Advertentie

Leven vanuit bewustzijn..


mirjam stoof

Over mij, Mirjam Stoof.. “Tot mijn 40e leefde ik mijn leven zoals de meesten dat doen. Ik werd opgeslokt door de eisen waarvan ik dacht dat de maatschappij die aan mij stelde. Ik was een enorme control freak die de touwtjes van mijn leven graag in handen hield. Ondanks dat ik bezig was met spiritualiteit probeerde ik toch veel van wat er gebeurde in mijn leven met mijn hoofd te beredeneren. Na mijn scheiding kwam er een ommekeer. Ik was de controle over het leven zoals ik dat voor ogen had gehad compleet kwijt.

Omdat ik voelde dat deze verandering in mijn leven niet voor niets was heb ik steeds meer de controle los gelaten. Ik liet mijzelf meer en meer leiden door mijn gevoel in de keuzes die ik maakte en ben het beredeneren van alles in mijn hoofd gaan los laten. Na het ontmoeten van mijn tweelingziel in 2013 is mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Sindsdien ben ik volledig afgestemd op het Akashaveld en laat ik mij leiden door de hartsverbinding. Dit brengt mij in contact met hele mooie mensen en gebeurtenissen. Het leven is elke dag weer een feestje!

Van schoonheidsspecialiste naar natuurgeneeskundige..
Ook ben ik mij gaan omscholen van schoonheidsspecialiste naar natuurgeneeskundige. Inmiddels heb ik een zeer breed aanbod aan therapieën voor het verbeteren van je gezondheid en algehele welzijn, ook regulier. Alle therapieën stimuleren op hun eigen specifieke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam. Op zowel fysiek, psychisch, emotioneel als energetisch vlak.

Dit alles heb ik gecombineerd met mijn heldervoelende gaven en samenwerking met de Sirianen uit de multi-dimensionale werkelijkheid. Inmiddels werk ik meer dan  een jaar samen met deze zeer liefdevolle wezens. Zij hebben mij en mijn tweelingziel gevraagd of wij hen willen helpen de mensheid uit hun hoofd in hun hart te brengen en zich te laten herinneren wie ze werkelijk zijn. Zodat we allemaal weer kunnen leven vanuit onze ware kracht.

la vie taraIk heb een enorme drive om de mensen om mij heen bewust te maken. Alles wat ik zelf heb geleerd over voeding, gezondheid, hoe de wereld in elkaar zit, wie wij zijn, waar wij vandaan komen, wat ons doel is in dit leven, hoe alles werkt in de energie (kwantumfysica) wil ik graag met anderen delen. Daarvoor heb ik mijn verlegenheid en hekel aan ‘in het middelpunt van de belangstelling staan’ moeten overwinnen. Ik deel mijn kennis nu zowel individueel als in groepjes tijdens een serie van 5 bewustwordingsavonden. De reacties zijn erg enthousiast. Voor sommigen is het ook heftig, omdat ze een totaal ander beeld van de werkelijkheid krijgen. Het is fantastisch om te zien hoe mensen groeien gedurende deze korte periode en steeds meer in hun kracht gaan staan.

Frankrijk-reis..
Geïnspireerd door en samen met de Sirianen ga ik van 26 juni t/m 2 juli naar een heel bijzondere krachtplek in de  Ardeche in Frankrijk; La Vie Tara.  Hier ga ik mijn ervaringen en inzichten delen met  een groep mensen die er voor open staat zichzelf te ontwikkelen en willen ontdekken wat hun ware zijn is. Dit door middel van natuurgeneeskunde, meditatie, qi qong, voedingsadvies, het aanleren en toepassen van healingtechnieken, het ervaren van ET Healings en meer. Hierdoor zijn de mensen die meegaan in staat zijn op hun eigen wijze in hun bewustzijn te ontdekken en te ervaren wie zij werkelijk zijn; een prachtig lichtwezen met een enorme scheppingskracht. Meer informatie over deze reis vindt je op de agenda van WantToKnow (HIER).

x

* * *

x

x

Leven vanuit bewustzijn

2016 © Mirjam Stoof / deze versie © WantToKnow.nl/be

x

Schiet jij ook nog steeds in je angst door alles wat er in de wereld gebeurd? Laat jij je ook nog steeds leiden door je emoties en alles wat je in het verleden hebt meegemaakt? Ben jij ook continue op zoek naar cursussen waarvan je dan weer hoopt dat je eindelijk het ei van columbus vind? En ben je iedere keer weer teleurgesteld? Dan wordt het wellicht eens tijd hoog tijd voor een andere aanpak! Leven vanuit bewustzijn..

anim beekjeWat is bewustzijn eigenlijk? Wikipedia noemt het subjectieve reflectie op indrukken uit de buitenwereld (weten wat je ziet, hoort of voelt) of op eigen psychische processen (weten wat er in je omgaat) en daarover kunnen vertellen. Anders gezegd: bewustzijn is een toestand van de geest die gekenmerkt is door een besef of beleving van het eigen ik in de omgeving. Bewustzijn is dus eigenlijk weten wie en waar je bent.

En als we dit toepassen op ons dagelijks leven, dan is het bestaan dat we hebben – onze baan, onze partner, de grootte van ons huis, in welke auto we rijden, welk programma we zien op TV of wat we doen op internet – bepalend voor wie we zijn.

Maar ben je dan werkelijk bewust van wie je bent? Is dat dan ook bewustzijn? Want er is toch veel meer dan alleen dit dagelijks bestaan? Als mensen hebben we de gedachte dat er iets groters is dan wat wij zijn als mens. Dat kan een religie zijn: Jodendom, Christendom, Islam, Hindoeïsme, Boeddhisme etc. Al deze religies hebben het kenmerk dat er één of meerdere goden op afstand zijn die ons gemaakt hebben en over ons beschikken. Je kunt je ook spiritueel ontwikkelen en op zoek gaan naar welke vorm van spiritualiteit bij jou past.

