Advertentie

Over ’t ‘mazelen-en-dus-maar-weer-vaccineren-syndroom’..!


blaylockmdmeasles

x

Dr. Russell Blaylock, neurochirurg:

“De promotie van vaccinaties berust op het gegeven dat de doelgroep vooral uit jonge ouders bestaat.
Deze mensen weten niet dat de BMR-vaccins (bof, mazelen en rode hondvaccin) er ook ooit niet waren, niet bestonden.

Een tijd waarin bijna iedereen de mazelen kreeg als ‘kinderziekte’.
Dit is onzin ….ik kan me uit mijn schooltijd geen enkel kind herinneren dat ernstig beschadigd raakte of overleed aan de mazelen .
Het gebeurde in die tijd dat moeders hun kinderen doelbewust met mazelen in aanraking brachten,
om het achter de rug te hebben.

Net als al mijn klasgenootjes, heb ik allerlei besmettelijke kinderziektes gehad:
mazelen, Rode Hond, waterpokken, de Bof en kinkhoest.
Ik heb ten gevolge hiervan een levenslange immuniteit ontwikkeld.”

x

Op dit moment zijn er 67 kinderen met mazelen bekend en het RIVM is er dan ook als de kippen bij om te spreken over ‘een epidemie’… Gisteren zou het RIVM-‘Outbreak-managementteam’ (OMT) beslissen om een extra inenting te geven aan baby’s die risico lopen mazelen te krijgen door besmetting in een risicogebied. Het RIVM in Bilthoven verwacht echter pas eind van de week een beslissing over extra vaccins tegen mazelen in de Biblebelt…. Dus maar weer vaccineren..??

* * *

 

X

Over ’t ‘mazelen-en-dus-maar-weer-vaccineren-syndroom’..!

2013 WantToKnow.nl/.be
(met dank aan Désirée Röver © 2013 en ‘Annabel’)

x

Desirée Röver, medisch onderzoeksjournalist
Desirée Röver, medisch onderzoeksjournalist

Désirée Róver is wetenschappelijk journalist en volledig gespecialiseerd in het ‘verschijnsel’ vaccinaties.. Vaccinaties waar omheen een aureool van ‘heiligheid’ hangt, dat volledig onterecht is. Er zijn zóveel vragen en onduidelijkheden rondom vaccinaties, maar bovendien zóveel bijwerkingen bekend, dat deze vraag meer dan gerechtvaardigd is gesteld te worden: “Hoe is het mogelijk dat miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld zich nog steeds klakkeloos vaccinaties laten toedienen?” En, maar vooral: “Hoe is het mogelijk dat wetenschappers niet massaal tégen de ‘wie-zwijgt-over-negatieve-vaccinatie-effecten-stemt-toe’-cultuur in opstand komen?” 

De cover van een van de vele, vele boeken, die uitgebreid ingaan op de vaccinatie-epidemie, waartegen geen vaccin gewassen is.
De cover van een van de vele, vele boeken, die uitgebreid ingaan op de vaccinatie-epidemie, waartegen geen vaccin gewassen is.

De natuur gehoorzaamt aan de wetten van het universum. Natuurlijke ziektes zijn er vanwege een reden. Kinderziektes zijn een natuurlijke manier om het immuunsysteem van het kind in zijn geheel te versterken als voorbereiding op het latere leven. Daarnaast biedt het doormaken van een natuurlijke kinderziekte het kind de gelegenheid tot een groeistoot op lichamelijk, zowel als op mentaal en psychisch gebied. Voor wie goed kijkt, laten kinderziektes zich zien als een soort initiatie, ze zijn er in het belang van het kind, voor de korte en langere termijn.

Andere positieve gevolgen van het doormaken van kinderziekten zijn onder meer dat vrouwen, die als kind de bof hebben doorgemaakt, een aantoonbaar kleinere kans op eierstokkanker hebben. Door het hebben gehad van mazelen, kan men op latere leeftijd meer resistentie blijken te hebben tegen degeneratieve ziekten als kanker, bot-, kraakbeen- en huidziekten.
In het relatief zeldzame geval dat een kinderziekte ongehoord fel verloopt, kunnen (intraveneuze) vitamine C en geneeswijzen als homeopathie en Ayurveda dat proces veilig ondersteunen, zonder de werking en het initiatie-effect ervan weg te nemen.

Het principe van vaccinatie
Vaccinatie was ooit bedoeld als een makkelijke en veilige manier om het lichaam levenslang bescherming te bieden tegen een aantal infectieziekten. Vaccins moesten via de kunstmatige introductie in het lichaam van de gedode of verzwakte ziektekiem(en), het immuunsysteem aanzetten tot de aanmaak van antistoffen tegen de desbetreffende ziekte(n).

Àls ze dat al doen, blijkt dat effect zeer tijdelijk: men spreekt niet voor niets over ’booster shots’. De enige manier die een werkelijk levenslange immuniteit oplevert, is het doormaken van de desbetreffende infectieziekte(n) zelf. Feit is, dat lange tijd voordat vaccins ooit werden toegepast, de infectieziekten waartegen wordt ingeënt, al op hun retour waren, sommige al voor zo’n 90%. Roodvonk en builenpest zijn nagenoeg verdwenen zonder dat daar ooit een vaccin aan te pas is gekomen.

Gebruikelijk toont men grafieken over wat er gebeurde vanaf 1960… Maar de werkelijkheid is dat vaccins uiterst giftige substanties zijn. Waar niemand bij stilstaat, is dat een vaccin veel meer bevat dan alleen de desbetreffende – verzwakte of gedode – ziektekiem(en). Zo is er nog altijd geen afdoende oplossing gevonden voor het uit het vaccin verwijderen van de ongewenste resten van de (dierlijke) cultuurbodems waarop de virale en bacteriële componenten van het vaccin werden gekweekt, of van het weglaten van gevaarlijke conserveer-, en weefselfixeermiddelen.

Wat deze laatste twee betreft, kan het gaan om stoffen als formaldehyde, aluminiumfosfaat, aluminiumhydroxide en kwikverbindingen. Deze laatste zijn op zich meetbaar in kwantiteit, en min of meer bekend in hun toxisch effect. Dat is niet het geval bij de restanten uit de gebruikte cultuurbodems: dierlijk weefsel met daarin talloze vreemde dierlijke proteïnen, lichaamsvreemd RNA en DNA, bacteriën en virussen – onbekend (en soms wel degelijk bekend, maar niet gemeld) in aantal, soort, oorsprong en gedrag. Voor het vervaardigen van het poliovaccin bijvoorbeeld worden de fijngemalen nieren van apen gebruikt – het is meer dan waarschijnlijk dat via deze weg aids onder de mensen is gekomen.

Kinderziektes hebben een functie!
Inentingen tegen mazelen, rode hond en bof ontnemen een kind een onvervangbaar deel van zijn erfgoed. Voor een volwassene dient een infectieziekte eveneens om het immuunsysteem een extra stimulans te geven, zodat men zich voor erger kan behoeden. Wanneer een ouder voor zichzelf en/of voor zijn kinderen vaccinatie afwijst, hoe is er dan bescherming te creëren tegen de aanslagen die ziektekiemen en andere organismen en gebeurtenissen in de loop van het leven op de desbetreffende immuunsystemen doen? Een goede gezondheid begint met een immuunsysteem dat optimaal functioneert.

