Advertentie

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?


Een van de vele voorbeelden van de strapatzen van de NWO: open en bloot spreken de machthebbers over HUN ‘New World Order’. Op deze wijze hun plannen verbergend, ‘in plain sight’, zoals dat heet. Voor iedereen zichtbaar dus.. Want ‘horen we wat zij zeggen’..? ‘Zien’ wij waar zij naar ‘kijken’..?!

x

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Pas op voor angst.. Of.. Toegang voor LIEFDE?

Als regelmatige bezoeker van deze site, weet je ongetwijfeld de afkorting ‘N.W.O.’ te plaatsen. De ‘New World Order’ zou je kunnen definiëren als het streven van een machtige groep die tracht onze gehele Aarde in haar greep te krijgen en de burgers van deze planeet tot hun slaven te maken. Dat klinkt allemaal heftig, en zeker als je er nog nooit van gehoord hebt, gaan misschien -zeker bij de onderstaande YouTube- de schellen van de ogen vallen. Toch is het niet zo moeilijk te zien waar deze NWO mee bezig is. Hij gaat vooral -in deze tijden- om het ondermijnen van de menselijke kracht en macht.

Deze ondermijning is duidelijk te herkennen, als je tenminste weet waarop te letten, in de daden van deze figuren. We geven je een paar voorbeelden van het zogenaamde ‘dumbing down’.. Dit staat voor ‘dom houden, dommer maken van het menselijke ras, om -zoals gezegd- hen uit hun oorspronkelijke kracht(en) te houden. Wij van WantToKnow, en veel, heel veel wakkeren op deze wereld, zien in de volgende acties en daden van de NWO-lieden, dit streven terug:

 • het volledig in handen hebben van het financiële systeem op Aarde, mensen zijn ‘slaven van dit stelsel’. Dáár waar overvloed is voor iedereen, valt de Aarde ten prooi aan de ‘hebzucht van enkelen’.
 • vaccinaties, bewezen schadelijk voor met name het mentaal/spiritueel menselijk gestel
 • de macht van Big Pharma om mensen volledig afhankelijk/verslavend te maken van medicijnen. (Van de 10 meest winstgevende ondernemingen op Aarde zijn er 6 farmaceutische conglomeraten..!)
 • ontkrachten van voedsel, dat ervoor zorgt dat mensen niet op krachten kúnnen komen. Wat denk je van de ‘oorlog om ons voedsel’ die in volle omvang achter de schermen plaats vindt. Denk aan de Monsanto’s van deze wereld!
 • luchtvervuiling, de volledige focus op het verbranden van koolwaterstoffen in de atmosfeer, waardoor mensen giftige stoffen inademen
 • eathervervuiling door Elektro-Magnetische smog, door elektro-magnetische straling (EMS). Alle apparaten die draadloos werken, zijn in principe storend op het elektro-magnetische veld van mensen zélf. Steeds meer blijkt de verwoestende werking van de EMS.
 • fluorisering van drinkwater. Voorbeelden op onze site genoeg over fluor als puur gif
 • het introduceren van uiterst schadelijke apparatuur, waarvan de schadelijke kanten NIET zijn geneutraliseerd. O.a. magnetron en televisie..!
 • chemtrails.. Een aantal artikelen hier op de site tonen je duidelijk de  invloed van chemische belasting voor de burgerbevolking via deze spray-trails aan..!
 • het niet verbieden van kwik in voedsel, vaccinaties en tandheelkunde
 • het tegen elkaar opzetten van groepen mensen, door het uitvoeren van valse-vlag-operaties’, zoals we 9/11 kennen, en vele vele andere voorbeelden. Deze leiden tot:
 • niet te vergeten het voeren van misdadige oorlogen, via een oorlogsmachine die zijn weerga niet kent. Er zijn alleen al in Irak, bijna 1,5 MILJOEN mensen omgekomen als gevolg van de misdadige oorlog tegen dit land. (Klik eens op de teller op de homepage van WantToKnow, je zult versteld staan wat er op dit gebied wordt verzwegen!)
 • enzovoort, enzovoort!

