Advertentie

Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste H1N1-vaccinaties!


William Engdahl is auteur en onderzoeksjournalist die voor menig opzienbarend artikel en boek heeft gezorgd. Ook het onderstaande artikel krijgt opnieuw deze kwalificatie; het ongeloof over de strekking van dit artikel is groot; ik denk dat jij daar net zo over zult denken. Het bevestigt opnieuw de hefigheid van de vaccinaties die eraan zitten te komen. Het is nu al zo, dat dit soort zaken niet eens meer officieel worden ontkend..!

En de vooringenomenheid van de gezondheidsautoriteiten, dat zij ‘goed’ bezig zijn, maakt deze zaak natuurlijk alleen maar intenser.

Schrijver William Engdahl van het onthullende boek 'Seeds of destruction'.
De schrijver van dit artikel William Engdahl, is ook auteur van het onthullende boek 'Seeds of destruction'.

Deze auteur schreef een boek over de praktijken van ’s werelds grootste voedselzaadhandelaren, waaronder de firma Monsanto. (Dit boek ‘Seeds of Destruction’ wordt HIER besproken op WantToKnow.) William Engdahl kan niet worden verweten dat hij over 1-nacht-ijs gaat; zijn onderzoeken en uitspraken zijn gebaseerd op gedegen onderzoek.

Nano-chips, nano-(ro)bots zijn dus electronische circuits, die net zo klein zijn als de nano-deeltjes, waarover hier gesproken wordt door Engdahl.. Electronische chips, die in staat zijn gegevens door te seinen van de omgeving/het lichaam waar ze in geplaatst zijn.

Trek je eigen conclusies, zoals altijd. Hopelijk mag het beeld dat ontstaat na  het lezen van beide artikelen ertoe bijdragen, dat jij en de mensen om je heen zich nog bewuster worden van de krankzinnigheid waarmee de varkensgriepvaccinaties worden gepromoot.

DIT ARTIKEL IS EEN GEREVISEERDE VERSIE VAN HET OORSPRONKELIJKE.

DE PERSOON DIE DE REDACTIE BENADERDE, ONDER HET VALSE PSEUDONIEM ++++, HAD NIETS ANDERS VOOR OGEN DAN MOEDWILLIG DIT ONDERWERP TORPEDEREN EN WANTTOKNOW.NL IN DISCREDIET BRENGEN. HIJ WAS DAAR VOORALSNOG IN GESLAAGD, DOOR VALSE INFORMATIE DOOR TE GEVEN OVER NANO-CHIP-ONTWIKKELINGEN.

DE TROTS WAARMEE DEZE PERSOON ZIJN DADEN VERKONDIGDE OP ANDERE SITES, BEVESTIGT EENS TE MEER ZIJN VALSE VOORWENDSELEN EN ZIJN OPZET.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nano Deeltjes worden gebruikt in ongetest H1N1 Varkensgriep vaccinaties

(deel III van de serie: “Het zijn de vaccinaties , slimmerik!”)

Door F. William Engdahl
vertaling Guido Jonkers / WantToKnow.nl

Vaccins, die door de betreffende verantwoordelijke overheidsautoriteiten zijn goedgekeurd als gebruik tegen het H1N1-griepvirus, blijken nano-deeltjes te bevatten. Vaccinfabrikanten blijken te experimenteren met deze nano-deeltjes om vaccinaties voor meerdere jaren een soort ‘turbo-lading’  te geven. Naar nu blijkt zitten er in vaccins die goedgekeurd zijn door Duitsland en andere Europese landen nano-deeltjes die gezonde menselijke cellen aan kunnen vallen en zelfs dodelijk kunnen zijn.

Nano-deeltjes van poly-acrylaat, gezien door een electronenmicroscoop.
Nano-deeltjes van poly-acrylaat, gezien door een electronenmicroscoop.

In een artikel uit 2007 in het medische tijdschrift Nature Biotechnology, kondigen onderzoekers van de Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EFPL) aan dat zij ‘een nano-deeltje hadden ontwikkeld dat in staat is om vaccins efficiënter in het lichaam te laten werken, waardoor minder bijwerkingen zouden optreden, tegen een fractie van de kosten van de huidige vaccinatie-technologieën.

Het artikel maakte melding van de effecten van hun doorbraak: ‘Met een formaat van slechts 25 nanometer, zijn deze deeltjes zó klein, dat ze in staat zijn, ná geïnjecteerd te zijn in een menselijke of dierlijk lichaam, dóór de buitencellulaire matrix van de huid te dringen, en een verbinding kunnen maken met de lymphklieren.

