Advertentie

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?


Een van de vele voorbeelden van de strapatzen van de NWO: open en bloot spreken de machthebbers over HUN ‘New World Order’. Op deze wijze hun plannen verbergend, ‘in plain sight’, zoals dat heet. Voor iedereen zichtbaar dus.. Want ‘horen we wat zij zeggen’..? ‘Zien’ wij waar zij naar ‘kijken’..?!

x

Hoe komt de NWO uit ons systeem..?

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Pas op voor angst.. Of.. Toegang voor LIEFDE?

Als regelmatige bezoeker van deze site, weet je ongetwijfeld de afkorting ‘N.W.O.’ te plaatsen. De ‘New World Order’ zou je kunnen definiëren als het streven van een machtige groep die tracht onze gehele Aarde in haar greep te krijgen en de burgers van deze planeet tot hun slaven te maken. Dat klinkt allemaal heftig, en zeker als je er nog nooit van gehoord hebt, gaan misschien -zeker bij de onderstaande YouTube- de schellen van de ogen vallen. Toch is het niet zo moeilijk te zien waar deze NWO mee bezig is. Hij gaat vooral -in deze tijden- om het ondermijnen van de menselijke kracht en macht.

Deze ondermijning is duidelijk te herkennen, als je tenminste weet waarop te letten, in de daden van deze figuren. We geven je een paar voorbeelden van het zogenaamde ‘dumbing down’.. Dit staat voor ‘dom houden, dommer maken van het menselijke ras, om -zoals gezegd- hen uit hun oorspronkelijke kracht(en) te houden. Wij van WantToKnow, en veel, heel veel wakkeren op deze wereld, zien in de volgende acties en daden van de NWO-lieden, dit streven terug:

 • het volledig in handen hebben van het financiële systeem op Aarde, mensen zijn ‘slaven van dit stelsel’. Dáár waar overvloed is voor iedereen, valt de Aarde ten prooi aan de ‘hebzucht van enkelen’.
 • vaccinaties, bewezen schadelijk voor met name het mentaal/spiritueel menselijk gestel
 • de macht van Big Pharma om mensen volledig afhankelijk/verslavend te maken van medicijnen. (Van de 10 meest winstgevende ondernemingen op Aarde zijn er 6 farmaceutische conglomeraten..!)
 • ontkrachten van voedsel, dat ervoor zorgt dat mensen niet op krachten kúnnen komen. Wat denk je van de ‘oorlog om ons voedsel’ die in volle omvang achter de schermen plaats vindt. Denk aan de Monsanto’s van deze wereld!
 • luchtvervuiling, de volledige focus op het verbranden van koolwaterstoffen in de atmosfeer, waardoor mensen giftige stoffen inademen
 • eathervervuiling door Elektro-Magnetische smog, door elektro-magnetische straling (EMS). Alle apparaten die draadloos werken, zijn in principe storend op het elektro-magnetische veld van mensen zélf. Steeds meer blijkt de verwoestende werking van de EMS.
 • fluorisering van drinkwater. Voorbeelden op onze site genoeg over fluor als puur gif
 • het introduceren van uiterst schadelijke apparatuur, waarvan de schadelijke kanten NIET zijn geneutraliseerd. O.a. magnetron en televisie..!
 • chemtrails.. Een aantal artikelen hier op de site tonen je duidelijk de  invloed van chemische belasting voor de burgerbevolking via deze spray-trails aan..!
 • het niet verbieden van kwik in voedsel, vaccinaties en tandheelkunde
 • het tegen elkaar opzetten van groepen mensen, door het uitvoeren van valse-vlag-operaties’, zoals we 9/11 kennen, en vele vele andere voorbeelden. Deze leiden tot:
 • niet te vergeten het voeren van misdadige oorlogen, via een oorlogsmachine die zijn weerga niet kent. Er zijn alleen al in Irak, bijna 1,5 MILJOEN mensen omgekomen als gevolg van de misdadige oorlog tegen dit land. (Klik eens op de teller op de homepage van WantToKnow, je zult versteld staan wat er op dit gebied wordt verzwegen!)
 • enzovoort, enzovoort!

Dumbing Down..
Dit ‘dumbing down’ gaat dus uit van een ‘ontkrachting’; het weghouden van oorspronkelijk-menselijke, vooral mentaal-spirituele kracht uit het bereik van de gehele mensheid. Doel is de vanzelfsprekende overheersing, die uit deze ‘ontkrachting’ voortkomt. Een ‘prooi’ die immers vermoeid is, geen kracht heeft om te vechten, is immers een ‘gemakkelijke prooi’..! Gevangenneming en ontfutselen van de vrijheid van het individu is het gevolg. En waar een prooi is, is een jager met bedoelingen..! De mensonterende daden van deze NWO zijn monstrueus te noemen, maar wegen niet op tegen de menselijke kernkracht, die deze ‘krachten achter de schermen’ juist willen ÓNTKRACHTEN.. En de meest intense kernkracht die mensen hebben..? Het vermogen van mensen om Liefde te ZIJN..!

The power of Love: the Heart of Oneness

De oplossing voor deze ‘ontzichtbare vrijheidsberoving’.
Dát deze NWO heftig werkzaam is ‘achter de schermen’, doet er feitelijk niet meer toe. FEIT is dat we met z’n allen inmiddels in een zeer turbulente overgangsperiode zitten, en dus OOK de NWO. Want energetisch is onze planeet zoals gezegd, door een kosmische, hoogfrequente zone aan het reizen, met inderdaad 2012 als het hoogtepunt van deze transformatie. En niemand of iets ontkomt op Aarde aan deze kwantumsprong.

We zijn zoals dat heet aan het ‘ascenderen’ en maken een sprong naar een hogere frequentie, van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie. Deze transitie is geen momentopname maar reeds in volle gang..! Feitelijk is deze ‘ascentie’ niets anders dan ‘zingen op een hoger octaaf’.. Probeer het maar eens. Met Do,Re,Mi enzovoort. Tot je bij de hoge ‘Do’ aankomt, waar plotseling een ‘poort’ opduikt.. De poort naar een nieuw octaaf..!! Gewoon dóórzingen dus..!

De reikwijdte van de NWO op ons ‘wel en vooral wee’, zal sterk gaan verminderen, omdat alleen al de invloed van deze hogere frequenties, op de lágere frequenties waarop deze NWO-lieden vooral werkzaam zijn, ervoor zal zorgen dat deze NWO-lieden gewoon NIET meer resoneren met de hogere Liefdesfrequenties van onze moeder Aarde.

Het is dan ook niet meer nodig te gaan ‘vechten’ tegen de NWO, want het enige wat jij hoeft te doen is jeZELF  BEWUST te bekrachtigen, en vooral jezelf niet meer wég laten zetten als onbelangrijk. Vooral zorgen voor een gezonde levensstijl dus.. Je lichaam bekrachtigen; goede voeding, gezonde lucht, zo weinig mogelijk Elektro-magnetische storing, GEEN of minimale vaccinaties enz. enz.

Ga ervan uit, dat de lieden van de NWO UITERST intelligent zijn, precies weten waar ze mee bezig zijn, maar zich dus NIET kunnen verweren tegen…. Juist: KRACHTIGE LIEFDE en/of LIEFDEVOLLE DADEN. Dus zorg daarom dat ook jij (verder gaat met) ALLE vormen van liefde gaat praktiseren, vooral de liefde voor jeZelf! Want juist uit die zelfliefde komt de essentiële bekrachtiging voort..!

De spirituele kant van de zaak
Feitelijk is er namelijk niet één oplossing voor het NWO-probleem en het daaruit voortvloeiende lijden in de 3e dimensie, want die oplossing ligt niet in materiële zaken, deze is ‘persoonlijk spiritueel’.. Het gaat er daarbij om wat jij ZIET, wat je WAARNEEMT, wat je ERVAART. Kortom datgene wat voor JOU WAAR IS..
Probeer daarom vanuit jouw waarheid, jouw kern, jezelf te verlichten, door met de mensen om je heen te doorvoelen hoe deze 3e dimensie-‘realiteit’ is geconstrueerd, hoe deze materiële wereld feitelijk geen ‘gevoel’ heeft en niet-bewust is. En dát waar het feitelijk ‘om gaat’, de immateriële LIEFDE is de je voelt en kunt en wilt delen met je medemens..!

George H. W. Bush was één van de meest opvallende NWO-strijders.. Vergeefs, als wij onze macht bekrachtigen..!

Het gaat daarbij vooral om je focus, om datgene waar vandaan je letterlijk en figuurlijk naar kijkt.. Jij bent daarbij niet het eind van de lichtbundel, die een object verlicht.. Jij bent DE BRON van die lichtbundel..!! Als je dát beseft, snap je ook dat deze NWO-ers niets anders en liever deden dan jouw ‘lichtbundel’ ontvoeren.. Want zolang jij maar gelooft in datgene waar je naar kijkt, VERGEET je de kracht van je EIGEN BRON. Een bron, die zoals gezegd, die lichtbundel creëert.

Probeer dus niets geforceerd te ‘dwingen’ en ga niet ‘knijpen’, met andere woorden. Maar probeer zaken vanuit diezelfde focus voor elkaar te krijgen, maar nu bewust sturend. Ga daarbij niet zeggen wat je NIET WIL, maar draai het om, probeer dátgene om je heen te scheppen wat je WEL wilt. Gezondheid, compassie, liefdevolle relaties met de mensen om je heen, enz. Dan zul je zien dat deze NWO-zaken, waar onze wereld mee is volgepropt, niet meer beklijven op jou..! Jij verandert van binnen, de wereld verandert ‘daar buiten’..!

Het grote collectieve veld van negativiteit is krachtig en het is feitelijk zinloos DIT te gaan bevechten; blijf daarom bij jezelf, dáár ligt het antwoord zoals gezegd. Het is eenvoudiger om jeZELF te bekrachtigen en je eigen veld te versterken, verander de wereld dus door JEZELF van binnen te veranderen. Zo simpel is het feitelijk. En als we op een mooie dag zullen zien dat deze NWO volledig ‘uitgespeeld’ is, dan is dat omdat JIJ je eigen, innerlijke kracht naar buiten hebt gemanifesteerd. Sámen met al die andere mensen die hetzelfde, op hun eigen wijze hebben gedaan.

Het is echter heel belangrijk dat, hoe gek het misschien ook klinkt, je deze woorden niet voor ‘waar’ aanneemt..! Want het gaat om het bouwen van je EIGEN, krachtige zelfbeeld en het vinden van je eigen waarheid. Geloof niet alles wat je leest en zeker DIT niet, omdat jouw waarheid alleen door jou ZELF kan worden opgeschreven, van binnen UIT. Luister naar je eigen ‘geweten’ en JIJ zult VRIJ zijn. Of zoals Ghandi het zei: “Wees zélf de verandering die je wilt zien in de wereld!”

We laten je graag deze 3-delige serie zien over de NWO, achtergronden en werkwijze. De titel is echter niet helemaal ónze titel; er hoeft niet gevochten te worden om iets te bereiken..! Maar dat staat hierboven allemaal beschreven.. Plezier met deze informatie!x

 

 

 

326 gedachten over “Hoe komt de NWO uit ons systeem..?

 1. Wow, het past helemaal in het nu. De mensen worden al wakker, denk aan de Occupy beweging over de wereld. Een eye-opener voor mij was de zogenaamde overbevolking. Ik heb de link direct naar een vriendin gestuurd die voor genetisch gemanipuleerd voedsel is na een documentaire op de Belgische zender, waarin gezegd werd hoe natuurlijk dit plaats vond en het belang voor voedsel voor iedereen….

  1. @Ja Mathilde

   Fijn om te lezen en om te merken dat de bewustzijnsverandering volop bezig is zich te voltrekken.
   Ook vind ik het fijn om te ondervinden dat er zoveel “reisgenoten” zijn die verslag doen van hun “tocht” en het toch op een andere manier beleven. Daaraan ervaar je het “elk mens is Uniek”. En dan toch die verbondenheid.
   Het Leven is een Schitterend avontuur, ik wens het iedereen toe.
   Hartegroet Alice

  2. @Mathilde Alleen al het woord “gemanipuleerd” moet toch een belletje laten rinkelen.
   Jammer dat er nog mensen zijn die aan zo’n uitzending mee willen werken. Nog veel mensen hangen te veel aan de tv.
   Wij hebben oa wtk. Maar die dat nog niet gevonden hebben?
   Ik zet tegenwoordig ook geen links meer naar de onderwerpen van wtk. Deed ik omdat ik vreesde dat men anders niet ging kijken. Nu geef ik de betreffende pagina van wtk als link in de hoop dat ze ook andere onderwerpen gaan lezen. Ook ik verander van inzicht dus. Ik hoop op iedereen.

