Advertentie

Onnodige vaccinaties: een insider onthult!


Als je inmiddels een beetje bekend raakt met de wereld rondom vaccinaties, zul je beseffen dat er binnen de farmaceutische INDUSTRIE ook veel mensen rondlopen, die net als jij en ik, ‘gewone’ mensen zijn. Wetenschappers bijvoorbeeld, die gewoon hun werk willen doen, maar hun bedrijf ook dingen zien doen, vaak met de resultaten van door hen uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, die niet door de beugel kunnen. Vroeg of laat gaat het dan toch wringen, de valsheid, de verdraaiïngen en vooral het winstbejag ten koste van je medemens. Het wachten is dan ook op klokkenluiders uit de farmaceutische INDUSTRIE die keihard bevestigen, wat ieder weldenkend mens in de buitenwereld al wist. Dr. Diane Harper is zo’n klokkenluider.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.

Volledig onjuiste zaken, zaken die eigenlijk niet door de beugel kunnen, maar ook zaken die maatschappelijk algemeen geaccepteerd zijn, maar die in het geval van gezondheidszorg, niet bijdragen tot de door John Consemulder zo mooi omschreven VIT-formule. Vertrouwen, integriteit en transparantie.

Hoewel deze sympathieke vrouw haar uitlatingen nog in bedekte termen heeft gedaan, is het duidelijk dat zij het gesjoemel en gerotzooi eigenlijk zat is. Meer dan zat. Dat ze de uitlatingen in bedekte termen doet, kun je haar niet kwalijk nemen. Maar laten we dan kijken naar wat ze hierover wél zegt. Hieronder tref je het artikel aan dat Mike Adams van Natural News schreef over haar uitlatingen. Mike Adams laat zich ook uit over de angstzaai-praktijken van de farmaceutische INDUSTRIE. En je snapt waarschijnlijk ook waarom wij het woord ‘industrie’ met kapitalen schrijven.. Veel mensen kijken met téveel respect naar deze pillendraaiers, die net als elke andere industrie in de kapitalistische wereld, gericht is op het genereren van winst, veel winst. Miljarden winsten inmiddels..!

In de tekst vind je ook de grappige (?) lead naar de ziekte-bedenker, die Mike Adams op zijn site heeft staan. Met een klik op de knop, kun jij doen wat Big Pharma al jaren doet:  “Bedenk je eigen ziekte en maak er een mooi verhaal van”.

En hoewel HPV, baarmoederhalskanker natuurlijk geen bedenksel is, er wel degelijk vrouwen sterven aan deze aandoening, is de bestrijding veel en veel heftiger dan de kwaal. Dát is inmiddels wel komen vast te staan. Kijk voor een andere blik op dit onderwerp nog eens naar een ouder artikel hier op WantToKnow, waarbij Big Pharma al bezig is om een HPV-vaccin-injectie voor te bereiden voor…. jongens..! HIER Dus zo gek is die gedachte van Mike Adams nog niet…! Voor elk medicijn is wel een kwaal te bedenken..!

x

x

* * *

x

Onnodige vaccinaties: een insider klapt uit de school!
x

© Oktober 2009 / Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

© vertaling Guido  Jonkers WantToKnow.nl/.be

 

Een van de hoofdonderzoekers die betrokken is bij het klinische onderzoek naar zowel de Gardasil als Cevarix vaccins tegen baarmoederhalskanker, is naar buiten getreden met waarschuwingen over de veiligheid van deze vaccins en hun effectiviteit. Deze hoogst ongebruikelijke waarschuwing tegen deze vaccins wordt gedaan door een van de onderzoekers van Big Pharma zelf nota bene. Zij deed deze uitspraken in een exclusief interview met de Sunday Express in de UK en de uitspraken uit dit interview komen de laatste dagen steeds meer boven water. Dr. Diane Harper liet zich openlijk uit over de beide vaccins. Beiden werken ze NIET preventief tegen baarmoederhalskanker, wat uit te maken valt uit haar opmerking:

“Het vaccin zal de baarmoederhalskankercijfers niet beïnvloeden”..!!

Dit is werkelijk verbijsterend nieuws, want het hele circus  dat rondom deze vaccins is opgebouwd, gaat er juist vanuit dat deze vaccins baarmoederhalskanker kunnen voorkomen. Maar die overtuiging is, zo blijkt dus nu, een mythe!

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!?
1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of Big Parma-business!?

Dr. Harper waarschuwde ook dat het baarmoederhalskanker-vaccin wordt ‘over-markted’ en dat de ouders van de meisjes die het vaccin krijgen toegediend zich moeten informeren over de mogelijke risico’s en de ernstige bijwerkingen die het vaccin kan opleveren.

Maar Dr. Diane Harper gaat nog verder; ze concludeert:

“Het vaccin is zelf gevaarlijker dan de baarmoederhalskanker, waarvan geclaimd wordt dat het vaccin deze helpt voorkomen”.

Hysterie over genitale wratten?
In een artikel dat gepubliceerd werd in de New York Times vorig jaar, liet Dr. Harper zich uit over de marketing van Gardasil door het bedrijf Merck; deze is volledig gebaseerd op het creëren van angst.

“Merck lobby’de bij elke publieke opinieleider, elke vrouwengroep, medische sociëteit, politieke stroming, en richtte zich ook brutaal direct tot het publiek, het creerde daardoor een gevoel van paniek, waardoor het leek dat je het vaccin wel MOEST nemen”.

