Advertentie

‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!


chemtrails ostfriesland

x

‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!

2013 WantToKnow.nl/.be

x

Even verbazend wellicht voor de mensen die sites als WantToKnow zien als ‘conspiracy’-sites, waarachter mensen schuil gaan, die achter elke boom een beer vermoeden. Maar steeds vaker blijkt dat de werkelijke waarheid’ nog veel heftiger is dan al die ‘samenzweringssites’ bij elkaar kunnen verzamelen en aan het licht brengen..

De verschijnselen zijn té verdacht om er géén aandacht aan te besteden. (klik op de foto voor een zéér uitgebreide lead)
De chemtrail-verschijnselen zijn té verdacht om er géén aandacht aan te besteden.

Zo is in een bibliotheek in Oklahoma op micro-fiches een handboek gevonden van de Amerikaanse luchtmacht, een handboek dat dateert uit 1990. En dat boek, draagt de titel ‘Chemtrails’…! Het boek bevat beschrijvingen van verschillende experimenten die piloten kunnen uitvoeren via het vrijlaten van sprays met verschillende verdachte substanties. Stoffen die in relatie kunnen worden gebracht met het beïnvloeden van het weer en andere die te maken hebben met het HAARP-project, waarbij barium-fluoride wordt gebruikt om de HAARP-straling te bekrachtigen of beïnvloeden.

Het sproeien van het giftige bariumzout, in relatie tot het HAARP-systeem (zie HIER en HIER artikelen),  wordt beschreven als experimenten met anti-zwaartekracht tests en het creëren van een wapenschild via HAARP. De lijst met stoffen, genoemd in dit manual, en die in deze US-Airforce experimenten kunnen worden gebruikt, worden genoemd. Het gaat daarbij om aluminum 3, aluminum-hydride, barium-fluoride, beryllium, cyanide, hydrochloric-zuur, verschillende ionen waaronder koper-ionen, ijzer-2-ionen, lithium ionen, nikkel-perchloraat (dit is raketbrandstof), fosfor tri-fluoride, zilver-iodide, sodium ionen en single-valence metals.

Hier de YouTube met het verhaal van de man die het handboek vond in het ‘Oklahoma Library system’. Kijk naar deze video waarin je de man ziet die de micro-fiches vond in deze bibliotheek. Inmiddels is er veel commentaar op dit ‘handboek’; er wordt gezegd dat het alleen gaat om een handboek met ‘chemische verbindingen’… Maar dat is natuurlijk kul, omdat het hier slechts gaat om het debunken van de debunkers.. Het woord ‘chemtrails’ is dus niet bedacht door al die mensen die overal spoken menen te zien, maar door de Amerikaanse luchtmacht zélf.. Een bizarre ontdekking.. De motivatie om dit woord überhaupt dus te bedenken, toont de intentie achter het woord en is dus feitelijk de kern van dit verhaal. Kijk naar de hele video en wees je bewust van het grote ‘chemtrails’-verhaal..

x
Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van chemtrails, luister dan naar deze video waarin Dr. Russell Blaylock er geen doekjes om windt.. Een radioshow die ‘Linderman Unleashed Radio Show’ heet en op 28 Maart 2013 werd uitgezonden. Presentator Curt Linderman spreekt met Dr. Blaylock over de verwoestende gezondheidseffecten die chemtrails hebben. Over de zogenaamde ‘geo-engineering’ die overal op de wereld wordt geïmplementeerd om zogenaamd ‘het klimaat positief te beïnvloeden’.. Maar dit wordt dan gedaan zonder het democratische proces te volgen en (wereld-)burgers te informeren..

Dit korte artikel van Dr. Blaylock over chemtrails laten we hier graag nog even in de Nederlandse vertaling verschijnen.

* * *

x

Chemtrails, nano-aluminum en de neuro-afbrekende invloeden

en

de effecten op de neuro-ontwikkeling in het menselijk lichaam.

By Russell L. Blaylock, M.D.

 

Het internet staat letterlijk vol met verhalen over ‘chemtrails’ en over het zogenaamde ‘geo-engineering’, waarbij de zogenaamde ‘global-warming’ wordt aangepakt. Tot voor kort nam ik deze verhalen met een grote korrel zout. Daarbij was een van de grootste redenen voor mijn sceptische houding het ontbreken van visueel bewijs.. Ik zag die ‘chemtrails’ zelf niet, maar ze werden wel door al die ‘samenzweerders’ genoemd als bewijs. Maar de laatste jaren krijg ik ook steeds meer chemtrails zélf te zien, en ik kan daarom niets anders dan toegeven dat het niet de condenssporen zijn, waarmee ik als klein jongetje ben opgegroeid..  De ’trails’ die ik nu te zien krijg zijn heel breed, blijven vele uren hangen en tonen een bepaald patroon, waarbij ze langzaam maar zeker in kunstmatig wolken veranderen. Ik vind het verontrustend dat ze steeds vaker voorkomen en bijna letterlijk de ‘lucht vervuilen’…

russellblaylockMijn grootste bezorgdheid hierbij is dat er bewijs is dat er vele duizenden tonnen genanoniseerd aluminium wordt gesproeid. Want het is de wetenschappelijke en medische literatuur duidelijk naar voren gekomen, dat deze nan0deeltjes aluminium uitermate heftig reageren met het menselijke lichaam, heftige ontstekingen kunnen veroorzaken in veel soorten lichaamscellen. In het bijzonder is het belangrijk te melden dat deze mini-mini-aluminiumdeeltjes uitermate giftig zijn voor de hersenen en het beenmerg in onze wervelkolom. Daarbij is een lijst met aandoeningen op te stellen, die vooral zenuwaandoeningen betreft, inclusief Alzheimer’s dementie, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig’s (ALS). Allemaal direct in verband gebracht met aluminium.

Nano-aluminiumdeeltjes zijn niet alleen heftige oorzaken van ontstekingen, maar ze penetreren ook de hersenen via een aantal routes door het lichaam. Onder andere via ons bloed, maar ook via speciale geurreceptoren in onze neus. Studies hebben aangetoond dat deze nano-deeltjes door de neus direct naar de hersenen gaan, naar preciés dat deel wat in verband wordt gebracht met Alzheimer, en waar ook de eerste verschijnselen van Alzheimer ook te zien zijn.. Bij onderzoek van hersenen van overleden Alheimer-patienten, blijkt dat in dat deel het hoogste niveau aluminium in de hersenen voorkomt.

chemtrail contrail verschilHet is met name deze route die de nano-deeltjes aluminium afleggen die het sprayen van enorme hoeveelheden van dit spul zo heftig maken. Mensen ademen deze rommel in, mensen van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen. Het zal waarschijnlijk zijn dat vooral ouderen het meest te lijden hebben van deze nano-deeltjes. Ook de luchtfiltersystemen die mensen in huis hebben, zullen niet in staat zijn om al dit nano-aluminium uit de lucht te zeven, zodat de blootstelling aan deze deeltjes in je huis gewoon doorgaat.

En natuurlijk komen deze deeltjes aluminium ook in de grond terecht, waarbij het grondwater en de vegetatie wordt vergiftigd. Normaal wordt aluminium slecht geabsorbeerd door de grond, maar het is vooral door de eigenschappen van het nano-alumium dat dit nu wel het geval is. En opnieuw zal dit aluminium via de voedselketen en het drinkwater in het menselijk lichaam terecht komen.

Ik bid dat de piloten die deze rotzooi in de hemel loslaten, zich terdege beseffen dat ze de levens en gezondheid van ook hun éigen families aan het verwoesten zijn. En natuurlijk geldt dit ook voor onze politieke leiders.. De vraag is dus wie er dan achter deze spray-politiek zit.. Als eenmaal de grond, de planten en waterbronnen zijn vergiftigd, dan is er feitelijk bijna geen manier om de schade die is aangedaan, weer ongedaan te maken. Als deze verwoestende projecten niet worden stopgezet zal er een gezondheidsramp van ongekende omvang gaan plaatsvinden, waarbij vooral het aantal zenuwziekten zal exploderen. Ook de afwijkingen in de zenuwontwikkeling in onze kinderen zal doorzetten, dáár waar we in een steeds jongere groep mensen al een dramatische toename zien van dit soort aandoeningen.’

* * *

Kortom, het zij nog maar weer eens gezegd: chemtrails bestaan uit puur gif dat in de atmosfeer wordt gesproeid om mensen te ondermijnen.. Niets nieuws dus, als je beseft dat manipulaties met o.a. vaccins en voedsel hetzelfde doel hebben

 

* * *

Oklahoma Library system

196 gedachten over “‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!

 1. Zit ik toch nog steeds met 2 vragen omtrent de chemtrails,
  1, waarom zie ik nooit ’s nachts chemtrailsporen aan de hemel, maar meestal alleen maar een heldere hemel en sterren?
  2, degenen die hier achter zitten, besproeien dan toch ook zichzelf?

  Stay Human, live your life,
  Zjoz.

  1. nou en dat vroeg ik mij dus ook af je gaat je zelf toch niet vergiftigen of zie ik dat verkeerd

  2. Zjoz, ik zie bijna nooit meer een echt heldere sterrenhemel, zoals je vroeger (30, 40 jaar geleden) wel vaak had. Misschien ben jij wat jonger dan ik, en heb je geen goed vergelijkingsmateriaal?

   Over je tweede vraag: ik heb eens gelezen dat de psychopaten die hier achter zitten, de medische kennis en middelen hebben, om zich tegen deze vergiftiging te beschermen. Het valt bijvoorbeeld ook op, dat de verrotte kliek die de Illuminati worden genoemd, heel oud worden en nooit ziek zijn. Zij weten hoe ze gezond kunnen blijven, zoals ze ook heel goed weten hoe ze ons ziek maken, met o.a. chemtrails, vaccinaties, GMO voedsel, noem maar op.

   Zelf scherm ik me voor de schadelijke invloed van chemtrails af, door een schild van licht en liefde om mezelf heen te visualiseren. Tenslotte is het allemaal ‘energie’. En blijf gewoon positief, ‘hun’ dagen zijn allang geteld.

  3. Dag Josefien,

   Ik woon op het platteland in la France.
   Heb heldere heldere nachten hier. Zie ’s morgens de vliegtuigen sproeien en de in het verschiet liggende zonnige dag is weer naar de vaantjes.Zelfs de vlucht van de zwaluwen de dag ervoor verraad dat er iets goed fout is, en het feit dat de meteo dagelijks de plank misslaat.
   Er is dus duidelijk nog een factor aanwezig die het weer bepaald.
   Ikm heb er geen twijfels meer over. Als boer kijk ik al meer dan 25 jaar naar de luchten, de windrichting en het gedrag van de dieren om mij heen.
   Zat ik voorheen daar bijna altijd goed mee, de laatste jaren is dat niet meer het geval.
   Wellicht is in Vernederland de kunstverlichting de oorzaak van het niet meer zien van de sterrenhemel.

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/nederland_geeft_licht

   Stay Human, Zjoz.

  4. Volgens mij wonen diegenen die de opdracht geven gewoon buiten de te besproeide gebieden.Meestal leven de super rijken toch ook op een bepaalde lengtebreedte of graad i.v.m. energieeen e.d. Dat lijkt me het antwoord te zijn.

   Become more humane, and unite,unity is strenght,

   Jasper

  5. De invalshoek van het zonlicht bepaald voor een groot deel de zichtbaarheid van de trails , zo lijkt het smorgens vroeg en aan het eind van de dag heftiger besproeid te zijn . Feit is dat je ze dan duidelijker ziet . Wellicht ’s nachts hetzelfde verhaal ?

 2. De mensen(piloten) die onze lucht besproeien zijn volgens mij gewoon gehersenspoeld dat wat ze doe alleen maar goed is voor alles, lijkt me logischerwijs een onderdeel van zo’n (sproei)project.
  Er zijn al stapels bewijs dat chemtrails bestaan, en ja we zien ze op bepaalde dagen sproeien(en als je dan een beetje oplet kun je op t zelfde moment de con- van de chem-trails onderscheiden)
  Wat chemtrails betreft zou ik zeggen “1000den demonstranten alleen tegen chemtrails, lokatie doet er niet toe, men zou t wel opmerken, en daarna kan er gepraat worden”

  1. @ John, “1000den demonstranten alleen tegen chemtrails, lokatie doet er niet toe, men zou t wel opmerken, en daarna kan er gepraat worden”
   Zal niet meevallen als de hersenpannen inmiddels volgestouwd zijn met aluminium, barium, en strontium verbindingen hetgeen willoze schapen creërd, wel?
   En dan nog het overmatige legale en illegale drugs, en drankgebruik buiten beschouwing latend.
   Het spel is erg goed georganiseerd, want wie weet er vandaag de dag nog wat waar is en wat niet waar?
   Hier in de Franse landelijke omgeving sterft de één na de ander aan de kanker.
   Terwijl Monsanto zelf een demonstratie opzet tegen hun eigen producten, spuiten de chemische boeren met dezelfde rotzooi zowat iedereen het graf in.
   Zelfs de president van het waterschap is hier een chemische boer, dus verwacht maar niet dat die er iets aan gaat doen.
   Volgens hem ligt de schuld van de vervuiling van de waterbronnen bij de particulieren met hun Round-Up gebruik in hun moestuintjes, niet wetende dat hij zelf dezelfde rotzooi op zijn land flikkert met behulp van de bijgeleverde kalender van Monsanto.
   We zijn met zijn allen goed genaaid en kunnen geen kant meer op.
   We worden fysiek en mentaal vergiftigd via ons eten, via de lucht, via ons drinkwater, via de TV, via internet, via ons mobieltje etc.
   En dan zijn er nog die petities willen opstarten?
   Héy, get real. Accepteer het nou gewoon maar, volgens mij is er weinig meer aan te doen.
   Maar toch ga ik nu verder met mijn wortels en rode bietjes zaaien, want wellicht keert het tij op een dag.Wellicht kan ik het keren door gewoon te doen wat ik als boer dien te doen, voor onze Moeder Aarde zorgen.