Dumbing Down..
Dit ‘dumbing down’ gaat dus uit van een ‘ontkrachting’; het weghouden van oorspronkelijk-menselijke, vooral mentaal-spirituele kracht uit het bereik van de gehele mensheid. Doel is de vanzelfsprekende overheersing, die uit deze ‘ontkrachting’ voortkomt. Een ‘prooi’ die immers vermoeid is, geen kracht heeft om te vechten, is immers een ‘gemakkelijke prooi’..! Gevangenneming en ontfutselen van de vrijheid van het individu is het gevolg. En waar een prooi is, is een jager met bedoelingen..! De mensonterende daden van deze NWO zijn monstrueus te noemen, maar wegen niet op tegen de menselijke kernkracht, die deze ‘krachten achter de schermen’ juist willen ÓNTKRACHTEN.. En de meest intense kernkracht die mensen hebben..? Het vermogen van mensen om Liefde te ZIJN..!

The power of Love: the Heart of Oneness

De oplossing voor deze ‘ontzichtbare vrijheidsberoving’.
Dát deze NWO heftig werkzaam is ‘achter de schermen’, doet er feitelijk niet meer toe. FEIT is dat we met z’n allen inmiddels in een zeer turbulente overgangsperiode zitten, en dus OOK de NWO. Want energetisch is onze planeet zoals gezegd, door een kosmische, hoogfrequente zone aan het reizen, met inderdaad 2012 als het hoogtepunt van deze transformatie. En niemand of iets ontkomt op Aarde aan deze kwantumsprong.

We zijn zoals dat heet aan het ‘ascenderen’ en maken een sprong naar een hogere frequentie, van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie. Deze transitie is geen momentopname maar reeds in volle gang..! Feitelijk is deze ‘ascentie’ niets anders dan ‘zingen op een hoger octaaf’.. Probeer het maar eens. Met Do,Re,Mi enzovoort. Tot je bij de hoge ‘Do’ aankomt, waar plotseling een ‘poort’ opduikt.. De poort naar een nieuw octaaf..!! Gewoon dóórzingen dus..!

De reikwijdte van de NWO op ons ‘wel en vooral wee’, zal sterk gaan verminderen, omdat alleen al de invloed van deze hogere frequenties, op de lágere frequenties waarop deze NWO-lieden vooral werkzaam zijn, ervoor zal zorgen dat deze NWO-lieden gewoon NIET meer resoneren met de hogere Liefdesfrequenties van onze moeder Aarde.

Het is dan ook niet meer nodig te gaan ‘vechten’ tegen de NWO, want het enige wat jij hoeft te doen is jeZELF  BEWUST te bekrachtigen, en vooral jezelf niet meer wég laten zetten als onbelangrijk. Vooral zorgen voor een gezonde levensstijl dus.. Je lichaam bekrachtigen; goede voeding, gezonde lucht, zo weinig mogelijk Elektro-magnetische storing, GEEN of minimale vaccinaties enz. enz.

Ga ervan uit, dat de lieden van de NWO UITERST intelligent zijn, precies weten waar ze mee bezig zijn, maar zich dus NIET kunnen verweren tegen…. Juist: KRACHTIGE LIEFDE en/of LIEFDEVOLLE DADEN. Dus zorg daarom dat ook jij (verder gaat met) ALLE vormen van liefde gaat praktiseren, vooral de liefde voor jeZelf! Want juist uit die zelfliefde komt de essentiële bekrachtiging voort..!

De spirituele kant van de zaak
Feitelijk is er namelijk niet één oplossing voor het NWO-probleem en het daaruit voortvloeiende lijden in de 3e dimensie, want die oplossing ligt niet in materiële zaken, deze is ‘persoonlijk spiritueel’.. Het gaat er daarbij om wat jij ZIET, wat je WAARNEEMT, wat je ERVAART. Kortom datgene wat voor JOU WAAR IS..
Probeer daarom vanuit jouw waarheid, jouw kern, jezelf te verlichten, door met de mensen om je heen te doorvoelen hoe deze 3e dimensie-‘realiteit’ is geconstrueerd, hoe deze materiële wereld feitelijk geen ‘gevoel’ heeft en niet-bewust is. En dát waar het feitelijk ‘om gaat’, de immateriële LIEFDE is de je voelt en kunt en wilt delen met je medemens..!

George H. W. Bush was één van de meest opvallende NWO-strijders.. Vergeefs, als wij onze macht bekrachtigen..!

