Advertentie

De hemel vindt zijn basis in geduld..


‘Heaven is in the depths of patience’

Tessa Koop © 14 februari 2011
x

Tessa ondervindt dat geduld een héél schóne zaak is..!

De woorden van de engel’ heb ik er de afgelopen week nog een paar keer ijverig op nageslagen. ‘Maak je geen enkele zorgen, want er wordt voor jou gezorgd. Blijf rustig en kalm en open je armen om te ontvangen en te delen.’ ‘Oh ja…’ mompel ik dan in mezelf. ‘Ik hoef me geen zorgen te maken.’ Dat wil echter niet zeggen dat ik het dan ook niet doe.
En alsof de engel een vooruitziende blik had (wat ongetwijfeld zo was) had hij aan het einde van de boodschap nogmaals gezegd: ‘Bewaar je rust. Ook al zie jij het niet meteen… het komt.’

Pfff. Dit weekend namen de kleingeestige tirannen in mijn hoofd weer even de overhand. Zaterdag reed ik voor een paar laatste boodschapjes naar het winkelcentrum bij mij in de buurt. In de auto heb ik het universum – en alles wat daarin huist – even ferm toegesproken:

“Jongens, allemaal leuk en aardig maar ik heb nu een wonder nodig. Ik heb veel voor jullie over, maar dit kan zo niet langer. Ik ben het zat. Ik loop maar te billenknijpen met dat geld. Het universum is toch overvloed? Het universum is toch magisch? Dat wat ik vraag is toch maar een héél klein ietsepietsie op het totaal? Lijkt mij peanuts in jullie ogen. Kom op dan!”

Niet thuis
Voorbijgangers dachten ongetwijfeld dat ik handsfree belde en druk met iemand in gesprek was. Het was vooral een monoloog. Ik sprak en het universum luisterde maar zweeg. Ik was even niet voor rede vatbaar. Op dat soort momenten voel ik me ook afgesloten. Logisch, mijn angst voor het onbekende neemt het dan van me over. En angst heeft een lage frequentie en als ik in een lage frequentie zit, is mijn telepathische communicatiekanaal gesloten. Potdicht. Zucht. Net als je ze nodig hebt, zijn ze niet thuis. Gelukkig weten ze me op andere manieren wel te vinden, via de getallen dit keer.

444 en 333

Ik stap uit mijn auto om de parkeermeter bij te vullen, het is precies 14.44 uur. ‘Oh dat is lief,’ zei ik in gedachten. ‘Fijn dat jullie er toch zijn.’ Toen ik de boodschappen had en in mijn auto stapte en mijn muziek aansprong, gaf mijn cd-speler precies 3.33 weer. Wederom werd me verteld: Ik ben niet alleen. Er wordt voor mij gezorgd. Het universum is magisch. Toen ik thuis kwam zette ik een kopje thee voor mezelf. Dat zet ik tegenwoordig een beetje in scène.

Ik ben namelijk een echte koffieleut en thee vind ik doorgaans maar suf en saai. Echter, ik heb ondervonden dat alleen maar koffiedrinken mijn systeem geen goed doet. Dus met leuke, gezellige en vooral lekkere theetjes probeer ik mezelf te inspireren over te stappen op thee (als ik aan mijn koffietaks zit). In het winkelcentrum had ik bij de Tuinen zo’n vrolijk doosje, heerlijk geurende Heartwarming Yogi Tea gekocht. Misschien ken je die theetjes wel. Het is altijd een verrassing welke spreuk je dit keer weer aantreft bij het theezakje. Ik had: ‘Heaven is in the depths of patience.’ Mmm… nog even geduld hebben dan maar?

Schreeuwen om aandacht
Je moet sterk in je schoenen staan om je angsten en de daarbij horende negatieve gedachten en doemscenario’s de baas te worden. Het programma dat doorgaans automatisch bij de meeste van ons wordt opgestart heet: controle willen hebben. Maar dat heb je dus niet als je de weg van het Hart gaat. Het ego zal er alles aan doen om toch in charge te zijn en ik weet uit ervaring dat dit gepaard gaat met een heleboel gedachten. Hoewel het in mijn hoofd een stuk rustiger is als voorheen, stonden ze de afgelopen dagen weer rijendik voor mijn deur te schreeuwen om aandacht of om gewoon wat paniek te zaaien. Met succes dit keer.

De een zegt:

Hé hallo! Tessa, ‘zijn’ is toch de snelste vorm van creatie? Alles is er immers al. Maar wanneer weet je nou wanneer je iets moet doen en wanneer weet je nou wanneer je niets hoeft te doen en het gewoon vanzelf op je pad komt?”

De ander roept:

“Tessa, ik weet niet of je het weet maar je hebt nog maar xxx geld op je bankrekening staan. Daarmee houd je het nog een paar maanden vol. Tot nu toe is het altijd nog goed gekomen, maar dit duurt wel erg lang. Ik zie bij God niet waar de oplossingen vandaan moeten komen.”

Sommige plaaggeesten weten me goed op mijn ziel te trappen:

“Tess, als er tussen nu en zoveel weken niet wat gebeurt, moet je misschien maar gewoon een baan zoeken. Als je dat al lukt natuurlijk… Misschien moet je realistisch worden en inzien dat je van je passie gewoon nog niet kunt leven. Het is zeker nog te vroeg.”

Na verloop van tijd lijkt het net alsof ik een soort hoofdband om heb. Van de stress, van de zorgen, van de paniek. Ook kan ik – als ik lange tijd mentaal bezig ben – een beetje last krijgen van mijn onderrug. En niet te vergeten de uitputting! Er gaat enorm veel energie zitten in controle willen hebben en het omhoog houden van de ballen die gedachten heten. Maar weet je… als ik naar mijn hart ga en naar mijn gevoel luister, dan weet ik dat het allemaal goed komt. Sterker nog: dat alles goed is zoals het is. Dan voel ik me intens dankbaar voor alles in mijn leven, want er is altijd nog voor me gezorgd.

Voor de wind
Net was mijn vader nog bij me op de koffie. Mijn vader is een nuchtere, rationele, eenvoudige maar hele lieve man. Hij is trots op zijn kinderen. Vooral mijn broers gaat het momenteel voor de wind. De een heeft net een nieuwe baan met een fikse salarisverhoging en de ander is bezig met een verhuizing naar een groter kantoor. ‘En Tes, hoe gaat het bij jou?’
Natuurlijk zou ik het leuk vinden om te zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en dat het eindelijk – na al die jaren – loskomt. Vooral omdat mijn bezigheden door mijn familie niet helemaal (of nou ja… totaal niet) worden begrepen. Maar wat ik tegen mijn pa zei was:

‘Pa… in financieel opzicht is het nog nooit zo spannend geweest als nu. Maar weet je; ik kan nu gewoon niet opgeven. Wat ik de mensen wil laten zien, is dat het geen sprookje is dat ze het leven kunnen leiden wat ze vanuit hun hart het liefste willen. Maar het is niet makkelijk en het gaat gepaard met vallen en opstaan.
Je moet vertrouwen en geduld hebben. Dat proces, dat deel ik met de mensen via mijn columns. Als zij lezen dat het mij goed afgaat, dan durven ze misschien zelf ook naar hun gevoel te luisteren en hun eigen weg te gaan, in vrijheid.’

Boekcover van ‘Living in the heart

Zeropoint
Haha, dan kijkt hij me lief maar niet begrijpend aan. Ik weet niet eens wat hij heeft terug gezegd. Dat maakt ook niet uit. Ik voel me nu in ieder geval stukken beter als vanmorgen en dat komt vooral omdat ik met Wiljo een goed gesprek heb gehad over wat er nu gaande is.

Het gaat er namelijk niet om wat ‘ik’ wil, maar om wat er op zielsniveau voor mij in de planning ligt. Ik maak het mezelf vreselijk moeilijk doordat ik controle wil hebben. Mijn ego haalt me volledig uit mijn zeropoint. Je weet wel dat punt waarop alles mogelijk is omdat je volledig in het NU bent, vanuit je hart. Het punt waarin wonderen zich moeiteloos voltrekken.

Alice in Wonderland
Van de week had ik een bijzondere ervaring. Ik voelde mij een dag lang als Alice in Wonderland en was volkomen in lijn met het magische universum. Wat een heerlijk gevoel en alles ging zo… moeiteloos. Het begon de avond ervoor in bed met een gedicht dat me werd ingefluisterd. Ik was een boekje aan het lezen van ‘Drunvalo Melchizedek: Living in the Heart’.
Momenteel lees ik bijna niets meer. Op de een of andere manier heb ik een ‘informatiestop’ en een punt van verzadiging bereikt. Een vreemde gewaarwording, want ik las altijd alles wat los en vast zat. Vooral op het gebied van bewustzijnsgroei en ‘nieuws achter het nieuws’. Toen ik dit besprak met mijn club (want ik was hier een beetje bezorgd over) zeiden ze:

‘Wees niet bang: alle informatie die voor jouw taak en ontwikkeling belangrijk is komt vanzelf jouw kant op. Soms zelfs uit onverwachte hoek…’.

Onverwachts was het zeker. Dat boekje van Drunvalo staat al drie jaar ongelezen in mijn kast. Ik heb wel eens een poging gewaagd, maar het bleef nooit ‘plakken’. Er was geen aantrekkingskracht. Laatst liep ik langs de boekenkast in mijn kantoor, ik krijg een beeld te zien van het boekje en ik pak het uit mijn kast. Voilà, het was tijd voor nieuwe informatie.
Toen ik in het boekje dinsdagavond in bed begon te lezen, werd ik zo blij. Dit had ik net even nodig. Drunvalo beschrijft welke wonderen er gebeuren als je leeft vanuit je hart. Voor een moment voelde ik tot in de diepste cellen van mijn lichaam, dat ik tot alles in staat ben, dat ik wonderen kan verrichten en dat ik mijn hemel op aarde kan creëren. Dat ik het al doe. NU.

Bevrijd van alles
Als ik er weer aan denk, voel ik zo de zorgen van mijn zelfgecreëerde illusies van mijn rug afglijden. Het zat gewoon in mijn hoofd. In mijn gedachten. Maar ik ben niet mijn gedachten! Als ik leef IN mijn hart, dan ben ik bevrijd van alles, dan ben ik ‘divine’ (vind ik mooier klinken dan ‘goddelijk’). Nee, ik ben niet aan het hallucineren. Het was zelfs zo dat ik ineens in mijn hoofd “het korte gedicht A Miracle” hoorde. Ik moest er als de kippen bij zijn om het op te schrijven; het ging zo snel.

Mediteren
Wat kan ik doen om zo lang mogelijk in dat zeropoint te blijven? Door controle los te laten. Oké maar HOE laat ik controle los? Daarvoor zijn talloze manieren. Maar ik werd steeds in de richting van mediteren geduwd. Vooral de laatste paar dagen, toen ik de feeling weer een beetje kwijtraakte met mezelf en daarboven. Door mijn angsten. Die heel begrijpelijk zijn. Diep van binnen weet ik al langer dat mediteren voor mij goed zou werken. Op de een of andere manier heb ik er echter altijd een beetje weerstand tegen gevoeld. In mijn volgende column ga ik daar dieper op in. Dit weekend kwam er namelijk zomaar iets uit de lucht vallen. Weer zo’n teken van boven waardoor je weet: ‘Ik word geleid’..

Maar daarover dus volgende week meer….

Liefs Tessa

137 gedachten over “De hemel vindt zijn basis in geduld..

 1. Misschien in dit verband wel een aardig gedichtje van mijn moeder.
  Vele malen heb ik dit moeten aan horen, als ik weer eens uit mijn comfortzone was.
  Maar steeds meer ga ik de woorden begrijpen.

