Advertentie

Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken? STOP ERMEE.!!


x
X

Van boodschappenwagentjes, tafelbladen, deurknoppen, etc. etc. etc..

Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken?

STOP ERMEE.!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Enkele weken geleden verscheen een artikel van professor microbiologie dr. Emanuel Goldman van de Amerikaanse Rutgers Universiteit, in het tijdschrift ‘The Lancet Infectious Diseases’ (HIER), waarin duidelijk de conclusie getrokken wordt, dat de kans dat het virus via oppervlaktes van mens tot mens kan springen, ‘niet significant’ is en -sterker nog- ‘niet eens meetbaar’.. Studies die aantonen dat het coronavirus uren tot zelfs dagen kan overleven op een glad oppervlak zoals een winkelwagentje, een bureau of een liftknopje, ‘hebben weinig overeenkomst met de echte wereld’, constateert de wetenschapper. (Zie de tekst hierboven uit het artikel)

Deze vermeende overdracht van virusdeeltjes via oppervlakte contact met voorwerpen, kwam kort na het begin van de corona-uitbraak op de agenda te staan, nadat diverse onderzoeken aangetoond zouden hebben, dat dit virus wel twee tot zes dagen intact kan blijven op gladde oppervlaktes. Dat leidde tot een wereldwijde schoonmaakdrift, uiteenlopend van extra reinigingsrondes op kantoor tot het bekende karretjesschoonmaakritueel bij de ingang van de supermarkt.

DE OVERDUIDELIJKE CONCLUSIE VAN DIT ONDERZOEK UIT FEBR. 2020 WORDT KEIHARD BEVESTIGD.. WIE LAAT ONS ZO IN ANGST BADEN..?? (klik voor artikel van begin april, op de afbeelding)

Maar de studies waarop alle heisa is gebaseerd (HIER), zijn uitgevoerd met enorme concentraties virus, van miljoenen tot tientallen miljoenen virusdeeltjes, soms nog in een badje van beschermende buffervloeistof (HIER)  ook. Dat is veel meer dan de honderden tot duizenden virusdeeltjes die in werkelijkheid in uitgehoeste, -genieste of geademende druppeltjes zitten, aldus de microbioloog. Dus is NU de gerechtvaardigde vraag, wie deze onderzoeken BEWUST EN MANIPULATIEF heet willen beïnvloeden, om een voor hen gewenst resultaat te krijgen..!!??

Ook wijst Goldman op deze studie uit 2004 (HIER), met de voorloper van het huidige virus, het sarsvirus: ‘De auteurs probeerden de echte situatie na te bootsen met een patiënt die een oppervlak besmet. Maar er werd geen intact virus op het oppervlak gedetecteerd.’ Het is bijzonder hoe de wetenschappers ook gewoon mensen blijken en maar moeilijk van de overtuiging dat oppervlaktebesmetting WAAR IS, af kunnen komen. Officieel heet het dan, dat deze wetenschappers hebben steeds meer bedenkingen hebben, bij de overdracht via voorwerpen van het nieuwe coronavirus.

Epidemioloog dr. Patricia Bruijning van het UMC in Utrecht bevestigt dit verhaal: ‘Professor Goldman slaat hier de spijker op zijn kop. De studies waarop we onze kennis baseren zijn gedaan in settings waarin ze een enorme klodder virus ergens achterlaten.’

In praktijk moet het virus daarbij ook nog eens ‘de weg vinden’, vanuit een nieskloddertje, via een voorwerp, naar de handen van het slachtoffer, en vervolgens weer naar diens ogen of luchtwegen. En dat zijn natuurlijk allemaal tussenstappen, die het virus dan in voldoende hoeveelheid moet zien te overleven. Epidemioloog Bruijning hierover:  “Het zal niet nooit gebeuren. En het is misschien anders als je in een ziekenhuis op een covidafdeling werkt. Maar in de supermarkt kan ik me niet voorstellen dat deze route van overdracht echt een rol speelt.”