   Een teleurgestelde boer in la France, die tracht de Moeder Aarde te genezen, maar niet op kan tegen alle zieke intiatieven die er dagelijks over haar worden uitgekotst.

   Stay Human, zolang het nog kan,
   Zjoz.

 3. Ongeveer een jaar geleden was er ook al een artikel op wtk over chemtrails (www.wanttoknow.nl/nieuws/teken-je-ook-voor-een-schone-hemel). Ik vroeg toen de volgende vragen (reactie 12). Er kwamen heel wat reacties op mijn vragen, maar geen antwoorden. Is er nu wel iemand die daar degelijke antwoorden op kan geven?

  1) Welke indicatie/bewijs is er dat een chemtrail niet gewoon een metereologisch fenomeen is?

  2) Zijn er metereologen die het er mee eens zijn dat chemtrails geen contrails zijn?

  3) Indien ze door mensen gemaakt worden, welk product sproeien ze dan juist?

  4) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom sproeien ze dan steeds met heel veel vliegtuigen, en niet met één vliegtuig dat heen en weer vliegt, zoals een landbouwer die zijn veld bewerkt?

  5) Indien ze door mensen gemaakt worden, welke organisatie zit er achter het sproeien van chemtrails?

  6) Indien ze door mensen gemaakt worden, wat is de bedoeling van deze organisatie?

  7) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom willen ze dit dan geheim houden?

  8) Indien ze door mensen gemaakt worden en die het geheim willen houden, waarom sproeien ze dan niet enkel ’s nachts of bij bewolkt weer?

  1. Koen, je hebt, ondanks het feit dat de week nog heel jong is, toch al de ‘kukel-van-de-week’-prijs gewonnen..
   Een paar vragen, misschien dat iemand die kan beantwoorden..
   1. Wat brengt jou überhaupt op het idee dat jij op al je vragen antwoorden zou moeten krijgen?
   2. Is deze lichtelijk-feodale houding een dagelijks ritueel in uw bestaan?
   3. Wat mankeert er aan uw wetenschappelijk brein om zélf, al surfend, uw gevoel volgend, op zoek te gaan naar betrouwbaar-voelende informatie over chemtrails.
   4. Zou er in de wetenschappelijk literatuur informatie te vinden zijn, die mogelijk als dekmantel dient voor de eugenics-agenda die (ook met dit fenomeen weer) wordt ontrold..?
   5. Bent u in staat kul van werkelijke intenties te scheiden? (In die zin, dat u bijvoorbeeld kunt natellen op uw vingers, dat wanneer er over weather-modification wordt gesproken, er gewoon over vrachtvliegtuigen wordt gesproken die dit sprayen’ voor hun rekening nemen. Niets dus met ‘weather-modification’ dus..)
   6. Bent u bekend met het fenomeen ‘Morgollons-disease‘…?
   7. Weet u dat door veel wetenschappers en artsen de link wordt gelegd tussen deze afschrikwekkende ziekte en deze chemtrails..?
   8. Wat is je eigen gevoel bij deze chemtrails, beter nog, bij de ‘eugenics’-agenda, die ook in dit fenomeen (zoals gezegd) weer zit opgesloten..?
   9. Wist je dat ze alleen bij mooi weer sproeien, bij nagenoeg windstilte en helder weer..?
   10. Wist je dat weermannen al doorgeven dat ‘militaire vliegtuigen sproei-vluchten houden’…?
   11. Kun je nog een paar vragen verzinnen?
   12. Zie 10: kun je nu het verhaaltje afmaken en de plaatjes kleuren..?
   13. Mocht je klaar zijn, dan mag je als beloning deze klokkenluider eens beluisteren, ok?
   14. Tot slot, last but not least: denk je dat je een contrail uit kunt zetten..? Dat moet dan toch gebeuren door de vliegtuigstraalmotor uit te zetten, nietwaar? En weet je dat dit al meerdere keren is gefilmd, zoals Dr. Blaylock netjes vertelt? Kan het zijn dat het dan niets anders kan zijn dan een chemtrail..?

  2. Zeer terechte vragen volgens mij, Koen. Maar waarom begin je zo veel vragen met “Als ze door mensen gemaakt zijn….” Door wat/wie denk jij dan dat ze gemaakt worden?

   Overigens heb ik op één vraag in ieder geval het goede antwoord.

   8) Het beste verberg je dingen in open zicht. Zie daarvoor de interessante film “Secrets in plain sight”.

   Op vraag 1 heb ik ook wel een antwoord, maar dat geeft waarschijnlijk discussie. Ik heb gezien dat vliegtuigen van het ene op het andere moment strepen begonnen te trekken terwijl ze ogenschijnlijk niet stegen of daalden. En ik heb één keer gezien dat de strepen haperden en toen verdwenen.

   Ik heb ook nog een vraag ter toevoeging:

   9) Er zijn apps waarmee je kunt zien welke vliegtuigen er overvliegen. Er staan lang niet alle vliegtuigen in. Maar ik heb nog nooit een vliegtuig gezien dat strepen trok en in de app bekend was. Wie wel? Ik heb wel gezien dat er enkele vliegtuigen zichtbaar waren waarvan er sommigen strepen trokken (niet aangemeld) en andere niet (wel aangemeld) Maar helaas kun je van de niet aangemelde de hoogte natuurlijk ook niet zien.

   Ook heb ik goed nieuws: Op dit moment worden er in Duitsland publieke fondsen geworven voor een film met precies jouw vragen. Dus betaal een eurootje of 5 en de antwoorden komen weer wat dichter bij.

   Ik heb er nog één ter overdenking: Kun jij je voorstellen waartoe één of meer psychopaten met een nagenoeg grenzeloos budget in staat zijn?

   Een warme groet,

   Dzyan

  3. Er zitten een aantal goede vragen bij die je stelt Koen,

   de meeste mensen geloven in chemtrails want ze hebben het alleen van horen zeggen,gelezen of gezien in een filmpje en strepen in de lucht waargenomen.
   Als je oude films bekijkt van bommenwerpers uit de 2e wereldoorlog zie je soms ook lange strepen.(dauwpunt)verschil

   Er zijn dagen met blauwe lucht dat er helemaal geen strepen zijn maar wel vliegtuigen(dauwpunt)verschil De atmosfeer is geen gelijke eenheid vandaar dat de lijnen wel eens haperen (wel eens turbulentie meegemaakt toen je vloog) Niemand in Nederland heeft zelf gemeten naar Aluminium in de lucht,heel simpel je kan stipjes kopen die verkleuren als er aluminium in water zit ,neem een bak gedistilleerd water,aquarium lucht pompje erbij en meten maar,ik weet het antwoord al, maar ik vind dat de mensen ook van hun eigen waarnemingen uit moeten gaan dus overtuig je zelf

   groet
   maup

  4. @ maup
   Als je in de tweede wereld oorlog een in brand geschoten motor opliep, trok je als bommenwerper idd heel lange strepen ( afhankelijk van de resterende duur van de vlucht natuurlijk).
   Geintje , maar maup er is wel degelijk verschil tussen con- en chemtrails. Zichtbaar met het blote oog en daarom de moeite van een onderzoek waard. Het is al toegegeven door verschillende overheden dat er sproeivluchten zijn om klimaatveranderingen te keren en nog meer kulargumenten. De vragen van ons trollekekoen zijn ontsprongen (imo) aan een nogal wcbrilkokerbrilletje gestuurd brei(n). Ze zijn weinig relevant en al helemaal niet doordacht , de antwoorden die hij krijgt op dergelijke vragen zullen dus van het zelfde kaliber zijn.Ik zal een poging wagen.
   1 Een contrail blijft niet zolang hangen en waaierd niet uit.
   2 vastwel ik ken ze echter niet persoonlijk.
   3 lees de artikelen aangaande chentrails ( doe eens zelf wat onderzoek)
   4 indien de mensheid het niet mag weten dat er gesproeit wordt is het handiger om vele vliegtuigen te gebruiken en niet eentje dat gauw opvallen zal , ook is een akker wat kleiner dan een werelddeel of staat.
   5 millitairindustrieelcomplex , chemieconcerns .
   6 Uitbreiding van macht en het beperken van de wereldbevolking.
   7 domme vraag
   8 Ze sproeien vrijwel dagelijks alleen niet overal dus worden de verhaaltjes aangepast en de domme mensen wijsgemaakt dat het alleen maar contrails betreft.
   Kijk en zo heb je een aantal antwoorden , ik zal niet zeggen dat het allemaal absolute waarheid is maar weerleg het eerst maar eens allemaal dan praten we daarna verder.

  5. Marcel (3.3) Enkele antwoorden op jou ‘antwoorden’.
   1. “Een contrail blijft niet zolang hangen en waaierd niet uit” Is dat niet een beetje simplistisch? Als de lucht daarboven al zeer vochtig en/of koud is, en er staat niet veel wind, dan zal een contrail lang blijven hangen. Dat is wat je ziet. Dat past in wat je op school leert over het dauwpunt en dergelijke. Voor zo’n verklaring moet je geen complotten veronderstellen. Dus dat is een zeer aannemelijke verklaring voor mij als niet-metereoloog. Je gaat dus toch met meer overtuigende argumenten moeten aankomen om te beweren dat dit iets anders is dan dat. “weerleg het eerst maar eens allemaal dan praten we daarna verder”.
   2. Als je hier geen namen kunt opgeven, betekent dat dat je zelf nog niet veel hierover hebt gelezen
   3. Ik raad je daarom de volgende lectuur aan: http://contrailscience.com/ Ik heb wel degelijk al het een en ander gelezen
   4-8: dat zijn volgens mij gewoon jou veronderstellingen. Dat zijn dus geen antwoorden, want blijkbaar heb je geen bewijzen ervoor.

  6. @Koen 3

   Léés, Koen! Léés. Niet technisch, waar je blijkbaar in uitblinkt, maar BEGRIJPEND en da’s heel iets anders. 😉
   Neem je tijd en bekijk de video’s en de vele links in het artikel, je antwoorden staan erin.
   Ik schreef het al eerder : je bent enorm lui. Je haalt steevast je lijstje boven en eist een antwoord op elk punt, het rijtje netjes afgewerkt en afgevinkt!!!. Van arrogantie gesproken.
   Wie écht wilt weten gaat zelf op zoek!
   Hier past echter een waarschuwing : alleen wie open van geest is, kan zien en begrijpen wàt hij ziet. Een beetje als met de indianen die de aankomst van Colombus’ vloot niet ‘zagen’ omdat zij het fenomeen niet kenden.
   Alleen zij die er zich van bewust zijn dat er het hele leven lang veel te leren en te begrijpen valt, zal in staat zijn de antwoorden te herkennen.

  7. @ koen
   Anelle heeft gelijk je bent lui en kunt niet lezen . Alleen dat uit de contekst rukken wat je kunt aanvallen dat is jouw strategie .Ik leg wel heel duidelijk uit welk een nivo mijn ‘antwoorden ‘hebben daar lees jij gemakshalve even overheen om dat het meer zegt over het nivo van de door jou gestelde vragen dan je lief is .
   Verder sluit ik me aan bij zjoz wie anders dan mensen moeten de chemtrails maken ( en al waren het contrails , bij vogels heb ik die nog nooit ontdekt dus???)
   Als we het hier over simplisme gaan hebben steel jij dus werkelijk de show , ( en het publiek barst in een enthousiaste staande ovatie los)
   Ja koen je bent een publiekstrekker, en wellicht is het je nog niet opgevallen maar je preekt tegen jezelf en bent derhalve contraproduktief, dit maakt je bestaansrecht op WTK wel heel discutabel.

  8. Anelle: ik probeer juist te begrijpen waarom er zoveel vragen onbeantwoord blijven. Probeer verder te gaan dan te VERONDERSTELLEN, en durf ook eens te DENKEN. Men ziet brede en smalle contrails. Iemand suggereert dat die brede contrails iets verdacht zijn, en er wordt direct verondersteld dat dat wel eens zou kunnen. En dan begint men allerlei spoken te zien, en dat gaat jaren lang mee. Ik lees veel, niet alleen op wtk maar ook op sites als http://contrailscience.com/ . Ben jij daar al eens geweest? Ik bekijk zowel de argumenten pro als con. En dan stel ik gewoon vast dat het hele chemtrail verhaal vol tegenstrijdigheden zit. En dat roept bij mij vragen op. Vragen die niemand hier wenst ten gronde te beantwoorden.

   @ Marcel: waarom reageer je wel, maar negeer je de weblink die ik opgaf? Te “lui” om die te lezen?

