Advertentie

Mijn visie op vaccinaties..


Roos van Kappel heeft zich gespecialiseerd in telepathie en is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Naast dit werk als therapeut geeft Roos privéles telepathie en magnetiseren en organiseert ze cursussen, waaronder ‘Zelfvertrouwen voor Vrouwen’ . Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en dieren. Roos is paranormaal therapeut sinds 2003 (HBO gediplomeerd – diploma HJBC). Aangesloten/geregistreerd bij bij beroepsvereniging VVET en het RBCZ. En aangesloten bij Quasir, expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen.

Roos over haar passie en werk:

“Mijn paranormale begaafdheid was al vroeg in mijn leven zichtbaar. Op 2-jarige leeftijd vertelde ik mijn moeder dat ze pijn in haar hoofd had. Het voelen wat anderen voelen is altijd gebleven. Ik kon als kind maar wat lastig omgaan met mijn gevoeligheid. Vaak was ik overprikkeld en kwaad en heel vaak was ik ziek. Na jarenlang zoeken heb ik een gezonde balans gevonden in mijn leven. Ik weet hoeveel ik kan doen en wanneer ik beter gas terug kan nemen. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk begonnen voor het behandelen van mensen en paarden. In 2010 ben ik begonnen aan een 4-jarige HBO-opleiding tot erkend paranormaal therapeut. In juni 2014 ben ik afgestudeerd. Mijn scriptie met als onderwerp paranormaal therapie voor paarden is op verzoek te krijgen.

Het behandelen van mensen en paarden is mijn absolute passie. Ik kan echt niets leukers bedenken dan dat. Privé geniet ik enorm van mijn vriend en van onze kinderen. Als ik tijd over heb dan ben ik heel erg graag bij mijn paard Poca. Poca en ik doen samen Parelli Natual Horsemanship en hebben daar heel erg veel plezier in.”

Roos schrijft regelmatig haar gedachten en inzichten in haar blog. Recent beschreef zij in een krachtig artikel, haar visie en gevoelens omtrent vaccinaties. Wij vinden het dé gelegenheid om Roos de ruimte te geven in onze gastcolumn.

x

* * *

 

x

x

x

Mijn visie op vaccinaties..

2017 © Roos van Kappel | deze versie WantToKnow.nl/be
website Roos: Innerfeeling.nl

x

Roos van Kappel

Ik ben geen wetenschapper maar logisch denken kan ik wel. En dat logische denkvermogen gebruik ik hier om mijn visie op vaccinaties uit te leggen. Een zaadje van een man (te klein om voor het oog zichtbaar te zijn) en de eicel van een vrouw (kwart centimeter ongeveer) komen elkaar tegen in de eileider van de vrouw. Het zaadcelletje van de man dringt het eitje binnen, het eitje sluit haar deuren et voilà, het begin van een zwangerschap is een feit. In de 9 maanden die daarop volgen maakt moeder natuur van dat onzichtbare zaadje en dat minuscule eitje een baby.

In die baby zitten organen, spieren, zenuwen, een lymfestelsel, een voorraadje bloed, ogen, oren, een neus, een mond, ledematen, nageltjes en ga zo maar verder. In het hoofd zit een brein en al deze al wonderlijke onderdelen van de baby communiceren via een feilloos systeem met elkaar. Als iemand anders dan moeder natuur een baby zou moeten maken zou het absoluut fout gaan. Hoeveel wetenschap er ook op losgelaten wordt, de perfectie van het menselijk lichaam is absoluut ongeëvenaard. Die perfectie hebben we te danken aan moeder natuur.

Alles klopt aan de baby maar een immuunsysteem ontbreekt of functioneert niet..!??
Als de baby 6 tot 9 weken oud is, wordt de baby bij zijn eerste bezoek aan het consultatiebureau ingeënt. Waarom is dat eigenlijk? Het lijkt erop dat iemand ooit bedacht heeft dat moeder natuur een absoluut wonder geschapen heeft maar vergeten is een immuunsysteem in dit wonder te stoppen. Dat lijkt mij vreemd. Alles klopt aan de baby maar een immuunsysteem ontbreekt of functioneert niet?