Hierdoor bereiken zij een concentratie van DC’s, die duizenden keren groter is dan de huid. De immuunreactie kan daardoor extreem sterk en effectief zijn. (1)

Er is echter een klein (!) probleem met vaccins die nano-deeltjes bevatten: ze kunnen dodelijk zijn of op zijn minst ernstige, onherstelbare gezondheidsschade toebrengen. Nano-deeltjes, die door de massamedia gepromoot worden als een revolutionaire nieuwe, wetenschappelijke doorbraak, zijn deeltjes die nog veel kleiner zijn dan de dodelijke asbestdeeltjes, die de afgelopen tientallen jaren ernstige longschade veroorzaakten en vele doden tot gevolg hadden, voordat het asbest verboden werd.

Deeltjes ter grote van een nano-meter (0,000000001 meter = 1 honderd miljoenste meter) smelten samen met de membranen van onze lichaamscellen en, zo blijkt uit recente studies uit China en Japan, zijn, zodra ze in het lichaam komen, continue in de weer om cellen te vernietigen. En wanneer ze in interactie komen met de lichaamscellen is het dus ten enemale onmogelijk meer om ze nog te verwijderen.

De moderne medische wetenschap noemt dit fenomeen eufemistisch, een continue infectueuze reactie. En sinds het asbestschandaal is komen vast te staan dat deeltjes vanaf een miljoenste meter, door hun enorme aantrekkingskracht, alle cellen kunnen penetreren, en daarbij alles vernietigen waarmee ze in contact komen. Nano-deeltjes zijn dan ook veruit kleiner dan asbestdeeltjes.

Beijing tests bevestigen de dodelijke effecten op mensen.

Het feit dat de WHO, het Europese Evaluatie Centrum voor Medicijnen, het Duitse Robert Koch Instituut en andere gezondheidsautoriteiten vandaag willen toestaan dat de bevolking met vaccins wordt geinjecteerd met grotendeels ongetestte vaccins, die nano-deeltjes bevatten, zegt méér over de krachtige pharma-lobby in de Europese politiek, dan over de geestelijke gezondheid en morele integriteit van de wetsdienaars die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van diezelfde bevolking.

ERJ coverHet Septembernummer van het gerespecteerde European Respitatory (ademhaling) Journal plaatst een artikel waarin een onderzoek, (een peer-review een zg. toetsing door collega’s) wordt aangehaald, dat is getiteld: “Blootstelling aan nano-deeltjes wordt gerelateerd aan pleurale effusie (het doorlekken van lichaamsvocht in de longen), pulmonary fibrose (fatale longziekte) en granuloma (huidziekte)”.

Het artikel beschrijft de resultaten van tests die in 2008 zijn uitgevoerd in het elitaire ziekenhuis Beijing Chaoyang in China onder 7 jonge vrouwen tussen 18 en 47 jaar. Alle 7 vrouwen waren blootgesteld aan nano-deeltjes gedurende 5 tot 13 maanden op hun normale werkplek. Allen werden ze in dit ziekenhuis behandeld  voor kortademigheid en vocht in de longen (pleurale eufusie). Sommigen hadden ook overmatige vochtplekken áchter de longen, wat het ademhalen ernstig bemoeilijkte.

Beijing Chaoyang Ziekenhuis
Beijing Chaoyang Ziekenhuis

Geen van de 7 vrouwen rookte of konden worden toegeschreven tot een andere specifieke groep. De doktoren in dit ziekenhuis deden tests op alle mogelijke oorzaken van de symptomen en zij kwamen uiteindelijk tot de gemeenschappelijk conclusie dat de gemeenschappelijk oorzaak van hun ademhalingsproblemen zijn oorzaak vond in de blootstelling van deze vrouwen aan de nano-deeltjes in de fabriek waar zij werkten. Zij waren specifiek blootgesteld geweest aan poly-acrylaat nano-deeltjes.

De tests wezen uit dat deze nano-deeltjes een ‘super-ineenstorting’ hadden veroorzaakt bij de patiënten. Ondanks alle heroïsche inspanningen van de artsen, stierven in korte tijd 2 van de 7 vrouwen aan longcomplicaties. (2)

In hun uiteindelijk rapport concludeerde de wetenschappelijke artsen iets zo alarmerends, dat ik het noodzakelijk vind om deze conclusie hier volledig aan te halen:“De volgende tests zijn uitgevoerd: immunologisch onderzoek, bacteriologische tests, virologische en tumorherkenners zijn gebruikt, bronchoscopy, interne thoracoscopy en video opnamen van thoracale chirurgie zijn gemaakt. Poly-acrylaat nano-deeltjes werden gevonden op de werkplek van de vrouwen.

