Advertentie

Hugo’s digitale manipulatie loopt op de klippen..!!


X

Hugo’s digitale manipulatie loopt op de klippen..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Ondanks het feit dat het ‘gele boekje’ geen officieel vaccinatiebewijs voor de corona vaccinaties blijkt te zijn, willen Nederlanders dit boekje toch graag hebben. Het is een OFFICIEEL BEWIJS van de Nederlandse Staat en uitgegeven door de SdU, de Staatsdrukkerij en -uitgeverij, dat internationaal al decennialang wordt erkend als officieel bewijs van vaccinatie. Waarom wil Hugo de Jonge dit gele boekje dan niet erkennen..?? Wat voor dubbele agenda zit hier achter, als onderdeel van de grotere agenda om ons allemaal te digitaliseren..??

Vanaf afgelopen dinsdag heeft uitgever SdU de drukoplage verhoogd naar 100.000 per dag. Er worden op dit moment tussen de 30.000 en 40.000 exemplaren per dag besteld. De gele boekjes worden bij een drukker in Leiden gedrukt, met een aanvankelijk oplage van 40.000, maar nu dus in verhoogde oplage. De SdU moet dus alles op alles zetten om de massale bestellingen te verwerken.

Logisch want tegen vakantietijd worden mensen ongeduldig en bellen meerdere keren op om te vragen ‘hoe lang het nog duurt’. De SdU is erin geslaagd het Gele boekje vanaf volgende week gewoon bij de boekhandel verkrijgbaar te maken! De spin-geruchten van overheidswege rondom dit officiële bewijs nemen toe. Volgens een bericht van de ‘staatsomroep’ NOS, zou het boekje in slechts een beperkt aantal landen een officiële status hebben gekregen voor de corona vaccins.. Waarom? Natuurlijk hebben we een idee. Zie de illustratie boven dit artikel.

Gek genoeg worden alle mogelijke andere vaccinaties in het gele boekje vrijwel overal gekenmerkt als officieel. Van de kant van de SdU zijn er ook vraagtekens, want wie zit er aan de knoppen te draaien? Natuurlijk Hugo de Jonge, die al eerder het Gele vaccinatiepaspoort af kraakte… Woordvoerder van de SdU: “Niemand die kan zeggen waarom de stempels van GGD of huisarts niet als officieel corona-vaccinatiebewijs zouden worden erkend.”…

Maar inmiddels zitten mensen niet stil en doen hun ding..!!
Wat te denken van een speciale website die het gele vaccinatieboekje.nl heet (HIER) Met de wervende tekst ‘Het gele vaccinatieboekje – jouw paspoort tot het oude normaal’ word je verwelkomd op de site..! Zij schrijven over het gebruik van het gele paspoort het volgende:

INVULLEN VACCINATIEBOEKJE DOOR DE GDD OF HUISARTS

Blijkbaar hanteren verschillende GGD’s verschillende richtlijnen die ze dan zelf hebben opgesteld. De meesten geven op dit moment een stempel in je boekje. Verder adviseren ze om de registratiekaart die je na de vaccinatie hebt gekregen in het boekje te plakken. Op deze kaart staat alle relevante informatie (jouw naam met geboortedatum en vervolgens de naam, datum en tijdstip toediening en het batch nummer van het vaccin).

De registratiekaart kun je uit de brief knippen die je na de vaccinatie hebt meegekregen. Als je twee prikken krijgt/hebt gekregen, gebruik dan de registratiekaart waar beide prikken op staan. Als je al geprikt bent dan kun je bij de GGD – achteraf – alsnog een stempel in het gele boekje krijgen. Je moet dan wel je registratiekaart meenemen. Huisartsen kunnen het gele boekje ook invullen, maar ook hier geldt dat iedereen zijn eigen regels lijkt te maken. Vraag dit van tevoren om vervelende verrassingen te voorkomen

9 gedachten over “Hugo’s digitale manipulatie loopt op de klippen..!!

