Advertentie

2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!X

2 Verplegenden in UK

doodziek na Pfizer-vaccin..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Weer zo’n bericht dat in Nederland kennelijk angstvallig weg gehouden moet worden van ‘het grote publiek’..? Een stevig verhaal als we kijken naar de mogelijk implicaties ervan. Waar het over gaat? Ambtenaren van de Britse regering roepen op tot kalmte, nadat -naar nu is gebleken- verschillende gezondheidswerkers na het ontvangen van het Pfizer COVID-19-vaccin, een zg. ‘anafylactoïde reactie’ kregen. Ook Britse wetenschappers probeerden de publieke paniek over de Pfizer/BioNTech te breken na berichten dat twee NHS-medewerkers net na deze week geïmmuniseerd te zijn, aan een bijwerking leden.

Een anafylactoïde reactie ontstaat als een acute reactie op een antigeen, een molecuul dat in staat is die reactie van het afweersysteem op te wekken. Een heftige antigeen-antilichaamreactie, waarbij grote hoeveelheden histamine, kininen, etc worden vrijgemaakt in het lichaam. Hoewel een anafylactoïde reactie niet berust op een antigeen-antilichaamreactie, is deze niet van echte anafylaxie te onderscheiden. De ernst van de reactie, toont zich vaak in niet meer dan enkele tientallen seconden. Toch komen ook na enkele uren nog, ernstige reacties voor, maar de meest dodelijk aflopende reacties, beginnen binnen de 10 minuten.

De verschijnselen van deze reactie bestaan uit acute luchtwegspasmen, waarbij oedeem van de slijmvliezen van de luchtwegen optreedt. Een gegeneraliseerde dunne bloedvat-dilatatie met veel vochtverlies uit de bloedbaan naar de weefsels en een acute verstoring van de vasomotorische regulatie met tachycardie hypotensie, en soms bewustzijnsverlies. Daarnaast is er vaak direct sprake van braken en ook diepe psychische onrust

Het Corona-vaccin wordt momenteel in heel Engeland uitgerold, als onderdeel van het grootste massavaccinatieprogramma ooit in de Britse geschiedenis. Binnen 24 uur nadat de eerste vaccinatie waren toegediend, vertelde de Britse medicijntoezichthouder plotseling, dat iedereen met een ernstige allergie voor medicijnen of voedsel om weg te blijven van het vaccin..

Het aantal mensen dat daarmee van vaccinatie wordt uitgesloten is onbekend; bekend is wel dat zeven miljoen mensen in Groot Brittannië last van allergieën hebben, in die ernstige mate, dat zij medische zorg nodig hebben, volgens cijfers van de NHS, the National Health Service. En ca. 250.000 Britten moeten te allen tijde, een zg. ‘EpiPen’ bij zich dragen, teneinde een allergische reactie in geval van nood te pareren.

Beide niet met naam genoemde gezondheidswerkers, hadden een onmiddellijke behandeling nodig, maar het bleek volgens officiële berichten, dat zij zich ‘goed herstelden’.. Zij leden aan de genoemde anafylactoïde reactie, als gevolg van het vaccin. Maar ondanks deze twee heftige allergiegevallen, blijft de Britse regering tussen 5.000 en 7.000 mensen per dag inenten met een totaal van 800.000 Pfizer-vaccindoses; miljoenen meer zijn onderweg. Gisteren gaf het MHRA, het ‘Medicines and Healthcare products Regulatory Agency’, het instituut dat in het UK, de goedkeuring voor het gebruik van het vaccin met een adembenemende snelheid toestond – uit voorzorg, advies aan alle 50 NHS-trusts.

Geruststellende woorden van medici, overheid en… pharma-producenten
Deze instanties zijn te vergelijken met GGD-Nederland en zij vaccineren nu feitelijk de bevolking. Het advies dat ze ontvingen van de MHRA, bestaat eruit dat iedereen, die een geschiedenis van ‘significante allergische reacties’ op medicijnen of voedsel heeft, het vaccin niet zou moeten ontvangen. Echter, Britse wetenschappers roepen op tot kalmte als publieke angst voor de vermeende gevaren van het nieuwe vaccin – waarvan wordt gezegd dat het een 95 procent werkzaamheid tegen infectie – dreigen te ontsporen de NHS massa-inenting programma in de laatste fase van de pandemie.

Professor Graham Ogg van de Universiteit van Oxford drong aan op kalmte, zeggende:

“Het zal belangrijk zijn om nu te begrijpen de specifieke aard van de reacties en de achtergrond medische geschiedenis van de getroffen personen, zodat eventuele risico’s van reacties nauwer kunnen worden gedefinieerd. Het personeel is altijd voorbereid op de mogelijkheid van reacties en zal, zoals bij alle medicijnen, rapporten blijven indienen van eventuele verdere episodes. In de tussentijd zijn redelijke voorzorgsmaatregelen geadviseerd door de MHRA.”

In de Amerikaanse vaccinatiestudie uitgevoerd door Pfizer, hadden 137 van de ongeveer 19.000 mensen die het vaccin kregen één of meer van deze reacties.
Maar 111 die het placebo kregen hadden ook allergische reacties. Reacties op de prik kunnen zijn: temperatuur, misselijkheid, zwelling van de arm, of in ernstige gevallen, zich over het algemeen onwel voelen met gezwollen lymfeklieren. Een Pfizer-woordvoerder zei:

We zijn geadviseerd door MHRA van twee gele-kaart-rapporten,  die kunnen worden geassocieerd met een allergische reactie als gevolg van toediening van het COVID-19 BNT162b2-vaccin. Als voorzorgsmaatregel, heeft MHRA tijdelijke begeleiding aan NHS uitgegeven terwijl het een onderzoek leidt om elk geval en zijn oorzaken volledig te begrijpen. Pfizer en BioNTech ondersteunen de MHRA in het onderzoek naar de klachten.
In de centrale fase 3 van de klinische studie werd dit vaccin over het algemeen goed verdragen zonder ernstige veiligheidsproblemen die door het onafhankelijke Comité voor Gegevenscontrole werden gemeld. De studie heeft tot nu toe meer dan 44.000 deelnemers ingeschreven, waarvan meer dan 42.000 een tweede vaccinatie hebben gekregen.”

