Advertentie

Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!


 

De uiterst geheime TR-3B, niet bedoeld om ’tussen de sterren te vliegen’, maar tot hoogtes van ‘slechts’ 46 km..

Wat je hieronder gaat lezen is min of meer een bizar verhaal; het is de vertaling van een Engelse blogwoordenwisseling tussen 1 officier van de Amerikaanse Marine, naar verluidt… en tussen mensen die zijn aangesloten op het blog. Interessante vragen waarop deze officier met verbijsterende antwoorden komt..!

Wat we te lezen krijgen tart elke beschrijving met de ‘waarheid’ zoals wij die kennen. De zaken die deze klokkenluider openbaart, doet onze visie op onze waarheid, volledig versplinteren. Hier komt een ‘waarheid’ naar voren, die we in de verste verte nog niet hadden kunnen vermoeden..! Wat hier staat RESONEERT.. Het is voor ons één van de meest fundamentele stukjes informatie, die we op het gebied van geheime informatie, ooit onder ogen kregen..! Als het waar is tenminste..!

De ‘waarheid’ zoals deze officier deze deelt met zijn collega-bloggers is in één woord verbijsterend. Maar waar deze ‘Amerikaanse officier’ ook een doetje kan zijn, die een Amerikaanse officier ná doet, daar valt naar ons gevoel het ‘voordeel van de twijfel’ tóch naar het beeld van een werkelijke ‘Amerikaanse officier’. Waarom?

“Saturnus, adembenemend van dichtbij”, aldus de bloggende astropiloot…

Toen ikzelf (GJ) deze blogtekst had gelezen, restte mij niets anders dan een diep gevoel van ‘WAUW!!!’.. Waarom dat zo is, kan ik je alleen in ‘vlagen’ delen. De oprechtheid van dit verhaal ‘straalt’ namelijk dóór de tekst heen; hier is iemand aan het woord die ‘verstand van zaken’ heeft. Het is daarbij vooral de ’tone of voice’ (manier van spreken) zoals dat zo mooi in het Engels heet, die indruk maakt! Volledig oprecht in perceptie; de woordkeus, de bepaalde mate van ‘vanzelfsprekendheid’ van het delen van zijn (?) info is indrukwekkend! Zo simpel is het wellicht..

Wat is waar, wat is niet-waar?
Als we hier nu op WantToKnow al bijna 3 jaar bezig zijn om iedereen die het wil, ELKE DAG te informeren over fundamentele zaken die in de doofpot zijn geëindigd of dreigen te eindigen, dan kun je je voorstellen dat de vraag wat ‘waar’ en wat ‘niet-waar’ is, ons ELKE DAG bezig houdt. Het enige wat ik daarover hier met je kan delen is hetgeen je ZELF bij elk intro van een artikel zou moeten bedenken: ‘BEPAAL ZÉLF JE WAARHEID!’.. Het enige wat wij kunnen doen, is je stof tot nadenken aanbieden, op basis waarvan JIJ dan weer kunt beslissen of iets VOOR JOU wáár is of niet wáár..!

Ben Rich, voormalig-CEO van ‘Skunkworks Lockheed Martin’: “We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen; deze technologieën zijn echter opgesloten in de zg. ‘Black Projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen.

ALLES WAT JE JE MAAR KÚNT VOORSTELLEN, KÚNNEN WE AL MAKEN EN DAARVAN WETEN WE HOE WE HET MOETEN DOEN.”

In het kader van het onderstaande stuk blog-tekst is dit niet anders. Het komt van de site ‘HUMANS ARE FREE‘, die ons hier attent op maakte. De man achter deze site, is naar ons idee een zielsverwant, want de oprechtheid waarmee deze Alexander zijn boodschappen deelt met zijn website-bezoekers, is bijzonder vertrouwd voor ons van WantToKnow.nl/.be.

Het bijzondere is, dat ZOWEL deze Alexander, als ikzelf (GJ), als Fred Burks, aan wie ik dit verhaal toezond, VOLLEDIG sprakeloos zijn bij het lezen van de tekst, die jij hieronder, in het Nederlands vertaald, tot je kunt nemen. Wij hebben, andersom gezegd, dus alle 3 hetzelfde eenzelfde gevoel van oprechtheid bij deze blogtekst. Het zij gezegd. Dit is het commentaar van Alexander op deze blogger:
“Het is moeilijk te zeggen of wat deze man zegt écht is of niet, maar persoonlijk geloof ik niet dat hij een echte ‘ruimtepiloot’ is, maar hij heeft zéker wat interessants te melden..!! Als ik een gok mag doen, geloof ik dat hij wel degelijk toegang heeft tot ‘inside-information’ en dat zijn piloot-zijn dus een dekmantel is. Daarom ga ik er ook niet aan lopen twijfelen of het verwerpen. Maar ik ben gewoon erg geïnteresseerd wat hij te zeggen heeft, omdat veel van wat hij zegt, helemaal ráák is! Het lijkt er ook op alsof het NASA-programma een dekmantel is voor iets groters.

Het is voor mij ook heel plausibel dat de échte ruimteprogramma’s worden geleid door de VS-marine en de VS-luchtmacht.  We zijn tenslotte gewoon écht een gemilitariseerde soort. Ook de  ‘Anti-zwaartekracht’ heeft daarbij top-prioriteit, voor ongeachte welk leger, omdat de mogelijkheden voor voertuigen met deze mogelijkheden eindeloos zijn. Grappig is ook dat het onderzoek en besturderen van Elenin onder de supervisie valt van de US-marine..! Deze link is van hen; kijk maar naar de URL!   (navy.military)

En wat betreft deze ‘komeet Elenin’, dit is zéker geen normale komeet, als het überhaupt al een komeet is..! NASA besteedde er veel te veel aandacht aan, vergeleken met andere kometen die in het verleden voorbij zijn gekomen in de geschiedenis van NASA. Hopelijk heeft het iets te maken met -zoals ‘OP’ suggereert, onze werkelijke historie.”

Wat is hier aan de hand?
Voor ons bij WantToKnow is het verhaal  zó enorm passend in het ’totaalplaatje’.. Alles wat we hier aan artikelen hebben geplaatst over de verborgen agenda van de VS, de verborgen kennis van ‘reizen tussen de sterren’, de enorme inspanningen van de ‘krachten achter de schermen’ om alles geheim te houden, de FEITELIJKE stand van zaken van de (wetenschappelijke) technieken, ALLES is passend in dit plaatje. Wauw! Inderdaad.

De conclusie van dit hele verhaal kan dan ook alleen maar zijn, voor ons dus in ieder geval!!, dat wij als mensheid, zo’n verschrikkelijke fake-wereld wordt voorgehouden en dat tegelijkertijd bepaalde ‘krachten achter de schermen’, door het verduisteren van TRILJOENEN aan ‘geld’, in staat zijn geweest om een ‘wereld-achter-de-schermen’ op te bouwen, die van jou en mij een ‘watje’ maken, voor wat betreft het volledige DECOR van onze maatschappij. Maar nogmaals, JIJ bepaalt wat voor jou in dit kader “WAARHEID’ is en hoe jouw wereld eruit ziet..!!

We zijn toe aan het hoofdartikel-van-deze-week. Waar dat over gaat, weet je inmiddels. Aan JOU om je keuze voor ‘waar’, ‘onwaar’, of… te maken..! Plezier met het genieten van de beelden van ‘mogelijkheden’ die je ongetwijfeld in groten getale tegemoet zullen komen.

x

* * *

Het feitelijke verhaal

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers september 2011

x

Het volgende ‘draadje’ werd gemaakt op de site van ‘Godlike Productions’, namelijk op het forum, een paar maanden geleden. Aan de ene kant was er een ongeregistreerde user, die de nick-naam van ‘CaptainS’ had aangenomen. Hij claimde in zijn verhaal een officier te zijn van de US-Navy. Een piloot die werkzaam is in het ‘Real’-ruimteprogramma.  Dit programma wordt geleid door de Amerikaanse luchtmacht, de marine, maar NIET door NASA.. Hij spreekt hier al, let wel ruim 2 maanden geleden!, over de ‘zogenaamde komeet Elenin’, maar ook over anti-zwaartekracht-aandrijvingssystemen, verre, bewoonde planeten en ander materiaal dat uitermate interessant is. Ga even achterover zitten en relax en geniet.. Dát vooral..!

* * *

In het GROEN: ‘CaptainS’ (de ‘OP’ in dit draadje) en in het ZWART: verschillende mensen die vragen stellen;

CaptainS: Door de hele hype op het  internet, heeft de marine besloten om een ‘recon’ missie naar ‘Elenin’ te sturen. Laat ik hierbij zeggen dat het alle ophef niet waard is. Maar er zouden weleens een paar verrassingen boven water kunnen komen, waar niemand rekening mee heeft gehouden..   Ik zal hier zo’n 20 minuten zijn om diverse antwoorden te beantwoorden, dan ben ik verdwenen. Ik wil vriendelijk zijn, omdat ik weet dat er een boel ‘gezoem’ omheen plaatsvindt.  

Hoe lang duurt het voordat je dáár aankomt?
Vanaf het moment dat de bemanning in het ‘voertuig’ stapt, de voorbereidingen, de vrijgave van vertrek, alles bij elkaar zo’n 60 minuten. De feitelijke reistijd duurt 20 minuten. Ga eens gedetailleerd in op een paar van deze ‘verrassingen’ omtrent ‘Elenin’..  Er is geen verwoesting te verwachten van ‘Elenin’; het is geen komeet, totaal niet aan de orde.  


Wat voor soort voertuig gebruiken jullie? (TR-B/TR-3B)?
Nee 


Ok, maar wat is het dán wel..?
Neem eens een kijkje bij de eigenschappen van ‘E-type asteroïden’. Heel erg vergelijkbaar. Maar als je erin slaagt om de puntjes te verbinden, dan zul je snappen dat ‘E types’ een codewoord zijn voor iets veel interessanter.

Welk effect zal ‘Elenin’ hebben op onze Aarde? Welke risico’s zullen er opduiken?
Geen enkele.. Maar het zal uitermate interessant zijn om radio-operators te ‘hammen’.

X-37, NOTE, Tin Can (M.b.t. de ‘anti-zwaartekracht-voertuigen’ die worden gebruikt)?
Sorry daar kan ik verder niet op ingaan.


Is ‘Elenin’ kunstmatig? Of om het anders te zeggen: is iemand het aan het controleren? 

🙂 

Nou, als je niet zo cryptisch zou zijn, dan zou iemand je misschien wél serieus nemen. Vertel eens verder!
Onthoud goed dat ik niet mijn bevoegdheden wil verliezen vriend. Kijk naar mijn response hier direct boven. Maar ik ben al door mijn 20 minuten heen; ik moet gaan. Ik ben terug over ongeveer 45 minuten om meer vragen te beantwoorden tijdens een vervolgsessie. Prettig weekend allemaal.  

* * *
Nieuwe sessie:

* * *

Wat is je mening ‘OP’ over al die NASA-medewerkers die maar uit de school klappen over alles wat ze weten, omdat ze continue de mond wordt gesnoerd? NASA is gewoon maar ‘decor’ voor het publiek. Hun budget is maar een schijntje. Zij hebben maar weinig geld, net genoeg om af en toe eens een satelliet de ruimte in ons zonnestelsel te schieten. Het WERKELIJKE ruimteprogramma valt onder het militaire gezag, voornamelijk de Marine en de Luchtmacht.
Maar het is voor ons ook heel grappig om te kijken naar de raketten op ‘chemische’ aanstuwing. Maar voor zover NASA-medewerkers in staat zijn om uit de school te klappen, er zijn maar erg weinig mensen van NASA die feitelijk ingelicht zijn.. Ze wéten gewoon te weinig om uit de school te klappen..

 Laten we nou een veronderstellen dat ‘Elenin’ wordt ‘bestuurd’. Dienen we dan onszelf zorgen te maken over dood-en-verwoesting’? Of is ‘Elenin’ meer iets in het kader van een ‘openbaring’? Ikzelf heb geen enkele mening over ‘Elenin’, ik stel gewoon vragen..
Geen enkele reden om je ongerust te maken; ik zei het al eerder: geen enkele doemscenario te verwachten.

Er zullen wel een boel voertuigen al zijn? Zo’n 7000?
Wat bedoel je nou met een ‘boel voertuigen’? Dat is volledig geclassificeerd en ik kan daar niet zomaar gegevens over vrijgeven, temeer omdat ik ook niet precies op de hoogte ben van de exacte aantallen, buiten het gebied waar ik werkzaam ben.  

Kan het zijn de het ‘Onderwerp(en)’ in kwestie in staat zijn voertuigen te transporteren? Zo’n 7000..?
Ok, nu begrijp ik wat je precies bedoelt. Maar ik weet het niet, sorry. Ik weet alleen dat er nog 2 missies gepland staan, zodat ik aanneem dat iemand het antwoord zal weten, na de volgende missie misschien. Maar ik maak van die missies waarschijnlijk geen deel uit. 

Was het VS-ruimtecommando verantwoordelijk voor het laten instorten van de WTC-torens tijdens 9/11? Door middel van het gebruik van een of ander krachtig wapen?
Ik weer daar helemaal niets van. 


Dus.. Wat is nou precies hetgeen je hier komt vertellen? Hoe kunnen we hieruit ons voordeel trekken? Vertel ons nou gewoon wat je ons klaarblijkelijk wilt vertellen, maar waar je eigenlijk te bang voor bent om het ook te doen.
Gaan nou maar op zoek naar ‘E-klasse asteroïden’. En vergeet niet om ook de gegevens op te zoeken van de ESA ‘Rosetta missie naar ‘Steins’’. Dáár waar de hoge resolutie-camera’s toevallig haperden.. Dan zul je je antwoord vinden..
Sorry dat ik dus niet director kan zijn. Maar dit onderwerp is meer onderwerp van huidige operaties en onderwerp van gesprek. Iemand met kennis en inzicht zal in staat zijn om het binnenkort te ‘horen’.. Er zal geen ontkennen mogelijk zijn omtrent het verleden, dat niet is zoals het ons voorgespiegeld is.. Maar het is veel interessanter. Geen vernietiging en doem. Er komt gewoon iets heel leuks aan. En nu heb ik genoeg gezegd.

Als ik tot het commando van de ruimte-afdeling van de Marine zou horen, en ik zou publiekelijk iets bekend willen maken, dan zou ik gewoon een forum als dit (GLP) gebruiken.. Waarom? Omdat niemand het dan zou geloven.. (LOL – hardop lachend)
Gebruiken jullie ruimteschepen met aandrijvingskracht gebaseerd op zwaartekrachtgolven? En is het waar dat de Marine nederzettingen heeft op Mars, en dat er een samenwerking is met de Greys (ET’s gj)
Ik ben helemaal over mijn zeik dat we astronauten in gevaar brengen, door hen de ruimte in te schieten met chemische raketten, terwijl we al die tijd, binnen hetzelfde land een verborgen, veel geavanceerder, veiliger ruimteprogramma ter beschikking hebben.. Al die tijd!

Ik heb me intern beklaagd over precies dit verhaal. Allemaal gebeurt het echter onder de noemer van ‘Nationale Veiligheid’.. Wat maakt het uit?  Nu snap je waarschijnlijk ook waarom er geen vervanger komt van de Space Shuttle. Maar tijden veranderen. Wat wij allemaal doen, zou zomaar eens uit de doofpot gelicht kunnen worden, op korte termijn. We zijn namelijk bankroet…

Kun je je voorstellen wat het openstellen van sommige kennis die wij hebben voor de commerciële sector zou kunnen betekenen voor onze economie? Hierover wordt gesproken, terwijl ik dit hier typ. Het zou betekenen dat een coast-to-coast vlucht van de Westkust van de VS naar de Oostkust geen 5,5 uur zou duren, maar een kwestie van minuten zou worden..! Interessante tijden toch? Het is moeilijk om nu even op mijn tong te bijten. Maar blijf je geloof houden, binnenkort, heel binnenkort..  

E-klasse Asteroïden: Een vrij zeldzame, reflecterende asteroïde, die lichtrood van kleur is, waarschijnlijk als gevolg van organisch materiaal dat aan de oppervlakte ligt. ‘E-klasse’-asteroïden domineren de Hongaarse familie van de belangrijkste asteroïdengordel. Hoewel sommige, waaronder de twee grootste, (44) ‘Nysa’ (kijk naar de Nysa-Polana-familie) en (64) ‘Angelina’, gevonden zijn, ver buiten deze gordel.

Hun vlakke reflecterende spectrum in de 0.3 tot 1.0 micron-schaal en hoge ‘Albedos’ (normaal boven de 0.3) suggereren een verbinding met de Aubrite (ook wel bekend als ‘Enstatite achondrite’, vandaar de ‘E’ uit de astroíde-classificatie) meteorietencategorie. Hoewel de link hiernaartoe is licht problematisch, omdat Aubrites duidelijk van oorsprong ‘Igneous’ zijn, terwijl het merendeel van de ‘E-klasse asteroïden’ (waaronder ‘Nysa’) een absorptie-eigenschap vertonen op de 3 micron-schaal, die duidt op water-en/of-hydroxyl-dragende mineralen en een niet-vulkanische afkomst.

Dat komt fundamenteel neer op een hoog-reflecterend metaal..  

Vlieg je met de voertuigen relatief laag ’s nachts en kun je van richting veranderen in nano-snelheid?
Ik niet! Mijn CO (commanding officer) is een keiharde kerel.. Maar ik heb wel verhalen gehoord; waarvan sommige er grappig. Als ik deze zou vertellen zou ik snel voor het militaire gerecht staan..  

Dr. Ben Rich, oud-topman van Skunkworks, een ’top-secret’-afdeling van luchtvaartreus Lockheed Martin. ‘Skunkworks’ ontwikkelde o.a. de Stealth-techniek voor de modernste generatie militaire vliegtuigen. (klik voor lead)

‘Op’, wat kun je ons vertellen over het hele programma, behalve dat je naar ‘Elenin’ bent geweest..?
Dat het erover gaat dat ze iedereen alles snel moeten gaan vertellen, omdat het gat tussen wat we hier hebben en dat wat we toegeven, zodanig aan het vergroten is, dat het niet meer geheim te houden is. Wanneer je denkt aan een reisje van 50 lichtjaren in 2 dagen, dan is dat voor ons een peulenschil. Luister maar eens naar wat Ben Rich heeft gezegd. (HIER op WantToKnow)
(Ben Rich was de directeur van ‘Lockheed Skunk Works’. Een van zijn uitspraken: “Er zijn 2 soorten UFOs: degene die wij hebben gebouwd en degene die ‘zij’ hebben gebouwd).

Het komt allemaal aan de oppervlakte binnenkort, anders zou ik dit hier niet op dit blog zetten. We leven in één van de meest interessante tijden OOIT en de komende 5 jaar zullen de meest verbijsterende zijn, waarbij dit jaar het startpunt zal zijn. De oude garde die de baas is, en de scepter zwaait, realiseert zich dit, háát verandering, maar weet dat het onvermijdelijk is. Dank dat jullie hieraan hebben meegewerkt mannen! Ik kom later vanavond nog een keer terug.

Ik zou zeggen dat je nogal kierewiet zou moeten zijn om in een van die dingen te gaan zitten. Kunnen ze zien dat ik naar ze kijk? Zijn hun ‘ogen’ in staat om de vlieg te zien die ik op de korrel heb?
Feitelijk is het simpeler dan een vliegtuig besturen; het meeste gaat automatisch. Maar nog steeds worden elite geselecteerd voor deze business. En inderdaad kunnen ze de vlieg zien, die jij op de korrel hebt.. Én je gezichtsuitdrukking, en wie je feitelijk bent, via gezichtsherkenning.

x

Stuurt het ‘US Navy ruimtecommando’ vaak verkenningsmissies naar kometen en ‘neo’s’? Of was dit toch wel een bijzondere missie? Baart iets hen tóch zorgen rondom deze ‘Elenin’ of is dit meer iets van SOP (Standard Operating Procedure GJ)?
Als er iets buitengewoons gebeurd, dan wordt daar naar gekeken met een hele batterij van ‘voelsprieten’. En als er dan nog vragen zijn, ja, inderdaad, dan gaan ze er naartoe om poolshoogte te nemen.

Er is één ding dat ik moet duidelijk maken, iets dat je nauwelijks duidelijk wordt, wanneer je naar TV kijkt: het is werkelijk fabelachtig ‘daarbuiten’. De aarde en de planeten zijn simpelweg magnifiek en verbijsterend inspirerend. Ik heb weleens gesuggereerd om wereldleiders mee te nemen naar ‘boven’ en hen de pracht en praal van de ruimte te laten zien. Wanneer je ziet hoe schitterend het er is, vraag je je af waarvoor al die oorlogen dienen. En waarom we niet in staat zijn om onszelf te concentreren op het focussen van onze inspanningen om de mensheid verder te brengen.

Vooral Saturnus van dichtbij, werkelijk zinsbegoochelend…! En ook een aantal andere planeten in ander sterrenstelsel zouden je werkelijk omver blazen. Het is werkelijk heel jammer dat ze niet in staat zijn een IMAX-film (360 graden-projectie GJ) te maken, waarin wat van deze verbazingwekkende materie wordt getoond. Het is feitelijk heel triest dat het Universum voor iedereen verborgen wordt gehouden en de meeste mensen vastzitten op een rots en niet in staat zijn het Universum te zien in al zijn glorie en bloei. En de waanzinnige hoeveelheid sterren die je kunt zien, zonder de versluiering van de Aardatmosfeer, WAUW!!! Het is absoluut paradijselijk, ons Universum! 

‘OP’, ben jij of je college-officieren weleens naar ‘Nibiru/Planet X’ geweest? Wanneer je er iets over kunt zeggen, wil je dan vertellen of deze planeet, binnen een paar jaar, dichtbij de Aarde zal komen? 

Ik heb totaal niets gehoord van of over ‘Nibiru’.

Laat ons nou niet in de steek, zoals zovelen doen.
Nee hoor, ik ben weer terug 🙂 Ik kan hier niet eeuwig blijven hangen, maar het voelt waanzinnig goed om met nieuwsgierige mensen een stukje kennis te delen. Het is alsof er een gewicht van mijn borst wordt getild. Ik moet toegeven dat ik niet alles weet over deze materie, ik kom niet eens in de buurt. Maar ik ben blij dat ik kan delen wat ik wél weet.  

Al het belastinggeld van de inwoners van de VS dat naar deze business gaat, terwijl niemand feitelijk weet dat het überhaupt bestaat.. Maar nogmaals: verandering ligt net om de hoek.. Ik heb zelden zoveel activiteiten en opwinding onder het volk en burgers zien ontstaan, als de laatste 6 maanden. Sommigen willen feitelijk ook niet veranderen, houden alles voor zichzelf.  Maar ze komen er achter, dat ze langzaam maar zeker in de minderheid komen, vanuit dat perspectief. Ik geloof dat we in de goede richting gaan, voor wat het de geheimhouding betreft. Deze mensen zijn echter paranoïde van nature en er helemaal van doortrokken. Maar ze zijn wijs genoeg om te beseffen, dat dit een té groot geheim is om te bewaken. De mensheid verdient dit te weten.

Ik heb ergens gelezen dat de ruimte werkelijk helemaal blauw is, en niet zwart, zoals NASA ons wil doen geloven. Is dat waar?
Het is aardedonker..

‘OP’, kun je ons vertellen wat de grootste afstand is, vanaf de Aarde, die jij hebt gereisd. Andere sterrenstelsels..?
Ongeveer 250 ly (lichtjaar), maar anderen zijn veel en veel verder weg geweest.. En records worden nog steeds gebroken… 

‘OP’, hebben andere landen op Aarde ook een ‘Ruimtecommando’, of is de VS hierin alleen met haar kunsten?
Ok, ik ben natuurlijk niet bevoegd om dit hier te vertellen, maar ik omdat ik kennelijk in dit veld werkzaam ben, zal ik vertellen wat ik heb gezien.  

Ja en ja! Anderen zijn ook boven bezig. De gewone verdachten.. Maar zover wij kunnen zien, zijn ze alleen maar aan het sporten op een conventionele manier, of iets geavanceerder dan NASA aan het werk is. Ze blijven normaal gesproken in L.E.O. (lower earth orbiter = lagere baan om de Aarde) en zijn feitelijk niet van invloed op onze operationele vluchten. Ze zijn op dit moment slechts een overlast.  

Omdat ik bezorgd ben als ouder over het lot van mijn kinderen, hoe kunnen wij ons voorbereiden? Hoe bereid je je fysiek en mentaal-emotioneel voor?
Lees nou eens de eerste regels van deze draad’. Dan zul je zien dat er NIETS is om je zorgen over te maken. Jij en je kinderen zal helemaal niets gebeuren..  

Dus, waar praat je over, zoiets als ‘first contact’ of iets dergelijks?
Voor zover het ‘Elenin’ betreft, hoop ik alleen maar dat er genoeg ‘HAM’-radio-techneuten zijn die zullen gaan luisteren. We dienen te gaan leren van onszelf en ons erfgoed. En ‘Elenin’ kán ons daarbij helpen. 

