Advertentie

Het geheim van Gaia..


x
X

Het geheim van Gaia

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De spirituele oorlog tussen God en Satan, heeft nu de fysieke wereld bereikt. Dit zal het meest indrukwekkende moment uit de geschiedenis van de mensheid gaan worden. Het is de oorlog, die alle oorlogen zal doen eindigen. Er bestaat namelijk geen politieke oplossing voor een spiritueel probleem. In die oorlog, zijn steeds 2 kanten of tijdlijnen te bespeuren. Enerzijds, heb je de tijdlijn van God en anderzijds, die van Satan. De mensheid wordt momenteel flink uitgedaagd en getest, om uit te zoeken bij welke groep je hoort.

 • Ben je in staat bij jezelf te blijven?
 • Leef jij je eigen waarheid?
 • Hoeveel grip heeft de matrix nog op je?

Al die aspecten zijn nodig, om straks terug te kunnen keren naar dat niveau, waar jij thuishoort. Er vindt dus als het ware een splitsing tussen de verschillende groepen plaats. Je familie hier, is niet je echte familie. Deze is verbonden aan de rol die je hier speelt. Op dit moment hebben de meesten van ons geen herinnering aan onze èchte familie. Zij zijn ons gelukkig niet vergeten, en zullen ons straks met open armen ontvangen.

Alles heeft een positieve en een negatieve kant.
En of het positief of negatief is, hangt volledig af van de hoogte van je bewustzijn. Neem bijvoorbeeld de vaccinaties. De opzet van de DeepState is, dat je hieraan zult komen te overlijden. Bekijk je het vanuit de positieve kant, dan bestaat de dood helemaal niet, omdat je altijd hebt geleefd en altijd zult leven. Het is niets anders dan een andere bewustzijnslaag, waarin het een stuk eenvoudiger zal zijn mensen wakker te schudden uit hun hypnose, zodat ze zich kunnen gaan herinneren wie ze werkelijk zijn.

Niemand kan ze helen, ook geen vaccinatie, dat kunnen ze enkel zelf. Zolang ze dat niet in de gaten hebben, en hun hulp buiten zichzelf zoeken, vallen ze in een andere bewustzijnsgroep. Recent werd duidelijk, dat Covid-19 helemaal geen virus is.

Grafeenoxide, de boze geest boven tafel..
De vaccins bevatten namelijk een hoge dosis ‘grafeenoxide’. Dit is eveneens teruggevonden in de PCR-test, de maskers en de griepspuiten. Grafeenoxide is geen gifstof, maar versterkt de intentie waar het mee in aanraking komt. Dus in het vaccin, zal het effect, waarom iemand heeft besloten zich te laten vaccineren, versterkt worden. Is dit uit angst voor een niet bestaand virus, dan zal dit je afweersysteem gaan uitschakelen. Het lichaam wordt trombosegevoelig, waardoor bloedklontering kan ontstaan.

Is het omdat je weer overal naar toe wilt kunnen gaan, dan kom je bedrogen uit omdat het er nu al op lijkt dat Big Farma erop aandringt de vaccinatie maandelijks te herhalen. Kom je echter met grafeenoxide in aanraking door bijvoorbeeld iemand aan te raken, die recent is gevaccineerd,  en je zit zelf in een liefdevolle hoge frequentie, dan zal die frequentie alleen maar sterker worden.

Het grafeenoxide in de vaccins, wordt geactiveerd door 5G, dat momenteel wereldwijd uitgerold wordt. Beelden van dat scenario, hebben we begin 2020 op de televisie kunnen zien, toen in Wuhan door de activering van het 5G-netwerk, mensen letterlijk dood neer vielen op straat. Ook bij 5G zien we een positief en negatief effect. De negatieve kant van 5G zal dus straks veel slachtoffers kunnen gaan veroorzaken. De positieve invloed van 5G, heb ik beschreven in ‘De verschillende velden’. (HIER)

De elementen die samengesteld de muur vormen tussen de VS en Mexico

De muur tussen Mexico en de VS, bestaat uit duizenden stemvorken. De frequentie, die door deze stemvorken opgewekt gaat worden, zal via de glasvezelkabels wereldwijd, een dis harmonieuze golf uitzenden naar de 5G-60GHz, die hiermee wordt vernietigd. 5G, zonder de 60GHz, is een helende frequentie, met als gevolg, dat alle zendmasten in gezondheid bevorderende masten zullen veranderen.