De allergie schrik kwam uren nadat de Britse drugsregulator de veiligheidsvrees voor het Pfizer/BioNTech coronavirusvaccin verwierp nadat een rapport onthulde dat vier mensen in een proef in de VS het zg. ‘Bell’s palsy’ kregen (HIER). De voorwaarde, die gewoonlijk tijdelijk is, veroorzaakt spieren aan één kant van het gezicht om wegens zenuwen te dalen die niet behoorlijk werken. Vier gevallen van het werden gevonden in een groep van 21.720 mensen die het Pfizer-vaccin hadden in een proef in de VS, vergeleken met geen enkele onder 21.728 mensen die een placebo-vaccin kregen. Maar dit percentage is niet anders dan hoe vaak het zou moeten gebeuren in een willekeurige populatie, zegt het bedrijf.

We zullen zien, hoe het e.e.a. zich verder ontwikkeld, maar dat velen hun hart vasthouden voor de gevolgen van ‘haastige spoed is zelden goed’, is meer dan duidelijk. Wij vinden het weglaten van deze nieuwsberichten een zéér kwalijke zaak van de kant van de reguliere Nederlandse media, die in die zin steeds meer een spreekbuis, danwel verlengstuk lijken te zijn geworden van de Nederlandse Powers-that-Be..

* * *

Prominente infectioloog over Pfizer-vaccin:

‘Nog nooit zo’n groot aantal

bijwerkingen gezien’

x

professor dr. Eric Caumes

Naast dit bericht komt een aanvullend statement van de prominente Franse infectioloog Eric Caumes in het nieuws. (HIER) Deze man is ernstig geschrokken van het aantal bijwerkingen dat het Pfizer-coronavaccin veroorzaakt. Dit vaccin is, als alles goed gaat, vanaf begin januari in Nederland beschikbaar. Het hoofd van de afdeling epidemiologie van het ziekenhuis Pitie-Salpetriere in Parijs zei over dit vaccin: “Ik heb nog nooit zo’n groot aantal bijwerkingen gezien.”

Toen Caumes zich verdiepte in de onderzoeksgegevens, die door de megalomane farmaceut Pfizer openbaar zijn gemaakt, was hij zéér verbaasd en begon zich zorgen te maken.

“Er is mogelijk een probleem met het Pfizer-vaccin, het percentage dat bijwerkingen kreeg, is uitzonderlijk hoog. Er treden meer bijwerkingen op bij jonge mensen dan bij ouderen, en na de tweede dosis zelfs meer dan na de eerste.”

In de onderzochte rapporten die Pfizer openbaarde, worden veel bijwerkingen gemeld. In een interview met de Franse krant Le Parisien. is de infectieloog heel duidelijk:

“15,8% van de mensen tussen 18-55 jaar, kreeg koorts, binnen zeven dagen na de tweede injectie. En 45% van hen moest medicijnen slikken tegen deze koorts of koortspijn. 55% Van de mensen kreeg last van hoofdpijn en 62% had last van vermoeidheid,”

Volgens de professor is het cruciaal dat we niet het eerste de beste coronavaccin nemen dat op de markt komt. En daarbij gewoon op de koop toenemen dat het onbetrouwbaar is. Hij adviseert vooral jonge mensen en mensen zonder onderliggende aandoeningen, te wachten met een eventuele gewenste vaccinatie. Volgens hem, gaat hij dit vaccin van Pfizer/BioNTech niet nemen. Want naar zijn mening is de kans op bijwerkingen te groot en de ernst ervan, té heftig!

* * *

29 gedachten over “2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!

 1. Het zou mij niet verbazen als dat die prikken al tijden tevoren al zijn geproduceerd.
  Al vanaf moment één was het duidelijk dat het ging om maar één ding, de vaccinatie.
  De weg daarheen moest en zou via afknijperij. Want alleen dan zou het weer ‘normaal’ worden.
  Pak de bijbel erbij en kijk bij ‘De openbaringen van Johannes’ en je leest het scenario.
  Termen als 060606 en Luciferase en het geflirt met uitroeiingsprogramma’s van de handelaar in de dood, Geets, spreekt toch boekdelen!!!!
  Als je desondanks zo STOM bent toch mee te doen met dit circus, heb je je tot kadaver gedegradeerd.
  Er is volgens het vrijmetselaarsprincipe een toestemming nodig dus vrije wil anders heeft het geen zin. Daarom geef geen toestemming iets (maakt niet uit op welke gebied! Belasting betalen voor zaken die je tegen de borst stoten bijv. wordt altijd gedaan m.b.v. afpersing) handtekening beeindigen met C.V. Vie Coaci, (onder dwang)
  Wie zwijgt stemt toe is het principe! Dus internationaal gezien wordt het dan #No Consent!!!