Een kind dient erop te mogen vertrouwen dat vaccinatie(s) BEWEZEN VEILIG zijn! En vooral: bewezen NUT HEBBEN! Beide zaken ontberen bewijs en ook rechtbanken gaan nu steeds meer de feitelijkheid van die zaken inzien. Het is daarbij essentieel natuurlijk, dat ouders hun recht opeisen..!

Ter bescherming van de baby en voor de bevordering van zijn gezondheid (?) wordt de baby ingeënt. Een baby die tot dan toe alleen (borst)melk krijgt en verder absoluut geen vreemde stoffen binnen krijgt wordt ingeënt. Let wel, de virussen komen niet binnen via de neus of mond zodat het natuurlijke afweermechanisme in werking kan treden, nee, de entstoffen worden ingespoten. Het natuurlijk afweersysteem van het kindje wordt omzeild. De huid die het kindje beschermt tegen dingen van buitenaf wordt simpelweg doorgeprikt.

Nu zou je denken dat als er iets moet gebeuren ter bevordering van de gezondheid van het kindje dat het kindje extra vitamines, mineralen of andere gezonde stoffen toegediend krijgt. Er van uitgaande dat moeder natuur vergeten zou zijn een immuunsysteem te maken. Dat blijkt niet het geval. De baby tussen de 6 en 9 weken wordt volgens het schema van het RIVM ingeënt tegen:

 • difterie
 • kinkhoest
 • tetanus
 • polio
 • Hib (bacterie die ontstekingen kan veroorzaken)
 • Hepatitis B (sexueel overdraagbare ziekte)
 • Pneu (pneumokokken)

Onderaan dit bericht heb ik de ingrediënten van de verschillende inentingen toegevoegd en een link naar de bijsluiters van alle vaccins.

 

Vaccinaties waren een tamelijke ‘vanzelfsprekendheid’ en hadden een beetje de positie van paradepaardje. De officiële geneeskunde was echter totaal niet voorbereid op zoveel commotie rondom de mogelijke, zelden onderzochtte bijwerkingen op langere termijn. De reactie daarop blonk sowieso niet uit in kennis en inzicht.

Een kerngezonde baby wordt geïnjecteerd met 7 verschillende ziektes..
Een kerngezonde baby van 6 tot 9 weken oud wordt in 1 x geïnjecteerd met 7 verschillende ziektes. (ik gebruik het woord ziektes als samenvatting van virussen en bacteriën). De ziektes die worden ingespoten zijn in de meeste gevallen geïnactiveerd. Dat is erg logisch want je wilt geen actieve polio in je kind spuiten, om maar een voorbeeld te geven. Nu lijkt het er op dat het immuunsysteem van het kindje niet reageert op geïnactiveerde ziektes en moet er nog iets worden toegevoegd aan het vaccin om het immuunsysteem te triggeren antilichamen aan te gaan maken.

Die toevoeging wordt een hulpstof of adjuvant genoemd. De functie van een hulpstof is veelal om een ontstekingsreactie te veroorzaken waardoor het immuunsysteem van het kindje aan het werk wordt gezet en antilichamen aan gaat maken tegen zijn indringers. De meest gebruikte hulpstof in vaccins is aluminiumhydroxide. Aluminium is een neurotoxische stof. Neurotoxisch betekent: schadelijk voor de hersenen.

Nu nog een ander punt.
Een bacterie kan op zichzelf bestaan. Een bacterie heeft niemand nodig om te leven. Een virus daarentegen heeft wel een ander nodig. Een virus leeft op een zogenoemde gastheercel. De cellen die in het laboratorium gebruikt worden om de virussen in het DKTP vaccin te kweken zijn VERO-cellen. Dat staat in de bijsluiter van het vaccin. VERO-cellen zijn niercellen van een groene aap uit Afrika. Ja dat lees je goed, niercellen van een groene aap uit Afrika.

