Advertentie

Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!


 

De uiterst geheime TR-3B, niet bedoeld om ’tussen de sterren te vliegen’, maar tot hoogtes van ‘slechts’ 46 km..

Wat je hieronder gaat lezen is min of meer een bizar verhaal; het is de vertaling van een Engelse blogwoordenwisseling tussen 1 officier van de Amerikaanse Marine, naar verluidt… en tussen mensen die zijn aangesloten op het blog. Interessante vragen waarop deze officier met verbijsterende antwoorden komt..!

Wat we te lezen krijgen tart elke beschrijving met de ‘waarheid’ zoals wij die kennen. De zaken die deze klokkenluider openbaart, doet onze visie op onze waarheid, volledig versplinteren. Hier komt een ‘waarheid’ naar voren, die we in de verste verte nog niet hadden kunnen vermoeden..! Wat hier staat RESONEERT.. Het is voor ons één van de meest fundamentele stukjes informatie, die we op het gebied van geheime informatie, ooit onder ogen kregen..! Als het waar is tenminste..!

De ‘waarheid’ zoals deze officier deze deelt met zijn collega-bloggers is in één woord verbijsterend. Maar waar deze ‘Amerikaanse officier’ ook een doetje kan zijn, die een Amerikaanse officier ná doet, daar valt naar ons gevoel het ‘voordeel van de twijfel’ tóch naar het beeld van een werkelijke ‘Amerikaanse officier’. Waarom?

“Saturnus, adembenemend van dichtbij”, aldus de bloggende astropiloot…

Toen ikzelf (GJ) deze blogtekst had gelezen, restte mij niets anders dan een diep gevoel van ‘WAUW!!!’.. Waarom dat zo is, kan ik je alleen in ‘vlagen’ delen. De oprechtheid van dit verhaal ‘straalt’ namelijk dóór de tekst heen; hier is iemand aan het woord die ‘verstand van zaken’ heeft. Het is daarbij vooral de ’tone of voice’ (manier van spreken) zoals dat zo mooi in het Engels heet, die indruk maakt! Volledig oprecht in perceptie; de woordkeus, de bepaalde mate van ‘vanzelfsprekendheid’ van het delen van zijn (?) info is indrukwekkend! Zo simpel is het wellicht..

Wat is waar, wat is niet-waar?
Als we hier nu op WantToKnow al bijna 3 jaar bezig zijn om iedereen die het wil, ELKE DAG te informeren over fundamentele zaken die in de doofpot zijn geëindigd of dreigen te eindigen, dan kun je je voorstellen dat de vraag wat ‘waar’ en wat ‘niet-waar’ is, ons ELKE DAG bezig houdt. Het enige wat ik daarover hier met je kan delen is hetgeen je ZELF bij elk intro van een artikel zou moeten bedenken: ‘BEPAAL ZÉLF JE WAARHEID!’.. Het enige wat wij kunnen doen, is je stof tot nadenken aanbieden, op basis waarvan JIJ dan weer kunt beslissen of iets VOOR JOU wáár is of niet wáár..!

Ben Rich, voormalig-CEO van ‘Skunkworks Lockheed Martin’: “We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen; deze technologieën zijn echter opgesloten in de zg. ‘Black Projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen.

ALLES WAT JE JE MAAR KÚNT VOORSTELLEN, KÚNNEN WE AL MAKEN EN DAARVAN WETEN WE HOE WE HET MOETEN DOEN.”

In het kader van het onderstaande stuk blog-tekst is dit niet anders. Het komt van de site ‘HUMANS ARE FREE‘, die ons hier attent op maakte. De man achter deze site, is naar ons idee een zielsverwant, want de oprechtheid waarmee deze Alexander zijn boodschappen deelt met zijn website-bezoekers, is bijzonder vertrouwd voor ons van WantToKnow.nl/.be.

Het bijzondere is, dat ZOWEL deze Alexander, als ikzelf (GJ), als Fred Burks, aan wie ik dit verhaal toezond, VOLLEDIG sprakeloos zijn bij het lezen van de tekst, die jij hieronder, in het Nederlands vertaald, tot je kunt nemen. Wij hebben, andersom gezegd, dus alle 3 hetzelfde eenzelfde gevoel van oprechtheid bij deze blogtekst. Het zij gezegd. Dit is het commentaar van Alexander op deze blogger:
“Het is moeilijk te zeggen of wat deze man zegt écht is of niet, maar persoonlijk geloof ik niet dat hij een echte ‘ruimtepiloot’ is, maar hij heeft zéker wat interessants te melden..!! Als ik een gok mag doen, geloof ik dat hij wel degelijk toegang heeft tot ‘inside-information’ en dat zijn piloot-zijn dus een dekmantel is. Daarom ga ik er ook niet aan lopen twijfelen of het verwerpen. Maar ik ben gewoon erg geïnteresseerd wat hij te zeggen heeft, omdat veel van wat hij zegt, helemaal ráák is! Het lijkt er ook op alsof het NASA-programma een dekmantel is voor iets groters.

Het is voor mij ook heel plausibel dat de échte ruimteprogramma’s worden geleid door de VS-marine en de VS-luchtmacht.  We zijn tenslotte gewoon écht een gemilitariseerde soort. Ook de  ‘Anti-zwaartekracht’ heeft daarbij top-prioriteit, voor ongeachte welk leger, omdat de mogelijkheden voor voertuigen met deze mogelijkheden eindeloos zijn. Grappig is ook dat het onderzoek en besturderen van Elenin onder de supervisie valt van de US-marine..! Deze link is van hen; kijk maar naar de URL!   (navy.military)

En wat betreft deze ‘komeet Elenin’, dit is zéker geen normale komeet, als het überhaupt al een komeet is..! NASA besteedde er veel te veel aandacht aan, vergeleken met andere kometen die in het verleden voorbij zijn gekomen in de geschiedenis van NASA. Hopelijk heeft het iets te maken met -zoals ‘OP’ suggereert, onze werkelijke historie.”

Wat is hier aan de hand?
Voor ons bij WantToKnow is het verhaal  zó enorm passend in het ’totaalplaatje’.. Alles wat we hier aan artikelen hebben geplaatst over de verborgen agenda van de VS, de verborgen kennis van ‘reizen tussen de sterren’, de enorme inspanningen van de ‘krachten achter de schermen’ om alles geheim te houden, de FEITELIJKE stand van zaken van de (wetenschappelijke) technieken, ALLES is passend in dit plaatje. Wauw! Inderdaad.

De conclusie van dit hele verhaal kan dan ook alleen maar zijn, voor ons dus in ieder geval!!, dat wij als mensheid, zo’n verschrikkelijke fake-wereld wordt voorgehouden en dat tegelijkertijd bepaalde ‘krachten achter de schermen’, door het verduisteren van TRILJOENEN aan ‘geld’, in staat zijn geweest om een ‘wereld-achter-de-schermen’ op te bouwen, die van jou en mij een ‘watje’ maken, voor wat betreft het volledige DECOR van onze maatschappij. Maar nogmaals, JIJ bepaalt wat voor jou in dit kader “WAARHEID’ is en hoe jouw wereld eruit ziet..!!

We zijn toe aan het hoofdartikel-van-deze-week. Waar dat over gaat, weet je inmiddels. Aan JOU om je keuze voor ‘waar’, ‘onwaar’, of… te maken..! Plezier met het genieten van de beelden van ‘mogelijkheden’ die je ongetwijfeld in groten getale tegemoet zullen komen.

x

* * *

Het feitelijke verhaal

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers september 2011

x

Het volgende ‘draadje’ werd gemaakt op de site van ‘Godlike Productions’, namelijk op het forum, een paar maanden geleden. Aan de ene kant was er een ongeregistreerde user, die de nick-naam van ‘CaptainS’ had aangenomen. Hij claimde in zijn verhaal een officier te zijn van de US-Navy. Een piloot die werkzaam is in het ‘Real’-ruimteprogramma.  Dit programma wordt geleid door de Amerikaanse luchtmacht, de marine, maar NIET door NASA.. Hij spreekt hier al, let wel ruim 2 maanden geleden!, over de ‘zogenaamde komeet Elenin’, maar ook over anti-zwaartekracht-aandrijvingssystemen, verre, bewoonde planeten en ander materiaal dat uitermate interessant is. Ga even achterover zitten en relax en geniet.. Dát vooral..!

* * *

In het GROEN: ‘CaptainS’ (de ‘OP’ in dit draadje) en in het ZWART: verschillende mensen die vragen stellen;

CaptainS: Door de hele hype op het  internet, heeft de marine besloten om een ‘recon’ missie naar ‘Elenin’ te sturen. Laat ik hierbij zeggen dat het alle ophef niet waard is. Maar er zouden weleens een paar verrassingen boven water kunnen komen, waar niemand rekening mee heeft gehouden..   Ik zal hier zo’n 20 minuten zijn om diverse antwoorden te beantwoorden, dan ben ik verdwenen. Ik wil vriendelijk zijn, omdat ik weet dat er een boel ‘gezoem’ omheen plaatsvindt.  

Hoe lang duurt het voordat je dáár aankomt?
Vanaf het moment dat de bemanning in het ‘voertuig’ stapt, de voorbereidingen, de vrijgave van vertrek, alles bij elkaar zo’n 60 minuten. De feitelijke reistijd duurt 20 minuten. Ga eens gedetailleerd in op een paar van deze ‘verrassingen’ omtrent ‘Elenin’..  Er is geen verwoesting te verwachten van ‘Elenin’; het is geen komeet, totaal niet aan de orde.  


Wat voor soort voertuig gebruiken jullie? (TR-B/TR-3B)?
Nee 


Ok, maar wat is het dán wel..?
Neem eens een kijkje bij de eigenschappen van ‘E-type asteroïden’. Heel erg vergelijkbaar. Maar als je erin slaagt om de puntjes te verbinden, dan zul je snappen dat ‘E types’ een codewoord zijn voor iets veel interessanter.

Welk effect zal ‘Elenin’ hebben op onze Aarde? Welke risico’s zullen er opduiken?
Geen enkele.. Maar het zal uitermate interessant zijn om radio-operators te ‘hammen’.

X-37, NOTE, Tin Can (M.b.t. de ‘anti-zwaartekracht-voertuigen’ die worden gebruikt)?
Sorry daar kan ik verder niet op ingaan.


Is ‘Elenin’ kunstmatig? Of om het anders te zeggen: is iemand het aan het controleren? 

🙂 

Nou, als je niet zo cryptisch zou zijn, dan zou iemand je misschien wél serieus nemen. Vertel eens verder!
Onthoud goed dat ik niet mijn bevoegdheden wil verliezen vriend. Kijk naar mijn response hier direct boven. Maar ik ben al door mijn 20 minuten heen; ik moet gaan. Ik ben terug over ongeveer 45 minuten om meer vragen te beantwoorden tijdens een vervolgsessie. Prettig weekend allemaal.  

* * *
Nieuwe sessie:

* * *

Wat is je mening ‘OP’ over al die NASA-medewerkers die maar uit de school klappen over alles wat ze weten, omdat ze continue de mond wordt gesnoerd? NASA is gewoon maar ‘decor’ voor het publiek. Hun budget is maar een schijntje. Zij hebben maar weinig geld, net genoeg om af en toe eens een satelliet de ruimte in ons zonnestelsel te schieten. Het WERKELIJKE ruimteprogramma valt onder het militaire gezag, voornamelijk de Marine en de Luchtmacht.
Maar het is voor ons ook heel grappig om te kijken naar de raketten op ‘chemische’ aanstuwing. Maar voor zover NASA-medewerkers in staat zijn om uit de school te klappen, er zijn maar erg weinig mensen van NASA die feitelijk ingelicht zijn.. Ze wéten gewoon te weinig om uit de school te klappen..

 Laten we nou een veronderstellen dat ‘Elenin’ wordt ‘bestuurd’. Dienen we dan onszelf zorgen te maken over dood-en-verwoesting’? Of is ‘Elenin’ meer iets in het kader van een ‘openbaring’? Ikzelf heb geen enkele mening over ‘Elenin’, ik stel gewoon vragen..
Geen enkele reden om je ongerust te maken; ik zei het al eerder: geen enkele doemscenario te verwachten.

Er zullen wel een boel voertuigen al zijn? Zo’n 7000?
Wat bedoel je nou met een ‘boel voertuigen’? Dat is volledig geclassificeerd en ik kan daar niet zomaar gegevens over vrijgeven, temeer omdat ik ook niet precies op de hoogte ben van de exacte aantallen, buiten het gebied waar ik werkzaam ben.  

Kan het zijn de het ‘Onderwerp(en)’ in kwestie in staat zijn voertuigen te transporteren? Zo’n 7000..?
Ok, nu begrijp ik wat je precies bedoelt. Maar ik weet het niet, sorry. Ik weet alleen dat er nog 2 missies gepland staan, zodat ik aanneem dat iemand het antwoord zal weten, na de volgende missie misschien. Maar ik maak van die missies waarschijnlijk geen deel uit. 

