Advertentie

*UPDATE* ‘George Floyd’ een valse-vlag-operatie..!!?


x
x

‘George Floyd’ een valse-vlag-operatie..!!?

2020 © WantToKnow.nl/be (bron o.a. Natural News)

x

De mensen van de site Natural News, gerund door Mike Adams, bevestigt, dat de Obama Foundation op 17 mei, een week vóór de dood van George Floyd, een Tweet verzond, met een foto van een poster, die duidelijk de beeltenis van George Floyd draagt.. Inderdaad… WAT GEBEURT HIER..?? George Floyd werd toch duidelijk -naar verluidt- door de politie gedood in een daad van geweld?? George Floyd werd gedood op 25 mei. We hebben het zélf gezien..! Maar als die poster al klaar was, betekent dat dan dat alles in scène is gezet..? Dus wat deed de Obama Stichting op 17 mei met een Tweet over Floyd, toen niemand wist wie hij was?

Het antwoord is natuurlijk dat dit alleen maar kan,
als de hele zaak van tevoren was gepland!!

En ja, net als op 9/11 toen de media meldde dat het WTC 7-gebouw ingestort was, terwijl het gebouw nog fier overeind stond, lijkt het erop dat de Obama Foundation zijn draden gekruist heeft en per ongeluk een week van tevoren over George Floyd is gaan twitteren. Toen de eerste Tweet per ongeluk uitging, konden ze hem kennelijk niet verwijderen zonder argwaan te wekken, dus lieten ze hem gewoon staan en vertrouwden ze op de censuur van Big Tech, om er zeker van te zijn dat niemand de waarheid leert dat dit allemaal gepland was in het gevorderde en opgetuigde publieke theater.

In feite is er steeds meer bewijs dat George Floyd niet eens dood is.
We zullen daar later meer over vertellen. We hebben al gedocumenteerd dat acteurs zich nu voordoen als agenten als onderdeel van een rellensyop (psychologische operatie) die wordt gebruikt om meer mensen te hersenspoelen om de communistische opstand te steunen.

YouTube verbiedt nu alle video’s die over Obama Foundation tweeten over George Floyd op 17 mei, en Facebook heeft ervoor gezorgd dat niemand een link van NaturalNews.com kan delen als een verdere onderdrukking van waarheidsgetrouwe, onafhankelijke berichtgeving.

Bekijk deze twee video’s om dit nieuws zelf te bevestigen:

Graag brengen we onder je aandacht, dat Brighteon.com (waarmee deze 2 video’s zijn embed) een van de weinige sites is, met bijv. Bitchute.com), waar je nog steeds waarheidsgetrouwe video’s kunt vinden die verboden zijn door Google, Facebook, YouTube en Twitter.

Het is allemaal een herinnering dat als het gaat om het ontvouwen van de geschiedenis, alles wat je ziet is gemanipuleerd, met inbegrip van elke massale schietpartij, de 9/11 aanvallen, de Oklahoma City bomaanslag (die eigenlijk door de FBI werd opgevoerd), de overheidsinvallen in Waco, de moord op JFK en ga zo maar door…! De hele menselijke geschiedenis is ontworpen door ‘geschiedenisarchitecten’ – globalisten die alle belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis in kaart brengen en uitvoeren om een publiek verhaal te vormen dat leidt tot uw slavernij.

 

En dan is er ineens ook het verhaal van deze man,

Timothty Japhet, de advocaat van George Floyd…

Is George Floyd al lang overleden ..!?

De afgelopen dagen leek het alsof een dieseltrein het mondiale Corona-landschap platdenderde. Het ongelooflijke verhaal van de plunderpartijen, die een uitwas zouden zijn van de ‘Black Lives Matter’-betogingen, waren dagelijks meerdere keren het grootste nieuws dat ons werd aangereikt door de MSM. Corona werd bijzaak en deze onrust, gebaseerd op onrechtvaardigheid, werd veel groter dan de pandemie.. Kritisch als we zijn op allerlei ‘groot nieuws’ dat mensen hun volledige aandacht wil opeisen, zagen we feiten online verschijnen, die precies, maar dan ook precies, in het grotere valse-vlag-plaatje passen.. De enige sleutel, die we niet vonden was de essentie van de onrust, namelijk de moord op de onschuldige George Floyd.

