Advertentie

Tuinieren en zaden bewaren strafbaar..!


FOX-nieuws giet de mening van 'We the Sheeple' met de paplepel naar binnen..

Het gaat maar door… Het beperken van vrijheden van burgers in de hele wereld, met de VS voorop. Natuurlijk dáár het meest in het oog springend zijn de bijna fascistoïde trekken die de Amerikaanse samenleving begint te krijgen. Sinds de aanname van de ‘Patriot Act’, vlak ná de aanslagen van 11 September 2001, is de VS in de ban geraakt van een overheid die alleen maar bezig is om haar burgers te ringeloren, te beknotten in vrijheid, af te luisteren, te vernederen in allerlei opzichten en vooral heel erg ‘onderdanig’ te maken..! Inderdaad: te ‘ontkrachten’..!

Maar wat is hier dan aan de hand..? Waarom gebeurt dit? Wel, voor de mensen die op de hoogte zijn van het grote wereldschaakspel, is het geen vraag maar een weet. Dit verhaal past keurig in het beeld van de afgelopen tien jaren!

Maar voor velen echter is het onbegrijpelijk dat de Amerikanen binnenkort, om maar weer eens een nieuw voorbeeld te noemen, hun eigen voedsel niet meer mogen verbouwen..! Tja, dat is de strekking van het artikel hieronder. Wanneer een wetsvoorstel omtrent beperkingen rondom het zélf verbouwen van groenten en fruit wordt aangenomen, is het voor bijna elke Amerikaan maar afwachten geblazen, als je dat tóch aan het doen bent, of wilt gaan doen.

Want het is voortaan aan de autoriteiten om te bepalen of jij daar als burger niet té ver in gaat. En hoe je daar té ver in kunt gaan, is voor bijna iedereen een vraag, maar daar gáát het niet om voor de ‘autoriteiten’..! Feitelijk ligt er aan deze wet natuurlijk iets veel heftigers ten grondslag..

De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van deze misstanden.

Deze wet legt haarfijn de vinger op de zere plek. Amerika is niet langer meer van de burgers, maar van bepaalde krachten achter de schermen.  Dit is al heel lang aan de gang, maar de ontwikkelingen gaan nu én heel snel en komen op gebieden waar mensen absoluut geen kwaad zouden kúnnen doen..! Maar ook daar, op hun ‘eigen landje’ worden mensen nu beknot, vernederd en ‘onderdanig’ gemaakt..!

Voor wie ogen heeft, die kijke, voor wie oren heeft, die luistere. De ontwikkelingen in de VS zijn 1 op 1 vergelijkbaar met de ontwikkelingen van het Nazi-Duitsland vlak voor de Tweede Wereldoorlog..! Dit klinkt misschien als bizarre taal, maar de goede kijker heeft het al lang gezien!

Veel artikelen op deze site laten hetzelfde beeld zien: een Amerika dat niet meer vrij is, dat onderdrukt wordt. Waarbij de daden van ‘de krachten achter de schermen’ steeds openlijker worden vertoont, steeds dieper ingrijpen in het dagelijkse leven. En de burgers..? Die laten het zich allemaal welgevallen, zo lijkt het althans.

Want stond de Duitse bevolking op toen vlak voor de Tweede Wereldoorlog Hitler zijn volk naar de oorlog voerde, die uiteindelijk het land zou vernietigen? Het antwoord is bekend.
We zeiden het hier al vaker: het is niet meer ‘We the people’, zoals de eerste woorden van de Amerikaanse grondwet luiden, maar ‘We the sheeple’… Kijkend naar het FOX-nieuws dat via de staatspropaganda de ‘eigen mening’ van de gemiddelde Amerikaan er met de paplepel ingiet. Het wordt toch écht hoog tijd dat het Amerikaanse volk in opstand komt tegen deze uiterst geraffineerde, fascistoïde onderdrukking.!

* * *

Senaat wetsvoorstel S510 voedselveiligheid-modernisatie-wetgeving; de stemming nadert:

x
Maakt tuinieren en het bewaren van zaden strafbaar!

December 2011 © Mike Adams, de Health Ranger, Natural News.

Nederlandse vertaling: Marieke Pril

x

Wetsvoorstel S510, wordt al het meest gevaarlijke wetsvoorstel in de geschiedenis van de Verenigde Staten genoemd.

Het zou de Amerikaanse overheid het recht verlenen gezag uit te voeren over het recht van het publiek wat betreft de groei, handel en transport van alle voedingsmiddelen. Dit zou Big Brother de macht geven om zelfs de groei van tomatenplanten in uw achtertuin te regelen. Het geeft hen de macht mensen te arresteren en gevangen te zetten, alleen al omdat er verkoop van komkommers op markten plaatsvindt.. Het zou ook het transport van biologische producten strafbaar maken, als je niet voldoet aan de autoritaire regels van de federale overheid.

