Advertentie

Het magisch-genezende Vitamine C..!!


x

“Het boek van dr. Levy laat duidelijk bewijs zien dat vitamine C ziekten geneest.
Het bevat meer dan 1200 wetenschappelijke referenties die de lezer -hoofdstuk na hoofdstuk_ na kan lezen.
Levy windt er geen doekjes om. Het is per ziekte gespecificeerd.
Het is per dosering gespecificeerd. Het is praktisch. Het is leesbaar. Het is excellent”

 – Journal of Orthomolecular Medicine –

x

x

Over de auteur van dit spraakmakende boek: Dr. Thomas Levy. Deze cardioloog uit de USA heeft dit baanbrekende boek geschreven om aan te tonen wat een wonderen vitamine C kan verrichten. het boek is geschreven voor zowel de professional in de gezondheidszorg als de particulier die geïnteresseerd is in zijn of haar gezondheid. Inmiddels is Dr. Levy een wereldvermaarde en toonaangevende vitamine C-expert geworden. Die regelmatig lezingen aan medische specialisten over de gehele wereld geeft, met name over de juiste rol van vitamine C en andere antioxidanten en de behandeling daarmee in medische situaties en ziekten.

thomas levy
Dr. Thomas Levy, cardioloog en Vitamine C-specialist

Dr. Levy haalde een graad in biologie in 1972 aan de John Hopkins Universiteit en een volgende graag in 1976 aan de Tulane University School of Medicine. In zijn verdere opleiding specialiseerde hij zich eerst in de interne geneeskunde en daarna in de cardiologie, en kreeg in beide disciplines ‘Board Certification’ (globaal vergelijkbaar met onze inschrijving in het specialistenregister. In Nederland is dit slechts voor één medisch specialisme per persoon toegestaan.

Na voltooiing van zijn postdoctorale opleiding was dr. Levy nog drie jaar werkzaam als assistent-docent interne geneeskunde bij de Tulane Medical School. Na een particuliere praktijk in volwassenencardiologie begon dr. Levy in 1994 zijn onderzoek naar de medische invloed van toxiciteit van het gebit bij dr. Hal Huggins. In 1998 kreeg hij zijn juridische graad aan de universiteit van Denver en werd vervolgens toegelaten om in Colorado en het District Columbia als jurist te werken.  Dit boek is zijn vierde boek.

* * *

x

“Met dit boek vergezelt Dr. Thomas Levy deze lijst van heldhaftige onderzoekers van vitamine C:
Dr.
Albert Szent-Gyorgyi, Nobelprijswinnaar Dr. Linus Pauling en
Frederick R. Klenner, MD, .”
x
– International Council for Health Freedom –
x
x
x
Nobelprijswinnar Linus Pauling wordt gezien als de ontdekker van de enorme kracht die in Vitamine C schuil gaat.
Nobelprijswinnar Linus Pauling wordt gezien als de ontdekker van de enorme kracht die in Vitamine C schuil gaat.

x

Het ongeneeslijke genezen..!
x

Vitamine C, infectieziekten en toxines.

2016 WantToKnow.nl/be

x

Vitamine C, ook wel ascorbinezuur of ascorbaat genoemd, is een vitamine die van groot belang is voor onze weerstand en gezondheid. Zonder deze vitamine kunnen we niet leven. Door een tekort aan groenten en fruit kregen scheepslui in de jaren 1700 geen vitamine C en stierven aan scheurbuik. Een tekort aan vitamine C is dus dodelijk en dat geldt voor bijna alle vitaminen. Een teveel aan vitaminen is gezond en bestrijdt veel ziekten.

