Advertentie

Demmink-affaire staat op ontploffen! Maarr..


De Amerikaanse diplomaat Richard W. Carlson, tevens oud-ambassadeur, doet nogal een uitlating.. Niet alleen voor een diplomaat, die normalerwijze vrij neutraal hun woorden kiezen, maar ook als mens, waarbij hij zich uiterst kwetsbaar heeft opgesteld.. Lees het onderstaande nieuwsbericht, o.a. gemeld door het Katholieke Nieuwsblad (KN). Een onzichtbare bom onder de Haagse politiek..??

x

Opstelten Demmink

x

Amerikaanse diplomaat in interview:
x

‘Demmink affaire staat op ontploffen’

 2015 Katholiek Nieuwsblad/ deze versie WantToKnow.nl/.be

x

Richard Carlson laat weinig niet besproken in zijn aanklacht tegen de Nederlandse staat rondom de Demmink-affaire.
Richard Carlson laat weinig niet besproken in zijn aanklacht tegen de Nederlandse staat rondom de Demmink-affaire.

De Amerikaanse diplomaat en oud-ambassadeur Richard W. Carlson schrijft in een opiniebijdrage een -laten we het voorzichtig zeggen- nogal heftig artikel op ‘TribLive’, de website van de Amerikaanse krant de Pittsburgh Tribune-Review, onder de titel: ‘Schandaal in Den Haag’. Carlson wijst in dit stuk tevens op de de verheven juridische doelstellingen waarmee het Nederlandse ministerie van Justitie zichzelf werelwijd aanprijst. Eerder liet ook de Amerikaanse diplomaat Anthony Salvia zich al in een opiniebijdrage vernietigend uit over de wijze waarop Nederland de affaire Demmink behandeld heeft.

Of, zoals hij het keihard en direct verwoordt: “We spreken over een ministerie dat tot voor kort geleid werd door een beweerdelijk seksueel roofdier – Joris Demmink. Een belangrijk politiek schandaal staat op ontploffen in Nederland. Het verhaal erachter is zo smerig, en de Nederlandse inspanningen, deze blubber toe te dekken, zo energiek, dat het breed openbreken ervan tot gevolg zou kunnen hebben dat het Internationale Hof van Justitie, het belangrijkste juridische orgaan van de Verenigde Naties, Den Haag moet verlaten.”

Carlson gaat verder in zijn artikel: “De kalme, kalende en bebrilde vrijgezel was secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie en chef van de Nationale Politie tot hij op zijn 65e met goudomrand pensioen ging, en tijdens een copieus diner ook nog eens alle lof toegezwaaid kreeg, pas vier maanden geleden. Dertig jaar lang was Demmink een van de hoogstgeplaatste juridische ambtenaren van Nederland, een perfecte plaats vanwaar hij zijn beweerdelijke hobby jongens te verkrachten geheim kon houden, soms als deel van een georganiseerde groep van EU-pedofielen.

“Demmink is echter een vriend van de machtigen, inclusief de Nederlandse koninklijke familie. De persoonlijke advocaat van de Nederlandse koningin Beatrix is nauw met Demmink bekend.
Zij moeten wel op de hoogte zijn van de gedetailleerde beschuldigingen die teruggaan tot de jaren negentig, toen Demmink werd beschuldigd van het verkrachten van een 14-jarige dakloze jongen in Turkije.”

Een resolutie die in behandeling is op Capitol Hill en gesteund wordt door Congreslid Joe Pitts, de ervaren senator van Pennsylvania, wil voorkomen dat Demmink ooit nog voet zet in de VS en wil het Internationale Hof van Justitie uit Nederland weg hebben. Demmink is echter een vriend van de machtigen, de Nederlandse koninklijke familie daarbij inbegrepen. De persoonlijke advocaat van de Nederlandse koningin Beatrix is nauw met Demmink bekend. Hij en de koninklijke familie moeten wel op de hoogte zijn van de gedetailleerde beschuldigingen die teruggaan tot de jaren negentig, toen Demmink directeur-generaal was van Internationale Zaken en Immigratie voor Nederland, en hij beschuldigd werd van het verkrachten van een 14-jarige dakloze jongen in Turkije.

Demmink wordt ervan verdacht het jarenlang voorzien te hebben op arme en dakloze jongens in Nederland en andere EU landen, in het bijzonder Turkije, waarbij hij de macht en faciliteiten van zijn elitaire ambt – limousines, lijfwachten, chauffeurs en politiemensen – inzette om jongens te krijgen voor seksueel gebruik. Er zijn enige indringende oproepen geweest tot een onderzoek naar Demmink, daarbij inbegrepen een resolutie van meerdere pagina’s die de VS oproept het Internationale Hof van Justitie weg te halen uit Den Haag. De resolutie is een catalogus van verschrikkingen, met details over de beweerdelijke verkrachting van drie jongens.

Een verklaring op video van de Turkse politieman Mehmet Korkmaz, die belast was met de veiligheid rond drie van Demminks bezoeken aan Istanboel tussen 1995 en 1997, stelt dat hij het bevel had gekregen jonge “straatjongens” op te pikken en die naar Demmink te brengen voor misbruik. De Nederlandse ambassade in Washington zegt dat er voor geen van deze beschuldigingen bewijs bestaat. Dat is niet verrassend, omdat noch de jongens, noch de politieman, noch mensen van Interpol ooit door de Nederlandse autoriteiten gehoord zijn”, aldus Carlson.

Kijk naar de ‘stand van zaken’ zoals de zaak Demmink ervoor staat, volgens een verslag van onze collega’s van WeAreChange, in een interview met minister van Justitie, VVD-collega van Demmink, Ard van der Steur.

xhttps://www.youtube.com/watch?v=7l-SotUBrow

Demmink uitsnede

x

We kwamen zojuist het onderstaande interview tegen van Adam Curry met Micha Kat. Donderdag 10 juli 2008 was Micha te gast bij het programma van Adam Curry ‘Your Wake Up Call’. Tussen mei en september 2008 het ochtendprogramma van Arrow Classic Rock, gepresenteerd door Adam Curry en Alexander Stevens. Het programma richtte zich op de serieuzer politieke onderwerpen die nergens anders behandeld worden. Sommige overheidsinstellingen weigerden met ze te praten omdat ze te kritisch zouden zijn.

In deze uitzending van 10 juli werd gesproken over de affaire Joris D. hetgeen veel stof deed opwaaien. Na afloop van de uitzending zou er een podcast online komen, tot onze grote teleurstelling kwam deze echter niet online. Adam curry plaatste het volgende bericht op http://yourwakeupcall.hyves.nl

‘Arrow kan vanwege juridische redenen de podcast van vanmorgen niet online zetten. Morgen zullen we het daar uiteraard uitgebreid over hebben. We zijn natuurlijk maar een kleine club met gelimiteerde middelen, maar we blijven volhouden! Kan me bovendien nauwwelijks voorstellen dat er niet geen arrowheads zijn met wat ‘Link love’ voor diegenen die het gemist hebben.’  

Op maandag 1 september 2008 werd de show compleet onverwacht geschrapt.

77 gedachten over “Demmink-affaire staat op ontploffen! Maarr..

