Advertentie

Conferentie in Maleisië over MH17-rechtvaardigheid..!!x

x

Conferentie in Maleisië over MH17-rechtvaardigheid..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Op zaterdag 17 augustus vond in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur een conferentie plaats, die ‘gerechtigheid zoekt’ voor de slachtoffers en nabestaanden van de neergestorte MH17. Het doel is om de pijnlijke tragedie rondom de aanslag op de Boeing 777-200ER van Malaysia Airlines, vlucht MH17 in 2014 op een oprechte manier te onderzoeken. Deze rampvlucht kostte alle 298 mensen het leven. De organisatoren van deze conferentie, duiden de inhoud van deze meeting aan als onderzoek naar ‘,rechtvaardigheid’.

Dit ondanks het feit dat een multinationaal gezamenlijk onderzoeksteam (JIT) al drie Russen en een Oekraïner als hoofdverdachten verantwoordelijk voor het neerstorten van MH17 op 17 juli 2014 heeft aangewezen. Zoals je weet concludeert het JIT, dat het vliegtuig werd getroffen door een luchtafweerraket, die afkomstig zou zijn, van een Russische militaire brigade. Rusland heeft op 20 juni ontkend betrokken te zijn bij het neerschieten van MH17 en beweerde eerder dat Oekraïne in plaats daarvan verantwoordelijk was.

Het is natuurlijk uiterst bedenkelijk en zelfs misleidend, dat het JIT mensen die een andere visie hebben, dan de nu gepresenteerde ‘officiële versie’ van het neerschieten van de MH17, VOLLEDIG NEGEERT.. Ook al komen mensen, erudiete mensen, met een bewijslast, die toch minstens het bekijken/bestuderen waard is.. WAAROM worden deze FEITEN niet meegenomen.. Omdat ze niet in het ‘officiële plaatje’ passen..?

Als zelfs de Maleise minister-president Tun Dr. Mahathir Mohamad ook heeft beweerd, dat de recente bevindingen over de dader(s) een ‘politiek gemotiveerde’ conclusie behelsen, om alleen Rusland de schuld te geven, dan zijn dat, zeker op politiek wereldniveau, nogal heftige uitspraken natuurlijk..!

De conferentie ‘MH17: Quest for Justice’ die één dag duurt, wordt gezamenlijk georganiseerd door de International Movement for a Just World (JUST), de door Dr. Mahathir geleide Perdana Global Peace Foundation (PGPF) en het in Montreal gevestigde Centre for Research on Globalization (CRG), met medewerking van de International Islamic University of Malaysia.

Dit waren de sprekers?

1. Chandra Muzaffar
De conferentie begon met een toespraak van Chandra Muzaffar, voorzitter van de non-gouvernementele organisatie JUST, en oud politiek commentator. Chandra zei dat deze conferentie de bevindingen van het JIT op MH17 kritisch zal onderzoeken, de sterke en zwakke punten van de onderzoeken zal gaan evalueren, en voorstellen zal doen helpen de waarheid in deze tragedie te bepalen.

De non-gouvernementele organisatie PGPF werd op 4 mei 2006 opgericht, nadat Tun Dr. Mahathir Mohamad de leider was van het ‘Kuala Lumpur Initiative to Criminalise War’, dat in december 2005 van start ging. Mahathir, de huidige premier dus, is op dit moment voorzitter van de raad van toezicht, tezamen met zoon Datuk Seri Mukhriz Mahathir en echtgenote Tun Dr. Siti Hasmah Mohd Ali en Tan Sri Rais Yatim, die ook als eervolle adviseurs worden genoemd. De tweede spreker was:

2. Michel Chossudovsky
Chossudovsky, van de organisatie CRG, is mede-organisator van de conferentie van zaterdag 17 augustus en ook lid van ‘Kuala Lumpur Initiative to Criminalise War’, die door Dr. Mahathir wordt geleid. Chossudovsky is ‘bekroond auteur’ en als emeritus hoogleraar economie verbonden aan de Universiteit van Ottawa. Hij heeft drie nationaliteiten (Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk) en publiceerde verschillende artikelen op zijn website over MH17.