Was het VS-ruimtecommando verantwoordelijk voor het laten instorten van de WTC-torens tijdens 9/11? Door middel van het gebruik van een of ander krachtig wapen?
Ik weer daar helemaal niets van. 


Dus.. Wat is nou precies hetgeen je hier komt vertellen? Hoe kunnen we hieruit ons voordeel trekken? Vertel ons nou gewoon wat je ons klaarblijkelijk wilt vertellen, maar waar je eigenlijk te bang voor bent om het ook te doen.
Gaan nou maar op zoek naar ‘E-klasse asteroïden’. En vergeet niet om ook de gegevens op te zoeken van de ESA ‘Rosetta missie naar ‘Steins’’. Dáár waar de hoge resolutie-camera’s toevallig haperden.. Dan zul je je antwoord vinden..
Sorry dat ik dus niet director kan zijn. Maar dit onderwerp is meer onderwerp van huidige operaties en onderwerp van gesprek. Iemand met kennis en inzicht zal in staat zijn om het binnenkort te ‘horen’.. Er zal geen ontkennen mogelijk zijn omtrent het verleden, dat niet is zoals het ons voorgespiegeld is.. Maar het is veel interessanter. Geen vernietiging en doem. Er komt gewoon iets heel leuks aan. En nu heb ik genoeg gezegd.

Als ik tot het commando van de ruimte-afdeling van de Marine zou horen, en ik zou publiekelijk iets bekend willen maken, dan zou ik gewoon een forum als dit (GLP) gebruiken.. Waarom? Omdat niemand het dan zou geloven.. (LOL – hardop lachend)
Gebruiken jullie ruimteschepen met aandrijvingskracht gebaseerd op zwaartekrachtgolven? En is het waar dat de Marine nederzettingen heeft op Mars, en dat er een samenwerking is met de Greys (ET’s gj)
Ik ben helemaal over mijn zeik dat we astronauten in gevaar brengen, door hen de ruimte in te schieten met chemische raketten, terwijl we al die tijd, binnen hetzelfde land een verborgen, veel geavanceerder, veiliger ruimteprogramma ter beschikking hebben.. Al die tijd!

Ik heb me intern beklaagd over precies dit verhaal. Allemaal gebeurt het echter onder de noemer van ‘Nationale Veiligheid’.. Wat maakt het uit?  Nu snap je waarschijnlijk ook waarom er geen vervanger komt van de Space Shuttle. Maar tijden veranderen. Wat wij allemaal doen, zou zomaar eens uit de doofpot gelicht kunnen worden, op korte termijn. We zijn namelijk bankroet…

Kun je je voorstellen wat het openstellen van sommige kennis die wij hebben voor de commerciële sector zou kunnen betekenen voor onze economie? Hierover wordt gesproken, terwijl ik dit hier typ. Het zou betekenen dat een coast-to-coast vlucht van de Westkust van de VS naar de Oostkust geen 5,5 uur zou duren, maar een kwestie van minuten zou worden..! Interessante tijden toch? Het is moeilijk om nu even op mijn tong te bijten. Maar blijf je geloof houden, binnenkort, heel binnenkort..  

E-klasse Asteroïden: Een vrij zeldzame, reflecterende asteroïde, die lichtrood van kleur is, waarschijnlijk als gevolg van organisch materiaal dat aan de oppervlakte ligt. ‘E-klasse’-asteroïden domineren de Hongaarse familie van de belangrijkste asteroïdengordel. Hoewel sommige, waaronder de twee grootste, (44) ‘Nysa’ (kijk naar de Nysa-Polana-familie) en (64) ‘Angelina’, gevonden zijn, ver buiten deze gordel.

Hun vlakke reflecterende spectrum in de 0.3 tot 1.0 micron-schaal en hoge ‘Albedos’ (normaal boven de 0.3) suggereren een verbinding met de Aubrite (ook wel bekend als ‘Enstatite achondrite’, vandaar de ‘E’ uit de astroíde-classificatie) meteorietencategorie. Hoewel de link hiernaartoe is licht problematisch, omdat Aubrites duidelijk van oorsprong ‘Igneous’ zijn, terwijl het merendeel van de ‘E-klasse asteroïden’ (waaronder ‘Nysa’) een absorptie-eigenschap vertonen op de 3 micron-schaal, die duidt op water-en/of-hydroxyl-dragende mineralen en een niet-vulkanische afkomst.

Dat komt fundamenteel neer op een hoog-reflecterend metaal..  

Vlieg je met de voertuigen relatief laag ’s nachts en kun je van richting veranderen in nano-snelheid?
Ik niet! Mijn CO (commanding officer) is een keiharde kerel.. Maar ik heb wel verhalen gehoord; waarvan sommige er grappig. Als ik deze zou vertellen zou ik snel voor het militaire gerecht staan..  

Dr. Ben Rich, oud-topman van Skunkworks, een ’top-secret’-afdeling van luchtvaartreus Lockheed Martin. ‘Skunkworks’ ontwikkelde o.a. de Stealth-techniek voor de modernste generatie militaire vliegtuigen. (klik voor lead)

‘Op’, wat kun je ons vertellen over het hele programma, behalve dat je naar ‘Elenin’ bent geweest..?
Dat het erover gaat dat ze iedereen alles snel moeten gaan vertellen, omdat het gat tussen wat we hier hebben en dat wat we toegeven, zodanig aan het vergroten is, dat het niet meer geheim te houden is. Wanneer je denkt aan een reisje van 50 lichtjaren in 2 dagen, dan is dat voor ons een peulenschil. Luister maar eens naar wat Ben Rich heeft gezegd. (HIER op WantToKnow)
(Ben Rich was de directeur van ‘Lockheed Skunk Works’. Een van zijn uitspraken: “Er zijn 2 soorten UFOs: degene die wij hebben gebouwd en degene die ‘zij’ hebben gebouwd).

Het komt allemaal aan de oppervlakte binnenkort, anders zou ik dit hier niet op dit blog zetten. We leven in één van de meest interessante tijden OOIT en de komende 5 jaar zullen de meest verbijsterende zijn, waarbij dit jaar het startpunt zal zijn. De oude garde die de baas is, en de scepter zwaait, realiseert zich dit, háát verandering, maar weet dat het onvermijdelijk is. Dank dat jullie hieraan hebben meegewerkt mannen! Ik kom later vanavond nog een keer terug.

Ik zou zeggen dat je nogal kierewiet zou moeten zijn om in een van die dingen te gaan zitten. Kunnen ze zien dat ik naar ze kijk? Zijn hun ‘ogen’ in staat om de vlieg te zien die ik op de korrel heb?
Feitelijk is het simpeler dan een vliegtuig besturen; het meeste gaat automatisch. Maar nog steeds worden elite geselecteerd voor deze business. En inderdaad kunnen ze de vlieg zien, die jij op de korrel hebt.. Én je gezichtsuitdrukking, en wie je feitelijk bent, via gezichtsherkenning.

x

Stuurt het ‘US Navy ruimtecommando’ vaak verkenningsmissies naar kometen en ‘neo’s’? Of was dit toch wel een bijzondere missie? Baart iets hen tóch zorgen rondom deze ‘Elenin’ of is dit meer iets van SOP (Standard Operating Procedure GJ)?
Als er iets buitengewoons gebeurd, dan wordt daar naar gekeken met een hele batterij van ‘voelsprieten’. En als er dan nog vragen zijn, ja, inderdaad, dan gaan ze er naartoe om poolshoogte te nemen.

Er is één ding dat ik moet duidelijk maken, iets dat je nauwelijks duidelijk wordt, wanneer je naar TV kijkt: het is werkelijk fabelachtig ‘daarbuiten’. De aarde en de planeten zijn simpelweg magnifiek en verbijsterend inspirerend. Ik heb weleens gesuggereerd om wereldleiders mee te nemen naar ‘boven’ en hen de pracht en praal van de ruimte te laten zien. Wanneer je ziet hoe schitterend het er is, vraag je je af waarvoor al die oorlogen dienen. En waarom we niet in staat zijn om onszelf te concentreren op het focussen van onze inspanningen om de mensheid verder te brengen.

Vooral Saturnus van dichtbij, werkelijk zinsbegoochelend…! En ook een aantal andere planeten in ander sterrenstelsel zouden je werkelijk omver blazen. Het is werkelijk heel jammer dat ze niet in staat zijn een IMAX-film (360 graden-projectie GJ) te maken, waarin wat van deze verbazingwekkende materie wordt getoond. Het is feitelijk heel triest dat het Universum voor iedereen verborgen wordt gehouden en de meeste mensen vastzitten op een rots en niet in staat zijn het Universum te zien in al zijn glorie en bloei. En de waanzinnige hoeveelheid sterren die je kunt zien, zonder de versluiering van de Aardatmosfeer, WAUW!!! Het is absoluut paradijselijk, ons Universum! 

‘OP’, ben jij of je college-officieren weleens naar ‘Nibiru/Planet X’ geweest? Wanneer je er iets over kunt zeggen, wil je dan vertellen of deze planeet, binnen een paar jaar, dichtbij de Aarde zal komen? 

Ik heb totaal niets gehoord van of over ‘Nibiru’.

Laat ons nou niet in de steek, zoals zovelen doen.
Nee hoor, ik ben weer terug 🙂 Ik kan hier niet eeuwig blijven hangen, maar het voelt waanzinnig goed om met nieuwsgierige mensen een stukje kennis te delen. Het is alsof er een gewicht van mijn borst wordt getild. Ik moet toegeven dat ik niet alles weet over deze materie, ik kom niet eens in de buurt. Maar ik ben blij dat ik kan delen wat ik wél weet.  

Al het belastinggeld van de inwoners van de VS dat naar deze business gaat, terwijl niemand feitelijk weet dat het überhaupt bestaat.. Maar nogmaals: verandering ligt net om de hoek.. Ik heb zelden zoveel activiteiten en opwinding onder het volk en burgers zien ontstaan, als de laatste 6 maanden. Sommigen willen feitelijk ook niet veranderen, houden alles voor zichzelf.  Maar ze komen er achter, dat ze langzaam maar zeker in de minderheid komen, vanuit dat perspectief. Ik geloof dat we in de goede richting gaan, voor wat het de geheimhouding betreft. Deze mensen zijn echter paranoïde van nature en er helemaal van doortrokken. Maar ze zijn wijs genoeg om te beseffen, dat dit een té groot geheim is om te bewaken. De mensheid verdient dit te weten.

Ik heb ergens gelezen dat de ruimte werkelijk helemaal blauw is, en niet zwart, zoals NASA ons wil doen geloven. Is dat waar?
Het is aardedonker..

‘OP’, kun je ons vertellen wat de grootste afstand is, vanaf de Aarde, die jij hebt gereisd. Andere sterrenstelsels..?
Ongeveer 250 ly (lichtjaar), maar anderen zijn veel en veel verder weg geweest.. En records worden nog steeds gebroken… 

‘OP’, hebben andere landen op Aarde ook een ‘Ruimtecommando’, of is de VS hierin alleen met haar kunsten?
Ok, ik ben natuurlijk niet bevoegd om dit hier te vertellen, maar ik omdat ik kennelijk in dit veld werkzaam ben, zal ik vertellen wat ik heb gezien.  

Ja en ja! Anderen zijn ook boven bezig. De gewone verdachten.. Maar zover wij kunnen zien, zijn ze alleen maar aan het sporten op een conventionele manier, of iets geavanceerder dan NASA aan het werk is. Ze blijven normaal gesproken in L.E.O. (lower earth orbiter = lagere baan om de Aarde) en zijn feitelijk niet van invloed op onze operationele vluchten. Ze zijn op dit moment slechts een overlast.  

Omdat ik bezorgd ben als ouder over het lot van mijn kinderen, hoe kunnen wij ons voorbereiden? Hoe bereid je je fysiek en mentaal-emotioneel voor?
Lees nou eens de eerste regels van deze draad’. Dan zul je zien dat er NIETS is om je zorgen over te maken. Jij en je kinderen zal helemaal niets gebeuren..  

Dus, waar praat je over, zoiets als ‘first contact’ of iets dergelijks?
Voor zover het ‘Elenin’ betreft, hoop ik alleen maar dat er genoeg ‘HAM’-radio-techneuten zijn die zullen gaan luisteren. We dienen te gaan leren van onszelf en ons erfgoed. En ‘Elenin’ kán ons daarbij helpen. 