  1. Gisteravond (maandag 14-12-2020) keek ik naar een programma op Nederland 1 wat feiten en fabels heette en wat mij opviel was het ontwijken van moeilijke vragen waarbij gelijk naar vaccinatie werd verwezen als antwoord.Iemand stelde de vraag hoe het zat met immuniteit en waarom daar niet of nauwelijks over gesproken wordt.(Dit is uit mijn herinnering dus niet letterlijk geciteerd).Het antwoord kwam hier op neer dat in het verleden een vaccin heeft laten zien dat het het immuunsysteem zou versterken (dat vaccin was eerder voor een ander virus gebruikt).Op deze achterbakse en misleidende wijze werkt de MSM om vooral de toon te zetten en natuurlijk mensen tot vaccineren te verleiden nu eenmaal.Waarom konden zij niet bedenken dat er mogelijk groepsimmuniteit bedoeld zou worden met deze vraag? Wanneer men door gewoon alles open te laten groepsimmuniteit zou kunnen bevorderen waardoor ook bedrijven kunnen overleven dan lijkt mij dat de moeite waard om daar op te focussen zodat ook mensen hun werk kunnen behouden want velen zullen nu met deze lock-down natuurlijk werkeloos worden omdat hun wergever/ster failliet zal gaan.Een ander had het over zieken en zwakke mensen wat terecht is en stelde de vraag of we daarvoor alles kapot mogen laten gaan.(ook dit is niet letterlijk geciteerd).Hij of zij had het over maar een paar procent dat in de gevaren zone zou zitten en zou het dan niet beter zijn hen te beschermen door hen zo min mogelijk in contact te laten komen met andere mensen bv?
   Supermarkten roepen mensen op niet te gaan hamsteren en dat vind ik een slecht advies om de volgende reden.Wanneer men door in één keer een voorraad aan te leggen meer supermarkt bezoek kan ontwijken waardoor het besmettingsgevaar mogelijk ook kleiner wordt zie ik geen reden om dat te ontraden en zie ik dat zelfs als tegenstrijdig. Ook verwachten zij dat het de komende tijd druk zal worden wat normaal zou zijn in december.
   Dat geldt natuurlijk ook voor al die andere MKB bedrijven maar dat schijnt niet van belang te zijn en die mogen kennelijk failliet gaan.Wat ook vreemd is is dat veel supermarkten niet alleen maar essentiele produkten verkopen maar vaak ook bv bureau artikelen of benodigdheden voor fietsen in de rekken heeft liggen.Is het dan geen oneerlijke concurrentie wanneer supermarkten wel niet noodzakelijke produkten mogen verkopen terwijl bv de fietsenzaak dicht moet?Eerst waren het de boeren die weggewerkt dienden te worden omdat een multinational iets wilde gaan verkopen wat ter vervanging van gezond natuurlijk eten moest komen terwijl dat in laboratoria is ontwikkeld.Kennelijk vind men het MKB ook maar vervelend dus die zijn nu aan de beurt na eerder natuurlijk de horeca afgebroken te hebben.Daarvoor waren het kleine gespecialiseerde bedrijfjes (vaak familie bedrijfjes die van generatie op generatie over gingen) alles is door het grote geld kapot gemaakt vaak met steun van velen omdat het nu eenmaal zo makkelijk is wanneer alles onder één dak te koop is.

  2. Als je desondanks zo STOM bent,dat je denkt dat je alles kan tegenhouden heb je helemaal mis,de verplichting tot inenting gaat er komen in de aankomende jaren. Als ik hier aan denk dan voel ik angst,in mijn leven weinig medicijnen in mijn lichaam gestopt en zware afkeer tegen vaccinaties.Ik persoonlijk heb ook een dilemma,en dat is dat ik een dochter en kleinkinderen heb wonende in Spanje,dus in verband met de straffen die opgelegd gaan worden ,niet mogen vliegen ,dus nooit mijn dochter en kleinkinderen in levende lijve kunnen zien en aanraken,is voor mij een verschrikkelijke gedachte. Mijn dochter en haar kinderen hebben hetzelfde dilemma.Ik ga het zolang mogelijk uitstellen,en kijken wat de vaccinaties die nu uitgedeeld worden doen. Zoals ik al gelezen heb,zijn er al mensen met zware allergie en andere klachten.Dus wat doe jij als het verplicht wordt, en je wordt overal van buitengesloten? Misschien denk je nu zowat? maar geloof me,de vrijheden (ha) die we dan nog denken te hebben worden steeds meer beperkt en de dwang steeds groter.

  3. ikzie 1.2
   Ik zie nou weet ik niet wie je bedoeld wanneer je schrijft:Als je desondanks zo STOM bent,dat je denkt dat je alles kan tegenhouden heb je het helemaal mis,…….maar in het geval ik daarmee wordt bedoeld zeg ik dat ik nooit ergens beweert heb dat ik ook maar iets kan tegen houden,wel heb ik vaak genoeg geschreven dat ik mijn mening deel in de hoop dat mensen hun ogen open gaan in de hoop dat ze zelf aangespoord worden eens het één en ander uit te zoeken en niet alles wat door de MSM en bestuurders/sters verteld wordt als waarheid aan te nemen.Wat betreft je angst en dat van je familie laat je nooit door angst leiden want komt tijd komt raad.
   Nu zou je kunnen denken dat ik makkelijk praten heb,maar mijn reageren is na de zomer enigszins veranderd omdat ik een nogal zware ingreep heb ondergaan waarbij ze mijn borstkast hebben geopend ivm hartproblemen wat ook weer hersteltijd nodig heeft.
   Met dit virus zou ik dus angst kunnen hebben,maar dat heb ik totaal niet want iedereen gaat ooit dood en niemand weet wanneer maar als het mijn tijd is dan is dat maar zo.
   Ben ik levensmoe ? Nee absoluut niet maar helpt angst mij wanneer ik hierop geen grip heb of toch niets kan doen? Wat betreft dat virus wordt er teveel tegenstrijdig bericht gegeven want zo zouden de ziekenhuizen uitpuilen terwijl in de kamer gezegd wordt dat de IC capaciteit verhoogd is maar dat ze een invasie van IC patienten willen voorkomen.
   Hoe kunnen ziekenhuizen uitpuilen terwijl je gelijktijdig nu nog plaats op de IC afdelingen lijkt te hebben?Het afschalen van de gewone zorg zou volgens berichten enorm veel gezonde levensjaren hebben gekost waardoor ik de vraag heb of dit niet erger is dan het corona virus en of het dit wel waard is. Hoeveel mensen zijn er overleden aan andere ziekten omdat ze niet geholpen werden? Hoe zit het met groepsimmuniteit? zou het niet beter zijn de bedrijfjes open te houden ipv alles kapot te laten gaan? Wat schieten we ermee op wanneer we dat virus zouden overwinnen maar door honger het loodje leggen omdat we geen werk meer hebben doordat bedrijven failliet zijn gegaan?
   Hoe zit het met 5G en waarom heeft Mona Keizer op TV gemeente ambtenaren opgeroepen geen onderzoek naar 5G te laten doen? Waarom worden gemeenten gedwongen tot het plaatsen van 5G masten? In mijn ogen zou dat niet nodig zijn als 5G bewezen veilig zou zijn.