Symbolische foto? 'Topviroloog' Ab Osterhaus in de 'twilight zone'?
Symbolische foto? ‘Topviroloog’ Ab Osterhaus in de ’twilight zone’? De man die de Nederlandse regering adviseerde maar liefst 35 Miljoen vaccins aan te schaffen tegen de Mexicaanse griep. Een griep die hij op televisie vergeleek met de Spaanse griep uit 1918, die maar liefst zo’n 20 miljoen doden tot gevolg had.. ‘Ab Osterhaus, viroloog, aangenaam’.. De voorzitter ook van een internationale club van ‘vaccinonderzoekers’.. Een club die tot stand is gekomen doordat alle grote farmaceuten bij elkaar gingen zitten.. En daar natuurlijk een neutrale voorzitter voor dienden te vinden. ‘Ab Osterhaus, viroloog, aangenaam’..

Dit wordt verkregen via de juiste voeding: door het gebruik van zoveel mogelijk onbewerkte voedingsproducten, en door het vermijden van suiker, suikervervangers, geur-, kleur-, en smaakstoffen (E-nummers), chips, MacDonald’s, Coca Cola etc. En vervolgens door een harmonieuze leefwijze en mentale instelling (ook in dit verband is borstvoeding voor baby’s van doorslaggevend belang). Algemeen gezegd betekent dit dat men zijn persoonlijke mentale en fysieke gezondheid integraal binnen de eigen verantwoordelijkheid plaatst en dat men gehoorzaamt aan de wetten van de natuur.

Valse immuniteit!
Wanneer vaccinaties werkelijk zo effectief zijn, vanwaar dan al die herhaalde toedieningen zoals nu weer met het mazelenvaccin? De kwaliteit van door vaccinatie verkregen (beperkte) ’immuniteit’ neemt na verloop van tijd af. Waar het doormaken van het natuurlijke proces van een infectieziekte het gehele immuunsysteem een krachtige positieve impuls geeft – en behalve in het geval van TBC en de ziekte van Lyme een her-infectie gewoonlijk uitsluit – richt vaccinatie zich uitsluitend op het aanmaken van (tijdelijke) antistoffen, die bovendien slechts zijn gericht tegen de ziekte(n) van het desbetreffend vaccin.

Ing. Harry Zandvliet:
“Het is zelfs zo: hoe meer koorts hoe lager de kans op kanker. Met andere woorden, de 18% kan ook nog veel en veel hoger zijn. Dat krijg je dus niet voor mekaar met een beetje vitaminen. Koorts geeft veelvoud aan bescherming tegen chronische ziekten dan vitamines dat doen. Waarom, omdat je immuunsysteem enorm wordt ‘geboost’, speciale cellen worden aangemaakt of komen tot een soort ‘rijping.'”

De dramatische gevolgen van massale vaccinatiecampagnes tegen pokken op de Filippijnen (1918) hebben laten zien dat vaccinatie mensen inderdaad juist bevattelijker maakt voor de ziekte in kwestie. In Manilla, waar 95% van de populatie tegen pokken was ingeënt, stierf 54% van de bevolking; de bewoners van het naburig eiland Mindanao hadden vaccinatie geweigerd, onder hen bedroeg dat percentage slechts 11%. Van ditzelfde fenomeen zijn vandaag de dag het kinkhoest- en griepvaccins goede voorbeelden.

De 87-jarige Hans Moolenburgh, vitaal als ooit tevoren! Hans Moolenburgh (1925), de éminence grise van de Nederlandse huisartsen. De huisarts-in-ruste Dr. Hans Moolenburgh is een uitermate erudiete voorvechter van het natuurlijke evenwicht. Hij is de man die er o.a. voor heeft gezorgd dat jij niet elke dag fluoride via je drinkwater naar binnen krijgt.
De 87-jarige Hans Moolenburgh, vitaal als ooit tevoren! Hans Moolenburgh (1925), de éminence grise van de Nederlandse huisartsen. De man die er o.a. voor heeft gezorgd dat jij niet elke dag fluoride via je drinkwater naar binnen krijgt.

Valse voorlichting!
Producenten van vaccins maken de gedachte dat vaccinaties niet veilig zijn, steeds openlijk en heel geraffineerd belachelijk. Artsenopleidingen gaan niet dieper op de materie in dan te herhalen dat vaccineren veilig en effectief is. Autoriteitsfiguren als artsen zijn dus in veel gevallen zelf onvoldoende op de hoogte of zelfs ronduit misleid, en zijn daardoor naar ouders simpelweg een doorgeefluik van onbewuste onwaarheden. Consultatiebureauartsen die ouders meer over de negatieve gevolgen willen vertellen, worden door het RIVM daarin actief ontmoedigd. De ruim 85 jaar oude Haarlemse arts Dr. Moolenburgh ziet de gevaren wel degelijk, en schrijft in een reactie op een van de columns van Désirée Röver over dit onderwerp in het blad Arts & Apotheker: ”Ik fulmineer op mijn spreekuur al 30 jaar tegen te vroege en te vele entingen, en ik behandel nog wekelijks kinderen met vaccinatieschade”.

De actualiteit: twijfel bij gezondheidsdiensten over de hele wereld!
Afgelopen vrijdag 6 Juni heeft de Japanse minister van gezondheid beslist om de HPV-vaccins (Cervarix én Gardasil) niet meer aan te bevelen. De overheid heeft honderden klachten ontvangen over zorgwekkende bijwerkingen, zoals chronische pijnklachten en verlammingen. Verantwoordelijken van priklocaties worden intussen verplicht ouders en kinderen voor het inenten in te lichten over deze beslissing en ze op de hoogte te stellen van de mogelijke bijwerkingen. Het komt maar zelden voor dat het ministerie een aanbeveling terugtrekt voor een in het rijksvaccinatieprogramma opgenomen vaccin. (Lees verder: HIER)

Al in 2008 zag de Oostenrijkse minister van gezondheid om vergelijkbare redenen af van het aanbevelen en vergoeden van HPV-vaccins. Zij hechtte daarentegen meer belang aan verbeterde preventie- en screeningprogramma’s (HIER). En ook in de documentaire ‘De Prik en het Meisje‘ van mei 2011 komen vooral de uitspraken van Mathilde Boon (patholoog en oprichter van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) terug in de herinnering. Ze meldde zonder blikken of blozen, dat deze HPV-campange/vaccinatie-ronde een waanzinnig goed experiment was…! Kijk de waarheid vertellen is soms niet helemaal politiek correct, maar je snapt als burger wel ineens weer waar het preciés over gaat..!

De conclusie ná 25 onderzoek
Met het oog op de mazelen-vaccinaties die weer verlekkerd en versluikt worden aangekondigd door het RIVM, plaatsen we dit artikel. Opdat gezond verstand een gezonde opstelling tegen deze arrogante opstelling van het RIVM mag bewerkstelligen. In dat kader plaatsen we de bijzondere uitgespraak die Désiréé doet, na 25 jaar onderzoek naar de effecten en de samenstelling van, maar vooral de geheime agenda rondom vaccinaties. In een artikel omschrijft ze dit als volgt:

“Wanneer ik alle informatie die ik de afgelopen 25 jaar heb verzameld, naast elkaar leg,
past de praktijk van vaccinatie in een uiterst grimmig totaalbeeld.
Daarin is niets van wat ons wordt geserveerd, wat het is.