 1. Den Haag staat op de grond van de afgrond, simpel. Niet meer en niets minder.
  Vieze oude stinkende sokken komen steeds meer en meer uit de kast.. dachten ze nu echt overal mee weg te komen en ons een knol voor een limoen te verkopen? Nou.. dacht het niet m e e r !!
  Als het meezit klapt de hele t….zooi uit elkaar, en dat zal de bezem weten
  Stoffige zaken zullen worden afgenomen met de ZEEM DES WAARHEID

  1. Het probleem zit niet zo zeer in Den Haag, maar bij de nazi’s en landverraders die die nazi’s aanhangen, in het bedrijfsleven. De NWO/Agenda21 die nu geloof ik Agenda30 heet, het wordt maar uitgesteld en vooruit geschoven, hun verlanglijstje maken die big heads een Agenda van, is alleen in het voordeel van die multinationals. En dan op een toon waarvan suggereert dat er tegen in gaan zinloos is,
   zoo de baas zijn ze, o zo! De kleuters. Den Haag moet het volk via misleiding naar hun eigen ondergang leiden. Moet van die nazi’s. Het zijn psychopaten. Ik hoop dan ook dat ze in Den Haag snel de boel open en bloot op tafel leggen. Dat landverrader Wilders het hoogst in de peilingen zit en politicus van het jaar gekozen is zal net zo goed een leugen zijn. Liegen kunnen ze als de beste, manipuleren van de media is hun core business. Ze manipuleren al vanaf de jaren ’80, toen de commercieele televisie met veel bombarie en tam-tam over alles en iedereen heen begon te walsen, mensen dom houden, zakken leegschudden, veel blerren weinig wol. The American way zijn we nu wel klaar mee.

 2. Als op Juridisch gebied de zaak van hiaten aan elkaar hangt, wat komt er dan nog ooit nog van eenn veroordeling terecht ….en voor wat het Hoge Gerechts Hof in DH, dat maakt niet uit waar dat staat, de elite is overal hetzelfde en gebruikt pedofilie om hun bestuurders onder dwang te houden. Demmink dekt al dit soort mensen in ……dus zullen zij ook hem beschermen ….

 3. Het verbaasd mij ten zeerste dat den hr Demmink nog niet bij zijn voorvaderen vergaderd is geworden! Zeker gezien het fijt dat er gekroonde koppen bij gemoeid zijn. Maar wat nog niet is, kan natuuuuurlijk nog komen en ik verwacht dit op het moment dat den hr Demmink kleur zal moeten bekennen!

  1. Ik denk dat er heel wat politici zijn en ander gespuis is dat maar al te graag ziet dat Demmink zo snel mogelijk een natuurlijke dood sterft, dan is dat hete hangijzer tenminste van het toneel verdwenen. Een deel van dat gespuis zou Demmink maar wat graag een ‘handje helpen’ om ‘naar de andere kant’ te komen, maar ze snappen dat de geijkte manieren zoals gezelfmoord worden, remmen van de auto die niet werken, enz. te opvallend zijn in deze zaak, het zou er alleen maar voor zorgen dat de mensen die nu de doofpot al doorhebben, meteen daarna naar de schuldigen van dat ‘ongelukje’ gaan zoeken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar wie weet bedenken ze wel een ultieme oplossing voor alle belanghebbenden, waarbij wij als burger natuurlijk niet als belanghebbende worden gezien, snap je?

 4. Sinds kort het boek “Mind Control” aan het lezen van Quasimodo waarin hij het verhaal van Brice Taylor heeft vertaald.
  Als dit op waarheid berust, dan lijkt het er mij op dat Joris Demming geofferd wordt als afleiding……

  1. Dit boek staat hier in delen op de site Raymond; voor mensen die het willen weten.

  2. Hallo Raymond,
   voordat ik aan de vertaling van het boek van Brice Taylor begonnen ben, heb ik mezelf goed ingelezen in deze materie en ik kon niet anders als met tranen in mijn ogen concluderen dat het hier om feiten gaat en dat deze moedige vrouw haar verhaal niet uit haar duim gezogen heeft. Sinds het verschijnen van mijn boek Mindcontrol ben ik zelf in contact gekomen met diverse vrouwen EN mannen die hier in Nederland misbruikt werden door onze eigen regering, via exact dezelfde modus operandi als welke Brice Taylor beschrijft.
   Als je het boek uit hebt, moedig ik je aan een ongezouten recensie op http://www.pumbo.nl te plaatsen. Ik zal hem doorlaten, want zoiets komt altijd ter keuring bij mij terecht. Tot dusver heeft nog niemand het aan gedurfd om een recensie te schrijven. Ik zie jouw mening graag tegemoet.
   Quasimodo
   Voor iedereen die dit boek zoekt, het staat voor een groot deel hier verderop op deze site onder gezondheid en dan bij mindcontrol.

 5. alles moet aan het licht komen wat de consequenties ook zijn
  alleen door de angst daarvoor laten we ons manipuleren
  ik stuur liefde licht en dankbaarheid naar alle partijen
  en heb alle vertrouwen in een rechtvaardige uitkomst

 6. In het najaar van 2012 is er in Washington DC een hoorzitting gehouden geïnitieerd door de Helsinki Commissie onder leiding van Christopher Smith. Tijdens deze hoorzitting hebben een aantal slachtoffers van Demmink en hun advocate Adèle van der Plas een getuigenverklaring afgelegd. Smith heeft later de resolutie opgesteld die aan het congres is voorgelegd. Een enorme veenbrand dreigde op te laaien.

  Rond dezelfde tijd is Demmink benoemd en heeft een bestuurspositie binnen deze Helsinki Commissie gekregen. Daarna hebben we niks meer van deze resolutie vernomen. Brandje geblust.

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/bizarre-benoeming-demmink-in-ned.html

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/demmink-uit-helsinki-comite.html

 7. ooowww dit zijn figuren uit de kennissen kring van fam Poot, oftwel lobbyfiguren.

  En met hoogstwaarschijnlijkheid gaat het niet om Demmink, maar om een bepaalde internationale rechtbank bvan NL te ontdoen.

  In een eerdere sistuatie had deze man een zelfde verhaal aangevuld met het verhaal over de rechtbank die Nederland zou moeten worden ontnomen.

 8. Kijk eens wat dieper in persoonlijke achtergrond!!!!

  Inderdaad, die Carlson is niet echt ehh.. “top of the foodchain”. Zijn ambassadeurschap van de Seychellen onder de oude Bush duurde maar een jaar (’91-’92) en verder heeft die fat fuck vooral zijn sporen verdiend in de propaganda (zeg maar CIA), de communistenvreterij en recentelijk de oorlogshitserij tegen Iran. In al deze baantjes was hij overigens niet bezig met waarheidsvinding of informatievoorziening, maar met propaganda van de laagste soort.

  Carlson was iemand die bijna zijn hele werkzame leven heeft geprobeerd namens de fakking CIA de publieke opinie in andere landen te beïnvloeden. Een erger reptiel is bijna niet denkbaar, maar de complottertjes, die de rest van de dag huilie doen over MKULTRA en overheidscomplotten werken nu ineens met zo’n figuur samen? Argh.

  Overigens is deze tekst niet van mij, maar een persoon die zich verdiept in achtergronden van bepaalde personen!!!!

  De laatste drie regels van de tekst lijkt mij niet zo n verkeerde opmerking, waarom zijn jullie kritiekloos in personen die in het anti Demmink zitten?????

  1. Oké Flip, dan pakken we na Demmink deze Carlson aan, maar voorlopig maakt hij zich zeer gedienstig om een rotte plek (Demmink) uit de samenleving weg te snijden, doet hij toch nog iets goed, of niet dan?

   Of is Flip in dienst van het pedofiele schorem dat bang is dat de deksel van hun gore doofpot wordt gerukt en het hele stinkende zooitje wordt onthuld?

  2. lijkt mij niet gezond in het verhaal, waardoor je vervolgens makkelijker kan worden weggezet.
   Je moet het zo zuiver mogelijk houden.