Pathologisch onderzoek van het longweefsel van de overleden vrouwen laat non-specifieke (niet te duiden) long-ontstekingen zien en longfibrose, naast buitenlichamelijke granuloma’s van de longen. Door het gebruik van een elektronenmicroscoop, konden nano-deeltjes worden geobserveerd die zich in de longcellen bevonden, alsook in het vloeibare deel van de longcellen.
Maar ook werden deze nano-deeltjes gevonden in de borstvloeistof. Deze gevallen baren ernstige zorgen over de gevolgen van langdurige blootstelling aan sommige nano-deeltjes; zonder beschermende maatregelen kan deze blootstelling gerelateerd worden aan ernstige schade aan de menselijke longen” (3)

Op dit moment tonen studies van dierproeven en nabootsingsonderzoeken aan, dat nano-deeltjes verantwoordelijk zijn voor longschade en andere vergiftigende processen in dieren. Maar de schadelijkheid van deze deeltjes op mensen, veroorzaakt door deze nano-deeltjes, was, vóór deze Beijing-studies nog niet uitgevoerd.

Deze Beijing Chaoyang Hospital study heeft nu onomstotelijk aangetoont dat nano-deeltjes longschade veroorzaken in mensen, evenals andere vergiftige processen in werking stellen, óók in het menselijke lichaam.

Op dit moment bevatten 2 van de goedgekeurde vaccins, die via massa-distributie verspreid worden in Duitsland en in andere landen, deze nano-deeltjes. Het is onomstotelijk duidelijk dat de verantwoordelijke volksgezondheidsautoriteiten en epidemiologische experts een onmiddellijke stopzetting van de distributie van deze vaccins met nano-deeltjes dienen te verordonneren. Anders kan hun gedrag als niet anders worden beschouwd als criminele onachtzaamheid.

Hopelijk zullen de verantwoordelijke autoriteiten op tijd reageren om een menselijke gezondheidscatastrofe af te wenden van een omvang, die vele malen erger is dan het worst-case-scenario wat ons wordt voorgehouden met betrekking tot de varkensgriep.

F. William Engdahl

(auteur van Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order).

Hij kan worden bereikt via zijn website. Hier. En hier vind je meer artikelen van zijn hand.

Notes:

1 EPFL, Bioengineering researchers from the EPFL in Lausanne, Switzerland, have developed and patented a nanoparticle that can deliver vaccines more effectively, with fewer side effects, and at a fraction of the cost of current vaccine technologies, accessed in www.azonano.com/nanotechnology%20news.asp?catid=13.

2  Song Y, Li X, Du X, Exposure to nanoparticles is related to pleural effusion, pulmonary fibrosis and granuloma , European Respiratory Journal, 9/2009, 34(3): 559-567.

3 Ibid.F. William Engdahl is a frequent contributor to Global Research. Global Research Articles by F. William Engdahl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

244 gedachten over “Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste H1N1-vaccinaties!

 1. @Gait, goh laat ik me weer uit mijn tentje lokken (nou ja, blijf er met één been in staan). Het getuigt van een zeker IQ als je twee tegengestelde informatiebronnen naast elkaar legt en er dan je conclusies uittrekt, dit heet dan “verder kijken dan je neus lang is”.

 2. Ministerraad (belgië) richt GEGEVENSBANK voor Mexicaanse griep op !!!!!!!!

  http://earthsamurai.skynetblogs.be/post/7371278/ondertussen-in-de-wetstraat

  (…) De vaccinatie tegen het A/H1N1-virus start op 18 oktober. Om te weten wie er allemaal gevaccineerd is, wordt de informatie hierover verzameld in een gegevensbank die zal worden beheerd door de FOD Volksgezondheid. De identiteit van de gevaccineerde personen zal enkel in noodsituaties en volgens een bijzondere procedure kunnen worden opgezocht.(…)

 3. Gewoon goed en veel bewegen , bewuster eten en drinken , wat vitamine pilletjes en huppaah het komt goed

  de laatste keer dat ik naar de dokter ging is al weer 10 jaar geleden

  maja that is me , in mijn werkomgeving sterven bacterieen toch meteen door extreme kou -25 graden , om nu met zn alle daar ons tentje op te zetten is radicaal.

  maja dat is die Bullshit over de mex griep ook 😛

  enjoy life to the fullest.

 4. net elders op de site geplaatst, maar ik heb de indruk dat het gezelschap in deze ‘kamer’ zit, vandaar:

  Nog een keer, omdat ik het artikel echt de moeite waard vind (en er over statistieken wordt geplaatst):

  The Atlantic
  http://www.theatlantic.com/doc/200911/brownlee-h1n1

  Does the vaccin matter?