OP, dankjewel voor je antwoord!!! Je visie rondom de diepte en schoonheid van het heelal is werkelijk bekrachtigend voor ons, aardlingen.. Nog een laatste vraag over ‘Elenin’. Zal deze zo fel zijn, dat onze nachthemel erdoor verlicht zal worden, zoals een soort dubbele maan of iets dergelijks?
Dat moet je aan een astronoom vragen; ik schat dat het té klein is om werkelijk een visueel spektakel te veroorzaken. Tenzij het in dit verband ook actief gaat worden.. Dat zou fascinerend zijn, ALLES IS MOGELIJK..
En inderdaad, mijn eerste trip in de ruimte was een Gods-besef, recht in mijn gezicht, ongelooflijk wat een schoonheid en diepe indrukken. Het was een nederige ervaring, die elk van ons ten goede zou komen. Ik hoop werkelijk dat er een dag komt dat iedereen dit mag meemaken.  

Hey ‘OP’, kun je ons vertellen, welke techniek specifiek zou kunnen helpen met het versterken van de mensheid op Aarde, wanneer deze überhaupt vrijgegeven zou worden? Hebben we werkelijk de techniek om een einde te maken aan alle ellende op Aarde?
Er is een hele berg verbazingwekkend materiaal; inderdaad hebben we ook materiaal dat een einde kan maken aan het lijden op deze planeet. Het zou deze Aarde in één klap veranderen in een paradijs! En niets doet mijn bloed heftiger koken dan deze wetenschap. Maar er is hoop!
Er zijn een paar mensen met visie, in de positie ook nog eens om een verandering teweeg te brengen. En misschien ga je van hen iets horen; ik denk werkelijk dat we die kant op gaan!
Maar ik geloof dat ik geen antwoord op je vraag geef.. Ik geloof dat om deze reden deze materie geheim is gehouden. De term ‘nationale veiligheid’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar feitelijk gaat het om het beschermen van de oliewinsten..! Maar hoe dan ook, Fukushima heeft zaken stevig aan het rollen gebracht voor hen.
Ik ben niets anders dan een pion in dit grote schaakspel, zeker wanneer het aankomt op dit soort politiek, maar er is wel degelijk een strijd gaande. Een strijd tussen een kamp dat openheid wil geven, en het andere kamp dat betaald wordt om deze zaken geheim te houden. En hier kan ik nu maar beter er weer het zwijgen toe doen. Maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel?!

Onze Aarde vanuit de ruimte. 7 miljard mensen op een bol..

Heb je weleens ander bewoonde planeten geobserveerd?
Jazeker, lichten vanuit de ruimte, eigenlijk heel vergelijkbaar met een blik vanuit de ruimte naar steden op onze Aarde…

Dankjewel. Je hebt ons nog geen been toegeworpen met een specifieke, tot nog toe onbekende techniek, maar het is prima. We willen niet dat je in de moeilijkheden raakt.. 😉 Dus geef ons nou eens een naam.. Wie betaald ervoor om de mensheid te zien lijden en sterven. Wees een patriot en geef ons gewoon een naam.. Dankjewel 😉 
Dit is een ERG vaag gebied.. Als ik je namen zou geven, zou ik ongetwijfeld snel een bezoekje thuis krijgen, waarin me wordt aangeraden dit niet meer te doen. Maar werkelijk, ik kan hier alleen maar over speculeren.. Maar sommigen zijn van mening dat deze materie voorlopig maar beter kan worden overgelaten aan de militairen.   Of ze worden betaald om deze mening te hebben, ik zou het niet weten. Maar ik ben ervan overtuigd dat er velen zijn die precies van de hoed en de rand weten op dit gebied, vooral in kringen van inlichtingendiensten. Deze gasten kunnen werkelijk erg kortzichtig zijn, waarom willen ze niet verantwoordelijk zijn voor het brengen van de hemel op Aarde? Triest toch, maar ik vertel je nogmaals dat de ‘goede kerels’ terrein aan het winnen zijn, geloof me!

En inderdaad is Zero Point Energy waarheid. Het is echt. Je kunt je voorstellen dat het Universum meer uit energie bestaat dan uit stof. De truc daarbij is natuurlijk hoe je deze energie kunt aftappen, omdat er niet zoiets is als een helling waarlangs deze naar je toe stroomt; maar dit verhaal is al lang geleden uitgevonden. Er is geen enkele reden waarom je nog je energierekening of een volle tank voor je auto zou moeten betalen..

Deze energie zou ook het zoute zeewater tot zoet drinkwater kunnen omzetten, bijna gratis, waarmee de woestijnen van de Aarde zouden kunnen worden geïrrigeerd; de mogelijkheden met deze energie zijn onbegrensd. Het is alleen de hebzucht, die achter het achterhouden van deze technieken zit, en dit duurt al veel té lang.

‘OP’ weet je wat dit is: [link to img253.imageshack.us]
En heeft jouw aandrijvingssysteem van je ruimtevoertuig, waarmee je dus lichtjaren kunt reizen, iets te maken met een apparaat van ‘RA’ dat rondom de zon cirkelt. [link to img167.imageshack.us] 
Ik heb Ra hier nog nergens zien rondhangen, lol. Ik zal je zeggen dat wanneer je écht mooi plaatjes wilt zien, koop dan een paar moderne nachtkijkers, 3e generatie, en besteedt gewoon eens wat tijd oor naar de hemel te kijken ’s nachts.

x

x

‘OP’, deze graancirkel stelt de onderschepping van ‘Elenin’ voor, door middel van een anti-materiewapen, dat een baan rond de zon beschrijft. Het is in staat om het elektromagnetisch veld van ‘Elenin’ te depolariseren. Dit wordt voorgesteld door een kleine bolbliksem, aan de punt van Apophis’ hoofd, en voorkomt dat de asteroïde in aanraking komt met het elektromagnetisch veld van de Aarde. Ik twijfel eraan of het Ruimtecommando een dergelijk krachtig apparaat heeft om deze klus zo te klaren..  [waarschijnlijke link naar www.cropcircleconnector.com]
Als ‘Elenin’ verwoest gaat worden, is dat travestie.. En er zijn sommigen die in staat zouden zijn om dit te doen. Ik hoop alleen maar, dat zij die deze graancirkel gemaakt hebben, het bij het foute end hebben. ‘Elenin’ heeft teveel doem en negatieve berichten gekregen in de pers.

Maar het is precies het tegenovergestelde.. Het is een ‘baken van hoop en een glimp in het verleden’.. Een kijkje in onze échte herkomst, van alle puzzelstukjes die in dit opzicht zijn bijeen geschraapt. Onze mensen worden wild als kleine kinderen over hun kerstcadeautjes, wanneer het op ‘Elenin’ aankomt. Ik zou zo meteen weer een reis er naartoe willen maken.

David Wilcock heeft gemeld dat hij een anonieme tip gekregen heeft dat het Ruimtecommando van de Luchtmacht het element 115 ergens in het ‘Hercules’-stelsel aan het winnen was. Weet jij of dit kan kloppen..?
Mijnbouw voor ‘Element 115’..? Het klinkt voor mij als science fiction. Is David Wilcock een science fiction-schrijver? 

Nee hoor, maar hij krijgt natuurlijk ook weleens slechte informatie. Ik neem aan dat er heel wat misinformanten rondlopen, maar jij klinkt legitiem!
10-4… dankjewel. Ik zal hier eens een kijkje nemen, vanuit pure nieuwsgierigheid. Je weet maar nooit. Inderdaad wordt er een boel desinformatie uitgebracht, puur moedwillig. Allemaal om de werkelijke feiten te verstoppen en te voorkomen dat die teveel aandacht krijgt.

OK… ‘OP’… Stel het op prijs dat je de feitelijke ontwerpzaken kunt bespreken over je ruimtevoertuig. Kun je ons een idee geven over de technologie waarop dit voertuig is gebaseerd? Dankjewel..
Er zijn verschillende manieren van aandrijving. 5 Jaar geleden werd er nota bene door Discovery Channel een programma uitgezonden, dat over sommige van deze technieken heeft laten zien en besproken. Ik moet je zeggen, het waren wel beelden van het begin van de ontwikkeling van deze technieken, maar ik moest bijna mijn koffie uitproesten toen ik het zag..!
Ik zou willen dat ik die show had opgenomen op DVD, omdat ik de hele titel niet meer weet; heb er wel naar gezocht maar niet gevonden. Ik kon mijn ogen dus niet geloven, toen ik zag waarover ze spraken, bijna 100% juist! Daarbij ook nog met mooie grafieken en visualisaties. Het kan niet anders of iemand heeft voor dit programma uit de school geklapt.

Ik ben er zeker van dat dit programma inmiddels weer is ‘achterover gedrukt’, maar dit programma zou je werkelijk in extase hebben gebracht. Maar misschien is het niet weggemoffeld, en kan ik het gewoon niet vinden, ik stel voor dat, wanneer je er toch iets van wilt weten, je op zoek gaat naar dit Discovery-programma.
Maar hoe graag ik het ook zou willen, ik kan het écht niet doen, het spijt me bijzonder..!  

Maar goed, laat ik een klein tipje van de sluier oplichten; er zijn voertuigen die hun eigen golf creëren en deze berijden, zoals een surfer dat doet.. Denk daarbij ook aan Einstein, wanneer er vertelt wordt over een bal die neerkomt op een plat vel, om aan te tonen hoe tijd-ruimte wordt ge’warpd’ door materie. Voor de grap wordt er gezegd dat we voorwielaandrijving hebben. We worden geduwd en niet getrokken, en het voelt wel degelijk zo, ook al zeggen ze dat de traagheid is uitgeschakeld, ik zweer je dat het voelt alsof je wordt getrokken. En dat is alles wat ik erover kwijt wil, sorry dat ik me in deze vaagheden moet uitdrukken..

Heb je enige informatie over de ‘Nemesis dwergster’? Dr Bill Deagle en zijn metgezellen roepen dat deze zichtbaar zal zijn vanaf het Zuidelijk halfrond, met een sterke telescoop binnen een maand of zo. En dat het doem en verderf zal zaaien op Aarde tussen 5 en 9 maanden.
Nooit van gehoord…

Nou dan hoop ik dat Dr. Deagle het bij het verkeerde end heeft, maar deze kerel is één van de meest intelligente mensen waar ik ooit naar geluisterd heb. Ook al lijkt hij trots te zijn op zijn eigen luchtspiegelingen.. Als deze ‘Nemesis dwergster’ zo dichtbij komt als mensen aangeven, dan twijfel ik er niet aan, dat deze is bezocht door de geavanceerd Ruimtecommando-voertuigen.
Dr. Deagle bevestigde ook dat wij een superlicht ruimtevaartuig hebben, dus ik geloof dat hij wel op de hoogte is van de ‘black projects’. Probeer ajb iets te weten te komen voor de volgende keer dat je hier bent, over dit verhaal met ‘Nemesis’. Ook al weet ik dat in je ruimtecommando de zaken ongetwijfeld uiterst strak in compartimenten gedeeld zijn, waardoor het moeilijk uit te vinden zal zijn!!!

Ik geloof beslist als er iets zou zijn dat zulke epische vormen aanneemt, dat ik er wel iets van opgevangen zou hebben. Ik zal het echter eens vragen en dank voor het vertrouwen. Ik geloof dat ik die Dr. Deagle weleens op het internet in een talkshow heb gehoord. Hij klonk inderdaad intelligent, voor zover ik me het nog kan herinneren. Maar dat hij het over de ‘Nemesis’ heeft gehad, kan ik me niet meer herinneren.  Ik waag te veronderstellen dat deze niet bestaat, nogmaals anders had ik er wel iets van vernomen. Maar inderdaad, deze business waar ik in zit, gaat volledig over het verdelen en heersen, maar ik heb natuurlijk wel basiskennis nodig, je weet het maar niet. Ik ga het eens vragen.

De ‘Van Allen’-gordels die zich direct om de Aarde bevinden.

‘OP’: voor zover jij weet, in welk jaar heeft de mensheid (onze huidige maatschappij) succesvol de Van Allen Belt-gordel doorbroken?
Ik geloof dat ik dat zou moeten weten; de Apollo-missies?

‘Op’ –heb je op je reizen weleens engelen gezien? En heb je weleens het zogenaamde ‘lint’ gezien, of de wolk van energie, waarover Sickscent zoveel onderzoek naar heeft gedaan. Datgene waarover Boeing- en NASA-insiders spreken als ware het een bedreiging voor onze planeet?
Je kunt inderdaad het lint zien, grappig dat je dit ter sprake brengt. Dit lint heeft mega-aandacht gekregen van wetenschappers. Ze hebben een groot verhaal naar buiten gebracht, dat het de zonnewind was die naar ons terugkaatste, maar dat is kletskoek. Het is moeilijk te zeggen. Een andere reactie kwam zojuist van iemand die iets wilde weten over de ‘Van Allen-gordel’, waar we bijna nooit aan denken, omdat we erdoor beschermt worden.

Ik zou niet meteen zeggen dat het om een krachtveld gaat, maar niet álle EM- en radio-actieve deeltjes kunnen onze voertuigen penetreren. Het systeem is zo goed, dat er zelfs minder straling in het voertuig komt, dan op het oppervlak van de Aarde wordt gemeten, inclusief het doorkruisen van het lint. Maar er zijn experimenten gaan met het lint, om te zien wat voor effecten het zal hebben, wanneer dit het binnenste gedeelte van ons zonnestelsel bereikt. Goede vraag! Tot dusver weten ze het dus niet. Het lint heeft een aantal bijzonder vreemde eigenschappen..

Zijn jullie de mannen van die enorme zwarte ‘isosceles-driehoekige moederschepen’, toch?
Nee, maar de zwarte driehoekige voertuigen zijn wél van ons. Ze zijn van de luchtmacht en worden vooral gebruikt op hoogtes tot 46 km. Ze zijn echter niet ontworpen voor interstellaire reizen.

 * * *

OP’s kwam weer terug op dit blog in September:

Ik ben de ‘OP’ van dit draadje. Ik verontschuldig me voor het feit dat ik hier niet eerder ben teruggekomen, omdat ik had gemeld dat ik in Augustus weer terug zou komen, 11 Augustus om precies te zijn. Ik had echter pas gisteren weer toegang tot internet, omdat ik gisteren ook pas teruggekeerd ben van een noodzakelijke R&R. Deze laatste missie nam veel meer tijd in beslag dan gedacht; ik ben echter dus nooit van deze site gebannen..!

Ik ben op dit moment even een paar dagen aan het ontspannen in Key West, Florida. Ik zal bewijzen dat ik de ‘OP’ ben, wanneer ik van vakantie terug ben. Dan zal ik vanaf het oorspronkelijke  GLP-adres weer mailen, zodat dit verifieerbaar is. Ik zal woensdagavond weer paraat zijn. Op dit moment maak ik gebruik van een smartphone, waarop ik slechts vreselijk moeilijk kan typen. Ik wil wel al duidelijk maken dat ik tot op heden NIETS heb gepost op enige andere site. Dat betekent dat ‘Bluecoat’, of ieder ander die claimt dat hij mij is, een bedrieger is. ‘Elenin’ is niet kapot gemaakt, gebroken of iets dergelijks, en zend nog steeds uit.

Er zijn een paar interessante ontwikkelingen geweest, sinds mijn laatste posts; ik zal dat uitleggen wanneer ik wanneer ik weer terug ben op mijn originele account, aanstaande donderdag.
En wees niet ongerust; er is geen enkele kans dat een bepaalde missie mijn terugkeer naar huis zal vertragen deze keer. Ik ben écht toe aan deze belangrijke rustpauze. Dank overigens voor alle aandacht! Ik vind het fijn dat mijn boodschap luid en duidelijk is overgekomen, dank zij jullie allemaal.

Chappy, kop op. 7(235).2$$$337 
————–

Dit is de ware ‘OP’, ik check in vanuit Key West. Ik wil je verzoeken om geen posts van ‘Bluecoats’ boodschappen naar me te sturen. Hoewel het er misschien interessant uitziet, is het allemaal fictie! Ik probeer een serieuze poging te doen om échte informatie door te geven, maar het lijkt erop dat deze informatie wordt vermengd en verward met wat deze knaap ‘Bluecoat’ allemaal verteld op andere fora. Door datgene wat binnenkomt via de sci-fi-verhaaltjes van deze vent, komen we in troebel water. Woensdag of op zijn laatst donderdag ben ik weer terug vanaf mijn originele ‘OP’-account; nog even geduld dus.

Hi ‘CaptainS’ (de nick van ‘OP’), kun je ons iets vertellen, wat alleen jij weet, zodat we zeker weten dat jij het bent, en zo meer, dank daarvoor!
Ik heb slechts een paar dagen op deze site gepost en dat was een maand ofzo geleden. Sindsdien dus niets meer gepost, tot een paar dagen geleden. Ik ben off-planet geweest vorige maand en had geen internettoegang, tót deze week. Ik post alléén hier en op geen andere sites. De verwarring ontstaat, doordat anderen de verhaaltjes van ‘Bluecoat’ hier plaatsen, waardoor de verwarring ontstaat.
Gotta go for now. 

 

343 gedachten over “Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!

 1. Beste WTK lezers, waarheids zoekers, naaste mensen

  Ik wil bij deze graag een toelichting geven op het artikel, dan wel de huidige situatie van onze wereld zoals ik deze zie en enigzins kan begrijpen tot nu toe,

  Onze wereldse maatschappij is in de afgelopen drie decennia het hardste sinds heugenis gegroeid.

  Hiermee doel ik op met name “technologische” ontwikkelingen en economische ontwikkelingen.

  Het woord ’technisch’ zet ik tussen haakjes omdat het een FEIT betreft dat deze groei in werkelijkheid al veel verder is dan wij als collectieve mensheid ervaren.

  Om een klein scala aan voorbeelden te geven om mijn ondervonden FEIT te bekrachtigen( zoals al aangegeven in o.a. dit artikkel maar ook in de WTK database dan wel elders op het web )

  – (ver)voertuigen rijden nog steeds op BRANDstof-> wij betalen daar grof voor en het “winst maximalisatie beginsel”word hiermee in stand gehouden, dit terwijl o.a. Henry ford, nicolas tesla al in de begin 60er jaren hiervoor een technische oplossing heeft gecreerd, echter tegengehouden door metaal en olie magnaten uit de rockefeller/rotschild famillies.

  – het gebruik van energie bronnen ( op electrciteit aangestuurde apparaten welke dan ook ) zijn belast door Nuon of andere conglomeraten en kosten kosten hoe dan ook geld en putten uit. met name 0punt energie, zonnecel, zelfopwekkende processoren etc. zijn al in de 40/50er jaren ontwikkeld en anno de 21e eeuw volledig uitgekristalliseerd voor gebruik! Echter wij betalen nog grof geld hiervoor…

  – het wereld voedsel probleem heeft als hoofdmodus de slecht irrigeerbare gebieden die dicht bevolkt zijn ( sahara’s of andere zandvlakten, dan wel overbevolking op redelijk irrigeerbare gebieden )de motoren die er zijn om welke vloeibare stof dan ook, om te zetten in brandbaar plasma voor voertuigen is ontwikkeld volgens een formule die ook watervormen kan omzetten in (zoet)water tbv irrigatie. Ook dit is niets nieuws en reeds uitgekristallisseerd eind 20e eeuw.

  We produceren al voedsel voor 12mld mensen terwijl we er met 7mld zijn en nog lijd 1/3 hiervan permanent honger.

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden! De reden dat wij nog steeds in een wereldmaatschappij leven waarin deze normale leefomstandigheden nog niet voor elk mens des aarde beschikbaar zijn, is omdat we midden in een overgang zitten. Dit kan uiteraard worden onderbouwd met vele geschriften, wetenschap en filosofie maar de meesten mensen “voelen” dit gaande.

  Sinds de komst van het collectief gebruik van internet, is hiermee ook een belangrijke brug gebouwd mbt collectieve communicatie, de mens is verbonden!

  In elke samenleving, binnen elke gecultiveerde maatschappij zijn er mensen die door nieuwschierigheid en behoefte tot eigen waarheid zoeken en deze ook vaker vinden! maar nu nog mooier zich ook met elkaar kunnen verbinden! Het gevolg hier van is dat de massa van de wakkere mensen groter wordt en zich langzaam aan verbinden en zo de zuivere informatie toespelen en bruikbaar maken voor het collectief.

  Hierdoor komt een scala aan mogelijkheden, werkelijke ontwikkelingen en nieuwe inzichten vrij die de mens kunnen dienen ipv de huidige regerende elite.

  Immers de “founding fathers’ ( de vrijmetselaars die de utopie van amerika hebben opgericht ) waarschuwden al voor het gevaar van het “millitair industrieel complex” en voor het volksbegrip “oneindige mogelijkheden” en zoals de meesten weten, waren de vrijmetselaars juist een millenia oude organisatie die de kennis en mogelijkheden juist wereldwijd publiekelijk wilde maken ipv de behouden dogmatisering door de elite. Helaas is ook deze organisatie geelimineerd geraakt ipv geillumineerd 😉

  daarnaast is het zo dat er al computers met het maximale graad aan berekeningen,formules etc. die in princiepe op elk maatschappelijk probleem, bij invoer van informatie het scenario hier van berekend. Dit houdt dus in dat onze politiek een poppenkast is want voor elk denkbaar maatschappelijk probleem is al een”collectief gedachtengoed” antwooord te brekenen, sterker nog een bruikbare blauwdruk van de scenario’s, gevolgen en mogelijkheden voor complexe problemen binnen een maatschappelijk geheel.

  Enfin de bovenstaande greep uit wat ik zelf in de jaren met bescheiden helicopterview heb mogen zien/ervaren/aanschouwen heeft mij enkel meer vragen opgeroepen, meer onduidelijkheden en meer onbegrip voor de huidige tijd waariun we leven. Echter als je niet met deze golfstroom aan “nieuwe” informatie meegaat en het goede behoud word je langzaam meegesleurd en verlies je sowieso de controle over een situatie waarin je geen controle hebt!

  pas wanneer er genoeg mensen met een zuivere wil tot dienen van het collectief samenkomen en opstaan is er een mogelijkheid om het het bescheiden leven van de mens op een zuiver niveau te krijgen en de steeds minder vruchtbaar wordende wereld enigzins vruchtbaar te houden. Er is genoeg voor een ieders behoefte maar niet genoeg voor een ieders hebzucht ( aldus de wijze gandhi ! )

  Het wachten is op het spreekwoordelijke laatste veertje ( vrije ziel/waarheidszoeker/ dienende mens ) die de boel het definitieve zetje geeft!

  MvgR

  Léon

 2. Beste WTK lezers, waarheids zoekers, naaste mensen

  Ik wil bij deze graag een toelichting geven op het artikel, dan wel de huidige situatie van onze wereld zoals ik deze zie en enigzins kan begrijpen tot nu toe,

  Onze wereldse maatschappij is in de afgelopen drie decennia het hardste sinds heugenis gegroeid.

  Hiermee doel ik op met name “technologische” ontwikkelingen en economische ontwikkelingen.

  Het woord ’technisch’ zet ik tussen haakjes omdat het een FEIT betreft dat deze groei in werkelijkheid al veel verder is dan wij als collectieve mensheid ervaren.

  Om een klein scala aan voorbeelden te geven om mijn ondervonden FEIT te bekrachtigen( zoals al aangegeven in o.a. dit artikkel maar ook in de WTK database dan wel elders op het web )

  – (ver)voertuigen rijden nog steeds op BRANDstof-> wij betalen daar grof voor en het “winst maximalisatie beginsel”word hiermee in stand gehouden, dit terwijl o.a. Henry ford, nicolas tesla al in de begin 60er jaren hiervoor een technische oplossing heeft gecreerd, echter tegengehouden door metaal en olie magnaten uit de rockefeller/rotschild famillies.

  – het gebruik van energie bronnen ( op electrciteit aangestuurde apparaten welke dan ook ) zijn belast door Nuon of andere conglomeraten en kosten kosten hoe dan ook geld en putten uit. met name 0punt energie, zonnecel, zelfopwekkende processoren etc. zijn al in de 40/50er jaren ontwikkeld en anno de 21e eeuw volledig uitgekristalliseerd voor gebruik! Echter wij betalen nog grof geld hiervoor…

  – het wereld voedsel probleem heeft als hoofdmodus de slecht irrigeerbare gebieden die dicht bevolkt zijn ( sahara’s of andere zandvlakten, dan wel overbevolking op redelijk irrigeerbare gebieden )de motoren die er zijn om welke vloeibare stof dan ook, om te zetten in brandbaar plasma voor voertuigen is ontwikkeld volgens een formule die ook watervormen kan omzetten in (zoet)water tbv irrigatie. Ook dit is niets nieuws en reeds uitgekristallisseerd eind 20e eeuw.

  We produceren al voedsel voor 12mld mensen terwijl we er met 7mld zijn en nog lijd 1/3 hiervan permanent honger.

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden! De reden dat wij nog steeds in een wereldmaatschappij leven waarin deze normale leefomstandigheden nog niet voor elk mens des aarde beschikbaar zijn, is omdat we midden in een overgang zitten. Dit kan uiteraard worden onderbouwd met vele geschriften, wetenschap en filosofie maar de meesten mensen “voelen” dit gaande.