   “”Of is Flip in dienst van het pedofiele schorem dat bang is dat de deksel van hun gore doofpot wordt gerukt”””

   Er simpel dit soort opmerkingen, schijnbaar is je denk patroon heel erg bekrompen

  3. Als mijn denkpatroon heel erg bekrompen zou zijn, dan kwam ik niet op dit soort websites om dit soort artikelen te lezen en om dit soort reacties te schrijven. Als mijn denkpatroon werkelijk bekrompen zou zijn, dan geloofde ik niets van de beschuldigingen aan het adres van Demmink, dan zou ik politicus zijn geworden, dan likte ik de hielen van iedereen die zegt het beste met de samenleving voor te hebben (daar zelfs een eed voor heeft afgelegd!), maar exact het tegenovergestelde doet.

   Blijkbaar heb je schoften nodig (Carlson) om schoften hun verdiende loon te geven, vergelijk het met bv de moorden in het criminele circuit, blijf er bij uit de buurt zodat je geen verdwaalde kogel door je kop krijgt en zij ruimen zelf een groot deel van de criminelen op.

 9. Als oud politieman heb ik mij steeds verwonderd, toen ik bij jeugd en zeden werkte, dat diverse wetten, m.b.t. incest, pedofilie etc. nooit goed over de vloer kwamen, danwel afgezwakt ( zodat er nauwelijks mee te werken viel) werden aangenomen. Ik heb dan ook diverse malen geopperd dat er op het ministerie van Justitie (toen) iemand dit kon torpederen of afzwakken. Nu is duidelijk WIE dat was.
  Fijn meneer Demmink, dat u ervoor gezorgd hebt dat de rechtsgang, een linksgang werd, met name in zaken waar u ook in roerde, hetzij dan op een FOUTE manier. ZELFBESCHERMING noemt men zoiets. Ik weet wel een straf voor jouw soort !!

  1. Als journalisten maar eens uit de school durven klappen. Een artikel op internet over Donald Trump, Marie Le Pen, Filip de Winter en Geert Wilders, de raddraaiers en volksmenners die de media bespelen en liegen dat ze barsten is niet meer te vinden. Nu is het aan de andere parlementariers en aan journalisten om die buikspreekpoppen te ontmaskeren. Komt Marie Le Pen wel in talkshows waar ze van alle kanten bestookt kan worden met vragen waar ze zich niet uit kan praten, zoals Wilders, die zie je ook nooit bij Pauw, ook nooit bij Pauw en Witteman. Bang om met een mond vol tanden te zitten want uiteindelijk moeten ze alleen maar een boodschap over brengen.
   Daarom vallen ze zo door de mand die simpele zielen, bij een serieuze talk show.

 10. Kijk hier maar eens verder, nog meer verstrengeling en vuile zaakjes die het licht niet kunnen zien. De heren dekken elkaar van links tot rechts. Ga vervolgens op basis van deze namen het pad nog maar eens terug, je zal dan concluderen dat Nederland toch gewoon een bananenrepubliek is.

  Pieter Kalbfleisch heeft als voorzitter van het NMa-bestuur in 2005 of 2006 een betaalde opdracht verstrekt aan de corrupte rechter Hans Westenberg ‘voor het geven van een opinie over een uitspraak van het Haagse Hof’. Waar deze uitspraak cq. opinie over ging weigerde Kalbfleisch te zeggen. Minutenlang hebben we de kale mededingings-goeroe met camera [binnenkort op JDTV] gevolgd helemaal van de rechtbank naar het luxe Karel V-hotel maar al die tijd hield Kalbfleisch de lippen stijf opeen, ook op de vraag of hij Joris Demmink kent en op de vraag waarom hij het onderzoek naar het kartel in de Haagse kinderopvang heeft gesaboteerd [backgrounds]. In Karel V aangekomen riep Kalbfleisch de hulp in van het personeel om van ons af te komen. “Ik word hier zo opgehaald” riep de zwetende en puffende NMa-voorzitter. Dat Kalbfleisch Westenberg in 2005 – 2006 ‘inhuurde’ voor een ‘opinie’ is om drie redenen alarmerend. Primo:

  Een ander opvallend element in het verhoor was de relatie tussen Kalbfleisch en het bedrijf van vader en zoon De Kroes, De Vleeschmeesters. Zoon Eddy is een veroordeelde crimineel die dankzij de in juristenkringen vermaarde ‘vrijbrief’ een door de HR bevestigde gevangenisstraf van 3 jaar niet hoefde uit te zitten. Rond 1990 vond een meeting plaats bij E. de Kroes sr. thuis waarbij ook H. van Andel en P. Kalbfleisch aanwezig waren. Onderwerp was een deelname van supermarkt-bedrijf Vomar waar Kalbfleisch commissaris was aan het Chipshol-project rond Schiphol. Deze deelname kwam ook tot stand via twee investeringen van een miljoen gulden. Onduidelijk bleef of Eddy de Kroes jr. -de crimineel- ook bij dit gesprek aanwezig was. Hier werd ook niet naar gevraagd, zulks ondanks aandringen van de kant van Chipshol. Als Vomar-commissaris bezocht Kalbfleisch ook twee maal een aandeelhoudersvergadering van een Chipshol-vennootschap. Vomar participeerde met het oogmerk een supermarkt te kunnen openen op in een te realiseren business park van Chipshol

 11. De heren dekken elkaar tot en met. Srebrenica-foto’s en bewijs voor de Teeven-deal komen ook in de papier-versnipperaar ! Wat een bananenrepubliek ! Volgende keer weer op de gevestigde partijen stemmen!

  1. Of helemaal niet gaan stemmen! Als iedere Nederlander thuis blijft, dan is dat de beste boodschap aan de Haagse volksverlakkers!

  2. Echt? Hoe kunnen mensen nog steeds denken dat het geven van macht aan enkelen het collectief ten goede kan komen. Als mensen zo slecht zijn dat ze leiding nodig hebben, dan stellen we toch gewoon MENSEN aan om ze te leiden? Kolossale denkfout, gaarne niet ad nauseam herhalen.

  3. Helemaal met u eens meneer Harmans. Thuisblijven, en bij de stembus uit de buurt, is een hele sterke boodschap.
   Ook thuisblijven met Prinsjesdag, zodat de gouden koets door lege straten rijdt, zou eindelijk eens een duidelijk signaal afgeven aan “ons” niet geliefde en niet legitieme en onwenselijke koningshuis.

  1. Net deel 2 bekeken van Lange Frans, kamervragen, life bij Giel Belen!!
   Nedeland wordt wakker,
   het boek De Demmink Doofpot liegt er ook niet om, geschreven door Drs. J Poot.

  1. Met de bestaande Demmink bewijslast had jij (Jolo) allang jarenlang achter de tralies gezeten als het om jou zou gaan!

 12. Het strafhof uit den Haag halen is makkelijker dan de D uit neder.
  NeDerland is voor eeuwig besmet en meer met deze D(emmink).
  Daar moet Donner (weer zo een besmette D) en het koningshuis achter zitten en de VVD natuurlijk.