In zijn laatste artikel dat hij afgelopen woensdag 14 augustus publiceerde (HIER), blijft hij eerdere rapporten in twijfel trekken en zet hij vraagtekens bij de conclusie van onderzoekers over de rol van Rusland bij het neerhalen van MH17. Chossudovsky is ook columnist met een rubriek op ‘Russia Today’, het Russische CNN. Daarop staan 15 artikelen die hij heeft gevonden en waarvan de publicatiedata zich uitstrekken van 23 januari 2013 tot 1 september 2015.
Chossudovsky, CRG en haar website zijn echter beschuldigd van het bevorderen van samenzweringstheorieën over zaken als de zogenaamde Nieuwe Wereldorde, de aanval op het World Trade Centre in de VS op 9 september 2011, anti-vaccins en het verwerpen van de klimaatverandering.

3. Yana Yerlashova
Vanaf april 2016 werd ze door de BBC gemeld als verslaggever bij het door Rusland gefinancierde persbureau Russia Today (RT). Haar Linkedin profiel toont ook haar werkervaring als documentairemaker bij de RT en als journaliste bij Mir TV.

Volgens informatie uit de fondsenwervingscampagne van Yerlashova op de crowdfunding-site ‘Kickstarter’  was ze werkneemster van het Russische staatstelevisieagentschap RT en heeft ze besloten om als ‘onafhankelijke journaliste’ verder te gaan. Ze werkte samen met Max van der Werff – die, net als zij, ‘ernstige twijfels’ heeft over de officiële bevindingen van wat er gebeurd zou zijn met de MH17. Samen hebben ze geld ingezameld om hun docu-film te financieren..

Max van der Werff (HIER), die claimt méér dan 2.500 uur te hebben besteed aan het bestuderen van de fatale MH17-vlucht als ‘onafhankelijk Nederlands onderzoeker’ en een blog met de naam ‘Kremlintroll’ onderhoudt, haalde € 23.098 op van 67 supporters op Kickstarter voor de film. Deze film ‘MH17 – Call for Justice‘, zal óok op deze conferentie worden vertoond.

De docu-film is geproduceerd door ‘Bonanza Media’, dat door Yerlashova werd opgericht als platform voor onafhankelijke journalisten en dat sinds zijn toetreding tot Youtube in april ongeveer 790 abonnees heeft verzameld. Je kunt deze docu HIER zien op WantToKnow.

4. Akash Rosen
Hi beschrijft zichzelf op Linkedin als ‘security consultant en digital forensic expert’.  Hij studeerde af aan de ‘Universiti Malaya en Teknologi Malaysia’ en zal tijdens de conferentie in een ‘interactieve sessie’ met journaliste Yerlashova spreken. Rosen is ook in de film van Yerlashova te zien.

5. Peter Haisenko
Haisenko is luchtvaarveteraan en voormalig piloot bij het Duitse Lufthansa Airlines. Haisenko heeft fundamenteel onderzoek gedaan naar de technische aspecten van het neerstorten van vlucht MH17. Hij kwam tot de zeer gedegen conclusie, dat vlucht MH17 was neergeschoten door een straaljager uit Oekraïne. Dit is in volledige overeenstemming met de getuigenverklaringen van burgers uit dorpjes in Oost-Oekraïne, die getuigen waren van de explosies rondom MH17 in de lucht, het neerstorten van deze Boeing 777 en het wegvliegen van straaljagers..!!

