Advertentie

Bio-genocide onder de bevolking? Heftig, want dan ben JIJ het doel!


Elke week is het voor Tessa en mij een afwegingsproces, een zoekproces om het hoofdartikel van de week te plaatsen. Deze week ben je dit hoofdartikel aan het lezen; het is er toch weer van gekomen.  ZOJUIST!  Terwijl er al 2 dagen een nieuw artikel had ‘moeten staan’. Hebben we te weinig onderwerpen? Nee! Waarom dan zo laat? Zeg het maar.. Omdat de onderstaande informatie zojuist pas binnenkwam!

Het afgelopen uur heb ik besteed aan het beluisteren van de YouTubes, die je hieronder kunt afspelen. Helaas zijn ze in het Engels, maar de intensiteit van de inhoud is ons té heftig om dit niet tóch te plaatsen. Met dank  aan Arend Zeevat voor de info!  (wie wil overigens een vertaling verzorgen van deze YouTubes?!)

De YouTubes laten je een interview met Jane Bürgermeister horen. Jane is journaliste en heeft het aangedurfd, om  processen te beginnen tegen de hoogste wereldoverheids-instanties die wij kennen.

Onder de grond, boven de grond? Zeg het maar of je het verhaal een plek wilt geven..?
Onder de grond, boven de grond? Zeg het maar óf je het verhaal een plek wilt geven en wáár..?

Elders op de site (homepage) zie je de oproep om geld voor Jane in te zamelen. Waarom? Omdat deze journaliste is ontslagen, vlak ná het indienen van haar juridische aanklachten. Toeval?  Geen inkomsten meer en ook –op termijn- geen geld meer om haar rechtszaken te voeren. Weet je niet waar we het over hebben? Tegen wie ze protesteert? Kom op, lees onze artikelen…

Maar wij vroegen ons in eerste instantie toch ook af, na speurwerk naar haar persoonlijke informatie op internet:

‘Wie is Jane Bürgermeister?’

Jane is van Ierse/Oostenrijkse komaf en heeft in het verleden artikelen voor o.a. Nature en het Britse Medical Journal geschreven. Ze WAS Europees correspondent van de Renewable Energy World website (HIER), en heeft ook op dit vlak (duurzaamheid) veel publicaties op haar naam staan. Maar ze is volledig nu bezig met het zich uitrollende drama van de griepvaccinaties. Neem een kijkje op haar huidge site, HIER. Elk moment nieuwe onthullingen, nieuws.

Jane Bürgermeister is dus een proces begonnen, op basis van  de a.s. griepvaccinaties, die naar haar idee zullen uitmonden in bioterrorisme tegen de officiële instanties, tegen de WHO (wereld gezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de NAVO. Maar ook overheidsinstanties in de VS en Oostenrijk (waar ze woont) kunnen een aanklacht op hun deurmat verwachten) Kijk voor de volledigheid even op dit artikel hier op de site. HIER

Is Jane kierewiet, of is het belangrijk dat we haar onthullingen volgen? Het lijkt een thriller van Ludlum, maar we zitten er midden in. Laten we hier op WantToKnow nou eens proberen jou gewoon essentiële informatie aan te reiken over de meest waarschijnlijke essentie van de zaak. Er ligt een groot aantal puzzelstukjes al op zijn plek, waardoor een groter beeld zichtbaar is..!

Dit zijn hierbij de simpele volgordelijke stappen waar het over gaat:

 • Een club van machtige en zéér vermogende lieden hebben besloten dat de wereldpopulatie dient te worden verminderd, teruggebracht. Wat hen beweegt is een ander verhaal. Laten we het voorlopig houden op een bizarre combinatie van macht, het houden van ‘overzicht’ en het ‘redden van de wereld’. Hun wereld, of beter hun ‘wereldbeeld’. Hun beweegredenen zijn belangrijk, maar we verduidelijken nu even de zichtbare kant. Want de zichtbare kant van hun handelen is veelal  erg zichtbaar. Dat klinkt op zijn Cruijff’s, maar dat is wel de essentie. Voor mensen die wakker zijn , zijn de bewijzen voor dit fenomeen overal te vinden. (Ook hier op WantToKnow hebben wij al vele stukken geplaatst over de Bilderberggroep en de Illuminatie.)
 • Hun machtige tentakels reiken zo ver, dat zij DOORSLAGGEVENDE invloed hebben in allerlei wereldwijde organisaties, op het hoogste niveau. Onderschat niet hun triljoenen  vermogens. Want daar praten we over. Zij zijn in staat (o.a. de bankiers die de dollar in handen hebben, want zij geven de dollar uit..) om de wereld te doen schudden op haar financiële grondvesten. En dát is ook wat ze gedaan hebben de afgelopen maanden. De aanloop tot het eindspel.
 • Hun plan voor de a.s. genocide (volgens Jane Bürgermeister en vele, vele anderen. (o.a. David Icke en Marcel Messing)) bestaat eruit dat grote populaties van de wereldbevolking, d.m.v. een verontreinigd vaccin worden utigeroeid. Tja en hier haken veel mensen af. Zoiets kan niet, zoiets is écht onmogelijk.. Is dat zo? Waarom is het dan onmogelijk als je de voorbereidingen en puzzelstukjes van dit verhaal overal om je heen op hun plek ziet vallen..?
 • Zeer waarschijnlijk zal het vaccin tegen de Mexicaanse griep, waarvan inmiddels bewezen is dat het lang niet zo heftig is als ‘autoriteiten’ het doen en deden voorstellen,verontreinigd zijn met nét een andere stam van het griepvirus dan het vaccin dient te voorkomen. Maar dan wel een heel veel heftiger stam.. Heel bizar is dat de  firma die het vaccin ‘per ongeluk’ heeft verontreinigd, ook het ‘goede’ vaccin mag leveren.. Kortom, zaai verwarring en desinformatie en niemand kan meer onderscheid maken.
 • Verplichte vaccinatie is vervolgens een essentieel onderdeel van dit proces. En let op onze woorden: dit is vooralsnog de achilleshiel in het hele verhaal. Minister Klink blijft benadrukken dat vrije keuze om wel of niet te vaccineren in stand blijft. ONDANKS DE 34 MILJOEN VACCINS DIE DE BESTE MAN BESTELD HEEFT. Hou ajb dit onderdeel in de gaten. Wanneer gerespecteerd wordt dat je een vrije keuze hebt, dan zal het allemaal nog meevallen. Want kijk hiervoor in Nederland naar de afgelopen malaise van de HPV-vaccinatie-opkomsten. 40% waar hard geroepen werd, dat het wel 70% zou worden..!
 • Maar een volgende fase kan ook dan zijn: personen die weigeren mee te doen aan de ‘vaccinaties’ zullen worden geísoleerd. Dus een vrije keuze en toch slecht bezig zijn..? Als ‘verrader’ worden aangemerkt.. Slim toch? Want als jij wordt geisoleerd, dan kun je geen andere mensen aansteken en blijft de griep ‘onder controle’. Want foei, doordat jij je niet laat vaccineren, geef je ruimte aan het griepvirus om zich te heftiger te muteren, in jouw lijf. En dát wil men natuurlijk voorkomen. Want je doet de gemeenschap geen goed met niet te vaccineren, dus wordt je opgepakt. ‘In het belang van de gemeenschap’. Kortom, laat je je vaccineren, dan pas je perfect in hun straatje, en laat je je NIET vaccineren, dan hebben ze meteen de tegenstanders te pakken. En allemaal netjes via juridisch dichte procedures, bevolkingsregisters en tenaamstellingen.
 • Who Knows..?