Vanuit het standpunt van de gezondheid van onze kinderen,
zijn vaccinaties zijn NIET veilig, en ook NIET-effectief.
Maar vanuit het standpunt dat de wereldbevolking vanuit vaccinaties kan worden aangestuurd,
beheerst en beperkt, zijn vaccinaties uiterst effectief”

(Dr. Stanley Monteith, None dare call it genocide)

Realiseert jij je dat…

 • vaccinaties in Nederland niet verplicht zijn?
  x
 • vaccinaties niet alleen ineffectief, maar zelfs ronduit gevaarlijk zijn?
  x
 • het kinkhoestvaccin bij laboratoriumdieren wordt gebruikt om hersenontstekingen te veroorzaken?
  X
 • in geen enkel officieel onderzoek staat vermeld dat vaccinatie oorzaak nummer één van wiegendood is?
  X
 • infectieziekten waartegen wordt gevaccineerd al op hun retour waren, lang voordat welk vaccin dan ook werd toegepast?
  X
 • de beste manier om niet ziek te worden is: goede voeding, voldoende rust,
  een evenwichtige geest, vitaminen (C!), mineralen etc.?
  X
 • gevaccineerde moeders via de placenta aan hun baby geen, of onvoldoende immuniteit doorgeven?
  X
 • er nog nooit een epidemie is geweest die uitsluitend een niet-gevaccineerde groep betrof?
  X
 • mazelen, bof en rode hond natuurlijke en onontbeerlijke ontwikkelingsstappen zijn
  in de geestelijke en lichamelijke groei en ontwikkeling van kinderen?
  X
 • kinderziekten (maar ook griep) dienen om van het immuunsysteem te versterken?
  X
 • er tegelijk met elk vaccin ook gevaarlijke verontreinigingen diep het lichaam worden binnengebracht,
  zoals: aluminiumfosfaat, formaldehyde, restanten van dierlijke cultuurbodems — met daarin,
  behalve vreemde, dierlijke eiwitten en RNA en DNA, ook onder meer talloze onbekende virussen en bacteriën?
  X
 • dat zowel de gifstoffen, als deze bacteriën en virussen vanuit de dierlijke cultuurbodems,
  via de vaccins de kans hebben vitale organen direct aan te tasten?
  X
 • vaccinaties de ontvanger juist ontvankelijk maken voor de betreffende ziekte?
  X
 • kinderen na vaccinaties door immuunsuppressie vaak terechtkomen
  in een eindeloze cirkelgang van loopneuzen, verkoudheden,
  ooraandoeningen (buisjes!), allergieën, eczeem en astma etc.?
  X
 • gevaccineerden -ook al hebben ze zelf geen verschijnselen- de betreffende ziekte júist kunnen overbrengen?
  X
 • ‘epidemieën’ van b.v. polio of kinkhoest veelal tot zo’n 70% in gevaccineerden plaatsvinden?
  X
 • dat deze poliogevallen vaak voortkomen uit besmetting door gevaccineerden, zoals in Nigeria gebeurde?
  X
 • vaccinatie vandaag de dag in de VS de enige oorzaak van polio is
  omdat de polio-stam waardoor men ziek wordt,
  rechtstreeks uit het laboratorium afkomstig is?
  X
 • vaccinatie nummer één oorzaak is voor wiegendood (SIDS)?
  X
 • het serum van wiegendoodbaby’s zo giftig is dat de allerkleinste hoeveelheid ervan,
  al dodelijk is voor de muizen bij wie het werd ingespoten?
  X
 • vaccinaties op de lange termijn grote gevolgen kunnen hebben:
  MS, ME, kanker, Aids, autisme, dyslexie, astma, allergie, etc.?
  X
 • de uit apencellen afkomstige kankerverwekkende virusverontreiniging SV40
  in de poliovaccins van de jaren rond 1950
  nu wordt aangetroffen in de hersentumoren van volwassen Amerikanen?
  X
 • het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) vaccins niet alleen ontwikkelt,
  maar ook produceert, verkoopt,
  er de meldingen van de negatieve bijwerkingen van moet inventariseren en beoordelen…
  en tot slot adviesorgaan van de overheid is?
  x
 • de meldingen van negatieve bijwerkingen die bij het RIVM binnenkomen
  slechts een flinterdun sneeuwlaagje op het topje van de ijsberg zijn?
  X
 • het RIVM vanwege het ontbreken van een deugdelijke database lang niet in staat is geweest
  om wetenschappelijk verantwoorde uitspraken te doen over zaken als
  trends, verschuivingen, effectiviteit, en/of de werkelijke effecten van hun vaccins?
  X
 • de meeste artsen geen tijd hebben/nemen om de informatie
  van het RVP (Rijksvaccinatieprogramma) op waarde te beoordelen,
  en vanwege de hypnose ”Vaccinaties zijn veilig en effectief” vaak klakkeloos aan hun patiënten herhalen
  wat henzelf op de mouw werd gespeld?
  X
 • uit hun eigen rapportage overduidelijk blijkt dat het RIVM uitsluitend is geïnteresseerd
  in het goed laten functioneren van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP)X
  omwille van het kunnen realiseren
  van de vermeende kudde-immuniteit bij een 95% vaccinatiegraad?
  X
 • het RIVM consultatiebureauartsen actief ontmoedigt om ouders ’té veel’
  over de negatieve effecten van vaccins te vertellen?
  X
 • het poliovaccin werd gekweekt op gemalen apennieren en dat van daaruit AIDS de wereld is binnengekomen?
  X
 • het toedienen van een griepvaccin aan (demente) bejaarden
  meer dan eens een vorm van verkapte actieve euthanasie is?
  X
 • dat artsen zichzelf en hun kinderen vaker niet, dan wel vaccineren?
  X
 • dat artsen in Frankrijk massaal het Hepatitis B vaccin hebben geweigerd?
  X
 • dat de Franse militairen, zonder enig vaccin de Golfoorlog ingegaan, daarvan gezond thuiskwamen,
  in tegenstelling tot hun verplicht geprikte Britse en Amerikaanse collega’s, voor wie de term Gulf War Syndrome moest worden uitgevonden…
  En dat deze historie zich herhaalt met de (Nederlandse) militairen, ingezet in Irak?…
  X
 • de wetenschapper die dat aan de kaak stelde, Nobelprijs genomineerde kankeronderzoeker professor Garth Nicolson,
  zijn openhartigheid moest bekopen met herhaalde aanslagen op zijn leven en dat van zijn vrouw,
  de verwoesting van hun laboratorium en het uit de lucht verdwijnen van hun website (www.immed.org)…
  X
 • dat vaccins meer dan eens bewust worden misbruikt als vehikel voor nieuwe,
  uit biowar programma’s stammende ziekteverwekkers: vaccins voor Golfoorlog militairen,
  met daarin de door de Amerikaanse overheid gepatenteerde mycoplasma fermentans incognitus (Mfi),
  of tetanusvaccins die human choriogonadotrophin hormone (HCG) bevatten,
  zodat vrouwen hun zwangerschappen nooit kunnen voldragen en in feite worden gesteriliseerd…
  X
 • dat Nobelprijs winnaar Betrand Russell (1872-1970) uitvoerig heeft beschreven hoe vaccins,
  met daarin kwik en andere hersenbeschadigende stoffen,
  een gedeeltelijke chemische lobotomie teweegbrengen – en daarmee een overlevende zombie bevolking…
  X
 • het ‘Gardasil’-vaccin van Merck, dat claimt infectie met het human papilloma virus
  te voorkomen, waardoor er geen baarmoederhalskanker kan ontstaan,
  méér dan vermoedelijk een verkapte sterilisatie agenda is…

 

x

* * *

55 gedachten over “Over ’t ‘mazelen-en-dus-maar-weer-vaccineren-syndroom’..!