  3. @Ja Selene,

   Je hebt gelijk, als je voor verandering openstaat leer je steeds meer, ook leer ik vooral wat ik moet laten, verbonden aan loslaten bedenk ik me nu. Ik zeg vaak, ook tegen mezelf: wat gisteren zo was hoeft vandaag niet zo te zijn. Vanzelfsprekend neem ik het vreugdevolle mee, hoewel je ook het mooie moet loslaten, ook dit is een proces. Maar nogmaals persoonlijk ben ik erg blij met dit bovenstaande artikel.

 2. Lieve Guido,

  Wat heb je dat heerlijk geschreven. Ik zat er even door en jouw schrijven was iets wat ik net nodig had.
  Bijzonder om te ervaren hoe we allemaal met elkaar verbonden zijn.

  Dank je voor dit verhaal en bedankt dat jij met met vele anderen de geweldige informatiewebsite “Wanttoknow” mogelijk maakt.

  Lieve groet van Boppie.

 3. @Guido,

  Hier kan ik het helemaal mee eens zijn, door mijn eigen weg te gaan sta ik zo in het Leven.
  Maar hoe deel je dat, hoe breng je dit over, dit kan alleen door jouw manier van leven te laten zien. de ander moet eerst in het hart geraakt worden en dit gebeurt op de tijd daarvoor bestemd. Dat kan ik en jij niet forceren want dan zou ik een dogmatische dominee, kortom wat voor voorganger dan ook, zijn.
  Die zijn zienswijze aan jou wil op leggen als zijnde het enige goeie geloof. Maar ik heb ondervonden; daar waar het hart vol van is stroomt de mond van over; dan veroorzaak je weer miscommunicatie. maar dit artikel maakt veel duidelijk, mijn complimenten en grote waardering.

  Voor mensen die zo graag bij hun waarheid willen komen, contact met hun ziel of hogere Zelf, noem ik het ook wel, is er een fantastisch boek, het maakt heel duidelijk wat jij hier in dit mooie artikel naar voren brengt en wat we allen, de hele mensheid en onze planeet en alles daaraan verbonden zo nodig hebben:

  JIJ BENT HET ANTWOORD, subtitel; vervul je levensmissie. Geschreven door Michael J. Tamura. En dit komt binnen, het is niet iets wat je aan moet nemen vanuit de buitenwereld.
  Het maakt ruimte en zorgt voor vrijheid.

  Namasté

 4. @Guido,

  Nogmaals heb ik het spirituele gedeelte overgelezen, het blijft prachtig. Maar toch viel me nu een ding op.
  Je hebt het over “geweten” maar het geweten hoort voor mij bij het verstand, ook niks mis mee maar toch meer verbonden aan “schuld ergens aan hebben, of spijt ergens van hebben,” En een innerlijk “WETEN” gaat er vanuit dat alles goed is zoals het is. Zonder te oordelen of te veroordelen. En een geweten oordeelt; al is het alleen maar over jezelf. Dus volg je innerlijk weten en JIJ zult Vrij zijn. Hoop dat je het ziet als aanvulling en niet als kritiek. Vond het in dit geval wel cruciaal. Veel mensen hebben gelukkig wel een geweten maar kunnen (nog) niet bij hun innerlijk weten. “Gun jezelf de stilte en hoor en zie de voelbare verandering.”
  LIefs Alice

 5. het valt me op dat Fight the New Wold Orde veel geplusieert wordt op de nieuwe media, zoals star-people en stroomnieuwes op Argusoog, maar de boodschap blijft het zelfde: hoe er een machtselite is ontstaan en hoe ze de burgers verdooft hebben.

 6. De makers van dit joetjoepje hadden waarschijnlijk de beste intenties . Helaas worden alle stromingen weer op één hoop gegooid en door elkaar gehaald waardoor het overzicht in de verschillende agenda’s volledig kwijt is .
  The New World Oder die op het dollarbiljet vermeld staat is Niet de NWO waar Bush en kornuiten over spreken .
  De dertien bloedlijnen hebben niets met de illuminati te maken , integendeel , de illuminati is de grootste vijand van de monarchie . In de Franse , Russische en Amerikaanse revoluties is dat duidelijk gebleken , de koppen gingen er letterlijk af .
  Mijn advies ; informeer je goed welke stromingen met welke agenda’s werken , kijk daarbij ook terug in de geschiedenis en trek je eigen logische conclusies . Slechte informatie werkt zelfs nog verwarrender dan geen informatie .
  spirit science
  http://www.youtube.com/user/jordanduchnycz#p/c/F91B494E3CB5AB19/11/Rq9gaC4R_d8

 7. Wat mij nu heel erg opvalt waarom gaat bijna niemand in op de spirituele kant van de zaak. Op die kant waar Guido zo duidelijk op wijst. Waar wij daadwerkelijk wat aan kunnen doen. n.l. de wereld verbeteren door bij ons zelf te beginnen. Een ander kunnen we niet veranderen, het heeft geen zin om maar met de vinger te blijven wijzen.
  WantToKnow, artikelen plaatsen, lezen en reageren, vooral op elkaar. Wanneer willen we nu echt WETEN??!!
  Namasté

  1. @ Alice, ik zie je reactie net voorbij schieten. Alhoewel ik het niet wilde, voel ik me nu toch uitgedaagd om even toe te lichten hoe het spiritueel voor mij voelt. Ik laat alles gewoon gebeuren wat er in de wereld gebeurt en wat ik nog beschouw als “onwetendheid”. Ik ben al lang de “macht” voorbij. Ik ga er niet tegen vechten. Hte is voor mij een andere wereld. Ik leef nu volledig boven de wet. Alles wat moet gebeuren, gaat gebeuren. Het wachten is tot het geldsysteem volledig instort, dan kan alles in en stroomversnelling komen. Maar ik kan me er niet meer druk om maken. Want iedere vorm van aandacht daaraan houdt mij af van de dingen waar het mij werkelijk om gaat. En dat is om alleen nog positieve energie aan te wenden voor de zaken die onvermijdelijk komen gaan. Dus, alleen nog aandacht te geven aan mijn en ik hoop onze gemeenschappelijke “wegbereiders”-taak nu we weer Wakker mogen worden op Aarde!

  2. Het ligt eraan wie je ‘bijna niemand’ vindt en waar je de grens tussen feiten en spiritueel trekt .

  3. je kan niet iemand dwingen iets te vinden, maar je kan wel iemand inspireren om iets te vinden.

  4. Het wapen van de Plantard familie;

   ” The Plantard family crest is regarded as the key to the Typhonian/Draconian Current, which is the demonic lineage of the Merovingian bloodline. The Typhonian Current refers to the Dragon lineage of Satan. ”

   Lucifer was voor zichzelf begonnen op de planeet Marte (Mars) (Martelaren?) (Martial Art?), niemand die dat kan of wil verbieden volgens educatieve yoetoep van Cozmic

   ” Revelation 12:9 states:
   And the great dragon was cast out, that old serpent, called the Devil, and Satan, which deceiveth the whole world. “Typhon is…Plutarch asserts, the distinct ’Evil Principle’ or the Satan of the Jews.”

   http://www.bibliotecapleyades.net/merovingians/merovingian_dynasty/merovingian_dynasty04.htm

  5. @ Alice Uit welke dimensie hoek bekijk je voor je zelf dit? Als je erop doelt dat je ook nog spiritueel gezien in 3D verkeert dan zie wie wakker en wie niet wakker is.
   zit je dan toch al in de 4De dimensies, dan zou je spiritueeel in balans moeten zijn en goed in het verder begeleiden van mensen zijn op dit terrein.

   Mocht je echter eigenlijk spiritueel al lang en breed bivakkeren in 5D (zie bv Marcel W in 5D) dan is omkijken eigenlijk allang geen kleinnood meer, je hebt meer behoefte omdoor te gaan waar je al die tijd al spiritueel voor gevochten hebt omdat te willen bereiken.
   Wat lager zit kan niet omhoog kijken en waranemen maar wat er al boven zit overziet alles tot in den treuren.

  6. Heb hier ergens het idee dat Alice niets om dimensies geeft.
   Alleen dat wat alles mogelijk maakt is interessant. Dimensies zitten in waarnemen. De werkelijkheid is hier aan voorbij. Niet te benoemen…

  7. Martijn, dimensies zijn ook wel de levels van het innerlijke bewustzijn, het begrijpen en snappen waarom het allemaal omdraait, hoe meer inzichten en kennis je bereikt en het toegankelijker voor je zelf kan maken des te beter je gaat snappen dat er veel dingen mis zijn op deze planeet.
   Het deblokkeren van je eigen level of die van een ander zorgt er al voor dat je niet in staat bent open te staan voor verandering, voor aanpassingen en spiritueel gezien een bypass zult vinden om het reeds nu opgelegde systeem heen. Het is net als een Computer Nerd het systeem kunnen hacken om doorgaan te vinden naar een gerecht vaardige positie om anderen daar ook naar toe te krijgen.

   Onderstaande is een slimheid van een bypass aan het normale waar iedereen intuint:
   http://www.youtube.com/watch?v=0JPzRtyGtzo&feature=related

  8. Ja, uiteindelijk is het allemaal linke shit. Slimkezen kunnen zo inhacken en doen wat ze willen. Maar goed, er was ook een tijd voor en er komt een tijd na. Wat je gisteren zei, we zijn er nog niet, alles is ondermijnd, ja, dat is zeker. Ook is het zo dat als deze ondermijning wegvalt, we vervallen in stateloosheid. Ik weet niet of dit slim is. Mij teveel mafketels. Enig regie moet er toch wel blijven. Echte democratie lijkt me een goed idee. Eerst van al die machtsblokken af.

  9. Ergens zie ik nu van alles uitkomen wat in m’n jeugd, niet lang geleden, in tekenfilm series voorkwam. Nu is het er gewoon. Imagination werkt. We kunnen alles wat we willen.

  10. @Paul, je gaat nu toch écht niet beweren dat die rooie zwamneus, en mede raadslid van jou R.F.P. al in 5D zit hé en dat, volgens jou stelregel je vanuit een lagere dimensie niet omhoog kan kijken… Nou, ik weet niet op welke frequentie jij met je kluppie zat dan vorige week maar als dát 5D voor moet stellen, laat mij dan maar fijn in 3D blijven… Ego tripperij en vijandigheid ten top duzzzzz….

  11. Je peil beste man zakt als een barometer bij zeer slecht weer, ik had je veel hoger verwacht in hoogvliegen, maar helaas niet elke zweefvlieger heeft ooit zweefgevlogen.

  12. Even een berichtje van “de rode zwamneus”(das vast niet vijandig bedoeld) Een kleine hint om tot inzicht te komen in hoe de zaken in elkaar zitten en waarom veel mensen niet boven het 3D grit uit kunnen stijgen .
   http://www.unitynet.nl/matrix-reincarnatie-karma/start.htm
   En dan voor al dat stukje “het netwerk matrix.”heel verhelderend.Overigens is wat paul zegt helemaal mijn waarheid, vergelijk het maar met een trap ,als je onderaan staat kun je niet het oppervlak van de bovenste trede zien als je bovenop staat is overzicht een stuk eenvoudiger.
   Cozmic je bent geen losgeslagen komeet hoor je hebt af en toe mooie inzichten en goeie vragen,Als je iets niet begrijpt kun je ook vragen stellen .
   B.v over vorige week,kleine hint humor is essentieel.

  13. @Paul & Marcel, je roepen maar wat je wilt maar keihard stellen dat je al in 5D bent, geeft heel goed aan waar jullie met je werkelijke gedrachten zitten. Verdeel en heers spelletjes op WTK, andere posters bashen en proberen onderuit te halen, staat HAAKS op verlichte wezens uit 5D en schijnt al eerder gebeurt te zijn begrijp ik uit reacties van anderen en zegt dus genoeg over jullie wérkelijke status…

  14. Beste Simba, je mag mij eens verklaren waarom ik door anderen geattendeerd wordt dat je iemand bent die op meerdere sites bakzeil hebt gehaald met dit zelfde soort uitspraken en dat je daar ook verwijderd bent door je zogenaamde ex-piloot gedrag.
   Ik verbaas me er weer op dat ik weer steeds met zulke mensen geconfronteerd wordt die steeds mij de les willen wijzen wie ik werkelijk wel ben, tis gelukkig voor me zelf dat ik weet wie ik zelf ben, want ik heb geen spiegels meer nodig om te zijn wie ik wil zijn. Heb nog een hele fijne dag verder in 1 van alle 7D(agen) van de week…

 8. http://www.ygevisser.nl/als-sluiswachter-geef-ik-aan-in-de-sluis-wordt-4d-samen-ge-vat-ge-elimineerd-ont-staan-vormen-in-5d-als-van-zelf-omdat-dan-co-creatie-telepathie-zijn-ge-realiseerd

  Ik hoop voor 1 keertje dat we de NWO enkel als vorm-uiting terzijde leggen en niet de inhoudelijke 1-wording (integratie) daarmee over het hoofd zien 🙂

  Ik had de indruk dat we anders: Vorm & Inhoud (Kind & Badwater)
  Niet Onder-Scheiden Van Elkaar ?
  Als Integratie Wordt GeRealiseerd Gaat De Line-Aire Tijd Naar 0 & Raken Vormen Dus Ook Ge-Integreerd 🙂
  En/En !

