Advertentie

Griepprik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers..


Is het nou de bedoéling dat we op sites, zoals WantToKnow, continue dóór moeten gaan met het aantonen van het FEIT dat vaccinaties niet veilig zijn..!! Dat de politiek, overheidsinstanties als het ware hun kop in het zand steken om de negatieve gevolgen van vaccinaties niet te zien. Niet te willen zien.. Nou wij gaan daar rustig mee door, met die berichtgeving. Zolang huisartsen nog de mond wordt gesnoerd, omdat ze het wagen te twijfelen aan het nut van de batterij vaccinaties, die mensen (in steeds grotere mate!) krijgen toegediend. Zolang gaan wij door.

Wij hopen dat jij die o.a. dit artikel weer leest, je best doet, om je mond NIET te houden. Tijdens samenkomsten, zoals feestjes en etentjes, het onderwerp NIET uit de weg gaat, en probeert mensen duidelijk te maken, dat vaccinaties NIET veilig zijn. Want dat is een FEIT!! Er zijn genoeg wetenschappers die in hevige mate twijfelen aan het nut van vaccinaties. Het is de erudiete huisarts-in-ruste, Dr. Hans Moolenburgh, die het voorbeeld is van goed onderbouwd protest tegen deze batterij van vaccinaties.

Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa: “De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en volledig onnodig paniek gezaaid.”

In het onderstaande artikel opnieuw een bewijs van het FEIT dat vaccinaties niet deugen. Dat vaccinaties niet goed onderzocht zijn, voordat ze MASSAAL worden toegediend. Dat het dus duidelijk is, DAT overheden van de negatieve bijwerkingen NIETS lijken willen te weten.. Waarom niet, vraag je je af..? Spreken we hier van een massa-doofpot in de grootte van DDT, Softenon en/of asbest..?? Wij geloven van wel, zo simpel is het. De manipulatieve druk van Big Pharma, áchter het goedkeuren van vaccinatie-campagnes, speelt hierbij ook nog eens een grote rol. De schandalige miljardenwinsten die Big Pharma heeft gemaakt, na de manipulatieve afkondiging van de WHO van een griep-pandemie.

We raden je aan te kijken en luisteren naar de rapporteur van de Europese Raad voor Gezondheidszorg, Dr. Paul Flynn, die van deze griep-pandemie-afkondiging en vaccinatie-campagne niets heel liet. Paul Flynn: “De wereld werd voor de gek gehouden door de dreiging van een pandemie die nooit kwam!” (hier)

Eindelijk! Eindelijk kwam er een stem uit de hogere kringen van de Europese Unie, die zich laat horen over de ongelooflijke manipulaties van de farmaceutische industrie.Maar weet je wanneer dat was..? In september 2010… En denk je dat er wat verandert is..? NEE. Heb je Coutinho of Osterhaus gehoord over deze uitspraken, die toch elke wetenschapper ernstige zorgen zouden moeten baren..? NEE.

Aanleiding was dus de krankzinnige bangmakerij voor de Mexicaanse Griep, die ‘mogelijk miljoenen doden’ ging eisen.. Het was in Nederland het schandalige optreden van Dr. Ab Osterhaus, die met vette sponsorcontracten van Big Pharma in de achterzak, in elk TV-programma die hem maar wilde hebben, kwam vertellen dat er weleens honderden miljoenen doden zouden kunnen vallen.. En was het resultaat? Het kostte inderdaad honderden miljoenen… EURO’s!

Auteur van het onderstaande artikel, Door Frankema, werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam. Ze heeft een passie voor healing en communicatie. In 1997 besloot ze haar kinderen niet te laten vaccineren, wat leidde  tot een bobbelig pad waar veel angst / kritiek en vraagtekens werden ontmoet. Maar bovenal was het resultaat van haar beslissing, dat ze nu twee heel gezonde kinderen heeft!  Door Frankema onderzocht eerst vaccins en later de verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen, waarna ze in 2010 besloot haar opmerkelijke inzichten naar buiten te brengen. Die zijn te vinden op haar website VaccinVrij.nl

 

* * *

 

Mysterieuze slaapziekte treft 50.000 Duitsers!

 

Link met griepprik aangetoond in Finland
x

2012 © Door Frankema / vaccinvrij.nl

x

Auteur van dit artikel: Door Frankema, initiatiefneemster van ‘Vaccin Vrij!’ (klik voor artikel)

Afgelopen maand deed de Duitse krant ‘Die Welt’ melding van een bizarre nieuwe ziekte met gevaarlijke gevolgen; mensen met narcolepsie vallen onvrijwillig in slaap, in welke situatie ze zich ook bevinden. (1) Hoewel monotone situaties een slaapaanval kunnen uitlokken gaat het in dit geval niet om de vermoeidheid die op kan treden na een avondje uit of lagere tijd hard werken. Onbedwingbare slaperigheid (Narcolepsie) kan 2 tot 6 keer per dag optreden en zich zelfs voordoen tijdens fysieke activiteiten die eenzelfde beweging herhaald uitvoeren, zoals wandelen of fietsen. Op dit moment lijden een onthutsende 50.000 Duitsers aan deze ziekte, en er bestaat nog geen doeltreffende behandeling tegen ‘slaapaanvallen’.

Wat weten we over de oorzaak?
In een Fins onderzoek, gepubliceerd op 31 januari 2011 is het verband tussen Pandemrix en narcolepsie vastgelegd. In de winter van 2009-2010 is Pandemrix gebruikt ter voorkoming van de Mexicaanse griep. In 2010 is er in Finland een plotselinge toename waargenomen van narcolepsie onder kinderen en pubers die dit vaccin toegediend gekregen hebben. (2)

Hoewel de gebruikelijke voorzichtigheid in acht genomen wordt en er ‘nog meer onderzoek nodig is om tot een volledig begrip te komen van het verband tussen narcolepsie en Pandemrix, teneinde soortgelijke bijwerkingen in de toekomst te voorkomen’ heeft het CHMP (European Medicines Agency’s Committee for Medicinal Products for Human Use) een aanbeveling gedaan om het gebruik ervan aan banden te leggen (3).

In een publicatie van de Wereldgezondheidsorganisatie wordt melding gemaakt van een toegenomen rapportage van gevallen van narcolepsie vanaf augustus 2010, volgend op het wijdverspreide gebruik van vaccins tegen griep (H1N1); niet alleen in Finland maar ook in Zweden, en IJsland. In deze publicatie wordt nog geen melding gemaakt van bv. het toegenomen aantal ziektegevallen in Duitsland, en waarschijnlijk ook in andere delen van wereld. Inmiddels zijn verschillende onderzoekscomités bezig met het verzamelen van data en interpreteren van gegevens.

Het verschil tussen de griepvaccins gebruikt in de winter van 2009 -2010 en ‘normale’ vaccins
Ten tijde van de ‘dreiging’ van een mondiale catastrofe in de vorm van een varkens griep, mexicaanse griep, H1N1 griep – allemaal verschillende namen voor hetzelfde gevaar – moest er in zeer korte tijd voldoende vaccin geproduceerd worden om te kunnen voldoen aan de enorme ‘vraag’ naar griepvaccins.  Dat betekende dat er voor de productie gebruik werd gemaakt van een ongebruikelijk adjuvants, squaleen genaamd om het productieproces te versnellen.

Inmiddels weten we dat de hele dreiging een door o.a. de farmaceutische industrie in scene gezette farce was. Dat de reguliere media meeliep in een berichtgeving die niets anders deed dan ongefundeerde angst aanwakkeren. Het  verhaal over H1N1 klopte niet, maar bleek desondanks geloofwaardig genoeg om hordes mensen te ervan overtuigen dat zij – je geld of je leven – het vaccin moesten krijgen of het risico liepen hun weigering met de dood te bekopen.

Hoewel de tegenberichten er ook waren en wij een vrij nuchter volkje zijn hebben dus toch heel veel mensen het H1N1 vaccin – inclusief squaleen –  ingespoten gekregen. En wereldwijd hebben we het over miljoenen mensen.

