Advertentie

De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!!


De site ‘VIRUSWAANZIN’ wordt verzorgd door dr. Willem Engel en mr. Jeroen Pols (zie beiden op afbeelding hieronder). Beiden hebben het initiatief genomen om de Nederlandse Staat aan te klagen voor onzorgvuldig gedrag en belemmering van burgerlijke vrijheid, inzake de ‘bestrijding van het Corona-virus’.  Op zondag 21 juni vind er in Den Haag, op het Malieveld een massaal protest plaats, rondom de uitgangspunten van ook de rechtszaak (HIER). We laten graag beide heren aan het woord, inzake hun streven áchter de website en ‘Viruswaanzin’-initiatieven.

Willem Engel en Jeroen Pols:

Wat wij willen? Wij strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen. Deze vrijheden en grondrechten zijn het afgelopen decennium steeds verder in het gedrang gekomen. De COVID-19-crisis zien wij als een quantum leap in deze zorgwekkende ontwikkeling.

Volgens ons is het voeren van juridische procedures tegen overheden een effectief middel in deze strijd. Wij merken dat veel rechters proberen hun werk goed te doen maar helaas blijkt ook de rechtspraak niet ongevoelig voor de toenemende invloed van de overheid. Gelijk hebben betekent niet gelijk krijgen. Toch is procederen volgens ons nog steeds een effectief middel. Waarom? Onze beleidsmakers verschuilen zich bij gebrek aan kritische vragen vanuit het parlement, toezichthouders en de media steeds weer achter inconsistente en ongemotiveerde stellingen.

In de rechtszaal kan dit niet. De overheid zal zich op alle door ons naar voren gebrachte argumenten inhoudelijk dienen te verweren. En dit is in de COVID-19-zaak van groot belang: zelfs als onze vorderingen afgewezen worden, is zij gedwongen om zich voor het eerst inhoudelijk te verantwoorden over het door haar gevoerde beleid. En daarmee leidt deze strijd volgens ons uiteindelijk binnen of buiten de rechtszaal tot een overwinning.

x

x

De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!!

2020 © Viruswaanzin | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het is juni 2020 en de Corona-gekte dendert door. Inmiddels zijn er genoeg tests beschikbaar, terwijl dat al lang het geval was, alleen maakte we maar gebruik van 50% van de testcapaciteit.. Kun jij het nog volgen? Testcentra klagen dat ze klaar stonden en dat er maar mondjesmaat mensen kwamen voor een test..! Maar.. Inmiddels zijn de tests volop aanwezig, maar blijkt de betrouwbaarheid van deze tests VOLLEDIG ONTOEREIKEND..! De Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met TNO in Nederland, heeft de betrouwbaarheid van de PCR-test onderzocht; dezelfde test die ook in Nederland in gebruik is, om besmetting met het COVID-19-virus vast te stellen.

De getallen die wij allen dagelijks over ons heen krijgen zijn op deze test gebaseerd. Het RIVM telt elke positieve test als een besmetting met het virus. Maar volgens het gerenommeerde Duitse onderzoeksinstituut geeft de PCR-test ten onrechte een positieve uitslag bij onschuldige verkoudheidsvirussen.

Het onderzoeksinstituut komt tot deze conclusie na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, dat op donderdag 11 juni jl. werd gepubliceerd. In dit onderzoek zijn naast echte COVID-19-samples ook twee onschuldige coronavirussen en een placebo door de test gehaald. Het resultaat is in één woord schokkend. Een van de onschuldige verkoudheidvirussen testte zelfs in 7,6% van de gevallen positief voor COVID-19. En ook placebosamples gaven in 1,4% van de gevallen een positief testresultaat. De testkits waren afkomstig van verschillende fabrikanten. De betrouwbaarheid blijkt zeer variabel. De testkits van één fabrikant gaf zelfs tot 50% foute positieve testresultaten.

Gaan we hierop onze data baseren..??
Het RIVM beschouwt elke positieve test als een nieuw infectiegeval van COVID-19. In de dagelijkse overzichten blijkt dat deze zonder enig voorbehoud worden gepresenteerd door het RIVM. Dus er wordt in Nederland nu meer getest dan ooit, en hierdoor lijkt het alsof er dagelijks nog 150 tot 250 besmettingen bij komen. Afgezet tegen gemiddeld 9.000 tests per dag vallen deze aantallen echter ruimschoots binnen de door de Duitse onderzoekers vastgestelde foutmarges.

Maar door deze testresultaten zonder toelichting te publiceren, maakt het RIVM zich regelrecht schuldig aan misleiding. Het RIVM kan op dit moment eenvoudigweg niet bewijzen dat het COVID-19-virus zich überhaupt nog in Nederland bevindt..! Hiermee valt de bodem onder de rechtvaardiging voor de voortdurende maatregelen weg. Beleidsmakers die met deze kennis de samenleving verder schaden, kunnen zich vanaf nu niet langer op goede trouw beroepen.

Het RIVM zou er goed aan doen om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van deze test als individueel diagnose-instrument. Daar is deze test niet geschikt voor. Ook dient het RIVM er bewust van te zijn dat op basis van onbetrouwbare testresultaten heel Nederland zucht onder maatregelen die de samenleving in de afgrond drijven. Hier moet verantwoording genomen worden om verdere schade te voorkomen.

2 gedachten over “De RIVM-coronatests zijn onbetrouwbaar..!!

  1. MONDKAPJES zeer slecht voor de gezondheid. https://www.hpdetijd.nl/2020-06-19/veel-mensen-die-mondkapjes-dragen-ervaren-een-negatief-effect-op-de-gezondheid/ Dragen van een mondmasker; een nieuw microklimaat

    Het vrij kunnen ademen van schone lucht is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Daarom is het belangrijk om te analyseren wat de effecten zijn van het microklimaat dat binnen en op het mondkapje gecreëerd wordt. Door het dragen van mondkapjes stijgt de temperatuur en de luchtvochtigheid verandert. Alleen al het psychologisch effect op het dragen van een mondkapje kan een verandering in de wijze van ademen bewerkstelligen. Afhankelijk van het soort masker/mondkapje wordt door de drager meer weerstand in ademen ervaren en kunnen problemen ontstaan om voldoende O2 in te ademen. Wanneer een te kort aan O2 wordt ervaren neemt de activiteit van het sympathisch zenuwstelsel (flight-fight reactie) toe. De hartslag wordt sneller; een risico voor onwel of moe voelen en zelfs flauwvallen. Hoofdpijn, huidreacties en jeuk als gevolg van het dragen van maskers zijn eveneens beschreven. Ervaren ongemak leidt tot meer stress met als gevolg een vicieuze cirkel. Wanneer een masker langdurig achter elkaar gedragen wordt kan het zuurstofgehalte in het bloed dalen en het CO2 gehalte toenemen. Hierdoor kunnen ontstekingen toenemen en verzwakt de immuniteit voor externe factoren. Meer energie is nodig om de bestaande ontstekingen onder controle te houden. Ook kan de concentratie van bacteriën en virussen in het masker en neus- en keelholte toenemen door het uitademen en weer inademen van dezelfde lucht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.