Kort samengevat: in het gezonde baby’tje van 6 tot 9 weken oud worden 7 verschillende ziektes gespoten vermeerderd met hulpstoffen die schadelijk zijn voor de hersenen, samen met niercellen van een aap in Afrika (dierlijk DNA dus) om het kindje te beschermen tegen eventuele kinderziektes.

Wat is erger, het middel of de kwaal?
Hier raak ik echt zo de weg van kwijt. Mijn logisch denkvermogen raakt hier zo van in de knoop. En dan heb ik in dit voorbeeld alleen nog maar de hulpstoffen genoemd die in de DKTP vaccins zitten. De hulpstoffen die in de Hib, Hepatitis B en de Pneumokkken zitten heb ik niet genoemd.

 • Wat is het stapeleffect van aluminiumhydroxide?
 • Wat doet het met de hersenen/lichaam als het 1 x ingespoten wordt?
 • Wat doet het met de hersenen/lichaam als het opnieuw binnenkomt.
 • En wat doet het met de hersenen/lichaam als er een derde dosis komt?
 • Wat is het effect van apenniercellen (dierlijk DNA) op het menselijk lichaam?
 • En hoe kun je dat in vredesnaam effectief meten?
 • Wat is het effect van 7 verschillende ziektes gelijkertijd, een handvol hulpstoffen en dierlijk DNA?

Zeg het maar…

En wie mij komt vertellen dat vaccinaties veilig zijn moet me uit leggen waar hij/zij zich op baseert. Want het effect van deze combinatie die herhaaldelijk wordt ingespoten in het lichaam van een baby van enkele maanden oud is NIET TE METEN. Vaccineren volgens het huidige vaccinatieprogramma is net zoiets als Russische roulette. Je gokt maar zeker weten kun je het niet.

Essentieel punt: de bloed-hersenbarrière
Wat ik ook nog graag wil bespreken is de bloed-hersenbarrière. Van de website van de hersenstichting heb ik de volgende tekst: Voor een goede werking moeten de hersenen goed worden beschermd tegen gevaren van buitenaf. Deze bescherming wordt enerzijds verzorgd door de schedel. Anderzijds worden de hersenen ook van binnenuit beschermd tegen mogelijk gevaarlijke stoffen en organismen in het bloed, waarbij de bloed-hersenbarrière een zeer voorname rol speelt. De bloed-hersenbarrière (of BHB) is letterlijk een grens tussen het bloed en de hersenen.

De grens waar de hersenstichting over spreekt is dus een zeer belangrijke factor in het gezond houden van de hersenen. Deze grens moet ervoor zorgen dat gifstoffen die in het bloed komen niet in de hersenen terecht komen. Nu is de vraag, wanneer is deze grens gesloten? Wanneer heeft het lichaam van het kindje in zijn ontwikkeling deze bescherming af? Het is niet met zekerheid te zeggen wanneer de hersenen echt zijn afgesloten voor gifstoffen in het bloed. Sommige bronnen melden na het eerste levensjaar, andere bronnen melden na het tweede levensjaar.

Geen enkele bron zegt echter dat de grens al af is bij de geboorte. Wat betekent dat de aluminiumhydroxide die in de vaccins zit toegang heeft tot de hersenen. En dat is een zeer ernstige zaak want aluminium is neuro-toxisch; schadelijk voor de hersenen! En nu heb ik het dus nog niet over de hulpstoffen in de andere vaccins wat ook stoffen zijn die je niet in de buurt van de hersenen van je kind wilt hebben.

Als ik ergens durf te zeggen dat ik verband zie tussen het stijgend aantal kinderen met autisme en het stijgend aantal vaccins dan word ik altijd om de oren geslagen met: daar is geen wetenschappelijk bewijs voor. Dat heb ik, samen met mijn logisch denkvermogen ook niet nodig. Ik kan namelijk 1 en 1 bij elkaar optellen. Hoe meer gifstoffen er in de hersenen komen, hoe groter de kans op neuro-associatieve stoornissen.