  Shannon Brownlee and Jeanne Lenzer
  “In fact, the healthy-user effect explained the entire benefit that other researchers were attributing to flu vaccine, suggesting that the vaccine itself might not reduce mortality at all.”

  Quote: In the history of flu vaccines, there were two years in which the formulated flu vaccine was a total mismatch to the widely-circulating influenza that made people sick. These years were 1968 and 1997. In both of these years, the vaccine was a completely mismatch for the circulating virus. In effect, nobody was vaccinated! [Knowing this, if the vaccine itself was effective at reducing death rates, then we should have once again seen a huge spike in the death rates during these two years, right? Seriously, if the vaccine reduces death rates by 50% as is claimed by vaccine manufacturers, then these two years in which the vaccine completely missed the mark should have seen huge spikes in the winter death rates, right? But what really happened was… nothing. Not a blip. Not a spike. Nothing. The death rates didn’t rise at all.]

 5. Jullie laten je kinderen natuurlijk niet inenten,he?
  Jammer ,als ze de pokken of de
  mazelen krijgen,toch?
  Maar jullie zullen wel geen kinderen op deze verdorven en boosaardige wereld (die in 2012 vergaat,volgens velen hier) gezet hebben.

  Kees

 6. @ Kees
  Bekijk eens de statistieken waar engeland mee aan kwam een tijdje geleden over wanneer er wel en geen pokken en mazelen uitbraken ondanks vaxen of niet.
  Ik heb m niet bij de hand jammergenoeg. Anders had ik graag je paniekreactie enigzins bekoelt. Er zijn genoeg mensen die hun kids niet laten inenten en ook niet de gevreesde ziektes krijgen, alleen al omdat wij en onze westerse hygiene en voedselconsumptie zo goed zijn. Inenten wegens echte waarlijke GEVAREN zou ik nog in overweging nemen, maar niet tegen ziektes die al lang de kop ingedrukt zijn.
  Mijn dochter heeft alleen de 1e inentingen gehad en daarna ook niet meer, ze is al 15 en nog steeds gezond.

 7. @ kees
  Ga eens praten met de vrouwen (en mannen) wiens kinderen na vaccinaties ziek zijn gebleven of gebleken ….
  Woog voor hun het risico tegen de voordelen (?!) op ????
  De vraag is hoeveel meer geld pharma in hun zak kan steken door behandeling van autisme en andere gebrekkigheden agv vaccinaties? Aan de mazelen, de pest/pokken kunnen ze iig nix meer verdienen hier int westen.
  Ga eens even na in wat voor wereld we leven > Een wereld van VRAAG EN AANBOD (ik heb in de reclame gewerkt) … en als er geen vraag is dan creëren we die gewoon, zo simpel werkt het Kees.

 8. @ krispy
  ga eens praten met de kinderen die polio hebben gekregen om dat hun ouders ze niet wilden laten vaccineren.
  fijn he jaren lang rolstoel gebruik

 9. @ Gait
  Ga eens met de vrouwen praten die sinds hun (overbodige) HPV-vax niet meer kunnen lopen … of gestorven zijn… (ooh nee daar kan niet iedereen mee praten ..lol..)
  Ga eens praten met met de meisjes die nu met een syndroom zitten omdat ze de mex-grap-spuit MOESTEN nemen.
  Polio komt hier in het westen nagenoeg bijna niet meer voor, dat cijfer is altijd nog lager dan de cijfers van de mensen met nadelige levenslange schadelijke gevolgen.

 10. @krispy

  En waarom komen deze ziektes nu haas t niet meer voor?Door vaccinaties.Ik volg jullie site al een tijdje en schrik toch voortdurend.Jullie hersenspoelen nuchtere mensen,die hier een kijkje komen nemen en maken hen bang.En als er dan sommige mensen (Gait ,Kees en nog een paar)aankomen met duidelijke (met bronvermelding)verhalen,dan knallen jullie ons neer.
  Bovendien:Als jullie weigeren je kinderen de verplichte vaccinaties te laten krijgen,worden jullie kinderen mogelijke ziekteverspreiders.En wat zou je doen,als een van je kids levensgevaarlijk ziek wordt en alleen een vaccinatie redding zou kunnen bieden?Nog steeds weigeren?
  Geef me geen antwoord ‘wordt wakker’.Ik ben wakker ,woon in de states en heb pas geleden een griepprik gehaald.($7).

  Kees

  Ps .Gait ,ik zou graag jouw email adres hebben.Hoe doen we dat?