“Het zal de meest offensieve autoriteit worden tegen de teelt, handel en consumptie van voedsel en landbouwproducten van eigen keuze. Het zal ongrondwettelijk en in strijd met de natuurlijke wet zijn, of zo u wilt, in strijd met de wil van God.”  aldus Dr Shiv Chopra, Canada Health-klokkenluider.

.

Deze tirannieke wet brengt alle voedselproductie (ja, zelfs geproduceerd voedsel uit de eigen tuin van burgers..!), onder het gezag van het Department of Homeland Security. Ja, precies dezelfde mensen die de TSA runnen, en hun ‘naakte lichaam scannen of passagiertje-betast’ programma’s.

Deze wet zou de Amerikaanse overheid de macht geven om iedereen die maar een klein beetje voedsel in zijn of haar achtertuin produceert, te arresteren als een misdadiger (een ‘smokkelaar’!), slechts voor het laten groeien van een krop sla die je zou kunnen verkopen op de locale markt. Het verkoopt eveneens de soevereiniteit van de VS over onze eigen voedselvoorziening, door zich over te geven aan het gezag van zowel de World Trade Organization (WTO) en de Codex Alimentarius.

Het zou het bewaren van zaad strafbaar maken, waardoor tuinders die bijvoorbeeld aardappelzaden op slaan, als criminelen zouden worden behandeld.Dit is uiteraard duidelijk ontworpen om bedrijven als Monsanto een monopolie te bieden op de handel in zaden. Het zou leiden tot een onredelijke last papierwerk waardoor kleine voedselproducenten buiten bedrijf zouden worden gesteld, wat weer zou resulteren in meer macht over de voedselvoorziening; dus meer macht verschuift naar de grote multinationals.

Ik moedig u aan om meer over dit gevaarlijke wetsvoorstel te lezen op het Voedsel Vrijheid blog op WordPress: HIER  En bekijk ook eens deze video van NaturalNews.TV hier plaatsen, en waarin dieper wordt ingegaan op wetsvoorstel s510:

Volgens VOEDSEL VOOR VRIJHEID, is wetsvoorstel S510, het meest gevaarlijke wetsvoorstel in de geschiedenis van de Verenigde Staten omdat:

1: Al het Amerikaanse voedsel, en alle Amerikaanse boerderijen onder het gezag van het Department of Defense en Homeland Security vallen wanneer er zich besmettingen of andere onvoorziene gebeurtenissen voor zullen doen.

2: Het zou het einde zijn van de soevereiniteit van de VS over hun eigen voedsel door aan te dringen op samenwerking met de WTO, waardoor de nationale veiligheid zal worden bedreigd.

3: Het verbiedt het recht om zaden schoon te maken en op te slaan, dus het bezitten van zaad in z’n totaliteit, waardoor de controle over de zaadhandel in handen valt van Mansato en andere multinationals, waardoor wederom de nationale veiligheid van de VS wordt bedreigd.

4: Het breekt af wat nog over is van de Amerikaanse economie. Het neemt de agricultuur en voedsel, de hoekstenen van alle economieën, uit handen van de burgerij, waardoor multinational coöperaties er de volle controle over krijgen.

Senaats wetsvoorstel S510 maakt het groeien, delen, verhandelen of verkopen van voedsel uit eigen tuin illegaal. HIER  Sinds we dit nieuws voor het eerst brachten is er veel veranderd. Een van de redenen daarvan zou kunnen zijn dat het voedsel wordt vergiftigd. Het verzamelen van regenwater is nu illegaal in veel staten. Er wordt zelfs gecontroleerd hoeveel water je hebt opgevangen. Voor meer informatie hierover kijk HIER  en HIER

* * *

“Wanneer mensen de overheid laten beslissen

welk voedsel ze eten en welke medicijnen ze moeten gebruiken,

zullen hun lichamen snel in verval geraken,

net zoals de zielen van hen die onder tirannie leven.”


Thomas Jefferson.

53 gedachten over “Tuinieren en zaden bewaren strafbaar..!

 1. Het zal mij benieuwen hoever de USA bevolking zich in een hoek zal laten drukken voor er echt een keer de pleuris uitbreekt . Volgende stap is dat een ieder die een appelboom in zijn tuin heeft zich voor de rechter moet verantwoorden .
  Ik zie de krantekoppen al voor me : Homeland security rolt illegale doperwtenkwekerij op , de verdachte had voldoende doperwtenplanten om 4 gezinnen van een royaal maal te voorzien .Een team van 30 rechercheurs is op de zaak gezet , op zoek naar de worteltjeskweker die zich waarschijnlijk in dezelfde kringen begeeft . Mocht u informatie hebben over deze zaak , bel dan gerust Meld Misdaad Anoniem .
  Wie zich trouwens wil wagen aan deze illegale activiteiten dient er rekening mee te houden dat vrijwel alle groentezaden en fruitzaden F2 en F3 hybriden zijn dus iedere volgende oogst zal een variatie van degenererende soorten zijn . Bestraald fruit heeft slechts dood zaad in zich en bestraalde aardappels verdienen slechts een begravenis in de GFT container .
  ( en voor de auteur ; aardappels worden niet gezaaid , daarvoor gebruikt men de zgn pootaardappels ( hebbie die ornitoloog weer 🙂 )