Vitamine C, zoals het wordt waargenomen door de electronenmicroscoop. Een 'bonte verzameling energie', zou je kunnen zeggen..! Waarom blijft Vitamine C met de nek aangekeken worden door de medische 'wetenschap'..?
Vitamine C, zoals het wordt waargenomen door de electronenmicroscoop. Een ‘bonte verzameling energie’, zou je kunnen zeggen..! Waarom blijft Vitamine C met de nek aangekeken worden door de medische ‘wetenschap’..? Zijn het opnieuw de cowboys van Big Pharma die ervoor zorgen dat deze stof ondermaats kan worden ingezet..?

Met uitzondering van de mens, hogere apen, cavia’s en bepaalde vleermuizen maken alle wezens op aarde hun eigen vitamine C aan. Zij kunnen in de lever uit glucose grote hoeveelheden vitamine C maken. De diagnose ‘scheurbuik’ wordt bij mensen zelden gesteld, omdat men de symptomen niet kent. Op de universiteiten worden geen colleges meer gegeven over het belang van vitaminen en mineralen, omdat men ervan uit gaat die er in voeding voldoende aanwezig zijn. En dit, ondanks het feit dat TNO exact het tegengestelde heeft aangetoond..

Naarmate de lezer door dit prachtige nieuwe boek gaat, zal het snel duidelijk worden dat veel van de originele onderzoeken zoals hier beschreven, voor het eerst 50 jaar geleden of nog eerder werden uitgevoerd. Verscheidene onderzoekers en auteurs houden zich al ruim een eeuw bezig met het schrijven over vitamine C, oftewel de ‘anti-scheurbuik-factor’. Vitamine C heeft bewezen zo’n fascinerende stof te zijn dat een grote hoeveelheid onderzoek naar de effecten ervan al plaatsvond voordat het nauwkeurig chemisch geïsoleerd kon worden.

De gunstige effecten van vers fruit en verse groenten op de gezondheid van zowel mensen als proefdieren vereisten geen exacte kennis van waar het hem in dat voedsel nu in zat, dat de algemene gezondheid zo geweldig verbeterde. Het boek beoogt veel meer dan alleen maar het bijeenbrengen van veel van het enorme onderzoeks-materiaal over vitamine C, infectieziekten en gifstoffen in één band. De algehele presentatie van de informatie over vitamine C in dit boek wordt als tamelijk uniek ervaren. Dr. Levy over het boek:

Vitamine-C-Redder-print2“Veel van de denkbeelden en informatie die op de volgende bladzijden wordt aangedragen, zijn voortgekomen uit mijn voortdurende doelstelling, een beter begrip te krijgen van de talrijke en niet weg te denken klinische resultaten waarvan ik getuige was via het juiste gebruik van vitamine C. Het boek beschrijft ook nog veel meer opmerkelijke successen die ik niet rechtstreeks heb aanschouwd, maar heb ontdekt in de bergen van gepubliceerde resultaten over vitamine C of die mij door enkele van mijn collega’s zijn gerapporteerd. Zulke resultaten blijven hetzij onbekend, dan wel worden door de meeste conventionele medische beroeps-beoefenaars genegeerd.

De literatuur staat bol van onweerlegbare aanwijzingen dat vitamine C op unieke wijze de meest essentiële voedingsstof voor het bereiken en onderhouden van een zo goed mogelijke gezondheid is, en tevens het middel van eerste keus om een groot aantal van de meest voorkomende infectieziekten te genezen of effectief te behandelen. Vitamine C is zeer aannemelijk de belangrijkste behandeling die de meeste patiënten met infecties, onafhankelijk van de diagnose en de vraag of men al met andere behandelingen en geneesmiddelen is begonnen, moeten krijgen.

Hopelijk zal dit boek een belangrijke rol spelen in de ‘ontdekking’ dat vitamine C een ongelooflijk belangrijke factor bij het handhaven en herstellen van menselijke wezens is.”