Het gaat daarbij vooral om je focus, om datgene waar vandaan je letterlijk en figuurlijk naar kijkt.. Jij bent daarbij niet het eind van de lichtbundel, die een object verlicht.. Jij bent DE BRON van die lichtbundel..!! Als je dát beseft, snap je ook dat deze NWO-ers niets anders en liever deden dan jouw ‘lichtbundel’ ontvoeren.. Want zolang jij maar gelooft in datgene waar je naar kijkt, VERGEET je de kracht van je EIGEN BRON. Een bron, die zoals gezegd, die lichtbundel creëert.

Probeer dus niets geforceerd te ‘dwingen’ en ga niet ‘knijpen’, met andere woorden. Maar probeer zaken vanuit diezelfde focus voor elkaar te krijgen, maar nu bewust sturend. Ga daarbij niet zeggen wat je NIET WIL, maar draai het om, probeer dátgene om je heen te scheppen wat je WEL wilt. Gezondheid, compassie, liefdevolle relaties met de mensen om je heen, enz. Dan zul je zien dat deze NWO-zaken, waar onze wereld mee is volgepropt, niet meer beklijven op jou..! Jij verandert van binnen, de wereld verandert ‘daar buiten’..!

Het grote collectieve veld van negativiteit is krachtig en het is feitelijk zinloos DIT te gaan bevechten; blijf daarom bij jezelf, dáár ligt het antwoord zoals gezegd. Het is eenvoudiger om jeZELF te bekrachtigen en je eigen veld te versterken, verander de wereld dus door JEZELF van binnen te veranderen. Zo simpel is het feitelijk. En als we op een mooie dag zullen zien dat deze NWO volledig ‘uitgespeeld’ is, dan is dat omdat JIJ je eigen, innerlijke kracht naar buiten hebt gemanifesteerd. Sámen met al die andere mensen die hetzelfde, op hun eigen wijze hebben gedaan.

Het is echter heel belangrijk dat, hoe gek het misschien ook klinkt, je deze woorden niet voor ‘waar’ aanneemt..! Want het gaat om het bouwen van je EIGEN, krachtige zelfbeeld en het vinden van je eigen waarheid. Geloof niet alles wat je leest en zeker DIT niet, omdat jouw waarheid alleen door jou ZELF kan worden opgeschreven, van binnen UIT. Luister naar je eigen ‘geweten’ en JIJ zult VRIJ zijn. Of zoals Ghandi het zei: “Wees zélf de verandering die je wilt zien in de wereld!”

We laten je graag deze 3-delige serie zien over de NWO, achtergronden en werkwijze. De titel is echter niet helemaal ónze titel; er hoeft niet gevochten te worden om iets te bereiken..! Maar dat staat hierboven allemaal beschreven.. Plezier met deze informatie!x

 

 

 

326 gedachten over “Hoe komt de NWO uit ons systeem..?

 1. @Cozmic 37.15 en de anderen waarmee ik op een positieve manier informatie heb mogen delen, het ga jullie goed in de nieuwe tijd die volgens de Calleman telling aanstaande vrijdag aan zou moeten breken. Simba verlaat het pand via de achterdeur om niet meer terug te keren.

  1. Simba , het ga je goed .
   Remember ; when the going gets tough , the tough get going !
   Jammer dat je zo het veld verlaat , als je een missie hebt en je komt wat weerstand tegen dan zet je toch juist een paar zeiltjes bij ?
   Wie echt een missie heeft gloeit niet helemaal op van een schouderklopje en ziet weerstand slechts als een hobbel in de weg . Pas als het doel bereikt is zal hij/zij even genoegzaam achteroverleunen en het vaandel doorgeven aan een nieuwe generatie .
   whatever happened to the heroes
   http://www.youtube.com/watch?v=j3mnUDvj6IA&feature=related

  2. Kom op Simba, even een paar dagen afkoelen en dan gewoon weer terug komen hoor?! Niet iedereen is tegen jou, of denk je van wel? Emoties zijn heftig, daar weet ik alles van..

   Geweldig mooi nummer van de Stranglers, 1 van mijn favorietste muziekjes aller tijden toch wel..

