Advertentie

Loop jij ook stralend rond in je huis?


woonbioloog Astrid Tax

Mijn naam is Astrid Tax. Onder de naam ‘InnerSmile’ ben ik werkzaam als woonbioloog en geef ik opleidingen in het leren werken met de Lecher-antenne. Dit is een meetinstrument waarmee je de verschillende soorten stralingsinvloeden kunt meten, wat het effect hiervan op de bewoners kan zijn en je kunt de Lecher-antenne toepassen op het gebied van de geneeskunde.

Inmiddels zijn er vele frequenties bekend waardoor het mogelijk is om een mens of dier door te meten en later door middel van testdozen e.d. de juiste middelen erbij te zoeken. In de woonbiologie maak je buiten de Lecher-antenne ook gebruik van andere meetapparatuur.

Als een woning te zwaar belast is dan kunnen mensen allerlei klachten hebben. Meestal begint het met de typische stralingsklachten: moeilijk in slaap komen, onrustige benen in bed, veel dromen, veel transpireren, vaak ‘s nachts naar het toilet moeten, tussen 4 – 5 uur ‘s morgens wakker worden en opstaan met rugpijn, hoofdpijn of pijnlijke spieren.

Als dit lang genoeg duurt, kan het als eerste invloed hebben op het immuunsysteem. Daarna reageert iedereen anders omdat we allemaal een andere ‘zwakke plek’ hebben, een andere constitutie, een andere medische geschiedenis en ook een andere gevoeligheid. Het is dan mogelijk om de woning te ontstoren. De geopathie zoals dat heet wordt dan opgeheven. Dit is controleerbaar door artsen en therapeuten welke een meetsysteem toepassen zoals bijvoorbeeld elektro-accupunctuur, biofotonen e.a..

In de afgelopen 25 jaar heb ik heel duidelijk een toename gezien van de straling door o.a. GSM/UMTS masten, de C2000 masten en ook allerlei andere soorten invloeden zijn toegevoegd en meetbaar in onze woning. Denk aan draadloos internet en de DECT-telefoons, die beiden ook in onze woning meetbaar kunnen zijn, wanneer de buren een of beide apparaten hebben..

Huismeting met de Lecher-antenne

Dit zijn echter zaken die men zelf in de woning brengt. Tijdens een woononderzoek laat ik de bewoners zien wat hun apparatuur uitzendt. Men is vaak huiverig om dichtbij hoogspanningslijnen te wonen, maar de belasting van alle apparatuur wat men zelf rondom hun bed heeft neergezet is soms groter! De oplossing is in zo’n geval dan ook simpel: stekker uit, zo min mogelijk draadloos en als het niet anders kan, dan in ieder geval ‘s nachts alles uitgeschakeld! De nacht is het belangrijkste omdat volgens de artsen wij dan het ontvankelijkst zijn.

Waar ik nog iedere keer van onder de indruk ben zijn de huidige kinderkamers. Nu hebben de kinderen allerlei apparaten rondom hun bed. Toen ik een jaar of 10 was stond er naast mijn bed alleen een nachtlampje. In bijna elke kinderkamer staat nu een tv, DvD, computer met printer, playstation of WII, speakerbox voor de Ipod en dit alles door middel van verlengsnoeren aangesloten.

Een mooi voorbeeld hiervan was bij een gezin met een zoontje van 8 jaar. Deze jongen had veel last van buikpijn als hij wakker werd. De oplossing bleek simpel. Onder zijn bed lag een enorm verlengsnoer dat opgerold was. Hierin staken de stekkers voor zijn Nintendo welke ‘s nachts werd opgeladen, de stekker van zijn Playstation, z’n elektrische wekker en een nachtlampje. Alles bij elkaar goed voor een extreem hoog magnetisch- en elektrisch wisselveld. Nadat de stekker van het verlengsnoer – en daarmee van alle apparaten – standaard uit gingen als de jongen ging slapen had de jongen ‘s morgens geen buikpijn meer.

Volgens een onderzoek dat onlangs is gehouden door het NOS jeugdjournaal onder kinderen blijkt dat 75% van de kinderen tussen 9 en 14 jaar een mobieltje heeft. In de leeftijdsgroep 13 – 14 jaar is dit zelfs 98%!

Omdat ik bij de mensen thuis kom, weet ik ook waar deze mobieltjes meestal worden opgeladen: Juist! Naast – of zelfs in bed! Een meisje dat last had van migraine bleek geen last meer te hebben toen ze het mobieltje niet meer ‘s nachts onder haar kussen legde. ‘Logisch’, zou je denken, maar dit kom ik echt veel tegen!

Omdat tijdens de gesprekken met ouders en kinderen ik merk dat men echt geen idee heeft van eventuele gevolgen van mobiel bellen heb ik een folder gemaakt waarin tips staan hoe je op een veiligere manier om kan gaan met mobiel bellen. Het mobieltje is niet meer weg te denken. De groep mobiele bellers wordt steeds jonger en groter. Daarom is het nu belangrijk om zoveel mogelijk mensen deze tips mee te geven. De folder kun je HIER downloaden.

Misschien is het een idee voor een spreekbeurt voor uw kind?