  1. Dat mensen die deze functionele inhoud nu naar voren komen en steeds zichtbaarder de vormen van binnen-uit veranderen is bv zichtbaar in mensen als: Johan Cruijff & Wim Hoffs
   Je moet de spelers die die inhoud zichtbaar maken natuurlijk wel volgen; anders raak je mogelijk ge-desorienteerd !

   Ik lig dubbel van het lachen om ieder-1 die zich zo druk maakt en niet in de gaten heeft dat er in alle deelgebieden dezelfde inhoudelijke processen gaande zijn.
   Goed om je heen kijken en je ziet de 1-wording: Over-Al 🙂
   Laat je niet te veel afleiden door de schreeuwlelijkerds die als aandacht-trekkers binnenkort als echo’s uit het line-aire verleden zijn: gede-finieerd 🙂

  2. Mensen met meningen laat hun woorden en vormen en angsten zien.
   Mensen met functionele inhoudelijke 5-D meerwaarde laten zich in functioneel opzicht gelden; ze doen datgene wat nu gevraagd wordt cq wat zich aandient en in vormen wil worden gemanifesteerd.
   Logica mensen, logica.
   Niets is toeval als de kosmos de zuivere snaar aanbiedt om te be-spelen 🙂
   Als de kosmische natuur zich meldt dan zou ik die maar volgen in plaats van te blijven roep-toeteren & de ge-fragmenteerde mening te uiten in plaats van te: her-orienteren en be-grijpend te luisteren 🙂
   Deze sluiswachter ligt dubbel van het lachen als ie al die kouwe drukte om zich heen ziet !

  3. Anders GeZegd: Andere ‘Leiders’ Realiseren Andere InHoud & Toch Ook De Integratie Van Het GeHeel 🙂

   Als Andere Koppies Zijn GeManifesteerd Op De Plekken Die Nu Nog Worden InGenomen Door De Line-Aire Koppies ?
   Dan Zijn Mieren VerVangen Door: VlYgende Mieren 🙂
   En/En ! Koppie Er (Dus) Bij 🙂

   Visualiseren Is Nu De Focus Op De ToeKomst & LosLaten Van De Line-Aire Blokkades Die Als ‘Dat Gaat Niet/Nooit (= Line-Air Denken Immers) Lukken’ Ge-Voelens In Het Fysieke Lijf (Micro) Als De Emoties (= Line-Air Denken) Van Het Ego Dienen Te Worden Ge-Slecht & Voor-Al: Als-Zo-Danig Ge-Interpreteerd ! 🙂

  4. Lekker bezig Yge..?? 5 reacties onder elkaar..? Mag ik vragen of je het idee hebt, dat mensen je verhaal nog kunnen volgen..?? Mij ben je in ieder geval h e l e m a a l kwijt..!! En met die smileys wordt het er bij mij alleen maar depressiever van, terwijl de mondhoekjes toch écht omhoog wijzen.
   Zit je nou hardop pratend tegen jezelf te schrijven…?

 9. Dank voor jullie reacties, jullie hebben allen gelijk, als trouwe bezoekers van WTK weten jullie net zo als ik dat een reactie nooit goed of fout kan zijn. Het is zoals het is! De reactie komt vanuit jullie werkelijkheid, jullie waarheid. Het is “natuurlijk” zoals jij denkt dat het is. Een ander kan iets delen, toevoegen of inspireren tot maar nooit tornen aan jouw waarheid.

  De NWO daar kan ik niks mee, hoef ik niks mee, heb ik niks mee. Maar wel de spirituele kant van de zaak, ik vind het geweldig dat Guido dit aanreikt juist bij dit artikel, op deze manier ben je niet machteloos.

  Zoals @Yge reactie op 15.3 “dubbel liggen van het lachen,” ja dat ken ik zeker, geen mooier vermaak dan leedvermaak, maar tevens denk ik Yge heb je wel eens gehoord van Compassie en mededogen of komen die in jouw werkelijkheid niet voor? Het is maar een vraag mijnerzijds hoor.

  @Dick, jouw reactie op 11.1 kan ik gelukkig volledig onderschrijven. Maar ik wil net als jij zo graag delen en bekrachtigen. Dat doe ik van harte, wat kun je anders als je zelf niks meer hoeft.

  @Cozmic 11.2 Als alles één is wat zijn dan feiten en wat is spiritueel?

  @Thomas 11.3 Totaal eens met jouw one-liner!

  @HyperAlert 11.4 Jij laat genoeg eigen wijsheid zien. Alle respect.

  @Martijn 11.6 en 11.10 Jouw idee is voor mij juist, ik denk niet in dimensies. maar in het veld van de oneindige mogelijkheden waar “alles kan” en “eerst geloven en dan zien”
  Als iemand wil denken in dimensies, prima jouw weg toch!

  Ik heb de onbegrensdheid tot mijn Thuis gemaakt. Ik ben wel IN deze wereld maar niet meer VAN de wereld.
  En dit gun ik werkelijk Iedereen!

  ODE aan de Liefde, de Liefde voor alles en iedereen is al eens verschenen op WTK, als inspiratie in de gastcolum’n. “Liefde wil stromen” op 24 april het was met de pasen daarom heb ik het onlangs ge-update door middel van een reactie.

  Groet van Ziel tot Ziel, Alice
  Het is weer! mooi weer, laten we GENIETEN!

  1. Alice, mooi gezegd, ik krijg steeds meer het gevoel dat jouw werkelijkheid heel dicht bij mijn werkelijkheid ligt! Het is inderdaad schitterend weer! ik heb net even drie kwartier gewandeld in een prachtig natuurgebied, dat grenst aan waar ik werk. Doe ik praktisch iedere middag en het helpt me altijd enorm om uit mijn denken te komen en dichtbij m’n gevoel te blijven!

  2. Die Alice, dat is nou klare taal en goed verwoord hoor, jij mag ook wel eens een pluim ontvangen vind ik, voor het kiezen van de Gulden Middenweg…

  3. @Paul in 2011, heel veel dank voor je pluim, de echte kan ik alleen aan mezelf schenken!
   Wat voor jou de Gulden middenweg is, is voor mij de enige weg naar de Bron, waar we ieder op onze eigen manier naar op weg zijn. Veel plezier op die van jou, leuk dat we elkaar even hebben gekruist op ons levenspad.♡

 10. @ simba Jaloers ? hoeft niet hoor ieder op zijn tijd.Ik heers niet en verdeel nog minder,heersen betekend verantwoording nemen voor ((imo) en behalve voor mijzelf ,pas ik daar voor. Dus jouw leven en uitlatingen jouw verantwoordelijkheid. Als je er echter niet tegen kunt dat je een reactie krijgt die haaks staat op wat jij denkt te weten , moet je geen comment plaatsen. En als je reacties bol staan van de energie van”kijk mij nou toch eens gelijk hebben “hou ik je graag even een spiegel voor” .Ik begrijp dat dat pijnlijk kan zijn ( je wordt immers geconfronteerd met jezelf) maar dat doe ik vanuit compassie met een ieder. Het staat je vrij ook mij een spiegel voor te houden. Ik ben daar niet angstig voor. Wat het hele 5D gebeuren betreft mijn waarheid lijkt dus niet de jouwe te zijn. Jouw waarheid is dus 3D en praten over als je 5d bent ik draai dat graag helemaal om. Ik praat niet over maar leef vanuit,als dat je boven je pet uitstijgt is dat jouw probleem en niet het mijne. Sterker nog het beinvloed niet mijn waarheid ( lees belevingswereld)en ik voel me dus ook niet genoodzaakt die te herzien.

  Liefdevolle groet marcel w in 5d

  1. Jaaa, liefdegroetjes terug Marcel in 5D, zoals gezegd, jullie kunnen roepen wat jullie willen maar ik denk dat de gemiddelde WTK lezer nú wel weet uit welke hoek de wind nu werkelijk waait en die komt niet uit de 5é dimensie…

  2. @ simba wie is nu aan het proberen wie te beinvloeden? Wie probeert hier nu volgelingen te krijgen ? Wie loopt hier nou te roepen dat ie het allemaal weet? en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als het je niet bevalt wat je in mijn spiegel ziet dien je naar jezelf te kijken en niet te gaan schelden op de spiegel.

   Liefdevolle groeten van marcel w in 5d

  3. Bovendien denk ik niet dat er zoiets als “een gemiddelde WTK lezer” bestaat. En als die al bestaat voel ik geen noodzaak me aan zo’n eenheidsworstmentaliteit te conformeren. Als dat wel jouw ding is be my gast. Ik hou je niet tegen. Sterker nog als je mij onder die noemer zou willen plaatsen zou ik het op zijn zachts gezegd geen compliment vinden.

   En wederom liefdevolle groeten marcel w in 5d

  4. @Marcel in 5D, laten we maar ophouden anders begint het weer op een Occupy WTK draadje te lijken. Ik dacht nog even dat je je eigen plekkie in 5D satirisch bedoelde met je Gravatar als Carnavalske plaatje maar je lijkt er zelf in te geloven, welnu, als jij én je vrindje Paul 2011 van mening zijn dat jullie al reeds in 5D verkeren dan mag dat van mij wel hoor… je creert tenslotte je eigen werkelijkheid van 3D to 5D niet waar…Ik denk alleen dat menigeen niet zulke hoge verwachtingen meer heeft van een naderende ascentie als jullie jezelf promoten als al reeds in 5D verkerend ná jullie Simba bash act van vorige week…

   Just my 2 cents…

  5. @ simba wanneer ga je eens alleen voor jezelf spreken ,en hou je nou eens op voor andere te denken. Ik bedoel hiermee de aannames die jij andere in de mond pleegt te leggen als “de gemiddelde wtk lezer zal wel vinden dat , en menigeen zal nu wel niet zo’n hoge verwachting meer hebben”. De enige persoon wiens visie jij kunt vertolken ben jezelf, Met de manier van spreken die je nu bezigt doe je het voorkomen als was je de “spokesman”voor “de gemiddelde wtk lezer”. En ik kan me geen verkiezing hier op de site herinneren voor die positie. Dit wekt wel enige ergenis, die zich vertolkt in een reactie mijnerzijds.

   Liefdevolle groeten marcel

  6. Marcel in 5D, ik spréék voor en namens mijzelf en anderen hoeven dat per definitie niet te delen maar misschien is je vrindje Paul in 2011 wel iets te voorbarig om voor en kennelijk ook námens jou in 5D te spreken, hij verklaarde tenslotte dat jij alreeds in 5D verkeerd.

   Marrehh… wat ga je de verdediging in zeg en wat een ego strijd voor je en dat nog wel in 5D… dan sta je daar toch normaliter boven?

  7. @ simba jammer dat je dat op die wijze interpreteert maar over wie zegt dat iets ?Paul kent mij erg goed ,en kan tot op zekere hoogte voor mij spreken. Als ik het nodig vind hem te verbeteren staat hij open voor kritiek, echter over zijn opmerking heb ik die niet.

   Liefdevolle groet marcel w in 5D

  8. Ja, ja,bla, bla maar verder in 5D, Hoe krijg je de NWO nu uit 5D, misschien een mooie start voor een nieuw draadje…

  9. @ simba jammer dat hetgeen je in mijn spiegeltje ziet je niet bevalt echter geef dan niet weer de spiegel de schuld maar ga bij jezelf te rade.
   Over hoe je de NWO uit 5D haalt moet je niet bij mij wezen ik heb daar (NWO) geen last van. Bovendien ben ik geen goeroe en kan ik je alleen maar adviseren je eigen weg te bewandelen, daar de mijne jou overduidelijk niet past. Zou zeggen ga ook hier bij jezelf te rade ,het antwoord zit al in je dus…….

   Liefdevolle groeten marcel w in 5D

  10. Mracel in 5D, als ik in jouw spiegeltije moet kijken (die heb je toch niet nodig in 5D?, je bent tenslotte al een lichtwezen die geen spiegeltje nodig heeft) zie ik alleen maar een mal gezicht met een rode neus. Leuk met Carnaval maar nee, Simba wil er in 5D Carnaval zo niet uitzien.

  11. @ simba mijn dochter van 11 leest graag mee en vroeg me het volgende tegen jou te zeggen.
   Simba the lion king nu ook in 3D , nog steeds dezelfde ouwe mik dus.