En ja, met zoveel bewijs, moet de WHO ook met de billen bloot..
In een technisch rapport (HIER) erkent nu ook de WHO, dat er niet één gedocumenteerd geval van besmetting-per-voorwerp bij hen bekend is. Niettemin blijft de organisatie bij haar standpunt dat overdracht via contactoppervlakken een mogelijkheid is: lang niet altijd is immers bekend hoe iemand het virus heeft opgelopen.. Kijk, zo laatje duidelijk zien, wat je agenda is en dat ‘ANGSTZAAIERIJ’ daarbij een essentieel werktuig is..!

Goldman ziet het volledig anders, dan de WHO-angstzaaierij: ‘Ik ben het ermee eens dat je het zekere voor het onzekere moet nemen, maar dit kan tot extremen leiden die niet door de feiten worden gerechtvaardigd.’ 

Daarbij noemt epidemiologe dr. Bruijning het idote voorbeeld uit haar eigen dagelijks leven, waarbij ze een voorschrift uit het jeugdhockey aanhaalt, dat verplicht om de hockeybal niet met de handen aan te raken. ‘Er zijn veel regeltjes in de protocollen gekomen waarvan ik denk: is het nou nodig?’

* * *

5 gedachten over “Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken? STOP ERMEE.!!

 1. Kopie van de PCR-test (pagina 2) “Results are for the identification of 2019-nCoV RNA. The 2019-nCoV RNA is generally detectable in upper and lower respiratory specimens during infection. Positive results are indicative of active infection with 2019-nCoV but do not rule out bacterial infection or co-infection with other viruses. The agent detected may not be the definite cause of disease.” Taalkundig gezien staat er dat deze test geen enkele specifieke virus kan detecteren. Sterker nog de infectie kan ook veroorzaakt worden door een bacterie(welke????). M.a.w. de wetenschap kan geen test ontwikkelen om een virus te detecteren maar wel in staat is om het gedrag van een virus, in dit geval covid-19, te beschrijven. Wie zit nou wie voor de gek te houden.

 2. angst is een leugen, is ver weg van de realiteit. Damiaan de Nijs, psychiater, filosoof en neurowetenschapper zegt hierover ongeveer dat we nu leven in/met een mondiale obsessie, die buitenproportioneel is, en ik sluit me hierbij graag aan, zelf behorend tot de …risikogroep… zoals dat genoemd wordt, alsof zoiets bestaat. Dat de 1 meer risico loopt dan een ander, accoord, is totaal anders, want ieder mens behoort tot de risicogroep, en dus kan dit onbenoemd blijven.

 3. Anders gezegd, iemand die dagelijks 2 uur in de auto zit/rijdt, loopt meer risico dan ik bijv. Iemand die meer fietst zoals ik dan een ander, loopt meer risico dan iemand die het fietsen laat. Zelf verder aanvullen aub.

 4. Wat mij vooral blijft intrigeren is deze griep (sic) in de volle zomer, en dit bij een hittegolf met temperaturen van bijna 40 graden !!
  https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a26086118/griep-winter/
  met citaat : “Een griepgolf komt altijd in de koude maanden.Als een griepgolf ons land overspoelt, dan is dat altijd in de koude maanden. Meestal begint het aantal griepgevallen in oktober te groeien. De hoogste piek ligt vaak tussen december en februari, en pas rond april is de griep weer uitgeraasd… “ (=einde citaat). Wat moet er dan nog schoongemaakt worden ?? En met wat ??
  Hier klopt dan ook iets niet. Ofwel is het een gigantisch bedrog, ofwel is er toch een virus(sic), en in dit laatste geval zie ik alleen een biologisch wapen, met een biologische oorlogsvoering. In dit laatste geval dient men dan ook het NBC handboek boven te halen : enkele bronnen :
  https://fas.org/irp/doddir/army/fm3-7.pdf
  https://www.amazon.com/21st-Century-U-S-Field-Handbook/dp/1592483259
  https://www.hsdl.org/?view&did=1044
  http://www.lifesafetysys.com/pdf/Nuclear_Biological_Chemical_Defence.pdf
  Van belang hierbij is enerzijds de bescherming en anderzijds de ontsmetting.
  De bescherming gebeurt dus imo niet met behulp van een stofvod voor de mond, en de ontsmetting evenmin met een handgel !!! De overheid dient dan ook kleur te bekennen, en als het een biologisch wapen is, dan dient het ook als dusdanig behandeld te worden. Als de overheid geen kleur wil bekennen, dien ik er van uit te gaan, dat het hier gaat om een gigantisch bedrog, met tal van verborgen agenda’s.

