Advertentie

‘ECOintention Intensive’


 

Wat: ECOintention Intensive: ontdek je vermogen om jezelf en je omgeving te helen’.
Wil je wonen, werken en ontspannen in een omgeving waar je energie van krijgt? En ook nog bijdragen aan een gezonde Aarde? Dat kan! Iedereen heeft het vermogen om de energetische balans in de wereld te herstellen. Hoe je dat doet, op kleine en grote schaal, leer je in deze intensive.

Maar eerst vertellen we je over ECOintention; een methode om gezonde energie en flow in organisaties en natuurgebieden terug te brengen. Het Center for ECOintention past deze methode al meer dan vijfentwintig jaar succesvol toe in talrijke projecten. ECOintention is een vak dat je kunt leren in de vierjarige opleiding tot ECOintention Practitioner.  (Lees eens over dit prachtige fenomeen en de achtergronden HIER en HIER op de site) Er staat ook een artikel van Hans Andeweg over de magnetron-onderzetter HIER op de site  (Maar liefst 40.000 x gelezen!).

Leer levensenergie waarnemen, interpreteren en verbeteren. Alles begint bij jou. Je heelt zo goed als je zelf heelt bent. In deze intensive leer je jezelf goed gronden, je gevoeligheid kennen en beschermen, en je energie weer in balans te brengen. Vervolgens ga je energie waarnemen. Alles is energie. Energie straalt uit. De stamuitstraling van een boom is een maat voor gezondheid en vitaliteit. De uitstraling van een huis beïnvloedt de sfeer en de gezondheid van de bewoners. Energetische blokkades in een bedrijf leiden tot misverstanden.

Iedereen kan leren om uitstraling en levensenergie waar te nemen. Dit vereist geen bijzondere begaafdheid. Na waarnemen, ga je energie interpreteren met verschillende energetische schalen. Tenslotte verbeteren. Je kunt iets schoonmaken en opladen met positieve aandacht, homeopathie, Reiki, muziek, mandala’s, symbolen, kleuren, edelstenen enz. Je leert de theoretische achtergrond en praktische toepassing van deze energetische huisapotheek. Daarna kun je er zelf mee aan de slag.

Wie: de volgende cursusleiders verzorgen de uitermate boeiende lessen.

Ir. Hans Andeweg medeoprichter van Center for ECOintention.Het werken met levensenergie in bedrijven en natuurgebieden is al 25 jaar zijn dagelijks werk.

Drs. Marion de Vries is ECOintention Practitioner, coach en oprichster van sTAOp.nu. Zij leerde via Healing Tao hoe eeuwenoude principes lichaam en geest in balans brengen.

Ing. Natascha van den Ban is ECOintention Practioner en zelfstandig tuin- en landschapsarchitect. Door Healing Touch leerde zij hoe levensenergie het zelfgenezend vermogen van de mens kan bevorderen.

Waar:  De Intensive vindt plaats op Landgoed Zonheuvel bij Doorn. ´s Middags gaan we altijd naar buiten voor energetische waarnemingen in de mooie bosrijke omgeving. De website van Landgoed Zonheuvel HIER

Wanneer:  De ECOintention Intensive is van april t/m november Dit zijn de negen cursusdagen die op vrijdag, zaterdag en zondag van 9.00-16.30 uur. worden gehouden. Dus 3 x vrijdag, zaterdag en zondag – 20 april, 21 april en 22 april. En op 15 mei, 16 mei en 17 mei. In het najaar op 14, 15 en 16 september

Cursusgeld De Intensive kost kost: €1399,- Neem contact op met Center for ECOintention voor nadere info/toelichting.

Website: www.ecointention.com


Advertentie

ON NL Banner