   Denk dat ze wel een punt heeft ergens,als je zelfs het begrip “in de spiegel kijken “niet begrijpt……
   maar oke
   liefdevolle groet van marcel w in 5d en zijn dochter

  12. Ja, maar Simba heeft nimmer geroepen dat ie al in 5D is, leuk dat je dochter van 11 ook nog even afdaalt naar onze 3D omgeving om via Red Nose Dad in 5D haar zegje te doen. Laten we deze satire woensdagmiddag ff voortzetten als andere kindjes vrij zijn van school en kunnen leren met limonade en chips erbij in 3D, hoe het er straks in jouw verheven 5D domein er uit komt te zien.

   Nou, als de R.N.F, The Red Nose Federation (van het valse eerlijke licht) straks aan de macht komt, kies ik voor de Snorkels…

  13. Oh, en ter afsluiting, duizenden lieve hartegroetjes en knuffels terug vanuit 3D

  14. Lig net plat van het lachen in 2D, wat een vurige liefde voor elkaar, tis echt net een huwelijksscheiding van wie krijgt de spullen en wie het huis.
   Kortom kunnen we elkaar niet eens ontmoeten buiten WTK om??! dan zien we gelijk het andere plaatje ook zien.

  15. @ simba dit is nou een goed voorbeeld van het verschil tussen de energieen van 3D en 5D. Vanuit 5D kun je wel met de energie van 3D omgaan ( het is wel de vraag of je dat wenst),andersom echter kun je de energie gewoonweg niet vatten je wordt als het ware tegen gehouden in je begrip. Je kunt er niet bij en wordt ( waarschijnlijk door dat onvermogen) kwaad. Stel je dan de vraag eens “op wie ben ik nou eigenlijk boos?”.
   O en nog even over dat spiegeltje daar kijk jij dan in ,ik niet (dacht dat dat zelfs voor een 3D intellect wel duidelijk was.)Dus als jij daar een mal gezicht met rode neus in ziet ben je dat zelf. Verder mag je schelden wat je wilt, ik laat me daardoor niet raken, en het zegt meer over jou dan over mij.

   Liefdevolle groeten marcel w in 5d

  16. @ simba het zegt toch wel wat als zelfs een meisje van 11 je ziel zo even bloot legt ,en als je daar dan zo kinderachtig(imo) op moet reageren. Geeft te denken vind je niet?

   liefdevolle groet marcel w in 5d

 11. Als het om spiritualiteit gaat in combinatie met economie dan is mijn overtuiging dat we toe moeten gaan naar giften-systeem (kopen en verkopen scheppen geen sociale samenhang en dat is een spiritueel enorm minpunt, vandaar ook de voorspelling in de christelijke leer over zo’n teken van het beest) dat het karakter heeft van onvoorwaardelijkheid en toch de formaliteit en kwantificatie van waarden. Op die manier kan via intelligente doorstroom-suggesties het zo maken dat het in de praktijk ook werkt: misschien nog niet ideaal, maar als een tussenstap naar werkelijke verbinding tussen allen.

  Gedachten daarover wisselen voor samenwerking kan via m’n site als mensen er echt iets in zien.

 12. Marcel in 5D, even je spreekbuis van jullie nieuwe volksunie citeren waarin hij bezoekster @Alice even gaat vertellen hoe het nu werkelijk in elkaar zit,

  “Mocht je echter eigenlijk spiritueel al lang en breed bivakkeren in 5D (zie bv Marcel W in 5D) dan is omkijken eigenlijk allang geen kleinnood meer, je hebt meer behoefte omdoor te gaan waar je al die tijd al spiritueel voor gevochten hebt omdat te willen bereiken.
  Wat lager zit kan niet omhoog kijken en waranemen maar wat er al boven zit overziet alles tot in den treuren.”

  Duzzzz Marcel, Jij bivakeert allang in 5D en kijkt niet achterom doch slechts omhoog en Ik, of Wij, andere WTK lezers, die tenslotte nog lager zitten in 3D kunnen niet omhoog kijken, naar jouw dus en Jij, overziet alles tot in de treuren….

  Nou, nu krijg ik ook de glimlach de gehele dag niet maar van mijn gezicht.

  What Goes Around Comes Around, of, Wie een kuil graaft voor een ander… of, Backfire enz. enz.

  Goh, fijn zeg om alreeds in 5D te verkeren en andere WTKérs te vertellen hoe het nu werkelijk in elkaar steekt…

  Ik zal er nogmaals maar vanuit gaan dat het allemaal “dubbel” bedoelt en gezegd is en dat jullie definitie van 11:11:11 meer met Carnaval te maken heeft… in 5D dan weliswaar…

  1. Simba, die dimensies, je ziet het verkeerd. Jij zegt zelf in 3d te zitten, Marcel en Paul zeggen zelf in 5d te zitten. Er zijn ook multi d mensen hier zoals Cozmic.
   D staat voor dimensie. Manier van waarnemen. Voorbij de waarnemer zijn we allen één.
   Die dimensies zijn illusie. 5d geeft aan al wat meer illusies te doorzien.

   That’s my opinion. Hoe hoog op de ladder wil je staan als die omdonderd? Dat is Zen.
   De weg die verweven is met alle wegen. Van alles snoept, bekijkt, doorziet en loslaat. Tot alle dimensies zijn opgelost, GAME OVER! Eindelijk Vrij!

  2. @ simba ook hier verhef je jouw interpretatie tot waarheid ,en gaat mij vertellen wat ik wel en niet kan of wil doen. Ook doe je alsof jij de spreekbuis bent voor andere wtk-ers ,pas maar op misschien vinden ze dat niet zo leuk. Voor mij ben je niet mijn woordvoerder. De aannames die jij hier maakt laten meer over jou zien dan over mij . Als ik kijk naar wat martijn schrijft heeft hij het ( imo) beter in de gaten dan jij.
   Je denkt dat ik me boven iemand anders stel ,das een verkeerde aanname ,ik zie dingen misschien wel anders maar ik denk niet in hoger, beter of zulke terminologie. Ik ben ik en niets meer dan welk ander dan ook ,het is zoals martijn zegt we zijn allen een. Dus scheld je naar mij scheld je in de spiegel( dat geld ook voor mij) Stoei ik met jou dan stoei ik met aspekten van mijzelf. Het enige verschil is dat ik die wetenschap heb aanvaard en jij blijkbaar nog niet. Stoor ik me aan dingen die jij doet ben ik nog niet klaar in mezelf met die zelfde dingen .Of anders gezegd wat mij stoort in jou is wat ik herken als aandachtspunt in mijzelf . Voor mensen die mijn stoeipartijen in het verleden(g.ait) hier gevolgd hebben ,is dit geen nieuw inzicht . Ik ben daar al eerder openlijk voor uit gekomen. Ook dat is een mogelijke positieve uitwerking van aktief zijn op dit forum. Leer jezelf kennen door te spiegelen aan de ander, dat dat niet altijd pijnloos is lijkt mij evident. Echter ik vrees die pijn niet ,ik vrees de uitdaging van het leren kennen van mijzelf niet.
   En als iemand zich hier open en bloot laat zien denk ik dat ik het ben . Nogmaals dat maakt mij niets meer dan wie ook . Het verklaard alleen mijn handelen hier.
   Ook ik maak me weleens schuldig aan minder net taalgebruik ,soms lijk ik net een mens.
   Kortom wie mij beticht van hoogmoed of verdeel en heers technieken , zou er goed aan doen bij zichzelf te raden te gaan in hoeverre dat een aspekt in mij is dat herkenning bij hem/haar oproept .En nagaan of hij/zij daar geheel vrij van is.
   Of zoals jezus zei wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

   liefdevolle groeten marcel w in 5 D

  3. @Martijn, in 3D of 4D of 5D wil zeggen dat je in een andere trillings frequentie of resonantie verkeerd en dus niet te verwarren met de 3D meetkundige dimensie van, hoogte, breedte en diepte… Lichtwezens, engelen, geesten, whatever… begeven zich in de 5e dimensie of hoger qua trilling en kunnen door “lagere” wezens in principe niet waargenomen worden. Volgens de profetieen, gaan wij mensen hier op aarde ascenderen, oftewel op een hogere frequentie trillen, naar 4D en kort daarna naar 5D.

   Diegene, jij en ik, die nog in 3D trillen hebben last van dualiteit, Ego etc. etc. en diegene die menen al in 5D te verkeren zijn dus al geascendeerd en zijn niet meer stoffelijk met al de bij het 3D gebeuren horende kwaaltjes…

  4. @Marcel in 5D, nu ophouden met ouwe koeien uit de sloot trekken van hedenmiddag, wordt niet op prijs gesteld door andere WTK lezers…Mij maakt het niet zoveel uit maar wij hebben geen alleenrecht op WTK draadjes…

  5. @ simba jammer dat je de relevantie van mijn verhaal niet wil/kunt zien . En zullen we het aan de WTK lezers zelf laten om te bepalen of ze het ouwe koeien vinden en of zij er wel relevantie in herkennen?

  6. Dat verhaal is natuurlijk zowiezo onzin Simba. Ja, het is hoe we het zien, ik zie het niet meetkundig, paranormale mensen zien in 4d dingen. Hier zitten de geesten e.d. In 5d zie je dat al deze dingen anders zijn dan ze leken (zoals in 3d er of genegeerd wordt of er gelijk gepronkt wordt met wat hun wel ervaren en een ander niet. Of kinderen die dit wel kunnen ervaren maar niet de begeleiding krijgen die ze zouden moeten hebben en daardoor in deze illusie blijven hangen). 5d doorziet het hele spectrum van de 3d gebeurtenissen en de 4d gebeurtenissen. Kan hier en daar dus ook hulp bieden omdat ze dingen doorzien, doorleeft hebben, die anderen niet hebben doorzien. Allemaal op gevoelsniveau, zielsniveau.

   Voorbij 5d zijn alleen nog enkele kluizenaars, verlichten en genieën te vinden. Zij werken met de kosmische kracht en zij zullen ook onze wereld weer verlichten. Nog één druppel en de emmer van ellende loopt over en blijkt getransformeerd in goud, in zonnestralen. Die kleine groep echte verlichten zullen genoeg liefde brengen om het paradijs terug op aarde te brengen.

  7. @Martijn, zitten we nu niet langs elkaar heen te kletsen? Ik zeg je, 3D NIET te verwarren met 3D uit de meetkunde en nu kom je mij vertellen dat ik het niet meetkundig moet zien… Tja, wat moet ik dan nog verder zeggen…

 13. “De macht van Big Pharma om mensen volledig afhankelijk/verslavend te maken van medicijnen. (Van de 10 meest winstgevende ondernemingen op Aarde zijn er 6 farmaceutische conglomeraten..!)”

  Ik vraag me af wat hier de bron van is.

 14. Aha, de opperstalmeester van de Red Nose (and head) Federatie van het eerlijke valse licht in 5D komt ook nog even met Simba spelen…
  Nou, wel duidelijk nu van welke “kerkje” jij bent, Billy the Kid, Blogspot oftewel Barracuda, de enige echte débunkers blogspot van NL…
  Klopt het toch wel dat de New Age geinfiltreerd is door de R.N.F. partij van Marcel en Paul…

  Kijk deze nog maar even, heb je alles weer helder…

  http://www.wanttoknow.nl/overige/disclosure-in-volle-gang-jouw-keuze-angst-of-liefde/comment-page-3/#comment-68179

  1. @Paul in 2011 en in 5D natuurlijk, ja hoor, laten we binnenkort een keer gezellig afspreken op EHHV (Dat is vliegveld Hilversum) om met elkaar en Simba als gezagvoerder een vliegtochtje te maken in 3D. Nemen we de videocamera mee en vraag ik Guido om er een draadje van te maken en hoe 5D lichtwezens die zelf vleugeltjes schijnen te hebben, genieten van een ouderwets 3D vliegmachien tochtje en hoe een simulatorpiloot kans ziet om dan toch echt wel zelf zo’n vliegmachien te besturen.

   Gaaf…

   PS: in 3D moet je gewoon nog betalen om zo’n ding te huren dus de kosten zijn voor de R.N.F. kas…

  2. Ik laat enkel aan Guido en anderen even zien wie de ‘ware Jacob’ is achter het masker van Simba, precies dezelfde technieken die al eerder en reeds zich hebben voor gedaan onder eerder HERO-figuren die WTK ontsierde. Ik heb daar niet veel voor nodig omdat te ontwaren, tis dat ik ooit iets aan Guido belooft heb met mijn hand op mijn hart en tja daar hou ik me nog steeds aan.

