Advertentie

Amerikaanse overheid geeft vaccinmakers juridische immuniteit!


Met orders voor 100-den miljoenen virusvaccins op zak, slaagt de pharmaceutische INDUSTRIE er kennelijk toch in om de zielepiet uit te hangen.
Met orders voor 100-den miljoenen virusvaccins op zak, slaagt de pharmaceutische INDUSTRIE er kennelijk toch in om de zielepiet uit te hangen.

Het onderstaande bericht laat zien, dat de overheid in de VS opnieuw in het spel getrapt is wat de pharmaceutische INDUSTRIE perfect heeft gespeeld.

Hun pokerspelletje bestond eruit dat zij zouden gaan weigeren om vaccins te maken, als de overheid hen geen juridische onschendbaarheid zou verlenen. Met andere woorden: als er negatieve resultaten tevoorschijn komen uit de produkten die zij vervaardigen, dan zijn zij niet aansprakelijk.

De overheid heeft dit spelletje blufpoker dus kennelijk nooit gespeeld en besloot toen zelf maar een soort garantiefonds in het leven te roepen.

En wie zijn of is de overheid..? Dat zijn wij allemaal samen natuurlijk.. Dus een commercieel bedrijf slaagt erin haar verantwoordelijkheid te ontlopen door de overheid, haar klant nota benen ook nog eens, voor de mogelijke gevolgen ervan op te laten draaien.. De wereld op zijn kop, inderdaad!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Amerikaanse overheid geeft vaccinmakers juridische immuniteit!

Mike Stobbe 17  Juli 2009 © AP

ATLANTA — De laatste keer dat de overheid een grote vaccinatie-campagne startte tegen een varkensgriep, warden in de VS duizenden aanklachten ingediend door mensen die stelden dat zij slachtoffer waren van de negatieve effecten van deze vaccinaties. Maar dit keer heeft de Amerikaanse overheid stappen genomen, om deze gevolgen te voorkomen.

De fabrikanten van de vaccins én overheidsfunctionarissen die met de vaccinaties te maken heben, zullen in ieder geval immuun zijn. Dat wil zeggen: juridisch immuun. Dus ze zullen niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het toedienen van de vaccins. Afgelopen vrijdag werd in de VS een overeenkomst van deze strekking getekend door de Minister van Volksgezondheid en Burgerzaken, mevrouw Kathleen Sebelius, aldus regeringsfunctionarissen van Volksgezondheid.

I make you an offer you can't refuse..
I make you an offer you can't refuse..

Het is al sinds de jaren 1980 dat de overheid de pharmaceutische industrie die vaccins produceert, beschermt tegen juridische claims n.a.v. kindervaccinaties. In plaats van deze aansprakelijkheidszaken in de rechtbank, behandelt een federale rechtbank de claims en bepaalt deze welke zaken dienen te worden aangemerkt als in aanmerking komend voor een financiële vergoeding.

De genoemde overeenkomst, die door Sebelius is getekend, is geldig voor die firma’s die vaccins produceren tegen de Mexicaanse varkensgriep, volgens de uitvloeisels van een wet die in 2006 werd aangenomen, inzake noodgevallen in de publieke gezondheidszorg. Deze wet voorziet ook in een compensatiefonds, indien nodig.

De Amerikaanse overheid heeft deze stappen genomen, om pharmaceutische bedrijven aan te moedigen om vaccins te maken, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Overheidsfunctionarissen hebben 5 pharmaceutische bedrijven ‘bereid’ gevonden om een varkensgriepvaccin te gaan produceren. Het Mexicaanse varkensgriepvirus werd in April jl. geïdentificeerd en heeft tot op heden rond de 270 doden geëist, volgens cijfers die zijn vrijgegeven door de CDC, de Centers for Disease Control and Prevention afgelopen vrijdag.

Volgens deze overheidsinstantie (CDC) is van rond de 40.000 Amerikanen bevestigd dat zij een zekere of zeer-waarschijnlijke diagnose van Mexicaanse varkensgriep hebben, maar dit zijn mensen die gezondheidszorg hebben gevraagd. Het is –volgens de CDC’s- waarschijnlijk dat meer dan 1 miljoen Amerikanen besmet zijn met dit griepvirus, waarvan heel veel met een milde vorm ervan.

