Advertentie

Fake News, Echte Waarheid


Wat: een spectaculaire dag met 2 vooraanstaande vechters voor waarheid. Verdedigers van het ‘oprechte woord’, die de manipulatieve leugens van de politieke elite aan het daglicht bloot geven. Ontwikkelingen zoals die nu op onze Aarde aan de gang zijn, zijn werkelijk revolutionair te noemen. Er is echter één probleem voor veel mensen, wat hen niet kwalijk te nemen valt. En dat probleem is, dat deze ontwikkelingen veelal voor de waarneming verborgen blijven. Dat is vooral te wijten aan de uiterst geraffineerde wijze, waarop wij ‘nieuws’ krijgen voorgeschoteld.

Veelal is het nieuws, en vooral het ‘officiële nieuws’ van kanalen als NOS, RTL en de grote kranten, doorspekt met propaganda. Ook de journalisten die voor deze media werken, weten vaak niet beter, omdat het nieuws wordt aangeleverd door de grote persbureaus, die al heel lang private ondernemingen zijn. (HIER, HIER en HIER bijvoorbeeld).

De oorlog om wat jij zou moeten gaan geloven, is in volle gang. Voor velen is het simpel, de waarheid en niets anders dan de waarheid wil men horen. Maar voor anderen, die een verborgen agenda dienen, is het essentieel, dat jij de leugens als ‘waarheid’ slikt, om deze agenda uit te kunnen blijven rollen. Tijd voor bekrachtiging van de waarheid! 2 Vooraanstaande voorvechters van waarheidsvinding komen op deze bijzondere dag hun verhaal vertellen. Wees erbij!

Wie: dit event wordt georganiseerd door Studium Generale in Breda, o.l.v. dr.ir.Coen Vermeeren. Co-organisator van deze dag is Dutch Vision Movement TV van Irma Schiffers. Zij zijn erin geslaagd 2 vooraanstaande voorvechters van waarheidsvinding en oprechtheid bij elkaar te brengen. Onafhankelijk journalist Ole Dammegârd en oud-bankier Ronald Bernhard

Ole Dammegård (1958) is muzikant, onderzoeksjournalist, auteur en spreker. In 1983 startte hij zijn onderzoek naar de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Later, in 1990, begon hij met onderzoek naar de moord op de Zweedse premier Olof Palme en hij schreef daar een tweedelig boek over. Hij staat nu bekend als een van de meest gerespecteerde onderzoekers van deze onderwerpen ter wereld en hij is door vele, vele alternatieve mediakanalen geïnterviewd om zijn theorieën te bespreken en te verklaren.

Door zijn zeer gerichte en gedetailleerde onderzoek naar ‘valse vlag-operaties’ is hij zelfs al een paar keer in staat gebleken om tijd en plaats van de volgende aanslag te voorspellen aan de hand van verborgen aanwijzingen die om een bepaalde reden kennelijk bewust worden ‘prijsgegeven’. (De 2 lezingen van Ole zijn in het Engels.)

Ronald Bernard (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer en heeft een achtergrond in economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij kreeg vorig jaar grote bekendheid, door een 5-tal interviews die door DVM-TV zijn opgenomen en gepubliceerd. Ronald is grondlegger van De Blije B; een initiatief voor een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank. Ronald zal uitgebreid vertellen over de ontwikkeling dat er vanuit de samenleving een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande. (Deze lezing is in het Nederlands.)

Waar: Breda in de voormalige Sacramentskerk.Zandberglaan 58, 4818 GL Breda

Wanneer: Zondag 8 april 2018 om 13:00 – 17:30 uur (Zaal open: 12:30 uur). En het avondprogramma van 19:30 – 22:00 uur. Entree: Middagprogramma € 17,50 | Avondprogramma € 15,- | Passepartout € 25,-

Website studiumgeneralebreda.nl