 1. Ik heb dit verhaal al eerder gepost onder een ander artikel maar ik post het nog een keer om (jonge) ouders te motiveren om het onderwerp toch te bespreken op het c.b. en misschien zelf ook te stoppen met het vaccineren.

  T.V.
  10 juni 2013 om 13:16
  Zoals zo velen stond ik er eigenlijk nooit bij stil wat er allemaal gebeurt met kinderen die gevaccineerd worden en dacht ik dat de artsen het beste met ons voor hebben. Dat laatste geloof ik in grote lijnen nog steeds al denk ik wel dat veel artsen zo vast in het systeem zitten dat ze handelen volgens dat systeem. Maar toen ik erachter kwam dat onze dochter voor hepatitis b werd ingeënt ben ik me in het onderwerp in gaan lezen, onder andere op vaccinevrij.nl.
  Ik en mijn vrouw hebben twee weken geleden een gesprek gehad met de kinderarts op het c.b. en besloten om met verdere vaccinaties te stoppen. Deze arts respecteerde ons besluit en gaf toe dat een groot deel van de inentingen puur gegeven worden uit een economisch oogpunt. Het is voor het zorgsysteem goedkoper om baby’s in te enten tegen een soa dan om pubers nog eens opnieuw in te gaan enten en bij een bof uitbraak zou de Nederlandse economie te veel lijden. Allemaal leuk en aardig maar voor mij geen reden om mij kind aan al die troep bloot te stellen. Al met al was het best een aardig gesprek al bleef hij wel aandringen met medische dogma’s als: ‘het is een kleine kans maar de gevolgen zijn groot’ Vragen die ik had over vaccinatieschade kon hij niet bevestigen of weerleggen omdat daar verschillende onderzoeken naar zijn (waar hij ruiterlijk van toegaf dat het gros door Big Pharma word gesponsord)Nu staan we in het systeem te boek als ouders die kritisch zijn op het vaccinatie programma en daar ben ik best trots op
  De BMR heeft ze dus niet meer gehad. Wat gebeurt er nu? Die zelfde avond word ze ziek met (na een tijdje bleek) de mazelen. Na een weekje snotteren, hangen en soms flinke koorts is ze weer helemaal de oude en voor de rest van haar leven immuun!
  Een eventueel volgende kind word waarschijnlijk helemaal niet ingeënt.

  1. Geweldig om jullie verhaal te lezen. Toeval bestaat niet?!
   Ik vind het fijn om te weten dat er meer mensen zo in het leven staan 🙂

 2. Goed artikel! Ik heb 20 jaar geleden al mogen ervaren wat voor nadelige gevolgen de inentingen hadden op mijn kinderen. Heb toen ook enorm moeten strijden om mijn dochter, die 12 weken te vroeg kwam, vrij kunnen ouden van vaccinaties. Totale onbegrip.
  Het is wel fijn dat mensen nu bewuster worden en ook hier kritischer naar gaan kijken. Laten we het maar blijven delen, elk zaadje is er een 😉

 3. Volgens mij staat er een fout in de tekst.
  “Ik kan me uit mijn jeugd geen kind uit mijn klas herinneren dat niet heftig werd getroffen, of zelfs stierf, door de mazelen.”

  Dubbele ontkenning. Ik neem aan dat er bedoeld wordt dat deze beste man geen kind kan herinneren dat heftig werd getroffen.

  Verder fijn artikel.

  1. Grappig.. Dit is al door 3 mensen gemeld.. Maar het gaat erom dat ALLE kinderen die hij in zijn klas had het hadden.. Hij zegt het ‘diplomatiek’..
   “Ik kan me geen kind herinneren dat het NIET had..” Hij zegt dus dat ALLE kinderen het WEL hadden.. Dat kan hij zich herinneren.. Alle kinderen hadden mazelen, en geen kind dus NIET…!
   Zoiets..? Idd dubbele ontkenning is dus bevestiging..

  2. Maar dan loopt de zin niet oké door na de komma ‘of zelfs stierf’ te plaatsen. Het is een rare zins opbouw. Dubbele ontkenning zorgt altijd voor onduidelijkheid. Nu leest het alsof er dus veel kinderen zijn gestorven door de mazelen.
   Maar goed, mierengen**k.

  3. mij irriteert het dat mensen zichzelf bijvoorbaat gaan censureren, met sterretjes, over hoe mieren het doen en zo, daar wordt namelijk op gerekend, vrijwillige aangeleerde willekeurige zinloze zelf mutilatie, waar zijn we mee bezig, als je dat al niet meer mag zeggen, wat dan wel… spreek je uit, fok it, ja toch, taal is een andere wereld met andere mogelijkheden, maak er gebruik van, zet het dik aan, zwaar kletsen over microscopische zaken is de grootste mist wolk en dus afleiding ooit uitgevonden, feeks feniks in de wolken heeft ineens verstand van militaire programma’s en waterige barium alu nano deeltjes dwars door de brein bloed barrière heen, beetje brallen en het zicht daalt naar nul, proefondervindelijk empirisch net de bovenstaande zin meerdere keren gelezen, nergens over gestruikeld, geen kind in de klas dat niet de mazelen kreeg, duidelijke taal, iedereen kreeg het, fok it, tandpasta in je hoofd? of kantoorstof? of negatief geladen bedrijfscomputer ionen? ga konijnen fokken, irritatie is mijn hobby en gejaagd door de wind mijn naam, koembaja halleloeja, we moeten naar het verblindende helse licht daar waar het vuur brandt, van lucifer zeker, konijntje in de koplampen, verdachte handleiding voor het hiernamaals, plekje in de astrale schaduw onder een hemelse plataan, mag dat ook? welke wereld is de echte wereld?

  4. Caba heeft gelijk, in de vertaling staat toch echt dat alle kinderen heftig werden getroffen of zelfs stierven !
   Iemand, die zich nog niet echt heeft verdiept in dit onderwerp, en dit artikel bijv. gedeeld krijgt via Facebook, zal hier niet overheen lezen !
   Ik zou de vertaling toch even iets aanpassen !

  5. GuidoJ:

   Vind het jammer dat je de feedback niet oppakt. De vertaling is toch zeker anders dan de Engelse versie.
   I cannot remember a single kid in any of my classes who was seriously injured or died by getting the measles.

   Dat iedereen het kreeg begrijp ik wel, …

   En Hilly heeft een goed punt, welke ik wellicht meteen had moeten belichten. Vooral als je kritisch wil zijn mbt het vaccineren, is het verstandig de tekst goed en begrijpelijk neer te zetten voor de ´kritische andere kant´.