Astrid Tax

www.innersmile.org

www.eenstralendetoekomst.nl

7 gedachten over “Loop jij ook stralend rond in je huis?

 1. Daar wil ik wel eens meer van weten. Heb al wat sites vastgezet. Waaronder ook 1 van 2008 waar een arts werd geschorst voor het gebruik van deze “wichelroede”. Is natte vinger werk van een dokter dan wel toegestaan, vraag ik mij af. Want dat gebeurd toch ook vaak genoeg.

 2. Tja. Ik heb laatst een mail gestuurd over een ontstoorder. Deze zou pulsen uitzenden op 13 Hz omdat dit de Schuman resonantie is. Maar alle info die ik er controleerbaar over kan vinden zegt dat de Schuman resonantie 7,81 Hz is. Een Schuman resonantie van 13 Hz zou betekenen dat of de aarde gekrompen is of de lichtsnelheid verhoogt.

  Nu kijk ik eerlijk gezegd nergens meer van op.

  Ook niet van mensen die een slaatje weten te slaan uit de angst die ze zelf eerst bij mensen opgewekt hebben.

  Ik ga uit van de goede intentie van Astrid. Maar hoe scheidt ik het kaf van het koren Guido?

  Het moet toch niet zo moeilijk zijn om het volgende experiment te doen:
  Neem een paar bonen en plaats die tussen twee watjes in een donkere ruimte. Doe dat een maal met een gewone telefoon en een maal met een ontstoorde telefoon. Als die straling echt zo slecht is zou je toch verwachten dat de bestraalde bonen anders kiemen?

  Ik ga hetzelfde experiment uitvoeren met water dat in contact geweest is met een Grander pen, water dat in contact geweest is met Rose Kwarts, Berg kristal en Amethist en simpel kraanwater. Dat wordt nog niet zo simpel om dat goed te onderzoeken, maar ik ben er dan ook niet professioneel mee bezig zoals Astrid.

  Ik kan me een heleboel van dat soort experimenten voorstellen die duidelijk laten zien of de gedane metingen ook op een andere manier te bevestigen zijn.

  Een warme groet,

  Dzyan

  1. Dzyan, als op dit moment de WHO al waarschuwt voor EMS van allerlei mobiele apparatuur, als andere onderzoeken hetzelfde -of éénzelfde richting- aantonen, als mobiele-telefoonmaatschappijen zich via hun algemene voorwaarden proberen te onttrekken van de verantwoordelijkheid voor de lichamelijke gevolgen van EMS, als diezelfde maatschappijen de veiligheidsgarantie NIET willen geven, dan is er toch genoeg rook, om een heel stevig smeulend vuurtje te vermoeden.
   Welk bewijs heb je nodig Dzyan..?
   Sommige mensen hebben wetenschap nodig om te ‘weten’ wat ‘waar’ is. Anderen gebruiken hun hart als kompas, dat is de reden dat de Engelsen zo’n mooi gezegde hebben:
   ‘Knowing by heart’.. (Dat wij dan weer vertalen met: ‘Uit je hoofd kennen’..)

  2. Knowing by heart. Dat wordt voor zover ik altijd heb gehoord, vertaald met: Het in je hart al weten. 🙂

 3. Als gecertificeerd Baubiolog IBN (Woonbioloog in het Nederlands)doe ik veel onderzoeken op EMF gebied. Ik werk in tegenstelling tot Astrid met geijkte meetapparatuur. Meten is weten. En cijfers kunnen niet liegen. Veel is nog onduidelijk doordat veel onderzoeken niet openbaar gemaakt worden. Ze zijn er echter wel.
  Kaf van koren scheiden is moeilijk. Iedereen die “verstand” heeft van elektra kan zich specialist noemen.
  Het beste is vragen naar de opleiding die gevolgd is. Is dat een “fabrieksopleiding”? Of een gedegen en goede opleiding bij bijvoorbeeld bij het IBN.
  Ik heb niets tegen Lecher en Wichelroede, maar ze zijn voor mij te onnauwkeurig. Prima om een waterader of magneetlijn op te sporen. Maar ik vertrouw liever op meetinstrumeneten.

  Richard Bruijne
  Baubiolog IBN

  1. En Richard, ik neem aan dat die gecertificeerde apparatuur hetzelfde vertelt was de apparatuur van Astrid e.a. vertelt? Dát EMS uiterst schadelijk is voor de menselijke gezondheid! Dáár gaat het toch om?
   Of ben je met een soort achterhoedegevecht bezig om te kijken wie de beste apparatuur heeft..?

 4. Buiten de Lecher-antenne (waar een wetenschappelijk onderzoek in Duitsland naar gedaan is met positieve uitkomsten) maak ik gebruik van twee volle koffers geijkte meetapparatuur. Daardoor kan ik op verschillende “niveaus” meten. Een probleem van verschillende kanten belichten.
  Regelmatig investeer ik nieuwe – ook geijkte – meetapparatuur. Daarbij heb ik een goed team van specialistische mensen om mij heen waarmee ik regelmatig contact heb en probleemsituaties kan bespreken waardoor een situatie van verschillende kanten belicht kan worden. Op deze manier komen we vaak tot mooie oplossingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.