Advertentie

‘Zelfmoord’ FBI agent die aan Clintonzaak werkte..


x

x

‘Zelfmoord’ FBI agent die aan Clintonzaak werkte..

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Salvatore ‘Sal’ Cincinelli

FBI-agenten rouwen om de dood van een collega, Salvatore ‘Sal’ Cincinelli, een vroegere Wall Street-makelaar, die zich in 2010 bij de FBI aansloot en een van de beste financiële rechercheurs binnen de FBI werd. Cincinell zou naar verluidt, op 16 juli jl., op een overvolle dansvloer van een nachtclub zelfmoord hebben gepleegd. Dit gebeurde tijdens een uitgaansnacht, na een FBI opleidingssessie, aldus bronnen binnen de FBI. Een bizar verhaal natuurlijk, want een avondje uitgaan met je collega’s, is niet écht een scene om jezelf van het leven te beroven.

Cincinelli was een hot-shot-toezichthouder, een ‘special agent’, die aan de top stond van veel van de high-profile en complexe financiële onderzoeken die door de FBI worden uitgevoerd. Zoals frauduleuze Wall Street-zaken, waaronder het in kaart brengen van de financiële handel en wandel van Clinton Foundation.

Na het beëindigen van zijn carrière op Wall Street, werd Cincinelli eerst toegewezen aan het New York field office (SDNY) en later gepromoveerd naar het hoofdkantoor in Washington, DC. Cincinelli was 41 jaar en een geboren New Yorker. Een FBI-insider over Cincinell: “Een zeer slimme kerel. Zo’n jonge kerel, het raakt je écht in het hart. Hij was altijd hard aan het werk en lette daarbij niet op officiële werkuren”.

Cincinelli was naar verluidt uit het feesten met FBI collega’s bij de Container Bar, een trendy uitgaansplek in Austin, Texas. De groep had gedronken en gedanst, volgens bronnen. Later op de avond richtte Cincinelli -naar verluidt- het pistool op zichzelf op de drukke dansvloer. De eigenaar van de bar, Bridget Dunlap, beantwoord geen telefoonoproepen, als die naar details van het incident reiken. De FBI heeft niet gereageerd via een verklaring o.i.d. op Cincinelli’s dood.

De agenten van het FBI en politie droegen ter plaatse getuigen op, om ongeacht welke video en foto’s van de gebeurtenis te schrappen en ontruimden de bar, volgens rapporten. De FBI-ambtenaren van droegen de politie van Austin op, om geen details van de dood door te spelen aan de media, bevestigde bronnen vrij te geven. Getuigen uit de nachtclub werd ook verteld om ‘offline te blijven’ en te ‘zwijgen’ over de schietpartij. Aldus diverse bronnen.

De achtergrond van Sal Cincinelli
Cincinelli had  een MBA (Quantitative Finance) behaald aan de ‘Stern School of Business’ van de NewYorkUniversity. Volgens zijn CV, was Cincinelli een zg. ‘Supervisory Special Agent’ binnen de FBI-afdeling  ‘Complex Financial Crimes Unit’. Hij beheerde het FBI’s financiële misdaad-onderzoeksprogramma voor het noordoosten van de regio New York en was FBI-onderzoeker aan de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Voordat Sal Cincinelli op het hoofdkantoor van de FBI werkte, leidde hij het onderzoek naar financiële criminaliteit binnen het vlaggenschip van de FBI, the New York Field Office.

Zoals je aan dit bericht kunt zien, van de politieke website The Hill, werd in april vorig jaar door de FBI aangekondigd, dat de Clinton Foundation aan een nieuw federaal onderzoek zou worden onderworpen.. De vraag is of Sal Cincinelli iets te maken had met dit onderzoek naar de mis-daden van het koppel Hillary & Bill.