Dit gedrag door pharmaceutische bedrijven, dus de tactiek om via angst een bepaalde ziekte te promoten, teneinde de ‘behandeling’ ervoor te kunnen verkopen, wordt ‘het-voeden-van-angst’ genoemd.
En het overgrote deel van de mega-winsten die de pharmaceutische INDUSTRIE maakt tegenwoordig, is gebaseerd op juist deze taktiek: ‘Verspreid eerst angst en verkoop daarna de behandeling tegen datgene waarvoor het publiek angst heeft’.

De website NaturalNews heeft als een satire op deze policy van de pharmaceutische INDUSTRIE zelfs een ‘angst-verspreidings-machine’ gemaakt, waarbij je je eigen ziekte kunt verzinnen door gewoon op een knop te drukken.. Kijk daarvoor HIER.  Waarom dit angstzaaien zo belangrijk is voor de winsten van de pharmaceutische INDUSTRIE? Deze INDUSTRIE heeft bedacht, al vele jaren geleden, dat het verkopen van medicijnen aan mensen die ziek zijn, een heel beperkte bron van inkomsten oplevert. En om in de wereld van mega-winsten te geraken, dienden ze een manier te vinden om medicijnen aan GEZONDE mensen te slijten. Of beter gezegd, de doelgroep te vinden, die gevoelig zou zijn voor dit soort medicijnen.

En dat is ook wat het baarmoederhalskankervaccin ook daadwerkelijk is. Een schema om vaccins te slijten aan een groep mensen die in het geheel niet lijdt aan de ziekte, of dit zelfs nooit zal doen. We praten immers maar over een heel klein percentage mensen dat deze ziekte zou kunnen krijgen. Voor de pharmaceutische INDUSTRIE dient dan de hele doelgroep te worden gevaccineerd, om iedere kans op het krijgen van de ziekte, bij IEDEREEN, uit te sluiten. Maar dat een van de onderzoekers van de pharma zelf, bereid is om vrij-uit hierover te gaan spreken is niet alleen erg ongebruikelijk, maar het is ook zeer moedig! De vraag wie deze Dr. Diane Harper nu eigenlijk is, lijkt daarbij gerechtvaardigd.

Dr. Diane Harper
Dr. Harper studeerde af aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze deed aanvullende studies aan Stanford University en kreeg een medische graad aan de University of Kansas. Zij was onderzoekster naar zowel het Gardasil als het Cervarix vaccin. Daardoor o.a. is zijn een van de meest ervaren onderzoekers in de wereld, inzake de HPV-gerelateerde ziekten. Ze werkte zowel voor Merck als voor GlaxoSmithKline.

Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school.
Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school. (klik op de foto voor meer informatie over haar)

Haar waarschuwingen voor de vaccins tegen baarmoederhalskanker zijn temeer relevant in het kader van de analyse van kosten en opbrengsten van de vaccins. Haar conclusie is keihard dat deze vaccins tegen baarmoederhalskanker HET RISICO NIET WAARD ZIJN. Noch zijn ze het waard om al deze moeite te doen om ze bij het publiek geaccepteerd te krijgen.

Diplomatiek drukt ze zich als volgt uit: “Het is niet de beste manier om onze middelen te besteden op dit moment”, vertelde ze in een artikel in de Washington Post.

Maar waarom worden deze vaccins tegen baarmoederhalskanker dan nog steeds doorgedrukt door doktoren en gezondheidsautoriteiten, in de VS, het Verenigd Koninkrijk en vele andere grote landen in de wereld? Het antwoord is heel eenvoudig: Omdat Big Pharma de grote poppenspeler achter de schermen is, die inmiddels aan de touwtjes trekt van de wetgevende machten.

Met de miljarden mega-winsten die ze maken, is er voor deze pharma-mastodonten meer dan genoeg geld beschikbaar om lobbyisten te betalen. En zijn ze ook in staat, via controle van het hele wetgevende apparaat om onder-de-tafel-deals af te sluiten en verder te gaan met de angstzaaiende marketing van hun producten.

Het blijkt steeds meer dat medicijnen die gebaseerd zijn op medische studies geen plaats krijgen in een wereld waar ZIEKTE BIG BUSINESS IS. Er worden schandalige winsten gemaakt door het opdringen van vaccins aan het publiek. Mensen die in feite deze vaccins en/of medicijnen totaal NIET nodig hebben. Als ik voor elk meisje dat in de VS een vaccin ingespoten krijgt tegen baarmoederhalskanker 10 dollar zou krijgen, dan was ik, eh.. nou dan was ik GlaxoSmithKline…

52 gedachten over “Onnodige vaccinaties: een insider onthult!

 1. We zijn het er inmiddels ook allemaal over eens dat geld de drijvende factor is en dat niemand in het bijzonder de schuld kan krijgen. De volgende stap is dat we ons daarbij neerleggen en dat dit hele zwikje in de doofpot beland en dat we dan carry on with our lives.

 2. al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. ik dacht altijd dat dat wel meeviel met dat achterhalen. maar in de verte zie ik hoop op beterschap aan komen rennen in een grote stofwolk.
  als iedereen nu eens dwars door die wolk heenkijkt denken ze misschien wel 3 keer na eer men een kind laat vaccineren.
  als je erover nadenkt hoeveel dierenleed en ook mensenleed waarschijnlijk gepasseerd is om uit te komen op iets waar een happy few steenrijk van word en een wereldbevolking aan dood kan gaan.
  maar niet doen, dat slaapt moeilijk

 3. zie ook de video met John Rengen Virapen, zag ik jaar terug ergens op youtube tijdens duits vacciantie symposium, ook een insider (farmaceut Ely Lilly geloof ik) en het boek Whistleblower van Peter Frost (ex vice president of marketing at Pfizer)…je wilt nooit meer ‘aan de pil’ tenzij je niet anders kunt…

 4. Met dank aan die ene John nu die andere John, zou het in de naam John zitten?

  “I have spent 35 years of my life working in an industry, the pharmaceutical industry and they do nothing but annihilate the population of this world. Why do they do that? Because they wanna make money money money. They don’t care about your lifes. They only care about their wallets. My hands are just as dirty as these people. The pharma industry gave me a good job. I started to work in medicine because that is what I studied. And as I moved up in my career where I eventually became a director for a company in Sweden. The affiliate company of one of the largest and most evil pharma corporations of the world ELI LILLY company. Because I was part of the Evil. I had a career. I did a lot of bad things. They fired me. I started my own company. Worked for several other pharma companies, big ones, world players. People are dying that are taking medication that was legalized because I had bribed the Swedish government…..”