  Sinds de komst van het collectief gebruik van internet, is hiermee ook een belangrijke brug gebouwd mbt collectieve communicatie, de mens is verbonden!

  In elke samenleving, binnen elke gecultiveerde maatschappij zijn er mensen die door nieuwschierigheid en behoefte tot eigen waarheid zoeken en deze ook vaker vinden! maar nu nog mooier zich ook met elkaar kunnen verbinden! Het gevolg hier van is dat de massa van de wakkere mensen groter wordt en zich langzaam aan verbinden en zo de zuivere informatie toespelen en bruikbaar maken voor het collectief.

  Hierdoor komt een scala aan mogelijkheden, werkelijke ontwikkelingen en nieuwe inzichten vrij die de mens kunnen dienen ipv de huidige regerende elite.

  Immers de “founding fathers’ ( de vrijmetselaars die de utopie van amerika hebben opgericht ) waarschuwden al voor het gevaar van het “millitair industrieel complex” en voor het volksbegrip “oneindige mogelijkheden” en zoals de meesten weten, waren de vrijmetselaars juist een millenia oude organisatie die de kennis en mogelijkheden juist wereldwijd publiekelijk wilde maken ipv de behouden dogmatisering door de elite. Helaas is ook deze organisatie geelimineerd geraakt ipv geillumineerd 😉

  daarnaast is het zo dat er al computers met het maximale graad aan berekeningen,formules etc. die in princiepe op elk maatschappelijk probleem, bij invoer van informatie het scenario hier van berekend. Dit houdt dus in dat onze politiek een poppenkast is want voor elk denkbaar maatschappelijk probleem is al een”collectief gedachtengoed” antwooord te brekenen, sterker nog een bruikbare blauwdruk van de scenario’s, gevolgen en mogelijkheden voor complexe problemen binnen een maatschappelijk geheel.

  Enfin de bovenstaande greep uit wat ik zelf in de jaren met bescheiden helicopterview heb mogen zien/ervaren/aanschouwen heeft mij enkel meer vragen opgeroepen, meer onduidelijkheden en meer onbegrip voor de huidige tijd waariun we leven. Echter als je niet met deze golfstroom aan “nieuwe” informatie meegaat en het goede behoud word je langzaam meegesleurd en verlies je sowieso de controle over een situatie waarin je geen controle hebt!

  pas wanneer er genoeg mensen met een zuivere wil tot dienen van het collectief samenkomen en opstaan is er een mogelijkheid om het het bescheiden leven van de mens op een zuiver niveau te krijgen en de steeds minder vruchtbaar wordende wereld enigzins vruchtbaar te houden. Er is genoeg voor een ieders behoefte maar niet genoeg voor een ieders hebzucht ( aldus de wijze gandhi ! )

  Het wachten is op het spreekwoordelijke laatste veertje ( vrije ziel/waarheidszoeker/ dienende mens ) die de boel het definitieve zetje geeft en de fysieke kenmerken van de overgang zichtbaar worden!

  MvgR

  Léon

 3. Radio Signal from the “comet”

  The reported radio signal coming from “comet” elenin, matches EXACTLY the type of signal given off by a pulsar, just like the pulsar inside the Crab Nebula. Click the third play arrow to hear what the Crab Nebula pulsar sounds like: [link to http://www.jb.man.ac.uk] However, elenin also has the plasma streams from the sun causing the low frequency, human voice, like sounds. The frequency spectrum shows that the supposed “comet” radio signal has a broadband of frequencies, all the way to 0 Hz, just like a true pulsar signal. That suggests the signal probably came from a real pulsar in space.

 4. Ik merk op dat verschillende mensen van hun stuk raken deels door deze nieuwe informatie en deels door voorgaande artikelen.
  Dit was de bekende druppel.
  Alhoewel het lang niet zeker is dat deze persoon werkelijk een insider is maakt hij heel wat los.
  Ik zou zeggen laten we maar afwachten wat de tijd ons brengt in iedergeval je hoofd niet op hol laten brengen.

  1. helemaal mee eens Berma, Je hoofd niet en zeker je hart en gevoel niet, dat verbonden is met je innerlijk weten, de liefdevolle Bron van ons allen.
   Hartegroet Alice

 5. Wat me opvalt, is dat zó weinig mensen de woorden van Ben Rich van ‘Skunkworks van Lochheed Martin’ aanhalen: “Wat je ook kunt bedenken, we kunnen het allemáál”... Dat zei de beste man niet op een borrelparty, maar aan het eind van zijn leven, aan een vriend, waarvan hij wist, dat die deze info naar buiten zou brengen..
  Het is dus voor mij een heel groot stuk van de ‘waarheidsgetrouwheid’ van het artikel, maar enfin, ik val in herhaling met de inleiding van het artikel..!

  1. Beste Guido,

   Ik begrijp heel goed dat je Ben Rich aanhaald als bron. Maar buiten hem, hetgeen die ‘zogenaamde’ ‘astro-piloot’ (Wie heeft dat eigenlijk verzonnen?) beweert heeft kan uiteindelijk geresulteerd hebben in een verhaal zoals hierboven, en daar staat het dan maar wat wordt er vertelt…? Niets! Althans, het is makkelijk antwoord gegeven wanneer je in staat bent om puntjes te verbinden… zeker die puntjes welke doorgaans als fantasie bestempeld worden. Het lijkt me namelijk helemaal niet noodzakelijk om ‘insider’ te zijn, en zoals ik al aanhaalde, er is niets terug te vinden in het hele verhaal wat je niet kan vinden op het internet als ‘complot’, hij voedt het alleen maar met mogelijkheden, geen waarheden! Maar ook een bijzonderheid is het karakter van de vele vragen die er gesteld zijn… hoe oppervlakkig kun je het verzinnen? Ik kan ze beter verzinnen want ik weet wel een paar dingen die ik vragen zou, nee weten wil… Waar te beginnen met vragen, roep ik bijna vertwijfeld wanneer ik die kans zou hebben gehad, ook nogeens! Er zouden eerst allerlei alarmbelletjes gaan rinkelen… Afijn, het enige dat een beetje standhoud zijn Ben Rich’s z’n opmerkingen… En dat zijn uiteindelijk ook woorden om bij weg te dromen, en dat dromen dat heeft die ‘astro-pilot’ zeer zeker gedaan! Geen bewijs voor, en geen bewijs tegen! Niet vooruit maar eerder achteruit qua informatie… Ehm des-informatie wordt zoiets geloof ik genoemd?

  2. Als je het intro van het artikel eens goed leest Jeroen, zie je dat het gaat om mijn waarheid en de resonantie van het artikel. Dat deed het idem bij Fred Burks en bij Alexander van HumansAreFree; bij jou kennelijk niet. Waar gaat je reactie eigenlijk over..?

  3. @56.2

   Dat jij twee zaakjes door elkaar haalt! Je voert Ben Rich aan als bewijs voor het verhaal van die ‘astro-piloot’ alsof daarmee het bewijs geleverd is dat die astropiloot de waarheid spreekt… Niets van dat alles, echt niet! Het bevestigd niets behalve de vermoedens en daar ging het toch juist om? Dat vermoedens toch net geen waarheid blijken te zijn lijkt mij een vaststaand feit die jij wel presenteert als waarheid, dat ook nog eens? Guido, je lijkt een intelligente man maar wanneer het aankomt op meningen, zoals je anderen daar weleens opwijst, ontgaat het jouw dat jij niets anders dan meningen presenteert… weliswaar jouw mening maar dan nog, geen enkele ‘waarheid’ wat dat betreft! Het feit dat je het woordje ‘waarheidsgetrouw’ tussen aanhalingstekens zet is daarmee het bewijs nog steeds niet geleverd voor hetgeen er beweert wordt door die astropiloot. Wat wordt er nu eigenlijk beweert door die piloot? Helemaal niets en Ben Rich moet het verhaal ‘waarmaken’… Wat een misleiding.

  4. Misschien beetje meer in én/én denken, dan in of/of..? Je hebt gezegd wat je wil zeggen. En dit zien we dan bij #50: ‘Toch wel een rete interresant artikeltje! Zeker weten!’

  5. Waarom zou ik het rete interresant vinden Guido? Ik bedoel, zie mijn reactie’s en verbind de puntjes eens? Dit verhaal…Ik als lezer krijgt een heus complot verhaal voorgeschoteld welke desinformatie uitstraalt, en dat herken ik… En dat maakt het mijns inziens rete interresant. Het zegt verder helemaal niets over welke waarheid dan ook of hoe jij je bedoelingen noemen wilt waarmee jij dit artikeltje geplaatst hebt. Maar goed, wanneer jij de ‘kracht’ wilt ontlenen aan mijn woorden om die tegen me te gebruiken zullen we waarschijnlijk verstranden in een soort van wedstrijd waarin jij jouw mening presenteert… als jouw waarheid…alleen maar jouw waarheid, zover je van waarheid spreken kunt! Ik voor mezelf, ik doel op informatie en desinformtie… en of een artikeltje interresant is hangt helemaal af aan het karakter die erin schuilt gaat… zoals en/en of of/of wat ergens best wel belangrijk is… ach, leuke woordspelletjes die gevoerd worden door een kinderlijke state of mind die ‘bijzonder’ volwassen overkomt! En wanneer je nu ‘en/en’ denkt vertel je helemaal niets… of probeer jij uit te leggen dat er een kern van waarheid schuilt gaat in de aanname’s die ik lees in het stukje? Aanname’s die als waarheid gepresenteerd wordt… ook nog eens, dat maakt het allemaal ‘rete interresant’! Veel mensen hebben moeite met de werkelijkheid, hoe die zich dan ook mag uitspreken…
   En ja, Guido, ik heb het intro-tje gelezen, die staat vol met jouw mening, beeldvormend en veelzeggend…!

  6. Hèhe, heb je eindelijk het intro gelezen: ik waarschuw lezers dat het mijn persoonlijke boodschap is. Én die van Fred Burks, én die van Alexander van HumansAreFree. En dat was het dan, mijn beste. Je hebt kennelijk moeite met de resonantie van jouw werkelijkheid met het artikel. Geeft niks, komt allemaal goed.
   By the way: Kijk eens naar de commenataren van Nexus, die gaat er tenminste structureel mee aan de slag..

  7. Ha, Jeroen.
   Je had gereageerd op 9.2 op mijn reactie 9.1
   Ik bekijk alles altijd van alle kanten.
   Jij beweert dat niemand zijn doodvonnis zelf tekent? Wel eens van martelaren gehoord?
   Verzet-strijders tekenen volgens mij altijd hun eigen doodvonnis. Anders vind je de moed en kracht niet om door te gaan.
   Het begint namelijk met accepteren dat je het zelf misschien niet overleeft.
   Dat noemde men vroeger idealisme of drang tot zelfvernietiging. Het is maar hoe je zelf in het leven staat.
   Ik beweer ook helemaal niet dat ik alles geloof wat ik hoor en zie. In tegendeel. Dat heb ik al een hele tijd geleden afgeleerd. Maar toch blijf ik open staan voor alles en iedereen. Af en toe blijkt dat nog naïef maar als je niemand het voordeel van de twijfel geeft blijf je hangen in je eigen overtuigingen.
   En als ik ergens een hekel aan heb dan is het aan mensen die conservatief zijn in heel hun doen en laten. Niet omdat ze overtuigd zijn van hun gelijk maar omdat ze te lui en te dwars zijn om zich in iets anders te verdiepen, laat staan zich in een ander mens te verdiepen.

 6. Wat ik helemaal niet leuk vindt is dat mijn commentaar van de site is verdwenen !!!
  Ik vroeg me af waarom die mijnheer ons maar de halve waarheid geeft omdat hij bang is voor zijn baan en ons dan toch veel informatie geeft !!! Dat strookt toch niet je geeft een beetje en dan trek je jezelf terug een beetje raar !!! Dan wordt mijn commentaar gewist begrijp niet waarom, Guido wil graag, erg graag een uitleg ! Waarom jij commentaar wist van sommige mensen begrijp ik dat je dat doet als het beledigende dingen zijn maar dat was die van mij niet ! Ik vroeg alleen maar om de waarheid ! Of is dat teveel !!!!! beetje vreemd ! Hoop op een uitleg

  Dankjewel groetjes

 7. naar mijn idee heeft die meneer zijn huiswerk niet goed genoeg gedaan.
  dit durf ik te zeggen omdat ene meneer Erich von Dänicken in de jaren 70 van de vorige eeuw in een van zijn boeken stelde dat een onderzoek naar verschillende zaken uit de bijbel het navolgende opleverde en nu moet ik uit mijn geheugen peuren:
  een van de aartsvaders ik meen Abraham werd door een aantal engelen meegenomen naar God in een hemels voertuig.
  toen hij echter na zeven dagen terug op aarde kwam was er een periode van ruim dertig aardse jaren verlopen en was zijn vrouw inmiddels oud geworden.
  bij narekenen van de mogelijke bestemming kwam men uit bij een stererenstelsel op een afstand van ongeveer 15 lichtjaren.
  twee dagen heen en twee dagen terug reizen met een voor ons nu nog onvoorstelbare snelheid.
  met dit gegeven in gedachten zijn de uitspraken van deze meneer volledig onmogelijk.
  en dan niet omdat Einstein de relativiteitstheorie ( die inmiddels ook al de nodige vraagtekens achter zich heeft staan) heeft uitgedacht maar omdat bepaalde zaken niet te veranderen zijn.
  dat zou dus betekenen dat deze heer pas over een aantal eeuwen terug zou kunnen zijn.
  en niet na een paar dagen.
  dus ik schaar mij onder vele kritische lezers en zeg nu inderdaad eerst bewijzen en dan pas geloven (waarbij ik me ook in goed bijbels gezelschap bevindt nl ongelovige Thomas).
  Mvrgr.
  Robth

  1. Je haalt me bijna de woorden uit de mond, dit had ik ook willen schrijven maar heb me bedacht.
   Hij had inderdaad niet zo snel terug kunnen zijn.

   Ik ben momenteel ook Erich von Dänicken aan het lezen, vroeger wilde ik er niets van weten maar de man is nog steeds bezig, Mijn eerste boek Goud de Goden heb ik bijna uit.
   Hij komt met tastbaar bewijs al is de interpretatie voor sommige discutabel.
   Maar de pre historie is niet door wetenschap op te lossen.

  2. Beste Berma,
   je gaat toch niet voor niets zo ver dat je je voor je vaste overtuigingen op laat sluiten en je bedrijf kapot laat maken als je er niet rotsvast in geloofd?
   dat is wat deze man heeft gedaan.
   hij was voor mij onder andere het begin van mijn zoektocht in de tijd dat er nog geen internet was.
   ook de boeken van Velikovski en de link bij niburu omtrent projectmirror77 (ik weet niet of die er nog opstaat het artikel verdwijnt regelmatig) zijn interessant in deze context.
   groeten en succes Robth

 8. Waar is de Bron van al wat is in het hele verhaal blijf erbij dat informatie van buitenaf toch zeer lastig blijft.
  Eerlijk gezegd hoeveel neem ik nu werkelijk waar via mijn zintuigen van het geheel het is maar een zeer klein spectrum. Liefde is wat alles verbind .

 9. Deze interessante reactie vond ik m.b.t. de radiosignalen en meer;

  Posted on September 16, 2011

  Thewatchtowers.com
  This is the BEST publicly available data and scientific analysis, which shows that Comet Elenin has a mass 10 to 20 times larger than Earth.

  The following report is offered as a public service, and contains ONLY information that is publicly available. I have no access to classified information, and am not sworn to any secrecy oaths. I have spent (wasted?) years worrying my ass off over this subject, and as a service to my fellow human beings, I’m giving you my best, and most credible, research results. My calculations show that the “comet” is very massive, but will not come CLOSE enough to Earth to cause global devastation (well, not by water, anyway!) This report includes enough data for you to calculate the “comet” mass yourself, so you don’t need to trust me, or anybody else! I’m not being paid by anybody to do this, so I’m donating months of my time and research for the common good.

  Millions of people are VERY worried about this “comet”, and that is permitting the filthy bankers all the time they need to set us up for WWIII. Hopefully, with this new information on “comet” Elenin, we can finally set aside our main fears, and get on with the task of removing the corrupt parasites who are killing us, and our planet.

  Gravitational Microlensing shown on Nasa videos

  “Comet” Elenin has enough mass to cause “gravitational microlensing”, as shown in the Nasa Stereo Behind videos from August 1, and August 20, 2011.

  Gravitational microlensing, is the temporary brightening of a background star, as the “comet” passes directly in front of the star. That brightening is CLEARLY shown in both the Nasa Stereo Behind videos, and was witnessed by two amateur astronomers. If you watch the August 20th video, you will see the background star “glom” onto Elenin, get much brighter, and smear out into a 90 degree arc (also, the brightest frame was deleted before public release.) The overall brightness of the two, superimposed, is MUCH brighter than each of them separately. It is better to download the large jpegs directly from Nasa here [link to stereo-ssc.nascom.nasa.gov] To download the jpegs, select telescope=>HI1, resolution=1024×1024, start date=20110820, end date=leave blank, click “search”. Then, click “download all Behind HI1″. You will have to step through each jpeg, or assemble them into a video, to see the brightening of the background star.

  Or, if you don’t want to download the high res jpegs, you can watch this youtube in full screen mode. The brightening happens on August 20, which is the only time it passes over a distinct star. [link to http://www.youtube.com]

  Nasa has a short animation explaining “gravitational microlensing”, and it shows how they use it to discover large, dark planets. Please watch this short video, to understand the importance of the Nasa and YouTube videos. Note that this technique works better when the dark object is far away, but it still works even with super-close “comet” Elenin, which indicates a large mass.

  video title: NASA – Lone Planet Under a Cosmic Magnifying Glass [link to http://www.nasa.gov]

  The brightening effect is also clearly shown in the Nasa August 1 video here [link to spaceobs.org] Right click the GIF, save it, and re-open it in your browser, or a graphics program, then play it with 8X magnification. You can easily see the background star “glom” onto Elenin, form an arc, and get much brighter. It gets so much brighter, that the detector saturates, and goes to solid white. This increase is absolute proof of the high mass of the front lensing object.

  The fact that the background star was not dimmed by the coma of the “comet”, but instead, was made brighter as Elenin passed in front of it, is PROOF that Elenin is NOT A COMET! It is also proof of the large mass of Elenin. No more discussion or speculation is needed on those topics, unless the Nasa videos can be proven to be faulty.

  It is amazing to me, that no one has mentioned this lensing effect. “Real” astronomers spotted it immediately, but are keeping mum about it. Probably many of them have already done the calculations, as shown, below.

  The gravitational microlensing effect happens quickly and disappears quickly if the massive object is moving in front of a distant star. Spirals and bright “C” shapes are commonly seen in gravitational microlensing. The arcs of light are known as “Einstein Rings”. Comet Elenin is now moving rapidly over the background stars, so the Einstein rings would appear for only a minute, just as witnessed, below. Without a large aperture telescope, and a fast exposure, the rings cannot be imaged. Instead, with a small telescope, and long exposure, the rings will show up, as described in the video (below), looking like the spindle spacer of a 45 rpm record.

  Nasa has made 2200 observations of Comet Elenin, and has published NONE of the still images! Probably, many of their images show gravitational microlensing, so they CANNOT show their own images, without disclosing the large mass of the object.

  Amateur astronomers have also witnessed the gravitational lensing effect, such as youtuber “ThePerfectMinds” (Francis Walsh), and CRU4T, formerly a member of the Terral Croft group.

  Francis Walsh witnessed “a spiral” around Comet Elenin on June 30, using the robotic telescopes in Mayhill, New Mexico (Global Rent a Scope).

  Here is the youtube where Francis Walsh discusses seeing the “Einstein ring” spiral – fast forward to 4:11, and also to 17:45. (He is NOT an astronomer! He had NO IDEA of what he was seeing!!!)

  video title: Comet Elenin Report 20110630 by Nibiru Tracker 2012 “I Saw a Spiral” C/2010 X1 “contour” view [link to http://www.youtube.com]

  Red Fireball and moons seen in telescope

  Here is another youtube where Francis shows what Comet Elenin looks like with a red filter. It is HUGE, red, and angry looking. But, with blue or green filters, it looks small and dim. The ancient warnings (Kolbrin, etc) say the planet killer is a fiery red color.

  Fast forward to 9:13. When he sees the giant red blob of Elenin, he panics and suddenly pulls his camera down, muttering something about having to clean the lens! It makes you wonder if he was told to NOT show a giant red blob. Francis is probably a gate-keeper, as he NEVER gives the coordinates, so no one else can verify his observations. Most likely he is being paid to be the go-to guy for real time images for the sheeple – a classic gate-keeping operation. He knows literally nothing about astronomy, so why he is so deep into it, is a real mystery.

  video title: NEW! Latest Comet Elenin image enhancement inspection “33″ of 20110722 [link to http://www.youtube.com]

  In the same video, at 17:30, he captured what looks like FOUR MOONS orbiting the central body: [link to http://www.youtube.com]

  New images from Australia show a sudden brightening, just look at the August 29 series. You’ll see a sudden bright blob, even though the coma stays the same: [link to members.westnet.com.au]

  Here is a video being pushed by Leonid Elenin (CIA disinfo guy), showing the “comet” traveling BETWEEN stars, not over them. Obviously, there is NO lensing effect, unless the “comet” moves directly in front of a star. [link to http://www.youtube.com]

  Various astronomers are saying the “comet” is disintegrating, mostly based on it’s suddenly getting brighter, then darker, as they assume the ball of ice is vaporizing into ice crystals. However, the author thinks the lensing effect may explain the brightening, and darkening. The lack of an appreciable coma is consistent with a high gravity object.

  All the talk about Comet Elenin turning and breaking up is just “ignant”. The shockwave that supposedly hit the “comet” was just a lens flare (internal lens reflection) caused by the brightness of Jupiter, to the right. The slowing and turning of Elenin is caused by it rotating directly away from the Stereo B satellite, due to it’s natural orbit. Sorry, but no breakup, and no intelligent “control” there. I wish it was…

  “Comet” mass calculation

  Now, the big question is, WHAT IS THE MASS (and what will it do to Earth at the expected distance)? By measuring the apparent angular size of the brightening area around the “comet”, compared to its normal size, the mass of the gravity lens can be calculated.

  Then, after the mass is known, by doing a simple (mass/radius squared) comparison with Earth’s Moon, we can calculate how high the ocean tides will be. That will tell us how many BILLIONS of people could die when this thing gets close to earth, and what the safe elevation MIGHT be.

  Both calculations are easy to do for an astrophysicist, but ONLY if the exact angular sizes are available. Since we only have some crappy video frames to go by, the following mass calculation is only A ROUGH ESTIMATE!

  Using the equation for the angle of deflection of light in a gravitational field:

  theta = {4GM}/{rc^2} which can be re-arranged to:

  M = {theta(rc^2)}/{4G}

  And, assuming the “comet” to be a point source of gravity, all we need to figure out is the angle of bend of the light, as it travels from the distant star, and is bent around the “comet” to reach our eye. Since the star is many light years away, let’s just say the incident light rays are parallel. So, theta is going to be the angle between where the light WAS going (parallel rays) and where the light is bent to reach us (or Stereo B). Another way to get that angle is to measure the angle to the bright outer edge of the nucleus, compared to the angle to the outside of the einstein ring (depending on parallax errors). So, looking at the latest Nasa video (Aug 1), we can see the diameter of the bright part of the “comet” roughly quadruples when the lensing takes place. The hi res jpegs from the Aug 20 Nasa Stereo Behind video do not show a clear widening, just a great increase in brightness, so the Aug 1 spaceobs gif was used for the widening estimate. From the Aug 29 photo on [link to members.westnet.com.au] we can estimate the size of the bright nucleus to be 0.1 arc minutes, since it is roughly 1% of the width of the picture, and the picture is 10 arc minutes wide. So, lensing causes a bright area of 4 X 0.1 arc minutes = 0.4 arc minutes, for a radius of 0.2 arc minutes. So, the angle of the bend is the difference between the two (depending on parallax), or .2′ minus .05′ = .15′. We still need “r”, which is the radius of the brightened area. The bright part of the nucleus is about 4000 meters wide, or a radius of 2000 meters. So, if it gets four times wider when it brightens, “r” is four times 2000 meters, or 8000 meters. We also have to convert .15 arc minutes to radians, which is (.15 X PI)/(180 X 60) = 4.36 X 10^-5 radians. Now, we have enough data to calculate the mass of “comet” elenin:

  M = {theta(rc^2)}/{4G}
  M = {(0.15 arcminute X 3.14 radians/180 degrees) X (1 degree/60 arcminutes) X ( 8000 meters X (3 X 10^8 meters/second)^2)} / {4(6.673 X 10^-11 NM^2Kg^-2)M}, and using 1 N = (kg X m)/sec^2,
  and so, (drum roll please)
  M = 1.18 X 10^26 kg

  This is TWENTY TIMES THE MASS OF EARTH!!! Earth’s mass is 5.97 x 10^24 kg. Remember, this is a very crude estimate, based on a very grainy video, but it shows THIS “COMET” AIN’T NO EFFIN COMET!!!

