Advertentie

Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!


x

Als toeschouwer in de strijd tussen 'goed' en 'kwaad'..
Even lekker uitzieken? Is dat ook nog een optie..? Of bestaat het gevaar dat ik ‘doodga’ dokter, als ik geen griepvaccin laat toedienen? En is dát vaccin eigenlijk niet gevaarlijker dan de griep..?

x

Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

x

2013 © WantToKnow.nl/.be
(met dank aan WvdB)

x

Voordat je weer een griepprik haalt.. Wellicht is het handig even inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk in die griepprik zít.. Behalve natuurlijk een boel geprojecteerde angst..! We kregen een mail van Wouter, die ons dit ingrediëntenlijstje zond. Je krijgt er kippenvel van.. Dat zit er overigens nog nét niet in, in dat griepprikvaccin, maar voor de rest tref je een hele santekraam aan..

effect griepprik teletekstWellicht wordt het ook eens tijd om aan je huisarts zélf te vragen: “Dokter, neemt u zelf dit vaccin?”. Wan uit onderzoek blijkt immers dat het percentage artsen dat ‘gelooft’ in vaccinatie, ver onder het gemiddelde ligt van de ‘burgerij’. Want als je erin gelooft, neem je zelf toch ook zo’n preventieve prik.. Toch? Maar waarom doen ze dit dan minder dan hun patiënten dit geacht worden te doen..?

Geloven deze artsen niet in een (griep)vaccinatie, of hebben ze wellicht té weinig tijd voor een klein griepprikje.. En mogen/kunnen ze die prik misschien niet bij zichzelf zetten? Zijn ze in dat verband (..) té stoer om naar een collega te gaan. Jeetje.. Maar is het niet simpel.. Wij geloven dat het in ieder geval iets te maken moet hebben met het ‘niet-geloven’ in het vaccin, en ‘bedenkingen hebben’ bij vaccinaties in het algemeen en de griepvaccinatie in het bijzonder..

Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de 'goede bedoelingen' van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)
Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de ‘goede bedoelingen’ van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)

Kijken we naar wetenschappelijk bewijs van die griepprik, dan kom je keer op keer onderzoek tegen, dat toch écht niet in staat is om de effecten van die griepprik aan te tonen.. Kijk hiernaast naar een teletekstbericht van vorig jaar.

Let wel, wij geloven zeker dat een griep dodelijk kan zijn, voor zwakkeren en kwetsbare groepen. Een griep kan dan nét de zogenaamde ‘genadeklap’ zijn en de dood tot gevolg hebben.. Maar is het niet eens tijd om deze zaken in een helderder perspectief te zien, dan door het vertroebelde kijkglas, waardoor we nu naar (griep)vaccins kijken..?

En weet je.. Er staan hier op de site genoeg artikelen die keihard aantonen dat ook de griepprik een product is, waaraan zoveel mogelijk geld verdiend moet worden. Vooral door de farmaceutische industrie. En dat aan dit product, minder prettige, of zelfs gevaarlijke kanten zitten, die niet belicht worden, staat ook als een seinpaal boven water.. Wanneer worden we eens wakker en vragen we om keihard bewijs dat vaccins:
– absoluut zeker werkzaam zijn, en
– absoluut zeker veilig zijn..!

Vaccinaties zijn niet 100% veilig en zij worden, naar onze mening en die van vele, vele anderen ,niet op verantwoorde, integere én transparante wijze verkocht..! Sterker nog, u krijgt geeneens garantie op dit product.. En nóg sterker.. De fabrikant wijst zelfs alle aansprakelijkheid af.. Tijd om wakker te worden en blijven, zo lijkt ons.. Terug naar de ingrediënten, in dit verband. Hier is het lijstje, met dank -zoals gezegd- aan Wouter..!

In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:

Ethyleen glycol
Dit is bekend in de volksmond als ‘antivries’… Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet je hier nog aan toevoegen?

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, maar er is nog nooit bewezen dat vaccinaties werken. Nog nooit heeft er bijvoorbeeld een officiële, vergelijkende studie plaatsgevonden tussen niet-gevaccineerde en gevaccineerde kinderen…
Dr. Phillip Incao

Phenol
Bekend desinfecteringsmiddel..

Formaldehyde
Kankerverwekkende stof. Een bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren, door het zg. ‘sterk water’. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is..

Aluminium
Giftige stof in deeltjes die je hersencellen aantasten. Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Neomycin & Streptomycin
Anti-biotisch en geeft allergische reacties.

MF59,AS04
(= squaleen) In verband gebracht met auto-immuunziekten, MS,Lupus, veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom

Aluminium(verbindingen)
Zoals gemeld bij aluminium, geeft hersenschade, Alzheimer, ADHD

De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam
De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam

Thimerosal
Deze stof bestaat voor ongeveer 50% uit kwik! Veroorzaakt hersenschade, autisme, Alzheimer, een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. Een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven.

Een andere, zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten (HIER). Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin?

Conserveringsmiddel..? Als reden voor de toevoeging van thimerosal in vaccins, wordt opgegeven dat dit wordt gedaan om bacteriële groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor 10 toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme.

Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen. (lees in dit verband het aritkel van Robert Kennedy jr. HIER)

Polysorbaat
Veroorzaakt onvruchtbaarheid

Kortom.. Werk aan de winkel voor al die pro-vaccinatiewerkers, om hier onder dit artikel uit te leggen wat deze stoffen in vaccins doen.. Of..

x

x
En wat zeggen de bijsluiters van de griepvaccins eigenlijk…?

(we nemen hier de bijsluiter van ‘Flulaval’ als referentie, waar andere griepvaccins hetzelfde melden!)
X

griep-bijwerkingen-en-werking

Afgezien van de eerste twee punten (8.4 en 11) lijkt een focus op punt 13 belangrijker:

‘Flulaval is niet getest op kankerverwekkende bijwerkingen, noch de invloed op vruchtbaarheid en/of invloed op de foetus.’

X

En dan… Over de werking van het vaccin, waar het toch om begonnen was, nietwaar..?

griep-bijwerkingen-en-werking2

‘Er zijn geen gecontroleerde tests geweest, die adequaat aantonen,

dat er sprake is van de afname van het aantal griepgevallen,

nádat ‘Flulaval’ werd toegediend als griepprik/vaccinatie..’

Reacties op dit artikel:
Wellicht is één van de reacties op onze Facebook-pagina wel heel veelzeggend.. Heb je een dergelijke ervaring, plaats hem hieronder in de reacties, of evt. ook op FB:

wtk facebookAyasha Esther: “Bijna 40 jaar geleden is deze idioterie al begonnen. Bij het bedrijf waar ik toen werkzaam was, was het verplicht de griepprik te halen. Je raadt nooit wat er daarna gebeurde. Bijna de helft van de medewerkers incluis mijzelf, werd ziek van die griepprik plus een pijnlijke arm die je een paar weken niet meer kon gebruiken. Het resultaat was een ziekteverzuim binnen het bedrijf als nooit te voren van gemiddeld 2 tot 3 weken. Vanaf dat moment was er geen verplichte griepprik meer. Maar nog steeds zijn er mensen die er in tuinen en nog gewillig en vrijwillig zich met gif in laten spuiten.”

Advertentie

600 thoughts on “Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

 1. 7okt wilde ik mijn eerste prik gaan halen maar nu ik dit gelezen heb .nee dan toch maar niet. ben altijd de pineut moet ook vaak het bed houden ik hoop dat meer mensen dit te weten komen.nog bedankt

 2. dacht dat de griepprik was om de mensen te helpen maar nu ik dit lees draait het weer om geld en ik maar geloven in de nobele doel van de mens heid ik geef me pijp aan maarten bekijk het maar jannie

  1. Wetenschappelijke waarde misschien niet, maar dat je niet klakkeloos moet geloven wat je verteld wordt…. Al zou er maar een van deze stoffen inzitten, zou je dit dan in het lijfje van je kinderen laten spuiten? Omdat iedereen het doet? Want er is geen bewijs dat het werkt.

 3. Mijn vader heeft jaren lang een griepprik gehad en werd twee jaar terug ziek een auto-immuumziekte geheten aplastische anemie. En is helaas afgelopen 1 januari overleden. Nu lees ik wat er zit in die griepprik dus als ik daar een conclusie uithaal is dus de griepprik de oorzaak van de auto-immuumziekte. Misschien eens gaan onderzoeken hoeveel mensen met die ziekte dezelfde ziekte heeft gekregen want eerst werd er gezegd dat 2 op een miljoen die ziekte krijgt maar dan ben ik lid van de facebook site van die ziekte en zie veel nieuwe mensen erbij komen met die ziekte of een kind met die ziekte. Dus tijd voor meer onderzoek en het farmaceutischebedrijf aanklagen voor het zieken maken met de dood tot gevolg. Deze dame gaat verder onderzoek doen.