  6. They say that if children are not vaccinated against measles, millions of children would die in an epidemic. This is nonsense…I cannot remember a single kid in any of my classes who was seriously injured or died by getting measles. Like almost all my classmates, I contracted most my childhood infectious diseases and have lifelong immunity…In fact, most deaths seen when measles outbreaks occur in the U.S., occur in children in which vaccination was contraindicated or children with chronic immune suppressing diseases. The big secret among ‘vaccinologists’ is that anywhere from 20-50% of children are resistant to the diseases for which they’ve been inoculated.” (in the Third World, malnutrition especially for Vitamin A is significant factor in death from measles)”

   Inderdaad , goed vertalen is ook een vak 😉
   On the other hand …. de beste stuurlui zijn op de Wallen

  7. De beste stuurlui zijn in staat af en toe te luisteren naar de (mieren)neukers op de Wallen 😉

  8. duszzzz…
   They say that if children are not vaccinated against measles, millions of children would die in an epidemic. This is nonsense…I cannot remember a single kid in any of my classes who was seriously injured or died by getting measles. >>>>>

   Ze zeggen dat wanneer kinderen niet gevaccineerd zijn tegen de mazelen , miljoenen kinderen zullen overlijden tijdens een epidemie . Dit is onzin ….ik kan me uit mijn schooltijd geen enkel kind herinneren dat ernstig beschadigd raakte of overleed aan de mazelen .

   Ahoy schipper , alle hens aan dek .

  9. Cozmic, super. Perfect.
   Dat is beter.

   Nu maar hopen dat het niet de Titanic betreft…

 4. Waar haal je het dat:
  “het kinkhoestvaccin bij laboratoriumdieren wordt gebruikt om hersenontstekingen te veroorzaken?”
  “vaccinatie oorzaak nummer één van wiegendood is”
  “mazelen, bof en rode hond natuurlijke en onontbeerlijke ontwikkelingsstappen zijn in de geestelijke en lichamelijke groei en ontwikkeling van kinderen”
  “vaccinaties de ontvanger juist ontvankelijk maken voor de betreffende ziekte”
  “gevaccineerden -ook al hebben ze zelf geen verschijnselen- de betreffende ziekte júist kunnen overbrengen”
  “et poliovaccin werd gekweekt op gemalen apennieren en dat van daaruit AIDS de wereld is binnengekomen”
  En nog veel ander van je uitspraken

  Dergelijke uitspraken leven in de anti-vaccinatie wereld, maar zijn op niets gestoeld. Het helpt hen om hun eigen overtuiging te verantwoorden, vaak door drogredeneringen op te bouwen of selectief, met beperkte achtergrondkennis en uit context de feiten te misinterpreteren, zoals in de links die je opgaf.

  1. Vaccinaties en wiegendood, er is wel degelijk een verband en dat is aangetoond ook, alleen wil de club met financiële belangen dat nog niet toegeven. Zelfde verhaal als de vaccinatiedoden. Ontkennen maar.
   Er zijn wel degelijk documentaties dat gevaccineerden de ziekte waartegen zij zijn gevaccineerd juist verspreiden.
   En er zijn wel degelijk wetenschappelijke publicaties dat er juist uitbraken van ziektes zijn, zeer kort na vaccinatiecampagnes tegen de betreffende ziektes.
   Heb dit al vaak genoeg tegengekomen, inclusief de bronnen, heb nou geen zin om dat op te gaan zoeken, zoek zelf maar.
   Maar ik heb geen reden om aan artsen en wetenschappers te twijfelen die dit met bronvermelding van betreffende publicaties openbaren.
   Punt is….de gevestigde orde blijft hardnekkig ontkennen. Kwestie van geld, heel veel geld.

  2. Ger: waarom zou ik jou uitspraken moeten vertrouwen? Heb je echt “geen zin om dat op te gaan zoeken”, of zit je hier te bluffen omdat je niet weet hoe zoiets op te zoeken, of zit je hier te bluffen omdat je weet dat je uitspraken niet onderbouwd kunnen worden?
   Voor wat betreft die wiegedood, stel ik voor dat je mijn reactie 3 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/waar-blijft-de-wetenschappelijke-studie-die-aantoont-dat-vaccins-veilig-zijn nog eens leest. Dat verwijst naar een ‘geheim’ rapport van Glaxo-Smith-Kline. Ja, er zijn inderdaad kinderen met wiegedood na vaccinatie. Maar er zijn proportioneel evenveel kinderen met wiegedood zonder vaccinatie. Het is dus louter toeval dat die kinderen na vaccinatie sterven, het vaccin zelf is niet de oorzaak. Als je kortzichtig bent, dan denk je dat je een verband ziet, maar als je ten gronde de epidemiologie nagaat, dan zie je dat er geen verband is.

   En vertrouw je een rapport van GSK niet? Dan kun je ook eens kijken naar http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21298113, dat hetzelfde concludeert. (zo veel werk is het niet om iets op te zoeken…)

  3. Goedemorgen Feniks,

   Jou heb ik al eerder meegemaakt in een blog, maar dan onder een andere naam! Ik gebruik steeds dezelfde. Is dat niet eerlijker? Of ben je inderdaad die debunker?

   En weer dezelfde truc. Je roept zelf steeds maar weer het eenzijdige verhaal. Wanneer ga je zelf nu eens op onderzoek uit?

  4. Tja, Norbert, belangrijker is te weten dat Koen (Feniks) onze huistrol is. Van Belgische komaf, dus dan weetgehetwel! En je ziet aan zijn ervaring, zijn troll-ervaring, dat hij het veel en veel vaker heeft gedaan..!
   En over vaccinaties als wiegendoodverhaal, of het Shaken Baby Syndrom, zoals Big Pharma het liever noemt, zodat de ouders de schuld krijgen en niet de grote-geld-en-machtsgraaiers, kun je hier lezen:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kindermishandeling-dekmantel-voor-vaccinschade/

  5. Viera Scheibner, arts en wetenschapper heeft een dik boek geschreven over de relatie tussen vaccinatie en wiegendood. Ze heeft zelfs meerdere rechtzaken gewonnen met deze onderbouwde theorie.
   Zeggen dat het allemaal onzin is of achterhaald. Klopt helemaal, het gaat dan echter wel over jouw eigen versie. Die is inderdaad onzin en achterhaald, we geloven jullie leugens niet langer. Ga maar lekker door met geld tellen, maar weet wel dat dit steeds minder wordt.
   Vandaag dan ook in het nieuws dat het aantal voorschrijvingen van de Diane-35 is gehalveerd van 46.000 naar 23.000.
   En dan durven rechtbanken nog concluderen dat bijvoorbeeld het rivm ons wel fatsoenlijk voorlichting geeft. Dit is gewoon verre naast de waarheid.
   Wat er met de Diane-35 gebeurd is laat duidelijk zien dat de bevolking anders kiest als zij volledig geïnformeerd worden. Alleen jullie, met jullie belangen, proberen kosten wat kost om niet alle informatie prijs te geven of te verdraaien. Laat het volk zelf maar beslissen, die is daar vaak zeer goed toe in staat, mits zij dus de volledige informatie krijgen.
   Vaccinatiedoden, alleen al in Nederland 72 in een tijdsbestek van een paar jaar. Weet het niet exact, zoals gezegd, heb ook geen zin om het op te zoeken. Kijk maar eens op de site van Meer Weten over Freek of hoe die ook precies moge noemen.
   En inderdaad, allemaal niet bevestigd door het rivm. Waarom verwonderd mij dit niet? Maar dit orgaan (rivm) is niet te vertrouwen….naar mijn bescheiden mening dan, want voor je het weet sta je voor de rechtbank. Zij denken immers dat alles te koop is. Zelf jouw vrije mening, zelfs als die onderbouwd is.
   Maar niet bevestigd zegt helemaal niets, maar dan ook echt helemaal niets. Ons hou je niet langer voor de gek, Koen. Veel gevallen zijn overduidelijk, daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn. Je bent alleen afgestudeerd als wetenschapper blijkbaar om te leren hoe je alles het beste kunt ontkennen. Jouw gedrag schaadt de wetenschap Koen, want voor mij is het heel dubbel. De wetenschap doet uiteraard en gelukkig maar ook goede dingen. Maar geld speelt wel degelijk een heel vervuilende rol binnen diezelfde wetenschap, die maar al te vaak niet onafhankelijk is en datzelfde geldt voor advies, dat is niet onafhankelijk.
   Dus ik zit niet te bluffen en weet dat mijn uitspraken wel degelijk onderbouwd kunnen worden.