 2. Jouw analyse laat m.i. drie onderdelen zien.

  1 die spuit mot erin! Handel van de pillenmaffia en uitroeien die domme hap.
  2 het spekken van de grootkapitaalhouders. Weg met de kleintjes want dat is het bewijs van onafhankelijkheid en ondernemerschap.
  3 Ordo ab Chao. Zoveel mogelijk ellende trappen om daarna wanneer mensen gaan gillen, “doe wat… maakt niet uit wat maar doe wat”. Precies dàt wat al jaren op de schap lag maar tè schofterig om zomaar in één keer door te drukken.

  Ik zeg,”een correcte bingo”!!!!!!

  1. Hoi robvdz, bedankt voor je reactie 🙂 Het is een vies smerig psychologisch spel ,wat tegen de mensheid gericht is. En of we willen, (niet vele willen),en heel veel willen wel, inderdaad die vele vaccinaties moeten en gaan erin.

 3. robvdz 2.
  Het gaat natuurlijk nog veel verder en mijn mening is dat gewoon de multinationals en banken in de regering zitten en de dienst uitmaken.Kijk alleen maar naar ex werknemers van multinationals die nu in de regering zitten.Rutte ex Unilever-Wiebes ex Shell en onze minister van financiën heeft meen ik ook bij Shell gewerkt Wobke Hoekstra.De laatste loopt nogal met geld te strooien zoals natuurlijk als eerste geld naar KLM 3.zoveel miljard en ook laat hij toe dat Nederland leningen verstrekt aan bv Italië terwijl ook nog een gift is gedaan van ca 5 miljard en ook andere landen profiteren zoals Spanje en natuurlijk gaat er vanuit Nederland zo,n 45 miljard naar de 750 miljard pot van de EU aldus een PVVer die ik vandaag in de kamer hoorde spreken.
  Nu Nederland bedrijf na bedrijf gaat zien omvallen en mensen werkloos zien worden betekend dat minder belasting inkomsten voor de staat en dat betekend dat schulden die nu gemaakt worden door Hoekstra en aanhang niet meer betaald zullen kunnen worden en zoals bekend is betekend dat dat iedere Nederlander straks slaaf van de bank is en totaal niets meer te zeggen heeft.Dit gebeurd in mijn optiek bewust zoals ook de ECB zijn steentje bijdraagt aan het kapot maken van landen door obligaties op te kopen wat gewoon een lening is.Grote bedrijven van vroeger zoals KLM en anderen zijn allang verkocht waardoor we ook daar niet op hoeven te rekenen en wanneer het eenmaal zover is zal het IMF die nu eenmaal vier handen op één buik zijn met centrale banken eisen gaan stellen zoals dat destijds ook met de Grieken is gebeurd.
  En waar heeft de oppositie en eigenlijk het hele land over? 13 dagen sluiten van scholen waardoor leerlingen achterstand zouden oplopen terwijl velen in de zomer 6 weken vakantie hebben wat dan weer geen probleem is kennelijk.Ook schijnt het zo te zijn dat ouders niet goed zouden zijn voor hun kinderen wat ik opmaak uit uitspraken met de bedoeling deze kinderen op te vangen.(in de zomervakantie is het dan gek genoeg kennelijk geen probleem).
  Gisteren zag ik bij het nos nieuws een dame verbonden aan een school en zij zegde iets in de trant van dat kinderen nu het slachtoffer zouden zijn van het niet opvolgen van de coronamaatregelen door iedereen.Dat is een vreemd verhaal natuurlijk want zelfs in de kamer is gezegd dat de meeste mensen juist wel gehoor hebben gegeven aan de maatregelen en dat hen niets te verwijten valt.Als deze dame dan zulke uitspraken doet is dat een uiting van haar geestelijke vermogen waaruit ik opmaak dat dat dan wel op een enorm laag niveau zit.
  Daarvanuit gaande denk ik dan ook dat het sluiten van haar school in ieder geval per definitie niet slecht zal zijn.Eenzaamheid is in mijn zienswijze ook zo,n middel om een bepaalde gemoedstoestand bij mensen los te maken.Natuurlijk zullen er mensen zijn die eenzaam zijn en als die hulp nodig hebben moeten we dat gewoon doen maar of het nou ineens een groot landelijk probleem is waag ik toch te betwijfelen.De vaak ongevraagde bemoeienis begint mijns inziens ernstige vormen aan te nemen met als gevolg dat mensen niet kunnen leven zoals hij of zij dat wilt maar geleefd worden.ongevraagd bezoek aan huis,niet roken,minder alcohol,meer sporten,meer groen eten en minder vlees enz.Wie denken zij te zijn om anderen alles maar door de strot te duwen? En ondertussen laten ze de echt schadelijke zaken gewoon op hun beloop met veel ernstigere gevolgen in de toekomst.

  1. Hoi arnold2 🙂 Bedankt voor je reactie.Jou zin>>laat je nooit door angst leiden want komt tijd komt raad<< is heel goed bedoeld,maar nu denk ik,ja, die raad zal wel zijn, om toch maar dat gif in mijn, denk ik gezonde lichaam te laten spuiten.Zoals ik het zie, is het een soort van russische roulette,men komt er goed uit,of je krijgt nog nooit eerder gekregen vreemde klachten. En die wil ik niet. Ik wens je beterschap.

  2. ikzie
   Wanneer het je gerust stelt kan ik je zeggen dat het niet mijn bedoeling is om jou te doen denken dat ik vaccineren zou aanmoedigen.Iedereen moet dat voor zichzelf uitmaken,maar voor mijzelf staat het vast dat er geen naald in mijn arm komt om dat vaccin toe te dienen zelfs niet wanneer ik daar zaken door zou mislopen.De enige manier dat ik gevaccineerd zou kunnen worden is door dwang en dan zullen ze mij letterlijk moeten vastbinden bij wijze van spreken.(Dwang zou niet toegepast worden heeft De Jonge gezegd). Wanneer mensen dan zaken verboden zouden worden is dat ook dwang en daarmee zou hij zijn belofte breken.Feit hierbij is natuurlijk wel dat hij veel heeft beloofd maar dat er erg weinig van is uitgekomen.Ook lijkt het erop dat zelfs de geleerden niet weten wat de gevolgen op de lange termijn zijn en alleen daarom al vind ik het verkeerd dat de EMA toch goedkeuring geeft.Ook denk ik aan andere ziekten zoals kanker waar al decennia onderzoeken naar gedaan zijn/worden en waar men nog steeds geen goed medicijn voor lijkt te hebben.Zou het dan nu ineens binnen zo een korte tijd wel gelukt zijn om corona een halt toe te roepen?