  1. We worden ook bedonderd door onder andere de regeringen en de MSM.
   Deze week liepen coalitiepartijen weg uit de kamer om een stemming te ontlopen waarvan bekend is dat de coalitie aan het kortste eind zou trekken,dan wordt wel gezegd dat er later alsnog gestemd zal gaan worden omdat ze dan de boel kunnen manipuleren zodat ze zeker weten dat dan de coalitie wel aan het langste eind zal trekken omdat ze dan simpelweg voor een meerderheid van handlangers van de coalitie zullen zorgen.Alleen al het weglopen ipv verantwoording te nemen zou genoeg moeten zijn om deze coalitie te ontbinden en nieuwe verkiezingen uit te schrijven vind ik.Bij de Eu top laatst deed de MSM zijn/haar uiterste best om Rutte bij het kijkend publiek als een man met karakter neer te zetten omdat hij ivm hulp aan de Italianen zijn poot zou hebben stijf gehouden,maar dat hij in nog erger toegestemd heeft wordt dan weer niet uitvoerig belicht door de MSM.
   De EU mag van Rutte geld gaan lenen (vermoedelijk bij de ECB) terwijl de lidstaten dat moeten betalen en dat betekend dat ze landen al naar gelang hun behoefte financieel de afgrond in kunnen gaan duwen waarbij eisen aan de bevolking kunnen worden opgelegd.
   Grote bedrijven moeten rechtstreeks aan de EU belasting gaan betalen. Hiermee worden de steeds groter wordende problemen voor GROTE bedrijven omzeilt want in Nederland was veel discussie over belasting ontduiking via allerlei weggetjes en we kunnen weten dat de EU het verlengstuk van de banken,multinationals en hun aandeelhouders is dus dan is deze stap van Rutte logisch aangezien hij alleen oog heeft voor de belangen van eerder genoemden.Nog meer onfrisse uitlevering aan de EU (wat betreft Nederland) was te zien na het NEE tegen de grondwet waarbij Balkenende toch zijn handtekening zette.
   Nou is een kleine supermarkt gesloten op last van de vgr maar opvallend vond ik wel dat er geen grote bekende naam op de pui stond maar een persoonlijke naam van de beheerder van deze supermarkt,zelfs toen hij alles wilde inpakken zodat mensen niet in de supermarkt besmet konden worden werd dat door politie en BOA’S verboden en de zaak gesloten.Mijn vermoeden is dan ook dat deze supermarkt gezien wordt als concurrentie van de grote supermarkten en kunnen ze liever de naam van één meer bekende grote supermarkt op de gevel beter waarderen.Wat betreft boetes: Laatst las ik een artikel over iemand van de VGR in zeeland (hij is ook burgemeester) en die had zich op te korte afstand van elkaar op foto laten zetten maar ZEI dat hij geen boete ging betalen en dat een foto geen bewijs zou zijn.Hij vergat daarbij volledig dat die foto ook niet nodig is wat betreft bewijs omdat hij zijn fout zelf mondeling al heeft toegegeven.Wel geven dergelijke lieden opdracht aan politie en Boa’s om te beboeten en daarom ga ik er ook vanuit dat ook de burger zelf kan /mag bepalen of hij/zij een boete wel of niet gaat betalen.Wat een puinhoop maken ze er toch van zo was een ander die bij het veiligheidsberaad een plaats heeft eerder achter Halsema blijven staan terwijl ze de gezondheid van amsterdammers in gevaar heeft gebracht en ook andere burgemeesters bleven haar steunen om maar aan te geven hoever naar mijn mening de vriendjespolitiek reikt en alles wat ik schrijf is een uiting van mening wat NOG mag/kan in een land waar vrijheid van meningsuiting nog geldt al wordt dat ook steeds minder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.