 5. Ik heb net een interview van David Icke met Credo Mutwa gezien/beluisterd.
  Credo was een Afrikaanse Sjamaan en hij vertelde over vaccinaties dat die de vermogens van kinderen om beelden te zien, spirituele vermogens te ontwikkelen stopzetten of dat in ieder geval heel moeilijk maken. En wat zien wij in de maatschappij vandaag?
  Nog eens een heel ander aspect van die vaccinaties!

 6. http://www.nu.nl/gezondheid/3506053/antibiotica-effectiever-toevoegen-zilver.html

  Bovenstaande link voor iedereen die colloïdaal zilver belachelijk maakt. Gewoon uit reguliere media, niets zelf verzonnen en wel degelijk wetenschappelijk onderbouwd. Eens kijken hoe snel andere wetenschappers dit kunnen gaan afkraken. Maar misschien maakt het toch een kansje. Er wordt namelijk gepraat over het toevoegen van zilver aan antibiotica. Dan kunnen de patenten gewoon blijven bestaan en valt er dus toch te verdienen aan colloïdaal zilver.
  Men praat dat het dan 10 tot 1000 keer effectiever kan zijn. Toch niet niets lijkt mij. Voor mij dan ook volstrekt ongeloofwaardig voor mensen die beweren dat colloïdaal zilver kwakzalverij zou zijn. Juist degenen die dit beweren zijn kwakzalvers.

  1. Slecht artikel. Er zijn veel onderzoeken waarin staat beschreven dat er wel degelijk autisme voorkomt onder de Amish. Daarbij zijn er ook Amish die vaccineren en voedsel in de super kopen.
   Wellicht komen de Amish hier niet mee naar buiten, of hebben de autisten minder moeite met functioneren in een wereld met minder prikkels en meer duidelijkheid? En zo kunnen we volgens mij nog wel even door fantaseren… Net zoals gebeurt in dit artikel.
   Jammer…

  2. 3 Amish autisme gevallen bekend en 2 van die 3 blijken te zijn gevaccineerd? ;

   Quote: ” There have been 3 (yes three) verified cases of autism in the Amish, and two of those children were vaccinated. No information is available for the third child, who was likely vaccinated himself. The strong correlation between vaccinations and autism is becoming undeniable, unless you work for the medical establishment, the government, or Big Media.

   http://www.thedailysheeple.com/the-amish-dont-get-autism-and-they-dont-get-vaccinations-possible-link_062013

  3. Het feit dat dit in dit artikel te vinden is wil niet zeggen dat het daadwerkelijk zo is. Daarom zei ik: er zijn verschillende andere studies die aantonen dat er wel degelijk autisme voorkomt onder de Amish. Ik zou meer onder de indruk zijn als je me een quote (liefst onderbouwt) liet zien uit een ander onderzoek.
   Daarbij is het dus de vraag of Amish autisme als zodanig herkennen / benoemen daar het leven anders ingericht is. En er dus ook meer factoren een rol zouden kunnen spelen in het wel of niet hebben / ontwikkelen van autisme.

   Begrijp me goed, ik ben tegen vaccineren (als ik dan in een kamp moet plaats nemen), maar ik vind wel dat we kritisch moeten blijven. En het autisme verhaal heeft me nog niet overtuigd, vooral niet met de Amish. Die ook weinig bij de reguliere arts op bezoek komen, wat het ook lastig maakt te ´controleren´.

  4. jah dat is waar Caba.. we zouden de Amish zelf aan het woord moeten laten, over wat hun bevindingen zijn in deze, ik heb het vermoeden dat de gemiddelde Westerse stads mens nog nooit een werkelijk gezond mens heeft gezien, is mij 1 keer overkomen, je ogen geloven niet wat je ziet, de meesten van ‘ons’ zijn geestelijk en lichamelijk niet okay, maar we zien het niet meer omdat we geen vergelijkingsmateriaal meer hebben, we weten niet beter… gezondheid

  5. De Amish kijken ook geen TV. Rijden geen auto. Hebben geen computers of mobiele telefoons. Etc.

   Correlatie betekent niet automatisch causaliteit.

  6. Prof. Dr. William Nelson weet er meer van, gezondheid door natuurlijke voeding, natuurlijke stoffen kunnen niet gepatenteerd worden, daar houdt Big Pharma niet van, daarom moest hij (zij, cross gender) naar Hongarije vluchten, met dank aan Anna voor de tip over SCIO BioResonantie apparatuur en software ontwikkeld door Prof. Dr. William (Bill) Nelson)..

   William Nelson – DGEIM 2007 – 9 – Symposium.mp4
   http://www.youtube.com/watch?v=73qz7vjk8iI

 7. Er staat wel een vertaalfout in het eerste citaat:
  “Ik kan me uit mijn jeugd geen kind uit mijn klas herinneren dat niet heftig werd getroffen, of zelfs stierf, door de mazelen.”

  Moet zijn:
  “Ik kan me geen enkel kind uit mijn klas ooit herinneren dat ernstig gewond raakte of stierf door de mazelen.”

  M.a.w.: Het is een tamelijk onschuldige ziekte.

 8. Doodse stilte opeens in de media en bij het RIVM sinds ‘ze’ vorige week een epidemie hebben uitgeroepen, gebaseerd op zegge en schrijve 67 kinderen…

  Zou het dan wel (weer) meevallen? Zeker is wel dat ze de beoogde/gedroomde vaccinatiegraad intussen fijn hebben kunnen opkrikken met die enorme mega-aandacht in de pers.

  Tot de volgende ronde… (de bof en/of rode hond binnenkort?)