 4. Beste Ik zie,
  Het is een beproeving van het ‘zuiverste’ soort. Zuiver, ik die zin dat er nu naar voren komt wie wel en wie niet de rattenvanger achterna loopt. Zelfs een blind paard kan zien dat hier een hele zwarte agenda achter zit en als je desondanks nog wil geloven, ‘dat het allemaal wel meevalt’, ga je gang. Alleen zou ik mij een verrader voelen indien ik een excuus zou vinden door toch mee te doen. Natuurlijk gaan er barre tijden aankomen. Dat was vanaf het begin al duidelijk door al die afknijperij die is ingezet om het leven zo onaangenaam mogelijk te maken waarop dan de ‘zegen’ van de vacc. de oplossing voor al het lijden moet voorstellen. De test is ook wie of wat er nu eigenlijk echt het licht der lichten volgt en wie de schijn daarvan ook wenst te volgen.
  Je hoeft echt geen theologie of sociaal-filosofie gestudeerd te hebben om te zien hoe deze hazen lopen. We zitten nu eenmaal in de eindtijd waarbij het tijdperk vissen afloopt en de volgende zich geleidelijk aandient in het teken van de man met het watervat.
  Die Nieuwe tijd duld geen hybride denkbeelden maar vereist een ziel die zich heeft ontdaan van dienstbaarheden aan de moloch. Zware taal maar dat is de realiteit van deze tijd.
  Als ik nu de collaborateurs zie met hun gepoets aan het winkelwagentje en de verbetenheid waarmee men anderen wijst op het dragen van de zinloze afknijperij op hun gezicht, het masker van dociliteit, dan weet ik dat ik met droefheid geslagen, afscheid moet nemen van die mensen omdat ze willens en wetens de verkeerde afslag hebben gekozen.
  Stilletjes hoop ik nog op een manier om te ‘glippen’ de dans op legitieme manier te ontspringen doordat de a.s. 21e een beetje meer wind in de zeilen zal geven en de gelegenheid voor andere denkbeelden. Vergeet ook niet dat het potentiaal wat nu wordt opgebouwd door zoveel arrogantie en het negeren van gezond verstand van mensen die het kunnen weten, ten koste van oprecht hardwerkende mensen, een explosief niveau bereikt heeft. Mensen die niets meer te verliezen hebben omdat ze alles al verloren hebben, zijn brisant.
  Al betwijfel ik of hun martelaarschap niet de paarlen voor de zwijnen zijn in dit bange, goedgelovige, laffe en ruggengraatloze volk.
  Misschien een dooie mus maar vergeving is de beste manier om al het gegenereerde kwaad teniet te doen.
  Ik kan je alleen maar kracht en het allerbeste toewensen en weet dat je niet alleen staat.

  1. robvdz hoi,je schrijft>>Misschien een dooie mus<< maar nee ,het is een levende mus ,vergeving is de beste manier en verdiept het bewustzijn.Ik heb hier ook weleens mensen die het heel anders zien dan ik zelf,toen ik in het begin van deze waanzin mijn gedachtes liet horen,zooo, gelijk werd er een muur opgebouwd, ja, het kan zelfs eindigen in een stevige woordenwisseling,dus daar ben ik maar mee gestopt,wetende dat ieder mens anders is in bewustzijn.Dat wetende, houdt in respect en vergeving. Maar weetje ,waar ik totaal geen binding mee heb is de politiek, dat zijn voor mij stuk voor stuk de dienaars van het kwade.Mensen, die bij mij een zware walging oproepen. Het allerbeste toegewenst

  2. De collaborateurs die de verkeerde afslag hebben gekozen; ja, zo voel ik het ook. Mensen die in dat hele covid circus geloven worden steeds agressiever richting degenen die er niet in meegaan. Toen de muilkorven nog niet verplicht waren werd ik vaak boos aangekeken en okk aangesproken dat ik er één op diende te zetten. Nu het in winkels wel verplicht is kijkt men nog steeds heel vernietigend als ik hem alleen voor mijn mond draag en direct voorbij de kassa het ding van mijn gezicht trek. Ik krijg het spaans benauwd van dat ding maar wat belangrijker is: het voelt alsof ik toegeef aan iets waaraan ik niet wens mee te doen, ik wil me niet onherkenbaar maken en me onderwerpen aan het “gezag” maar aangezien er dikke boetes op staan en ik niet veel te makken heb, is het buigen of breken. De vaccinatie komt er in elk geval onder GEEN BEDING in bij mij. Ook niet als ik straks niets meer mag. Mijn lichaam is van mij en van niemand anders! Ik heb nu al medelijden met diegenen die hiermee hun doodsvonnis tekenen want die zijn verloren. Dat geldt helaas ook voor mijn eigen man en volwassen kinderen die wel in dit theater geloven en in diepe angst leven. Ik sta erbij en kijk ernaar. Heb allang geaccpeteerd dat ik niets kan doen aan hun beslissing. Heb wel moeite gedaan maar tevergeefs. Ik ben in hun ogen een complotwappie die ook nog eens superasociaal is omdat ik demonstraties bezoek waar veel mensen zonder mondkapje komen en geen afstand houden maar elkaar lekker knuffelen en kussen. Mijn halve familie wil me niet meer zien om dezelfde reden. En weten jullie: dat is dan maar zo. Ik heb het weten van mijn hart en gelukkig zie en weet ik dat er met mij nog heel veel zijn die het allemaal doorzien. Het licht zal overwinnen!

 5. Hoi arnold2, je schrijft>>Wanneer het je gerust stelt kan ik je zeggen dat het niet mijn bedoeling is om jou te doen denken dat ik vaccineren zou aanmoedigen<>Er is volgens het vrijmetselaarsprincipe een toestemming nodig dus vrije wil anders heeft het geen zin.<< ben jij lid? of heb je je ingelezen?