Deze quote uit de conclusies van Haisenko spreken voor zich:

‘Daarnaast is zichtbaar dat de uitslag(exit)gaten, de dubbele aluminium huid van het toestel hebben doorboord en deze naar buiten hebben gebogen. Daarmee te zeggen, dat splinters van binnen in de cockpit dóór de buitenkant van de cabine zijn geblazen. Ook de klinknagels zijn naar BUITEN gebogen.. Dat betekent dat je maar één conclusie kunt trekken, en dat is dat het vliegtuig NIET GETROFFEN IS DOOR EEN RAKET!  De heftige schade aan het vliegtuig is uitsluitend in het gebied van de cockpit te vinden.’

6. Kees van der Pijl
Op Twitter beschrijft hij zichzelf als Nederlandse politieke econoom en schrijver, maar ook als vredes- en democratieactivist. Net als Chossudovsky en Haisenko wordt van hem verwacht dat hij kwesties als de tijdlijn van de MH17-event en de daarmee verband houdende bewijzen aan de orde zal stellen. En ook de bevindingen van het JIT-rapport, waarin Rusland verantwoordelijk werd bevonden voor het neerhalen van de MH17.

Hij schreef het hierboven afgebeelde boek, waarvan hij zei dat het niet ingaat op wie het vliegtuig neerschoot, maar raakt aan de gebeurtenissen in de omgeving en het incident zelf. Controverse over zijn Twitter-opmerking van vorig jaar, inzake de Israëlische (MOSSAD)-betrokkenheid bij de aanslagen van 911, leidde ertoe, dat hij op 14 maart 2019 uit protest besloot af te treden en zijn emeritus-hoogleraarspositie aan de Britse universiteit van Sussex op te geven..

De genoemde Tweet was gebaseerd op zijn stelling dat de Twin Towers van het World Trade Centre in de VS naar alle waarschijnlijkheid op 11 september 2001 zijn neergehaald door betrokkenheid van Zionistische Israëliërs, in tegenstelling tot de algemeen aanvaarde feiten van de terroristische groepering Al-Qaeda’s verantwoordelijkheid voor de aanval.

John Philpot

7. John Philpot
Deze in Canada gevestigde strafrechtjurist, sprak over het juridische aspect van het MH17-voorval. Hij karakteriseert zichzelf als een pionier in processen met betrekking tot het internationale strafrecht. Hij trad op als advocaat bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag en bij het Internationaal Straftribunaal voor Rwanda. Philpot was één van zeven rechters bij het Kuala Lumpur Oorlogstribunaal dat op 20 november 2013 bijeenkwam en een paar dagen later besloot, symbolisch een ‘schuldig’-vonnis te vellen, over Israël en de Israëlische generaal Amos Yaron voor genocide gepleegd in september 1982.

8. Gurdial Singh Nijar
Deze voormalig hoogleraar rechten aan de Universiti Malaya is nu werkzaam als praktiserend advocaat en tevens voorzitter van de ‘Nationale Vereniging voor de Rechten van de Mens’ (Hakam). Hij maakte deel uit van het vervolgingsteam van het Kuala Lumpur War Crimes Tribunal in verschillende zaken, zoals tegen de voormalige Amerikaanse president George W. Bush en Israël.

9. De rest
Andere sprekers op deze conferentie waren kolonel Mohd Sakri Hussein, die ook in de genoemde docu ‘Call for Justice’ te zien is. Hij was het hoofd van de Maleisische groep, die direct ná de ramp, de zwarte dozen van MH17 uit Oekraïne heeft geborgen en overgedragen kreeg van de opstandelingen in Oost-Oekraïne. Daarnaast zijn er twee familieleden van de bemanning van MH17 die hun verhaal zullen doen..

De conferentie zal eindigen met een discussie met 4 personen, waaronder Chossudovsky en Tsjandra, teneinde alternatieve maatregelen te formuleren, wanneer de uitkomst van het congres is, dat het JIT-rapport over MH17 ‘nalatig’ en/of ‘gebrekkig’ blijkt te zijn. Eén van die zaken die niet of nauwelijks is verklaard, is de gewijzigde vluchtroute van MH17, die natuurlijk buiten bereik ligt van de vermeende daders, de Russische militaire eenheid, die volgens het JIT verantwoordelijk zou moeten zijn voor het neerhalen van de Boeing 777.

