Advertentie

WEF: Mensheid met 86% reduceren…!


(KLIK VOOR ARTIKEL HIER OP DE SITE)

x

WEF: Mensheid met 86% reduceren…!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Een prominente functionaris van het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen tot een vermindering van de menselijke bevolking, met 86% om de globalistische elite een ‘hogere levensstandaard’ te geven..! Deze oproep werd gedaan door prominent Dennis Meadows, die beweert dat het doel van massale ontvolking “vreedzaam” kan worden bereikt. Deze Dennis Meadows is een van de belangrijkste auteurs van het pro-depopulatie boek uit 1972: ‘Grenzen aan de groei’ (‘The Limits to Growth’) van de Club van Rome, waar hij ook erelid van is. Ondanks het feit, dat dit/zijn boek meer dan 50 jaar geleden werd gepubliceerd, vormt het een belangrijk onderdeel van de agenda van het WEF en is zijn ideologie nog steeds erg anti-menselijk.

Dennis Meadows, mooie woorden die een rücksichtslos beleid camoufleren..!

Dr. Dennis Lynn Meadows[(1942) is een Amerikaanse wetenschapper en emeritus hoogleraar systeembeheer. Voormalig directeur van het ‘Institute for Policy and Social Science Research’ aan de Universiteit van New Hampshire. Hij is alom bekend als co-auteur van ‘The Limits to Growth’. Meadows stelt dat het grootste deel van de wereldbevolking moet worden uitgeroeid zodat de overlevenden ‘vrijheid’ en een ‘hoge levensstandaard’ kunnen hebben. Tijdens een interview in 2017 beweert Meadows dat genocide van 86% van de wereldbevolking ‘onvermijdelijk’ is.

Kijken we op dit moment om ons heen, dan is de uitrol van deze agenda VOLLEDIG AAN DE GANG. De geraffineerde invoer van de nog steeds niet getestte/geëvalueerde mRNA-vaccins-die-sowieso-geen-vaccins-zijn, is één van de middelen om de wereldbevolking te ondergraven. Het uitvoeren van deze depopulatie-agenda geschiedt natuurlijk buiten het zicht van de goegemeente. Desalniettemin hoef je geen super-intellect te hebben, om de armzalige en vooral HARTELOZE manier te zien, waarop deze -als ‘pandemie’- gecamoufleerde actie wordt uitgerold.

Dennis Meadows benadrukt dat een ‘welwillende dictatuur’ (Lees het WEF) deze massale ontvolking ‘vreedzaam zou kunnen uitvoeren’…Ook zijn uitspraken rieken naar camouflage van de al op gang zijnde depopulatie. Meadows legt gew0on uit, hoe deze bevolkingsreductie-agenda in gang gezet zou kunnen worden.

“We zouden waarschijnlijk acht of negen miljard kunnen hebben. Als we een hele sterke dictatuur hebben die slim is … GECOMBINEERD [de mensen hebben] met een lage levensstandaard. Maar we willen vrijheid en we willen een hoge levensstandaard, dus we gaan een miljard mensen hebben. En we zitten nu op zeven, dus we moeten terug naar beneden. Ik hoop dat dit langzaam kan gaan, relatief langzaam, en dat het kan gebeuren op een manier die relatief gelijk is, weet je, zodat mensen de ervaring delen.”

Voor velen is het geen toeval dat Meadows’ woorden een echo zijn van de woorden uit het rapport ‘United Nations Agenda 2030: Global Biodiversity Assessment’ uit 1995, dat voor het eerst werd gepresenteerd op de VN-conferentie over ‘klimaatverandering’ COP1, Hierin staat:

‘Een ‘agrarische wereld’ waarin de meeste mensen boeren zijn, zou 5 tot 7 miljard mensen moeten kunnen onderhouden … Een redelijke schatting voor een geïndustrialiseerde wereldsamenleving met de huidige Noord-Amerikaanse materiële levensstandaard zou daarentegen één miljard zijn..’

Wat de voorstanders van deze ideologie niet lijken te vermelden, is dat de wereldbevolking volgens de Worldometer momenteel al meer dan 8 miljard mensen telt. Het in 1972 publiceerde ‘Grenzen aan de Groei’ van de Club van Rome bevat de resultaten van computergestuurde voorspellingen, die werden berekend door een team statistici van het Massachusetts Institute of Technology (‘MIT’).

Het was het hoogtepunt van een twee jaar durend onderzoek dat werd uitgevoerd door het MIT-team onder de nominale leiding van Jay Forrester en Dennis Meadows. “The Limits to Growth” is waarschijnlijk het meest invloedrijke boek over ‘duurzaamheid’. Het werd de blauwdruk van de nieuwe anti-humanistische beweging die de ‘Green New Deal’-agenda van vandaag voortbracht.