Ik vind niks van mensen die wel of niet vaccineren…
Waar ik wel wat van vind, is dat het RIVM met droge ogen durft te zeggen dat vaccinaties veilig zijn. Dat is namelijk niet te bepalen. Een doosje paracetamol kopen van 99 cent bij het Kruidvat, levert je de suggestie van de 16-jarige verkoopster op, om de bijsluiter te lezen. Hoe komt het dat de arts op het consultatiebureau (hier in Nederland) je niet vraagt of je de bijsluiter gelezen hebt? Hoe komt het dat als je vraagt naar het effect van de hulpstoffen in de vaccins dat je als antwoord krijgt: het is maar een heel klein beetje. Of, erger nog, ja maar er zit ook aluminium in voeding en zelfs in borstvoeding. Er is een wezenlijk groot verschil tussen iets wat je binnenkrijgt via je mond zodat het natuurlijk afweersysteem zijn werk kan doen, of iets wat dwars door je huid wordt ingespoten.

Vaccinatieschade is een onderwerp wat door de meerderheid van de mensen vermeden wordt. Sterker nog, als ik het erover heb, word ik soms aangevallen. Dat zou niet moeten. En niet om mij maar om de veiligheid van onze kinderen. Het zou een onderwerp moeten zijn dat open en bloot besproken kan worden. Zodat we met zijn allen kunnen bepalen wat de meest veilige route is voor onze kinderen. Misschien is inenten wel een goed idee maar dan zeker niet volgens het huidige protocol en met de huidige hulpstoffen.

Misschien is inenten niet nodig als we voldoen aan bepaalde voorwaarden. Wat als alle moeders nu eens 6 maanden of een jaar verlof krijgen met behoudt van 70% van hun salaris, wat in sommige Scandinavische landen gebeurt, zodat moeders ook veel meer in de gelegenheid zijn om borstvoeding te geven. Wat als babyvoeding nu eens afgeschaft wordt en je bij de verloskundige geen echo’s aangeboden krijgt maar een kookcursus hoe voed ik mezelf en mijn baby gezond?

Er zijn veel meer en veel veiligere mogelijkheden om de gezondheid van onze kinderen te bevorderen en te bewaren dan inenten met stoffen die niet in je kind thuishoren. Wat me opvalt is dat er in de 21ste eeuw nog een 19e eeuws denkbeeld rondwaart. Kinderziektes worden nog steeds afgeschilderd als het meest verschrikkelijke en dodelijke aller tijden. Vroeger was de kans op complicaties veel groter. Toen we nog verschrikkelijke hygiëne hadden, ons huisvuil nog niet opgehaald werd en we geen stromend water hadden.

De krankzinnigheid van de mazelenvaccinaties in beeld. Deze vaccinaties verschenen op het toneel, toen de mazelen door o.a. betere voeding, kleding, behuizing en hygiëne, al bijna verdwenen was.

x

Trouwens, als mazelen echt zo gevaarlijk zijn als ons verteld wordt dan hadden we met zijn allen niet geleefd. Onze moeders en oma’s hebben allemaal mazelen gehad.  Lang voordat er iets kwam als een vaccin tegen mazelen. De mensheid is duizenden jaren oud. Jaar na jaar werden we als mensheid gezonder en ouder. En nu kunnen we de laatste 60 jaar ineens niet meer zonder vaccins? We zijn toe aan een ministerie van Volksgezondheid die Volksgezondheid promoot en zich niet bezig houdt met medicijnen, vaccins en ziektes.

De bijsluiters voor de vaccins vind je HIER.

Ingrediënten DKTP vaccin
De werkzame bestanddelen zijn:

 1. Difterie toxoïd1 niet minder dan 30 IE
 2. Tetanus toxoïd1 niet minder dan 40 IE
 3. Bordetella pertussis antigenen (Pertussis toxoïd1 ,
 4. Filamenteus Hemagglutinine1 ,
 5. Pertactine1 ) 25, 25 en 8 microgram
 6. Poliovirus (geïnactiveerd) (type 1, type 2, type 3)2 40, 8 en
 7. 32 D-antigeen eenheden 1 = geadsorbeerd aan aluminiumhydroxide (Al(OH)3) Totaal: 0,5 milligram Al3+2 =  geproduceerd in VERO cellen
 8. De andere bestanddelen zijn Natriumchloride (NaCl) Medium 199 (hoofdzakelijk aminozuren, mineraalzouten en vitamines bevattend) Water voor injectie.

