Advertentie

Google, Facebook en YouTube: bye bye..!!


x

x

Google, Facebook en YouTube: bye bye..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het is mooi geweest; wij zijn er in ieder geval klaar mee. Met deze mastodonten van spionage-apparaten, die je vriendelijk binnen hengelen, als deelnemer en/of als financieel investeerder. We hebben het over de grote conglomeraten die we kennen als Google, Facebook en YouTube. Dezelfde bedrijven die dus eerst op hun knieën gingen om je binnen te halen, maken nu korte mettten met de websites die hun producten plaatsen. Alsof het niet hun klanten zijn, maar hun grootste vijanden.. Wie zijn dan wél hun klanten kun je je afvragen..?

Wij hebben er, net als veel mensen, genoeg van. Het is klaar voor ons. Bye bye Google, YouTube en Facebook. Vertrouwen verspeeld en alternatieven genoeg. We zetten alles even op een rij, zodat je rustig kunt meelezen. Een discussie onder dit artikel zou alle scherpe kantjes van dit verhaal kunnen afvijlen, waarbij we ongetwijfeld eensgezind zullen zijn over de totaal uit de hand gelopen situatie, waarbij organisaties die klantvriendelijk dienen te zijn, zich volledig hebben verloren in hun eigen grootsheidswaanzin. En daartegen rest maar één remedie: opstappen bij die clubs..!

Deze site wordt voor een deeltje gefinancierd door de beroemde, inmiddels beruchte, ‘Google-adds’. Daarbij maakt Google gebruik van de zoekresultaten die mensen in het verleden hebben gedaan om een zg. meta-data-algorithme te ontwikkelen voor specifiek elk uniek mens en/of IP-adres.

Google weet uiteindelijk preciés wie er op welk (IP)adres woont en stuurt op die manier heel gerichte reclame naar specifiek die computer op dát (IP)adres. Zo kan het voorkomen dat je als computerprogrammeur, getrouwd zijnde met bijv. een Thaise vrouw, informatie krijgt voorgeschoteld over reizen naar Thailand, terwijl je gewoon op een computersoftware-site aan het lezen bent, of op de site van een computerblad. Google volgt je, waar je gaat of staat en ook wij site kregen steeds zwaardere eisen voor de kiezen, om lid te kunnen blijven van het Google-adds-apparaat. Of we onze klanten als het ware willen uitleveren, op straffe van niet-toegang tot de site..!! Maar het is genoeg geweest.

En natuurlijk wordt je vervolgens helemaal leeggemolken als site, want waar zo’n 8 jaar gelden nog een redelijk bedrag werd betaald voor de adds op de site, is dit inmiddels teruggezakt naar een bedrag van rond de € 150 per maand. Voor ons is het duidelijk: we gaan stoppen met deze club en mogelijk zélf iets opzetten of ons aansluiten bij een collectief dat zélf de touwtjes in handen blijft houden. Zonder al die spanningen met door Google gedicteerd privacy-bepalingen..! Bye Bye Google-adds..

YouTube, van successtory tot censuurapparaat..
Zoals je weet is YouTube, de revolutionaire filmpjes-site, overgenomen door Google, dat bekend staat dat het al lang veel en veel meer is dan de Google-zoekmasjien. Inmiddels is een lijst van bijna 200 bedrijven onderdeel van het machtige Google-informatiebeest, want zo zijn we het gaan zien. Een uiterst onvriendelijk beest.

Google nam zijn eerste bedrijf over in 2001, drie jaar na zijn oprichting en het kleine, maar het uiterst veelbelovende bedrijf ‘Youtube’ werd een prooi van Google in november 2006, toen er US$ 1,65 miljard voor werd betaald. Youtube was in het voorjaar van 2005 opgericht en in november 2005 was de eerste publieke versie van Youtube feitelijk het internet op gegaan..

De site groeide snel: in juli 2006 werden er dagelijks 65.000 nieuwe video’s geüpload en werden er maar liefst honderd miljoen videos bekeken. Inmiddels heeft Youtube maandelijks ruim 1 miljard unieke bezoekers, en wordt er elke minuut 100 uur aan video geupload. Het is de meest bezochte website op het internet na Google en Facebook. Youtube draagt via allerlei reclame-constructies bij aan de winst van Google. Nog lang niet genoeg en voldoende vind Google.

Het gaat niet om het marketingsucces, maar om PRIVACY..
Van de verborgen agenda achter dit bedrijvencluster krijg je af en toe een glimp te zien. Vooral wanneer, net zoals hier op wanttoknow, een youtube wordt ‘weggetrokken’ uit de site. Dat is dan op basis van overwegingen die NIET met je worden gedeeld als webmaster. Of er verschijnt de veelgebruikte ‘auteursrechten-melding’ op het scherm, zoals hierboven.

En natuurlijk is dat heel vervelend, als je een artikel hebt aangekleed met een filmpje, dat niet lang daarna blijkt te zijn verdwenen. Zeker wanneer dit video-materiaal de achilleshiel is van dat betreffende artikel. Dit is technisch bijzonder eenvoudig voor Google/YouTube, door het weghalen van de URL-code van het filmpje in kwestie. Vaak is het filmpje dan wel weer terug te vinden op YouTube, waarbij duidelijk is dat helemaal NIET gaat om auteursrecht, maar dat het filmpje ‘achter je rug om’ is weggetrokken, in de kennelijke hoop, dat je als webmaster het té druk hebt met dagelijkse besognes. In plaats van het bijhouden of YouTube geen fratsen als deze uithaalt..

Mike Adams, gezondheidsjournalist, een man die met open vizier in de slag is voor waarheidsvinding. Getorpedeerd door Google, YouTube en Facebook. Beschuldigd van het verspreiden van ‘nepnieuws’. En dat is zonder tegenspraak aldus gekwalificeerd. “Nee, dat moeten we niet hebben.. Nepnieuws”…

Nepnieuws, de beste argumentatie..
Steeds vaker blijkt de laatste tijd, dat onder het mom van ‘nepnieuws’ YouTube zich gerechtigd voelt om video’s te verwijderen. Nogmaals: dit is hun goede recht, maar het gebeurt op een volstrekt anonieme wijze, waarbij websites NIET worden ingelicht. En juist de mogelijkheid om een filmpje in een site te embedden, maakt YouTube zo’n succesvol verhaal. Dus kennelijk kunnen we hier op de site met een gerust hart alleen kookdemonstraties, make-up-voorlichtingsfilmpjes en  filmpjes-om-te-lachen plaatsen.. De censuur van YouTube is inmiddels berucht ook bij andere websites.