Er zijn zo verschrikkelijk veel voortekenen voor dit proces, dat de mensen die intensief met deze materie bezig zijn, zich bijna niet kunnen voorstellen, wat hier vervolgens mogelijk is. Er zijn bewijzen voor opvangkampen door de hele VS, er zijn beelden van kunststof lijkkisten die met honderduizenden staan opgestapeld staan op afgelegen locaties. Informatie te over, die -wanneer je het durft te combineren- een totaalbeeld schetst, wat elke Holywood-rampenfilm te boven gaat.

Wat we daadwerkelijk kunnen verwachten staat in de geheime (?) plannen van deze club. Hoe groot deze club is en hoever hun tentakels reiken, dát kun je je afvragen; hoe steekt in dit opzicht het Nederlandse machtsblok in elkaar? Wat voor factor speelt het RIVM in dit bizarre spel? Of zijn de pharmaceuten-directeuren achter de schermen al in hun vuistje aan het lachen..? Wordt het eens tijd voor een klokkenluider uit déze gelederen..?

Wat kun jij doen?

Informeer jezelf en BLIJF JE INFORMEREN, DAGELIJKS. Spreek er met mensen over, op je werk, thuis, met je familie. HOE CONCREET MOET HET HELE VERHAAL WORDEN, DAT ZIJ (of JIJ?) WAKKER WORDEN? Praat er dus met mensen over, want het lijkt een droom, maar volgens ons en vele, vele anderen, komt het verhaal heftig dichtbij, ook als je wakker bent. Hoe ver moet het reiken, voordat we ‘iets’ gaan doen?

Maak geld over op de rekening van Jane Bürgermeister. Hier op de site staan alle essentiële gegevens om dat vanachter de computer waar je nu zit, TE DOEN! Klik hier voor dit artikel.

Maar zoals altijd: Oordeel zelf; het is jouw waarheid die je vorm geeft. HIER IS DE AANKLACHT VAN JANE IN PDF.

Hier zijn de 4 YouTubes. Wij wensen je wijsheid.

162 gedachten over “Bio-genocide onder de bevolking? Heftig, want dan ben JIJ het doel!

 1. woehaaa haha, Nikolai.Heb alleen drie wakkin clossits. Ik ga naar bed, zag gister een ufo en ben benieuwd of hij er nog hangt. Zo niet dan was het wel een heeel heldere ster. Echt geen geintje! Ik stop met deze topic want Guido heeft het al druk genoeg, weet je. Fijne aaf.

 2. Een ding nog aan Rene Brioul. Ik heb dat stuk over canabis ook ooit gelezen en zag dat nu op jou website. Ik kon geen ‘contact’vinden dus ik moet guido weer even misbruiken voor info. Hoe kom ik aan dat extract?

 3. @mirah
  Je kunt dit goedje niet bestellen, justitie vindt dat niet echt goed.
  Op de link op mijn site kan je een film bekijken hoe je eea moet aanpakken.
  Ikzelf noem dat justitie in Nederland gedoogt dat je MAXIMAAL 5 hennep planten hebt.
  Deze 5 planten zijn ruimschoots genoeg om zelf het goedje te maken, zoals de film aangeeft.

 4. @Harry: ik heb 2x post van je weggehaald; je meldt dat een stuk over het internet circuleert. Dit stuk staat gewoon hier op WantToKnow.. Kijk even in onze zoekmachine bij Arend, die heeft het stuk nl. geschreven.
  Om dat nu hier weer helemaal als reactie te plaatsen. Hope you don’t mind..

 5. Het valt niet mee alle informatie op juistheid te beoordelen. Wat ik jammer vind, is dat er zoveel inhoudsloos geklets ontstaat.

  Het gaat hier om een journalist met een reputatie, die haar nek uitsteekt. Ze heeft stukken geschreven voor het Britse Medical Journal, ze WAS Europees correspondent van de Renewable Energy World website, en heeft ook op dit vlak (duurzaamheid) veel publicaties op haar naam staan
  Voor wie denken jullie dat ze bezig is? Alleen voor zichzelf? De meeste mensen, die in hun luxe leventje gevangen zitten, zijn blijkbaar niet meer in staat om tot actie over te gaan. In plaats daarvan kletsen ze door, en lachen, terwijl HAAR kop rolt, in de illusie, misschien wel uit angst, dat het je eigen ‘kop’ toch niet zal worden.
  Hier de wet van de massa’s.

  Ik denk dat het hier gaat om een heel dapper mens.
  Heb ik hier ook maar ìets gelezen van iemand die overweegt haar te steunen? Wordt wakker. Help haar.

  Sta op en doe iets.

 6. gold,

  Dank je voor je uitleg, het is onvoorstelbaar dat er mensen op uit zijn om dit soort gruweldaden uit te voeren. Dit kan inderdaad een reden zijn om het via vaccins te doen.
  Wat mij bezig houdt is is dat er het kwaad is dus en het goed en dat strijdt met elkaar.
  Er is weer polariteit terwijl we ons zouden moeten ontwikkelen naar eenheid. Hoe pak je dit aan.
  Het blijkt dat wanneer je met deze gruwelijke feiten naar buiten treed de mens het niet geloven wil en misschien uit angst zich er zeker niet in verdiepen wil.
  Wanneer ik er over spreek spreek ik vaak in vragende vorm.
  Tot aan het feit dat de pharmaceutische industrie er zijn voordeel mee doet is er over te praten. Ik zeg nooit dat het de waarheid is, maar zet liever mensen aan tot denken en ik ben er van overtuigd dat het wel blijft hangen. Dit is wat ik denk dat het beste is voor mij om te doen.
  Overigens heb ik geld gestort voor de moedige burgemeister. Ik help haar graag.

 7. @riet: had ik al gezegd dat ik je een kanjer vindt!? Hierbij dus..
  Goed en kwaad zijn illusies, er is alleen eenheid. Maar hoe kan het dan, dat ik… (sussemeso). Hups daar ga je alweer in dit prachtige Aardse spel in de dualiteit. En dan heb je -om het helemaal ‘makkelijk’ te maken- ook nog eens de vrije wil, die jou -volledig tegen je intuitie in- je de ‘verkeerde’ (=tegen DE STROOM in) weg laat kiezen.
  Ik zou graag degene spreken die dit spel heeft uitgevonden.
  ZON!