  1. Hallo,
   Ons zoontje is overleden aan een aplastische anemie, na inenting Mexicaanse griepprik kwamen de klachten.

 4. Hoi,ik heb sinds 5 jaar een griepspuit gekregen,ik heb 5jaarlang de Griep gehad.(verkouden geweest).sinds 2jaar laat ik hem niet meer zetten,eeen ben niet meer ziek geweest.

  1. Het is een oud bericht waar ik nu op reageer maar was het verkoudheid of griep? Verkoudheid is snotneus/verstopte neus, hoestje, keelpijn, koppijn en een beetje verhoogde temperatuur. Griep is koorts (39 graden), pijn in je hele lijf, te zwak zijn om het bed uit te komen en dat het eten aan alle kanten eruit komt. Toch een verschil.

 5. Mijn vader doet veel wielrennen, gezond eten, niet drinken en niet roken. Af en toe een griepje dus hij is lang geleden begonnen met netjes een griepprik en hooikoorts spuiten te halen. Hij is erg aan het verslechteren Alzheimer en nog vele andere dingen. Ik denk dat hij teveel bende binnen heeft gekregen. Ik zie geen andere aanstichter Dank voor deze informatie…

 6. even een reactie heb jaren geleden ieder jaar een spuit gehaald nu heb ik al een paar jaar geen spuit gehaald en voel mij een heel stuk beter
  dus ook dit keer geen griep spuit voor mij ( ik ben hartpatient)

  1. Ik heb astmatische bronchitus. Ik gebruik helemaal geen medicijnen. Een paar jaar ging het uitstekend, maar de laatste 3 jaar heb ik toch weer last gekregen. Als het aan de huisarts had gelegen had ik inhallatiemedicijnen moeten gebruiken en jaarlijks de griepprik moeten halen. Ik heb nooit de griepprik gehaald. Dit jaar heb ik griep gekregen en ben nog herstellende. Ik ben mijn lichaam dankbaar voor de grote schoonmaak die het heeft gehouden. Een paar dagen bedrust en vasten was ook mooi meegenomen. Ik gebruik wel Echinacea, een homeopatische hoestspray en Ciniforce. Ik vind het trouwens ook een mooi idee. De bossen zijn zich ook aan het ontdoen van hun oude bladeren. Het bos maakt zich weer gezond.
   Natuurlijk ga ik nooit naar de huisarts. Ik heb niets tegen artsen. Ze bedoelen het – neem ik aan – goed. Maar ik heb andere ideeën over gezondheid.

 7. Ik heb ooit ookd e griepspuit gehaald en 2 keer gelijke en longontsteking eroverheen, ja ik heb bronchitis en weiger of een gemisch puffertje te gebruiken want daar raak je verslaafd aan en dat wil ik niet. Roken en drinken doe ik niet en heb het nooit gedaan en de astma komt van mijn ouders die vroeger rookten als schoorstenen want toen zeiden de fabrikanten het kan geen kwaad. Nee geen griepspuit meer, het maakt je alleen maar slechter en zieker.

 8. Mijn grote vraag is nu ; waarom zitten deze stoffen in de griepprik ? Wat is de reden ? Dat staat er niet bij. Ik weet wel dat oceanen , dus ook de vis die we eten ,veel van deze gifstoffen bevatten. En regen,-zure regen- dus ook land, waar gewassen geteeld worden. Ook pesticiden bevatten ’n paar van deze stoffen, gespoten op onze dagelijkse portie fruit en groente.

 9. Hallo allemaal,

  Ik dacht dat Arjen Lubach hier in een van zijn afleveringen ook aandacht aan heeft besteed, maar ik kan deze aflevering niet meer vinden. Weet iemand nog welke dat was?

  Arjen lubach brengt de feiten naemlijk erg luchtig, waardoor je dat makkelijker kunt delen met bekenden dan dit artikel waar vaak sceptisch tegenaan wordt gekeken.

 10. Wat een bangmakerij. Eén druppel kwik op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven. Als dat echt waar was dan was ik er al lang niet meer. Ik ben nu 77 jaar. Als kind speelden we met het kwik dat uit een gebroken koortsthermometer kwam. Je kon leuk kleine balletjes kwik met je vinger weer samenrollen tot één grote samenrollen. Mijn 3 zussen en ik vonden dat een prachtig experiment. Onze huid kwam dus langdurig in contact met meer dan één druppel kwik en we leven allemaal nog.

  1. Dan heb je gigantisch veel mazzel gehad. Want wanneer je kwikdampen inademt kan je dus wel een kwikvergiftiging krijgen. Jullie hebben echt de mazzel van de wereld gehad. Want het volgende citaat van Wikipedia geeft wel even aan hoe gevaarlijk kwik wetenschappelijk gezien is:
   Kwikverbindingen zijn vrijwel zonder uitzondering erg giftig, bekend om zijn giftigheid is kwikoxide dat makkelijk ontstaat waar verwarmd kwik met lucht in contact komt. Vroeger werd kwik(I)chloride (of calomel) wel in de geneeskunde gebruikt.

   Metallisch kwik heeft bij kamertemperatuur een hoge dampdruk (=dampspanning). Daardoor kan een concentratie van enkele malen de MAC-waarde worden bereikt in een afgesloten ruimte. Metallisch kwik wordt bij ingestie doorgaans niet goed opgenomen, maar de damp die bij inademen in de longen komt wordt voor 80% geabsorbeerd en is erg giftig. Kwik kan ernstige schade aanrichten in de hersenen en het zenuwstelsel, de lever en de nieren. Het is wel mogelijk dat ingestie bijvoorbeeld van grotere hoeveelheden fijn verdeeld kwik, ook een grotere opname kan veroorzaken in bepaalde gevallen.

   Bij herhaaldelijke blootstelling kan kwik zich ophopen in het lichaam. Metallisch kwik kan in het lichaam worden geoxideerd en worden omgezet in de gevaarlijker geïoniseerde vorm.

   In het bloed wordt kwik geoxideerd. Zolang deze oxidatie nog niet volledig is, kan het opgeloste kwik de hersen- en placentabarrière passeren. Als oxidatie plaatsvindt in de hersenen of placenta is de weg terug naar de bloedbaan vrijwel afgesloten en stapelt het kwik zich in de hersenen of foetus op. Het kwik in de nieren wordt gebonden aan eiwitten. Bij langdurige kwikbelasting kan de capaciteit van deze eiwitten overschreden worden waardoor kwik schade kan aanrichten in de nier. Via de urine wordt uiteindelijk 90% van het opgenomen kwik weer uitgescheiden.

   Kwik en andere zware metalen behoren tot de irreversibele remmers. Ze binden namelijk met bepaalde aminozuren in een eiwit (onder andere cysteïne), waardoor de structuur onherstelbaar (irreversibel) beschadigd wordt. Het enzym kan dan geen substraat meer binden en de reactie verloopt niet of langzaam. Deze schade is permanent.

  2. Kan ik onderschrijven. We wisten niets van eventueel gevaar en we speelden er indedaad mee op de voren gemelde manier. Ook ik ben 76 en blijkens dit bericht nog in leven.

 11. Eerst wilde mijn werkgever dat we de griepprik namen. Ik werkte in de zorg. Ik dacht “mijn werkgever kan wel zo veel willen, al gaat ‘ie op z’n kop staan maar ik haal geen griepprik”. Ik heb dit artikel over de griepprik doorgestuurd en kreeg er geen reactie op. Een paar jaar later werd er flink bezuinigd en kregen we bericht dat we de griepprik maar bij de huisarts moesten halen als we wilden. In nov. word ik 60 en krijg ik een oproep via de huisarts. Ik denk bij mezelf “smeer maar in je haar dan krijg je krullen”. Vorig jaar kreeg ik griep en was flink ziek. Ik luisterde gewoon naar mijn lichaam. Ik kon niet anders dan een paar dagen in bed liggen en heb veel geslapen en veel water gedronken. Toen ik opknapte genoot ik van de lezingen op CD van Marcel Messing en de interviews van Lilian Ferru. Zo werd de griep voor mij een vakantie.

 12. Vroeger kreeg ik elk jaar de griepprik (longpatiënte van kleins af aan). Maar elk jaar had ik later in het seizoen toch wel weer griep. Tijdens een griepepidemie ben ik elk jaar weer het haasje (heel vervelend). Vorig jaar echter heb ik de griepprik geweigerd. Ik was een stuk minder vaak verkouden dan normaal in de herfst en winter. En toen er weer griep epidemie was was ik ook heel snel weer van de griep af en was het zelfs minder heftig dan ik normaal heb. Volgens mij verlaagde die rotzooi mijn weerstand (terwijl het weerstand zou moeten verhogen volgens dokters)…

 13. Ron, kun je me laten weten hoeveel natrium bicarbonaat ik kan innemen bij een beginnende griep? Als het te riskant is om te antwoorden dan maar niet. Ik zal het boek binnenkort aanschaffen over natrium bicarbonaat.

