WantToKnow.nl

Aldus de MOSSAD via Franse geheime dienst..!

 

x

x

Aldus de MOSSAD via Franse geheime dienst..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Dit bericht uit het AD (hieronder) was het bericht zoals we dat gisteren ‘plotseling’ van diverse kanten gepresenteerd kregen.. Opvallend toch, dat een ‘onverdachte bron’ met deze aankondiging komt..? Tja, en dus ook meteen verdacht, als je weet waarop te letten.. Immers, wat hebben de Fransen te winnen bij het aanleveren van bewijs tegen Assad..? Dat moét dan toch wel goed zitten, vind je niet, als ze dat zo spontaan gaan onderzoeken..?

Nog vooruit, nog één keer dan: Wat heeft president Assad en/of zijn Russische partners te winnen door met gifgas aanvallen uit te voeren op de Syrische bevolking?? Kunnen ze daar iets mee bereiken..? Wat is überhaupt een denkbaar doel..? Zijn wij nou zo slim, of zijn al die ‘officiële’ journalisten zo dom..? Als je als kat-in-het-nauw, zoals Assad zich zou kunnen voelen, IETS NIET MOET DOEN, is het de opinie van de wereldbevolking tegen je krijgen. Toch? Ga je dan je eigen bevolking met gifgas bestoken..?

Nogmaals dus, wat heeft hij te winnen bij dit verhaal. Aan de andere kant hebben de imperialistische krachten in deze wereld, er wel degelijk baat bij. Hebben deze partijen, onder leiding van de VS, die ook achter het hele ISIS-toneelstuk zitten, DUS WEL EEN MOTIEF.. Namelijk een valse-vlag-motief. En als dat nu voor het eerst was..? NEE, het is ELKE KEER weer hetzelfde liedje.. Valse-vlag, valse vlag, en jezelf als een lafaard verstoppen, wanneer die ander de schuld krijgt.. Over de levens van kinderen en volwassenen? Geen probleem, een valse vlag is een valse vlag.. JUIST als er doden vallen, is het des te echter..

Frankrijk en de MOSSAD..
We schreven eerder dit artikel (HIER) over de TOTALE CONTROLE die de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, heeft op de Franse geheime diensten. Dat ze dat voor elkaar hebben gekregen, schrijft oud Minister van Buitenlandse Zaken van Frankrijk, Roland Dumas in zijn boek ‘Coups et blessures’ uit november 2011 , is een operatie van tientallen jaren geweest. Het is maar de vraag of leden van de Franse geheime diensten, überhaupt weet hebben van de MOSSAD-inflitraties..! Lees het artikel en je zult het bericht hieronder, dat het AD weer als een kuddedier van de internationale persdiensten opwarmde, in een ander kader zien..! Zorg dat je blijft ZIEN waar je naar kijkt..!

Dumas onthult dat Shimon Perez hem in 1992 in zijn toenmalige functie als minister van Buitenlandse Zaken adviseerde om een ​​bezoek te brengen aan Assad in Syrië, de vader van de huidige president. Perez had het idee dat de VS nieuwe toenadering pogingen deed naar Damascus. Perez wenste dat ook Frankrijk betrokken zou raken bij het vredesproces in het Midden-Oosten.

De voormalige Franse minister voegt toe: “De inmiddels overleden Syrische president had weinig vertrouwen in Perez hij was teveel bekend met Israëlische doolhoven. Hafez al-Assad was zich ervan bewust dat de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken unilaterale initiatieven kon nemen en dat daarom zijn bezoek niet tot iets effectiefs zou leiden.” In zijn boek noemt Dumas ook Iran, het land dat hij meerdere malen bezocht en waar hij de voormalige president Rafsanjani Hachemi sprak.

In de ogen van Dumas is de zogenaamde Iraanse atoombom net zo echt als de massavernietigingswapens van Sadam Hussein. Hij gelooft er niets van; allemaal misleidende feiten. Voor hem is het simpel: de Franse politiek raakt verstrikt, wanneer Israël er zich mee bemoeit. Met betrekking tot het Israëlische beleid in de Midden Oosten-regio verklaart Dumas: “Ik ben het niet eens met het Israëlische beleid. Ik ben een voorstander van het ‘balans principe’ dat ook door generaal Charles de Gaulle in het Midden-Oosten werd aangehangen. Arabische landen hebben het recht op respect. Het huidige Israël, geïnspireerd door activistische ZIONISTEN, is op de verkeerde weg“.

x

Ko Colijn: “De Amerikanen laten niet het achterste van hun tong zien, maar ze hebben duidelijke aanwijzingen dat de Syrische regering de opdracht voor de aanval gegeven zou hebben. Uit open bronnen bij elkaar schrapend lijkt het alsof de Amerikanen foto’s en radarbeelden hebben waarop twee zogenoemde ‘fixed wing-vliegtuigen’ te zien zijn die bommen zouden hebben afgeworpen.”