Dit griepvirus slaat het hardst toe onder jonge mensen, heftiger in ieder geval dan dat bij de wintergriep het geval is. Maar tot op heden is het niet dodelijker geweest dan de griepsoorten die elke herfst en winter opduiken. Maar –aldus gezondheidsfunctionarissen- het varkensgriepvirus zou wel eens een veel heftiger variant kunnen ontwikkelen in het najaar, maar in ieder geval kunnen leiden tot een potentieel veel heftigere griepseizoen dan ‘normaal’.

“We verwachten een stevige steiging van griep deze herfst, met een ‘piek’ die eerder in het griepseizoen valt dan normaal” aldus Dr Anne Schuchat, directeur van het CDC-National Center for Immunization and Respiratory Diseases.

Ook afgelopen vrijdag, keurde de FDA, de Amerikaanse warenautoriteit, de Food- and Drug Administration, het reguliere wintergriepvaccin goed, een laatste stap voordat de uitleveringen aan klinieken en vaccinatie-centra kan beginnen.

Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Niet eens een fonds in het leven roepen o.i.d. Veelzeggend?
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Niet eens een fonds in het leven roepen o.i.d. Veelzeggend?

De laatste keer dat de Amerikaanse overheid met een nieuw virus werd geconfronteerd was in 1976. Gevallen van varkensgriep onder soldaten in Fort Dix, New Jersey, eisten 1 dode en maakten overheidsfunctionarissen ongerust over een dodelijke pandemie, zoals de pandemie die in 1918 en 1919 miljoenen mensen over de hele wereld het leven kostte.

Tijdens de nationale vaccinatie-campagne die toen volgde, werden meer dan 40 miljoen Amerikanen gevaccineerd. Een pandemie werd nooit realiteit, maar duizenden mensen die toen vaccinaties hadden gekregen, dienden letselschadeclaims in, die melding maakte van allerlei neveneffecten, waaronder verlammingen die vallen onder het Guillan-Barre syndroom.

‘Toen betaalde de overheid veel geld” zegt Stephen Sugarman, professor rechtskunde, gespecialiseerd in produktaansprakelijkheid, aan de Universiteit van California in Berkeley. “Vaccinaties zijn niet zo winstgevend als andere medicijnen voor de pharmaceutische industrie”, aldus Sugarman, “dus zij vragen zich af of zij de productie van vaccins überhaupt ter hand moeten nemen”.

Maar er zijn ook mensen die heel verbaasd zijn over het besluit van de Amerikaanse overheid om de pharmaceutische industrie buiten schot te houden voor claims n.a.v. de vaccins. Een van hen is Paul Pennock, een prominente strafpleiter in medische dossiers, uit New York. “De overheid gaat natuurlijk miljoenen mensen oproepen om een vaccin te nemen, zodat de ziekte zich niet verder kan verspreiden”, aldus Pennock. Hij vervolgt: “En wanneer je mensen dan vraagt om in het belang van de gemeenschap deze stap te nemen, dan moeten we er ook voor zorgen dat we deze mensen opvangen, wanneer er iets verkeerd mocht gaan tijdens of na deze vaccinatie-campagne.”

88 gedachten over “Amerikaanse overheid geeft vaccinmakers juridische immuniteit!

 1. lijkt me een verstandig besluit van de Amerikaanse overheid, de rechterlijke macht kent daar namelijk belachelijk hoge vergoedingen toe , mocht er iemand wat krijgen van die vaccinatie.
  mensen kunnen natuurlijk altijd allergische reacties krijgen van onderdelen van het vaccin.
  dat is nl nooit 100 % uit te sluiten. en waarom zou je een firma die de mensheid wil helpen deze griep pandemie goed door te komen , financieel kapot maken ?