Voor velen, lijkt die positieve invloed van 5G nog een ver van mijn bed show. Het bijzondere is, dat dit wel eens veel sneller een feit zou kunnen gaan worden dan we denken. Het blijkt namelijk, dat Donald Trump nog steeds de wettig gekozen president is van de Verenigde Staten, en achter de schermen deze rol continu is blijven vervullen.

Hij staat aan het hoofd van het leger en heeft toegang tot het Pentagon, niet Joe Biden. Donald Trump schijnt ca. 80% van de èchte stemmen te hebben ontvangen tijdens de presidentsverkiezingen in november jl. Zou hij de overwinning in januari opgeëist hebben, dan was er een gigantische burgeroorlog uitgebroken.

Zowel de DeepState als de media hebben hier tevergeefs, heel bewust op aangestuurd. Trump heeft dit op een zeer tactvolle manier weten te voorkomen, door vanaf Biden ’s inauguratie, volledig achter de schermen te verdwijnen. Hij gaf de DeepState hiermee de kans in zijn eigen val verstrikt te raken.

Sinds de oprichting van de Internal Revenue Service, meestal kortweg IRS genoemd, (de federale belastingdienst van de Verenigde Staten), zijn de meeste landen/overheden ingeschreven als corporaties. Hiermee zijn ze dus letterlijk bedrijven zijn geworden. Een corporatie is een juridische entiteit die is opgericht door individuen, aandeelhouders of aandeelhouders met als doel winst te maken. Bedrijven mogen contracten aangaan, aanklagen en voor de rechter worden gedaagd, activa bezitten, federale en staatsbelastingen afdragen en geld lenen van financiële instellingen.

Hierdoor zijn ze volgens de grondwet, hun politieke taak kwijtgeraakt. Wij burgers, zijn hier natuurlijk niet van op de hoogte gesteld. (HIER) De IRS valt onder het rechtstreeks bewind van de Federal Reserve en de Verenigde Naties. Joe Biden, is de president van de corporatie van de Verenigde Staten maar Donald Trump is de wettig gekozen president, die dus gerechtigd is de politieke beslissingen te nemen. Waar de meeste mensen zich ook niet van bewust zijn, is dat de corporaties van alle landen, incl. de Europese Unie (EU) en de VN, in 2018 failliet zijn verklaard en dus helemaal geen recht van spreken meer hebben.

Meer weten over deze ‘Deep State’? Lees het boek van Willem Middelkoop en Tim Dollee. (klik voor lead)

Dit geldt ook voor de Nederlandse overheid. Wij mensen, zullen die lege plekken moeten gaan opvullen. Maar zolang dat niet gebeurt, doet de DeepState, in de vorm van Rutte en consorten, of zijn neus bloed en gaat rustig door met zijn criminele praktijken. In de VS worden mensen nu massaal wakker en beginnen een tegenfront te vormen. Dit zal Trump terug in het zadel gaan zetten. Het is dus niet Trump, maar de mensenmassa die hier toe besluit. Daar is de DeepState niet tegen opgewassen. Zodra dit plaatsvindt, zal dit het startsein worden voor de rest van de wereld.

In alle landen, waar dezelfde soort ‘dominion’ stemautomaten worden gebruikt als in de VS, is waarschijnlijk ook al jaren fraude gepleegd. Op die manier heeft de DeepState zichzelf in de regering kunnen houden, om zo zijn agenda uit te rollen. Alle wetten, die deze frauduleuze regeringen door de jaren heen hebben gemaakt, zullen hiermee komen te vervallen. Ook zal de muur tussen Mexico en de VS opnieuw worden geactiveerd en afgemaakt.

Besef je op wat voor bijzondere planeet we leven?
Het wordt tijd, dat we gaan beseffen op wat voor bijzondere planeet wij wonen. De oorspronkelijke functie van Gaia, voordat deze werd ingenomen door de reptilianen was, dat het een helende functie heeft, voor al zijn bezoekers. Beschavingen uit andere universa en zonnestelsels kwamen hier, om te genezen en tot rust te komen. De enorme diversiteit in flora en fauna, schijnt nergens zo groot en uniek te zijn als hier op aarde. Alle levensvormen uit het multi-versum zijn hier namelijk vertegenwoordigd.

Hoe diep dit gaat, begint nu langzaam tot mij door te dringen. De natuur bevat alles, om ons gezond te kunnen maken en te houden. Dat de mens een fractal van Gaia is, wordt steeds duidelijker op een manier, die werkelijk verbluffend is. Zo blijken alle organen terug te vinden te zijn op deze planeet. Die plekken bevatten stuk voor stuk hele gerichte ingrediënten, die ons kunnen helen op een volledig natuurlijke wijze. Deze ingrediënten, komen nergens anders in het universum voor.

