Advertentie

Het Parijse effect..


‘They who can give up essential liberty,

to obtain a little temporary safety,

deserve neither liberty nor safety..’
x

(vert.)

Zij die essentiële vrijheden willen opgeven,

om een stuk tijdelijke veiligheid te verkrijgen,

verdienen noch vrijheid, noch veiligheid..

x

benjamin franklin

Benjamin Franklin

  (1705 – 1790)

Amerikaans politicus, wetenschapper en moralist.

x

x

x

blitz

x

x

Het Parijse effect

2015 © Arend Zeevat / deze versie © WantToKnow.nl/be

x

De balans opmaken na een week van angst aanjagen.. Want die angst zit er goed in. Dat moet, te oordelen na een week van psychopathisch staatsterrorisme, ook vooral zo blijven en zelfs verder worden geïntensiveerd. Ik spreek met nadruk over staatsterrorisme. Een ieder die zich, na alle inmiddels al geopenbaarde verwijzingen daarnaar, nog immer in slaap laat sussen door de propagandakanalen van de terroristische natiestaten, smeekt om een zich volledig openbarende socialistisch/communistische werelddictatuur! Een werelddictatuur die gebruik makend van het credo ‘Never let a good crisis go to waste’, ieder mens zo snel mogelijk wil chippen en verplicht vaccineren. Veiligheid boven alles heeft een bijzonder hoge prijs.

parijs kaarsjes eifeltorenEr zijn sinds vrijdag 13 november 2015 verschillende grote stappen gezet om onze veiligheid zogenaamd te vergroten, maar tevens onze vrijheid te laten verdwijnen..! Hieruit mag men gerust concluderen dat de terroristische natiestaten haast maken met de totale ontmanteling van alles dat met menselijkheid te maken heeft. Daarbij willen zij zelfs zichzelf opblazen, om maar de elites natte droom van een wereldregering zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Hieronder een greep uit de al genomen maatregelen en ‘antiterreur acties’.

Daarnaast moet de dreiging natuurlijk levend worden gehouden door verhalen over mogelijke aanslagen:

Toenemende paranoia
Hoe de opgeroepen gevoelens van angst en onveiligheid mensen onbewust beïnvloedt, moge blijken uit een artikel in de Telegraaf. Daarin wordt een docente aan een vmbo-school aan het woord gelaten. De school is een zogenaamde ‘zwarte school’, dus met veel kinderen van buitenlandse ouders. De docente gaf aan, na de aanslagen eerder dit jaar in Parijs, te hebben willen stoppen met het onderwijs geven. Ze had die aanslagen in de klas bespreekbaar gemaakt en was bijna steil achterover gevallen, door de van een hoog complotgehalte voorziene reacties van haar leerlingen.

‘Het volk krijgt niet te zien waar de macht ligt;
hoe deze de politiek vorm geeft,
en met welke doelen.

Het volk dient elkaar eerder te haten en te vrezen’

Noam Chomsky

Zij noemt dat ongenuanceerde puberreacties die ze, ook na de recente aanslagen besproken te hebben, weer terug hoorde komen.Blijkbaar wilde ze haar baan niet opgeven, om de leerlingen toch wat meer realiteitszin bij te brengen. Maar zin betreffende welke realiteit? Het bemoedigende aan haar verhaal is, dat er onder de jeugd blijkbaar een grote mate van wakkerheid bestaat t.a.v. een andere minder gangbare realiteit. Ze geeft eveneens een ervaring weer van een moslimmeisje, die een weekendbaantje heeft in een drogisterij.

Ze had in de afgelopen tijd een situatie meegemaakt, waarin ze een vader en zijn zoontje hoogst vriendelijk begroette. Deze verliet bij het zien van haar, een met een hoofddoek bedekte persoon, meteen weer de zaak. Bij het verlaten van de zaak, zei de man tegen zijn zoontje: “Laten we maar snel doorlopen, misschien zit er wel een bom onder haar hoofddoek, waardoor de hele boel hier in een mum van tijd ontploft.”

tweet 11 nov parijs vooraf meldingMaar als we echt eens heel eerlijk zijn naar onszelf, kunnen we dan bij onszelf ook niet waarnemen dat al die propaganda toch ergens wel blijft hangen? Kijken we nu echt nog steeds hetzelfde naar onze islamitische en bebaarde medemensen als we die op straat tegenkomen? Zeker als het een groepje mannen betreft? De politie in België is inmiddels wel al volledig paranoia geworden en neigt er naar bebaarde mannen in groepen als verdacht te beschouwen en te arresteren.