Vitamine C boek Thomas Levy ongeneeslijke genezen
De cover van het prachtig nieuwe boek over Vitamine C. (klik op de illustratie voor een link naar de uitgever, waar je het boek evt. kunt bestellen)

Aandoeningen en/of ziekten die door vitamine C gunstig worden beïnvloed.
Vitamine C kan in meer dan 30 ziekten gunstig werken en de levensduur verlengen. Zelfs 500 mg per dag geeft een verbetering van 42 % tegen hartaandoeningen en 35 % minder kans op sterfte tegen ziekte. (3,4). Dr. F.R. Klenner, M.D, longarts, behandelde vele patiënten met succes met grote hoeveelheden vitamine C. Hij begon waterpokken, mazelen, bof, tetanus en poliomyelitis met succes te behandelen met hoge hoeveelheden vitamine C.

Ziekten behandeld met hoge doses vitamine C met een gunstig resultaat

 • Longontstekingen,
 • encefalitis (hersenvliesontsteking),
 • Herpes zoster en simplex
 • Mononucleosis
 • Hepatitis
 • Pancreatitis
 • Blaasontstekingen
 • Artritis
 • Atherosclerosis
 • Diabetes
 • Glaucoma
 • Schizofrenie
 • Ulcus cornea
 • M.S.
 • Chronische vermoeidheid
 • Brandwonden
 • Intoxicaties
Orthomoleculair voedingsdeskundige Anthon de Bont
Orthomoleculair voedingsdeskundige Anthon de Bont

Orthomoleculair voedingskundige Anthon de Bont over het boek
“Vitamine C wordt in de reguliere geneeskunde vaak lacherig afgedaan als Haarlemmerolie, een onwerkzaam middel tegen van alles en nog wat. Dat komt omdat artsen voor hun examens voornamelijk dikke boeken over farmaceutisch vervaardigde medicijnen uit het hoofd moeten leren en voedingswetenschap in het medisch curriculum nauwelijks aan de orde komt.

‘Vitamine C voorkomt scheurbuik’ is feitelijk alles wat de medisch student te horen krijgt. En dat is jammer, want uit wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen decennia blijkt dat vitamine C veel meer kan dan alleen scheurbuik bestrijden. En een ruimere kennis over de werking van deze vitamine, zoals bij de behandeling van (acute) infecties en het toenemende probleem van antibiotica-resistente bacteriën kan zowel nu als in de nabije toekomst van cruciaal belang zijn!

Tot nu toe ontbrak het voor het Nederlandse taalgebied aan een wetenschappelijk stevig onderbouwd, voor de ‘leek’ toegankelijk en vooral compleet verhaal over de breed-spectrum werking van vitamine C.  Uitgeverij Succesboeken.nl is er in geslaagd een Nederlandse vertaling van het boek ‘Curing the Incurable, Vitamine C, Infectious Diseases and Toxins’ van dr. Thomas E. Levy op de Nederlandse en Belgische markt te brengen. Levy wordt beschouwd als één van de beste vitamine C kenners. Hij beweert niet dat vitamine C een panacee is voor ALLE kwalen, maar laat door jarenlange studie van beschikbare research en ervaring uit zijn artsenpraktijk zien wat de waarde van vitamine C is.

“De officieel aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C is 75 mg, net voldoende om geen scheurbuik op te lopen. Maar de potentie van vitamine C bij de bestrijding van infectieziekten is – bij gebruik van de juiste dosering- oneindig veel groter.
Een uitslaande brand in het Rijksmuseum in Amsterdam zal immers ook niet bestreden kunnen worden met een plantengietertje, doch alleen met groot materieel om de meeste schade te voorkomen.”

Anthon de Bont

Het boek bevat meer dan 1200 wetenschappelijke referenties. En die staan bol van onweerlegbare aanwijzingen dat vitamine C op unieke wijze de meest essentiële voedingsstof voor het bereiken en onderhouden van een zo goed mogelijke gezondheid is en tevens een middel om een groot aantal van de meest voorkomende infectieziekten met succes te behandelen. Afgezien van alle andere rampen die ons wereldsysteem op dit moment bedreigen, neemt ook het spook dat ‘antibiotica-resistentie’ heet, steeds grotere vormen aan.

