Advertentie

De leugens en de 5G-zendmastbranden..!


x

De leugens rond de 5G-zendmastbranden

2020 © Nils | deze versie WantToKnow.nl/be
x

Volgens onze reguliere leugenpers, zijn er de afgelopen weken zeventien zendmasten in brand gestoken. Premier Rutte sprak er schande van. De minister van Justitie was volledig van slag.. Zoals dat met propaganda gaat, weet men al gelijk waar we de daders moeten zoeken en waarom ze het gedaan hebben. Dat heet de formule van de vijf W’s.. Bij een goed propagandaverhaal vertelt je gelijk Wie het gedaan heeft, Wat er gebeurt is, Waar het gebeurt is, Wanneer het gebeurt en Waarom het is gebeurd. Dus:

Foto 1: Op voor- en achtergrond de twee zendmasten op het dak van Q-Park – Amsterdam Westergasfabriek

Wie: Complotdenkers

Wat: 2/3/4G-zendmasten in brand gestoken (geen enkele 5G-mast)

Waar: Overal in het land

Wanneer: Recente golf van branden, laatste paar weken

Waarom: Complotdenkers zijn tegen 5G

Je ziet al gelijk dat het verhaal niet klopt want er worden 4G-zendmasten in brand gestoken in plaats van 5G. Deze masten staan er vaak al jaren. Dat het overal in het land gebeurt, wijst op een georganiseerd karakter. Zou er een bende 5G-ers achter deze golf van aanslagen zitten? Of gaat het om de overheid die weer eens een verdeel-en-heerscampagne voert? Daarover het volgende verhaal:

Laten we eens naar één van die ‘branden’ kijken op het dak van een parkeergarage bij de Westergasfabriek in Amsterdam-West. Daar zou men één zendmast in brand hebben gestoken en een poging hebben gedaan bij een tweede. In de leugenpers kun je het verhaal nalezen: HIER

Vijf dagen na de brand, toen ik er voor het eerst van hoorde, ben ik onmiddellijk naar de parkeergarage gegaan om poolshoogte te nemen. Op het dak vond ik de twee masten, waarbij degene op de achtergrond in brand zou zijn gestoken. De poging tot brandstichting bij de voorste schijnt te zijn mislukt. (zie foto 1)

En dan zijn er ook beelden te zien. Deze beelden zijn uitgezonden in een aflevering van Opsporing Verzocht. En let op: interessant zijn vooral de beelden op het dak tussen 1:10 en 1:15.

Wie goed naar de foto’s kijkt kan constateren dat de zenders en zendapparatuur niet nieuw zijn en dus niet in de tussentijd van vijf dagen zijn vervangen. Dat zou ook wel wat snel zijn: politieonderzoek, inventarisatie schade, bestellen nieuwe apparatuur en vervolgens installeren apparatuur en bekabeling. Er was ook geen enkel spoor van brandstichting te ontwaren, nergens was iets zwart geblakerd en na vijf droge dagen rook het niet in het minst naar brand. De witte kasten zijn gewoon nog wit en het mos groeit nog tussen de stenen. Beetje vreemd toch, als je twee jerrycans benzine bij je hebt..?!

Laten we nu de beelden bekijken van de ‘brand’ bij Opsporingverzocht:

Beelden van de ‘brand’, zichtbaar in de linker cirkel (Bron: Beelsdfragment Opsporingverzocht)

Wie naar de beelden kijkt ziet in de linker cirkel vlammen bewegen. De locatie van deze cirkel is de plek van de foto 5. (zie hieronder) Opvallend is dat in het fragment, de telecomapparatuur zich niet bevindt op de plek waar de ‘brand’ woedt. De brand in de cirkel woedt duidelijk links van de apparatuur, op de voorgrond van de foto’s 4 of 5. En wie de beelden ook goed bekijkt -een aantal keren- bemerkt dat het zeer waarschijnlijk om animatiebeelden gaat..! De ‘brand’ op het dak met de ‘reflectie’ tegen de zijkant van de witte apparatuurkast maakt een gephotoshopte indruk.

Volgens ‘Opsporing Verzocht’ werd de brand
pas na een uur (??) ontdekt.
Dat zou simpelweg betekenen, dat de brand
ruim een uur gewoed zou hebben…!?
x

foto 4 en 5

De branden rond 5G zijn dus vaak nep of worden aangestoken door onze eigen overheid. Politie en openbaar ministerie in Nederland zijn gecorrumpeerd geraakt. We zien de organisatie “Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding” weer opduiken en dat is de organisatie die waarschijnlijk deze ‘terreurgolf’ heeft bedacht en in scene gezet. Het is natuurlijk diep triest dat media en overheid zich hiervoor lenen. Ze zouden er in ieder geval eens dieper in kunnen duiken. Want als ik op onderzoek kan gaan, kunnen zij dat toch ook..?

Het enige wat wij nu kunnen (blijven) doen, is onze plaatselijke en landelijke politici laten weten dat we hier niet van gediend zijn. Heb je reacties op dit stuk, stuur ze naar graafvanholland@outlook.com

* * *

 

4 gedachten over “De leugens en de 5G-zendmastbranden..!

  1. Wat een BS, elke zendmast heeft wel een camera staan, zodra er wat gebeurt, komt de politie: ze zijn ieder geval niet op straat! Hoe kan je die zwarte mannen herkennen? Dank je wel gemene acteurs, Shame on You.! Beken, dan doe je goed voor de mensheid!!!

  2. Het is zoals ook nu, vaak: probleem, reactie en dan OPLOSSING. jaja, het is de bedoeling dat we letter-lijk, lees lieder-lijk, oplossen.
    Wie roverheden vertrouwt mag hier ook een reactie plaatsen. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.