Je kent vast de beroemde site ‘Natural News’ van Health Ranger Mike Adams, van wie we hier op de site meerder artikelen hebben staan. Deze waarheidsvechter heeft een zeer succesvolle site en ja, vooral zij zijn de pineut, als het gaat om recente censuurmaatregelen van YouTube/Google. Het is de censuur die is uitgevaardigd tegen conservatieve stemmen, aldus Mike Adams, waarbij ook accounts financieel worden geblokkeerd en dus het verdienmodel van deze sites wordt verkracht.

En we hebben het hier niet over een peulenschilletje. Er is sprake van fundamentele vernietiging van de rechten van bedrijven, zoals duidelijk is in het volgende fragment van één van zijn laatste artikelen.

Mike Adams hierover:

“Daarbij komt Google naar voren als de meest kwaadaardige entiteit in onze moderne wereld, en al die individuen die voor Google werken, zijn medeplichtig aan deze gruwelijke misdaden tegen vrijheid en het Eerste Amendement uit de Amerikaanse grondwet. De vrijheid van meningsuiting.

Bij het nastreven van dit massale zwijgen van politieke redevoering houden ze niet van, maar Google heeft ook een enorme kans geopend voor onafhankelijke videosites om op te staan en een enorme aanhang van inhoud aanbieders te krijgen. Dat is waarom ik alle patriotten in Amerika eraan herinner om je videobestanden op te slaan en je gereed te maken, deze video’s klaar te maken om ze te uploaden naar onze nieuwe videosite die dit jaar van start gaat. (HIER)

Een andere reeds bestaande optie is D.Tube, het eerste crypto-gedecentraliseerde videoplatform dat bovenop de STEEM Blockchain en het IPFS-peer-to-peer-netwerk is gebouwd. Vanwege de gedecentraliseerde aard van IPFS en de STEEM-blockchain kan D.Tube geen video’s censureren of richtlijnen afdwingen. Alleen de gebruikers kunnen een censuur plaatsen, wanneer een video is geplaatst.”

Wil je zien hoe heftig het verhaal in de VS op dit moment speelt, kijk naar deze video. (En ja, een YouTube, voor zo lang als het duurt..)

* * *

In dit kader laten we ook graag onze collega EllaSt*r aan het woord over het censureren en dwarszitten van sites die ‘waarheidsvinding’ in hun vaandel dragen. Dit is de integrale overname van haar artikel van 4 maart jl.

‘Youtube-accounts worden geblokkeerd of vernietigd en video’s verwijderd. Duizenden volgers op Twitter en abonnees op Youtube zijn ineens verdwenen. Facebookberichten worden verwijderd en accounts geblokkeerd. Google laat waarheidszoekers en hun blogs niet meer zien in de zoekresultaten. De censuur binnen de (social) media is in volle gang. Dit is nog maar het begin. Het kan echter ook als positief signaal worden beschouwd .

Twee jaar geleden werd mijn Ella Ster Facebook-account geblokkeerd en het was onzeker of ik nog toegang zou krijgen. Duizenden volgers, een klein archief aan berichten en video’s, diverse chats met waardevolle informatie, talloze dierbare contacten… in één klap weg. Dat was even slikken, maar ik zag het ook als waarschuwing dat het gevaarlijk is om een sociaal platform op te bouwen, waarbij je afhankelijk bent van een partij die wellicht heel andere belangen voor ogen heeft.

Voor mij was het de aanleiding om een eigen site te beginnen en op 1 april 2018 is het twee jaar geleden dat de blog Ella Ster werd geboren. Uiteindelijk kreeg ik (tijdelijk) weer toegang tot Facebook, maar ik wist dat het van korte duur zou zijn. Ik kan en wil namelijk niet voldoen aan de eis van Facebook om een identiteitsbewijs (van Ella Ster) op te sturen en daarom ging de account een jaar later alsnog voorgoed op slot.

In de waarschuwingen die eraan vooraf gaan communiceer je met een Artificiële Intelligentie (AI), een robot die op basis van algoritmes een vaststaand protocol afwerkt. Dat is ook de klacht van collega’s wiens Youtube-account of video’s onlangs zijn geblokkeerd. Het is binnen Google onmogelijk met een persoon van vlees en bloed te spreken. Je communiceert met een AI en daar moet je het mee doen.

Gecoördineerde aanvallen op social media

Ook David Icke overkwam het. Hij werd in januari van Facebook verbannen. De plotselinge blokkades en eliminaties binnen Facebook en Youtube zijn niet toevallig, maar zijn onderdeel van een gecoördineerde actie tegen de alternatieve media en de Waarheidsbeweging. In de afgelopen weken hebben allerlei vloggers gemeld dat ze problemen hadden met het uploaden van video’s. Livestreams werden onderbroken, of ze kregen een waarschuwing dat de inhoud van hun video’s in strijd was met het beleid van Youtube. Het overkwam Infowars, Roy Potter, We are free TV, Tracy Beanz en vele anderen.

Daarna volgden de zogenaamde ‘strikes‘, met penalty’s zoals ‘drie maanden geen livestreams meer mogen doen’, of ‘geen video’s publiceren die langer duren dan 15 minuten’. Drie strikes betekent de eliminatie van je Youtube-account. De afgelopen weken werden talloze kopstukken in de alternatieve media hiermee geconfronteerd; Richie Allen, Jordan Sather, Isac Green (Antischool), Richie from Boston en Jerome Corsi. Dit zijn mediamensen met soms meer dan honderdduizend abonnees op Youtube. De officiële reden die Youtube geeft, is dat de betrokkenen zich schuldig maken aan beledigingen en intimidatie.

Kritische vragen over valse vlag in Florida worden verwijderd

De werkelijke reden is, dat men niet is gecharmeerd van de kritische vragen die deze verslaggevers stellen en hun afwijkende standpunt ten aanzien van de officiële verhaallijn, die in de mainstream media wordt gedeeld. De berichtgeving over de ware toedracht van de schietpartij in Florida, bleek een directe aanleiding om specifieke video’s of vloggers te verbannen.

Maar het dieperliggende motief is een aanval van de Deep State op de Waarheidsbeweging. Het is een vorm van censuur en een directe aanval op de waarheidsvinding. Het gaat niet alleen om het verkondigen van een alternatief standpunt, ook de zoektocht naar de waarheid ligt onder vuur. Je mag bepaalde vragen niet eens meer stellen. Volgens verontwaardigde vloggers is het censuurbeleid van Youtube een aanval op de vrijheid van meningsuiting en in strijd met de grondwet. Infowars en Isac Green hebben aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegenover de monopolist Google/Youtube.