Vooral in het zuiden van Afrika en Zuid Amerika vinden we de meest duidelijke plekken. Hiermee, zullen bijv. alle vormen van kanker geheeld kunnen worden en hartinfarcten met 90% teruggedrongen, dat eindelijk de macht van Big Farma zal gaan breken. Kanker is een satanische ziekte, die in onze echte wereld helemaal niet voorkomt en door Big Farma in stand wordt gehouden. Om enkele voorbeelden van deze organen te geven, heb je hier afbeeldingen van verschillende harten:

Een  torso:

En in Namibië is een penis ontdekt in het landschap van 4,5 km lang. De stoffen die daar ontdekt zijn, kunnen ingezet worden bij kanker aan de testikels, prostaat en urinewegen. Naast organen, is er nog veel meer zichtbaar geworden, waaronder bijvoorbeeld het hoofd van een reptiel. Deze heeft een doorsnee van 9 km. Kijk naar deze afbeeldingen.
Hier heb je een afbeelding van de reus in Argentinië. Deze afbeeldingen laten duidelijk zien, dat er een hogere macht aanwezig is op aarde. De plekken zijn te vinden via Google maps, wanneer je heel gericht en nauwkeurig over de aarde scrolt. De DeepState, zal door misinformatie en de verspreiding van angstcampagnes, proberen de waarheid verborgen te houden.

Dit doet ze met behulp van de media. Deze is volledig geïnfiltreerd. Zo goed als alle mediabedrijven, hebben namelijk mensen uit de farmaceutische industrie in hun bestuur zitten, die bepalen welk nieuws naar buiten komt.  Daarnaast zijn de meeste eigenaren van de media, in het bezit van een Israëlisch (zionistisch) paspoort en wordt het duidelijk, waarom de media niet vrij is, om de èchte waarheid te publiceren. (HIER)

De waarheid, wordt continu aangepast, om deze in lijn met de agenda van de DeepState te laten verlopen. Die agenda, is erop gericht om 90% van de wereldbevolking te doden. De waarheid kan hard aankomen maar de èchte waarheid, is de waarheid, en houdt geen rekening met gevoelens. Pas als de mensen zelf de waarheid kunnen zien, zullen ze begrijpen hoe we zijn misleid. En pas wanneer ze het bewijs kunnen aanschouwen, zullen ze de wil om te veranderen, in zichzelf gaan ontdekken.

Devine Touch without a Touch…

De fysieke verbinding tussen de aarde en ons lichaam..
We zullen de aarde opnieuw moeten gaan bestuderen, met betrekking tot ons lichaam. Er zijn een aantal belangrijke stappen die we hierin zelf kunnen nemen, waaronder:

 • Start je eigen onderzoek en navigeer door de complexiteit van kanker en alle bestaande behandelingsmethoden
 • Door het heft in eigen handen te nemen, activeer jij je genezende vermogens in je lichaam.
 • Overwin de angst voor kanker. Het is namelijk geen ziekte maar een overlevings- mechanisme.
 • Probeer de mechanismen, die ziekte veroorzaken te begrijpen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.
 • Activeer de mechanismen die genezing en verjonging creëren
 • Maak een persoonlijk holistisch plan voor je gezondheid en genezing
 • Besef dat je altijd hebt geleefd en altijd zult leven. Dus doodgaan, bestaat helemaal niet. Het is slechts een verschuiving naar een andere bewustzijnsstaat.

We zullen ons ook moeten voorbereiden op het feit, dat hoe hoger onze trilling wordt, we straks mensen in hun werkelijke vorm zullen kunnen waarnemen. Die vorm, kan enorm verschillen met de aardse vorm hier. Dit kan de eerste keer een vrij shockerende ervaring teweeg brengen, maar ons tegelijkertijd helpen in ons ontwakingsproces. De eerste ontmoetingen met de menslievende rassen, zullen rassen zijn die veel op ons lijken, maar bij de reptiliaanse rassen, die hier duizenden jaren aan de macht zijn geweest, ligt dit anders. Om hun menselijke gedaante intact te houden, hebben ze getraumatiseerd kinderbloed nodig. Onderstaande criminelen, hebben hun ziel verkocht in ruil voor macht en rijkdom en voeren hun bevelen uit.