 8. @riet

  Daat zt volgens mij nu juist het probleem omdat het zo onvoorstelbaar is reageren de mensen van ach dat kan toch niet waar zijn (was ook mijn reactie 2-3 jaar geleden)maar het is wel waar.
  Hoe was die uitspraak van Hitler ook al weer ?
  Hoe groter de leugen des te eerder geloven de mensen het !!! of iets in die richting.

 9. Guido,

  Maak er maar ‘vriend’ van.
  Wel aardig van je.

  Waar ik aan dacht, het is de bedoeling dat Jane wordt gesteund, alleen, een persoon is heel kwetsbaar.
  Kunnen mensen zich er bij aansluiten, zodat de aanklacht wordt ingediend door een groep mensen? Ik heb geen juridische ervaring in deze…

  Zou Spong dit bijv. interessant vinden, en er iets mee willen doen?
  Het is een in het oog springend onderwerp…

 10. Praten is niet verkeerd.
  Wat er aan doen al helemaal niet.
  Dus laten we wat doen!
  Ondersteun Jane Burgermeister.
  Is het minste wat je kunt doen.
  Heb mijn steentje al bijgedragen
  en ga dat vaker doen zo lang dat nodig is
  🙂

 11. ONDERSTEUN DEZE DAPPERE VROUW…

  Ik heb het niet bij woorden gelaten, en ook een donatie gedaan, en zoals Maria, zal ik dat vaker doen als het nodig is.

  Helpen jullie ook?

 12. @ degeling
  Ik begrijp wat je zegt, maar ik ben er stellig van overtuigd dat Jane dit niet via een proces gaat winnen. Dat het DAPPER is van haar staat buiten kijf, echter je gelooft toch werkelijk niet dat – indien er een vaststaand plan bestaat om miljoenen zo niet miljarden mensen om te brengen (via vaccinatie of wat dan ook)- dit tegengehouden kan worden middels een “papieren proces” ??

  Als de complotdenkers gelijk hebben..en dat vermoed ik, dan zal de jury en een eventuele commissie ook betaald worden uit dezelfde zak geld als de instanties die zij aanklaagt. De uitkomst lijkt me duidelijk.

  Dat we op de hoogte gehouden worden over wat er allemaal speelt ben ik helemaal voor, maar wat deze vaccinaties betreft kun je in mijn ogen maar 1 ding doen en dat is gewoon weigeren..verplicht of niet.

  ik voel me dan ook niet geroepen om geld te doneren….

  euh…? Ben ik de enige die dit zo ziet?

 13. Sam,

  Natuurlijk is het vechten tegen de bierkaai. Maar hoe meer mensen wakker worden en ‘nee’ zeggen, hoe beter, naar mijn idee.
  Hoe meer kans dat er wel iets veranderd. Het moet duidelijk worden dat de bevolking niet alleen uit schapen bestaat.
  Ik denk dat we moeten gaan nadenken over zelfverdediging, dat klinkt radicaal op een moment dat er nog niets aan de hand is, maar als het moment daar is…

 14. @sam
  Dappere mensen maken veel meer indruk dan bange mensen.
  Wat een invloed hebben eenlingen als Gandhi en Mandela niet gehad (en nog steeds) in de wereld? Zij geloofden in wat ze deden zonder dat ze wisten wat het resultaat zou zijn.
  Ik weet niet of Jane Burgermeister een kans maakt gezien de corruptie, maar als voorbeeld is ze nu al geslaagd toch? En zij is echt niet de enige die wakker en dapper is.
  En voor wie zelf (nog) niet zo dapper is, kan een ander steunen toch een goede actie zijn. Wat heb je aan geld als je in je graf ligt?

 15. quido

  Als je volgens een bepaalde theorie redeneert dan ben je het zelf. Ga dus in gesprek met jezelf, met de eenheid in jezelf.
  Trek je terug uit de polariteit en……. zou niet moeilijk moeten zijn toch. Tja
  De mens draagt de polariteit in zich, vanuit ons mensen kan daarom alleen maar die waanzin in de buitenwereld zichtbaar worden.
  De buitenwereld is een spiegel waarin we kunnen zien wat we geschapen hebben. Degene die dingen toelaat is even medeplichtig als degenen die de acties verrichten.
  Maar toch blijft de vraag.
  Is het voldoende om je eigen polariteit onder ogen te zien en beide kanten in jezelf te accepteren?
  We moeten noch positief noch negatief zijn, wat hou je dan over?
  Tegenactie ondernemen versterkt dat waartegen je dat onderneemt.
  Welke stap moet gezet worden om evenwicht te brengen in de situatie die nu is ontstaan.
  Wat is wijs?

 16. Harrie

  Ik ben het met je eens dat zaken soms te onvoorstelbaar zijn om in te geloven terwijl het bij mij zelfs onder mijn ogen gebeurt.
  Gek fenomeen toch? Hitler heeft daar inderdaad gebruik van gemaakt en ik kan me voorstellen dat zijn waardering voor de mens nog meer daalde, voor zover dat kon.
  Ik las net dat de farmaceutische industrie niet van plan is om arme landen gratis vaccins te geven. Iedereen moet betalen.
  Raar toch, wij die het vaccin kopen moeten misschien verplicht
  ons laten inenten om verspreiding tegen te gaan en in de arme landen
  krijgen ze het niet, dus mag het virus gewoon zijn gang gaan.
  Rare redenering. Zo zie je maar weer dat het om geld draait.
  Ik vind dit al bijna niet te geloven.

 17. NVKP (nederl. ver. krit. prikken)

  L.s.,

  Graag zou ik weten of de wet op verplichte vaccinatie deel uit maakt van de ‘Lisbon treaty’?
  Bent u hiermee bekend?

  Dag x

  Bedankt voor de vraag via mail. Mogen wij vragen om nadere verklaring? Waar heeft U de info vandaan? Wat is U bekend over de genoemde wet?
  ons is het volgende bekend;

  Het verdrag van Lissabon is in de plaats gekomen van de Europese Grondwet. In het hele verdrag komt het woord vaccinatie niet voor. De “Wet op de verplichte vaccinatie” is mij niet bekend. Dit is ook geen Nederlandse Wet. Wij kennen geen verplichte vaccinatie.

  In Hoofdstuk 14 gaat het over de volksgezondheid. Daar is onder 5 de volgende passage te vinden:
  Het Europees Parlement en de Raad kunnen, volgens de gewone wetgevingsprocedure en na raadpleging van het Economisch en Sociaal Comité en het Comité van de Regio’s, ook stimuleringsmaatregelen vaststellen die gericht zijn op de bescherming en de verbetering van de menselijke gezondheid en met name de bestrijding van grote grensoverschrijdende bedreigingen van de gezondheid, maatregelen betreffende de controle van, de vroegtijdige alarmering bij en de bestrijding van ernstige grensoverschrijdende bedreigingen van de gezondheid.