  (wie wil dit verder transcripten en vertalen?!; ik geef het estafette stokje Nu door)

  Dr John Rengen Virapen, Whistleblower of the Psychopathic Pharmaceutical Industry, Speaks Out
  http://www.youtube.com/watch?v=6QMYFgC_YSo

  “Former President Bush was director of ELI LILLY, OMB head Mitchell E. Daniels was also senior executive of Eli Lilly and AG John Ashcroft is known as a lobbyist for pharmaceutical companies. Dr. Gail R. Wilensky – one of numerous John M. Olin grant recipients attached to Bush – is the principal author of GW’s Medicare plan. Wilensky serves on the boards of eight health care companies in which she owns more than $12 million in stock.”

  “Office of Management and Budget Director Mitchell E. Daniels Jr., was senior executive of the ELI LILLY drug company and was previously the president of the arch-conservative Hudson Institute. Daniels, who advocates strict enforcement of laws against casual drug users, was busted for drugs in 1970. ”

  “The HUMAN GENOME PROJECT, as it admits on the very first page of its website – http //vector.cshl.org/eugenics.html – , is derived from the eugenics movement in the US and Nazi Germany during the first half of the 20th century. The Eugenics Records Office at Cold Springs Harbor NY – where American eugenics started – was built by the Harriman family – the Bushes’ Wall Street business partners in funding Hitler.”
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_igfarben03.htm

 5. ELI LILLY Prozac: lots and lots and lots of money and kill more people than have died in the world wars
  They are not interested in curing diseases
  They are interested in creating diseases

 6. Dr John Rengen Virapen:
  “Eén van de bijwerkingen van volgende medicamenten is moord & zelfmoord, maar daar wordt nooit over gesproken.
  Prozac, Stattera, Ritalin, Paxil, Zoloft etcetera…”

  Toevallig ben ik zelf in de hulpverlening daar verschillende keren getuige van geweest. Kotsen moet ik van de onder het tapijt schuif mentaliteit van onze economische socialistische bmw rijdende Jugend zorg managers die zelf mooi buiten bereik van de fatale schroevendraaiers en scharen blijven. De tijd van geitenwollen sokken en vriendelijke vertederende lelijke eendjes ligt al lang achter ons. Als je weer eens een keer op de rand van leven en dood hebt gestaan door een zogenaamde cliënt die lijkbleek zichtbaar van een kilometer afstand een pact met de duivel heeft gesloten en dat zelf ook hardop schreeuwt onder begeleiding van snoeiharde Slipknot muziek (want dat moet allemaal gewoon kunnen in onze socialistische droom salon) en letterlijk dreigt toe te steken en dit ook zeker zal doen als jij je een moment omkeert; en niet 1 keer gebeurt dit soort shit zonder dat Pauw & Witteman in actie durven te komen maar wel 1000 keer per maand in dit kleine landje. Maar iedereen houdt z’n bek en is doodsbang voor het advocaten kantoor dat onder 1 hoedje samenwerkt met die corrupte zorg managers van de pee van duh aaaaaa en het ceee deeee aaaa gggggrissttenen noemen ze zichzelf en sociaaaaaaal; zelfs de zogenaamde “vertrouwensman” 2 kantoren verder op blijkt volledig in het complot te zitten; nooit meer wat gehoord van die doodsbenauwde medewerkers die zo’n grote mond hadden aan de koffie tafel; waar zijn jullie nou?

  De simpele man / vrouw van de straat met maximaal een mbootjuh mag zich vrijwillig blootstellen aan deze gevaren en tussen neus en lippen door ook nog onverantwoorde diagnoses stellen en zelfs medicijnen voorschrijven waarvoor een arts een studie van minimaal 12 jaar nodig heeft en een eed van Hippocrates; dat is de omgekeerde wereld in Nederland anno 2009

 7. Goed nieuws: Interessant dat ene Vogelenwater gewoon bij de Volkskrant blogt. Vandaag over Diana Harper bijvoorbeeld http://www.vkblog.nl/groep/175/Vaccinaties

  Met daarbij zelfs een link naar het 1918 debacle (http://www.whale.to/vaccine/sf1.html)

  Ook ene waterput is actief op vaccingebied:
  http://www.vkblog.nl/bericht/280343/Pandemrix_vaccin_tegen_Mexicaanse_Griep_inclusief_kwikverbinding%2C_formaldehyde_en_antibioticum

  Nog weinig commentaar, ik vermoed dus ook weinig gelezen. Maar toch,
  informatie komt dus steeds breder beschikbaar.

 8. Dankje guido

  ik zal mijn stelling toelichten.

  .Toevallig ben ik zelf in de .hulpverlening daar verschillende .keren getuige van geweest.

  o ja als hulpverlener ? had jij gefaald dan ? dat je cliënten zelfmoord pleegden ? of was het de bijwerking van hun depressie psychose , enz ?

  . Kotsen moet ik van de onder het .tapijt schuif mentaliteit van onze .economische socialistische bmw .rijdende Jugend zorg managers die .zelf mooi buiten bereik van de .fatale schroevendraaiers en .scharen blijven.