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?!

Squaleen – een nieuwe ‘oude bekende’..
“Een nieuw aspect van de twee H1N1 vaccins die door bedrijven als Novartis en GlaxoSmithKline ontwikkeld worden is de toevoeging van squaleen-bevattend adjuvants om de opwekking van immuniteit (antilichamen) te stimuleren terwijl het aantal virale antigenen (stoffen die het lichaam triggeren tot het aanmaken van antilichamen) dramatisch gereduceerd kan worden. Dit leidt tot een veel snellere productie van de gewenste hoeveelheden vaccins”. Meryl Nass, M.D. (4)

Squaleen kan gebruikt worden om de snelheid van het productieproces op te voeren; gunstig voor de fabrikant – die het zich niet kan (of wil) permitteren om de klant te laten wachten. Wat weten we nog meer? Squaleen is een meervoudig onverzadigde  koolwaterstof (een triterpeen) en wordt in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien (de naam Squalidae  verwijst naar een familie van haaien) (5)  – een stof die dus in de natuur en zelfs in het menselijk lichaam voorkomt. En dit wordt aangevoerd als reden dat er geen sprake van kan zijn dat deze stof gevaarlijk zou kunnen zijn mensen.

Maar zoals we vaker in de officiële (vaccinatie)voorlichting hebben gemerkt zit er een addertje onder het gras.  Het verschil tussen gevaarlijke en ongevaarlijke squaleen zit hem in de manier waarop de stof het lichaam binnenkomt. Het is mogelijk om squaleen te consumeren bv. in de vorm van olijfolie en in dat geval zal je lichaam het herkennen, en heeft het een positief effect op je gezondheid. Injecteer je de squaleen dan geeft dat een verwarrende prikkel die het lichaam aanzet om zich van de stof te ontdoen. In het laatste geval wordt naast de geïnjecteerde ook het lichaamseigen squaleen aangevallen, wat aanleiding kan zijn tot het ontstaan van auto-immuunaandoeningen. (4)

Squaleen als adjuvant in vaccins heeft een slechte reputatie gekregen door de vele squaleen bevattende vaccins  – met name het experimentele antrax vaccin – die de Amerikaanse troepen kregen voordat ze in 2004 naar Irak vertrokken.

“Sinds de eerste Golf oorlog,  heeft het leger in het geheim een op olie gebaseerd adjuvant genaamd squaleen in bepaalde, voor het leger bedoelde experimentele vaccinpartijen toegevoegd. Net zoals de laboratoriumdieren, hebben de duizenden soldaten die squaleen bevattende vaccins toegediend gekregen hebben, belemmerende auto-immuunziekten ontwikkeld. Onafhankelijke onderzoekers hebben squaleen-antilichamen aangetroffen in deze door ziekte overmande soldaten. In 2005 heeft het leger toegegeven dan militair personeel die het Antrax vaccin gekregen heeft voordat zij naar Irak vertrokken recentelijk serieuze ziekten ontwikkelden, inclusief geheugenverlies en chronische moeheid.” (6)

Bron: Gary Matsumo, schrijver van ‘Vaccine A – the covert Government Experiment that’s Killing Our Soldiers and Why GI’s Are Only The First Victims’

De militaire en federale gezondheidsorganisaties in U.S.A. hebben langer tijd hun experimenten op soldaten van het Amerikaanse leger geheim gehouden omdat bekend is dat op olie gebaseerde adjuvants grote schade aanrichten op het immuunsysteem, veroorzaakt doordat het immuunsysteem lichaamseigen weefsels aanvalt. Matsumoto documenteert in zijn boek hoe federale en militaire autoriteiten er regelmatig op betrapt zijn dat zij liegen over de squaleen in vaccins die voor militairen bestemd zijn. Onder de vele aandoeningen waarmee de militairen – allemaal gezonde jonge mannen bij vertrek – terugkwamen zaten: rheumatoïde arthritis, chronische hoofdpijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, geheugenverlies, multiple sclerose en meer. En in dermate grote aantallen dat er al snel gesproken werd van het “Gulf war syndrome”.  In plaats van, naar mijn idee, ‘vaccinatieschade’.

Professor Birgit Högl en haar collega’s van de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk, hebben bevestigd dat narcolepsie – een chronische neurologische aandoening veroorzaakt door het onvermogen van de hersenen om de slaap te reguleren – waarschijnlijk een auto-immuunziekte is… Dit past in het plaatje dat vaccinaties het auto-immuunsysteem van mensen aantasten..!

We leren van onze fouten of we herhalen ze..!
Professor Birgit Högl en haar collega’s van de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk, hebben bevestigd dat narcolepsie – een chronische neurologische aandoening veroorzaakt door het onvermogen van de hersenen om de slaap te reguleren – waarschijnlijk een auto-immuunziekte is. (7) De vraag die bij mij opkomt is natuurlijk of het mogelijk is dat in het geval van narcolepsie het adjuvant squaleen ook de trigger of oorzaak zou kunnen zijn. De Finse overheid is begonnen met het compenseren van kinderen voor de schade die veroorzaakt is door het H1N1 vaccin, en volgt 900 gerapporteerde schadegevallen. (8) En het onderzoek duurt voort.

Nieuwe geluiden uit Duitsland
Het vaccin dat in Finland gebruikt is, is ook in andere Europese landen gebruikt. (8) Desondanks brengt het artikel in ‘Die Welt’, de enorme stijging in gevallen van narcolepsie in Duitsland niet in verband met het H1N1 vaccinatieprogramma in 2009 en benoemt ook de in Finland bevestigde link  tussen narcolepsie en het adjuvant niet. Deze krant citeert slaapstoornisspecialist Sandra Overmann uit Keulen die zegt dat elk zesde slachtoffer dat gediagnosticeerd wordt met narcolepsie – of ongeveer 8.300 van de 50.000 – een kind is. ‘De gemiddelde leeftijd van een narcolepsie slachtoffer is tussen de 15 en 25 jaar oud’, zegt Overmann. (1) Tja..

Het doet me een beetje denken aan een andere ‘mysterieuze’ ziekte waar we recentelijk van horen. Twaalfjarige meisjes worden gevaccineerd met het HPV vaccin, wat betekent dat er grote hoeveelheden van een ander – niet minder gevaarlijk adjuvant – aluminium, ingespoten wordt. We weten dat aluminium een stof is die beschadiging aan het zenuwstelsel veroorzaakt uit onderzoek naar de oorzaken van neuro-degeneratieve aandoeningen als Alzheimer en Parkinson.

En plotseling wordt er in dezelfde leeftijdsgroep een onverklaarbare toename gerapporteerd van allerlei neurologische aandoeningen; verlammingen, stuiptrekkingen en nu zelfs een Gilles de la Tourette-achtig ziekte met oncontroleerbare tic’s. En het volgende nieuws gaat over het onderzoek dat gaande is en dat er nog méér onderzoek nodig is om precies te snappen wat de oorzaak hiervan kan zijn.

Is 1 + 1 geen 2 ?!
Een emotionele reactie is niet wetenschappelijk verantwoord, ik weet het, maar  ik denk toch dat we ons eigen gevoel over het inspuiten van wát dan ook – en ons gezonde verstand over de mogelijke gevolgen van welk vaccin dan ook, een hele duidelijke stem moeten geven in het bepalen van onze keuzes. Ik heb zo vaak gehoord dat ouders zeggen: ‘Ik had nooit gedacht dat vaccins in staat zouden zijn om vul in: ‘aandoening X’  te veroorzaken. Nooit gedacht, maar het kan. Echt!

For the Greater Good
De recentelijk uitgekomen documentaire ‘For the Greater Good’ (10) geeft een indringend beeld vanuit de ouders die vanaf het moment van het ‘onschuldige prikje’, en het moeten leven met de consequenties van dat ‘onschuldige prikje’. Het is veel vaker wél dan niet een totaal onverwachte en pijnlijke gebeurtenis om te zien dat onze kinderen het slachtoffer worden van een ongeneeslijke of zeer invasieve aandoening die hun leven op een totaal ander spoor zet – ‘toevallig’ net na vaccinatie.