 13. Gisteren(woensdag 16-12-2015)heb ik naar het Kamerdebat over F.Teeven gekeken en daaraan kan een oplettend mens al zien dat de Nederlandse politiek door en door corrupt is.
  Bonte (oud PVVer) zegde het zoals het is.
  Bij de Teeven deal hebben ze dingen verzwegen,VVDers die er geen zaken mee hadden hebben een persverklaring helpen tot stand komen wat niet de waarheid was en dat uitgebracht(hiermee is heel Nederland voorgelogen)en deze lieden hebben wel een hoge functie bij justitie of op dergelijk gelijkwaardig niveau.
  Ook hebben ze gekeken of hun verklaring wel proefbestendig was,waarbij ik me dan afvraag waar dat voor nodig is als je de waarheid zou vertellen.
  Bonte haalde als voorbeeld ook MH 17 erbij en dat hij daar dezelfde werkwijze van Rutte in herkende (met andere worden ontkenning,verzwijgen en manipuleren)en ook had hij nog meer voorbeelden maar daar werd niet op in gegaan.
  Zoals altijd is er ook een patroon in Pechtold zijn werkwijze te zien eerst doet hij of hij afstand neemt van het beleid en spreekt hij grote woorden uit om vervolgens toch akkoord te gaan met datzelfde beleid.
  Voorbeeld de belasting herziening (eerder heb ik hierover een paar weken terug al geschreven dat die belastingherziening er zou komen waarschijnlijk met steun van D 66)en wat blijkt eerst trekt Pechtold zich zogenaamd terug en nu een paar weken later is het juist D 66 dat ervoor zorgt dat er een meerderheid in de eerste en tweede kamer komt zodat het plan van Wiebes er toch door komt.
  Dit doet Pechtold wel meer eerst hoog van de toren blazen om vervolgens toch akkoord te gaan.
  Het vreemde in dit geval is dat Wiebes bij zijn berekeningen er van uit is gegaan dat zijn belastingplan erdoor zou komen wat natuurlijk vreemd is omdat je niet met iets kunt werken wat er nog niet is.
  Daarom moest zijn plan erdoor komen omdat anders al zijn werk voor niets geweest zou zijn en hij overnieuw moest beginnen.
  Als het belastingplan er niet zou komen hebben ze gedreigd alleenstaanden een voorlopige aanslag van €700,- en tweeverdieners een voorlopige aanslag van €1400,- te sturen (dit lijkt gewoon chantage).
  Maar dit heeft hij gedaan omdat hij ervan uit ging dat zijn plan aangenomen zou worden waardoor hij met de verkeerde cijfers heeft gewerkt want hoe is het anders te verklaren dat wanneer die 5 miljard in de staatskas blijft omdat zijn plan er niet door komt hij toch een tekort zou hebben?
  Wat betreft Teeven deze persoon heeft als voormalig officier van justitie de wet overtreden (witwassen,belastingontduiking en een deal met een crimineel maken)en wat ziet men nog geen week na zijn opstappen als staatssecretaris van justitie (zogenaamd uit solidariteit) komt hij gewoon via een achter deurtje in de kamer terug om mee te beslissen over wet en regelgeving inplaats van dat hij gedurende het onderzoek van al zijn functies ontheven wordt zoals dat voor elke andere ambtenaar die van iets dergelijks verdacht wordt wel het geval zou zijn.
  Dit betekend wel dat een verdachte van criminele activiteiten wel medezeggenschap heeft in het tot stand komen van wetten.
  Kortom het belastingplan gaat ons meer kosten dan nu.
  Criminelen worden de hand boven het hoofd gehouden.
  De VVD schijnt heilig te zijn en komt overal mee weg voorbeelden:
  Dure flessen wijn declareren,kamervoorzitster meerdere malen in opspraak en nu eindelijk opgestapt,liegen en bedriegen over Teeven deal,Rutte is Nederland aan het afbreken met zijn handlangers de staatsschuld groeit,staats bedrijven worden verkocht en komen in prive handen die voor winst gaan wat alles duurder maakt,ooit zal de ECB hun uitgeleende geld willen terug zien wat een probleem zal zijn omdat de staat geen inkomsten meer uit staatsbedrijven heeft wat vervolgens naar de gewone man door geschoven zal worden die net werkeloos is geworden wat dus niet zal lukken en daardoor krijgt de ECB de mogelijkheid om aan de Nederlanders eisen te stellen en alle rijkdommen in beslag te nemen net zoals dat ook in alle andere EU landen zal gebeuren.
  Net als bij de Grieken heeft de ECB het over een reddingsplan terwijl ze bewust geld lenen aan een land dat gewoon failliet is en tevens worden alle staatsbedrijven van de Grieken afgenomen terwijl dat juist inkomsten waren waarmee ze hun schuld nog enigszins zouden kunnen afbetalen waardoor de ECB straks de Grieken zullen laten verhongeren en alles in hun bezit zullen krijgen zoals dat ook in alle ander EU landen zal gebeuren.
  Verraad van complete bevolkingen viert hoogtij,alle rijkdommen worden naar 1 bepaalde groep gebracht(de elite) en landen zullen in armoede eindigen en niets meer hebben om er bovenop te komen.

  1. Het is te hopen dat de bevolking in de veronderstelling blijft dat het allemaal hun eigen schuld is, hadden ze maar…
   Diepe minachting, verbittering, gevoel van machteloosheid, afgescheiden zijn, lijkt mij op den duur ook zijn terugslag hebben op de ‘elite’.

   Wie schijnt dat ook al weer gezegd te hebben? Iets in de trant van, als ‘ze’ er ooit achter komen wat ‘we’ allemaal uitgespookt hebben…

   http://www.bol.com/nl/p/de-crisiskaravaan/1001004006286653/ moet ik toch echt eens een keer gaan lezen 🙁

  2. Koekje.
   Voor het debat gisteren aanving had ik al het idee dat Rutte hoe dan ook premier zou blijven.
   De kamer bestaat alleen maar uit mensen die alles doen om hun baantje te kunnen behouden en op hun plekje te kunnen blijven zitten.
   Waarom is er geen motie van wantrouwen in gediend?
   Wat stelt onze democratie nog voor als leden van een partij voor of tegen een motie mogen meestemmen terwijl diezelfde partij (in dit geval de VVD) in de fout is gegaan?(want dan weet je op voorhand al dat zij tegen zullen stemmen).
   65 personen hebben voor de motie gestemd en 77 tegen waaronder ook VVD ers en PVDA ers zitten welke bij een val van het kabinet hun regeren uit handen hadden moeten geven.
   Dit betekend dat een overgrote meerderheid de motie steunde maar dat de tegenstemmers waarschijnlijk VVD ers en PVDA ers zijn waardoor Rutte kan blijven zitten samen met Samson om hun afbraak beleid door te zetten.
   De vraag is dan ook wanneer leden van de VVD niet hadden mogen meestemmen(wat wel zo eerlijk geweest zou zijn omdat hun partij verdachte was)of Rutte dan ook nog had kunnen blijven zitten.
   Dit heeft niets meer met democratie te maken maar met partijbelang omdat Rutte nu hoogstwaarschijnlijk zijn afbraak beleid voort kan zetten door tegenstemmers van zijn eigen partij ten koste van de hele Nederlandse bevolking.
   Wilders heeft gezegd dat meer dan de helft van de Nederlanders Rutte niet meer steunt (volgens peilingen van Maurice de Hond) daarom is het echt onbegrijpelijk dat dit kabinet mag blijven zitten en zegt de Nederlandse bevolking te vertegenwoordigen terwijl de meerderheid niets meer van dit kabinet moet hebben vooral na de Teeven deal niet meer.

  3. Wat zegt mij die Maurice de Hond. Die wil duidelijk Wilders aan het roer. En we worden al een poosje door criminelen geregeerd. Nazi’s. Laat Rutte asjeblieft nog even blijven zitten. Die is net als Obama ook een puppet on a string. Als die weggaat krijg je Wilders en dat is een NSB’er. Een landverrader. Verraad van de gehele bevolking. Werkt voor mensen die het verraad van complete bevolkingen hoogtij laten vieren. Dat zijn Wilders baasjes. Wilders staat achter de NWO. Die gaat er heel fanatiek in no time een politie/nazistaat van maken. Dit doet hij voor zijn baasjes. Niet dat het oorlog wordt, hoe graag die nazi aanhanger dat ook zou willen, M.I.C. is uitgeschakeld en zijn baasjes zijn waarschijnlijk al opgepakt. Benjamin Fulford zei dat de Canadesche regering nadenkt over troepen naar Washington sturen om de FED gangsters te arresteren. Maar dit soort acties kondig je toch niet van te voren aan, dan zijn de vogel toch al gevlogen? Dit wil toch zeggen dat die gangsters al opgepakt zijn? Ach laat Wilders dan maar een of twee dagen premier zijn, dan zien we hem al snel als een baby eendje dobberend naar zijn moeder zoeken die er niet meer is. Je zou het hem haast gunnen zo’n glorieuze afgang.

