Advertentie

21 Juli: bijzondere workshop: ‘De tranen van de voorouders’


x

Zondag 21 juli a.s. – 10:30-17:00 uur

Quinta Essentia – Zwaanshoek

Healingworkshop-reincarnatie door Maarten Oversier

‘De Tranen van onze Voorouders’

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Veel mensen kennen hem al, reïncarnatie-therapeut Maarten Oversier. Bijvoorbeeld van de 2 lezingen die Maarten hield over reïncarnatie en reïncarnatie-therapie voor WantToKnow, vorig najaar en in het najaar van 2017. Indrukwekkende lezingen waarbij vooral de praktische kant van reïncarnatie voorop staat. Bijvoorbeeld en met nadruk, bij het verwerken van veel traumatisch leed, dat -zo blijkt klip en klaar- in onze DNA-geheugen ligt opgeslagen en wat van generatie op generatie lijkt dóór te worden gegeven. Stevige ervaringen, waarvan jij de bron niet bewust bent.. (Dit strookt ook volledig met artikelen die we HIER en HIER ook al op de site plaatsten)

Maar het kan ook zijn dat je Maarten’s artikelen hebt gelezen, die je ook HIER en HIER nog kunt lezen op de site. Naar aanleiding van zijn werk, kwamen we samen op het idee, om eens een hele dag met deze fascinerende, intrigerende materie aan de slag te gaan. Voor Maarten is het alledaagse praktijk, om in alle rust, zaken ‘boven water’ te krijgen, die bewúst in de ogen gekeken kunnen worden. En dus, willen we op deze dag niet alléén informatie delen via een inleidende lezing, maar er meteen een praktische kant aan geven.. Dus wel met een ruime inleiding, over het ‘hoe en wat’ achter reïncarnatie en ermee werken.

Maar Maarten zal ’s middags ook duidelijk laten zien, met een aantal proefsessies, hoe zijn werkwijze verloopt en wat voor zaken daarbij aan de orde komen. De titel van de dag ‘De tranen van onze voorouders’ zegt in zijn essentie feitelijk al genoeg. Wij in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper in zichzelf aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing, of een inzicht in MOGELIJKE healing aan te reiken.

‘Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.’
Het blijkt keer op keer, dat veel mensen, meestal onbewust, belast zijn met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. En naarmate voor ons, mensen//aardbewoners, het diepere besef komt, dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie.En het zijn niet altijd en alleen de ‘mooie’ of ‘intense-blije’ momenten die worden opgeslagen en doorgegeven.

Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling van verdriet en trauma bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet méér dan nodig, de ‘onverwerkte ballast’ -want zo kun je het gerust noemen- van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: ‘Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.’ In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.Quinta Essentia (HIER)

Spieringweg 913 – 2136 LK Zwaanshoek (NH)

Organisatie-bijdrage: € 40,-
(inclusief, koffie/thee, water en wat lekkers;
je lunch ZELF meenemen/verzorgen.)

Helaas kun je niet meer boeken/betalen voor deze workshop/lezing

 

1 gedachte over “21 Juli: bijzondere workshop: ‘De tranen van de voorouders’

  1. Wat is dan de kwestie? Moet je de ver weg gevormde trauma’s negeren als zijnde niet van jou zelf, of moet je er juist mee aan de gang omdat het jou gegeven is die opdracht op de juiste manier uit te werken? Waarom zou je het naast je neer leggen om vervolgens toekomstige generaties ermee op te zadelen, als je al nageslacht hebt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.