Advertentie

Jeffrey Epstein bewusteloos in zijn cel. Zelfmoordpoging?


x

Jeffrey Epstein bewusteloos in zijn cel. Zelfmoordpoging?

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De van ernstige pedofilie beschuldigde financier Jeffrey Epstein uit Manhattan, werd gisteren gewond in zijn cel gevonden, liggend in een foetushouding. Dit vond plaats in zijn cel in het Metropolitan Correctional Center (MCC), een gevangenis in New York City. Volgens bronnen dicht bij het onderzoek, werd Epstein half-bewusteloos gevonden plekken. De onderzoekers zijn bezig om te bekijken wat er precies gebeurde; details over deze zaak zijn nog onduidelijk.. Getuigen spreken over het personeel van de gevangenis, dat ’s nachts rond 01:30 door de verlichte gangen holde en dat er geschreeuw werd gehoord door andere gevangenen. Een getuige meldt dat de 66-jarige Epstein ‘met een blauw aangelopen gezicht op de grond kronkelde’.

Volgens 2 bronnen kan het zijn, dat Epstein zich heeft geprobeerd op te hangen, terwijl een derde bron wijst op de verwondingen, die niet ernstig waren en wijst op een manier van Epstein om een overplaatsing naar een andere gevangenis te krijgen.

Maar zo verklaarde deze vierde bron, dat het ook mogelijk is, dat Epstein door een mede-gevangene is aangevallen. Want een mede-gevangene werd ondervraagd, een man die is geïdentificeerd als Nicholas Tartaglione, een oud-politieman die in december 2016 werd gearresteerd op beschuldiging van het doden van vier mensen, die betrokken waren in een cocaïnedistributie-samenzwering. Tartaglione zou daarna de lijken hebben begraven, volgens het rechtbankverslag.

Tartaglione heeft inmiddels uitdrukkelijk gevraagd, niet met Epstein in verband te worden gebracht. De advocaat van Tartaglione ontkent alle betrokkenheid van zijn cliënt en zei dat hij zelfs ‘goed met Epstein’ kon opschieten. De advocaat van Epstein kwam vandaag met de verklaring dat het weer prima gaat met zijn client. Volgens de advocaat van Tartaglione zouden zijn cliënt én Epstein meerdere keren hebben geklaagd over de regels binnen deze gevangenis, de MCC. Er zou sprake zijn van een lekkend en overstromend riool, knaagdieren en heel slecht voedsel. Epstein is nu de focus van de zelfmoordwacht binnen het MCC. volgens twee bronnen.

Onlangs was Jeffrey Epstein nog borgtocht ontzegd, nadat op 18 juli bij een huisonderzoek bleek. dat Epstein een vals paspoort en stapels contant geld in zijn brandkast verborgen had. Rechter Richard Berman noemde daarom het vluchtrisico een té groot gevaar voor de gemeenschap en weerhield de vrijlating op  borgtocht. Deze uitspraak betekende, dat Epstein achter de tralies dient te blijven, in afwachting van het proces (een datum hiervoor, moet nog worden vastgesteld).

Rechter Richard Berman

Maar de advocaten van Epstein dienden beroep in tegen deze uitspraak. Rechter Berman zei dat de Officier van Justitie in deze zaak, een ‘overwicht’ van bewijs van Epsteins vluchtrisico hebben aangedragen, o.a. het valse Saoedische paspoort en de rechter zei ook, dat de regering Trump ook het gevaar voor de gemeenschap heeft vastgesteld door ‘duidelijk en overtuigend bewijs’ hiervoor aan te leveren.

Epstein’s advocaten wilden hem onder borgtocht vrijlaten via huisarrest-met-elektronisch-toezicht in zijn US$ 77 miljoen dollar huis in Manhattan. Ze zeiden dat hij niet zou vluchten en dat hij zelfs bereid was, een bedrag van let wel US$ 559 miljoen als onderpand te geven. Rechter Berman beschreef het voorgestelde borgtocht-pakket als ‘onherroepelijk ontoereikend’. Zijn commentaar: “Ik betwijfel of een borgtocht pakket zijn gevaar voor de gemeenschap kan overwinnen”.

Inmiddels hadden de Officieren van Justitie aanvullend bewijs tegen Epstein ingebracht, waardoor het bewijs van zijn mis-daden ‘met de dag sterker werd’. Meer vrouwen kwamen deze laatste dagen naar voren en namen contact op met Justitie, om te zeggen dat Epstein ook hen had misbruikt toen ze nog minderjarig waren. REchter Berman haalde de getuigenissen van deze slachtoffers aan, als óók van invloed op zijn beslissing. Natuurlijk naast Epsteins vermeende geschiedenis van geïntimideerde, bedreigde en betaalde getuigen of andere partijen die betrokken zijn bij de zaak.

Courtney Wild diende onlangs haar misbruik-verklaringen in tegen Jeffrey Epstein

Een van de beschuldigers die de rechtbank aanhaalde was Courtney Wild, een vrouw die onlangs naar voren kwam en zei dat Epstein haar seksueel misbruikt vanaf haar 14 jaar in Palm Beach. Ze vertelde verslaggevers op een persconferentie in New York dat Epstein “Nooit zal stoppen met het seksueel misbruiken van kinderen, totdat hij in de gevangenis blijvend vastzit”. Ook zij drong er bij de rechter op aan, om borgtocht te weigeren.