  Het komt te paard het gaat te voet
  onthoud dit Hollands spreekwoord goed
  want wat U in de loop der jaren
  aan ziekten en pijn mocht baren
  kan niet verdwijnen op Uw wensen
  bedenk dit wel mijn beste mensen
  geduld is nodig en vertrouwen
  om dit opnieuw weer op te bouwen
  te brengen in het evenwicht
  wat door het leven is ontwricht

  Groetjes Dree

 2. Tja, je bent geloof ik niet de enige die een beetje gek wordt van zijn eigen ego, wil, karakter, prestatiedrang. enz…
  Net zoals je al beschrijft, dat je wel weet dat de dingen(meestal) komen zoals ze moeten komen, en dan ook nog eens op het tijdstip dat het DIE dingen uitkomt.

  Helaas wil een mens in zijn zoektocht naar het “hogere” in zichzelf , net zoals een kind, weleens bevestiging hebben dat het niet alleen maar aangeleerde kennis is die je voor waarheid moet aannemen, maar dat het ook daadwerkelijk werkt zoals je denkt dat het zou moeten werken.

  De waarheid zit volgens mij inderdaad in het vertrouwen hebben dat het wel goed komt, alleen de definitie van wat goed is wil nog wel een verschillen met mijn ego.

  Ik ga er maar vanuit dat ik de situatie die ik tegenkom nodig heb als “les”, maar als ego mens ben ik daar niet altijd blij mee, en als ik er dus met mijn gevoel tegenin ga omdat ik meen dat het anders moet of beter, gaat het vaak niet beter, maar alleen anders.

  Meditatie is leuk voor de rust in je hoofd, maar in de hectiek van alledag,samen met een controle drift van jezelf, en van anderen op jou, is die rust snel weer verdwenen…

  Ik blijf voorlopig maar met het idee dat de intentie om het goed te willen doen voorlopig voldoende is, en als ik(of mijn ziel) de tijd rijp vind, dat dan de “dingen” gebeuren die ik voor mijn gevoel graag zou willen.

  Maar tot dat zover is, is niets menselijk mij vreemd, en ploeter ik net zoals alle mensen door op je eigen manier, en houd ik mijn waarheid voor ogen van wat ik meen wat juist is..tot ik weet wie ik ben en wat de bedoeling is..

  zo is het leven!!

 3. Herkenbaar. Ben bezig met een hypotheekoverschrijving en dat brengt evenwel veel stress mee. Ware plaagduiveltjes schetsen me al een scenario voor waarbij het mis gaat en ondergetekende al dakloos met kartonnen doos en gestolen winkelwagen door de stad zwerft. Ik geef daarom nu wat sneller geld aan een bedelende dakloze, want je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen om nieuwe vrienden te maken. Dat heet verstandig vooruitdenken.

  Inderdaad kan meditatie eventjes rust bieden in het drukke hoofd, maar mediteren in een lege woning waarbij een deurwaarder met al jouw kostbare bezittingen de deur uit rent blijft de grote uitdaging.

  Ach, we zijn en blijven een verzameling van ying en yang. Ik bestrijd ze niet meer en ik vraag er niet meer om. Ik geef ze beide de ruimte die ze nodig hebben. Mijn idee van balans.

 4. Hoi tessa,

  Wij hebben ook deze processen doorlopen en weten dat het niet makkelijk is.
  Maar doordat we blijven vertrouwen op dat wat je niet ziet maar wel weet dat het er is.
  Weten we dat het de laatste loodjes zijn, en wat betreft het geld ,daar lopen wij ook tegen aan maar steeds krijgen we weer genoeg om verder te gaan.
  Dit duurt nu al 5 jaar en we leven nog steeds in overvloed.
  Ondanks dat wij allebei onze banen hebben opgezegd om onze harten te blijven volgen.
  Hou vol want deze kans krijgen we voorlopig niet meer?

  Groetjes raymond

 5. Je hebt me net gegeven wat ik een aantal dagen terug bijna in wanhoop probeerde af te dwingen.
  Thank You YoUniversal Tessz!!!
  Dat is niet bijna niet uit te leggen als dat even gebeurt.
  Dat is shock & awe maar niet te duiden want dan is het zo maar weer weg, dan word het te zwaar.
  Toch probeer ik het, pogingen zijn ook wat waard.
  Rechter hand aan het hoofd, linkerhand ontspannen uitgestrekt reikend naar het Al en Iedereen die er voor open staat op dat moment.
  De ronde King Arthur Tafel.
  Veel herkenbaar, ook ik kijk regelmatig met argus ogen naar mijn bankrekening, hoe moet het straks verder.
  Als jij op straat in een doos leeft kom ik gezellig bij je wonen.
  Dat zou pas het paradijs zijn.
  En m’n Pa en m’n zus, breek me de bek niet open, een levensdrama waardoor ik wel schrijver moet worden als ik het al niet ben, met dank aan Dawn ook voor stukje bevestiging ook.
  En bij jou Tesszz, bij jou is het zo dat zelfs al zou die deurwaarder komen, dan moet jij eens kijken hoeveel mensen je dol graag zouden willen helpen, en dan bedoel ik geen verkeerde help, daar ben je scherp genoeg voor om dat onderscheid te kunnen blijven maken. Ze zullen elkaar de tent uit vechten, wie jou mag helpen met wat dan ook, dat weet ik gewoon, het is ook de lovable factor, dat is niet alleen uiterlijk hoorrrr, kun je het wel dragen dat je regelmatig om te zoenen bent?!
  Okay en als je eens ‘om achter het behang te plakken bent’ (Mijn Mammies uitdrukking) dan vergeven we het jou. Misschien is dat wel de vraag, lijkt mij niet makkelijk, ik ben ook niet zo van de overgave (klukkluk taal), daar ben ik ook doodsbenauwd voor, dat is voornamelijk waar ik m’n geldje voor nodig heb, dat wat er nog van over isz in deze onzekere barre inflatoire crisis tijden, geen moment Echt hulp nodig hebben, dat is geld, als je met je dochtertje op straat zou komen dan laten ze Jou echt niet bij het vuilnis staan hoorr, geloof mij nou maarr, maar de angst om ontvankelijk afhankelijk te moeten zijn zonder dat je er zelf volledige controle over houdt, dat word ook voor Mij de grootste Les waar ik door heen zal moeten, in gedachten natuurlijk al honderden keren die Angsten doorleeft, dat is het moeilijke van INtelligentie, we zijn te slim voor onszelf Tesssza, weet je nog wel in de Bijbel van hoe je door het oog van de naald kan, Ontvankelijkheid ontvangen is onschuld vertrouwen, als je nou net een beetje “Dommer” zou zijn dan liet je je elke dag helemaal te pletter knuffelen door een ieder die je zoooo liefff vindt. In de kern ben je dat maar onze denkhoofden maken onsz pad veel enger en zwaarder jah tot en met momenten van de hel door angsten en angst voor pijn.
  Duszz laat je in gedachte nou eens te pletter knuffelen door iedereen die je lieffff vindt, en dat bedoel ik niet op de verkeerde Boeven Burlesque Berlusconi manier. Weten wie wanneer het oprecht verdient om je te bereiken, en dat kan Cyber zijn, als het achter het toetsen bord maar gemeend echt zuiver genoeg isz dan is ook dat Krachtig.
  Oh jah, jij kunt ook erg Van Vorm veranderen, dat zie ik aan je Foto.
  Deze foto is helemaal de aller aller mooiste, vind ik, een ‘gewone’ strakke modellen fotoo is veel minder mooi dan deze.
  Niet bang zijn als iemand je voor een vorm veranderaar aan ziet, alles in de mix en afhankelijk van de frequenties.
  Misschien dat ‘We’ dat eng vinden omdat we deep down weten dat jij van Vorm kan veranderen.
  Je hebt veel onweerstaanbare Vormen en daar ben ik en velen denk ik wel gevoelig voor, moet ik mezelf soms ook voor in bescherming nemen.
  Maar het is het risico waard, ik moet durven op m’n bek te gaan,de finale koude afwijzing die er eigenlijk alleen is als ik er heel erg bang voor ben, de afwijzing van iets in me zelf, daar begint het natuurlijk mee.
  Ik was even niet bang en toen heb ik dit geschreven.
  Oh jaah dat je me iets gegeven hebt wat ik bijna probeerde af te dwingen een tijdje terug.
  Impliciet heb ik wel al gezegd wat het is, dat is lichter dan al te expliciet.
  Jaah ik wilde een verschijnings vorm van de Mirakelse Vrouwelijk energie, veel te graag, dat het pijn begon te doen, oude zielen pijn ook, kost bakken met energie en het is slopend, het pad van een schrijver gaat misschien wel over rozen maar dan wel met stekels, dat wilde ik zo graag, als houvast, maar jij hebt die lege leemte nu opgevuld gewoon door vrijgevigheid, met jouw verschijnings vorm daar kan ik Nu even in helen, daar kruip ik nu even tegen aan, als je het niet erg vind, zo wel dan pech, omdat ik het zo nodig had, omdat het onbereikbaar leek en daardoor wasz, soort doodstrijd bijna wel qua gevoel zeer zeker, daar is het dan Nu door opgelost, ik wil wel dank je wel zeggen maar dat is niet genoeg daarom word ik Nu stil, misschien is dat ook wel mediteren. Soms moet een mens kunnen liefhebben dwars door de digitale cyber letters heen. M’n knuistige knuisten knijpen zich nu samen, misschien had ik geen vriendin nodig maar een Mammie… (zucht) Groeten aan je Pa ook, ik zie hem zo voor me… Zeg maar dat je voor vandaag m’n leven weer gered hebt, gelooft ie zeker niet, het is wat met die nuchterheid. Ik wou dat Tessa een zwerver was, dan was ik het ook. En die dure baan, auto, huis, kantoor en bedrijf is dusz best koud, best weinig, maar wel schijn veilig, maar zeker niet heilig, heel afstandelijk, okay de andere Tessza in die andere tijdlijn is alleen maar gewiekste succesvolle zakenvrrouw met dure dingen, koud, maakt me eerder verdrietiger, niks aan om over te schrijven, geef mij maar de Tessza op het randje van de afgrond, ga ik haar helpen met gedachten kracht.

  Guns N’ Roses – Welcome To The Jungle – Live At The Ritz 88
  http://www.youtube.com/watch?v=g_enNmzWn6Y

  1. grappig ik ben ook nog steeds in gevecht met het koffie monstertje.
   koffie doet iets met me, het schijnt natuurlijke insecticide te zijn, puur gif.
   het geeft me iets, word er ook op het randje van, heel tegenstrijdig, ik word er ziek van en ook weer niet
   toch een soort drugs wel, nou jah gelukkig dat het bij mij altijd bij koffie gebleven isz.
   al die andere rot troep is pas echt bloedje link
   daarom ben ik blij dat ik nooit in de verleiding ben gekomen omdat ik niet in de stad ben opgegroeid
   ga nu koffie zetten terwijl ik weet dat het dubbel isz, ik word er een beetje ziek van en toch weer niet
   soort homeopathie? gif met gif bestrijden
   vroeger wel eens over gedacht of dat een studie voor mij was.
   in gedachte heb ik alle beroepen van de wereld al wel gehad.
   vroeger wist ik echt niet wat te kiezen omdat ik mezelf niet wilde leren kennen.
   als ik nu weer 18 zou zijn dan zou ik, tjah zelfs het beroep Journalist isz dus niet het walhalla van wat ik mij daar van voorgesteld heb, spreek toeter van die Rotterdamse haven baronnen boeven, dat is toch ook niks, dan maar het regionale sufferdje, oh neeh de verlossing is al nabij, je hebt tegenwoordig Journalistiek 2.0; met social media en internet forum platforms zoals WTK!!