 

AFSCHEID NEMEN..
Velen van ons gaan momenteel door een vorm van rouwproces, omdat geliefden, familie of vrienden niet langer op de dezelfde golflengte zitten. De meest herkenbare vorm is, dat de ander heeft besloten zich te laten vaccineren. Alle bewijsstukken, van de eventuele gevolgen van die actie, staan vlak voor onze neus maar ze weigeren, of zijn niet in staat, deze te zien. Zelfs, wanneer het afkomstig is van bekende en gerenommeerde artsen, die heel duidelijk uitleggen, dat het hier gaat om een experiment, dat alles nog in een testfase zit en dat de eventuele gevolgen op langere termijn dus nog helemaal niet in kaart zijn gebracht. Ze zijn volledig in de ban van de propaganda van de media, waarmee ze via televisie en internet, dag in dag uit, gehersenspoeld worden.

De fact-check werkt op volle toeren, om alle tegenberichten onmiddellijk te verdraaien, en deze zo spoedig mogelijk onder de categorie ‘complottheorie’ te kunnen plaatsen. Het woord complottheorie, is verzonnen door de CIA, direct na de moord op president John f. Kennedy. Hiermee wilden ze de waarheid achter de moord, waar ze zelf bij betrokken waren, verborgen houden. Ben jij je daar niet van bewust, dan ontstaat er een vorm van ‘tunnelvisie’, waarbij je enkel nog kunt zien wat er in de tunnel wordt getoond.

Wat zich buiten die tunnel afspeelt, is als het ware onzichtbaar geworden. Mijn vader heeft me daar als kind al voor gewaarschuwd. Zijn steeds terugkerende advies was: “Harriet zorg dat je te allen tijde financieel onafhankelijk bent en trek de wereld in om andere culturen te onderzoeken. Iedereen heeft een andere zienswijze en dat houd je scherp.” Zo heb ik vervolgens  mijn dochter opgevoed en voedt zij mijn kleinkind op. Dit advies, heeft ons enorm geholpen in ons leven.

Niemand heeft jouw waarheid, die kun je enkel zelf ontdekken. Maar iedereen heeft wel een stukje van jouw waarheid. Het is dus de kunst, om dat stukje bij die ander te ontdekken en niet de baby met het badwater weg te spoelen.  Dit doe je door continu te doorvoelen wat resoneert. Is dat het geval, dan voeg je dit stuk toe aan jouw waarheid. Is dat niet het geval, dan laat je het los.

Mensen die hun leven lang op de zelfde plek wonen, omringd door de zelfde mensen, zijn ook vaak verstrikt geraakt in diezelfde tunnel. Evenals mensen, die een meester/goeroe volgen zonder zelf onderzoek te doen. Dit, zegt niets over de meester/goeroe, die enkel zijn of haar waarheid naar buiten brengt. Maar zegt alles over de persoon, die hiermee de zoektocht naar zijn/ haar waarheid is gestopt. Hij/zij, is daardoor in de waarheid van iemand anders verstrikt geraakt, en daarmee in diezelfde tunnel terechtgekomen.

Om dat te voorkomen, is het raadzaam, om zoveel mogelijk informatie uit allerlei richtingen tot je te nemen, en te doorvoelen wat resoneert en wat niet. Er ontstaat hiermee een bijzonder proces, waarbij er plotseling verbanden zichtbaar worden tussen al die stukjes, die resoneerden. Er wordt als het ware een luik geopend, dat je naar een nieuwe laag in je bewustzijn brengt met een hogere trilling. Nu begrijp ik ineens ook waarom mijn leven uit allerlei verschillende periodes is opgebouwd. Die perioden hadden allemaal een eigen vriendenkring.

Zodra een periode was afgelopen, verdwenen die mensen uit mijn leven en ontstond er een nieuwe.  Instinctief heb ik dus altijd aangevoeld, wanneer het punt was bereikt, om mijn grenzen in een nieuwe richting te gaan verleggen. In zo’n bepaalde periode was alle informatie, die nodig was om verder te kunnen, vergaard, en was het tijd, om mijn zoektocht naar de waarheid, elders te gaan zoeken. Dit heeft er van kinds af aan ingezeten.