Daarnaast vroeg rechter Berman zich ook af of Epstein zich heeft gehouden aan de vereisten die aan een geregistreerde zedendelinquent worden gesteld. Wat hij moest doen in het kader van de pley-deal (de handjeklap-deal) die meer dan tien jaar geleden met de officieren van justitie van Florida werdgemaakt. Daarin had Epstein gepleit niet schuldig te zijn aan samenzwering en seks-smokkel beschuldigingen, ingebracht door het U.S. Attorney’s Office in Manhattan. De beschuldigingen van Courtney Wild, maken geen deel uit van die aanklacht. De volgende datum van deze zaak is 31 juli a.s.

* * *

4 gedachten over “Jeffrey Epstein bewusteloos in zijn cel. Zelfmoordpoging?

 1. Een zelfmoord lijkt mij weinig waarschijnlijk, maar een moordpoging door derden is dan evenmin uit te sluiten. Ik acht het evenmin uitgesloten dat hier een nep zelfmoord & nep moordpoging wordt opgevoerd, om vervolgens tot de vaststelling te komen dat Epstein door de “letsels” niet meer kan spreken, laat staan verhoord worden. Het kan ook een middel zijn om hem uit de gevangenis te krijgen of, en dat is de veiligste oplossing ,om een vlucht naar Israël mogelijk te maken. Een zaak lijkt mij wel duidelijk : Epstein mag en zal ook niet spreken !!
  https://www.zerohedge.com/news/2019-07-28/former-cia-spook-deep-state-wants-epstein-gone
  met citaat :
  Shipp goes on to point out, “It looks pretty clear to me that the Deep State intelligence Shadow government was involved, and it gets worse…”
  “Ghislaine Maxwell, who was Epstein’s alleged recruiter for young girls, was the daughter of Robert Maxwell, (Correction: Shipp said John by mistake) who was a known Mossad Agent.
  He bilked pension funds to cover losses in his business… He was found dead floating next to his yacht from an alleged heart attack. So, there are some strange connections to the Deep State. U.S. Attorney (and former Labor Secretary) Alexander Acosta would not have said this if it were not true. It is true. There are intelligence connections. Is this a blackmail operation? We know Epstein has a ‘black book.’ We know Epstein probably has video of massages by young girls of high profile people, including politicians… “(=einde citaat)
  Het is imo nu meer en meer duidelijk dat Trump het uiteindelijk doel is van de Epstein operatie . Een citaat uit de voormelde link :
  “..for President Trump, “This is a fight to the death. . . . Trump has to win. . . . There is no question about it. They want Donald Trump gone anyway that they can. We know the Shadow Government, including the CIA, and I studied this in detail, were responsible for the assassination of JFK using the Mafia, and that’s how far they will go. You are talking trillions of dollars, trillions of dollars they could lose if the President isn’t in their pocket. . . . They want him dead, and he is under serious risk right now. . . . He has got to push this forward. He has to win for the Constitution and for his family that might be assassinated.” (=einde citaat).
  Ondertussen loopt Ghislaine Maxwell nog altijd op vrije voeten !!!

  1. https://nos.nl/artikel/2296866-ruim-negentig-meldingen-van-seksueel-misbruik-bij-jehovah-s-in-belgie.html
   In België zouden de jehova’s dan hun medewerking aan het parket willen verlenen ,wat nou willen of niet ze zouden niets te willen moeten hebben.Nou weet ik ook niet zo zeker of hier echt werk van gemaakt wordt en of het in goede handen is want in mijn achterhoofd moet ik toch denken aan de zaak Dutroux waar een onderzoeker door hoge lieden van de zaak werd gehaald omdat hij een bordje spaghetti had aangenomen en gegeten.
   In Nederland schijnen ze dan geen medewerking te verlenen wat natuurlijk helemaal van de gekke is maar hier moet ik dan weer aan de zaak Demmink denken waar ze ook niet echt werk van hebben gemaakt.Wat een puinhoop en de burger staat machteloos toe te kijken.Ook hoorde ik op het NOS nieuws dat de politie collega’s die in Nederland op vakantie zijn vraagt of zij willen terugkomen omdat het rooster niet ingevuld kan worden.
   Ondertussen begint het er wel erg op te lijken dat de top van politie totaal niet meer weet waar zij de prioriteiten mogen/moeten leggen want wanneer ik lees dat ze wel tijd hebben om onschuldige campeerders te bekeuren dan denk ik dat ze beter hun prioriteiten naar het oplossen van belangrijker zaken kunnen verleggen ook al brengt dat dan geen geld in het laatje.

 2. Ik ben niet goed in quoten, maar jullie zijn goed in vinden.
  Op 21 maart 2017 was er bij dr.Phil in zijn programma een gast, die door haar ouders als baby verkocht werd aan een rijke, blanke zakenman en die over haar jeugd vertelde. Hoe ze de wereld rondgereisd werd om op allerlei plaatsen aan de zieke wensen van hooggeplaatste mensen te voldoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.