OP, dankjewel voor je antwoord!!! Je visie rondom de diepte en schoonheid van het heelal is werkelijk bekrachtigend voor ons, aardlingen.. Nog een laatste vraag over ‘Elenin’. Zal deze zo fel zijn, dat onze nachthemel erdoor verlicht zal worden, zoals een soort dubbele maan of iets dergelijks?
Dat moet je aan een astronoom vragen; ik schat dat het té klein is om werkelijk een visueel spektakel te veroorzaken. Tenzij het in dit verband ook actief gaat worden.. Dat zou fascinerend zijn, ALLES IS MOGELIJK..
En inderdaad, mijn eerste trip in de ruimte was een Gods-besef, recht in mijn gezicht, ongelooflijk wat een schoonheid en diepe indrukken. Het was een nederige ervaring, die elk van ons ten goede zou komen. Ik hoop werkelijk dat er een dag komt dat iedereen dit mag meemaken.  

Hey ‘OP’, kun je ons vertellen, welke techniek specifiek zou kunnen helpen met het versterken van de mensheid op Aarde, wanneer deze überhaupt vrijgegeven zou worden? Hebben we werkelijk de techniek om een einde te maken aan alle ellende op Aarde?
Er is een hele berg verbazingwekkend materiaal; inderdaad hebben we ook materiaal dat een einde kan maken aan het lijden op deze planeet. Het zou deze Aarde in één klap veranderen in een paradijs! En niets doet mijn bloed heftiger koken dan deze wetenschap. Maar er is hoop!
Er zijn een paar mensen met visie, in de positie ook nog eens om een verandering teweeg te brengen. En misschien ga je van hen iets horen; ik denk werkelijk dat we die kant op gaan!
Maar ik geloof dat ik geen antwoord op je vraag geef.. Ik geloof dat om deze reden deze materie geheim is gehouden. De term ‘nationale veiligheid’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar feitelijk gaat het om het beschermen van de oliewinsten..! Maar hoe dan ook, Fukushima heeft zaken stevig aan het rollen gebracht voor hen.
Ik ben niets anders dan een pion in dit grote schaakspel, zeker wanneer het aankomt op dit soort politiek, maar er is wel degelijk een strijd gaande. Een strijd tussen een kamp dat openheid wil geven, en het andere kamp dat betaald wordt om deze zaken geheim te houden. En hier kan ik nu maar beter er weer het zwijgen toe doen. Maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel?!

Onze Aarde vanuit de ruimte. 7 miljard mensen op een bol..

Heb je weleens ander bewoonde planeten geobserveerd?
Jazeker, lichten vanuit de ruimte, eigenlijk heel vergelijkbaar met een blik vanuit de ruimte naar steden op onze Aarde…

Dankjewel. Je hebt ons nog geen been toegeworpen met een specifieke, tot nog toe onbekende techniek, maar het is prima. We willen niet dat je in de moeilijkheden raakt.. 😉 Dus geef ons nou eens een naam.. Wie betaald ervoor om de mensheid te zien lijden en sterven. Wees een patriot en geef ons gewoon een naam.. Dankjewel 😉 
Dit is een ERG vaag gebied.. Als ik je namen zou geven, zou ik ongetwijfeld snel een bezoekje thuis krijgen, waarin me wordt aangeraden dit niet meer te doen. Maar werkelijk, ik kan hier alleen maar over speculeren.. Maar sommigen zijn van mening dat deze materie voorlopig maar beter kan worden overgelaten aan de militairen.   Of ze worden betaald om deze mening te hebben, ik zou het niet weten. Maar ik ben ervan overtuigd dat er velen zijn die precies van de hoed en de rand weten op dit gebied, vooral in kringen van inlichtingendiensten. Deze gasten kunnen werkelijk erg kortzichtig zijn, waarom willen ze niet verantwoordelijk zijn voor het brengen van de hemel op Aarde? Triest toch, maar ik vertel je nogmaals dat de ‘goede kerels’ terrein aan het winnen zijn, geloof me!

En inderdaad is Zero Point Energy waarheid. Het is echt. Je kunt je voorstellen dat het Universum meer uit energie bestaat dan uit stof. De truc daarbij is natuurlijk hoe je deze energie kunt aftappen, omdat er niet zoiets is als een helling waarlangs deze naar je toe stroomt; maar dit verhaal is al lang geleden uitgevonden. Er is geen enkele reden waarom je nog je energierekening of een volle tank voor je auto zou moeten betalen..

Deze energie zou ook het zoute zeewater tot zoet drinkwater kunnen omzetten, bijna gratis, waarmee de woestijnen van de Aarde zouden kunnen worden geïrrigeerd; de mogelijkheden met deze energie zijn onbegrensd. Het is alleen de hebzucht, die achter het achterhouden van deze technieken zit, en dit duurt al veel té lang.

‘OP’ weet je wat dit is: [link to img253.imageshack.us]
En heeft jouw aandrijvingssysteem van je ruimtevoertuig, waarmee je dus lichtjaren kunt reizen, iets te maken met een apparaat van ‘RA’ dat rondom de zon cirkelt. [link to img167.imageshack.us] 
Ik heb Ra hier nog nergens zien rondhangen, lol. Ik zal je zeggen dat wanneer je écht mooi plaatjes wilt zien, koop dan een paar moderne nachtkijkers, 3e generatie, en besteedt gewoon eens wat tijd oor naar de hemel te kijken ’s nachts.

x

x

‘OP’, deze graancirkel stelt de onderschepping van ‘Elenin’ voor, door middel van een anti-materiewapen, dat een baan rond de zon beschrijft. Het is in staat om het elektromagnetisch veld van ‘Elenin’ te depolariseren. Dit wordt voorgesteld door een kleine bolbliksem, aan de punt van Apophis’ hoofd, en voorkomt dat de asteroïde in aanraking komt met het elektromagnetisch veld van de Aarde. Ik twijfel eraan of het Ruimtecommando een dergelijk krachtig apparaat heeft om deze klus zo te klaren..  [waarschijnlijke link naar www.cropcircleconnector.com]
Als ‘Elenin’ verwoest gaat worden, is dat travestie.. En er zijn sommigen die in staat zouden zijn om dit te doen. Ik hoop alleen maar, dat zij die deze graancirkel gemaakt hebben, het bij het foute end hebben. ‘Elenin’ heeft teveel doem en negatieve berichten gekregen in de pers.

Maar het is precies het tegenovergestelde.. Het is een ‘baken van hoop en een glimp in het verleden’.. Een kijkje in onze échte herkomst, van alle puzzelstukjes die in dit opzicht zijn bijeen geschraapt. Onze mensen worden wild als kleine kinderen over hun kerstcadeautjes, wanneer het op ‘Elenin’ aankomt. Ik zou zo meteen weer een reis er naartoe willen maken.

David Wilcock heeft gemeld dat hij een anonieme tip gekregen heeft dat het Ruimtecommando van de Luchtmacht het element 115 ergens in het ‘Hercules’-stelsel aan het winnen was. Weet jij of dit kan kloppen..?
Mijnbouw voor ‘Element 115’..? Het klinkt voor mij als science fiction. Is David Wilcock een science fiction-schrijver? 

Nee hoor, maar hij krijgt natuurlijk ook weleens slechte informatie. Ik neem aan dat er heel wat misinformanten rondlopen, maar jij klinkt legitiem!
10-4… dankjewel. Ik zal hier eens een kijkje nemen, vanuit pure nieuwsgierigheid. Je weet maar nooit. Inderdaad wordt er een boel desinformatie uitgebracht, puur moedwillig. Allemaal om de werkelijke feiten te verstoppen en te voorkomen dat die teveel aandacht krijgt.

OK… ‘OP’… Stel het op prijs dat je de feitelijke ontwerpzaken kunt bespreken over je ruimtevoertuig. Kun je ons een idee geven over de technologie waarop dit voertuig is gebaseerd? Dankjewel..
Er zijn verschillende manieren van aandrijving. 5 Jaar geleden werd er nota bene door Discovery Channel een programma uitgezonden, dat over sommige van deze technieken heeft laten zien en besproken. Ik moet je zeggen, het waren wel beelden van het begin van de ontwikkeling van deze technieken, maar ik moest bijna mijn koffie uitproesten toen ik het zag..!
Ik zou willen dat ik die show had opgenomen op DVD, omdat ik de hele titel niet meer weet; heb er wel naar gezocht maar niet gevonden. Ik kon mijn ogen dus niet geloven, toen ik zag waarover ze spraken, bijna 100% juist! Daarbij ook nog met mooie grafieken en visualisaties. Het kan niet anders of iemand heeft voor dit programma uit de school geklapt.

Ik ben er zeker van dat dit programma inmiddels weer is ‘achterover gedrukt’, maar dit programma zou je werkelijk in extase hebben gebracht. Maar misschien is het niet weggemoffeld, en kan ik het gewoon niet vinden, ik stel voor dat, wanneer je er toch iets van wilt weten, je op zoek gaat naar dit Discovery-programma.
Maar hoe graag ik het ook zou willen, ik kan het écht niet doen, het spijt me bijzonder..!  

Maar goed, laat ik een klein tipje van de sluier oplichten; er zijn voertuigen die hun eigen golf creëren en deze berijden, zoals een surfer dat doet.. Denk daarbij ook aan Einstein, wanneer er vertelt wordt over een bal die neerkomt op een plat vel, om aan te tonen hoe tijd-ruimte wordt ge’warpd’ door materie. Voor de grap wordt er gezegd dat we voorwielaandrijving hebben. We worden geduwd en niet getrokken, en het voelt wel degelijk zo, ook al zeggen ze dat de traagheid is uitgeschakeld, ik zweer je dat het voelt alsof je wordt getrokken. En dat is alles wat ik erover kwijt wil, sorry dat ik me in deze vaagheden moet uitdrukken..

Heb je enige informatie over de ‘Nemesis dwergster’? Dr Bill Deagle en zijn metgezellen roepen dat deze zichtbaar zal zijn vanaf het Zuidelijk halfrond, met een sterke telescoop binnen een maand of zo. En dat het doem en verderf zal zaaien op Aarde tussen 5 en 9 maanden.
Nooit van gehoord…

Nou dan hoop ik dat Dr. Deagle het bij het verkeerde end heeft, maar deze kerel is één van de meest intelligente mensen waar ik ooit naar geluisterd heb. Ook al lijkt hij trots te zijn op zijn eigen luchtspiegelingen.. Als deze ‘Nemesis dwergster’ zo dichtbij komt als mensen aangeven, dan twijfel ik er niet aan, dat deze is bezocht door de geavanceerd Ruimtecommando-voertuigen.
Dr. Deagle bevestigde ook dat wij een superlicht ruimtevaartuig hebben, dus ik geloof dat hij wel op de hoogte is van de ‘black projects’. Probeer ajb iets te weten te komen voor de volgende keer dat je hier bent, over dit verhaal met ‘Nemesis’. Ook al weet ik dat in je ruimtecommando de zaken ongetwijfeld uiterst strak in compartimenten gedeeld zijn, waardoor het moeilijk uit te vinden zal zijn!!!

Ik geloof beslist als er iets zou zijn dat zulke epische vormen aanneemt, dat ik er wel iets van opgevangen zou hebben. Ik zal het echter eens vragen en dank voor het vertrouwen. Ik geloof dat ik die Dr. Deagle weleens op het internet in een talkshow heb gehoord. Hij klonk inderdaad intelligent, voor zover ik me het nog kan herinneren. Maar dat hij het over de ‘Nemesis’ heeft gehad, kan ik me niet meer herinneren.  Ik waag te veronderstellen dat deze niet bestaat, nogmaals anders had ik er wel iets van vernomen. Maar inderdaad, deze business waar ik in zit, gaat volledig over het verdelen en heersen, maar ik heb natuurlijk wel basiskennis nodig, je weet het maar niet. Ik ga het eens vragen.

De ‘Van Allen’-gordels die zich direct om de Aarde bevinden.

‘OP’: voor zover jij weet, in welk jaar heeft de mensheid (onze huidige maatschappij) succesvol de Van Allen Belt-gordel doorbroken?
Ik geloof dat ik dat zou moeten weten; de Apollo-missies?

‘Op’ –heb je op je reizen weleens engelen gezien? En heb je weleens het zogenaamde ‘lint’ gezien, of de wolk van energie, waarover Sickscent zoveel onderzoek naar heeft gedaan. Datgene waarover Boeing- en NASA-insiders spreken als ware het een bedreiging voor onze planeet?
Je kunt inderdaad het lint zien, grappig dat je dit ter sprake brengt. Dit lint heeft mega-aandacht gekregen van wetenschappers. Ze hebben een groot verhaal naar buiten gebracht, dat het de zonnewind was die naar ons terugkaatste, maar dat is kletskoek. Het is moeilijk te zeggen. Een andere reactie kwam zojuist van iemand die iets wilde weten over de ‘Van Allen-gordel’, waar we bijna nooit aan denken, omdat we erdoor beschermt worden.