MALTHUSIAANSE DENKEN..
Het boek is niet alleen in principe Malthusiaans, maar een overzicht van de bibliografie onthult dat het ook wordt ondersteund door uitgebreide citaten van een reeks Malthusiaans-eugenetisten en aangesloten instellingen, die zich hebben toegelegd op bevolkingsbeperking.

(De econoom en demograaf Thomas Malthus beweerde in 1798 in het pamflet An Essay on the Principle of Population dat de bevolkingsgroei van nature exponentieel verloopt, maar de groei van de ontgonnen hoeveelheid land slechts lineair. Dit zou leiden tot de beschikbaarheid van steeds minder land, en dus voedsel en energie per capita. En dus tot een daling van de mogelijkheid tot bestaan.
De bevolking zou bij ongehinderde groei dus een maximale omvang, het malthusiaans plafond, bereiken, op basis van de totale hoeveelheid beschikbare middelen; land, grondstoffen, energie en dergelijke. De bevolking zou deze omvang niet straffeloos kunnen overschrijden; gebeurt dit wel dan zou een malthusiaanse catastrofe (HIER) het gevolg zijn.)

Een artikel uit 2012 ter viering van de 40e verjaardag van het boek stelde: “Het is de moeite waard om Limits [to Growth] vandaag opnieuw te bekijken omdat het, meer dan enig ander boek, het concept van antropocentrische [door de mens veroorzaakte] klimaatverandering introduceerde bij een massapubliek.”

Een andere reden om ‘Grenzen aan de Groei’ opnieuw te bekijken is de invloed die het boek had en nog steeds heeft op supranationale organisaties. Decennialang was New Age goeroe Barbara Marx Hubbard – die opriep om een kwart van de menselijke bevolking te slachten om een Nieuwe Wereldorde in te luiden – voorstander van transhumanisme en Malthusiaanse duurzame ontwikkeling. Deze ideologie vormt de kern van de agenda’s van de oprichter en voorzitter van het WEF, Klaus Schwab, voor de ‘Grote Reset’ en de ‘Vierde Industriële Revolutie’. De Malthusiaanse overbevolkingstheorieën van Hubbard waren deels geïnspireerd door ‘De grenzen aan de groei’.

In Hubbard’s ‘Boek van Co-Creatie’ staan zelfs meerdere passages die waarschuwen voor Malthusiaanse “grenzen aan de groei” die zouden kunnen leiden tot ecologische catastrofes. Ze had ook een persoonlijke ontmoeting met de medeoprichter van de Club van Rome, Aurelio Peccei.

Dezelfde Peccei, die het World Economic Forum ertoe aanzette de Malthusiaanse leerstellingen van ‘De Grenzen aan de Groei’ over te nemen tijdens de derde jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in 1973. En nu hebben we dan -het kon niet uitblivjen!- de heer Dennis Meadows die stoutmoedig verklaart, dat hij hoopt dat een dictatuur langzaam en ‘vreedzaam’ de taak kan volbrengen 86% van de wereldbevolking te rooien. Dat zijn dus -voor de goede orde- zo’n 6 miljard mensen.

Het topje van de ijsberg.. De stinkend rijke Prins Phillip, die afgeeft op het gepeupel. Roept nog net niet dat ze ‘uitgeroeid dienen worden’. Bedenkt daarentegen een leuk gebbetje..

Deze theorie is ook andere leden van het World Economic Forum niet ontgaan. WEF-elites reizen regelmatig rond in een wereld met een sterk gereduceerde bevolking. Zo verklaarde de levensgevaarlijke Yuval Noah Harari, een top WEF-lid en senior adviseur van Schwab, vorig jaar dat ‘we de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig hebben’ in de wereld van vandaag. Volgens deze harteloze intellectueel, is het grootste deel van het algemene publiek nu ‘overbodig’ geworden en zal het in de toekomst van weinig nut zijn voor de globale elite..!

Dezelfde Harari, die zichzelf beschrijft als ‘historicus’ én ‘futurist’, stelt dat moderne technologieën zoals kunstmatige intelligentie “Het mogelijk maken om de mensen te vervangen”. En meer recentelijk, in september, verkneukelde deze Harari zich, dat de huidige ‘klimaatverandering’ een “technologische Ark van Noach” zal creëren op Aarde, die alleen gunstig zal zijn voor ‘elites’.

* * *

Dit artikel hier op de site is bijzonder confronterend. Verzamelde quotes van ‘de elite/filthy rich/illuminati’ tonen zonder camouflage het ware gezicht van hun agenda’s..!! (klik voor artikel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.