 14. In 1999 voor het eerst een griepprik gehad omdat ik in de risico groep val (astma). Kort daarna een zware longontsteking gekregen, raar want dat had ik al ruim 10 jaar niet meer gehad. In 2000 toch weer een griepprik gehaald, opnieuw gevolgd door een zware longontsteking.
  Toen wist ik het zeker de longontstekingen kwamen door de griepprik.
  Na deze 2 keer heb ik nooit meer gehoor gegeven aan de oproep voor de prik en ook NOOIT meer een longontsteking gehad.
  Dit zegt voor mij voldoende.

 15. onze dochter nu 9 jaar is hartpacten en kreeg griep prik maar elke keer steeds ziek een keer niet gehad bijna niet ziek geweest dus zij krijgt hem niet meer als ze hem wel kreeg was ze zo vaak ziek en als ze hem niet had hoog uit 2 a 3 keer ziek ook dit jaar geen griepprik voor haar blijf ook zoveel als mogelijk weg bij de huisarts ander zit die prik weer in voor ik het weet gggrr

 16. Sinds ik 5 jaar geleden geen griepprik meer haal, heb ik nooit meer griep gekregen en voel ik me vele malen beter dan in de tijd dat ik de griepprik jaarlijks haalde. En toen ik de griepprik jaarlijks haalde, kreeg wel 4 tot 6 maal de griep.
  Dit jaar laat ik de griepprik ook links liggen en ik adviseer iedereen in mijn omgeving het zelfde te doen.
  Tevens krijgen de huisartsen per gegeven griepprik € 1.00 vergoeding, vandaar de soms bijna agressieve manier van de huisartspraktijken om wel een griepprik te halen.
  Mensen neem geen griepprik dit is een gif mengsel van de bovenste plank.

  1. De vergoeding voor de griepprik aan huisartsen schijnt 15,00 te zijn.
   Bron: TV programma, enkele jaren geleden.
   Ik weet niet meer welk programma.
   En ik hoorde ook dat er kippen- eiwit in het vaccin zit en daar kunnen sommige mensen niet tegen.
   Ook ik haal de griepprik niet meer- geloof er niet in.

  2. Corrie veel vaccins worden gekweekt in kippeneieren.
   Dus dat het kippeneiwit bevat is dus een logische zaak.
   Eiwitten zijn de voedingsbron voor de virussen.

 17. vergeet ook de levensgevaarlijke DKTP vaccinatie niet! Liever dyphterie, kinkhoest,tetanus,polio,Hib,HepB,Bof,mazelen,rodehond,meningokokken,HPV dan de minieme of zelfs niet bestaande gezondsrisico’s van vaccins.

 18. Dan zeuren over het feit dat de mensen de zorg mijden omwille van de eigenbijdrage , denk dat veel mensen genoeg hebben van de pilletjes , chemo, therapie etc……. En daarvoor liever wegblijven bij de wijze man met de mooie reine witte jas.

 19. Een paar jaren geleden en tot twee keer toe heb ik de gripprik “gehaald”omdat ik diabetes heb. Mijn huisarts vondt toen belangrijk dat ik gebruik zou maken van de inenting. Toen kreeg ik verschijnselen die leken op die van de griep met hoofdpijn, ziek gevoel, geen energie etc…. en het heeft de hele winter aangehouden. Ik had ook een zere arm. Ik geloof niet dat het vervangen van een gewone griep die een paar dagen aanhoudt en die je kan “uitzieken” door een vaccinatie waarvan je de hele winter niet lekker bent, zeer verstandig is. Ik voelde me toen ellendig en heb besloten nooit meer die prik te halen, ik krijg wel regelmatig de griep, net als iedereen maar het duurt maar een paar dagen is het weer voorbij. De keuze is makkelijk. Als men zijn diabetes in de gaten houdt is het niet erg om de griep te krijgen, maar men moet wel meer opletten.

 20. Ik ben bijvoorbeeld erg allergisch voor aluminium. Eenmaal een griepprik gehad e werd daarna ziek. Logisch lijkt me wanneer je leest wat er allemaal in zit. Volgens de arts was ik dan niet ziek van de griepprik????? Trouwens de prik is dan alleen maar voor de verwachte griep e niet voor andere soorte griepvirussen. Het vaccin voor de mexicaanse griep was voor niks ingekocht door Nederland en vervolgens weer doorverkocht aan Roemenië als griepvaccin. Wat een vreselijke ongeloofwaardige doch lucratieve handel. Stoppen met die geldverslindende oplichterij.

 21. Wapen en fharma industrie moeten floreren dus……. oorlog,vaccinaties, zieke mensen dat is dus belangrijk! Allemaal om geld en uitroeiing van een groot gedeelte van de mensheid ! Want gezonde mensen brengen niets op en VREDE ook niet !!

 22. Wat ik allereerst niet snap is dat in deze site staat dat bepaalde mensen met een longziekte er baat bij kunnen hebben??????????
  Wat is dat voor mededeling ?dus mogelijk baat bij long problemen maar wel Altzheimer op termijn ?? Waar kies je voor?
  Overigens is de gehele vaccinantie angst industrie gebaat bij zoveel mogelijk vaccineren . Het leveren van om omstotelijk bewijs dat de mens daar beter van wordt is nog nooit geleverd!!!

 23. Ik had dit bericht uit de Volkskrant van vorig jaar nog even bewaard…..komt ooit een keer van pas. Leest u maar even:

  Griepprik werkt minder bij oudere | Wetenschap | de Volkskrant http://www.volkskrant.nl/wetenschap/griepprik-werkt-minder-bij-oudere~a4208337/ 16 uur geleden
  … Griepprik werkt minder bij oudere. Iedere 60-plusser krijgt rond deze tijd de oproep zich te laten inenten tegen griep. Maar het vaccin heeft juist …

  Een vriend van mij kreeg zo’n twee jaar geleden ook het dringende advies via (onwetende) familieleden en kennissen tijdens een verjaardag om die (overheerlijke) griepprik te halen. Twee maanden later werd hij tijdens een vakantie met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een alvleesklierontsteking! En……hij had zijn huisarts daarvoor in geen 18 jaar meer gezien! Hij heeft drie maanden kantje boord gelegen in het ziekenhuis. Voor hem NEVER/NOOIT een griepprik meer! Met vr. gr. Martien

 24. Ik ben nu 77 jaar en heb een 20 à 25 jaar geleden tweemaal een griepvaccin laten plaatsen omdat ik al jaren longproblemen (astma) heb. De eerste winter was ik precies constant lichtjes ziek en wat verkouden en voelde ik me maanden ongemakkelijk.De volgende periode, het jaar nadien, rond november voelde ik me prima, maar heb ik einde maart de griep gekregen die zeker zes weken geduurd heeft. Sindsdien “no way” met die rommel. Ik neem nu wanneer het winter wordt dagelijks Echinacea moedertinctuur in een beetje water. Ook gebruik ik al jaren het homeopathisch middel Polyinfluenza gedurende 4 opeenvolgende weken vanaf half november.Ik heb sindsdien trouwens nooit geen echte griep meer gehad. Ook het product oscillococcinump van Boiron is aan te bevelen. Maar dit moet men wat meer gebruiken, maar is ook nuttig bij opkomende griep, dit in tegenstelling met Polyinfluenza. Dat moet men tijdig gezond gebruiken. En laat al die griepspecialisten die spuiten maar aanbevelen. Ik ben in hun ogen zeker een risico patiënt, maar ze mogen hun rommel houden.

 25. Kreeg vanaf mijn 38ste de griepprik omdat ik bij de doelgroep hoor. Ben nu 56 en toen ik 54 was had ik geen zin om de griepprik te halen, ook omdat ik dacht, wat helpt het eigenlijk, wordt toch ieder jaar weer ziek. Bijna 8 maanden later dacht ik opeens,jeetje ben helemaal niet ziek geweest dit jaar en zelfs geen verkoudheid (die anders altijd maanden duurde), kwam dit nou omdat ik GEEN griepprik heb gehad? Vorig jaar opnieuw geen griepprik gehad en ook dit jaar geen griep en verkoudheid gehad. Nu zit ik weer te denken wat ik dit jaar moet doen?! Heb nieuwe huisarts en die zegt dat ik het toch echt wel nodig heb (heb ook COPD 2 erbij nu). Heel vreemd, maar wel heerlijk dat ik me zonder de prik de afgelopen 2 jaar zo goed heb gevoeld.