Kijk hieronder naar de beide vluchtschema’s.. WAAROM WERD BINNEN ÉÉN DAG DE ROUTE VAN MH17 VERLEGD OVER OORLOGSGEBIED.. Het oorspronkelijke schema laat zien, dat de MH17 over veilig gebied zou vliegen, richting Zwarte Zee. Waarom dan ineens de koers zó verlegd als zichtbaar in de afbeelding..??? En zo zijn er nog vele, vele FEITEN, die niet helemaal, of helemaal NIET worden verklaard door het JIT..! Bovendien lijkt het JIT nauwelijks ZELF speurwerk te hebben gedaan, anders dan het raadplegen van de aangereikte data van het uiterst wazige onderzoekscollectief Bellingcat.

 

OPROEP VAN DEZE CONFERENTIE-DEELNEMERS:

‘DOE VOLLEDIG ONDERZOEK EN STEL HET MH17-PROCES UIT..’

 

De 3 bovengenoemde organisatoren van het congres, alle 3 NGO’s, hebben opgeroepen tot een bijeenkomst tussen de premiers van Maleisië en Nederland om de MH17-processen op te schorten, die in maart 2020 van start zullen gaan. In deze processen zullen de door het JIT aangewezen verdachten/beschuldigden van het neerstorten van Malaysia Airlines MH17 gedaagd worden en evt. -bij afwezigheid- tóch berecht worden. De 3 NGO’s, de Perdana Global Peace Foundation, de International Movement for a Just World (JUST) en Global Research, deden deze oproep naar aanleiding van de bevindingen van het door Nederland geleide onderzoek naar de tragedie die iedereen aan boord van het vliegtuig het leven kostte.

Volgens JUST-voorzitter Dr. Chandra Muzaffar zal een rapport gebaseerd op deze ‘MH17: Quest for Justice’-conferentie worden voorgelegd aan de Maleise premier Tun Dr. Mahathir Mohamad. Dr. Chandra hierover:

“De dringende taak is nu om een einde te maken aan het gerechtelijk proces in maart, dat het begin van het proces inluidt. Want het is overduidelijk, dat veel belangrijke problemen/vraagstukken nog zijn niet opgelost” zei hij op de conferentie. Afeglopen juni had dit JIT, bestaande uit Australië, België, Maleisië, Nederland en Oekraïne, aangekondigd dat vier personen – drie Russen en één Oekraïner – worden aangeklaagd. Tegen de verdachte werden internationale arrestatiebevelen uitgevaardigd, die naar verwachting op 9 maart in Den Haag bij verstek zullen worden berecht.

Dr. Mahathir zei echter dat de beslissing om de vier verdachten in staat van beschuldiging te stellen een politiek complot tegen Rusland is en ook dat Maleisië niet overtuigd is van de conclusies/bevindingen van het JIT. Hij eist dat de onderzoekers het overtuigende bewijs zouden leveren dat de Russen achter de schietpartij zaten. In het actieplan staat dat als het rapport van het JIT gebreken vertoont, er alternatieve maatregelen dienen te worden geformuleerd.

 

10 gedachten over “Conferentie in Maleisië over MH17-rechtvaardigheid..!!