  1. Ik raad iedereen aan in het kader van dit artikel ook dit oudere artikel te lezen..!!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/onze-toekomst-in-de-naam-van-homeland-security/

   De conclusie: Amerika is een fascistische staat aan het worden; de fouten uit Nazi-Duitsland worden niet (meer?) gemaakt..! Propaganda lijkt nieuws, onderdrukking lijkt op ‘maatregelen voor je veiligheid’ en er wordt NIETS gedwongen.. Alleen worden burgers BANG gemaakt, ANGST aangejaagd, teneinde hen te bewegen om HUN MACHT EN VRIJHEID uit handen te geven. Wat ze dan ook massaal doen. Bèèèèèhhèèèh

  2. 🙂 🙂 Kennis is macht. Leuk dat je het deelt, toch? Ik vind tenminste van wel hoor.

  3. Ik spin even verder….wat is als je een varkentje, kippen of een koe in je achtertuin wil houden….mag dat dan van de nieuw opgerichte dierenpolitie? Heeft het zo een dier dan slechter als een in een dierenkamp?
   In India zijn boeren die zich het leven hebben genomen omdat ze ‘zaken’ deden met monsanto.
   Het weer is slecht, geen regen enz. het wordt tegen je gezegd…koop onze zaden dan groeit het veel beter….en dan mislukt de oogst en de boeren zijn financieel geruïneerd omdat monsanto zaad maar een keer te gebruiken is i.t.t. het altijd gebruikte zaad dat al eeuwen bestaat. Kleine boeren wil monsanto mijn inziens daarmee vernietigen.

   Round-up is ook van monsanto. Ook zo een vijandige methode.

   Monsanto werkt ook samen met het WWF….

   Mensen moeten erop attent gemaakt worden, dat het bij gen-eten niet om een kleinigheidje gaat maar om een gigantische ingreep op grote schaal in onze natuur en in ons mens-zijn.

   Gewone kippen in Nederland, dus geen biologische, krijgen allemaal gen-food. dat weet ik toevallig van een non-bio kippenboer.

 2. Vreemde synchroniciteit, ben net midden in editing en montage bezig van mijn tv interview en volledige seminar met voedsel en gezondheidsexpert David Wolfe.

  Gaat juist ook over belang van zaden, noten en raw food etc (zaden is natuurlijk ‘ Monsanto gebied, las laatst ook iets over Mars en IBM die over willen gaan naar gentisch gemanipuleerde chocola…ook een stokpaardje van David Wolfe natuurlijk- maar dan echte chocolade voor ene langer leven…)

  Ook David liet het een en ander zien aan natuurlijk gezond spul wat onder ene andere naam of beschrijving pas met moeite langs de douane kwam…

  Leven, vrijheid, zelfbeschikkingrecht, controlestaat? Het wordt tijd dat de omgekeerde wereld weer een slag krijgt van de eigen wieken der waanzin.

  1. Hallo John.
   Dat interview wil ik niet missen. Kan niet anders dan heel interessant zijn. Ik kijk er al naar uit.

  2. Sterker nog Guido, kom gezellig bij mij thuis het hele event kijken onder het genot van wat zaden! En over mijn schouders blijven kijken is jou toegestaan, ik heb niets te verbergen (behalve voor Homeland Security, haha)

 3. Ik begrijp dat jullie hier heel bezorgd zijn. Maar angst is een slechte raadgever, ook in deze. Als je iets breder kijkt naar wat zich af speelt in de wereld. Hoe het bewustzijn groeit dan kan ook Monsanto (zo schrijf je dat) niet anders dan meebewegen de juiste kant op. Want wat nu als mensen ziek worden van vlees en het verband zal gelegd worden met de genetisch gemanipuleerde voeding en dus de zaden. Dan worden die patenten heel dure patenten. Dan mocht je willen dat je zulke patenten niet had. Want de claims zullen niet van de lucht zijn.

  Kortom er is meer to want to know, succes met ju llie speurwerk

  1. dag Joost, als meer dan 90% van alle soja in de wereld al gemanipuleerd wordt, gaat Monsanto (goed geschreven toch?) dan de goede kant op..? Leuk hoor optimisme en ik sluit me bij je aan, alleen kan optimisme ook een heel lekkere leunstoel zijn.. Val niet in slaap!