   Hier is nog een vraagje om over na te denken: toen Tsjernobil ontplofte, werd de radioactiviteit tot in West-Europa geblazen. De uitbarsting van de IJslandse Eyjafjallajökull-vulkaan deed stof neerdwarrelen in gans Europa. Elk jaar is er wel een dag dat er zand van uit de Sahara zichtbaar is als geel stof op auto’s in de Lage Landen. Dat betekent dus allemaal dat fijn stof dat op 10 km hoogte of zo in de atmosfeer gedumpt wordt, niet vertikaal naar beneden valt, maar meer dan 1000 km ver weg wordt geblazen. Als er al een geheim programma zou bestaan om de bevolking te besproeien, dan doe je dat dus niet van op 10 km hoogte. Dan zou je dat moeten mengen met bijvoorbeeld de uitlaatgassen van auto’s, fabrieken of zo. Of een excuus moeten vinden om lager te vliegen (‘militaire oefeningen’ zou zo’n excuus kunnen zijn).

  9. Voortaan associeer ik de naam Koen met de woorden “bord”, “beton”, “apparaat”, “robot” en “programmering” dus onvermogen om inhoudelijk te lezen en luisteren; ik bespeur vampirisme. Nu kan Ik mij natuurlijk heel kwaad maken over jou Koen, maar ik wil hier geen energie aan geven. Mijn hemel. Als ik met je in een bootje zat, zou ik je subiet eruit kukelen.

  10. Voor mij is dit prachtig gezegd Willie, ik kan het niet beter verwoorden. De gluiperigheid die Koen hier telkens ten toon spreidt valt iedereen op, en niemand kan er écht de vinger op leggen. Hoe ‘slick’ moet je zijn, hoe glad. Let it be.
   Via een kruip-door-sluip-door komt ie binnen en heeft -zo blijkt telkens- geen enkele, maar dan ook geen enkele intentie om serieus een discussie aan te zwengelen. En was ie nou maar de site-nar, dan kon je nog eens met hem lachen (met een rode neus bijv.). Nogmaals: let it be.

  11. Mensen, mensen!
   Ik ben hier toevallig gekomen, want ik heb ergens een link gevonden naar deze artikel. Er zijn direct 2 dingen die ik wil zeggen:
   1. Dit hier, en de rest van de links waren zeer interessant. Ik zal in de toekomst nog eens komen kijken.
   2. Nu komt de “zotste” punt: Wat voor “debielen” zijn jullie?? Neem nu bv. die “GuidoJ.” Gast, het is niet dat je “veilig” achter je pctje zit, dat je mensen moet kleineren. Die Koen stelt gwn wat vragen, ik kan mij niet herinneren dat hij achter een arrogante hoer heeft gevraagd.
   Iedereen probeelt hier zo “intelectueel” mogelijk te spreken en dan krijgt Koen een antwoord: “zoek t zelf maar uit”. Is het zo moeilijk om normaal te antwoorden? En als u toch “ja” denkt, hou je bek dan als er toch niets nuttigs uit komt.
   Bende “volwassen” mensen die samen 1 persoon “afmaken”. Ook al stelt Koen soms domme vragen…en dan?? Antwoord er dan niet op..
   Voilla! Dat was het.
   Sorry voor mijn taal gebruik, ik ben niet iemand die zo rap begint te schelden, maar toen ik dat bericht van “GuidoJ.” zag, dan moest ik gewoon reageren.

  12. Dank voor je oordeel ‘Boss’.. Je weet het kennelijk allemaal.. Weet je eigenlijk wel wie deze Koen is, wat die hier allemaal uitvreet. Dat ie mensen belachelijk maakt, indirect kleineert, en daarbij de ‘supertroll’ uithangt..? Hoe kun je nou oordelen als je hier voor het eerst komt man! Ik snap je ‘nick’ nu ook.
   Misschien voordat je gaat oordelen zélf even wat reflectie, over hoe het nog anders kan zijn, zou kunnen zijn, dan jij je in je hoofd haalt. Kijk bijv. eens naar de andere reacties hierboven, van anderen over ‘Koen’.. M.a.w. je conclusie is al volledig fout door te concluderen dat die Koen ‘gewoon wat vragen stelt’.. Op basis waarvan concludeer je dat..? Als je altijd zo snel oordeelt, ben je jezelf erg tekort aan het doen, imo.
   En last but not least, ‘yes’ ik laat met verleiden tot bijna kinderachtige reacties op meneer supertroll Koen.

  13. ROFL , die Guido J. toch !!
   Misschien moet de webmaster zijn reacties maar eerst een poosje in de wacht zetten en controleren 😆

  14. Kijk en preciés omdat dát niet gebeurt, en noch zelden überhaupt IS gebeurd, heb ik recht van spreken. En niet de eerste de beste nep-spring-steen die zich er ff tussen zit te mengen. ‘The Boss’.. alleen al die foto met dat voetbalshirt.. Mensen, mensen… Pfff…
   Trouwens…
   Waar bemoei jij je mee..? Lupine-looser.. 🙄

  15. Ja, sry, ik heb misschien overdreven. Maar je klonk exact (puur, juist hetzelfde) als een kerel van op werk met wie iedereen al eens problemen gehad heeft. Ik heb gewoon niet nagedacht, want ik zag een gelijkenis, en wou daarom (zoals het gewoonlijk moet) de zwakkere verdedigen.
   Het kan zijn dat hij een “troll” is, maar zo een arrogantie hoefde toch ook niet?

   Btw: I heb mijn redenen om The Boss te kunnen zijn! XD

  16. Nog eens een berichtje voor dat het weer escaleerd. (was vergeten er bij te zetten in vorig bericht)
   Kijk, GuidoJ. dat bedoel ik net. Jij bent waarschijnlijk al 2x ouden dan mij, ik ben er bijna zeker van. En toch voor zo een volwassen mens, lacht je mij uit om mijn uiterlijk (heb je niet iets over mijn tshirt gezegd? Ik haat voetbal zelfs, en heb dat nooit graag gehad). Of mensen (weer mij) zo met “grappige” woordjes benoemen. Ok, jij hebt mij looser genoemd, ik ga hier geen boeken beginnen schrijven en het tegendeel bewijzen, daar heb ik geen tijd voor. Jij beseft toch waarom ik zo reageerde?
   En ipv. mij af te breken, kon je niet gewoon zeggen dat hij al lang zo bezig is? Kon ik het weten? Ik zag net het omgekeerde.
   Ok, nu bij dezen hoop ik dat deze “nonsens” stopt en we kunnen verder gaan met wat er normaal zou moeten gebeuren.
   Dank U! Mvg, The Boss!

  17. Hoho Boss , Ik was de Lupine looser . Niet mijn zuurverdiende titel afpikken hè ?

  18. Zal ik je eens wat zeggen GuidoJ? The Boss (3.11) is hier niet toevallig op de site terecht gekomen – “ik ben hier toevallig gekomen, want ik heb ergens een link gevonden naar deze artikel” -, daarvoor klinkt er toch teveel “weten/inzicht” omtrent Koen/Feniks versus andere reageerders door in zijn betoog. “Niet fris van de lever” zal ik maar zeggen. In ieder geval ik meen hem in het snotje te hebben. Of ik moet me wel heel sterk vergissen.

  19. Ik zou het leuk vinden als The Boss nou oook eens op de Chat komt.. Daar durf ik niet eens te komen.. Ken je de Sjet Boss… (Mijn hemel, ik lijkt wel zo’n SMS-pubert..)

  20. @The Boss: ook mijn excuus The Boss. Ik zie dat je je verontschuldigt en een en ander terugneemt. Dit heb ik te laat gezien, mijn reactie was op je eerste commentaar. Vandaar!

  21. Anelle (3.24): je vraagt “Waarom worden insiders die uit de biecht klappen vermoord?”.
   Ten eerste: het waren geen ‘insiders’. Ze zaten nooit in één of ander geheim programma. Ten tweede, blijken al hun moorden te maken te hebben gehad met andere activiteiten waar ze bij betrokken waren:
   Eugene Franklin Mallove: vermoord na een discussie met een voormalige huurder van een huis van hem (en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Mallove)
   Juventina Villa Mojica: vermoord in Mexico, door drug-kartels omdat ze protesteerde tegen georganiseerde misdaad (www.huffingtonpost.com/2012/12/01/juventina-villa-mojica-activist-shot-killed-mexico_n_2223861.html)
   Dorothy Stang: vermoord omdat ze zich verzette tegen het onwettig kappen van het regenwoud (en.wikipedia.org/wiki/Dorothy_Stang)

 4. human (mico) plasma in chemtrails… , getuigenis uit de eerste hand, van de bedrijfsarts, van de smeerpijp aerosol piloten in kwestie ;

  Chemtrails – Dr Deagle Ph.D “I was the Doctor treating the Pilots.”
  http://www.youtube.com/watch?v=d8p8cPS6JkM

  Quote: ” Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Hun grootte is in de orde van 0,2 tot 200 micrometer. Wolken en mist zijn voorbeelden van een aerosol; zij bestaan beide uit zeer kleine druppeltjes water in lucht. Een voorbeeld van een aerosol die bestaat uit vaste deeltjes is rook. Een aerosol met vaste deeltjes kan ontstaan uit natuurlijke bronnen, zoals zand of zeezout, of door menselijke activiteiten, bijvoorbeeld roet. ”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Aerosol

 5. In plaats van er hier over te discussiëren met mensen die hier toch al het fijne van weten, is het misschien beter om de onwetenden in te lichten over de situatie waar we met z’n allen in zitten. Wellicht bereiken we de “kritieke massa” dan wat sneller zodat we eindelijk onze bezetters eens van de troon kunnen stoten. En wees niet bang om als een gek te worden afgeschilderd. Weten wat er gebeurd in deze wereld en er vervolgens niets aan willen doen, dat is pas knettergek.

  1. Mee eens!

   Hele goede boeken (gratis te downloaden) over wat er eigenlijk aan de hand is en waarom, zijn te zien op:
   http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_books_overview.html
   of
   http://montalk.net/books

   In plaats van een flesje wijn een cd of stickje met pdf boeken geven?
   Of cd/of stickje bij het flesje wijn geven is misschien nog een beter idee?
   Want als de goe-gemeente erachter komt wat er eigenlijk allemaal aan de hand is binnen de matrix dan hebben ze het flesje wijn wel nodig! Alhoewel om wakker te blijven heb je waarschijnlijk koffie nodig.

  2. @Jan-Willem: ga je gang zou ik zeggen Jan-Willem. Hoop dat het helpt. Ik ben al heel wat jaren bezig geweest om mensen er op te attenderen (ik werd praktisch “voor gek verklaard”!; ik ben d’r dus ook zo een “die al het fijne ervan weet. Ik denk trouwens dat veel mensen heden hier op WTK en diegenen die hier ooit frequent WTK bezochten, en er “het fijne van af weten” bezig zijn geweest door artikelen te sturen en inlichtingen te vragen in politiek Den Haag en de mensen om hen heen wakker te maken. Vraag maar eens naar hun ervaringen dan. Ik denk dat het min of meer dezelfde ervaringen zijn als de mijne. Ik ben dan wel niet knettergek, er is wel een soort van “metaalmoeheid” opgetreden bij mij.

  3. @Jan-Willem 5

   Onwetenden inlichten, gebeurt al hoor. Sommige MSM maken af en toe voorzichtig gewag van het fenomeen chem- vs contrails.
   Maar, mijn ervaring is dat alleen wie open staat voor informatie, deze ook vindt, de antwoorden herkent en in staat is deze te assimileren.
   Maar eerst moet je het fenomeen herkennen en benoemen en de juiste vragen stellen.
   Mensen als Koen en Feniks zitten nog veel te diep in het Westerse paradigma vast. Hierdoor zien zij geen probleem en kunnen zij ook niet de juiste vragen stellen die naar antwoorden leiden.
   Ik ervaar hun (tamelijk onsympathieke) posts hier, meer en meer als een schreeuw om hulp. Zij smeken ons om hen te léren zién wat zij niet en wij wél in staat zijn te zien.
   Doch, zonder déclic lukt dat niet.
   Eerste stap hiertoe is twijfel over de uitleg van overheid en andere hieraan gelinkte organisaties. Dan een diep verlangen naar antwoorden. Vervolgens de bereidheid om de antwoorden te herkennen, letterlijk te zién.
   En dan gebeurt er iets merkwaardigs : je krijgt het antwoord letterlijk onder je neus gepresenteerd.
   Ik heb het vaak meegemaakt dat ik in een krant, magazine, boek of op het Internet ineens enkele woorden, soms een hele paragraaf las waar de antwoorden op mijn vragen letterlijk gedrukt stonden. Blijkbaar was die alleen voor mij persoonlijk bestemd want toen ik die aan anderen wou tonen of over wou nemen, stond daar iets heel anders. Hoe ik ook zocht, die info was wég, foetsie!
   Zonder een diep en oprecht verlangen naar weten, gebeurt er niets en blijf je ziende blind.
   Denk hieraan Koenen en Feniksen! En leer eindelijk ’s naar jullie hart te luisteren. Goed te luisteren, want het is een stil gefluister.