 1. Ik denk dat alle betrokkenen en geïnteresseerden ook het boek van Robert Friedman “Red Maffia” zouden moeten lezen. Hierna een link met de volledige tekst van het boek :
  https://archive.org/details/RedMafiyaHowTheRussianMobByRobertI.Friedman2000/page/n145
  Over Robert Friedman :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_I._Friedman
  Het voormelde boek werd gepubliceerd in 2000, en de auteur overleed in 2002, hij was toen pas 52 jaar !!!
  Over het voormelde boek, verscheen zo pas ook een artikel bij Veterans Today :
  https://www.veteranstoday.com/2019/08/18/khazarian-mafia-rules-israel-put-trump-in-the-white-house-the-khazarian-mafia-keeps-him-there/
  In deze link is er ook een korte levensbeschrijving van Robert Friedman (=een Joods journalist) die vermoedelijk werd vergiftigd. Zowel uit het boek als uit de tekst bij Veterans Today blijkt imo dan ook de enorme macht van de Red Maffia!! Ik denk dan ook dat het duidelijk zou moeten zijn waar de opdrachtgevers te vinden zijn, maar waar ze ook nooit officieel zullen gevonden worden!!

 2. Alweer een duidelijk voorbeeld van corpocratie. Zie de VS als een enorm bedrijf met een agressieve manier van naar buiten treden, buitenlandpolitiek.
  Nederland is de lilliputter die nog nèt onder de laars vandaan piept en bang is ieder moment vertrapt te worden zoals zoveel.
  Dan kàn het toch niet anders als precies doen wat de VS hun opdraagt, ten koste van zoveel eigen mensen maar dat is een bloedoffer waar een beetje vrijmetselaar warme gevoelens bij krijgt. Dan treft het ook nog dat zo’n pias als grutte op de troon zit want die springt met graagte door de brandende hoepel. Zie vernederland als provincie van de VS en zie hoe graag de bevolking die rol wil spelen. Maar het gaat ze goed af wegens een fundamenteel gebrek aan ruggegraat, afwezigheid van zelfrespect en overwegende lafheid.
  Dat dan weer wel!

 3. https://nos.nl/artikel/2299538-stichting-mh17-premier-maleisie-moet-ophouden-verdeeldheid-te-zaaien.html
  Wat mij opvalt bij meerdere onderwerpen waar de overheid zelf (en hun metgezellen) voor verwarring zorgen zij zelden of nooit naar zichzelf lijken te kijken en anderen dan gaan proberen te bekritiseren of het zwijgen proberen op te leggen.
  Hetzelfde zien we bij de vaccinatie “discussie” voor zover daar ook al open en eerlijk over gesproken wordt wat niet of maar heel zelden het geval is.
  Wat betreft de premier van Maleisië moet het voor stichting MH 17 en onderzoekers die hun medewerking geven aan de Nederlandse staat om achter de feiten te komen toch geen probleem zijn om met glasharde bewijzen zijn uitspraken tegen te spreken om hem zo op een eerlijke wijze tot de orde te roepen? Wat ze nu doen brieven schrijven en gelijk de MSM dat breed uit laten dragen mogelijk om een bepaalde sfeer onder het “volk” te creëren gaat helemaal nergens over en doet mij in elk geval vermoeden dat ze geen harde bewijzen hebben maar zich ergeren aan iemand die gewoon eerlijk zijn bedenkingen uit die niet in hun straatje passen.
  Hetzelfde zien we dus ook bij de vaccinatiediscussie waar ze ook alleen maar bekritiseren zonder met glashard bewijs te komen dat vaccineren veilig is.Wanneer overheden op die wijze te werk gaan en een bepaalde sfeer onder het volk proberen tot stand te brengen of hen op dergelijke wijze dwingen tot vaccinatie over te gaan dan mogen ze niet verwonderd zijn dat door hun eigen schuld mensen niet meer geloven wat de overheden beweren en dan is dat hun eigen schuld.Een andere methode waarop ze moeilijke vragen uit de weg lijken te gaan is gewoon alles negeren en gewoon geen antwoorden te geven,maar waarom doen ze dat als ze niets te verbergen hebben?
  Er lijkt veel mis te zijn in bestuurlijk Nederland zoals het OM heeft laten zien in de ING zaak ivm witwaspraktijken waar ze een miljoenen schikking hebben getroffen om een rechtszaak te voorkomen omdat naar verluidt de staat geen zaken zou mogen doen met dergelijke instituten met een strafblad.Ook bij de aanschaf van vele politie auto’s destijds en de afwikkeling van die zaak zijn mogelijk vraagtekens te plaatsen. Waar ook vraagtekens bij gezet mogen worden is natuurlijk het optreden tegen kindermisbruikers waar op voorhand vaak wegens gebrek aan bewijs voorkomen lijkt te worden dat hooggeplaatsten zich voor de rechter moeten verantwoorden en zelfs nu bekend is dat hooggelaatsten betrokken zijn bij pedofiele praktijken blijft het van de zijde van het OM en justitie oorverdovend stil terwijl ze weten dat er mogelijk ook politici bij betrokken zijn.Duidelijk komt ook naar voren dat de MSM mee lijkt te doen om dergelijke zaken te verdoezelen want die plaatsen wel eens een berichtje op bv teletekst over bv Epstein wat ze opvallend vaak snel weer verwijderen en dat is nog tot daar aan toe maar zij moeten toch ook op de hoogte zijn dat mogelijk politici en andere hoogwaardigheidsbekleders bij pedofiele zaken betrokken kunnen zijn dus waarom zij dan daar niet achteraan gaan en er bijna geen aandacht aan lijken te besteden is voor mij een raadsel tenzij ze gewoon een spelletje meespelen natuurlijk.