  4. Vreemde opmerking koekje, dat de bevolking in de veronderstelling zou zijn dat het allemaal hun eigen schuld is. Hoe kom je daar op? Zo uit de mouw geschud lijkt het. We weten toch allang hoe het zit. Als de shit aan het licht is gekomen zoals nu, gaan er arrestaties bekend gemaakt worden. Superspannend is het! Voor die nazi’s zal het zeker een tijd van diepe minachting zijn, maar minachting hadden ze altijd al voor alles en iedereen wat normaal en sociaal is. Het zijn dan ook psychopaten. Het gevoel van machteloosheid en afgescheiden zijn is nieuw voor die kliek. Wat een bluffers, geen woorden voor. Wat een creeps, onderbuikfiguren, low life’s en dan nog zichzelf geweldig vinden ook…hoe is het mogelijk! Maar alleen, in hun afgescheiden zijn, zijn het allemaal van die sneue schuchtere Rutgertjes in een talkshow met op hem na, uitsluitend intelligente mensen. Te sneu. Alleen in kliekverband waren ze wat. Hoop dat de Telegraaf, Powned en Geenstijl ook snel het licht uitdoet en de deur dicht. Wat een hersenloze kakelende kippen zonder kop.
   Totaal overbodig.

  5. Geweldig Cris. Mag ik vragen wie je bedoelt met ‘we’.
   Je opmerkingen komen op mij over als een zinloze scheldpartij in het luchtledige. Yep, ik ben een beetje dom, dus doe verder geen moeite 😉
   En een opmerking in de trant van: Ja wist ik wel, wat ben je agressief kun je ook…
   Ben ik ook te dom voor 😆

  6. Koekje zegt: ”Een scheldpartij”…weer wat nieuws. Dat is wat jij er van maakt. In plaats van even uitleggen hoe je op het waanidee komt dat we, de bevolking, zou denken dat het onze eigen schuld is ( de zaak Demminck soms ook onze schuld?) ga je meteen maar in de aanval. Bij de feiten blijven koekje. Met afleiden waar het over gaat, de boel verdraaien en zaken verzwijgen, de boel dus bewust misleiden vallen ze (die nazi’s met hun aanhang) uiteindelijk goed door de mand. Ze gaan te agressief te werk, ze hebben duidelijk haast. Dat is wat ik bedoelde. Maar ik begrijp uit je reactie dat je dat nog niet helemaal vat en ga je maar over op een scheldpartij, precies wat je mij verwijt. Op de inhoud in gaan koekje. Waarom bv. hebben ze het altijd over die vluchtelingen, de opvang, de problemen die het met zich meebrengt, hoe mensen er van balen dat hun dorpen volstromen, dat ze dat eigenlijk niet willen maar wel moeten, de moeilijkheden, behuizing, integratie etc. etc. en nooit eens over de oorzaak. Waarom die vluchtelingen in grote getale de wereld over moeten vluchten? Dat is toch de schuld van die nazi’s met hun NWO fans? Vreemd dat je daar nooit iets over hoort. De OORZAAK van die vluchtelingerstroom. De oorzaak koekje, zeg daar eens iets zinnigs over. Dan kun je tenminste serieus genomen worden.
   Gelukkig hebben we de alternatieve media zodat de mensheid niet langer meer misleid en dom gehouden kan worden. We kunnen het nu zelf uitzoeken hoe het zit. Dit gaat hun ondergang worden. En let op, dit is geen scheldpartij maar een logisch gevolg. De mensheid is niet geschapen om in dommigheid te blijven steken enkel en alleen omdat dat een handjevol psycho’s goed uitkomt.

  7. Nog even voor de duidelijkheid koekje, dat het creeps zijn, onderbuikfiguren en low life’s, wat FEITEN zijn, komt bij jou over als schelden? De waarheid mag dus niet gezegd worden begrijp ik? Ze vinden dus dat ze daar mee weg mogen komen, en dat vind je niet creepy? Tja zo lust ik er nog wel een.

  8. Enige uitleg van Christina wie ze bedoelt met ‘we’: NOPE.
   FEITEN die men hier op WTN nog niet wist: NOPE.
   Volgens mij heb je alle kenmerken van een trol Christina, dus trol lekker verder. Wel graag zonder mij. Enige uitleg van mij genereert alleen maar meer trolkronkels
   🙄

  9. voorbeeld nemen aan Polen momenteel, die gaan tenminste met elkaar de straat op, net als de Fransen.
   Wij zijn hier maar een stel sotfties .. nee.. we maken liever selfies, waar is de tegenspraak van het VOLK tegen deze regering die ons denkt dom te houden?
   Overal komen ze maar mee weg, zelfs met een vies spel met een ” deal ” waar de rotte lijklucht van af druipt.
   Soms denk ik wel eens dat Pim om zeep is geholpen door een huurmoordenaar van de overheid.. kweet niet hoor.. ze zijn tot alles in staat momenteel denk ik
   Ook de MH17 is een heel enge nachtmerrie wat de waarheid betreft, zeker als je overal leest dat dit de enige vliegramp is waarvan er g e e n satelietbeelden etc van zijn die, tot op heden niet zijn opgeeist door de overheid.. maar das logisch denk ik dan als ik denk aan de ” bonnetjes ” van de deal.. ze weten het wel, maar weten niet meer HOE

   kutzooi, echt vies, in welk land leven we echt??

  10. Luna.
   Onze regering staat onder direct bevel van de EU in Brussel die weer puppets zijn van de elite.
   Rutte en heel dat zootje in Den Haag zijn er alleen maar om in Nederland uit te voeren wat zij opgedragen krijgen vanuit Brussel.
   Waar het wel op neer komt is dat de burger steeds meer rechten worden afgenomen terwijl belastinggeld naar Brussel(dus de elite)gebracht wordt en hoe meer hoe beter vandaar dat alles onbetaalbaar gemaakt wordt door prijsstijgingen en belastingen en meer verplichtingen voor elke burger.
   Hier in Nederland bv zijn anno 2015 teveel mensen aangewezen op voedselbanken waar Rutte en consoorten iets aan zouden kunnen doen maar dit nalaten terwijl ze wel onder de noemer van economische groei naheffing op naheffing betalen zonder morren aan Brussel en dan praat je toch al snel over honderden miljoenen Euro,s.
   Niemand verteld ook waarom die naheffingen zijn en waar dat geld naartoe gaat.
   Telkens zeggen instanties dat de economie groeit terwijl ik alleen maar mensen tegen kom die het steeds moeilijker hebben om te overleven waar het wel goed mee gaat zijn grote bedrijven omdat zij door automatiseren mensen kunnen ontslaan die dan door belastinggeld moeten worden onderhouden terwijl diezelfde bedrijven als bonus ook nog eens (vaak via brievenbus firma,s)miljarden aan belasting voordeel krijgen van Wiebes.
   Kijk naar waar Rutte en Willem Alexander steeds mee bezig zijn constant lopen zij hun benen uit hun reet om te lobbyen voor grote bedrijven zogenaamd omdat dat deuren zou open wat goed zou zijn voor de werkgelegenheid.
   Dat klopt niet want ons koningshuis weet ook wel dat machines mensen vervangen waardoor bedrijven steeds meer winst maken waar dan ons koningshuis ook weer van profiteerd omdat zij aandelen hebben in deze bedrijven.
   En wat betreft MH 17 ook bij het andere Maleisische toestel MH 370 dat spoorloos verdwenen is waren geen beelden van radar aanwezig die laten zien waar het toestel gebleven is.
   En Demmink och als je boven alle justitiele medewerkers staat en hen kan maken of breken dan moet hij haast wel gedacht hebben van ik ben onaantastbaar vooral ook als ministers die deel uitmaken van dezelfde club hem het handje boven het hoofd houden.