En dan.. defensie-specialist, Co Colijn, weet het gewoon zeker..

Assad dit it..

Nog nooit van een ‘valse-vlag’-operatie gehoord, meneer Colijn..? Toch is dat als defensie-specialist een term die u uit de eerste klas van uw opleiding zou moeten kennen. Valse-vlag-aanslagen zijn namelijk DE MANIER om je tegenstanders in een heel slecht daglicht te stellen. En je politieke agenda door te drijven, waarbij je dan als ‘vanzelf’ de publieke opinie aan je kant hebt..  Maar geen woord van de kant van deze immer-vriendelijk-ratelende man, die te pas en vooral te onpas (wat ons betreft) op Tv-schermen door het hele land verschijnt..

Lees HIER het stuk dat de NOS nogal onpartijdig (gelukkig!) plaatste, maar waar kennelijk Co Colijn het woord moet doen, om TOCH de verdenking bij Assad neer te leggen.. GEEN WOORD over een MOGELIJKE valse-vlag door de rebellen, of noem ze gewoon bij hun naam: huurlingen. Betaald door het westen, onder leiding van krachten in de VS-regering (lees CIA) die de operatie-Syrië leiden.

En ja meneer Colijn, preciés zoals ze dat deden in Libië en Irak, en ja, ook in Afghanistan en Oekraïene. Weleens gehoord van meneer Gene Sharp? Kijkt u dan eens naar dit artikel meneer Colijn, waar duidelijk blijkt dat er sprake is van ‘Revolutions Profi’s’, die niets anders doen dan soevereine landen aanvallen, met manipulerende methodes, die veel, HEEL VEEL mensenlevens kosten..

31 Reacties op Aldus de MOSSAD via Franse geheime dienst..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Corrie

  Dagelijks word ik gebeld of gemaild om voor 4€ vier weken lang de mainstreamkrant in de bus te willen krijgen.!?
  Steunt ons belastingsysteem dit soort propagandaverspreiding??
  Weten wat en waarover je bericht? Drukkosten, papier en verspreiding?
  Of simpelweg leugens verspreiden omdat de een of ander daar garen bij kan spinnen??
  De onnatuurlijke push wordt steeds duidelijker.

  No thanks!

  10
  • riet

   ja dat krijg ik ook en soms nemen we die volks krant ook omdat ik t zielig vind voor de werknemers als ze geen werk meer zouden hebben.

   10.1
  • jenne

   De volkskrant is lang geleden al opgehouden te bestaan, bij het heen gaan van de oude echte gelauterde socialisten, de directies en de verantwoordelijken op de redacties, heeft niets meer met een ideologie van en voor de mensen te maken, vroeger werd er gedoneerd door de trouwe lezers, maar goed, ik begrijp Uw gevoel, het blijft jammer want het is een stukje van ons leven, dat wel weer, Jenne

   10.2
 • jenne

  Ze zijn heel erg actief bezig geweest, en gaan hier mee door, bewijzen zijn er niet natuurlijk, maar onze intuïtie vertelt ons een heel ander verhaal, er wordt gemannipuleerd, daar waar het gemakkelijk is bij domme zoekende jeugd bijvoorbeeld, styl Soros, hopelijk door zien de Fransen dit spel, ze zijn al zo lang aan het wroeten de Joden, de mensen zijn er behoorlijk zat van, ze hebben echt een flinke tik op die grote neuzen van ze nodig, ze stellen zich centraal, maar de Fransen vinden dat deze plaats aan hen is voorbehouden.
  Jenne

  9
 • rob

  Tijd voor de tweede verdrukking?!?

  8
 • joepiejee

  Aldus de lange arm van de mossad?