  Vriendelijke Groet
  Gait

 2. @Gait: begrijp ik uit je commentaar dat je gelooft dat de farmaceutische industrie de vaccins produceert om “de mensheid te helpen”? Als je dat werkelijk gelooft zou ik je willen aanraden wat meer achtergrond informatie te lezen op deze website. De drijfveren van de (aandeelhouders van de) farmaceutische industrie liggen uitsluitend op het gebied van geld en macht en hebben absoluut niets met menslievendheid te maken.

 3. @Mira/Gait: er staan hier op WantToKnow vertaalde artikelen genoeg die van veel kanten het (onbetrouwbare) karakter van de pharma INDUSTRIE blootleggen. Ook de makers van de vaccins, die straks worden geleverd, horen tot de ‘minder betrouwbare’. Tenminste.., die kwalificatie vind ik gerechtvaardigd als je medisch-wetenschappelijk onderzoek vervalst, onafhankelijk medisch onderzoek infiltreert, verantwoordelijk bent voor 10.000 doden door fouten. En deze fouten dan ook nog eens niet direct herstelt als ze bekend worden. Een van de leveranciers van de a.s. vaccins, ene firma Baxter.., is verantwoordelijk voor het (bijna) uitbreken van een wereldpandemie van vogelgriep. Lekkere jongens hoor! Gelukkig dat de Tjechische laboranten het in de gaten kregen.
  Maar hoe deze verontreiniging van het vaccin kon plaatsvinden heeft Baxter nog niet verklaard. Een heftige stilte is nog steeds de reactie van de pharma. Heb echter niet de indruk dat ze in stilte lijden..

 4. Hmm zo’n 5 a 6 miljard mensen op aarde ?
  hoeveel pillen zouden er op jaarbasis gegeven worden ?
  en ja fouten worden gemaakt.
  en op zoveel mensen is 10.000 doden een schijntje, meestal zijn mensen die overlijden van medicatie, ouderen en zwak door bv hard of hersen aandoeningen , of hebben ze al een behoorlijk trauma beleefd. die “verkeerde medicatie” kan dan de druppel zijn .

  http://www.kwakzalverij.nl/843/De_onwaarheden_van_de_CAM

  Vriendelijke Groet
  Gait

 5. Ieder mens heeft de vrijheid te leven vanuit zijn eigen overtuigingen. Iemand die ervan overtuigd is dat vaccinatie de juiste keuze is, die gun ik zo’n vaccinatie van harte!

 6. Dom naief mannetje die gait

  Posted by seppie | juli 20, 2009, 01:01

  Nee,dat kan je zo niet stellen seppie
  Dat noem ik altijd onwetend en het is juist de taak van de wetende mensen om de onwetende eerlijk en goed proberen voor te lichten.
  Daarna moeten de onwetend zelf maar een keuze maken maar dom is anders.Dom is als je tegen beter weten in toch nog de verkeerde keuze maakt.

 7. Ik krijg Q-koorts van deze Gait…De farmaceutische industrie heeft werkelijk misdadige praktijken (zie mijn artikel ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien’ op mijn website http://www.healingsoundmovement.com en het nieuwe artikel over de Codex): zogenaamde ‘besmettingen ‘(foutjes naar 18 laboratoria in 4 landen), hoogleraren die grote bedragen krijgen om een artikel wat zij zelf niet geschreven hebben te ondertekenen (waardoor artsen ook weer misleid worden door de ‘professionele media’ waar zij afhankelijk van zijn, naast de door dezelfde industrie gesponsorde ‘nascholing’), ze ‘regelen’ miljarden belastingschuld even af alsof het niets is, betalen liever boetes na vele rechtszaken omdat ze meer verdienen door door te gaan met hun praktijken, stoppen ongunstige -en niet onafhankelijke- studies onder het grote kleed (evenals de kennis over levensgevaarlijke ‘bijwerkingen’) en krijgen nu ook immuniteit?

