midden-Oosten. Bodelier pleit voor een herwaardering van de mens als schepper, bouwer en beschermer. Want met een optimistisch en veelkleurig mensbeeld kunnen we de toekomst beter aan. Een aanrader van een boek, dat de centrale vraag stelt:

Redden we het ook met tien miljard mensen?
Deze vraag beantwoordt Ralf Bodelier met een volmondig ‘ja’. De mens is GEEN probleem voor de aarde, hoewel we nog nooit met zoveel mensen waren en nog nooit leefden we met zovelen in welvaart, vrede en een goede gezondheid. Waarom dat toch naargeestig over onszelf denken en praten? We onszelf daarmee, nogmaals gezegd, heel erg tekort..

‘Bodelier is een lucide denker, hij is helder, hij is eigenzinnig, hij is autonoom en staat aan de kant van de ratio. Een goed polemist op een heel zachtaardige, Limburgse manier.’

Jort Kelder, journalist, columnist

‘Bodelier heeft een uitstekend oog voor wat er allemaal wel goed gaat. Hij denkt in mogelijkheden, nooit in sombere berusting. Er is altijd hoop, maar nooit tegen beter weten in.’

Vincent Bijlo, cabaretier, schrijver en columnist

 

 

 

 

De uitermate intelligente schrijfster dr. Naomi Wolf (HIER) heeft in haar recente publicaties en beschouwingen op het internet, de COVID-19 mRNA prik veroordeeld als een ‘biowapen’, gericht op de ontvolking van het Westen.. Zo dat is nogal wat.. Gedurfd..? 

Naomi Wolf is een democratische, zeer kritische intellectueel, met veel aanzien in de VS. Zij werd in 2021 tijdens de COVID-uitbraak permanent van Twitter werd verbannen, maar ging gewoon door met haar reflecties, die voor ons de kracht hebben van oprechte beschouwingen, zonder aanziens des persoons en/of instellingen.
Volgens dr. Wolf is het Westen het doelwit van het ontkrachten van de menselijke voortplantingsfuncties. Vooral de ongelooflijke opeenstapeling van bijwerkingen, die tevoorschijn komen uit de Pfizer-papers (HIER) waarin de bevindingen staan van de mRNA-proeven door Pfizer.

Opvallend daarbij is natuurlijk dat de Food and Drug Administration (FDA), de overheidsautoriteit op het gebied van geneesmiddelentoezicht en -regulatie, deze test had goedgekeurd om te laten opbergen voor een periode van… 75 jaar. Tja, of je wat te verbergen hebt, is dan de logische vraag.. Maar afgelopen maart/april werd via een rechtszaak in het kader van de Freedom of Information Act (FOIA), deze ‘beschermende’ maatregel van de FDA gedeeltelijk teniet gedaan. Na het bestuderen van deze papers, die enkele honderduizenden pagina’s beslaan, komen onderzoekers, die vaak in teams samenwerken, tot schrikwekkende conclusies, over wat Pfizer heeft uitgevonden tijdens deze proeven EN VOORAL probeert geheim te houden..! Naomi Wolf hierover:

Eén ding dat uit de Pfizer-documenten naar voren komt, is dat de overgrote meerderheid van de ongewenste bijwerkingen in de Pfizer-documenten voorkomen in de Verenigde Staten. De volgende grootste tranche bevindt zich in West-Europa. En de andere 56 landen waar deze injectie is ingevoerd, vertegenwoordigen slechts een fractie van de ongewenste bijwerkingen die wij in het Westen zien. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat met betrekking op de mRNA-middelen, deze in feite een biowapen zijn, gericht op het voortplantingsvermogen van de volgende generatie.

Zij verwees daarbij naar een studie uit 2018 die Dr. Lee Vliet tijdens een webinar van enkele weken terug (HIER) presenteerde. Hieruit blijken onomstotelijk de schadelijke effecten van nanodeeltjes die uit deze mRNA-middelen voortkomen, op de menselijke voortplanting. Wolf zegt daarbij dat deze schade die de vaccinatie aan de vruchtbaarheid toebracht, niet toevallig is en als ‘bijwerking’ kan worden geclassificeerd.