  7
 • Sub Rosa

  De infiltratie en manipulatie van politie- veiligheidsdiensten in de EUSSR door de Mossad, is niet beperkt tot Frankrijk. In alle landen zitten er mollen (=sayanim genaamd). Afgezien van deze mollen is er ook nog de chantage door de Mossad met corruptie- en zedendossiers. Het gevolg is dan ook dat Tel Aviv overal de wet stelt. Moest er dan ergens toch nog een probleem zijn is er de “kidon” of een “false flag”. Het toppunt is dat in alle landen van de EUSSR de politieke- en veiligheidsverantwoordelijken dit allemaal weten… maar zwijgen. Ook in de MSM media zijn er tal van insiders die het ook weten…maar liegen en hand- en spandiensten verlenen. En dan krijgen we een artikel zoals dat in het “AD”. Of een typevoorbeeld van de “leugenpers”.
  Eén zaak is wel verwonderlijk : Roland Dumas leeft nog !!

  6
  • Getreal

   Goede info. Tnx Sub Rosa!
   Helaas is de massa nog steeds in diepe hypnose (zelfs de kritische media) en zijn schijnbaar niet in staat om het grotere plaatje te herkennen.
   Ook is men als de dood dat gewoon botte waarheden over Jewonisten als antisemitisch wordt betiteld. En helaas niet ongegrond.

   6.1
  • Sub Rosa

   Getreal 6.1 :
   Inderdaad, het is de betrokkenheid van de Mossad die verhindert dat de waarheid aan het licht komt over tal van aanslagen, moorden …. Ik denk hier aan MH17, Brussel, Parijs, Londen, Madrid, New York enz… en niet te vergeten Oslo. Een dossier dat als een rode draad door veel zaken loopt is het Iran Contragate schandaal. In het tijdschrift The Spotlight verscheen indertijd een artikel van de hand van George Nicholas met de doelstellingen van de Mossad , ik citeer een vertaling :”moord, kidnapping, terrorisme, valutamanipulaties, vervalsingen, laster en subversie”. Het is inderdaad gevaarlijk om de waarheid te zeggen over de Mossad , die in feite een mafia is … en voor zover dat men deze waarheid al wil zien. Het overgrote deel van de bevolking heeft echter niet het minste benul van wat er zich afspeelt… en de MSM zullen het ook niet openbaren.

   6.2
  • arnold

   Sub Rosa 6.2
   Misschien zie ik spoken maar zoals Yvonne in 3 aangeeft heeft de VPRO woensdagavond 19-4-2017 een film/documentaire laten zien en nu is dat op zich natuurlijk niet vreemd maar wel als daar wangedrag en corruptie van hoge lieden bloot gelegd wordt.
   De MSM heeft meestal dergelijke gebeurtenissen verzwegen of ontkend en nu ineens komen zij met deze openbaringen vandaar dat ik argwanend ben en vermoed dat hier meer achter zit.
   Ik ben er redelijk zeker van dat de “elite oa de protocollen van Sion uitvoeren” en velen weten dat Bush,Clinton en vele andere regeringsleiders gebruikt worden om de doelstellingen van de elite mogelijk te maken en dat deze regeringsleiders niets meer zijn dan een hulpmiddel en wanneer de elite weer een stap verder zijn zullen ze geen moeite hebben om deze lieden als oud vuil aan de kant te schuiven.
   Daarom een citaat uit de protocollen van Sion (tiende protocol):Nadat we het staatslichaam het gif van het liberalisme ingegeven hadden,is zijn hele politieke toestand veranderd.De staten werden door een doodelijke ziekte,de ontbinding van het bloed,aangetast.Men behoeft slechts het einde van hun doodstrijd af te wachten.Uit het liberalisme zijn de constitutionele staten die de eenige nuttige regeringsvorm voor de niet ingewijden zijn,voortgekomen.Ze traden in de plaats van de vroegere autocratieën.Zooals u zelf wel weet,is de staatsregeling niets anders dan de school voor oneenigheden,tweedracht,twisten en onvruchtbaren tweestrijd,in één woord:De school voor alles wat aan den staat de kracht van zijn individualiteit ontneemt.Het spreekgestoelte en evenzo de pers hebben de regeeringen gedoemd tot werkeloosheid en machteloosheid en zij werden daardoor van geen nut en overbodig.Eerst daardoor werd de eeuw van de republieken mogelijk en wij vervingen den vorst door de caricatuur van een president,dien wij kozen uit de volksmassa,midden uit onze creaturen en slaven.Dit was de bom,die wij onder alle staten en volken legden.
   In de naaste toekomst zullen wij de constititioneele verantwoordelijkheid van de presidenten invoeren.dan zullen wij ons bij de uitvoering van onze handelingen geen beperkingen opleggen,omdat onze strooman de verantwoordelijkheid zal dragen.Wat is er ons aan gelegen,als de rijen van diegenen,die naar macht streven ,dunner worden en wanneer er onlusten ontstaan,omdat men geen president kan vinden,onlusten die ten slotte het land ondermijnen?Om dit resultaat te bereiken,zullen wij zorgen voor de verkiezing van die presidenten,in wier verleden de een of andere zwarte plek is.De angst voor onthullingen en de wensch,die ten slotte ieder mensch-die aan de macht gekomen is-heeft,n.l.zijn voorrechten en de aan zijn macht verbonden voordelen en onderscheidingen te behouden,zullen trouwe uitvoerders van onze bevelen van hen maken.
   De film shadow world laat hoge functionarissen zien maar bv niemand van de meest invloedrijkste en macht nastrevende families zoals de Rothschilds of Rockefellers zij blijven zoals gebruikelijk buiten beeld maar deze film kan (en misschien is dat de bedoeling) wel onlusten oproepen en kan zelfs lijden tot het rollen van hoge koppen maar dat is zoals beschreven niet erg want wat maakt het uit als de rijen van diegene die macht nastreven dunner worden?
   Uit eindelijk blijven er dan dertien families over en de namen zijn bekend.