Ingrediënten Hib vaccin
Poeder: Haemophilus influenzae type b polysacharide 10 microgram, geconjugeerd aan 18-30 microgram tetanuseiwit voor elke dosis van 0.5 ml. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Poeder: Trometamol en sucrose. Oplosmiddel: natriumchloride en water voor injectie.

Ingrediënten Hepatitis B vaccin
De werkzame stof in dit middel is de ‘buitenlaag’ van het hepatitis B-virus. Elke dosis bevat 20 microgram/1 ml van eiwitten afkomstig uit deze buitenste laag geadsorbeerd aan gehydrateerd aluminiumhydroxide. De andere stoffen in dit middel zijn natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, natriumdiwaterstoffosfaat, water voor injectie.

Ingrediënten Pneumokokken vaccin
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 11,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 41,2 3 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 51,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 6B1,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 7F1,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 9V1,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 141,2 1 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 18C1,3 3 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 19F1,4 3 microgram
Pneumokokkenpolysaccharide serotype 23F1,2 1 microgram
1 = Geadsorbeerd aan aluminiumfosfaat 0,5 milligram Al3+
2 = Geconjugeerd aan proteïne D (afgeleid van niet-typeerbare Haemophilus influenzae) dragereiwit 9-16 microgram
3 = Geconjugeerd aan tetanustoxoïd dragereiwit 5-10 microgram
4 = Geconjugeerd aan difterietoxoïd dragereiwit 3-6 microgram.
De andere stoffen in dit middel zijn: natriumchloride en water voor injectie.

16 gedachten over “Mijn visie op vaccinaties..

 1. Mazzelen is ineens geen kinderziekte meer, tenminste zo wordt het meestal niet meer aangeduid in de mainstream media. Als zo’n definitie maar vaak genoeg zo geformuleerd wordt, samen met bangmakerij, gaan veel mensen wel geloven dat het een hele enge ziekte zou zijn, die je per se moet voorkomen. In mijn jeugd, ik spreek hier jaren over de jaren 80, was het normaal dat je mazelen kreeg. En nog niet de absolute schande die het nou is om er niet tegen te enten. Er wordt wel es gesproken om het te verplichten in Nederland, dit zijn van die weinigen momenten dat ik blij ben kinderloos te zijn… Overigens mogen ze de (niet al te overtuigende) griepprik ook gaan verplichten dan. Er zijn immers mensen met een verminderde weerstand die aan een griep kunnen sterven. En weigeraars met ook maar de lichtste griep, die dus wel een besmetting kunnen veroorzaken, beboeten en een huisarrest geven vooraleer ze beter zijn. Sla ik door? Dit zijn argumenten die bij de kinderziekte vaccinatie discussie keer op keer ook gebruikt worden door pro vaccers. En nog steeds zijn er helaas ouders die niet serieus genomen worden met hun kind die autisme kreeg na een prik. Ook dit is een kwestie van doktoren zullen beter weten hoe het zit… Maar moeders en vaders zijn vaker bij hun kind en merken heus wanneer er iets veranderd aan hun kind.

  1. Als kinderen een extreme vaccinatiereactie vertonen dan wordt het simpelweg, shakenbabysyndrome genoemd. Genoeg reden voor de inquisitie om het kind door te sluizen naar de altaren.

 2. Ik zit in een 2 strijd alles wat genoemd is wist ik. Buiten alles doordat we nu in een multi cultuur zitten heb mijn kleine jongen nu 1.5 jaar toch alles gehad.
  Buiten dat.
  Alle vaccinaties er is geen en word ook niet gegeven, dat vaccinaties ook echt helpt.
  Wat me wel is opgevallen dat er een hele golf mensen a 50 jaar dood zijn gegaan de laatste 5 jaar.
  Toevaĺ ???