 11. @ Kees
  Mijn wijze woorden komen van een engelse studie eerder dit jaar die vele modellen lieten zien waarop af te lezen was dat vele vaccinaties echt niet meer nodig zijn of drastisch aangepast mogen worden.
  Wie is hier de echte gehersenspoelde ? ..lol…
  Daarbij komt dat een vaccinatie voor bvb HPV totaal overbodig is (een uitstrijkje voldoet prima en ze worden er tenminste niet onvruchtbaar door of ziek van, of verlamd)
  Als je de zaken goed gevolgt had dan wist je wie de werkelijke en gevaarlijkste ziekteverspreiders zijn bij de mex-grap … 😉
  Zoals ik al eerder aangaf maar waar jij ws overheen gelezen hebt : als de nood aan de man is en het is echt nodig in een werkelijke bedreigende situatie, mijn woorden waren : “Inenten wegens echte waarlijke GEVAREN zou ik nog in overweging nemen, maar niet tegen ziektes die al lang de kop ingedrukt zijn.”

  Kijk eens bij het volgende artikel:
  * SV40 – vervuild poliovaccin met als extra een apenvirus
  http://www.fonteine.com/sv40_poliovaccin.html

  Deze tabel laat zien dat vaccinaties eigenlijk pas gegeven werden toen de ziektes al lang niet meer hoge sterfgevallen hadden:
  http://www.fonteine.com/vaccinaties2_bestanden/image001.gif

  http://www.ivanfraser.com/articles/health/vaccination.html

 12. Dank je wel Ellen 😀

  “Scientific medicine has taken credit it does not deserve for some advances in health. Most people believe that victory over the infectious diseases of the last century came with the invention of immunisations. In fact, cholera, typhoid, tetanus, diphtheria and whooping cough, etc, were in decline before vaccines for them became available – the result of better methods of sanitation, sewage disposal, and distribution of food and water.”

 13. Dit is echt een wedstrijd,he?
  Wat Gait,ik,en andere ‘debunkers'(zo noemen jullie ons toch?)hier zeggen,is totaal niet bespreekbaar. Jullie verwijzen altijd naar dubieuze sites ,die op hun beurt weer doorlinken naar andere soortgelijke sites.
  Nogmaals:63 jaar,eet normaal voedsel(met allle toevoegingen),drink melk (is ook niet goed bij jullie),teveel bier,
  fiets 1500 miles in een jaar,ben knettergezond en ben uitstekend op de hoogte van het wereldnieuws.
  Hier in de states is geen enkele discussie gaande omtrent het vacc.programma.Je doet het ,of niet.
  Oh ja ,heb gisteravond een lichtje gezien in de lucht.Wat zou dat nou zijn?
  Het is pijnlijk te zien ,hoe het grootste deel van deze site meegaat met de stellingen,die worden verwoord met het plaatsen van dubieuze verhalen door guido.
  En vervolgens keihard onderuit gaan (het +++++ verhaal),zonder zich maar een seconde zich te verontschuldigen.
  Jullie moeten ophouden met dit zieke gedoe.

  Kees

  PS.Neem nog een brandnetelwijntje ,of wat jullie altijd drinken.Ik neem nog een biertje.

  PS Met al dat geblaba .Wie van jullie fietsen meer dan 100 meter per jaar?

 14. @Kees, super geweldig dat je gezond bent en dat voor 63 jaar, toch zijn er echter ook mensen die dat anders ervaren en wél een bepaalde ziekte onder de leden hebben door o.a de vaccinaties, toch hoeft dat ook echter niet altijd zo te zijn…

  Toch wil ik bij deze er aan toevoegen dat een buurjongetje van mij BotK***** heeft gekregen vlak na het vaccin wat men nog op 9-jarige leeftijd krijgt.
  Gezien alle feiten van de geleerde doktoren vele onderzoeken, chemokuur na chemo en hij is nu gezien de tijd opgegeven door de doktoren. Een tijd van binnen een jaar kunnen zij niets meer voor hem doen en is opgegeven… de tijd is nu hoelang hij nog heeft…
  Door alle feiten en bepaalde wetenschappen wat ik nu hoor en weet over alle vaccinaties ben ik er voor 85% van overtuigd dat het mogelijk is dat bepaalde ziekte door vaccins kunnen ontstaan.

  Wat ik zover ook weet uit ervaring is dat de vaccinaties en de diverse E-nummers in bewustzijn afneemt, dat men teruggeplaatst wordt in trilling wat wij niet zijn…dus blijf maar lekker denken met de linkerhersenhelft dat alles zo gewoon is en hoe we geprogrammeerd worden in de maatschappij

 15. @Moos.
  Dat is echt heel erg,maar dat wil toch niet zeggen,dat dat door de vacc.komt.Ik heb natuurlijk mijn 2 kinderen de vacc.laten krijgen,toen ze klein waren.Ze zijn nu 29 en 25 en kei gezond.
  En Moos:Ik eet en drink het normale spul,ben n ogmaals kerngezond,en merk niks in teruggeplaatste trillingen,wat dat ook moge zijn.
  Ik denk met beide helften,word niet geprogrammeerd en soms win ik weleens een spelletje schaak op internet.