Al deze vormen zijn gebaseerd op voorwaarden die ons beperken. Dit komt omdat ze gebaseerd zijn op gedachten die uit het hoofd komen. Gedachten uit het hoofd beperken ons en brengen ons verder weg van ons ware zijn. Als je je laat beïnvloeden door je gedachten, is het onmogelijk volledig contact te maken met je ware zijn. Hierdoor kun je je niet volledig bewust zijn. Gedachten hebben dan ook niets van doen met je ware zijn.

Je ware zijn, écht bewust-zijn..
Dat kun je alleen vinden in je energetische hart, waarvan je fysieke hart een uitdrukking is in deze werkelijkheid. In je energetisch hart is namelijk stilte, niets, maar daardoor ook weer alles. Je ware zijn is namelijk Liefde, die zich kenmerkt door haar onvoorwaardelijke karakter. Zij is geduldig, teder en zacht. Je ervaart de oneindigheid en de onbeperktheid. Het is zo krachtig dat het alles overstemt. Dit ons ware zijn: Kracht vanuit Liefde, vanuit hoogfrequente energie.

Door de afleiding van het bestaan in deze werkelijkheid ervaren we dit helaas niet altijd. Deze afleiding wordt ook wel de mind control genoemd. Deze afleiding bestaat uit veel dingen: input gedachten, straling, media, chemtrails, vaccinatie, medicijnen, voeding waarmee geknoeid wordt, gifstoffen en ga zo maar door.

De pijnappelklier is gesitueerd midden in onze hersenen en speelde zelfs voor de Egyptenaren al een essentiële rol in de verbinding van menselijke geest en zijn lichaam en de mens met zijn spirituele wereld.
De pijnappelklier is gesitueerd midden in onze hersenen en speelde zelfs voor de Egyptenaren al een essentiële rol in de verbinding van menselijke geest en zijn lichaam en de mens met zijn spirituele wereld.

De beïnvloeding van ons denken gebeurt via ons derde oog en de pijnappelklier. Velen denken dat het derde oog en de pijnappelklier het contactpunt is met de spirituele wereld. Dat is echter een van de grootste misleidingen van deze werkelijkheid. Je bent dan afgestemd op het morfologisch veld in plaats van het Akasha veld en blijft dan in contact met dat wat ons beperkt, zijnde de mind control. Je blijft jezelf beperken, terwijl je jezelf eigenlijk wilt ontwikkelen en in contact wilt komen met wie je echt bent.

Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.
Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.

Als je je pijnappelklier of je derde oog activeert, heeft dit dus als effect dat je nog meer frequenties (zijnde gedachten) te verwerken krijgt die je weghouden van je ware zijn. De Schumann-resonantie, de frequentie van de matrix rond de aarde, heeft hetzelfde effect. Deze frequentie kan je als fijn en rustgevend ervaren, maar houdt je wel weg van je hartsfrequentie.

Alleen via je hart kun je in contact komen met je ware zijn. De manier om in contact te komen met je ware zijn is via je energetische hart. Je kunt je hierop afstemmen als een radio. De frequentie die je zoekt, kenmerkt zich door de stilte, de rust en de zachtheid.

Zijn wij op Aarde met een doel?
Wij zijn hier op aarde met een doel. Door ons leven in deze werkelijkheid, met alle afleidingen (mindcontrol), zijn we vergeten wie we werkelijk zijn en wat het doel is van ons leven hier op Aarde. Door onze grote behoefte aan controle, blijven we in ons hoofd zitten en kunnen we niet meer bij ons ware zijn komen. In ons hart liggen echter alle antwoorden. Als we ons laten leiden door ons hart, wordt ons leven anders. Mooier, gelukkiger, rustiger.

Vooral door de Mind Control en alles wat er verder in de wereld speelt als ‘afleiding’, is leven vanuit je hart een kunst op zich. Als we in ons hart komen, bij ons ware zijn, zijn we vrij van de mind control en kunnen we alles transformeren wat nodig is om zowel deze werkelijkheid als de multidimensionale werkelijkheid naar een hoger plan te tillen.

Kortom: wij zijn zo veel meer dan ons brein of ons lichaam. Wij zijn Lichtwezens. Wij zijn hier op aarde, in dit leven, met een doel. Alle kracht zit in onszelf. Wij zijn Licht en Liefde. Wij zijn een onderdeel van het universum. Wij zijn het universum..! Tijdens een week van retraite in La Vie Tara in Frankrijk, van 26 juni tot en met 2 juli, brengen wij je in contact brengen met je ware zijn en maken je vrij van de mindcontrol. (Wil je daar meer informatie over, klik dan HIER).

groetjes,

Mirjam Stoof,

instituut@mirjamstoof.nl

akashahealing.org

x

x

bewustzijn verhogen grotbewoner

 

1 gedachte over “Leven vanuit bewustzijn..

  1. Het is niet alleen energie maar ook informatie.
    Alleen je hart te volgen, zou een beetje dom zijn, Mirjam. Ofwel ik zeer goed snap wat je ermee wilt zeggen. Dat men niet alleen uit eigenbelang dingen doet, dat men zich in leeft in een ander, maar vooral ook eerlijk is naar zich zelf…etc.
    Je hersenen (brein) en je verstand (mind), zorgen voor een aha-erlebnis, dus nieuwe inzichten… is mijn idee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.