   6.3
  • Sub Rosa

   Arnold 6.3 :
   Toeval bestaat niet..als dergelijke documentaires gemaakt worden heeft dit een doel!! Het liquideren van handlangers die nutteloos dan wel gevaarlijk geworden zijn.. en het geven van een waarschuwing aan anderen. Uw verwijzing naar de Protocollen is treffend. Ik zie de Mossad dan ook in de eerste plaats als een instrument in handen van de “banksters” & RKM. Henry Makow heeft het over de “jewish masonic bank cartels”. Deze omschrijving lijkt mij te beperkt. Ik geef de voorkeur aan een “International crime syndicate”(=meer populair de banksters), dat internationaal en supranationaal opereert. Dit omvat de “politiek – zakenwereld en de bankiers” in nauwe samenwerking met de internationaal georganiseerde misdaad. Daarachter of daarboven, zijn er dan de “occulte machten”. Mossad en CIA (om er enkele te citeren) zijn dus instrumenten in dienst van dit “syndicate”, waarvan het doel inderdaad de uitvoering is van de beruchte Protocollen,die moeten leiden naar de NWO. Dit alles verdraagt momenteel nog niet het daglicht, en is bedekt onder een tsunami van leugens en bedrog. Elke poging om de waarheid aan het licht te brengen wordt gecriminaliseerd via beschuldigingen van racisme,fascisme, nazisme, antisemitisme, anti-zionisme, enz…..!! T.a.v. Yvonne : deze “shadow wereld ” is in feite het voormelde “international crime syndicate”. Oppermachtig en levensgevaarlijk!!!

   6.5
  • arnold

   MC.
   Nog maar eentje dan?
   Meer invloed salafisten Amsterdam. http://nos.nl/artikel/2169542-salafisten-krijgen-steeds-meer-invloed-in-amsterdamse-moskeeen.html
   Nederlandse imams zouden steeds vaker opgeleid worden in Saudi-Arabie.
   Een woordvoerder van de gemeente Amsterdam zegt dat de burgemeester (Aboutaleb) er aandacht voor heeft.(note:Aboutaleb was de laatste keer ook bezoeker Bilderbergmeeting).
   Salafisme.
   https://nl.wikipedia.org/wiki.salafisme
   Wanneer u bij substromingen leest ziet u dat er drie groepen zijn waarvan de derde groep de meest geradicaliseerde groep is.
   http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/wikileaks-saudi-arabie-en-qatar-steunen-isis/ Nou kan Aboutaleb wel aandacht voor salafisten hebben en verder niets doen zoals eerder ook Asscher het al heeft laten afweten omdat het aantasting van geloofsvrijheid zou zijn maar daardoor wordt het niet veiliger.
   Vreemd is ook dat nog niet zo lang geleden ivm de veiligheid mensen niet mochten landen en zelfs het land werden uitgezet omdat ze een speech wilden houden en nu er mogelijk gevaar dreigt vanuit salafistische hoek zou er niets aan gedaan (kunnen) worden.
   De tijd zal het leren het voordeel voor de Nederlandse bevolking is dat wanneer het echt fout gaat we dat snel genoeg te zien krijgen,het nadeel is dat het ten koste kan gaan van slachtoffers omdat er nu niet genoeg daadkracht is.