  3. Neuhh, geen masker in 3D hoor voor Simba, gewoon dezelfde sinds zaplog… Maarehh… géén intersesse begrijp ik om voor eens en voor altijd eens vast te stellen wie piloot Simba nu echt is en of hij alleen maar een 3D praatjesmaker is …

   Snap ik wel hoor, als je al reeds in 5D verheven bent…

  4. @ simba dat opstijgen wil de meeste mensen nog wel lukken alleen landen gaat vaak fataal mis . Daarom heb ik er de gewoonte van gemaakt er halverwege de vlucht uit te springen (ook op hilversum teuge groningen etc) Dus die kosten zijn wat mij betreft zeker niet geheel voor de R.N F. daar ik niet de hele vlucht zal meemaken. (als ik al ga)

   Blue skys safe landings
   what goes up must come down
   and up and down and up and………..

  5. Bovendien simba weten we niet hoe je gezicht eruit ziet of wat je werkeleijke naam is ( of weten we dat ondertussen stiekum toch al?????), dus je kan wel iedereen sturen met een brevet. Dat bewijst dus gelijk helemaal nix.Maar als jij het bent en je weet de kist tot boven de 1000ft te komen is het wellicht de moeite nog waard.

  6. Marcel in 5D, Neuhh, dat landen gaat in 3D helemaal niet vaak mis hoor, ik vlieg nu ruim 23 jaar en mijn landingen, met groot en klein of zelfs in de simulator zijn altijd veilig en goed hoor maar hé, resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst en zeker in 3D…

  7. Als je in 5D wilt gaan vliegen Simba met welke kist ga je dan omhoog vraag ik me af, zal wel geen Ufootje wezen bij deze…

  8. @ simba vooral die laatste zin geeft niet echt een gevoel van vertrouwen. Dus lijkt me geen goed plan. Zou zeggen laten we eens even gewoon in jouw dimentie op grondnivo afspreken . nadat je hier blijk hebt gegeven wie je werkelijk bent ( kan me niet voor stellen dat je eruit ziet als een zwart vlakje.)

  9. Nounauw , de kinders zijn weer lekker bezig . Kunnen jullie niet gewoon met z’n drieén parachute gaan springen ; wie het eerst aan zijn touwtje trek is een bluffer en wie het laatst trekt heeft gewonnen ? ( en voor de RNF , bij een tandemsprong niet zo’n fiets gebruiken )

  10. In 5D vliegen doe je zonder vliegmachien Paul in 2011, moet je toch weten als 5D kenner…

  11. He cozmic nee we kennen de verschillen,bovendien aan zo’n tandemmaster hangen is helemaal nix . Lekker zelf vliegen happen in terminal velocity das je ware. Ook goed voor losse haren haha.

  12. @ Cozmic

   Jajajaja jij snapt hem hahahaha, ik doe het liever toch met een bakfiets op de grond…

  13. @Cozmic, Neuhhh, als ik één ding in 3D NIET doe, is het dát wel… Ik heb er 2 niet terug zien komen en ik ben echt niet bijgelovig maar ik zal dan zéker niet de derde, die van scheepsrecht zeg maar, willen zijn…

   Ik denk maar zo, Als de Heere had gewild dat wij zonder een mechanische voortstuwing konden vliegen, had hij ons wel vleugeltjes gegeven.

   Straks, in 5D, is dat anders natuurlijk. Marcel is al in 5D dus die kan gerust onderweg uitstappen…

  14. Ja Simba , voor je het weet land je met je reed in het prikkeldreed , kan je zegguh dat het zeer deed .

  15. Misschien is het handig dat ik deze hele string uitwis..? Wat een gezwets en ge-OH. Laat iedereen nou gewoon in zijn waarde en verhef je zelf niet als een of andere jodokes-met-een-rode-neus naar de 5D-hemel… Wat een ‘gesukkel’, sorry hoor! Pure kleuterschool in mijn beleving..!

  16. @Guido,

   Jij weet mijn mening en ik snap dat je zo reageert op de reacties op dit zo prachtige artikel.
   Eindelijk een aanwijzing wat jezelf kan doen, op een gegeven moment had ik het ook niet meer
   mijn verdraagzaamheid gaat net als de louwe heel ver. …..
   De Heilige Graal is moeilijk te vinden, is goed verstopt 🙂

  17. @ guido als ge niet wordt als deze kleine…….
   Maar idd soms laat zelfs ik me verleiden tot een stoeipartij. Hoewel dat jou in het verleden geen windeieren heeft gelegd G.ait ,C.ryptocheilus etc. Nu zit je (imo) met eenzelfde probleem alleen zie je het zelf niet.

  18. Ik moet er niet aan denken om in zo’n ding te gaan. Er hoeft maar iets niet goed te zijn en je kan nog maar één kant op. Heel hard naar beneden. Nee, liever met beide pootjes op de grond, in een snelle auto, dat durf ik nog wel aan, als ik zelf maar rijden mag. Een ander vertrouw ik niet, haha!

   Wat een mietje he? Ach, het leven is me te mooi om zomaar op te geven.

 15. Okee, ik tel weer eens tot 10 en besluit daarna toch ff een reactie te geven..

  Jongens, meisjes, in de 4D is het slecht toeven momenteel. Aangezien de 4D als een krachtige lens werkt van waaruit je de ‘hogere’ dimensies kunt waarnemen, doen de illuminaughty er alles aan om die lens te vertroebelen. Met mind control (via de media), chemtrails, drugs en medicatie, met radio- en andere golven, HAARP etcetera.
  Als jullie daar nog eens negatieve en vertroebelende gedachtenvormen aan toevoegen schiet het niet op.

  Er zijn newage goeroes die beweren dat de aarde ascendeert naar de 4D, pas daarvoor op!

  Het wordt tijd dat iedereen meehelpt om de 4D schoon te maken. Door middel van positieve gedachtenvormen, meditatie, en wat je verder nog kunt bedenken.

  Blijf met je voeten stevig in de 3D. Als de 4D schoner wordt, kun je de andere dimensies gaan ervaren ZONDER uit je lichaam te gaan! Tot nu toe moet je steeds om de 4D heen werken of er dóórheen met alle ellende van dien. Waardoor je uit je lichaam schiet en dan ben je de spreekwoordelijke zweefteef of zweefkees. En da’s niet gezond.

  1. Goed opgemerkt: eyeinorange, daar kunnen we allemaal wel iets mee, het mes snijdt altijd aan 2 kanten… Je bent het toefje op de taart!

  2. Bedankt eyeinorange voor deze waardevolle tip!
   Wanneer je zelf positief ingesteld bent, trek je dit ook aan.

  3. Bang voor 4d? Het is net als met spinnen, die andere entiteiten, energieën zeg ik liever, zijn banger voor jou(w licht) dan dat jij voor hun hoeft te zijn hoor.
   Soms krijg je het gevoel te sterven maar sterf je echt? Vaak blijk je alleen maar zware troep los te laten die je al die tijd meezeulde, wat connecties maakte die je juist niet wilde. Sta in je kracht en je bent onsterfelijk.

   Het collectieve bewustzijn moet opgeschoond worden, er wordt teveel vuil rondgestrooid en opgehaald. Los de troep op, eerst voor jezelf, dan voor het collectief.

   Al zijn sommigen van ons uitersten van elkaar. Hou op met botsen, vul elkaar aan, Ying Yang principe. Goed en kwaad is 3d, geesten en spoken verhalen 4d en 5d is voor de waarnemers die alles doorzien. Vergeet alleen niet de waarnemer ook op te lossen. Je ziet alles door je eigen bril en zit dan op de bril van een ander te mopperen.

   Ook die bril moeten we afdoen, om te zien dat alles illusie is behalve de werkelijkheid achter de waarnemer, achter de bril. Zet hem af allemaal. Het leven is in werkelijkheid zoveel lichter. Doen door niet doen en zien wat er van komt. Vaak krijg je er vanzelf hele goede ideeën van. Om de wereld, met alles wat daarbij hoort, weer schoon te maken.

  4. Ja dat snap ik, alleen zul je toch eerst door de 4d heen moeten denk ik ergens alvorens je de mogelijkheid krijgt het op te ruimen. Wat niet gekend is valt niet op, dat zie je niet eens. Net als een kind niet ziet dat de kamer een rommel is vol speelgoed. Anders blijf je tegen rommel aanlopen.

   De meeste mensen kennen 4d niet, ik kende het al wel behalve de benamind.
   Die d’s heb ik vorig jaar geleerd, van Paul moet gezegd worden.

   Paul en Marcel zijn echt niet dom, ze zijn zelfs zeer bewust. Alleen dat rooie neuzen gebeuren ligt me niet. Heb ik denk ik van mijn moeder, die heeft ook zo’n afschuw van clowns. Ze zijn ook nooit grappig. Paul en Marcel wel bij tijd en wijle hoor, als ze die fopneus afdoen. Blijft een trekje naar een masker, lang leve de lol is ook een masker.

 16. Goh, in eerste instantie werd ik opgebeurd door het stukje… totdat ik zo stom was door de reacties te scrollen! ipv aanvullende reacties of mooie links(uitzonderingen daargelaten) is het hier weer speelkwaartier op de school voor moeilijk opvoedbare kindertjes- zucht-. Toch bedankt Guido, het steunt mij in mijn voornemen en overtuiging om in mijn eigen kleine kring het zo leuk mogelijk te maken en, daar waar nodig, te steunen en er te zijn met aandacht en liefde. Hopende dat die kring in het water steeds groter wordt.

  1. @Imke, de inhoud en strekking van het draadje is nog steeds hetzelfde hoor. De WTK hang ouderen/jongeren zijn inmiddels weer terug in 5D dus… Go Ahead…

  2. Ik ben het helemaal met jou eens Imke…een mooi en ook een goed artikel, en dan ineens mopperende mannen in de reacties…past hier helemaal niet, jammer!

  3. Helemaal eens Imke. Was de hele dag weg, gisteren ook. De juf is even de klas uit en de kleuters-met-de-rode-neuzen-die-denken-dat-ze-superieur-aan-de-andere-kinderen-zijn, laten hun ware aard even zien. Sorry!

  4. @ guido das jouw oordeel. wat pietje over jantje zegt ,zegt meer over pietje dan over jantje ,ook jouw woorden .
   @ guido Als je even het draadje terug leest ,kun je zien wie begint met modder te smijten en hoe daar lang op een volwassen manier op is gereageerd. Waar was je toen? Of is dit meten met 2 maten? Beetje flauw dan om hier af te geven op rode neuzen

  5. Gewoon beetje zout op doen Marcel. En dan vind ik verder dat:
   -niet relevante reactie verwijderd- 🙄

  6. @Eyeinorange, als je eenmaal in 5D verkeerd, ga je geen 3D en 4D stukkies meer lezen natuurlijk…

  7. Simba, ik snap je niet: “Eyeinorange, als je eenmaal in 5D verkeerd, ga je geen 3D en 4D stukkies meer lezen natuurlijk…” of je snapt mij niet?

   Paul, dank je, dat stuk ken ik.

   De boodschap van Icke is dit keer erg helder, ik hoop dat veel mensen het zien.

  8. @Eyeinorange, ik snap volkomen wat je bedoelt maar je vraag ga ik maar niet beantwoorden, ik ga niet nog meer olie op het vuur gooien. Lees de draadjes vanaf vanmiddag nog maar eens door. Wordt het vanzelf wel duidelijk…

  9. Haha Simba, wel lachen. Zou zeggen dat als je alles gehad hebt, geen interesse meer zou hebben in de (simpele) wereld. Grappige is dat juiste de werkelijke wijzen heel veel interesse hebben met de wereld om hun heen. Doen door niet doen. Als het goed voelt maak je een praatje, zo niet dan niet. Alles danst om elkaar heen, soms een botsing, vaak wrijving. Vanuit het individu gezien kan dit als vervelend of fijn beschouwd worden. Vanuit de objectieve waarnemer als dat wat gebeurd. Hieraan voorbij wordt alles prachtig, blijkt alles precies te kloppen in deze kosmische dans die wij leven op aarde noemen…

  10. @Martijn, je hebt zelf éérste rang gezeten, vorige week, dus je weet dan ook waar mijn simpele 3D koekje van eigen deeg en doorspekt van dualiteit en ego aan ten grondslag lag.

  11. @Simba, het verschil zit hem erin dat ik hun ken en zij mij kennen. We kunnen zo langzamerhand wel wat verdragen van elkaar. We hebben elkaar ook echt in de ogen gekeken. Met Marcel heb ik gezwommen en ook met zijn dochter. Paul is een kerel waar ik wel eens tot half negen ’s ochtends mee heb gebabbeld. Soms als vrienden, alles koek en ei. Soms echt zware discussies. Uiteindelijk zijn we wat van elkaar verdwaald geraakt en nu vinden we elkaar weer. Als vanouds soms als vrienden, alles koek en ei, soms zware discussies, beetje steken hier en daar. Ach, misschien hoort dat wel bij echte vrienden, dat je echt alles eerlijk tegen elkaar kan zeggen toch?