  Het zou dus kunnen dat het EP en de ER adviseren om een vaccinatie verplicht te stellen, maar onder punt 7 staat:
  Het optreden van de Unie eerbiedigt de verantwoordelijkheden van de lidstaten met betrekking tot de bepaling van hun gezondheidsbeleid, alsmede de organisatie en de verstrekking van gezondheidsdiensten en geneeskundige verzorging. De verantwoordelijkheden van de lidstaten omvatten het beheer van gezondheidsdiensten en geneeskundige verzorging, alsmede de allocatie van de daaraan toegewezen middelen.

  M.a.w: Het staat de Nederlandse regering vrij om van deze stimuleringsmaatregelen af te zien.

  met vriendelijke groet,
  Moniek Brands
  Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
  http://www.nvkp.nl

  Beste,

  Hartelijk bedankt voor je uitleg.

  Mijn vraag komt voort uit het lezen van het volgende:

  http://3rddimension.online.fr/EU_grondwet_kort.htm

  * Wat niet in de grondwet staat: het recht zelf te mogen beschikken over het eigen lichaam, hetgeen het mogelijk maakt dat medische behandelingen en medicatie op worden gelegd tegen de eigen wil. Wat wel in de grondwet staat: het is toegestaan mensen op te sluiten die vaccinatie weigeren (ook al zijn daar goede redenen voor). (23)

  23. VGE art. II-66; VGE Slotakte – A – Titel II – art. 6 – toel. nummer 1 e

  Ik vermeld hierbij dat het officieel geen grondwet, maar ‘verdrag’ wordt genoemd, derhalve zou de grondwet van de afzonderlijke lidstaten nog steeds gelden?

  Met vriendelijke groet, x

 18. Het Verdrag van Lissabon komt NIET in de plaats van de Europese grondwet, het is een document van 274 pagina’s vol met alleen wijzigingen van Verdragen die de Europese Unie betreffen zijnde:
  het Verdrag betreffende de Europese Unie en het Verdrag tot oprichting van de Europese Gemeenschap.

  Het zelfbeschikkingsrecht t.a.v. het eigen lichaam staat op de volgende plaats:

  Artikel 3 lid 1 van het Handvest grondrechten van de EU

  Inhoud van artikel 3:
  Artikel 3
  Het recht op menselijke integriteit
  1. Eenieder heeft recht op lichamelijke en geestelijke integriteit.
  2. In het kader van de geneeskunde en de biologie moeten met name in acht worden genomen:
  a) de vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene, volgens de bij de wet bepaalde regels;
  b) het verbod van eugenetische praktijken, met name die welke selectie van personen tot doel
  hebben;
  c) het verbod om het menselijk lichaam en bestanddelen daarvan als zodanig als bron van financieel
  voordeel aan te wenden;
  d) het verbod van het reproductief kloneren van mensen.

 19. Aanvullend:

  In de Nederlandse Grondwet staat in artikel 11:

  Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  Dus:
  Tenzij er een wet op te hoesten is die bepaalt dat in dit geval vaccinatie wettelijk verplicht is geldt het Nederlandse Grondwet artikel 11 niet, echter blijft het Europese grondrecht genoemd in artikel 3 lid 1 overeind.

 20. @Rene Brioul
  Ik geloof dat premier balkenende afgelopen week bevoegdheden heeft gekregen om in geval van een crisis het hele kabinet te mogen omzeilen en aangezien de oneervolle heer Balkenende de opleiding “The International Visitor Leadership Program” heeft gevolgt op het Rockefeller instituut is dit geen prettig vooruitzicht.

 21. We kunnen Jane helpen door Licht en Liefde te sturen! Zie haar voor je als een vreugdevolle krachtige verschijning 🙂
  Kan ook met Balkenende, is wat moeilijker, voor gevorderden 🙂

 22. @truthseeker
  Hij heeft die bevoegdheid niet gekregen.
  Het is een voorstel van de ROB aan de minister van binnenlandse zaken.
  Moet nog door de kamer dus.

  @riet
  Ja, ik denk ook dat het gaat om evenwicht en het niet als een marionet reageren op dan weer de ene dan weer de andere kant van de medaille. Maar het gaat hier wel om een innerlijk evenwicht! In mijn ogen houdt dat in dat je wel degelijk in de ‘buitenwereld’ kan handelen. Het zou te gek zijn om toe te kijken als iemand aan het verdrinken is toch? Actie is dan vereist. Maar het gaat erom dat je er innerlijk niet door van de kook raakt.

 23. Het is inderdaad zaak je de kop niet gek te laten maken.

  Vanochtend stond in de Gelderlander zelfs een stuk over de potentiële gevaren van het H1N1 vaccin. De inhoud is niet helemaal wat ik ervan zou maken maar voor een krant die toch onderdeel is van de Main Stream Media is het opmerkelijk dat zoiets uberhaupt erin staat.

  Laat je niet in de angst drukken want dat is precies wat ze willen.

  Iedereen heeft gewoon mogelijkheden om zichzelf niet te laten volspuiten met deze gifspuiten.

 24. @Maria,

  Ik zie dit even helemaal anders. Ik voel mezelf juist heel erg in mijn kracht staan door gewoon te weigeren een vaccinatie te nemen. Die keuze kan ik nu maken door alle informatie die beschikbaar is – waarvoor mijn dank.

  Daarentegen een proces ondersteunen wat bij voorbaat gedoemd is te mislukken – je speelt namelijk op “hun” terrein- werkt frustrerend en haalt je juist uit je kracht.

  Wil je iets voor elkaar krijgen, dan is collectief weigeren altijd het beste middel. Kijk naar stakingen, massaal de KPN een keer niet betalen, massaal weigeren in dienst te gaan, collectief geen inkomstenbelasting betalen, allemaal naar links stappen terwijl de hogere macht wil dat we naar rechts gaan etc. etc.

  Dáár zit in mijn visie je kracht, zonder dat het je energie kost.
  Procederen kost kracht, je gaat er tegenin..je VECHT ertegen en ook nog eens volgens hun regels.
  Je moet je eigen regels creëren daar waar mogelijk. En gewoon iets niet doen wat de overheid wil, is de meest simpele vorm daarvan.

  Mensen moeten dit alleen leren durven doen..en dat lukt volgens mij alleen maar als je jezelf informeert, luistert naar je gevoel en dán die beslissing durven nemen ook al ben je praktisch de enige in je omgeving. Het is een individueel proces en iedereen doet dat op zijn eigen manier en zijn eigen tempo.

  Nice day 😉

 25. @sam
  precies Sam!, collectief weigeren!!Maar als er geen mensen zijn zoals Jane, worden we/ze dan wel wakker?
  Is er dan wel een collectief?
  Er zijn veel mensen die nog niet openstaan voor dingen die buiten hun gezichtsveld spelen! of er wel voor openstaan maar het echt nog niet kunnen zien!.
  Misschien kan Jane hun trigger zijn!