Ik zou niet meteen zeggen dat het om een krachtveld gaat, maar niet álle EM- en radio-actieve deeltjes kunnen onze voertuigen penetreren. Het systeem is zo goed, dat er zelfs minder straling in het voertuig komt, dan op het oppervlak van de Aarde wordt gemeten, inclusief het doorkruisen van het lint. Maar er zijn experimenten gaan met het lint, om te zien wat voor effecten het zal hebben, wanneer dit het binnenste gedeelte van ons zonnestelsel bereikt. Goede vraag! Tot dusver weten ze het dus niet. Het lint heeft een aantal bijzonder vreemde eigenschappen..

Zijn jullie de mannen van die enorme zwarte ‘isosceles-driehoekige moederschepen’, toch?
Nee, maar de zwarte driehoekige voertuigen zijn wél van ons. Ze zijn van de luchtmacht en worden vooral gebruikt op hoogtes tot 46 km. Ze zijn echter niet ontworpen voor interstellaire reizen.

 * * *

OP’s kwam weer terug op dit blog in September:

Ik ben de ‘OP’ van dit draadje. Ik verontschuldig me voor het feit dat ik hier niet eerder ben teruggekomen, omdat ik had gemeld dat ik in Augustus weer terug zou komen, 11 Augustus om precies te zijn. Ik had echter pas gisteren weer toegang tot internet, omdat ik gisteren ook pas teruggekeerd ben van een noodzakelijke R&R. Deze laatste missie nam veel meer tijd in beslag dan gedacht; ik ben echter dus nooit van deze site gebannen..!

Ik ben op dit moment even een paar dagen aan het ontspannen in Key West, Florida. Ik zal bewijzen dat ik de ‘OP’ ben, wanneer ik van vakantie terug ben. Dan zal ik vanaf het oorspronkelijke  GLP-adres weer mailen, zodat dit verifieerbaar is. Ik zal woensdagavond weer paraat zijn. Op dit moment maak ik gebruik van een smartphone, waarop ik slechts vreselijk moeilijk kan typen. Ik wil wel al duidelijk maken dat ik tot op heden NIETS heb gepost op enige andere site. Dat betekent dat ‘Bluecoat’, of ieder ander die claimt dat hij mij is, een bedrieger is. ‘Elenin’ is niet kapot gemaakt, gebroken of iets dergelijks, en zend nog steeds uit.

Er zijn een paar interessante ontwikkelingen geweest, sinds mijn laatste posts; ik zal dat uitleggen wanneer ik wanneer ik weer terug ben op mijn originele account, aanstaande donderdag.
En wees niet ongerust; er is geen enkele kans dat een bepaalde missie mijn terugkeer naar huis zal vertragen deze keer. Ik ben écht toe aan deze belangrijke rustpauze. Dank overigens voor alle aandacht! Ik vind het fijn dat mijn boodschap luid en duidelijk is overgekomen, dank zij jullie allemaal.

Chappy, kop op. 7(235).2$$$337 
————–

Dit is de ware ‘OP’, ik check in vanuit Key West. Ik wil je verzoeken om geen posts van ‘Bluecoats’ boodschappen naar me te sturen. Hoewel het er misschien interessant uitziet, is het allemaal fictie! Ik probeer een serieuze poging te doen om échte informatie door te geven, maar het lijkt erop dat deze informatie wordt vermengd en verward met wat deze knaap ‘Bluecoat’ allemaal verteld op andere fora. Door datgene wat binnenkomt via de sci-fi-verhaaltjes van deze vent, komen we in troebel water. Woensdag of op zijn laatst donderdag ben ik weer terug vanaf mijn originele ‘OP’-account; nog even geduld dus.

Hi ‘CaptainS’ (de nick van ‘OP’), kun je ons iets vertellen, wat alleen jij weet, zodat we zeker weten dat jij het bent, en zo meer, dank daarvoor!
Ik heb slechts een paar dagen op deze site gepost en dat was een maand ofzo geleden. Sindsdien dus niets meer gepost, tot een paar dagen geleden. Ik ben off-planet geweest vorige maand en had geen internettoegang, tót deze week. Ik post alléén hier en op geen andere sites. De verwarring ontstaat, doordat anderen de verhaaltjes van ‘Bluecoat’ hier plaatsen, waardoor de verwarring ontstaat.
Gotta go for now. 

 

Advertentie

ON NL Banner

343 gedachten over “Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!

 1. Wow, dit voelt voor mij heel erg als de waarheid en mijn gevoel omtrent Elenin.
  Ik heb steeds een heel opgewonden gevoel gehad richting 26 september en niet een gevoel van angst. Vooral omdat de zgn elite zo hysterisch bezig is bevestigde dit mijn gevoel. Doet me denken aan verhalen over lemmingen 🙂

  Dit verhaal geeft mijn toch al positieve gevoel een extra boost. Elenin: doe je best!

  Aan allen: een hele fijne zondag en bewustmakingsweek gewenst.

  Met een warme hartegroet,
  Ienimini

 2. Complete fake dit, trappen jullie sulletjes weer mooi in. Iemand in die positie gaat niet posten in een zomaar forum over UFO’s en wat helemaal opvalt: hij zegt zo weinig dat een ieder het had kunnen verzinnen.

  1. Jhon, volgens jou toch? Het IS geen fake, maar volgens JOU is het fake..! Zie de inleiding van het artikel. Voor mij zegt hij dus meer dan genoeg. Hij zegt dus voor JOU weinig..! OK? 🙄

  1. @ jeanPaul en Jhon. Staan jullie überhaupt wel ergens voor open? Of geloven jullie vooral in de nimmer falende, alles (beter)wetende wetenschap en farmacie? Jullie beredeneren met je verstand en dat is volgens mij nu juist niet meer de bedoeling. Volgens mij heeft het met VOELEN te maken, dus laat je verstand rusten en luister naar wat je GEVOEL/hart zegt? Dat maakt je leven absuluut een stuk rijker.

   Dit soort reacties voegen naar mijn mening weinig toe en zijn negatief.
   Wat maakt dat jullie zo denken? Dat is veel interessanter.

   Waarom is de agenda van veel regeringsleiders en ander “hoog”geplaatsten zo leeg deze week, dat kan toch geen toeval zijn?
   En dan de grote militaire “oefening” in ons landje, daar geloof ik dus niet in.

  2. De essentie van JeanPaul’s verhaal is ‘Volgens mij’.. Hij deelt alleen zijn mening; ik voel het niet als negatief in ieder geval. Maar laat je in ieder geval niets wijsmaken.. hahaha..

 3. Ik hoop zoooo dat dit op waarheid is berust, want het zou een gigantische ommezwaai zijn voor onze samenleving en onze planeet. Ik droom hiervan, echt waar, ik zou echt geijk alles stoppen en de ruimte in gaan, machtig gewoon!

  1. ‘Ik hoop zoooo dat dit op waarheid is berust’

   Deze reactie spreekt boekdelen. Als het maar ‘logisch’ klinkt, MOET het wel waar zijn. Ik kan jou echt alles wijs maken. Ik zou eens wat minder afgaan om vage bronnen op internet.

  2. Hoe kunnen we wéten dat jij een ‘betrouwbare bron’ bent op het internet..? Heb jij die boekdelen gelezen dan..?

 4. Guido,
  Heb jij al HAM radioamateurs gecontacteerd om het advies van deze man op te volgen? Heb je al onderzoek gedaan naar die zogenaamde e type asteroides?

  Het hele verhaal klinkt bekend. Elenin is volgens de Hopi-voorspellingen een bode, een nieuwsbrenger, zou hij daarom vertellen dat radioamateurs mieten gaan zoeken naar vreemde signalen? bedoelt hij het wellicht letterlijk. Waar ik op doel is het volgende. Wanneer appareten gemaakt worden om een boodschap te zenden, zoals wij dit ook doen, is dat normaal gesproken een geautimatiseerde boodschap, eentje die voortduerend uitgezonden wordt.

  De andere hint die hij gaf, m.b.t. Rosetta; Dit kwm ik tegen: https://tinyurl.com/3btjnnh
  Ik ga hier de komende dagen eens mee aan de slag. Ik ben benieuwd of er zendamateurs zijn die willen proberen aparte signalen op te vangen?

  1. Helemaal prachtig idee Nexus!! Ik ben idd nog nergens anders toe gekomen dan zowat een dag aan het artikel te wijden.

  1. Ja jammer niewaar? Maar voor de rest ben je wel tevreden..?? Misschien even de alinea’s sturen die naar je idee onvolledig zijn, zodat je ook je steentje bijdraagt..??!
   Vertaal: Never look a give horse in the mouth..

 5. Jammer alleen dat hij niet meer kon vertellen !
  Snap niet dat hij inderdaad wel een bot geeft maar, maar de halve waarheid geeft.
  Hij wil zijn baan houden maar wat hij vertelde is toch al genoeg om je baan kwijt te raken ??
  Dat is dus wat ik niet kan begrijpen ik ben meer zo van alles of niets.
  Want dit laat ons weer gissen naar een heleboel dingen toch ?

  1. @Pietje, hoe zo snap je dat niet.
   Hij verteld iets belangrijks. Iets wat hij wil delen.
   Hij riskeert zijn leven, zijn toekomst. En misschien ook die van familie en vrienden.
   En jij wil dat iemand gelijk maar man en paard noemt zodat iedere vijand hem zo gevonden heeft.
   Ik vindt hem al moedig genoeg en hoop dat hij meer waardering en bescherming ondervindt dan jij hem zou geven. Of begrijp je wat ik bedoel?

  2. @9.1
   Selena heb je er weleens bij stilgestaan dat je die gedachten ‘voeren’ mág! M.a.w. men wilt misschien wel dat jij denken gaat dat die meneer zijn leven op het spel zet… Vraag je eens af waarom die het doet… Ik bedoel, je eigen doodvonnis tekenen doet niemand. En ‘mededelen’ om de informatie… welke informatie? Hij beweert een heleboel maar er is niets dat zijn verhaal steunt, behalve dat wat je zelf vinden kunt aan informatie op het internet… meneer vertelt geen informatie maar voed ons met desinformatie… nou desinformatie, zoals ik al aangaf er is niets in het verhaal wat JIJ niet kan terugvinden op het internet om het vervolgens op zo’n zelfde wijze te presenteren als hij doet… Een heus Hollywood-scenario van de bovenste plank.

 6. We nemen dus iets aan voor waarheid omdat ons dat uitkomt?
  Als ik kijk naar het leger van de VS zouden ze wel wat hulp kunnen gebruiken…
  Met de mogelijkheden die ze feitelijk hebben zijn de bunkers niet nodig….
  Ik zou haast gaan denken dat dit propaganda is om ons te overtuigen dat een neutrino sneller dan het licht kan gaan.
  Ik zal blij zijn als de Elenin hype weer voorbij is, het duurt iig niet lang meer.
  Nou 27 september nog door zien te komen 😉

 7. We kunnen zeggen over dit artikel wat we willen. Maar een feit staat vast en dat is dat er ongelooflijk veel voor ons wordt verborgen. Hij schrijft ook dat het tij aan het keren is en dat men veel wil gaan openbaren. En juist dat zien we overal, al die oude systemen worden ge-shutdowned. Daar zien we zelfs in de ms media ineens meldingen van. Als je de krediet crisis volgt zie je steeds meer dat ze als ratten in de val zitten.

  Laten we alsjeblieft dit soort werk blijven steunen met elkaar. Al is maar 1% waarheid, dan nog een mooi resultaat bereikt.
  De UARS satelite eruit, space shuttles worden ineens aan de grond gehouden, jaja!!!
  EN wat gebeurt er nog meer aan vreemde feiten wat we nog niet weten, dus die oude troep eruit?
  We gaan een paar hele leuke weken tegemoet.

  1. ja en in dit artikel las ik ook al dat Nasa weinig geld om handen zou hebben. Kun je nagaan wat er gebeuren gaat wanneer ze failliet gaan…….dan gaat iedereen praten (de ex ontslagen werknemers). Het zwijggeld is dan op. Mennn wat een tijd! lol!

 8. Alles verloopt volgens Goddelijkplan heb vertrouwen. Diep in ons zijn we verbonden met de bron de waarheid.
  Deze waarheid is en kan niet door mijn denken uitgedacht worden door stilte en diepe ontspanning van goddelijk vertrouwen is er een weten een inzicht er in Zijn. Door een wereld om ons heen met al zijn veranderlijkheden en ons daar mee te identificeren is er een sluier geworpen over onze wezenlijke bron in ons . Door afhankelijk gemaakt te zijn van informatie van buitenaf kon de angst het afgescheiden gevoel van de eenheid zijn intrede doen . Het ego raakt dan verstrikt in zijn eigen waandenkbeelden om toch maar enige grip over de omstandigheden die van buitenaf op hem afkomen te denken te krijgen.

  http://www.youtube.com/watch?v=9gnabY-75m8&feature=related

 9. Wordt steeds spannender, we hoeven niet meer naar de film te gaan of een thriller te kopen, we zitten er midden in, SF, horror, fantasie, actie, spionage noem maar op.
  En als we het maar vaak genoeg herhalen………..wie zei dat ook al weer??