Cincinelli voerde onderzoeken uit, naar onder meer marktmanipulatie, bedrijfs- en boekhoudfraude, Ponzi-regelingen, witwassen van geld, handel met voorkennis en schendingen van de antitrustwetgeving. Voordat Cincinelli bij de FBI kwam, werkte hij als handelaar in vastrentende producten. In de Wall Street Journal belichtte Cincinelli -kort nadat hij bij de FBI was gaan werken- zijn overstap. Hij zei dat hij voor een onderzoek waaraan hij werkte, onlangs een persoon op Wall Street had geïnterviewd, die gespecialiseerd is, in het verstrekken van leningen tegen onderpand, zodat obligaties werden gecreëerd uit de collecties van bedrijfsobligaties en in plakjes aan investeerders worden verkocht.

Maar de overstap maken van Wall Street, waar mega-salarissen gebruikelijk zijn, naar het veel lager betaalde overheidswerk. was niet altijd gemakkelijk. Cincinelli hierover: “Sommige van mijn vrienden zeiden vroegen of ik gek geworden was”. Cincinelli’s profiel op LinkedIn laat zien dat hij ook functies heeft bekleed bij de Bank of America en Global FX. Hij weigerde echter zijn eerdere werk inhoudelijk te bespreken met de Wall Street Journal en zei alleen dat zijn vrouw aanvankelijk woedend was, om zijn beslissing bij de FBI te gaan werken. Ze was vooral bezorgd over zijn veiligheid en ongelukkig over de langdurige FBI-opleidingsprogramma’s.

In hoeverre de dood van Sal Cincinelli te maken heeft met zijn betrokkenheid naar de frauduleuze handel en wandel van de Clinton Foundation, zal de komende tijd ongetwijfeld duidelijk worden. Misschien ben je al bekend met de dodenlijst die het echtpaar Billary Clinton op hun naam hebben staan, anders kun je even naar deze gruwelijke lijst kijken. (HIER) Mensen die de afgelopen decennia in de onmiddellijke nabijheid van de Clinton’s aanwezig waren, en daarna in onmin kwamen met dit dodelijke koppel, blijken met ‘bosjes  zelfmoord te plegen en/of dodelijke ongelukken te krijgen. Is dit ook het lot geweest van Sal Cincinelli?

De moordzaak van zus Valerie
Bijzonder wellicht in dit verband, is dat Sal Cincinelli’s jongere zus, de 35-jarige Valerie, werkzaam als agent bij de NYPD in mei jl. werd opgepakt door de FBI voor het vermeende plot, haar echtgenoot om het leven te laten brengen, teneinde om een bittere scheiding te bewerkstelligen. (HIER) Ze zou haar vriendje US$ 7000 hebben gegeven, om haar echtgenoot, waar ze al jaren niet meer mee samenleefde, door een huurmoordenaar te laten vermoorden. Haar advocaat James Kousouros liet weten dat ze absoluut kapot was door de dood van haar broer.

* * *

4 gedachten over “‘Zelfmoord’ FBI agent die aan Clintonzaak werkte..

 1. Mijn mening is dat het erop lijkt dat deze man tegengewerkt werd door lieden die hoger van rang zijn en mogelijk voor geld alles doen.Een soortgelijke zaak zou de zelfmoord van politie commissaris Boutonnet in Frankrijk kunnen zijn die onderzoek deed naar de aanslagen in Parijs.
  Ook het aantal zelfmoorden onder politiepersoneel in Frankrijk is enorm hoog en het lijkt mij sterk dat dat alleen met druk en vermoeidheid te maken zou hebben.Ik zie het dan ook als vechten tegen de bierkaai waarbij deze mensen er achter gekomen kunnen zijn dat geld bepalend kan zijn en daardoor hun werk zinloos wat tot een donkere toekomst kan/zal leiden.