 26. @Sam/Lianne, mooie woorden. Vechten tégen, kost je energie. Ook al ‘win’ je. Maar waar het ook om gaat, in mijn gevoel, is het zoeken van de ‘flow’. Soms kan tegenspruttelen etc. en ook strijden tegen, voor een ander hetzelfde zijn als Strijden VOOR.. Grappig niewaar? WantToKnow kost me veel tijd, energie, maar toch zit ik in een positieve flow. Stijden VOOR is een prachtige manier, een kanaal geworden. Jane strijdt ook niet TEGEN, maar VOOR..

 27. @ Lianne,
  In dat opzicht geef ik je helemaal gelijk. De één gaat nadenken omdat ie een flyer ziet liggen, de ander komt zomaar op een http://www.site en gaat vandaar uit puzzelen, dan ken je weer iemand die juist ziek is geworden van een inenting en weer ander leest een krantenartikel over Jane en denkt..hé daar wil ik meer over weten.

  Dat Jane een trigger kan zijn betwist ik ook niet. Ik ben alleen van mening dat het uiteindelijke doel in deze – namelijk niet gevaccineerd worden want het is schadelijk – alleen bereikt kan worden door ZELF actie ( of in dit geval juist GEEN actie) te ondernemen. Jane kan dát deel niet voor mij regelen door haar aangespannen proces..Ze kan me er hoogstens over laten nadenken. Of ik bereid ben me daarin te verdiepen en de materie uit te pluizen is een volgende. En of dit uiteindelijk leidt tot de beslissing om mezelf te laten vaccineren, dat is nóg een brug verder. Kortom je kiest ZÉLF welke actie je onderneemt, want dat is je kracht, zelfbeschikking en zelf verantwoordelijkheid nemen.

  Dat je getriggerd zou kunnen worden om dieper op de zaak in te gaan is iets anders dan geld doneren omdat er “eindelijk iemand” tegen de boze wolf gaat vechten.
  Neu..je moet niet ergens tegen vechten, of iemand steunen die jouw gevecht uitvecht…je moet je eigen verantwoorlijkheid nemen.

  Nou ja moet…euh..iedereen is daar vrij in natuurlijk.

 28. @ Guido,
  Ook daar ben ik het met je eens Guido, maar juist omdat we allemaal anders voelen en zaken vanuit ons eigen perspectief bekijken, krijg je dit verschil.

  De één vindt het geweldig en voelt zich goed om het proces te ondersteunen, de ander denkt..pfff dat is vechten tegen de bierkaai, ik moet zelf mijn verantwoordelijkheid nemen en me verdiepen in de materie.

  Het doel is van allebei de manieren hetzelfde, namelijk geen rotzooi in je donder laten spuiten die je niet wilt…*grin*

 29. Pien,

  Ik ben het volkomen met je eens dat er actie ondernomen moet worden.
  Dat we nou eindelijk eens een halt moeten toeroepen aan de waanzinnige ontwikkelingen die gaande zijn. Dat we onze ogen moeten openen voor waar mensen toe in staat zijn.
  Alles draait om balans, het in evenwicht houden van de negatieve en positieve kant. Geldt ook voor de gezondheid. Ziekte bestaat eigenlijk niet, er is een teveel van het een of een tekort aan het ander. We leven tussen de virussen, bacterien parasieten, we hebben ze allemaal in ons lijf.
  We zouden de hele dag door wel bang kunnen zijn voor onszelf.
  Maar het gaat om samenwerking, het leven neigt naar evenwicht, telkens als er iets uit balans is.
  Er is een tekort of een teveel en we gaan naar de dokter, de dokter geeft er een naam aan en we zijn plots patient. Hoe brengen we iets wat destructief is geworden weer in evenwicht. Zoiets dient ook te gebeuren met dat relatief klein groepje mensen die denkt voor God te kunnen spelen en anderen omwille
  van zichzelf anderen te mogen vernietigen.
  Hoe pak je dit aan, hoe dring je deze vernietingingsdrang terug.
  Ik vind het net een kankergezwel, dat wil ook je hele lijf bezitten.
  Hoe kun je het evenwicht in je lijf zo herstellen dat deze woekeraars geen kans van slagen hebben. Voor kanker is nog steeds niet een echte oplossing, voor dat wat nu gaande is ook nog niet.
  Bewustzijn is op dit moment het enige wat belangrijk is en ik hoop dat steeds meer mensen zich in ieder geval niet laten vaccineren.
  Want het lijkt net zoiets als chemo, het vernietigd misschien de kanker maar ook de goede cellen in je lichaam en daar schiet je dan nog niet veel mee op.

 30. Sam
  Prima
  doe ik ook. gewoon weigeren. Over my dead body!
  Maar ik ben niet alleen op de wereld
  Gaat het niet goed op de wereld,gaat het ook niet goed met mij
  Deze planeet is van ons allemaal. Na mij de zondvloed klopt niet
  Het treft ons allemaal. Okk de genen die dit bedenken
  Sterkte sam

 31. Martin,

  Zou het kunnen zijn dat de WHO in de gaten krijgt dat er veel weerstand is tegen vaccinatie en gaan ze even met deze flow mee om straks wanneer er het op aan komt te komen met het verhaal dat deze vaccins getest zijn en er geen ernstige bijwerkingen meer zijn.
  Zou mij niet verwonderen, wil je het vertrouwen van diegenen die tegenwerken terug winnen moet je
  toch iets doen.
  Ik vertrouw het niet.

 32. Maria

  Ik ben het helemaal met je eens dat
  het ons allemaal treft.
  Aan de instelling “Na mij de zondvloed” zijn we nou precies met z’n allen aan het kapot gaan en kunnen dit soort situaties ontstaan. We zullen tot het besef dienen te komen dat we tesamen de mensheid vormen en dat we samen dienen te leven in plaats van elkaar het leven te willen nemen.
  Hoeveel doden zullen er moeten vallen voordat dit tot ons mensen doordringt? Kijk alleen maar naar de oorlogen, wat een waanzin. wie vaart er wel bij De wapenindustrie, waar draait het dus om “geld”. Iedereen weet het maar er veranderd niets.
  Hoe kan dit nou?

