Advertentie

Rand Paul: ‘NL-viroloog maakte SARS tot COVID’…


De Amerikaanse senator Rand Paul is de zoon van oud-presidentskandidaat dr. Ron Paul. Net als diens vader, is Rand Paul een hardnekkige vastbijter in dossiers, die onwelriekend zijn; of in goed Nederlands: ‘waar een luchtje aan zit’.. Nou, en als érgens een luchtje zit, is het wel aan de doortrapte wijze, waarop het hele ‘Corona-verhaal’ werd neergelegd in de Amerikaanse maatschappij in het bijzonder, waar de plandemie van start ging, alswel overal elders in de wereld in het algemeen.
x
Dr. Rand Paul’s speurtocht en keiharde ondervragingen in de Amerikaanse Senaat, zijn vooral speciaal, doordat hij medisch arts is en dus weet waar die over spreekt..! Zo nam hij het vaktechnisch op tegen de dokter-der-Covid-doktoren, Anthony Fauci, wiens verhaal met de dag zichtbaar frauderend blijkt te zijn (HIER). 
x
De onderzoeken naar het ontstaan van Covid-19 zijn in een fundamenele fase gekomen. Het blijkt (HIER) uit Japans onderzoek, dat ALLE (!!!) varianten van COVID in het laboratorium zijn ontwikkeld..! Dat betekent dat het slechts een kwestie van tijd is, vóórdat de waarheid boven tafel is. M.a.w.: ‘wie is de uitvinder van het miljoenen-levens-kostende virus’…?
x
Op dit moment zijn de ogen van Amerikaanse onderzoekers, waar senator dr. Rand Paul er dus één van is, bezig de focus te leggen op de NEDERLANDSE viroloog dr. Vincent Munster. Hieronder het verslag van De Andere Krant over dit nieuwe aspect van het ‘gain-of-function’-onderzoek in de VS en China.
x
Gain of function is een term die wordt gebruikt in de biologie en de medische wetenschappen. Het betekent dat een organisme, bijvoorbeeld een virus of een bacterie, door middel van mutatie of selectie een nieuwe of ‘verbeterde’ functie heeft gekregen. En die term ‘verbetering’ is nu precies waar de pijn zit. Wie bepaalt of iets ‘verbeterd’ wordt..?
x
In de positieve zin, kan ‘Gain-of-function’ bijvoorbeeld leiden tot een verhoogde virulentie of resistentie tegen medicijnen. Gain of function-onderzoek kan dus nuttig zijn om beter te begrijpen hoe organismen werken en om beter te kunnen omgaan met ziekten. Maar, en daar gaat het nu vooral natuurlijk over, dit ‘gain-0f-function’-onderzoek, kan ook heftige risico’s met zich meebrengen, bijvoorbeeld als er onbedoelde mutaties optreden of als er gevaarlijke stammen ontstaan. Laat staan dat er in top-secret-lab-locaties gewerkt wordt aan oorlogsvirussen, die ontstaan vanuit bijv. simpele griepvirussen.. (HIER voorbeeld van de zich aan het publieke oog onttrekkende dr. Ron Fouchier (EMC)..!)
x
In een afgelegen laboratorium in de VS, in de schaduw van de Rocky Mountains, is een man koortsachtig én officieel aan het werk om te controleren of vaccins, die ons dienen te gaan beschermen tegen coronavirus-varianten, écht werken en veilig zijn.
Deze man is een Nederlander, dr. Vincent Munster, de baas van de onderzoeksgroep ‘Virus Ecology van het National Institute of Allergies and Infectious Diseases (NIAID). Dit is een onderdeel van de National Institutes of Health (NIH), het grootste biomedische instituut ter wereld. Corona-adviseur, dr. Anthony Fauci, is daarmee zijn directe baas.
x

* * *

 

X
X

Senator dr. Rand Paul:

‘NL-viroloog maakte SARS tot COVID’…

2024 © DeAndereKrant-Toine de Graaf | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De Nederlandse viroloog Vincent Munster, opgeleid in het Rotterdamse Erasmus MC, ligt onder het vergrootglas van Rand Paul. De Amerikaanse senator ontdekte dat het Rocky Mountain Laboratory in Montana, waar Munster ‘Chief Ecology Section’ is, partner was in het oorspronkelijke Defuse-onderzoeksvoorstel, dat het sars-cov-2-virus mogelijk extra besmettelijk heeft gemaakt.