Movie trailer The Greater Good:

x
Hoewel er dus tot op heden over de oorzaak van narcolepsie geen eenduidig uitsluitsel is zien we dus weer een alarmerend bericht voorbij komen. Een onverklaarbare ziekte die een enorme vlucht genomen heeft. Onderzoek in 2002 door de Duitse vereniging voor slaaponderzoek en slaapmedicatie, de ‘Deutschen Gesellschaft für Schlafforschung und Schrafmedizin’, schatte het vóórkomen van narcolepsie op 2 of 3 van de 100.000 jonge mensen onder de 18 jaar. (9)

Er zijn ongeveer 11 miljoen mensen in de leeftijd van jonger dan 14 jaar of ongeveer 16 miljoen mensen onder de 18 jaar in Duitland. Er zouden maar ongeveer 300 mensen moeten lijden aan narcolepsie in die leeftijdsgroep uitgaande van het in 2002 gedane onderzoek terwijl er sprake is van 30 keer zoveel mensen in die leeftijdsgroep die de aandoening hebben. Misschien is deze slaapziekte weer een van de vele bellen die ons proberen wakker te maken?

Bronnen:

 1. http://www.welt.de/gesundheit/article13796373/Rund-50-000-Deutsche-leiden-unter-Schlafanfaellen.html
 2. http://www.thl.fi/en_US/web/en/pressrelease?id=26352
 3. European Medicines Agency press release, 21 July 2011 (pdf)
 4. http://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2009/07/17/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx
 5. Wikipedia
 6. http://www.vaclib.org/docs/VaccineAflyer.htm
 7. http://www.i-med.ac.at/mypoint/archiv/2011011401.xml
 8. http://www.hs.fi/english/article/Hundreds+of+reports+of+harm+from+swine+flu+shots/1135264564296
 9. http://www.krankenpflege-journal.com/schlaf/4228-deutschlandweite-narkolepsie-studie-hat-begonnen-epidemiologische-studie-zur-assoziation-zwischen-der-impfung-gegen-die-pandemische-influenza-ah1n1v-und-dem-auftreten-von-narkolepsie-.html
 10. http://premium.naturalnews.tv/The_Greater_Good__NN.htm

44 gedachten over “Griepprik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers..

 1. Heb net weer een oproep van het RIVM omtrent het vaccineren van onze 12-jarige dochter meteen in de kliko geflikkerd. Mijn kinderen krijgen geen vaccinatie. De kinderen die dit wel ondergaan hebben zijn wel erg vaak ziek valt mij op!

  1. Mijn kinderen zijn anders zelden ziek en hebben alle vaccinaties gehad, het bewijs dat het wel veilig is.

  2. He naamgenoot
   Dat RIVM papiertje had toch bij het oud papier gemoeten? haha goede zet hoor, laat ze zichzelf die rotzooi inspuiten.

  3. @Questionmarc.
   Dat vind ik de meest kortzichtige redenatie die ik de laatste weken voorbij heb zien komen. Mijn oma rookte en werd er 80 mee en dus is het ongevaarlijk.
   Niet elk lichaam reageert hetzelfde om bepaalde stoffen. Dat weten veel mensen.
   Neem nu een behandeling tegen kanker. Bij sommige mensen slaat het aan en bij anderen niet.
   Je kunt dit vergelijken met het toegediend krijgen van vaccinaties. Jij hebt geluk gehad dat de kinderen (genen-mix) die jij en je partner op de wereld hebben gezet ongevoelig bleken voor de vaccins en er niets bij ze werd getriggerd. Dat geldt dus niet voor iedereen en daarom moeten we heel voorzichtig zijn met het toedienen van vaccinaties.

  4. Goeie, Marcel W! 🙂
   Zelfs de schoolarts laten we dit jaar maar aan ons voorbijgaan.. Mijn dochter op de middelbare school vertelde: Mam er was een meisje dat echt heel slank is en ze vertelden haar dat ze te dik was! Bij de oproep zat een hele vragenlijst die de kids zelf moeten invullen, met vragen over ongesteld zijn, depressie etcetera. Leuk voor de statistieken van de gezondheidsdienst, al die persoonlijke zaken! 🙁

 2. Beste questionmarc.. Het enige dat je kunt zeggen is dat je kinderen ingespoten zijn met een rits micro-organismen en chemische stoffen – en dat ze zelden ziek zijn is iets waar je dankbaar voor kunt zijn. Het laat zien dat ze in ieder geval tot nu toe in staat zijn geweest deze stoffen af te voeren of ergens in het lichaam op te slaan, waardoor ze er, tot op heden geen last van hebben. Maar dit bewijst natuurlijk niet dat vaccins veilig zijn. En de vraag is: Waarom zou je je kinderen opzadelen met giftige stoffen??? Vooral als er tot nog toe geen ENKEL bewijs vanuit de medische wereld is, dat deze giftige stoffen ervoor kunnen zorgen dat je kind géén baarmoederhalskanker krijgt. Kijk – als dat er nou nog was. Jouw kinderen doen mee aan een experiment. En die van Marcel niet – zo simpel is het.

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/vn-wil-mondiaal-hpv-vaccinatie-programma/
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/lichaamsvreemd-dna-in-vaccins-oorzaak-grote-ziektes/
  http://www.wanttoknow.nl/overige/hpv-vaccinatie-oproep-gekregen-doe-mee-als-proefkonijn/
  Om maar wat linken te noemen!

 3. @Questionmarc ; ben het eens met Dirk III, erg kortzichtig om dat “bewijs” te noemen…..
  Ik denk dat iedereen zn eigen gevoel moet volgen hierin en idd. iedereen reageert anders en ook weet je niet wat de gevolgen op langere termijn zijn voor sommige vaccinaties.

 4. De titel is duidelijk foutief en misleidend: “Griepprik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers”. Ja, er zijn 50,000 Duitsers met nacrolepsie, en –ja- nacrolepsie werd soms vastgesteld na vaccinatie met Pandemrix (in Zweden en Finland, maar niet in andere Europese landen). Maar het is duidelijk een overinterpretatie om dan te beweren dat de nacrolepsie bij die 50,000 Duitsers veroorzaakt is door vaccinatie.

  Bovendien zit het artikel vol met onterechte beschuldigingen. Zoals de opmerkingen: “Dat de politiek, overheidsinstanties als het ware hun kop in het zand steken om de negatieve gevolgen van vaccinaties niet te zien. Niet te willen zien.” of “overheden van de negatieve bijwerkingen NIETS lijken [te] willen weten.” De problemen met narcolepsie en Pandremix zijn namelijk voor het eerst vermeld DOOR die overheidsinstanties, niet door actiegroepen of bezorgde burgers die overtuigd zijn van het “FEIT dat vaccinaties niet veilig zijn” (vind je trouwens echt dat alle vaccins hetzelfde veiligheidsprofiel hebben? Dat is een grove oversimplificatie!).
  Als je me niet gelooft: Google zelf eens voor “Pandemrix narcolepsy”, en zoek dan naar websites van voor 1 januari 2011 (doe je met “meer opties” op de google website). En dan stel je vast dat in 2010 de European Medicines Agency, de World Health Organisation, verschillende nationale overheidsinstanties,… daar reeds vollop naar aan het kijken waren. Nergens iets te zien in 2010 van actiegroepen die iets over nacrolepsie en vaccinatie zeggen. En je vraagt je dan af in het artikel: “Spreken we hier van een massa-doofpot?” Het antwoord is overduidelijk “Nee!”: er werden persmededelingen gedaan in 2010 en 2011, die je nu via Google kunt vinden. En er werd beslist om het gebruik van Pandemrix te beperken (ref 3 in artikel), nog voordat actiegroepen e.d. zich blijkbaar bewust waren dat er een probleem was en naar stopzetting begonnen te vragen. Eigenlijk werkt “het systeem” dus toch wel: er werden bijwerkingen gerapporteerd, ze werden degelijk onderzocht door officiele instanties, en beslissingen worden genomen die in het financieel nadeel van “big pharma” zijn. Geen doofpot, geen toegeving aan“manipulatieve druk van Big Pharma”.