Beter onafhankelijke kanalen en platforms gebruiken

Ze claimen dat Google en Youtube nutsvoorzieningen zijn en vanwege hun monopoliepositie en niet het recht hebben om gebruikers de mond te snoeren. Richie Allen, zelf slachtoffer van het nieuwe Youtube-beleid waarbij zijn kanaal de afgelopen week is verwijderd, denkt dat een juridische strijd tegen deze private ondernemingen lastig is, omdat je als gebruiker weinig rechten kunt opeisen. Hij meent dat we veel te afhankelijk zijn geworden en pleit voor het opstarten van eigen, onafhankelijke kanalen en websites.

Het is wel merkbaar dat meerdere waarheidszoekers Twitter inmiddels hebben verlaten. Voorheen was het voor mij een interessante bron van informatie, maar mijn tijdlijn laat nu vooral mainstream mediaberichten zien. De vraag is of ze het kanaal vrijwillig hebben verlaten, of dat hun berichten door manipulatie van de tijdlijn verdwijnen. De alternatieve media is nu in ieder geval wel gedwongen op zoek te gaan naar alternatieve sociale media kanalen.

Zo is er DuckDuckGo als alternatief voor Google Search, D-tube als alternatief voor Youtube en GAB een alternatief voor Twitter. Jerome Corsi, die nog wel actief is op Twitter, is uit voorzorg alvast naar dit kanaal uitgeweken. De verwijdering van een Youtube-account heeft echter ook als consequentie dat een zorgvuldig opgebouwd publiek en een bron van inkomsten, met één druk op de knop verdwijnen.

Daar waar sommigen de waarschuwing ter harte nemen en uitwijken naar onafhankelijke kanalen, starten anderen simpelweg een nieuw Youtube-kanaal op, zoals Jordan Sather’s Destroy the Illusion 2.0. Maar zo’n tweede kanaal kan natuurlijk weer met dezelfde snelheid uit de lucht worden gehaald, dus het lijkt ‘dweilen met de kraan open’.

Is Google het ‘Ministerie van de Waarheid?’

De grootschalige censuur van Facebook, Google, Youtube en Twitter maakt akelig zichtbaar dat er krachten actief zijn die een fascistisch model uitrollen. Een Orwelliaans Ministerie van Waarheid blijkt niet zo vergezocht. In feite bestaat dit al bij bovenstaande bedrijven, zij het deels als artificiële intelligentie en algoritmes, die zodanig zijn geprogrammeerd dat de Waarheidsbeweging steeds meer onder vuur komt te liggen. De verwachting is dat de censuur vanuit de mainstream social mediakanalen toeneemt. Volgens Roy Potter is het een teken dat er iets groots aankomt en men iets van plan is, waarbij men de regie op de officiële, geconstrueerde verhaallijn wil behouden.

Alternatief nieuws is bedreigend voor heersende elite

Wanneer je het van een positieve kant bekijkt, kun je concluderen dat de alternatieve media er blijkbaar wél toe doet en inmiddels een behoorlijke bedreiging is geworden voor het establishment. De groep die de leugens over valse-vlag-aanslagen — zoals de schietpartij in Las Vegas en Parkland Florida — doorprikt, wordt groter dan de groep die nog gelooft in de officiële verhaallijn.

De slordigheid waarmee deze scenario’s in elkaar zijn gezet, de tegenstrijdigheden en het knullige hergebruik van crisisacteurs, toont ook de slechte voorbereiding en de haast waarmee deze valse-vlag-aanslagen zijn gecreëerd. Het zijn signalen dat de Deep State in paniek is en zich vastklampt aan de laatste strohalm: de regie over de gewenste verhaallijn en de alleenheerschappij over de media.

Het zijn laatste stuiptrekkingen, want de alleenheerschappij over de media zijn ze allang verloren. De mainstream media was tot nu toe een machtig wapen bij het hersenspoelen en controleren van de massa. Maar het ontwaken van de mensheid is niet meer te stoppen en steeds meer mensen doorzien dat dingen anders in elkaar steken. De groep ontwaakten lijkt nog klein, maar er zijn steeds meer twijfelaars, mensen die diep van binnen wéten dat dingen niet kloppen. Zodra deze groep wordt bereikt door de alternatieve media, zullen steeds meer mensen open staan voor alternatieve standpunten. Simpelweg omdat de leugens van de mainstream media steeds absurder en doorzichtiger worden.

In de eindstrijd wordt alles uit de kast getrokken 

De aanval op de alternatieve en sociale media is daarmee inderdaad een aankondiging van iets groots. Ik denk daarbij niet in de eerste plaats aan een zoveelste valse vlag, alhoewel die er waarschijnlijk helaas wel komt. Het ‘grootse’ dat gaat komen is het ontwaken en de transitie van de mensheid. De verschuivingen op het wereldtoneel, waarbij duistere krachten het veld moeten ruimen, om ruimte te maken voor duurzame en heilzame krachten. We zitten nu midden in deze eindstrijd.

De paradox daarbij is: hoe dichter we bij de reset en de nieuwe wereld komen, hoe verder we verwijderd raken van de wereld zoals we die wensen. Want alles wat onder de oppervlakte is verborgen, wordt zichtbaar. Dat betekent ook dat de duistere plannen van de Cabal zichtbaar worden. En in dit proces zal men naar steeds rigoureuzere middelen grijpen om de machtspositie te handhaven. Hoe groter het gebruik van vrijheid van meningsuiting, hoe sterker de repressie. Dus laten we deze censuur vooral zien als een erkenning van ons succes..!

* * *

 

Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook

DARPA zit achter veel van de privacy-krakende websites..!
Vanaf het begin van de ontwikkeling van bijvoorbeeld Facebook, hebben gewaarschuwd voor de invloed van overheidsinstanties uit de VS, zoals het creepy DARPA.. Een donker overheidsagentschap dat werkelijk tot bijna alles in staat is, wanneer het gaat om ‘staatsveiligheid’.. Kijk eens naar dit artikel HIER, waar Facebook duidelijk blijkt te zijn voortgekomen uit de catacomben van DARPA. Overheidsofficials die zich lachend op de dijbenen slaan, omdat mensen hun volledig privacy op het net zetten en geloven dat het allemaal ‘wel OK’ is..


Alternatieven, want daar gaat het toch om..?