   Laat je tere zieltje niet te snel geraakt zijn. Sta in je eigen kracht.

  12. @Martijn, ik dus ook niet maar vooruit, ik snap alleen niet dat je dan aan mij de vraag stelt hoe het dan met de dimensies zit als je het antwoord al weet…

  13. @Simba, dat komt omdat iedereen vrij is om het op zichzelf te duiden. Misschien zie jij de dimensies anders. Misschien zelfs kun je vertellen over dimensies (alleen al op vlieggebied) die ik nog nooit waargenomen heb en toch interessant vindt.

   Ik heb niet veel met dimensies, ik zie het als het dan toch op materie aankomt, liever als energieën. Magnetisme is ook hier in werking, afstoten, aantrekken. Dat blijft in alle dimensies tot je alles hebt doorzien en alle dimensies neemt zoals ze zijn. Kan alleen als je voorbij de waarnemer gaat. Zolang je in het verstand zit zit je in 3d, zolang je in de waarnemer zit zit je in ..d. Hieraan voorbij is het paradijs op aarde.

 17. Door de term terug te pakken! Zelf een nieuwe wereldorde te creEERen!
  (ook vanuit het inzicht dat die NWO alleen een vorm-upgrade is van dezelfde oude inhoud van de Oude Wereld Orde).

  1. Kijk, nu gaat het ergens over… en is ook precies de reden dat Ghadaffi op moest zouten omdat hij de Afrikaanse Gouden Dinar in wilde voeren om van het Fiat geldsysteem af te komen. Zie ook draadje over Ghadaffi…

 18. Even off topic,
  ik kijk net uit mijn raam en zie een heldere ster.
  Hij staat in noord-oosten richting.
  Wat bijzonder hieraan is, is dat hij fonkelt tussen de kleuren:

  -wit
  -groen
  -rood

  Wat is dit voor ster? Kan het Sirius zijn?

  1. he ja die zie ik ook altijd….klopt is Jupiter! Hij lijkt wel steeds dichterbij te komen ofzo, helderder…..

   Ooo is dat Sirius, die wit blauwe, prachtig om te zien met een kijker…..

   Bedankt Paul!

 19. We kennen 5 soorten nieuws, de MSM, de werkelijke feiten achter het nieuws en de verzonnen conspiracy nieuws, lokaal nieuws en wat er nou precies op deze planeet werkelijk zich afspeelt. Het NWO nieuws gebeuren speelt dus in op onze gemoedstoestand door ons eigenlijk dingen te laten zien die er in werkelijkheid niet zijn. Ook worden er allerlei zaken bewerkstelligt waar men zoveel vertrouwen in heeft en in koestert, maar wat is de waarheid?! Er is ieder geval een Middenweg die niet door de NWO wordt bewandeld. Snap je dan toch niet het verschil tussen enkel negatief of positief, donker en licht, ying of yang zijn en of dat je denkt dat je veel hoger over verder dan de ander bent dan is het tijd voor “The Awakening”.

  The Awakening (Final) (1/5)

  http://www.youtube.com/watch?v=hCoV-m42uyA

  1. Je hebt ook nog lichtsferen, dat weer los van alle dimensies die je hier op aarde kent.

   Wie zoekt zult het antwoord vinden…

  2. Paul in 2011, nou moet je me toch niet kwalijk nemen, ik ben geen spiritueel specialist maar volgens de spirituelen die het wél beweren te zijn, ben je in 5D (trilling, resonantie, frequentie) al een lichtwezen…

  3. Allemaal mindtalk Simba, ga voorbij the mind. Je bent niet je gedachten, ze komen in jou op omdat jij op die frequentie zit. Ontspan, een kind kan de was doen. Juist in totale rust hervindt men zichzelf. De ware kracht in ons, dat zijn wij, de rest is schaduw wat je aangepraat is. Laat los, iedereen is prachtig in werkelijkheid. Zonder teveel met onszelf en onze meningen bezig te zijn, zijn we lichtwezens maar wel gewoon in een ordinaire vlezige jas…

  4. Daarom daarom Simba dat ik dan ook even een rooie neus opzet, snap je het nu wel dan?

   Als ik naast je sta in de supermarkt en ik vraag netjes aan je of je iets pakken wilt voor mij, dan is het ook toch AUB meneer, of ga je dan ook uit je plaat over rooie neuzen en afgeprijsde 5D gevalletjes? Of ben je die persoon die ineens behulpzaam m’n 3D boodschappen naar huis wil tillen?!

  5. @Martijn, ik hoef mij niet te ontspannen hoor, al is het dan in 3D, ik ga zeer relaxed door het leven en zie de ascentie naar 4D of 5D vanzelf wel gebeuren en wát de interpretatie dan ook moge wezen…

  6. Eén goede tip om je mee te geven op je pad, gok niet op 4d, blijf waar je bent of ga er doorheen. Alles is troebel daar, vertekend, vol betweters met zware Bijbels, Korans en Tora’s. Psychotische entiteiten die denken het gevonden te hebben. 4d is nachtmerrie, troebel, niemand weet waar die aan toe is. Het lijkt wel een beetje op het 3d van nu. Vol met sex wellustelingen, hedonisme ten top. Ik zou daar niet blijven, even kijken, doorzien en hop, daar is 5d.

  7. @ martijn het hele 4D gebeuren wordt gerecycled tot de bron bij ascentie ,want je hebt gelijk daar wil je niet wezen. Het is dat domein vanwaaruit zoveel shit naar ons komt. Ik wil daar nooit meer langs.

  1. In welke dimensie wil je dromen? Ja, het is niets maar niets is niet niets.
   Niets is ook alles, opgebouwd uit liefde en wijsheid. Liefde is het weten dat je alles bent, wijsheid is het weten dat je niets bent, daartussen schippert mijn leven.
   Nisargadatta.

  2. Daarom Janee, daarom is het leven gewoon kunst en expressie en geen NWO troep.

  3. Vertaling:

   Nee, ik heb geen spijt
   nee, van niets heb ik spijt
   Niet van het goede dat me is gegeven
   noch van het slechte, het is me allemaal eender

   Nee, ik heb geen spijt
   nee, van niets heb ik spijt
   Alles is afgedaan, uitgewist, vergeten
   Ik heb maling aan het verleden

   Met mijn herinneringen
   heb ik de kachel aangemaakt
   Mijn verdriet, mijn geneugten
   ik heb ze niet meer nodig
   Uitgewist de liefdes
   en hun roerselen
   voorgoed uitgewist
   Ik begin weer helemaal opnieuw

   Nee, ik heb geen spijt
   nee, van niets heb ik spijt
   Niet van het goede dat me is gegeven
   noch van het slechte, het is me allemaal eender
   Nee, ik heb geen spijt
   nee, van niets heb ik spijt
   want mijn leven, mijn vreugdes
   het begint vandaag, met jou

  4. @Martijn

   Geweldig wat jij hier zo duidelijk naar voren brengt, laat ik nu in 88d zitten 🙂

   IK zie dat jij Nisargagatta aanhaalt: deze is ook prachtig: Wanneer je een keer met absolute zekerheid weet dat niets je in moeilijkheden kan brengen behalve je eigen verbeelding, dan zijn verlangens, angsten, concepten en ideeën niet langer bindend en leef je bij de waarheid alleen! Sri Nisargadatta Mahararaj.

  1. @JaNee, wel op blijven letten in deze multi-dimensionale poppenkast he’…

  2. @JaNee, ze zijn zo druk met hun Occupy WTK en R.N.F. propaganda/zieltjes winnen dat écht er toe doende info ze totaal ontgaat maar… niets is wat het lijkt te zijn…

   Lees het artikel nu eens goed…

  3. Simba waarvoor heb jij toch steeds een vijand nodig . Wat zoek je in die strijd? waarom zie je niet dat het een spiegel is ,dacht dat ik het toch redelijk had uitgelegd. Maar misschien heb ik de verkeerde woorden gebruikt, of heb jij het verkeerd begrepen. Nog eens proberen dan maar.
   Een vijandbeeld refereert aan het onvolmaakte in onszelf, en geeft de mogelijkheid die aspekten van onszelf uit te werken en vervolgens los te laten. Of wil je blijven leven voor de strijd? strijd als levensdoel? Ik voor mij vind dat zonde,er valt zoveel te genieten.

  4. @JaNee, hoe jammer ook, maar de melding is NEP en Wishfull Thinking…
   Mijn visie is: gewoon zorgen dat je lekker Geaardt bent en blijft…

  5. Nou breekt ook mijn klomp Simba, wat Janee vertelt is wishful thinking maar waar jij mee komt niet? D’r kwam toch wat moois aan? Moet het nog zien. Die Hoagland of zo heb ik ook niet hoog zitten. Sprookjes van Grimm zijn beter.

  6. Zo, de Occupy WTK en Bash Simba weg beweging, is weer compleet, maareh, ik trap er niet in Rooie wijsneus… Vanaf 20.00u vanavond zie ik alleen maar R.N.F. affilliates langskomen met hun hogere 5D ZweefKees kunde. Begin een eigen R.N.F website !!!

   Just My 2 Cents en het lijkt me verstandig om de gehele R.N.F. Volkspartij Unie in 5D te laten liggen…

  7. Simba ik zat hier al op WTK van af het prille begin en zit er nog steeds, om het over te willen nemen gaat niet omdat ik het te druk heb met andere belangrijke zaken, maar daar hebben we jou toch voor?!

  8. Tja, gewoon het hele artikel lezen in 3D is teveel gevraagd natuurlijk aan WTK lichtwezens, Er staat ergens 3/4 onderaan in een kader een vermelding van de auteur dat het nep is… Was jullie dus niet opgevallen… Mooi… Succes met jullie Occupy WTK beweging…

  9. Simba, jij kwam hier bijdehand doen, de rest was al van de partij, ze konden het alleen tijdelijk niet meer aan. Het gevoel steeds leeggezogen te worden door mensen, ergens begin ik het te begrijpen Paul.

   Je praat alleen maar in je eigen straatje heb je het door? Vijandigheid trek je zelf aan hoor. Accepteren, leren, zie dat wat een ander je aandoet, alleen kan voorkomen als je zelf blijft staan als rots in de branding. Laat je opnemen in de oneindige oceaan. Wat heb je te verliezen? Je trots? Ik zou het niet weten hoor.

  10. Wordt alweer een aardige kabel dit draadje . Mooi verwoord martijn en een heel terechte en goede vraagstelling janee . Kijk daar wordt ik nou vrolijk van .

  11. en een idiote vraag aan mij simba wat het kost opzouten met dit soort insinuaties

  12. Indien ge met bezonnen hoofd alom beroering kunt aanschouwen,
   Paniek en dreiging om u heen met kalme blik kunt gadeslaan;
   Indien, waar and’ren aan u twijf’len, gij uzelven kunt vertrouwen,
   Maar toch die twijfel aan uw trouw ook kunt vergeven en verstaan;
   Indien ge wachten kunt, het juiste tijdstip met geduld verbeiden,
   En, als een lastertong u treft, gij laster slechts met waarheid keert;
   Indien, vervolgd door haat, ge tot geen wrokgevoel u laat verleiden,
   En daarbij nimmer met uw deugdzaamheid of wijsheid paradeert;
   Indien ge dromen kunt – nochtans u niet door dromen laat regeren;
   Indien ge denken kunt, maar niet uw heil zoekt in gepeins alleen;
   Indien ge alle wisselingen van het noodlot kunt trotseren,
   En rustig koers houdt, langs de klippen van triomf of rampspoed heen;
   Indien ge kunt verduren, dat een schelm het woord, door u gesproken,
   Verdraait, vervalst, en dan voor goede munt verkwanselt aan een zot;
   Indien, als ’t werk van heel uw leven voor uw ogen wordt gebroken,
   Ge ’t weder opbouwt, met gereedschap deels versleten, deels kapot;
   Indien ge met de fondsen, door uw vlijt en spaarzaamheid verkregen,
   Een bod naar rijkdom hebt gedaan, een sprong gewaagd naar meer gewin,
   En ’t is mislukt… en al uw leed hebt ge voor iedereen verzwegen;
   Uw hand grijpt weer de ploeg, en ge begint opnieuw bij het begin;
   Indien ge, als het moet, uw zinnen en uw zenuwen kunt dwingen
   Uw doel te dienen, ook al ging hun energie reeds lang teloor,

   Opdat ge nog een laatste ruk aan hun vermogens kunt ontwringen,
   Waaruit ge onverwachte wilskracht put voor het bevel; Zet door!
   Indien ge met de menigte, maar ook met Vorsten kunt verkeren,
   Moreel en geestelijk de kern van beide in uw hart omvat;
   Indien welmenend vriend, noch fel verbitterd vijand, u kan deren;
   Indien een ieder voor u meetelt, maar ge niemand overschat;
   Indien ge nooit een kostbare minuut onnuttig laat verlopen,
   Maar elke vliedende seconde naarstig arbeidt aan uw plan,

   Dan ligt de weg naar Vrede, Voorspoed en Voldoening voor u open,
   En wat oneindig meer betekent dan m’n zoon,

   Zijt ge een MAN!