  De vraag blijft wel: Is men te snel geweest om Pandemrix goed te keuren? Naderhand is het natuurlijk heel gemakkelijk te beweren van wel, want vandaag weten we immers dat de Mexicaanse griep niet zo gevaarlijk was als er in 2009 werd verondersteld in een “worst-case scenario”. Maar in 2009 was dat helemaal niet duidelijk, onder andere omdat het virus veel gelijkenissen vertoonde met het virus van de zeer dodelijke pandemie van 1918, en er reeds verschillende doden waren. Men moest in de zomer van 2009 een moeilijke keuze maken: niks doen, en riskeren dat millioenen mensen zouden sterven indien het virus echt gevaarlijk zou zijn, of een vaccin snel aanmaken, verdelen en toepassen zonder alle nodige testen te doen. Die keuze werd niet lichtzinnig genomen, maar gebaseerd op kennis van o.a. het veiligheidsprofiel van de componenten van het vaccin, en de voorspelling dat er wel eens vele doden konden optreden in een “worst case scenario”.

  1. @ koen
   Je vergeet gemakshalve te vermelden dat de griep pandemie , alleen zo kon heten vanwege de aangepaste ( net voor de uitbraak) definitie van pandemie. Stond daar eerst in dat een pandemie een uitbraak van een besmettelijke ziekte over de landsgrenzen heen met een hoge mortabiliteits graad was . Werd het laatste stukje geschrapt . Nu is die definitie dus een uitbraak van een besmettelijke ziekte over de landsgrenzen. (Oftewel oppassen voor verkoudheid.)
   Dat op die manier de te verwachten sterfte overduidelijk te hoog werdt ingeschat lijkt mij evident.

  2. Jammer joh, tijd voor een volkstribunaal, Dus niks pikmeerarrest, art. 120 voor de volksverlakkers.
   Gewoon over de kling beginnen te jagen van de criminele ELITE.

   En niks met pek en veren, de geschiedenis heeft allang bewezen dat die Illuminaten kliek gewoon doorgaat.
   Zelf houden ze ook geen rekening met die miljoenenslachtoffers//doden. Lees zelf de protocolen, ook maar eens na.
   Of ken je die uit je hoofd.?

  3. @ war of total control
   Beetje last van ongeadresseerde oprispingen? Jahoor gewoon allemaal afmaken die hap.
   Even iets ter overdenking dan maar?
   Het is doodsimpel een leven te nemen , er een te scheppen daar ligt de uitdaging.

  4. Koen, je hebt nu voor mij helemaal afgedaan.. Voor mij ben je een ‘hypocriete Osterhaus-volger’.. Gewoon lekker doorgaan met angst aanjagen.. Maar Koen weet het, volg Koen.
   “Men moest in de zomer van 2009 een moeilijke keuze maken: niks doen, en riskeren dat millioenen mensen zouden sterven indien het virus echt gevaarlijk zou zijn, of een vaccin snel aanmaken, verdelen en toepassen zonder alle nodige testen te doen.”
   Bah!

  5. @Marcel W: als je de gehele video zou bekijken, dan zou je leren dat de definie niet is veranderd, enkel een begeleidende tekst. Je zou dan ook leren dat de “te verwachten sterfte” niet gebaseerd wordt op de definitie van “pandemie”. De beslissingen worden niet domweg genomen gebaseerd op zo’n definitie, maar gebaseerd op de kennis dat in juni-juli 2009 er 1-2% van de zieke influenza patienten stierven, en dat men niet wist hoe snel het virus zou muteren tot een nog virulentere variant, en hoeveel mensen er ziek zouden worden. Dus verkoudheid blijft een ongevaarlijke ‘pandemie’.

  6. @Guido, zoals gewoonlijk, val je me persoonlijk aan, in plaats van mijn argumenten. Als ik naar jou reactie kijk, dan gaat dat enkel over de laatste paragraaf van mijn commentaren. Je gaat er dus blijkbaar mee akkoord dat de titel duidelijk foutief en misleidend is, en dat de overheidsinstanties toch correct hebben opgetreden en er geen sprake kan zijn van een doofpotoperatie.

  7. @ koen
   De definitie is wel degelijk veranderd en niet alleen een begeleidende tekst( heb zowiezo nog nooit van een definitie gehoord die een begeleidende tekst nodig heeft)
   Er is aldus op alle mogelijke manieren angst gezaait om de vaccins er door te drukken.
   Die angst was nodig om de bevolking rijp te maken evenals de politiek. Waarom ( als het allemaal om humanitaire redenen werd gedaan)werd er anders zón waas van geheimzinnigheid en geheimhouding betracht rond de vaccins? Waarom moesten osterhaus en couthinho konstant met hun angst verhaaltjes op t.v. waarom is het RIVM gestopt met het testen op mexgriep na 11 gevallen? Als zo gevreest werd voor een mutatie had dat toch consequent gemonitort dienen te worden? Waarom werd er tegen het advies van de gezondheidsraad voor iedere nederlander 2 doses aangeschaft ,terwijl 1 dosis werd aanbevolen? Waarommoest de leeftijdsgrens lager gesteld worden in nederland dan de WHO aangaf?
   Nee koen slaap lekker verder, laat je maar belazeren door de overheid. Ziek lever je meer op dan gezond!

  8. Dankjewel Koen, dat je even je ware aard, vanachter dat masker, liet zien.
   “Je gaat er dus blijkbaar mee akkoord dat de titel duidelijk foutief en misleidend is, en dat de overheidsinstanties toch correct hebben opgetreden en er geen sprake kan zijn van een doofpotoperatie.”
   Wat een goedkope, maar vooral kinderachtige retoriek.. Een kat in het nauw Koen?

  9. Guido, je blijft rond de pot draaien, en me persoonlijk aanvallen in plaats van een inhoudelijk debat te voeren. Als je wil antwoorden, antwoord gewoon met “ja, de titel is misleidend en foutief”, of “nee, er zijn inderdaad 50,000 Duitsers die door Pandemrix nacrolepsie hebben gekregen”. Bij het laatste dan ook wel het bewijs erbij geven. En antwoord gewoon met “Ja, de overheidsinstanties hebben correct en openlijk opgetreden rond de associatie tussen Pandemrix en nacrolepsie”, of “nee, ze hebben alles in de doofpot proberen te steken.” Probeer bij het laatste dan ook te verklaren waarom er in 2010 zoveel mededelingen op het web waren.

  10. `er komt ooit een gevaarlijke variant van de griep`enkel maanden voor de uitbraak van de Mexicaanse griep was de viroloog Ab Osterhaus uitgenodigd bij , Pauw en Witteman en had hij een half uur lang een interview bij Netwerk met filmbeelden bij hem thuis aan de keukentafel, daarin legde hij nogmaals een haarfijn uit wat er voor gevaar aan zat te komen, in beide programma `s kwam het onderwerp mutatie`s van virussen ter spraken,nog half jaar later was het dan zover en werd Ab Osterhaus op zijn wenken bediend, er was een gevaarlijke mutatie van een griepvirus, ontdekt ergens in het boerenland van Mexico bij een jochie, door een plattelandsarts,nog geen drie maanden later was die ook hier in Nederland, ineens was er een pandemie!!!