Tijd om korte metten te maken met al deze onwaardige clubs. Alternatieven genoeg. Zoals je hierboven kon lezen, zijn wij klaar om de YouTube-kraan volledig dicht te draaien. Mocht jij bezig zijn met filmpjes plaatsen op internet, maak dan ook korte metten met dit enge bedrijf, dat je met een glimlach een schop in het kruis verkoopt.. Gun dan andere, hardwerkende bedrijfjes en -mensen een succes, door gewoon over te stappen. Wij zullen van onze kant alles in het werk stellen om YouTube in ieder geval VOORGOED te verbannen van de site en zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieven. In dat kader kijken we ernstig uit naar de ontwikkeling van een eigen videokanaal van Natural News.

Een andere zoekmasjien.. Die heb je toch al zeker..??
Wellicht ben je vergeten dat Google zich in de afgelopen jaren al van haar ware aard heeft laten zien. Wist jij dat het bedrijf zoekresultaten van bepaalde bedrijven en/of organisaties de voorkeur geeft boven anderen; als je maar betaalt..? Wist je dat ze bepaalde zoekopdrachten beïnvloeden, door de resultaten te filteren van ‘ongewenste’ sites en/of zoekresultaten.. Kijk eens naar dit artikel HIER, over het vermijden van de vertoning van Big Pharma-ongunstig-gezinde zoekresultaten, wanneer je zoekt naar de nadelen van vaccinaties..!!

Maar het is werkelijk een fluitje van een cent om voortaan Google als zoekmasjien keihard links te laten liggen en hen alleen te gebruiken als jij dat wilt. Want er zijn veel minstens zo perfecte zoekmachines, die we in dit artikel HIER al hebben behandeld. Dus gebruik Duck-Duck-Go, Ecosia en/of een van die andere bedrijven, die Google met het grootste gemak kunnen vervangen. Vervang je standaard zoekmachine in je browser door een van de genoemde zoekmachines, die je privacy WEL serieus nemen en je niet achter je rug om besodemieteren..!

Facebook, nu de kraaiende haan, straks het ‘lulletje-rozewater’..!
De dagen lijken geteld van Facebook. Niet alleen om de rel met de dubieuze club ‘Cambridge Analytics’, maar vooral door de verschrikkelijk hautaine houding die het bedrijf zich meent te kunnen aanmeten. Het zal er alleen maar heftiger op worden, nu na het schandaal met CA, waarbij FB zich in de rechtbank zal moeten verantwoorden. Maar het is niet deze druppel die uiteindelijk de emmer doet overlopen, die het doet. Het gaat om het jarenlange opgepotte ongenoegen van bijna alle FB-gebruikers die wij kennen, die het verschil gaat maken. Ontevreden klanten lopen weg; zo simpel is het toch?

Er ging geen week voorbij of FB stond in het nieuws met privacy-kwesties, waarbij vooral de genoemde hautaine houding telkens opviel, die FB aan de dag meende te kunnen leggen.. Schaduw-overheidsagentschappen en corporaties die toegang konden krijgen tot privé-data van FB-klanten; hoe verzin je het. En velen, zo niet alle gebruikers slikten het voor zoete koek, omdat hun vrienden toch ooook op FB zaten.. Maar het blijkt allemaal veel gevaarlijker te zijn dan George Orwell ooit had kunnen bedenken.

En het is typerend hoe Facebook, onder leiding van de achterneef van David Rockefeller, Mark Zuckerberg genaamd, kon blijven wegduiken, onderduiken, zich verschuilen en zich kon vrijpleiten van zulke privacy-verwikkelingen. Vooral omdat we met z’n allen zo blijven geloven in dit verhaal van de onmisbare social media. Wat moeten we zonder ze..? En vooral ook om de daaruit voortvloeiende waarde van het bedrijf, dat nu met sprongen daalt. Facebook kon de publieke opinie maken en breken.

Het feestje leek begonnen voor facebook-oprichter Mark Zuckerberg bij de beursgang van Facebook. Doordat Goldman Sachs een aandelenpakket Facebook aanschafte, werd het aandelenpakket van Zuckerberg privé, rond de US$ 50 miljard waard.

Maar de tijden zijn veranderd..
Facebook is beschuldig van medeplichtigheid bij het manipuleren van veel verkiezingen wereldwijd en dat is vooral schokkend voor haar klanten, omdat het diezelfde klanten zijn, die werden gemanipuleerd voor dit doel..En natuurlijk is het verspreiden van propaganda rondom verkiezingen zo oud als de weg naar Rome, maar dat het op deze schaal werd uitgevoerd, op PUUR PERSOONLIJK vlak, is volstrekt ongehoord. In haar vlucht naar de zon, smolt het vet waarmee de vleugels van Facebook zaten vast gesmolten. Facebook tuimelt in een onpeilbare diepte..

We zien een geweldige verschuiving in het publieke sentiment waardoor nieuwe ontwikkelingen een prachtige kans krijgen. Nieuwe sites, die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de betrouwbare block-chain-technology, waarbij ALLES tot op de bron kan worden terug herleid/gevonden. Ook de zg. peer-to-peer, waarbij je op persoonlijk vlak alles deelt wat je wilt, is een uitkomst. Daarbij is de software alleen van dienst, zonder zélf een positie in te nemen. We kennen deze techniek van de (i.v.m. copyright vaak illegale) muziek- en film-downloadsoftware. Maar deze oude techniek kan hier een prachtige functie vervullen.

Het zijn technieken die niet tot doel hebben om data te oogsten en ten dienste staan van de gebruikers. Buiten het bereik van de roofdieren die in Sillicon Valley de scepter steeds meer zwaaien en direct gelieerd zijn aan de beleidsmakers in Washington. Het lijkt erop dat de massa voor een groot deel is wakker geschrokken en nu ‘bewijs’ ziet van de strapatsen die Facebook uithaalt. Nogmaals, niet vreemd voor ons, want als DARPA erachter zit.. .

BLOCKCHAIN.. huuhh?
Waarom bijvoorbeeld de blockchain als essentiële ruggegraat zien van social media. Deze 6 redenen vertellen je waarom dit er een essentieel onderdeel van zou moeten zijn.

