Advertentie

VRIJHEID: ons geboorterecht..!!


Chris van Benthem woont in Oud-Ootmarsum en is vanaf zijn jeugd geïnteresseerd in de natuur en haar grote verscheidenheid aan levensvormen. De onderlinge samenhang tussen planten, dieren, mineralen en de elementen verwonderen en verbazen hem dagelijks. Dat magnifieke ecosysteem, dat een ongelofelijke bron van inspiratie en genezing voor de mens is. Daarbij, zo voelt Chris dit tot in zijn vezels, is al het leven op onze prachtige planeet Aarde door een web van bewustzijn met elkaar verbonden.

In 2007 begon Chris met zijn eenmansbedrijf RIVOS. (Rust, Inspiratie, Verwondering, Ontspanning en Schoonheid). Zijn missie is om mens en natuur weer met elkaar te verbinden. Deze verbondenheid vanuit hart en ziel met de Aarde en mens heeft geresulteerd in een aantal activiteiten die RIVOS organiseert:

  1. Spirituele Natuurwandelingen
  2. Cursus Aardebezieling
  3. Cursus Ontdek je ware Natuur

Om deze activiteiten goed te kunnen onderbouwen heeft Chris van Benthem de basisopleiding Ecotherapie en Mindfullness gedaan en zich verder verdiept in kruidenleer, Keltische en Germaanse rituelen/ gebruiken en de zielenreis van de mens. Chris hierover: “Graag zet ik mij in voor een aantal natuurorganisaties om de prachtige natuur in Noordoost Twente te behouden en te herstellen.” Voor alle info kun je op zijn website HIER verder lezen.

* * *

 

x

x

VRIJHEID IS ONS GEBOORTERECHT

2021 © deze versie WantToKnow.nl/be

x

Op woensdag 17 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Nog nooit zijn die verkiezingen zo belangrijk geweest voor de toekomstige koers van onze maatschappij. De huidige regeringscoalitie van VVD, CDA, D’66 en CU heeft ervoor gekozen, om het coronavirus te bestrijden met bijzonder ingrijpende generieke maatregelen die gelden voor de hele bevolking. Dat coronavirus heeft echter een sterftecijfer, het zg. ‘Infection Fatility Rate’ van 0,23% wereldwijd. Dat komt overeen, hoe je het ook berekend, met een zware griep.

Je mag je dus afvragen, of hier überhaupt sprake is van een pandemie. Tussen de 98-99% van de besmette mensen in Nederland komt niet op de IC te liggen en 70 tot 80% van de besmetten heeft nauwelijks of slechts milde klachten. Overwegend sterven er oudere mensen of mensen met onderliggende aandoeningen. Dat is helaas geen pandemie, maar het beeld van de gang van zaken tijdens een zware griepepidemie.

De MSM, Main Stream Media lijken ervoor te hebben gekozen, de angstcultuur aan te wakkeren en om de mening van veel deskundigen te negeren. Door die angstcultuur en censuur, zijn we verlamd geraakt om nog met gezond verstand en van een afstand naar de huidige situatie in ons land te kunnen kijken. Door deze eenzijdige informatievoorziening, zien veel mensen geen uitweg uit de huidige maatschappelijke puinhoop. Zie dit interview van Maurice De Hond met de Belgische professor Desmet:

De coronamaatregelen: lockdown, invoering Spoedwet, avondklok, 1,5m-samenleving, het opsluiten van kwetsbare ouderen, de mondkapjesplicht en de inentingen, hebben een desastreus effect op onze totale samenleving. Nog nooit is een totale bevolking onder huisarrest geplaatst en zijn hele bedrijfssectoren langdurig verplicht gesloten. Nog nooit zijn complete gezinnen opgesloten in hun eigen huis om thuis te werken of online lessen te volgen.

Ook is er sprake van chantage door de regering om het experimentele(zie bijsluiter) corona-vaccin te nemen omdat anders je vrijheden worden ingeperkt. Het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) heeft zich ook uitgesproken over de werking van het vaccin. Luister naar deze opmerkelijke fragmenten over de werking van de Spoedprik en trek je eigen conclusies.