  1. PS dit is gewoon de indruk die bij mij is ontstaan aangaande de overheden en dat verwoord ik door mijn mening te uiten wat in een democratie nu nog mag waar vrijheid van meningsuiting nog geldt al lijken ze dat ook te willen beperken.
   Mijn huisarts heeft ook geadviseerd om niet alles op te kroppen en daar ben ik het mee eens vandaar dat ik het van mij afschrijf.

  2. Arnold 2 :
   Ik heb eens gekeken naar de Stichting MH 17 :
   Het Bestuur :
   https://www.stichtingvliegrampmh17.nl/over-de-stichting/bestuur
   De Raad van Advies :
   https://www.stichtingvliegrampmh17.nl/over-de-stichting/raad-van-advies
   Het is deze raad van advies die mij intrigeert. Ik ken de leden er van niet.. maar gezien de houding van de stichting MH 17 stel ik mij toch vragen over de adviseurs.
   Het proces moet beginnen in 2020, maar nog voor het proces is er al een “officiële versie” die geldt als een dogma,en elke afwijking ervan is dan ook een “ketterij…”.
   De PM van Maleisië zaait verdeeldheid .. dit is een typische loge taal. Het tegenovergestelde dan van “inclusief…”. .. nog een loge dooddoener. Louter gezien vanuit het recht is een vraag stellen niet strafbaar.. hier bij manier van spreken wel.
   Wat is hier dan het probleem : MH 17 was een Mossad operatie met behulp van o.a. CIA, de Oekraïense veiligheidsdienst . (niet beperkende opsomming.) Ik verwijs naar mijn vroegere reacties. 20 min. na het neerhalen van de MH 17 begon immers de aanval op Gaza. Er waren echter ook andere maar wel secundaire motieven. Er is inderdaad een spoor naar Rusland, maar dan komt men m.i. terecht bij de Russisch Joodse maffia, de zionisten met o.a. de Lubavitch sekte… die ook in Kiev de controle hebben. Ik zie hier een gelijkenis met Trump en Russiangate, waar het Russische spoor ook betrekking had op de Russisch Joodse maffia, maar daarover zweeg iedereen ook Muller, de democraten, de MSM met CNN op kop..!! NL zit hier ook in de greep van de voormelde machten, zoals trouwens tal van andere landen. Dit is imo het probleem. Het toppunt van cynisme is nu dat men de nagedachtenis van de slachtoffers misbruikt om de samenzweerders uit de wind te zetten.. en waarbij men dat op zoek is naar enkele “kleine vissen” die moeten dienen als zondebokken. In Moskou weet men maar al te goed wat er gebeurd is, maar de samenzweerders hebben Putin bij zijn “kl….” met het verleden en via de Lubavitch.
   Deze zaak zou de zaak van eeuw kunnen geweest zijn voor Geert Wilders.. maar “katsa Geert” moet echter zwijgen.
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1731225/wilders-geen-excuses-aan-nabestaanden-mh17
   met citaat :
   “Den Haag – PVV-leider Geert Wilders weigert vooralsnog excuses te maken naar de nabestaanden van de MH17-ramp…..
   Als Wilders door De Telegraaf expliciet gevraagd wordt of hij van plan is om excuses te maken, gaat hij daar niet op in. Wel verdedigt hij nogmaals zijn opstelling richting Moskou.
   „Betere relaties met Rusland in plaats van vijandschap is zeer noodzakelijk en gewenst”, laat hij via zijn woordvoerder weten. „Dat is in het Nederlands belang, daarom ben ik hier in Rusland. Bij ieder gesprek stel ik ook aan de orde dat Rusland moet meewerken met betrekking tot MH17”, beweert de PVV’er. „Dat kan beter in goed overleg dan in vijandschap.” (=einde citaat).
   Geert Wilders dient geen verontschuldigingen aan te bieden, maar enkel de waarheid te zeggen, die hij zeker kent. Als “gewezen katsa” moet hij echter zwijgen, en bovendien is de stichting MH17 helemaal niet geïnteresseerd in deze waarheid.. en die zeker dodelijke gevolgen zal hebben moest de stichting MH 17 met deze waarheid voor de dag komen. Een “Pimmeke Fortuyn” is vlug gebeurd.