 1.  de veiligheid en privacy is beter gebaat bij dezelfde centrale uitgangspunten en controle-methodes, voor iedere gebruiker
 2. blockchain zorgt ervoor dat er geen censuur meer mogelijk is en bewaakt de vrijheid van meningsuiting doordat de meta-data worden geanonimiseerd
 3.  jij bent als gebruiker niet de koe die gemolken dient te worden, zoals bij Facebook, maar je meta-data is onafhankelijk aanwezig.
 4. doordat de centrale server van een social media-platform als Facebook wordt geëlimineerd, houden de gebruikers controle over hun eigen content.
 5. de betaalmiddelen die aan het ontstaan zijn via deze blockchain techniek, zullen transacties op deze platforms eenvoudiger doen verlopen, waardoor ook nieuwe initiatieven op dit terrein, vooral dus privé-ondernemingen, beter tot wasdom zullen kunnen komen.
 6. decentrale netwerken, zonder een centraal betaalsysteem, betekenen dat bijvoorbeeld crowdfunding-acties en start-ups ook betere kansen krijgen.

Het gebruik van blockchain zal exponentieel gaan groeien en hier een essentiële rol gaan spelen. We staan nog maar aan het begin van de ontwikkelingen van deze techniek. Het wordt de steen die David zal gebruiken om Goliath-Facebook te vellen..! We noemen een paar van de vele platforms, waarbij je zelf kunt kijken of het je aanspreekt. Bijzonder is dat alle platforms gebaseerd zijn op de uiterst veilige, revolutionaire blockchain-technologie.

 • Steemit – Een soort gecentraliseerde Reddit. Je verdient Steemit-coins door content te posten en gebruiken. Een social media platform dat al wordt gebruikt door 100.000-den gebruikers. Steemit probeert ook mensen te laten wennen aan de nieuwe crypto-currency in relatie tot de blockchain-ecosystematiek.
 • onG.social – een meer zakelijk blockchain-socialmedia-platform. Het gebruikt 2 blockchain-technologieën tegelijkertijd, namelijk (Ethereum en Wave). Hierdoor is de encryptie van berichten en informatie nog stabieler en veiliger. IBM is onder de indruk van dit bedrijf en heeft haar steun toegezegd.
 • Obsidian – Obsidian is een mogelijke vervanger van Facebook Messenger. Ze gebruiken ‘Stratis-based blockchain’ die in staat is om cookies te passeren, waardoor censorship en surfgedrag van/via je computer wordt geblokkeerd.Data wordt NIET gebruikt voor analyse en/of advertising. Volgens CEO Peter McClory, wordt de meta-data van de site volledig verspreid over het internet en is als zodanig niet te traceren op positie. Ook hier weer gekoppeld aan een cryptocoin.. Deze is bedoeld om de boel te financieren, aldus McGlory. Als de crypto-munt eenmaal geaccepteerd is, zal de site volledig op ‘eigen kracht’ draaien.
 • MeWe – MeWe is een zogenaamd ‘next-generation social network’ dat zichzelf al van de hashtag #not4sale heeft voorzien.. Een mogelijk vervanger van Twitter en Facebook. Opgericht door o.a. de online-privacy jurist Mark Weinstein en Manik Suri. MeWe werkt niet met advertenties, heeft geen censuur en heeft geen tracking van gebruikers/data.

MeWe, dat is ónze keus als vervanger van Facebook..
Vanzelfsprekend bepaal je zelf welk alternatief platform je kiest als smoelenboek, wanneer je FB verlaat, of wilt gaan verlaten. Wij kiezen voor MeWe in ieder geval. Waarom wij dat doen? Omdat het er lekker uitziet, je er handig mee werkt en natuurlijk en vooral, omdat je privacy is gewaarborgd. Zie de bovenstaande uitgebreide beschrijving.Afscheid nemen kan geleidelijk; heel simpel. Post op beide platforms en laat FB gewoon los, door zo min mogelijk nog bij te dragen aan het ‘succes van het bedrijf’: jouw informatie aanbieden aan derden..

Wij zijn ook al aanwezig op MeWe en hebben géén ellenlange privacy-ondermijnende verklaringen hoeven tekenen.. We citeren graag even uit de diverse beschrijvingen van deze site door MeWe. Inderdaad kun je zeggen dat het de slager is, die zijn eigen vlees keurde, maar voor ons ligt het tóch wat simpeler.Kijk naar het plaatje hieronder en daarbij vooral naar het geel gearceerde deel over privacy.. Het gaat ons dus om voorwaarden van deelname en het fundament van deze site/dit platform:

Wat is MeWe?
MeWe is ’s werelds privé communicatienetwerk. We zetten de tafel op Facebook en andere sociale-mediabedrijven open met een revolutionaire dienst die privacy en sociaal delen benadrukt, waar mensen hun ware, ongecensureerde zelf kunnen zijn. Geen spionage. Geen koekjes. Geen gegevens delen.

Hoe kan MeWe vrij zijn en geld verdienen?
Bij MeWe is de privacy gratis! MeWe is een gratis consumentenservice gebouwd op de filosofie van grote succesvolle bedrijven; respect voor onze leden als partners. MeWe verdient geld op dezelfde manier waarop offline bedrijven altijd geld hebben verdiend; door optionele diensten aan te bieden waar mensen daadwerkelijk gebruik van willen maken.
Om te beginnen krijgt u onze fantastische basisservice waarmee u foto’s, video’s, documenten, chatberichten, voicemailberichten enz. En tot 8 GB opslagruimte gratis kunt delen. Dan, en alleen als u meer wilt, kunt u tot 500 GB aan gegevensopslag toevoegen; download nuttige privé-groep-apps van de MeWe App Store (beschikbaar in 2016); print je foto’s; selecteer kortingsbonnen; en kies uit andere coole keuzes die zijn ontworpen voor je entertainment. In 2016 zullen we ook een ondernemingsversie uitbrengen voor bedrijven die MeWe willen voor privéteam-samenwerkingen.

We zullen NOOIT adverteerders informatie over u persoonlijk geven. Alles wat we doen is bedoeld om uw ervaring te verbeteren, omdat onze filosofie is dat het zorgen voor u en uw behoeften als ons lid de beste en juiste manier is om succesvol te zijn.