 20. Flikker nou gewoon op met die d’s. Het is allemaal illusie, zie Janee.
  Dimensies zijn allemaal nep. Waar stop je jezelf in? Laat je je in een vakje stoppen?
  Al ga je naar 88d, je komt nooit verder dan de uiteindelijke werkelijkheid.

  Dat is ware verlichting. Zie ook J. Krishnamurti, Nisargadatta, Alexander Smit, Jezus, Boeddha maar die zitten wat verder weg dus meer ruis.

  http://www.youtube.com/watch?v=vaEnU2qbT5s

  Er komen steeds meer mensen die alles durven los te laten en gaan leven in openheid. Geen angst voor de toekomst, geen angst voor de dood. Dit omdat ze doorhebben dat alles illusie is. Dat wat we zochten, al die tijd, dat zijn wijzelf. Vind je werkelijke zelf, voorbij de dimensies.

 21. @All van de R.N.F. beweging, dat jullie hier al vanaf het prille begin zitten, tot spijt van vele andere WTK lezers heb ik de laatste tijd begrepen, zal jullie, na, jullie vertek, wederom tot vreugde van even zovele WTK lezers, vandaag of morgen vanzelf wel weer opbreken want zoals dit draadje al zegt… Juist…

  En hier laat Simba in 3D en reuze geaardt met beide voetjes op moeder aarde het verder bij…

  1. Ik ben er nog maar anderhalf jaar. Gewoon omdat ik het gevoel had dat er iets aan het gebeuren is. Blijkt te kloppen, ook veel geleerd. Van Guido, mensen die hij aanbracht met artikelen. Van voorbijgangers, van vast publiek en zeker van de rode neuzen federatie. Uiteindelijk gaat ieder zijn eigen weg in deze 3d manifestatie maar we zijn allen één als het er écht op aankomt.

 22. Ok , ik krijg geen zinnig antwoord of ik ben gewoon ongeduldig . De golflengte van 3D waar we ons hier in bevinden is 7.23 cm ( afgerond) Dit is het spectrum waar wij nu onze realiteit ervaren . Zij die beweren in 4D of %d te zijn bestaan gewoonweg niet in deze realiteit tenzij ze gechanneld worden . Iemand kan wel met 5D werkelijkheid en inzichten in contact staan , maar je kan niet in 5D in deze 3D realiteit zijn , dat zou een contradictie op zich zijn . Of je bent op deze golflengte , of je bent op de andere , niet beide tegelijk .
  Stomme cozmic snapt er toch niks van dus laat hem maar lullen .

 23. Ok , Simba en RNF . Meestal hou ik me afzijdig van jullie gezeik . Nu even niet .
  In de eerste plaats ; it takes two to tango . Als x geen reactie geeft op y bloedt het draadje leeg , dus rnf en simba zijn allebei stom bezig wat dat betreft .
  Simba heeft nogaleens een aanvallerige houding tov personen met een andere visie ; minpuntje
  RNF pretendeert in een andere dimensie te zijn en vandaaruit een hogere waarheid in pacht te hebben ; fucking bullshit .
  Het feit dat deze twee alter ego’s elkaar willen bestrijden op een website als deze maakt het geheel nog triester .
  Zoals ik al eerder vermelde kies ik geen partij , maar als een innocent bystander zie ik dit trieste spel wel gebeuren .
  Ik heb medelijden met Guido die dit allemaal op zijn blogje voorbij moet zien komen .
  In het proces van geblabber worden diepzinnige comments volledig ondergesneeuwd .
  Wie van jullie wordrt het eerst volwassen ?

  1. Ik sluit mij aan bij dit heldere kordate commentaar van Cozmic op wat hier vanavond op Wtk weer gaande isz.
   Het absolute dieptepunt van goedkoop geklier dat je alleen zou verwachten van minder begaafde probleem jongeren die zich kapot vervelen op het vmbo min zonder toekomst verwachtingen en vooral zonder uitdagingen.
   Schaamteloos, respectloos naar de Hoofd Redacteur, de lezers en de overige posters.
   Als dit kerels op leeftijd zijn dat wil ik vanaf nu geen kerel meer zijn en zeker geen leeftijd meer hebben, ik walg van dit goedkope gezeef en gezeik..
   Ik schaam me diep voor jullie, zo wil ik nooit worden, ik vraag me wel af of het met verkalking te maken heeft of met hormoon spiegels, wat een verwijfd slap stelletje klieren zijn jullie Paul, Marcel en Simba je moet wijzer zijn dan dit en Martijn ik vind jouw niet sterk op dit moment met je gepalaver over je rode “vriendjes” dit en dat

  2. Simba , op het moment dat je Dawn een borderline patient noemde , verloor je mijn respect . Je kent haar niet , je hebt geen recht om zo een achtelijk oordeel te vellen . Met zulke uitspraken haal je alleen jezelf naar beneden en kwetst anderen in het proces .
   Als je werkelijk iets te melden hebt , doe het dan op een respectvolle manier en niet door anderen te degraderen . Als jouw boodschap resoneerd , dan resoneerd die !!
   Hyper , dat ik niet reageer op jou comments betekent niet dat ik ze niet lees , vaak lig ik werkelijk in een deuk om ze .
   Misschien is het een missie tegen beter weten in , maar ik probeer het gepeupel uit het zwart/wit denkenn te krijgen en in te laten zien wat wat en wie wie is . Tot nog toe lijkt juulius joker degene te zijn met de meeste inzicht en daarom genegeerd .

  3. De R.N.F. is niets meer dan een verzinsel en dat geldt voor het geval in 5D zijn ook, we zijn net als iedereen precies hetzelfde alleen we zijn veels te nuchter voor bepaalde zaken daar het een en ander veels te snel te bekritiseren. Ik zelf hou niet van roddelen over anderen wanneer ze er niet zijn, want dan kan men zich niet verdedigen en die genen mag dat dan ook als we eerlijk spel spelen.
   Niemand van ons wil zich laten bedotten niet waar? maar het maakt niet uit hoe je het hier brengt, je wordt toch in de mangel genomen als broodje ongezond!

   Hyperalert & Cozmic, mensen van kaliber en schrijf formaat, ik ga er mee nokken, ga alles op dit gebied los laten en ik hoop bij deze dat jullie nog heel lang kunnen gaan genieten dat ik er straks werkelijk niet meer ben, Hiep hoi, ook voor de rest.

   Alan Parsons – Turn It Up
   http://www.youtube.com/watch?v=WplvDCe8_hw&feature=fvsr

  4. Cozmic Ik denk dat je even moet lezen wat paul hierover zegt. En verder (als ik voor mijzelf spreek) ik pretendeer niets,helemaal niets . Alle pretenties die op mij worden geprojekteert ,komen van anderen niet van mij. Sterker nog hoe meer ik ze tracht te ontkrachten hoe meer ze mij worden aangerekent. Ik laat dat voor hen die dat doen.
   Non, je ne regrette rien. Zo toepasselijk in deze.
   Helaas lijkt het erop neer te komen dat hoe zwaarder je hier wordt afgezeken hoe meer je je mond moet houden,en hoe minder de ware boodschap die je uitdraagt gehoord wordt. Das jammer maar veelzeggend en een reden voortaan het forum te mijden. Ware het niet dat ik van nature altijd al mijn eigen plan trek ,dus mij komen jullie vaker tegen.

  5. Marcel hou toch eens op met ‘wat je zegt ben je zelf’-theoriën.. Trek gewoon de schoen aan die je past. Je wilt toch niet zeggen dat een aantal mensen die over jullie klagen, incl. over Simba, het allemaal bij het verkeerde end hebben..? Cozmic en Hyper bevestigen precies mijn punt.
   Probeer gewoon eens wat meer je focus te richten op de inhoudelijke artikelverbinding met jezelf, ipv horizontaal energie te gaan zitten afsnoepen of afvuren. Je inhoudelijke reacties zijn waardevol; ook jij bent een mens met kennis, ervaringen en inzichten. Deel die. Alsjeblieft.
   Het is idd regelmatig bullshit hier in de zin van ‘wij’ en ‘hij’, of ‘wij’ en ‘zij’.. Is dát het nieuwe paradigma? Kom op man, voel je welkom, dan is er niets aan de hand, dan kun je ook ‘anderen’ welkom heten.
   Er is een boel werk te doen, trek eens wat meer mensen naar de site, zodat al dat werk in de vorm van ‘wake-up’-calls bij méér mensen terecht komt. Alsubegrijptwatikbedoel.

  6. @HyperAlert,

   Heeft die overdosis liefde dan toch geholpen die ik gestuurd heb? Afz:”Braaf afgericht rode neuzen rollator lucifertje.” Hierbij nogmaals bedankt voor de uitgebreide titel: Mijn kleinzoon van zeven heeft het al verwerkt in een strip. Het is toch werkelijk verbazend hoe je tegenwoordig aan een idee komt. Zo toevallig! 🙂

  7. Gaaf dat je kleinzoon het een leuke uitdrukking vond Alice!! Dusz hij is nu al de opvolger van de archetypische (aaargggg) argus oer stripper aller tijden Willy Vandersteen?

   Zou best kunnen dat jouw energie wave bij mij is aangekomen Alice, ik vind dat Nieuwe ‘FAir Talk’ Systeem idee van Johan ook Top, dat je zegt wat je zelf ziet en ervaart en dat een ander dat dan ook doet, dan kan er weinig mis gaan qua communicatie, af en toe een beetje prikken moet wel kunnen maar dat is niet echt erg, een beetje frictie is nodig om de samenwerkende onderdelen te laten voelen dat ze echt bestaan, te glad is ook niet goed, maar Alice je bent zeker niet te braaf heb ik nu al wel door en laat je niet tegenhouden door mijn frequent optredende Liefdes paniekjes, jah die heb ik nog wel eens, dusz als je weer inspiratie hebt, laat je door kriebelende kostelijke kosmische dichterlijkheid overmannen in ons aller Wtk Wonderland.. tot leesz

 24. Heerlijk , die radiostilte op het moment dat je directe vragen stelt .
  De 5D familie komt er eindelijk achter dat ze eigenlijk niet kan bestaan tenzij er een quantumphysics paradox wordt gecreëerd ten gunste van . Meelopers hangen vormloos in the void .
  Kom op mensen , er is voldoende informatie beschikbaar om goed geïnformeerd te zijn . Als je kleine hersentjes het niet trekken , geef ze even de tijd . Studeer Quantumphysics , flower of life , studeer wat dan ook maar blijf niet hangen in die stomme stilte waar je je prettig voelt , genaamd illusie .
  Wees blij en dankbaar dat de illuminati voor duizenden jaren de mystieke kennis bewaard heeft en overgedragen naar een generatie die het misschien wel zou kunnen bevatten , onze generatie .
  NWO staat voor een nieuwe generatie die geen competitie meer kent , maar samenwerkt aan een maatchappij die voor een hoger doel gaat .
  Hierbij moet ik weer aanduiden dat dit niet de NWO is waar Bush het over heeft .
  Blijf zoeken naar de waarheid en blijf niet hangen in je comfortzone , nieuwe inzichten maken het verlaten van oude ideeën soms noodzakelijk .

  1. @Cozmic, Dat ik je respect verloren heb met die opmerking spijt me verschrikkelijk maar personen die elke dag, meningen en visies herzien en denken dat ze mij wél openlijk af mogen zeiken, krijgen hem ongezouten retour en daar wou ik het verder maar bij laten.

  2. Ja, je mooie link heb ik opgeslagen. Ben er aan begonnen zeg maar. Dat idee had ik ook al in mijn hoofd. Een nieuwe wereld, ontworpen voor en door het volk zelf!

  3. simba steek je hand ook eens in eigen boezem weet nog mijn eerste contact met jou ik plaatste een link van Lisa Gerrard prachtige muziek naar mijn mening. Je reageerde toen zo vreemd en fel naar mij.

  4. @JaNee, heb je de FAKE passage nu al gevonden in dat linkje van zonnewind.be over griekenland?