   Helemaal top, oh ja geld, ach ja geld, jah ik weet het geld, zelfs Tatjana houd het niet langer dan drie maanden vol bij het geld, geweldig. Tatjana is gewoon zelf een goede money maakster, komt ze nu zelf tot ontdekking. Waarom word jij niet de vrouwelijk Alex Jones van Europa Tessza? bijvoorbeeld, ik zeg niet dat je alles zelf moet doen, ik zeg ook niet dat je alleen maar in het Alex verzet moet, of de vrouwelijke GEorge Noorey Coast To Coast (Mega Succesvol Nu) (Internet Talk RAdio is de Toekomst) van Europa, dat je de missing link wordt van radio TEEVEE station van John, er mist iets en dat is jou STem daaroooo, en Jouw vormgeving mist daar ook, als John nou eens over z’n Ego heen stapt en Jou de Microfoon geeft, mann die John is prima zakenman, en nog wel een paar anderen namen hier in de buurt van WTK, jouw stem met Beeld dat is goud, al was het maar een soort Koffietijd Programma, zelfs in Hilversum zou je dat kunnen doen, kijk cijfer kanon ben je in Potentie, zat zakenmensen hier in da house, ik zie een gouden toekomst Tess echt maar je moet op Radio en TV, zien horen is gepakt worden, waar is je Internet platform met beeld en geluid, en niet denken dat je niet slim genoeg bent voor ingewikkelde interviews met anti zwaartekracht pioniers, maar je hoeft toch niet te denken alleen in termen van dat soort technische gasten, het barst van de mediums die wel hun verhaal willen vertellen en hoe heet die andere jaren zestig vogel; Willem De Ridder; vraag hem ook advies; Willem Durft allesz en snapt heel veel, krijgt ook altijd geld los als het moet, die gaat een complete ster van je maken door je een paar gouden tips te geven, ik weet niet hoe het op moment met Willem isz, hij zal niet de jongste zijn maar volgens mij nog wel in goede gezondheid, Willem is een zwaar gewicht ook, Anton vond ik een paar jaar terug wel interessant, maar ben ik helemaal kwijt, is ie de weg kwijt? Vind Anton zichzelf een beetje eng op moment? Anton had het gekund maar ik kan hem niet volgen op moment, Anton is te bang voor reptielen interventies of zo, nou ja zo iets…. Oh jaah weet je nog jaren terug Tessz dat je ineens in beeld was met die interviews, op een tropisch eiland met die Jacob Geld Dak Dekker, die man had geen ballen in de lucht te houden en daarom was ie rijk, dat zei hij letterlijk, daarom werd ie ook ziek dacht ik toen, kan je die kerel niet alsnog ontdooien op 1 of andere manier, of leeft ie nog wel, Vrouwelijke Schoonheid deed hem niets, zo iets zei hij toen, ik geloofde hem toen niet, Tessz het barst van het geld alleen ze zitten er nog op, saaie veilige zakelijke projecten, media geld is natuurlijk wel risico geld, iemand moet bereid zijn om failliet te gaan voor Jou en het goede doel, dat is het eigenlijk. Al die mensen die nu op groententuin schaal zelf voorzienend proberen te worden, als die eens een versterkende Omroepster hadden, zodat we met z’n allen die Monsanto zaden hel kunnen verslaan, Anchor Man noemde ze dat vroeger bij CNN, we hebben een Anchor WoMan nodig, Houston Control Center van alle kleine luitjes die in een schuur zelfvoorzienend proberen te worden, die leven Nu ook in een doosz, het gevecht tegen de corporaties, het gevecht om het leven zelf dusz eigenlijk, waarom weer werken bij die rot corporaties die de hele wereld naar de bliksem helpen, grass roots, en als je echt onweerstaanbaar voor alles en iedereen wil worden, er is niets aantrekkelijker dan een mooie intelligente meid die grassroots wordt, met bagger en olievlekken op je gezicht, dat moet je durven maar dan ben je pas echt onweerstaanbaar ook voor het geld

  2. Vroeger vond ik vaak dat ik aan het trainen was.
   Tegenwoordig ben ik meer een fysio therapeut voor mezelf aan het worden.
   Niet dat de gewrichten al helemaal op zijn, gelukkig nog lang niet, het voelt allemaal andersz, ik doorvoel elke beweging meer, kan veel meer halen uit vrij simpele bewegingen met laag gewicht.
   Ben net nog op tijd voordat de totale verzakking in gaat zetten, een hoop werk aan de winkel, vooral qua vulling, en dan niet exterieur zozeer, maar vooral in en om de gewrichten, “vulling” en “smering”, daar gaat nu de uitdaging zitten en stabiliseren van gewrichten waar kennelijk meer ruimte zit dan vroeger, ga proberen om het onderhoud goed op te pakken en bij te houden, ik heb de kennis in huis door jaren uit proberen van wat bij me past zonder alles kapot getrokken te hebben, komt goed van pas nu. Het voelt als complete regeneratie, ben me veel meer bewust van zwakke punten in en om mijn lichaam, misschien dat het toch ook met 2011 te maken heeft. En ik blijf er bij als hoge intentie piek inspanningen zich even te veel wreken door tijdelijke slechte periodes door griepjes en zorgen in het koppie dan is het vlot wandelen een wonder middel net iets vlotter dan vlot wandelen, dat is het oude jogging geheim, maar wel minimaal 2 uur per dag, liefst 3 en half uur per dag, gewoon s’avonds met goretech achtig outdoor jack met dikke capuchon en sterke led lamp en voor de dames een gevaarlijke hond en pepper spray of zo een taxi lantaarn met slag kracht. Geeft ook veel ruimte in het hoofd en voorkomt dat je dicht groeit als je even niet peak intensief kan trainen. 10 jaar terug waren de vetste jonge vrouwen altijd te vinden in steden zoals Rotterdam, omdat ze buiten werk tijd om niet buiten durven te komen, triest isz dat, hier in het Oosten durven ze gelukkig wel zelfs alleen de baan op s’avonds laat na het werk. In Rotterdam dan ook nog ontkennen dat je bang bent om buiten te komen.

   Prodigy – One Love
   http://www.youtube.com/watch?v=bcxnbfRYM-g

  3. Jij hebt een vooruitziende blik wel Mirakaltie, zit ik weer eens vast in de bagger, had jij het al in de gaten, jah je bent zeker een goede aanvulling van mij, soort engelachtige 4 wiel aandrijving om niet te snel vast te komen zitten, zal wel weer met balans te maken hebben en zo, en hier in Nederland doen ze niet aan hartstochtelijke escapades? dat is meer voor Zuid Amerikanen? Die komen dan hier weer panfluiten om ons een beetje op te porren? Ik heb juh al weer gemist vandaag en dat is een goed teken, dat ik je snel mis.

   Unkle – Restless
   http://www.youtube.com/watch?v=vO9Swp3926o

 6. Als je het toch over getallen hebt!
  Is het iemand opgevallen dat je van wie dan ook zijn geboortejaar en de leeftijd die hij dit jaar gaat bereiken of al bereikt heeft bij elkaar opteld het getal 111 uitkomt.

  Dus geboren in 1965 en je wordt dus dit jaar 46=111

  111 staat volgens mij voor een versnelling in persoonlijke groei, maar wellicht weet iemand er meer over te vertellen.
  Dat alles in een stroomversnelling zit is dus best wel logisch.

  1. je hebt m’n getallen op de kop af nauwkeurig, hoe doe je dat?
   ik wil het niet weten.
   ben blij dat het een elfje is dit jaar.
   goh dus iedereen is een elfje dit jaar.
   zal een keer tijd worden.
   gestagneerde mensen zijn om gek van te worden.
   ik kan niets maar dan ook niets met mijn aardse leeftijd.
   zal ik de enige zijn?
   als ik een leeftijd genoot tegen kom dan meestal klopt het niet.
   uiterlijk, gedrag, zelfs Rintje Ritsema is al schrikbarend vroeg oud op nog maar z’n 35ste levensjaar, vooral van die ouwe mannetjes ogen krijgt ie nou, die kaalheid is nog tot daar aan toe.
   Ik heb ergens wel eens gelezen dat je een “Pan” bent als je leeftijd niet meer klopt, heeft vaak met trauma’s te maken, niet dat ik zo zeikerig praat als Michael Jackson, gelukkig heb ik geen homo neigingen, nooit gehad, tegenwoordig schijnen alle vrouwen BI te zijn; is me een raadsel; was toch vroeger nooit? Is dat nou het geheim wat ze vroeger voor ons Mannetjes altijd al hadden? Dat wij na 3 weken op Mammoeten en Tijger Jacht verbaasd waren dat ze het weer eens zo gezellig hadden, dat wij dachten dat dat wasz omdat we eindelijk weer eens met de grote buit thuis kwamen? Dat het allemaal anders zat, dat Vrouwen altijd MeerVoudig dubbel waren en dan ook nog eens de extra dimensionale HU-Man Plus WO-Man connectie, om gek van te worden, zijn ze er wel ooit voor “ONz” geweest? Waren het altijd al FAtima Morgana’s in dienst van de 4d duvel? Pokeren en ze doet het het liefst met vrouwen onderling, om gek van te worden, het zal wel, lekker makkelijk ook, ik ga nu maar eens naar fitness, de vrouwen van tegenwoordig hebben onsz toch niet nodig, cyber computer maatjes haring, how low can WE go, lekker makkelijk ook wel…

   http://wijzeman.files.wordpress.com/2008/08/fatima-moreira-de-melo-1.jpg

  2. de drietjes vliegen weer om m’n oren, sch*jt aan de illuminatie, dat was toch de betekenis, ik wil het niet eens weten, het is allemaal sh*t, ik ga lekker fitnessen, m’n computer dienst zit er even op voor vanavond, de hypotecaire take care betovering is weer even uitgewerkt, arme sloeber met tanktop in de sportschool, bavianen onder elkaar, het heeft allemaal toch geen zin, ook goed, vorig jaar zag ik nog heel veel mannen hardlopen s’avonds, dit jaar voornamelijk nog een bepaalde categorie vrouwtjes, de mannen hebben het nu al opgegeven, net als jaren terug tijdens de ergste crisis in Rusland, de mannen hadden zichzelf allemaal letterlijk kapot gezopen, hele dorpen met alleen maar vrouwen, de mannetjes weten het niet meer, begint dat nou hier ook al…. mannetjes kunnen niets met crisis, is altijd al zo geweest, beperkt actieradius door relatief hoog energie verbruik, ze hebben ons niet meer nodig, manvrouwtjes nog wel, die willen ze nog wel hebben, wist ik 10 jaar terug al, ik zie dat te snel van te voren, voordeel is dat ik nu niet verrast ver-ast ben

  3. @anyoneyouwish,

   jeetje wat grappig dat jij op 111 uitkomt! Een flinke borrel gehad op je verjaardag zeker: hahahahaha

   Lijkt me veeeeeel logischer dat iedereen op 2011 uitkomt wanneer je je jaar met je leeftijd bij elkaar optelt!

   Erg leuk grapje voor een borrelfeestje, leuk voor als ze de volgende dag wakker worden, nuchter en dan nog eens nadenken. hahhahahahah

   proost!

  4. Voor Mirakel

   Misschien wat krom uitgelegd van mij!

   (19)65 en 46 worden als voorbeeld is dus 65 plus 46 =111
   Dus in 1957 geboren wordt 54 is dus 57 plus 54 = 111
   probeer maar bij elke willekeurige leeftijd!
   1997 is 97 en wordt 14= 111

  5. Dus 111 heeft iedereen dit jaar bij de verjaardag? Wow, dat is pas extremistisch met je neus op de feiten gedrukt worden!

   Ff mijn spinsels***

   111 is gelijk aan; 3 en 3 = pi.
   Three klinkt ook ergens hetzelfde als pi en tree (boom).
   Tree phi is dat een verwijzing naar de boom des levens?