  One more calculation, let’s say the “comet” only widens by twice, not four times, as we just calculated. What is the mass if bright ring of the “comet” only doubles? Since the “r” term is linear, the mass of the “comet” is still ten times the mass of the Earth! Even if the “comet” is only one times the mass of Earth, we are still guaranteed some real troubles in the next few months.

  Please, feel free to tear up my calculation, and show where I’ve made some dreadful mistake(s). I will be VERY HAPPY to have someone PROVE this number is much too high!!!

  High tide calculation

  How high will the ocean tides be, if the “comet” has a mass twenty times greater than Earth?

  Earth’s moon has a mass of 7.35 × 10^22 kg, and orbits Earth at a distance of .0024 AU. The “comet” may have a mass of 1.18 X 10^26 kg, or 1,600 times the mass of the moon. The “comet” will be .234 AU from Earth on Oct 17th, or 100 times farther than the moon. If the normal ocean high tide is about 3 feet, with only the moon, what will the high tide be when the “comet” is nearest to the Earth? Since the force of gravity is given by F = (G X M1 X M2)/(d ^ 2), then we can compare the gravitational pull of the moon, to the gravitational pull of the “comet”, then use that to compare the high tides. Since the Earth’s mass is not changing, we can forget about the M1 term, and the G term is constant too. So, let’s use F = M2/d^2 for the comparison, and forget about the units since we only care about the ratio. For the moon, F = (7.35 x 10^22) / (.0024 ^2) = 1.28 X 10^28. For the “comet”, F = (1.18 X 10^26) / (.234 ^2) = 2.15 X 10^27.

  Taking the ratio, the gravitational pull from the “comet” will be 0.17 times the pull from the moon! Thank God!!! This means there will be no increased high tides in the oceans of the world. Even though the “comet” is more massive, the greater distance means the gravitational pull is only 17% of the pull of the moon! Please check my numbers. I assume no liability in making this calculation! But, THANK GOD, if it is correct!

  PLUS, if the pull is that small, how in the hell can we have the entire crust of Earth shift??? Huh? Huh? I’ve worried my ass off, over this thing, for years, and it only has a pull of .17 of the moon? Please show me where my mistake(s) are! And God FORBID that there is anything coming in behind the damn “comet”!

  If the “comet” is only 10 to 20 Earth masses, it does not account for the earthquakes happening when the Earth is lined up between “it” and the sun. So, there might just be another, more massive object, coming in behind the “comet”. However, if that was the case, the “comet” would have an irregular, unpredictable orbit, which would already be detected. It SEEMS the incoming “comet” has a extremely long period parabolic orbit, and doesn’t appear to be orbiting anything else.

  So, it appears the oceans will stay put, but we still have the coronal mass ejections to worry about. In other words, the Earth can still be baked to death in Oct/Nov as the “comet” pulls ahead of Earth. That should be the focus for further research.

  It seems like someone gave it a little shove, about a thousand years ago, to make sure Earth could get through this unscathed.

  Let’s hope these calculations are pretty close, and that we don’t need to worry about the next topics. However, I’ve included them anyway, just in case the calculations are badly wrong

  Radio Signal from the “comet”

  The reported radio signal coming from “comet” elenin, matches EXACTLY the type of signal given off by a pulsar, just like the pulsar inside the Crab Nebula. Click the third play arrow to hear what the Crab Nebula pulsar sounds like: [link to http://www.jb.man.ac.uk] However, elenin also has the plasma streams from the sun causing the low frequency, human voice, like sounds. The frequency spectrum shows that the supposed “comet” radio signal has a broadband of frequencies, all the way to 0 Hz, just like a true pulsar signal. That suggests the signal probably came from a real pulsar in space.

  A pulsar is a fast spinning, neutron star, with a mass between 1.5 and 5 solar masses, according to current physics models. Here is a video describing neutron stars and pulsars: [link to http://www.youtube.com]

  If the radio signal is real, that is the worst possible news for Earth, as a neutron star will totally wipe the Earth clean, then pull Earth into a wider orbit as it leaves in early November. The last passing of this object changed our year, from 360 days, to 365 1/4 days, according to many ancient texts. (That’s why there are 360 degrees in a circle) Let us all pray that it is not a neutron star. The most important thing, right now, is to find out if the radio signal is genuine. If it is real, then the “comet” may actually be a neutron star!

  Personally, I think it is now impossible for it to be a neutron star, as all the inner planets would be spinning off into elliptical orbits. So, at this late date, we can pretty much say that the pulsar type radio signal is likely to be just another scare tactic from the desperate illuminati criminals, or it’s just a dumb joke from some astonomy student. Anyway, we’ll see very soon if the orbits get perturbed. Till then, the pulsar signal is probably fake.

  You’ve got to admit, it’s kind of funny, the internet researchers are now trying to decipher some human speech in the radio signal, when instead, they should be listening to the lawnmower sound, to determine WHICH known pulsar, if any, has produced that audio. I can imagine the global elites having a good laugh at the sheeple over that one. “Touche’, Lord Evelyn, you never overestimate them, do you? ha ha ha.” Apparently, they have a law, according to THEIR god, that they have to warn us first, before killing us. Well, that radio signal may be the best warning we can ever get (if it’s real). Their law doesn’t say it has to be an obvious warning, though.

  One example of a hidden illuminati warning is the new Texas license plate. The new license plate CLEARLY shows the red destroyer planet, so texans see the warning dozens of times a day, but never realize what it means! Of course, the New Mexico license plate has shown the “planet of the crossing” for years, but now even the Texas plate shows an up close image of it.

  US Navy Space Command disinfo

  What a perfect time for a disinfo attack, when a possible pulsar signal is coming from the “comet” elenin! The comforting posts from the “US Navy Space Command – I’ve been to Elenin” guy, are partly true, but the part about Elenin being a benign and beautiful teacher, fits the pattern of coverups coming from the global elites (Sheldan Nidle, SayLooser, “ascension” pushers). Let’s face it, they are NOT giving up their hope of wiping out 93% of the human race (their target is 500 million survivors), so they can reign SUPREME for another 3,600 (or 11,800) years.

  Just as Leonid Elenin “discovered” the “comet”, now the US Navy Space Command guy was warning about the pulsar signal BEFORE it was discovered. That is a common intelligence/mind control technique to manage the flow of information. Posts like this one, are a real headache for those assholes.

  The biggest problem with the “US Navy Space Command” guy, is the way he posted. If you are really in fear for your safety, you don’t hang around for hours posting, posting, posting. Instead, you type up your main message as clearly as possible, and post it all in one go. Also, violating your DoD clearance is a life and death matter, which nobody takes lightly. So, that shows the Comet Elenin “type E asteroid” story is just disinfo, designed to make sure the herd does not stampede the rancher to death. (Ain’t it about time for a good stampede?)

  His postings show how good disinfo is done. Most of these paid shills don’t understand good disinfo. They are pitiful morons, like the people who WILL criticize this analysis without understanding it first. To do good disinfo, you disclose REAL truths, then insert your single talking point somewhere in the middle. Plus, of course, bring the reader to an emotional crescendo, THEN spring the disinfo on them, when the brains’ defenses are down due to the emotional state. So, hats off to the US Navy Space guy, as that was a pretty good delivery about how harmless this E class asteroid is. The blood of billions of people will be on your hands, you paid disinfo whore. May you, and your handlers, rot, slowly, in Hell.

  Speaking of navy disinfo, this question is directed to Terral Croft: Hey Terral! Why do you trust the John Moore retired navy guy’s map, when one of the safe places they were given is 100 miles downwind of the Yellowstone caldera? Surely, if that is not a safe zone, then maybe Arkansas is not safe either? The Rockefellers want to get rid of anyone with knowledge of the free energy/antigravity technologies, and that is one way to do it.

  The ruling bloodlines have been through this “comet” passing twice before. That is how they got on top. That is how they stay on top. They know what will happen, and when it will happen. Their only problem THIS TIME is the internet. They are very afraid that even their own bodyguards will put them down, like rabid dogs, for the good of humanity. The TRUE power now lies in the hands of those bodyguards, and even the elite know it. That is why the Seal Team Six mass murder was such a mistake. The elites ALWAYS get rid of their helpers quietly and secretly. They broke protocol on that one!

  Astronut disinfo

  The main thing that stopped the rising panic over “comet” Elenin this summer, was Astronut’s post on GLP: “Elenin fails to perturb a small asteroid at 0.002 AUs distance” link Thread: Elenin fails to perturb a small asteroid at 0.002 AUs distance Astronut said: “On May 20th (Friday), C/2010 X1 (Elenin) passed within 0.002 AUs of an asteroid in the asteroid belt known as 1999 RQ176… According to astrometry it was detected at…”

  Well, what exactly does “according to astrometry” mean? It means that after he took the SINGLE telescope stacked image, he emailed the SINGLE image to a Flickr Yahoo group (link [link to http://www.flickr.com] who supposedly told him what the coordinates of the objects were. By using a “blind astrometry solver”, which is star charting software, this mysterious group came up with exactly the right answer to show the “comet” had no effect on the asteroid. I do not think any of that evidence is credible, as we have only Astronut’s word on this (no other witnesses!), and who knows what, or if, the Flickr group emailed back. For instance, the “results” data from Flickr, shown here [link to http://www.flickr.com] only located the center of the image, and have NOTHING to do with the coordinates that Astronut quotes in his post. He claims, of course, the coordinates they returned confirm the comet had no effect on the asteroid.

  Astronut’s biggest mistake was not taking another, delayed image, to prove he was actually looking at the nearly invisible, 3 Km wide rock, and not just a very faint star. Without a second photo, he, or Flickr, could have picked a faint star in the right area, and said “see it’s in exactly the right spot – no effect from elenin at all”. So, with only a SINGLE image used to find the very faint asteroid, Astronut’s measurement is COMPLETELY BOGUS!!!

  Also, Astronut has a history of showing up, like clockwork, to debunk any real data on “comet” elenin. He has stated many times, over and over: “the comet is not a threat.” He is not an investigator, he already knows the answer, and he is pushing an agenda. Why the hell should any normal person CARE what somebody else thinks about a comet???

  In one of his Comet Elenin posts, he did not realize that Google Sky used infrared images from the year 2007, instead, he SOMEHOW thought they were real time images. Then, after being caught, he edited his post to delete his stupid mistake. That proved to me, that he knows nothing about astronomy, that he’s worried about his credibility, and that he’s just another paid disinfo shill. So, to take ONLY his word, that the asteroid was NOT affected by “comet” elenin, is a very risky bet (I’d take 100 to 1 on that action).

  The discoverer of the “comet”, Leonid Elenin, did the exact SAME measurement of the asteroid as Astronut did, but about 21 hours earlier, and used the exact same Flickr Yahoo astrometry group to determine the position of both objects (small world, huh?). Leonid Elenin came up with slightly different position values compared to Astronut, presumably because the measurements were 21 hours apart. No surprises there, Leonid Elenin found the asteroid was in exactly the right spot to prove the “comet” has essentially no gravitational pull. Maybe Astronut and Leonid Elenin are working for the same manager? Maybe they are the same guy? Here is Leonid Elenin’s asteroid measurement [link to http://www.youtube.com] Now, to Astronut’s credit, at least his telescope image shows the date and time. For some reason the image from Leonid Elenin has been cropped to remove the date and time. Little things like that really hurt a scientist’s credibility, and it should. Most CCD deep sky imagers take a PC monitor shaped rectangular image, so why would he crop it down, as that will only hurt the accuracy of the astrometry position measurement. I smell a couple of rats, or maybe just one big rat?

  If the 1999 RQ176 asteroid could be located and imaged now, then the Elenin mass could be confirmed. Also, the orbit of Mercury may have been changed since mercury passed between Elenin and the Sun in early July. If Mercury still has a normal orbit, then I’m wrong, and I will be overjoyed! But, we are now seeing big disturbances in the solar system, so a change in the orbit of Mercury is likely. Please post orbital data on Mercury, if you have it (and I don’t mean Nasa sourced data, but direct observations).

  The evidence is becoming convincing, that Comet Elenin MAY BE a massive object, that the Earth MAY BE wiped clean by wind and water, shaken, drowned, and baked to death this October/November 2011. Also, the orbit of Earth COULD BE changed after the close flyby. Depending on the mass, the orbit of earth could become elliptical, and much farther from the sun. A planetary freeze would explain why the deep underground hotels are set up for a long term stay.

  Gravity node rings causing Earth to ring like a bell

  Every few days, the entire Earth has an identical earthquake waveform travel from east to west, north to south, and pole to pole. In effect,the entire Earth “rings like a bell”. See the charts here: [link to aslwww.cr.usgs.gov] This is further evidence of a massive object approaching from space. Supposing that a massive object is spinning, and nearing earth, a little known physical force becomes important. That unknown force is called the Lens-Thirring effect, where a spinning object in space causes the spacetime around it to twist or rotate with the massive body. However, as Stan Deyo revealed a few years ago, the Lens-Thirring effect also causes “gravity node rings”. These rings are places of increased gravitational force, and are the “troughs” where the planets are located now, each one sitting in a gravity node ring caused by the rotation of our sun. The point here, is that, when the entire Earth as the same earthquake waveform, it is because the Earth is passing through one of the gravity node rings created by the incoming “comet”. It would be helpful for someone to graph the frequency and intensity of the whole Earth earthquakes, as that could help reveal the position and movement of the incoming massive object.

  An incoming magnetic mass, 20 times the mass of Earth, would explain the increasing earthquakes, the entire planet ringing like a bell, the disappearing magnetic field, the changing earth axis, the solar flares, the increasing asteroids and meteors, the heating planets, the increase in the moon’s eccentricity, the shutdown of the SETI antenna arrays, the expansion of the hollow earth, and the gaps in human history. It would also explain the Mayan calendar, and how all nine “ages” simultaneously end on October 28th, 2011.

  October 28th MAY be the worst time for Earth, as we MAY be baked by a coronal mass ejection pulled from the sun by the huge mass in front of Earth. We won’t need 5000 foot tides, if the air temperature is 160 degrees fahrenheit, to still have a global cataclysm. Also, if Earth’s orbit elongates, it will be game over, as our planet will become a deep freeze, like Mars. May the Creator grant us mercy, that these things will not happen!

  Nuclear poisoning of entire planet

  Still, the worst issue concerning an ELE/dwarf star scenario, is manmade. The worst issue is NOT the pole shift and global devastation, but the fact that the spent fuel pool of EVERY nuclear reactor on earth, will go dry, and rapidly proceed to combustion/aerosol/smoke. This amount of radiation will kill ALL of the northern hemisphere, and possibly the southern hemisphere as well, with only cockroaches and grass surviving. That is the REAL concern for an ELE event in October/November, 2011, which no one is talking about. This is the reason, we must use our focus and intention, and every other power we have, to stop such events.

  As a precaution, ALL NUCLEAR PLANTS SHOULD BE PUT IN COLD SHUTDOWN RIGHT NOW! All cool fuel rods should be dispersed, and moved to underground storage, if possible.

  Perhaps it is already too late, was too late, when the spent fuel was created in the first place. The Rockefeller group should be rounded up and put on trial, as they are the architects of the nuclear nightmare we now face. They have suppressed free energy technology for decades to maintain their control, and have known about the dwarf star since 1983 (IRAS), but kept it classified. All the while, increasing the amount of nuclear waste that will burn when the pole shift happens. They are the prime movers in this global genocide, and should be arrested and put on public trial. Now, it is clear why they have spent trillions of OUR MONEY, on deep underground hotels. They know the long lasting radiation is coming.

  The Rockefeller/Bush crime syndicate planned to be in South America by now, but they are being stopped from leaving by the white hats in the US military. Top scumbag, David Rockefeller took his entire progeny (four generations!) to northern India last year, upwind of Fukushima, and no one has seen him since. Yes, even Bill Clinton is really a Rockefeller, as Winthrop Rockefeller (governor of Arkansas) was his biological father. So, The USA has been run by the Rockefeller/Bush crime syndicate since 1963 (daddy Bush killed JFK, baby Bush killed JFK jr).

  By suppressing the information, that the Earth MAY be wiped clean in the next few months, the ruling elite are harming mankind in another way, perhaps an even worse way. By NOT letting us know of the danger, they are depriving mankind of a major opportunity for spiritual growth, for a greater connection with the Creator(s), for a united planet, and for a global renaissance if the events do not occur. And, if they do occur, then, instead of a period of humility and growth, there will be anger and barbarity. Without being warned of the danger, the world continues with the usual reptilian mind games, instead of coming together as a single species, and standing together, to face the danger. The ruling elites can always be expected to choose the path that is most harmful for mankind, and this situation is no exception.

  All of us need to spend some quiet time, to send the message of our intention, that it is NOT OK for our planet to be destroyed like this. We will do whatever is required to fix the problems on our planet (free energy for all, trials/executions for all zionist satanists, no more predation of our home, Earth). We DO NOT give permission for our world to be destroyed. You can call it prayer if you wish, but please, let’s all send our intention, and our belief that we should stay here, to correct the errors of the past. The horrible state of our world is not our fault individually, instead, it is a result of the zionist/parasite satanists that infest our lovely home. We will deal with them severely, if we have enough time to do so.

  Why was this written and posted? Based on the evidence, there is a REAL possibility of BILLIONS of people dying needlessly in the next few months. This event will be the greatest crime our planet has ever seen. Mankind must be warned, and we must be aware of this conspiracy, so the mass murderers can be brought to justice.

  Let’s see how long this thread stays up, before it quietly disappears. If this post and the youtube videos are taken down, it is confirmation of this info! You might want to save this post, and youtubes, just in case.

  I just want to be wrong about all this, and have the “comet” pass by harmlessly, but the evidence keeps pointing to a real threat. If we are still alive and well, by the fall of 2013, it is because we have been given a second chance to get it right.

  Best wishes to the good souls of Earth!

  Bron: Beforeitsnews

  1. Wat brengt je tot de veronderstelling dat alle mensen dit hier op WantToKnow kunnen volgen Nexus; met alle respect, een stuk info voor de ‘happy few’? En het is nogal een lap tekst. Wil je het niet vertalen? We plaatsen het dan als opvolger van het artikel!

  2. Ik wil ook niet brutaal zijn, misschien ook met de juiste linkjes? Het is op deze manier een hele zoektocht, terwijl die meneer die al had uitgestippeld. Ik bedoel, leuk en wederom indrukwekkend zoveel tekst, enkele linkjes verwijzen direct naar de startpagina van Youtube, of flickr.com, ik had verwacht ‘bewijs’ te zien… Afijn te hoge verwachtingen van mijn zijde. Daar waar toch gesuggereerd wordt dat je de juiste info verstrekt krijgt die dan ook daadwerkelijk iets ‘laat zien’, misschien…? Nou, wat die happy few betreft, ik weet zeker wie er niet toe behoren!

  3. Ik heb me ff door de hele Engelse text heen geworsteld , in een notendop zegt deze knakker dat Elenin niet intelligent bestuurd is , waarschijnlijk 20 X groter dan de aarde is en het hier zo’n 160 graden Faherenheit wordt rond 28 oktober .
   Zouden we dan nu al niet in het halfdonker zitten als die bal zo groot is , hij staat inmiddels tussen aarde en zon . Nou eh , gooi maar in mijn pet .

 10. Ik vind dat er niet zoveel gedisclosed wordt, maar misschien dat sommigen bepaalde bevestiging prettig vinden. Zeker interessant.

  “Wanneer je denkt aan een reisje van 50 lichtjaren in 2 dagen, dan is dat voor ons een peulenschil.”
  “Het is werkelijk heel jammer dat ze niet in staat zijn een IMAX-film (360 graden-projectie GJ) te maken”
  Dit lijkt tegenstrijdig, maar… hoeft het niet te zijn?
  Ruimtereizen op krommingen van tijd, betekent dat je niet zomaar overal heenkan. Dus het zou dan kunnen dat je ergens 50 LJ verder uitkomt terwijl je een ander object wat nog geen 1/4 LJ weg is helemaal niet kan bereiken.

  1. We hebben ook nog vertaalprogramma’s GuidoJ.

   27 september 2011 OM 10u49 Deze interessante reactie vond ik m.b.t. de radiosignalen en meer;

   Geplaatst op 16 september 2011

   Thewatchtowers.com
   Dit is het beste publiek beschikbare gegevens en wetenschappelijke analyse, waaruit blijkt dat Comet Elenin een massa 10 tot 20 maal groter dan de Aarde heeft.

   Het volgende rapport wordt aangeboden als een openbare dienst, en bevat alleen informatie die publiek beschikbaar zijn. Ik heb geen toegang tot geheime informatie, en ik ben niet gezworen aan een geheimhouding eden. Ik heb doorgebracht (verloren?) Jaar piekeren mijn kont af over dit onderwerp, en als een dienst aan mijn medemensen, Ik geef je mijn beste, en meest geloofwaardige, onderzoeksresultaten. Mijn berekeningen laten zien dat de “komeet” is zeer massief, maar komt niet dicht genoeg bij de Aarde om de wereldwijde verwoestingen veroorzaken (nou ja, niet door het water, hoe dan ook!) Dit rapport bevat genoeg gegevens voor u om de “komeet” massa-zelf berekenen, dus je hoeft niet aan mij, of iemand anders vertrouwen! Ik ben niet betaald door iedereen om dit te doen, dus ik ben doneren maanden van mijn tijd en onderzoek voor het algemeen belang.

   Miljoenen mensen maken zich grote zorgen over deze “komeet”, en dat is het toelaat de vuile bankiers alle tijd die ze nodig hebben om ons voor WOIII. Hopelijk, met deze nieuwe informatie over “komeet” Elenin, kunnen we eindelijk gereserveerd onze angsten, en gaan met de taak van het verwijderen van de corrupte parasieten die het doden van ons, en onze planeet.

   Zwaartekracht Microlensing getoond op Nasa video’s

   “Comet” Elenin heeft genoeg massa om “gravitationele microlensing”, zoals weergegeven in de Nasa Stereo Behind video’s vanaf 1 augustus en 20 augustus 2011 te veroorzaken.

   Zwaartekracht van microlenzen, is het tijdelijk helderder van een achtergrond ster, als de “komeet” gaat direct voor de ster. Dat helderder is duidelijk aangetoond in zowel de Nasa Stereo Achter video’s, en werd gezien door twee amateur-astronomen. Als je de video 20 augustus, zie je de achtergrond ster “Glom” op Elenin, krijgt veel helderder, en smeer uit in een boog van 90 graden (ook, was de helderste beeld verwijderd voor het publiek vrij te geven.) De algehele helderheid van de twee, boven elkaar, is veel helderder dan elk van hen afzonderlijk. Het is beter om direct downloaden van de grote JPEG’s van de NASA hier [link naar stereo-ssc.nascom.nasa.gov] Om de jpegs downloaden, selecteert u telescoop => HI1, resolutie = 1024 × 1024, de startdatum = 20110820, einddatum = leeg te laten, klik op “zoeken”. Klik vervolgens op “download alle Behind HI1”. Je moet stap door elke jpeg, of ze kunt samenvoegen tot een video, om de opheldering van de achtergrond ster te zien.

   Of, als u niet wilt dat de hoge resolutie jpegs downloaden, kunt u kijken naar dit youtube in full screen mode. Het verhelderende gebeurt op 20 augustus, dat is de enige keer dat deze over een aparte ster. [Link naar http://www.youtube.com

   NASA heeft een korte animatie uit te leggen “gravitationele microlensing”, en het laat zien hoe ze het gebruiken om grote, donkere planeten te ontdekken. Gelieve Bekijk deze korte video, om het belang van de Nasa en YouTube video’s te begrijpen. Merk op dat deze techniek beter werkt wanneer het donker object is ver weg, maar het werkt nog steeds, zelfs met super-close “komeet” Elenin, die een grote massa aangeeft.

   videotitel: NASA – Lone Planet Onder een Cosmic vergrootglas [link naar http://www.nasa.gov

   Het verhelderende effect is ook duidelijk getoond in de Nasa 01 augustus video hier [link naar spaceobs.org] Klik met de rechtermuisknop het GIF, sla het op en open opnieuw in uw browser, of een grafisch programma, dan is het spelen met 8x vergroting. U kunt eenvoudig de achtergrond ster “Glom” op Elenin zien, vormen een boog, en krijg veel helderder. Het wordt zo veel helderder, dat de detector verzadigde vetzuren, en gaat naar effen wit. Deze stijging is het absolute bewijs van de hoge massa van de voorste lensing object.

   Het feit dat de achtergrond ster niet was verduisterd door de coma van de “komeet”, maar in plaats daarvan werd helderder als Elenin doorgegeven ervoor, is het bewijs dat Elenin is GEEN COMET! Het is ook een bewijs van de grote massa van de Elenin. Geen discussie of speculatie nodig is op deze onderwerpen, tenzij de Nasa video’s kunnen worden bewezen te zijn defect.

   Het is verbazingwekkend voor mij, dat niemand heeft dit lensing effect genoemd. “Real” astronomen zag het meteen, maar we houden moeder over. Waarschijnlijk velen van hen al hebben gedaan de berekeningen, zoals weergegeven, hieronder.