  ?? waarom maak je een vergelijking met nazi Duitsland ?

  .De tijd van geitenwollen sokken en .vriendelijke vertederende lelijke .eendjes ligt al lang achter ons.

  ?? wil je cliënten / bewoners dan met grof geweld tot rede brengen ?

  .Als je weer eens een keer op de .rand van leven en dood hebt .gestaan door een zogenaamde cliënt .die lijkbleek zichtbaar van een .kilometer afstand een pact met de .duivel heeft gesloten en dat zelf .ook hardop schreeuwt onder .begeleiding van snoeiharde .Slipknot muziek (want dat moet .allemaal gewoon kunnen in onze .socialistische droom salon) en .letterlijk dreigt toe te steken en .dit ook zeker zal doen als jij je .een moment omkeert; en niet 1 keer .gebeurt dit soort shit zonder dat .Pauw & Witteman in actie durven te .komen maar wel 1000 keer per maand .in dit kleine landje. Maar .iedereen houdt z’n bek en is .doodsbang voor het advocaten .kantoor dat onder 1 hoedje .samenwerkt met die corrupte zorg .managers van de pee van duh aaaaaa .en het ceee deeee aaaa .gggggrissttenen noemen ze zichzelf .en sociaaaaaaal; zelfs de

  tjonge jonge dus het is allemaal de schuld van de pvda cda ? de christenen en de socialisten ?
  en als je er wat van zegt krijg je advocaten van corrupte zorg managers op je dak, realistisch beeld lijk je te scheppen.

  .zogenaamde “vertrouwensman” 2 .kantoren verder op blijkt volledig .in het complot te zitten; nooit
  .meer wat gehoord van die .doodsbenauwde medewerkers die zo’n .grote mond hadden aan de koffie .tafel; waar zijn jullie nou?

  misschien zijn die doodsbange medewerkers wel verdwenen ?

  .De simpele man / vrouw van de .straat met maximaal een mbootjuh

  dus mbo is nu ook al simpel, voel je je wel vaker verheven hyper ?

  .mag zich vrijwillig blootstellen .aan deze gevaren en tussen neus en .lippen door ook nog onverantwoorde .diagnoses stellen en zelfs .medicijnen voorschrijven waarvoor .een arts een studie van minimaal .12 jaar nodig heeft en een eed van .Hippocrates; dat is de omgekeerde .wereld in Nederland anno 2009

  medicatie word nog steeds door een arts voorgeschreven en niet anders.

  hyper je stukje komt wat warrig over, zo spreek je over complotten zo over jugend dan weer over mensen die medicatie voorschrijven die dat niet mogen enz

  nu heb ik 1 vraag
  was je cliënt of personeel ?

 9. @ Gait

  Doe geen moeite dit gaat jou boven je pet.
  Is het belangrijk of Hyper cliënt of personeel geweest is? Ervaring, iets ervaren is het enige wat telt.
  Als het belangrijk voor je is Gait dan is dat bijna discriminerend, want (even invullen wat jij zou kunnen denken) als cliënt ben je zowiezo al afgeschreven als wacco, en als personeel heb je iets meer waarde en geloofwaardigheid maar is er de vraag of die bovenkamer nog wel in orde is en Hyper wellicht zelf medicatie nodig heeft.

  Sorry beste Gait maar je stukje van hierboven getuigt van nulkommanulpuntsinzicht van jou kant.
  Natuurlijk is dat ook prima op zich want niet elk mens denkt hetzelfde.
  Ik probeer de inhoud van een stukje te lezen en te begrijpen zonder daarbij de schrijver te veroordelen om zijn manier van zich uiten. iedereen heeft daarin zijn eigen manier, ook jij, ook ik.
  Ik val jou niet aan (is althans niet mijn bedoeling) maar ik val Hyper wel bij … mijn gevoel wou dat even graag doen, ms totaal onnodig maar okee so be it.

 10. Diana Harper heeft al veel vaker haar zorgen over de HPV vaccins geuit. Daarna heeft ze aangegeven een nieuw leven te hebben en zich daar op te willen concentreren. Maar ze is toch weer in de openbaarheid gekomen, al eerder dan dit interview. Ze is heel goed op de hoogte van de bijwerkingen die deze vaccins kunnen hebben.
  Ze heeft ook meerdere keren aangegeven dat de vaccins als een trigger kunnen werken op auto-inmuum ziekten.
  Het is natuurlijk ook een feit dat er geen onderzoek is gedaan naar wat voor werking deze vaccins hebben op meisjes met een verlaagde weerstand.
  Op 9 september hield de FDA de Food en Drugs Administration een briefing meeting.
  Dat was een vergadering voor een adviescommissie, die een advies uit moest brengen om Gardasil voor jongetjes op de markt toe te laten, en om Cervarix in de US toe te laten.
  De advies commissie heeft voor beide voor gestemd. Vorige week werd bekend dat Cervarix voorlopig nog geen toestemming krijgt. Er moet nog meer onderzoek gedaan worden.
  Op die vergadering werden de resultaten van de FASE III onderzoeken van Cervarix bekend gemaakt. Die waren nog niet afgerond toen hier in Nederland de beslissing werd genomen om Cervarix in het Rijksvaccinatie Programma op te nemen. Een grote zorg tijdens die vergadering was o.a. de uitkomsten van de zwangerschappen van meisjes die vlak voor, tijdens of vlak na de vaccinaties zwanger waren geraakt. Dat ging heel erg vaak niet goed.
  Als je kijkt naar de bijwerkingen die voorkwamen tijdens die onderzoeken dan schrik ik in ieder geval wel. De opmerking die je dan steeds terug ziet is deze. “Vergeleken met de Controle groep” ….. OCH dan valt het wel mee. Maar ik ben die controle groep ook eens gaan bekijken en die meiden kregen of aluminium of Havrix. Aluminium geeft bijwerkingen en Havrix is een Hepatitus A vaccin, wat volgens onderzoeken ook de bijwerkingen geeft die in Cervarix voorkomen. Nergens zie je een neutrale controle groep.
  Mijn vraag is dan hoe kun je ooit beweren dat een vaccin veilig is.
  Onze minister Klink kan het wel. Volgens mij is het klachtwaardig wat hij hier zegt.
  http://www.prikenbescherm.nl/is-het-veilig/minister-klink-vws