  3. Sub Rosa.
   Naar mijn mening gaat er enorm veel fout op het gebied van rechtsspraak en lijkt het erop dat instanties als justitie en het OM niet meer onafhankelijk zijn maar opdrachten lijken uit te voeren van krachten achter de schermen.In Nederland hadden we meerdere zaken zoals ING die ook in andere landen schuldig bevonden zijn voor het meewerken aan witwaspraktijken.
   De zaak PON ivm de aanschaf van politieauto’s waar de top de zakken heeft kunnen vullen terwijl lagere rangen straf hebben gekregen.Maar ook in andere landen zien we dergelijke dingen gebeuren zoals laatst het geval was met een rechtszaak tegen een farmaceutisch bedrijf die enorme winsten hadden geboekt aan een verslavende pijnstiller die 400.000 mensen het leven heeft gekost omdat zij een overdosis hadden genomen en ik dacht een miljoenen boete had gekregen.Wat is dan de straf wanneer voor het zicht hoge boetes worden uitgedeeld terwijl het niets voorstelt omdat de winst vele malen hoger is/was?
   Waarom is bv ING niet gewoon gesloten? Vervolgens (het lijkt wel een klucht) vraagt DNB aan ABN/Amro om particulieren te gaan controleren om witwaspraktijken op te sporen terwijl dat helemaal hun taak niet is maar van justitie,het OM en andere daarvoor in het leven geroepen instellingen en dan kunnen die ook gelijk uitzoeken of ABN/Amro zich ook niet schuldig maakt aan witwaspraktijken want dat DNB gefaald heeft als toezichthouder is wel duidelijk omdat ze anders het in de fout gaan van ING wel eerder hadden ontdekt.
   Wat betreft MH 17 Obama wist het zeker het was een raket die MH 17 had neergehaald,helaas moest hij de beschuldiging weer intrekken ik dacht wegens onvoldoende bewijs.
   Dan hebben we nog de zaak Epstein en in het verleden de zaak Dutroux.
   Mijn vertrouwen in de rechtsspraak is gedaald tot onder het niveau 0 wat begon toen een onderzoeker in de zaak Dutroux van de zaak werd gehaald vanwege een bordje spaghetti eten met mensen die het overleefd hadden en hij had een vulpen gekregen GohGoh wat een ramp en natuurlijk ben je dan gelijk partijdig.https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti-arrest Ik citeer een stuk waarna ik mijn mening geef.
   De verdediger van Dutroux,Julien Piere,dient een klacht in tegen beide magistraten.Op 14 oktober 1996 doet het Hof van Cassatie uitspraak:vanwege de schijn van partijdigheid wordt onderzoeksrechter Connerotte van de zaak Dutroux gehaald:Een onderzoeksrechter houdt nooit op rechter te zijn,(…)Hij mag onder geen enkele omstandigheid,hoe uitzonderlijk ook,bij de partijen en de publieke opinie de schijn van partijdigheid wekken,aldus de motivering.Met deze uitspraak volgt het Hof van Cassatie het advies van Elaine Liekendael,de toenmalige procureur-Generaal van het Hof.Op voorhand was door premier Dehaene gevraagd om inventiviteit aan de dag te leggen,maar Liekendael verklaarde geen woordvoerder van het sentiment te zijn:,Haar enige taak was de rechtsregels toe te passen.(einde citaat).
   De indruk welke het Hof van Cassatie en vooral mevrouw Liekendael bij velen moet hebben achtergelaten kan zijn dat hier criminelen worden beschermd doormiddel van het gebruikmaken van een spraakzame dame die drogredenen aan gevoerd heeft waar zij die besluiten moesten nemen in meegegaan zijn.De heer Connerotte zat op het juiste spoor en kinderen zijn bevrijdt alleen bestond de kans dat wanneer er verder gezocht werd door Connerotte hoge lieden in beeld konden komen en dat mag kennelijk niet.Dat is de indruk die velen met mij zullen hebben gehad en mogelijk nog steeds hebben vooral ook nu bekend is in de zaak Epstein dat zelfs politici en zelfs een oud president van de VS ( De naam van Bil Clinton is toch al vaak genoemd) bij kindermisbruik betrokken zouden zijn.
   Opvallend is dan ook de stilte van de MSM omtrent deze ontwikkelingen zoals ze ook nogal stil zijn over Israël en de ontwikkelingen in het Midden Oosten want ze vinden sport en regionaal nieuws kennelijk belangrijker dan ontwikkelingen die wereldwijd gevolgen kunnen en zullen hebben.Wanneer een burgemeester met een directeur van een groot bedrijf een hapje eet en een glaasje drinkt raadt ik dan ook aan deze ook maar uit zijn of haar functie te ontheffen want die moeten dan ook partijdig zijn lijkt mij want wat maakt het uit of het een bordje spaghetti of ander eten is?