  ^@paul
  Dat heb ik gelezen,en vind dat heel erg.Er is altijd een kans (heel klein),dat mensen ,omdat ze een allergie hebben,sterven,door een vacc.,een wespensteek,een nootje,etc.
  Dus ook in dit geval,is het toch niet bewezen,dat het door de prik komt?

  Hoeveel mensen sterven er per jaar aan de gevolgen van een vacc.?

  Kees

 16. Waarom ben je zo tegen draads kees, heb je iets te verbergen? Sander is inderdaad invalide geworden door een pokkevaccin en dat is notabene door artsen bevestigd, daarom geeft hij er zelfs lezingen er over wat hem overkomen is.

  Het is zijn verhaal en zijn leven is daar door naar de Klo***.

  Naast hem zijn er nog veel andere meer andere mensen die van alles ondergaan en de dupe zijn van al dit leed.

  Een toegevoegde film wat er toch is en waar wij allen niet bij stil staan in ons dagelijks leven dat er veel meer dingen gaande zijn dan wij eigenlijk willen beseffen, je kan het overwegen door het mee te nemen naar een werkelijk aspect van het leven.

  met Nederlandse Ondertiteling:

  http://video.google.nl/videoplay?docid=3998816729827267738&hl=nl#

 17. @ kees,

  Wat bedoel je met ‘jullie’ in de zin “Neem nog een brandnetelwijntje ,of wat jullie altijd drinken.Ik neem nog een biertje.”

  62% van de Amerikanen schijnen geen mex. vaccin te willen. Zou er genoeg brandnetelwijn te koop zijn voor 186.000.000 amerikanen? (http://abcnews.go.com/PollingUnit/SwineFlu/swine-flu-abc-news-washington-post-poll/Story?id=8879819&page=1)

  Kees, er is geen jullie, er is alleen maar wij.

  @Moos
  probeer uit commentaren in te schatten waar iemand ontvankelijk voor is. Ik zou tegen Kees nooit over teruggeplaatste trillingen beginnen. Ik weet ook niet zeker of statistieken hem aanspreken van abcnews, maar ik geef het een grotere kans (?).

  @Kees (of allen): misschien een uitdaging om voor dit gremium een onderzoek te vinden dat de effectiviteit van griepvaccins helder aantoont. Uiteraard onafhankelijk van producenten en hun geld en dubbel blind.

 18. Ook Duitsland laakt nanotechnologie door DNA-schade

  “De Duitse overheid adviseert consumenten uit voorzorg geen producten te gebruiken waarin nanotechnologie is verwerkt. Dit, omdat nog steeds niet duidelijk is of er gezondheidsrisico’s aan kleven voor mensen en of het schadelijk is voor het milieu. In cosmetica worden vooral in anti-zonnebrandmiddelen nano-kleine deeltjes van de mineralen zink en titanium gebruikt. Als de barrière van de huid niet volledig intact is zouden deze kleine deeltjes door de huid heen in het lichaam terecht kunnen komen. Wat de gevolgen daarvan kunnen zijn is onbekend, maar er wordt gespeculeerd dat er DNA-schade kan ontstaan.”

  MAAR MOGENLIJK WEL NANO-DEELTJES IN VACCINS !!!!????!!!!
  (De wereld op zn kop)

 19. @ Kees
  mijn tijdelijke mail adres is Gaitonbekend@gmail.com maar hoe weet ik dat je kees bent ? en niet imand anders ?
  Groetjes Gait

  @ krispy
  nogmaals krispy hoe kom je bij die onzin, nano deeltjes in vaccins
  ik dacht dat +++++ al aardig duidelijk handgemaakt dat de meeste hier achter spook verhalen aan lopen en toch gaan jullie door

 20. Kijk Gait, dat ben je nou weer ten voeten uit.
  Je refereert aan ++++ terwijl erboven een artikel staat, waar de honden geen brood van lusten. HET ARTIKEL LAAT ZIEN DAT WAT KRISPY ZEGT, KEIHARD WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN IS. Waarom zie je alleen wat je wilt zien, beste meid? Je reageert niet op essentiële zaken daardoor!
  En het grappige is dat je dit verwijt zelf voor de voeten gooit van menigeen hier op de site.
  Je houdt toch zo van wetenschappelijk onderzoek, nu reageer dan op het deel wat aan jouw wensen in dit opzicht tegemoet komt. Heel bizar!
  Het lijkt een typisch geval van cognitieve dissonantie. (en dat is geen scheldwoord!)