   De gravitationele microlensing effect gebeurt snel en verdwijnt snel als de massief object beweegt zich in de voorkant van een verre ster. Spiralen en helder “C” vormen worden vaak gezien in het zwaartekrachtveld van microlensing. De bogen van het licht staan ​​bekend als “Einstein Rings”. Comet Elenin is nu snel beweegt over de achtergrond sterren, dus de Einstein ringen lijkt voor slechts een minuut, net als getuige, hieronder. Zonder een groot diafragma telescoop, en een snelle blootstelling, kan de ringen niet worden afgebeeld. In plaats daarvan, met een kleine telescoop, en een lange belichting, zal de ringen opduiken, zoals beschreven in de video (hieronder), die lijkt op de spindel spacer van een 45 toeren plaat.

   Nasa heeft 2.200 waarnemingen van de komeet Elenin, en publiceerde GEEN van de foto’s! Waarschijnlijk veel van hun beelden tonen zwaartekracht microlensing, zodat ze niet kunnen tonen van hun eigen beelden, zonder dat de grote massa van het object.

   Amateur-astronomen hebben ook getuige van de gravitatielenzen effect, zoals YouTuber “ThePerfectMinds” (Francis Walsh), en CRU4T, voorheen een lid van de Terral Croft-groep.

   Francis Walsh getuige van “een spiraal” rond Comet Elenin op 30 juni, met behulp van de robot telescopen in Mayhill, New Mexico (Global Rent a Scope).

   Hier is de youtube waar Francis Walsh bespreekt het zien van de “Einstein ring” spiraal – Fast forward naar 4u11, en ook om 17:45. (Hij is niet een astronoom! Hij had geen idee van wat hij zag!)

   Video titel: Comet Elenin Rapport 20110630 door Nibiru Tracker 2012 “Ik zag een Spiral” C/2010 X1 “contour” view [link naar http://www.youtube.com

   Rode Fireball en manen te zien in telescoop

   Hier is nog een youtube waar Francis laat zien wat Comet Elenin lijkt met een rood filter. Het is enorm, rood, en boos kijken. Maar, met blauwe of groene filters, het ziet er klein en donker. De oude waarschuwingen (Kolbrin, etc) zeggen dat de planeet moordenaar is een vuurrode kleur.

   Fast forward naar 9u13. Toen hij de reusachtige rode klodder van Elenin ziet, hij raakt in paniek en ineens trekt zijn camera neer, mompelde iets over het hebben om de lens schoon! Je vraagt ​​je af of hij werd verteld om geen sprake van een gigantische rode vlek. Francis is waarschijnlijk een gate-keeper, want hij geeft nooit de coördinaten, zodat niemand anders kan zijn opmerkingen te verifiëren. Het meest waarschijnlijk dat hij wordt besteed aan de go-to guy voor real-time beelden voor de sheeple zijn – een klassieke gate-keeping operatie. Hij weet letterlijk niets over astronomie, dus waarom hij zo diep in, is een echte mysterie.

   Video titel: NIEUW! Laatste Comet Elenin imagoverbetering controle “33” van 20110722 [link naar http://www.youtube.com

   In dezelfde video, om 17:30, veroverde hij iets wat lijkt op vier manen die rond de centrale instantie: [link naar http://www.youtube.com

   Nieuwe beelden uit Australië laten een plotselinge lichter, kijk maar naar de 29 augustus serie. U ziet een plotselinge felle blob, ook al is de coma hetzelfde blijft: [link naar members.westnet.com.au]

   Hier is een video die wordt geduwd door Leonid Elenin (CIA disinfo guy), met het “komeet” reizen tussen de sterren, niet over hen. Uiteraard, er is GEEN lenswerking effect, tenzij de “komeet” bewegingen direct voor een ster. [Link naar http://www.youtube.com

   Verschillende astronomen zeggen de “komeet” is desintegreren, meestal gebaseerd op het plotseling helderder dan donkerder, omdat ze aannemen dat de bal van ijs is verdampt in ijskristallen. Echter, de schrijver denkt dat de lenswerking effect kan verklaren lichter en donkerder. Het ontbreken van een merkbare coma komt overeen met een hoge zwaartekracht object.

   Al het gepraat over Comet Elenin te draaien, splitsen is gewoon “ignant”. De schokgolf die vermoedelijk op de “komeet” was gewoon een lens flare (interne lens reflectie), veroorzaakt door de helderheid van Jupiter, naar rechts. De vertraging en draaien van Elenin wordt veroorzaakt door het draaien direct weg van de Stereo B satelliet, te wijten aan het natuurlijke baan. Sorry, maar geen breuk, en geen intelligente “control” zijn. Ik wou dat het was …

   “Comet” massa berekening

   Nu is de grote vraag, WAT IS DE MASSA (en wat gaat het naar de Aarde doen op de te verwachten afstand)? Door het meten van de schijnbare grootte van het hoekige helderder gebied rondom de “komeet”, vergeleken met de normale grootte, kan de massa van de zwaartekracht lens worden berekend.

   Dan, na de massa bekend is, door het doen van een eenvoudige (massa / straal kwadraat) vergelijking met de Maan de Aarde, kunnen we berekenen hoe hoog de oceaan getijden zal zijn. Dat zal ons vertellen hoe vele miljarden mensen kunnen sterven als dit ding komt dicht bij de aarde, en wat de veilige hoogte zou kunnen zijn.

   Beide berekeningen zijn gemakkelijk te doen voor een astrofysicus, maar alleen als de exacte hoekige maten beschikbaar. Omdat we alleen hebben een aantal crappy video frames door te gaan, de volgende massa berekening is slechts een ruwe schatting!

   Met behulp van de vergelijking voor de hoek van afbuiging van licht in een zwaartekrachtveld:

   theta = {4gm} / {rc ^ 2}, die opnieuw kan worden ingericht om:

   M = {theta (rc ^ 2)} / {} 4G

   En, ervan uitgaande dat de “komeet” om een ​​puntbron van de zwaartekracht zijn, alles wat we nodig hebben om erachter te komen is de hoek van de bocht van het licht, als het reizen van de verre ster, en is gebogen rond de “komeet” om ons oog te bereiken . Omdat de ster is vele lichtjaren van ons verwijderd, laten we zeggen de invallende lichtstralen parallel. Dus, is theta naar de hoek tussen waar het licht zou gaan (parallelle stralen) en waar het licht gebogen is aan ons (of Stereo B) te bereiken zijn. Een andere manier om die hoek te krijgen is om de hoek te meten aan de heldere buitenste rand van de kern, in vergelijking met de hoek aan de buitenkant van de einstein ring (afhankelijk van de parallax fouten). Dus, kijken naar de nieuwste Nasa video (01 augustus), zien we de diameter van het heldere deel van de “komeet” ongeveer verviervoudigt wanneer de lensing plaatsvindt. De hi res JPEG’s uit de 20e augustus Nasa Stereo Achter video niet een duidelijke verbreding, maar een grote toename in helderheid zien, dus de 01 augustus spaceobs gif werd gebruikt voor de verbreding te schatten. Van de 29 augustus foto op [link naar members.westnet.com.au] we kunnen inschatten van de grootte van de heldere kern te zijn 0,1 boogminuten, want het is ongeveer 1% van de breedte van het beeld, en het beeld is 10 boog minuten breed. Dus, lensing veroorzaakt een lichte ruimte van 4 x 0,1 boogminuten = 0,4 boogminuten, voor een straal van 0,2 boogminuten. Dus de hoek van de bocht is het verschil tussen de twee (afhankelijk van de parallax), of 0,2 ‘minus 0.05’ = 0.15 ‘. We moeten nog steeds “r”, dat is de straal van het verlicht gebied. Het heldere deel van de kern is ongeveer 4000 meter breed, of een straal van 2000 meter. Dus, als het wordt vier keer zo breed als het helderder, ‘r’ is vier keer 2000 meter of 8000 meter. We moeten ook 0,15 boogminuten om te zetten in radialen, dat is (0,15 X PI) / (180 x 60) = 4.36 X 10 ^ -5 radialen. Nu hebben we genoeg gegevens om de massa van de “komeet” elenin berekenen:

   M = {theta (rc ^ 2)} / {} 4G
   M = {(0,15 X 3,14 arcminute radians/180 graden) X (1 degree/60 boogminuten) X (8000 meter X (3 x 10 ^ 8 meter / seconde) ^ 2)} / {4 (6,673 x 10 ^ -11 NM ^ ^ 2 kg -2) M}, en het gebruik van een N = (kg X m) / sec ^ 2,
   en zo, (drum roll please)
   M = 1,18 X 10 ^ 26 kg

   Dat is twintig keer de massa van AARDE! De aarde de massa is 5,97 x 10 ^ 24 kg. Vergeet niet, dit is een zeer ruwe schatting, gebaseerd op een zeer korrelig video, maar het toont aan dat dit “COMET” IS NIET GEEN Effin COMET!

   Nog een berekening, laten we zeggen de “komeet” slechts vergroot door twee keer, vier keer niet, zoals we net berekend. Wat is de massa als felle ring van de “komeet” alleen verdubbelt? Omdat de “r” term is lineair, de massa van de “komeet” is nog altijd tien keer de massa van de aarde! Zelfs als de “komeet” is slechts een keer de massa van de aarde, zijn we nog steeds gegarandeerd een aantal echte problemen in de komende maanden.

   Alsjeblieft, voel je vrij om verscheuren mijn berekening, en laten zien waar ik heb gemaakt een aantal vreselijke fout (en). Ik zal erg blij zijn om iemand te bewijzen dat dit getal veel te hoog!

   Hoogwater berekening

   Hoe hoog zal de oceaan getijden zijn, als de “komeet” heeft een massa twintig keer groter dan de aarde?

   De aarde de maan heeft een massa van 7,35 × 10 ^ 22 kg, en draait de Aarde op een afstand van 0,0024 AU. De “komeet” kan hebben een massa van 1,18 x 10 ^ 26 kg, of 1.600 keer de massa van de maan. De “komeet” zal 0.234 AU worden van de Aarde op 17 oktober, of 100 keer verder dan de maan. Als de normale oceaan hoog water is ongeveer 3 meter, met alleen de maan, zal de vloed wat worden als de “komeet” is het dichtst bij de aarde? Omdat de kracht van de zwaartekracht wordt gegeven door F = (GX M1 X M2) / (d ^ 2), dan kunnen we de aantrekkingskracht van de maan te vergelijken, om de aantrekkingskracht van de “komeet”, dan gebruiken om de te vergelijken vloed. Omdat de aarde massa niet verandert, kunnen we vergeten de M1 termijn, en de G term is constant ook. Dus, laten we F = M2 / d ^ 2 gebruikt voor de vergelijking, en vergeet de eenheden, omdat we alleen de zorg over de ratio. Voor de maan, F = (7,35 x 10 ^ 22) / (0,0024 ^ 2) = 1,28 x 10 ^ 28. Voor de “komeet”, F = (1,18 x 10 ^ 26) / (0.234 ^ 2) = 2,15 x 10 ^ 27.

   Het nemen van de ratio, zal de aantrekkingskracht van de “komeet” te zijn 0,17 keer de aantrekkingskracht van de maan! God zij dank! Dit betekent dat er geen verhoogd hoogwater in de oceanen van de wereld. Hoewel de “komeet” is zwaarder, de grotere afstand betekent dat de zwaartekracht is slechts 17% van de aantrekkingskracht van de maan! Gelieve mijn nummers. Ik neem aan dat geen enkele aansprakelijkheid in het maken van deze berekening! Maar, dank God, indien het juist is!

   Plus, als de pull is dat kleine, hoe in de hel kunnen we de hele korst van de aarde shift hebben?? Huh? Huh? Ik ben bang mijn kont af, over dit ding, al jaren, en het alleen heeft een trekkracht van 0,17 van de maan? Toon aan mij waar mijn fout (s) zijn! En God verhoede dat er iets komt achter die verdomde “komeet”!

   Als de “komeet” is slechts 10 tot 20 aardmassa’s, het houdt geen rekening met de aardbevingen gebeuren als de Aarde is opgesteld tussen “het” en de zon. Dus, zou er gewoon een andere, meer massief object, komt achter de ‘komeet’. Echter, als dat het geval was, zou de “komeet” hebben een onregelmatige, onvoorspelbare baan, die al zou worden gedetecteerd. Het lijkt erop dat de inkomende “komeet” heeft een extreem lange periode parabolische baan, en lijkt niet te zijn een baan om iets anders.

   Dus, het lijkt erop dat de oceanen zal blijven staan, maar we hebben nog steeds de coronale massa uitstoten zorgen te maken. Met andere woorden, de Aarde nog gebakken worden tot de dood in oktober / november als de ‘komeet’ trekt voorsprong van de Aarde. Dat moet de focus voor nader onderzoek.

   Het lijkt alsof iemand gaf het een beetje duwen, zo’n duizend jaar geleden, om er zeker van de Aarde zou kunnen krijgen door deze ongedeerd.

   Laten we hopen dat deze berekeningen zijn vrij dichtbij, en dat we geen zorgen te maken over de volgende onderwerpen. Toch heb ik begrepen ze toch, voor het geval de berekeningen zijn erg verkeerd

   Radio Signaal van de “komeet”

   De gerapporteerde radiosignaal uit “komeet” elenin, komt precies overeen met het type signaal afgegeven door een pulsar, net als de pulsar in de Krabnevel. Klik op het derde spel pijl om te horen wat de Krabnevel pulsar klinkt als: [link naar http://www.jb.man.ac.uk echter elenin heeft ook het plasma streams van de zon waardoor de lage frequenties, menselijke stem, klinkt. Het frequentiespectrum toont aan dat de veronderstelde “komeet” radiosignaal een breedband van de frequenties, helemaal naar 0 Hz, heeft net als een echte pulsar-signaal. Dat suggereert het signaal is waarschijnlijk afkomstig uit een echte pulsar in de ruimte.

   Een pulsar is een snel draaiende, neutronenster, met een massa tussen 1,5 en 5 zonsmassa’s, volgens de huidige natuurkunde-modellen. Hier is een video beschrijft neutronensterren en pulsars: [link naar http://www.youtube.com

   Als het radiosignaal is echt, dat is de slechtst mogelijke nieuws voor de aarde, als een neutronenster zal volledig veeg de Aarde schoon, trek dan de Aarde in een bredere baan bij het verlaten van begin november. De laatste passeren van dit object veranderde ons jaar, van 360 dagen, tot 365 1 / 4 dagen, volgens veel oude teksten. (Dat is de reden waarom zijn er 360 graden in een cirkel) Laten we allemaal bidden dat het niet is een neutronenster. Het belangrijkste is, op dit moment, is om te achterhalen of het radiosignaal echt is. Of het echt is, dan is de “komeet” kan eigenlijk een neutronenster!

   Persoonlijk denk ik dat het nu onmogelijk is om een ​​neutronenster te zijn, als alle de binnenste planeten zou zijn spin off in elliptische banen. Dus, op dit late tijdstip, kunnen we vrij veel zeggen dat de pulsar soort radiosignaal is waarschijnlijk gewoon een andere schrikken tactiek van de wanhopige Illuminati misdadigers zijn, of het is gewoon een domme grap van een aantal astonomy student. Hoe dan ook, we zien heel snel of de banen te krijgen verstoord. Tot die tijd, de pulsar-signaal is waarschijnlijk nep.

   Je moet toegeven, het is wel grappig, zijn het internet onderzoekers nu proberen te ontcijferen wat de menselijke spraak in het radio-signaal, wanneer in plaats daarvan, moeten ze worden te luisteren naar de grasmaaier geluid na te gaan welke bekende pulsar, indien van toepassing, heeft geproduceerd die audio. Ik kan me voorstellen de globale elite het hebben van een goed lachen om de sheeple meer dan die ene. “Touche”, Heer Evelyn, je nooit overschatten ze, denk je? ha ha ha. “Blijkbaar hebben ze een wet, op basis van hun god, dat ze eerst waarschuwen ons, voor het doden van ons. Nou, dat radiosignaal de beste waarschuwing we ooit kunnen krijgen (als het echt is). Hun wet zegt niet dat het moet een duidelijke waarschuwing, dat wel.

   Een voorbeeld van een verborgen Illuminati waarschuwing is de nieuwe Texas kentekenplaat. Het nieuwe kenteken is duidelijk dat de rode vernietiger planeet laat zien, zodat Texanen zien de waarschuwing tientallen keren per dag, maar nooit beseffen wat het betekent! Natuurlijk heeft de New Mexico kenteken aangetoond dat het ‘planeet van de kruising “voor de jaren, maar nu zelfs de Texas plaat toont een close-up beeld ervan.

   US Navy Space Command disinfo

   Wat een perfecte tijd voor een disinfo aanval, wanneer een mogelijk pulsar-signaal afkomstig is van de “komeet” elenin! De geruststellende berichten uit de “US Navy Space Command – Ik ben al naar Elenin” man, zijn deels waar, maar het deel over Elenin dat een goedaardige en mooi leraar, past in het patroon van coverups afkomstig van de globale elites (Sheldan Nidle, SayLooser, “hemelvaart” pushers). Laten we eerlijk zijn, zijn ze niet opgeven van hun hoop op het uitroeien van 93% van het menselijk ras (hun doel is 500 miljoen overlevenden), zodat ze kunnen SUPREME regeren voor een ander 3600 (of 11.800) jaar.

   Net zoals Leonid Elenin de “komeet” “ontdekt”, nu de Amerikaanse marine Space Command man was gewaarschuwd over de pulsar signaal voordat het werd ontdekt. Dat is een gemeenschappelijke intelligentie / mind control techniek om de informatiestroom te beheren. Berichten zoals deze, zijn een echte hoofdpijn voor die klootzakken.

   Het grootste probleem met het “US Navy Space Command” kerel, is de manier waarop hij geplaatst. Als je echt in angst voor uw veiligheid, hoef je niet rondhangen uren posten, posten, posten. In plaats daarvan, typt u uw belangrijkste boodschap zo duidelijk mogelijk, en post het allemaal in een keer. Ook, het schenden van uw DoD klaring is een leven en dood materie, waar niemand neemt licht. Zo, dat toont de Comet Elenin “type E asteroïde” verhaal is gewoon disinfo, ontworpen om te zorgen dat de kudde niet de rancher stormloop naar de dood. (Is het niet tijd voor een goed stormloop?)

   Zijn postings laten zien hoe goed disinfo wordt gedaan. De meeste van deze betaalde shills begrijp het niet goed disinfo. Ze zijn zielig idioten, net als de mensen die deze analyse te bekritiseren zonder te begrijpen het eerst. Om goed te doen disinfo, je ECHTE waarheden openbaar te maken, dan ergens plaatst u uw enige gespreksonderwerp in het midden. Plus, uiteraard, de lezer te brengen tot een emotioneel crescendo, DAN voorjaar disinfo op hen, als de hersenen ‘verdediging neer te wijten zijn aan de emotionele toestand. Dus, petje af voor de US Navy Space kerel, want dat was een vrij goede levering over hoe onschuldig deze E-klasse asteroïde is. Het bloed van miljarden mensen zal aan uw handen, u betaald disinfo hoer. Moge u en uw handlers, rot, langzaam, in de hel.

   Spreken van marine disinfo, deze vraag is gericht aan Terral Croft: Hey Terral! Waarom vertrouwt u de John Moore gepensioneerde marine kerel kaart, toen een van de veilige plaatsen waar ze werden gegeven is 100 mijl benedenwinds van de Yellowstone Caldera? Zeker, als dat niet is een veilige zone, dan misschien Arkansas is niet veilig? De Rockefellers willen om zich te ontdoen van iedereen met kennis van de vrije energie / antizwaartekracht-technologieën, en dat is een manier om het te doen.

   De uitspraak bloedlijnen zijn door deze “komeet” passeren twee keer eerder. Dat is hoe ze op de top. Zo blijven ze op de top. Ze weten wat er zal gebeuren, en wanneer het zal gebeuren. Hun enige probleem DEZE TIJD is het internet. Ze zijn erg bang dat zelfs hun eigen bodyguards zullen hen neerzetten, net als dolle honden, voor het welzijn van de mensheid. Het reële vermogen ligt nu in de handen van die bodyguards, en zelfs de elite weten. Dat is de reden waarom de Seal Team Zes massamoord was een vergissing. De elites ALTIJD te ontdoen van hun helpers rustig en in het geheim. Ze braken protocol op die ene!

   Astronut desinfectie

   Het belangrijkste ding dat de stijgende paniek over “komeet” Elenin stopte deze zomer, was Astronut’s post op GLP: “Elenin niet een kleine asteroïde verstoren op 0.002 au afstand” link Thread: Elenin niet een kleine asteroïde verstoren op 0.002 au afstand Astronut zei: “Op 20 mei (vrijdag), C/2010 X1 (Elenin) doorgegeven binnen 0.002 au’s van een asteroïde in de asteroïdengordel bekend staat als 1999 RQ176 … Volgens astrometrie werd gedetecteerd bij …”

   Nou, wat precies doet “, aldus astrometrie” betekenen? Het betekent dat nadat hij de SINGLE telescoop gestapelde beeld, dat hij de SINGLE afbeelding per e-mail naar een Flickr Yahoo group (link [link naar http://www.flickr.com die zogenaamd hem verteld wat de coördinaten van de objecten waren. Door gebruik te maken een “blinde astrometrie solver”, dat is ster in kaart brengen van software, deze mysterieuze groep kwam met precies het juiste antwoord op de “komeet” show had geen effect op de asteroïde. Ik denk niet dat een van dat bewijsmateriaal geloofwaardig is, zoals we hebben alleen Astronut het woord over dit (geen andere getuigen!), en wie weet wat, of indien de Flickr groep terug gemaild. Zo, hier de “resultaten” van gegevens uit Flickr, [link te zien http://www.flickr. com alleen het centrum van het beeld bevinden, en hebben niets te maken met de coördinaten die Astronut citeert in zijn post. Hij beweert, natuurlijk, de coördinaten keerden zij terug bevestigen de komeet had geen effect op de asteroïde.

   Grootste fout Astronut was niet te nemen een andere, vertraagd beeld, te bewijzen dat hij was eigenlijk op zoek naar de bijna onzichtbare, 3 km breed rock, en niet alleen een zeer zwakke ster. Zonder een tweede foto, hij of Flickr, zou hebben gekozen een zwakke ster in de juiste omgeving, en zei: “zien dat het precies op de juiste plek – geen effect van elenin helemaal”. Dus, met slechts een enkele afbeelding wordt gebruikt om de zeer zwakke asteroïde te vinden, Astronut de meting is complete onzin!

   Ook Astronut heeft een geschiedenis van komen opdagen, als een uurwerk, om een ​​echte gegevens betreffende “komeet” elenin ontmaskeren. Hij heeft vaak gezegd, over en over: “de komeet is geen bedreiging.” Hij is niet een onderzoeker, die hij al weet het antwoord, en hij is duwen een agenda. Waarom in godsnaam zou iedere normale persoon schelen wat iemand anders denkt over een komeet??

   In een van zijn Comet Elenin berichten, hij wist niet dat Google Sky infrarode beelden gebruikt van het jaar 2007, in plaats daarvan, hij OF ANDERE MANIER dachten dat ze real-time beelden. Dan, na de vangst, hij bewerkt zijn post om zijn domme fout te verwijderen. Dat bleek mij, dat hij niets weet over astronomie, dat hij zich zorgen maakt over zijn geloofwaardigheid, en dat hij gewoon een andere betaalde disinfo Shill. Dus, om rekening te ONLY zijn woord, dat de asteroïde niet beïnvloed werd door “komeet” elenin, is een zeer riskante weddenschap (ik zou Neem 100 tot 1 in die actie).

   De ontdekker van de “komeet”, Leonid Elenin, heeft exact dezelfde meting van de asteroïde als Astronut deed, maar ongeveer 21 uur eerder, en gebruikt exact dezelfde Flickr Yahoo astrometrie groep om de positie van beide objecten (kleine wereld bepalen, hè ?). Leonid Elenin kwam met iets andere positie waarden vergeleken met Astronut, vermoedelijk omdat de metingen zijn 21 uur uit elkaar. Geen verrassingen zijn er, Leonid Elenin vond de asteroïde werd in precies de juiste plek om te bewijzen de “komeet” heeft in wezen geen zwaartekracht. Misschien Astronut en Leonid Elenin werken voor dezelfde manager? Misschien zijn ze het dezelfde man? Hier is Leonid Elenin de asteroïde meting [link naar http://www.youtube.com Nu, om krediet te Astronut’s, in ieder geval zijn telescoop beeld toont de datum en tijd. Om een of andere reden is de afbeelding van Leonid Elenin is bijgesneden om de datum en tijd te verwijderen. Kleine dingen, zoals die echt pijn doen een wetenschapper de geloofwaardigheid, en het zou moeten. De meeste CCD deep sky imagers nemen een PC-monitor de vorm van rechthoekig beeld, dus waarom zou hij gewas het naar beneden, want dat zal alleen maar schadelijk zijn voor de nauwkeurigheid van de astrometrie positie meting. Ik ruik een paar ratten, of misschien gewoon een grote rat?

   Als de asteroïde 1999 RQ176 kunnen worden gevestigd en afgebeeld nu, dan is de Elenin massa bevestigd kon worden. Ook kan de baan van Mercurius zijn veranderd sinds kwik doorgegeven tussen Elenin en de zon in het begin van juli. Als Mercurius heeft nog steeds een normale baan, dan ben ik mis, en ik zal blij! Maar we zijn nu grote verstoringen in het zonnestelsel te zien, dus een verandering in de baan van Mercurius waarschijnlijk is. Please post orbitale gegevens op Mercurius, als je het (en dan bedoel ik niet Nasa afkomstige gegevens, maar directe observaties).