 1. Wat is nu het idee van dit artikel? Het maakt toch geen moer uit of iets wel of niet digitaal is op dit moment? Je vaccineren tegen de griep, met een exprimentele injectie is absurd. Lock step lock step. Het hele digitale verhaal is een kwestie van tijd.

  1. Je roept dat het een kwestie van tijd is.. Zijn er kennelijk mensen die het hele verhaal niet zien ontrollen.. Kan het artikel daarvoor zijn wellicht.. Het maakt dus wel degelijk uit of je in een database wordt gezet, die straks je hele leven gaat sturen. (Digital Green Pass) Of dat je gewoon een ´analoog´ boekje meeneemt..

  2. Lees nog even de laatste paar zinnen van dit artikel. Het lijkt wel of jullie deze ausweis aanprijzen. Zo simpel! even 2 prikken, stempeltje, makkelijk toch? Voor mij is dit onderdeel van normaliseren wat niet normaal is.

 2. Dit is geen antwoord op 1. OikosLibre want dat zal Guidoj mogelijk zelf wel (willen) doen.

  Al langer zijn er mensen die schrijven/reageren op corona berichten en ook op alles rondom digitalisering en andere artikelen vaak met de bedoeling om mensen wakker te schudden en/of te attenderen op mogelijke gevaren of bijbedoelingen.
  Duitse niet gevaccineerden zullen bij een nieuwe lockdown opgesloten worden in hun huis terwijl gevaccineerden niet thuis hoeven te blijven ook al kunnen zij nieuwe varianten overbrengen op anderen.(simpel omdat vaccines mogelijk minder of helemaal niet werken tegen de nu nog onbekende varianten) Deze regeling is dan in mijn optiek ook waardeloos en niets minder dan druk uit oefenen op mensen om dan toch maar te laten vaccineren.

  Sommigen die zich wel laten vaccineren zeggen dat de niet gevaccineerden niet moeten zeuren wanneer ze corona zouden krijgen waarop ik dan zeg dat de gevaccineerden niet moeten zeuren wanneer de vaccinaties toch ernstige bijwerkingen blijken te hebben zoals bv kanker of onvruchtbaarheid om maar iets te noemen.(Op langere termijn weet men gewoon niet wat de gevolgen van vaccineren kunnen/zullen zijn).
  https://tinyurl.com/4r88ufnz
  https://nos.nl/artikel/2387850-ggd-bewuste-keuze-om-tata-steel-niet-te-noemen-in-rapport

  Ook hebben ze in Groningen wederom (20) mensen het verkeerde vaccin gegeven.
  Dit geeft toch op z,n minst aan dat de GGD niet correct en zorgvuldig handelt tenzij men het niet noemen van een naam/bedrijf wat mogelijk verantwoordelijk kan zijn voor meer kanker bij mensen wel “normaal” vind. Ik begrijp ook wel dat veel mensen daar hun brood verdienen en dat zij bij het bedrijf willen blijven werken daarom zou het goed zijn dat het probleem opgelost zou worden zonder dat sluiting dreigt en zonder dat de belastingbetaler weer mag betalen.
  https://tinyurl.com/d7b7ykkr

  Het zou gaan om een grote wereldwijde aanval en computers/bedrijven zijn stil gelegd. Ook hiervoor wordt veel gewaarschuwd en over geschreven maar de overheden/banken/en andere instanties en bedrijven blijven gewoon blind voor dergelijke waarschuwingen en gaan gewoon verder met digitaliseren ook al hebben ze veel ICT problemen die kapitalen kosten. Hugo heeft digitaliseren nodig vandaag de dag om de QR code door te kunnen duwen en iedereen en alles in de gaten te houden samen met eerder genoemden en eventueel kunnen ze door de stroom uit te schakelen bedrijven eveneens stilleggen.