  11. PS.
   Waar de grote bedrijven nu mee bezig zijn en waar niemand het over heeft zijn fusies bv DOW en DU PONT wat meestal ook gepaard gaat met ontslag voor velen terwijl deze bedrijven een steeds grotere monopolie positie verwerven.
   Waarom horen we economen daar ook niet over?
   Of het UWV want die zijn er toch om mensen aan het werk te helpen of te houden dus laten die de grote bedrijven dan eens aanspreken wat Lodewijck Assher ook zou moeten doen.
   Als dit zo doorgaat zijn er straks alleen nog maar grote bedrijven in handen van onze toekomstige heersers(elite)want je ziet nu al dat kleine bedrijven sluiten vanwege bewust verhoogde lasten waarvan bekend is dat kleine bedrijven dit niet kunnen volhouden en dus moeten sluiten.
   Alle bedrijven zijn bijna in handen van de elite en verder is er bijna niets meer en dan hebben ze ons waar ze ons hebben willen want dan zijn wij allen afhankelijk van hen.

 14. Demmink heeft minderjarige jongens misbruikt en wordt door vriendjes die een hoge post bekleden de hand boven het hoofd gehouden.
  Destijds in Belgie hadden we Dutroux en daar werd een onderzoeker van zijn taak ontheven omdat hij te dicht bij de waarheid kwam(omdat hij een bordje spaghetti had gegeten).
  Een vriendje van Dutroux organiseerde sex orgies voor hoge figuren en zou niets met het geheel te maken hebben wat natuurlijk erg vreemd is.
  Wat ik het ergste vind is dat het zover gaat dat zelfs kinderen(baby,s) misbruikt worden en volgens sommigen gedood worden.
  Dit gaat veel verder dan Demmink en is overal verspreidt en getuigen kunnen zelfs om het leven gebracht worden als ze uit de school dreigen te klappen.
  Daarom ben ik nog steeds van mening dat toen Dutroux zogenaamd een politiebureau uit gevlucht was dit opzet is geweest om een reden te hebben om hem tijdens de “vluchtpoging” neer te schieten waardoor hem het zwijgen opgelegd zou zijn,het probleem destijds was een boswachter die roet in het eten gooide waardoor ze hem niet hebben kunnen uitschakelen.
  Ook hier in Nederland is veel mis met de selectie/keuring die vooraf gaat aan het toelaten van mensen die politieagent willen worden(denk hierbij aan laatst toen uitkwam dat een heerschap toegang had tot gevoelige informatie terwijl hij niet eens de selectieprcedure had doorstaan).
  Van de Steur was eerder betrokken bij het F.Teeven schandaal en een week later minister van justitie en daardoor valt ook de keuringsprocedure onder zijn gezag,maar ach wat mag de burger van zo iemand verwachten die zich zelf schuldig maakt aan ongure praktijken?
  De politiek had het afgelopen week over het vertrouwen van de burger in de politiek terug krijgen maar dat zal ze niet lukken door burgers financieel uit te kleden,zonder werk te zetten en belangrijke zaken op z,n beloop te laten.

  1. Als ouder zou je het liefst je eigen kinderen geen seconde uit het oog verliezen, in deze jungle.
   Helaas is dat onmogelijk, en veel ‘roodkapje verhalen’ vertellen is niet altijd afdoende. Zucht.

   Kudos voor sites als WTK.

 15. Dit is een artikel uit 2013 dat schrijft dat de zaak Demmink op ontploffen staat. Het wordt nu eind 2015 gebracht als nieuws. Is dat niet een beetje verwarrend, op z’n zachtst?

  1. Ach, de doofpot met daarin de zaak Demmink staat al meer dan 10 jaar op ontploffen, het is alleen dat de complete Nederlandse politiek, geheel justitie en bijna de gehele gevestigde media op de deksel zijn gaan staan, anders was de boel al geklapt. Nu hopen dat de pot zelf barstjes begint te krijgen en al die mensen die beweren dat ze er juist voor het volk zijn, net zo hoog de lucht in gaan als de inhoud van de pot zelf.

  2. Frank, ik zie het steeds meer verschijnen, een pseudo samenleving, parralel aan de werkelijk schurken staat.
   Gister avond aan tafel gezeten met een oud commodere van de Nederlandse vliegtuig my., hij heeft nog onder Plesman gevlogen, in zijn tijd kende hij persoonlijk alle Stewardesjes, en vliegvelden natuurlijk, in zijn tijd hete de vlieg my. nog ” the Flying Dutchman “, hij vertelde van al die Nederlanderse ondernemers avonturiers, hij vraagt zich af, waar ze zijn gebleven, eens een land van de zeevaart, ontdekken, risico nemen, verworden tot miserable kleine criminelen, de Piloten van nu zijn verworden tot simple dure taxi drivers, als de Piloot een beslissing neemt, wordt hij vaak overruled door de boord computer, maar volgens hem zijn al dit soort metiers vreselijk verarmt, en dan vol stress, hij had ook dat ideé dat we in een parralel wereld leven, alles in duplicaat uitvoering, alles heeft zij opposite denkbeeld, en dit alles zonder het te weten worden gebruikt, ja het kan van alles zijn ?!

 16. In de videocast van David Icke van afgelopen vrijdag 18 december praat hij over Engelse pedofiliezaken. En het mag dan in Engeland nog vele malen erger lijken dan in Nederland, zodra er ook hier een figuur als Jimmy Savile uit de kast rolt, dan zal blijken dat er ook in Nederland veel meer vies schorem bestaat dan we al dachten!

  Wat mij weer opvalt is dat er ook in Nederland dezelfde soort ‘acties’ werden ondernomen als, zoals David vertelt, de machten achter de pedofiele groeperingen van hooggeplaatsten in Engeland gebruikten. Ik kan mij herinneren gelezen te hebben (en de juiste namen schieten me niet te binnen) dat in Nederland en België bij onderzoekers naar kindermisbruik, invallen door de politie werden gedaan en men computers en dergelijke in beslag nam. Vervolgens duurde het niet lang of deze mensen werden zelf, valselijk, maar openlijk beschuldigd van kindermisbruik. Nu waren dit mensen die hun onderzoek speciaal hadden gericht op het kindermisbruik door hooggeplaatsten die via een netwerk (div. netwerken gekoppeld aan elkaar) kinderen kregen geleverd.

  En zoals David in de video opmerkt over bewijs dat bij het onderzoek wordt gevonden en dat vervolgens voor 100 jaar moet worden ‘opgeborgen’: “Dan weet je, al is er slechts 1 hersencel die zijn werk doet, dat er iets aan de hand is, iets dat niet heel erg netjes is.”