 11. Dit is wat tot nu toe bij de Nederlandse Bijwerkingenbank Lareb tot nu toe gerapporteerd is

  Bijwerkingendatabank

  Ademhalingsstelsel en borstkas PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 afwijkende ademhaling (6 meldingen)
  astma (2 meldingen)
  bloedneus (4 meldingen)
  dyspnoea (21 meldingen)
  hoesten (11 meldingen)
  hyperventilatie (3 meldingen)
  niezen (1 melding)
  pharyngolaryngeale pijn (16 meldingen)

  Bloed- en lymfestelsel PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 lymfadenopathie (7 meldingen)

  Bloedvaten PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 bleekheid (50 meldingen)
  hematoom (2 meldingen)
  perifere koude (2 meldingen)
  vasculitis (1 melding)
  vasodilatatie (4 meldingen)

  Hart PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 cyanose (3 meldingen)

  Huid- en onderhuid PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 alopecia (2 meldingen)
  angioneurotisch oedeem (2 meldingen)
  blaar (3 meldingen)
  eczeem (2 meldingen)
  erytheem (2 meldingen)
  erythema nodosum (1 melding)
  exantheem (50 meldingen)
  huid warm (1 melding)
  huidhyperpigmentatie (2 meldingen)
  huidkloven (1 melding)
  huidverkleuring (1 melding)
  hyperhidrose (19 meldingen)
  koud zweet (6 meldingen)
  kwetsbare huid (1 melding)
  nachtzweet (1 melding)
  petechiae (1 melding)
  pruritus (52 meldingen)
  rash pruritus (1 melding)
  rash vesiculair (3 meldingen)
  urticaria (9 meldingen)
  zwelling aangezicht (5 meldingen)

  Immuunsysteem PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 overgevoeligheid (1 melding)

  Infecties en parasitaire aandoeningen PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 bovenste luchtweginfectie (3 meldingen)
  faryngitis (2 meldingen)
  nasofaryngitis (5 meldingen)

  Intoxicaties en letsels PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 hersenschudding (1 melding)
  wond (1 melding)

  Maag-darmstelsel PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 braken (34 meldingen)
  buikpijn (67 meldingen)
  diarree (17 meldingen)
  lipblaar (1 melding)
  nausea (152 meldingen)

  Oog PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 blikverlamming (3 meldingen)
  conjunctivitis (1 melding)
  dubbelzien (1 melding)
  iridocyclitis (1 melding)
  traanproductie verhoogd (4 meldingen)
  visuele stoornis (3 meldingen)

  Oor en evenwichtsorgaan PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 tinnitus (2 meldingen)
  vertigo (3 meldingen)

  Psychisch PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 abnormaal gedrag (1 melding)
  apathie (1 melding)
  huilen (8 meldingen)
  insomnia (4 meldingen)

  Spieren, gewrichten en bindweefsel PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 artralgie (3 meldingen)
  juveniele artritis (1 melding)
  myalgie (48 meldingen)
  pijn in extremiteit (1 melding)
  rugpijn (3 meldingen)
  spierzwakte (1 melding)

  Testuitslagen en onderzoeken PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 bloed glucose verhoogd (1 melding)
  bloeddruk verlaagd (1 melding)
  gewicht verlaagd (1 melding)
  hartfrequentie onregelmatig (1 melding)
  lichaamstemperatuur verlaagd (1 melding)
  rode bloedcelsedimentatiesnelheid verhoogd (1 melding)

  Toedieningsplaats en lichaam algemeen PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 benauwdheidsgevoel (3 meldingen)
  fibrose (2 meldingen)
  influenza-achtige ziekte (1 melding)
  injectieplaatshemorragie (4 meldingen)
  injectieplaatsrash (6 meldingen)
  injectieplaatsvesikels (1 melding)
  koude rillingen (11 meldingen)
  malaise (51 meldingen)
  mobiliteit van geïnjecteerde ledemaat afgenomen (34 meldingen)
  ontsteking (107 meldingen)
  pijn (270 meldingen)
  pyrexie (168 meldingen)
  vermoeidheid (54 meldingen)
  zwelling (7 meldingen)

  Voeding en stofwisseling PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 hyperglykemie (1 melding)
  hypoglykemie (1 melding)
  verminderde eetlust (8 meldingen)

  Voortplantingsstelsel en borsten PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 galactorroe (1 melding)
  menstruatiestoornis (26 meldingen)
  metrorragie (2 meldingen)

  Zenuwstelsel PAPILLOMAVIRUS, HUMAAN, TYPES 16 EN 18 bewustzijnsverlies (10 meldingen)
  convulsie (5 meldingen)
  duizeligheid (138 meldingen)
  facialis verlamming (1 melding)
  gecompliceerde migraine (1 melding)
  hoofdpijn (181 meldingen)
  hypertonie (1 melding)
  hypotonie (15 meldingen)
  meningisme (1 melding)
  migraine (3 meldingen)
  monoplegie (1 melding)
  myoclonus (1 melding)
  paralyse (1 melding)
  paresthesie (3 meldingen)
  psychomotorische hyperactiviteit (1 melding)
  somnolentie (12 meldingen)
  syncope (17 meldingen)
  syncope vasovagaal (1 melding)
  tremor (1 melding)
  verminderd bewustzijn (11 meldingen)