  1. Hoi Jannie, heel toevallig kom ik op deze site terecht en lees jouw bericht. Ik heb ook COPD 2 en ben ietsie ouder dan jij:58.
   Ik heb eigenlijk nooit kontakt met andere mensen met COPD, jij dan?
   Toch ben ik wel eens benieuwd wat mensen zoal doen, of laten, om toch nog enigszins fit te blijven qua sport, voeding etc.
   Ik kreeg ook dit jaar weer een oproep voor een griepprip en gek genoeg sta ik er niet bij stil dat het misschien wel eens niet zo goed zou kunnen zijn…..tot ik op deze site terecht kom en ook jouw verhaal lees. Dat je in een zogenaamde risicogroep zit vind ik trouwens best wel naar en beangstigend klinken, jij ook? Dan ben je toch snel geneigd een prik te gaan halen. Ik ben benieuwd of jij dit jaar wel of niet gaat….ik ga me er nog maar eens iets meer in verdiepen. Hartelijke groet van Ans uit Zaandam! Email: pienepopje@gmail.com, voor het geval je me een mail zou willen sturen;-)

 26. Er bestaat een video in Duitsland waarin dit soort zaken belicht worden. Waarin een arts Dr Suzanne Humphries verteld. Das geschaft mit den Impfungen. Verheimlichte Fakten und Unterdruckte Informationen.

  Echt je laat nooit meer een naald toe, noch in je kind als in jezelf. Wordt tijd dat wij weer op ons lichaam gaan vertrouwen, want deze heeft een zelfgenezende faktor in zich. En griep bestrijd he heel snel, door geen Koffie en Geen Vlees, Geen alcohol. Ga van zuren naar basis voedsel, je griep is binnen 4 dagen weg, omdat virussen alleen gedijen in een verzuurd lichaam. Zo simpel is het.

  1. Helemaal juist Lydia! Er is een stofje dat dat nog een extra boost kan geven tegen de verzuring;
   Zuur-basebalans; in geval van acidose neemt het verbruik van glutamine door de nieren sterk toe. De overtollige waterstofatomen worden dan gekoppeld aan de NH3-groep(ammoniak) van glutamine en worden als ammoniumionen (NH4+) uitgescheiden. Ook levert de verbranding van glutamine bicarbonaationen (HCO3-) op die een te lage pH helpen neutraliseren.
   http://www.naturafoundation.nl/monografie/L-Glutamine.html

 27. Ik had nog nooit griep gehad maar i.v.m. diabetisch kreeg ik het aanbod van deze prik.Met gevolg dat ik twee keer heel ziek ervan werd en ben vanaf de tweede keer besloten om geen griepprik meer te nemen. Nu al jarenlang weer geen griep gehad dus voor mij GEEN griepprik.

  1. Het is werkelijk ongelooflijk hoe vaak wij dit verhaal horen; de griepprik krijgen en JUIST doodziek worden.. Uit familiekring ws. zelfs een dode te betreuren, jaar of 10 geleden, van een 81-jarige, die de griepprik haalde en week later overleden was; een kerngezonde man..!! Probeer het maar eens te bewijzen als ‘de medici’ roepen: “Staat helemaal los van de griepprik!”…

  2. Ik krijg steeds meer het bruine vermoeden dat de grieprik meer een soort opruimingsactie is waar dus veel aan te verdienen valt, het mes snijdt aan twee kanten hier…

 28. ik ben een vrouw van bijna 70 jr heb 2 chronische ziekten: hartfalen en diabetes.
  Nooit een griepprip gehaald en ook geen griep gekregen; intuïtief voelde ik dat er veel zaken in zitten die niet goed zijn voor de mens.
  Dit bericht bevestigt dat ik gelijk heb.
  vriendelijke groeten, M.Blogg

 29. Ik denk, dat wat hier staat een beetje erg overtrokken is. Zelf neem ik sinds 2008 een griepprik, vind het een geruststelling, want ik ben vatbaar voor griep, met altijd een nare nasleep, heeeeel lang benauwd hoesten, nachten lang, niks helpt. Heb sinds de spuit weleens een griepje, maar knap snel weer op altijd, mijn arts neemt hem ook, dus ik denk , dat ik dit jaar hem weer neem. Heb een auto immunziekte (schildklier).

  1. Prima Ans, als je arts zegt dat hij iedere dag een liter chloorwater drinkt om nare bacillen weg te werken, ga jij dat natuurlijk ook doen. Nee hè, niet doen!!!!
   Vertrouwen in je eigen huisarts is geweldig, maar het ontslaat je niet van de verantwoordelijkheid om ook zelf na te denken.

  2. Auto immuunziekte (schildklier), longziekte, hartfalen en diabetes kan je in een groep verdelen.

   De idee van griepprik en vaccinaties zijn niet slecht. Maar de bedoeling is helemaal verkeerd.
   Papier is zo dun, maar heeft 2 kanten. Een positieve en een negatieve kant.

   Griep is een andere vorm van Mazelen.

   Vertraag schildklier die leidt tot bloedarm of versnelde schildklier komt van de koorts-proces met of zonder kinderziektes

  3. http://www.lindanieuws.nl/nieuws/geen-mazelen-meer-ziekte-uitgeroeid-op-amerikaanse-continent/
   Geen mazelen meer: ziekte uitgeroeid op Amerikaanse continent
   Iedereen denken dat dit een goede nieuws is. In werkelijkheid dit is een tijdbom. Een tijdbom voor meer chronische ziektes en kanker. Auto immuunziekte (schildklier), longziekte, hartfalen en diabetes. Griep, homoseksualiteit, virussen en talloze onverklaarbare ziektes komt door het gebrek van een goede Mazelen.
   Een neergang van Amerika.

 30. Omdat ik tot een risicogroep behoor (herseninfarct gehad) krijg je een oproep en je DENKT dat het goed voor je is.
  De laatste jaren werd ik er echter alleen maar beroerd van, dus vorig jaar al gezegd de prik niet meer te nemen.
  Nu voor 200% overtuigd dat het troep is.
  Ben ook gestopt met symvastatine ( cholesterol verlager); heeft jaren mijn gezondheid ondermijnd. Ik heb mijn leven in eigen hand genomen, en dat bevalt prima!

  1. Wat goed van je Willy Alers dat je je leven in eigen hand hebt genomen. Ik wordt er helemaal vrolijk van. Niemand kan bepalen wat goed voor je/ons is. Dit jaar krijg ik ook een oproep voor de griepprik. Ohh, wat gevaarlijk. Over een maand wordt ik 60 en behoor ineens tot de risicogroep. Maar niet heus natuurlijk. Ook ik laat me niets wijs maken door de angst- en paniekzaaiers.
   Ik wens een ieder veel gezondheid toe. Mocht je griep krijgen, dan is mijn advies – kruip lekker onder de wol en geniet ervan -. Doei.

 31. Formaldhyde is kankerverwekkend en zit volgens mij ook in de DKTP spuit voor kinderen en ergens heb ik gelezen dat dit de veroorzaker is van het GUILLAN Barre syndroom, maar ik vraag mij af of de artsen hiervan niet op de hoogte zijn

 32. Voor hard bewijs inzake de effectiviteit zou je een deel van de doelgroep de prik moeten onthouden en dat is onethisch vindt Coutinho. Ik heb nog nooit de [nu 5 jaar vrijwel opgedrongen] grieppil gehaald en… ook nooit griep gekregen. Ik ben niet de enige, kortom: dat deel van de doelgroep bestaat al… maar er wordt geen vergelijkend onderzoek gedaan omdat de moneymakers de 56 miljoen niet willen mislopen ipv mij een bonus te geven voor de besparing…

 33. De proces van griep en mazelen is ongeveer hetzelfde. Heftig, van het hoofd naar de tenen, duurt ongeveer 1 week. Het enige verschil is de huiduitslag, bij mazelen wel en bij griep niet.
  Griep is een andere vorm van mazelen.
  Je kan mazelen een grote beurt onderhoud noemen en griep een kleine beurt noemen. Degene beide ziekte gehad dan merken zij dat na een goede griep ben je ongeladen, een goede weerstand opgebouwd. Hetzelfde geldt voor een goede mazelen dan heb je de virussen omgezet in de antistof die tegen alle ongewenste indringers en een goede weerstand. Auto immuunziekte (schildklier) heeft met alle 4 kinderziektes mee te maken. Bof heeft een directe verband met de proces van schildklier mee te maken dan de anderen.

  1. Degene geen goede Bof gehad dan krijgen zij een andere vorm ziekte: Pfeiffer.
   Algeheel ziek gevoel
   Als u tijdens of na de pubertijd besmet raakt, kunt u zich behoorlijk ziek voelen. De klachten beginnen vaak met keelpijn, hoofdpijn, koorts en een grieperig en vermoeid gevoel. Vaak zijn de lymfeklieren in de hals opgezet. De lever en de milt kunnen opgezet zijn en tijdelijk wat minder goed functioneren. In de eerste weken is keelpijn of keelontsteking vaak het meest nadrukkelijk aanwezig.