 3. Daar is geen woord verkeerd bij. Het word tijd dat iedereen naar mensen als Roos luisteren en zich afvragen wat nu werkelijk aan de hand is. Ik heb in mijn hele leven, 63 jaren, niet zoveel inentingen gehad dan de kleuters van nu.
  Dankjewel Roos. Alle beetjes helpen.

 4. Je met van alles bemoeien – door overheden, instanties enz. – is ook geld verdienen. U en ik en iedereen kunnen niet zonder geld en daarom is er zoveel uitvinden, produceren, bemoeien, enz. door de mens. Zo zijn er vele goede zaken ontstaan, maar zijn er ook bijwerkingen die niet lekker zijn. Het is daarom misschien een goede zaak om het geldverdienen ook te betrekken. Naar mijn idee zitten we gezamenlijk in een dwingend verdienmodel zonder er zelf weinig besef van te hebben. En daarom ‘moeten we’ elke dag weer uitvinden, produceren, bemoeien, enz. Maar kan dat ook minder en beter. Ik denk van wel. De economie kan ook breder worden gezien met minder willen en meer leven. Of minder forceren en gezonder leven. Maar kan dat wel economisch? Ja is mijn conclusie, begin eens bij EconomieVerbreed.nl.

  1. Wat doe jij dan met de gecreëerd schaarste..? Want dát is de essentie van het geld. Als mensen in tekorten leven, komen ze in overlevingsANGST en dan is het gedaan met de manifestatie van Liefde..
   Geen compassie, geen eigenliefde, geen gemeenschapszin. Hebzucht floreert op deze planeet, door met name schaarste, GECREËERDE SCHAARSTE.
   Menigeen is gebrainwashed door het ‘overbevolkingsprobleem’, terwijl deze planeet fluitend 20 miljard mensen kan voeden en kan beschutten. Als hebzucht niet prevaleert.
   Of zoals Gandhi het zei: ‘Er is genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht!’
   Sowieso sodemieteren we al bijna 50% van ons voedsel weg; wat betekent dat we in ieder geval nog 5 miljard mensen op het huidige voedselaanbod zouden kunnen laten leven..! Dan kom je al op 12 miljard..

 5. Een gevacineerd kind kan niet worden besmet door een niet gevacineerd kind… Die is toch geent !
  Maar uit onderzoek is gebleken dat als er massaal tegen een ziekte wordt geent, deze ziekte in dat gebied uitbreekt… Rara hoe kan dat…
  Verdienen wil men met een “vacin” dat verplicht wordt.
  Hoe onpartijdig is de W.h.o. of de Nederlandse minister voor gezondheid…?

 6. Vaccinatie is sinds een paar maanden in Italie al verplicht gesteld. Meer landen zullen volgen om deze omstreden wet aan te nemen. Als mens heb je straks niks meer te vertellen over je eigen lichaam. Waarom!! willen ze het verplicht stellen. Eigenlijk wil je het niet weten maar ga maar eens zoeken op het net, je wordt er niet echt vrolijk van helaas.
  JE KUNT HIER TEKENEN TEGEN https://www.vaccinvrij.nl/publieke-verklaring/

  Mooi geschreven door Roos van Kappel.