 21. @ Guido

  Gait heeft een Gait bril op,
  jij hebt een Guido guido bril op
  ik heb een Paul Paul bril op
  de anderen een andere bril op
  dat maakt de boel waarschijnlijk zo divers.

  Je bent en blijft gelukkig in een cognitieve consonantie staat (ook geen scheldwoord)

 22. Meisje overleden door Mexicaanse griep

  Bron: http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2009/10_oktober/23/binnenland/meisje-dood-door-mexicaanse-griep.xml

  Kijk dit is nu de andere kant van de Conspiracy, media maakt bang dat gezonde mensen gaan ineens zomaar dood aan de mexican flu.

  Behoor je nou tot die verplichte risico groep, dan wordt je verplicht inge-ent met het vaccin, bij weigering met NEE, krijg je dus problemen.

  “zo blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Er is nu sprake van een lichte griepepidemie. Per dag worden er nu ongeveer tien mensen met H1N1 opgenomen in het ziekenhuis.”

  Waar is het bewijs ? of is het een verzonnen stukje aangedikt door een journalist?

  “In de loop van vandaag brengt het RIVM de nieuwste cijfers uit.”

  Wie controleert eigenlijk deze logistieke cijfers op juistheid?

 23. Het is een heel triest feit. Medeleven aan de ouders van het meisje van 14.

  Toch heb ik weer vragen:

  Hoe komt het toch dat als er een dode te betreuren valt met griep, dat het echt onmiddellijk in de kranten komt. Iedereen weet direct zeker dat ze volledig gezond was. Iedereen weet direct zeker dat het h1n1 de directe oorzaak was. Niemand weet iets van haar ziektegeschiedenis (vaccins?)

  Wanneer in Zweden 2 doden vallen 24 uur na vaccinatie dan horen we daar niets van. De Zweedse deskundigen beweren dat het wel aan alles liggen, maar zeker niet aan het griep vaccin.

  Waarom zijn de media zo blind voor berichten uit het buitenland? Waarom horen we geen details
  over het meisje van 14? Daar kunnen we toch van leren?

  citaat:
  Two people have dropped dead in Sweden after taking the „swine flu“ vaccine, the Swedish newspaper Aftonbladet reported yesterday.

  Gunillla Sjolin-Forsberg from the Sweden’s Medical Product’s Agency (Läkemedelsverket) said that a man in his fifties died 12 hours after receiving the Pandemrix „swine flu“ shot, which is made by GlaxoSmithKline.

  A 65-year-old women died two days after receiving the „swine flu“ jab, according to Aftonbladet.

  The deaths were reported within days of the launch of the country’s mass „swine flu“ vaccination programme.

  bron: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1311%3Atwo-people-drop-dead-in-sweden-after-swine-flu-shot-tip-of-the-iceberg&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=nl

  uit: Aftonbladet (homepage)
  http://mobil.aftonbladet.se/;jsessionid=15083BCBA83BBAD5EDF6478E35A3B6CF

 24. 14 jaar? Ik zou wel eens willen weten of ze toevallig net haar derde HPV vaccinatie gehad heeft.

  En hoe is het mogelijk dat een gezond meisje van 14 overlijd aan een griepje?
  Wordt daar nog onderzoek naar gedaan of zeggen ze gewoon van ja zie je wel hoe erg die giep is!?

 25. @ guido
  even wat duidelijk maken
  1 ik ben geen vrouw PUNT
  2 en verder je kent me niet PUNT
  3 je leeft op suggestie stop daar eens mee.
  4 als iemand wat zegt / schrijft lees dat dan zoals het er staat en niet zoals je denkt dat het er staat.

  @ remco aan de griep gaan mensen dood dat is erg genoeg maar niet altijd te voorkomen.

  lees het linkje over de griep maar eens

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Griep

 26. Geen PUNT hoor Gait. En inderdaad ken ik je niet zoals je hier tekeer gaat.. Rustig aan en laat weer lossszz.

 27. @ Guido
  hoe mooi is het zo als reageert op suggestie. mijn stukje is in alle RUST is geschreven, maar de hoofd letters geven bij jou al de illusie dat ik tekeer ga, leer eens leven met je VERSTAND in plaats van je GEVOEL , dat maakt het voor jou schijn baar een stuk rustiger en realistischer

 28. @ Gait

  Dank je, leg dat ook eens aan devoshaun uit, die beweert de hele tijd dat denken en gevoel 1 zijn.