  4. Bis

   Feniks en Koen vergeten dat er jaren over gaan om alle in formatie stapsgewijs te verkrijgen en éea aan elkaar te linken. Zij vragen in feite dat wij ons hele curriculum in enkele zinnetjes als hapklare kost aan hen uitleggen. Hoe vertel je dergelijk jarenlang parcours? Websites zijn vaak of verwijderd of van naam veranderd. De verzamelde kennis is een ‘opslag’ van jarenlang zoeken en lezen. Je kan het vergelijken met een scholing. Kan je een volledige opleidingsgraad zomaar in enkele zinnetjes weergeven?
   Zullen deze en andere vogels eindelijk ’s gaan snappen dat ze hun weg zelf moeten gaan?

  5. Klopt Anelle, ik noem het de ontmoeting met onsZelf.
   Maar we zijn geindoctrineerd om de waarheid buiten onsZelf te zoeken, hetgeen een eindeloze zoektocht creërd.
   Naast elke vraag vanuit onsZelf ligt het antwoord daarop.
   Alles wat wij nodig hebben ligt vlak voor onze voeten, maar men dient wel te willen bukken om het op te rapen.

   Groet,
   Zjoz.

  6. Anelle (5.4): “Websites zijn vaak of verwijderd of van naam veranderd”. En wist je dat reacties op wtk ook vaak verwijderd worden, nog voordat ze op de website te zien zijn (gecensureerd dus)? Niet omdat ze beledigend zijn, of nonsens bevatten, maar zelfs als ze logisch beargumenteerde, goed onderbouwde standpunten bevatten. Ongeveer de helft van mijn reacties worden zo tegengehouden. Ik besef dat mijn argumenten soms confronterend kunnen zijn, maar het belangrijkste is dat jeiedereen zijn standpunt moet durven laten posten, en dat je er moet durven over nadenken. Als ik terugkijk naar de berichtjes die niet worden gepost, dan bekom ik een weinig-flatterend beeld van hoe wtk gemanaged wordt…

 6. http://youtu.be/j0fBcH0iuX0 Why in the World are They Spraying?

  Een goede video om te kijken als je nog twijfels hebt over het bestaan van/de samenstellng van chemtrails.
  Vooral het laatste deel in washington is (weinig verassend) diep triest.
  Ondanks dat ik vrij sceptisch ben aangelegd kan ik niet langer om dit fenomeen heen. Wanneer je zelf regelmatig om hoog kijkt (en dat ga je nu zeker meer doen;) )zie je dingen die niet kloppen.
  Zo heb ik ‘condens sporen’ gezien en gefotografeerd die plotseling ophouden. Wat natuurlijk niet kan want ik zag nergens een brandend vlietuig wrak in de buurt.

  1. Voor het debunken van al de ‘bewijzen’ in die film, e nzijn voorganger “what in the World are they spraying”:
   contrailscience.com/what-in-the-world-are-they-spraying
   metabunk.org/threads/300-Debunked-WHY-in-the-World-are-They-Spraying en de links daarin.
   Voor het geval je de moeite niet wil doen om die argumenten te lezen: het start van de niet-bewezen veronderstelling dat brede contrails onnatuurlijk zijn. Er is echter heel wat bewijs dat ze wel door normale natuurlijke fenomenen kunnen gevormd worden. Als je je startpunt niet bewijst, dan is al de rest eigenlijk overbodig. Maar om toch nog verder te gaan: dan is er veel aandacht voor aluminium dat in de omgeving gedetecteerd wordt. Bewijs voor chemtrails? Nee, want dit kan van heel wat andere bronnen komen. Verder wordt er veel aandacht besteed aan personen die iets zeggen over de mogelijkheden van het sproeien van het een of ander. Maar omdat je iets zegt, betekent nog niet dat het ook effectief gedaan wordt.

  2. Ik ben het met je eens dat je altijd kritisch moet kijken naar dit soort veronderstellingen. Ik denk echter wel dat wanneer er zoveel ‘circumstantial evidence’ is we er toch echt van uit moeten gaan dat b.v. de hoeveelheid aluminium in het milieu wel degelijk terug te leiden in naar dit fenomeen. Zeker omdat er mensen uit de school zijn geklapt, die aan deze programma’s hebben mee gewerkt, die aangeven dat dit (samen met o.a. het radioactieve strontium) het geval is.

 7. Ee wtf als ik een reactie neerzet dan wordt tie niet goed gekeurd omdat ik me eigen film er in link…. What in the Netherlands are they spraying 14-04-2013 2x speed.. Ik heb de hele dag gefilmd die dag was echt heel erg.. En dat waren geen contrails !!
  teken petitie tegen chemtrails Google teken petitie tegen chemtrails en weermanipulatie

 8. Ik kan in het regeringsprogramma niets vinden over ‘geo-enginering’…..en toch zie ik met grote regelmaat een stralende blauwe lucht, door uitwaaiende, niet oplossende ‘condensatie’strepen van ‘vliegtuigen’ veranderen in een grijsgrauwe sluier…
  Toen ik vroeger klein was en mijn moeder zei dat het een mooie dag morgen werd, dan werd het een mooie dag. Als ik nu op die door Peter T. beloofde stralende zomerse ochtend naar buiten stap zie ik de strepentrekkers de lucht al verzieken….té vaak

  Door alle belastingen samen dragen we van elke ‘verdiende’ euro 80 cent af aan de ‘staat’ Een paar honderd jaar geleden pakte je je riek, schep of wat je maar kon grijpen en ging je als één front verhaal halen omdat je toch zeker niet 10% van je zuurverdiende centen ging afdragen. En zo is er wel meer natuurlijk als voorbeeld aan te dragen. We klagen wel, maar ondernemen ho maar. Makke schapen zijn we geworden in een systeem wat ons beheerst en controleert. Volledig verlamt door onze gehechtheden, verslavingen en platgeslagen creativiteit.

  En ja ik ben ook zo’n mak schaap. Zo’n laffe lul die zich wat uit op een platform van iemand die er ook zelf niets aan veranderen kan en eigenlijk ook gewoon een laffe lul is. En ja jullie zijn ook allemaal laffe lulletjes en laffe trutteschudders (kutjes zeg je nou eenmaal niet) Ik hou van jullie allemaal en wil jullie niet beledigen, maar dit is nou eenmaal wel hoe de kaarten op tafel liggen. Ook jullie kijken, soms misschien schreeuwend, toe hoe we als sinaasappels worden uitgeknepen en blijkbaar knijpen ze net niet te hard en hebben het gewoon nog steeds net goed genoeg om aan al die gehechtheden en verslavingen te voldoen.

  Wat is er nog voor nodig dat WE met z’n ALLEN opstaan. Opstaan om ergens vóór te zijn. Opstaan niet om te zeggen hoe het niet moet en wat WE niet willen, maar met een open hart koers uitzetten en op basis van wijsheid, compassie, integriteit en in verbinding met moeder aarde staand samenwerken aan een harmonieuze wereld.

  We zullen het zelf moeten doen. Niemand komt ons helpen. Er is geen ruimteschip met grootogen dat ‘eens’ naar beneden komt om die bengels een lesje te leren en na een billentik te hebben uitgedeeld op aarde te kosmische lijnen uit komen zetten. Wij zijn degene op wie we wachten heb ik wel eens iemand horen zeggen, misschien moeten we dan maar eens handelen als degene op wie we wachten.

  Ik ben alvast voor. En ik?…..Ik ben een andere jij,

  PS Aan Guido, Stuur je dit soort informatie eigenlijk ook standaard naar de bezielende leiders van ons land? Ik ben daar best benieuwd naar eigenlijk

  1. De protesten zoals die in Brazilië te zien zijn, zullen hier ook gaan plaatsvinden. De informatie dóórsturen aan parlementsleden is ook essentieel..!
   Maar in mijn optiek maken mensen nog veel te weinig gebruik van protestbrieven en -acties, zoals een tijdje lang een bepaalde belasting niet betalen.. Enz.
   De vraag is bij velen, welke ’trigger’ er nodig is om de mensen idd de straat op te krijgen.

  2. Ik ‘vrees’ de trigger waar de psychopaten naar toe aan het werken zijn, chaos alom, om dan in te kunnen grijpen en de laatste stappen van het plan te voltooien.
   Ik zie het ook in kleine dingen hier levend op het Franse platteland zoals,
   – enorme toename van kaalgeschoren gendarmes die hun luiers nog aan hebben waar meer uitgescheten hersenen in hangen dan ze ooit in hun kop hebben gehad.
   – Overheidstrucks, bespoten met graffiti die de dorpen afstruinen om werkeloze teenagers te ronselen voor douane, leger en gendarme.
   – Boeren die water, land en lucht vervuilen met grote hoeveelheden pesticiden á la Monsanto & Co.
   – Bijna alle mensen die hier in het dorp de afgelopen 18 jaar bezwijkend aan kanker.
   – Geen sociale cohesie, iedereen is tegen iedereen.
   – Lege dorpen, allen zitten aan de liegbak gekluisterd of ingeplugd op het www.
   – Winkels vol met vergiftigd vreten, en onze biologische producten wantrouwend.
   – Totale desinteresse om mee te helpen een duurzaame samenleving op te bouwen etc.
   – Totaal gebrainwashed, net zoals overal.
   – En ik ben de nieuwe dorpsgek, gewoon omdat ik net iets minder achterlijk ben dan de rest……….

   Trying to stay human,

   Zjoz.

  3. Toevallig wel Remco, toevallig dit oudje wel ;-). Ik heb op de barricaden gestaan, heel veel vrijwilligerswerk in oude wijken gedaan na mijn baan (ik sta vast op de lijst van de BVD ;-). Ook stuur ik heel veel door naar politici. Bijna nooit krijg je respons hierop. Alleen de SP geeft wel eens een reactie, soms ook persoonlijk. Ja, ik ben van net na de oorlog en ik ben met heel veel mensen in mijn jonge tijd actief geweest en wij hadden niet dat graaierige en poen verdienen als nu het geval is; er was elan! En weet je toen de jaren ’80 van de vorige eeuw begonnen is het klootjesvolk flink aangepakt of ingepakt zo je wil (we werden te mondig) en politiek monddood en bang gemaakt (IJzeren Gordijn was gevallen, dus de vlag ging anders waaien…….; ga maar eens na hoe het vanaf die tijd ging met protestacties (als ze al toestemming kregen daarvoor: toestemming? Ja toestemming, belachelijk hè? en hoeveel er zijn geweest in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Weinig, want mocht niet en men raakte in de versukkeling, ingedut. Jonge mensen vanaf toen gingen alleen nog maar voor ikke ikke en nog eens ikke: yuppies vooral. Nee nee nee, ik heb m’n best gedaan maar geef de pijp nu aan Maarten. Ik vraag excuus, maar niet te snel oordelen over die “truttenschudders” en “laffe lulletjes”, ik heb er dan wel nooit ingezeten, al reden ze wel voor die tijd in behoorlijke aantallen op de wegen. Ja, ik ben een andere jij en vice versa. Maar het probleem is dat de meesten zich daar (nog) niet van bewust zijn. Groet.

  1. Je hebt blijkbaar niet de moeite gedaan om nog eens terug te gaan kijken naar de reacties die er een jaar geleden kwamen, op het wtk-artikel dat ik in reactie 3 hieronder vermeld. Een jaar geleden schreef ik al “dat de ‘bewijzen’ gebaseerd zijn op misinformatie (contrailscience.com/what-in-the-world-are-they-spraying/)”. Dat schreef ik dus in reactie 1.4 op http://www.wanttoknow.nl/nieuws/teken-je-ook-voor-een-schone-hemel/
   Voor het geval je de moeite niet wil doen om die argumenten te lezen: het start van de niet-bewezen veronderstelling dat brede contrails onnatuurlijk zijn. Er is echter heel wat bewijs dat ze wel door normale natuurlijke fenomenen kunnen gevormd worden. Als je je startpunt niet bewijst, dan is al de rest eigenlijk overbodig. Maar om toch nog verder te gaan: dan is er veel aandacht voor aluminium dat in de omgeving gedetecteerd wordt. Bewijs voor chemtrails? Nee, want dit kan van heel wat andere bronnen komen. Verder wordt er veel aandacht besteed aan personen die iets zeggen over de mogelijkheden van het sproeien van het een of ander. Maar omdat je iets zegt, betekent nog niet dat het ook effectief gedaan wordt.

   Nu verwijs je naar de sequel ervan, die gewoon verder bouwt op de foutieve redeneringen van de eerste youtube-film. Ook deze zit vol kronkelredeneringen en misinformatie, die haarfijn worden uitgelegd op http://metabunk.org/threads/300-Debunked-WHY-in-the-World-are-They-Spraying en de links daarin.

   Je moet mij niet geloven als ik zeg dat die hele video onbetrouwbaar is. Lees eerst al de argumenten in de links die ik opgeef, denk dan eens goed na over wat er nog als argumenten overblijft, en kom dan tot een goed onderbouwd conclusie. Zo heb ook ik het gedaan!