 4. Hierbij als reactie een Hopi profetie die ik in één van jullie artikels heb gevonden !

  Er is een rivier die nu zeer snel stroomt. Ze is zo groot en stroomt zo snel dat mensen bang zullen zijn. Zij zullen zich proberen vast te klampen aan de oever, ze zullen het gevoel hebben dat ze worden verscheurd en dat ze hevig zullen lijden.

  Weet dat de rivier haar bestemming heeft. De ouderlingen zeggen dat we de oever los moeten laten, en ons afduwen naar het midden van de rivier. Onze ogen open en ons hoofd boven water houden.
  We moeten niets persoonlijk opvatten, zeker niet onszelf, want als we dat doen, komen onze spirituele groei en reis tot stilstand. De weg van de eenzame wolf is niet meer. Komt allen samen. Verban de woordenstrijd uit je houding en woordenschat. Alles wat we nu doen moet op een heilige manier en als een feest gedaan worden. Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht

  http://www.wanttoknow.nl/overige/media/avatar-een-boodschap-uit-de-toekomst/

  1. Ik hou van George Bush bij Fox. Dan komtie lekker uit de verf vinnik. Maar hoe bedoelu?

 5. In Nederland zijn we hierom een tijd geleden een initiatief begonnen om zelf planten en zaden tussen mensen uit te gaan ruilen. Op http://www.permacultuurnederland.org/index.php?id=48 wat meer info hierover, wellicht ook interessant voor een artikel een keer op want to know als oplossing?

  Ruil zelf je planten en zaden bij elkaar!
  Het in stand houden van een grote diversiteit gezonde, zelf reproducerende voedselgewassen ligt aan de basis van een veilige en diverse voedselvoorziening voor een bevolking. Dit geldt ook voor Nederland. Daarom hebben Permacultuur Nederland en Spullendelen.nl de handen ineengeslagen om een planten- en zadenbank voor Nederland op te zetten waarin individuen de hoofdrol spelen. Het gaat in deze database om zaden, knollen en ander plantmateriaal van eetbare gewassen en waar iedereen aan mee kan doen. Door slim gebruik te maken van de voordelen die het internet in deze tijd biedt worden mensen in staat gesteld om hun eigen planten en zaden gemakkelijk met elkaar te delen.

  Om het ruilen van zaden en planten makkelijker te maken is het nuttig om kennis te hebben van techinieken om planten te vermeerderen zoals:
  I Stekken – II Afleggen – III Marcotteren – IV Copuleren – V Oculeren – VI Enten
  Ook is het nuttig om meer te weten over zaden: I – Waarom zaden oogsten, II – De praktijk van het zaden oogsten en het bewaren van zaden, III – Het versturen van zaden via de post.

  Hoe en waar kan ik meedoen?
  Ga naar http://www.spullendelen.nl, hier kun je je registreren en beginnen, deel de zaden, knollen en ander plantmateriaal van eetbare planten die je over hebt. Het is het meest praktisch om deze in de categorie “zaden, stekjes, planten, kruiden” aan te bieden. Ook kun je zelf zaden en planten krijgen van mensen die deze aanbieden. Ga naar “spullen” en bekijk daar vervolgens de categorie “zaai- & pootgoed“, hier kun je een uitgebreid aanbod van planten en zaden vinden. Bedenk dat het niet uitmaakt of een plant die jij overhebt al een paar keer wordt aangeboden, voeg de plant juist wel toe, zo kan het aanbod namelijk zo lokaal mogelijk zo groot mogelijk worden. Inmiddels zijn er al een flink aantal deelnemers en is er al een redelijke diversiteit aan planten beschikbaar. Echter het basisprincipe blijft dat hoe meer mensen meedoen en hoe meer planten er worden aangeboden hoe beter en bruikbaarder het systeem wordt. Daarnaast kun je helpen door dit initiatief bekend te maken; denk aan familie, buren, tuinclubs, volkstuinverenigingen, lokale, regionale en nationale media, politieke partijen, etc. Kortom iedereen die belang zou kunnen hebben bij dit initiatief. Hoe meer mensen in de eigen buurt meedoen hoe veiliger en beter je eigen situatie op dit punt wordt. Als er vele mensen in je buurt zijn die veel bruikbare planten en zaden aanbieden waar je over kunt beschikken dan is dat een van de meest waardevolle levensverzekeringen die je kunt hebben. Alle aandacht voor dit initiatief is zeer welkom en zo kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat er niemand in Nederland bang hoeft te zijn om zonder gezonde eetbare planten te komen zitten. Dat resulteert in een plezierige en fijnere toekomst voor iedereen!