Een recent interview met Alex Collier, die vanaf zijn kindertijd regelmatig door ‘Andromedanen’, afkomstig uit het Andromeda sterrenstelsel, wordt meegenomen op hun schepen, ontroerde mij op verschillende vlakken. Wij mensen hier op aarde, worden in het multiversum gezien als de echte ‘koninklijken’. Wij zijn straks de enigen, die deze laagste trilling van de 3de dimensionale dichtheid hebben ervaren en doorleefd. Hieruit zal voor velen van ons een belangrijke taak vloeien, om andere beschavingen met soortgelijke ervaringen te kunnen bijstaan, zich zelf te bevrijden.

Onze luchtruim is vol ruim ruimteschepen. Ze nemen ons waar in deze bijzondere tijd van transformatie. We zijn ons hier niet, of nauwelijks, van bewust. Door hun waarneming, helpen ze ons bewust te worden wie we werkelijk zijn, zodat we in staat zullen zijn, onszelf te bevrijden. De ruimteschepen, die door velen worden gezien en vaak enorm groot zijn, zijn afkomstig van de Oriongroepen en militairen, dus niet de menslievende groepen. Zij willen graag gezien worden. Zij voeden zich met onze aanbidding of angst.

De ruimteschepen van de menslievende groepen, zijn over het algemeen veel kleiner en laten zich enkel zien aan degene, die er klaar voor zijn. Deze kleine schepen, zijn meestal niet groter dan een auto en dienen vaak als portalen. Zodra je hier binnengaat, ontvouwt zich een volledige wereld, waarin alles aanwezig is, zoals bijvoorbeeld zelfs de natuur. Mensen kunnen, om hun missies die ten dienste van de mensheid staan, te kunnen voltooien, jaren lang op deze schepen vertoeven, zonder naar hun thuisfront terug te keren.

Hiermee wordt het misschien ook gemakkelijker te begrijpen, hoe het mogelijk is dat er triljoenen beschavingen zijn. Deze hebben allemaal hun specifieke frequenties, die volledig gescheiden van elkaar, door elkaar heen lopen. Ik heb al eens in een eerder artikel geopperd, dat het mij niets zou verbazen, dat ook onze planeet waarop wij momenteel vertoeven, een groot ruimteschip (plane) is. (HIER)

We zullen de komende weken, maanden enorm uitgedaagd gaan worden of we in staat zijn ons EIGEN pad te bewandelen, en dus niet dat van iemand anders. Er zullen allerlei afleidingsmanoeuvres op ons worden afgevuurd, die als doel hebben, ons uit onszelf weg te trekken. Dit kan variëren van ‘valse vlag’ aanslagen, buitenaardse aanvallen, nucleaire ontploffingen etc. Deze, maken allemaal deel uit van de illusie, om te voorkomen, dat de waarheid boven water komt.

De DeepState zal proberen iedereen tegen elkaar op te zetten en uit elkaar te drijven. Doorzie dit, want zodra we met zijn allen één front gaan vormen, is het gedaan met hun macht. Dat zal het startpunt zijn, dat we kunnen terugkeren naar onze èchte wereld, naar onze èchte familie. Wat we dienen te doen, is onze focus te richten op die waarheid. Dit is namelijk de enige weg, die onszelf zal gaan bevrijden.

De waarheid is niet meer te stoppen. Dus houd vol, we zijn er bijna…..

 

Harriet Algra

totalhealthfoundation.nl

 

Bronvermelding:

drcharlieward.com/listening-to-gods-voice-with-victoria-reynolds/

https://drcharlieward.com/we-are-trump-777/

https://www.youtube.com/watch?v=O3A7mJ94wb4&w=420&h=237 GENE DECODE CoVFeFe Mystery Solved! Trump, 5G, 6G-Zeno Effect, Adrenochrome, White Rabbit, HQC, Wall

https://www.tribute.nu/?utm_campaign=4df84c8f-a85a-4a1d-a72a-e211f05567df&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=b964cad0-35d6-4b9a-bcda-417f2cb3918b

youtube.com INTENTION IS EVERYTHING – Explaining #156 video through Quantum Tech, DNA, Living in Truth

Advertentie

2 gedachten over “Het geheim van Gaia..

 1. Patrick Moore, één van de oprichters van Greenpeace, vertelt in dit interview wat hem de organisatie deed verlaten. Hij hekelt de ongenuanceerde zienswijze met betrekking tot CO2 (een uitstoot van nul, betekent dat je niet meer mag ademen, er geen plant meer kan groeien). Greenpeace is volgens hem gekaapt voor politieke agenda’s. https://www.theepochtimes.com/climate-scare-story-began-with-far-left-ideology-greenpeace-co-founder_3916103.html

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.