 10. Wat ervan te denken? In mijn optiek is alles mogelijk, dus ook dit verhaal. Concreet bewijs ontbreekt echter zoals zo vaak. Daarom blijf ik maar hopen en wachten totdat echt ALLES naar buiten komt wat er voor ons verborgen wordt gehouden. Want dat er veel verborgen wordt gehouden is overduidelijk. Te veel vragen waar geen antwoorden op komen.

 11. Ik simpele vrouw van 57, in eerste instantie als ik dit allemaal lees, krijg ik meteen het diepe gevoel van bevestiging van wat ik al lang weet, deze man spreekt de waarheid, meteen voel ik en al mijn medemensen meer dan ooit een slaaf, gebruikt om het vele geld op te brengen voor deze geheime projecten die al vele jaren aan de gang zijn, triest word ik, heel verdrietig zelfs van deze gang van zaken en waar wij van worden buitengesloten al die tijd, triest ook dat er al zolang iets aan de honger, pijn en oorlog, gedaan kan worden die er in deze wereld is, dit hele project only for the lucky ones, niet dat ik ooit van mijn mooie planeet af zou willen,want niet de aarde is slecht, het is de mens die in en in slecht is en waar de mens ook poot aan wal zet, hij weet het te verpesten en kapot te maken, de aarde is mijn thuis, uit haar ben ik voortgekomen, ik blijf, wat er ook gebeurd en hoe ik ook ooit zal eindigen.

  een ander en wonderlijk iets heb ik lezend over Elenin gevonden wat mij erg opviel waren de enorme overeenkomsten aan dit verhaal: het betreft de film `deep impact` een film van ruim twaalf jaar terug, er was toen dus helemaal niets bekend over Elenin, althans voor ons:Het eerste wat mij al opviel toen deze ‘komeet’ ontdekt werd, was de opvallende gelijkenis die het hele gebeuren had en nog steeds heeft met de Hollywood-film “Deep Impact” uit 1998. In deze film wordt ook door een amateur-astronoom genaamd Leo een komeet ontdekt die een E.L.E.(Extinction Level Event) genoemd wordt. Deze E.L.E. komt in een bijna exact dezelfde baan naar de Aarde toe als nu voor Elenin is uitgestippeld. De overeenkomsten met de film zijn zelfs enorm te noemen. Het moge dus duidelijk zijn dat Hollywood 12 jaar geleden al het voorwerk deed (lees: mindcontrol voorbereidde) voor hetgeen 12 jaar later stond te gebeuren in het echt.Van toeval( waar ik niet in geloof) kan je eigenlijk niet meer spreken.het nu bovenstaande maakt alles helder en duidelijk voor mij, al vele jaren heeft men de kennis van het reizen naar de sterren, doormiddel van surfen op energiebanen,ook de vele ufo verschijningen zijn nu helder, en dan dat men zich suf lacht als er ergens weer eens een ufo gespot is,omdat ze het zelf zijn met hun voor ons onbekende en vreemde schepen.Je wordt bedot, gebruikt en bestolen als geldopleverende slaaf gezien, niet iets waar je blij van wordt( ook al weten we het), want we zijn en leven slechts in het decor,de illusie.wij mogen in de simpele wereld ons vergapen aan de Nasa vluchten en denken Oh wat knap!stomkoppen! af en toe geven ze het nieuws dat er weer een verre planeet is ontdekt en ik denk, nou is dat alles wat er sinds de jaren vijftig is bereikt? maar je vergeet het, neemt het voor kennisgeving verder aan, ik vond allang dat het allemaal niet erg veel opschoot bij Nasa en dat kost al een boel geld( wat beter gebruikt kan worden voor onze noodlijdende medemens)men ziet de massa die niets toevoegd dan alleen belastinggeld blijkbaar als een soort vee.

  even wat feiten: Leonid Elenin(een aamateur astronoom) ontdekker van de komeet op 10 december 2010.

  In de film `Deep Impact` wordt de Komeet ontdekt door Leo Beiderman een jonge (amateur astronoom)

  In de Film beschrijft de komeet dezelfde baan als `elenin `nu

  de film spreekt van E.L.E.(extinction, level, event)

  deze Komeet heet Ele(nin)

  In de Film is een zwarte President,gespeeld door Morgan Freeman ( Obama?)

  In de film gaan ze in 8 maanden een groot space station bouwen genaamd Messiah

  dit filmschip lijkt op onze iss space station, zie hoe de letters ISS in Messiah voorkomen.

  in de film zegt Morgan Freeman dat USA de policy heeft om naar het publiek te zwijgen,dit om geen paniek te veroorzaken.

  In de film is er het plan een raket te bouwen om de komeet te onderscheppen?

  Volgens allerlei bericht zou de aarde mogenlijk in de staart van de komeet terecht kunnen komen, met een bomberdament aan neerkomenden meteorieten

  1. hallo @simba wat leuk jou weer op de site te zien!!
   wat gaat er deze week gebeuren, misschien kun jij mij een tipje van de sluier lichten
   something wunderfull is coming, can you explane some thing magic

 12. Sorry, drukte te vroeg op de reageerknop, ik ben nog niet klaar.

  Ohbama wil 33000 troepen terug hebben in de V.S., in de film is het morgan freeman die hetzelfde wil, 12 jaar geleden.

  de secretaris van treasury zou weggaan wegens persoonlijke redenen, die van de film ook.

  In de film spreekt President`Morgan Freeman van vele schuilkerders, wij weten van tunnelsystemen en ondergrondse centra gebouwd op diverse plaatsen in de U.S.a. en waarschijnlijk ook hier.
  In de film wordt tot slot aangekondigd dat er maar 1 miljoen mensen in deze schuiltunnels kunnen, alleen de beste, ze kunnen daar twee jaar overleven, tot de lucht weer goed is, het is een nieuwe `ark van Noach`met alle zaden en dieren die er voorkomen op onze aarde, een computer zorgt voor de selectie, van het miljoen zijn er al 200.000 plaatsen vergeven aan wetenschappers, leraren,artsen enz..

  er zijn teveel overeenkomsten om het toeval te laten zijn.

  Dan komt deze man met het verhaal dat de Komeet Elenin geen enkel gevaar is voor onze planeet,nee waarschijnlijk kan deze Elenin gemanipuleerd worden door de mens en heeft hij een heel andere functie, ik hoop zoals deze man boven beweerd een onthullende functie, een eye-opener voor ieder van ons.

  1. En wat als de schuilkelders er zijn voor de elite om zich te beschermen tegen de woedende wereldbevolking? Als die er achter komen waar al dat geld aan besteed is, door slechts een klein groepje mensen die zich verheven voelt boven de rest, en ten koste van de rest?

   Dat Hollywood er is om ons dingen op de mouw te spelden of ons te laten weten wat ze past, is al lang duidelijk.
   Door hun nimmer te stillen honger naar macht en geld, hebben ze grote problemen als dat geld op, of niet meer bruikbaar is.
   Dus mensen bang maken met een horror verhaal over levensgevaarlijke aliëns en dito kometen hou je een bepaalde controle want angst verlamd en maakt dat je van je gevoel weg gaat of weg blijft.
   Als de grote meerderheid van de wereldbevolking zonder angst en in liefde, met zichzelf en elkaar, kan leven, hebben diezelfde elite geen macht meer.
   Helaas is het ze goed gelukt om een groot deel van de mensen alleen nog maar interesse te laten hebben in materiële dingen en ongezond voedsel volgestopt met chemicaliën die onze lichaam en geest nog meer uit balans brengen.

   Het kan zelfs zo zijn dat deze meneer deze informatie mag laten uitlekken om meer verdeeldheid te zaaien, of om mensen zachtjes voor te bereiden op iets wat onvermijdelijk is. Om op deze manier de bevolking een rad voor ogen te draaien dat ze (de elite) alles geheim hebben gehouden voor ons bestwil.
   Ik blijf dit nog steeds een geloofwaardig verhaal vinden, of iemand nou uit de school geklapt is, of dat het doelbewust uitgelekt is.

   We zullen zien….

  2. @Ienimini: daar zeg je iets. Dat zou inderdaad wel kunnen ja. Machiavelli is een schooljongen vergeleken bij de huidige false flag praktijken.

 13. Het is waar wat deze heer verteld, zelf was ik ook al heel lang in de veronderstelling dat de VS in het geheim een ander ruimtevaartprogramma heeft. Zelf heb ik foto’s van Mars waar duidelijk op te zien is dat er mijnbouw wordt gepleegd en zijn er zelf mensen(?)op te zien. Dit had ik ook al aangegeven bij Niburu.nl. Dat zwarte grote ruimteschip waar hij het over heeft heb ik in 1998 zelf in het donker in Purmerend over zien vliegen om omstreeks 22.30u. Geluidloos en 3 oranje punten aan de onderkant. Ik kon hem duidelijk zien, omdat hij op geringe hoogte vloog, hooguit 1500 meter. Het ding was groter als een Boeing 747. Ondanks dat het donker was kon ik duidelijk zien door lichtweerkaatsing dat het driehoekige vorm had. Zelf heb ik dit nooit onder stoelen of banken gestoken en sprak er gewoon vrij over.

  1. Hi King of light….

   ik heb precies de zelfde ervaring gehad…dan wel op klaar lichte dag

  2. Weet je toevallig nog de precieze datum?
   Ik was bij de Stones op het Malieveld in Rotterdam, 5 sept 1998,het was toen noodweer steeds. Het was schemerig en voor aanvang van het concert. Ik zag recht boven me tussen/boven de wolken een driehoekig zwart toestel stil hangen, zeker een halve minuut. Ik kijk veel naar discovery en dacht eerst aan een stealth of blackbird maar zag ook meteen dat het niet zo een toestel was. Daarnaast kunnen die niet stilhangen.
   Het allereerste wat ik dacht was trouwens, is dit echt? Of hoort het bij de act? Dat was onmogelijk. Te hoog etc.
   Wat opviel was inderdaad de verlichting van dat ding, aparte kleur oranje en rozig licht. Hij maakte geen geluid.
   Ben benieuwd of we dezelfde gezien hebben.

 14. Het is idd alleen de hebzucht, die achter het achterhouden van deze technieken zit, en dit duurt al veel té lang. Laat de waarheid maar naar buiten komen we zijn er klaar voor.

 15. Al een tijdje volg ik met stijgende interesse het een en ander over de “aanstaande” gebeurtenissen. Aangezien ikzelf al geruime tijd niet lekker in mijn vel zat werd het na het lezen van diverse artikelen (en zo mogelijk nog meer links) er nu niet bepaald vrolijker op; hoeveel “hartegroeten” er ook vermeldt werden. Ik raak ook volledig de weg kwijt en kan er zolangzamerhand geen touw meer aan vast knopen. Dat wij gemanipuleerd worden is duidelijk, maar dat kan op zoveel manieren, Wie en wat kan je nog geloven?
  Een paar van mijn kunstwerken geven de situatie van nu in mijn beleving exact weer,grappig want destijds was ik er eigenlijk niet zo mee bezig http://www.imkemeester.nl/?p=167 http://www.imkemeester.nl/?p=165
  Na het lezen van dit artikel denk ik dat ik het hier maar bij houdt. Ik heb geen zin meer om me overal druk over te maken. Mocht er een rampzalig scenario zijn dan hoop ik dat er een komeet of wat dan ook direkt op mijn hoofd valt; klaar. Maar dan ga ik vanaf nu vertrouwen op een paradijselijke aarde in een magisch universum.
  ( -ga morgen meteen vrolijke kleuren verf halen-)

  1. Juist Imke, begin met allereerst in JEZELF te geloven, daar zit in ieder geval de waarheid.. Alle goeds!

  2. Ik herken veel in wat je zegt. Eigenlijk alles wel 😉
   Je maakt in ieder geval prachtige kunstwerken! Jaloers op je talent!

   Hartegroet (grapje), Monique

 16. zou mooi zijn als dit bericht op waarheid berust, geloof ook zkr in een geheim ruimte programma maar hoe weten we zeker dat er hier met een echte insider is gesproken of is dit gewoon een grote hoax, vreemd ook dat de meeste hier op een manier commentaar geven alsof hier iets bijzonders in staat, in potentie mocht het waar zijn is het bijzonder maar nu ist niet meer dan een leuk sciencfiction verhaaltje.

  en 26 september zal een dag als alle andere worden dus je kan morgen met een gerust hart je autotje pakken en naar je werk gaan die aardbeving aan de andere kant van de planeet zal je hier niet voelen, misschien in de portomonee wanneer er weer gedoneerd moet worden.