Maar toen was daar ineens de verklaring van de 48-jarige advocaat Timothy D. Japhet. Die een statement aflegde, dat in essentie in deze zin van Tim Japhet te lezen is: “I was George Floyd’s lawyer; dumbasses can’t even pick a good fake dead guy.” Oftewel in Nederlandse vertaling zegt Timothy D. Japhet, advocaat:

“Ik was George Floyd’s advocaat; deze dombo’s kunnen niet eens een goede nep-dode kiezen.”

-VERKLARING-

“Nu is het tijd om gek te worden… Nu is het tijd om je leiders te benaderen en hen te vragen, hoeveel meer er nog moet komen, voordat ze opstaan en voor ons vechten. Ik heb nooit iets anders genoemd, dan feiten, die ik met mijn eigen ogen heb gezien. Ik zag de lege tenten worden opgezet rond de ziekenhuizen, voor de zieken die nooit kwamen. Ik keek toe hoe bedrijven gesloten werden voor de grap.. Ik zag lichamen die uit huizen werden verwijderd, omdat deze mensen te bang waren geweest, om naar het ziekenhuis te gaan, vanwege de quarantaine. Ik zag onze leiders de grondwet versnipperen die het hen mogelijk maakte te worden verkozen.

Nu zag ik een zwarte man, tegen wie ik ooit college-football speelde, zogenaamd gedood worden, voor het oog van camera’s, zo’n 30 jaar later… Maar raad eens wat…Ze verknoeiden het… want dat is niet dezelfde vent. Ik herinner me deze man en hij stierf een paar jaar geleden hier in Corpus Christi. Ik was zijn advocaat…..Dommeriken kunnen niet eens een goede nep-dode kerel uitkiezen.

Toen hij speelde, was dat voor het Texas A&I-team, Het was het originele juniorcollege voor kinderen die niet op de grote scholen konden komen. Deze kerel en ene Johnny Bailey speelden samen. Ik speelde voor Abilene Christian University als een walk on. Ik was niet goed en overleefde een paar selecties per jaar niet. In mijn eerste jaar speelde ik in Abilene en die Johnny Bailey versloeg ons in zijn eentje. Jammer genoeg is hij na een geweldig jaar met de Chicago Bears plotseling gestopt.

Maar, de naam van de man die ze gebruiken en stierf? Georg Floyd. Hij stierf hier in Corpus Christi – Texas, zo’n 3 jaar geleden. Hij speelde voor Texas A&I en hij leefde hier op straat en stierf hier. Maar hij stierf dus niet onlangs in Minnesota!

En als klap op de vuurpijl het volgende: Ik was zijn voogd, toegewezen door de rechtbank. Ik was zijn voogd, voordat hij in Spohn Memorial overleed. …..voordat hij stierf praatte hij en ik over dat spel met Johnny Bailey en Abilene Christian en Texas A&I in 1989.

Dus wat ik je vertel is heel simpel: Dat de man die ze claimen te zijn gestorven in Minneapolis -door toedoen van de politie- daar niet is gestorven….. Deze man George Floyd, stierf in Corpus Christi, TX in het Christus Spohn Memorial ICU met mij als zijn bewaker Ad Litem, Hij is begraven op het armenkerkhof in Flour Bluff. Zijn zus vloog hierheen vanuit Minnesota en zei dat ze hem een fatsoenlijke begrafenis wilde geven, maar ze is nooit officieel erop terug gekomen. En hoewel dat lichaam sindsdien verwijderd had kunnen worden, houdt niemand nog veel rekening met deze begraafplaats. Dus wat gaan we hier nu aan doen?”

We nemen aan, dat dit geen fake-news is, wanneer een advocaat met naam en toenaam, wordt geciteerd in het kader van de falsificatie van identiteit. We konden de naam van Timothy Japhet en zijn kantoor eenvoudig vinden op het net. Wanneer het bericht onjuist zou zijn, was deze hele verklaring natuurlijk niet te vinden geweest. Het verhaal gaat zeker een staatje krijgen. Mocht het verhaal een fake-news item zijn, dan zijn we de eerste die het zullen melden en verwijderen. Vooralsnog past het volgende verhaal, over de mysterieus verschijnende bakstenen, als een puzzelstukje, naadloos in het grotere plaatje.

Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd..!!
LATER MEER.

2 gedachten over “*UPDATE* ‘George Floyd’ een valse-vlag-operatie..!!?

 1. Nog een bron met bijkomende info. De info in de bron is wel weinig gestructureerd en daardoor verwarrend en ook tegenstrijdig, maar bevat m.i. wel belangrijke info :
  http://aanirfan.blogspot.com/2020/05/minneapolis-riots-george-floyd-staged.html
  met enkele citaten :
  Anonymous 3 June 2020 at 15:49 writes –
  “The El Neuvo Rodeo night club where Chauvin and Floyd worked as bouncers, is said to be tied to the Sinaloa Cartel drug trafficking organisation, which is in turn is said to use Latino advocacy movements such as La Raza as a cover.
  “Maya Santamaria who used to own the nightclub, and knew Chauvin and Floyd as quoted in media, owns a Spanish radio station, ‘La Raza’.
  “The police precinct involving the officers and with evidence there, the nightclub, and the radio station, are all burned down now by ‘rioters’. ”
  Minnesota Senator Amy Klobuchar – a Democratic Presidential candidate earlier this year – had been helpful in getting earlier charges dropped against Derek Chauvin
  “Minnesota is a known hub for human, drug and money trafficking, a Sinaloa cartel stronghold”
  “Sinaloa Cartel leader, Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán, was a few cells away from Jeffrey Epstein in the same jail when Epstein was allegedly ‘suicided’
  “Is there a cover-up because big politicians are involved, of what may have been a mob hit caught on video?” (=einde citaten).
  Dader en slachtoffer kenden elkaar dus, en werkten ook in een nachtclub gelinkt aan het Sinaloa drug kartel. Floyd had ook een Spaanstalig radio station.
  De nachtclub, het radiostation en het gesloten politiebureau waar de optredende agenten deel van uit maakten, brandden allen af tijdens de rellen.
  Wat het imo nog meer verdacht maakt is het optreden van Michael Baden, die op verzoek van de familie van Floyd een autopsie verrichte. Baden deed dit ook al op verzoek van de familie van Epstein en was ook al betrokken bij de autopsie op het lichaam van JFK !!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Baden
  met kort citaat :
  “Hij was voorzitter van het House Select Committee on Assassinations ‘Forensic Pathology Panel’ dat de moord op John F. Kennedy onderzocht”(=einde citaat).
  Er is in de eerste link ook een spoor naar de vrijmetselarij.
  Een citaat : “Brabantian 5 June 2020 at 14:55 quotes –
  “Just like Trayvon Martin, y’all rioting and looting over another Freemason sacrifice to bring you closer to dying in the street.
  Enjoy tho.”(=eine citaat)
  In de eerste link is er ook een verwijzing naar het zeer snel en massaal verspreiden van zwarte t – shirts en mondmaskers met ” I can’t breahte”.
  Dit wijst ook op voorkennis.
  Van belang zijn ook de foto’s en de analyse ervan !! En tevens de inhoud van de reacties. Het meest opvallende in deze link is echter het volgende bericht :
  NIET OVERGENOMEN BERICHT uit de link OVER HET OVERLIJDEN VAN FLOYD 3 JAAR GELEDEN
  In de huidige stand van zaken is er op basis van de beschikbare info geen absolute zekerheid over de identiteit van de dader en slachtoffer, en evenmin of beiden al of niet nog in leven zijn. Alles wijst dan ook imo op een false flag operatie, gezien een ganse reeks van verdachte elementen. Belangrijker lijkt mij wel het doel , en dit blijkt uit de volgende bron :
  http://themillenniumreport.com/2020/06/operation-race-war-a-highly-organized-communist-plot-to-collapse-the-american-republic-via-civil-war-2-0/
  http://themillenniumreport.com/2020/06/proof-positive-these-fake-race-riots-were-pre-planned-right-down-to-the-memes-and-mottos/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.