  6. Geen tree maar 3, vereenvoudigd naar 111. De boom is de symbolische voorstelling van deze uitkomst. Ze laat kennis zien en is volop in bloei.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Levensboom_(Bijbel)
   Wiki: De levensboom of boom des levens (Hebreeuws: עץ החיים; Etz haChayim) wordt in het Bijbelboek Genesis in vers 2:9 genoemd als de boom die samen met de boom van de kennis van goed en kwaad door God werd geplant in de Hof van Eden (het Paradijs) en waarvan de vruchten eeuwig leven (onsterfelijkheid) geven.

   vers 2:9 = 11, het is een verwijzing naar de broncode 11. Maar 11 is een poort (poort van EL) tussen deze poort beweegt zich de derde, dus 111. Het meestergetal. Sta je in de poort van El dan ben je zelf diegene die de doorstap maakt.

   Genesis = genen Isis. Dus iets met genen manipulatie, de code gaat voornamelijk om ons DNA volgens mij. De broncode van ons Genesis van 2 = 11 naar 111 gaat. Maar hoe moet je dat gaan uitleggen vanuit het huidige 11 perspectief, lijkt mij zeer moeilijk. Een blinde weet immers ook niet wat kleur is, toch?

  7. @anyoneyouwish.
   Super bedankt voor jouw uitleg, een dubbele reden om onze verjaardag te vieren toch hahaha.
   Wat ik ervan begrijp, na al onze avonturen op denver airport is dat het zo zou het kunnen zijn, dat het kosmische blauwe licht, dat naar ons toe komt, het DNA activeert, en dat we dan alles gaan herinneren, wie we zijn, wat we hier doen, en hoe we verder kunnen gaan, samen. Dit licht probeert, mogelijk de illumnatie voor ons te blokkeren, door de trillingen laag te houden. Vandaar dat er misschien ook een phale horse met rode ogen afgebeeld zou kunnen staan, die de wacht houdt voor deze cosmische golf. Maar dit licht zou voor ons een wake up call kunnen zijn…naar 111-heidsbewustzijn. Een spirituele revolutie….
   De angst van de illumnatie voor een massa die ontwaakt door mogelijk het blauwe cosmische licht! Nog meer reden voor hunb om angst te projecteren……in het illussiespel.

  8. enne natuurlijk niet te vergeten in 2012 worden we met onze verjaardag allemaal 112!

   Het alarmnummer; 911 – 112…
   😉

  9. Overal leuke Vrouwen met heel Wijze inzichten, Dawn Mirakel Tessza, Anyone, vast geen man Anyone, ik heb ineens geen tijd meer om aan m’n driedubbele midlife crisis aandacht te besteden, ben ik toch in de hemelen aangekomen, 33 maagden van het Al Allah Alleen Manneke zouden de Vlamingen zeggen, Jah Alleeh Alleeh Alleeh nooit meer Alleen, ze vliegen me om me oren, allemaal met van die snelle bezemsteeltjes in de lucht, met m’n handen in de lucht grijpbewegingen maken, ze zijn niet te vangen, alles gaat in de rondte steeds sneller, ze snappen ook nog heel veel van wiskunde met het getal pie trick or tree triple 111, ik wil ze allemaal wel zoenen maar dat gaat zo niet, ze zijn me te snel af telkens weer, zelfs m’n midlife crisis auto voorstel van gisteren lijkt nu al weer minder op z’n plek, zelfs met 1 komma 6 seconden naar de honderd is niet snel genoeg, ik wil ze allemaal tegelijk en toch ook weer niet, zo zonde, hebben hebben hebben, ich habe es nicht gewusst Habermas!

   Quote:

   ” Jürgen Habermas (Düsseldorf, 18 juni 1929) is een Duits filosoof en socioloog. Jurgen Habermas, foto gemaakt door Wolfram Huke Habermas werd vooral bekend door zijn theorie over de publieke sfeer (openbaarheid). Deze theorie beschreef hij in zijn boek Strukturwandel der Öffentlichkeit (1962). Deze theorie houdt in dat er voor een optimale publieke sfeer een ruimte moet zijn waarbinnen rationele discussies kunnen worden gevoerd, vrij van dwingende machten. Volgens Habermas was hier sprake van in de bourgeoismaatschappij van de 18e eeuw. Heden ten dage is er door de komst van de massamedia en de vervagende grenzen tussen privé en staat, een publieke sfeer overgebleven die in niets lijkt op de volgens Habermas optimale situatie. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Jürgen_Habermas

   Marco Borsato – Als Rennen Geen Zin Meer Heeft
   http://www.youtube.com/watch?v=bh8X6fU8FLQ

  10. Tja wat wil je als je erachter komt dat je al 111 jaar gaat worden. Dan raak je al snel in een midlifecrises.
   😉
   Nou maar hopen dat we 112 overleven. Niet voor niets dat je 112 moet bellen. Was ook de grap met de twin towers,
   ‘who you’re gonna call?’ 911.

   Een joke van de joker/de dwaas die code 0 heeft en zo is de circeEL rond.

  11. Jullie zijn Liefffff
   Even genotteren Nu.
   Voor ogenschijnlijk stoere Boysz zoals ik alleen met de gordijnen dicht natuurlijk.

   You are sweet as a honey bee maar kijk uit voor de sting zingen ze heel blij, gelukkig niet EO Evangelisch blij, echt blij, ben ik nu ook en reach out voor me, en I’ll be there en zo die heerlijk MoTown Sound Jippie

   Boyz II Men – It’s the same old song

   http://www.youtube.com/watch?v=nBboBWLN9Uo

  12. @ Guido, hahahah Toepasselijk 111 stond in jouw link, dat we niet alleen zijn in het kader van 111:

   1111 Explanation
   Have you been seeing 111 or 1111 lately?
   You are not alone!

   we zijn het allemaal, mooier kan gewoon niet!

   @hyper alert, voor een midlife van 111 jaar, bouw je er toch weer een feestje van hier! Yes vol in de wind

   @Dawn, ben blij dat je weer terug bent, heb je gemist!

  13. Wat superlief Mirakel. Had je ook gemist, vandaar dat ik mij weer getrokken voelde tot de 11fjes. Ze doen het er gewoon erom; zet de cijfers neer en de elfjes komen er vanzelf naartoe…

  14. grappig nu ik er even over nadenk , dit jaar is dus opgeteld 111 , mijn numerologish getal is 11 , geboren onder tweelingen waarvan het symbool ook twee eentjes dus 11 is . Totaal 7 x 1 op rij , omg als dat maar een goed teken is .

  15. @mirakel,
   Haha, ja; je kunt mij virtueel vinden onder het 11enbrood.

   “I am enough of an artist
   to draw freely upon my imagination.
   Imagination is more
   important than knowledge.
   Knowledge is limited …
   Imagination encircles the world.”

   ~ Albert Einstein ~

   Je bracht mij vandaag hierheen met je opmerking, mooie plaats btw;
   http://elfjes.petrabloem.nl/

  16. @ Cosmic. Nou dat komt er dan op neer, dat je i.p.v. 8D 7D achter jouw naam zou mogen zetten. Dit zou volgens mijn berekeningen betekenen, dat je er eeeeh…. 1 dimentie naast zat. hahahaha.
   Maar wel heel bijzonder!

   Dawn: Bedankt voor jouw elvenoproep aanwijzing, die ga ik de komende tijd hard nodig hebben denk ik hahahahah! ben er erg blij mee..

  17. Ja lieve Mirakel , ik krijg wel vaker te horen dat ik op de zaken vooruit loop .
   🙂

  18. Volgens mij is het dit jaar 111D, niets 3-4-5, maar meteen de hoogste en snelste deeltjesversneller. Moet ook wel met die korter wordende dagen. Is het iemand anders ook opgevallen dat je steeds klokken bij moet stellen die met batterijen lopen? Of misschien moet ik ze eens vervangen? Dat kan natuurlijk ook …

  19. Heb je ook last van achterlopende klokken Guido? Had deze tekst toch echt vanmorgen vroeg geplakt. Tis wat met die extra dimensies, kosten zoveel extra tijd en ruimte, zou er bijna dement van gaan worden…
   😉

 7. Onze jongste dochter (bijna 3) kan al een tijdje de volgende wijsheid brengen:

  “Geduld is een schone ZAK”!

  We hebben het geduld om het ingewikkelde concept van dubbele klinkers en de Zaak van Sinterklaas later aan haar kenbaar te maken, haha

 8. Mediteren is zeker goed voor jou. Neem ook gewoon eens rust op de dag, ff bijtanken.

  Je hebt helemaal gelijk met je ideeën dat alles op je pad komt wat op je pad moet komen. Je gedachten zijn slechts figuurtjes die je vanuit oude gedragingen een bepaalde kant op willen sturen. Slechte raadgevers. Die groep, dat ben jij in je diepste wezen, die antwoorden zijn puur en echt. Jij bent groter dan het universum als het om je ziel gaat, alles is mogelijk, als je het maar goed bedoelt. Zelfs een vogel langs de weg geeft mij antwoorden, inzichten.

  Sensitief zijn, is prachtig.

 9. Hmm, je hart volgen en daar mee je geld verdienen… Geduld is a bitch, maar o zo nodig om te leren. controle loslaten hoort bij geduld. Je mee laten voeren op de rivier van het leven.

  Maar over het geld verdienen en je hart volgen. Boven zorgen ze, vaak met verbazingwekkende middelen, voor je. In mijn financiële moeilijke periode kreeg ik vanuit onverwachte hoek een baan, een baan in de horeca. Veel uren en knoeter hard werken. dit was niet de droom baan, het was zwaar lichamelijk en geestelijk een valkuil. Menig uurtje heb ik me afgevraagd waar ik in hemels naam mee bezig was, geduld zeiden ze boven. Geduld en leer. Ik werk nu al heel wat jaartjes in de horeca, wat heb ik veel geleerd over mezelf. Sinds kort mijn eigen praktijk en alhoewel ik vorig jaar mezelf beloofde dat dit het laatste jaar in de horeca zou zijn, heb ik mijn baan nog niet opgezegd. Want het brengt me nog steeds lessen die ik wil leren, het zorgt dat ik mensen tegenkom die ik een cadeautje mag geven, een cadeautje van boven.

  En als ik het weer even moeilijk heb op het werk, denk ik aan de natuur. Een boom moet ook hard werken om te doen wat hij/zij doet. Het gras in het weiland doet enorm zijn best om te groeien en is het eenmaal lang, dan komt de maaier eraan en tjakka, alles afgesneden. maar meestal komt het gras niet eens zover, dan is er al een paard langsgekomen die het opeet, vertrapt of zijn behoefte erop laat vallen.

  Boven werken ze via heel veel kanalen, via heel veel middelen en vaak komt het er gewoon op neer dat je even werk doet, dat je niet zo leuk vind, maar toeval is er niet, niets gebeurt voor niets. En lichamelijk werken zorgt dat je geest gezond blijft. Teveel denken, teveel met je situatie bezig zijn, zorgt alleen maar voor nog meer ongeduld.

  XXX

  1. Deze is voor Dawn & Mirakel

   Nathalie snapt ook heel veel.
   Dat is niet gemakkelijk.
   Maar het komt wel van pas natuurlijk.
   Jullie zijn vroeg wijs Dames, de meesten moeten daar eerst levenslang voor bloeden om zo ver te komen.
   Zulke mensen mogen mij wel omringen, graag zelfs, vrijwillige gevangene in de mooiste Cirkel van elFjes die ik mij kan voorstellen.
   Maak me gek en laat me branden totdat alle rottigheid er uit isz.
   Duurt even maar dan heb je ook wat.

   Natalie Merchant – Carnival
   http://www.youtube.com/watch?v=NDIzsxXxofI

  2. Anneke, geweldig!
   Ik ben het met jou eens!
   Ik denk niet dat het hemelse toverwoord alleen geduld zou zijn. Hier kan ik het niet mee eens zijn.
   De woorden harmonie en balans, komen voor mij bijvoorbeeld dichter bij het fenomeen hemel.