  1. Arnold2, vreemd, nu mis ik weer een paar woorden in het bovenstaande bericht, opnieuw, Hoi arnold2, je schrijft>>Wanneer het je gerust stelt kan ik je zeggen dat het niet mijn bedoeling is om jou te doen denken dat ik vaccineren zou aanmoedigen<< Arnold2, natuurlijk denk ik niet zo,het leven gaat gewoon verder,mijn gedachte's ook.

  2. ikzie.
   Goede morgen ikzie,nee ik ben geen lid van één of andere vrijmetselaarsclub of welke andere club dan ook.Wel lees ik veel en ook volg ik veel media waarbij ik zelf vaak op onderzoek uitga en met mensen praat.Ook denk ik dat veel uit de protocollen van Sion te halen is maar dat velen daar geen weet van hebben of nog nooit van de protocollen hebben gehoord.Boeken die ik bv gelezen heb zijn natuurlijk boeken van R.de Ruiter,Willem Middelkoop en ook heb ik bv het boekje met E nummers om maar wat op te noemen ook heb ik nog veel andere boeken zoals boeken over Big Farma maar ook boeken over prins Bernhard en nog veel meer.
   Nog een boek wat ik interessant vind is “De naziachtergronden van de EU in Brussel” wat via internet gewoon gedownload kon worden (of dat nog zo is weet ik niet).
   Ik probeer mij goed te informeren via allerlei wegen omdat ik simpelweg wil weten wat er gebeurd en omdat veel mensen daar vanwege hun werk of andere redenen geen tijd voor hebben deel ik graag mijn gedachten over van alles en nog wat in de hoop dat men toch de moeite gaat nemen om zelf eens wat uit te zoeken,Kennis is nooit verkeerd lijkt mij.

 6. In Nederland hebben we nog vrijheid van meningsuiting ook al wordt daar steeds moeilijker over gedaan.Wanneer er NIETS te verbergen valt zou vrijheid van meningsuiting in mijn ogen geen probleem mogen zijn.Wanneer mensen NIEUWS betitelen als FAKE NEWS betekend dat vaak dat zij die het dan fake news noemen al op de hoogte moeten zijn geweest van het komende nieuws waardoor het dus geen nieuws meer kan zijn of het past gewoon niet in het straatje.Kranten en veel MSM zijn grotendeels in handen van dezelfde rijke lui en deze middelen kunnen of zetten zij mogelijk vaak in om iets een bepaalde richting op te duwen.Wat ik nu doe is zeg maar hart op denken zonder dat ik iemand wil aan zetten tot iets wel of niet te doen maar mijn mening is wel dat het gedeeld mag worden.
  Een paar zaken op rij:
  Er is een boekje uitgebracht over E nummers om te laten zien wat er in ons eten zit,zo zou aspartaam in bepaalde voedsel producten zitten en ook in medicijnen zoals Tramadol bv.
  Volgens dat boekje zou aspartaam mogelijk hersentumoren kunnen veroorzaken maar of dat waar is of niet weet ikzelf dus niet.Wel weet ik dat de schrijfster is “verongelukt” ik dacht bij een treinongeluk.
  Als het boekje de waarheid bevat geeft dat wel aan wat er in medicatie en voedsel aan rotzooi verwerkt wordt.Politiek en TV lijken steeds meer vier handen op één buik te zijn en oud presentatrices hebben zelfs zitting in de kamer gekregen.
  Pia Dijkstra heeft mensen in een soort slooplichamen veranderd met haar donorwet om maar aan te geven dat er verdiend mag worden over de rug van mensen die bv hersendood verklaard zijn maar mogelijk nog wel ademen. Ook euthanasie willen ze vergemakkelijken inplaats van de problemen aan te pakken waardoor de doodswens van veel mensen als sneeuw voor de zon zou kunnen verdwijnen.Het probleem oplossen kost natuurlijk ook geld en dat is nu eenmaal niet interessant.Leonie Stasias zit ook in de kamer en was ook presentatrice op TV wanneer het zo doorgaat zit straks half omroepland in de kamer maar dat betekend niet automatisch dat het intellectueel niveau stijgen zal en ik vrees eerder het tegenovergestelde.
  Gisteren keek ik naar WNL en daar zegde een man (de naam is mij even ontgaan) dat J.Kelder een persoonlijke vriend van M. Rutte zou zijn,maar via andere kanalen zou J.Kelder ook gezien zijn met Thierry Boudet in een privéjet waardoor het voor mij steeds duidelijker wordt dat het allemaal één grote kliek is. Dit gevoel wordt nog meer versterkt wanneer ik iedere keer dezelfde lieden in programma’s op TV zie.Wat betreft vaccinatie is de dwang/chantage al onderweg.
  Vandaag zat bij WNL ene heer E.Vrijsen die ik hoorde zeggen dat het EMA maar ook de leverancier van vaccines verantwoordelijk zijn als zou blijken dat op termijn ernstige bijwerkingen de kop op zouden steken.(Dit is niet geciteerd maar uit mijn herinnering verwoord).
  Wat niet verteld wordt is dat de farmaceuten zich natuurlijk al ingedekt hebben en niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.Ook vandag bij hetzelfde programma zat een trendwatcher ene heer Adjiedj Bakas en die had het over groene en rode boekjes wanneer het om vaccinatiebewijs gaat.Wanneer men een groen boekje krijgt mag men overal aan mee doen en heeft men vrije toegang,wanneer men een rood boekje zou hebben moet men overal sneltesten laten doen uiteraard voor eigen rekening en hij ging nog verder want wanneer men niet gevaccineerd is en men wordt ziek dan moet men alle kosten voor zorg zelf betalen aldus hem.Werken die vaccines dan niet want een niet gevaccineerde is toch geen gevaar voor een wel gevaccineerde? En wanneer een groot deel zich wel laat vaccineren is bij een bepaald percentage het virus toch ook onschadelijk? Volgens het nos journaal zouden niet gevaccineerden niet naar cafe of bioscoop mogen.In de kamer wordt gezegd dat vaccineren vrijwillig is en blijft maar is dat zo? In Nederland ging het tot voor kort de goede kant op en de opnames daalden totdat in andere landen de opnames weer stegen en ineens ondanks dat de meeste mensen de coronaregels naleefden en nog steeds naleven gebeurde hetzelfde in Nederland.Wat ik denk is dat te vaak toevalligheden een rol spelen op bepaalde momenten.
  éénderde van het zorgpersoneel zou zich niet willen laten vaccineren dan moet daar toch reden voor zijn? Wat is die reden? En wat gebeurd er met hen wanneer ze voet bij stuk houden?
  Natuurlijk volgens bepaalde onderzoekjes zou de vaccinatiebereidheid van 60 naar 70% gestegen zijn maar is dat zo of hopen ze door dit mede te delen dat meer mensen gaan volgen?
  En wat stellen dergelijke onderzoekjes nog voor want zelfs de werkeloosheid zou volgens het CBS dalen waar geen verklaring voor is behalve dan dat veel mensen in callcentrums zouden zijn gaan werken.Er gebeuren vreemde dingen op dit moment maar ik kan met mijn denken natuurlijk totaal verkeerd denken en het mis hebben natuurlijk.