 12. Onze lange, lange strijd is niet voor niets geweest !!!

  Toen ik Dr. Diane Harper een aantal maanden geleden mailde, kreeg ik antwoord van haar, dat ze even volledig rust wilde om te besluiten wat ze zou gaan doen. Ik wist nl. al van de twijfels die zij had bij de ontwikkeling van het vaccin, waar zij zelf zeer nauw bij betrokken was. Ze vond toen, dat het vaccin veel en veel te vroeg op de markt kwam en nog lang niet getest was !!

  Ik ben erg blij dat ze nu de juiste stap heeft gezet.

  Woensdag jl. heeft de FDA toestemming gegeven om grote partijen Tamiflu, waarvan de houdbaarheids-datum overschreden is, naar Florida te sturen, voor de mensen die geen reguliere zorg-verzekering hebben.

  En U zegt dat de FDA niets om mensen geeft ??

  Guido, heel erg bedankt voor de vertaling.

 13. Okay Gait & Guido ik snap wel dat mijn stukje tekst opgetrokken wenkbrauwen veroorzaakt.
  Bedankt voor jullie logische terechte bezorgdheid!
  Gelukkig heb ik ze nog wel een beetje op een rijtje (maar ja wie ben ik om dat te beoordelen?);
  maar voor alle zekerheid maak ik toch ook nog maar even een rijtje:

  1) Er is een enorme jeugdzorgindustrie hier in Nederland gegroeid.
  2) Een groot percentage van onze jeugd vertoeft in deze zorgindustrie (honderd duizenden).
  3) Dit gaat ver voorbij gewone ziekenhuizen en dokters.
  4) Dit gaat ook ver voorbij ‘gewone’ kwalen en (psychische) ziekten.
  5) In deze zorginstellingen worden heel veel medicamenten voorgeschreven door niet-dokters.
  6) Op de werkvloer werken lager geschoolden die dokters taken moeten vervullen.
  7) Er gaat veel niet goed, maar alles blijft binnen gesloten deuren, daar zorgt het management wel voor.
  8) Bekende bijwerkingen van deze veel voorgeschreven medicamenten veroorzaken veel onnodige extra (psychische) ellende.
  9) Neen ik ben zelf gelukkig tot op heden nog niet opgenomen en dat wil ik graag zo houden.
  10) Ja ik heb gelukkig nog wel een beetje inzicht in m’n eigen ‘gekte’ als ik zo een ‘warrig’ stukje schrijf.
  11) Ja ik heb in een niet nader te noemen functie veel gezien in deze zogenaamde zorginstellingen.
  12) Ik kijk met een kritisch oog naar de bestuurders en de politiek rond deze instellingen.
  13) Ik heb ook gezien dat er heel veel ten onrechte voorgeschreven dubieuze pharmaceutica rond gaat in deze fabrieken.

  Bedankt voor jullie logische bezorgdheid; ook nuchtere logica blijft belangrijk en 1 plus 1 is soms zelfs voor mij ook gewoon 2.
  Als ik in deze tijd jong was geweest was de kans groot dat ik wel in aanraking zou zijn gekomen met deze jeugdzorg.
  Gelukkig dat ik in een andere tijd ben groot gekomen.
  Ik heb altijd geleerd dat ik er zelf voor sta en dat er geen pilletjes waren die mijn problemen konden oplossen.

 14. ..) Er is een enorme ..jeugdzorgindustrie hier in ..Nederland gegroeid.

  waar baseer je dat op ?

  ..2) Een groot percentage van onze ..jeugd vertoeft in deze ..zorgindustrie (honderd ..duizenden).

  http://www.nji.nl/nji/dossierDownloads/Gebruikscijfers_Jeugdzorg_2004-2008.pdf

  ..3) Dit gaat ver voorbij gewone ..ziekenhuizen en dokters.

  onzin dit valt onder de awbz de wgbo de wet big enz

  ..4) Dit gaat ook ver voorbij ..‘gewone’ kwalen en (psychische) ..ziekten.

  waar baseer je dit op ?

  ..5) In deze zorginstellingen ..worden heel veel medicamenten ..voorgeschreven door niet-dokters.

  mag niet wettelijk geregeld. dus onzin bewering

  ..6) Op de werkvloer werken lager ..geschoolden die dokters taken ..moeten vervullen.

  onzin

  7) Er gaat veel niet goed, maar alles blijft binnen gesloten deuren, daar zorgt het management wel voor.

  nope dit soort instellingen moet wettelijk verplicht alles melden wat fout gaat, inspectie controleert dit.

  ..Bekende bijwerkingen van deze ..veel .voorgeschreven medicamenten ..veroorzaken veel onnodige extra ..(psychische) ellende.

  waar baseerje dit op ?

  ..11) Ja ik heb in een niet nader ..te noemen functie veel gezien in ..deze zogenaamde zorginstellingen.

  wat voor een functie ? en in welke periode ?

  ..12) Ik kijk met een kritisch oog ..naar de bestuurders en de ..politiek rond deze instellingen.

  altijd goed kritisch

  ..13) Ik heb ook gezien dat er heel ..veel ten onrechte voorgeschreven ..dubieuze pharmaceutica rond gaat ..in deze fabrieken.

  hoe kun jij dat beoordelen ?