  3. @Mmmm Mirakel

   Ik voel het prikken achter m’n ogen nu Mirakel.
   Gewoon ontroering.
   Bedankt dat je er Vandaag voor mij ook weer even kan zijn.
   Ik ga even een rondje lopen nu buiten als je het niet erg vind,

   Vlinders in m’n buik, voel me anders dan andersz, wel fijn op zich maar andersz, ik kom ook weer terug hoorrr, het 4ever gevoel even delen, zo fijn, jah ik ben me d’r een sentimenteel typje in wezen, geen wonder dat ik bodybuilder probeerde te worden, veel vlees als beschermende jas, is niet meer nodig gelukkig, ziet er ook niet uit al die opgepompte 99 luft ballonnen om al die onzekerheid te maskeren.
   Nu buiten Even in Harmonie komen met de wereld, de wereld even uitgebreid gedag zeggen zeg maar.
   Als de zon onder gaat dan is er magie in de lucht, hoe heten die vogels die dan dat aparte geluid maken, is niet alleen tijdens zwoele zomer avonden, nu midden in de winter doen die vogels dat ook, gewoon even de kachel op laag zetten en het raam open doen!!

  4. @ Hyper & Mirakel

   Wanneer is de trouw partij???

   Dan kan Guido wat taart regelen, neem ik alvast een berg met kabouters mee.

  5. OMG die Gnomeo passie kabouter zit ook al KLEM aan het einde van dat eindeloze trailertje!
   Hij is mooi, hij is geinig, hij is echt leuk en nog raak ook, autsch, best wel pijnlijk maar toch ook lachen!!
   Is het een meid of isz het een meid; zo iets kan geen kerel bedenken of tevoorschijn halen.
   Alle papa’s met dochters in het land zijn gewoon de pisang, daar is geen onkruit tegen opgewassen, dat is een verloren wedstrijd, papa is de pineut, Gnomeo en Julliet Oh my God, snappen jullie een beetje dat ik niet zo maar verliefd word?
   Robert ten Brink had eens 5 dochters; dat was zowel zijn geluk als zijn ondergang, moest ie steeds weer uitleggen, wadlopen met z’n dochters, pap schiet een beetje op, pap doodop vastgezogen in die zuigende wadden bagger, hij is er alles aan toe maar ook eerder moe,
   De leukste van de klas was er meer voor de meester, niet voor de jongens, die waren daar zogenaamd nog niet aan toe, achteraf snap ik de meester iets beter, die man had het ook niet makkelijk, maar vergeven is een groot woord, ik weet niet of ik daar al aan toe ben, olifanten geheugen heb z’n nadelen, voor een schrijver ideaal, eindeloos materiaal, bijna ben ik er aan toe, dit is echt lachen….
   Zie je dat internet wel een magische synthesizer piano kan zijn, ik bedoel sychronicity, dat ze tegenwoordig ook de toekomst voorspellen door zo’n machine die het internet afstroopt, dat wat mensen spontaan (uit het hart hoe krijg ik het oooit uit m’n bek, veel oefenen):(:(: typen dat dat de waarheid vaak isz…

   Officiële trailer GNOMEO & JULLIET (1)
   http://www.youtube.com/user/MoviesNet?v=OlJuwX-ymEo

  6. Nee die beesten die ik hoor piepen bij zons ondergang klinken toch anders dan die overdreven stotterende MMmmmmm Merel Martijn, die Merels zijn een beetje schel wel

  7. Ik ga nog maar een extra rondje lopen vanavond denk ik.
   Is het beste voor vandaag.
   Scheelt weer gebakken eitjes met spek zwemband problemen.
   En goed voor een oververhit hoofd, en die vogels houden nu ook al hun bek, die vinden het te laat op de avond, je ziet ze niet maar toch zijn ze er, die vogels, lijkt me niet gemakkelijk een hele nacht in een tak hangen, wachten tot het weer ochtend wordt, slapen kan niet want dan val je meteen op de grond, vogels hebben geen makkelijk leven
   Of eerst gebakken eitjes met spek, lieffdde & romantiek maakt hongerig, ik heb gewoon trek, de hippie hasjh kikkers hadden het vroeger altijd over een vreet kick, ik heb ineens een vreet kick, zouden Papa’s daarom altijd een dikke buik hebben, zonder veel eten hou je je overwicht niet vol, dan blijf je er in vast hangen, dan kom je nooit meer bij, dan hou je het niet recht, dan kan je niet streng genoeg blijven, dan is je natuurlijke autoriteit naar de bliksem, dan ben je gast geworden in je eigen huis

  8. Of de duvel er mee speelt, komt potdomme dat ene nummer van nirvana voorbij op de NA stream dat ik liever voorlopig maar even niet op de draaitafel wilde hebben.
   nOu jah de duvel moet ook tot z’n recht blijven komen.
   ben benieuwd wat voor clippie er bij zit, ooh ik zie het al, de originele mtv video, tsjaaah de tijd gaat hard

   Nirvana – Smells Like Teen Spirit
   http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg

  9. HyperAlert, ik wordt verlegen van je woorden, maar dank je wel voor je compliment. En deze is voor jou!!!
   http://www.youtube.com/watch?v=LBeIy3Kb6t8&feature=related
   XXX

   Mirakel, geduld is niet het toverwoord van boven, maar vaak wel het toverwoord van boven naar beneden.
   Het toverwoord dat zowel boven als beneden geldt is: LIEFDE. Niet meer en niet minder. Iedereen die wakker is en al een eind op zijn weg is, krijgt steeds minder vragen. Want het antwoord is steeds vaker Liefde.
   Deze is voor jou:
   http://www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg&feature=related

   XXX

  10. Tuurlijk beste mensen, moet mee doen aan de ascentie die momenteel gaande is, dan verander je je van basis concept gravatar naar de rol van een vernieuwd.

   Vandaag nog maar even binnenhuis door kabouteren, gezien de zonnestorm die vandaag over ons land heen raast en me PC en alle andere electronica plots klaps om zeep kan helpen, neem liever advantage dan reddeloos moeten toe zien dat het niet meer werkt.

   Gezien de laatste tijd voel ik me niet zo erg ‘PLOP’ in de vorm en spook de hele dag in het rond met van alles te gelijk, tussen toilet, bed, kriebel van top tot teen, pijn in de mond vanwege 6 verwijderde kiezen en ohlalalala me benen waar ik al een jaartje veel loop plezier van heb maar niet heus.

   Is het de ascentie naar 5D ? nee het is stilligstand in me bed, al 2 kabouter wekenlang, dus bij deze ode aan Mirakel, die me basis doet versterken met een glimlach tot in de verste mond hoeken.

  11. Paul,

   Das weer heftig Paul.Wat zal ik zeggen?
   Lichamelijke beperkingen moet je accepteren,toch?……….of je wilt of niet.Hoe haal je hier het positieve uit?

   Gr. Lianne

  12. Paul makker, veel beterschap man! Ik snap nu ook meer van je ’tone-of-voice’ van de laatste weken..!!
   Alle goeds, rustig aan..

  13. @Anneke, Het kan zijn dat ik het niet goed begrijp over het geduld hoor maar ik denk dat ik het toch anders zie…..
   Ik denk dat wanneer wij openstaan voor signalen van “boven” en eigenlijk in ons, dat we erachter zouden komen dat wanneer wij juist enorm veel geduld op zouden moeten brengen, dat we misschien een andere weg in zouden kunnen gaan slaan. het wil niet zeggen dat onze wil overeenkomt met de goddelijke wil. Wanneer hetgeen we vanuit onze harten willen, en dat de voelen dat dit ons ding is, vanuit onze contracten en redenen waarom wij hier zijn, dat we misschien veel minder geduld hoeven te hebben. Omdat dan de “goddelijke” poorten open staan om doelen te bereiken. Het is ook maar net of je de signalen weet te zien, of op te pakken die voor je bedoeld zijn denk ik. je kunt wel heel veel geld willen hebben…..en denken dat je gewoon geduld moet hebben om de loterij te winnen….maar misschien zoek je het dan op het verkeerde vlak. Wat voor waarde heft geld nou voor het hele “goddelijke” plan?
   Ik denk echt dat we terug zouden kunnen gaan naar de primitieve stammen om te kijken hoe dankbaar en liefhebbend zij kunnen zijn, met niets….materieels. Om volgens mij het goddelijke te ervaren, en te ervaren dat geduld een matterealistisch begrip zou kunnen zijn, denk ik dat wij terug zouden kunnen gaan naar onszelf, ons hart, liefde. Liefde voor de aarde, voor onze medemensen. Ik denk dat om te waarderen wie we zijn, dat we samen zijn, en dat wij op een prachtige aarde leven. dat we heel anders tegen “geduld” aan zouden kunnen gaan kijken!
   maar dit lijkt mij nog een stukje reptiliaanse hypnose wat wij allemaal in onszelf nog zouden kunnen gaan healen.

   Ik denk eerder dat het “goddelijke” zou kunnen zeggen: Wij steunen mensen waar we kunnen, daar werken we hard voor, maar laat ze nou eens inzien, dat de werkelijke basis reden, voor het zijn, niet ligt in het hebben of willen bereiken van zaken die opgelegt zijn, door en voor een doel, waarvoor mensen misschien wel niet bestemt zijn om voor te leven. een doel dat mensen uithold, vermoeid en zichzelf kwijt doen raken!

   Maar wanneer wij dat inzicht niet zouden kunnen inzien, zouden we misschien nog wel een hele hoop geduld op moeten brengen….omdat we opzoek zouden kunnen gaan naar hetgeen wel goddelijk ondersteund zou worden! Vanuit deze denkwijze denk ik dat zij enorm veel geduld zouden hebben met ons! Maar we hebben misschien in vergeleiking met het “goddelijke” plan maar hele kleine hersenen om dit te kunnen begreipen of te overzien…Maar onze harten zijn volgens mij zeer groot………………..Onze harten weten…

   Waarom zou het “goddelijke” dat ons liefheeft ons op de oude weg door laten gaan? Wij zijn de enigen die kunnen veranderen, en waarvoor veel geduld opgebracht zou kunnen zijn! Het goddelijke vaart inderdaad de koers van de liefde, en dat is misschien voor ons niet altijd even leuk, wanneer wij het niet krijgen zoals wij het willen, naar inzichten van waaruit wij in dit leven leven….zonder dat wij ons “thuis” herinneren. Dit noem ik nou spirituele revolutie…..

   Zo dat is eruit, dat wilde ik even kwijt…..

  14. lieve Mirakel,

   we zien/voelen hetzelfde hoor. boven hebben ze echt ongelooflijk veel geduld en liefde met/voor ons. alleen met geduld bedoel ik meer wat anders. ik zal een voorbeeldje geven: als je naar je auto loopt en je komt erachter dat je je sleutels binnen vergeten bent, dan ga je terug om ze op te halen. je hebt ze niet voor niets vergeten en dus als je dan je sleutels hebt gepakt. wacht daarna even, tel tot 20 of meer en geef het Al de tijd die het dus nodig had om iets op je weg te brengen of juist weg te halen.

   met geduld bedoel ik niet dat je op je bank moet gaan zitten en afwachten. nee ik bemoedig juist het tegenover gestelde, ga ervoor, ga op pad, doe iets, onderzoek, onderneem, ga op avontuur en spreek mensen aan. praat, filosofeer en deel ervaringen en gevoelens.

   mensen zijn zo bang voor anderen en wat die anderen wel niet over hun kunnen denken. nou, boven weten ze alles van je en als die anderen (die nu nog hier zijn) ook boven komen, weet die ook alles van je… waar is iedereen toch zo bang voor? dat je voor gek komt te staan, wat is dat dan, voor gek staan? een flater slaan. lachen heelt, is krachtiger dan welk medicijn dan ook. fouten maken is de enige manier om te leren. en waarvoor zijn we hier eigenlijk? om onderuit gezakt op de bank kastje te kijken of om te leren.

   dus Mirakel, dat jij je zegje doet!!! DAT is de bedoeling. dank je wel daarvoor en voor het linkje, altijd goed weer even herinnert te worden aan.