Aanvullende achtergronden
Ongetwijfeld hebben velen zich al georiënteerd in de meer onafhankelijke media, ten aanzien van de werkelijke achtergronden van de nieuwste valse vlagoperatie in het Westen. In mijn vorig artikel ‘Is Franse noodtoestand de eerste Europese dominosteen?’, heb ik die achtergronden ook belicht en ben daarvoor teruggegaan in de geschiedenis. Ik kan als aanvulling op dat artikel nog het volgende toevoegen.

Twee dagen voor 13 november verscheen er op Twitter een nogal bizarre mededeling, die inhield dat het aantal doden ten gevolge van de aanslagen in Parijs tot minstens 120 was opgelopen en het aantal gewonden tot 270.

Nadat meerdere mensen op Twitter vragen begonnen te stellen over de inhoud van het bericht, werd het account, waarvan de tweet was verzonden, door Twitter verwijderd. De aantallen die in het bericht worden benoemd, waren ook exact dezelfde aantallen, als die direct na de aanslagen door propagandakanalen naar buiten werden gebracht. Hetzelfde geldt voor de al op 2 oktober afgegeven vooraankondiging door het Franse Paris Match ten aanzien van de vergelijking met 9/11.

Cui Bono
De grote vraag bij dit soort valse vlagoperaties is altijd weer: Wie heeft er het meeste voordeel van? Enig onderzoek levert een aantal bekende verdachten op:

 • Het militair-industrieel complex. Al snel na de Parijse aanslagen gingen de aandelen van wapenfabrikanten omhoog
 • Het anti-Syrisch westerse Rothschildcomplex. De strijd tegen Assad in Syrië kreeg door de aanslagen een nieuwe dimensie. Frankrijk begon gelijk als vergeldingsactie, na het vinden van een ‘Syrisch paspoort’ op één van de aanslagenlocaties, doelen van ISIS te bombarderen. Maar dat deden ze daarvoor ook al. Nu staat de Engelse Premier Cameron te popelen om ook Engelse bommen op Syrië te kunnen gooien. We zien dus een enorme openlijke intensivering van het oorlogsgeweld in Syrië, waar steeds meer westerse landen zich mee willen bemoeien. Natuurlijk waren de VS en de Britten er met geheime operaties van commando’s, net als in Afghanistan, Irak en Libië, al veel langer bij betrokken. De VS moet haar hegemonie duidelijk laten gelden en voert op een groot deel van de planeet geheime speciale operaties uit.

kaartje aanslagen

Eigenlijk is het toch bizar, dat in het stevig geïnstalleerde net van Big Brother, zogenaamde islamitisch extremistische jongeren het organisatorische talent en de logistieke capaciteiten en middelen blijken te hebben, om door de mazen van dat net heen te zwemmen. Om vervolgens een militair aandoende speciale commando-operatie van op zeven plaatsen aanslagen plegen, uit te voeren. Doet enigszins aan als een Afghaanse strijderhoofdman, die vanuit een grot in de bergen van Tora Bora een zeer gecompliceerde reeks van aanslagen met vliegtuigen op drie plaatsen in de VS pleegt. Bron

CIA al qaeda left rightBovengenoemde geheime operaties van Amerikaanse speciale commando’s en geheime diensten, evenals vanzelfsprekend die van Engeland, Frankrijk en Israël, vinden ook op andere locaties buiten Europa en het Midden-Oosten plaats. Zie kaart hierboven. Daar horen we minder over en het roept niet dezelfde solidariteitsemoties op, dan wanneer blanke medemensen de geslachte offers zijn in de oorlog tegen de terreur.

Zoals de aanslag op een hotel in de hoofdstad van Mali, waarbij meer dan 20 mensen zijn omgebracht, nadat 200 mensen werden gegijzeld. Heeft toevallig iemand uit solidariteit de vlag van Mali op zijn/haar Facebook-pagina geplaatst? Deze selectieve verontwaardiging laat zien hoe mensen emotioneel bespeeld worden door de propagandakanalen van de best georganiseerde terreurorganisatie, het bancair-corpocratische systeem waarin wij leven.

