Advertentie

Unieke ECOintention Oefendag met.. Hunebedden!!


Wat: Een ECOintention Oefendag waar je de energie van hunebedden, grafheuvels, celtic fields en oeroude Eikenstrubben ervaart. Het ‘Hondsrug UNESCO Global Geopark’ in Drenthe is een geologisch en cultuurhistorisch uniek gebied. Het nodigt je uit voor een reis naar een ver verleden. Daar vind je bijna alle Nederlandse hunebedden, talrijke grafheuvels, celtic fields en Middeleeuwse karresporen. Het is onderdeel van een netwerk met 120 geoparken, verspreid over de wereld. Geopark de Hondsrug is 20×70 km groot en werd in 2017 als 3e-jaars ECOintention project gebalanceerd. Het is nog steeds het grootste cursistenproject ooit.

ECOintention verzorgt deze 5 workshops:
Tijdens deze derde ECOintention-oefendag van 2018 volg je twee workshops in een groepje van maximaal zes cursisten. Op de oefendag is iedereen hartelijk welkom. Er is plaats voor 30 deelnemers.

De workshops zijn bij unieke hunebedden en grafheuvels. De dag begint met een lezing door Hans Andeweg over de energie van hunebedden in relatie tot de megalitische cultuur die duizenden jaren geleden op Aarde bestond. Hij legt het verband met de later ontstane grafheuvels. In alle workshops word je begeleid door een vierdejaars cursist. Geef je voorkeur op voor drie van de onderstaande workshops, waarvan je er dus 2 krijgt toegewezen.

  1. Hunebed Kampsheide. Ontdek de energetische geheimen van dit prachtige hunebed. Maak contact met de wachters van de boven- en onderwereld, vraag hun toestemming, leer van welke kant je het hunebed moet benaderen, voel de ‘verdedigingsmuren’, volg energiebanen en vind de toegangspoort.
  2. Hunebed Kniphorstbosch. De meeste hunebedden zitten vol zand, maar hier kun je in! Ontdek de energetische geheimen, ontmoet de poortwachter, vraag toestemming en voel je veilig en in harmonie tussen de kolossale, gladde stenen. Ben je thuis in de oost- of westkant? Bezoek grafheuvels en vind middeleeuwse karresporen.
  3. Grafheuvels en Celtic Fields op Kampsheide. Wandel door dit unieke gebied met eeuwenoude Jeneverbessen, talrijke grafheuvels en celtic fields. Hoor meer over de ontstaansgeschiedenis en verborgen pingo ruïnes. Ervaar de liefdevolle energie van een grafheuvel en hoe de geheimen van de hunebedden hierin verborgen zijn.
  4. Hunebed Loon. Bezoek één van de meest intacte hunebedden van Nederland. Vind de energiebanen, vraag toestemming, ga door de magische poort en ervaar de bijzondere kracht van het zuiden. Reis dan energetisch 5000 jaar terug in de tijd en beleef de oerenergie van dit hunebed en het landschap waarin de bouwers leefden.
  5. Hunebed en grafheuvel Strubbenbos. Dit hunebed is klein maar fijn! Ga door de magische poort en ontmoet elkaar in de binnenruimte. Voel hoe alles straalt als een groep mannen en vrouwen deze heilige ruimte betreden. Wat gebeurt er als iemand vertrekt? Ervaar daarna de energie van een grafheuvel en oeroude Eikenstrubben.

Waar: Geopark de Hondsrug bij Assen

Ir. Hans Andeweg. Al enkele decennia bezig om mensen ‘het bewuste gevoel voor de natuur’ weer bij te brengen.

Wie: Ir. Hans Andeweg en zijn team verzorgen deze dag en laten je kennismaken met het lezen van energieën. Een vaardigheid die ELK MENS in zich heeft, maar die, net als alle andere talenten, gekoesterd en getraind dient te worden om dienstbaar te zijn aan de mens. Het wordt dus een boeiende dag, onder de deskundige leiding van Ir. Hans Andeweg. Van zijn hand en over zijn werk, vind je hier op de site diverse artikelen (HIER o.a.)

Wanneer: zaterdag 7 juli 2018 van 9.30 – 17.00 uur. Vanaf 9.00 uur ben je welkom bij Restaurant de Liefde van de Drentsche Aa, Ruiterweg 2, 9469 PN Schipborg, 050-4091672. Natuurlijk staan koffie en thee. Zie

Websites: over de locatie vind je hier alle info: www.deliefdevandedrentscheaa.nl. En voor opgave kun je op de website terecht van www.centerforecointention.com/oefendag Het is noodzakelijk om je reservering te bevestigen door je via onderstaande link aan te melden en je workshops op te geven. Je kunt Hans Andeweg eventueel mobiel bereiken voor meer info of opgave: 0049-17672731204.

Hoeveel? Als organisatie-bijdrage geldt een bedrag van € 98,- Dit is incl. koffie/thee en een lunch. Ter plekke contant betalen; we rekenen anders €10,- extra voor administratiekosten. Maar meld je wel aan! Je aanmelding is definitief als je onze bevestiging hebt ontvangen, die uiterlijk maandag 2 juli wordt verstuurd. Je krijgt vanzelfsprekend voorrang als je hebt gereserveerd.