 33. Colloidaalzilver, het natuurlijke antibioticum. In het artikel van Anarchiel, beveelt NASA het aan i.p.v. een vaccinati deze aanbeveling heeft de WHO genegeerd.Dat geeft alleen al aan wat voor een toko de WHO is

 34. Hi Guido, als dit stuk te lang is mag het weer weg, dit is een noot bij mijn nieuwe artikel over de Codex Alimentarius, zijdelings toch relevant gezien de relaties tussen voeding, vaccinaties (en ander gif, zie tekst), farmacie en gezondheid. Bevat ook veel andere belangrijke informatie over corruptie op regering niveau):

  “Nog even een andere gerelateerde zijstap waarvan u mogelijk niet op de hoogte bent. Auteur Ine van Veen beschrijft in haar boek ‘Alarm…U Wordt Vergiftigd’ onder andere vele praktisch onzichtbare en misdadige vergiftigingen. Ze beschrijft dat onze overheid (in de vorm van multinationals als Shell, het bedrijfsleven en het grootkapitaal) mensen als Wim Kok en Wouter Bos in het zadel houdt via allerlei commissariaten. In haar boek beschrijft ze hoe Ingenieur Ad van Rooij had besloten om Prof. Dr. Pim Fortuyn op de hoogte te stellen dat ons land vergiftigd werd met kankerverwekkende stoffen. “Dit alles met gebruik van grote bedragen aan gemeenschapsgeld (subsidies) onder de dekmantels als ecologisch, milieuvriendelijk, biomassa, groene stroom, duurzaam, CO2 reductie, komo-keur, milieubeton, secunadaire brandstof, Rio de Janeiro Protocol en Kyoto Protocol.” “Wat in Italie de maffia wordt genoemd heet in Nederland de politiek.”, aldus de heer Van Rooij die Minister Pronk beschuldigt van chemische genocide (vergelijkbaar met wat Jane Bürgermeister nu doet op het gebied van vaccinaties!)

  Welke chemische genocide is dan gaande? “Dit kabinet (Lubbers III) was, volgens ing. Van Rooij op de hoogte van de ernstige tekortkomingen in de Bestrijdingsmiddelenwet die geen rekening hield met de niet werkzame chemische stoffen, en de milieu- en gezondheidsgevolgen van zowel de werkzame als wel de niet werkzame chemische stoffen, wanneer die in de afvalfase zijn beland. Met deze tekortkomingen kan elk soort gevaarlijk afval worden omgezet tot het product ‘bestrijdingsmiddel’ om het vervolgens op een oncontroleerbare wijze in water, bodem en lucht te dumpen! Met deze wetenschap in het achterhoofd hebben de verantwoordelijke ministers contact gezocht met Billiton/Shell en Hickson. Ze hoefden er niet ver voor te lopen want het ministerie van VROM zat in hetzelfde gebouw als Billiton en dat heeft er toe geleid dat het zeer beruchte bestrijdingsmiddel Superwolmanzout-Co van de firma Hickson Garantor B.V. zo maar werd toegelaten. Dit bestrijdingsmiddel wordt vervaardigd uit chroomtrioxide en arseenzuur en is zwaar giftig. Dit gemene spul komt uit de metaalindustrie en de ertssmelterijen van Billiton en Shell. In internationaal verband is beslist dat deze gevaarlijke stoffen uit het milieu moeten worden geweerd…Het eeuwig (!) opslaan van dit gevaarlijke spul zou de firma’s Billiton en Shell heel veel geld gaan kosten en dus werd er voor gekozen gebruik te maken van de tekortkomingen in de Bestrijdingswet en het hoogproblematische afval van Shell en Billiton om te zetten tot het onschuldig klinkende Superwolmanzout-Co. Shell en Billiton hebben dus zeer giftig afval dat internationaal verboden is en geweerd moet worden uit het milieu ‘omgezet’ met hulp van de Overheid in een product ter bescherming (!) van de regenwouden en dat moet maximaal in het milieu worden gebracht!” “Om nog meer te kunnen dumpen van al dat zwaar giftige afval en nog meer geld te kunnen opstrijken, heeft de minister van VROM het ‘KOMO’-Keurmerk bedacht voor geïmpregneerd hout.” Er kwamen zelfs subsidies (ja uw geld om te mogen vergiftigen terwijl de staat en de multinationals als Shell aan uw steun verdienen!) voor ‘duurzaam bouwen’. Net zo ‘duurzaam’ als groene stroom volgens Ine Veen (en ze heeft gelijk en feitelijk zouden we al kunnen werken met zo goed als gratis nulpuntenergie en antizwaartekracht, het onderwerp van mijn volgende boek ‘Science FAction’!): “Als u heeft gekozen voor groene stroom, dan krijgt u precies dezelfde stroom als uw buurman. ..Nederland is onderhand vol gepropt met geïmpregneerd hout. Daar moeten we op een gegeven moment weer van af. Maar laten we 13 miljoen kuub giftig hout. Welnu, dat wordt verwerkt tot biomassa en vervolgens tot groene stroom. Zeer gevaarlijk verontreinigd afval wordt dus gebruikt voor het opwekken van ‘milieuvriendelijke’ maar in feite met zwaar giftige stoffen vervuilde groene stroom.” Gaat er bij u al een lichtje branden (ik hoop bij mij binnenkort nog steeds in ieder geval)?

  Ook interessant is de opmerking in het boek van Ine Veen dat viroloog Prof. Dr. Ab Osterhaus nauw betrokken is geweest bij de identificatie van het SARS virus. Osterhaus is op dit moment ook erg ‘betrokken’ bij vaccinaties, die hij goedkeurt (vreemd dat een viroloog niet op de hoogte is van de kankerverwekkende en neurotoxische ingrediënten van een vaccin, maar dat zou wel weer toeval zijn). Ook toevallig is het gegeven dat het SARS virus molecuul ongeveer dezelfde driedimensionale vorm blijkt te hebben als Tamiflu (de ‘griepremmer’ die gevaarlijker is dan het griepvirus zelf, net als de komende vaccinatie ‘tegen varkensgriep’! Toeval is een eigenaardig iets…

  Zouden multinationals als Shell en onze koningin (onze Koningin Beatrix is overigens niet alleen te vinden bij de zeer geheime Bilderberg conferenties, maar is ook grootaandeelhouder van Shell en voorzitter van het hoogste bestuursorgaan van Nederland, de Raad van State) dan toch meer invloed hebben op de politiek dan de meeste mensen durven dromen? “Het was allemaal uitstekend voor de economie dat men zo creatief had nagedacht over het wegwerken van al dat gif van grote bedrijven als de Shell en het zal wel toeval zijn dat veel politici en kamerleden oud werknemers zijn van datzelfde bedrijf. Het is natuurlijk puur toeval dat veel ex-politici een commissariaat krijgen bij Shell. Puur toeval dus, gelukkig!