  3. @Hyperalert 53.3, met dank voor je bemiddeling maar dit is nu de 2e keer in 2 maanden dat de opper pseudo spiritueel mij te kakken denk te kunnen zetten dus nee, Ik zal de artikelen blijven lezen maar inhoudelijk zal ik niet meer reageren. Als je oplettend bent geweest, weet je dat dit voor mij een Dejavu is en alles voor de kijkcijfers ter faveure van een ander, nee dank je. Het ga je goed…

  4. @simba_nl: persoonlijk vind ik het jammer dat er zo gebakkeleid wordt simba. Dat raakt me altijd. Jammer en ik ver- of beoordeel niemand hoor. Ik ben na een turbulente periode met ook nog zwaar ziek zijn nu weer een beetje aan het rondloeren op de site en zie wat er speelt. Persoonlijk ben ik dan geneigd om te laten zien hoe het anders kan, trots dat ik ook niet volmaakt ben, verre van dat. Beste simba_nl, ik heb je inderdaad wel ervaren als een betrokken mens, ik hoop dat het je goed blijft gaan. Blijf dicht bij de vaas en haar kleuren (bij jezelf blijven, dus in je eigen kracht staan). Enneh simba_nl: ego’s botsen, het kan niet anders in deze dialectiek. Heel gebeurt door elkaar niet (willen) begrijpen, misverstaan dus, dat ken ik (van mezelf) maar al te goed. Eigenlijk is het dus niet vreemd wat er gebeurt. Met hartengroet en veel liefs, Willie.

   “Al sprak ik de talen van alle mensen en die van de engelen – had ik de Liefde niet, ik zou niet meer zijn dan een dreunende gong of een schelle cimbaal.
   Al had ik de gave om te profeteren en doorgrondde ik alle geheimen, al bezat ik alle kennis en had ik het geloof dat bergen kan verplaatsen – had ik de Liefde niet, ik zou niets zijn.
   Al verkocht ik mijn bezittingen omdat ik voedsel aan de armen wilde geven, al gaf ik mijn lichaam prijs en kon ik daar trots op zijn – had ik de Liefde niet, het zou mij niet baten.
   De Liefde is geduldig en vol goedheid. De Liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid.
   Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan.
   Ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid.
   Alles verdraagt Ze, alles gelooft Ze, alles hoopt Ze, in alles volhardt Ze.
   De Liefde zal nooit vergaan. Profetieën zullen verdwijnen, klanktaal zal verstommen, kennis verloren gaan want ons kennen schiet tekort en ons profeteren is beperkt.
   Wanneer het volmaakte komt zal wat beperkt is verdwijnen.
   Toen ik nog een kind was sprak ik als een kind, dacht ik als een kind, redeneerde ik als een kind. Nu ik volwassen ben heb ik al het kinderlijke achter me gelaten.
   Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben.
   Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de Liefde.”:

 2. @ allen En misschien net even meer voor martijn(wei wu wei)
  http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1465:voor-een-dag-zetten-we-het-systeem-stil-occupy-jezelf&catid=37:wereld&Itemid=50
  We zetten het systeem even helemaal stop! Een moment om aan de bloemen te ruiken, en tot inkeer te komen . En gelijk de oplossing voor de probleemstelling in de titel van dit topic. Het is zo simpel in welke D dan ook.

  liefdevolle groet

  1. Een soort zondag in Staphorst , maar dan op vrijdag ?
   En voor ambtenaren just another day @ the office 🙂

  2. Inderdaad Marcel, al is het maar om besef te creëren over “het spel” waar de mensheid onder gebukt gaat.

   Als je eens nadenkt over alles wat we moeten. We “moeten” zoveel om te voorzien in ons eigen onderhoud; huis, voedsel, kleding. O ja, en liefst ook nog af en toe iets leuks doen? Nee, dat zit er nu ff niet in…

   Mag het leven ook leuk zijn? Nog iets te besteden hebben naar eigen keuze aan het eind van je salaris? Nee, sommigen hebben niet eens voldoende om te voorzien in hun eigen bestaansrecht.

   Daarom Occupy! Geen hippies met wiet op de Dam, maar gewone hard werkende vaders, moeders, studenten, alleenstaanden, uitkeringsgerechtigden (ja die ook) en verder alle lagen vanuit diverse beroepsgroepen verenigen zich in Occupy. Tegen het systeem wat het plebs dom houdt en met name bezig houdt met overleven. Principe: Verdeel en heers.

   28 Oktober is de dag om zoveel mogelijk “input” van “het systeem” te vermijden. Vermijd alles waar geld in gestopt wordt en daarmee “het systeem” in stand houdt.