   Je ziet vaak kinderen die Bof of Pfeiffer krijgen in de zomer. Vooral onder de hitte, schoolkamp of na het sporten(hardtraining) in de warme omgeving.
   Bof is bedoeld dat u goed tegen de hitte met een goede, sterke schildklier functie.

   Wanneer maakt je kans op Griep en hoe is het griep ontstaan?
   Je ziet de RIVM griep programma komt iedere jaar aan de eind van het jaar. Je krijgt het prik tussen de herfst en de winter die later zonder griep de winter door kan.

   https://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/algemeen/mexicaanse-griep-12-veelgestelde-vragen-over-vaccinatie/
   11 november 2009

   Deze week is het weer verandering van warm naar koud. De overgang van zomer naar de herfst. Het begin fase kans op griep.

  2. De virus verbranding van Mazelen begint vanaf het LEVER. De virus verbranding van Bof begint vanuit het HART.
   Moedernatuur zorgt de virus verbranding op volgorde.
   1e is Waterpokken.
   2e is Mazelen
   3e is Bof
   4e is Rode Hond
   Vertegenwoordig door het onderdrukking van vaccins hebben de kinderen wel Waterpokken gehad, maar weinig op Mazelen, Bof of Rode Hond. De volgorde wordt verstoort en ondergedrukt. Zonder Mazelen heb je dan andere vorm van ziektes: Griep en Pfeiffer. Degene die Pfeiffer krijgt, maar vooraf geen Mazelen of Bof gehad dan heeft hij kans op veel complicaties. https://www.mlds.nl/ziekten/pfeiffer-ziekte-van/
   Afwijkende leverfuncties
   Bij bloedonderzoek blijkt dat de meeste mensen met de ziekte van Pfeiffer tijdelijk afwijkende leverfuncties hebben. Als gevolg van de virusinfectie kunnen levercellen namelijk licht ontstoken raken. Er is in dat geval sprake van een lichte vorm van hepatitis (leverontsteking). In zeldzame gevallen kan hierdoor geelzucht ontstaan. Geelzucht is het geel zien van de huid en het oogwit. Deze klachten verdwijnen vanzelf na 5 tot 8 weken.
   Waarom is Hart en vaten aandoening doodsoorzaak nummer 1 naast de kanker sinds de toedienen van de vaccins BMR?
   Hoe speelt het HART bij de proces van Bof en bij de andere kinderziektes?
   Hebt je last van de onderstaande aandoening? Hartklopping? Hartoverslagen? Extrasystolen? Hartritmestoornis? AVNRT en paniekaanvallen Lekkende hartklep? \
   Zit je bij de onderzoekteam van de onderstaande ziektes? Ziekte van Duchenne. Spierziekte Stofwisselingsziekte CVS/ME, ziekte van Lyme GUILLAN Barre syndroom – ALS -Parkinson
   Dan moeten jullie eerst leren wat is Griep?

  3. Longziekte? Longkanker?
   Om deze ziektes de oorzaak en de juiste behandelingen te vinden moet je ook leren wat is verkoudheid en wat is griep?

   Wat is de exacte oorzaak longkanker van Johan Cruijff?
   Johan Cruijff overleed niet aan longkanker, maar overleed aan de verkeerde behandeling: chemokuur.

   Je hebt 3 mogelijkheden ziektes krijgt.
   1) van binnenuit
   2) van buitenaf
   3)niet van binnenuit of buitenaf

   Hoe komt je in aanmerking van verkoudheid of griep?
   Eerst moeten jullie vanaf begin leren hoe het lichaam omgebouwd tijdens de bevalling.

   Baby in de placenta ademt via de navelstreng.
   Na het geboorte via de longen.

   Wetenschappers denken dat de ademhaling, zuurstof ademhaling gebeurt in de longen. Zuurstof naar de longen.

   Neen. Het eind station is in de navel. De 1e 12 uur ademhaling van de linkerneus naar de navel, daarna uit de rechter neus. De 2e 12 uur van rechter neus naar de navel, daarna uit de linkerneus.

   De 1e keer baby huil na het geboorte is geen baby huil geluid. Het is de 1e zuurstof in de longen opengaat die lijkt als een parachute opeens open gaat.

  4. Er zijn veel baby fenomeen van plotselinge dood, wiegendood of Shakenbabysyndroom. Tot heden de huidige gynaecoloog niet weet wanneer een kind net geboren, moet worden omgekeerd, op zijn kont slaan hem laten huilen(parachute open geluid). huilen dat de vruchtwater via de longen en het hartzakje lozen. Nu is deze belachelijke levensreddende operatie, was hij onwetende mensen denken dat niet langer wordt gebruikt en misbruikt de baby, omdat deze natte pleura te veel blijf hangen, noch een geneesmiddel kan worden afgevoerd het, vallen en het veroorzaken van wiegendood, longontsteking of astma.

   Vertegenwoordig hebben alle verloskundigen gebrek aan goede kennis hoe de beste maatregelen bij de bevalling op belang van het kind in de lange termijn om alle longziektes te voorkomen.

   De navelknip is ongeveer 3,5 cm. Niet te lang of niet te kort. Te kort niet goed voor de organen. Te lang niet goed voor spierweefsel. “navelkoek” op de navel om kou en vocht van buiten naar binnen stromen.
   De navelstreng zal ongeveer 5 á 7 dagen verlossen. Per dag zal ongeveer 0.5 cm uitviel. Iedere o,5 cm per dag wordt de long-energie naar de navel opgeladen.

   ACNES
   http://www.medischforum.nl/onderwerp/13294/0/

   Zenuwenpijn die je met 1 vinger kan aanwijzen. Precies de plek rondom de navel.

   Een chirurg in Veldhoven die minder dan 5% van de patiënten kan genezen die een prijs won voor deze ziekte met een symptoom bestrijding: Alle zenuwentakken operatief verwijderen. Vaak de blindedarm en de galblaas onnodig verwijderen om de oorzaak verder te zoeken.

  5. Wetenschappers weten niet dat behalve longen voor de ademhaling, maar ook de huid. Huid lijkt als de isolatie en ventilatie van je huis. Dit speelt een belangrijke rol voor je gezondheid.

   Om de oorzaak griep of verkoudheid te leren kennen moet je allerlei huid “ademhaling” goed bestuderen.

   De aangeboren nier-energie. Wie bestuurt dit energie probleemloos naar alle organen?
   De galblaas-energie.

   Wiegendood of hartstilstand bij volwassen die direct na het dood met verschijnselen huid geelzucht, hand en voeten ijskoud.
   Hier is geen sprake van hartstilstand of hartaanval.

   Hier is een medische sprake: door falen van Galblaas-energie die geen ondersteuning voor nier-energie dat leidt tot een nierfalen daarna pas een hartstilstand.

   Galblaasmeridaan, anatomie volgens de klassieke chinese acupunctuur. De meridiaan zit aan beide zijden van het lichaam.

   Een directe verbinding met de maag.

  6. De omtrek van de navel bevat 5 “nutricia” vooral heel belangrijk voor vrouwen.

   De kleuren van deze “nutricia” zijn wit, geel, rood, zwart en groen.

   Rood is van de orgaan Hart.
   Geel is van Milt
   Wit is van Longen
   Groen is van Lever
   Zwart is van Nier

   Een meisje bereikt de puberteit, de vagina scheidt een vloeistof, zoals een vloeistof of witte of transparante, geurloze, lichtjes kleverige textuur, meestal niet veel volume, maar in de periode voor en na, tijdens en na de periode van de zwangerschap, het onderdeel zal worden licht gestegen. Deze vloeistof genaamd “vaginale” of “vaginale afscheiding.”
    
   Abnormale vaginale afscheiding
    
   Normale vaginale afscheiding, is geen ziekte, maar als de vaginale afscheiding aanzienlijk toegenomen, kleur, textuur, geur of ongebruikelijke veranderingen.
   Het is geen ontsteking. Antibiotica kan het ziekte erger maken tot baarmoeder of baarmoederhalskanker.

   Leer de kleur en oorzaak te kennen dan kan je allerlei chronische ziekte tot baarmoederkanker te voorkomen alsnog genezen.
    

  7. Als je de huisarts of gynaecoloog vragen wat is de oorzaak van abnormale vaginale afscheiding?
   Dan krijg je de antwoord: wordt vaak veroorzaakt door bacteriën of schimmels.
   https://www.thuisarts.nl/vaginale-afscheiding/ik-heb-last-van-vaginale-afscheiding

   http://www.medischforum.nl/onderwerp/892/0/
   Vaginale infectie????

   http://www.medischforum.nl/onderwerp/2329
   Overmatige afscheiding, maar geen oorzaak te vinden

   Al jaren kamp ik met overmatige afscheiding. Deze is zelfs vaak gelig/groenig van kleur.