 17. Ik ga er al vast voor zitten,als ik hoor hoever ze zouden zijn vraag ik me af of ze dit alles zelf hebben bekokstooft of hulp hebben gehad van buitenaf.(Aliens)
  Ze moeten wel wat opschieten anders maak ik het niet meer mee.

 18. ik denk toch wel dat deze persoon gelijk heeft want ik heb namelijk ook al eens z,on ding zien vliegen in 2009 op een nacht keek ik ook naar de sterren en zag een ding vliegen met 2 lampen op het brede stuk en 1 in het staard stuk keek er vreemd van op ik weet niet wat mijn aandacht trok maar ik moest opdat moment wel naar boven kijken ;ik heb het hele verhaal nog niet gelezen maar ik heb zo mijn vermoeden dat er veel meer is tussen hemel en aarde iets wat ook onze regering buiten ons wil laten want ook van onze regering horen wij hier niets over .ook hier is het zo als met die drie aapjes he HOREN ZIEN EN ? VOORAL ZWIJGEN !WAT DE MENS NIET WEET WAT NIET DEERT;

 19. Deze meneer heeft niets vertelt wat je niet vinden kunt op het internet. Hooguit enkele losse eindje als startpunt voor je eigen zoektocht! Ik geloof niets van hetgeen die meneer beweert dat hij zegt wat hij zou zijn! Het komt me eerder over als een gewiekst persoon die een manier verzonnen heeft om de spanning op te bouwen. En hoe geraffineerd is het om steeds te zeggen dat je ‘iets’ niet vertellen kunt omdat je anders je eigen leven in gevaar brengt… een project Camelot opmerking zou ik zeggen! Op die site hoor je ook regelmatig mensen beweren dat hun levens in gevaar dreigt te komen wanneer ‘men’ zich zou uitspreken over ‘geheime zaken’. Afijn, geheel volgens ‘de verwachtingen’… En de vragen die er gesteld worden door de mensen, dat zijn toch geen vragen? Maar het zal allemaal wel aan mij liggen zeg ik er jammerlijk bij! Het is een verhaaltje vol wensgedachten… Oh ja, mij geheimpje omtrent Elenin… In Genesis 1 kun je lezen over de Geest van God… Elenin is de ‘geest van God’ ‘die over de water ‘vloog”. Niets meer dan een ruimtesonde om te verkennen… M.a.w. de Christenen en de Joden mogen zich verheugen op de terugkomst van hun Godheid! Tenminste dat is mijns inziens het geheimpje die de meneer bedoeld, of mevrouw wat dat betreft. De Goden van weleer die terugkomen! Iets om op te verheugen? Of… de vrouwen in Genesis 6 kwamen er behoorlijk slecht meeweg! Hoe dan ook, wil je geloven wat deze meneer zegt, doe geen moeite het internet staat vol met zijn soort informatie… Geen desinformatie maar ook geen informatie… Ik voormezelf zeg dat die meneer enkele puntjes verbonden heeft, niets meer dan dat… en daarbij heeft hij na mijn idee verzonnen dat hij een medewerker is in e.o.a. een Black Project… al met al kan het natuurlijk allemaal waar zijn maar voorlopig heeft hij niets vertelt en alleen maar geruchten verspreidt omtrent zijn vermoedens…
  vriendelijke groet,

 20. Wij mensen laten ons continu gek maken.Waarom is dit nooit naar buitengekomen?Er leven bijna 7 miljard mensen op deze wereld,en niemand iets gezien of gemerkt.Ik ben overtuigd dat er meer is buiten deze wereld,maar dat wij lichtjaren ver kunnen reizen,en dat al hebben gedaan,gaat mij te ver.

  1. volgens mij klopt dit artikel niet! Niburu of nibiru? en de datum’s kloppen volgens mij niet.

   27 februari 2010 staat de aarde precies tussen Elenin en de Zon Elenin is nog ver van de aarde, op 6.5 au. (1 au is de afstand zon-aarde). Dit geeft een grote trekkracht aan de aarde. Op deze dag hadden we de 8.8 sterke aardbeving in Chili, waarvan men zegt dat het de aardas zelfs heeft verplaatst.

   27 februari???????

   ook weer een angstzaai artikel, die bij mij onder het kopje desinformatie en onbetrouwbaar valt.

 21. Ik heb het artikel nog niet gelezen,maar ik schrok van de foto van de tr-38.toen ik pas mijn sterrenkijker had heb ik een keer ’s avonds de zonsondergang bekeken ik heb toen zo’n ding zien vliegen.

 22. Interessant stuk, bedankt voor de informatie! Nibiru bestaat echt, maar is geen gevaar voor zover ik begrepen heb. De inwoners van die planeet besturen de planeet enigszins met gedachtenkracht en het is niet hun bedoeling te dicht in de buurt van de aarde te komen.

  Iets anders verontrust mij. Iedereen denkt: leuk, we krijgen contact met buitenaardsen in ruimteschepen. Maar er zijn heel veel mensen die al heel lang contact hebben. Daar ben ik er één van en ik kan vertellen, dat iedereen daarbuiten die in een ruimteschip zit, van de negatieve kliek is.

  De echte buitenaardsen gebruiken geen technologie, want ze leven etherisch, niet fysiek. En ze zijn engelen. Daar kun je alles wat je nodig hebt, in een handomdraai (met een gedachte) creëren. Het zijn de negatievelingen daar, die dat niet goed kunnen en die met technologie zijn gaan knoeien.

  Je kunt je daar verplaatsen met gedachtekracht, dus waarom sterrenschepen? Die zijn er voor de technologische apparaten en die brengen niets goeds! Mensen van andere planeten zijn niet fysiek, vergeet dat niet! Alleen de Grays zijn fysiek en in het 4e en 5e universum zijn fysieke mensen, maar die komen niet hierheen.

  De groep van het licht daar, dus die ons wil helpen, brengt ons positieve technologie door wetenschappers hier te inspireren en begeleiden van bovenaf. Die krijgen dan opeens ideeën etc. Misschien een gedachte ter overweging?

  1. Terwijl ik jouw stukje lees geeft jouw gedachten mij kracht! Ik zelf beken direct dat ik niet zo heel veel op heb met channelings… afijn, een werkelijkheids probleempje in mezelf die ik nog aan het onderzoeken ben… Afgezien van jouw contact met buitenaardsen, ik moet bekenen dat ik het een hele aanlokkelijke gedachten vind om ‘aan te nemen’ dat de ‘negatievelingen’ met technieken zijn gaan ‘kloten’… het vreemde namelijk is dat ik op mijn blog stel dat technieken ook voorkomen in de bijbel en in het verhaal van de kerk ( Ja, er is een groot verschil tussen het verhaal van onze voorvaderen die in de bijbel staat en het verhaal van de kerk die je in de exegese lezen kunt. Een verschil welke ik probeer uit te leggen op mijn blog, maar buitendat). De kerk gebruik het woordje ‘heilig’ op plaatsen waar ik technieken lees… beetje vreemde woordkeuze misschien maar in ieder geval een ‘anomalie’ die iedere keer weer opduikt (Als een UFO, als voorbeeld). Wat ik bedoel is het gegeven dat onze voorvaderen spreken over ‘God’ als een wezen van vlees en bloed terwijl de kerk iets anders probeert uit te leggen. Stel ik het goed wanneer ik vanuit mijn ‘persepctief’ stel dat die negatievelingen zomaar eens de Goden kunnen zijn die voorkomen in onze geschiedenis en dan met name als onze creators? Is het een gekke stelling? Ik ben benieuwd naar je antwoord… tenminste wanneer je antwoord geven wilt/kunt.
   met vriendelijke groet.

  2. @Jeroen,
   Dank je wel 🙂
   Nee, ik heb ook niet veel op met channelings en daarom schrijf ik ook bij de mijne dat het maar een mening is, weet je. Channelaars zien hun contactpersoon niet en weten vaak niet wie die precies is. Ik weet dat wel, want ik ken iedereen daarboven. Alleen de Heavenletters zijn (redelijk) zuiver en schattig, voor de rest lees ik ze echt niet.
   de wereld is VEEL ouder dan de bijbel! Het leven is een miljard decatiljard jaar oud (een 1 met 75 nullen). Ja, in de bijbel wordt ook technologie gebruikt, want die is meer dan een miljoen decatiljard jaar uitgevonden.

   Degene die wij hier God noemen, is opa Dhoriël, onze (bet)overgrootvader en moeder God is oma Hojgadriël, ik noem haar altijd oma Hoj. Dat zijn engelen, die in een Bron zitten, een gouden energie is dat, en daardoor meer weten dan wij. Het zijn schatten, maar ook zij hebben last van het duister.

   Wat is jouw blog eigenlijk?

 23. Wat ik dus bedoel te zeggen is dat ik vermoed dat DIT nu juist een afleidingsmanoeuvre is. Zoals Jeroen al meldt, vertelt die meneer in dit artikel weinig nieuws.

  Er zijn dingen aan de hand momenteel en ik heb voor één keer een berichtje gechanneld op mijn eigen site. Of het klopt, weet je pas achteraf, maar er staat iets te gebeuren wat niet goed is. De duistere kliek is met iets bezig.

  En er zijn ook dingen aan de hand in Afghanistan. Zou daar niet die 3e wereldoorlog beginnen? Zouden ze misschien onze aandacht naar Elenin leiden, terwijl ze een aanval op Afghanistan voorbereiden? Mijn contact boven vertelde over een wapentransport; er staat een wapenfabriek op Haiti, dus het kán waar zijn. En er is deining in Denver. Of is dat ook afleiding? En afleiding waarvan dan?

  1. Het zal vast niet je bedoeling zijn, maar je opmerking over een 3e wereldoorlog valt bij mij onder de noemer ‘angst zaaien’.

   Wat je andere opmerking betreft; klinkt logisch. Maar wij (mensen) hebben onze technologie en dan zou er geen andere verder ontwikkelde beschaving zijn met een verder ontwikkelde technologie?? Iedereen is etherisch behalve wij?? Dat maakt je aanname wat mij betreft weer onlogisch…

  2. We hebben eerder een keer Denver airport besproken…..de tekeningen daar en de inscripties op een een of andere steen spreken boekdelen. Ik ben het met jou eens dat ze iets aan het proberen zouden kunnen zijn. Maar ook die duistere kliek lijkt niet helemaal de wind mee te hebben. Er ontploft daar nog wel eens wat (raket met voedsel), hun monumenten vertonen barsten na een aardbeving, de gangen van Denver airport moesten opnieuw gepleisterd worden vanwege de aardbeving..(ontploffing)..Waar het voor mij op lijkt zou kunnen zijn dat zij daar zouden willen onderduiken, en als enigste “iets” zouden willen overleven. Maar aan de andere kant lijkt het ook weer op een concentratiekamp…..want overleven onder de grond tijdens aardbevingen lijken mij ook niet zo verstandig.
   Daar duiden die tekeningen op Denver airport ook op volgens mij. Maar ergens denk ik ook dat zij kracht verliezen of verloren zouden hebben.
   Als ik naar die tekeningen kijk lijkt het erop dat ze zelf dood en verderf willen zaaien, en dat dit niet met een dwergster te maken hoeft te hebben. Altijd in de geschiedenis hebben ze iemand naar voren geschoven waarop de energie gericht werd in de zin van, dat de duistere kliek zich hierachter kon verbergen. Waarachter kun je je nou beter verbergen dan een grote DWERGster, en ondertussen een hoop ellende aanbrengen. Die techniek hebben ze wel……..zowel biologisch als technologisch. Dat hebben ze in de geschiedenis ook wel bewezen.

   Ergens denk ik dat de buitenaardsen mogelijk technogisch/matterealistisch afgedaald zouden kunnen zijn naar 3D….dat ze idd etherisch zouden kunnen zijn, maar zich ook kunnen materialiseren, en elke vorm kunnen aannemen die ze maar zouden willen. En elk weertype of situatie kunnen organiseren waar zij aan denken. Volgens mij voor hun een peulenschilletje.
   wij kunnen ons niet bewust worden van meerdere levensvormen en energieën als we ze niet kunnen zien, daar zit volgens mij een grote sleutel in om deze ballon door te kunnen prikken.

   Daarbij denk ik ook wat jij aangeeft dat zij hun technologie (duisteren) wel zouden kunnen inzetten om veel mensen te kunnen vervoeren. weer eens wat anders als met een trein…Staat er ineens zo’n imponerende ufo voor je terwijl je dit niet verwacht (verrassingseffect). Denk maar o.a. aan project Blue beam.
   Daarom denk ik dat onze intuïtie heel belangrijk zou kunnen zijn om onderscheid te kunnen maken tussen wezens of mensen die het goed met je voor hebben of wat minder of niet….wanneer wij niet altijd in ons verstand zouden zitten maar in ons hart hebben we dat snel genoeg door. Wanneer er zo’n hol op afstand bestuurbaar wezen voor ons staat denk ik dat we wel aanvoelen wanneer iets niet helemaal klopt.