De aanslag in Mali is opgeëist door AL CIAda. Dit maakt al weer duidelijk dat de VS haar terreurnetwerk ook daar heeft genesteld. Ik heb wel eens het gevoel dat wat de VS in de 20ste eeuw hebben kunnen oefenen, in wat zij als haar Midden- en Zuid-Amerikaamse achtertuin beschouwd, zij sinds eind 20ste eeuw als wereldbreed terreurtapijt over de gehele planeet uitrollen. Haar School of the Americas (SOA) was de opleiding waar de commandanten van de Latijns-Amerikaanse doodseskaders werden opgeleid en gevormd. Deze SOA (Spirituele Onderontwikkeling Aandoening) heeft zich als een zwaar besmettelijke ziekte in onze wereld verspreid.

Tot besluit wil ik nog één cruciale vraag aansnijden, die veelal geheel buiten beschouwing wordt gelaten:

Waarom plegen islamitische extremisten geen aanslagen in Israël?

Mossad ISISMen zou toch verwachten van een Al CIAda en ISIS, als islamitisch extremistische organisaties, dat ze het Zionistische Israël zouden haten. Vanwege alle ellende die dat land over de Arabische moslims in het Midden-Oosten heeft uitgestort. Daar is dus totaal geen sprake van. Daarmee wil ik natuurlijk absoluut niet insinueren dat dit wel zou moeten gebeuren, want ik ben tegen iedere vorm van geweld. Het bovengenoemde feit is echter opvallend en verdacht. Het verdachte wordt gevoed door berichten, waarin wordt aangegeven dat Israël betrokken is bij steun aan ISIS.

Ze zouden bijvoorbeeld gewonde ISIS-vechters in Israëlische ziekenhuizen weer oplappen. De verbinding tussen Israël en ISIS gaat echter veel verder. Zelfs zo ver, dat ook de VN het in een rapport benoemd. (voor wat dat waard is) Het belang voor Israël is natuurlijk om voor het scheppen van het Groter Israël, de volgende grote landjepikoperatie in Syrië grondig voor te bereiden.

Het Zionistische Israël is dus de entiteit die het meeste voordeel heeft bij de aanslagen in Parijs, de nog komende terreurlocaties en de chaotisering van het Midden-Oosten. Israël heeft er alle baat bij, dat het westen haar militaire belangen in Syrië en daarna Iran helpt te versterken. Dat er daardoor een directe confrontatie tussen de VS (Israël) en Rusland dreigt, zal haar door de grootheidswaan en nazistische mindset van haar leiders niet kunnen schelen. Een Nucleaire Holocaust evenmin. Want hoe kleiner de wereldbevolking is, hoe gemakkelijker het kleine (Groter) Israël deze vanuit Jeruzalem zal kunnen besturen.

al qaida israel

De mensenrechtenverwachting voor de komende tijd
Voor de komende tijd wordt met betrekking tot de globale mensenrechten verwacht, dat ze op steeds grotere schaal en op grovere wijze zullen worden verkracht! Voorlopig zullen we in Europa een verdere afbraak van onze mensenrechten kunnen verwachten. Tevens een toename van valse vlagoperaties en daaruit voortvloeiende vrijheidsbeperkende maatregelen, die het Nazi-Duitsland wel eens zouden kunnen doen verbleken.

Zijn we op weg naar een Europa waar een centraal Intelligence Agency de leiding zal krijgen en zal gaan aanwijzen wie dagelijks tot 'Grote Boze Wolf' wordt gedegradeerd..? Waar doet ons dat aan denken..?
Zijn we op weg naar een Europa waar een centraal Intelligence Agency de leiding zal krijgen en zal gaan aanwijzen wie dagelijks tot ‘Grote Boze Wolf’ wordt gedegradeerd..? Waar doet ons dat aan denken..?

Oh ja, het is zeer opmerkelijk om te lezen, dat de VS, Canada en de Oekraïne een VN-resolutie hebben afgewezen, waarin wordt opgeroepen tot het verwerpen van de verheerlijking van het nazisme. De resolutie was ingediend door Rusland en 52 andere landen. Hoeveel duidelijker moet het nog zijn? De iets minder fraaie achterkant van deze door Rusland en anderen ingediende resolutie is, dat ook het ontkennen van de door het Zionisme gepatenteerde holocaust op globaal niveau zou moeten worden verworpen. In ieder geval is men in Frankrijk, tijdens de komende klimaatconferentie van 30 november tot 11 december (COP21), onder de huidige noodtoestand gemachtigd om misschien voorheen minder gemakkelijk door te voeren veiligheidsmaatregelen ‘legaal’ te praktiseren.

