Advertentie

NASA en ESA verzwijgen zonne-UFO’s!!


x

NASA en ESA zwijgen over zonne-UFO’s..!!

2012 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

De zonne-observatiesatelliet SOHO (Solar & Heliospheric Observatory), is een internationaal project van ESA en NASA om de zon te bestuderen, zowe vanuit de waarneembare corona (zeg maar de aura van de zon) alswel observaties te doen rondom de kern van de zon en de zonnewinden. SOHO is in 1995 gelanceerd en is gebouwd in Europa, in ons eigen Noordwijkerhout geassembleerd.

x

Maar wat NASA en ESA bij alle observaties niet vermelden, is dat er regelmatig uiterst bizarre en geconstrueerd-lijkende objecten op de opnames te zien zijn..! UFO’s dus, in de ware betekenis van het woord. Maar deze waarnemingen zijn zó indrukwekkend dat het uiterst verbazingwekkend is, dat geen van beide ruimte-organisaties melding maken van deze observaties, laat staan met mogelijke verklaringen. Natuurlijk is het verzwijgen op zich natuurlijk al weer een mega-bijdrage aan het FEIT dat deze observaties plaatsvinden…! Een zwijgen van The Powers That Be.. Want als jij en ik deze waarnemingen zien op de publiekelijke opnames, dan zien de ‘mensen-die-ervoor-gestudeerd-hebben’, deze plaatjes toch ook…? Waarom dan zwijgen..?

Tijd om je een paar opnames te laten zien van deze UFO’s bij de zon. Allereerst een nieuwe opname die vorige week is gemaakt. Heel bizar als je bedenkt in welke verhouding dit object tot de zon inneemt..! Kijk hier naar de verhouding van een paar planeten ten opzichte van de zon op het plaatje hierboven. Bij deze opname is de UFO heel duidelijk!

x

x

De ‘geboorte’ van een UFO uit de zon..!
Afgelopen maart was via dezelfde satelliet al een uiterst merkwaardige observatie gedaan. De ‘geboorte’ van een UFO, compleet met ‘navelstreng’ en al..! Maar laten we je vooral zelf je oordeel vormen; dit is de opname…!

x

 

22 gedachten over “NASA en ESA verzwijgen zonne-UFO’s!!

 1. Het lijkt alsof de ‘lichtpuntjes’ van de achterkant naar de ‘opening’ worden ingezogen en dan aan de voorkant weer eruit komen…. (bij de opnames van mei 2012)

 2. Filmpje 1: Gewoon een reflectie in de lens
  Filmpje 2: een soort tornado op het oppervlak van de zon.

  Oftewel grote onzin, selectief beelden weglaten waardoor het iets anders lijkt.

  1. OH ja joh!? Je zal wel een persoon zijn die heeeeel moeilijk te overtuigen is, maar ben benieuwd wat je verklaring is over dit filmpje. Als je dit ook als onzin neerzet dan zou ik toch morgen, als ik jou was, ff naar Hans Anders gaan…:)

  2. Filmpje 2: een soort tornado op het oppervlak van de zon.

   Het gaat om een beginnende eruptie op het oppervlak van de zon. Materie kringelt vanaf de zon omhoog, in een soort tornadovorm. De donkere, ronde bovenkant van die tornado ziet er op de beelden uit als een vliegende schotel.

   Bron: Quest mei 2012

  3. Laat ik gewoon eerlijk zijn, het zou supergaaf zijn als dit allemaal echt zou zijn, maar ik geloof er gewoon niet in, daarom denk ik dat het gewoon een kwestie is van de goede beelden achter elkaar zetten en daar je conclusie bij trekken.

  1. Ik krijg een hekel aan iedere keer dezelfde plaatjes met daarbij marketing muziek. Lijkt vooral op mindcontrol.

  2. Alsof wat we meemaken in dit tijdsgewricht één grote voorstelling is.. 🙄

  3. Nou en of Guido, goed gezien. Dus de vraag van de waarheidsvinder moet dan toch zijn, waarom wil men dat we hier aandacht aan besteden? Waar zou onze aandacht echt moeten zijn. Nu zitten we met z’n allen naar filmpjes over UFO’s te kijken, met lekkere verkoop muziek eronder. We speculeren ons helemaal rot over wat de Anunaki, Nephilim, Niburu etc allemaal voor betekenis heeft. We maken er mensen bang mee. En we vergeten in de tussentijd naar binnen te kijken waar de echte problemen zitten die ons weghouden van ons natuurlijke erfgoed.

   Warme groet,

   Dzyan

  4. Dank Dzyan, we zitten er dus op de site ook vaak mee, om het aantrekkelijk, maar ook weer niet zó te maken, dat het lijkt alsof je een ‘spannend boek’ oid leest..
   We hebben het over hetzelfde.

 3. Ik probeer een open mind te houden, als je het bedenken zou lijkt het onmogelijk om zo dicht bij de Zon te komen zonder te verbranden tot sintels, het doet lijken alsof er energie getankt wordt bij de zon door deze UFO`s, ik zou niet graag kennis maken met de Aliens die dit kunnen, ik denk niet dat we ook maar iets gemeen hebben, kan mij ook niet voorstellen dat het lichtwezens zouden zijn die zich zouden bedienen van materiële voertuigen, maar aan de andere kant is alles mogelijk, mijn zicht is beperkt in dit aardse.De Zon is ook geen oneindige bron die energie zal blijven spuwen,wat bepaald of de Zon actief wordt of niet? de cyclus van 11 jaar, door welk mechanisme eindigt die?Welke andere bron is verantwoordelijk voor het actief worden van de Zon?is het de stand van de omliggende planeten? ik weet er niets van zoals jullie begrijpen, fascinerend!

 4. Die eerste, die donut, die is wrsch veroorzaakt door hetzelfde mechanisme waarmee ik sigarettenrook in kringetjes kan uitblazen. Is door de zon uitgestoten met eenzelfde effect.

  Die tweede is m.i. niks bijzonders. Zon stoot voortdurend materiaal de ruimte in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.