   Hysteria completica ! Paniek, een krankzinnige run op Tamiflu ( het middel bij uitstek, blijkt nu helemaal niet te werken)ondertussen waren ze aan het werk om een vaccinatie uit de grond te stampen, duurde nog een half jaar voordat er genoeg was ( bij een werkelijk gevaarlijke pandemie hadden er al genoeg mensen gestorven, zoals met de pest in de middeleeuwen) de angst werd dag aan dag gevoed door de media,onze kinderen moesten massaal worden gevaccineerd, zij liepen groot gevaar,zwangere vrouwen ook.
   Wij het volk keken met smachtend hart uit naar de oplossing via een vaccin, het woord was geheel aan de machtigen, de alwetende, wij die altijd gewend zijn dat de overheid met oplossingen komt!anders zijn we immers reddeloos verloren, misbruik makend van de onwetendheid en naïviteit van het volk werd er gezegd dat wij wel twee vaccinatie`s nodig hadden die niet eens behoorlijk getest waren( later bleek dat twee helemaal niet nodig was) Ab Klink had flink ingeslagen,Ab geheel geen medicus liet zich leiden door de Goden van het RIVM, de alwetende.Was het allemaal toeval? of opzet?als ik het bovenstaande terug lees, vind ik het wel erg frappant allemaal,bovendien blijkt achteraf dat het helemaal niet zo`n gevaarlijke griep is geweest,dat er niet meer slachtoffers zijn gevallen dan bij de gewone seizoen griep.

   Maar ik heb met eigen ogen gezien, hoe al reeds verzwakte en zieken in het verpleeghuis werden gevaccineerd met twee dosis, ik heb mensen na deze vaccinatie`s zien overlijden aan hevige longontsteking, mensen die maandenlang hebben gehoest en zwaar verkouden waren, moe en apathisch, een verandering in hun gezondheidstoestand voor en na de vaccinatie, ik begreep ook niet waarom mensen die al zwak waren zoals in het verpleeghuis gevaccineerd moesten worden, de vaccinatie`s brengen het immuunsysteem behoorlijk in gang en kost veel energie, zieke mensen hebben al een verzwakt immuunsysteem en weinig energie, deze mensen kregen dus wel drie vaccinatie`s voor de kiezen, de gewone griep en dan nog twee Mexicaanse griep, dit omdat niemand in het begin ( ook de artsen niet ) wisten waar ze mee bezig waren, een paar mondige patiënten weigerde en werden ook niet ziek,ikzelf als verplegend en veel van mijn collega`s hebben ondanks de steeds feller wordende discussie en druk geen prik genomen( heksenjacht was geopend op weigeraars in de zorg en er werd zelfs met ontslag geschermd)ik hield me vast aan het feit dat ik van voor `55 was en wij al een soortgelijke griep hadden meegemaakt( de mensen in het verpleeghuis zijn veelal nog ouder dan van `55?) wij zijn ook niet ziek geworden.

   Het mag dan ook een hoax genoemd worden,wel een die big Pharma veel geld heeft opgeleverd, maar leerzaam is het om te zien hoe een volk wat niets gewend is maar wel erg verwend als gekken tekeer gaan uit angst en waar men toe in staat is ten aanzien van de anders denkende.Kartel Big Pharma heeft blijkbaar nog niet genoeg verdient en vaccineert nu onze puber kinderen, meisjes en ook waarschijnlijk in de toekomst jongens!!weten niets over toekomstige schade door dit vaccin,ondertussen zie ik op tv weer iemand benadrukken dat het niet gevaarlijk is en dat het niet bewezen is dat er meisjes gestorven zouden zijn door deze vaccinatie, aantonen dat het veilig is voor 100% kunnen ze ook niet zwart op wit zetten. Op fora waar men kritische vragen stelt over vaccins komen steeds meer figuren die proberen de bezorgdheid in het belachelijke te trekken, ik denk ook dat deze personen betaald worden of andere belangen hebben om site`s als deze te saboteren.

  11. Dat onze Koen een ‘maatje’ is van RIVM-manager Marina Conijn, is me inmiddels duidelijk geworden. Zoals gezegd: de volledig gekleurde berichtgeving van onze Koene-man, is inmiddels duidelijk op herkomst te ‘determineren’.. (ahum) Vooringenomenheid die ervan af druipt. Enz.
   Alleen al de gedachte om je beroep achter te houden, je te verschuilen achter een anoniem.. Niet zeggen wie je bent, wat je doet, en vervolgens hele lappen tekst hier achter laten.. Koen je bent door de mand gevallen. Jammer. Neem een pintje aan de Kaai en we kletsen er niet meer over…

  12. Guido, je blijft rond de pot draaien, en me persoonlijk aanvallen in plaats van een inhoudelijk debat te voeren. Daarom herhaal ik nog eens mijn vraag in reactie 4.9. Als je wil antwoorden, antwoord gewoon met “ja, de titel is misleidend en foutief”, of “nee, er zijn inderdaad 50,000 Duitsers die door Pandemrix nacrolepsie hebben gekregen”. Bij het laatste dan ook wel het bewijs erbij geven. En antwoord gewoon met “Ja, de overheidsinstanties hebben correct en openlijk opgetreden rond de associatie tussen Pandemrix en nacrolepsie”, of “nee, ze hebben alles in de doofpot proberen te steken.” Probeer bij het laatste dan ook te verklaren waarom er in 2010 zoveel mededelingen op het web waren.

  13. Guido is vroeger KOK geweest daarom dat hij nog graag in de pannetjes rond roert, tja is dan ook moeilijk om bepaalde zaken af te leren, wees blij dat je hem niet in actie kan zien met een KOKS MES, dan weet je niet wat hij HALAL gezien weer ter voorbereiding aan het fileren is. Ik heb in iedergeval altijd al een servet om me nek geknoopt, je weet maar nooit of ik dan ook welkom ben bij 1 van zijn LIVE cooking Progamma’s on-line…

  14. “Narcolepsie, in Zweden en Finland, maar niet in andere landen” ????

   Op 3 februari 2011 heb ik deze mail geschreven (en toen wist dhr AO al héél goed dat zijn uitlatingen naar buiten toe niét juist waren, want 5 mnd na dato) :

   Geachte heer Osterhaus,

   Terugkomend op het wijdverspreide artikel deze morgen verschenen in De Telegraaf, wil ik U graag even het volgende onder de aandacht brengen.

   U citerend : Het goede nieuws is dat het verband tussen de inenting en de slaapziekte bij kinderen niet buiten de Scandinavische landen is gevonden….. lijkt mij enigszins bezijden de realiteit, want al op 31/8/2010 was het bekend dat ook in Frankrijk en Duitsland gevallen van narcolepsie werden vastgesteld.

   Zie o.a. :

   Reported cases
   So far, there have been 27 reported cases of sleeping disorders across the continent, in Finland, Sweden, France, Germany, and Norway, that could be linked the H1N1 virus vaccine.

   http://www.euroclinix.net/health-news/influenza/swine-flu-vaccine-tested-sleep-disorder-fears-212.html

   En volgens recente berichten gebaseerd op officiële cijfers vrijgegeven door GSK (volgens Le Figaro van gisteren) :

   Au 31 janvier 2011, la firme (GSK) a connaissance de 162 cas de narcolepsie après vaccination, dont 70% survenus en Finlande et en Suède. En France, il y en aurait une vingtaine (20), selon le Pr Yves Dauvilliers (Montpellier), qui coordonne les centres nationaux de référence de la narcolepsie.

   http://www.lefigaro.fr/sante/2011/02/01/01004-20110201ARTFIG00731-un-vaccin-anti-h1n1-peut-etre-lie-a-des-cas-de-narcolepsie.php

   Ik hoop van harte dat u deze meer dan relevante aanvulling mee zult nemen in uw onderzoeken en vooral hiermee rekening wilt houden in de berichtgeving naar de bevolking (en media) toe.

 5. Beste Koen

  Waar wij – of laat ik strikt voor mijzelf spreken: ik wanhopig van word is dat een situatie die uitermate schrijnend is door officiële instanties op een uitermate afstandelijke en trage manier behandeld wordt. Officiële instanties hebben nu eenmaal financiële en andere belangen die ze schijnbaar belangrijker vinden dan ’vaccinatieschade’. Ik ben nu ruim tien jaar bezig met bewustwording rondom vaccins – en ik heb vele moeders gesproken die de gezondheid van hun kinderen dermate achteruit hebben zien gaan dat je kunt spreken van een “weggegooid leven”. Kijk maar eens naar de you-tube van Beth http://www.youtube.com/watch?v=bTpZbPeuGbc Is dit een zeldzaamheid? Nee.