   Occupy yourself! Voor 1 dag.

   http://www.youtube.com/watch?v​=ajypBh0_FKI&feature=related

  3. Waarom maar Ocuppy’en voor 1 dag?! ik doe dat al een kleine 10 jaar lang me los vechten van die indoctrine wellust verschijnsel die anderen me steeds proberen op te leggen…

   “Daarom dat mijn ziel mijn lichaam heeft ge-occupied en niet anders om!”. “Keep my EGO!”

   Waarom dan maar 1 dag?! als de Occupy elders al weken aan de gang is waarom zou dan 1 dag maar functioneel kunnen zijn?! met een scheve blik kijkend naar al die Grieken die al maanden aan het staken zijn zie je toch dat de BIG Guys proberen de boel over eind te houden, met kruiwagens vol met leuzen.

  4. @ paul ach als mensen het een dag hebben gedaan zou dat wel eens het begin van een mooie(zoals jouw) levensstijl kunnen zijn. Punt is dat er een signaal afgegeven wordt zoals mensen nog nooit overdacht hebben te doen.En idd 1 dag zet nog geen zoden aan de dijk maar helpt wellicht een enkeling al over de streep. Misschien zelfs om er een gewoonte van te maken .

  5. Ik denk dat het hier heeeeeeeel belangrijk is verschil te maken tussen de maatschappij (dat zijn wij met z’n allen) en het systeem. (dat is wat wij en anderen ervan gemaakt hebben. Wie wij zijn en de anderen, tja ik daag een ieder uit, dit scherp voor zichzelf te beantwoorden. Ik merk niet alleen hier maar ook op andere sites dat sommigen dit verschil niet snappen.

   Die maatschappij zorgt er namelijk voor:
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over water
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over gas
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over elektriciteit
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over riolering (dus geen emmer met water meer naast toilet)
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over een weg om naar het werk te rijden (een ieder wil toch bijdragen, niet?)
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over openbaar vervoer
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over communicatie middelen
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over brood in de winkel
   – Dat we in de ochtend beschikking hebben over school om onze kinderen naar toe te brengen

   En zo kan ik nog wel ff doorgaan….

   Kunnen en durven we het verschil te maken tussen wat maatschappij is en wat wij het ‘systeem’ noemen?

   Het is in mijn ogen zeer nobel bij te dragen aan de maatschappij, want dat maakt ons allen gelijk, want welk gelijk zijn, daar we toch naar op zoek? Weg met verhevenheid?

   Gelijk hebben of gelijk zijn?

  6. Het mooie is dat ik al 8 jaar occupy met tweedehands goederen.
   Ga er een mooi artikel over schrijven, kan nog even duren…

   Waarom nieuwe rommel kopen als er zat tweedehands kwaliteit te vinden is?
   Probeer eens zoveel mogelijk tweedehands te kopen als je wat nodig hebt. Scheelt geld, productie, vervuiling. Het is ook veel leuker.

  7. @Burke, we stonden toch even raar te kijken vorige week in onze verkoopruimte.
   Stroomuitval in de hele regio voor een uur. Dat weet je alleen nog niet. Alle lichten uit, tv’s, benzinepomp voor de deur. Pinnen kon niet meer.

   Zou net koffie gaan zetten, gelukkig hadden we nog wat heet water om ouderwets koffie te zetten. Toch wel lastig hoor, geen stroom.

  8. Geld had nog op goud gebaseerd moeten zijn en de aandelenmarkt had niet moeten bestaan.
   Gokken met andermans geld is al slecht maar ook nog gokken met andermans werk, bedrijf, pensioen, dat is toch rondweg crimineel?

  9. @ burke Waar het zeker ook om draait is bewustwording. Die maatschappij waar jij aan refereert kan heel anders gemanifesteert worden ,dan nu het geval is. Je energie rekening kan veel lager zo niet helemaal nihil zijn. Het openbaar vervoer zou gratis moeten zijn. Of toch op zijn minst veel goedkoper.De communicatie middelen ,moeten we ten alle tijden bereikbaar zijn voor iedereen? 80% van de mensen loopt de godganse dag met een mobiel aan het oor ( fictief getal) in een vorm van verbale incontinentie. Veel socialer wordt het er niet op, als mensen hun gesprek met jou onderbreken vanwege een “dringend” sms je of oproep op de smartfoon. Vaak gesprekjes zonder direkte noodzaak of belanghebbende inhoud.
   De oproep die ik plaatste kwam (en passant) met de intentie om al die aspekten van onze maatschappij die zo verweven met “het systeem “zijn weer eens even bewust te worden. En te toetsen aan de menselijke maat. Per slot van rekening zijn wij het,de mensen , waar het om draait en niet het systeem. Dat zou er moeten zijn ter ondersteuning van ons en niet omgekeerd zoals ,op zo veel vlakken ,nu het geval is.
   Immers je kunt “het systeem” niet los zien van onze maatschappij,daarvoor is de verwevenheid veels te groot.