  Net zo ‘toevallig’ is mogelijk het feit dat de staat zichzelf illegale vergunningen geeft, zoals ing. Van Rooij ontdekte. ‘Kijk Ine, de Overheid is in 1986 een joint venture aangegaan met de Nederlandse petrochemische industrie. ‘AVR Chemie BV’, heet dat bedrijf, en de doelstelling luidt: ‘het op verantwoorde wijze verwerken en verwijderen van chemische afvalstoffen’. De deelnemers in deze Joint Venture zijn: zeven petrochemische bedrijven: AKZO, DSM, Dupont de Nemours, Hoechst, Hoogovens, Shell, Unilever, en Dow Chemical alsmede: de Staat der Nederlanden, in casu het ministerie van VROM (10%), en de gemeente Rotterdam (45%). De Overheid heeft, kortom, een meerderheidsbelang.” Zoals u ziet zijn dit ook bedrijven die zich bemoeien met ons voedsel en onze medicijnen. En misschien is het ook goed om te weten dat de Nederlandse Staat ook grootaandeelhouder is van KPN, die marktleider is op het gebied van telecommunicatie (misschien helpt dat als u zich afvraagt waarom de gemeentes die miljarden krijgen via KPN, maar niet die levensgevaarlijke zendmasten voor u willen verplaatsen.) Ine Veen vervolgt: “Architect van deze constructie was destijds de minister voor milieu Pieter Winsemius. Hij is trouwens tegenwoordig als environmental advisor in dienst bij Dow Chemical. ‘Beloning voor verleende diensten wellicht, of toeval’?, vraagt Van Rooij zich af. ‘Dus net zoiets als o.a. het Shell-commissariaat van Wim Kok’? merkte ik op. Van Rooij knikte heftig van ja. ‘Vast staat dat de petrochemische industrie zich jaarlijks moet ontdoen van vele tonnengiftig afval, waaronder dat hier veel genoemde arseenzuur en chroom VI. En dat afval hoefde na 1986 niet meer in kostbare depots te worden opgeslagen. Het mocht met winst worden doorverkocht aan de houtimpregneerindustrie. Het werd een melkkoe, in plaats van een kostenpost. De Staat verleende dus eigenlijk illegaal vergunningen aan zichzelf” Misschien goed om te weten als u zich de volgende keer door alle bureaucratische vergunningsregels wringt wanneer u dat felbegeerde met geïmpregneerd hout geproduceerde duivenhokje of houten speelhuisje in uw tuin naast de houten schutting wilt plaatsen! Veel politici zoals Wouter Bos zouden volgens Ine Veer bij Shell hebben gewerkt, dus dat schept veel hoop voor de toekomst (het bedrijf moest in 2004 voor de rechter verschijnen omdat het teveel gevaarlijke procyclische aromatische koolwaterstoffen had geloosd.) En kijkt u ook even naar deze video over de extra ‘activiteiten’ van Shell? http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-heeft-liever-niet-dat-je-deze-video-ziet/ BV Nederland en de leugen regeren inderdaad…

  Misschien is het interessant om te onderzoeken hoe iemand eigenlijk een commissariaat functie krijgt binnen de Code Alimentarius? Als je op http://www.youtube.com (daar zijn ook enkele filmpjes van ondergetekende te vinden overigens) gaat kijken naar de film ‘Obama Deception’ (http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw ), dan valt op dat bijna alle politici die Obama een belangrijke rol heeft toebedeeld in zijn administratie, ook belangrijke functies vervullen bij dubieuze en machthebbende instellingen als The Trilateral Commission, Council of Foreign Affairs en de Bilderbergroep. De Bilderberggroep is opgestart door ex-Nazi Prins Bernhard en ook koningin Beatrix maakt al lange tijd onderdeel uit van deze geheime groepering (volgens Jane Bürgermeister is het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland van 14 tot 17 mei 2009!). Hetzelfde wordt overigens gesuggereerd over de politici die een belangrijke functie hebben bij de Verenigde Naties (UN) en Wereld Gezondheid Organisatie (WHO). Vandaar dus ook de aanklacht van Jane Bürgermeister tegen de WHO en UN op dit moment (naast de aanklacht tegen farmaceut Baxter die ‘per ongeluk’naar 16 laboratoria in 4 landen met vogelgriepvirus besmette vaccinaties heeft verstuurd en nu dus vooraanstaat om de ‘varkensgriep’-er is geen besmet varken gevonden trouwens- vaccinatie voor ons te ‘verzorgen’. Unicef is ook al een betrapt op het illegaal steriliseren van 300.000 Afrikaanse vrouwen (vast ook weer ‘Indianenverhalen’) en ook de farmaceutische industrie is betrapt op schandalen. We zien dus dat dezelfde situatie zich ook afspeelt in de Nederlandse politiek. Is het daarom erg verwonderlijk dat de burger steeds meer zelf op zoek gaat naar gezonde voeding, zelfheling, ware immuniteit, vrije energie, vrijheid en onafhankelijkheid? Langzaamaan worden de mensen wakker en kiezen ze voor zelfbeschikking, zelfredzaamheid en het geboorterecht wat gezondheid heet.

  Criminoloog Prof. Dr. F. Bovenkerk stelde volgens Ine Veen zelfs dat “hier duidelijk sprake was van een geval van georganiseerde criminaliteit (poisoning for profit!). Het was duidelijk een geval van ‘collusie’waarmee wordt bedoeld het samengaan van de Overheid met zeer malafide bedrijven. In Amerika is dat al jaren aan de gang, vooral met behulp van ‘geldoverbrengers aan politici’ die men ‘lobbyisten’ noemt (tegenover elke politicus in het ‘Witte Huis’ staan twee lobbyisten!) Maar ook in Nederland kunnen we dus spreken van een soort “Corporate Genocide’! Genocide en georganiseerde misdaad…Overdreven? Misschien voor uw initiële beeldvorming die de waarheid niet direct onder ogen wil zien. Maar hoe zou u het willen noemen als er structureel en met medeweten van vele handlangers iets wordt georganiseerd om een strafbaar en kankerverwekkend feit te verzwijgen en te blijven uitvoeren, waarbij de gezondheid van het volk en het milieu ernstig worden geschaad? Juist, georganiseerde misdaad en genocide…’Subsidie’, ‘milieuvriendelijkheid’ en ‘politieke verantwoordelijkheid’ vormen op deze manier (zeker wanneer deze aangevuld wordt met ‘vergelijkingen’ in de vorm van slecht voedsel, onnatuurlijke straling, milieuvervuiling, chemtrails, vaccinaties en ander gif) een zeer giftige formule die aan de mensheid wordt aangeboden als een onzichtbare warme deken die ons allen in slaap sust.

  Even voor alle duidelijkheid: deze Superwolmanzouten zitten in het geïmpregneerde hout waar onze tuinhuisjes, schuttingen, hekjes bij scholen en houten speeltoestellen voor kinderen van worden gemaakt… “Gewolmaniseerd hout is feitelijk een synoniem voor ‘keteldruk geïmpregneerd hout’…De voor dit hout gebruikte impregneermiddelen zijn levensgevaarlijk en asbest is maar een bagatel vergeleken met deze stoffen.” Schandalig? Ja. Misdadig? Ja. Vergelijkbaar met de farmaceutische industrie, de voedingindustrie en vaccinatiebeleid? Ja! Hoe bedoel ik dat? Kankerverwekkende en neurotoxische stoffen worden nog steeds ‘toegelaten’ ter ‘bescherming’ van ons voedsel in de vorm van E-nummers (door de EU goedgekeurd), terwijl het ons aantoonbaar ziek kan maken…En chemische farmaceutische medicijnen ‘dienen onze gezondheid en wensen’ door ons een enorm scala aan medicijnen en ‘bijwerkingen’ te leveren die ons weer ‘beschermen’ door ons afhankelijk te maken van nieuwe medicijnen…En dan nog de zeer gevaarlijke en giftige vaccinaties die ons en onze kinderen moeten ‘beschermen’, terwijl ook deze ons in feite ziek maken.