  2. @Feniks/Koen

   Zucht, zucht, zucht. De argumenten pro chemtrails beschouw jij als misinformatie, terwijl ik juist die van jou, pro contrails, als afkomstig van misinformatie beschouw. Je vergeet dat allen hier tot enige tijd geleden nét zoals jij dachten, in mijn geval tot zo’n dertig jaar geleden. Gemakshalve haal je ook enkel aluminium aan en verzwijg je hypocriet de grote concentraties barium en strontium en andere zware metalen die niet in een gewone uitlaat horen te zitten.
   Bovendien heb ik helemaal geen zin om al je links die ik al eerder las nog ’s door te nemen, alleen om jou te plezieren. Zij overtuigden mij toen niet en wat mij betreft, zullen zij dat deze keer ook niet doen (voor mirakels moet je elders zijn). Ik heb mijn mening allang gevormd en ga door op mijn gekozen weg. Ik wil vooruit, evolueren en niet in achteruit devolueren.
   Je halsstarrigheid is eigenlijk hartverscheurend, je snapt niet dat een ‘bekeerling’ zeer moeilijk terug te brengen is naar de afgewezen paradigma’s.
   “En de Koen/Feniks, hij ploegde voort….. met het ossenspan”. 😉

  1. Een goed initiatief. Zeer praktisch om na te doen. Zou ook kunnen worden i.v.m. pedosexuelen en -praktijken.!

  2. Ja Cozmic, jammer. Maar als we het hadden geflikt was zeker de gemeentelijke schoonmaakploegendienst eerst even aan de gang gegaan. Enneh, je hebt toch niet met vlaggetjes daar gestaan in een vlaag van kinderlijke waanzin hoop ik.

 9. Die ééne wil de andere, maar die andere wil die ééne niet, zo is het en zo blijft het, en zo zal het altijd gaan.

  Hier waar ik woon in de de bananen republiek, Frankrijk geheten, werkt +/- de helft voor de staat, en gaat lekker vroeg met pensioen, en de andere helft kan daar lekker lang voor werken, echte volks opstand hoef je niet te verwachten, want de overheid met zijn handlangers, dooft elk vuurtje snel.

  Goed beschouwd zijn we al lang het punt van no return gepasseerd, er blijft maar bij komen, het staat overal te lezen, en toch geen echte respons, zij weten het al lang, en wij eigenlijk ook, waar we op wachten, ik denk op de genade klap !

  1. Hi Jenne,
   het gaat (uiteindelijk) wel veranderen. Er zal een moment komen dat mensen teveel en te persoonlijk worden aangetast. Het is al in gang gezet; er komt meer en meer naar buiten en het is door degenen die er belang bij hebben niet goed meer verborgen te houden. Er ontstaat steeds meer verontwaardiging en meer en meer zaken zijn niet meer “recht” te praten……… Het financiële stelsel is ten dode opgeschreven en dat houdt ook in dat we steeds minder te verliezen hebben! Het tij gaat keren! Nog een beetje geduld……..

  2. Zjoz, Het geheel komt wat knullig op mij over. Ik heb die tekst de laatste tijd wel vaker voorbij zien komen en krijg er zelf het idee bij dat het een “banghoudertje” is.

  3. G. Edward Griffin rulezzz en Cozz ook en Anna ook en Paul en MOnique ook, Anna in combinatie met de Super Moon hebben mij vandaag Finaal Positief opengebroken, tranen met tuiten zelfs Nu, voel me zo immens bevrijd Nu, authentieke ervaring, alles komt goed… ik begin mens te worden, Dick ik ben weer uit mijn X psycho hausse, en de eerst volgende meet en greet ben ik van de partij, ergens weet ik dat Cozmic en Dick en ikkus zelfs de beste vrienden ever gaan worden, tof Martijn dat je zo genoten hebt bij dat 60 duizend koppige concert van ‘de boss’, ik vond altijd zo ingewikkelde muziek vroeger, in mijn klas was er 1 fan, en dat was geen simpele jongen, wij begrepen niet wat hij kon ervaren en zien in die muziek van Bruce Springsteen, ik ga nog eens met een ander oor luisteren, och hemel tijd, net op youtube paar tonen Spingsteen gehoord, ik hoor het nog net zo als vroeger, vind het nog steeds net zo verschrikkelijke muziek, en die Springsteen zelf vreselijk alles wat ik niet wil en begrijp, raar afstotelijk mannetje in mijn ogen, je hebt Springsteen mensen en je hebt Neil Young mensen, ik ben meer van Neil Young sound en Jimi Hendrix, Guido geweldig die star spangled banner met Vietnam huil geluiden, toppie, nog steeds zo indrukwekkend als 30 jaar terug toen ik dat voor het eerst hoorde en dacht dat het van een andere planeet moest komen, komt het ook, Jimi komt van een andere planeet, weet ik zeker… wat een lampekap kop heb die Bruce en wat een hakketakken bombastisch gejengel en getokkel, ik ben Neil Young mens, je heb dusz duidelijk 2 verschillende mensen? Young mensen en Hosseklos de boss mensen????

   Jefferson Airplane – Somebody to love live from woodstock ’69
   http://www.youtube.com/watch?v=OXKEMnDnQ4c

   Quote immens;

   ” heel erg groot Voorbeelden: `een immens gebouw`, `een immense krachttoer `Synoniemen: enorm, reusachtig …
   enorm, onmetelijk, ontzaglijk 1) Buitenmatig 2) Erg groot 3) Enorm 4) Groots 5) Geweldig 6) Gigantisch 7) Groot 8) Heel groot 9) Hegroot 10) Hemelsbreed 11) Hevig 12) Kolossaal 13) Moet enorm ter gedachtenis wezen(cryptogram) 14) Niet meetbaar 15) Oneindig groot 16) Onuitsprekelijk groot 17) Ontzagwekkend 18) Onwijs 19) Ontzaglijk 20) Onnoembaar 21) Onmeetbaar 22) Oneindig 23) ”

   http://www.encyclo.nl/begrip/immens

  4. Anna ze lijkt op jou, die zangeres van Jefferson Airplane; adem benemend magisch zinderend bezwangerende intonaties en vulkanische maria magdelena oscillaties rechtstreeks vanuit de baarmoeder met krachtige zwart krullende haren vanuit haar tenen opgezogen uit moeder aarde, hoe heet ze die zangeres?

   Waarheid: Quote Richard Davies 2 weeks ago ” on that morning, at that moment, she was the sexiest woman on earth, thank god it was caught on film… “

  5. Hyper 12.4, prachtig om je te horen schrijven “ergens weet ik dat Cozmic en Dick en ikkus zelfs de beste vrienden ever gaan worden”…. dat is heeeeeeeeeeeeeeel mooi gezegd…… Dat is voor mij Eenheid in Verscheidenheid. Hyper, voor mij kan muziek heel erg Verbindend werken…. Ik heb zowel het concert van Neil Young in de Ziggo Dome bijgewoond een aantal weken geleden en nu afgelopen zaterdag het concert van Bruce Springsteen…. en beiden concerten hebben diepe indruk bij me achtergelaten…. Hoe verschillend ook, beide artiesten met hun fantastische bands weten hun publiek op een ongelovelijke wijze te Verbinden. Ik ontmoette bij het concert van Neil Young mijn tandarts en zijn vrouw. Ik ontving afgelopen week een persoonlijke brief van hem hoe geweldig hij het vond om mij te ontmoeten in Amsterdam en dat hij geweldig had genoten van het concert en zo blij was dat hij er geweest was. Hij is 33 jaar mijn tandarts geweest… maar ik wist nooit zijn voornaam, tot nu toe…. blijkbaar Verbindt de muziek zodanig dat het je dichter tot elkaar brengt, ook al ken je elkaar al heeeeeeeel lang! Bij het concert van Bruce Springsteen stond vlak voor mij een jongen van een jaar of 25 die ik ken van de voetbalclub bij mij in het dorp. Hij was samen met zijn vriendin. Ik had hem eigenlijk nog nooit gesproken. Nu hebben we samen gedeeld hoe leuk we het vonden. En ik zag zijn vriendin alle songs van Bruce meezingen. Geweldig, om iemand zo te zien genieten!

  6. Bruce Springsteen, heeft veel bijna alles overgenomen van Pete Seegers, deze virtuoos op zijn banjo, hoe het allemaal begon, WE Will Overcome, de reactie op Viet Nam, er zat onder al die mooie liefdes gevoelens, toch een heel stuk denken, maar het was mooi, een groot feest zo als ik al meer heb gezegt, ik wens het jullie toe zo’n mooie verlichte tijd, met liefde en in vrede.

  7. @ Coz 12.3 Mooi, dat beschrijft precies wat ik bedoel. Zoals gewoonlijk kan ik het niet goed onder woorden brengen maar dat bedoelde ik met “knullig”.
   Er wordt overigens een heleboel “ineens” ontdekt in bibliotheken…ook zoiets.

  8. Zo kreeg ik ongeveer 1 1/2 jaar nadat ik een vliegtuigongeluk had gehad in Quito, Ecuador met een Airbus 340 van Iberia (op 10-11-2007) een email van een personeelslid van Iberia, die belast was met de afhandeling van een schadeclaim. Deze vrouw heette Inmaculda Iglesias. Het rare was dat ik een jaar eerder precies dezelfde email had gehad van Iberia met exact dezelfde tekst, echter toen ondertekend door iemand anders. Nog raarder was dat ik een dag eerder op een feestje gesproken had met een vriendin die purser was geweest bij de KLM. Ik vertelde haar dat ik het maar raar vond dat ik nog steeds geen bericht had gehad van Iberia over een ingediende scahdeclaim en dat ik het maar raar vond dat er zo met getraumatiseerde passagiers werd omgegaan. En pats, de volgende dag de mail, waarin me precies als een jaar eerder gevraagd werd om een schadeclaim in te dienen. Ik heb vervolgens gebeld met het telefoonnummer in de email en gevraagd naar Inmaculada Iglesias en kreeg te horen dat zij niet werkte bij Iberia. Toen ik de volgende dag een email stuurde naar het emailadres, kreeg ik een berichtje terug dat dit adres niet bestond. Echter, als ik nu google dan vind ik nog steeds de naam Inmaculada Iglesias,Gerente Atención al Cliente Iberia.

   http://borradorb.es/2009/01/19/iberia-codigo-expediente-c09011-674520887/

   Het bijzondere is dat de naam Inmaculada betekent de Onbevlekte Ontvangenis en verwijst naar Maria……. Voor mijn gevoel is die email daarom afkomstig van Maria, uit een parallel universum, in ieder geval uit iets wat we met ons menselijk brein niet kunnen bevatten. Ik hoorde vanmorgen hier op wtk ook iemand vertellen dat er gekke dingen gebeuren met haar pc. Ik herken hetzelfde, net alsos iemand anders soms aan het stuur zit. Het was heel bijzonder na deze gebeurtenis met die email, dat na al die jaren weer haarscherp op mijn netvlies stond dat ik met een bus met Duitse toeristen, die ook de vliegramp hadden overleefd, naar een berg bij Quito ben gereden waarop een enorm hoog beeld van Maria staat, genaamd Virgen de Quito. Maria staat daarbij op een slang, die ze aan zich heeft geketend! Heel bijzonder!. Ik heb haar toen bedankt dat ze ons het leven heeft gespaard.

   http://en.wikipedia.org/wiki/File:Virgen_de_Quito_Panecillo_03.jpg

   En dat emailtje van haar (Inmaculada Iglesias) is voor mij een teken dat ze me niet is vergeten!

  9. beste Dick, dit moet je tot op de bodem uitzoeken, alvorens je er iets bijzonders aan verbind.

   MAAAR mooi verhaal, en uiteindelijk heel bijzonder !

  10. conform een voorspelling en duiding die 20 jaar terug door een bijzonder gevoelig iemand een keer gericht is aan mij, als boodschap, het had met een parallel heelal te maken zei ze, en het had met ‘bescherming’ te maken, en dat bepaalde mensen in mijn omgeving, vooral mijn vader, maar ook mensen die ik nog tegen zou komen, dat die ‘de weg naar Hamelen’ met mij zouden delen, in een verre toekomst, want zij de boodschapster zag het voor zich maar ze zei dat het nog lang zou duren in aardse jaren voordat er ontknopingen kwamen voor mij in die richting…. Berend Broodspot en zo, en het vliegende tapijt, maar vooral een scene in die serie waarin ze met z’n allen bij volle maan in een grot zaten met een wijds gat in het plafond naar boven, naar een andere dimensie, als kind hadden die beelden bij mij tot gevolg dat ik panisch werd omdat ik spontaan ging tijdreizen en dimensie hoppen, ik was toen een jaar of 7 a 8, ik werd toen bang daar van… en nu laatst mijn grootste Angst onder aanwezigheid van Anna in de ogen gezien en doorbroken, het heeft met kwetsbaarheid te maken schaamte en doodsangst tegelijk… durven leven vragen en mijn gevoel laten zien, zonder koude militaire perfectie, daardoor kon ik nooit van deze wereld zijn, de ergste eenzaamheid die een mens kan overkomen, in de gevangenis tegenover mij hebben ze het nog relatief gemakkelijk gehad… Wow de eerste minuten van The Rose gezien, ga verder kijken, Imke jij bent samen met Cozmic wel zwaar intellectueel en op de hoogte, want Umberto Eco kennen jullie en ik niet tot nu toe.. Jah Imke die tekst daar tuinen wij niet in, er klopte iets niet aan die tekst, het strekkende verhaal zal wel kloppen maar de auteur is niet de auteur van 1 of ander Illu vereniging, dat heet fijngevoeligheid op authenticiteit Imke, en daar ben jij zwaar scherp in, net als ik, eigenlijk kunnen zulke mensen niet bedonderd worden, Cozz kan niet bedonderd worden, en ik ook niet, omdat als dat gebeurt we het al lang weten, gemerkt en gezien hebben, en toch gebeurt het ons, omdat we het toegestaan hebben, we wisten al lang dat er iets niet klopte, maar voor sommige oplichtertjes hebben we nou 1 maal een menselijk zwak, sommige oplichtertjes zijn nou 1 maal om te zoenen zo grappig en schijnbaar overtuigend, zo nep dat ze toch weer echt zijn.. zo iets… zelfs als het het je halve leven kost, Anna let op, AND / OR je hele vermogen van miljoenen euro’s… lotgenoten, hoe vaak zijn we niet alles kwijt geraakt van wat er toe deed… katten met 7 levens hebben niet voor niets 7 levens, laatste der mohikanen met vele bescherm engelen, ik mag je misschien niet claimen Anna maar ga je wel te pletter zoenen op je wangetjes, 4 maal zonder nadenken, terwijl normaal geef ik niemand geen 1 zoen… ik heb altijd wat ‘extra’s’ nodig gehad een extra puntje op de i … diegenen die mij het hadden kunnen geven besloten hadden daar net geen zin an, druk druk druk druk, het ego tijdperk van de jaren tachtig kwam er aan, als ik vroeger was geboren was er een boeren buurvrouw geweest die mij net zo goed kende als 1 van haar 25 koeien, zo’n boeren buurvrouw heb ik 3 jaar mogen hebben, 3 jaar voor het begin van de jaren 80; trauma verhuizingen, bij haar en haar dochter en haar 2 zoons had ik willen blijven, als vierde verloren zoon… bij haar kwam ik vluchten van mijn tiende tot en met mijn dertiende jaar… en zo goed en invoelend zij voor haar kinderen en koeien was zo goed kon ze mij voelen, de werkelijke directrice van dat bedrijf, want niemand kon haar man aan, als die gek werd, gevaarlijk gek, zij was niet bang, terwijl het dorp sidderde en de koeien toch wel, als hij kwaad werd werd het gevaarlijk… zukke vrouwen, met een groots onverschrokken hart, en ze was veeeeeeeeel intelligenter dan haar huishoudschool deed vermoeden, net als haar dochter… zo gaan die dingen, na mijn dertiende hield het leven langzaam op, in Drenthe hoor je niet onaangekondigd bij de buren over de vloer te komen… dusz jij bent een deel van het veen Drentse isolatie segregatie karma aan het inlossen Anna… Anna van Saksen..