Dwang, controle en zware boetes lijken in korte tijd de normaalste zaak van de wereld te zijn geworden in ons land en dan hebben we het nog niet eens over het vaccinatiepaspoort. Alle vrijheden zijn ons door middel van de Spoedwet ontnomen en de rechtstaat is ernstig uitgehold. Zelfs rechtelijke uitspraken worden door deze regering omzeild. Op allerlei gebied worden onze grondrechten geschonden, alsmede de BASISRECHTEN van de mens.

Daarnaast is onze economie zeer ernstig beschadigd en het is nog maar de vraag of veel bedrijven de maatregelen zullen overleven. Vooral de Horeca en het Midden- en Kleinbedrijf zijn onnodig zwaar getroffen. Hierdoor zijn vele duizenden werknemers werkeloos geworden en zijn veel kleine bedrijven failliet gegaan, met al het menselijke leed van dien. Er is echter sprake van volledige willekeur, bij het al of niet openhouden van bepaalde bedrijfstakken. Fysiotherapeuten mochten bijvoorbeeld wel open blijven, maar de osteopaten moesten sluiten, terwijl ze beiden hetzelfde klantcontacten hebben.

De grote multinationals hebben echter nauwelijks te lijden gehad van deze crisis. Veel jongeren hebben ernstige psychische schade opgelopen door het langdurig verplicht thuis blijven en nauwelijks contact met hun leeftijdsgenoten te hebben. Juist in deze leeftijd is het socialiseren erg belangrijk. Er zijn veel zelfdodingen geregistreerd onder jongeren tijdens de lockdowns. Zie dit interview op Café Weltschmerz met onderwijsexperts over de beschadiging van de jeugd.

Ook het verplicht testen van basisschoolkinderen is schokkend!
Indien er één kind een snotneus heeft en positief test, moet vervolgens de héle klas in quarantaine en na 5 dagen worden getest, wat verstrekkende psychische gevolgen kan hebben! Zie interview, waarin 3 vrouwen de noodklok luiden:

Jonge kinderen in de leeftijd tot een jaar of zes raken volledig getraumatiseerd in een wereld die zij voelen en zien met mondkapjes, verplichte testen en anders quarantaine. Het daarbij echter nog steeds zeer de vraag, of deze PCR-test wel betrouwbaar is: kijk maar eens naar dit interview met dr. Peter Borger en Jorn Lukaszczyk via Café Weltschmerz:  ‘Het PCR-doek valt’ :

Dan het IC-capaciteits’sprookje’..
De achtereenvolgende regeringen Rutte, hebben de IC capaciteit de afgelopen jaren gehalveerd en verzuimd om die capaciteit in de zomer van 2020 te verhogen. Toen werd meer dan duidelijk, dat een tweede golf van coronabesmettingen er aan zat te komen. Daarmee hebben ze dus ruimschoots de tijd gehad, hierop te anticiperen. Ook een aangeboden IC- schip met alle faciliteiten, is door deze regering geweigerd evenals goedwerkende medicijnen zoals Hydroxychloroquine, die door De Jonge als ‘kwakzalverij’ worden af geserveerd.

Dat is een van de redenen van de overbelasting van het hardwerkende zorgpersoneel in de IC’s. Bovendien hebben de bezuinigingen op zorgpersoneel  in de afgelopen jaren, de belasting op het zorgpersoneel vergroot, ook tijdens een normaal griepseizoen. Dat zorgpersoneel wordt nu geconfronteerd met een falend overheidsbeleid. Kortom:

De maatschappelijke en economische schade,
die door de coronamaatregelen ontstaat,
staat totaal niet meer in verhouding tot de sterfte,
die dit coronavirus heeft aangericht.

Hoe is het mogelijk? Advies van artsen en medisch specialisten wordt gemeden!!
De Stichting Artsen Covid Collectief (HIER) en Artsen Voor Vrijheid (HIER), waarbij artsen en wetenschappers m.b.v. gedegen onderzoek een uitweg presenteren uit de coronacrisis krijgen onvoldoende gehoor bij de media en het landsbestuur. Er zijn echter meerdere serieuze geluiden van artsen, onderzoekers, juristen, ervaringsdeskundigen, vrijheidsstrijders en wetenschappers die wel degelijk een alternatief bieden voor de spiraal omlaag die is ontstaan door de coronamaatregelen. Internist en infectioloog Dr Hannah Visser is lid van de genoemde ‘Stichting Artsen Collectief Covid’. Zij pleit voor het stoppen van generieke maatregelen die veel economische, sociale en psychische schade veroorzaken. Haar stichting wil juist specifieke maatregelen voor ouderen en zwakken.