  Waarom dit initiatief?
  Momenteel ligt bijna alle diversiteit van zaden en planten bij professionele kwekers van zaden en planten die dit voor de commercie doen. Als dit bedrijven zijn met hart voor de zaak en als zij dit op een ecologisch verantwoorde wijze doen dan is daar niets mis mee. En daarom werken we ook graag samen met dit soort leveranciers in de eetbare planten en paddenstoelen database. Echter helaas zijn er ook megabedrijven in deze industrie actief waarbij winst het enige doel lijkt te zijn. Deze bedrijven proberen de biodiversiteit van het leven zo veel mogelijk te monopoliseren en hiermee mensen afhankelijk van ze maken. Als dit eenmaal is gelukt is er een boel geld te verdienen door deze bedrijven. Hoewel dit als bedrijfsmodel prima werkt is het letterlijk levensgevaarlijk voor de bevolking.
  De algemene diversiteit in eetbare gewassen is de afgelopen decennia schrikbarend teruggelopen en deze grote bedrijven die vaak beursgenoteerd zijn en over veel lobbykracht beschikken weten zich in telkens meer onderzoeksinstuten (zoals de Universiteit van Wageningen) en overheden in te kopen en zo hun eigen agenda erdoorheen te drukken. Wellicht het bekendste voorbeeld hiervan is Monsanto. Monsanto koopt wereldwijd zaadleverenciers op, halen de vaak grote diversiteit van zaden die deze zaadleveranciers leverden uit de handel en bieden vervolgens alleen hun eigen zaden nog op de markt aan. Dit zijn vaak zaden waar planten uitgroeien met onvruchtbare zaden zodat er het jaar daarna weer bij hun moet worden gekocht. Deze zaden zijn bijna altijd genetisch gemanipuleerd en zijn vaak bestand tegen bepaalde herbiciden die Monsanto ook verkoopt. Monsanto zorgt er zo voor dat boeren heel sterk al dan niet volledig afhankelijk van hun worden. Helaas heeft Monsanto ook in Nederland voeten aan de grond weten te krijgen onder meer door zichzelf in te kopen in de Universiteit van Wageningen. Via deze route hebben ze de Nederlandse overheid weten om te praten en is de Nederlandse overheid nu één van de partijen die (Monsanto`s) GMO gewassen promoot in Europa. Een weldenkend mens zal wellicht denken dat dit zo absurd is dat dit een grap is. Helaas is niets minder waar. Op het internet is een overvloed aan informatie te vinden over de schadelijke werkwijze van Monsanto. Een goede begindocumentaire gemaakt door een Franse onderzoeksjournaliste is: De Wereld Volgens Monsanto

  Maar deze bedreiging van onze biodiversiteit door dit soort megalomane bedrijven die aan niets anders denken dan winst ten koste van alles, is niet de enige reden tot dit initiatief. Inplaats van jezelf afhankelijk te maken van externe grote commerciële bedrijven, (om)koopbare onderzoeksinstellingen en ondoorzichte politieke processen kun je met dit initiatief zelf verantwoordelijkheid nemen en meehelpen om een grote diversiteit van eetbare gewassen veilig te stellen voor Nederland.
  Een aantal positieve redenen om dit systeem op te zetten zijn:
  -) Individuele tuinders groeien vaak hun eigen groentes en kruiden vanuit hun passie en/of hobby. Zij spenderen veel tijd met hun gewassen en hebben hart voor de zaak. Hierdoor weten zij verreweg het meeste van de zaden en planten die ze zelf groeien. Zij weten wat de beste groeiomstandigheden zijn voor de planten en welke gebieden juist heel geschikt zijn en welke juist minder om de planten te gaan groeien.
  -) Er zijn van oudsher verschillende bekende lokale variëteiten van gewassen ontstaan die bij commerciële zadenhandelaars zeer moeilijk of niet te krijgen zijn, maar nog springlevend zijn bij de volkstuinder in de regio.
  -) Volks- en hobbytuinders oogsten vaak al jaren hun eigen zaden uit de mooiste en best groeiende planten in hun tuin. Hierdoor krijg je varieteiten die speciaal zijn aangepast aan de regio. Veel betere zaden kun je eigenlijk niet krijgen. Ook krijg je hierdoor juist weer meer genetische diversiteit in de algemene soort. Als veel tuinders bijvoorbeeld zelf hun bonenzaden kweken dan heb je overal in de regio`s net wat andere bonenzaden en allemaal zijn ze zo goed mogelijk aangepast aan de eigen regio. Zo kunnen we de biodiversiteit juist weer uitbreiden.
  -) Zaden en planten ruilen van persoon tot persoon zorgt voor sociale verbindingen (in de regio). In onze maatschappij is dat altijd mooi meegenomen. Daarnaast kun je zo direct van de kweker van de zaden wat tips meekrijgen en wordt er naast zaden ook belangrijke informatie over het telen van eetbare gewassen uitgewisseld.