En nu?
Ondertussen moeten wij ons leven blijven leven en het liefst zonder angst. Aangezien angst in ons allemaal onbewust aanwezig is, mogen we die in ons onszelf gaan onderzoeken en ons daar vrij van gaan maken. Parijs staat bekend als de ‘Lichtstad’. Een vriendin gaf mij de volgende interpretatie ten aanzien van de vraag; ‘Waarom is Parijs het terroristische hoofddoel geweest?’ Vanuit een beeldend perspectief zou men de aanslagen in Parijs kunnen zien als een aanval op het Licht in ons. We zullen nu dan ook alles in het werk moeten stellen, om gedurende de komende tijd het Licht in onze zielen te behoeden en brandend te houden. Dus mijn credo is;

Houd je hoofd koel en je hart warm.
De wereld wordt meer en meer ontmenselijkt. We zijn zelf de enigen, die dat proces kunnen stoppen door onze menselijkheid te blijven ontwikkelen. Op Youtube zijn verschillende video’s te zien, waaruit blijkt dat meerderen dit gelukkig hebben begrepen. In onderstaande video’s is een moslimman te zien, in Toronto en Parijs, die op straat free hugs gaven en kregen. Dit gebeurde wereldwijd in meerdere steden.

Arend Zeevat

november 2015

 

 

12 gedachten over “Het Parijse effect..

 1. Dat er plannen zijn om 1 NWO tot stand te brengen die de hele mensheid zal dwingen te doen wat die 1 a 2% idioten wil dat we doen is bekend.
  Als politici en andere “mensen” die dit zouden kunnen tegenhouden het niet doen dan lijkt mij de kans klein dat het de gewone burger wel lukt tenzij we het met ons allen doen,maar ja dan moet iedereen wel eerst tot het besef komen dat dit mogelijk is en niet telkens zeggen je kunt er toch niets aan doen en het daar bij laten.
  Hetgeen die 1a2% wil bereiken gebeurd door hulp van oa de publieke media zoals NOS,RTL en meer van die idioten die liegen en bedriegen omdat ze anders hun baantje verliezen maar wel ten koste van de gewone burgers zoals u en ik.
  Wordt het misschien eens geen tijd om daar iets meer onze aandacht op te vestigen en bewijzen te verzamelen zodat we die lafaards daar mee kunnen confronteren?
  Als er mensen zijn die goede ideeen hebben hoe je zoiets het beste kan aanpakken laat het dan weten zou ik zeggen.

  1. Het is de hebzucht van globaal gezien een handjevol simpele zielen. Zelf noemen ze het het recht van de ‘sterksten’, de leugenaars en andere oneerlijke sujetten in groepsverband, want zijn ze alleen zijn het menselijke wrakken die elk moment om kunnen vallen. Maar ze hebben hun tijd er toch wel opzitten. Het is het apenrots-denken, ik ben de baas want ik heb de grootste, de mooiste, de duurste, de beste (altijd illegaal verkregen) oftewel het kleuterklas-denken. Die onder-ontwikkelde zielen zijn we nu wel klaar mee, bovendien wordt het ook niet getolereerd in het Aquarius Tijdperk. Ze kunnen zeer belangrijke ontwikkelingen die nu gaande zijn in de kosmos toch niet tegenhouden want in wezen zijn het nietige mensen, net zoals de rest van de aardbol bewoners. Op interdimensionaal niveau geen fluit te vertellen. Dat ze aan grootheidswaan lijden en daardoor denken boven ons te staan is een psychische ziekte. En als ze het zelf ontkennen en dus geen medicatie voor nemen gaan ze vanzelf koppijn krijgen en incontinent worden en nog veel meer gekke dingen zeggen. Ik heb geduld genoeg.

  2. Niet dat ik zelf plannen heb op dit moment, maar zou je die plannen dan wel hier moeten delen?
   ZE LEZEN MEE!

   🙂 😉

  3. Danny.
   Natuurlijk mogen ze meelezen want als we telkens hun verhaal onderuit halen door goede argumenten en bewijs of verwijzingen te geven en hoe meer mensen dat lezen hoe beter dat is.
   Als ze verslag doen wat geen steek houd en wij kunnen met goede argumenten hun verhaal ongeloofwaardig maken dan zullen steeds meer mensen het bedrog inzien en hopelijk op onderzoek gaan naar wat er echt speelt.