Op welke apparaten is MeWe beschikbaar? MeWe is momenteel beschikbaar op uw favoriete Android- of iOS-smartphone, evenals op alle desktops en tablets.
Welke inhoud kan ik delen op MeWe? Bij MeWe kun je veilig foto’s, video’s, documenten, spraakberichten, privacymail, chats en meer delen. U kunt 1-op-1 en in groepen communiceren met uw vrienden, familie, collega’s en meer.
Wat zijn enkele unieke kenmerken van MeWe? MeWe is een geavanceerd communicatienetwerk met functies die u totale controle geven, waaronder:
My Cloud – Zuiver naadloos alle inhoud in My Cloud; het is jouw persoonlijke cloud. My Cloud biedt een interactief dashboard waarmee u alles kunt regelen dat u hebt gepost of gedeeld – waardoor u het eenvoudig kunt verwijderen of opnieuw delen.
Unieke profielen – Wees jezelf, vrij van tracking en spionage. Pas uw profiel aan voor elke groep die u maakt of waaraan u deelneemt.
Spraakintegratie (op een of alle inhoud) – Plaats foto’s, video’s of documenten en voeg een spraakbericht toe. Reageren op een gedeeld bericht of gewoon chatten. De stemintegratie van MeWe werkt voor u en uw contacten op het hele platform.
Universele tagging: dit is een nieuwe, handige manier om alle inhoud die u ontvangt en deelt te sorteren en te ordenen, zodat u altijd en overal gemakkelijk alles kunt vinden.
Verbeterd machtigingsbeheer (patent aangevraagd) – Beheer permissies op een gedetailleerd niveau en beslis precies wie wat ziet. U kunt ook uzelf uit de zoekdirectory verwijderen, uzelf onzichtbaar maken voor andere leden online en nog veel meer.
Veel meer – registreer en kijk binnen! MeWe is het communicatienetwerk dat u gebruikt om plezier te hebben, contact te houden, samen te werken, te organiseren en te vereenvoudigen.

Wat maakt MeWe veilig?
We hebben “privacy by design” ingebouwd in elk aspect van ons netwerk
U bent de eigenaar van uw informatie en inhoud.
We delen uw persoonlijke gegevens met niemand.
U beheert uw rechten, privacy en wie toegang heeft tot uw inhoud.
U bepaalt wat anderen zien in openbare zoekopdrachten.
Je kunt jezelf onzichtbaar maken voor andere leden
U kunt op elk gewenst moment al uw inhoud downloaden
We gebruiken geen gezichtsherkenningstechnologie.
We gebruiken geen tracking-cookies.
Wie kan de berichten zien die ik deel?
U bepaalt wie uw berichten ontvangt en bekijkt. MeWe bespioneert uw berichten niet, we denken dat de manier waarop die andere bedrijven de dingen op die manier doen, griezelig is.

Wat is een groep?
Een groep is een plaats waar je met specifieke mensen kunt communiceren. U kunt bijvoorbeeld afzonderlijke groepen maken voor uw familie, vrienden en collega’s. Wanneer je een bericht deelt met een groep, is dat bericht alleen zichtbaar voor die ene groep en niet voor een van je andere groepen.

Worden mijn persoonlijke gegevens gebruikt voor advertenties?
Terwijl veel sociale mediaplatforms en zoekmachines vrijelijk uw persoonlijke gegevens gebruiken en verkopen, doet MeWe dat niet. In onze Privacy Bill of Rights staat duidelijk dat uw persoonlijke informatie en al uw inhoud van u is, niet van ons.

Waarom moet ik mijn geboortedatum en geslacht invoeren om mijn MeWe-account te maken?
We moeten geboortedata weten om ervoor te zorgen dat onze gebruikers ouder zijn dan 13, zoals vereist door de Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA). We vragen ook naar uw geslacht als een manier om de demografische gegevens van onze site beter te begrijpen. U kunt kiezen voor “Weigeren om te vermelden” als u dat wilt.

Kan ik mijn MeWe-account verwijderen en is dit eenvoudig?
Natuurlijk! We maken het eenvoudig om al uw MeWe-inhoud op elk gewenst moment te downloaden en om uw account te verwijderen. Om te verwijderen, verwijdert u eerst alle groepen waarvan u de eigenaar bent of overdraagt ​​u het eigendom aan een andere gebruiker. Zie: Hoe draag ik het eigendom van een groep over? Zodra u geen eigenaar meer bent van een groep, kunt u uw account snel verwijderen met de volgende stap

 

Tot slot, last but not least..
Laten we, en dat zijn we met onze collega EllaSter eens, deze bedreiging van onze privacy, zien als een kans om te veranderen. Immers, het vermogen van mensen om zich aan te passen aan nieuwe situaties, is wat de mensheid altijd heeft doen overleven. En juist dat adaptie-vermogen dienen we nu aan te spreken. Laat gewoon Facebook links liggen. Kijk naar de teloorgang van een platform als Hyves.. Het was een rage en nu is het failliet; omdat mensen het massaal achter hen lieten liggen. En precies dié kracht wordt té vaak misbruikt door bedrijven/organisaties als Facebook. Het is onze EIGEN CREATIEKRACHT die wordt misbruikt tegen ons. Dus laten we die terugpakken en bewust blijven van de manipulaties die met ons worden uitgehaald om ons te overheersen.

21 gedachten over “Google, Facebook en YouTube: bye bye..!!

 1. Ja we worden gevolgd/ bekeken/gecontroleerd. Wisten we al toch? Ben al eens eerder gestopt met fb om oa die reden, toch weer terug ivm werk. Zag nu ineens hotemetoten( elon musk) oproepen fb in de ban te doen en dan gaan er bij mij belletjes rinkelen. Als het in de media breed wordt uitgemeten enz. Vooropgezet dus. Zou het niet andersom kunnen zijn. Fb kwam een tijdje terug al met de klacht dat de gebruikers te weinig persoonlijke zaken delen. Kort geleden de algoritmes veranderd om maar hun eigen agenda door te drukken.

  Kortom de gebruikers zetten het naar hun eigen hand, weten wat ze wel en niet delen en belangrijker; activisme via fb. En snel het echte nieuws met elkaar kunnen delen wereldwijd dmv foto’s en films. Door de kunstgrepen die ze steeds uithalen en opmerkingen en info te wissen wordt het de mensen steeds duidelijker hoe de vork in de steel zit. Via fb zijn we wel globaal met elkaar verbonden en sterk.( * kunnen dat zijn…)Dus ik vaag me af of het weer een pracht staaltje massa manipulatie is om mensen te bewegen daar mee op te houden.

  1. @Imke, fijn je weer te zien hier! Wat je zegt is natuurlijk waar. Dat artikel over méér persoonlijke dingen delen staat overigens ook hier op de site. https://www.wanttoknow.nl/overige/facebook-mensen-delen-te-weinig-persoonlijks/

   Natuurlijk kneed je als gebruiker, de FB-site, die draait op de zg. ‘user-generated-content’. Maarrrr.. DAT IS OOK PRECIÉS de bedoeling..! Je thuis voelen en niet meer allert zijn/blijven. Indutten en steeds méér info delen. Maar wel binnen de kaders van FB. En vergeet niet dat je OVERAL toestemming voor gegeven hebt, inzake privacy, omdat je ANDERS NIET MEE KUNT DOEN..!! Wat te denken van afstand nemen van copyright op je EIGEN FOTO’s..???!!

