Advertentie

Pfizer heeft onschendbaarheid? Waarom??


x
x

Pfizer onschendbaarheid?

Waarom??

2023 © Leon de Winter | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Dr. John Campbell heeft verplegers opgeleid, en nu, gepensioneerd, is hij een YouTube-fenomeen: met het rustige voorkomen van een Engelse plattelandsdokter heeft hij met goed gedocumenteerde video’s miljoenen geïnteresseerde leken bijna dagelijks door de pandemie geleid. Hij legt uit, licht voor, en straalt de opgewektheid uit van iemand, die de beloften van de medische wetenschap in alle oprechtheid omhelst; dus hij was, net als ik, dolblij toen de mRNA-vaccins ten tonele verschenen.

Leon de Winter

Ik volg zijn video’s al een tijdje. Hij leest medische artikelen en analyseert ze voor mensen zoals ik. Nee, dr. Campbell hoeft niet op te vallen. Hij is bescheiden begonnen met YouTube-filmpjes, en zonder het te zoeken werden zijn zakelijke video’s populair; ze duren zelden langer dan twintig minuten. Maar de laatste twee maanden is zijn opgewektheid verdwenen. Hij is somber geworden door berichten over de bijwerkingen van de vaccins, en hij staat niet alleen. Er zijn inmiddels honderden, zo niet duizenden wetenschappers die hun zorgen kenbaar maken over de onkenbare gevolgen van het toedienen van mRNA.

Ze zijn onkenbaar omdat de gevolgen op ’lange termijn’ nooit zijn onderzocht, en niet zonder reden: ‘lange termijn’ bestond niet toen de vaccins werden toegelaten! Ze kregen ‘noodgoedkeuringen’. Er was niets anders dat kon worden ingezet om de pandemie te beperken, zo luidde het officiële verhaal, maar gelukkig had Big Pharma zich voorbereid en konden ultra-nieuwe technieken worden ingezet.

Oversterfte
Onlangs plaatste dr. Campbell een zorgwekkende video over oversterfte en ik wil even wat dieper ingaan op wat Campbell in deze video toont. Zoals altijd baseert hij zich op cijfers van overheidsinstanties of instanties die de kale cijfers aangeven. De cijfers laten zien dat in 2022 in de leeftijdsgroep 20-44 in het Verenigd Koninkrijk een oversterfte heeft plaatsgevonden van 7,8%. Voor Campbell is dat verbijsterend. Hij vraagt zich af waarom de premier en de gezondheidsministers zich niet volledig op deze cijfers hebben gestort om de ramp te begrenzen..! Het gaat om een leeftijdsgroep die niet of nauwelijks onder het virus en de lockdown kan hebben geleden, en toch vindt er in Engeland en Wales grote, niet-Covid gerelateerde oversterfte plaats (de Schotse cijfers heeft hij niet).

Dr. Campbell vermeldt een video van Canadese activisten die op straat in Davos Albert Bourla, de ceo van Pfizer, aanspraken met kritische vragen. Daarvan beantwoordde Bourla er geen één. Campbell durft de video niet te laten zien omdat hij vreest dat zijn YouTube-kanaal wordt opgeheven als hij te veel oppositie voert tegen de officiële narratieven over de vaccins, die strikt door YouTube worden beschermd. Wij plaatsen de video hierboven.


Tussen de zinnen
Dus kan dr. Campbell weinig anders doen dan naar de cijfers wijzen en de mogelijke consequenties aan de kijker laten. Hij doet dit bijvoorbeeld met een quote van de minister van Informatie van India, die in de ‘Hindustan Times‘ heeft gezegd dat Pfizer de regering van India onder zware druk zette om niet verantwoordelijk gesteld te worden voor mogelijke schadelijke bijwerkingen. De Indiase regering weigerde, en Pfizer kwam dus niet naar India. Voor de zekerheid zegt Campbell over de scherpe uitlatingen van de Indiase minister: dat het zijn opinie is, ik kan er geen oordeel over geven.