   Sheep – Pink Floyd
   http://www.youtube.com/watch?v=UqlsVZ1zxMk

  11. maar ik heb vanaf het begin wel toegestaan dat jij mij claimde Anna, weet je nog, hoe grappig ironisch eigenlijk, hoe dingen zo kunnen lopen… know thyself en zo….. maar goed nu je er achter bent gekomen dat ik het tegenovergestelde van een schuin marcherende wildplasser ben, had je niet verwacht zeker…. ze moet even wennen… is dat even schrikken

  12. Hey Marcel!! leuk je weer eens om het sssjettt hoekje te zien kijken, gister avond zat ik nog wat te soppen in doorbroken emoto emotie water plassen vandaar er snel in en er weer uit, groeten aan je dochter, ze heeft nergens verstand van zijn ze op de Skype, jaaaah jaaaaaah, maak dat de kat wijs… wat een wijs ding zeg, gaat ze zangeres worden? beest van een stem als een peervormige bronzen kerk klok heeft ze, zeker van haar vader mee gekregen.. maar weet zij toevallig waar de Annunakies vandaan komen? en wat ze hier op aarde willen?

 10. Sorry voor mijn wat late reactie cozmic (heb inmiddels via e-mail reactie aangevinkt).Je inspireert me wel tot de volgende gedachte door je reactie en de vraagstelling daarin.Kan dat niet juist in verbinding staan met de zon en de reactie van atmosfeer van de aarde op de zon.In de nacht is de zon weg ,dus minder stromingen die te beinvloeden zijn richting de engineering van het weer?

 11. Jij stelde de vraag waarom de elite zelf het risico namen om vergiftigt te worden door overdags te laten sproeien.Mijn antwoord was misschien doen ze dat buiten de gebieden waar hun leven.Waarop jou reactie was :
  cozmic
  17 juni 2013 om 23:49

  De invalshoek van het zonlicht bepaald voor een groot deel de zichtbaarheid van de trails , zo lijkt het smorgens vroeg en aan het eind van de dag heftiger besproeid te zijn . Feit is dat je ze dan duidelijker ziet . Wellicht ‘s nachts hetzelfde verhaal ?

  1. Hmmm , ja , ik stelde de vraag niet , ging even in op waarom het lijkt dat er snachts niet gevlogen wordt .
   Vaak ga ik aan het einde van de dag ff met de viervoeter de hort op , vooral aan de kust lijkt het dan dat de trails plotseling intenser worden . Vandaar het verhaal over invalshoek van het licht , snachts is de invalshoek dus ook anders en is de sluier minder zichtbaar . Dat was mijn filosofie . 😉

  2. Dank je voor je genomen tijd .Samen zijn we sterker , Unity Is Strenght mogen we dan aannemen dat we samen tot de filosofie en uitkomst gekomen zijn dat de samenvatting is dat het door de invloed van de zon kan komen waardoor er stromingen onstaan die beter te beinvloeden zijn ?Op dat spoor bracht jij me.Is dat compleet genoeg of wens jij nog verder wat toe te voegen?

  3. Wel het is nog een beetje premature …
   Op dit moment is er een website aan het vormen die mensen samen wil brengen en dingen ondernemen , onder het motto niet lullen maar doen , maar ik zei al , het is wat premature . http://talking2gether.com/ er aan gekoppeld worden een hoop websites zoals people2gether en nog velen .

  4. Dank je Anel , zojuist getekend ( en ik zag jou ook nog op de lijst staan )

 12. Beste Koeniks…. Zet je grammofoonplaat nu eens uit, veeg het pus uit je ogen, ga naar de opticien en koop een goede bril en vergeet alles wat je ooit hebt geleerd en KIJK nu eens echt naar zo’n setje dikke vliegtuigstrepen en ZIE met je eigen ogen wat er in de uren erna gebeurt!!!

  Zo simpel is het, gewoon kijken en je ziet al die strepen uitwaaieren tot een prachtige plastic soep van “sluierbewolking”. De zon blijft er gewoon achter hangen en je ziet een onnatuurlijke gloed. Aangezien je het met je eigen ogen kan zien (dan moet je natuurlijk wel KIJKEN!), is wetenschappelijke onderbouwing en het beantwoorden van jouw vragen nergens voor nodig.

  1. Dag Mascotte,

   Tsja, zo kwam ik er jaren geleden ook achter.
   Ik vond het vreemd dagelijks de zon op te zien komen, en na @ uur achter een sluierbewolking verstopt zitten voor de rest van de dag.
   Naarmate ik me er meer mee bezig ging houden, nam ik ook waar dat vliegtuigen zich wel erg raar gedroegen in vergelijking met voorheen.
   Uiteindelijk ging ik op internet zoeken, en viel zowat van mijn stoel van verbazing.
   Maar niet veel mensen kijken nog naar boven. Ze zitten allemaal met hun harses vast in de liegbak, mobieltje, Ipod, facebook en andere ongein. De afstand tussen de mens en de natuur wordt steeds groter met alle rampzalige gevolgen vandien.
   Immers, als je het contact met de natuur verliest, verlies je namelijk ook het contact met jeZelf, en wat moet je dan nog?
   Fijne dag verders,
   Zjoz.

  2. Wie weet het nu niet, we worden de ganse dag door gefucked, met alles en door iederéén, en het wordt steeds erger, en intenser, iederéén weet het, behalve wij het klootjes volk, die alles moeten betalen, en wat erger is moeten onder gaan, wanneer komt het orgasme van al dit gefuck !

  3. Hi Zjoz!

   Wat jij beschrijft, zo ging het bij mij een paar jaar geleden ook…. Ik maakte een avondwandeling en ineens viel het me op dat er steeds meer strepen verschenen en dat dat spul alleen maar verder verspreidde. Ook zag ik vliegtuigen op schijnbaar dezelfde hoogtes, die maar een kort streepje achterlieten dat vrijwel direct verdween (contrails). Meerdere wandelingen bevestigden mijn bevindingen dat dit wel heel vreemd was en daarna ben ik gaan googlen!

   Nu zie ik het gebeuren. Ineens verschijnen allemaal strepentrekkers en voila enige tijd later is daar die zgn. “sluierbewolking”. Die “sluierbewolking” is niets meer dan een enorm aaneen gesmolten dek van vliegtuigstrepen en cirrus uncicus is niets meer dan een stuk chemtrail. Dan worden er zonnige dagen voorspelt, maar hola, de zon zit achter die brij met rare schittering verstopt.

  4. IK ben nu bijna 67 jaar en ik weet wanneer het ongeveer begonnen is en heb me lang lopen afvragen waarom ineens die dikke strepen die uitwaaierden en een melkwitte sluiering veroorzaakten, ook zag ik ik die vliegtuigen “malle strapatsen” uithalen in de zin van vele bochten heen en terug, chemtrails die stopten (blijkbaar was de rotzooi op) en een tijdje later weer begonnen te sproeien, eerst zwart en dan in de vorm van “hoefijzer”s totdat er tenslotte weer een aaneengesloten dikke streep getrokken werd. Heel vaak “boter, kaas en eieren” hier. Een sinister spel. Ook ik werd voor gek verklaard maar dat deerde me niet; ik wist dat diegenen die mij voor gek verklaarden het absoluut bij het verkeerde eind hadden; ik zag wat ik zag en ik wist wat ik wist. Het was wel een opluchting toen ik in 2003 op Niburu mijn gelijke vond in deze. Vroeger nooit gezien, absoluut zeker; ik keek altijd naar de lucht.

  5. Als jullie dit nu allemaal zo bewonderen, en wat gebleven is, is nog maar een lauw afgietsel van wat het was, rauwe muziek van uit het hart, zorg dan voor een revivel.

   Ik ben oud, maar kan jullie wel vertellen, die tijd was fantasties, maar er moest een einde aan komen, we moesten verder, om onze burgelijke plichten te vervullen, trouwen, kinderen, werken, en belasting betalen, en soms de nostalgiese momenten, met muziek, drank en ?.

   Ik hoop voor jullie de nieuwe generatie op een verlichte tijd, in éénheid, liefde, en vrede !

   Toch hou ik het op de Eagles, Hotel California, Rebel Son, to arms in Dixie, en natuurlijk Hendrix en Seegers !

  6. Hendrix knew: “Find yourself first, and than your lover!”

   Stay Human,
   Zjoz.

  1. Net getekend. Zie ik ‘slechts’ 6500 mensen die dat ook hebben gedaan.. Maar is het niet heerlijk voor ‘overheden’, om te weten hoe een bepaald topic leeft bij de bevolking en wie tegen één bepaald verhaal zijn..? Of zie ik spoken; of allebei.. Kan ook nog..
   Voor Avaaz-begrippen een heel slechte score.. Vreemd trouwens, voor een soort ‘menslievende’ organisatie, om nu met een verhaal tegen chemtrails op de proppen te komen.. Kweet niet maar ik heb zo mijn bedenkingen..

  2. De teller staat nu boven de 13.000 en er komen lekker veel Nederlanders tussen ( en Belgen ook hoop ik )
   Niet geschoten is nooit geraakt .
   Actie tegen walvisvlees in de Nederlandse havens had ook effect , ruim een miljoen handtekeningen .
   Niet te gauw opgeven .

 13. “Kortom, het zij nog maar weer eens gezegd: chemtrails bestaan uit puur gif dat in de atmosfeer wordt gesproeid om mensen te ondermijnen.”
  De mensen er achter en iedereen die aan de chemtrails meedoen, en hun nageslacht, die hebben toch de schade van ‘de verkeerde deeltjes in de lucht brengen’ ?
  Wat kan hun motief nu zijn ? Of is men in diepe slaap … ?
  (Of een beschermend alu-hoedje op ??)

  1. Met een negatieve instelling zul je jezelf altijd in de weg zitten Henkie! Gewoon beginnen met een open-mind, simpelweg. Begin eens met wat Google-werk. Bijv. met een van de meest heftige zaken in dit verband.. De relatie tussen chemtrails en Morgollons-disease.. We horen wel weer van je.
   Of je houd je mind gesloten, kan ook.
   Als op bepaalde plekken wordt gesproeid, wordt er toch op andere plekken NIET gesproeid.. Of geloof je dat de hele Aarde tegelijkertijd wordt besproeid..? Ken jij de situatie van de krachten die achter deze zaken zitten?

  2. 24 juni 2013 om 10:15
   Het vergeten woordje OOK is toegevoegd, zie hier:
   “Kortom, het zij nog maar weer eens gezegd: chemtrails bestaan uit puur gif dat in de atmosfeer wordt gesproeid om mensen te ondermijnen.”
   De mensen er achter en iedereen die aan de chemtrails meedoen, en hun nageslacht, die hebben toch OOK de schade van ‘de verkeerde deeltjes in de lucht brengen’ ?
   Wat kan hun motief nu zijn ? Of is men in diepe slaap … ?
   (Of een beschermend alu-hoedje op ??)