  Het probleem van digitaliseren is geen kwestie van tijd want het is er al en levert ook nu al veel problemen op.
  Deze week sprak ik een kennis die tot twee keer toe een aanmaning had gekregen van een bedrijf terwijl dat bedrijf nooit een papieren rekening had toegezonden.
  Toen de kennis dat bedrijf opbelde en uitleg vroeg werd gezegd dat hij maar op Mijn……..moest kijken want daar kon hij de rekening vinden werd gezegd.
  Klanten moeten nu dus al opzoek gaan via internet met hun DIGI D om erachter te komen of er toevallig nog ergens een rekening te vinden is die betaald moet worden.Het is de omgedraaide wereld want waar vroeger bedrijven mensen voor hadden die konden helpen en rekeningen verstuurden wordt nu verwacht dat de klant hun werk (onbetaald) doet door geld en tijd te verkwisten aan op zoek gaan naar rekeningen of andere belangrijke zaken.

  Overheden zijn echt van het paadje af want zij laten ook toe dat banken (ING bv die 775 miljoen boete heeft gekregen wegens het witwassen mogelijk maken) nu de burgers controleerd en melding maakt wanneer ze iets verdachts signaleren (ook andere banken zijn in de fout gegaan) maar dit is hetzelfde als aan een inbreker vragen of hij/zij de politie wil bellen wanneer hij/zij ziet dat er ingebroken wordt.Maar er zijn veel meer problemen zoals :
  stemmen heeft totaal geen zin want kijk wat er nu gebeurd onder leiding van demissionair premier Rutte en lijsttrekster van D66 Sigrid Kaag die de dienst lijken uittemaken.Hamer heeft gezegd dat het aan de oppositie (kamer) is om te zeggen stop maar.In deze tijden van crisis zijn zij meer met reces bezig dan met hun werk en waarschijnlijk gaan ze dus eerst ook op vakantie(het land aan zijn lot overlatende) en zal het mogelijk pas in augustus verder gaan.

  Vijlbrief kwam terug om bij de belastingdienst ivm de kindertoeslagaffaire orde op zaken te stellen maar is dan bezig met wetsvoorstellen die het mogelijk gaan maken om arbeidsmigranten van buiten de EU te halen terwijl de leveringszekerheid van energie niet gegarandeerd is.Van Huffelen zou dan weer vertragen en top ambtenaren in bescherming nemen.Nieuwenhuize zou voor de aanleg van een snelweg weer lopen te goochelen met meetgegevens eerder zette zij mensen dicht op elkaar in vliegtuigen terwijl haar man auto’s met camera liet rond rijden om mensen te betrappen en bekeuren die te dicht op elkaar zaten/stonden.Visser moet dan weer compensatie betalen voor de beloofde mariniers kazerne die er niet kwam.Hoekstra geeft dan multinationals geld/leningen en strooit met miljarden om schulden te maken bij de elite want die gaan meestal over de banken.ECB doet onderzoek naar het afschaffen van cash geld waar digitaal geld voor in de plaats moet komen bij hun op een rekening.Wiebes,Rutte,Van ARK Hoekstra Asscher waren betrokkenen bij de toeslagen affaire en een deel moest opstappen of is opgestapt in zo’n 11 jaar Rutte hebben ze bijna overal een puinhoop van gemaakt boeren moeten weg,defensie,politie,de rechtspraak alles is afgebroken en in opspraak gekomen de zorg totaal afgebroken enz enz enz en dan wil Rutte en companen gewoon verder gaan op deze weg?

  Zelfs de eerste en tweede kamer heeft men buiten spel willen zetten.De volledige tweede en eerste kamer hebben het zover laten komen en toezicht schoot ernstig tekort en nu denken ze vooral aan zichzelf en gaan op reces ipv goed te doen voor het land.Krijgen we later te horen dat ze de problemen niet meer op weten te lossen?
  Ik vrees van wel dat is mijn mening.

  1. Ik zie dat bepaalde verwijzingen zijn verwijderd (bv over Duitsland en hun regels) en dat andere verwijzingen zijn veranderd in bv https://tyny….. .Wat is daar de reden van?