   XXX

  15. @ Lianne

   Het positieve is dan tegen alles glimlachen en het nog lief hebben wat er buiten je om allemaal gebeurd, want zelf ben je er geen onderdeel meer van.

   Ik zit eerder naast alle ‘Crystal’ en ‘Indigo kinderen’ in het geroemde ‘blue beam’ schuitje, soms ontkom je niet aan je werkelijke blauwdruk en zal je alles moeten ondergaan om het toch te kunnen transformeren, mocht dat lukken dan hebben we weer wat succes daar mee geboekt.

   @ Mirakel

   Ja het leven is als een clown, janken en lachen te gelijk, alles omvattend in 1.

   @ Guido

   Leven is net als een chinese maaltijd, zoet en zuur te gelijk, doorgaan en je niet willen laten kennen, hoe stijl de leercurve ook is, je kan aan de andere kant er altijd weer zo vanaf glijden.

  16. @ anneke, ik ben het met je eens. Want, ik denk ook dat wanneer je alleen maar geld wenst, dat het je persoonlijke plan inderdaad misschien niet heel erg te goede komt. Je staat dan zo langs de kant.

   “Dit verhaal hoorde ik een keer, ik weet niet meer hoe hij precies gaat”, maar ik doe mijn best:
   Een gelovige man, die op zijn manier gelooft, zit op het dak van zijn huis, omdat het hele gebied waar hij woond overstroomt is. Hij wacht op hulp. Hij vraagt aan god om gered te worden.
   Er komt een helicopter op zijn pad, waarvan hij de hulp weigert, omdat hij verwacht dat god hem helpt.
   Daarna komt er een boot op zijn pad. Daar stapt hij ook niet in omdat hij verwacht omdat god hem helpt.
   Maar op den duur, schreeuwt god van zijn wolk: He sukkel! Waarom ben je niet in die helicopter of het bootje gestapt, die ik naar je toe gestuurd heb!!!

   Dit verhaal kwam na jouw uitleg Anneke even bij me naar boven.

  17. Oooh die Clini Clownsz van Jiskefet had ik nog helemaal niet gezien, helemaal het einde, Paul sterkte trouwens en we blijven je volgen, we hebben nu letterlijk live verbinding tussen hemel en aarde, en euh over God gesproken en zo, sjaah de verlegenheid die opkomt als je geraakt word door iemand, dat is God volgens mij, en het dan nauwelijks durven zeggen omdat je God niet niet te veel lastig wil vallen, en m’n verstand zegt dat ik niet elke dag tegen iemand mag zeggen hoe gek ik op je ben, maar precies wat Anneke zegt dat dat nou juist ook het hoogste isz, ik wilde niet voor niets wat zeggen, die aandrang is God ook, en ik gisteren maar tekeer gaan tegen Marcel over z’n clowns neusz, had ik die Clip hier nog niets eens durven bekijken, heel veel reacties hier, de vraag is hoeveel goeds kan een mens verwerken, dat is het meer, ik wil ‘het’ zo graag krijgen en ervaren en als het dan komt van Die Ene en van Die Anderen die niet minder zijn dan Die Ene, waar ik het allemaal aan op probeer te hangen, Die Ene, maar het zijn ook Die Anderen, je mag niet aan meerwijverij en zo doen, slaat nergens op, we hebben geleerd om ons te beperken, sluis schotten van dreigende jaloezie terwijl als die sluis deuren geopend worden dan krijg je een super stoot van Energie voor je kiezen (sorry Paul heeft letterlijk te veel voor de kiezen gekregen de laatste tijd) de vraag is kan je zo veel warmte wel verwerken, ik moet het druppel gewijs verwerken nu alleen al dit draadje, moet je nagaan hoe lastig het voor mij is om buiten dit draadje om te ontvangen. Alsz ik het woord Mirakel in de mond neem wil ik niet meteen gaan stotteren en kwijlen, reptielen hypnose en hebberigheid misschien ook wel, maar al die ‘anderen’ die ik nog nauwelijks ken en die er ook zijn, hele lijsten Anneke Tannekes Jannekes Liannes Dawnsz, ik wilde zo graag die hemel met 33 schonen en dan is het zover en dan hoe kan ik het verwerken en dat alles goed tot z’n recht komt.
   Het is net als Jiskefet, ik ben altijd zo kritisch dat het het allemaal misschien wel net niet is, maar Jiskefet is te goed, ik blijf er in steken zo goed is het, alles klopt, die diepte van die ogen van die acteurs, daar zitten hele werelden in, als ie op dat ziekenhuisbed na al dat gescheld en geroggel die Clownsz hoort naderen, die blik in die ogen, daar zit een heel universum in, ik kom niet meer bij, ik blijf er in, dat zijn niet voor niets die uitdrukkingen, en tegelijkertijd vind ik het ook beetje eng dat Iemand door het delen van zo’n clippie dan ook heel erg dichtbij je belevingswezen komt, dusz heel dichtbij komt, voor vandaag blijf ik er dus zowat weer in steken. Het is net als een stevige tuin omspitten met de riek, elke dag een stukkie. Laat mij nou maar heimelijk meidengek zijn, het heeft kennelijk een functie voor mij heel droog gezegd. Als een kind zo blij dat ik Mirakel weer zie maar ik krijg ‘Die Anderen’ ook luid en duidelijk mee, moet je nagaan als God daarboven of als wij daarboven straks alles tegelijk van elkaar meekrijgen en niet elkaar meer dood veroordelen hoe intense de energie dan moet zijn, open sluizen, laat maar komen dat Noordzee kanaal… Oh en naast je krachtige kant Anneke, gister, bij mij is alles gisteren, ook als het langer geleden is, gisteren dus toen ik weg liep bij m’n computer, naar buiten waar de vogeltjes fluiten, toen kreeg ik ook ineens je meer ‘Verlegen’ kant mee, zo’n echo van je foto, niet alleen de kracht

   Jiskefet-Marokkaanse bus
   http://www.youtube.com/watch?v=2vEZnxzImEc

   Eindelijk Een foto gevonden van Mirakel, ik heb goed gekeken, ik weet niet zeker maar het die rechter dame, voor de kijker links, is dat nou Asket?, volgens mij is het niet Semjase, tijdens het kijken naar die foto net heb ik wel meteen dat die andere 2, dusz de meer aardse dat ik daar nou ineens heel duidelijk de reptielen dna afdruk in de gezichtjes zie, we zijn niet zo aards als dat we denken, Asket is meer de oer vrouw, veel menselijker, wij zijn cross hybrides, vandaar dat we elkaar een beetje in de gaten moeten houden, wij crossie hybrides kunnen nogal ondeugend zijn, die ‘lodderigheid’ in de ogen van Asket zou een soort menselijke oorspronkelijke Ur onschuld kunnen zijn, ik heb wel associaties van een paar mensen die ik gezien op die dat oorspronkelijke in hun ogen hebben, dat onschuldige pure, hoe heet ze van project camelot, niet Miriam Blue Star maar die andere, ik zoek wel even op zo;

   http://marcianitosverdes.haaan.com/wp-content/uploads/2009/09/AsketNeraSemjase_thumb.jpg

  18. oh jah je mag natuurlijk ook niet steeds hetzelfde muziekje draaien.
   Regels zijn er om overtreden te worden.
   Komt ie dan hèeh, nog een keer en nog een keer en nog een keer!!!
   Herhaling bestaat alleen voor de dooien onder ons.
   Het is steeds weer anders en nieuw, niets is hetzelfde, het is het nieuwe in de ander van vandaag in het ogenschijnlijk zelfde jasje.
   In de ‘normale’ maatschappij kun je daarvoor in een gesticht gestopt worden, als je in de ogen van de dooien met de witte jassen “steeds hetzelfde doet”.
   Maar wel 50 jaar lang Martel Sleets kijken op de bank met het bord op schoot, met die saaie zakelijke arro voetballers, als het nou Vrouwelijke Voetballers waren, in Amerika vinden ze voetbal een echte vrouwen sport, vind ik ook..

   Sara Haze – Beautiful Day
   http://www.youtube.com/watch?v=BUlS4d05Ng0

  19. Deze is voor allesz en Iedereen en vooral ook voor Die Ene natuurlijk zonder de Anderen tekort te willen doen, heb wel houvast aan de ogen van Anneke nou, ik zie wel een beetje door de lettersz heen, heb dus wel een beeld of beelden, beelden in de mist zijn ook best mooi, ik heb zelf nooit snel vrede met fotoos van me zelf, ik wil mij het liefst laten vangen in momenten, iemand die me schiet precies op het moment dat ik even off guard ben, dat zijn de mooiste fotoos, maar die kan ik zelf niet plaatsen of schieten, ik ben zelden off guard, volgens mij is Tessza ook zelden ‘off guard’, ze moet gevangen worden in het juiste moment, telkens weer een ander gezicht, sommige mensen hebben dat heel erg, vele gezichten, maar dat had ik al wel eerder gezegd. Op naar de Harem van Procol Harum;

   Procol Harum – Simple Sister
   http://www.youtube.com/watch?v=ROYDH_3kKpc

  20. Hyper alert,
   Dat filmpje van jessica vond ik erg krachtig!
   Af en toe was ik ontroert, het deed iets met me…
   Dankjewel!

  21. Geweldig Mirakel!!
   Voor mij is er een verbinding tussen jou en Dawn maar ook tussen jou en Jessica.
   Als ik Jessica zie en hoor spreken dan ga ik binnenstebuiten vaak wel.
   Heus niet alleen omdat het een knappe meid is, dat is ook wel heel mooi natuurlijk, maar maar, nou jah iets van binnen uit ook…
   Ik ga nog even een stukje Jessica kijken en luisteren, even genieten, best wel weer een tijd geleden dat ik haar gezien heb.

  22. Het hakt er in, heel erg zelfs, it’s bad you know, net Jessica 40 minuten gekeken, even pauzeren, de rest komt nog wel.
   Mann hoor er nog veel meer in, in wat ze allemaal zegt, dan een tijdje terug.
   Ze is zeker wel haar tijd ver voorruit, alleen mijn toekomstige ik kan haar volledig begrijpen.
   Als ik maar iets van haar begrijp dan ben ik al happy, begijp nu veel meer dan een tijdje terug.
   Ze is in totaal mooier dan de mooiste buitenaardse die hier ooit is geweest, vind ik hoorrr, ze komen uit de toekomst terug om haar te begeleiden en te bewonderen natuurlijk ook, de toekomst is niet altijd beter zoals we op school moesten leren, back to the future…

   R.L. Burnside – it’s bad you know
   http://www.youtube.com/watch?v=QzC_rGX-XyM

   So glad you make it, So glad you made it,…., HeeeeeeH!

   Spencis Davis group – give me some loving
   http://www.youtube.com/watch?v=VE9OGPDQiKo

  23. ik heb zin om effe lekker een potje te janken of zo, ‘doet ie andersz nooit’
   Volgens Shawn Colvin hebben we gelukkig nog genoeg ‘plenty of time’ tijd
   En ik maar lachen om Wout z’n sentimentele momentjes met dolfijntjes en zo, nu benk zelf aan de beurt
   In het begin een beetje rillerig verlegen, maar geef haar de tijd om op gang te komen en ze zingt de sterren van de hemel, gewoon in haar geloven dan komt al het goede er uit, ze zal wel gepest zijn vanwege haar rode haar, dat breekt je stem, maar dat maakt het in den beginne ook als breaking glass, vooral als ze na een minuutje opwarmen glas zuiver wordt, daar hou ik nou van, zuivere revange in de tweede helft

   Shawn Colvin @ Brixton By the Bay: “This Must Be the Place (Naïve Melody)
   http://www.youtube.com/watch?v=AikvhOcj1H8

  24. Wrede Panfluiten, die heb je ook, panfluiten zijn al zo blij van zichzelf, dan moet je niet iemand hebben die al te blij is, dan worden het over de top fluiten, een melodramatische panfluiter dat kleed meer af, dat onthecht meer, dat gaat recht door je ziel

   OMG ik hoor nu dat hij het ook over Thuiskomen heeft, ik pak ze er zo uit die Thuiskomertjes, vandaag wel, hopelijk morgen ook.