   Het bewijs wordt steeds overtuigend, dat de Comet Elenin KAN een massief object zijn, dat de aarde mag schoongeveegd door wind en water, geschud, verdronken, en gebakken tot de dood in oktober / november 2011. Ook zou de baan van de aarde worden gewijzigd na het sluiten flyby. Afhankelijk van de massa, kan de baan van de aarde worden elliptische, en nog veel verder van de zon. Een planetaire bevriezen zou verklaren waarom de diepe ondergrond hotels zijn ingesteld voor een lang verblijf.

   Gravity knooppunt ringen waardoor de aarde te bellen als een bel

   Om de paar dagen, de hele aarde heeft een identieke aardbevingen golfvorm reizen van oost naar west, van noord naar zuid, en pool tot pool. In feite, de hele aarde “ringen als een klok ‘. Zie hier de hitlijsten: [link naar aslwww.cr.usgs.gov] Dit is een verder bewijs van een massief object te benaderen vanuit de ruimte. Stel dat een massief object draait, en nadert de aarde, een weinig bekende fysieke kracht belangrijk. Dat de onbekende kracht heet de Lens-Thirring effect, waarbij een draaiende object in de ruimte zorgt ervoor dat de ruimtetijd eromheen te draaien of met de massieve lichaam draaien. Echter, zoals Stan Deyo bleek een paar jaar geleden, de Lens-Thirring effect zorgt er ook voor “de zwaartekracht knooppunt ringen”. Deze ringen zijn plaatsen van verhoogde zwaartekracht, en zijn de “dalen”, waar de planeten zich nu bevindt, elk zittend in een zwaartekracht knooppunt ring wordt veroorzaakt door de rotatie van onze zon. Het punt hier is dat, als de hele aarde als dezelfde aardbeving golfvorm, is het omdat de aarde is die door een van de zwaartekracht knooppunt ringen gecreëerd door de inkomende “komeet”. Het zou nuttig zijn voor iemand om de grafiek van de frequentie en intensiteit van de hele Aarde aardbevingen, als dat zou kunnen helpen onthullen de positie en beweging van de inkomende massief object.

   Een binnenkomende magnetische massa, 20 keer de massa van de aarde, zou verklaren de toenemende aardbevingen, de hele planeet rinkelen als een bel, het verdwijnen magnetisch veld, de veranderende aardas, de zonnevlammen, de toenemende asteroïden en meteoren, de verwarming planeten, de toename van de excentriciteit van de maan, de sluiting van de SETI-antenne arrays, de uitbreiding van de holle aarde, en de gaten in de menselijke geschiedenis. Het zou ook verklaren de Maya kalender, en hoe alle negen “leeftijden” tegelijk het einde op 28 oktober 2011.

   28 oktober Moge de slechtste tijd voor de Aarde zijn, want we kunnen gebakken door een coronale massa ejectie getrokken uit de zon door de grote massa in de voorkant van de Aarde. We zullen geen behoefte aan 5000 voet getijden, als de lucht temperatuur is 160 graden Fahrenheit, om nog een wereldwijde catastrofe. Ook als de aarde de baan verlengt, zal het game over, omdat onze planeet zal een diepvries worden, zoals Mars. Moge de Schepper schenk ons ​​genade, dat deze dingen niet zullen gebeuren!

   Nucleaire vergiftiging van de gehele planeet

   Toch is het ergste probleem met betrekking tot een ELE / dwergster scenario, door de mens veroorzaakte. Het ergste probleem is NIET de verschuiving van de polen en de wereldwijde verwoesting, maar het feit dat de bestraalde splijtstof pool van ELKE nucleaire reactor op aarde, zal droog gaan, snel en ga verder met verbranding / aerosol / rook. Deze hoeveelheid straling zal doden ALLE van het noordelijk halfrond, en eventueel het zuidelijk halfrond ook, met alleen kakkerlakken en gras overleven. Dat is de echte zorg voor een ELE evenement in oktober / november 2011, waar niemand over praat. Dit is de reden, moeten we gebruik maken van onze focus en intentie, en elke andere kracht die we hebben, om dergelijke gebeurtenissen te stoppen.

   Uit voorzorg moeten alle nucleaire installaties WORDEN VERMELD IN KOUDE SHUTDOWN RIGHT NOW! Alle coole splijtstofstaven moet worden verspreid, en verhuisde naar ondergrondse opslag, indien mogelijk.

   Misschien is het al te laat is, was te laat, toen de verbruikte splijtstof werd opgericht in de eerste plaats. De Rockefeller-groep moet worden opgepakt en berecht, omdat zij zijn de architecten van de nucleaire nachtmerrie we nu geconfronteerd. Ze hebben onderdrukt vrije energie-technologie voor de komende decennia hun controle te houden, en hebben bekend over de dwergster sinds 1983 (IRAS), maar hield het geheim. Al die tijd, het verhogen van de hoeveelheid nucleair afval die zal branden wanneer de pool verschuiving gebeurt. Zij zijn de hoofdrolspelers in deze wereldwijde genocide, en dienen te worden gearresteerd en op de openbare proef. Nu, is het duidelijk waarom ze hebben besteed triljoenen van ons geld, op diep onder de grond hotels. Zij kennen de langdurige straling vandaan komt.

   De Rockefeller / Bush misdaad syndicaat gepland in Zuid-Amerika worden nu, maar ze worden tegengehouden verlaten door de witte hoeden in het Amerikaanse leger. Top scumbag, David Rockefeller nam zijn hele nageslacht (vier generaties!) Naar het noorden van India vorig jaar, bovenwinds van Fukushima, en niemand heeft hem gezien sinds. Ja, zelfs Bill Clinton is echt een Rockefeller, zoals Winthrop Rockefeller (gouverneur van Arkansas) was zijn biologische vader. Dus, is de VS is uitgevoerd door de Rockefeller / Bush misdaadsyndicaat sinds 1963 (papa Bush gedood JFK, baby Bush JFK jr. gedood).

   Door het onderdrukken van de informatie, die de aarde worden schoongeveegd in de komende maanden, zijn de heersende elite beschadigen de mensheid op een andere manier, misschien een nog erger manier. Door NIET ons te laten weten van het gevaar, ze beroven de mens van een grote kans voor spirituele groei, voor een grotere verbinding met de Schepper (s), voor een verenigd planeet, en voor een wereldwijde renaissance als de gebeurtenissen niet plaatsvinden. En als ze zich toch voordoen, dan, in plaats van een periode van nederigheid en de groei, zal er woede en wreedheid. Zonder enige waarschuwing voor het gevaar, de wereld blijft met de gebruikelijke reptielen mind games, in plaats van bij elkaar komen als een enkele soort, en staan ​​samen, om het gevaar gezicht. De heersende elites kan altijd worden verwacht dat het pad dat is het meest schadelijk is voor de mens kiezen, en deze situatie is geen uitzondering.

   Ieder van ons noodzaak om een ​​aantal stille tijd door te brengen, om de boodschap van onze intentie te sturen, dat het niet ok is voor onze planeet wordt vernietigd als deze. We zullen doen wat nodig is om de problemen op te lossen op onze planeet (vrije energie voor iedereen, proeven / executies voor alle zionistische satanisten, niet meer predatie van ons huis, aarde). Wij geven geen toestemming voor onze wereld te worden vernietigd. U kunt bellen naar het gebed als je wilt, maar alstublieft, laten we allemaal onze bedoeling, en ons geloof te sturen dat we hier blijven, om de fouten uit het verleden te corrigeren. De verschrikkelijke staat van onze wereld is niet individueel onze schuld, in plaats daarvan, het is een gevolg van de zionistische / parasiet satanisten dat ons mooie huis onveilig maken. We zullen streng met hen, als we genoeg tijd om dat te doen.

   Waarom werd dit geschreven en gepost? Op basis van het bewijs, er is een reële mogelijkheid van miljarden mensen sterven onnodig in de komende maanden. Dit evenement is de grootste misdaad van onze planeet ooit heeft gezien. De mensheid moet worden gewaarschuwd, en we moeten bewust zijn van deze samenzwering, zodat de massa moordenaars kunnen worden berecht.

   Laten we eens zien hoe lang deze draad blijft omhoog, voordat hij stilletjes verdwijnt. Als deze post en de youtube video’s zijn afgebroken, Het is de bevestiging van deze info! Wilt u misschien dit bericht, en youtubes op te slaan, voor het geval.

   Ik wil gewoon verkeerd te zijn over dit alles, en hebben de “komeet” passeren onschuldig, maar het bewijs blijft wijzen op een reële bedreiging. Als we nog in leven en goed, door de val van 2013, is het omdat we al een tweede kans om het goed te krijgen.

   Beste wensen aan de goede zielen van de Aarde!

   Bron: Beforeitsnews
   61 Reageer op deze reactie

 11. Guido,

  Ik heb het ook toegevoegd aan mijn eigen artikel over Elenin en de Hopivoorspellingen en heb het inderdaad niet vertaald. Dat heb ik gedaan uit tijdgebrek, ik kom er niet aan toe alles te vertalen maar ik vond de informatie wel belangrijk genoeg om te delen.Ik kom er helaas ook straks niet aan toe i.v.m. mijn broodarbeid. Ik hoop dat jij je lezers de belangrijkste punten kunt verklaren wanneer er vragen komen.
  Groet,

  Nexus

  1. Geweldig Nexus; wat kan dat is mooi en wat niet kan, tja.. Dank!
   Berma heeft het verhaal inmiddels door de vertaalmasjien gehaald. Een beetje gehaktmolen, maar als je wilt kun je de essentie eruit halen naar mijn idee..

  1. Wel heel erg saai een ‘normale’ dag, als Rutte dat maar niet hoort, die wordt daar ‘wild’ van hehehe.

  1. Was niet voor niets dat ISS ontruimd moest gaan worden, en er was nog die satteliet die neer zou komen en we hebben ook nog een komeetje (niet Elenin) die tussen de maan en aarde door komt… De Hopi voorspelling dat een in de hemel gebouwde stad op aarde zou vallen, was voor mij de trigger voor ISS na dat ontruimingsbericht.

  2. Kan ook zijn dat de X-class solar flares ISS aan het “bakken en braden” is… Schijnt nogal heftig te zijn vandaag…

  3. Idd, al een paar dagen volgens mij. Wat mij ook erg opvalt de laatste nachten (werk sinds drie maanden alleen in de avonden en/of nachten)dat het sinds een goede week nachts extreem stil is. Kan natuurlijk met het veranderen van het seizoen te maken hebben, maar het valt me gewoon op. Geen geluiden uit het bos, geen verkeersgeluiden, geen omgevingsgeluiden. Nee, absolute stilte. In mijn beleving vaag. Anybody else?

  4. Laatste dagen weinig wind die geluiden ver kan dragen. Ik krijg wel geluiden uit de States dat er weinig insecten aktiviteit is, veel minder dan normaal en kan ook met de solar flares te maken hebben. Boven NY en DC was gisteren het Noorderlicht (Aurora) heel goed zichtbaar…

  5. De energie is ’s nachts heel vreemd, net of je af en toe in de magnetron zit, overdag slapen is een stuk makkelijker dan ’s nachts.

  6. Ook het licht is buiten overdag haast niet te harden, al een paar keer op en neer geweest naar oogarts, opticien en al een paar nieuwe brillen glazen verder. Zie een soort raster welke ’s nachts niet aanwezig is. Enigste gekke voordeel is dat mijn oogjes vooruitgaan in plaats van achteruit, van -6 naar lol -4 in een 3 maanden tijd. Mijn oogarts zegt dat het door de zon komt meerdere patienten komen terug met dezelfde problemen, ook na oog operaties.

  7. Afgelopen nacht vond ik het erg stil buiten. Inderdaad is overdag slapen gemakkelijker dan ’s nachts. Het voelt ook ‘veiliger’, er zullen minder entiteiten zijn overdag.

  8. We krijgen allemaal een software-upgrade in ons DNA en zou je vooruitgang met je ogen wel eens kunnen verklaren…

  9. Nou updates, af en toe is het een HEL om het te ondergaan, of en nou chronisch ziek zijn is, HAARP met een vleugjes schumaanresonantie tegen de chemtrail layers aan, sunflares en DNA updates, tis soms alles behalve fun om het te ondergaan en ik zelf maar denken dat ik ‘GEK’ aan het worden ben alleen, zijn er genoeg blijkbaar om me heen die het zelfde aankomen dragen.

   Tis gelukkig de de laatste negatieve nacht van de Mayan-kalender, nog ff de tanden op elkaar vrienden dan kunnen we weer ff pauzeren voor de volgende Taak op Aarde.

  10. Tja, niet voor niets dat veel mensen allemaal vreemde kortdurende klachten hebben en vaak medisch niet verklaarbaar. Hoort er wat mij betreft allemaal bij en vergeet niet dat onze 97% junk DNA wel eens in delen geactiveerd kan worden waardoor ons bewustzijn word verruimd voor de naderende ascentie…

  11. Ja zo ervaar ik dat ook merk ook door mijn vak dat het licht intenser is geworden.
   De gereedschappen om in deze tijd door te kunnen zullen steeds meer in ons vrij komen.
   En het zal iets kunnen zijn waar wij nu totaal geen referentiekader voor hebben onze intuïtie leid ons hier doorheen.

  12. wat mij de afgelopen twee dagen (overdag) opvalt is dat er amper vogel activiteit is, terwijl het in mijn tuin en in mijn buurt normaal een gekwetter van jewelste is en dito aan en af gevlieg, is het nu zó stil… heel af en toe hoor je ‘ns een vogeltje en soms vliegen alle vogels weer even wel. normaal wordt ik ’s morgen wakker van het concert en nu is het ernstig stil.
   zou dit kunnen liggen aan het magnetisch veld dat steeds meer wegvalt? dat denk ik althans…

  13. @beep, dat van de vogels herken ik ook. Woon ook in een zeer rijk vogelgebied. De gevleugelde vrienden zijn idd erg rustig. En ik maar denken dat het aan mij ligt. Dan het daglicht, op één of andere manier heb ik juist meer behoefte aan daglicht. Ik wil het haast eten:-) Kan natuurlijk zijn omdat ik tegenwoordig snachts/avonden werk, maar mijn behoefte is gegroeid.

   @Paul in 2011

   Heb net m’n eerste brilleke aangeschaft, “slechts” €600.- Heb het drie dagen opgehad, ligt nu in de kast. Twee keer op m’n bekkie gegaan, maar erger; ik voelde me “blind” met die vensters op m’n neus. Had het gevoel dat ik niets meer “voelde”, hoe vaag dat ook mogen klinken…

  14. na een zomer zoals we gehad hebben is deze ‘IndianSummer’ natuurlijk heerlijk, nog even bijtanken voor de winter.
   ergens werd iets gevraagd over een tweede zon, die zie je nu niet aangezien de komeet/elenin/planetX/niburu of welke naam je er dan ook aan wilt geven precies in een lijn staat met de zon. daarom is de zon momenteel zo fel als je ernaar probeert te kijken en lijkt het ook wel hoogzomer zo veel licht als-ie geeft, terwijl het bijna oktober is…

   vogels zijn het waarschuwingssysteem van de natuur, als die bijna niet fluiten, en amper vliegen dan is dat wel raar, ik heb het nog niet eerder zo meegemaakt…
   er schijnen ook hele scholen vissen (miljoenen tegelijk) dood te gaan omdat ze op stranden terecht komen of in wateren waar ze niet thuis horen, allemaal in de war.

   en tsjaaah…. de noordpool is zo zwak dat piloten niet eens meer op kompas kunnen vliegen heb ik begrepen.

   allemaal tekenen van… ja van wat eigenlijk, dat weten we niet, we proberen het te bedenken en te begrijpen maar eigenlijk: weten we het niet!
   verontrustend voelt het voor mij wel.

  15. Ja idd nu jullie dit zo zeggen…. ik heb vanmiddag bijna geen vogels gehoord…het lijkt wel stil!

  1. Gelukkig! De illu’s zitten nu in hun hol, ver onder de grond….kunnen ze niet meer bij de Haarp knopjes komen…..;-)

  2. Nou, da’s nog maar de vraag… Voorlopig is er (met name in de States) maar heel weinig info over Mountain Guardian en Obama was bovengronds i.p.v. zijn Denver Bunker… Het zou zo maar eens kunnen zijn dat we ergens door het oog van de naald zijn gegaan…

  3. Ja dat klopt Simba, kan er maar weinig youtubbie’s in actie van vinden. Door het oog van de naald? Hoe zie jij dit dan?

  4. @Mirakel, ik denk dat er een kern van waarheid inzit aangaande de DUMB’s die in puin zouden liggen in combinatie met de zeeeer weinige berichtgeving over die drill…

   Vergeet niet dat de historie heeft geleerd dat er bij een zogenaamde “oefening” (911 en bomaanslag metro Londen) er altijd wel iets ergs gebeurde…

   Het is en blijft een model en de werkelijke feiten komen wij toch niet te weten maar het zou zo maar kunnen dat hun “feestje” echt verpest/voorkomen is.

  5. Nou, die uitnodiging voor dat feestje, daar staat een hele andere datum op anders…
   Zijn jullie niet uitgenodigd dan?

 12. @Simba, wat denk jij hiervan.(youtub)..en van deze comment?
  Wanner ik naar buiten kijk, zie ik geen extra zon ofzo, niemand verder in mijn omgeving……..

  http://www.youtube.com/watch?v=h16uRXKX1ZE

  Nope!!!!!!! The Illuminati must have stopped Nibiru with Haarp to distract the masses. They can control everything with tin foil and a Bic lighter…..The videos are really entertaining please keep uploading!!!!
  SRylott73 3 uur geleden

  1. @Mirakel, ik zie er ook nog steeds maar 1… Leuk dat ze met HAARP kennelijk alles kunnen en diegene die nog steeds in Niburu geloven… zooo retro !!!

 13. Wij bekijken de hele situatie wat er allemaal gaande is met onze drie dimensionaal gerichte zintuigen.
  Waar we enig zicht op proberen te krijgen zijn zeer grote kosmische gebeurtenissen. Het kan best zo zijn dat vanuit andere dimensies Goddelijke krachten een energieveld om de aarde leggen zodat de overgang zachter verloopt. Wij zien toch maar een zeer klein spectrum van de werkelijkheid dit blijf ik steeds voor ogen houden.
  Wat ik wel heel interessant vind is dat door Elenin het bewustzijn zich enorm verruimd , ik zit op mijn stoel achter mijn bureau op aarde maar ik voel ook dat ik nu in het Universum zit.

  1. Grappig dat jij dat ook zo beleefd. Met die prachtige zonsondergang vanavond en het rustige weer voelde het buiten voor mij…..tja, ik kan het niet anders omschrijven dan paradijslijk.

   En dan kan ik het niet laten om moeder aarde met al haar bewoners liefde en een goede/gelukkige toekomst te wensen met veel bewustwording.

  2. Heerlijk he, die openheid…
   Je bent dat waar alles in opkomt en kan daarom jezelf op elke plek plaatsen.
   Ruimte en tijd bestaan toch niet, allemaal illusie.
   De openheid waar vrede en stilte heersend zijn en alle licht en liefde mogen verblijven. Stay there.

  3. Even over die vogels, verderop in de discussie: ik heb er eens op gelet maar het klopt!
   Ik hoor nauwelijks vogeltjes fluiten….zou er dan toch wat op komst zijn? Las net dat er ook weer een walvis is aangespoeld in Engeland, hij lag 800 meter van de kust!
   Het zijn bijzondere tijden als je t mij vraagt

  4. Tja cozmic…misschien zie ik idd spoken of laat ik me gek maken maar toch, heb ook al een aantal weken zo n “onderbuikgevoel”…ik ga in elk geval voor de gouden tijden!

  5. Ik hoor wel veel vogels zoals nu het schemert de kauwen maken flink kabaal .
   Ook eenden op de achtergrond en een waarschuwingskreet van een merel.

  6. Inderdaad Janee, we bekijken het vanuit onze 3 dimensionaal gerichte zintuigen en ook deze zijn niet volledig intact, ik wil maar zeggen hiermee dat we het ook nog allemaal met onze beperkte zicht bekijken. Met wat je te berde brengt kan ik het eens zijn.
   @cozmic: je link naar de youtube doet het niet, dit krijg ik: 502. That’s an error.
   The server encountered a temporary error and could not complete your request.
   Please try again in 30 seconds. That’s all we know.
   @jeetke: vanaf nu wil ik ook gaan voor “gouden tijden”, want de afgelopen dagen waren zeer zwarte dagen met kiespijn in mijn hele lijf en hoofd, rillen en duizelig, rubberen benen, misselijk en buikpijn en overgeven en diarree. Werkelijk allebelabberst en dat heb ik niet gauw zo op deze manier. Of is de shi(f)t bij mij al begonnen misschien?

  1. Heel opvallend die zgn. leger oefeningetjes, god zeg wat willen die nu tegen de high tech dimensie die NU wordt binnen geloodst!!

   Niet opvallend dat ineens deze hobby clubjes gaan spelen. Denken ze nu echt dat ze hiermee wat kunnen redden van hun hachie of ons bang maken.

   Mocht ik ze tegen komen, ga ik letterlijk staan lachen, pief paf poef, wat rook,
   nieuwe buskruit lading en de volgende knal.

   Overigens weer een sateliet die terug komt, vreemd he… https://tinyurl.com/6l2m7zr
   Ach die lijst is te groot aan het worden om bij te houden. Al Gore moet ook nog even wat roepen, ach het jochie roch, knulletje..

   https://tinyurl.com/uz3oygz

   als dit nergens op wijst…
   niet anders dan paniek..

  2. nog even na aanleiding van het idee van Cozmic….hoe kunnen ze nou echt oefenen zonder bermbommen, granaten schietende en vechtende burgers……vreeeemd..
   Ze oefenen nu alleen met brave burgers…maar wat heeft dat voor zin als je de realiteit moet oefenen.

  3. Uuuhh Janee eigenlijk bedoelde ik het niet grappig…..:-( Ik ben een beetje klaar met dat ge-ze en ge-we.

  4. En hij gaat lekker, nu lopen mijn oud collega’s ook al mee, Massale optocht van airline pilots tijdens de Wallstreet protesten gisteren en er zijn nu plannen om in oktober in de London City, eveneens een massaprotest te starten.

   Opvallend dat de EU Media een totale blackout heeft over de Wallstreet bezetting die al twee weken gaande is en steeds massaler aan het worden is.

   The world is awakening…

   Something Wunderful is Coming…

  5. @ Simba…Ik volg het op Youtube…daar is nu gelukkig wel informatie….Het lijkt nu idd snel te gaan.

   @ Lianne. Ik hoop dat “zij” ook mensen zijn en ook wakker gaan worden.

  6. In het AD op pagina 15 wordt er voorzichtig melding van gemaakt , maar meer een beetje in de trend van “oh wat schattig , kijk ze daar nu eens camperen ” .

  7. @mirakel
   Lekker kort door de bocht Mirakel……..militairen zijn niet wakker?
   Ik denk dat er genoeg wakkere zijn die toch het spelletje nog gewoon meespelen.

  8. @simba_nl: hallo simba, wat dat betreft lijken wij wel de kant van Amerika te zijn opgegaan. Amerika krijgt over het algemeen heel heel weinig echt nieuws over Europa en andere continenten te zien en/of te horen. (Amerika is geheel op zichzelf gericht en wij -Nederland/Europa – op Amerika). Nou, dat is tegenwoordig heel erg sterk ook in Nederland en waarschijnlijk ook in heel Europa het geval. Een voorbeeld maar: hoor je hier wat over de protestmarsen in Europa? Nee toch? Amerika is geheel op zichzelf gericht en wij -Nederland/Europa – op Amerika. Belachelijk maar helaas. Het zou beter zijn als we een gezond oog voor onze eigen zaken zouden hebben en een gezond oog op de zaken van anderen om eventueel samen te werken in het algemeen belang.
   “Ontwaakt gij die slaapt en sta op uit de doden”. Het licht is niet meer te doven heb ik zo het vermoeden.

  9. 2e excuus: ben wel lekker bezig zeg, maar ja ben nog niet helemaal in orde na ziek te zijn geweest.
   Onderstaande tekst hoort bij: 71.12

   Herstel: (Amerika is geheel op zichzelf gericht en wij -Nederland/Europa – op Amerika). moet eruit, is teveel. Staat verder in de tekst vermeldt. Excuus.

  10. @ Cozmic.
   😆
   Echt zo’n jongerenkamp..tienerkamp…met de bierkratten tot schuttinghoogte hehehe
   Al die jochie’s en meissie’s feesten tot midden in de nacht!

