Advertentie

Toegang tot het artificiële ontvoerings-archief…


Marianne ondergaat al járen, waarschijnlijk al vanaf haar vroege jeugd, allerlei Mind Control-experimenten. Geen ‘leuk verhaal’ maar wel een situatie die ze onder ogen wil zien, om zichzelf te kunnen bevrijden. Door vooral haar autoriteit weer te claimen over zichzelf. Over haar ‘mind’, haar geestelijke constitutie, die de stuurman is van je eigen leven. Deze autoriteit terug claimen is niet zo eenvoudig, zeker niet als die ‘andere kant’ probeert om preciés hetzelfde spel te spelen. Door JOU heel duidelijk te maken dat JIJ dient te luisteren en helemáál de baas niet bent.. Sterk in je schoenen staan met zelfvertrouwen? Of je bang laten maken en je energie ‘weg geven’..??

Marianne over dit proces, waar ze al 3 eerdere artikelen over schreef. (HIER het laatste/vorige artikel)

“Ik ben al bijna 20 jaar bezig met bewustzijnsontwikkeling, nadat ik het besluit had genomen, meer en meer van binnenuit te gaan leven. Dit was eigenlijk een noodzakelijk pad, door een grote fysieke en emotionele onbalans. Een situatie die ik nu ook kan verklaren door de gebeurtenissen in het mind control programma waar ik hier in het artikel over schrijf. Veel trajecten heb ik hierin doorlopen. Bij artsen en therapeuten, op gebied van o.a. homeopathie, magnetiseren, emotioneel evenwicht, reïncarnatie, readings, lichtwerker-workshops, DNA-healing etc.

En al zo’n 3 jaar bestudeer ik de informatie die door Martijn van Staveren wordt gegeven op het gebied van mind-control. Hij praat o.a. over zijn ervaringen in andere realiteiten, over het invaseren van deze realiteit, over ons bewustzijn is gehackt en over de manipulatie van ons gevoelsbewustzijn. Toen ik voor het eerst naar een interview met hem luisterde, voelde ik meteen, dat dit het is waar het werkelijk om gaat, dat deze info de essentie is. Mijn essentie is.

Dit heeft er allemaal toe geleid, dat ik mezelf vanuit een ander perspectief ben gaan bekijken, dat ik veel meer de bronkracht in mezelf heb geactiveerd. Het gevolg is dat ik nu ook spreek en deel over onderwerpen zoals in dit artikel en mensen hierbij ondersteun. Moge het je bijstaan in onze groei van bewustzijn en de realisatie van een ‘betere’ wereld..!”

x

* * *

x

x

Toegang tot het artificiële archief van ontvoeringen

2018 © Marianne | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Doelstellingen van de ontvoeringen We leven in een realiteit waarin de heersende machten volledige controle hebben over en aan het roer staan van het reilen en zeilen hier op aarde en daarbuiten. Hun doel hierbij is de oorspronkelijke mens volledig af te leiden van zichzelf zodat deze mens zijn of haar creatiekracht niet gaat inzetten. Zij willen dit voorkomen omdat de kracht van de mens staat voor onvoorspelbaarheid en creativiteit, terwijl zij gaan voor orde en voorspelbaarheid. Een van de manieren waarop ze dat proberen te bereiken is door de mens te programmeren en traumatiseren middels de zogenoemde ontvoeringen. Dit zijn gebeurtenissen die wij zelf meemaken maar die ook weer uit onze geheugens worden gewist.

Deze gebeurtenissen kunnen plaatsvinden hier op aarde en ook in andere realiteiten. Ze worden gewist omdat de niet-welwillende krachten willen voorkomen dat wij deze herinneren.  We zouden dan namelijk dwarsverbanden kunnen gaan zien tussen wat er tijdens die ontvoeringen plaatsvindt of heeft plaatsgevonden en ons leven hier: waarom wij zijn zoals we zijn, waarom we leven zoals we doen en ook inzichten in de oorzaken zouden gaan krijgen van de trauma’s die wij in ons dragen.

Een van de doelstellingen van de ontvoeringen is namelijk om ons te programmeren zodat wij hier onze levens leiden volgens deze programma’s en niet vanuit onze eigen bronkracht (dit betreffen vooral de mind control programma’s). Een ander doel is om onze kracht te koppelen aan traumatische gevoelens, zoals slaafsheid, onderdanigheid, paniek, verlamdheid. Programmeringen en traumatische gevoelens worden niet gewist en kunnen wij hier voelen, in deze realiteit.