  1. Ik heb laatst gelezen, ik dacht op de Niburu website, dat die cijfers totaal niet kloppen van het percentage mensen dat de prik wel wil. Er waren enquetes gehouden en daaruit kwam dat maar liefst 85% het niet wil! Maar dat zeggen ze op het journaal niet natuurlijk.

 7. Kamerbrief 16 november 2020 vermeld Lipid nanoparticle (LNP) in Pfizer COVID-19 vaccin
  In de kamerbrief (PDF) staat te lezen: “De Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit mRNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SARSCoV-2 Spike (S) eiwit.”
  Deze Lipid nanoparticle (LNP) is op 20 juni 2019 gepatenteerd door Microsoft Technology Licensing, LLC en op 26 maart 2020 is gepubliceerd met patentnummer WO/2020/060606 onder de titel: ‘CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA’.
  De nanoparticle kan door het toegevoegde vet (Lipid) in de hersenen van de geïnjecteerde persoon gebracht worden en is in staat de lichamelijke activiteit van de geïnjecteerde op afstand te monitoren, te controleren en te koppelen aan digitale systemen, mogelijk gemaakt middels het in opbouw zijnde 5G en het toekomstige 6G netwerk. Tevens kan het nano-particle op afstand chemicaliën afgeven in het lichaam.https://www.transitieweb.nl/corona/de-huidige-ziekteverschijnselen-lijken-op-de-effecten-van-straling/
  Patent: https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606
  Bron: Stichting Artsen voor Waarheid: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/
  Zie ook aanspakelijkheidsstelling: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling
  Interview met Elke de Klerk – medische onthulling: https://www.transitieweb.nl/corona/de-huidige-ziekteverschijnselen-lijken-op-de-effecten-van-straling/

  1. Dag Yanneke.
   Het lijkt er steeds meer op dat politici onbetrouwbaar of corrupt zijn maar of ze dat nog lang gaan volhouden is natuurlijk de vraag.
   Neem nou dat gedoe met de kindertoeslagaffaire wat bewust is gedaan met hulp van ambtenaren.Dan hebben we natuurlijk ook nog Cora van Nieuwenhuizen die zit te rotzooien met Co2 bepalingen.De metingen welke boeren en fabrieken moeten ondergaan zijn hemelsbreed,maar mevrouw Cora moet en zal wegen aanleggen en dan meet zij maar een aantal meters buiten het gebied waar de weg moet komen.Dat is oneerlijk maar geeft wel aan dat ze niet eerlijk is (hierover was van de week een uitzending ik meen van Zembla).Zij liet ook mensen in vliegtuigen plaats nemen zonder toepassing van die 1,5 meterafstandregel in acht te nemen en notabene haar eigen man (Wethouder in een grote stad) liet speciaal auto,s rondrijden om mensen te bespioneren en eventueel te beboeten wanner ze te dicht op elkaar zouden zitten/lopen.
   Zoals ik al eerder schreef zet de regering zoals voorspeld in de protocollen zichzelf buiten spel en dan is het land stuurloos waardoor het een puinhoop zou kunnen worden en ik denk dat ook dit de bedoeling is.Natuurlijk zullen zij de boel eerst lekker laten sudderen en laat ingrijpen om de zaak te herstellen,maar wanneer dat zo gepland is dan zijn ook zij die ingrijpen niet betrouwbaar omdat ze hier simpelweg naartoe hebben gewerkt.Rest alleen dat het volk zelf doet wat het moet doen.

  2. Yanneke ,bedankt voor de links, vooral deze >>https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling<&lt; het wordt afgeschoven, en ik denk (hoeft niet zo te zijn) dat ze snel bepaalde wetten verzinnen om zichzelf te vrijwaren van die aansprakelijkheid.Goed, denk ik dan,mocht het zo zijn, mocht het verplicht worden dan neem ik mijn eigen aansprakelijkheid voor mijn eigen lichaam, en weiger om het gif in mijn lichaam te laten spuiten. Terwijl ik denk dat gaat ook niet werken,veel tegenwerking.
   Het is verschrikkelijk dat de aansprakelijkheid van de mens, onze gezondheid in handen ligt van mensen die tegen de mensheid is gericht.

  3. Dag Arnold (Arnold2),
   Veel mensen geven zo gemakkelijk op allerlei manieren hun eigen kracht aan een externe autoriteit, dat de vraag of overheden niet goed zijn voor de mens, voor hen een brug te ver is. Dat maakt het praten lastig. Er staat inderdaad veel op zijn kop.

  4. Hallo Ikzie, Nog niet zo lang geleden is al bij wet geregeld, dat ambtenaren in functie niet meer persoonlijk aansprakelijk zijn voor hun handelen. Het kan inderdaad verder gaan. Goed van je, dat je blijft staan voor wat je zelf voelt en denkt! Hier nog zo iemand.