 15. Max sloeg de planck niet mis:

  “Een nieuwe wetenschappelijke waarheid triomfeert niet door haar tegenstanders te overtuigen en hun het licht te laten zien; maar eerder omdat haar tegenstanders uiteindelijk uitsterven en er een nieuwe generatie opgroeit die met haar bekend is.” Max Planck

  Leve de vooruitgang…

 16. nu schoot ik toch even in de stress.
  gelukkig ben ik niet zo bang uitgevallen maar ik zet me schrap.
  WAAR WERK JIJ IN DE ZORG GAIT?
  DAN KAN IK MISSCHIEN ERGER VOORKOMEN?

 17. Over instrumenteel gebruikte ‘gekte’ door onze overheid; bedankt voor jullie hartverwarmende reacties; doet mij goed want het sloeg mij gister echt even koud om het hart; zo gauw als er lustig met het predikaat “gek” gezwaaid wordt dan word ik meteen hyperalert; de oude goelag technieken worden kennelijk op dit moment ook gebruikt door de regering; luister en huiver en zet je mp3 speler even uit als je er niet meer tegen kunt; ja het is te erg voor woorden wat ik gehoord heb; nee ik heb er ook geen passende oplossing voor op dit moment; het gaat er om dat ik wel wil weten wat er aan de hand is; het gaat mij er niet om (rechts)personen meteen te veroordelen; al is het nog zo erg wat ze gedaan hebben; ik wil alleen iets begrijpen van de ‘gekte’ in dit land en in de wereld; een want to know gevalletje dus;
  http://data.argusoog.org/radio/Argusoogradio_18-09-2009-Klokkenluideronair-AdvanRooij-MarkMeijer-RobBrockhus.mp3
  http://www.argusoogradio.org/?page_id=1747

 18. rookwaren reklame verbod.
  toen deze wet werd ingevoert wist ik het al, de tabaks industrie had als enige concurent van farma, de middelen om hun op de vingers te tikken, de politiek is middels de wet,,een ieder heeft recht op vrije menings uiting,,gebonden aan de grondwet dat te eerbiedigen, echter, zij zwichte voor grof geld, zodoende heeft farma vrij spel met burgers, en staat ook, tijd voor harde akties!!

 19. Ik ben blij dat er gewaarschuwd wordt tegen deze vaccinaties. Maar ik zou graag een nieuwe paniekgolf willen voorkomen. N.l. die onder de meisjes die al zo’n prik gehad hebben en hun ouders. Kun je a.j.b. ook goede raad geven wat ze dan nu nog kunnen doen? Misschien iets op natuurlijke basis?

 20. Nog meer geweldig nieuws !!!!!

  ——————-

  CBS News ontdekte dat H1N1-noodtoestand is gebaseerd op gefraudeerde statistieken !

  http://zaplog.nl/zaplog/article/cbs_news_ontdekte_dat_h1n1_noodtoestand_is_gebaseerd_niet_bestaande_statist/

  Even een quote:
  “De resultaten toonden een patroon dat de experts die wij consulteerde verbaasde. Het grootste deel van de gevallen testte negatief voor H1N1 en siezoensgriep, ondanks het feit dat werd getest op patienten die specifiek waren gediagnosticeerd met H1N1, gebaseerd op symptomen en risic-factoren”
  Volgens het CBS onderzoek, zijn patienten die alle symptomen hebben van varkensgriep in 83 tot 97 procent van de gevallen niet ziek van varkengrioep (h1N1) maar van bacterieën of andere virussen. Slechts een heel klein deel test positief of varkensgriep.

  ———–

  Een mooie bevestiging wat velen van ons al langer dachten, voelden en vermoedden ….

 21. Ja hey Paul …. strax zitten we hier nog met rode oortjes hahahaha dat kunnen we Gait en Guido niet aandoen …lol… deze site had toch een net iets andere insteek geloof ik … lol…

 22. We winnen steeds meer terrein !
  CHINA-VOLK ZEGT NEE TEGEN VACCIN:

  Chinezen sluiten zich aan bij de Wereldwijde verzet tegen het varkensgriep vaccin

  http://endtimes.punt.nl/?id=559112&r=1&tbl_archief=&

  The poll (http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iSkG_CqoQOcq-X8N2P3Z09xLbxZw) conducted by China Daily and news website sohu.com found that only 30% of 2,000 respondents said they would definitely get the shot.
  Over 54% of the respondents rejected the vaccine outright, meaning that 702 000 000 people will refuse to roll up their sleeves and take the shot.
  The survey indicates a seismic shift in popular opinion from just two months ago, when 76% of people in China indicated that they would opt for inoculation.

  Just two deaths resulting from H1N1 flu have been confirmed in China, according to the health ministry.

  Originele bron:
  http://www.prisonplanet.com/chinese-join-worldwide-rejection-of-swine-flu-vaccine.html

 23. @ Krispy

  1 endoftimes is een lekkere betrouwbare site.

  2 prisonplanet is ook al zo lekker betrouwbaar.

  3 een poll gehouden met 2000 man op een totaal in volks republiek China van 1.338.612.968 bewoners noem jij betrouwbaar ?

  ik wil wel voor je applaudisseren als je je dan groot voelt !

  klap klap klap.

  en trouwens zou het allemaal betrouwbaar wezen dan kan ik me het nog voorstellen , een maand of 2 geleden was de verwachting dat er meer doden door de griep te vallen , dus meer mensen die vaccinaties willen , achter af blijkt de griep milder te zijn ,dus minder voorstanders van vaccinatie. en is in principe ook niet nodig als je gezond bent en tot niet tot de risico groepen behoort. desalniettemin de griep ook af en toe jonge slachtoffers maakt , wat toch zorgelijk is.