  10. We zitten in de wereld van de ‘gefabriceerde tekorten’. Tekorten die ons zijn aangepraat, terwijl de hele Aarde overvloed is, in de zin van behoeftebevrediging. (Niet van hebzucht-bevrediging..!)
   Het is dit aangepraat geloof-in, de ANGST voor TEKORT, die het ons zo moeilijk maakt. Feitelijk zitten we onszelf met onze scheppingskracht in een tekort-wereld te toveren. De grote tovernaars achter de schermen liggen in een deuk! Als ezels achter een wortel die voor de neus hangt, maar op de rug van de ezels is vastgebonden..!
   Angst voor tekort is ook Angst. Dan wordt geld geen ruilmiddel maar een DOEL.. En hoe kan nou in hemelsnaam een MIDDEL een DOEL worden..!?? -> ANGST maakt van een middel een doel.

  11. @ guido het is imo nog veel simpeler angst is het doel, en alles wordt daar aan ondergeschikt gemaakt.Ik heb geen angst voor iets .en leef al jaren op minima nivo ,ben de koning te rijk.

  12. @Marcel
   Ja blijft moeilijk erg verweven is alles…Maar ik zie dat de maatschappij waar ik naar refereer doodgewoon te maken heeft met behoefte, niks mis mee. Het wordt pas lastig zodra hebzucht om de hoek komt kijken. Pakken wat je niet toekomt. De angst tekort te komen die door sommigen wordt geetaleerd. Toch weer die angst, Guido… je hebt helemaal gelijk.

   Blijft leuke term trouwens marcel..’Verbale incontinentie’ voor de mobiel telefoonverslaafden…Zo zie ik dat ook…

   @Martijn,
   Vorige week hadden we hier 2 uur lang geen stroom. Sta je wel ff te kijken…Ik betrapte mezelf op de gedachte dat dit wel eens de realiteit van komende jaren kon zijn, maar heb deze gedachte snel in de ijskast gezet, je weet wel teveel gedachtekracht..voor je het weet komt het uit….ik denk daarom liever dat we altijd beschikbaarheid hebben van elektriciteit…

  13. Burke je slaat eigenlijk de spijker op zijn kop ( misschien zelfs zonder het te zien) de door jou aangehaalde maatschappij is namelijk vergeven van de hebzucht. Die klinkt in alles door . Dat was wat ik wilde laten zien. De hebzucht van de eigenaars van energiebedrijven die woekerwinsten uit jouw behoefte trekken . Waardoor jij in een autootje naar een baas moet om de centjes te verdienen , die zij dan weer opstrijken. Bovendien zie je het bij mensen persoonlijk(jij een i- pod dan ik ook)logisch natuurlijk want welk voorbeeld wordt er geboden?
   Het sterkste voorbeeld dat ik laatst mee maakte wil ik je niet onthouden. Op de vraag wat wil je later worden ? kreeg ik van een klasgenootje van mijn dochter het volgende antwoord . Rijk en beroemd. Daar spreekt wat mij betreft alles uit.

  14. Hebzucht = diepe, diepe angst om dood te gaan. Zo sta ik erin. Let wel op de ‘zucht’.. haha..
   Een (fake)strohalm om je aan vast te houden. ‘Opgelucht’ (*zucht*) adem halen, omdat het gelukt is.. Maar het ‘hebben’ óm het ‘hebben’ is ‘hebzucht’. En dat is dus ‘vasthebben’.. Juist, die (laatste) strohalm.. Izze zimple..!