  Kun je het je voorstellen dat dit jou overkomt? Dat je een gezond kindje meeneemt voor een paar prikjes en je leven nooit meer hetzelfde is?
  Kun je je een leven voorstellen waar je 2 tot 6 keer per dag in slaap valt?
  Of dat er inmiddels wereldwijd MILJOENEN kinderen zijn die hun leven WEG kunnen gooien? En dat er ondanks de ervaringen en verhalen van vele ouders alleen maar vaccins bijkomen?!

  De afgelopen tien jaar heb ik helaas moeten concluderen dat de meeste onderzoeken geldverslindend zijn maar niet geïnteresseerd in de ware oorzaak van de lichamelijke aandoeningen. Ik heb net een artikel af dat een dezer dagen op ww.earth-matters.nl verschijnt waarin een moeder zegt: “Ik moet toegeven dat ik soms waarschijnlijk als gek overkom. De eerste woorden die uit mijn mond komen als ik ontdek dat een vriend of familielid van mij zwanger is zijn: ALSjeblieft, ALSjeblieft, wat je ook doet, vaccineer je babytje niet! Die smeekbede wordt vaak vergezeld door een stevige greep om hun arm, die me nog gekker doet lijken. Of, als ik weer een ander verhaal hoor van een gezond kind dat wegzakt in een autistische aandoening volgend op vaccinatie, en woede in mij opwelt totdat ik rood zie waarna de tranen opkomen en ik opeens een vreemdeling aan wil klampen voor een knuffel. Gek? Misschien.
  Maar weet je wat nog gekker is? En gewoon verkeerd, helemaal verkeerd? Dat onze regering en onze dokters negeren wat er met onze kinderen gebeurt en dat ze elke mogelijke oorzaak voor autisme overwegen – van genen tot de vlammenvertragende stoffen in de pyjama’s van onze kinderen – behalve vaccins.”
  Officiële instanties “signaleren” en “onderzoeken” en doen dat over 10 jaar waarschijnlijk nog steeds. Wat websites als http://www.wanttoknow.nl trachten te doen is de bevolking wakker schudden!! Net zoals Loesje die zegt: “Wat als er oorlog is en niemand gaat?” – te komen tot een besef van: Wat als er een oproep is en niemand komt? We HOEVEN onze kinderen niet met gif in te spuiten! We doen het omdat we gemanipuleerd worden bij het leven! Als je het nou over misleiding hebt.. Vaccins werken in op de hersenen, waar allerlei centra zitten voor het reguleren van vitale functies, zoals slaapritmes, hart, ademhaling en ga zo maar door. Het zo me niet eens verbazen als deze bizarre ziekte gelinked zou kunnen worden aan de ‘gewone’ vaccins (of andere gifstoffen) die op de hersenen inwerken en de toename ervan met het griep vaccin. Wat denk je van: (griep)Prik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers?

  1. @ Door Frankema: “vaccinatieschade” wordt wel degelijk serieus genomen. Dat is juist het punt dat ik wou maken in mijn reactie nr 4: zodra de overheid zich bewust werd van problemen, werden er acties ondernomen, zelfs nog voordat actiegroepen er zich zelfs van bewust waren dat er problmen waren.
   Ik heb de video bekeken die je me aanbeveelt. Het gaat over de bewering dat vaccinatie autisme kan veroorzaken. Autisme is een ernstige aandoening, maar de veronderstelling dat het veroorzaakt wordt door vaccinatie is wel degelijk volledig ontkracht. Trouwens –ook in die video- is er geen enkele indicatie dat autisme veroorzaakt wordt door vaccinatie, enkel insinuaties. Blijkbaar heb je mijn reactie 9 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/ nooit gelezen. Daarom herhaal ik het nog eens:
   Een mogelijk verband tussen autisme en MMR en/of thiomersal is reeds zeer grondig bekeken, maar nooit bewezen. Het meest overtuigende bewijs dat er geen associatie is, vind je mooi samengevat in de “omnibus trials” in de USA. Dit zijn zes verschillende rechtszaken die worden beschreven op o.a. http://www.autism-watch.org/omnibus/overview.shtml. Daar kun je ook doorklikken naar de transcripties van die rechtszaken, om exact na te gaan wat er gezegd werd en wat de argumenten zijn. Op deze rechtzaken hebben de anti-vaxers alle kansen gehad om gehoord te worden en hun “bewijzen” te presenteren. Uit 5000 gevallen van autisme, hebben ze er 6 uitgekozen waarvan ze vonden dat het heel duidelijk was dat die veroorzaakt waren door vaccinatie. Maar de bewijzen die ze presenteerden in de rechtszaken bleken niet overtuigend, er werden verschillende pseudeowetenschappelijke blunders begaan, en geen enkele van de rechters vond dat er ook maar enig bewijs werd geleverd voor een oorzakelijk verband. Een belangrijke uitspraak van één van de rechters was daar “there was abundant evidence of scientific fraud in the body of evidence developed to support the MMR-autism hypothesis”. […] Autisme is een zeer ernstige aandoening. En er dient meer onderzoek naar de oorzaken en behandeling ervan gedaan te worden. Maar de hypothese dat het veroorzaakt is door vaccinatie is wel degelijk dood en begraven. Enkel niet-wetenschappers die hun overtuiging laten primeren boven de bewijzen blijven maar op dat nageltje kloppen.

  2. Waar het om gaat, is dat bij de MINSTE EN GERINGSTE TWIJFEL het HELE vaccinatieverhaal stopgezet dient te worden. De IMMENSE schade en leed die toegebracht worden aan mensen, hun HELE LEVEN VERNIETIGEN, loopt gelijkevenredig met de stijgende ontkenningen, de stijgende naïviteit, de bijna perverse hoogmoed en vooral wetenschappelijk verdraaiingen van de overheids- en wetenschappelijke dogmatici. Naar collega’s die volkomen terechte bezwaren laten horen, wordt NIET GELUISTERD.

   De schandalige houding, hautain en vol dedain, past niet in de wetenschappelijk en maatschappelijk verantwoorde kaders van vandaag de dag. Het is in jouw geval Koen, vooral weer jouw ‘opleuken’ van de grote problemen van de schandalige bijwerkingen (hoofdwerking?) van het vaccinatieprogramma, die jouw bijdragen hier voor mij brandmerken met dezelfde hautaine en dedaine houding als zoveel, zichzelf ‘wetenschappers’ noemende, medemensen, die dat heden ten dage tentoonspreiden.
   Deze wetenschappers kiezen niet meer voor het volk, maar voor Big Pharma, die hen op allerlei slinkse manieren laat meeprofiteren van hun dikke portemonnee. Zo houd een ziek systeem, een door en door verrot systeem, zichzelf in stand. Naïeve wetenschappers creërend die niet meer zien, tot hoever ze in het rabbit hole getrokken zijn.