   6.7
  • arnold

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Salafisme Deze werkt als het goed is wel.

   6.8
  • mc

   Arnold, dank je wel voor de info. Ik kijk er later na, ga even de hot op. 😉

   6.10
  • jenne

   Salafisten, zijn Nazi’s, kunnen niet in een open samenleving leven, het woord DEMOCRATIA, ignoti nulla cupido, wat men niet kent, wil men niet, les emotisch zijn zo verschillend, het is als een tumor in onze samenleving, het blijft groeien, zo lang je het er niet uit snijdt.

   6.11
  • arnold

   Jenne
   Of salafisten Nazi,s zijn weet ik niet maar wanneer ik denk aan het boek De Nazi achtergronden van de “EU te Brussel” van Paul Anthony Taylor,Aleksandra Niedzwiecki,Matthias Rath en August Kowalczyk dan is het misschien wel mogelijk dat het ook een groep is die wel in het straatje past en dat ze daarom een nogal laconieke houding aannemen van overheidswege.Wetende dat wijlen prins Bernhard medeoprichter was van de Bilderbergclub en gezien zijn achtergrond en ook de achtergrond van wijlen prins Claus zou de invloed van het Nazisme best mogelijk kunnen zijn.(Dit is maar een mening natuurlijk).

   6.12
  • jenne

   Zij willen nergens bij horen, zo als andere onverdraagzame denk groepen, maar zij willen wel verstoren, net als het Judaïsme, moet je zelf weten, maar niet je inplanten in een zachte open samenleving,
   maar de overheid is gekocht, doet er niets aan, dus zijn het de mensen die anders denken, die het op moeten ruimen, Prins Bernard was ondeugend volgens de Nederlandse pers, en Prins Claus had ze niet meer op een rijtje, en was zodoende niet meer echt verantwoordelijk voor zijn pedofiele daden, maar dat met die Salafisten gaat verkeerd aflopen, tenminste als het aan mij ligt.

   6.13
  • Getreal

   Sub Rosa 6.2
   Helemaal eens. De omvang en invloed van Mossad wordt ook sterk onderschat. De maffia houden zich bezig met puberale jongens streken in vergelijking met de ‘pure evil’ globale acties van Mossad.
   Mbt tot publicaties in de MSM zoals sporadisch bij de VPRO is dit pure gecontroleerde oppositie. VPRO is volledig onder controle door de machten die ook alle andere media controleren. De VPRO bestaat enkel en alleen om kritische mensen te vangen, te groeperen en zoet te houden. Kritische geluiden worden puur en alleen uitgezonden om de valse indruk te wekken dat we een breed, eerlijk en kritisch zicht hebben. Het tegenovergestelde is feit. Na uitzending van het ‘lastige’ onderwerp wordt het keurig netjes dood gezwegen en bedolven onder de dagelijkse dosis pure onzin en non-topics die de MSM als opdracht krijgt om de doorsnee burger mee bezig te houden.

   6.14
 • Getreal

  En nog een belangrijk stukje historie.
  https://www.youtube.com/watch?v=NyyjE1hN1k4

  5
 • Getreal

  Voor de genen bij wie het kwartje nog niet is gevallen hierbij een mooi stukje Israëlisch cultuur onderwijs.
  https://www.youtube.com/watch?v=lBrbhy-J3-8

  4
 • yvonne

  2Doc: Shadow World

  Filmmaker Johan Grimonprez laat in ‘Shadow World’ de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van elke oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Een schimmige wereld van wapenhandelaren, corruptie, hebzucht, smeergeld en achterkamerpolitiek. Maar ook van geheime diensten, militaire bevelhebbers, politici en wereldleiders wiens morele kompas helemaal op tilt is geslagen. Hun enige belang lijkt de oorlog zo lang mogelijk te laten duren om zoveel mogelijk geld te verdienen. Aan de hand van getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten en politici, toont de documentaire ‘Shadow World’ hoe de internationale wapenhandel een bedreiging vormt voor de democratie. Niet alleen in de landen waar de wapens worden gebruikt, maar ook in het Westen waar ze worden gemaakt.

  https://www.npo.nl/2doc-shadow-world/19-04-2017/VPWON_1195997

  Een MUST see!!