  3. We hebben eerder een keer Denver airport besproken…..de tekeningen daar en de inscripties op een een of andere steen spreken boekdelen. Ik ben het met jou eens dat ze iets aan het proberen zouden kunnen zijn. Maar ook die duistere kliek lijkt niet helemaal de wind mee te hebben. Er ontploft daar nog wel eens wat (raket met voedsel), hun monumenten vertonen barsten na een aardbeving, de gangen van Denver airport moesten opnieuw gepleisterd worden vanwege de aardbeving..(ontploffing)..Waar het voor mij op lijkt zou kunnen zijn dat zij daar zouden willen onderduiken, en als enigste “iets” zouden willen overleven. Maar aan de andere kant lijkt het ook weer op een concentratiekamp…..want overleven onder de grond tijdens aardbevingen lijken mij ook niet zo verstandig.
   Daar duiden die tekeningen op Denver airport ook op volgens mij. Maar ergens denk ik ook dat zij kracht verliezen of verloren zouden hebben.
   Als ik naar die tekeningen kijk lijkt het erop dat ze zelf dood en verderf willen zaaien, en dat dit niet met een dwergster te maken hoeft te hebben. Altijd in de geschiedenis hebben ze iemand naar voren geschoven waarop de energie gericht werd in de zin van, dat de duistere kliek zich hierachter kon verbergen. Waarachter kun je je nou beter verbergen dan een grote DWERGster, en ondertussen een hoop ellende aanbrengen. Die techniek hebben ze wel……..zowel biologisch als technologisch. Dat hebben ze in de geschiedenis ook wel bewezen.

   Ergens denk ik dat de buitenaardsen mogelijk technogisch/matterealistisch afgedaald zouden kunnen zijn naar 3D….dat ze idd etherisch zouden kunnen zijn, maar zich ook kunnen materialiseren, en elke vorm kunnen aannemen die ze maar zouden willen. En elk weertype of situatie kunnen organiseren waar zij aan denken. Volgens mij voor hun een peulenschilletje.
   wij kunnen ons niet bewust worden van meerdere levensvormen en energieën als we ze niet kunnen zien, daar zit volgens mij een grote sleutel in om deze ballon door te kunnen prikken.

   Daarbij denk ik ook wat jij aangeeft dat zij hun technologie (duisteren) wel zouden kunnen inzetten om veel mensen te kunnen vervoeren. weer eens wat anders als met een trein…Staat er ineens zo’n imponerende ufo voor je terwijl je dit niet verwacht (verrassingseffect). Denk maar o.a. aan project Blue beam.
   Daarom denk ik dat onze intuïtie heel belangrijk zou kunnen zijn om onderscheid te kunnen maken tussen wezens of mensen die het goed met je voor hebben of wat minder of niet….wanneer wij niet altijd in ons verstand zouden zitten maar in ons hart hebben we dat snel genoeg door. Wanneer er zo’n hol op afstand bestuurbaar wezen voor ons staat denk ik dat we wel aanvoelen wanneer iets niet helemaal klopt.

  4. @Rijst, nee niet angst zaaien, meer iets aanstippen, waarvan we allemaal weten dat er machten zijn, die dit proberen. Over technologie hieronder 🙂

   @Mirakel Multi D In Denver bedoel ik niet de tekeningen, maar het feit dat er daar nú militaire oefeningen zijn (DEFCON I) en dat Obama en mensen van de NASA er zijn.

   In het 4e en 5e universum zijn nog wat fysieke planeten en ook in andere omniversa, in totaal 583. In de etherische wereld hoef je geen technologie te gebruiken, dat doen alleen negatievelingen. Die kunnen nl. niet goed zo uit de lucht creëren door hun negativiteit en niet-verbondenheid met de Bron. En dus gebruiken ze technologie. Ook de goede personen daar dragen een soort jas, een kostuum, waar die kennis in zit, om zich ertegen te kunnen verdedigen.

   Met een ufo kun je niet vervoerd worden in je fysieke lichaam, alleen met een aardse ufo kan dat. Dus voor mensenvervoer zijn die dingen niet bedoeld!

   Het is bijna niet te doen om te weten of je met een positief of een negatief iemand te maken hebt. Alleen als je heel veel liefde naar je toe voelt stromen, dan is het een positief iemand, maar soms merk je niet dat die liefde er niet is … omdat we dat hier niet gewend zijn.

   Ik denk niet dat we dat onderscheid goed zouden kunnen maken als we in ons hart zouden zitten, eigenlijk. Want ook onze gevoelens worden gemanipuleerd. Het duister heeft neit voor niets de gehele heerschappij over alle werelden gekregen … Maar ze weten nu zelf ook dat er een einde aan moet komen, dat is het goede nieuws en ik blijf ervoor strijden om daar mijn bijdrage aan te leveren 🙂

  5. Afleiding is naar mijn mening wat dit soort onderwerpen voornamelijk zijn.

   -Elenin, een hoop onwaarheden en vaagheden en onbewezen theorieën die vele vormen kent. en voor de Deep Impact believers, kijk de film is zonder je geprogrammeerde bril op en vergelijk bv de Messiah met ISS of de naam van de komeet of de baan van de komeet zelf ééns. Is het echt zo bijzonder dat er in een film een zwarte president speelt? Zijn de overeenkomsten in de film ook niet anders te interpreteren?
   Ik kan er troouwens nog wel een toevalligheidje bij doen want kijk is naar de echte achternaam (Téa Leoni(d)) van de journaliste in de film, zitten haar ouders ook in het complot?

   -Legeroefeningen, overal ter wereld zie je opstanden waarvan vermoedelijk zeker een aantal keurig geregisseerd worden daarbij komt dat in het westen (lees Europa, VS etc.) te maken hebben met het schulden spel waardoor ook opstanden uitbreken die natuurlijk de kop moeten worden ingedrukt en horen bij dictatuur.

   -3e wereldoorlog, tja, die horen we al heel lang maar als je het mij vraagt is die al lang aan de gang, kijk is naar het middenoosten, het heet tegenwoordig alleen vredesmissie en kan het misschien zo zijn dat een oorlog niet meer is zoals wij hem herinneren? Denk aan nieuwe soorten wapens als HAARP, google ééns “silent weapons for quiet wars”.

   -Afleiding, ja dat lijkt me voor veel theorieën het geval, laten we ééns teruggaan naar het complot der complotten, één wereldregering. Is dat niet wat er in het hier en nu gaande is zich te ontvouwen?
   Verdeel en heers met veel theorieën, Griekenland is het, nee banken zijn het, nee de mensen zelf hebben teveel schuld gemaakt.
   Elenin gaat de aarde verwoesten, nee het is wat erachteraan komt, nee het is juist goed en mooi etc.

   Ondertussen gaat de agenda gewoon door om één wereldwijde dictatuur op te zetten en worden wij simpele burgers armer en armer gemaakt.
   Mijn idee is blijf in het hier en nu want daar leven we, check zelf of zogenaamde feiten wel echt feiten zijn en pas op met het blindvaren op gevoel alleen want we zijn allen op diverse manieren geprogrammeerd wat ons gevoel weer beïnvloed.

   Tot zover mijn visie.

   Hier nog wat audio fragmenten.

   Barosso, Global government:
   http://tinyurl.com/5u7ckp4

   Herman van Rompuy:
   http://tinyurl.com/66ywgfr

  6. @wiewatwaar
   ja, helemaal mee eens …
   tjee wat een leuke observaties vandaag hier!
   iemand op mijn blog schreef ook al iets over die Thea Leonid enzo. Je hebt vast gelijk dus
   de hele zooi is een grote afleiding van de ware prut, je hebt helemaal gelijk: het duister is nog niet helemaal baas hier op deze planeet en dat willen ze nu worden. Maar we willen ook stoppen hoor … want er is eigenlijk nix an als je óveral de baas bent. Dan heb je nix meer te bereiken

  7. Sophie, ik kan het niet met jouw eens zijn, dat alleen de negatievelingen technologie zouden gebruiken….Wat is in onze ogen technologie…..iets met buisjes draadjes en veel klemmetjes? Zo zijn wij volgens mij zouden kunnen zijn geprogrammeerd…idd ook met deze technologie zoeken we alles buiten on om ons van dienst te zijn….(waarom hebben we nog steeds een computer met internet nodig)….Ik zie dit anders, wat positiever…..

   Eerder citaat:
   Ergens denk ik dat de buitenaardsen mogelijk technogisch/matterealistisch afgedaald zouden kunnen zijn naar 3D….dat ze idd etherisch zouden kunnen zijn, maar zich ook kunnen materialiseren, en elke vorm kunnen aannemen die ze maar zouden willen. En elk weertype of situatie kunnen organiseren waar zij aan denken. Volgens mij voor hun een peulenschilletje.
   wij kunnen ons niet bewust worden van meerdere levensvormen en energieën als we ze niet kunnen zien, daar zit volgens mij een grote sleutel in om deze ballon door te kunnen prikken.

   Als ze dat niet zouden doen, dan zouden we nooit wakker worden denk ik, omdat we geprogrammeerd zijn op wat we niet zien is er niet……daar is de hele psychiatrie en het sociaal materialistische systeem op gebaseerd.

   En wat betreft het 4 D als jij het hebt over negatievelingen, dat is naar mijn idee het niveau van Denver airport waar jij het over hebt (nazi’s). Waarbij zij mogelijk “technologie” in handen hebben wat ze hebben uitgewerkt toen dit neergestort was in o.a. Rosswell. Hierbij zouden de Greys bij betrokken kunnen zijn, omdat ze afspraken met elkaar gemaakt zouden hebben(mogelijk).

   ik denk dat het niet allemaal zo zwart-wit in elkaar zit, dat alleen Greys “negatievelingen” in 4D over deze techniek zouden beschikken. Ik denk dat er wel wat meer speelt, met veel meer bevolkingen die de aarde bezoeken en bezocht hebben,en ook in positieve zin (star seeds, walk in’s)! Wanneer we ons herinneren wie wij zijn….wat zij altijd hebben willen voorkomen, dan denk ik dat er geen houden meer aan is. Waar zij zich momenteel enorm zorgen om zouden kunnen maken is de positieve licht energie die momenteel naar de aarde komt…waardoor ze zich een hoedje schrikken en liever onder de grond zouden zitten! Alles zou geprojecteerde angst kunnen zijn….van hun…….voor het licht!

  8. @mirakel multi D
   Het gaat er niet om welke beschavingen ons bezoeken, maar WIE de leiders zijn. Ik ken de leiders allemaal: het zijn de aartsengelen, de familie van 32 engelen van wie we allemaal afstammen.

   Op mijn weblog beschrijf ik de hele geschiedenis en alles wat met hen en dus ook met ons te maken heeft. Voor mij is de sluier al gevallen, maar dat is nog niet voor iedereen, omdat die sluier een functie heeft. En wel voor het licht: ze willen dat wij hier een onbezorgd leven kunnen leiden en samen kunnen zijn met onze tweelingvlam. Boven zijn die nl. uit elkaar en dat is de reden waarom het duister zo sterk is. Ze hebben alle gezinnen uit elkaar gehaald en van elke engel een negatieve kloon gemaakt. DIE zitten in sterrenschepen en gebruiken technologie. Natuurlijk is technologie ook goed, zeker in een fysieke wereld en is eht dus allemaal een beetje dubbel. Maar de echte engelen, dus de prototypes van de klonen uit de sterrenschepen, brengen ons technologie in de vorm van ideeën, niet via sterenschepen.

   En dan zijn die negatieve klonen die alle werelden die bestaan, in hun greep houden, ook nog eens etherisch. Wat heb je dus aan die technologie? Je kunt die niet eens zien met je fysieke ogen … 🙂

  9. Bedankt voor jouw uitleg over hoe JIJ dit ziet Sophie. Maar ik wacht de tijdcapsule wel even af. Wat ik lees en voel bij jouw post resoneert niet met mijn kennis en hartsgevoel. Misschien vinden we elkaar een andere keer wel weer.

  10. In mijn nederige opinie is het enige kwaad of duister ; zij die macht over anderen willen hebben en dat ook uitoefenen . De andere kant van de medaille is dat wie dat over zich heen laat komen daar ook aan meewerkt .
   Alle achtelijke geloofsystemen zetten het logisch nadenken op slot .
   Mens ken uzelve !!