   Als je de huisarts of gynaecoloog vraagt waar komt het kleur geel en groen vandaan en waarom?
   Denk niet dat je 1 goede antwoord krijgt.

   — hallo lucaatje
   Ik heb zelf ook last van overmatige afscheiding. Bij mij is het altijd doorzichtig of wittig van kleur.
   — hai mensen ik heb ook hele rare afscheidin..
   wit geel achtig ook sorry hihi
   — Had hier al een tijdje niet meer gekeken en zie nu allerlei reacties! Ben dus niet de enige met dit probleem…. Embarassed Vaginale douche, antibiotica etc., ik heb het allemaal geprobeerd, maar niets helpt. De hoeveelheid en de buikpijn die ik er soms bij heb, wisselt.
   — Ik heb heel veel last van normale afscheiding ( cremeachtig wit/geel geen vieze geur en geen jeuk) al voordat ik ongesteld moest worden.

   — Ik heb namelijk dikkere witte afscheiding, houdt een beetje het midden tussen eeeh bodymilk en een niet al te dikke gezichtscreme. De eerste week na mijn menstruatie is dat heel weinig en vloeibaarder, daarna neemt het langzaam toe, maar zelfs op zijn sterkst, is het bij mij niet meer dan een half theelepeltje per dag.

   Wie weet wat de oorzaak van AIS/adenocarcinoma en Lupus?
   Via de verkoudheid/griep en menstruatie vind je makkelijk de oorzaak en de juiste behandeling hiervan.

  8. De omtrek van de navel bevat 5 “Nutricia” vooral heel belangrijk voor vrouwen.

   Deze 5 “Nutricia” heb je nodig om je lichaam “in Leven” te behouden. Wanneer je 1 of meer deze “Nutricia” lozen/verloren/uitstromen. Dan verlies je tijdelijk de “energie-krachten”.

   Voor mannen is deze verschijnsel heel zichtbaar. Je ziet vaak de verschijnsel “uitgeput” bij zaadlozing of natte droom. Voor mannen en vrouwen zijn de tijdstip’s nacht tussen 11 uur en 1 uur ongeschikt voor de gemeenschap. Heel slecht voor de gezondheid.
   http://www.hvandervet.nl/pag110.html
   De zontijd is 23.00 -1.00 uur.
   De zwakste tijd van het lichaam.

   De energie hoogte punt is tussen 11.00 uur en 1 uur in de middag.
   http://www.hvandervet.nl/pag104.html
   zontijd 11.00-13.00 uur.

   Mens gaat pas dood als de 3 hoofd energie-velden op is. Je gaat wel dood maar de organen zijn nog leven zolang er energie inzit. De 3 hoofd energie-velden zijn Nier-Qi, Maag-Qi en Long-Qi. De sub energie-orgaan zijn Milt, Lever, en Galblaas.

   Kreeft heeft een sterke energievelden dan de mens.

  9. Wie weet wat de oorzaak van AIS/adenocarcinoma en Lupus?
   Via de verkoudheid/griep en menstruatie vind je makkelijk de oorzaak en de juiste behandeling hiervan.

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/een-griepprik-daar-zit-wat-in-daar-zit-dit-in/comment-page-7/#comments
   — Vorig jaar de dag na de griepprik zat ik ineens helemaal vol eczeem , met jeukende plekken die steeds groter zijn geworden .
   Veel smeersels ervoor gekregen , maar nu wordt ik belicht omdat ik toch een auto-immuunziekte Lupus heb .
   — wat is hier van waar??
   ik heb zelf lupus. vorige week nog mijn griepprik. sinds het 2000 jaar al. moet je dit serieus nemen??
   ik ben nu erg verkouden.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lupus_erythematodes
   Lupus erythematodes is een auto-immuunbindweefselziekte die zich uit in onder andere huidaandoeningen.

   http://www.lupusnederland.nl/wat-is-lupus/oorzaak.html
   Behandeling
   De behandeling van lupus is niet gericht op het genezen van de ziekte, maar op het verminderen van de verschijnselen.
   Oorzaak
   De oorzaak van lupus is onbekend.
   Frequentie
   Ongeveer 1 op de 4.000 mensen in Nederland lijdt aan lupus. De ziekte lupus komt negen maal vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Hoewel de ziekte in elke leeftijdsgroep kan voor komen, begint lupus zelden boven de 45 jaar. Het is zeldzaam dat lupus bij vrouwen voor de vruchtbare periode begint. Dat de ziekte tot uiting komt na de menopauze is nog zeldzamer. Lupus komt bijna niet voor bij kinderen jonger dan vijf jaar. Het is bekend dat lupus bij alle soorten culturen en religies voorkomt.

   Vul maar “menstruatie” in tussen “Het is zeldzaam dat lupus bij vrouwen voor de vruchtbare periode begint. Dat de ziekte tot uiting komt na de menopauze is nog zeldzamer
   ” dan is de oorzaak veel duidelijker. De verstoring van de menstruatie bloed en koorts.

   Lupus erythematodes is GEEN auto-immuunbindweefselziekte die zich uit in onder andere huidaandoeningen.

   Menstruatie is normaal, niets bijzonder.
   Verkoudheid/griep is normaal, niets bijzonder.
   Maar de combinaties met een slechte timing en medicaties leidt tot fatale afloop.

   Voorbeeld van Jennifer geeft een duidelijke beeld hoe een normale verschijnsel tot een ernstige ziekte verandert die je levenslang door medische onkunde lijdt.

   De drukke voorbereiding van concert maakte haar lichaam totaal uitgeput. Weerstand omlaag dat verkoudheid/griep kreeg. Helaas was ook het moment van de menstruatie. Rust is de beste medicatie om dit probleem op te lossen.
   Helaas kon zij niet met de concert. Zij nam geen rust en probeerde met koorts verlagende medicijn om de ziekte onderdrukken. Het lichaam was uitgeput dat geen energie om de menstruatie-bloed naar beneden te lozen. Integendeel naar alle kanten op, spierweefsel, weke-delen, vooral naar boven.

   http://www.bijgespijkerd.nl/social-media/it-never-hurts-to-help
   Jennifer had Lupus na 1 week ziek “griep en koorts”en de concert ging niet door.

   Een van de methode om Lupus te herstellen is de GRIEP.
   Een resetten methode.
   Helaas hebben de wetenschappers geen verstand van griep alsnog de juiste behandeling.
   Daarom stond in alle medische sites dat Lupus is niet te genezen en de oorzaak is onbekend.

   Fibromyalgie hoort ook in deze groep.

  10. De proces van Griep is ongeveer hetzelfde als Mazelen.
   Begin van het hoofd en eindigt bij de tenen.

   De overtollige menstruatie bloed gaat niet naar de tenen, maar naar de baarmoeder via de vagina lozen met de opeenvolgende menstruatie. Daarom is de medicatie belangrijk dat de volgende menstruatie goed laten opgang komen.

   Een andere methode die Iris gebruikt, kan een verbetering tot een genezing komen als hieronder.
   http://www.cosmopolitan.nl/health-en-body/a151433/iris-21-ik-werd-niet-ongesteld-en-zat-onder-de-acne-ik-bleek-pcos-te-hebben/

   PCOS (voluit Polycysteus-ovariumsyndroom).
   Dit heeft ook met verkoudheid/griep en/of waterpokken mee te maken.
   ACNE is een andere vorm van Waterpokken.

   Heeft u last van tussentijdse bloeding, bloedverlies na menstruatie of bloedverlies na seks?
   Dan moet je heel goed oppassen. Want met een medische onkunde maak je kans op borstkanker, eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker of lupus.

  11. Dezelfde oorzaak van Jennifer, geen Lupus, maar binnen 2 weken verandert in borstkanker.
   De moeder van Kaj.
   http://www.kansvoorkaj.com/blog/de-grote-boze-borstkanker

   De ziekte van Kaj maakte haar totaal uitgeput dat verkoudheid/griep kreeg. Helaas kon zij geen RUST nemen. De donatie actie, planning en reis naar VS had een grote volg tijdens de menstruatie.

   De route van verkoudheid/griep veroorzaakt niet alleen borstkanker, eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker, endometriose, adenocarcinoom of lupus. Maar talloze ziektes en kanker.
   http://www.hvandervet.nl/pag106.html

   De voornaamste ziekte is de gewone blaasontsteking of de onverklaarbare blaasontsteking. Want de route begint vanaf de neus en de huid die langs de hoofd naar beneden. Via de zenuwen- en bloedbaan van de blaas naar alle organen.

   De oorzaak van Blaaskanker en Slokdarmkanker vind je ook in deze router.
   Heeft u kort geleden de diagnose blaaskanker of slokdarmkanker?
   Wilt u niet een keer kankerpatiënt dan hele leven kankerpatiënt dag en nacht in angst?