  1. Op 20 juni zouden het 107 gevallen zijn geweest.

   http://www.zorgatlas.nl/gezondheid-en-ziekte/ziekten-en-aandoeningen/infectieziekten/mazelen-2013/

   In ieder geval niet de aantallen waarop men gehoopt had, want dan hadden we dat al weer luid en duidelijk via de media vernomen.
   En gehoopt, ja….Osterhaus was maar al te blij toen het eerste geval van Mexicaanse griep hier in Nederland was. Daar moest op gedronken worden. Zo werkt dat nu eenmaal.
   Maar in ieder geval. Tot op heden valt het zeker reuze mee, niets dus om zo’n ophef over te maken.
   Ik zou wel eens willen weten hoeveel er nu wel en niet gevaccineerd zijn. Ongetwijfeld in dit geval zullen er meer gevallen zijn van niet gevaccineerden, maar ongetwijfeld niet alleen. Er zullen dus ook gevaccineerden tussen zitten. Lijkt mij toch een kleine moeite om dat ook duidelijk te melden.

 9. Ik hou het voor mogelijk dat er iets mis is gegaan met het plaatsen van mijn vorige reactie, dus waag ik nog een poging.

  Ben ik echt de enige die de lijst met wist-je-datjes heeft gelezen en de opmerking over de Zombie Apocalypse heeft zien staan?

  Ik citeer:

  “dat Nobelprijs winnaar Betrand Russell (1872-1970) uitvoerig heeft beschreven hoe vaccins, met daarin kwik en andere hersenbeschadigende stoffen, een gedeeltelijke chemische lobotomie teweegbrengen – en daarmee een overlevende zombie bevolking…”

  We praten over een artikel van iemand die claimt een expert te zijn in het onderwerp, maar duidelijk niets van evolutie heeft begrepen en (ik weiger mij te verliezen in het schrijven in hoofdletters, maar het is verleidelijk) die denkt dat er zombies rondlopen! En we doen alsof we het serieus moeten nemen…? Ik zou lachen als het niet zo schokkend was.

  Goede link voor mensen die bereid zijn de andere stelling te horen. Vooral mensen die denken dat een vaccinatie autisme kan veroorzaken kunnen hier een ander geluid horen:

  http://www.youtube.com/watch?v=b0IvM8c-Pew

  1. “We praten over een artikel van iemand die claimt een expert te zijn in het onderwerp, maar duidelijk niets van evolutie heeft begrepen en die denkt dat er zombies rondlopen”

   Wat heeft evolutie nu te maken met datgene wat vaccinaties teweeg brengen en je kan inderdaad de slachtoffers van vaccins omschrijven als zombies door al het chemische gif dat de levenskwaliteit aantast, ziek en steriel maakt.
   Is het zo ongeloofwaardig dat wie achter de schermen aan de touwtjes trekken (en we weten allemaal welke gewetenloze criminelen dat zijn!) het uitroeien van de wereldbevolking tot doel heeft en misleiding/manipulatie en angst gebruiken om mensen ertoe aan te zetten hun eigen gezondheid te vernietigen onder het bedrog van vrijwaren van hun gezondheid?
   Wat is schadelijker: degene die waarschuwt voor de risico’s of degene die het GIF aanbeveelt uit HEBZUCHT?
   Denk daar maar eens over na want verder nadenken dan je neus lang is is jou blijkbaar niet gegeven.
   En inderdaad: de waarheid is schokkend, de genocide die op deze manier gepleegd wordt is nog veel schokkender..dat jij het geheel niet vat kan je niet kwalijk genomen worden maar dat toont enkel dat je het niet begrijpt (of is het te gruwelijk om te willen zien?!) niet dat mensen zoals Bertrand Russell ongelijk hebben!
   De tijd zal het uitwijzen…..euh……..de tijd HEEFT het al uitgewezen: bekijk enkel maar eens hoeveel koppels moeite hebben om kinderen te krijgen en hun toevlucht moeten nemen tot IVF en onnatuurlijke manieren om kinderen te kunnen verwekken…….of waan je dat dat ook ‘evolutie’ is?!!!

  2. Beste Oma,

   Allereerst bedankt voor uw opbouwende kritiek.

   “Natuurlijke ziektes zijn er vanwege een reden. Kinderziektes zijn een natuurlijke manier om het immuunsysteem van het kind in zijn geheel te versterken als voorbereiding op het latere leven.”

   Dit citaat uit het artikel was de aanleiding voor mijn opmerking over het niet begrijpen van evolutie.

   Wat wij een kinderziekte noemen is een virus of bacterie. Hoewel de classificatie van virussen een onderwerp van discussie is kunnen we voor het doel van dit gesprek beide als organismen zien, net zoals bomen, plankton en mensen organismen zijn.

   Het leven van zo’n organisme uit zich bij de mens als een kinderziekte. Dit is een uiting van de effecten die de reproductieprocessen van het organisme hebben op ons als mens. Ons lichaam is een middel voor het organisme om te reproduceren en zich te verspreiden. Dat is het “doel” van het organisme (oftewel de kinderziekte).

   De gevolgen van de kinderziekte op het menselijk lichaam, positief of negatief, is van geen enkel belang voor het organisme dat de ziekte veroorzaakte. Er is geen “reden” voor kinderziektes, zeker niet voor de mens die er mee geïnfecteerd is.

   Als we bij het praten over dit soort organismen woorden als reden, doel en intentie gebruiken is dat alleen nuttig vanuit het perspectief van het organisme dat de ziekte veroorzaakt. Het is belangrijk te beseffen dat deze woorden bij gebrek aan betere woorden worden gebruikt voor het beschrijven van processen en binnen deze context hun conventionele betekenis verliezen.

   De cyclus van een virus of bacterie die een kinderziekte veroorzaakt lijkt een beetje op die van de mens. Zoals een mens eerst op moet groeien voor het voort kan planten moeten deze organismen, nadat ze in een lichaam zijn binnengedrongen, eerst sterker worden voor ze zich naar andere lichamen kunnen verspreiden.

   Wanneer een mens geïnfecteerd wordt met een ziekteverwekkend organisme reageert het afweersysteem door daar antistoffen tegen aan te maken. Deze antistoffen zijn niet meteen werkzaam en er moeten flinke hoeveelheden van gemaakt worden voor ze effectief zijn.
   Er ontstaat een race tussen het afweersysteem van de mens en de levenscyclus van het organisme. Het afweersysteem probeert zo snel mogelijk het organisme onschadelijk te maken, het organisme probeert zo snel mogelijk sterk genoeg te worden om andere mensen te kunnen besmetten. Deze activiteit van het organisme ervaren wij mensen als ziek zijn.

   En dat is waar vaccinaties in het spel komen.

   Vaccinaties geven het afweersysteem een voorsprong doordat ze het afweersysteem antistoffen aan laten maken zonder het lichaam daadwerkelijk ziek te maken. Wanneer het gevaccineerde lichaam vervolgens daadwerkelijk geïnfecteerd raakt kan de ziekte bestreden worden voordat anderen besmet worden en/of voor de ziekte zich uit in het lichaam.

   Maar! En dit is waar evolutie echt belangrijk wordt: vaccinaties zijn alleen effectief tegen organismen die sterk lijken op de verzwakte ziektekiemen in het vaccin.

   Waar het griepvirus heel snel evolueert (binnen enkele maanden) blijft bijvoorbeeld het mazelenvirus lange tijd onveranderd (een aantal mensengeneraties). Hierdoor is een éénmalige vaccinatie tegen mazelen vaak voldoende, maar moet voor griep ieder jaar opnieuw gevaccineerd worden.