Als die ontwikkeling doorgaat en de farmaceutische industrie onvoldoende middelen ter beschikking stelt om infectieziekten adequaat te bestrijden, zullen wij op korte termijn geconfronteerd worden met volstrekt onbehandelbare epidemieën.  En hoewel vitamine C geen panacee tegen alle kwalen is wordt het in het licht van die dreigende ramp de allerhoogste tijd dat deze voedingsstof de erkenning en toepassing krijgt die het verdient.

Maar dan niet in de aanbevolen minimale dagelijkse hoeveelheid, een microdosering van 75 mg per dag, maar in veel hogere doseringen zoals die gebruikt zijn door clinici en onderzoekers van wereldformaat – Linus Pauling, Albert Szent-Gyorgyi, Frederick Klenner en vele anderen. Een ‘prikkelend’ boek dat door elke arts, diëtist en voedingskundige en iedereen die zijn/haar gezondheid serieus wil nemen, gelezen moet worden!”

x

‘Het ongeneeslijke genezen; vitamine C, infectieziekten en toxines’
Auteur: Thomas E. Levy

376 pagina’s
ISBN: 9789079872473
Uitvoering: Hardcover

(klik HIER voor lead naar verkoopkanaal)

* * *

 

 

14 gedachten over “Het magisch-genezende Vitamine C..!!

 1. In zowel de huidige bespoten groenten en fruit, zit te weinig vitamine C.
  Op advies gebruik ik nu de vitamine C Crystals Ascorbic Acid, met een Boviswaarde van 23.000 en dat is in deze tijd erg belangrijk.
  Menigeen koopt vitamine C bij Kruidvat of Hema, daaruit is bewezen dat dit helemaal niets voor het lichaam doet.
  Sinds ik dit gebruik voel ik me een stuk beter, ben nooit grieperig of verkouden, een theelepel per dag en het werkt echt!

 2. De enige fout die ja kan maken is om vitamine C ascorbinezuur te noemen terwijl dat GEEN vitamine C is. Natuurlijke C is veel meer dan alleen ascorbinezuur en er is een zeer groot verschil tussen deze twee…

  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/98727-het-dodelijke-gevaar-van-vitaminepillen.html

  http://www.thedoctorwithin.com/vitaminc/ascorbic-acid-is-not-vitamin-c/

  http://www.radiantlifecatalog.com/whats_wrong_with_ascorbic_acid

  verschil onder de microscoop:

  http://www.healthsachoice.com/supplements/are-synthetic-and-natural-vitamins-the-same/

  Neem liever C van Camu Camu, acerola of uit andere hele natuurlijke producten en lees eens het boek van Brian Clement ‘supplementen onder de loep’ want meer dan 95% is pure troep.

  1. Kevin, wat een goed en leerzaam commentaar zeg, waarvoor dank.
   Btw, ik ben dit zelf maar weer citroenen- en manderijnenboom aan het kweken. Een tip van mijn kant: deze groeien als kool in goede aarde. (Mediterrane potgrond)

 3. Het gaat niet op van de hele dosis vit C ineens te nemen; het werkt hoogstens een half, tot een uur in uw lichaam en verdwijnt via de urine. Verdeel de hoge dosis dus in meerdere lichte innamen gedurende de hele dag.

  1. Wat is hoog en wat is laag.
   De reguliere wetenschap vindt 1000 milligram, een gram dus al verschrikkelijk hoog http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vitamine-c.aspx. Orthomoleculairen vinden die hoeveelheid een minimum. Er is veel onderzoek gedaan naar intraveneuze toediening van vitamine C. In Nederland is het naar mijn weten verboden om vitamine C via een infuus toe te dienen. ‘Liposomal vitamin C’ is de nieuwste hype.
   Er is ook time release goedje op de markt. ’t is maar waar de consument gelukkig van wordt.