  Ziet u de overeenkomsten? Schade berokkenen onder het mom van ‘bescherming’, met het resultaat dat veel mensen weer hun heil zoeken in medicijnen en reguliere geneeskunde. En ondertussen blijven de mensen vertrouwen op ‘goed voedsel’uit de supermarkt en ‘bescherming’ via vaccinaties en medicijnen terwijl dit hen juist vatbaar maakt voor allerlei infecties en ziekten! En zo is de petrochemische/farmaceutische cirkel weer rond. En er is nog een opvallende overeenkomst. Besef goed dat subsidies, fondsen en ander gemeenschapsgeld en Euros voor de schatkist en wetenschappelijke studies, feitelijk door u als belastingbetaler worden betaald. Dus maak de cirkel die al rond was nog wat groter en u doorziet dat u feitelijk betaalt voor het in stand houden van uw ziekte! En terwijl u dit doet ook aan de steeds groter wordende winst van deze multinationals die hun marketingstrategieën alleen al hierom niet snel zullen veranderen (of hun geweten laten spreken) als u hen blijft ‘steunen’ met uw ‘stilzwijgende toestemming’ (net zoals het digitale patiëntendossier, u bent in onze ‘democratie’ tegenwoordig al ‘schuldig bevonden’ aan stilzwijgend akkoord gaan zolang u niet tegenstemt.) Van omgekeerde psychologie (‘vaccinaties zijn veilig en effectief’ terwijl het precies andersom is!) naar omgekeerde politiek (‘wij zullen u beschermen en uw gezondheid bewaken’ terwijl we in een controlestaat leveren die ons alleen ziek lijkt te willen maken)…

  In feite is de constructie die door machthebbers wordt gebruikt vanuit een crimineel oogpunt gezien geniaal: eerst geld ‘stelen’ van de slapende burger die zijn deuren van zijn huis wijd heeft openstaan (wij burgers als belastingbetalers), vervolgens afhankelijk maken van producten waarvan hij meent ze te ‘wensen’ onder de valse toezegging dat ze ook nog eens ‘veilig zijn’. Vervolgens ook nog eens de verantwoordelijkheid afnemen van de burger door hem ‘valse bescherming’ te bieden, zodat hij zich ‘zorgen hoeft te maken’. De inmiddels nog meer ingedutte burger kun je dan vervolgens ‘gezondheid’ bieden in de vorm van te dure medicijnen en vaccinaties waar hij zelf de marketing en studie van betaalt. De torenhoge winsten investeer je vervolgens weer in andere ‘innovatieve producten’ die dezelfde schadelijke gang van criminele zaken weer opnieuw in gang zet, maar pas nadat je verzekerd bent dat je alle kostenposten omgezet hebt in commerciële melkkoeien. Met ook nog eens de bijkomende garantie dat dit nog meer geld genereert omdat ook dit kankerverwekkende gevolgen heeft, waar ‘gelukkig’ wel medicijnen voor zijn aan te schaffen. Probleem – reactie – oplossing en winst in vele kwadraten. En nog steeds niet opgepakt en berecht (nog niet althans.) De Maffia doet het vele malen slechter. Briljant. Maar wel crimineel, schandalig en inderdaad neigend naar ‘vertraagde genocide’ (een kikker blijft zitten als je hem maar langzaam genoeg kookt in water)!

  Het is dus duidelijk, het is tijd dat we massaal tegenstemmen (en tegelijk actief ‘voor stemmen’ voor liefde, gezondheid, goed voedsel en andere mooie dingen die onze gezondheid bevorderen, alleen ‘aan de alarmbel’ trekken maakt wel veel lawaai maar er mag ook ‘een ander geluid klinken’, ik hoop aan beide wat bij te dragen!) Gezondheid, ware immuniteit en kwalitatief hoogwaardig voedsel dienen hand in hand te gaan. Maar het is ook hier weer een ‘omgekeerde psychologie’: wij (de overheid en industrie) ‘leveren’ wat u ‘wenst’ (het stilzwijgende volk wat niet volledig wordt geïnformeerd en niet goed op de hoogte is van wat er hen ‘boven het hoofd hangt’). Jane Bürgermeister onderzoekt op dit moment de corruptie en de ‘vaccinatie genocide’, maar het wordt tijd dat dit ook gebeurt op het gebied van voeding (en vooral toevoegingen, kunstmatige zoetstoffen, smaakversterkers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten), farmaceutische middelen en andere ‘sluipmoordenaars’ die ons inderdaad langzaamaan vergiftigen! Of zoals Ine Veen het stellig zegt: “Wij betalen onze eigen dood door vergiftiging.”

 35. Uitgaande van de volgende stelling die volgens mij het standpunt van de WHO e.a. is:
  Het virus waar ze nu een vaccin voor aan het ontwikkelen zijn is, volgens de WHO en anderen, niet of nauwelijks erger dan de gewone griep maar gaat over een paar maanden waarschijnlijk muteren in een gevaarlijkere variant.
  Daarom moet er in de herfst massaal gevaccineerd worden.

  Dan vraag ik mij af hoe ze dat willen “verkopen” aan de mensen. Het inmiddels gemuteerde virus is niet het virus waarop het vaccin gemaakt is. Dat zou dan weer minimaal drie maanden duren.
  Dus het vaccin dat nu gemaakt wordt is aantoonbaar waardeloos tegen de gemuteerde versie over een paar weken. Komt er geen gemuteerde versie dan is het vaccin niet nodig want het virus is niet erger dan gewone griep.

  Ik hoop dat ik mijn gedachtegang hierin een beetje duidelijk heb kunnen weergeven.
  Iemand een idee hierover?

 36. @Remco: het is precies zoals je het weergeeft.

  Een bevriende huisarts bevestigde dit tegen me ook. Het griepvirus muteert zo snel, dat er eigenlijk geen vaccin voor/tegen te maken is.. Het wintergriepvaccin is gebaseerd op de griep van de afgelopen winter, niet op de aanstaande.

 37. Oh ja, Martin, ik heb je reactie zojuist weggehaald. Negatief, beledigend en niet constructief. Slechts bedoeld om te beledigen. Dat is mijn mening. Welkom met reacties die ‘normaal’ zijn in het communicatieve verkeer tussen mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.