  In Nederland hoeven we in het geval van Demmink ook maar over slechts 1 hersencel te beschikken die zijn werk doet, om te snappen dat het niet alleen om het beschermen van alleen Demmink gaat. Demmink is wat Jimmy Savile in Engeland was, zodra het deksel van de doofpot gaat, rollen er koppen van mensen waarvan je nooit gedacht zou hebben dat ze met hun vieze tengels aan kinderen zouden zitten!

  https://www.youtube.com/watch?v=4JuGUHdJuqQ

  1. Hey Hey Monika, gewoon één van de vele opportunistische boeven, en dan de Gotspe van Joden die terug keren naar het land wat ze zo ( zegt men ) verafschuwen, had een vriend hele rijke Joodse familie via Frankfurt naar Nederland, laat zijn zoon terug gaan naar Duitsland als tandarts, na dat zijn
   vrouw, die hem onder de knoet hield, de slampamper overleden was nou ja zij was onze vriendin, begrijp je zeker wel, de grote rijke bloedlijnen keren terug, zelfde met Rusland, maar Putin houdt ze in de gaten ( hoop ik ) groet Jenne

  2. Hoi Jenne, ja het zijn smerige bloedlijnen…maar dat is omdat de rest niet echt consequent is. ‘Het geld’ gebruikt het smeermiddel geld en weet de mensen te manipuleren. Velen weten het en doen mee.
   Dat zie je ook veel in de alternatieve media. Steeds maar hetzelfde riedeltje net als een mantra, andere historische feiten gewoon ontkennen en zich dan ook nog denken dat ze goed bezig zijn.
   Ik roep het al jaren, we komen niet verder met de politieke correctheid die velen handhaven omdat ze de ballen missen.
   In alle bevolkingsgroepen zitten er ook ‘slechteriken’, dat is op zich niet het ergste. Het wordt pas erg als de ene groep met slechteriken een soort kunstmatige immuniteit geniet, en velen laten zich daardoor leiden en kijken bewust weg. Cohn-Bendit is een jood, misschien mag die het daarom zeggen en doen? Heeft zelfs uitreikingen gekregen, er zijn er veel in de Duitse politiek en in ngo’s, vele psychologen en bestuurders, tot aan de hoogste posities met veel inspraak. Een grote lobby-vereniging door de EU gestimuleerd. De EU is het ingangspoortje voor de ‘grote transformatie’ die men zo graag in Europa wil zien…dan krijgen ze eindelijk een land, een volk, een führer…een natte droom van veel zionisten. Ze hebben Europa gewoon nodig vooral cultureel en wetenschappelijk, innovatief, de kracht en kennis. En het Duitse volk is bijzonder geschikt ervoor…tamme schaapjes. Heel veel lieve groetjes van mij, voor Carla en jou. Fijne kersttijd…de dagen worden dan gelukkig weer langer. Ciao Jenne, tanti saluti e buon appetito <3 monika

  3. Dank je Ger, het was inderdaad Marcel Vervloesem.

   ‘Gezinnetje werd maandenlang geterroriseerd terwijl de justitie toekeek

   Vooral Morkhoven-onderzoeker Marcel Vervloesem kreeg het hard te verduren en werd gedurende meer dan 10 jaar het slachtoffer van een media-proces dat uitsluitend bedoeld was om hem het zwijgen op te leggen.

   …Een van de klachten dateerde reeds van 2012 en was afkomstig van de genaamde Victor V., een pedofiel die door de Turnhoutse justitie werd ingehuurd om Vervloesem zelf van ‘sexueel misbruik’ te beschuldigen.’

   Bron: http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/archive/2015/03/27/marcel-vervloesem-s-dochter-werd-maandenlang-geterroriseerd-8410348.html

  4. Paul/Ger.
   Paul in de verwijzing die je in punt 20.5 geeft passen ook nog een paar andere verwijzingen denk ik.
   In je verwijzing wordt een brief geschreven aan mevrouw Milqeut (vice premier en minister van binnenlandse zaken)volgens mij viel zij toen onder de regering Di Ruppo.
   Daarom een paar verwijzingen die denk ik hier wel mee te maken hebben.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/regering Di Ruppo-(federaal).
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti-arrest.
   En misschien ook niet onbelangrijk de beschuldiging aan het adres van Di Ruppo dat ook hij een pedofiel zou zijn.
   De affaire-Trusgnach.
   http:// de redactie.be/cm/vrtnieuws/politiek/1.1881364.
   Wie zal het zeggen als we lang genoeg door zoeken komen we misschien wel uit bij onze premier?

  5. Ha, Arnold, Micha Kat noemt onze premier al een paar keer in dat verband, maar volgens mij draait Micha net iets teveel door bij bepaalde zaken en is hij niet helemaal meer gefocust op de kern van die zaken. Mocht hij wel gelijk hebben, dan zitten we qua ernst van de situatie al op gelijke hoogte met Engeland.

  6. Hoi Paul.
   Ikzelf ben van mening dat Engeland deel is van het grotere netwerk waar ook koningshuizen bij betrokken zijn.
   Alle koningshuizen hebben directe of indirecte banden met elkaar en wat betreft smerige praktijken komen zij steeds weer in beeld voorbeelden te over zoals;Bernhard Lockhead affaire,Nazi vrienden en banden,mede oprichter van de Bilderberggroep enz.
   Ik weet niet meer wie het exact was maar een princes heeft via adres belasting ontdoken.
   Willem Alexander: Huis in Afrika,laat in Griekenland haven naar open zee aanleggen wat alleen kan door omkopen,laat belastingbetaler betalen voor hek rond villa enz.
   Wat betreft kindermisbruik wordt ook Wijlen prins Claus genoemd en Bea was voorzitster van de Bilderberggroep wat in haar eigen belang is ten koste van de bevolking (kijk waar zij overal aandelen in heeft).
   Zoals ik al vaker schreef alle beleid is gebaseerd op profijt voor de banken en multinationals en de burgers die het betalen mogen op een houtje bijten en worden tot en met bedonderd.
   Mensen die dit tegen willen gaan worden uit de weg geruimd of bedreigd,maar er komt een tijd dat de mensen het niet meer gaan pikken en het recht zelf in handen gaan nemen en dan zullen de daders zelf slachtoffer worden.

 17. De lust-moordenaar Koos Hertogs, vertelde mij persoonlijk, in 1986 al, dat hij zélf misbruikt was door Demmink, en bij ZIJN eerste seksuele vergrijpen, werdt hem de hand boven het hoofd gehouden, door Demmink. Zijn woorden: “Als ik TOEN bestraft was, had ik waarschijnlijk nooit aan het moorden geslagen”..

 18. Hmm, hoe kan het dat alle reacties onder dit artikel zijn verdwenen? Ik zie toch echt staan: ‘Wees de eerste om te reageren’ Terwijl er bovenaan het artikel staat dat er 59 reacties moeten zijn, waaronder een paar van mij.

  1. Ah, het zal te maken hebben met de overgang naar een nieuwe pagina met reacties, nu staat alles er weer, maar er stond echt ‘wees de eerste om te reageren’

  2. Leuk hè, lekker zo’n beetje met jezelf keuvelen.. Dat kan ook bij ons Paul, als je dat maar weet.. Nou.. Ik laat je maar weer even met rust.. Laat je jezelf wel lekker uitpraten.. Belangrijk hoor… En goed luisteren ook..! 😉

  3. BbbbbbRrrrrrr Guido, net so tegen de feestdagen, en dan zo cynisch, als ik bij je in de buurt woonde zou ik je een mooie oude roemer Rum aanbieden, een echte hart versterker, Groet Guido, we zijn er allemaal wel eens zat van, en het is ook heel goed te begrijpen, courage en vriendelijk groet Jenne

  4. Het was terecht een verontruste opmerking Guido, er waren geen reacties onder het artikel en er stond beslist de standaard opmerking onder: wees de eerste om te reageren. Geen wonder dat het mij verwonderde omdat het gaat om een artikel over een sujet dat wel meer zijn macht laat gelden. Toen ik mijn 1e opmerking maakte werd die geplaatst op een nieuwe pagina met reacties en toen pas waren ook de eerdere reacties weer aanwezig. Vandaar dat ik een 2e reactie schreef.

  5. Het Ol’boys network is onvoorspelbaar, ook al hebben de meesten een kunstgebit. Je weet nooit waar ze je toch kunnen bijten..

  6. Paul, ik had het ook opgemerkt, dat alle reacties weg waren opeens, dat heeft een paar uur geduurd, en toen was alles weer terug.
   Hoe dan ook….als de commentatoren visite krijgen van een zwarte auto met mannen in zwarte pakken met zwarte zonnebrillen, dan weten we wel zeker wie ervoor verantwoordelijk was.