   Waarom lezen we nergens in je teksten, breedsprakig en vol schijnbare kennis, dat je je OOK ZORGEN MAAKT. Zeker als de wereldgezondheidsraad TOEGEEFT DAT NARCOLEPSIE EEN BIJVERSCHIJNSEL IS VAN DE GRIEPPRIK!!
   Zelfs de Wereld Gezondheidsorganisatie heeft het verband toegegeven tussen narcolepsie en de H1N1 prik.

   http://www.who.int/vaccine_safety/topics/influenza/pandemic/h1n1_safety_assessing/narcolepsy_statement/en/

   En wat hier achter schuiltgaat is vele, vele malen erger dan de Narcolepsie-gevallen. Het gaat om het AANTASTEN VAN HET AUTO-IMMUUNSYSTEEM, waarvan vaccinatie-toppers zo hoog opgeven dat het ‘versterkt’ wordt.. bahh! Deze hoogmoed komt voor de val. Ik moet zeggen: KWAM!
   En wil je weten hoe verschrikkelijk hautain de top-wetenschappers zijn, dan zijn hier MEER DAN EMMERSVOL voorbeelden van. Kijk hier eens op de site naar de uitgelekte notulen van een vergadering van wetenschappers, die erachter is gekomen, dat autismegevallen aan het ‘sky-rocketten’ zijn. Verborgen houden en doen alsof je neus bloedt..
   http://www.wanttoknow.nl/overige/dodelijke-immuniteit-over-kwik-in-vaccins/

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/

   http://www.wanttoknow.nl/overige/bewijs-geleverd-autisme-veroorzaakt-door-vaccinaties/

   En als we het toch hebben over hautain en leugenachtig gedrag:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccins-en-pandemieen-leugens-leugens-leugens/

   Weetje Koen, dan staan al die bewijzen hierboven in dit artikel. En dan NOG ga je mooi weer spelen, de resultaten afzwakken..!! HET IS SCHANDALIG!! Werkelijk. Ipv de alarmbel te luiden, gaat alle energie uit naar het onder het tapijt vegen van deze resultaten.. Over de levens van slachtoffers heen..!! Ik zou het bijna ‘farmaceutische genocide’ willen noemen, maar dan in de zin van het stelselmatig em>vermoorden-van-de-onschuld!
   Wat vind je van de resultaten van een collega-wetenschapper:
   Professor Birgit Högl en haar collega’s van de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk, hebben bevestigd dat narcolepsie – een chronische neurologische aandoening veroorzaakt door het onvermogen van de hersenen om de slaap te reguleren – een auto-immuunziekte is die getriggerd wordt door het adjuvant squaleen.

   http://www.i-med.ac.at/mypoint/archiv/2011011401.xml

   En zo hebben we nogal wat rotzooi in vaccinaties.. De focus gaat nu op de aluminium-oxide..!! Wordt vervolgd..! Ik ga nu stoppen, want er komt nu ook al stoom uit mijn neus.

  3. @Guido: ik wil jou argument even omdraaien. Jij schrijft: “Waar het om gaat, is dat bij de MINSTE EN GERINGSTE TWIJFEL het HELE vaccinatieverhaal stopgezet dient te worden”. Bekijk het ook eens vanuit het standpunt: “bij de MINSTE EN GERINGSTE INIDCATIE dat er doden gaan vallen door een influenza epidemie, moet men alles doen om dat te voorkomen.” Vind je dat ook niet terecht? Zo’n vraag past ook “in de wetenschappelijk en maatschappelijk verantwoorde kaders van vandaag de dag.” Dat was de situatie in de zomer van 2009: men wist dat het nieuwe influenza virus dodelijk was, maar niet hoeveel doden er zouden vallen. Maar wat zou jij dan hebben gedaan? Vertrouwen op de algemene hygiene en gezondheid van de mensen? Laten uitzieken en de zwakken laten sterven? Iedereen Tamiflu geven? Iedereen een homeopatisch middeltje geven? Je blijkt te denken dat je kunt uitkomen bij een antwoord waarbij je zelfs de minste twijfel kunt elimineren. Zo eenvoudig is het niet: elke keuze houdt risicos in, en het is maar met veel expertise en kennis dat je die kunt inschatten en beperken. Ik kan dat niet, jij ook niet. Wij moeten vertrouwen op de personen met de expertise.
   Je hebt het ook over “stijgende ontkenningen, de stijgende naïviteit, de bijna perverse hoogmoed”. Maar kijk eens in een spiegel: jij blijft ontkennen dat de verschillende overheden correct hebben opgetreden i.v.m. narcolepsie (reactie 4.9), je bent naief als je alle vaccins eenzelfde risico geeft (je bent tegen élk vaccin), en je hebt een perverse hoogmoed als je denkt dat je het zoveel beter weet dan honderden experts, die volgens jou allemaal zo dom zijn dat ze misleid worden door big pharma.
   Ik ga verder niet in op je andere opmerkingen. In de eerste plaats omdat ze enkel insinuaties, misinterpretaties, selectief of gewoon verkeerd zijn (zoals meestal het geval bij jou, zie reactie 4 hieronder of mijn reactie 9 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/) Maar jij negeert ook volledig de argumenten die ik aanhaal, dat de link tussen autisme en vaccinatie volledig afgeschoten is.

  4. Goedkope retoriek Koen. Je grossiert erin. Geen essentiële discussie met je te voeren. Volledig gebrainwashed ben je..
   Lult gewoon heen over mijn stelling, dat je ALLES DIENT STOP TE ZETTEN BIJ BEWEZEN ONVEILIGHEID!!!
   Lees gewoon eens wat griep is, en kijk eens wat je maatje op de Erasmus heeft uitgehaald.. Stelletje debiele wetenschappers in mijn ogen..!!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/nieuw-de-militaire-griep-dodelijk-bioterrorisme/
   Ik wens je wijsheid en een helder spiegelbeeld!!

   “honderden experts, die volgens jou allemaal zo dom zijn dat ze misleid worden door big pharma.”..

   En waarom luisteren we niet naar de duizenden experts, wetenschappers van wereldformaat, die waarschuwen, ernstig waarschuwen en verbanden aantonen en vooral aanreiken. Voor openbare bestuurders zoals jij Koen. Je gaat hier niet op in. Je bent eenzijdig bezig, wetenschappelijke oogkleppen-retoriek, zo ervaar ik het..! Dag Koen, dit was het dan. Ik leef mee met al die burgers waarvoor jij in België verantwoording zegt te dragen! Ik vind het tegen het schandalige aan hoe jij met dit soort oogkleppen-retoriek de publieke zaak denkt te kunnen dienen.

  5. Geweldig buitenkansje dit, laten we niet gaan bekvechten en kiften, kan altijd nog, als ontspanning, niet om elkaar de mond te snoeren, prachtige literatuur verwijzingen aangedragen door Koen bij de hand, op een presenteer blaadje voorgeschoteld door een Expert, laten we dit eens nuchter ietwat Autistisch gaan benaderen, de volgende studie wordt aangedragen door Koen, kant en klaar na te lezen, zo lijkt het wel;

   http://jama.ama-assn.org/content/290/13/1763.long

   Wie kan mij uitleggen wat daar precies gedaan isz, okay ik heb een begin gemaakt om te lezen, wat staat daar, Wat is het eigenlijke Experiment waar over geschreven wordt? En is het wel een Experiment? Is het wel zo wetenschappelijk? Is het een herhaalbaar Experiment voorwaarts in de tijd? Is er wel zo goed beschreven wat er eigenlijk gedaan isz? En zo ja wat is er ‘waarschijnlijk’ gedaan?

   Koen reactie nr. 9
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband/comment-page-1/#comment-75740

  6. je hebt voorgekookte cijfers en voorgekookte korte stellingen (gedachten) van de cOrporatieve rOverheid die nagepraat moeten worden zonder onderzoek zonder zelf na te denken, Adam Curry noemt dat Meme’s ;

   Quote:

   ” Herkennen van memes.
   Verbluffend is hoe twee de ‘memes’ weten te herkennen, een woord dat ik bij No Agenda heb leren kennen. Memes zijn uitspraken of woorden waar de gemiddelde kijker/luisteraar niets achter zoekt. Achter deze memes zitten echter zorgvuldig gecoördineerde campagnes, georganiseerd door PR buro’s, spindoctors, dure reclmamejongens en andere types die onze gedachten naar hun hand willen zetten. De meme wordt geïntroduceerd en vervolgens zo vaak herhaald in de media tot de goegemeente het gaat herhalen en vermenigvuldigen. ”

   The No Agenda Show: Media Assassination door Adam Curry
   http://www.argusoog.org/the-no-agenda-show-media-assassination-door-adam-curry/