 8. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=237458201148558&id=107313217496391 Verpleegster neemt publiekelijk ontslag… https://www.facebook.com/100000818539858/videos/3599292496774666/ Niet cynisch bedoeld, maar ik zie nu (rijkelijk te laat) diverse initiatieven van artsen etcetera. Maar…waar waren diezelfde artsen, die ik heb aangesproken in 2007 tot 2020 (ook de artsen binnen de integrale geneeskunde, homeopathie, natuurgeneeskunde, et cetera)!? Het was doodstil, vooral hier in Nederland). Terwijl velen van hen (net als deze neuropsycholoog) al jaren weten dat vaccinaties onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensbedreigend maar minstens ziekmakend zijn.
  Natuurlijk waren er ook onwetende artsen, artsen die bang zijn voor het tuchtrecht, bang zijn voor hun carrière.. maar nu zijn zij een van de weinige die hun baan behouden en allen dienen op te staan, voor het echt te laat is! En wat te denken van de zorgmedewerkers, die nu snel gevaccineerd moeten worden, want anders kregen we een ‘zorginfarct’… Dezelfde zorgmedewerkers (de meeste althans) waren ook oorverdovend stil bij de HPV vaccinatie, de varkensgriep, Mexicaanse griep, et cetera. O wacht, ze kwamen wel in opstand toen ze destijds mogelijk ook zelf verplicht gevaccineerd moeten worden…Toen was ineens maar zo’n 20-30 procent blij met de vaccinatie.. Men wist het dus donders goed?
  Pardon? Als je destijds al wist dat een vaccin absoluut onwenselijk is (heel verstandig).. dan heb je nu 10 jaar gehad om de bevolking te waarschuwen! Vul zelf maar in, wat hier van te denken. Nu ben ik even benieuwd (los van al het ‘fake news’, de medische deceptie en de PR-opaganda mbt vaccinaties, leugens en bedrog dus over de zogenaamde ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccins.. het enige vellige vaccin is het vaccin wat nooit is gebruikt) of mensen de fake inenting video’s al gezien hebben (waarbij de naald zich terug trekt in de spuit – een beetje zoals een zwaard in een film – , de bescherming nog op de spuit zit en andere vormen van ‘vaccinatie’ bedrog om zieltjes te winnen in de beeldvormingsoorlog – waar valse wetenschap niet genoeg is)!?
  Zouden de verplegers, verzorgers, medisch personeel en huisartsen nu wel een echte spuit accepteren? Ik ben wel even benieuwd of al die artsen die zo stil waren nu wel in opstand komen nu ze zelf gevaccineerd moeten worden? Wat is de opkomst, wat zijn de (verstandige) weigeringen?
  Even voor alle duidelijkheid: mijn hoop is dat alle artsen en al het verplegend personeel weigert…maar dan ook naar buiten komt waarom men deze keuze heeft gemaakt. Zou dat nu niet een mooie ontwikkeling zijn? Juist omdat de groep gevaccineerden eerder een risico vormt voor de ongevaccineerde groep (en als de gevaccineerde zorg ‘veilige en effectieve’ vaccins heeft ontvangen, is er toch ook geen reden om ons te weigeren bij de verpleeghuizen. verzorgingshuizen, ziekenhuizen). Toch?
  We moeten wat mij betreft een verschuiving mee maken van “wir haben es nicht gewusst” naar “wir haben es immer gewusst”..We moeten van de Eed van Hippocritis…terug naar de Eed van Hippocrates (first, do NOT harm). Het is klaar…

  1. De Westerse patentgeneeskunde is geen geneeskunde, maar een verdienmodel dat alleen kan bloeien dankzij veel ziekten en veel zieken. Westerse patentgeneeskunde is een construct dat — sinds de publicatie in1910 van het ‘Flexner Report’ — door het Rockefeller imperium over de hele wereld is uitgerold. Vandaar dat wanneer je arts wilt worden, je een studie medicijnen volgt…
   Het zakelijk corporatistisch construct van de Westerse patentgeneeskunde is gebaseerd op de valse wetenschap van Louis Pasteur’s microbentheorie: er moet worden gejaagd op de microbiële ziekteverwekkers, en vaccins kunnen daartegen beschermen.
   Artsen moeten binnen nauw omschreven ‘one size fits all’ protokolders werken met uitsluitend farmaceutische middelen en ingewikkelde technische toepassingen… Zij moeten elkaar in dat gareel houden (denk aan het Millecam-efect!).
   Artsen moeten farmacijnen voorschrijven, ofwel lichaamsvreemde chemische verbindingen die voornamelijk zijn afgeleid van opium en petroleum. Bovendien gaat het bij het behandelen van patiënten nooit over het aanpakken van de grondoorzaak van een klacht, maar wordt alleen gereageerd op de uiterlijke symptomen daarvan, die door de voorgeschreven middelen worden gedoofd, verschoven, verhinderd en/of beperkt…
   Over ware gezondheid (iets heel anders dan de afwezigheid van ziekte), gezonde voeding, en nutriënten (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetten) leren artsen vrijwel niets!

   ‘Vaccinatie’ is een al even absoluut onwetenschappelijk en niet met de Natuur overeenkomend fenomeen.
   De vaccinatiegedachte berust op
   de verzinsels van Edward Jenner (die beweerde met de introductie in gezonde mensen van koepokpus, hen te kunnen beschermen tegen pokken, twee totaal verschillende microbiële entiteiten!) en anderzijds op
   de conclusies die Louis Pasteur verzon in zijn experimenten met rabies- en anthraxvaccins. De inmiddels vrijgegeven laboratorium logboeken van Pasteur laten geen enkele twijfel bestaan over zijn wetenschappelijke fraude (Gerald L. Geison,’The Private Science of Louis Pasteur).
   Toen Jenner’s koepokvariolaties/-vaccinaties in landen verplicht werden gestel (zoals in Engeland in 1853) ontstonden er grote epidemieën van pokken, omdat vaccinatie het immuunsysteem verlaagt door overbelasting met gifstoffen…!

   De huidige Covid-19 vaccins zijn geen vaccins, maar een levensgevaarlijke gen-therapie: het DNA (genoom) van de geïnjecteerde is voor altijd gemanipuleerd en veranderd…
   Daarmee is de geïnjecteerde mens een product geworden dat kan worden gepatenteerd….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.