  3. Wanneer er in de atmosfeer wordt gesproeid is niet te controleren waar de aluminium nano-deeltjes terecht komen dus het is wel een valide vraag die je daar stelt. Het aluminium wordt over de hele wereld gevonden, van de poolkappen tot in je achtertuin.
   Ik ben zelf van mening dat ze zelf wellicht de schadelijkheid niet voldoende onderkennen en echt denken dat ze goed bezig zijn.
   Een andere optie is dat ze inderdaad redelijk ver wonen van de sproei gebieden waardoor de hoeveelheid nano-deeltjes waar ze zelf mee in aanraking komen stukken lager is.
   Een laatste optie is dat ze kennis hebben van middelen die de schade van aluminium in het lichaam kunnen neutraliseren.
   Iemand anders een idee?

  4. De machten die de initiators zijn leven niet in dezelfde frequentie als de mensen die hun plannen uitvoeren , en hebben er derhalve geen last van.

  5. Dan zijn ze er zeker alleen bij Monsanto achter dat er aluminium wordt gesproeid…… Hoezo hebben die patent op aluminiumresistente zaden? Wat voor voorkennis hebben die? Hoe sinister!!

  6. Het wordt met d’n dag zotter.
   Nu er maar voor zorgen dat we zelf niet net zo zot worden…..

   Stay Human,
   Zjoz.

 14. Ik vermoed dat een satanistische agenda juist gebaat is bij zeer veel chaos , vernietiging ,dood alle elementen worden aangevallen.De ‘schepping’ moet kapot om iets nieuws te kunnen ‘scheppen’

  1. “De ‘schepping’ moet kapot om iets nieuws te kunnen ‘scheppen’”,
   Hetgeen dan ook weer een gevolg c.q.onderdeel is van die zogenaamde schepping? Het zal allemaal wel.
   Live your life!
   And as usual; Stay Human,
   Groet,
   Zjoz.

 15. Besef je daarnaast dat onder invloed van hoogfrequente straling onze bloed/hersenbarriere wordt verstoord waardoor nanodeeltjes zoals deze aluminium naar onze hersenen wordt geleid (waar deze normaal tegengehouden zou worden) Mobiel bellen, Dect telefoon en Wifi in huis of wonen onder een UMTS mast draagt dus voor een belangrijk deel bij aan de degeneratie van onze hersenen…

  http://www.beperkdestraling.org

 16. Cozmic,

  Umbert Eco, Noord Italie, misschien het meest mysterieuse stuk van Europa, zo net onder de zwarte Dolomieten.

  Het land van de Anarchisten, wist je dat veel Jezuïten tot de grootste Anarchisten behoren.

  Ben in 1993 via een relatie mee geweest naar een besloten conferentie in Genua, over atéistische gelovigen, ja tegenstrijdig, en ook niet.

  Daar sprak Umberto Eco, langdurig, verstond er niets van, maar kreeg hem later gedrukt, maar moest hem weer inleveren.

  Kennis gemaakt met een van afkomst Nederlandse Jézuït, die vertelde mij het zelfde, Jezuïten zijn Anarchisten, erkennen niets boven zich, behalve God.

  Zijn laatste boek is ook de moeite waard, The Praag cemetery, beter als in ieder geval, op iets anders gebouwd, als Brown.

 17. Men zou op de eerste plaats dit gedeelte kunnen bekijken:
  https://www.youtube.com/watch?v=AjHk9nKUNNs
  Daarna gaan kijken naar pagan holidays :
  https://www.youtube.com/watch?v=s4MbD1o6XSI
  Of deze wel wat jamaicaans maar ook zeer leerzaam.
  https://www.youtube.com/watch?v=HRxQQG4mFG8

  En van daaruit het complete verhaal richting de illuminatie en de geheime genootschappen
  gaan bekijken dan heeft men een beter beeld van alles lijkt me ,een completer plaatje.

  1. Jasper , als je links geeft die met https beginnen kan niemand ze bekijken

  2. heeeeeh super Jasper, van de aanstormende twenners moeten we het hebben, ben al een aantal jaren bezig met mijn midlife nog net pré-abraham gevieberde hersens om er wijs uit te worden, Baal en zo, maar in jouw clippie krijg ik een begrijpende helpende hand, om de losse stukjes te kunnen integreren, zongoden en prinses Diana en zoooh, en die offer tunnel in Parijs, ‘onze dame’ ; Notre Dame, Ishtar / miss Semiramis / Diana, de hoed en de rand, wat is wat en waar zit de overlap, ben jij de Jasper van People2Together? Anna is nu al in love met jou, snap ik wel…. ik zal proberen niet jaloers te worden, chinese slangen eigenschap

  3. oh neeh, is een ander, die slimme tarzan van people2gether heet Jelmer

  4. kasteelvrouwe Anna van Saksen …. let op; Cozmic en de Hyper connectie hebben nu al je Ultieme wonder genezingskuur ontdekt, gewoon doen dit Anna, ondertiteling in het Nederlands, weg vage pijnen ongemakken angsten weg deprie weg hartklop verzakkingen, het is goed voor vele vele vele ernstige kwalen, gouwe tip van good ol’ Cozmic op people2together;

   Run From The Cure – The Rick Simpson Story
   http://www.youtube.com/watch?v=DO5J4b4K0go#at=228

 18. Mag ik iedereen er op wijzen dat men voorzichtig moet zijn met pdf files te downloaden i.v.m het signaal dat er terug gaat vanuit je pc richting het internet en men je zo kan localiseren en gaan loggen.Toch iets om mee te nemen lijkt me , onderschat niks in deze.

  1. Hallo Zjoz, maar ik heb ze hier ook wel gezien.

   Ach die Pablo, goeie vent, hij heeft het temparament van de Pampa’s,
   hij heeft veel te vertellen, en ik luister zo als een goede vriend betaamd, elke dag een nieuwe impuls, hij plukt ze van het firmament.

   groet.

 19. Ik geloofde nooit zo in chemtrails, maar nu wel. Allejezus zeg, ik heb nog nooit zoveel rasdebielen bij elkaar gezien als op deze site. Zodra je ook maar met één vraag over concreet bewijs komt word je weggezet als iemand die het niet wilt zien en gek is. Terwijl volgens mij hier juist alle mafketels van de benelux zitten. Alle losers die hun hele leven gepest en afgestoten zijn. Dat zijn jullie en je hebt een schild opgebouwd waarbij de ‘normale mens’ de vijand is. En er is niks, maar dan ook niks dat jullie ogen opent, want dat gevoel van tegen de rest zijn is het enige wat jullie trieste leventje nog interessant maakt.
  Met opperfrikandel Guido aan het roer, die maar al te goed garen spint bij dit soort gelken, gezien de reclames hier.

  1. Dus, laten we elkaar helpen minder randdebiel te zijn. Wij zijn namelijk allemaal onderweg om te worden wie wij zijn, Frits, Cozmic, Guido, moi.
   Want we staan op het punt te belanden in een oorlog van iedereen tegen iedereen, that is how the system works and wants.
   Be smart, stay out of it.
   De grootste angst van de psychopaten is dat wij, de mensen bij elkaar komen, en geloof me die angst is groter dan de angst die ons wordt opgedrongen.
   Vandaar dat ik steevast afsluit met de boodschap “STAY HUMAN”, want dat is al wat een mens werkelijk kan bezitten, jeZelf.
   En ben verheugd dat wij niet allemaal hetzelfde zijn, immers, er zou niets meer te leren zijn via de ander.
   De ander, die jouw andere IK is. Niet meer, niet minder, niet beter, niet slechter.
   Get Together.
   Zjoz.

  2. Cozzie de grappigste waanzinnig leukste Duitser “Am Telefon” van regionale radio zomer tv die ik ooit gezien heb!! wwwwwwwwoooooow gaaffffff haaaaaaaaaaaaaaah whoeppie, mijn dag ook weer goed……. Monika dit moet jij ook leuk vinden, Jenne gaaf en zeer interessant dat jij daar zo veel over weet, die oude stammen en zo en mogelijke migratie patronen en paden, andere tijden maar toch zo actueel, Willie is trouwens een ster in documentatie vinden en verzamelen, wat Willie een dag kan verzamelen aan documenten dat hou je niet voor mogelijk, zou zeker mijn super directie secretaresse zijn, ik snap die directeuren wel waar ze vroeger voor gewerkt heeft, ik kan mij herinneren een pdf dat ze me ooit toegezonden heeft, over rood harige royal merovignians in carolingische tijden, Willie heeft een neus voor de verloren antediluviaanse pré zondvloed overleveringen en documenten, met z’n allen zijn we hierooooh een research team, Jenne ik vond zo jammer dat Dawn indertijd hier gestopt isz, maar goed ze had het te druk met haar boeken schrijf toko en het legaat voor haar kinderen zoals ze aangaf, zo jammer, want Dawn past in dit antieke research Licht, nou jaaah de ouden mogen het doen, de jonkies hebben nog veuls te veel maatschappelijke verantwoordelijkheden, pijnlijk maar waar, en ik hang er maar zo’n beetje tussen in, tussen jong en oud, dom en slim, achterbaks of juist spontaan, laat mij maar op de grensgebieden staan, tussen het 1 en het ander, donker half schaduw en licht, dan maar liever half schaduw, tussen de wal en het schip leer je sterke benen krijgen door het voortdurend watertrappelen, ideaal voor ‘slacktivism’ dat is vertraagd ietwat inert activisme vastgebakken in geel bruine hoogovens slakken

   “Am Telefon” ;
   http://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_modalverben.htm

   Het Huis van Oranje niet uit David
   http://www.pentahof.nl/Brochures/660-Oranje-1.pdf

   Quote slacktivism; ” The act of participating in obviously pointless activities as an expedient alternative to actually expending effort to fix a problem. ”

   http://www.urbandictionary.com/define.php?term=slacktivism

  3. Hyper bedankt. Leuke site om oefeningen te doen.

   Nu heb ik toch het interview met Al Goooore gepost en die Frits heeft nog niet door dat er echt wel gesproeid en gevlogen wordt…pfff

   Maar goed, Zjoz heeft ook gelijk ieder op zijn manier, laat gaan, laat gaan. Man kann Leute nicht zu ihrem Glück zwingen…

  4. Tsja,

   Frits schijnt nog in de gelooffase te verkeren, dus weet het blijkbaar nog steeds niet.
   Ieder zijn/haar weg.
   Feit is dat we dagelijks vergiftigd worden, via de lucht, het water, het denken en ons voedsel.
   Vluchten kan niet meer.
   Sad.
   Zjoz.

  5. hey yo Cozmic! over dat der Fritz ras artiest Dingetje blijkt te zijn, of ik hem herkend had, nope, neeh dusz, moet je nagaan, ik had hem dusz niet herkend, geniaal over Kale Kano Hit, heb ik gemist want ik heb Veronica radio al jaren niet meer aan, echt briljant die Jood Dingetje, super begeleidend blaas orkest ook… en wat een Duits talent, ik trapte er in, vind hem naturel Duits overkomen, zo komt het over bij mij..

 20. Wel toevallig dan dat er een Frits voorbij komt die nog geen enkele reactie heeft gegeven maar wel een oordeel velt , met woorden als schild opgebouwd en normale mensen als vijand , je spiegelt wel heel erg vanuit jezelf of niet?Triest leventje?Of gewoon levens frustratie?Als je zo’n afkeer hebt van zoveel mensen waarom ga je dan gewoon niet?In plaats van je tijd te vergooien aan een reactie voor mensen die je helemaal niet zit zitten?Op een website die je niet zal aanspreken.Mvg Jasper.

 21. Ben de hele dag hyper alert geweest, kijk om hoog Sammy, naar de blauwe lucht Sammy, geen Chemstrails !

  Kauwe zuid ooster Wind, heel ongewoonlijk, meestal is deze Wind warm.

  Nog nooit zo’n rot weer mee gemaakt hier, hoop dat we nog een beetje zomer krijgen.

  Normaal hebben we hier in het najaar nog een zogenaamde Indian Summer, hoop dat die ook weer komt, die ouwe Hopi Indian, de Rainbow dancer, met Kokopelli voor de vruchtbaarheid, met de Sunface meisjes.

  1. Ja Jenne, en hier brengt de Noorderwind regen, weird, niet?
   Nooit meegemaakt, maar sinds 2 jaar regelmatig.
   Wellicht zijn de polen al omgedraaid?
   Who knows?

   Zjoz.

  2. Zjoz, hier heb ik ook al over nagedacht…het wordt kouder, in welke richting bewegen we ons?
   Aan de andere kant (geo-engeering, haarp) is het zo dat men blijkbaar de polen liever ijsvrij wil hebben wegens grondstoffen en hiervoor wordt het warme water van de jet-stream afgevoerd richting zuidpool ipv naar Europa te stromen. Betekent: koude zee maakt koud landklimaat en bij de polen smelt het ijs…

  3. Hoi Monika, ik weet het ook niet, maar ik zie wel dat mijn eten voor het komende jaar niet groeiende is.
   En dat heb ik na 40 jaar moestuinieren nog nooit meegemaakt.
   Geen bijen, wespen hommels etc.
   Transformatie, mooi gezegd, maar waar naar toe?

   Stay Human, lief,

   Zjoz.

  4. Zjoz,

   inderdaad weinig insecten, het enigste waar het nog lekker zoemd is in de bloeiende linde boom.

   Alles is laat, ook de kruiden en wilde planten, is dit misschien de rede voor de insecten, ze werken allebeide met de zelfde natuur klok.