  11. @mirakel multi D
   hehe ieder zijn/haar mening 🙂 natuurlijk!
   Maar technologie heb je HIER nodig omdat het leven hier fysiek is en je niet zo even een apparaat uit de lucht creëert of een huis bijv. Maar boven in de etherische werelden is dat wél zo en daar is die technologie niet nodig.
   De negatievelingen kunnen niet uit de lucht creëren of niet goed iig en daarom maken ze dingen na. Ingenieus op zich, want maak maar eens iets na in een etherische wereld … maar helaas zijn al die dingen die ze maken, niet voor goede doelen bedoeld.
   En nu slapen … :-)))))))

 24. Dit is wat we graag willen horen. Als het universum uit liefde is geboren klopt het ook grotendeels.
  Ik wil het ook graag geloven moet ik toegeven. Maar vooral was het een soort herkenning. Het geeft me een sterk gevoel van heimwee. Vooral als ik hoor over de pracht van het heelal.
  Maar !
  We zijn allemaal geprogrammeerd, hoe wakker we ook denken te zijn.
  Het is dus nog steeds oppassen geblazen.
  Toch vind ik het een bemoedigend verhaal.En of dit nodig zou zijn als afleiding?
  Wie wakker is let op alles. De rest kiest voor wat niet te moeilijk is. Maar daar zorgen de tv-programma’s en sportevenementen toch al voor?

 25. Ik denk dat de waarheid ergens in het midden ligt. Alles is een afleiding van het andere. Leer te leven vanuit je hart geloof niet te snel wat je leest. We blijven kudde dieren! Ook alternative website’s raken op een dwaalspoor. Leef je eigen leven en weest goed voor de mensen die ook goed voor jou zijn. Keer het slechte de rug toe. Elinin, niburu, wats next allle vele dat’s zijn gepasseerd en vele voorspellingen niet uitgekomen. Als je googleld zijn we al vele jaren bezig met doemdenkerij en vergaat de wereld bijna elk jaar. Het is onze angst om dood te gaan dat is het enige waarom we steeds wat nieuws bedenken, controle willen we hebben dat is onze menselijke aard. Dood gaan we allemaal eens. MAak er tot die tijd een feestje van en wees lief voor mensen die je nodig hebben dan wordt het op de aarde een stuk aangenamer en hoeven Aliens ons niet meer te redden…

 26. Iedereen die aan het chanellen is ons de schuilkelders in channelde.Jammer dat die gidsen ons niet gewoon de echte waarheid doorgeven en dat mensen zelf van alles bedenken. Lang geloofde ik alles maar ik heb hetlemaal gehad tot nu toe klopt er nergens wat van en het wordt steeds gekker. Space ships en mensen die in de de aarde wonen?!? Alles doen we zelf en bedenken we zelf…Misschien is niet te verkroppen dat we voorgoed afhankelijk zijn van moeder aarde die we leegplunderen en de vele natuurampen die ons een gevoel van onveiligheid geven. De oorlogen die we zelf laten ontstaan door heb zucht. Laten we eens met onzelf beginnen en wat we zijn voor de natuur en onze buren vrienden famillie.Wie help zijn zieke buurvrouw nog? Niemand want de thhuiszorg komt toch wel, wie helpt dat gezin die al maanden niet rond kan komen..niemand want ze krijgen toch bijstand… Wie neemt zijn oude moeder of opa in huis niemand want we hebben wel een verzorgingehuis..Wie helpt dat jongetje in de klas die het niet zo goed snapt niemand want dan kan hij vanzelf naar speciaal onderwijs… Geef de overheid niet langer de schuls want jij ik zijn net zo erg… We hebben allemaal een geheime agenda en de wereld om ons heen is een spiegel van onze binnen kant…

  1. Zo denk ik er al lang over. Er zijn echter nog wel degelijk mensen die anderen hulp bieden als ze zien dat dat nodig is. De andere kant van het verhaal is ook dat mensen vaak niet geholpen willen worden door buren of zo. Ze zijn bang voor nieuwsgierigheid en te veel bemoeienis.
   Heel de manier van met elkaar omgaan moet gewoon veel en veel beter kunnen.
   Er zijn ondertussen ook steeds meer mensen die er zo over denken.
   Dat merk ik steeds meer in mijn omgeving maar ook door verhalen van verder.

 27. Als mijn geheugen mij niet in de steek laat heb ik dit draadje enkele maanden geleden gevolgd op Abovetopsecret.com. (en niet op GLP zoals vermeld)
  Maar angezien ik slechts een lurker ben daar en geen account heb kan ik dit niet controleren.
  Naar mijn weten heeft Dawn hier wel een account dus mischien kan zij een blik werpen.
  Waarbij de forumcategorie “Highly Speculative” of “hoax” als eerste te binnen schiet.

 28. NASA site toont komeet SE58) het lijkt op een impact 27 September

  http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2011%20SE58&orb=1

  Als je op deze link klikt en even in het tweede tabelletje kijkt kun je zien dat SE58 7.9 tot 18m groot is en met 0.0016 AU erg dichtbij komt.
  Onze maan staat 0.0026 AU van ons vandaan.

  http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2011%20SE58&orb=1

  Coming VERY close 9/27/2011 NOT comet elenin but “2011-SE58” Possible Impact?

 29. ‘iedereen z’n eigen geheime agenda?’ nou mijn geheime agenda is daadwerkelijk een gezin wat niet rond kan komen helpen en men wordt er vreemd op aan gekeken!!
  Als men een beetje van de Ziekte van Maatschappelijke Onverschilligheid zou willen genezen dan heeft men geen tijd voor ‘channellaars’ en aan verwanten.

  Het is erg betreurenswaardig dat de wereld die zich voor onze neus ontvouwt ‘niet gezien’ wordt.

  ‘Moge alle wezens vrede en geluk vinden”.
  vrij naar Boeddha

 30. Allereerst mijn welgemeende complimenten en dank aan Guido!
  Voor zijn niet aflatende noeste arbeid, zijn lezers te voorzien van een ongelooflijke hoeveelheid en div. kwaliteits artikelen.
  Je zou haast denken dat het de naam is voor een groepje, want het is wel erg veel werk voor één man!
  Ik lever zelden of nooit commentaar, maar ik lees alles!

  ——————————-
  Al geruime tijd, zo’n 40 jaar houd ik me bezig met onderzoek op verschillende gebieden.
  Uit hoofde daarvan kan ik veel van wat er in onze al duizenden jaren en gecontroleerde ‘belaagde’ wereld gebeurd plaatsen.
  Het is niet mogelijk in een kort comment alles wat ik hier ga beweren ook met de nodige bewijzen te onderbouwen, maar een ieder die zelf de nodige moeite heeft gedaan het een en ander te verifiëren, weet en begrijpt dat het niet anders kan zijn.
  ——————————

  Begrijp dat die ‘zielloze’ aliens in de top van de heersende pyramide, alles wat in deze wereld gepropageerd en gemaakt wordt precies is wat zij zelf zijn.
  ANORGANISCH!
  ON-BEZIELD!
  Denk hierbij bijv…telefoons….in plaats van de natuurlijke communicatie (telepathie) te ontwikkelen en te gebruiken, is de mensheid opgezadeld met kunstmatige contactmogelijkheden.
  Zelfs de Pc’s en hun mogelijkheden tot communicatie met anderen is virtueel.
  Zij hebben het zelfs voor elkaar dat mensen virtuele contacten als vriendschappen en zelfs als LIEFDE zij gaan beschouwen.
  ALLES wat zij bedenken en verzinnen en creëren is virtueel-kunstmatig!
  ALLES!
  Zelfs ons geweten is virtueel! Een maatschappelijk door hen ontworpen en gecontroleerd geweten.

  Zij hebben de mens afgehouden van het ontwikkelen van een persoonlijk, eigen verantwoord geweten.

  En dat alles omdat zij zelf kunstmatig-anorganisch zijn!

  Zij bezitten gewoonweg zelf niet het vermogen om wezenlijk liefde, empathie, of affectie te voelen.

  Het zijn uit hun oorsprong, in diepste wezen robots,…zielloze robots,….geen bezielde wezens die kunnen liefhebben, laat staan tot atruïsme in staat zijn!
  An had Enlil, zijn tweede zoon, gemaakt van zijn eigen stamcellen, die de nodige genetische defecten bevatten. Enlil werd een mislukte kloon. Hij was een cyborg geworden. Een cyborg is een synthetisch wezen zonder organische ziel of essentie, maar wel met een autonoom bestaan, zolang het biologische lichaam in leven blijft…………………….

  Daarom zijn zij ook in staat om miljarden mensen als onkruid te verdelgen, Zonder ook maar met de ogen te knipperen en met droge ogen.
  Deze wezens, zonder ziel kunnen dus niet langer existeren dan de hen toegekende tijd.
  (ziel = het voertuig van de geest, waardoor deze in staat is te reizen en te existeren in dimensies/sferen)

  Dat kan heel lang zijn in onze beschouwing en ervaring, zo’n 8.000 jaar soms.
  Maar daarmee houd het voor hen dan ook op! En wat is dat nu tegen een Eeuwige tijd?
  Er is omdat zij niet over een ziel, geestelijk voertuig, beschikken dus geen enkele mogelijkheid opnieuw te leven….derhalve zullen ze worden opgenomen in de onmetelijke poel van bewustzijn, ….zonder behoud van hun individualiteit die juist kenmerkend is voor de eeuwige, persoonlijk identiteit van de levende mens/ziel!

  Dat is dus een van de redenen waarom zij zo ontzettend veel moeite doen om de ziel van de mens te controleren en te beheersen, ja in sommige gevallen zelfs te stelen!
  Der halve zullen zij dus werkelijk nergens voor terug deinzen en alles in het werk stellen om te blijven leven. Al moet het universum daarvoor worden afgebrand! In feite maakt het voor hen zelf niks uit.

  Of zij leven of alles houd op te bestaan voor hen. Daarom is de keus voor hen niet moeilijk.

  En vergeet niet dat het woord/term ‘AVOD’ uit de oude klassieken en historie, door de heersers steeds is vertaald als bidden/aanbidden, maar in werkelijkheid betekend WERKEN!
  ———————–
  Hier een staaltje van hun gewetenloze acties!:
  http://boinnk.nl/blog/21808/geheime-vaccinatie-gekte-kent-geen-grenzen-in-de-v-s/

 31. @Sophia op 36.2,

  Eerlijk gezegd weet ik niet wat mijn blog is. Ben voor allerlei namen uitgemaakt via mijn emailadres en de meest vreedzame daarin vind ik zelf een complottheoreticus. Tja, voor mezelf schrijf ik over een werkelijkheid die echt is en bestaat. Hoe fantastisch die ook klinken mag! Als ik een vergelijking zou moeten trekken dan kom ik zelf niet echt ver. Ik bedoel, ergens tussen waarheid of onwaarheid. Of tussen waarheid en leugen… ergens daartussen bevindt ik me voor m’n gevoel. Langzaam beseffend dat alles om me heen heel echt is maar tevens een illusie herbergt, dat omdat we zelf de creators blijken te zijn van hetgeen we om ons heen zien. Je kunt er van allerlei ‘heilige zaakjes’ bijhalen maar die bestempel ik als vals en bovenal buiten jezelf terwijl het allemaal in jezelf begint en plaatsvindt! Afijn, een blog over een leugen misschien. Een illusie die perfect werkt waardoor het verschil tussen goed en kwaad ineens niet op die plek voorkomt daar waar je h’m verwacht. En die verwachting, die is ingegeven… Afijn, een hele wereld om te verkennen voor mezelf, en daar ben ik mee bezig. Een soort van werkelijkheid opzoeken in dit schijnheilige illusionaire hologram. Dat is, in m’n eigen hoofd zo gezegd. Een beetje m’n evenwicht zoekend na een verwarrende periode, dat ook nog eens! Tja, hoe zou jij m’n blog bestempelen? Ergens is dat ook een vraagje die ik stel op de startpagina… Soms kun je zomaar van start gaan omdat het moment daar is, en ‘een’ moment was ineens daar! Terwijl ik m’n eigen zoektocht nu pas een beetje begin te begrijpen, snap ik hoe ikzelf erin beweeg en dat is iets dat ik poog over te brengen… tenminste… Ik ben bezig met een zoektocht maar hoe ik mijn blogje bestempel… als een afreageer plek voor mijn geest, zoiets misschien?

 32. Hier een prachtig intervieuw met Richard Hoagland ( eerder al gepost door conspectus )
  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=216273

  In het kort; als de omgangs periode van Elenin 13000 jaar zou zijn dan zou die wel eens van aardse afkomst kunnen zijn in de tijd dat hier de beschaving en techniek op een ongekend hoog nivo waren .
  Het signaal dat elenin uitzendt zou de latent wakkere mens weleens bewust kunnen maken van zijn eigen kracht en kennis waardoor er sociale globale onrust ontstaat .
  Eerdere ham radio opnames waren fake .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.