   Lieve vader Staat, we houden van u en we willen graag weten of u ook van ons houdt? 😉 🙂

 19. Deze beerput zal nooit opengaan.
  De elite van Nederland, die boven de wet staat en in sommige gevallen juridisch onschendbaar is, zal wel gek zijn.
  Ook al spreekt de hele wereld schande over de Nederlandse “rechtsspraak”, de door de Zionisten gecontroleerd media en de “volksvertegenwoordigers” hebben boter op hun hoofd, kijken ALLEMAAL de andere kant op en doen net alsof hun neus bloed.

  Integriteit. eerlijkheid, respect en waarheidsbevinding zijn tegenwoordig alleen nog maar loze woorden die door deze machtswellustelingen te pas en te onpas worden uitgesproken.

  Hun acties laten daarentegen een geheel ander beeld zien!
  Het hele verhaal is al lang en breed bekend.

  http://capoditutticapi007.blogspot.be/
  http://capoditutticapi008.blogspot.be/
  http://capoditutticapi009.blogspot.be/

  Wanneer worden we nu eens met zijn allen wakker?
  Wanneer zijn we nu eens NIET politiek correct?
  Wanneer zeggen we eens waar het daadwerkelijk op staat?

  Nederlandse “rechtsspraak” is een lachertje dat het systeem dient, niet het klootjesvolk!

  Daarom valt Nederland onder het civiele recht en niet onder het gewoonterecht. In het gewoonterecht is namelijk geen juridische immuniteit mogelijk…..

 20. Allemaal wakker hoor. Niet dat dat dan de situatie gaat veranderen want het net is te groot,en je bent dan zelf aan de beurt met wat beton om je poten. lex en Max hebben 3 syndroom van down kids omdat “onze Max” een kind van de goede oude Bernard is mooi niet door de mand gevallen met haar bruin gekleurde lenzen. Maar goed, we hebben allemaal weer lekker gegeten dus wie doet je wat? Odette red je het nog wat met de zieke verzorgen? Take care allemaal!!

 21. En daarom blijft het in Nederland een puinhoop. Dit kankergezwel moet met wortel en tak worden vernietigd. De Dutroux Pedofielenzaak is een ukkie vergeleken met wat in Nederland de Demmink doofpot noemt. Het is nu overduidelijk waarom CDA, VVD, en PvdA, geen verder onderzoek doet. Kennelijk zijn er velen in dit pedofielenschandaal betrokken. Nederland Pedofielenland op HCC In de publicatie van revolutionaireonlinen.com/page/2/ is deze filmgetuigenis daar ook te bekijken. Klik op de onderstaande URL van Youtube. >> https://www.youtube.com/watch?v=EWKgjjGgcP4 <<
  Bekijk en beluister het ongelofelijke interview over de hoorzitting Pedofilie. VERSCHRIKKELIJK!! Is dit de reden dat Demmink niet vervolgd wordt? Vanaf 6:15 minuten o.a.: WANNEER JE, JE ZIEL VERKOOPT AAN DE DUIVEL. EN JE PLEEGT MET Z'N ALLEN, GEZAMENLIJK DUS, MET EEN GENOODSCHAP IN EEN GEHEIM CLUBJE IN EEN SOCITEIT. JE VERKRACHT MET 10 OF 15 MAN EEN KIND, EN HET KIND WORDT VERMOORD DAN KUN JE NIET MEER UIT DAT CLUBJE STAPPEN. WANT OP HET MOMENT WANNEER JE DAAR UITSTAPT BEN JE CHANTABEL. DUS IN RUIL VOOR HET VERKOPEN VAN JE ZIEL AAN DE DUIVEL KRIJG JE ONGEKENDE MACHT EN ONGEKENDE RIJKDOM, EN OOK ONSCHENDBAARHEID WAT OOK BIJ DEMMINK IS GEBEURT. MEER DAN 70.000 KINDEREN ZIJN MISBRUIKT. DAAROM BLIJFT DE DEMMINK DOOFPOT POTDICHT OMDAT VELE HOOGGEPLAATSTEN ZICH HEBBEN MISDRAGEN. DE PERSOONLIJKE VRIEND VAN BEATRIX EN CLAUS TEVENS VAN ALEXANDER, ADVOCAAT SALOMONSON, DEZE WAS OOK BETROKKEN BIJ DE PEDOFILIE SCENE. VERDER IN DEZE GETUIGENIS OP 14:16 MINUTEN: ACHTER MIJ HET TORENTJE VAN RUTTE BEKEND ALS ELITE PEDOFIEL DIE PEDOFIELE KINDERNETWERKEN BESCHERMT EVENALS DEMMINK. Is dit de reden dat Nederland naar de knoppen gaat? Uitvoeren wat de regering door derden wordt opgedragen, anders doen wij een boekje open over jullie. Een goed chantagemiddel. Desi Bouterse, de president van Suriname, zei ooit eens tegen Maartje van Weegen, laat mij mijn mond maar houden over jullie regering. Nederland wilde Bouterse laten vervolgen i.v.m. de decembermoorden, aldus Maartje. Deel dit. Met groet. J. Pen senior.

  1. Ze kunnen niet iemand van hun eigen club berechten.
   Onmogelijk voor ze.
   Ze kunnen niet de NAVO massa moordernaars niet berechten.
   Menselijke evolutie is er nog niet.

 22. VISSEN TIJDPERK…
  Het zal een mokerslag worden deze zaak, er gaan veel belangen mee samen die de elite moeten ” schoon houden “, maar dit keer slaan ze mis.. we worden gelukkig steeds meer en meer bewust welke onfrisse zaken er rieken en de doofpot in gaan..
  Er is niks goeds te zeggen over Bouterse, deze man is geil van macht en heeft geluk gehad dat het ” volk ” hem koos uit NOOD..
  Hij heeft wel een punt met zijn uitspraak : IK HOU MIJN MOND OVER DE NEDERLANDSRE REGERING… alle beide VERROT TOT OP HET BOT

  1. Had iemand iets anders verwacht?

   Ik heb zelf 5 jaar rechten gestudeerd aan de VU. Maar als je naar de universiteit gaat en echt slim wordt dan ga je toch niet werken in zo’n corrupt systeem met zoveel dommerikken.

   Een eenvoudige moordenaar berechten, dat lukt ze nog wel. Tenzij ze afgezogen worden zoals die Haagse rechter. Die een moordenaar van 6 jonge meisjes liet gaan. Dus dat levert al problemen voor ze op.

   Iemand van hun eigen club berechten, nou vergeet het maar.

   Massa moorden in Indonesie, kunnen ze niet.
   Massa moorden van de NAVO, kunnen ze niet.

   Een corrupte teringzooi. Zodra het moeilijk wordt voor ze. Trias politic is dood. De rechtstaat is een sprookje.

   Als je nou echt leiders had in dit land en een jonge vrouw wordt door een man bedreigd en ze komt naar het politie bureau. Dan zou het protocol als volgt moeten gaan:

   1. ze krijgt een pistool en voldoende kogels
   2. ze krijgt toestemming de bedreiger te doden zodra hij binnen 50 meter komt, ze mag zelf de aanval starten
   3. ze gaat dezelfde dag naar de schietbaan om te leren met 1 schot door hart/longen te doden (zoals elke jager in Noorwegen)

   9 van de 10 vrouwen worden vermoord door mannen. Kan je toch niet door laten gaan. Domme idealisten. Realisten hebben wij nodig. Een (jonge) vrouw is toch zoveel belangrijker dan een man (die haar bedreigd and kan doden).

   Dit land, ik lach mij suf om zoveel waanideeen en domheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.