  7. @ Hyperalert. Een korte uitleg van de studie op http://jama.ama-assn.org/content/290/13/1763.long. Er werden drie databanken aan elkaar gekoppeld: een databank van het Deense rijksregister, waaruit men alle kinderen geboren in 1990-1996 kon bekomen; een databank van alle vaccinaties, waardoor men kon nagaan welk kind welke vaccinaties had gekregen; en een centraal register van alle psychiatrische patienten, zodat men kon nagaan welke kinderen autisme hadden. Men stelde daaruit vast dat er evenveel autisme of autisme-gerelateerde aandoeningen voorkwamen bij kinderen die geen thiomersal-bevattende vaccinaties hadden gekregen, als bij diegenen die vaccinaties met thiomersal-bevattende vaccinaties hadden gekregen. Conclusie is dus dat thiomersal niet de oorzaak kan zijn van de epidemie van autisme. Het is niet echt een experiment, wel een epidemiologische studie. De studie van Fombonne die ik aangeef is zeer gelijkaardig in opzet en conclusie. De studie van Price heeft een andere opzet: er worden kinderen met autisme geïdentificeerd. Elk kind wordt vergeleken met 3 kinderen van dezelfde leeftijd. Dan wordt er nagegaan in hun medisch dossier welke kinderen welke vaccinaties hebben gekregen. Ook zo wordt er vastgesteld dat er geen verschil is in hoeveelheid thiomersal tussen de kinderen met en zonder autisme.
   Ik ben ook vertrouwd met het concept van memes. Een voorbeeld is “alle vaccins zijn gevaarlijk”. Wordt op deze website door velen zonder kritiek herhaald e nvoor waar aangenomen. Het is me alleen nog niet duidelijk wat de onderliggende agenda is.

  8. Kijk, weer een stukje Koen tevoorschijn.. Wat moet nou de ‘onderliggende agenda’ zijn…?? Mijn hemel, dualiteit ten top. LIEFDE man, voor iedere wereldburger. Het niet kwetsen van je medemensen. Het voorkomen van schade, het voorkomen van manipulatie en hoogmoed. Wat zou er nou in hemelsnaam voor ‘onderliggende agenda’ überhaupt kunnen zijn..!
   Dank voor het delen in ieder geval..!

  9. Okay bedankt Koen voor de hulp, met deze informatie kan ik dan nu zelf een denk experiment gaan doen;

   Een groep jonge mensen uit Denemarken die ooit een keer een bepaald type vaccinatie hebben gekregen.

   Sommigen zijn bij een psychiater langs geweest voor een diagnose.

   3 digitale databases kunnen aan elkaar worden gekoppeld om zo terug in de tijd medische gegevens te achterhalen van deze jonge mensen.

   hmmmmm ik zelf zie nu na 5 minuten nadenken al wel enorme kwetsbaarheden in de opzet van dit Epidemiologisch Onderzoek.

   Geweldig dat er Experts zijn die willen meedenken, dit isz de sleutel tot een betere toekomst, wie zijn goede denkers, wie zijn goede kennisdragers, hoe herken je ze, hoe zet je ze aan het (denk) werk. En goede communicators, mensen die goed kunnen communiceren, hebben we ook nodig.

  10. ooH jah over het mogelijk achterliggende complot achter de alternatieve Meme van “alle vaccinaties zijn slecht”

   ik heb daar wel een Idee over, wat dat zou kunnen zijn Koen.

   verschillende mogelijkheden;

   1) dat de alternatieven stiekum driekwart van de mensen ziek zwak misselijk en half dood willen hebben (de vraag is waarom?)
   2) geldstromen, dat je aan het bovenstaande paniek idee geld kan verdienen of zo?
   3) vul zelf in ……

  11. @Hyperalert: eerst geeft je toe dat je onvoldoende kennis hebt om een epidemilogische publicatie te begrijpen, daarna heb je plots voldoende epidemiologische kennis om de “enorme kwetsbaarheden in de opzet van dit Epidemiologisch Onderzoek” te zien. Je deelt ze wel niet met ons, dus zal ik dan ook maar niet aantonen wat de sterktes zijn (volg daarvoor eens een basiscursus epidemiologie). Ik wel nog wel even meegeven dat het herhaald werd in Canada door Fombonne op onafhankelijke databases en zij tot dezelfde conclusies kwamen. Wat je vraag van eerder beantwoordt: “is het herhaalbaar?”.

 6. Wat is als er verkiezingen zijn en niemand gaat stemmen?
  Als je al in het begin de mogelijkheid ontneemt om überhaupt zo een soort overheidsbeleid te maken, dan heb je misschien een kans.

 7. Ach mannen wat een discussie,,ik als eigen wijze vrouw [dat zeggen ze tegen mij ]omdat ik tegen die prikken ben,
  krijg langzamerhand het gevoel dat het 1 grote op ruimactie is van mensen
  griezelig .
  Las ook dat veel jonge meisjes die die prik hebben gehad [2stuks moet ] nare gevolgen er aan over houden ,dus die zullen later de ouders wel aan spreken ,,

  en vind ook dat ouders die meisjes niet zomaar mogen laten inenten ,,hebben ze helemaal het recht niet toe ,,en wat hoorde ik ze willen de jongens ook prikken ,,nou dat is toch mesjokke , arme kinderen ,

 8. Mijn Noors is niet zo goed :))) maar dit bericht bereikte mij via http://www.vaccinvrij.nl

  Onderwerp: narkolepsi slachtoffers vaccinatie

  Bericht:
  Noorwegen is begonnen met het uitbetlen van schadevergoedingen voor kinderen die narkolepsi hebben gekregen na de varkensgriepvaccinatie. Verband tussen vaccin en narkaolepsi is aangetoond in 35 gevallen, meer zijn er in onderzoek. Dit even voor de volledigheid. Wou dit even laten weten in verband met de complete mediastilte in nederland over dit onderwerp.

  http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10069595

  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10069602

 9. Ik vind al die HOOFDLETTERS en dikgedruke tekst niet ten goede komen aan de geloofwaardigheid van dit artikel. Het lijkt meer een spam email, zoals die mail die verkondigt dat je borstkanker krijgt van deodorant.
  Overigens wil dat niet zeggen dat ik niet geloof in het verband tussen de slaapziekte en de griepprik.

 10. Ik kan een zekere bewondering voor Koen niet onderdrukken. Hij voert een eenzame strijd tegen “complottisten”, volhouders die voornamelijk de persoon die een ander standpunt vertegenwoordigd aanvallen in plaats van de argumenten. Complottisten hebben last van de complexiiteit van de wereld en verklaren die veel liever in eenvoudige concepten waarbij er altijd een groep personen actief is die achter het complot zit. Dat kan de overheid zijn, big farma en voor extreme islamieten het Westen. Het zou de geloofwaardigheid van deze site ten goede komen als de discussies inhoudelijk zouden blijven. Ik ben ondertussen afgehaakt.

  1. Ja , met oogkleppen op zie je inderdaad de complexiteit van de wereld stukken beter.

 11. Er word hier geschreven of zo ongeveer elke injectie tot de dood leidt, wat nog waar is ook; iedereen gaat uiteindelijk vroeger of later dood.
  Kinderverlamming; doen of niet doen? (woon in bible belt}
  Anti Tetanus, direct na een val met behoorlijke schaafwonden?
  Anti malaria als je naar de tropen gaat?
  Yellow fever? ,, ,, ,,
  Tuberculose?
  Kinkhoest en Difterie?
  Vraagjes…

 12. Ook mijn zusje van 73 jr heeft sinds vorig jaar narkolepsie ,ze valt om de haverklap in slaap ,levensgevaarlijk ,helemaal als je alleen woont ,zoals zij ,oorzaak onbekend !!!
  Zou wel schandalig zijn ,als dit door de griepprik wordt veroorzaakt .

 13. Ook heftige reactie gehad 3 dagen na deze prik. Duurde bijna die jaar dat mijn lichaam weer tot rust kwam. Paar keer met spoed opgenomen en hoe in Duitsland al snel dat er meer gebakken waren met de zelfde symptomen. Geen slaapziekte maar wel heel mooie en op hol geslagen hartritme en bloeddruk als een jojo. Slijten moest het.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.