  5. @JaNee, Grijs kader met deze tekst,

   Opgelet: hoewel ik vanmorgen dacht dat de naam van de commissaris (Goyem Indebakis = gooi hem in de bak-is) en het persbureau (BS News=Bull Shit News) genoeg duidelijkheid zouden geven over het feit dat het bericht niet echt is, zijn vele lezers er helaas toch ingetuind. Bovenstaande is dus niet waar. Het was bedoeld om de aandacht te vestigen op de rest van dit artikel, en de reacties van de mensen die bovenstaande serieus namen tonen aan dat dat ook een goed idee zou zijn. De mannekes in blauw en groen zouden moeten snappen dat ook hun toekomst en dat van hun kinderen, ook hun pensioen en werkgelegenheid op het spel staan. Ze zouden moeten stoppen met het doof en blind uitvoeren van bevelen die indruisen tegen de rechtvaardigheid.

  6. Janee, soms plaats je prachtige muziek, soms wat minder, mijn mening.
   Waarom zou ik die mening aan jou laten weten? (doe ik het alsnog, 🙁 )

   Mr. blue sky, die heb ik door jou leren waarderen, nu wordt ik steeds vrolijk als ik het hoor, denk ik aan jou op het strand… Vandaar dat ie ook in de muzieklijst is opgenomen in onze verkoopruimte.

   http://www.youtube.com/watch?v=bjPqsDU0j2I

   Bedankt Janee, de ene keer is het beter dan de andere keer. Hiermee heb je me wederom echt geraakt, zo zie je maar weer.

   You’re Super Heavy! You are a Miracle Worker…
   http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU&ob=av3e

   Like it? Ik vind het wel wat hebben, Jagger, Stone, Marley…
   http://nl.wikipedia.org/wiki/SuperHeavy

   Smaken verschillen, ik vind het lekker.

  7. Kippenvel na een halve minuut Janee, wauw.
   Ben nog aan het luisteren. De stilte op de achtergrond is ook heerlijk in balans met de stem, wat een stem.

  8. ah oke simba mijn reactie gisteren was op je tekst had die link niet geopend van je vandaar het misverstand.

  9. @ Simba
   Ik schreef het misschien iets harder op dan ik het eigenlijk bedoelde , ik bedoelde niet ALLE respect maar gewoon een minpuntje .Als ‘objectief ‘lezer zag ik wat er gebeurde en hoe tunnelvisie en bevooroordeeld zijn leidde tot persoonlijke lage schenentrapperij . Janee gaf zojuist nog even hetzelfde aan .
   Wees je bewust dat woorden ook wapens kunnen zijn waar je een ander mee kan verwonden , kom je er achteraf achter dat je iemand verkeerd had begrepen dan getuigd het van grootsheid om WEL het lef te hebben om sorry te zeggen .
   Anyway dit is mijn visie en daarmee hoeft niet iedereen het eens te zijn .
   Even goede vrienden @ allen .

  10. Cozmic, ik gaf het laatst nog aan, je bent altijd eerlijk, bewust, komt met goede dingen. Geweldig. Je weet hoe je met anderen om moet gaan zonder ze onbewust pijn te doen. Ik kan daar nog wel eens een foutje maken eerlijk gezegd, schijnt ook een boogschutter trekje te zijn maar dat is afschrijverij waar we niks mee kunnen. Bewust worden van wat je hier eigenlijk doet maar ook wat je achter laat, hoe je de ander kan raken op vele manieren. Laten we elkaar verbazen met dat wat we werkelijk zijn en kunnen. Elkaar dingen toepassen waar je meer zit of juist omdat je het verschrikkelijk interessant vindt ook voor anderen. Zo worden we allen hier alleen maar mooier.
   Ook wij kunnen prachtige bloemen zijn.

  11. Thanx Martijn , dit stel ik zeer op prijs 😉
   Zelf kom ik ook uit een kloteperiode waarin ik niet zeker was of ik het wel ging overleven , sommige comments van mijzelf van pak em beet een jaar terug hadden een hele andere lading dan tegenwoordig ( als ik ze teruglees schaam ik me afentoe diep ). Zodoende kan ik me goed inleven in anderen die wat minder gebalanceerd in het veld staan . Niemand is perfect en we zijn er om elkaar vooruit te helpen met de middelen die we hebben , ieder op zijn eigen manier . Opdringen van meningen en inzichten werkt meestal averechts , het kwartje valt pas als het klaar is om te vallen .
   heal the world
   http://www.youtube.com/watch?v=ejdQz4MuTjs&feature=related

  12. Martijn , ik heb het gevoel dat veel mensen hier mee bezig zijn , wereldwijd .
   De megastroom aan informatie kan echter verwarrend werken , Eyeinorange sprak eerder al over de vierde dimensie . Deze dimensie ligt dicht bij de huidige 3D en de lagere octaven ervan zijn lelijk vervuild , door je emoties te leren kennen en te controleren en het zgn dreamcontrole kan je deze astrale dimensie leren masteren waardoor de ruis naar 5D verdwijnt .
   5D is een dimensie waar we al contact mee kunnen hebben en sommigen weten zelfs contact met 6D te maken ( het zgn christusbewustzijn ).
   Waar dit draadje ( bovenaan) mee begon is oa dat er al lang een plan is om de mensheid naar hun thuisbasis , 6D , te brengen . Diepe esotherische kennis is vanuit de Egyptische tijd overgedragen naar hen die er mee om konden gaan . Het gewone volk was er niet klaar voor . Ook de kerk heeft deze kennis maar wil deze niet delen , dat zou hun machtstruktuur vernietigen .
   Zodra bekend wordt wie wie is en wie wat doet ( inzicht ) zal er een collectief bewustzijnsveld vormen dat niet meer te keren is . Helaas moet hier nog een hoop werk voor verzet worden en als het tegenzit zullen velen onbewust in de shift terecht komen en het niet overleven . De keuze is aan ons , we zijn hier niet NU voor niets .

  13. Ten eerste moeten we voor onszelf doorzien wat voor illusies wij hebben opgenomen in ons denken en ons (zogenaamde zijn).
   Ten tweede zullen we dan vanzelf de wereld mooier maken, mits we doorhebben dat die machtsblokken ook illusie zijn. Het lijkt heel wat maar waarom gooien we het niet eens over een andere boeg? Zij zijn niet in staat orde en veiligheid te garanderen. Ze speculeren met ons geld en onze toekomst. Dat is niet ware democratie. Back to the basic democracy. Iedereen mag zijn zegje doen, wie dat niet doet wordt niet gehoord. Lijkt heel moeilijk, vertelden ze me op school vroeger ook. Daarom hebben we fractieleiders. Nou, met de huidige technieken gaat alles wel een poepie sneller lijkt me. Dat eindeloze geouwehoer in die kamer slaan we dan lekker over. Laat ze de boel maar beheren, waar ieder zijn zegje mag doen en genotuleerd wordt, gewoon via internet.

   Leve de ware democratie!

  1. Da’s grappig, Fulford zijn bron zegt, Adolf Hitler was een zoon van King George V, een Rockefeller asset en Angela Merkel is de dochter van Adolf. Zie ook de link naar de beeldgelijkenis tussen King George en Adolf…

   Klinkt in eerste instantie niet echt geloofwaardig maar hé, we weten al een poosje dat niets is wat het lijkt te zijn dus ik zou ook niet vreemd opkijken als het écht zo blijkt te zijn.

  2. @simba: Dat is waar!! Ik hoop echt dat deze huidige wereld snel stopt want ik kan er niet meer tegen. Ik neem alles te persoonlijk op (ellende op de wereld) en dat moet NU stoppen!!

   Dat de elite ons bang wilde maken is me nu wel duidelijk! Ik geloofde ook in Elenin en zware tijden op aarde (27sept) maar nu dat gelukkig niet gebeurt is hoop ik echt dat dit de uitkomst is van alles waar ik naar hebben zitten zoeken.

   Ik ben klaar voor veranderingen en denk dat nu wel HEEL VEEL mensen dat zijn dus ik zeg: Jongens maak jezelf snel bekent!!

  3. @Jeroen, ik heb de afgelopen tijd een heftige strijd moeten leveren om de bewust verspreide angst voor Elenin bij sommigen uit het systeem te krijgen.
   Als er zoveel moeite gedaan wordt, wereldwijd, om de mensheid in een angstmodus te krijgen, voor en door Elenin, getuige de stortvloed aan negatieve artikelen en vele youtube angstfilmpjes, kun je jezelf afvragen of er wellicht een verborgen agenda achter zat want als Elenin nu eens een hulpmiddel was van (?) om de mensheid juist te helpen bij hun bewustzijnverhoging en de Elite dat wist?

   Lees de laatste update maar eens,

   http://www.wanttoknow.nl/overige/elenin-het-verhaal-gaat-verder/comment-page-8/#comment-68221

  4. ‘Een heftige strijd moeten leveren’….???? Hahhahaha.. Alleen al de gedachte dat je hier een stijd levert… 🙄

  5. @Guido, wat heb jij eraan gedaan dan als moderator en draadjes maken om bij je bezoekers de Elenin hysterie in te dammen? Wat is jouw positieve, steunende, misschien wel spirituele inslag geweest, behoeder spelen zeg maar om je trouwe bezoekers die in volslagen angst zaten te troosten of te bemoedigen?

   Beetje vreemd niet voor iemand die een semi spirituele site runt !!!

   Nul…. en nu mij ook nog ff voor paal zetten? Voel je je beter nu?

  6. Ik heb het er ook zo zwaar mee. Vandaar dat ik al anderhalf jaar hier rond loop te hangen. Is toch ontspanning? Ja, je krijgt wel eens een weerwoord, word je weer ff wakker. Kun je negeren, leren of tegenin gaan. Your choice.

   Prachtige website trouwens, waar velen wakker worden. Tot in welke dimensie laat ik geheel aan hunzelf of anderen over. Dat denken maakt het leven zwaar. Gebruik het wanneer nodig maar tussentijds moet het stil zijn. Anders is het net een stemmetje in je hoofd, stoppen ze je voor in het gesticht. Bye bye 99%

   Overigens is dit een andere 99% dan die er bij de occupy gebruikt worden.

  7. Simba: was er Elenin-hysterie dan…?? hahahaha.. Jeetje Simba, tussen jouw oren wellicht.. Let it be! Daar laat ik het bij als je het goed vindt. Welles/nietes is geen topic gerelateerd verhaal, niewaar?

  8. Lees je nog weleens oudere artikelen Martijn..? Als het ff rustig is.. Ik vind de channelingen van Pamela Kribbe altijd heel inspirerend. Het verhaal over je gevoelens en je emoties.. PRACHTIG.
   Gevoelens zijn je leermeesters en emoties je kinderen.. Wauw.

  9. @Guido, ik krijg ineens een soort dejavu zeg maar… Let it be, Yea Right, je agenda is mij ineens duidelijk.

  10. @Guido, grappig overigens dat je op je eigen site graag leest “HIER” strijd hebt moeten leveren, dat staat er namelijk helemaal niet… En als jij meent dat er geen Elenin Niburu hysterie gaande was, heb je toch echt wel onder een steen gezeten.

  11. Emoties zijn creatie van het denken, het lichaam denkt dat het echt is, het hoofd denkt dat het het onderbewuste is, etc. Gevoelens zijn echt, van intuïtie tot werkelijkheid.
   Ja, zo ervaar ik dat, emoties komen voort uit je onderbuik, opgeslagen kennis, gevoelens komen uit het Zijn, de werkelijkheid. Vaak voel je dan wat er niet mee resoneert. De Bron.

  12. D’r is iets moois gaande onder de lede van het zwarte gewaad. Is het het kwaad?
   De meesten geloven nog in dromen en Bde’s. Tis meer de machtselite die ik vrees.
   Komt dit allemaal nog wel goed? Voor jij en ik op straat liggen, doodgebloed?

   Vast wel, zou het niet zo wezen? Wat hebben we werkelijk te vrezen?
   Wie zijn wij, wij zijn de werkelijke macht en laten ons zien in onze werkelijke pracht.

   Van een kale boom valt niets te plukken. Pluk van die overvolle (rijke) bomen. Zelf kunnen ze het toch niet op. Tijd voor de Robin Hood’s in de wereld.

 25. Cozmic, je kan toch met je zijn in 5d zijn en met je stoffelijke lichaam in 3d?
  Waarom zou dat niet kunnen. Denk dat alle verlichten zo leven en geleefd hebben.
  Alleen hou zie je de d’s. Je hebt 3d, daarboven wordt het moeilijker te benoemen. Waar houdt het op? Paranormaal bewustzijn zal wel 4d zijn, 5d doorziet ook dit spectrum.

  Als je het vanuit chakra’s zou zien dan leven de meesten in hun onderste chakra’s, creëren soms nog een heel eng chakra wat je beter achterwege kan laten.
  Een deel van de mensheid leeft vanuit hogere chakra’s en een enkele waarvan er de laatste 50 jaar véél meer van gekomen zijn. Die kennen alle chakra’s, houden de balans en kunnen hierdoor alles doorzien, overzien en hebben het idee één te zijn met de Bron maar ook met alles wat er maar is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.