  3
 • marinus

  alles hangt samen de oorlogen de aanslagen in parijs etc.
  dus elke doden die valt is er een te veel die gedaan is door de klerelijers die hier achter zitten en iedereen weet ondertussen wie dit zijn.

  2
 • arnold

  Het vreemde aan het bericht in het AD is dat ze schrijven “De Franse inlichtingendiensten komen binnen enkele dagen met bewijs dat het regime van de Syrische president Bashar Assad chemische wapens heeft gebruikt bij een luchtaanval op Idlib”.
  1.Als dat bewijs er is waarom dan pas binnen enkele dagen daarmee op de proppen komen?
  2.De luchtaanval heeft al plaats gevonden dus moet dat bewijs er gewoon zijn de vraag is dan waar ze naar op zoek zijn en hoe kunnen ze nu al spreken dat er bewijs geleverd zal worden dat het Assad regime chemische wapens gebruikt zou hebben terwijl ze nog onderzoek doen want als het onderzoek nog gaande is zou het zomaar kunnen zijn dat blijkt dat Assad niet schuldig is tenzij de uitslag natuurlijk niet relevant is omdat ze nu al weten dat de schuld bij Assad moet komen te liggen.
  Wat betreft die heer Colijn en zijn bewering dat de Amerikanen foto en radarbeelden van zogenaamde fixed-wing vliegtuigen zouden hebben.Als dat zo is waarom laten ze die foto en radarbeelden dan niet zien? Zelfs al zouden ze die beelden wel hebben dan zegt het nog niets want Rebellen (IS) hebben mogelijk toestellen buitgemaakt van de Syrische luchtmacht waarmee diezelfde rebellen (IS) dus aanvallen zouden kunnen doen waardoor het LIJKT of de Syrische luchtmacht aanvallen uitvoert.Feit is toch dat IS dorpen en steden hebben veroverd waarbij mogelijk Syrische toestellen buitgemaakt kunnen zijn heeft meneer Colijn dat wel uitgezocht of roept hij maar wat?

  1
  • arnold

   Sancties tegen Rusland worden tot op de dag van vandaag opgelegd naar aanleiding van de ramp met MH 17 en de annexatie van De Krim.
   De Amerikanen hadden toen ook bewijs dat de Russen MH 17 hebben neergehaald alleen konden ze toen geen beelden laten zien omdat dat geheime informatie voor de Russen zou opleveren.
   Telkens weer wordt er gezegd dat er bewijs is maar wat is dat Amerikaans bewijs dan? Dit?https://ejbron.wordpress.com/2014/07/24/amerikanen-blazen-de-aftocht-poetin-niet-schuldig-aan-neerhalen-van-mh17/ Hoelang gaat het doden van onschuldige kinderen,mannen en vrouwen nog door omdat de VS iets zegt zonder daadwerkelijk bewijs te laten zien en hoelang duurt het voordat de bondgenoten afstand van deze waanzin nemen?

   1.1
  • wim warbout

   Ja Arnold, als de Syrische burger slachtoffers zelf hebben waargenomen dat die gifgas aanval door toestellen van het Syrische leger zijn gedaan dan is e
   één en één twee en is en blijft Assad toch de opdrachtgever.

   1.2
  • arnold

   Wim warbout 1.2
   Goed lezen is belangrijk want in 1 schreef ik al dat mogelijk Syrische toestellen in handen van rebellen (IS) terecht zijn gekomen en ja dan lijkt het zoals jij schrijft dat Syrie (Assad) de schuldige is,maar is dat ook zo?

   1.3
  • marcel wiersum

   @ Wim
   Zo eenvoudig is het niet , er zou namelijk sprake zijn van het treffen van een opslagplaats van de rebellen waar gifgas opgeslagen lag. Dan lijkt het of het vliegtuig een gifbom afwerpt maar ligt de schuld bij de rebellen die het spul dus onder beheer hadden.

   1.4
  • arnold

   Wim.
   Zelfs foto-beeldmateriaal waar Syrische toestellen op te zien zouden zijn zeggen dus ook niets.1.Het kunnen Syrische toestellen zijn met Syrische piloten 2.Het kunnen Syrische toestellen zijn met IS piloten. 3.Het kunnen zelfs Russische toestellen zijn. 4.kwam het gifgas uit de afgeworpen bommen of later pas na de inslag van de bommen van het opgeslagen gifgas? Wie het weet mag het zeggen maar onafhankelijk onderzoek lijkt hier wel op zijn plaats.

   1.5
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.