   Bill Miller – Ghostdance
   http://www.youtube.com/watch?v=Vdg2sVB0XU8

   We Were All Wounded, …., At Wounded Knee, …. You And Me…. etcetera, toen ik 10 jaar was en dat nummer voor het eerst hoorde op de radio wist ik meteen dat ik dat wasz, nooit verstandelijk begrepen, nu hoor ik deze toespraak waarom ik energetisch verbonden wasz met dit nummer, omdat ik nu meer van m’n toekomst en verleden begrijp met m’n verstand, het stijgt me naar m’n hoofd, dat het niet daar beneden blijft hangen, als kind weet je alles, alleen je gelooft het niet omdat ze zeggen dat je moet luisteren en dat het niet waar(d) isz wat je zegt

  25. @Paul
   Wat lullig. Sorry, kom ik aanzetten met een grap over kabouter Plop en lees nu terug dat je niet in zo’n beste stemming zit. Sorry, dat wist ik helemaal niet. Wens je heel veel beterschap toe!

  26. @mirakel
   U riep…
   (niet met zoveel elven gooien hoor. Met drie eentjes lukt het ook wel; meer kan mijn binaire code niet aan)
   😉

  27. Hey ik heb de vader van Alex jOnes gevonden, vette vatsige boss hogg hamburger vreter
   Die handy handsome chauffeur maalt er niet om, die weet wat hij achterin heeft.
   Goede muziek en good looks, wat wil je nog meer, sommigen zoeken het in eten, anderen in muziek, en jah het oog wil soms ook wat, ‘why not’? zou Boris from Borat zeggen

   JJ Cale – Long Way Home
   http://www.youtube.com/watch?v=SLJC2jGvwhU

   Borat: Guide to Beauty
   http://www.youtube.com/watch?v=RXqoq2xjRm8

  28. Effe Helemaal uit ons Dawn Down Dak (DDD triple D? zou kunnen, rondborstig type qua karakter, spiegelt zich soms in bepaalde lichamelijk kenmerken) Down Wakker Dak Dier Hier met Paul en Kabouter Plop in de maaimachine, blijven lachen beter voor de gezondheid, of wat er nog van over is

   Breaking Newz Breaking Newz, met dank aan Dawn voor haar attentheid op dit wereld nieuws.
   Kabouter Plop overleden.
   Tuinman doodt kabouter Plop abusievelijk.
   Hij hoorde Kloink, en dat was het.
   Hij heeft alleen het belletje van Ploppie nog.
   Kabouter Klus wil niet voor de camera verschijnen.
   De werk druk voor de Belgische Kabouters is te hoog en ze worden volgens eigen zeggen ook nog eens regelmatig misbruikt door anonieme Canvas studio 100 medewerkers.

   http://video.canvas.be/kabouter-plop-overleden

  29. Hey hallo Dawn,
   he het werkt! Jij lijkt echt een elfje. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het nu met drie 111 ook wel gaat lukken! We raken wat ontroerd door de nieuwetijds kinderen, ze maken een hoop los!!!Ik spreek nu even voor mezelf, maar een vrolijke inslag zou mij goed doen. Ik denk Hyper alert ook wel….

  30. Door goede fee invloed van Horeca Anneke hier wel super HOreca sfeertje aan het worden, kom op Tessza het wilde vrouwen café wacht (ik neem vanavond alleen m’n vrouwelijke kant mee in disguise) en we drinken niet alleen café, hierrrooo moet je wezen… hierrrooo moet je zijn, de vrouwen roken hier havanna sigaren, dat is modern, die hoef je niet te inhaleren, die zijn al lekker van zichzelf. Kom op we gaan een super Vrouwelijke Horeca tent opzetten met z’n allen, Tango lessen geven ze daar ook, dat geld stroomt dan vanzelf binnen, super idéeeeee I’ll be your House Huis Deee Jeee (Mijn voorletters rijmen inderdaad op DeeJee)

   Een nieuwe Golden Dawn met Dawn, jah mijn klokkie met wel 4 baby double AA penlight batterijen doet inderdaad raar, volgens mij niet zo lang geleden nieuwe batterijen er in gedouwd, mijn klokkie met barometer functie heeft de laatste tijd van “slappe cijfers” ik dacht ook al aan nieuwe batterijen maar dan zou er een indicator moeten verschijnen die te lage spanning aangeeft; niets van dat al, geen indicator, alleen maar slappe letters, ik bedoel slappe cijfers, dat je ze niet goed meer ziet behalve met een sterke lantaarn er op

   Midnight Oil – The Golden Age – Secret Live Gig
   http://www.youtube.com/watch?v=ns817tZ6mXc

  31. wat me wel weer opvalt in die Golden Age clip is dat wel weer duidelijk is wie er zonder te zuipen de spontaanste mooiste danspasjes kan maken, jammer dat ze dan weer vlucht terug naar haar Mammie om goedkeuring te vragen, die sprongen waren in zuivere harmonie met de muziek en de sfeer en het ritme, die zwalkende catatonisch repeterende zuiper met dat onblote bovenlijf, die dronken half kreupele dromedaris op drie benen, is beter dan niks, ik bedoel dan ben je nog geen 25 en dan zie je de verkalking al gebeuren, ik bedoel als je alleen met drank op “los” kan zijn, maar isz dat niet het drama dat zo gauw als dat je “volwassen” gaat worden dat je alleen nog maar los kan zijn met drank en dope; dat zie je in De Horeca heel vaak, daarom is de Horeca zo zwaar als beroep en als bezoeker, daarom droom ik al lange tijd van een alternatieve Horeca zonder al te hoog zweefbeef gehalte, dat het nog wel street echt genoeg is maar dat “volwassen” weer leren hoe het is om los te zijn zonder bergen met dope en drank

  32. @Hyperalert
   Loopt je klok series ook achter? Dacht dat het aan mijn klokken hier lag. Maar het zijn er zelfs twee en ze hebben alle twee na een paar maanden achterstand opgelopen. Het is een chronische ziekte. En ja er zitten volle batterijen in.

  33. @Mirakel
   Het is ook de opperste vrolijkheid dat ik dit jaar 111 mag worden; net als iedereen. Dat wil zeggen dat we allemaal mogen begrijpen hoe honderdelfjes zich bewegen in het spinnennet van de matrix. Allemaal dezelfde leeftijd al jaren lang. Dat wist ik helemaal niet, wat een kennis de laatse dagen, wat een snelheid. We moesten alleen nog allemaal synchroom gaan lopen en dat is wat het in 111D is. Geen moe-bieltje meer nodig gewoon inloggen op het ‘veld’.

  34. Zelfs de klokken kunnen jou niet meer bijhouden Dawn!!
   Serieus, 1 klokje loopt bij mij wel meer achter dan normaal, de andere 2 klokjes zetten zichzelf gelijk door zo’n radiosignaal uit Duitsland, tenminste 2 klokjes, wel 3 zo te zien hebben last van slappe cijfers, lcd niet erg duidelijk meer, en nu je het zegt; verdomd van de week met verbazing gekeken naar een reserve reis wekker, op m’n ikea nachtkasttafeltje, die ik gebruik als back up voor de gewone netstroom wekker, die staat dusz sinds van de week ineens compleet stil, dat deed ie anders nooit, batterij is nog vrij nieuw volgens mij, dus ook mijn klokkies doen wat vreemd. Maar goed hou in de gaten wat je ziet Dawn, misschien dat het een boodschap in zich draagt.

   JeeJee Cale is een onooglijk mannetje maar ik kwam hem net tegen en het heb toch wat…
   Laat die ouwe zwerver maar schuiven met z’n gitaar de wereld rond.
   Volgens mij gaat het over de hyper sensitieve typjes onder onsz, mooie naam ook voor een alternatief dans café, grote Blauwe Neon Letters zie het helemaal voor me;

   “The Sensitive Kind” (Bling Bling Bling; knipperen van slappe neon letters)

   JJ Cale – Sensitive Kind (Live)
   http://www.youtube.com/watch?v=qB1_c6dxs1E

  35. Jaah Nouw Dawn dat doen We Nou Wauw toch ook?
   We tappen nu tegelijk in op het veld toch?
   Dat gezeur met die mobieltjes, is alleen voor gehandicapten.
   Gaat Nu als een speer, speer rituals als de gesmeerde bliksem achter elkaar.

   Effe een scheur ijzer helicopter liedje, ik word altijd zo heerlijk dol druk van super sferen.
   Ik hou het niet meer, het moet er even uit, alles tegelijk, dat krijg je met achterstalligheid, even inhalen, diep inhaleren dit fast forward femina krachtveld, krijg wel last van kortsluiting, hoort er bij natuurlijk

   AC DC Thunderstruck
   http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0

  36. @Hyperalert,
   Zie je wel, dat idee heb ik dus al langer. Ga ook de klokken niet meer aanpassen laat ze maar achterlopen. Kijken hoever het oploopt. Zal het iets met die zon te maken hebben die twee dagen te vroeg was. Allemaal vragen, zoveel en zo weinig tijd. Nou ja dan maken we toch gewoon tijd. Maar toch iets om in de gaten te gaan houden, misschien valt het meer mensen op.

  37. Nou euhm op mijn manier heb ik vandaag gezegd dat ik nogal gek op je ben Mirakel.
   Als ik nu mijn postings terug lees dan denk ik geen wonder dat ik zo moeilijk Verkering krijg.
   Als ik schrijf vind ik mezelf heel begrijpelijk duidelijk namelijk.
   Als ik mezelf nu terug lees dan denk ik SsssjeeeeZussssss; geweldig helemaal geweldig maaarrrrr; maar je moet wel goed tussen de lijntjes door kunnen lezen zeg.
   Gelukkig zijn de Kristallen Mirakelse Jessica Typjes daar heel goed toe in staat.
   Die lezen niet alleen wat er staat maar vooral wat er werkelijk staat.
   Jah ik heb ergens op de avond ziltigheid op m’n lippen geproefd, heerlijk was dat, het kwam van boven, tijden geleden dat dat zo gemakkelijk ging, daarvoor alleen al dank.

   Ik was even uit m’n roestige kooi ontsnapt, daar lust ik wel pap van, doen we vaker.

   Johnny Cash (with Marty Stuart) sings “Rusty Cage”
   http://www.youtube.com/watch?v=Nehoakn-LbE

 10. Desiderata
  Max Ehrmann
  Wees kalm temidden van het lawaai en de haast en bedenk, welke vrede er in stilte kan heersen. Sta op goede voet met alle mensen, zonder jezelf geweld aan te doen. Zeg je waarheid rustig en duidelijk, en luister naar anderen; ook zij vertellen hun verhaal. Mijd luidruchtige en agressieve mensen; zij belasten de geest.

  Wanneer je jezelf met anderen vergelijkt, zou je ijdel en verbitterd kunnen worden, want er zullen altijd kleinere en grotere mensen zijn dan je zelf bent. Geniet zowel van wat je hebt bereikt als van je plannen. Blijf belangstelling hebben voor je eigen werk, hoe nederig dat ook moge zijn; het is een werkelijk bezit in het veranderlijke fortuin van de tijd. Betracht voorzichtigheid bij het zaken doen, want de wereld is vol bedrog. Maar laat dit je niet verblinden voor de bestaande deugd; veel mensen streven hoge idealen na, en overal is het leven vol heldendom.

  Wees jezelf. Veins vooral geen genegenheid. Maar wees evenmin cynisch over de liefde, want bij alle dorheid en ontevredenheid is zij eeuwig als het gras. Volg de loop der jaren met gratie, verlang niet naar een tijd die achter je ligt. Kweek geestkracht aan om bij onverwachte tegenslag beschermd te zijn. Maar verdriet jezelf niet met spookbeelden. Vele angsten worden uit vermoeidheid of eenzaamheid geboren.