Andere informatie die genegeerd worden in de Main Stream Media zijn o.a. het tijdschrift Gezond Verstand van Karel van Wolferen of Café Weltscherz dat interviews uitzendt over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden. Ook Maurice de Hond en Pierre Capel hebben bijvoorbeeld met gedegen onderzoek aangetoond, dat de rekenmodellen van het RIVM niet altijd kloppen en ze teveel zijn gestoeld zijn op onbetrouwbare modellen en aannames.

Want wat denk je van die ohzo gevaarlijke Britse coronavariant, waarmee we al 2 maanden bang worden gemaakt en voor in angst worden gehouden..! Deze ‘Britse variant’ blijkt  lang niet zo besmettelijk, als de wijzen van het RIVM hadden voorspeld.

Klein beetje hoop uit de Tweede Kamer
Gelukkig zijn niet alle politieke partijen in de Tweede Kamer in slaap gevallen en stemden enkele fracties zoals FvD en PVV, 50Plus (gedeeltelijk) tegen de Spoedwet, Lockdown, avond klok en andere coronamaatregelen. Zij durven wél kritische vragen te stellen over het huidige coronabeleid en komen met alternatieven om vrijheid en democratie te herstellen en tevens de ouderen, zwakkeren en gehandicapten te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Kijk naar het pleidooi van FvD-kamerlid Wybren van Haga van 4 februari in de Tweede Kamer: ‘Verlenging Lockdown is ramp voor Nederland’:

Waarschijnlijk zal de regering en het OMT net voor de verkiezingen veel maatregelen versoepelen en investeringen aankondigen in o.a. de zorg. Fraaie verkiezingspropaganda, een sigaar uit eigen doos..! Maar de burgers van dit land herkennen natuurlijk wel deze valse beloften, die door veel politieke partijen worden gedaan, voorafgaand aan elke verkiezing. Daarna verandert de agenda meestal al heel snel, ten nadele van het gewone volk. Het oplossen van de financiële crisis, die zal ontstaan na afloop van de corona-crisis, zal waarschijnlijk net als in 2008 worden verhaald op de gewone burgers, waarbij banken en multinationals ongetwijfeld zullen worden ontzien.

De verkiezingen van 17 maart gaan over VRIJHEID.

De huidige regering wil deze vrijheden en democratische grondrechten, gezien de maatregelen van de afgelopen tijd, steeds verder beperken onder het mom van een pandemie. De afschaffing van het Raadgevend Referendum in juli 2018 was hiervoor een eerste indicatie (HIER)

Uw keuze op woensdag 17 maart is bepalend
voor de toekomst van alle burgers van ons land.

KIES JE VOOR VRIJHEID OF
VOOR MEER CONTROLE, DWANG EN BEPERKINGEN
JE HEBT NU GEZIEN, WAAR ZE TOE IN STAAT ZIJN!

ONZE VRIJHEID!
JOUW VRIJHEID!
DE VRIJHEID VAN ONZE KINDEREN
EN KLEINKINDEREN STAAT OP HET SPEL!!!!

x

4 gedachten over “VRIJHEID: ons geboorterecht..!!

  1. Zeer binnenkort zal het gewauwel over crisis en mondkapjes overstemd worden door oorlogsretoriek. Ik wed dat de mediapropaganda alweer op volle toeren zal draaien om de verkeerde informatie de wereld in te spuiten. En weer zie ik de goedgelovige extreem domme massa achter de valse profeten aanlopen. Een hete zomer staat ons te wachten met wellicht een nucleaire climax maar gelukkig hebben we goede leiders… net als in de VS.
    Ik hoop dat de Trump achterhoede met het leger als enigen met ruggegraat de enigen blijken mèt ruggegraat. Hamsteren dus en sla vreten in zolang het nog kan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.