   En wat dacht je van FB op je mobiel installeren; hoeveel hebben dat niet gedaan al. Het gaat om de voor bijna iedereen onzichtbare meta-data, die je verraden alsof je met een vlag rondloopt, waarop AL je persoonlijke data staan. En de info wordt commercieel benut (verkocht) en door geheime diensten.

   Dus nee Imke, ik kan écht niet me je meegaan. Dat is téveel eer voor je eigen invloed. Je vergeet dat wanneer je door de deur van Facebook gaat, je weliswaar jezelf kunt blijven, maar dat ALLES in dat huis wordt gefilmd en bijgehouden. En ja, als je niets te verbergen hebt, heb je toch niets te verliezen, roepen sommige dombo’s dan.. In dat kader maar even Edward Snowden aangehaald..

  2. Als je je een heel klein beetje in Lulbach verdiept dan kom je snel in een addernest uit, lekker populistisch maar daarachter schuilt wat naars. Gewoon negeren die trekpop.

 2. Een maand geleden heb ik een account aangemaakt op MeWe. Ik zag dat je er ook gratis 8GB ruimte hebt voor foto’s en video’s. Ik heb dus om te proberen zojuist een video geupload en die is prima te bekijken. Op Youtube heb ik deze video in een hoge resolutie staan (500Mb) maar ik heb hem voor MeWe in een lagere resolutie opgeslagen en geupload (156Mb) en de kwaliteit is er niet minder om.

  Wel is het even zoeken naar de functies binnen MeWe, maar goed, op Facebook zoek ik me daar na jaren nog steeds een ongeluk naar.

  Ik heb getracht op MeWe het account van WTK te zoeken, maar krijg geen resultaten, doe ik wat verkeerd?

  Ik weet niet of deze link naar mijn MeWe account werkt, als ik hem zelf in een word doc plak en erop klik, dan kom ik weer op mijn account terug, maar ik heb het idee dat de link voor anderen niet werkt, iemand die weet hoe het werkt? Of komt het omdat de zaak versleuteld is? Wil je op MeWe naar mijn account zoeken, dan moet je zoeken op Paul Harmans.
  https://mewe.com/myworld

 3. Een goed en zeer noodzakelijk artikel Guido. Bedankt daarvoor. En hulde voor je aangekondigde besluiten! Ik heb me al jarenlang afgevraagd waarom mensen, die van zichzelf zeggen tot de wakkeren te behoren, nog steeds bezig waren met het Smoelenboek, zoals ik het altijd maar noem. Met veel genoegen kijk ik terug op de periode 2007-2013, toen ik betrokken was bij Argusoog. Als team van Argusoog doorzagen we toen al de Google/Facebook-shit en besloten unaniem om onze website daarvan vrij te houden. Ik begrijp nu dat we pioniers waren.

  Al een tijdje geleden heb ik me ook aangemeld bij MeWe en heb er een goed gevoel bij. Ik hoop dat het onafhankelijk kan blijven. Want in de moderne door technologie gedomineerde tijd willen mensen toch blijkbaar via die technologie een gevoel van verbinding ervaren. Toch blijf ik ervan overtuigd dat het allemaal surrogaten zijn voor een werkelijk menselijke verbondenheid van hart tot hart in het dagelijks leven.

  Voor de zoekmachine Google zijn al jaren lang heel goede alternatieven, zoals https://www.ixquick.com/ en https://duckduckgo.com/. De macht ligt in onze handen en niet in de handen van de technologiegiganten.

  1. P.S. De website Argusoog werd overigens gefinancierd via een maandelijkse bijdrage van € 25 door alle teamleden en enkele donaties van goedwillende bezoekers. Dat was het! In de wekelijkse teamvergadering bespraken we op een open en transparante wijze onze financiële situatie. Ik kon zelfs de reiskosten die ik maakte voor Argusoog declareren.

  2. Hoi Arend. Wel eens gehoord van digibeten? Vroeger een fotografisch, maar nu een heel slecht geheugen door zendmasten, wifi, enz.? Zodra ik tijd heb, ga ik eens hulp inroepen hoe ik dit kan doen. Ik gebruik ecosia als zoekmachine. En gmail….. en soms facebook, maar als ‘archief’. Dus ik moet eens kijken hoe ik die 2 kan veranderen. Maar misschien een idee om hier een kort! artikeltje over te schrijven met een stap-voor-stap programma?

 4. Ha, nadat ik gisteren het bovenstaande artikel op mijn facebook pagina (https://www.facebook.com/paul.harmans.7) deelde en tevens schreef dat ik een MeWe account had aangemaakt, was vanmorgen de mogelijkheid tot reageren verdwenen, ook waren alle eerdere reacties op mijn volledige tijdlijn weg, ook de duimpjes en dergelijke. Ikzelf kon echter nog wel boodschappen op mijn tijdlijn plaatsen.

  Nadat ik daarop op mijn tijdlijn het artikel linkte over wat Google en Facebook allemaal van je weten, was binnen enkele minuten ook voor mij de mogelijkheid verdwenen om nieuwe boodschappen te plaatsen. Ik heb even gekeken of ik mijn laatste boodschap nog kon bewerken, maar ook dat is door Facebook geblokkeerd. Ze doen maar!

  Het vreemde is dat ‘vrienden’ blijkbaar nog wel de reacties zien en zelf ook nog kunnen reageren, maar ik zie ze niet.

  Zie op onderstaande link de schermafbeelding die ik van mijn laatste boodschappen maakte en je ziet dat de mogelijkheid voor ‘vrienden’ om te reageren is verdwenen en dat de reacties op het WTK artikel (voornamelijk Oké duimpjes) ook verdwenen zijn.
  http://www.ufowijzer.nl/Afbeeldingen/Facebook/Facebook%20Censuur.jpg

  Mijn laatste boodschap was de onderstaande:

  Vermoedelijk heeft Facebook meteen door dat er iemand reclame maakt voor MeWe en verwijdert dan de mogelijkheid om te reageren onder de artikelen. Alle reacties op mijn tijdlijn zijn verdwenen en ook de mogelijkheid om te reageren. Ach, Facebook moet lekker zo doorgaan, ze graven hun eigen graf en binnen een paar jaar zijn ze zelf verleden tijd, net als ooit met Hyves gebeurde. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard!