   In het geval van griep is de kans dat het vaccin niet werkt ook groter doordat er ieder jaar een grote variatie aan nieuwe griepvirussen ontstaat.

   Ieder mens dat griep heeft gehad is trouwens het jaar erop immuun voor de griepvirussen van de jaren ervoor. Elke keer dat je griep krijgt is het een nieuwe ziekte. Leuk feitje, toch? 🙂

   Een vaccinatie is effectief tot het organisme waartegen het dient dusdanig geëvolueerd is dat het genetisch niet meer lijkt op het verzwakte organisme uit het vaccin. Vanaf dat moment gaat het menselijk afweersysteem het organisme weer te lijf als een nieuwe ziekte.
   De periode waarin een vaccin effectief is verschilt voor iedere ziektekiem.

   Deze beschrijving is niet bedoeld om iemands mening over vaccinaties te veranderen. Mijn enige doel was om te laten zien waarom (basis)kennis van evolutie belangrijk is om echt over vaccinaties te kunnen oordelen.
   Ik neem ook aan dat niemand het concept achter vaccinaties aanvecht, maar dat de serieuze kritiek zich richt op de manier waarop vaccins gefabriceerd worden. Dit stuk is dan ook niet voor deze mensen bedoeld.

   Met betrekking tot eventuele verhoogde onvruchtbaarheid binnen de menselijke populatie ben ik ten eerste benieuwd of dat zo is en ten tweede hou ik het, wanneer dat het geval is, zeker voor mogelijk dat daar een genetische oorzaak voor is.
   Wat fijn voor deze mensen dat IVF technologie beschikbaar is! Een gevolg hiervan is wel dat de genetische aanleg voor onvruchtbaarheid op die manier een grotere kans heeft om het te redden tot de volgende generatie…

 10. Aantal bekende gevallen van mazelen stijgt naar 107 : http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3463609/2013/06/22/Aantal-bekende-gevallen-van-mazelen-stijgt-naar-107.dhtml (waarin aandacht voor 3 overleden kinderen tijdens vorige ‘epidemie’ in 1999)

  Reactie achtergelaten op het contactformulier van de redactie AD…..

  Ter info (n.a.v. het mazelenartikel ANP):

  In het jaar 1999 berichtten de media dat er in Nederland 3 kinderen overleden waren aan de mazelen. Ze waren niet ingeënt tegen mazelen en dit toonde maar weer aan dat mazelen een levensgevaarlijke ziekte is en dat vaccineren absoluut noodzakelijk is. Wat de gezondheidszorg verzweeg was dat het ging om drie kinderen die al zeer ernstig ziek waren. Een arts die de medische achtergrond van deze 3 slachtoffers heeft gecheckt bij de Landelijke Coördinatie Structuur (LCI) voor infectieziekten kreeg daar te horen dat de ziektegeschiedenis van de slachtoffers wel degelijk bekend waren, maar dat deze feiten bewust uit de media werden gehouden om het grote publiek wijs te maken dat mazelen een levensgevaarlijke ziekte was, ook voor gezonde kinderen.

  Misschien interessant om vanuit de redactie deze feiten te verifiëren bij de betrokken instanties (Lareb/RIVM/LCI)…

  1. Op onderstaande link staat nog wat te lezen over de mazelenepidemie van 1999/2000. Steeds wordt er gesproken over 150 ziekenhuisopnamen. Echter 116 vind ik verre van 150. Stelselmatig overdrijven dus. Ook hier weer.

   http://www.nationaalkompas.nl/gezondheid-en-ziekte/ziekten-en-aandoeningen/infectieziekten-en-parasitaire-ziekten/ziekten-in-het-rijksvaccinatieprogramma/mazelen/omvang-en-trends

   Toch mazelenepidemie in Nederland ondanks vaccinatie

   In het jaar dat mazelen in het RVP werd opgenomen (1976), waren er nog 2512 meldingen van mazelen. Sinds gevaccineerd wordt tegen mazelen worden jaarlijks enkele tientallen mazelengevallen gemeld (zie figuur 1). In de jaren 1999-2000 deed zich een mazelenepidemie voor met ruim 2.300 geïnfecteerden in 1999 en ruim 1.000 in 2000 (zie figuur 1). Verreweg de meeste van deze geïnfecteerden waren niet gevaccineerd. Een zeer klein deel was eenmalig gevaccineerd of jonger dan 2 maanden en dus te jong voor vaccinatie. Tijdens deze epidemie zijn drie kinderen overleden door mazelen. Het aantal ziekenhuisopnamen was ruim 100 in 1999 en 16 in 2000. In andere jaren waren dat er ongeveer 10 per jaar.

  2. U heeft duidelijk dit bovenstaande stuk niet gelezen en de kinderen die overleden, waren hoogstwaarschijnlijk uitzonderingen die de regel bevestigen. Wist u dat je ook kunt overlijden aan vaccineren?
   Deze harde waarheid wordt alleen voor velen achtergehouden, wat zeer betreurenswaardig is.

 11. Mazelensurveillanceoverzicht, 1 mei – 26 juni 2013 (week 26)
  Bron gegevens: Osiris/CIb-LCI. Auteurs: Liesbeth Mollema, Susan Hahné (CIb-EPI).
  Met dank aan Henriette Giesbers, VZP

  Conclusies
  • Sinds 1 mei 2013 zijn 161 gevallen van mazelen gemeld. Signalen uit diverse GGD regio’s geven aan dat dit een onderschatting is van het werkelijk aantal ziektegevallen.

  • Ten opzichte van het vorige overzicht (19 juni 2013) zijn er 54 nieuwe gevallen, waaronder 3 ziekenhuisopnames, gemeld. Er zijn geen nieuwe basisscholen en middelbare scholen, maar wel één nieuwe GGD regio (GGD Rotterdam Rijnmond) met gevallen gemeld.

  • De meeste gevallen zijn ongevaccineerd (91%) en in de leeftijdsklasse 4-12 jaar (70%).

  1. zeker leuk .
   Ook heel grappig is dat het niet ingaat op de filosofie en levenshouding ingaat van de kritische prikkers . Dat zijn over het algemeen mensen die de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid zelf op zich nemen . Gezonde voeding en levensstijl zullen een sterk immuunsysteem opleveren .
   De staldieren die vreten wat ze voorgeschoteld krijgen in de ruimste zin van het woord zal inderdaad wel baat hebben bij al die injecties .

  2. Cozmic: “Gezonde voeding en levensstijl zullen een sterk immuunsysteem opleveren” gezonde voeding en levensstijl helpen zeker, maar vaak is het niet voldoende. Of heb je, naast je overtuiging ene eventueel wat anekdotes, daarover ook nog bewijs dat het wel voldoende is, dus dat je daardoor geen mazelen e.d. krijgt?

 12. Je kunt niet leven zonder gevaar te lopen, van het één of het ander.

  Wat de besmettelijke ziektes betreft hebben de Indo-Europese volkeren hier hun tol al aan betaald toen ze nog in de Caucassus huisden.

  Het grootste gevaar nu is, de gewetenloze pharma industrie met zijn corrupte handlangers, en media.

  Ach en de gewetens volle Christenen in Nederland zijn altijd al een gemakkelijk doelwit geweest voor de zogenaamde progresieve journalistiek, laat ze met rust!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.