 24. VIDEO DR.MERCOLA en BARBARA LOE FISHER

  Het CDC (centres for disease control and prevention).
  – volgens Obama waren er duizend doden van de Mexicaanse griep en daarom een noodtoestand uitroepen?
  De seizoensgriep is velen malen groter, er gaan een paar honderd duizend mensen per jaar dood aan infecties en fouten in de Amerikaanse ziekenhuizen. Tevens is die duizend een ruwe schatting omdat meestal niet eens onderzocht wordt of het varkensgriep is of iets anders. Het CDC maakt zelfs promotiefilms (kosten 12 miljoen dollar) bijv. in Sesamstraat om mensen aan te zetten tot vaccinatie. De kredietwaardigheid van het CDC wordt op zo een manier waardeloos. Normaal moeten de mensen het CDC vertrouwen op hun gegevens, maar het doet zijn werk niet goed.
  9 minuutjes luisteren … naar de leugens achter deze max-grap-griep en dingen over ook Obama’s rol hierin etc … de moeite waard.

  http://www.youtube.com/user/mercola#p/a/2/ihzsyelkmRA

 25. Waarom zijn de mensen zo ziende blind? Er zijn tal van onderzoeken te vinden hoe gevaarlijk die vaccinaties zijn en toch worden ze opgehaald door het grote gros en waarom?
  Het zijn kuddenmensen die elkaar blind achterna lopen en zelf geen stukje aan research doen, wordt weer baas over je eigen lichaam en beslis zelf na research wat goed voor u is.
  Mijn vrouw zou jaarlijks een vaccinatie (griep)MOETEN hebben maar neemt deze niet, ze is vanaf het eerste moment nooit ziek geweest. Neem gezond voedsel tot u en drink vlierbessensap als u iets van verkoudheid op voelt komen en deze zullen spoedig verdwenen zijn.

  1. Het ironische aan dit hele gebeuren is (en is niet om grootmoedig te doen), is dat zelfs ver voordat ik zwart op wit wist dat deze farmaceutische troep meer kwaad dan goed zou doen, al het voorgevoel (intuïtief weten) dat ik die rotzooi nooit moest innemen. Ik weet nu ook waar mijn innerlijk weten vandaan komt, dat hebben we allemaal in ons namelijk.

   Helaas is de massa nog net een kudde schapen, in de angst springen, anderen achterna lopen want “het zal wel goed zijn”. Ik heb bloedmooie meisjes gezien die zich lieten inenten en het enige wat er door me heen ging was de waanzin van dit alles, de onwetendheid en angst die in velen nog aanwezig is.

   Laten we de hoofdoorzaken van van de boosdoeners in kwestie zelfs nog maar even op de boekenplank houden, een massaal ontwaken is wat wij nodig hebben. De duisteren zullen dan vanzelf als kakkerlakken hun donkere stekkies opzoeken en er zal geen andere uitweg meer zijn.

 26. Het bovenstaand artikel is gebaseerd op een artikel van de Daily Express in october 2009. Dr Diane Harper werd ge-interviewed, maar haar uitspraken werden volledig verkeerd weergegeven in de Daily Express. Dit kun je lezen op een daaropvolgend interview in de Guardian (www.guardian.co.uk/science/2009/oct/10/ben-goldacre-cervical-cancer-jab). Enkele van haar uitspraken in de Guardian over dat interview in de Daily Express: “I did not say that Cervarix was as deadly as cervical cancer. […] I did not say that Cervarix was controversial.” (vertaald: “Ik zei niet dat Cervarix even dodelijk is als baarmoederhalskanker […] Ik zei niet dat Cervarix controversieel is”).

  Op 15 october 2009 heeft de Daily Express dan ook toegegeven dat hun artikel niet correct was (www.express.co.uk/posts/view/134193/Cervarix-and-Dr-Diane-Harper-correction). Dat betekent dus ook dat het artikel hierboven gebaseerd is op misinformatie, en dus niet betrouwbaar is.

 27. Ik heb dit al jaren geleden gehoord en gelezen, dat vaccins slecht zijn, zelfs dat ze zelfs averechts werken. Ik heb een maal het griepvaccin laten spuiten en ben kort daarna behoorlijk ziek geworden, die een paar weken veel van mijn lichaam vergde. Daarna ben ik gaan spitten in het internet en kwam daarbij ook tegen dat veel vaccins niet of nauwelijks werkten of zelf ziektes crieërden.
  Ikzelf ben tot de conclusie gekomen, dat alles door de farmaceutische industrie gedaan wordt om geld te verdienen, al schaden zij er mensen mee. Ook bij de vaccinatie van die jonge meisjes heb ik gedacht dit kan toch nooit goed zij en dat blijkt nu wel. Mensen als de nationale coördinator samen met de ministerie/minister zijn in mijn ogen potentiële moordenaars, die gestopt moeten worden, omdat zij mensen dit aanpraten, volgens mijn in dienst zijnde van de farmaceutische bedrijven.
  Het wordt tijd dat de RECHTERLIJK MACHT, die onafhankelijk zou zijn, eens gaat handelen en al deze zaken gaat vervolgen, waar zulke ” bewuste miskleunen” gemaakt zijn en ook niet halt moeten maken voor politici en hooggeplaatste personen, die dit mogelijk maken en waarschijnlijk daar dik voor beloond worden.
  Vooral het paniek zaaien vind ik buiten alle proporties. Ook wil ik opmerken, dat de alternatieve geneesmiddelen aan de pranger worden gesteld, door die zelfde personen, terwijl mijn gezin en ik al jaren daarvan profijt hebben. en dus geen vaccins meer willen.
  Er moet ook meer actie vanuit de bevolking en de de artsen komen, die wel weten hoe het zit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.