Het Defuse-project werd in 2018 ingediend bij de Amerikaanse Defense Advanced Research Projects Agency (Darpa) en stelde voor om een zogenaamde ‘furine splitsingsplaats’ in te bouwen in een coronavirus. Dit unieke item werd later aangetroffen in het sars-cov-2 virus, wat veel insiders een schok bezorgde. De furine splitsingsplaats maakt het virus enorm besmettelijk. Officiële bronnen ontkennen tot nu toe dat Defuse daadwerkelijk is uitgevoerd.
x
Dr. Rand Paul heeft documenten waaruit blijkt dat minstens vijftien Amerikaanse agentschappen in januari 2018 deelnemen aan een door Darpa georganiseerde Preempt Proposers Day, waar potentiële aanvragers voorstellen konden presenteren aan de agentschappen.¹
Tijdens dit evenement presenteerde viroloog Peter Daszak van EcoHealth Alliance het Defuse-project dat federale fondsen zocht om ‘bekende ­virussen te manipuleren met spike-eiwitten van nieuwe virale stammen’.
x
Naast het Rocky Mountain Lab, dat onderdeel is van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten (Niaid) waaraan ‘coronapaus’ Anthony Fauci jarenlang leiding gaf, was ook het Wuhan Institute of Virology partner in het Defuse-project. Evenals het lab van viroloog Ralph Baric aan de University of North Carolina en Duke-NUS (National University of Singapore).
x
Andere opvallende Defuse-deelnemer is het lab van viroloog Ian Lipkin aan de Columbia University. Lipkin was begin 2020 co-auteur van de omstreden studie in Nature (‘The proximal origin of sars-cov-2′), die de ‘lablek-hypothese’ naar het rijk der fabelen moest verwijzen. Deze Nature-publicatie was een uitvloeisel van de geheime teleconferentie van 1 februari 2020, waartoe dr. Fauci het initiatief nam en waaraan de Rotterdamse virologen Marion Koopmans en Ron Fouchier deelnamen.
x
Dr. Rand Paul hierover:
x
“Ten minste vijftien federale agentschappen wisten vanaf het begin van de pandemie dat EcoHealth Alliance en het Wuhan Institute of Virology in 2018 federale financiering zochten voor het maken van een virus dat genetisch sterk lijkt op, zo niet identiek is aan covid-19. Verontrustend genoeg heeft niet één van de vijftien agentschappen ons gewaarschuwd dat het Wuhan Institute of Virology dit onderzoek had gepusht.”
x
(klik voor alle info op onze bookshop)

Deze federale agentschappen waren al in 2018 op de hoogte van het Defuse-project, toch werd het bestaan ervan pas in 2021 openbaar gemaakt. De betrokkenheid van het Rocky Mountain Lab bij het oorspronkelijke voorstel is een volledig nieuw feit. Pikant, omdat dit lab direct viel onder Fauci’s Niaid. Volgens Paul is dit nieuwe gegeven ‘in tegenspraak’ met eerdere verklaringen van Fauci. Dr. Rand Paul maakt zich natuurlijk grote zorgen over het FEIT, dat de agentschappen jaren hebben gezwegen over het risicovolle onderzoek dat in het Defuse-project werd voorgesteld.

Dr. Rand Paul heeft, namens een Senaat-onderzoekscommissie, de betrokken federale agentschappen gevraagd, alle documenten, verslagen en communicatie over de ‘Preempt Proposers Day’ en het Defuse-project te overhandigen. EN… daarbij richt hij zijn pijlen uitdrukkelijk op Vincent Munster..!!

Daarom heeft hij nu namens een onderzoekscommissie van de Amerikaanse senaat de betrokken federale agentschappen gevraagd om alle documenten, verslagen en communicatie over de genoemde ‘Preempt Proposers Day’-meeting en het Defuse-project. Daarbij richt hij zijn pijlen uitdrukkelijk op Vincent Munster..!!
x
Zo heeft hij de directeur van de National Institutes of Health (NIH), waaronder Niaid ressorteert, verzocht
“alle communicatie met betrekking tot de betrokkenheid van het Rocky Mountain Laboratory van het Niaid bij het Defuse-voorstel of een later verwant voorstel, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, alle communicatie tussen Vincent Munster en personen van EcoHealth Alliance, Wuhan Institute of Virology, University of North Carolina, Columbia University of Duke-Nus”.
x
Munster promoveerde in 2006 in Rotterdam, met Ab Osterhaus als promotor en Fouchier als co-promotor. Hij werkte tot 2009 in het Erasmus MC, waarna hij verkaste naar het Rocky Mountain Lab. ‘The Defender’ heeft intussen een opmerkelijke publicatie gevonden van het Rocky Mountain Lab én het Erasmus MC, die dateert van januari 2020 en ging over de virusuitbraak in China.²
x
‘The Defender’ signaleert dat in die studie “geen melding werd gemaakt van het Wuhan lab of het gain-of-function-onderzoek naar coronavirussen dat daar werd uitgevoerd”. Met andere woorden: het onderzoek in Wuhan, een coöperatie van China, de VS én zo blijkt steeds opnieuw: Nederland werd dus verzwegen!
x
Eerste auteur van de studie was Munster en tweede auteur Marion Koopmans. De overige drie auteurs zijn eveneens Nederlanders, want in Montana is in het kielzog van Munster een Nederlandse enclave ontstaan.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.