  11. Ja Mirakelzz , weet je nog , weekie Texel of Renesse met alleen één missie ? 🙂
   Wat ik eigenlijk bedoelde is dat het inderdaad een beetje als een Sit Inn ( zelfde als de Beatles deden ) wordt afgeschilderd terwijl er veel meer aan de gang is . De politie schuwt daarbij geen excessief geweld , maar dat komt niet in de krant . Rara wie is de dagbladeigenaar ? ( en welke sukkel is iedere keer weer te laat om zijn abonoment op te zeggen ? ) 🙁

  12. @Cozmic….
   Ja heel relaxt……good old time’s…..
   vervelend he al die belangen die als ruis fungeren, om het nieuws te horen en lezen wat er nou daadwerkelijk speelt. Een behoorlijke niveau daling van de journalistiek.
   Big business w.s. om als slaperige, dromerige journalist te luisteren (orders opvolgen) naar een elitair met financiële- en machts belangen enzo……
   Blij dat er mensen zijn als Guido en vele anderen op deze site die hier wel doorheen kijken!

  13. @Jeroen…
   Huh in Brussel gaan ze ook al de straten op de 15e?, via een lange looptocht begreep ik. Omdat Nederland alle regie in Brussel heeft zitten, en Nederland niet heel veel melk meer in de pap te brokkelen heeft, zou je denken dat Brussel effectiever zou kunnen zijn.

 14. ik heb deze site pas gister ontdekt en wil graag deze link met jullie delen aangezien ik nergens kon vinden dat het er al op staat en ik ook niet weet hoe het hier werkt en hoe ik jullie erop attent kan maken…
  bekijk deze video (in twee delen) en onderscheid zelf wat bij jou resoneert, ik ken Senia persoonlijk, heb de ervaring dat hij integer is, ik probeer hem niet te ‘promoten’ maar ik vind dat hij een boodschap heeft die ik graag met jullie zou willen delen gezien het artikel over Elenin dat ik gister las en waar in de media niets over gerept wordt terwijl het het grootste dichtstbijzijnde hemellichaam is op dit moment wat ook nog ver uit de ruimte vandaan komt wat het super interessant maakt… in het 2e deel van de video wordt in een apart filmpje de baan van Elenin mooi uitgelegd:

  enjoy!
  https://tinyurl.com/vjgj7jv

  1. @beep, ik wil je niet teleurstellen als nieuwkomer maar object (ik zeg persé geen komeet) Elenin is veeeels te klein en zeker ten tijde van dat filmpje in Maart van dit jaar om maar enigzins invloed uit te oefenen op de magnetische velden in ons zonnestelsel en van Niburu/planeet X is al helemaal geen sprake.

  2. @simba, ik denk ook niet dat die twee verband houden op die manier, de pole-shift is al veel langer aan de gang en is al veel vaker gebeurd door de millennia heen ook al is dit voor ons (als mens nu en hier) de eerste keer. dat dit object nu net wel óf niet toevallig tegelijkertijd hier is zal achteraf pas bekeken kunnen worden als we terugkijken, ooit…

  3. Die video kan zo naar funniest homevideos toe , ik heb helemaal in een deuk gelegen over de aaneengeknoopte onzin .

  4. Selene , als ik iemand met een serieus gezicht zie vertellen dat er rond deze tijd een bruine dwergster met de afmeting van 50 x zo groot als de Aarde ons zonnestelsel binnen zal stieren , dan hou ik het effe niet droog . En om te overleven moet je met je survivalkit op minimaal 3000 meter gaan kamperen !!! zal wel lekker druk worden in de Alpen ende Himalaya . Maar maak je vooral geen zorgen , heb geen angst , dat is niet goed . Sterven is nu eenmaal een onderdeel in de cyclus . WAAAAAHH , schiet mij dan maar lek .
   In de link hieronder krijg je een beetje een idee hoe groot 50 x de aarde zou zijn .
   http://www.youtube.com/watch?v=vpUWNYgVEfk&feature=related

  1. Ja mirakel multi D: ook hier was dat gisteren zo en vandaag alweer een prachtige baluwe lucht: kraakhelder en het valt op dat er al dagen absoluut geen chemtrail meer te zien is. Dat is meestal wel anders tijdens mooie blauwe luchten.

  2. Het is prachtig he Willy! Ik verheug mij straks alweer op de zonsondergang….

   Wisten jullie trouwens dat Rusland de Astrologie en paranormale zaken wil indammen door middel van een heksenjacht? Las ik niet zo lang geleden…Ze willen liever niet dat we ons hart en intuïtie volgen en energetisch gaan denken. Des te meer reden om door te gaan toch?

  3. mmD, dat is vreemd, want juist in Rusland leeft het nog sterk en ook (juist) de regering maakt gebruik van allerhande paranormale zaken en deed daar erg veel onderzoek naar en heeft het ook gebruikt. Hmm, hier steekt iets achter. Inderdaad des te meer redenen om door te gaan. Komt er een heksenjacht?

  1. Mirakel , heb je al bermbommen neergelegd voor wanneer die militairen je huisje komen laten schudden ? 🙂

  2. Behalve de militaiere oefening in oost-noordnederland is er ’toevallig’ ook één in het zuiden deze week, een nucleaire oefening welteverstaan:
   https://tinyurl.com/ubdmgzw
   Je bent dus niet de enige die geschud gaat worden mmD, liggen je dakpannen er nog op naar de Cheenook’s met lading? Ze vlogen nogal laag over namelijk.

  3. Er was hier op dinsdag ook een oefening op de Lekdijk, door… het dijkleger! Wist niet dat het bestond.. Op de dag dat alle legertjes aan het oefenen waren. Oef!

  1. @Marc

   Hoe meer mensen zich met angst bezig houden, hoe minder ze bij zichzelf hoeven te zijn. En is het niet onze taak om juist op deze aarde datgene te doen waarvoor we geboren zijn.

   Ik geloof dat de hele overgang geestelijk plaatsvindt. De rampen vinden niet fysiek plaats maar in de geest van de mens. Immers, we creëren allen onze eigen werkelijkheid.

   Wel of geen zonnestorm, ik blijf elke dag genieten en leren van het prachtige leven op aarde wat ons als mens geschonken is.

  2. Ik las van de week een berichtje ergens dat de russen hun kerncentrales voor de zekerheid sluiten? Ivm met de zonnestorm?

  3. Volgens spaceweather neemt de grote zonnespot af al is hij nog wel actief genoeg voor een zonnestormpje.

  4. @ Paul…Hier zit ik nou al jaren op te wachten. Dag stroom…dag controle hihihi!

  5. Oeh, Mirakel, dat ziet er lekker en gezond uit!
   Ja, zo zou het moeten, voor iedereen. Er is ruimte genoeg alleen door angst en politiek komt het niet zover. Er is zoveel mogelijk zonder teveel regeltjes overal ter wereld. Gezond eten wordt schaars, duur. Liever hebben ze de kapitalistische bio industrie, we vreten onderhand bijna plastic aangeplakt met restafval van dieren.

   Gisteren las ik nog dat ze in A’dam 30 slagers hadden gecontroleerd, waarvan 10 hun vlees met restafval combineerden. Goed vlees, ik wou dat ik de ruimte had om mijn eigen koe en varken op te voeden. Lekkere melk van een geit erbij, paar kippen.
   Het leven van een hobbyboer is misschien nog wel het beste.

   Nu nog zien aan zo’n klein boerderijtje te komen, die wij vroeger hadden, prachtig toch! Paarden, schapen, geiten, kippen, duiven, konijnen, mooi was dat, mijn jeugd van 11 tot 15 jaar… ik wil het terug! Boomgaard met heerlijke pruimen, wat een tijd. Ach, ik mag niet klagen, ik weet hoe het zou moeten zijn!

  6. @Martijn

   Heerlijk nostalgisch he…zo één met de natuur…..

   Idd toch bizar dat we met elkaar behoorlijk misselijk kunnen worden van die vieze slagers….! wat ze al niet doen om een beetje te besparen en extra geld te vangen….dat geld daar draait het altijd weer om.

   Mooie wens Martijn…zo’n boerderijtje!

 15. Heb ik vaak. Lees ik een interessant artikel op WTK en daarna lees ik de comments.. Alles wat ík aan goed gevoel had is dan weg na het lezen. Waarschijnlijk ben ik een van de vele lezers die niet reageert en geen vragen heeft. Ik neem het voor kennisgeving aan, als een spons. Thx. Interessant.

  1. Hallo Guido, ik weet niet of ik een goed gevoel heb. Ik heb de indruk van wel:) Probeer uit te leggen dat ik het artikel interessant vindt. Toch, dat het lezen van de comments onder dit artikel me niet goed doet. Bedoel, het brengt mij niet verder, eerder verder weg. En dat ik dat wel vaker heb bij interessante artikelen op WTK. Daarom reageer ik niet of nauwelijks. En lees ik minder en minder comments. Best wel jammer misschien ja. Ben ik nu duidelijk, hoop het. Lieve groet, Anne

  2. @Anne ik begrijp precies wat je bedoelt.
   Als je iets leest wat je raakt en een goed gevoel geeft is het heel vervelend als er wordt beweert dat je het bij het verkeerde eind hebt.
   Wordt beweert en nog niet bewezen, meestal.
   Ik kan het alleen niet laten toch af en toe te reageren.

  3. Ik kan je alleen maar zeggen Anne, dat je gevoel ALTIJD goed is..! Daar hoef je voor geen moment aan te twijfelen..! Volg je hart. Welkom op de site hoor..!

  4. Het is hier net als in het echt Anne, durf voor jezelf op te komen. Als het goed voelt dan is het goed. Heb je er geen gevoel bij, laat maar gaan. Zo met artikels, zo met commentaar. Sommigen zijn de weg behoorlijk kwijt, sommigen zoeken naar het juiste pad en sommigen gaan hun juiste pad. Hoeft voor jou en mij niet juist te zijn, snap je.
   Ach, we kunnen allen alle kanten op. Wie de juiste weg weet wijst de weg en niemand die luistert…. That’s life!

  5. @Martijn, complimenten voor je liefdevolle wijsheid, en dat op dat tijdstip!!! 🙂 Van zulke woorden gaat mijn hart open.
   Liefs Alice

  6. Dank je Alice, we moeten het met elkaar doen op deze wereld en het kan zoveel makkelijker en mooier he. Vandaag ook, werkt het weer wel mee natuurlijk maar zo een heerlijke sfeer. Wij hebben een winkel moet je dan eigenlijk weten, het was fantastisch! Ik hoop dat we daadwerkelijk allemaal een stapje hoger komen in het bewustzijn. Wakker worden, dat liefde en mededogen beter werken dan verzet.

   Ik stond zelfs perplex. Een kreng van een mens waar ik vandaag ineens een aardig gesprekje mee had, gaf zelfs fooi, ach laat de rest maar zitten. Ik wist niet wat ik meemaakte. Dat doet bijna niemand en dan uitgerekend die vrouw…

   Zo je leest ben ik helemaal in mijn sas. Ik hoop dat iedereen voortaan vrolijk door het leven mag gaan. Heerlijk!

  7. @Martijn, mooi, mooi, mooi!!!!! Ik huldig ook het standpunt “wat gisteren zo was hoeft vandaag niet zo te zijn!!”
   Iedere dag is anders, elke dag met een schone lei, veel meer loslaten vooral negativiteit.
   Vind het goed en mooi om jouw reacties te lezen, of je het er nu mee eens bent of niet, je laat de mensen in hun waarde, zoals bij dit artikel Eidolon. Zo schieten we op!!!

 16. @lianne, op informatieve sites met reactie mogelijkheid, kun je dat nu eenmaal verwachten en hoort er allemaal bij. Ongemerkt zijn er veel “lezers” die nimmer reageren maar waar de boodschap toch bij aankomt en blijft hangen en sommigen moeten het echt ongezouten hard krijgen, willen ze uit hun coma ontwaken.

 17. @Cozmic, ze zijn als de dood dat de vonk overspringt natuurlijk, we hebben hier in de MSM ook nooit gezien dat het in Israel ook een hele tijd onrustig is geweest op straat tégen de regering en haar anti palestijnse zaak standpunten.

  1. 2e excuus: ben wel lekker bezig zeg, maar ja ben nog niet helemaal in orde na ziek te zijn geweest.
   Onderstaande tekst hoort bij: 71.12

   Herstel: (Amerika is geheel op zichzelf gericht en wij -Nederland/Europa – op Amerika). moet eruit, is teveel. Staat verder in de tekst vermeldt. Excuus.

 18. @Willie, dat hoort ook allemaal bij het grotere plan van de machten achter de schermen maar dat gaat allemaal piepend en krakend tot een einde komen. Ze hebben de kracht en macht van het Internet door info uitwisseling destijds behoorlijk onderschat en zeker de aankomende “nieuwe tijd”

  1. Ik heb wel eens gelezen dat het -666- uit de bijbel met een andere vertaal sleutel ook www zou kunnen zijn. Daar denk ik steeds vaker aan ,die enorme kracht die de massa kan bereiken door het world wide web; dat moet voor sommigen idd een duivels monster zijn….

  2. @Imke: dat is frappant. Mijn lijntje met boven heeft me dat een poosje geleden doorgegeven. Dat 666 een beduivelde www is (zo werd het gezegd) en 999 de Goddelijke/Christus www. Want dat is er ook en die kracht is oneindig veel groter en daar reken ik op. Ik wist niet dat daar al eens gewag van was gemaakt.

  3. @ guido
   Wow, die moet ik even een paar keer bekijken( ik heb geen beta brein zoals je weet)
   Maar wel heel interressant, bedankt.

 19. Houdt men ons niet aan het lijntje met deze fantasie rijke illusies? Zo dat we het gevoel hebben dat alles de goede kant uit gaat. Weg illuminatie, weg kosmisch gevaar ( elenin ), welkom kosmisch bewustzijn, welkom in de hof van Eden.
  En al de ellende die er nu nog is schuiven we onder de noemer; stuiptrekkingen van de elite.
  Misschien wil men dit alles laten geloven terwijl men intussen wel degelijk op de hoogte is van wat komen gaat.En is alles wat we hier hebben gelezen afleiding.
  Want als we ons focussen op een ding ( verval van de elite ) zien we de andere dingen niet meer.
  Misschien is er toch meer aan de hand
  http://wakenews.net/Nibiru_Final_Update.pdf

  1. @Eidolon.
   Het echte werk moet daarna nog beginnen. Of denk je dat iedereen gelooft dat we gelijk met ons gatje in het paradijs zitten?
   Er zal heel wat werk moeten worden verzet om dingen op de goede manier te laten werken.
   En ieder zal zijn eigen steentje bij moeten dragen ivm kennis van zaken en mensen kunnen verbinden (met elkaar).
   Het duurt misschien wel generaties voor er werkelijk een wereld is gevormd die mens en dier gelukkig maakt. Daar bedoel ik dus niet de aarde mee want dat is al een fantastisch mooie planeet.
   Wat ademt en op 2 benen loopt moet alleen wat mooier worden volgens mij.

  2. @Selene
   Heb je de bijgevoegde link gelezen??
   Zoveel zuller er dan niet meer over zijn voor “het paradijs”

  3. @Eidolon, als ik hier weg ben kan ik alleen maar in een soort paradijs terecht komen in vergelijking met wat hier al zo lang gaande is.
   Voor mijzelf maakt het eigenlijk niet veel uit.
   Ik vind het alleen een vervelend idee deze wereld achter te moeten laten zonder er iets aan te hebben kunnen verbeteren.
   Naar mijn gevoel hebben we dan ontzettend gefaald en iedereen en alles na ons aardig in de steek gelaten.
   Zo voel ik dat. Het zal voor iedereen weer anders zijn.

  4. @Selene
   Elke dag dat je een ander kunt laten lachen, elke dag dat je iemand een glimlach toewerpt, elke dag dat je een ander een stukje van het licht laat zien… Ja, elke dag dat we ervoor zorgen dat onze ziel maar ook een andere ziel groeit redden we de wereld. Met andere woorden… we hebben niet gefaald.

   Het echte leven begint pas wanneer wij het leslokaal (de mooie aarde) en ons lichaam mogen verlaten om naar huis toe te gaan. Groeien doen we nu eenmaal in en door het stof.

   Liefs van Boppie.

  5. @Boppie, dat weet ik wel en ik blijf ook naar mijn omgeving glimlachen.
   Er is ook heel veel moois op deze wereld.
   Maar ook veel verdriet en onrecht. Dat laat me niet los.
   Dank voor je reactie.

 20. [Citaat:
  (vraag)Dus, waar praat je over, zoiets als ‘first contact’ of iets dergelijks?
  (antwoord)Voor zover het ‘Elenin’ betreft, hoop ik alleen maar dat er genoeg ‘HAM’-radio-techneuten zijn die zullen gaan luisteren. We dienen te gaan leren van onszelf en ons erfgoed. En ‘Elenin’ kán ons daarbij helpen. Einde Citaat]

  LS: Het Elektromagnetisch spectrum van de radiogolven omvat een zeer groot gebied! Het zou daarom de “HAM” wel helpen als bekend wordt welke frequenties of frequentiegebieden nu in het geding zijn waarop de HAM moet gaan luisteren.
  Kan dat eens nagevraagd worden bij de stellers van het bericht ???

  1. Hee JaNee, bedankt voor je linkjes naar Mooji. Heerlijk rustgevend tussen al het Elenin geweld. Ik kende hem nog niet, maar nu gelukkig wel.

  1. Kan je ALSJEBLIEFT eens een keer je snavel houden,simba,met je gloom en doom,somthing wonderful is coming,connecting the dots,just my 2 cents etc.Je bent een erg vervelend mannetje.

  2. Contra: opnieuw je basisfoutjes: JIJ vindt hem een vervelend mannetje. Dat wil niet zeggen dat ie het is.. (Waarom neem je telkens een andere ‘nick’ trouwens..??) Heb jij trouwens een ‘snavel’..? Omdat je deze fysieke eigenschap ook aan anderen toedicht..?

  3. @Contra, nog één keertje dan, speciaal voor jou om je snavel te houden…

   Something Wunderful is Coming…. en voor het geval je geen Engels begrijpt,

   Er komt iets moois aan voor de mensheid…

  4. @Simba, je kan het mij niet vaak genoeg zeggen, “het moois voor de mensheid is op komst,”

   Ook ik zie en hoor het, ik kan het voelen, maar als zovelen zich nog steeds alleen maar voeden met angst, is er geen ruimte voor Liefde, dit gedicht waartoe ik werd ge-inspireerd op 28-10-10 wil ik graag met je delen:

   Wij mensen leven hoofdzakelijk in het onbewuste
   vertelt ons de derde dimensie hier op aarde, maar
   we zijn op weg om via de vierde nu
   naar de vijfde te reizen.

   De tijd schijnt te zijn gekomen, de tijd
   waarop wij mensen lang hebben moeten wachten.
   Ons geduld is behoorlijk op de proef gesteld.
   het aardse leven; zo vaak teleurstellend
   er was angst, lijden en pijn, meer
   dan we konden dragen zo leek het,

   Er was oorlog; maar we willen vrede
   misdaad; maar we willen veiligheid
   verdriet; maar we willen vreugde
   chaos; maar wat we willen is: HARMONIE

   Kortom we zijn al die negativiteit die ons
   wordt voorgeschoteld zo ontzettend zat.
   Maar ons wordt NU een opening geboden
   om ons leven in eigen hand te nemen.

   Bewustwording is enorm Belangrijk

   Bewust worden van onze innerlijke Kracht
   Kracht die Universele liefdevolle en wijze
   positiviteit in werking zet.
   We krijgen het inzicht dat we ons leven zelf creëren.
   dat we onze eigen scheppers zijn.

   NU volgt het diepgeworteld ontwaken
   Ontwaken dat ons leidt naar de toekomst
   een toekomst van Eenheid; dus Liefde
   Een Gouden Tijdperk breekt aan
   De creatie van het Paradijs op Aarde, het
   leek een droom, maar is nu werkelijkheid geworden.

   Hartegroet Alice

  5. Als je het maar vaak genoeg herhaald, geloof je het zelf nog.
   Beetje minder zweven, beetje meer wakker worden en durven te kijken.
   En als dat niet in je straatje uitkomt………….droom je lekker verder en het wel steeds voor jezelf herhalen dat alles goed komt, er iets mooi in aantocht is etc.
   Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

  6. @Alice, werkelijk schitterend. Keep up the good vibe.
   Verzet heeft geen zin, alles lost op in liefde.
   Laten we in onze kracht blijven en daardoor zoveel mogelijk zielen aansteken.
   De wereld veranderd elke dag. Hoe meer we zulke energie uitzenden, hoe mooier de wereld wordt. We zijn al in het paradijs alleen bijna niemand heeft het door…

  7. @Martijn, Een open hart reactie, dank je. Doet mij goed op mijn levenspad!! en trouwens wat is het weer paradijselijk weer, vind je niet?:-)

  8. @Alice, ja prachtig. Die blauwe lucht ook. De laatste keer dat de lucht dagen achter elkaar zo blauw was, was volgens mij toen die vulkaan uitbarstte en geen vliegtuig de lucht in mocht.

   Zou het dan toch door Elenin komen? Hoe dan ook alles lijkt lichter en helderder te worden. Alles lost op in liefde en licht vanuit de stilte.
   Er zullen natuurlijk nog heel wat conflicten opgelost moeten worden maar als iedereen oplossingsgericht wordt in plaats van probleem makend dan is het zo klaar.

  9. Wat een mafkees zeg. Wie is dat die zo zuur iedereen wakker wil maken in zijn nare wereldje? Wakker worden? Haal die stront uit je ogen en je ziet toch dat alles mooi is of niet soms?

  10. Simba; laat je vooral niet beroven van je positive vibes door mensen als eidolon bijvoorbeeld…
   Kom maar op met de gouden tijden, ik ga mee in jouw good feeling en probeer te co creeren tot ik een ons weeg!
   Ik vind het jammer dat sommigen blijven hangen in de angst maar ik doe er niet (meer) aan mee en heb een goed gevoel over de komende tijd!
   Kom maar op.

  11. Zijn jullie nakomelingen van Emiel Ratelband misschien? Stjakaaaaaaaaaa nog even een groepsknuffel en we gaan er weer voor. lang leve de oogkleppen.
   Wat grappig allemaal, wat slikken jullie?? wil het ook eens proberen

  12. Wij hebben “alleen maar” onze levenskracht aangesproken, ons geboorterecht, zit in je hart, kun je alleen horen als je heel goed kan luisteren!!!

  13. @Eidolon, deze 84.14 is voor jou bedoeld. Anders weet je niet wat je moet “slikken”.

  14. Bij Eidolon gaat gelijk m’n Trollenalarm af… maar speciaal voor Eidolon dan nog een keertje,

   Something Wunderful Is Coming…

  15. @Eidolon, we slikken het juist NIET meer! Die negatief geladen boodschappen zijn gewoon niet meer van deze tijd.

   Kijk, ik kijk heel anders. Zo’n video van Cozmic ook, ik vind het alleen maar heel erg sneu dat dat gebeurt. Als het echt zou zijn natuurlijk.
   We kunnen elkaar wel blijven uitlachen om van alles maar we zijn allemaal mensen met eigen trekjes en iedereen kan een foutje maken.
   Van de week nog een hondje gered, een vent die hem in de auto had gelaten zonder raampjes open. Dan wijs zo iemand daar op, die man schrikt zich rot, hondje bijna de pijp uit, “en ik scheld altijd op anderen en nu overkomt het mezelf”. Oude mensen zijn niet altijd even wijs en moeten soms ook even wakker geschut worden door de jeugd…

  16. Dus volgens jullie moeten we ons in een fase begeven van volslagen euforie. Wat je in feite ook ziet bij terminale patienten. Nog even een opleving, big smile en dan………stjakaaaaaaaaaaaaa licht uit.
   Als je niet meedoet aan de massa euforie wordt je gedegradeerd tot trol of shit in een of ander bad. hahahaha.
   Elke gedachtengang die niet strookt met de blijde boodschap is “not done”.
   Stelletje sukkels.

  17. @Eidolon, ik ken jouw verhaal niet, hoe jij het ziet. Je kunt ons voor sukkels uitmaken maar we spreken allen voor zich hier hoor.

   Ik zou graag eens een blik werpen op jouw ideeën, theorieën, visies, etc.
   Open your mind…

  18. Nee eidolon: het is andersom Tjakaa, licht aan!
   Sukkel jij nog maar even door dan…welterusten, ik ben wakker…………

 21. Als men zoveel verder in technologie zou zijn zoals wordt beweerd, en men een vlieg bij wijze van spreken in de ogen kan kijken op lichtjaren afstand, zoals ergens beschreven, hoe kan dan zo’n CaptainS z’n verhaal doen en tegelijk melden dat ie moet uitkijken niet teveel details prijs te geven.
  Mij lijkt het duidelijk, dit hele verhaal is in scene gezet door “de Elite” zelf om nog meer desinfo rond te strooien of we hebben hier te maken met een aandachtzoekend individuutje van bedenkelijk allooi.

  1. @simbanl
   Jammer dat je blijven steken bent in het eerste regeltje.Typisch

  2. Eidolon, “Jammer dat je blijven steken bent in het eerste regeltje.Typisch”

   Jammer dat jij goed schrijven kan niet…

   Something Wunderful is Coming…

  3. Simbanl
   Something Wunderful is Coming…
   Ik hoop het voor je, echt wel…..in de vorm van een joekel van een zetpil met euforische effecten

  4. Eidolon, mmmh, even kijken wat Wiki hier over zegt, Ah, Een geest uit de oude Griekse tijd… maar kan ook zijn een oude gamer die vast is blijven zitten in een spelletje uit 1980 om te ontsnappen uit een soort van Matrix…

   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Eidolon

   Gezien het “goede” wat jij anderen toewenst zal het vast niet het eerste zijn dus ik ga voor iemand die nog helemaal vast zit in de oude Matrix van Doom & Gloom verkondigen..