  Wil je je rot schrikken? Lees dan het volgende artikel over wat Google en Facebook allemaal van je weten, veel en veel meer dan je denkt!!
  https://www.rtlnieuws.nl/technieuws/dit-is-wat-google-en-facebook-over-jou-weten-en-zo-pas-je-het-aan

  1. Ja, voor anderen bleek alles er nog te zijn, maar voor mij niet. Nu is alles ook voor mij weer terug, misschien toch niet Facebook, maar een andere glitch. Ik heb dit echter nog nooit meegemaakt en dus linkte ik het aan mijn berichtje waarin ik MeWe prees en dit artikel op WTK linkte.

  1. Cozmic 8.
   Overal hebben we zogenaamde commissies of “waakhonden” voor maar die lijken liever lui dan moe waardoor de burgers steeds meer privacy en rechten kwijtraken.
   Niet alleen Facebook heeft gevoelige informatie gelekt maar dat gebeurd ook door andere instanties die gedigitaliseerd zijn zo is bekend dat er in veel computers verkeerde chips zitten waardoor makkelijker gegevens ontvreemd kunnen worden ook internet bankieren is NIET waterdicht en afgelopen week bleek dat onbevoegde lieden in het medisch dossier van “Barbie” hebben gekeken. Zelfs overheidsinstellingen en gemeenten zijn meer regelmatig dan per uitzondering slachtoffer van hackers.

   Ondanks voornoemde lijkt het of banken, gemeenten, bedrijven en al die anderen die financieel profijt hebben door te digitaliseren (want dan kunnen ze medewerkers ontslaan wat meer winst oplevert voor de top en aandeelhouders) een enorm dikke plaat voor de kop hebben en gewoon doorgaan met digitaliseren en zelfs mensen dwingen om mee te doen want anders moet men bv voor bankafschriften en andere zaken gaan betalen.Wanneer je daar iets van zegt krijg je steevast het antwoord “dat is de moderne tijd en je moet wel meedoen het kan niet anders”
   Al dat digitaliseren is geen verbetering en in sommige gevallen zelfs achteruitgang want wanneer je vroeger geld op zak had kon je gewoon met het openbaar vervoer mee terwijl je nu een OV kaart moet hebben en heb je die niet maar wel geld op zak dan heb je vaak pech omdat geld niet meer aangenomen wordt.Afgelopen week kreeg ikzelf van het waterbedrijf een schrijven dat ze mijn E mailadres willen hebben omdat ze dan geen post meer hoeven te versturen wat milieuvriendelijker zou zijn maar dan moet je wel een code onthouden.Als elk bedrijf of instelling dat doet krijg ik een dagtaak om al de mail door te nemen terwijl ik ook nog alle codes moet onthouden maar goed waarom makkelijk als het ook moeilijk kan zolang dat bedrijf maar kan bezuinigen op haar medewerkers/sters toch?

   Afgelopen week heb ik niet zoveel achter/voor mijn computer gezeten en daardoor had ik een mailtje gemist en dat werd mij kwalijk genomen vooral toen ik zei dat ik niet dagelijks gebruik maak van de computer het had wel nadelige financiële gevolgen voor mij want ze had toch een mailtje gestuurd.Helaas lijkt het heden zo te zijn dat vooral kantoor personeel zover gehersenspoeld is dat ze niet eens meer kunnen begrijpen dat niet iedereen een computer nerd is. Vraagt bv een automonteur aan zo,n computer nerd of hij/zij een motorblok kan demonteren en weer monteren dan zal het antwoord waarschijnlijk nee zijn, maar ze verwachten wel van iedereen dat ze met computers kunnen omgaan en er ook gebruik van maken terwijl het bewezen niet eens veilig is.

 5. Ja, en wat te denken als er ooit een grote zonnevlam het hele elektriciteitsnetwerk voor weken (maanden is niet te hopen) plat legt, dan werkt er in de hedendaagse op computers gebaseerde wereld NIETS meer, niemand kan nog wat doen, geen bank die betalingen kan verwerken, geen bedrijf kan iets verkopen, geen transportbedrijf nog wat vervoeren, het openbaar vervoer ligt volkomen plat, enz, enz. En geen politicus die zich daar zorgen over maakt, omgekocht door de elite en in opdracht daarvan moet het 5G netwerk er komen, ondanks alle gezondheidsgevaren die daaraan zijn verbonden. David Icke weet het haarfijn uit te leggen:
  5G: Frequency Armageddon For Body And Mind: https://www.youtube.com/watch?v=DzTzUZqeCoY

  Overigens moet je vandaag de dag ook zoeken naar een automonteur die nog weet hoe een motor in elkaar zit. In elke garage sluiten ze de auto op de computer aan en die geeft dan aan welk ‘component’ vervangen dient te worden. Repareren is het verkeerde woord voor wat ze doen, vervangen is het.

 6. Paul Harmans 9 :
  U legt de vinger in de wonde.. ik zie vooral een gevaar door een “cyber war” die de
  energievoorziening volledig plat legt. Uitgezonderd diegenen die beschikken over noodgeneratoren en voor zover er brandstof zal zijn, is al de rest uitgeschakeld. We zijn immers voor het kleinste en het meest eenvoudigste afhankelijk geworden van elektriciteit. De raad die ook al kreeg, maar waar ik geen gevolg kan aan geven, gezien ik woon in een appartementsgebouw, is de aanschaf van een generator met voldoende brandstof… en daarbij kaarsen, batterijen voor zaklampen… en voor andere toestellen die op batterijen werken… om toch de eerste dagen en weken door te komen. Een dergelijke cyber war met een pre – -revolutionaire toestand , zal ten andere ook gepaard gaan met plunderingen, sabotage… o.a. van windmolens.. !!!

 7. Twitter precies hetzelde.
  Ik zou nog een donatie doen.
  Komt binnen 2 weken.
  Was even druk met dingen ten aanzien van Syrie.

  Twitter censureren ze je ook 100.0% als je iemand bent zoals ik dat ben.
  Ze nemen je PC over.
  Ze blokeren je in bepaalde landen zonder dat je het ziet.
  Ze blokeren reacties op jouw berichten.
  Ze vetragen reacties tot 10 minuten!
  Ze maken berichten volledig onzichtbaar.
  Ze belasten je internet verbinden.
  Ze sturen je Windows critical updates die enkel dienen om jouw PC zo in te stellen dat zij er controle over hebben.
  Ze denken dat ik het niet door heb.

  Deze mensen hebben totaal geen zelfbeheersing. Dus hoef ik het ook niet meer te hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.