  1. gistermiddag op de radio tijdens het autorijden van zuidwest naar noordoost op neerlands geschifte om de kilometer een andere willekeurige snelheid’s limiet gekmakende neurowegen, je kan onmogelijk in da flow komen op die manier, das pas gevaarlijk, het ligt niet aan die 100 120 en 30 wel ineens 70! zomaar vanwege een paar vage struikbermmaaiers die stilstonden vanuit de 130 kan niet waar zijn blijf je denken; gebronste geroutineerde ronkende radiostem met kraak en rasp introduceert de volgende kriebelende openingszin; ‘het aantal mensen dat zich laat vaccineren daalt drastisch…’ ; jah hoe kan dat nou toch? en waarom en waar en uiteindelijk naast de ietwat ‘geschifte antroposloven op wollen sokken’ en de bekende grefootjes uit de bijbalbelt gelukkig toch nog resumerend over naar de gerenommeerde ‘gekkies’ zoals jij en ik, gevangen in wekflessen van grootmoeder’s compôte glas met blikken jamjam schroefdeksels zonder blozende frambozen met gekheid gezond de winter door, razende radio reporter circus jongleur dikkedeur Roelof weet het beter, de discussie begon overigens heel erg netjes en steeg of daalde uiteindelijk door deze gespreksleider naar afgestempelde blasé gemakzuchtige uitzinnige traditionele alu hoedjes gespreks hoogten met verplichte opnames niet uitgesloten in naam van de queen god opgesloten in een inrichting, want een explosie aan auties dat kan het niet wezen egnieh, waar komt dat dan vandaan blijf ik mij afvragen? vanaf 13:33 direct aan het begin van dit zorgvuldig uitgelichte fragment, het is weer eens voor uw eigen veiligheid, ‘door onze schuld komen enge ziektes terug, ziektes die weg waren’, in mijn tijd waren de mazelen standaard een belangrijke redelijk onschuldige fase in je ontwikkeling van lijf weerstand en geest maar neeh dat zijn nu sinds een aantal jaren de engst denkbare tyfus aandoeningen en moeten daarom vroegtijdig de kop in gedrukt worden no matter wat de bij verschijnende consequenties, doet me denken aan de verzonnen vliegende varkens tering uit mexico en bijvogelende struiskippen fiproniel poten gebleekt met chloor uit polen; https://www.bnr.nl/player/archief/201708211333002100 https://www.villamedia.nl/artikel/roelof-hemmen-wil-geen-afzeikradio http://www.encyclo.nl/begrip/blas%C3%A9 Mijn complimenten overigens voor de wtk layout met 3 maal 8 poster tabblad achteruitkijkspiegel functie! Hoeveel achterlijke minnetjes zou ik hiermee gescoord hebben in de roemruchte duimpjes dynastie tijd? knap wijf die Roos zeg, kan jij Tessa misschien zover krijgen dat ze weer eens terug komt op wtk?

 7. Volgens mensen die zich met de gezondheid bezig houden, behoren mensen uit Aziatische en Africaanse wereld delen, minstens 3 maanden afgezonderd onder medische begeleiding door te brengen, in quarantaine dus, vroeger was dit heel gewoon, nu is dit racistisch !
  Er heerst angst bij gezondheids zorgen, die weten dus iets meer als wij, en ook terrorisme zou zich kunnen bedienen van ?! , maar het is op vele wijzen uitlegbaar.
  A propos bij het mens zijn, komt wel iets meer kijken als eten voor 20 milliard mensen, maar goed dat is een totaal andere discussie.
  Groet Jenne

 8. Stel je voor een uitbraak van Ebola in het dicht bevolkte Europa, deze ziekte heeft een mortaliteit tussen de 50% en 90%, helaas geen anti dose voor beschikbaar, Jenne

  1. Wellicht dat we de VS-GGD kunnen vragen of ze een remedie hebben in dat geval; zij zijn immers eigenaar van het Ebola-virus..

  2. @1 de Russen storen zich hier niet aan, en Voeren een uitgebreid onderzoek uit op dit verwoestende Virus, de USA heeft een keten van Biologische labaratoria om Rusland,
   langs zijn directe grenzen gecreéerd, niet uit humanitaire overwegingen, Jenne

 9. Goed verhaal van deze Roos van Kappel, gelukkig zijn er nog mensen met inzicht en die ook logisch kunnen denken. Heb ook even geluisterd naar het verslag op BNR Hemmen van 21/8/17 (dank Hyperalert) en kan mij ook behoorlijk kwaad over de eenzijdige benadering. Waar is de hoor en wederhoor, alleen je eigen vooringenomenheid laten preveleren, typisch MSM fake nieuws!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.