Maar dat deze opzettelijk is ingebracht in het middel, VOORAL omdat de schade die de specifieke mRNA lipide nanodeeltjes veroorzaakten, al bekend was, voordat zij voor het publiek werden geproduceerd. Wolf citeerde verder in het webinar ‘afschuwelijke data’ die uit deze Pfizer-Papers te lezen is, over miskramen na mRNA-vaccinatie:

“Wij hebben een rapport in handen uit mei 2022, waarin in de gegevens van Pfizer een miskraampercentage af te lezen valt, van meer dan 76% bij mrNA-‘gevaccineerde’ vrouwen. Expert Dr. Pierre Khoury heeft onlangs ditzelfde gedeelte van de Pfizer-documenten bekeken en een miskraampercentage van zelfs meer dan 80% gevonden.”

Zij wees erop dat deze dramatische percentages ongewenste bijwerkingen bevestigd worden door andere gegevensreeksen, “zoals de VAER-databank, die ook onthutsende, onevenredig grote schade aan foetussen laat zien.”

Wolf haalde verder cijfers aan die zij eerder dit jaar had gedeeld in een Substack post op 29 mei, waaruit “wereldwijde babysterfte” blijkt, zoals een toename van “meer dan 200% in neonatale sterfgevallen in het zwaar gevaccineerde Schotland”.

Zij wees ook op studies uit Canada en Israël waaruit blijkt “dat baby’s onevenredig veel sterven, tijdens en na 2021, in sterk gevaccineerde landen, en dat pasgeborenen onevenredig veel sterven als zij gevaccineerde moeders hebben in vergelijking met ongevaccineerde moeders.”

Zo meldde Josh Guetzkow, hoofddocent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, dat uit gegevens van het RamBam Ziekenhuis in Haifa, Israël, bleek dat er 34% meer spontane abortussen en doodgeboorten waren bij gevaccineerde vrouwen )HIER’ dan bij ongevaccineerde vrouwen.

Zij deelde ook de bevindingen mee van de Canadese Dr. Daniel Nagase, die zijn ziekenhuis moest verlaten omdat hij drie COVID-patiënten (die allen levend uit het ziekenhuis naar huis gingen) met Ivermectine had behandeld. Nagase vertelde aan een verslaggever dat hij tussen januari en juli 2021 op de hoogte was gebracht van 86 doodgeborenen in Waterloo, Ontario.

Australisch parlementslid roept vrije burgers op om in opstand te komen tegen de Covid tirannie

“Normaal zijn het maar vijf of zes doodgeboorten per jaar. Het gebruikelijke percentage is dus ongeveer één doodgeborene per twee maanden, zei hij. Dus dat er plotseling 86 doodgeborenen zijn in zes maanden is hoogst ongewoon. Maar de belangrijkste bevestiging die wij hebben uit het verslag uit Waterloo, Ontario, is dat alle [moeders van de] 86 doodgeborenen volledig gevaccineerd waren.”

Wolf wees op de bevinding van Igor Chudov dat er na de COVID-19 vaccinatie een “wereldwijde daling van het aantal geslaagde geboorten was van wel 20 procent”.

Talrijke andere deskundigen hebben gewaarschuwd dat COVID-19 prik ernstige gevolgen kunnen hebben voor zwangere vrouwen en hun baby’s.

Tijdens een “Stop the Shot”-conferentie die vorig jaar door LifeSiteNews werd uitgezonden, legde specialist in maternale-foetale geneeskunde Dr. Richard Blumrick uit dat de vaccins die met mRNA zijn ontwikkeld, de placentabarrière kunnen passeren, waardoor de ontvangers van het vaccin het risico lopen op vruchtbaarheidscomplicaties.

Voor Wolf heeft het bewijsmateriaal dat door de War Room en haar team van Daily Clout in de Pfizer-documenten aan het licht is gebracht, tot de overtuiging geleid dat Pfizer, de FDA en leden van het Wereld Economisch Forum (WEF) “het gemunt hebben op het wonderbaarlijke vrouwenlichaam, met zijn vermogen om leven te verwekken, te dragen, te baren en te voeden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.