  Ook dit beschrijf ik in dit artikel. Wij moeten meebetalen aan zogenaamde ‘bescherming’ voor onze immuniteit, maar ondertussen betalen we ook nog eens mee aan de ‘bescherming’ van de ‘immuniteit’ die deze farmaceuten mogen genieten? Nee dus…Een producent moet altijd verantwoordelijk blijven voor de geleverde producten, dan maar eerst onafhankelijke studies doen (gebeurt niet, want dan zouden de meeste middelen en ALLE vaccinaties niet eens mogen worden gebruikt!) en het voorzorgprincipe toepassen…Eerst bewezen (en vooral door onafhankelijke andere instituten)onschadelijkheid aantonen, dan pas verder. En raadt u eens wat? Als wij willen weten wat er in vaccinaties zit, worden we behandeld alsof het om staatsgeheimen gaat. Verdacht, nietwaar? Als het om openbare ‘bescherming en gezondheid waarborging’ gaat, is alles toch openbaar? Allen in de wereld van biologische oorlogsvoering zijn er staatsgeheimen, toch? Vreemd..En dan hier een CAM artikelen plaatsen van die belachelijk KWAAKzalverij vereniging plaatsen.

  Wat een grap, zometeen is de kans dat we eindigen zoals Syliva Millecamp ook nog grote dan de kans dat we sterven na chemo-behandelingen…(ja, wat dat wordt er nooit bijgehaald, de statistieken laten zien dat reguliere behandelingen dus veel gevaarlijker zijn). Maar in dit geval noem ik deze ‘vreemde Gait in de bijt’ (hij of zij meldt niet zijn/haar achtergrond maar eist dat wel van een ander) zeker niet onwetend. Er is eerder sprake van misleidende informatie die niet als zodanig zal werken, omdat het tegendeel hier meerdere malen al is geplaatst. Die immuniteit aan de industrie bieden met uw belastingeld is zoiets als uw ’toestemming’ dat u de griepprik zou willen (hoort u ook niet bij de 80 % van de bevolking die dit zogenaamd zou willen na een onwetenschappelijke ‘peiling’? Bent u toevallig ook helemaal niet gevraagd om uw mening? Nee? Dan is het duidelijk dat u of niet beschouwd wordt als Nederlander, of u-en vele anderen- behoren ’toevallig’ niet bij de ‘aselecte’ steekproef)…

  Laat u niet misleiden, de feiten liegen er niet om (zowel de feiten van deze misdadige industrie als de overduidelijke belangenverstrengeling met de politiek en andere machthebbers en vooral de feiten van de gevaarlijke en niet effectieve vaccinaties zelf, waarvan het ook nog eens zo is dat de langetermijneffecten van ALLE vaccinaties niet bekend zijn, terwijl de kankerverwekkende en neurotoxische effecten van vele ingredienten dit verbazingwekkend wel zijn!). Een omgekeerde wereld inderdaad…
  Maar nu het goede nieuws: laat alle gaiten, biggen en varkens lekker ‘grazen’, u laat zich toch niet ’te grazen nemen’? Zeg simpelweg NEE en doe dit ook massaal als u eenmaal de keuze heeft gemaakt dat het duidelijk is dat vaccinaties er niet zijn voor uw ‘bescherming’ en de industrie die ze levert ook dus niet als zodanig ‘beschermd’ moet worden. Lever deze industrie een ‘bewustzijnsvaccinatie’ die zijn weerga niet kent en dan pas zal dit misdadige patroon veranderen. Leef wel, liefdevol en gezond maar weer ook datgene wat uw gezondheid bedreigt. Ware immuniteit betekent gezond zijn en blijven!

 8. nu even de ware ‘kwakzalverij'(terug te vinden in mijn nieuwe artikel over de Codex Alimentarius en meer):
  : Zouden multinationals als Shell en onze koningin (onze Koningin Beatrix is overigens niet alleen te vinden bij de zeer geheime Bilderberg conferenties, maar is ook grootaandeelhouder van Shell en voorzitter van het hoogste bestuursorgaan van Nederland, de Raad van State) dan toch meer invloed hebben op de politiek dan de meeste mensen durven dromen? “Het was allemaal uitstekend voor de economie dat men zo creatief had nagedacht over het wegwerken van al dat gif van grote bedrijven als de Shell en het zal wel toeval zijn dat veel politici en kamerleden oud werknemers zijn van datzelfde bedrijf. Het is natuurlijk puur toeval dat veel ex-politici een commissariaat krijgen bij Shell. Puur toeval dus, gelukkig!

