Advertentie

Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?


chemtrails combi

x

Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

De kop boven dit artikel is wellicht ‘gedurfd’, maar wellicht wordt het de hoogste tijd onder ogen te zien wat zich recht bóven onze neuzen afspeelt..! Massamoord..?? We zetten er nog maar netjes een paar vraagtekens achter, maar een feit is dat onder het motto van de uiterst interessante term ‘geo-engineering’ al ruim 20 jaar activiteiten plaatsvinden in ons luchtruim, over de hele Aarde, die feitelijk het daglicht niet kunnen verdragen..! We schreven hier op de site al vaker over deze zogenaamde ‘chemtrails’..

Een van de meest controversiële wetenschappelijke verhalen van het laatste decenium: Al Gore met zijn 'Inconvenient Truth'.. Waar of Waan..? al Warming wellicht de verhitte discussie die ontstaat als hij zijn mond opent?
Een van de meest controversiële wetenschappelijke verhalen van het laatste decenium: Al Gore met zijn ‘Inconvenient Truth’.. Waar of Waan..? Of is Al Gore bezig geweest de fundamenten voor chemtrails te verdedigen. De officiële fundamenten, want wat speelt er werkelijk achter dit verhaal..?

Chemische sproei-activiteiten uit vliegtuigen die speciaal gebouwd zijn om grote hoeveelheden van uiterst giftige stoffen in de atmosfeer te brengen. Officieel met het doel om het weer te manipuleren, zódanig dat – officieel nog steeds..!- de klimaatverandering ons niet allemaal uitroeit.. Wist jij dit..?

Maar waarom wordt deze ‘geo-engineering’ niet publiekelijk besproken, zoals dat toch in een democratisch proces gaat..? Je zou zeggen dat een dergelijke feitelijke en reusachtige daad om de mensheid te redden en -zoals het officieel luidt- het weer te beïnvloeden, publiekelijk wordt  gedeeld. Want wie neemt in godsnaam de beslissing om deze chemtrails boven onze hoofden te hangen..??! En waarom bestaan deze chemtrails voor het grootste deel uit zéér schadelijk stoffen, zoals Aluminium-oxide..? Stoffen die de menselijke gezondheid op een fundamentele wijze ondergraven..!

We kregen de tip deze presentatie te laten zien aan de WantToKnow-bezoekers.. En dat is preciés wat we gaan doen. Kijk naar de -helaas niet ondertitelde- presentatie van Dane Wigington. Hij is actief in veel milieu-, mens-, en aardvriendelijke projecten en verzorgt de website GeoEngineeringWatch.org. Een site zonder adverteerders en zónder een politieke agenda.

Hopi-prophecy:
‘Rondom de dag van de grote zuivering, zullen er spinnenwebben worden gesponnen in de lucht. De zuivering zal beginnen, kort nadat de mensen een groot huis in de lucht hebben gebouwd. Tegen die tijd zullen er overal vuurhaarden zijn en hebzuchtige, eigengereide, machtsgeile leiders en binnenlandse oorlogen’

En ondanks de vele wetenschappelijke Engelse termen en niet-eenvoudig te volgen presentatie, raden we je aan, zeker als je een beetje Engels beheerst, tóch naar deze presentatie te kijken. De feiten en harde consequenties van deze presentatie zullen je niet ontgaan..! (Mocht iemand de behoefte voelen de transcript van deze presentatie te vertalen, dan houden we ons aanbevolen en zouden deze graag onder deze presentatie plaatsen.)

Massamoord? Nou simpel eigenlijk, als je eerlijk antwoord durft te geven.. JA! Het pure gif dat op ons neerdaalt, is niet te ontkennen en heeft dus NIETS meer  te maken met het goed voor hebben met de mensheid op Aarde.. Kijk naar deze presentatie en zie wat er uit dit soort tankvliegtuigen wordt gesprayed.. Kijk zelf naar het luchtruim met de komende zonnige dagen en trek je eigen conclusies wanneer je het verschil ziet tussen chemtrails en contrails. Contrails zijn binnen enkele minuten verdwenen, omdat de verbrande vliegtuigbrandstof, als een hete waterstofwolk uit het vliegtuig komt en snel afkoelt en in de lucht verdwijnt. Chemtrails blijven soms uren hangen en worden in patronen over  onze hoofden heen gehangen..

Het verhaal is duidelijk, maar wat doen onze politieke leiders eraan..? Blijven ze stommetje spelen, of trekken de bewuste politici aan de noodrem…? Of valt het allemaal onder de ‘secret plans’ om de wereld te redden..?

x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.