   Materieel bezit is een heerlijk Aardse ‘gewaarwording’, het gaat niet om een oordeel, het gaat om de duiding van de *z u c h t*

  1. In de stilte is alleen het Hoogste nog aan het woord. In stilte blijft alleen de werkelijkheid over en vinden we onszelf, de ander, de natuur. In verbazing zijn we ook stil. Om schoonheid te ervaren in iets heel simpels, moet men stil zijn. De lichtval op de bladeren, de poes die je opzoekt omdat het goed is, iemand die zomaar een praatje met je aanknoopt op straat. Het is toch allemaal prachtig. Ach, laat ik maar stil zijn, vol verwondering…

  1. Sssssssst Mirakel, breng me nou AUB! niet in de gelegenheid, ze zolang in de lucht houden is nog veel leuker…

  2. Als ik jouw link wil openen Paul in 2011, komt heel even de video in beeld en dan floept het weg. Paar keer geprobeerd: werkt dus niet. Een keer zag ik in de gauwigheid de tekst dattie geannuleerd was of zoiets (ging te vlug!). Hoe nu?

  1. @Paul, Natuurlijk mag dat 🙂 Samen staan we sterk toch?

   Maar als ie gaat hoop ik wel dat er beelden komen op tv of internet.

   (Ben verders geen ramptoerist of zo hoor…)

 3. 29 Sept 2011 stond er in de telegraaf een artikel over dat de mayas buitenaards leven kenden. Voor degene die het nog niet gelezen hebben:

  http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/10645291/___Mayas_kenden_buitenaards_leven___.html

  Nu heeft de filmmaker 1 van de onderwerpen vrijgegeven. (echt de moeite waard om het te lezen)

  http://www.ufo-blogger.com/2011/10/new-mayan-documentary-filmmaker-offers.html

  Ik kan niet wachten tot ie uitkomt!!

  Maar is 28okt nou het einde van de kalender of is het 2012??

  1. Inderdaad zolang het dan ook geen film gaat worden waar we heel lang op moeten zullen gaan wachten zoals 1Anunnaki…

  1. Ergens niet helemaal lekker toch. Die anonymous heeft een fals gezicht met een gemeen pyramide vormig driehoekje onder zijn neus. Te hoog Walt Disney gehalte mijns inziens.

   De bankiers zijn de lul maar zij kregen de kans om te graaien van de politiek.
   Wie is schuldig? Uiteindelijk zijn we misschien allemaal zelf wel schuldig.
   Wij kwamen te laat in opstand omdat we allemaal geblinddoekt waren door mooie spulletjes, welvaart. Heel veel lui die nu de lul zijn lopen jaren in aandelen te kloten of ze voelen zich hemel te rijk in een veel te duur huis en een auto die volgend jaar weer een paar duizend minder waard is. Dit is slechts de middenklasse. De rijken zwemmen in zwembaden waar ze voor duizenden euro’s champagne leegspuiten, just for fun.

   http://www.youtube.com/watch?v=iLddJ1WceHQ

  2. Occupy en Anonymous kunnen zich alleen THE 99% noemen door ergens tegen te zijn , zodra ze ergens VOOR zouden gaan zijn komt er verdeeldheid en zijn ze niet langer de 99% . Hun zwakte is dus hun kracht en omgekeerd . Niet dat ik afkeur of goedkeur wat ze doen ,maar als ze geen standpunt innemen over hoe het WEL zou moeten zal de tumult die ze maken zeer eenvoudig te gebruiken zijn voor de huidige machthebbers .
   Albert Einstein ; “Slechts twee dingen zijn oneindig , nl het universum en menselijke domheid , de eerste weet ik echter nog niet zeker . ”
   Wie de mensheid in zijn geheel wil veranderen moet met een zeer doordacht lange termijn plan komen en de bevolking uiteindelijk het idee geven dat ze er zelf voor hebben gekozen . Indien tijdens dit proces er bepaalde stromingen tegenwerken en teveel macht krijgen , dan dienen die geëlimineerd of gekortwiekt te worden .
   Ben ik nou de enige die ziet dat het geldsysteem zichzelf aan het opblazen is . Met welk doel en welke krachten achter de schermen ? Het is net als bij monopoly , op het moment dat je alles gewonnen hebt gaat het weer terug in de doos .
   come out and play..
   http://www.youtube.com/watch?v=eFwkv14u3b4

  1. Puik filmpje Mirakel, die Irene Gravenhorst weet goed uit te leggen hoe ons geboortecertificaat wordt misbruikt door de banken, van upper case lower case letters naar kapitale hoofdletters en je bent geen baas meer over je eigen leven..
   Volgens de de natte Open-Baringen van de maritieme wetten van de zee zijn mensen niet meer dan een ‘collateral’ onderpand, vrij inwisselbaar, dus onvrij om zelf te beslissen, we worden bezeten en mis-handeld door iets waar we het bestaan niet eens van weten..