   Er zijn meerdere goede behandelingen dan de klassieke behandelingen die geen genezing biedt alleen de symptomen bestrijding.

   http://www.ed.nl/regio/eindhoven/nachtburgemeester-eindhoven-derrel-niemeijer-38-overleden-1.6528939
   EINDHOVEN – Derrel Niemeijer, de eerste nachtburgemeester van Eindhoven, is op 38-jarige leeftijd overleden. Niemeijer overleed in het ziekenhuis aan de gevolgen van uitgezaaide slokdarmkanker.

   http://www.rtvoost.nl/tv/uitzending.aspx?uid=403423
   de 61-jarige Matthy, directeur van een internationaal veetransportbedrijf in de Achterhoek. Begin dit jaar krijgt Matthy te horen dat hij slokdarmkanker heeft. Na een traject van chemo en bestraling staat hij nu voor het grote moment, de operatie aan zijn slokdarm. Chirurg Kouwenhoven zal Matthy opereren met behulp van de innovatieve operatierobot.

   Als je weet wat de oorzaak van slokdarmkanker is dan is de klassieke behandelingen overbodig.
   Wat is de beste behandeling die binnen 2 maanden tot een genezing kan verrichten?

   Kijk naar de tijdstip van de filmpje op 10.00 minuten.
   De witte vlekken waar de tumor was aangetast.

   Waarom is de kleur wit?

  12. De witte vlekken waar de tumor was aangetast.
   Waarom is de kleur wit?

   Een les voor de kankeronderzoekteam, vooral voor blaaskanker en slokdarmkanker.

   De kleur wit komt van de verkoudheid/griep.
   De kleur wit komt van de koorts-proces van de longen.

   De medische term luidt: ja kan gewoon eten van de verkoudheid/griep, maar je kan niet eten als de verkoudheid/griep verkeerd behandeld dat het in de organen “kou” bevat.

   Vanaf het moment `brok in de keel dat de eten niet kan doorslikken. Het is nog geen sprake van Slokdarmkanker en/of uitzaaiing in de lymfeklieren. Op dit moment kan je met eenvoudige methode zowel reguliere als alternatieve geneeskunde binnen 4 weken genezen.

   Als de artsen hebben geen verstand van met allerlei verkeerde zware behandeling dan heb je kans de “ontsteking” wordt opgezwollen dat een gezwel wordt daarna uitgezaaid naar de lymfeklieren. Een slokdarmkanker ontstaan.

   Je hebt verschillende ontstekingen. Maar dit “ontsteking “brok in de keel is een andere soort ontsteking die niet met pijnstillers of antibiotica behandelen, hoe meer je geeft hoe erger het wordt.

   Reguliere behandeling moet je absoluut niet met antibiotica, maagzuurremmers of zware ontstekingsremmers. Een methode die een wonder kan verrichten is de Amitriptyline, onder andere verkrijgbaar onder de merknamen Tryptizol, Sarotex en Redomex, is een tricyclisch antidepressivum. Het is een witte kristalachtige stof, meestal verkrijgbaar in tabletvorm. Amitriptyline wordt voornamelijk voorgeschreven bij klinische depressies. Daarnaast kan het – in lage doseringen – worden voorgeschreven bij slapeloosheid, migraine en chronische pijn.

   Amitriptyline niet 100 mg per dag, maar 12,5 mg per dag half tabletvorm. Samen met de goede alternatieve methode zal dit probleem in korte tijd kan oplossen. De chemokuur, bestraling en operatie zijn overbodig

   In de filmpje vind je de witte vlek in de bovenkant van de maag(tussen de maag en de slokdarm). Het was al in de 2e fase.

   De 1e fase van de ontsteking vind je onderkant van de maag (tussen de maag en het lever). Deze plek is ook de 1e fase van blaaskanker.

  13. Quote: de 61-jarige Matthy, directeur van een internationaal veetransportbedrijf in de Achterhoek. Begin dit jaar krijgt Matthy te horen dat hij slokdarmkanker heeft.

   Degene dit eindjaar griepprik gaat ophalen dan zal hij deze bovenstaande verhaal goed lezen.

   Een nieuwe veetransportbedrijf kost veel energie.
   Begin dit jaar, wel zeggen iets aan de hand de weken/maanden daarvoor.

   Wanneer je een diagnose slokdarmkanker hoort, 80% zit de 1e fase in de plek net onder de maag vóór de klassieke behandelingen lijkt als de vader van Dora die in april 2015 had diagnose.

   ze zijn bij mijn vader per ongeluk uitgekomen bij een gezwel. gister te horen gekregen dat hij slokdarmkanker heeft.
   verder zijn er geen gekke dingen gevonden als een verdikte lymfeklier ter hoogte van de zelfde plaats als waar de slokdarmkanker zit.
   het gezwel zit helemaal onderin bij de maag. de verdikte lymfe zit tussen de slokdarm en de luchtpijp (zelfde hoogte). De slokdarmkanker kan weg gehaald worden, de internist gaat morgen in “het team” bespreken of de lymfe er ook uit kan. Als dit niet kan dan weet ik het ook niet, wil ik ook niet over nadenken.

   Iemand ervaring? Ik dacht dat alle Lymfeklieren eruit gehaald konden worden. is een verdikte lymfe een uitzaaiing? (sprak alleen over verdikte lymfe, uitzaaiingen waren er niet).
   Ik ben onzeker en mijn vader kan het maar moeilijk aan. Hij is pas 65 jaar!
   wat zijn zijn kansen? kan de klier daar weg gehaald worden?

   Groetjes Zijn onzekere dochter

   1 jaar na de klassieke behandelingen in mei 2016.
   mijn vader heeeft een hele ervaring gehad met de opartie. alles liep mis en alles ging fout.
   heeft een naadlekkage gehad en heeft 10 weken in zkh gelegen. nadat hij thuis kwam heeft het nog tot februari geduurd voordat de lekkage helemaal dicht was. Mijn vader is trouwen geopereerd in het catharina ziekenhuis in eindhoven en daar nu ook nog onder behandeling.

   in december waren alle scans nog goed..maar gister de uitslag gehad van de ct scan dat hij uitzaaiingen heeft naar de lever…
   levensverwachting van 6 maanden in het ergste geval…..anders een jaar!? ik schrok daar best wel van zo kort .

   HIj heeft nergens last van en gaat goed door het leven. heeft bijna niets geleden van de operatie en kan alles eten.
   we zijn helemaal perplex…afscheid nemen staat nog zover weg omdat hij nog zo goed kan en uit ziet!

   iemand ervaring met uitzaaiingen in de lever? hoelang leven mensen ermee? ik begreep dat alleen chemo bij de mogelijkheden zit? de uitzaaiing zit bovenin de lever. vandaag zouden ze biopt nemen maar hier kunnen ze niet aan (zit boven middenrif)…nu krijgt hij mri scan op korter termijn. maar wat willen ze daar nu meer uithalen dan een gewone ct scan?

   De 1e fase zit het gezwel onderin de maag.
   Na de klassiek behandeling uitzaaiingen bovenin de lever.
   De plekken tussen de maag en het lever.
   Toeval??

   De innovatieve operatierobot. Lymfeklieren verwijdering. Slokdarmverwijdering. Stukje dikkedarm verplaatsen, Plaatsing van een Stent. Chemokuur. Bestraling. Operatie.

   De patiënten hebben geen keuze. Want het is maar 1 keuze.

  14. Quote: Iemand ervaring? Ik dacht dat alle Lymfeklieren eruit gehaald konden worden. is een verdikte lymfe een uitzaaiing? (sprak alleen over verdikte lymfe, uitzaaiingen waren er niet).

   Tot heden zijn zowel de oncologen en patiënten geen verstand van de functie van lymfeklieren.
   De verdikte lymfe is geen uitzaaiingen. De lymfeklieren zijn aan het werken. Dit vangt de “ontsteking”op en het verwerkt. Wanneer de “ontsteking” niet toeneemt en met goede medicatie zal het spontaan genezen.

   Verwijdering van lymfeklieren is geen geneeskunde, maar een vak voor de slager/chirurg.

   Je ziet bij de diagnose maar 2 kleine problemen.
   1) verdikte lymfe
   2) het gezwel zit helemaal onderin bij de maag

   Na de klassieke behandeling zijn veel gezonde organen onnodig weggehaald.
   1) slokdarm
   2) lymfeklieren
   3) dikkedarm
   4) maag

   Wat is de kwaliteit van leven zonder slokdarm, lymfeklieren, stukje dikkedarm, stukje maag en alle na effect van de chemokuur, bestraling en operatie?

   Dit 2 kleine problemen kan je heel makkelijk op te lossen.
   1) verdikte lymfe
   2) het gezwel zit helemaal onderin bij de maag

   De verdikte lymfe moet je absoluut afblijven.
   Het gezwel onderin bij de maag of bovenaan bij de maag moet je ook absoluut afblijven.