   Ik denk dat je zelf goed naar je lijf moet luisteren. Stress, roken, infecties, vragen om meer vitamine C.
   Van te veel in een keer krijg je sowieso diarree, maar misschien dat je al eerder het gevoel krijgt dat het best wel een tandje lager mag.

  1. In de 80-er jaren heb ik me een aantal jaren bezig gehouden met onderzoek van vitamine C op dieren. Ik kan de info uit dit boek dan ook helemaal bevestigen, het klopt als een bus. Omdat ik zelf al zo’n 6 jaar last heb van reumatische arthritis aanvallen, slik ik beduidend meer vitamine C dan normaal. En als ik de eerste verschijnselen bemerk van verkoudheid of griep, dan grijp ik al snel naar 6-8 tabletten van 1000 mg per dag, verspreid over de maaltijden. Na een week ben ik allang door die crisis heen en hard op weg naar genezing. Dat heb ik geen enkel ander middel zien doen en het werkt altijd en bij iedereen! na die week dan wel 2 weken doorgaan met langzaam afbouwen, tot je uitkomt op 2 tabletten per dag en daar rond je de hele winter mee af tot en met april. Het behoedt vooral mensen met een zwakke weerstand – b.v. als gevolg van medicatie, of zware stress – voor deze ziekteverwekkers. Zodoende is dit vitamine voor mij uitermate essentieel!
   Grappig overigens is wel dat pure zuurstof exact dezelfde eigenschappen voor genezing laat zien. Is ook niet zo verwonderlijk, want vitamine C valt door verwerking in het spijsverteringsstelsel uiteen tot o.a. zuurstof, dus…… Ook komen daar Co2 moleculen bij vrij, wat heel belangrijk is voor de opname van zuurstof. Zonder Co2 wordt opname van O2 erg lastig, die twee elementen hebben elkaar nodig voor een genezend effect op het lichaam. Dus wordt het voor mij zuurstof met vitamine C en/of Natrium Bicarbonaat, die ook na verwerking uiteenvalt in o.a. Co2. En zo komen we makkelijk de winter door.

  2. @An, ook de praktijk van dr. v.d. Schaar in Leende zorgt voor infusen met vitamine C, naast de chelatietherapie e.d.
   Internationaal Biomedisch centrum
   Renheide 2
   5595 XJ Leende
   0495 59 24 18
   info@ibc-leende.com

   En er is in Hilversum nog een kliniek die dat doet:
   Kliniek voor Preventieve Geneeskunde
   Berg en Bosch
   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 30,
   3723 MB Bilthoven
   030-2284444 / 2251114
   info@kpg.nl

 4. Ik gebruik dagelijks minimaal 1000 mg vitamine C van Bonusan.
  Ook daar zit geen troep in en sinds ik dat neem (o.a.) ben ik een heel stuk opgeknapt!!!

 5. Informeer u eens over de “Codex Alimentarius” (voedsel indexering) — regelgeving welke zich er op richt het illegaal maken van alle gezondheid informatie m.b.t. vitamines, mineralen en kruiden en het limiteren van toegang tot natuurlijke therapiën (homeopathie) op een wereldwijde schaal!

  1. Odette

   Er blijven er niet veel over hier in ons Frans talige gebied, alweer een grote, hele grote lach fabrikant de bene genomen, Gotlibe bracht van die kleine fijne smirk lachjes op je gezicht, echt brood nodig in dit ondermaanse gebeuren, het is waar het is een vlucht uit de werkelijkheid, maar soms zo brood nodig.

   Jenne

 6. Dit verhaal is mij al langer geleden verteld, wij gebruiken dan ook 4000 mg vit C per dag. Wat er in fruit en groente zit is ook al lang niet meer wat het wezen moet! Wij voelen ons er goed bij, waarmee ik niet zeg dat wij nooit eens verkouden zijn o.i.d.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.