  1. Arnold2 :
   Een dergelijke “zelfmoord” is totaal ongeloofwaardig. Ik denk hier dan ook eerder aan “moord”. Het is voldoende de vraag te stellen : cui bono ? (wie heeft er belang bij??).
   Er is nog een ander recent overlijden , zie link :
   https://dcdirtylaundry.com/arkancide-murder-of-arkansas-senator-linda-collins-smith-linked-to-epstein-pedophilia-and-sex-trafficking-scandal/
   Ook hier wordt de Clinton bende geciteerd. Ik verwijs naar de tekst in de link voor de details.
   Nog een bron met een verwijzing naar nog een andere dode :
   https://creativedestructionmedia.com/investigations/2019/06/07/breaking-murdered-arkansas-former-gop-state-senator-believed-she-was-closing-in-on-child-trafficking-ring-in-arkansas-state-government/
   met kort citaat :
   “In another ominous twist to the story, former Oklahoma state Sen. Jonathan Nichols was found murdered in his home in Norman, Oklahoma yesterday. Our source believes the two murders are connected. …”(=einde citaat).
   Zoals men in de volksmond zegt : ze vallen als de vliegen !!!
   Ik denk dan ook dat er nog zullen volgen.

  2. https://www.wanttoknow.info/890629washingtontimesfranklin
   Onderzoeker Gary Coradori kwam ook op miraculeuze wijze om het leven nadat hij een verkeerd persoon vertrouwde en daar gegevens mee deelde.En tal van andere onderzoekers is hetzelfde overkomen.Ook zouden twee bedrijven samen hebben gewerkt terwijl ze naar verluidt ook dekmantel voor de CIA waren en mogelijk ook banden met de FBI hadden of hebben.Lees ook wat in het boek ander nieuws hierover geschreven staat.In 1933 zou Rockefeller (Californian-Arabian Standard Oil CO) hebben opgericht ook wel Aramco genoemd en George H.W.Bush heeft in 1953 Zapata opgericht wat een dekmantel voor de CIA was.Ook hadden we dan nog de Safariclub natuurlijk en een latere president die directeur bij de CIA is geweest.De samenwerking tussen Zapata en Aramco zou bedoeld zijn geweest om 1.olieboringen uit te breiden. 2.Helpen arbeiders onder de duim te houden en 3.Eraan meewerken dat koning saud zou verdwijnen om plaats te maken voor zijn 4 jaar jongere halfbroer kroonprins Faisal.Epstein wordt beschuldigd van kindermisbruik en de dame Maxwell zou zijn rechterhand zijn geweest en loopt nog steeds vrij rond,hoe kan dat?Waarom zie ik geen beelden dat kinderen bevrijd worden en waarom duikt de MSM hier niet uitvoerig op?De Lolita express bracht toch pedofielen naar dat eiland om kinderen te misbruiken wat kan betekenen dat kinderen daar opgesloten kunnen zitten,waarom lijkt het er dan op dat niemand zich daarover druk maakt?
   Afgelopen week lieten ze bij hart van Nederland zelfs een pedofiel aan het woord ook al was hij dan onherkenbaar maar daar werd gewoon gezegd dat pedofielen ook voor hun geaardheid moeten mogen uitkomen en hij vond eigenlijk dat pedofielen gediscrimineerd werden. Eerder hadden we natuurlijk Martijn die dacht ik zelfs de politiek in wilden gaan en zelfs de politiek ging daar op in.Echt ongelooflijk dat dergelijke lieden niet opgepakt worden maar gewoon een podium krijgen.Blijf met je klauwen van kinderen af.

  3. https://www.newyorker.com/magazine/2019/08/05/alan-dershowitz-devils-advocate
   Dershowitz kwam in contact met Jeffrey Epstein via een Rothschild staat hier in deze verwijzing geschreven maar ook staat er dat dame Maxwell Epstein tevreden wilde houden en erop uit trok om hem van slachtoffertjes te voorzien die ze dan in bv parken vond.
   https://www.justice-integrity.org/791-ken-star-explains-his-help-for-billionaire-pervert-jeffrey-epstein
   Ook de naam van Dershowitz komt weer voor in het rijtje van mensen die Epstein zullen gaan verdedigen.Daar de naam van Rothschild is geschreven in de eerste verwijzing mag Epstein hopen dat zij niet negatief door deze zaak in de publiciteit zullen komen want dan vrees ik dat Epstein toch aan het kortste lontje zal trekken.
   Nu Epstein al gewond in zijn cel is gevonden zou het best kunnen dat er al dergelijke problemen een rol spelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.