   2 organen in je lichaam is in staat om dit problemen makkelijk op te lossen met de juiste medicatie.

  15. In Nederland heb je 2 grote stichtingen die al jaren bestaan en zal heel lang bestaan met miljoenen jaaromzet(donatie)

   Hartstichting is 1 ervan.

   Dezelfde oorzaak van Jennifer, geen Lupus, maar binnen 1 dag in hartstilstand.

   De popster van aller tijden.

   Popster Michael Jackson is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij stierf op 50-jarige leeftijd, nadat hij in zijn woning een hartstilstand had gekregen.
   http://www.startpagina.nl/v/overig/vraag/66116/michael-jackson-omgekomen.

   Een motor die het lichaam opdraaien met medische onkunde verandert in hartstilstand.

   Leer de verkoudheid/griep te kennen. Dan kan je met behulp van de hartfunctie veel ziektes en kanker genezen.

 34. Ik heb ooit 3 jaar achtereenvolgens de griepprik ontvangen en ben drie jaar heel ziek geweest.daarna heb ik besloten om dit niet meer te doen en ben ook niet meer ziek geweest. ik ben ernstig longpatiënt en nu doe ik mee met een experiment waardoor ik toch weer geconfronteerd werd met de vraag griepprik je of nee??waarop ik heel duidelijk Nee heb gezegd tegen de arts. ik vertrouw liever op mijn eigen herstellend vermogen dan op die ;anti griepprik”

 35. Sedert oktober 2011 weiger ik de griepprik te nemen. Resultaat: geen verkoudheid of griep meer gehad.
  Ervoor was ik elk jaar wel een keer ziek, had regelmatig ontstekingen van de keel en bijholten. Ik ben heel blij dat ik geen griepprik meer krijg.

 36. Mijn vader wordt ieder jaar erg ziek van de griepprik en gek genoeg is hij dat het volgende griepseizoen weer vergeten en dan neemt hij ‘m toch weer. Ik moet hem er nu aan herinneren om het niet te doen.
  Wel vind ik dat je de discussie zuiver moet houden als het gaat om de ingrediénten en NIET EEN LIJSTJE MOET VERMELDEN VAN INGREDIENTEN UIT DE VACCINATIES IN DE VS!! DE TEKST VAN DIT ARTIKEL WORDT OOK NOG EENS ONGELOOFLIJK VAAK GECITEERD (al dan niet met bronvermelding). Zo draag je ook bij aan het verspreiden van onjuiste info en ik dacht dat WTK juist eerlijk wilde zijn? Hier volgen de NEDERLANDSE bijsluiters (het ingrediëntengedeelte) van het huidige rijksvaccinatieprogramma. Iedereen kan daar zelf lezen welke vervelende bijwerkingen er zijn.

  VAXIGRIP

  De werkzame stoffen in dit middel zijn: griepvirus (geïnactiveerd, gesplitst) van de volgende stammen*:
  A/California/7/2009 (H1N1)pdm09 – achtige stam (A/California/7/2009, NYMC X-179A)
  ………………………………………………………………………………………………………………
  …. 15 microgram HA** A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2) achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, NYMC X-263B)
  ………………………………………………………………………………………………………………
  …. 15 microgram HA** B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type) …………………… 15 microgram HA**
  Per dosis van 0,5 ml
  * gekweekt in bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** hemagglutinine
  Dit vaccin voldoet aan de aanbevelingen van de WHO (wereldgezondheidsorganisatie) (noordelijk halfrond) en het EU-besluit voor het seizoen 2016/2017. De andere stoffen in dit middel zijn: een bufferoplossing met natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, kaliumchloride, water voor injecties.

  INFLUVAC

  De werkzame stoffen in dit middel zijn:
  Griepvirus oppervlakte-antigeen (haemagglutinine en neuraminidase) van de volgende soorten griepvirus*:
  – A/California/7/2009 (H1N1)pdm09-achtige stam
  (A/California/7/2009, NYMC X-181)
  15 microgram HA**
  – A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2)-achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, X-263B)
  15 microgram HA**
  – B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type)
  15 microgram HA** per dosis van 0,5 ml.
  * gekweekt op bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** haemagglutinine
  De andere bestanddelen zijn: kaliumchloride, kaliumdiwaterstoffosfaat, dinatriumfosfaat dihydraat, natriumchloride, calciumchloride dihydraat, magnesiumchloride hexahydraat en water voor injecties. En gewoon te vinden bij het RIVM: http://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/Vaccins/Bijsluiters_vaccins/Bijsluiters_griepvaccins

  1. Jaja, wij willen eerlijk zijn. En zullen eerlijk zeggen dat wij doen wat we kunnen, niet uitputtend volledig kunnen zijn (helaas ernstig tijd- én geldgebrek) en dat wij als ENIGE doelstelling hebben om mensen te informeren en wakker te maken voor zaken die spelen. Niets uitputtends aan info te vinden; ga zelf op zoek en geloof niemand, maar twijfel ook aan jezelf..!

  2. Californië, Hongkong, Brisbane…nou niets Nederlands te bekennen, het eitje misschien Wilhelmina? 🙂 😉

 37. mijn man heeft open verbinding naar ze hersenen toe.toen er varkensgriep vaccinatie bij kwam kreeg hij hersenvliesontsteking.2 keer vaccinatie 2 keer hersenvliesontsteking naar paar maanden.dan een jaar geen vaccinatie en ook geen hersenvliesontsteking.dan veer vaccinatie en ontsteking.in 2015 heeft hij geen vaccinatie genomen en was weer gezond.nu zit er weer een brief in brievenbus -kom maar.ik mag ook.gratis.sorry,ik ga liever dood van de griep.

 38. ik ben zoals mijn huisarts het zegt een risiscopatient. wat dat dan ook moge zijn. ik hb vorige jaar mijn eerst griepprik gehad en heb drie weken in mijn bed geleg, ik was strontziek en heb gezegd dit nooit meer. risico of niet. dusik krijg er geen meer, netjes opgelost. (p mijn hui arts geeft zichzelf elk jaar nee grieprprik, zij gelooft er in)

 39. Indigo , het volgende staat mij al jaren in de maag. Het is verschrikkelijk en onmenselijk wat er allemaal gebeurt om ons heen. Wat ik bemerkt is dat er alleen onwaarheden worden verteld over griep injecties e.d.
  Als je vraagt is het veilig en vraagt je om uitleg krijg je een warrig verhaal of wordt je afgeschoven.
  Zelf helaas een aantal malen jaarlijks geinjecteerd. Met goed vertrouwen. Ben er mee gestopt sinds vorig jaar. Mijn gezichts veld werd steeds minder en vlekken op het oog-vlies. Hopelijk wordt dat minder nu ik er geen meer laat injecteren.
  Als je te boek staat als chronisch zieken . Wordt je met allerlei adviezen geconfronteerd.
  Ik zal niet afdwalen , maar vul het zelf maar in het klopt niet
  Dat weet ik heel zeker ik zie dat aan de gezichten bij de huisarts en personeel.
  Vorig jaar en wat er nu recent aan de hand is , momenteel voel je dat virus of iets anders in de lucht en zie je het verschijnsel bij andere mensen. Je wordt of blijft verkouden . Hoesten en slijm opgeven. Dat komt diep uit de longen naar boven. Vooral als het kouider wordt. Volgens mij heeft het niets met kouder worden te maken.
  Maar wat er in de lucht hangt. Of in de lucht wordt uitgestoten . Chemie industrieen.
  Bij een hoop mensen is er een aandoening aan het rechteroog zeker hier en steken en hoofdpijn in de regio Alblasserwaard Sliedrecht / Papendrecht dit moet even gezegd worden.
  Koude rillingen en koud zweet breekt ineens uit zonder reden.Zijn dit de bijwerkingen van deze griep injecties of is het een mix van lucht vervuiling en de injectie tesamen.
  Voel mij hier in Papendrecht niet goed. De huis arts is geen optie meer. Die probeert je vol te stoppen met medicatie. Zonder enige vorm van onderbouwing. Een lucht ledig advies waar niemand iets aan heeft binnen de deuren van de huisartsen praktijken. Ik weet wel waar het aan legt. Je immuun systeem wordt steeds zwaker hierdoor als je deze griep injectie jaarlijks bij de huisarts laat injecteren dat is mijn ervaring. Het personeel lijkt onwetend te zijn en/of geeft toch het advies om het te laten toedienen. Mijn bloedruk is wat omhoog gegaan terwijl ik regelmatig sport en niet rookt. Alcohol zeer weinig tot niets. Verder een gezond voedings patroon zover je van gezond voedsel nog kan praten en dan heb je hier ook nog Dupont in Dordrecht. Ik praat geen onzin hier.

  1. Een paar schrijf fouten dat komt dat het mij heel hoog zit deze onmenselijke situaties in Nederland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.