  5. @Jenne.Misschien is het zo dat juist die ouwe Hopi Indiaan die de blauwe katchina voorspelde en als voorloper van planet X zag ,daarmee ook de huidige stevige verandering in een visioen kreeg te zien.Kan het daar mogelijk mee van doen hebben?Ben je op de hoogte van de legende van de Hopi en planeet X?

  6. bij mijn tweede bezoek aan noord Amerika op de motor over de 66, dwars door de states, ook een bezoek aan de HOPI indians gebracht, wel heel toeristies, maar toch diep binnen in merk je dat het heel oud is, ben van af dat moment allerlei Kokkepelli’s gaan verzamelen, heb ook een Kathschina, in Zilver, en the Rainbow man, ben een beetje op de hoogte van hun verhalen, een soort Indiaanse Enkhuizer almanak, ’t kan vriezen het kan dooien.

 22. Vandaag volop chemtrails te zien (vanmorgen) ze hebben in het hele luchtruim een wirwar van strepen getrokken welke langzaam uitwaaierden.Mijn luchtwegen zijn lichtelijk geirriteerd en ik heb gezien dat verschillende mensen regelmatig moesten hoesten op straat.Ik heb het idee dat ze juist de week-enden uitkiezen om zoveel mogelijk dagjes -mensen te bereiken, maar die gedachte kan ontstaan uit het feit omdat ik die hele elite-top totaal niet vertrouw. Dat kan mijn perceptie beinvloeden in deze.Toch opmerkelijk , mensen als je wat ziet breng verslag uit a.u.b.

  1. Tja, nou hadden we de hele tijd een dak van wolken boven ons hoofd en vandaag is er meer blauw dan grijs te zien en ja hoor…chemtrails.

   Dat veel mensen ‘ziekjes’ zijn kan ook aan een tekort aan vit D3 liggen. Omdat er lang geen zon meer was, zijn de meeste mensen waarschijnlijk aan de lage kant van vit D3. Iedere dag 20 min bloot in de (middag)zon, zou helpen. Maar er is haast geen zon dus…

  2. @Jasper. Hier in Den Helder ook een wirwar van chemtrails!!

  3. Dank jullie voor de reacties!Zou ook kunnen monika daarom liet ik het al open die uitkomst , maar toch moest ik me even beheersen om niet echt pissig te worden toen ik al die chem-trails zag. Maar ik dacht eraan dat dat niet de juiste frequentie is
   en met kwaadheid verander je geen vijandig systeem daarmee versterk je het juist.Alleen gerechtigd handelen en de waarheid openbaren zal ons kunnen bevrijden.Samen zijn we sterk!

  4. Zag gisteren (29 juni) het weerbericht op tv, weet niet meer of het NOS of RTL was, maar de weerman had het in het noorden van het land over veel vliegtuigwolken. Opvallend….

  5. Jasper, ja ik ken het, op sommige momenten moet men zich weer ‘relativeren’ 😉
   In de nabije toekomst zullen we waarschijnlijk weer 2 groepen hebben net als bij de kernenergie, voor of tegen chemtrails.

   Een belangrijke vraag is dan, verandert het klimaat omdat het een natuurlijk proces is of wordt het verandert door toedoen van…
   Als men in het verhaal van de natuurlijke of co2 klimaatverandering geloofd, zal men misschien vóór chemtrails zijn, gelooft men er niet in dan is men tegen, of zo iets dergelijks…groetjes Monika

 23. Natuurlijk zeer verwerpelijk, maar het verbaasd me niets, zeker als je weet wat er in het verleden al verzonnen en uitgevoerd is om de mensheid en het leven op aarde om zeep te helpen.

 24. Wat ik nu weet is dat nano-aluminium deeltjes zorgen dat ons lichaam bijna geen calcium, fosfor en vitamine D meer kan opnemen. Dit spul zit ook in onze deo artikelen en wasmiddelen. Maar ook in alle injecties o.a. in vaccins. En in onze dagelijkse voeding wordt bewust de vitamines en mineralen gereduceerd tot bijna nul, vooral het mineraal magnesium. Dit zorgt ervoor dat iedereen klant wordt bij de farmaceutische bedrijven en dat tevens bijna niemand zelf kan/(mag)meer na kan denken en het enkel in hap klare brokken aangeleverd moet krijgen om iets te kunnen begrijpen. Met andere woorden zorgen dat de hele wereldbevolking volgzame en brave zombies worden.

  1. Dan heb je niet goed gekeken, want het eind van de dag was het weer zover helaas (in het noorden).

 25. Gisteren 07/07 en vandaag 08/07 heldere blauwe lucht geen chemstrails.
  Wel vreselijk warm 40° in de schaduw !
  Mijn tomaten hebben een spurt in gezet !

 26. Was al voorzegd:”…de tijd dat de ene mens over de andere mens heeft geheerst tot diens nadeel”.(Prediker 8:10), maar er is hoop:”…úw(God) gramschap kwam,…en de bestemde tijd om…aan die uw naam vrezen..hun beloning te geven, en om hen de verderven die de aarde verderven.(Openbaring 11:18)De Formeerde van de aarde:”die haar stevig heeft bevestigd,die haar niet louter voor niets heeft geschapen,die haar geformeerd heeft om ook bewoond te worden…”(Jesaja 45:18).

  1. Mooie naam, Graziella…. voluit is het Grazia of in het Engels Grace. Dat betekent Genade… In de bijbel staat daar een hele mooie tekst over

   2 Korinthien 12:9

   “Mijn genade is voor u genoeg, want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht. Daarom zal ik veel liever roemen in mijn zwakheden, opdat de kracht van Christus in mij komt wonen.”

   Ik vind het een prachtige tekst….. het gaat over overgave en volledige acceptatie wie je bent…. De Kracht van Kwetsbaarheid!

 27. De criminele activiteiten van de regeringen is verbijsterend.
  De regeringen slagen erin om dit buiten de publiciteit te houden.
  Chemtrails werken niet remmend op de opwarming van de aarde. Ze werken wel vernietigend op plant- en dierenleven. En creeren “superbugs”.

  Dr. Blaylock sprak veel over Aluminium, maar Barium is eigenlijk nog veel giftiger. Barium is radio-actief en zeer kankerverwekkend. Barium atrofieert de thymus en het beenmerg (je immuunorganen). Hierdoor kun je niet meer voldoende (of geen) witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor Kanker volgt.

  Ik ben al langer op de hoogte van deze chem trails en ook de toxiciteit van vaccinaties (ook stoppen ze barium in vaccinaties).
  Ik heb me erop toegelegd om uit te vinden of er een stof is die barium in het lichaam ontgift. En ik denk dat ik die heb gevonden. Dat is namelijk koper. Maar dan moet je de pure koper hebben, niet zoals dat tegenwoordig gemixed wordt met zware metalen. Dus antiek koper of koper nuggets. Een kopernugget in een glas water en je hebt gezond drinkwater! Een kopernugget op je lichaam, tegen het kankergezwel, en het verdwijnt.

  Het mechanisme werkt als volgt: Koper geeft het lichaam koper-ionen, benodigd voor de aanmaak van gezonde bloedlichaampjes en-enzymen. Een kankerpatient heeft een copper-depletion. Helemaal geen koper meer, want de koper in het lichaam is opgebruikt bij de ontgifting van b.v. barium of aluminium. Wanneer het lichaam weer de beschikking krijgt over koper, ontgift het zich: het immuunsysteem herstelt zich; de thymus en beenmerg leggen weer weefsel aan. De stamcellen zijn hierbij betrokken.

  Dit was mijn reaktie,
  A. Bannink,
  paranormaal genezer

  1. dank je voor de tip. waar kan je antiek koper of koper nuggets kopen.

   warme groet
   Annet

  1. Ik ben op zoek naar informatie over de demonstratie a.s. zondag in Den Haag. Googelen brengt mij niet verder. Het lijkt alsof info is verwijderd op internet. Kan iemand mij helpen?

  2. we gaan met zń allen braaf weken van tevoren toestemming vragen om een rondje in de stad te mogen lopen, lees ik op feeksboek, het moet niet gekker worden, heeft een demonstratie dan nog enige zin? de haags noord koreaanse burgermeester op lange poten, geeft op commando, met links rechts marcheren pijltjes, op je dombofoon aan, welke straat je in moet lopen… hoeveel vaccinaties heb je dan voor je derde levensjaar gehad, als je dit normaal vindt? tegelijkertijd zie ik vanavond tijdens mijn fiets rondje tot mijn verbijstering dat er voor de verandering iets in het plaatselijke parkcentrum is georganiseerd, met veel kleine partytenten, een groepje vrouwelijke kleuters van ten hoogste 11 jaar ziet hier aanleiding toe om het adolescenten weekend groepsgedrag van een 16 jarige voor het eerst uitgaander in centrum zonder begeleiding te gaan simuleren, zonder begeleiding, om 9 uur ’s avonds over straat, daar waar het vanwege de donkere locatie zonder aanpalende aangrenzende bewoonde woningen bekend is dat er na tienen regelmatig veel bezopen ellende gebeurt, een klas van een stuk of 10 uitgelaten kleuters, wat voor ouders zijn dit? wat zit er in het drinkwater, het scrotum van mannetjes zakt nauwelijks of niet meer in hoor ik op alex info radio en de dames staan vroegtijdig strak van de hormonen in ons drinkwater…

  3. Hoi Hyper e.a.,

   Volgens mij is de grootse reden van het lethargisch gedrag de vergiftiging van lucht, water en voedsel, media, farma etc. die al generaties voor een degeneratie van onze hersenen veroorzaakt.
   De meeste mensen zijn slachtoffer hiervan, en lijden aan een permanente hersenbeschadiging.
   Je zou dus kunnen stellen dat wij allemaal in een psychiatrische samenleving leven.
   En een gek weet niet dat hij gek is, anders zou deze er wel iets aan doen.
   Dit noemt men dus be-schaving, de Mns; afgeschaaft en afgeschaft.
   Went er maar alvast aan, het begint nu pas…..

   Stay Human, if possible,
   Groet, Zjoz.

  4. Hyper, we zijn al lang monddood gemaakt, het is eigenlijk al klaar. Dit pikken, of verzet/ongehoorzaam en dan bij het grootste deel van de bevolking. Het liefst in heel Europa, en de rest van de wereld 🙂 Dat kan snel gaan maar het kan nog vele jaren duren. Ondertussen ‘Rette sich, wer kann’ denk ik dan maar…

   Zjoz, het degeneratieproces van de mens, heel triest want zo waarneembaar.

 28. 10-tallen jaren geleden hebben nagenoeg alle aanwezigen tijdens een Bilderberg-conferentie zich uitgesproken over de toename van de wereldbevolking met bijbehorende zaken als voedselvoorziening, gezondheid, enz. de uitspraken over aanpak van deze “problemen” liepen uiteen van stationair tot “90% uitroeiing” van de menselijke soort. en zie hoever de opvolgers van de destijds aanwezige elite is gevorderd. er is en blijft ge-engineerd en getest worden op meerdere fronten (voedsel, water, lucht), maar ook worden mensenrechten gesnoeid, verdraaid, gedumpt. op zich niets nieuws want dat vindt al eeuwen lang plaats. de snelheid waarmee het de laatste decennia wordt losgelaten op de wereldbevolking is zeer verontrustend. het doel is onduidelijk; of weet de elite iets bijzonders dat de massa beter niet kan bereiken? het kan niet alleen wereldheerschappij zijn, zoals de NWO al lange tijd nastreeft. dat is te simpel, er moeten haast wel meer grote belangen meespelen. benieuwd wat er de komende jaren allemaal boven komt drijven aan manipulaties en intriges. vast meer dan de twin-towers, chemtrails, volksopstand in noord-afrika en midden-oosten, etc.

 29. Schrikbarend en verontrustende informatie…..wij zijn zelf een groep begonnen om de mensen wakker te maken tegen deze “shit” en hoop dat er gauw een einde aan komt…

  mvg A. Meester

 30. ik weet het al jaren, ze zijn al jaren hiermee bezig: rond de 50 jaar. maar tot nu toe wilden de mensen het niet weten.
  ik ben blij dat ze het nu toegeven. ik denk dat het ook komt door internet berichten. nu kunnen ze er niet meer onderuit een worden ze gedwongen om de waarheid te vertellen.

 31. Wat de mens uitzendt, zal hij tevens zelf ontvangen.
  Zolang de mens gebruik blijft maken van zaken zoals Roundup en kernenergie, zal Chemtrails ook niet verdwijnen.
  Karma?
  Onkruid verdelging voor mens en natuur.
  Hoeveel mensen zijn er nou daadwerkelijk die voor 100% duurzaam met de natuur (= ook zichzelf bezig) zijn?

  1. Somberheid of realiteit?
   Gemak dient de mens? Verpakkingen, plastic, papier/ boomkap, verwoesting van de regenwouden, gif uit papierindustrie en katoen industrie, conserveringsmiddleen, magnetronmaaltijden/ voer, mobieltjes, auto’s, schoenen, tassen, prullaria, drijfgassen/ deo’s, wasmiddelen, fracking, gootsteenonstoppers, mierenpoeders etc. etc. etc. Het is toch echt de mens die dit mogelijk maakt. Waaronder dus ook de chemtrails.
   1 vinger naar de ander, = 10 naar mezelf. Inderdaad zolang we zelf niet kunnen veranderen, kunnen we dit ook niet van anderen eisen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.