 2. Zoals ik al eerder hier op de site heb aangegeven. Staat de agenda 21/30 gelijk aan de komst van Niburu? Is planeet Niburu/X met zijn sterren een menselijke gemaakt iets of is het puur natuur?
  We weten dat alles wat er nu gaande is gestuurd is. Waarom moeten we elkaar uitmoorden, als men weet dat er veel op een natuurlijke wijze vernietigd gaat worden door de verwoester(beschreven in bijbel)? Dan heeft bezit van land enz. toch geen enkele zin voor de elite? Minder mensen komen er dan vanzelf wel. Die hebben geen schuilkelders, recht op plekje in de bergen waar men een hele stad heeft gebouwd en voorzien is van voedsel/water enz.
  Ergens kan ik het dus niet meer volgen? Het klinkt een beetje luguber wat ik nu ga zeggen: maar ik ga liever dood door de natuur, dan dat ik doodgeschoten enz. wordt? Of gaat die periode zo langzaam, dat mensen geen eten en drinken meer hebben en daarom moeten we elkaar uitmoorden ipv. elkaar opeten? De mens wordt dus zelf een offer?
  Deze vraag houdt me dus steeds bezig. Zo ook het web van wifi/zendmasten/satellieten boven ons hoofd? Is deze nodig om niburu(als die puur natuur is) minder krachtig zijn werk te laten doen, of is het juist om ons te vernietigen? Waarom vernietigt men Niburu dan niet met huidige technologie? Men heeft toch al een experiment gedaan om objecten van baan te veranderen? Wordt alles gerobotiseerd, omdat Niburu langs komt? Waarom moeten mensen lijden, als je toch weet dat vele geen kans meer hebben om te overleven? Of het nu puur natuur is of door menselijk toedoen? De straling van het web is ook slecht! Het dood ook het levende!Het zorgt voor klimaatverandering enz. Naar mijn idee moet dat weg, om er zeker van te zijn dat Niburu(puur natuur) niet bestaat en als dat wel zo is, dan moet het maar puur natuur.
  Ik ben dus zelf in dualiteit, omdat beide destructief is. De mens vernietigd zichzelf.(niet als we nu de technologie opruimen)
  Hoe denken jullie hierover?

  1. Als ik daar nu te veel over ga nadenken, maak ik mezelf gek.
   Wat als dit? Wat als dat?
   Als ik tig jaar geleden alle verhalen had geloofd, had ik afgelopen jaren vaak eten, drinken en andere rescue artikelen al een paar keer moeten vernieuwen.
   Ik neem het zoals het komt. Ik weiger in angst te gaan leven, want dat doe je in mijn ogen eigenlijk als je je over zoveel dingen afvraagt hoe ze zóuden kunnen gebeuren.
   En Niburu? Tja…wat ervan waar is? Ik geloof er niet zo in.

  2. Danny, ik wil hiermee geen angst wekken, maar meer dat wij(mensen) het recht hebben om op natuurlijke wijze te kunnen sterven. Iedereen gaat een keer dood. Is toch niet zo vreemd om er over te praten?
   Dan erbij we zijn allemaal aan het achterhalen waar die elite zich mee bezig houden, dat is toch hier op de site en andere de bedoeling? Wij moeten voor onze rechten uitkomen. En daar hoort de manier, waarop je doodgaat ook bij. En als ik iets de elite niet gun is, dat zij bepalen hoe ik dood ga. Deze strijd ga ik niet opgeven, zolang ik de kracht heb en weet waar ik het lichtje nog kan vinden dmv. zingeving te behouden en een dikke vinger te geven naar het systeem. Dit wordt voor iedereen een beproeving. We zitten al flink in de beproeving. Hannah bv. zit er nu. Kiest ze voor de dood of kiest ze voor leven. Dat is haar beslissing en ik respecteer die. Zo maak ik dus ook mijn eigen beslissing/wens. Ik zie dan liever dat iedereen nog een feestje kan bouwen(beetje zoals het laatste avondmaal) en daarna afscheid van elkaar neemt als het zover is. Kunnen we vredig sterven! Ik denk dat het nu ook tijd is om ruzies enz. bij te leggen en te zeggen dat je van elkaar houdt en tot die tijd moet je van elkaar genieten en je ding blijven doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.