Wij ervaren deze gevoelens als niet prettig (op zijn zachtst gezegd) en willen er daarom van wegkijken en ons er niet mee bezighouden. Wat wij dan doen is dat wij wegkijken van onze eigen kracht, wij laten de trauma’s on-waargenomen in ons bestaan en leven vanuit onze getraumatiseerde persoonlijkheid en niet als oorspronkelijk bronwezen, precies zoals de controlerende krachten dat willen.

Het artificiële archief
De gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de ontvoeringen worden, zoals gezegd, dus verwijderd uit ons geheugen hier. Zij gaan echter niet verloren maar worden ergens opgeslagen, namelijk in een artificieel archief. Dit archief bevat de volledige gewiste gebeurtenis, dus precies zoals het ‘live’ heeft plaatsgevonden. Het blijkt mogelijk te zijn om met dit archief een verbinding te hebben, in contact te staan, wat dan ook sinds enige maanden bij mij het geval is.

Wat is er voor nodig om in verbinding te zijn met dit archief:

  • Het moet mogelijk zijn om de download van informatie uit het archief te laten geleiden door je eigen krachtveld, met andere woorden je herkent je eigen krachtveld en is sterk genoeg om de informatie te ontvangen
  • Genoeg informatie in jezelf dragen om de informatie uit het archief te kunnen begrijpen
  • Genoeg kracht in jezelf geïntegreerd hebben om de informatie uit het archief te kunnen dragen
  • Je kunt het aan, de tijd is er rijp voor, het past in je pad in het moment van nu, om trauma’s en programmeringen vanwege ontvoeringen te neutraliseren en je dus te ontdoen van zaken die niet van jou zijn.

Op welke manier wordt de informatie gedownload

  • Via woorden als een soort register of logboek
  • Via pakketjes van informatie
  • Via beelden, die kunnen scherp zijn, wat brokkeliger of vager (meer in de energie)
  • Via fragmenten of flarden. Dit zijn stukjes leven uit een ontvoering die je ervaart zoals het eerder, bijvoorbeeld in mijn geval als 3-jarig kind, was. Je maakt het dus “live” mee in het nu als 3-jarige. Ik zie dan de arts, de man in de witte jas, ik hoor en voel hem, ik hoor omgevingsgeluiden, ik wist precies wie ik was, ik voel een insertie ingevoegd worden, ik voel hoe er een trauma in mij ontstaat en ervaar dat het mij zwart wordt voor de ogen.

De woorden (het register of logboek)en pakketjes van informatie zijn vertalingen door je krachtveld die passen bij je bewustzijn in het moment, passend bij de informatie die je in je draagt. Omdat ons bewustzijn hier vernauwd is, betreft het een vertaling van de informatie zodat we het kunnen begrijpen, het kunnen plaatsen. Er wordt dan een bepaalde vorm gebruikt. Dat wil niet zeggen dat het dan altijd precies zo is gebeurd.

Het is de strijd om het bezit van de (jouw) geest van mensen.

Het kan echter niet vertaald worden op de manier zoals het is gebeurd, omdat we het dan niet begrijpen of omdat ons vocabulaire hier niet toereikend is. Toch krijg je die informatie omdat het belangrijk is om dingen in jezelf te verklaren. Deze gedownloade informatie, gecombineerd met het lezen en voelen van de programma’s en trauma’s in mijzelf en het referentiekader reeds aanwezig in mijzelf over bijvoorbeeld ontvoeringen en mind control programma’s, maakt dat er een compleet verhaal ontstaat over een bepaalde ontvoering, over een reeks van ontvoeringen of over een geheel mind control programma.

Op deze manier kan ik in mijzelf trauma’s en programmeringen verklaren, wanneer en waarom ik bepaalde programmeringen wel heb geleefd en andere weer niet, waarom ik bepaalde gevoelens heb gehad, reacties in bepaalde situaties etc. Kortom ik ben in staat om in te zien waar trauma’s vandaan komen en wat ik van de in mij geprogrammeerde persoonlijkheid wel en niet heb geleefd. Ik heb dus dwarsverbanden inzichtelijk.

Door deze inzichten te hebben, kan ik een en ander gaan neutraliseren en mij ontdoen van zaken die niet van mij zijn, als oorspronkelijk bronwezen. Mijn kracht wordt hierdoor telkens sterker, waardoor ik meer in staat ben vanuit MIJN kracht te creëren. In principe is het voor iedereen mogelijk in verbinding te komen met zijn of haar artificiële archief van ontvoeringen, afhankelijk van het feit of het op het pad ligt in het moment van nu, of het past in het proces waar iemand in zit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.