  Kortom het zijn juist de gewone tuinders die het uit plezier en hobby doen die het meeste verstand van zaken hebben en het meeste hart voor de zaak hebben. Door deze mensen te verbinden met elkaar en ze daarnaast te verbinden met welwillende mensen die graag gebruik maken van, en open staan voor hun kennis en planten, bouw je een sterk en solide netwerk wat de biodiversiteit en voedselveiligheid in Nederland sterk kan vergroten. Meedoen is dus niet alleen zeer nuttig, het kan ook bijzonder leerzaam en gezellig zijn.

 6. De grote truc is dat de mensheid onderdrukt word door de illuminaten.
  Dit gebeurd stapje voor stapje. De voedsel is nummer één op de lijst omdat ieder mens voedsel nodig heeft en een middel is om te dwingen… Maar als we geen zaden mogen bewaren omwille van de voedselveiligheid wat geeft hun dan het recht in noorwegen een gigantische bunker vol te stoppen met alle zaden van de wereld die daar misschien voor tiebtallen jaren ligt!!!! Is dat wel veilig?

  Tj.Paz

  1. Daar komen ze weer, de Illuminati. Teveel boeken van Dan Brown gelezen misschien?

  2. ha TJ,

   jij en ik hebben het wel door, de rest zijn nog sheeples.

   voor de sukkels die het nog steeds niet snappen, google eens de
   ‘oprichting van de FED’ of
   (www.suethefed.com of patriotstorm).
   oprichting op de dag voor kerst in 1913, en wat brak hier kort op uit wereld wijd?

   en wie vulden OOK hier aan beide kampen hun zakken?
   het is slechts een klein voorbeeld.

   google eens over de Goudsmid uit de buurt van Frankfurt rond 1700, hier ontstond de fam . Rothschildt (roodschild).
   http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/new_world_order/news.php?q=1206725198

   http://euro-med.dk/?p=13656

   en wat recenter http://www.youtube.com/watch?v=NzLIz27GqWs&feature=related

   dit is wel niet zo’n sterke maar vat het wel samen http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=rgdn0bNsMkQ&feature=fvwp

   http://www.youtube.com/watch?v=viMpiq-nAD0&feature=mfu_in_order&list=UL

   en als je het met het clubje niet eens bent
   net als deze meneer http://www.youtube.com/watch?v=VF2JB53aX-E&feature=related

   O ik vond nog wat http://www.franklinterhorst.nl/Dossier%20Henry%20Kissinger.htm

   genoeg verdere links bevattend om mijn aanwijzingen te refereren.

   En ter afsluiting even dit
   http://euro-med.dk/?p=25268

   Voor als je het nog niet geloofd even live uit het EU parlement
   http://www.youtube.com/watch?v=AKKyN6a3HX8&NR=1&feature=endscreen
   en nog wat leuke hilarische edoch realistische nigel farage.

   straks 31-12-2011 is het ESM geratificeert(bekrachtigd)kijk maar eens naar de wetteksten hiervan ook op You tube samengevat . WEG PENSIOEN straks..

   De slavendrijvers van de bilderbergbobbers hebben dan verder hun zakken gevuld.
   Zoals altijd is gebeurt het heet nu alleen anders.

   vervelend als je dan wakker schrikt, en om je heen kijkt in je vertrouwde omgeving.

   Begrijp je gelijk wat erom je heen gebeurt.

 7. Je gaat je toch niet aan deze wet houden ?? Dan zijn we wel werkelijk makke schapen.
  Misschien dat er een paar bullebakachtige intimiderende politieinvallen plaatsvinden in de VS en daar bljft het bij. Het zal net zo’n dode letter blijken als de Codex Alimentarius. Beetje burgerlijke ongehoorzaamheid mag wel zo zoetjes aan. Anders kun je alvast wel in de gaskamer gaan staan of een kaartje trekken voor het eutenasiecentrum of zo.

  1. Ik kan ook niet geloven dat de Amerikanen (dit kan alleen in Amerika) zich hieraan houden. Maar goed Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, dus waarom ook niet. Ik maak me er niet al te druk om, in Europa is zoiets ondenkbaar en oncontroleerbaar.

   Trouwens voor een grote diversiteit aan zaden kijk eens op http://www.vreeken.nl deze winkel is gespecialiseerd in de verkoop van groente zaden en vooral ‘vergeten groenten’ zaden. Leuk om te zien wat we eigenlijk allemaal NIET in de winkel zien liggen!

  2. @ ?
   Denk je dat echt, dat zoiets hier in Europa niet kan?
   Wat moet het heerlijk zijn om dat te geloven.

  1. en ja Julius dat zal wel zo blijven ook, alleen de gezichten en de woorden veranderen verder niks nada.

 8. De volgende stap is dat je geen dieren of mensen nieuw in de wereld mag zetten en alle mannelijke dier en mensen worden verboden, want deze hebben ook zaadjes in hun lichaam. welke randdebiel verzint zoiets belachelijks.

  Maar wat verboden wordt heeft voor vele een enorme aantrekkingskracht dat er dan steeds meer mensen zaden e.d. gaan verzamelen c.q. een moestuin gaan aanleggen.