  Leg jezelf een gezonde discipline op, maar wees daarbij lief voor jezelf. Je bent een kind van het heelal, niet minder dan de bomen en de sterren. Je hebt het recht hier te zijn, en ook al is het je al of niet duidelijk, toch ontvouwt het heelal zich zoals het zich ontvouwt, en zo is het goed. Heb daarom ook vrede met God, hoe je ook denkt dat Hij moge zijn en wat je werk en aspiraties ook mogen zijn; houd vrede met je ziel in de lawaaierige verwarring van het leven. Met al zijn klatergoud, somberheid en vervlogen dromen is dit toch nog steeds een prachtige wereld.

  Streef naar geluk.

  1. Hey Abraham!

   Ben je hier ook al aan het kabouteren? ik doe niks anders dan rondhupsen door het hoge gras, heel misschien dat je me weer eens onder de voet loopt!

  2. Oe Lah Laaah Nee Joh Mirakeltjuh dat is toch gewoon een Clinie Bassie en Adriaan Indiaan voor de toeristen?
   Een aantal jaar terug had je elke dag van die pan flierefluiters uit Zuid Amerika op de markt staan.
   Zijn allemaal weg gevroren, zie je niet meer, waar kwamen ze vandaan en waar zijn ze naar toe gegaan?
   Toch zijn het wel knappe kereltjes moet ik toegeven, dat zie ik ook nog wel, shhjjjtt concurrentie op de markt (diepe zucht), alleen een zwarte kleurspoeling in m’n haar zal niet voldoende zijn, dan zie ik er nog niet zo uit, nou jah ik ben gewoon een germaan, klukkluk was toch ook een nep indiaan?

  3. @hyper alert hahahahahaha…cliniclowns voor toeristen…ja, wel mee eens, maar ik vind het wel heel mooi, ze zijn inderdaad niet geheel onaantrekkelijk. Wanneer ik ziek ben, heb ik liever een panfluitende indiaan in mijn buurt. Zo’n cliniclown, die ineens schrikwekkend met een rode en gele pruik boven je bed opduikt, moet ik het ook niet hebben, erg beangstigent dan zo’n ziekenhuisbezoek. Van mooie muziek genees ik veel sneller dan..Zo’n ciniclown had van mij een enkeltje open raam gekregen. hahahah.

  1. Pardon me my fu…g French, en so there is the downfall of this site. You can’t aspect to be taken seriously with this kind of s….. You are the next Niburu It is there but nobody read it.

  2. Little inspiration about writing’

   Put it before them briefly so they will read it, clearly so they will appreciate it, picturesquely so they will remember it and, above all, accurately so they will be guided by its light

  3. Bernie….sorry kan t niet laten maar “de volk”?
   Moet je eerlijk zeggen dat je engels ook bar slecht is…vraag me dan altijd af waarom niet gewoon in t Nederlands als je de “vreemde” talen niet goed beheerst.
   Bedoel t niet verkeerd maar soms moet mijn ego gewoon ff zeuren……

  4. Bernie bedoelde meer: “That was all Folks!”

   Was volgens mij een beetje een Loony Tune achtige uitspraak.

  5. Bernie: just speak for yourself! Just be ‘YOU’, that’s all, because there are already too much ‘others’..
   Welcome aboard skipper.. 🙄

 11. Ik las eens een verhaal van een wijze die liep met zijn leerling door het land.
  Het werd al avond en ze zochten een slaapplaats, in dat land is het gebruikelijk dat je dan zomaar ergens aanbelt. Ze belde aan bij een rijk man die hun binnen liet , bij het avondeten at de rijke man de heerlijkste gerechten de wijze en de leerling kregen enkel wat brood en water. De rijke man sliep in een heerlijk bed de wijze en de leerling sliepen op de grond met wat hooi. De volgende dag vervolgden de wijze man en de leerling hun weg de wijze man bedankte de rijke man en wenste hem nog veel meer overvloed in zijn leven.
  Na de hele dag gelopen te hebben werd het weer avond ze belden aan bij een arm man met als bezit 1 koe, aan tafel kregen ze heerlijke voedzame gerechten van de arme man die zelf maar wat minder nam. Toen ze gingen slapen mochten de wijze man en de leerling slapen in het bed van de arme man. De arme man sliep zelf op de grond.
  De volgende dag namen ze afscheid van de arme man en de wijze man wenste de arme man dat zijn koe vandaag nog mocht sterven, en ze gingen hun weegs.
  Na bijna de hele dag weer gelopen te hebben vroeg de leerling aan de wijze man ik snap het niet u wenst de rijke man die niets voor ons over had nog meer voorspoed, de arme
  man die zo goed voor ons was wenste u dat zijn koe nog vandaag zou sterven.
  De wijze man zei ik wenste de rijke man voorspoed, door al zijn bezit blijft hij verbonden aan deze aarde incarnaties lang. De wijze man zei ik wenste de arme man de dood van zijn koe, door deze enkele gehechtheid aan zijn koe was hij nog verwijderd tot ontwaken naar de eenheid.

  1. Zowel de rijke man als de arme man gaan een keertje dood, ongeacht de hoeveelheid van diens bezittingen.

   Maar goed, volg zijn voorbeeld. Stel je huis open aan zwervers, geef de man op straat jouw bakpas en dito pincode en neem vandaag nog ontslag op jouw werk. Omarm je deurwaarde die bij wanbetaling jouw spulletjes uit je huis meeneemt. Wees gelukkig en wees verlicht.

   Wedden dat geen enkele deelnemer op dit forum dit daadwerkelijk zal doen? Daarom lach ik om dit soort hypocriete onzin. Wat een flauwekul! Geniet van je welvaart. Wel zo eerlijk.

  2. @ F001
   Als de boodschap je ontgaat(zoals in dit geval) moet je niet gelijk gaan lopen roepen, denk er eerst eens een tijdje over na. Bovendien wat is er zo eerlijk aan onze welvaart? Verkregen door uitbuiting door de V.O.C.(slavenhandel) en de koninklijke shellRotzooi in nigeria), om maar eens wat te noemen. Noem je dat een eerlijk verkregen welvaart, schaam je je ogen uit je kop man. Die welvaart mag je ven mij hebben ,met alle daaraan verbonden karma. En het zal je verbazen hoeveel mensen dit met me eens zijn. Het is tijd voor een herverdeling van weelde en macht, en dat laat niet lang meer op zich wachten. Je ziet(als je je ogen opent ) de tekenen hiervan al dagelijks om je heen in de wereld. Bovendien hou je je vast aan al die aardse “weelde”,mag je daar dus nog incarnaties lang van genieten,jij liever dan ik.

  3. Ach, ik lees weer de bekenste hypocrisie ten top. Indien je zogenaamd goed karma wil bewerkstelligen, verkoop dan je bezittingen en geef het aan de armen. Maar dat doe je niet. Liever de ontkennende materialist- en het pseudo-spiritueeltje uithangen, dan de echte waarheid onder ogen durven zien. Wie houdt hier wie voor de gek en wie moet zich hier eigenlijk schamen?

   Het is heel simpel. De ander zijn dood is jouw brood en welvaart. Daar doe jij en ik net zo hard aan mee. De mens is een zoogdierachtige, wat net als andere dieren leeft óm te overleven. Het recht van de sterkste, zo simpel is het. Want we delen dezelfde instinctieve angsten als onze dierlijke soortgenoten, met het verschil dat we hierover beter kunnen nadenken en hierop anticiperen. Maar we gedragen ons niet veel anders, dat laat de wereld ons elke dag zien.

   Dit gegeven ontkennen beschouw ik als een zwakte, als een tekortkoming van het zien je wérkelijke aard. Er is geen verlossing, er is geen transformatie of dito vijfde dimensie. Het is een zelfopgelegde fantasie om de aard van wie en wat we zijn te versluieren.

  4. @F001;

   Jeetje zeg, wat ben jij verbitterd…..vraag me af wat je op zo n prachtige mooie website met bewustmakende nieuwtjes en verhalen doet…
   Oh ja de boel proberen te verstoren, mensen met een visie proberen af te branden?
   Spaar je energie toch joh, de meesten die hier posten stellen hun mening echt niet bij omdat jij t allemaal onzin vind. Zelfopgelegde fantasie he zeg je…bewijs dat maar eens!!!!!!!

  5. Waarom zou ik verbitterd zijn? Omdat ik niet geloof wat jij gelooft? We hierdoor op verschillende golflengtes zitten? Sinds wanneer is dat verboden?

   Ik geef gewoon mijn eerlijke mening betreffend pseudo-spiritueeltjes die van alles claimen en roepen, maar gelijk gaan schreeuwen en schelden wanneer ze met zichzelf worden geconfronteerd vanuit een ander kader.

   Er is geen transformatie, geen verlossing, geen 2012 of overgang naar een andere dimensie. Dit zijn allemaal denkbeelden met één gezamelijke grondslag, namelijk de angst voor de dood. Want dood is dood. Er is niets na de dood. Dat blijft een waarheid die voor veel mensen onverteerbaar is dus zoeken ze een psychologisch beschermmechanisme om met die angst om te gaan. Hiervoor heeft de natuur ons zoiets als fantasie geschonken. Om ons voor te bereiden voor dat éne onvermijdelijk moment waar we allemaal naar toe gaan. Het grote zwarte niets, de dood.

  6. Er valt niks te ervaren, omdat er geen werkzame hersenen meer bestaan om een dergelijke ervaring mogelijk te maken. Er is geen ik meer na de dood. Slechts bewustloosheid. De uitknop.

  7. Zegt de grootste schreeuwer hier doodleuk, ach F001 tis hoe zwart je zelf alles inkleurt in zwart en wit, ik heb zelf nog een kleurrijke set met kleurpotloodjes tot beschikking en een geleend boek van Pim van Lommel zelf.

  8. En jij bent al helemaal achterhaald met je gezemel hier, ga eens wat nuttigs doen met je leven dan steeds de PIAS hier komen uithangen!

  9. De bewusteloosheid is een christelijke gedachte,het is een soort van verzamelfase totdat de dag van verlossing komt.Is dat wat je uitdraagt F001? Da’s prima maar wees wel duidelijk dan.

  10. @ F001,
   Ik lees zo je reacties eens,ik vind het fijn voor je dat jij je een eerlijk mens voelt.
   Door een ander te veroordelen dat het huichelachtig en hypocriet is wat hij schrijft waardoor jij je beter voelt asjeblieft graag gedaan.

  11. Ik schrijf gewoon de waarheid op. De mens is zelfzuchtig en materialistisch van aard. Ook zelfbenoemde pseudo-spiritueeltjes denken eerst aan zichzelf en dan pas aan de ander. Observeer hun gedrag maar eens, dan zul je zien dat wat ik opschrijf waar is. De mens is en blijft een zoogdierachtige die leeft óm te overleven. Doodt óm te doden. Niemand verkoopt zijn eigen bezittingen om het vervolgens aan de armen te geven. Dus zijn al die verhaaltjes over transformatie, verlichtig en liefde zelfbedachte onzin te noemen, louter om het eigen geweten gunstig te stemmen.

   Transformatie, 2012, mindfulness, etc. Allemaal bedacht door mensen om de consument geld uit zijn zakken te kloppen. Het gaat om geld verdienen, harde cash over de ruggen van de psychisch zwakkeren onder ons die zich hier gewillig voor openstellen. Het is echter een industrie, niets meer en niets minder. Vergelijkbaar met de bio-industrie, een andere uitvinding van de mens.

 12. Als ik dit lees maak ik dus precies hetzelfde mee. Ik word geleid door dubbele nummers. Zie veel veertjes vind gouden hartje enz…waar kan ik meer lezen of mensen ontmoeten die dit ook hebben.

  Vriendelijke groet marijke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.