   The Occult World of Commerce by Jordan Maxwell Jason Whitney
   http://www.youtube.com/watch?v=j9hp77MfFyM

   Quote:

   ” In lending agreements, collateral is a borrower’s pledge of specific property to a lender, to secure repayment of a loan. The collateral serves as protection for a lender against a borrower’s default – that is, any borrower failing to pay the principal and interest under the terms of a loan obligation. If a borrower does default on a loan (due to insolvency or other event), that borrower forfeits (gives up) the property pledged as collateral – and the lender then becomes the owner of the collateral.

   In a typical mortgage loan transaction, for instance, the real estate being acquired with the help of the loan serves as collateral. Should the buyer fail to pay the loan under the mortgage loan agreement, the ownership of the real estate is transferred to the bank. The bank uses a legal process called foreclosure to obtain real estate from a borrower who defaults on a mortgage loan obligation. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Collateral_(finance)

  1. Ja, goed idee. Als jij en die Lightking nou eens naar Amsterdam gaan en daar verder ouwehoeren, dan hoef ik niet zoveel ellende te lezen als ik weer thuis kom van m’n werk. Vertel dan ’s avonds maar hoe het er was. Als je er echt bij bent komen er mooie verhalen. Blijven slapen kan ook, tis mooi weer, tentje opzetten, smartphone aan, yeah!

  2. Heb je weer wat lees werk en loop je nog te mopperen ook?!
   Lijkt me idd wel een goed plan, weer een kans om bij iemand recht in de ogen te kijken!

  3. Zo is dat en je weet nooit wie je nog meer tegenkomt. Misschien doe je hele goede ideeën, vrienden of mensen op waar je mee verder kan. Bijeenkomsten organiseren ter plekke. Lachen toch, bouw je eigen piramide, dan kom ik ook kijken hoor!

 4. Goldman Sachs stapt een treetje hoger op de NWO vormingsladder. Benjamin Fulford en David Wilcock zijn even stil met hun White Hats & White Dragons ná de meesterzet van de Banksters… Goldman Sachs wás al verantwoordelijk voor het inzetten van het Trojaanse Paard Griekenland door ze met vervalste boekhouding de Euro binnen te loodsen en nu zijn Papandreou én Bungalover Berlusconi, vervangen door twee Banksters die ook nog eens deel uit maken van de Trilaterale (Rockefeller) commissie en de Bilderberg groep en hoeven geen rekening te houden of verantwoording af te leggen aan het volk… Ben benieuwd of we met zijn allen al wakker genoeg zijn geworden…

  http://www.infowars.com/banker-coup-goldman-sachs-takes-over-europe/

  1. Nu vergeet ik natuurlijk Super Mario nog die óók deel uitmaakt van Goldman Sachs…

  2. En waar is de King of Cola Light nou gebleven ? Not enough gullable retarded mindless believers here ?
   Ik moet wel zeggen dat de wereld een stuk spannender is met spaceships in orbit , ready to land , reptilliaanse Elizebethjes die onder haar paleis zit te shapeshiften en gekidnapte kindertjes de strot doorbijt ,walgelijke bloedzuigende vampiers die je via je bankpas het leven onmogelijk maken en ga zo maar door . Eigenlijk een verlengstuk van Hollywood maar dan voor de zogenaamd nadenkende mensen die zich net dat beetje slimmer dan de rest voelen , beetje sambal bij en we hebben weer een pittige illusie . Ver weg van eenheid , van een oplossing , probleem zo groot dat we buitenaardsen nodig hebben om het op te lossen , niks 3 % , niks 10% , niks honderdste achtelijke aap , WE WANT SALUSA !!!!
   Spectakel verkoopt nu eenmaal , de kracht die we zelf hebben is veul te saai . Hel en verdoemenis , daar krijg je de godvergeten kerken mee vol , daar krijg je kijkcijfers mee , gaan met die uitgescheten banaan .
   nou nog ff een musiekie om het af te maken
   http://www.youtube.com/watch?v=Vn_j9T_DD4k&feature=related

 5. jaaa….iedereen zou deze filmpjes moeten zien, geweldig…en duidelijk ook !!
  MAAR is er nog iemand die weet HOE ik deze muziek kan opzoeken ?…de muziek op de achtergrond vind ik ECHT heel mooi…maar ik weet niet hoe die heet…hoe zoek ik die op ??????????????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.