   Succes met je niet te voltooien missie…

  5. Ik ga mijn tijd niet verder verspillen aan iemand met een poesjes naam.
   Ga lekker de zon in……nu het nog kan

  1. No Doom and Gloom , just connecting the dots with my last 2 cents 😉 .
   Zouden de militairen inmiddels ook doorkrijgen dat ze uitgezonden worden om het vuile werk op te knappen terwijl de grote corporaties er met de miljarden vandoor gaan ?

  2. @Cozmic, één van de Marines woordvoerders heeft gezegd dat ie bereid is om te vechten voor zijn land maar niet voor de banksters… Als dat besef doorslaat bij het gehele militaire apparaat, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren.

   Zoals ik een paar weken geleden tijdens mijn kruistocht tegen het Elenin/Niburu Doom & Gloom verhaal, heb gesteld dat de komst van Elenin niet toevallig was en misschien wel op de achtergrond zou zorgen dat het global bewustzijn wellicht getriggerd zou gaan worden, kan ik nu wel voorzichtig concluderen dat dit geen toeval is en onderdeel van haar komst…

   Something Wunderful is Coming…

  3. Dank voor de tip Simba, heb er zojuist een artikel van gemaakt; volgens mij DE grote ommekeer.. Wereldwijd in het nieuws, als de veteranen zich samen kunnen bundelen..!
   Prachtig, diep-gefundeerde motivatie van die gasten..!!

  4. Lianne waarschuwde mij hier al voor, daarom val ik nu niet stijl achterover, bedankt Lianne! Zij waren het mogelijk ook zat, al die politieagenten die alleen maar vrouwen peppersprayden in hun ogen. nu een paar sterke mariniers erbij, dan zingen de door de bank betaalde politie-agenten dit “zo goed durven” misschien een toontje lager.

   https://tinyurl.com/tprk2sb

  1. Doe mijn best Janee. Ook al valt dat tegenwoordig niet mee. Heb de laatste tijd sterk de neiging mij terug te trekken. Gewoon in niemandsland, simpel leven met wijze ‘indianen.’ Het ‘nieuwe geluid’ doet mijn oren niet goed. Gewoon rust, zou dat niet eindeloos zijn? De zee, de blauwe lucht? Ach jij weet daar alles van 😉

  2. idd goeie link!
   Met veel dingen die zij aangeeft kan ik het eens zijn.

  3. @mirakel, ze viel mij op omdat het verder gaat dan alleen maar dat wat we zien. Ze haalt aspecten van standen van planeten erbij. Juist nu het bekender en bekender gaat worden hoe ‘ze’ werken. Eigenlijk is die benaming zo fout; ‘ze’. Dan krijg je automatisch wij en zij en dat dualistische moeten wij misschien afleren als we het geheel willen zijn en ontdekken. Maar voor mezelf is het ook best wel moeilijk om niet met het vingertje te wijzen zoals Willy al aangaf. Zo een vuist is beter maar oooo zooo moeilijk.
   Nog een keertje dan 😉
   http://www.youtube.com/watch?v=Cwiv1uGeV_g

 22. @Martijn
  Mijn verhaal…………simpel; yin en yang.
  De lijn die hier gevolgd is die van blinde euforie. Elke berichtgeving die in jullie ogen negatief is wordt bij voorbaat afgeschoten, belachelijk gemaakt of valt onder doom&gloom. Wat niet valt onder “Something Wunderful Is Coming”is negatief. Dus is het zinvol om yin yang te volgen.Maar misschien snap je dit niet

  1. @Eidolon, je snapt er helemaal niets van hé, ga je Niburu/Planeet X heel fijn op NuJij ofzo verkopen en daar trollen… De meeste WTK lezers gaan voor een positieve kijk op de toekomst… Je Doom & Gloom waarschuwingen zijn al zo oud en achterhaald hier…

  2. Doempredikers zijn er in een paar categoriën ,
   – religieuse fanaten die hopen dat hun god gerechtigheid ( in hun ogen ) komt brengen .
   – uitbuiters die door angst te zaaien hun produkt proberen te verkopen ( zowel kerken en sektes als prive-personen en corporaties )
   – losers die een diepgewortelde haat tegen de wereld hebben en diep van binnen hopen dat de hele zooi vernietigd zal worden .
   – een enkeling in zeldzame gevallen die een realistisch dreigend en onafwendbaar gevaar aan ziet komen .
   take your pick…

  3. @simbal
   Bedankt voor de ( onbewuste ) bevestiging van mijn standpunt. Ik zou geen beter voorbeeld kunnen geven.

  4. @Cozmic
   Ik heb helemaal niets met de huidige religie’s
   Heb helemaal niets te verkopen waar ik ook maar iets beter/rijker van wordt.
   En of er een dramatische gebeurtenis voor de deur staat weet ik ook niet.
   Wat is wel weet en zie is dat er grote verschuivingen plaatsvinden. klimatologisch, seimografisch, kosmisch en ja ja ook binnen jullie geliefde bewustzijn ( hahaha ).
   Als ik kijk naar de stijgende lijn hierin, met name de rampzalige, dan kan men dit geen toeval noemen.En dan kan men dit wel onder de noemer van “laatste stuiptrekkingen van de elite” schuiven, maar dat gaat er bij mij niet in.
   Shit………….weer doom en gloom, gaat simBAL weer helemaal flippen.

  5. @ Cozmic….He nog een categorie gevonden:
   – Een draakje die doemdenkerij zaait……..en zijn of haar angsten probeert te projecteren op een massa….

  6. @mirakel multi D
   Jezus man, kan je nu echt niets anders verzinnen. Je voldoet perfect aan mijn beschrijving van de meesten op deze site. Hoe groot zijn je oogkleppen wel niet?
   Mijn angsten ……tuurlijk.
   Ik heb nergens verwoord dat ik angst heb om wat er komen gaat. Ik observeer enkel en trek hieruit een voorlopige conclusie.Dat dat niet in jullie straatje van Stjakaaaaaaaaaa wat een liefde, vreugde en laten we nog eens gezamelijk huggen past. Ja daar kan ik weinig mee.

  7. @Mirakel, ik denk dat Eidolon het op zich wel goed bedoelt alleen komt het zo rottig z’n strot uit… Laten we hem veel licht, liefde en hartegroetjes toestralen, dan komt het vanzelf wel goed…

  8. Quote Eidolon: “Ik heb nergens verwoord dat ik angst heb om wat er komen gaat”.. Misschien moet je eens verwoorden wat je WEL wenst te delen..? Je bent meer dan welkom!

 23. @Martijn
  Mijn verhaal…………simpel; yin en yang.
  De lijn die hier gevolgd is die van blinde euforie. Elke berichtgeving die in jullie ogen negatief is wordt bij voorbaat afgeschoten, belachelijk gemaakt of valt onder doom&gloom. Wat niet valt onder “Something Wunderful Is Coming”is negatief. Dus is het zinvol om yin yang te volgen.Maar misschien snap je dit niet

  1. Ja, ik dacht al dat je best wel verstand van zaken hebt.
   Ying-yang principe, alles is in beweging en gaat op en neer.

   Positiviteit en negativiteit zijn ook inderdaad elkaars tegenpolen.
   Kop en munt principe. Ach, soms is het kop, soms is het munt.

   Toch is het zo, als we voorbij kennis van goed en kwaad kunnen komen, dat er iets overblijft waar iedereen alleen maar van kan dromen. We hebben het allen al van geboorte in ons. De stille kracht van licht en liefde overwint alles, het is de basis van al het bestaan…

  2. @Martijn,
   Het punt voorbij de dualiteit van goed en kwaad is niet hier denk ik. Misschien is deze aarde een soort stage plaats. Een leerschool bij wijze van spreken. Eentje met tegenstellingen. Geen licht zonder duisternis.

  3. Door te geloven dat het mooie nog moet komen is er m.i. geen acceptatie van hetgene wat er al is. Door te aanvaarden dat we in een dualistische wereld leven en alles wat op je pad komt te zien als een ervaring,door in de ervaring je gevoel te volgen en bij jezelf te blijven,ben je wie je bent en is het zoals het is.

  4. AMEN!
   En door in élke ervaring het midden te voelen, ontdekken, bewust te worden, krijgt dat moment de lading van the present. Het heden als cadeau!

  5. @Eidolon

   Ik kan zeker met je meegaan met het punt op 90.2 Ik denk ook dat de aarde een leerschool is, we zitten allemaal bij elkaar in de klas, weliswaar op verschillend niveau. We moeten van elkaar leren, anders is er geen evolutie. En er is geen licht zonder duisternis, helemaal waar. Maar je hebt soorten duisternis!!!
   Ik zie het als onze taak om het Licht te vergroten zodat daardoor de onvoorwaardelijke Liefde, verbonden aan de Bron, groeit. En dat zullen de mensen, elk op hun manier, moeten doen. Echter zonder een ander te benadelen, beschadigen of kwetsen.
   Wij zijn allen spirituele wezens met menselijke eigenschappen.
   Hartegroet Alice

 24. Toeval of geen toeval m.b.t de ruimtevloot van de Elite?

  Beste Forumleden van Want To Know,

  Ik hoop dat dit bericht in dit topic past.

  Vandaag kwam ik een channeling van de Galactische Federatie tegen. Ik vind hem zo interessant omdat de channeling gaat over de ruimtevloot die de Elite al jarenlang in haar bezit heeft. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat deze channelings mij een dubbel gevoel geven. Aan de ene kant prettig omdat er alleen over liefde wordt gepraat en aan de andere kant wat onprettig omdat de boodschappen mij het gevoel geven dat we gewoon in onze luie stoel kunnen blijven zitten omdat we vanzelf verlicht raken.
  Mijn ervaring is juist dat wanneer we op onze luie stoel blijven zitten, geen moeite doen om onszelf op spiritueel en menselijk niveau te ontwikkelen er weinig van ons terecht komt.
  Wat is waar en wat is niet waar???? Veel vragen maar honderdmaal zoveel antwoorden.

  Wat vinden jullie van de Galactische Federatie en hun berichtgeving?
  Zie: https://tinyurl.com/w5acvh3

  De tegenhangers van deze federatie zijn de nuchtere Viglio en Conscius: http://vigiloconscius.blogspot.com/
  Heel interessant maar voor mijn gevoel te extreem.

  Liefs van Boppie.

  1. @Boppie, ik weet precies wat je bedoelt want ik lees ze ook van de beide “rivalen” die je benoemt en inderdaad, je mag verwachten dat lekker op je luie kont blijven zitten en niet op zoek gaat naar antwoorden of bevestigingen zoeken welke door je intiutie word ingefluisterd, je géén ascentie gaat opleveren.

   Viglio & Conscius en daarnaast Indigo Revolution hebben iets tegen het gechannel van de Galactische Federatie en Salusa op Niburu en ik lees hun antwoorden daarop of zelfs de parodie met hun eigen Snorkels van het eerlijke “valse” licht altijd met heel veel plezier maar neem ze niet echt serieus.

   Maar nu weer even terug op je vraag,

   Ik denk dat het niet zo zwart/wit is zoals soms gesteld. Er zijn namelijk zo ontzettend veel mensen die nu nog bij de waan van de dag leven met hun beslommeringen en totaal geen idee hebben hoe de wereld momenteel echt in elkaar steekt, kortom, nog volledig vastzitten in de Matrix.

   Als de volledige mensheid echt aan de vooravond van de evolutiesprong staat of zelfs, ascentie naar 5D, dan komt het moment van ontwaken echt wel op tijd voor ze.
   Iets of iemand, zal daar voor zorgen en de “wakkeren” onder ons zullen ze daarbij helpen als een soort 1e generatie gidsen ook wel “lichtwerkers” genoemd.

   Wat die ruimtevloot van de Elite betreft, ja, die hebben ze. Wij worden misleid met ouderwetse apollovluchten en spaceshuttles maar in het diepste geheim hebben ze veel meer en kunnen ze ook veel meer. Veel UFO meldingen hebben ook een aardse “geheime” oorsprong maar niet allemaal… Er zijn echt wel buitenaardse beschavingen die veeeel verder zijn en ons zullen bijstaan als het er op aan komt om als soort te overleven of te evolueren.

   Wát het precies zal worden, kan ik je niet vertellen omdat ik dat natuurlijk ook niet weet en of er nu wel of geen Galactische Federatie bestaat, laat ik voor mijzelf in het midden. Je kunt nu eenmaal niets uitsluiten maar dat we interessante tijden gaan beleven en een méér dan mooie toekomst tegemoet gaan, links om, rechts om, staat voor mij vast.

  2. Lieve Simba_nl,

   Bedankt voor je fijne en uitgebreide reactie. Ik voel herkenning in jou (als persoon) en jouw verhaal.

   Ik vind het fijn om met gelijkgestemde zielen van gedachten te wisselen waardoor ik weer op mijn eigen rails wordt gezet. Wat zijn we toch rijk!

   Liefs van Boppie.

  3. Galarctische Federatie: Wekelijks op Niburu

   Ik weet niet wat ik er van moet denken, het is soms erg eenvoudig opgesteld, er word niets verteld wat je niet kunt weten als je je sites bijhoud.
   Een enkele keer heeft Niburu het bericht niet geplaatst om dat het niet geloofwaardig was.
   Ik heb nog niets ervaren van enige vooruitgang of spirituele ontwikkeling, kan aan mij liggen natuurlijk.
   Wat ufo’s betreft hier een heel goed filmpje hoe de zaken er tot nu voorstaan.
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-dag-voor-de-et-onthulling/
   Op Niburu zijn vaak artikelen geplaatst die niet zijn uitgekomen data’s die op het moment van aanbreken in een anti climax eindigen.
   Maar buitenaardsen zijn, er en een ruimte vloot hebben ze dat lijkt mij zeker.
   Als ze al kontact met ons zoeken dan zijn het contacten met individuen maar niet met onze leiders.

 25. @Berma, soms hebben ze wel eens leuke wetenswaardigheden maar aangaande hun Salusa channeling en de Galactische Federatie heb ik ook zo mijn twijfels waarmee ik echter niet het standpunt in wil nemen dat er geen Galactische Federatie zou kúnnen bestaan.

  Als je openstaat voor het feit dat er buitenaardse beschavingen bestaan die technologisch én spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij en je tevens in je achterhoofd houd dat Ying en Yang, Licht en Donker, Goed en Kwaad een universum gebonden eigenschap is, zou het zo maar kunnen zijn dat er een Federatie van aangesloten partijen, zeg maar een UN maar dan wél zoals het bedoelt is/was, bestaat die waakt over dat evenwicht…

  Wat Niburu als site betreft, Tja, dat ze betaalde banners plaatsen welke passen binnen de doelgroep en interessen van de lezers vind ik zelf geen probleem maar het aanbieden van “stargates” en speciaal “ingestraald” water om ascentie te bevorderen tegen riante betaling, is in mijn persoonlijke opinie uiterst verdacht.

  1. @simba
   In grote lijnen denk ik er het zelfde over,jij bent wat verder dan ik met je onderzoeken.

  2. eerlijk is eerlijk bij niburu gaan ze wel een beetje ver zo nu en dan, vooral ook met de prijzen in de webshop.
   8 euro voor een half litertje water
   22 euro voor een druppelflesje ascentie bevorderd ’fantasie’ healing arts
   125 voor een stargate behandeling
   26 euro voor een fles thee/limonade
   ze wonen daar nogal riant in mijn ogen en durven ook nog om donaties te vragen.
   en als je vragen stelt krijg je geen antwoord
   eh de nieuwe elite?

  3. jongejonge, oordeel oordeel.. Ook al zet je er een vraagteken achter? eerlijk is eerlijk…???
   Wij zitten gewoon thuis, verkopen niks en toch werkt de donatie-vraag niet..! Lekker die gratis sites.. Hoe durven ze iets te verdienen..?

  4. @ simba

   en je tevens in je achterhoofd houd dat Ying en Yang, Licht en Donker, Goed en Kwaad een universum gebonden eigenschap is,

   Wat je daar stelt is een aanname en een keuze, sterker nog in mijn ogen een staaltje dualiteit ten top. Was dat nou niet precies waar we van af wilde? goed,kwaad zijn namelijk subjectieve gegevens. En hangen af van waaruit(welk zichtspunt) je ze beschouwd en welke definitie je aan de woorden opzich geeft. Net als licht en donker zijn ze namelijk geen tegenstellingen maar delen van het geheel.
   Ook lijkt het mij zinvol je erop te wijzen dat er geen enkel universum gebonden eigenschap is die onveranderbaar zou zijn . Het universum zoals wij het beschouwen is onze eigen schepping en derhalve mogelijk (indien wij dat wensen)aan verandering onderhevig.
   groet marcel

  5. @GuidoJ. Ja het is een beetje van: de beste stuurlui staan aan wal.
   Maar het is zo fijn om af en toe ook een beetje commentaar te geven ook al hebben we er geen bal vertand van.

 26. Simba , misschien een ‘leuk om te weten ‘ feitje ; een vriendin van mij die een praktijkje met toegepaste kinesiologie runt vroeg zich af waar dat goede gevoel van de laatste week vandaan kwam . Na testen en uitpluizen was het uiteindelijke antwoord ; de aarde verhoogt haar trillingen , dit wordt getriggerd door iets wat zich op dit moment tussen de aarde en de zon bevindt .
  you connect the dotzzz 🙂

 27. Hm, als ik dat stuk zo lees, dan lijkt het wel of we straks op een joyride met die giant telescope Alma in Chili worden getracteerd. Net zoals in Disneyworld. De verwachting is dat we door die telecoop ontelbare nieuwe sterrenstelsels kunnen waarnemen en vermoedelijk andere bewoonde werelden. Die astro-persoon legt steeds de nadruk op hóren. Dat duidt op signalen die via nieuwe frequenties worden opgepikt. Volgens mij zijn ze al aan het proefdraaien. In 2013 is ie pas echt klaar.

  Zie ook:
  Nederland bouwt ontvangers voor ALMA-telescoop Chili http://www.astronomie.nl/index.php?comp=630In cache
  Wetenschap24 Alma-telescoop begint onderzoek naar beginjaren heelal

  tweakers.net – 10 uur geleden
  Astronomen nemen deze maand de Alma-telescoop in Chili in gebruik. Zij hopen daarmee meer duidelijkheid te krijgen over het ontstaan van de allereerste … werelden? Onze herkomst? De geboorte van de mens?

 28. Een hoop quasi-geheimzinnig gedoe in dit slecht vertaalde verhaal!

  Inmiddels moet de schrijver dezes zijn opgepakt, al zegt hij voorzichtig te moeten zijn. Met deze “openbaringen” had hij beter meteen helemaal volledig geweest, nu hij tòch al voor zijn “minimaal prijsgegeven informatie zal moeten boeten”! Want, denk je eens in: meneer heeft een tip van de sluier opgelicht, en denk jij nu dat dit niet uitkomt bij zijn superieuren, “die alle techniek en info. zo angstvallig geheimhouden”, maar niet zouden kunnen beschikken over zijn naam en toenaam, zijn werkelijke identiteit?

  Ja, hoor, de man is gewoon, zonder problemen, voor zichzelf begonnen, en NASA, lucht- en zeemacht lachen zich nu dood om zijn grappen en grollen? Of ergeren zij zich kapot aan hem, en komen zij hem binnenkort misschien wel een lesje leren?….

  Natuurlijk is de beschreven techniek niet voorhanden, want anders was e.e.a. allang uitgekomen! Natuurlijk is meneer een grappenmaker met wie men direct wegloopt! Hij mag wel oppassen voor zijn gezondheid!

  En denk je nu wèrkelijk dat die Yanken het weer alleen voor het weten en zeggen hebben? De Russen waren in ’47 – ’57 verder gevorderd in astro-kennis en -techniek dan de Amerikanen!

  Denk je dat men voor de grap capsules, ruimtesonden, raketten en satellieten met zoveel moeite naar boven geschoten heeft, om bv. in 1969 moeizaam voet op de maan te zetten ( terwijl men toen, ruim twee decennia ná Roswell, al “zoveel geweten zou hebben” ) ; experimenten die vele mensenlevens en dito centen hebben gekost?

  Geloof je dat er al die tijd twee stromen intelligentsia gescheiden aan het werk zijn geweest en gehouden, waarbij de ene groep geleerden het moest doen met de van overheidswege “mondjesmaat” toegediende gelden ( NASA ), terwijl de andere groep binnen lucht- en zeemacht de gang kon gaan met “triljoenen belastinggelden”, zoals het artikel ons leert? Weet je wel hoeveel geld dat is, dat onmogelijk verborgen kan worden weggesluisd, zoals het artikel ook al suggereert? Een triljoen is al 1.000.000.000.000.000.000! Zulks lukt al niet met 100 miljard, laat staan met een tienvoud daarvan = 1 biljoen ; en daarbij moeten dan nog eens zes nullen achteraan geplakt worden, om slechts 1 ( één ) triljoen dollars te verkrijgen, waarmee nog niet gesproken is over triljóenen!

  Laat u allen door deze nar niets wijsmaken! Ik weet ook wel dat er méér bij de overheden van onze planeet bekend is dan wij, simpele burgers, weten ( Dan hadden we maar geen burger moeten worden ), maar de onvoorstelbaarheden waarvan het artikel spreekt, kunnen in geen 65 jaar verborgen blijven! Zèlfs al zou het Roswell-incident waar zijn, dan nog lijkt het mij onwaarschijnlijk dat wij mensen vanaf 1947 ons die buitenaardse reistechniek zouden hebben eigengemaakt a.d.h.v. brokstukken van een buitenaards voertuig. Bovendien zouden er in de loop der jaren ongetwijfeld mensen verongelukt zijn bij de experimenten naar zulke verre bestemmingen, op wie familieleden vergeefs zouden hebben gewacht.

  En gi geleuft tog nie, dat meneer de grappenmaker-schrijver van dit artikel, in zijn hoedanigheid, zomaar vrijuit kan babbelen met internetgegadigden, zelfs al beweert hij dat van overheidswege openbaring ons nabij is, zonderdat “deze verklikker” linea recta in zo’n capsule zou worden gesleurd, om vervolgens met een enkel reiskaartje naar Saturnus met zijn ringen en manen te worden gekatapulteerd? Awel, en droomt’r nie van!

  Jehova’s Getuigen zijn al vanaf 1976 bij mij aan de deur geweest met voorspellingen over “dingen die te gebeuren stonden”. Wie komt mij met de èchte waarheid verassen?

  1. Geachte,

   was er laatst niet een soort parlementaireondervraging in de VS met een vertegenwoordigster van de BANKSTERS van de FED.

   Over waar een kleine 8 of 9 biljoen dollar gebleven was van de amerikaanse belastingbetaler?

   De woordvoerster van de FED’s begon knap te stotteren.
   Lees eens de stukken/items op suethefed.(gewoongooglen.)
   op patriotstorm.

   ik ben het volledig met U eens we leven in een rare tijd.

 29. Heb zojuist een interessant artikel op mijn site gezet, niet zozeer over Elenin, maar over Planeet X (Nibiru).
  MUST SEE! http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/10/global-warming-planeet-x-wat-de.html
  Wellicht is Elenin de Blauwe Katchina, en Nibiru de Rode Katchina…?
  Verder vind ik dit artikel zeer verdacht, omdat de overheid, de Illuminati, Planeet X TOP SECRET willen houden, en deze insider? weet niets van Planeet X?? Wellicht ook een Illuminati, die verwarring schept….

  Groetjes, Marion
  PS Alles van mijn site mag gebruikt worden om mensen te waarschuwen en wakker te maken!

 30. Dit las ik vandaag, ha, ha, ha

  Komeet Elenin is vergaan
  Laatste update: 26 oktober 2011 11:03 info
  AMSTERDAM – De kleine komeet Elenin, die volgens onheilsprofeten de maand hel en verdoemenis op aarde zou veroorzaken, is niet meer. Nadat de komeet op 10 september zijn kleinste afstand tot de zon had bereikt, was al duidelijk dat het object bezig was uiteen te vallen.
  De meest recente waarnemingen wijzen erop dat het verval heeft doorgezet en dat de komeet tot een wolk van stofdeeltjes en brokken ijs is gereduceerd. Dat kometen bij hun eerste nadering van de zon verbrokkelen is niet uitzonderlijk: dat overkomt ongeveer één op de vijftig. Kometen zijn nu eenmaal tamelijk losse samenballingen van ijs, gesteenten en stof.

  Voor al die lui die zich zo boven alles verheven voelen: ga eens echt mensen helpen. Er zijn genoeg bejaarden, gehandicapten en zieken die wel wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken en wat dacht je van de eenzame mens onder ons, ga eens bij hem/haar langs i.p.v. naar een channeling te luisteren. Jullie vinden jezelf zo ontzettend belangrijk dat jullie je medemensen zijn vergeten. Ik walg van dit soort mensen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.