  2. Ik heb vaak gebruik gemaakt van NOS berichtgeving en daar commentaar over gegeven zoals dat zij wel berichten maar NIET de daadwerkelijk ertoe doende vragen stellen.
   Dat wilde ik daarmee aantonen en meer niet.Ook gisteren berichten zij weer over de boeren en dat die in bepaalde gebieden zouden moeten verdwijnen ivm de Co2 problematiek.
   Wat zij ook hier weer nalieten was vragen te stellen wie dan voor ons eten gaat zorgen wanneer boeren verdwijnen terwijl jaarlijks nog steeds veel “immigranten” het land worden binnengehaald en dus steeds voller wordt.Daarbij moet dan het bouwen van woningen,het aanleggen van zonne-windparken op akkerbouwgrond nog meegeteld worden wat boeren ook verdrijft.Zij berichten dus wel veel maar stellen vaak niet de bijbehorende vragen die goede journalisten wel zouden stellen.
   Gisteravond ook weer zoiets bij Op 1 Daar zaten K.Illy en onder anderen een moeder en een dochter.De moeder was tegen vaccinatie terwijl de dochter zich wilde laten vaccineren min of meer omdat zij naar rondgaande verhalen van mensen uit haar omgeving luisterde en ter bescherming van anderen meen ik.Toen de moeder uitlegde aan Illy dat zij had vernomen dat vaccines het hart kan beschadigen of mogelijk mensen onvruchtbaar zouden kunnen maken gaf Illy min of meer schoorvoetend toe dat er gevallen bekend zijn dat mensen hartproblemen gehad hebben maar dat dit niet schadelijk was.Maar ook wilde hij na de uitzending de moeder spreken vooral over hoe zij aan haar informatie kwam en ook dan zou hij antwoord op haar vragen geven zei hij.Een goede gespreksleider had gezegd tegen Illy dat veel mensen de uitzending zouden kunnen volgen en wanneer er niets te verbergen is hij gewoon in beeld antwoord kan geven.Illy en de gespreksleiders zijn dus zelf verantwoordelijk voor vragen over de betrouwbaarheid van dit programma omdat ze kunnen weten dat wat nu gebeurde bij velen vragen kan oproepen.Wel heeft iemand achter Illy gevraagd waarom nu niet maar kijkt u aub zelf naar deze uitzending van gisteren en concludeert u zelf maar.

  3. PS.
   Wie het geld beheert,het water beheert,de energie beheert en het voedsel zal uiteindelijk de baas over alles en iedereen zijn.Door medewerking van de MSM en politiek en hun handlangers is het bijna zover gekomen.Dat is zoals altijd mijn mening en niemand hoeft het met mij eens te zijn maar er een keer over nadenken lijkt mij geen kwaad te kunnen.

 3. Die Delta-variant is de nieuwe methode om alle griepgevallen onder te brengen. Je moet de angst er goed in houden als je wilt voorkomen dat die verrekte bevolking je door krijgt…..en dat het corona geleuter geen steek meer houdt, moet toch zelfs tot die sicherheitsdreckschedels die dit allemaal zitten te bedenken, een keer doordringen.
  Mensen…..??…… wonderlijke wezens.

 4. inhetmeer Hoi 🙂 Natuurlijk dringt dat niet door in die sicherheitsdreckschedels ,zij hebben hun masterplan, en een hekel aan de mensen(moordenaars). Maar iets viel me op de laatste weken, en dat is de angst onder de mensen. Ik ben verhuist ,dus ik heb nieuwe buren nu, ouder dan ik zelf, verleden week werd er gevraagd aan mij door 1 van de buren of ik ziek was, want het was zo stil bij mij, terwijl ik gewoon in mijn achtertuin bezig was,:) Gisteren sprak ik de andere buurvrouw,en ook zij vroeg mij of ik ziek was geweest,terwijl ik iedere dag in mijn achtertuin bezig was, ik dacht later ssjeeee de angst zit er goed in. Ja, dit wilde ik even kwijt. Het gaat allemaal door de, depopulatie over de gehele aarde. Maar leef je leven ,zover het nog kan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.