Maar zijn oordeel zit tussen de zinnen, tussen de berichten, die Campbell geeft. Hij besluit zijn video met het bericht dat in december 2020 de Britse regering Pfizer heeft gevrijwaard van mogelijke vervolging ten gevolge van bijwerkingen. De Britse regering nam de verantwoordelijkheid voor fatale bijwerkingen op zich. Vervolgens laat Campbell zien dat een zogenaamde ’watchdog-groep’ op grond van openbaarheidswetten een verzoek heeft ingediend om inzicht te krijgen in de afspraken tussen de Britse regering en Pfizer.

Sinds deze wettelijke regeling, dat vaccinfabrikanten in de VS, NIET meer aansprakelijk KUNNEN WORDEN GEHOUDEN voor hun producten, is de beer los in de VS..

De overheidsorganisatie, die met het goedkeuren van nieuwe medicijnen is belast, antwoordt die groep dat zij daarin geen inzicht heeft. En Campbell vraagt zich af: waarom eiste Pfizer onschendbaarheid? En waarom ging de Britse regering daarop in? En waarom mogen wij die afspraken niet inzien? Campbell eindigt zijn video in wanhoop, wat ondraaglijk is om te zien. Deze ontroerende, integere man, die zoveel vertrouwen had in zijn politici, in zijn wetenschappers, vindt geen antwoord op de vraag waarom er hoge en onbegrijpelijke oversterfte heerst..!

Grootste catastrofe sinds WOII
Het overzichtsartikel over oversterfte dat onlangs in De Telegraaf was broodnodig. Maar de wetenschapsjournalist van de Volkskrant, ‘verwierp’ dat artikel echter. Vol dedain noemde hij de schrijver van het artikel, Wierd Duk, het ’schoothondje van Pieter Omtzigt’. Waarom? De kritische Kamervragen van Omtzigt over oversterfte worden in veel media niet gewaardeerd, en als Wierd Duk ze in een artikel herhaalt, is hij een ’schoothondje’.

Het is volstrekt onaanvaardbaar dat niet per direct diepgravend wordt gezocht naar de oorzaak van de oversterfte van vele duizenden Nederlanders, ofwel de grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog. Als de oversterfte niet het gevolg is van de vaccins, dan ben ik gelukkig, want in mijn naaste omgeving is bijna iedereen, net als ik, gevaccineerd. Dr. Campbell is zijn vertrouwen kwijt. Waarom wil onze overheid ons niet met harde data geruststellen?

* * *

AANRADER..!
Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd. In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Het fascinerende verhaal:
Het is 2047. Nico Levi wordt verantwoordelijk gehouden voor bloedige opstanden in West-Europa. Zijn populaire blog zou ‘desinformatie’ en ‘haatpraat’ hebben verspreid. De overheid jaagt op hem, maar hij houdt zich ergens in een Brabants dorpje schuil.

In 2025 werd zijn zoon Max door onbekenden doodgeslagen. Max had een paar Crazy 1’s bij zich, de sportschoenen die voor basketballegende Kobe Bryant waren ontworpen. De basketbalschoenen verdwenen. Supercomputers maken in 2047 mogelijk wat in 2025 niet kon; met nieuwe informatie hoopt Nico de Crazy 1’s te traceren en de dood van Max te wreken. 

 

1 gedachte over “Pfizer heeft onschendbaarheid? Waarom??

  1. Volgende maand 11 maart is het drie jaar geleden dat de coronaplandemie wereldwijd werd afgekondigd met exact dezelfde, door de WHO opgestelde en door alle regeringsleiders voorgelezen verklaring. Sinds enkele maanden laat auteur & cineast Leon de Winter (1954) via het Mockingbird/ newspeak/ msm-vod De Telegraaf (eigendom van het door de Belgische overheid rijkelijk gesubsidieerde Mediahuis) zijn gematigd kritische mening horen en ik vind dit rijkelijk laat.
    Tussen de aankondiging van coronaplandemie op 11.03.2020 en het overlijden van de Britse vorstin Elizabeth Windsor op 08.09.2022 zitten precies 911 dagen. Hetzelfde aantal dagen is ook tussen de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002 en de dodelijke aanslag op Theo van Gogh op 04.11.2004.
    11 september is de 254ste dag van het jaar > 2 + 5 + 4 = 11 > het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.