 9. Wat gezond denkende mensen ervan vinden is bekend!
  Maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de schuld hier grotendeels ook bij de Amerikaanse bevolking zelf ligt.
  Iedereen lijkt murw in deze tijd. Opstaan tegen de gevestigde orde en vooral instanties zoals Monsanto lijkt slechts in verhouding aan enkelen gegeven.
  Ik hoop toch vanuit mijn diepste dat wij hier in eigen land dit soort rattengespuis niet accepteren.
  Het moest zo nodig een liberale regering worden, laat het dan ook liberaal in die zin zijn.

  1. Maar niet TE liberaal! We zijn al veel te ver doorgeschoten! Neem bijvoorbeeld het openbaar vervoer, de zorg, posterijen en andere (semi-) overheidsbedrijven en -diensten.
   We moeten een goede balans zien te vinden tussen liberaal en conservatief. Echter, in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw heeft onze regering in haar wijsheid besloten dat ze een groot aantal van haar bedrijven en diensten ging privatiseren. De gevolgen zijn inmiddels voldoende bekend…

 10. ja,ja,en wanneer dat je toch zaden in je bezit hebt wordt je vervolgens opgepakt en getransporteerd naar het al zo gezellige fema concentration camp.Maar ja,nadat je gevacineerd bent tegen allerlei enge ziektes en ze daar een mc donalds hebben en tv dan verschild het toch niet zoveel als thuis he,nu nog ff afwachten tot het overwaaid naar europa gezellig.

  1. ehhh hier in Nederland?? mis ik wat ?????? waar zijn die kampen dan hier in welke provincie?
   wie spint er garen bij zulke maffe berichten?? als deze net doen alsof het hier al zover is! is de Codex nog niet genoeg??

  2. Van die Fema-kampen ben ik ook verre van overtuigd. Een stapel kisten kan ook bedoeld zijn als voorzorg op een orkaan. Dat was een drama vandaar.

  1. He Johannes ! De Paashaas is ook niet zomaar een haas , nu rest de vraag nog wie er eerst was ; de paashaas of het paasei ?
   Bij onze westerburen is het trouwens een easternbunny , een paaskonijn , maar die is hier met de kerst al het haasje .

 11. Kan iemand mij de waarheid vertellen?

  Is evolutie waar of niet waar?
  Zijn we geschapen door God of door een buitenaardse beschaving?
  Worden we bedrogen door de kerk?

  Wat is de waarheid?

  1. hout het maar op de ?? laatse zin die je geschreven hebt .dan weet je genoeg .want wij worden gediscrimineerd door het christendom en het sionistche mensdom.zij bepalen wat jij of ik wel of niet mogen doen . kijk maar naar de pedofiel een lagere persoon gaat voor maanden de bak in een hogere persoon wordt vrij gesproken door de? rechtsgang .en zo is het met meerdere dingen kijk maar eens goed om je heen .als je liegt mag alles .als je de waarheid verteld ga je daar heen waar de rechtsgang jou wil hebben !kijk maar naar de wachinelicht gooier die vertelde DE? WAARHEID

  2. De Bijbel is een verzameling van geschriften uit het Midden-Oosten. Sommige van die teksten in de Bijbel zijn afkomstig van mondelinge overleveringen. Als verhalen worden overgeleverd op latere generaties dan gebeurt het nogal eens dat teksten verkeerd worden doorgegeven en of verkeerd worden begrepen. Er is niet zoveel mis met de tekst van de eerste zes delen van de Bijbel want het is, voor zover als ik weet, niet gefantaseerd maar verkeerd overgenomen en verkeerd begrepen. De kern van het verhaal van de scheppingsdagen en de tijd erna is gemopper dat mensen in het Midden-Oosten door overbevolking gedwongen werden om actief voedsel te gaan verbouwen omdat ze het natuurlijke evenwicht hadden verstoord.

   Jagers verzamelaars in bijvoorbeeld Zuid-Amerika weten hoe ze het natuurlijke evenwicht in stand kunnen houden door vruchtbomen te koesteren en indien nodig aan te planten. het verhaal van de scheppingsdagen is van oorsprong een verhaal over het begin van de regentijd in Noord-Afrika want dan begint alles tot leven te komen en komen de dieren op het voedsel af en er is weer voldoende eten. Van de boom van de kennis van goed en kwaad kan je lekker dronken worden. Terwijl dat ook gebruikt wordt bij rechtszaken want als je van die vruchten eet en je wordt ziek/dronken dan ben je schuldig aan datgene waarvan je beschuldigd wordt. Dus je wordt niet ineens wijs maar het kan zijn dat je zo ziek wordt van die alcohol dat je het de volgende keer wel laat om nog een keer die vruchten te eten en dan die kater ook nog. Zie Jamie Uys http://nl.wikipedia.org/wiki/Jamie_Uys Animals Are Beautiful People nl.wikipedia.org/wiki/Animals_Are_Beautiful_People
   Scène met de dronken dieren:
   Google (Videos) Jamie Uys Animals Are Beautiful People
   Bijvoorbeeld dit: http://www.youtube.com/watch?v=qx-trAuwiOw