 29. @ remco
  bijzonder hoe je een serieuze poging iemand wat bij te brengen probeert te pareren met 1 woord gezeur

  normaal zou ik niet op de volgende manier reageren, maar omdat je verder ook geen uitleg geeft bij je stelling en ik het dus mogelijk als kwetsend moet ervaren, reageer ik op de volgende manier.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zwakbegaafdheid

 30. Een serieuze poging iemand wat bij te brengen? Dus jij hebt zo’n lage dunk van de mensen hier dat je denkt dat ze de betekenis van de woorden gevoel, denken en feit niet weten.
  Waarna jij dan het simpele volk wel even zal uitleggen wat die woorden betekenen.
  Dus het was van jouw kant niet bedoeld als; kijk nou eens stelletje sukkels dit is de betekenis van deze woorden?

 31. @ Joris

  Quote: “Hoe komt het toch dat als er een dode te betreuren valt met griep, dat het echt onmiddellijk in de kranten komt. Iedereen weet direct zeker dat ze volledig gezond was. Iedereen weet direct zeker dat het h1n1 de directe oorzaak was. Niemand weet iets van haar ziektegeschiedenis (vaccins?)
  Wanneer in Zweden 2 doden vallen 24 uur na vaccinatie dan horen we daar niets van. De Zweedse deskundigen beweren dat het wel aan alles liggen, maar zeker niet aan het griep vaccin.”

  >> DAT vroeg ik me dus ook af !
  Waarom weet men nix en meld men nix over de vaccinatie-doden , maar ohweeee als er een griepdode is weet men PRESIES dat het door de mex-grap was! Hoe verdacht en opvallend is dat?

  Ik vind het ergens ook respectloos naar de doden in de wereld die door de vaccinaties komen. Hoe oneerlijk is dat voor de nabestaanden ?

  @ Remco
  Je maakt daar een HEEL STERKE OPMERKING !!!!! Hoelang is het geleden dat zij mogenlijk het HPV-vax gehad heeft …
  Goed gedacht 😉

  Ik ben overigens benieuwd hoeveel mensen vorig jaar en het jaar daarvoor GEWOON aan de “gewone griep” gestorven zijn. Ik weet dat de gewone griep jaarlijks ook heel wat slachtoffers/doden opleverd.

  @ Gait
  Je hebt geen idee hoe je op mensen overkomt met je typwijze en je woordkeuzes. Meschien is het tijd voor wat zelfstudie psychologie … of communicatielessen.

 32. @ krispy
  dankje

  over het aantal doden per
  jaar kan ik duidelijk zijn het zijn statistieken dus voor de meeste hier niet relevant.

  ——-

  Echte influenza leidt bij de meeste mensen tot aanzienlijke ziekteverschijnselen en een niet te verwaarlozen sterfte, vooral bij ouderen. Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Nederlanders griep. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood[1][2]. Slachtoffers vallen vooral in de risicogroepen: ouderen (ca. 90% van de sterfgevallen is 65 jaar of ouder) en personen met een chronische aandoening (bijvoorbeeld diabetes mellitus, hart- en longaandoeningen)[2].

  bron wiki

 33. @ lunik
  feiten zijn hier voor het grootste gros moeilijk te bevatten zij voelen namelijk dat het anders zit.

  hoe ze dat hard kunnen maken is mij dus niet duidelijk ik vind het een bijzonder fenomeen. bv feit de tomaat is rood ( kan iedereen controleren) hier voelt men dat het anders zit dus is het ook anders. heel bijzonder.

 34. @ Gait
  Dank je voor de gegevens.

  Maar nu de vraag : hoeveel mensen zijn er in het laatste jaar sinds de mex-groeps-grap uitbrak in nederland gestorven?

  ZES !!!!!!

  En dat noemt men dan een EPIDEMIE ????? Terwijl er volgens wiki tussen de 250 en 2000 (gemiddeld) dood gaan ….

  Waar klopt de vergelijkinng niet ?
  Dus hoe belachelijk is het om deze groeps-grap een EPIDEMIE te noemen en er mensen voor te vaxineren ???
  Slaat toch nergens op ?

 35. Krispy
  we zitten nu in oktober meestal word er gevaccineerd tegen de griep tussen half oktober en half november. het hoogte punt van een griepepidemie komt meestal later.

  trouwens een epidemie wil zeggen dat een x aantal mensen op de bv 10.000 influenza (in dit geval) hebben . het aantal doden tel je pas als de epidemie over is .

 36. Volgens mij ben jij net zo snel van geest, flexibel en integer als Abbpie Klinkhoest en Donner kebab, Gait, lol. Je had minister moeten worden!

Reacties zijn gesloten.