 4. 43 Maleisiers komen om het leven in een toestel van Maleisian Airways uit Maleisie,.. en de regering van Maleisie mag niet deelnemen aan het onderzoek en wordt gevraagd niet langer vragen of twijfels te hebben bij de resultaten van het onderzoek .
  Alleen van zo,n reactie zou ik al denken ..wie probeert hier wat te verbergen.

  1. Rianne.
   Wat is nu eigenlijk het probleem van u wat betreft mijn schrijven?
   Niet heel Nederland zal mijn schrijven lezen omdat velen nog als een kudde achter elkaar aanlopen en alles geloven wat de publieke omroepen ze proberen wijs te maken al of niet in opdracht van de overheid en daar wil ik graag verandering in brengen zodat mensen zien wat er niet klopt en daardoor hopelijk zelf op onderzoek uitgaan.
   Ook hoeft niemand mijn schrijven te lezen als dat niet op prijs gesteld wordt,maar ze mogen of kunnen het wel wanneer ze dat willen.Verder wil ik nog schrijven dat ik niet alwetend ben en dat ik ook fouten kan maken wat menselijk is maar wat ik schrijf probeer ik wel zo goed mogelijk te onderbouwen.Wanneer u zich ergert aan mijn schrijven ,lees het dan gewoon niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.