   Met de Ark van Noach precies hetzelfde want het water stond vroeger niet zo hoog als waar de Ark van Noach nu is maar die berg was zo laag. Het gebied waar de Ark van Noach, het kunnen er meer zijn, nu ligt wordt nogal vrij snel omhoog geduwd.
   http://www.facebook.com/note.php?note_id=239422756119991

   Ik zou zeggen (flink) bronnenonderzoek doen!

  3. Als je meer informatie zoekt over de schepping, waar de mens vanaf stamt en de vraag of we worden bedrogen door de kerk, lees en discussieer op desteni.org. Zeer ontnuchterend en verhelderend.

  4. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat iemand op deze aardkloot het alles uitsluitende antwoord daarop kan geven. Er zijn ernstige vermoedens van zowel het een als het ander, afhankelijk van welke kerk, geloof of overtuiging je aanhangt.

   Ikzelf ben van mijn “geloof” gevallen toen ik voor het eerst iets las in een tekst van De Nieuwe Dokters (http://www.denieuwedokters.nl/) over een zogeheten “spel”.

   Gedurende het inmiddels bijna voorbije jaar kwam ik Bram Vermeulen op het spoor met zijn uit 2006 daterende vertelling “In den Beginne…” (http://www.youtube.com/watch?v=A0x0LSp1kdI). Op Youtube te zien in 5 deeltjes van 10 minuten elks. Het bekijken waard om andere overtuigingen waar te nemen.

   Ik probeer een zo goed mogelijk overzicht te houden van alles wat er op websites en media verschijnt. Er zit veel bedrog en verwarring tussen de “echte” waarheden. Aan de lezer om te bepalen wat waarheid is voor hem/haar.

   Dit klinkt wazig, ik weet het, maar terugkomend op wat ik eerder zei: wie zijn wij om een ander te vertellen wat waarheid is. We kunnen immers geen van allen het bewijs leveren. Zolang we in een “wetenschappelijk” klimaat vertoeven, is dat nodig om geloofwaardig te zijn. Dus neem datgene aan wat voor jou kloppend lijkt.

   In Lak’ech.

 12. het valt mij keer op keer op dat sommige reacties op deze site zo murw zijn geplaatst deze zeggen hiermede er is niets aan de hand JA DANK DE KOEKOEK!!!!
  ogen goed open houden, en absorberen de handel

  1. Anja zijn ze allemaal lid van de goed nieuws goeroeboeroe die zegt dat je alleen maar positieve dingen mag denken dusz niks verontrustends lezen anders val je uit je onverlichte met wierook bedwelmde staat van zijn?!

   Hier komt een dynamiet staafje verontrustend nieuws, lezen ze toch niet Anja? Wel makkelijk, hoef je je ook nergens druk over te maken toch?

   Stel dat 1 dezer donkere dagen voor de kerstening begint door te dringen dat uw met hard werken verdiende centjes en voedsel in rap tempo afhandig gemaakt worden door een stel pokeraars zonder dat het 8 uur Jhournaal daar aandacht aan besteedt, en stel dat U denkt van kom op laten we dan toch maar de straat op gaan voor het te laat is, een protest mars met een spandoek van wij kippetjes pikken het niet langer, de aanstormende nieuwste wetgeving speelt daar Nu al op in, voor het geval dat we de straat op willen gaan….. ;

   Er komt nu een Quote uit een artikeltje maar het filter vindt het niet goed, bwhaaaaak…. ga m’n best doen om er toch nog wat door heen te persen met het beter regel voor regel handwerk…

  2. Quote:

   ” A Fema Rescue camp is ready and waiting for you

   Now, in case you’re thinking about taking to the streets and protesting all this when the financial implosion steals whatever might be remaining of your hard-won savings, think again:

  3. The U.S. Senate is moving to enact a law that would allow military troops to march on U.S. soil and arrest American citizens with no due process, no trial, no legal representation and no protection under the Bill of Rights.

   Americans could be thrown in secret military prisons, interrogated, t*rt*red and held indefinitely without ever being charged with a crime!

   It’s all part of the new “National Defense Authorization Act” (S.1867) which features a section called the “worldwide indefinite detention without charge or trial” provision.

  4. “The power is so broad that even U.S. citizens could be swept up by the military and the military could be used far from any battlefield, even within the United States itself,” says the ACLU “

 13. Van Koten en de Bie hadden héél lang geleden al een vooruitziende blik…
  Er zijn meer zaken ,waar wij toen heel hard om moesten lachen, al gerealiseerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.