  Net zo ‘toevallig’ is mogelijk het feit dat de staat zichzelf illegale vergunningen geeft, zoals ing. Van Rooij ontdekte. ‘Kijk Ine, de Overheid is in 1986 een joint venture aangegaan met de Nederlandse petrochemische industrie. ‘AVR Chemie BV’, heet dat bedrijf, en de doelstelling luidt: ‘het op verantwoorde wijze verwerken en verwijderen van chemische afvalstoffen’. De deelnemers in deze Joint Venture zijn: zeven petrochemische bedrijven: AKZO, DSM, Dupont de Nemours, Hoechst, Hoogovens, Shell, Unilever, en Dow Chemical alsmede: de Staat der Nederlanden, in casu het ministerie van VROM (10%), en de gemeente Rotterdam (45%). De Overheid heeft, kortom, een meerderheidsbelang.” Zoals u ziet zijn dit ook bedrijven die zich bemoeien met ons voedsel en onze medicijnen. En misschien is het ook goed om te weten dat de Nederlandse Staat ook grootaandeelhouder is van KPN, die marktleider is op het gebied van telecommunicatie (misschien helpt dat als u zich afvraagt waarom de gemeentes die miljarden krijgen via KPN, maar niet die levensgevaarlijke zendmasten voor u willen verplaatsen.) Ine Veen vervolgt: “Architect van deze constructie was destijds de minister voor milieu Pieter Winsemius. Hij is trouwens tegenwoordig als environmental advisor in dienst bij Dow Chemical. ‘Beloning voor verleende diensten wellicht, of toeval’?, vraagt Van Rooij zich af. ‘Dus net zoiets als o.a. het Shell-commissariaat van Wim Kok’? merkte ik op. Van Rooij knikte heftig van ja. ‘Vast staat dat de petrochemische industrie zich jaarlijks moet ontdoen van vele tonnengiftig afval, waaronder dat hier veel genoemde arseenzuur en chroom VI. En dat afval hoefde na 1986 niet meer in kostbare depots te worden opgeslagen. Het mocht met winst worden doorverkocht aan de houtimpregneerindustrie. Het werd een melkkoe, in plaats van een kostenpost. De Staat verleende dus eigenlijk illegaal vergunningen aan zichzelf” Misschien goed om te weten als u zich de volgende keer door alle bureaucratische vergunningsregels wringt wanneer u dat felbegeerde met geïmpregneerd hout geproduceerde duivenhokje of houten speelhuisje in uw tuin naast de houten schutting wilt plaatsen! Veel politici zoals Wouter Bos zouden volgens Ine Veer bij Shell hebben gewerkt, dus dat schept veel hoop voor de toekomst (het bedrijf moest in 2004 voor de rechter verschijnen omdat het teveel gevaarlijke procyclische aromatische koolwaterstoffen had geloosd.) En kijkt u ook even naar deze video over de extra ‘activiteiten’ van Shell? http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-heeft-liever-niet-dat-je-deze-video-ziet/ BV Nederland en de leugen regeren inderdaad…

 9. (en nog een stukje uit het artikel):
  Misschien is het interessant om te onderzoeken hoe iemand eigenlijk een commissariaat functie krijgt binnen de Code Alimentarius? Als je op http://www.youtube.com (daar zijn ook enkele filmpjes van ondergetekende te vinden overigens) gaat kijken naar de film ‘Obama Deception’ (http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw ), dan valt op dat bijna alle politici die Obama een belangrijke rol heeft toebedeeld in zijn administratie, ook belangrijke functies vervullen bij dubieuze en machthebbende instellingen als The Trilateral Commission, Council of Foreign Affairs en de Bilderbergroep. De Bilderberggroep is opgestart door ex-Nazi Prins Bernhard en ook koningin Beatrix maakt al lange tijd onderdeel uit van deze geheime groepering (volgens Jane Bürgermeister is het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland van 14 tot 17 mei 2009!). Hetzelfde wordt overigens gesuggereerd over de politici die een belangrijke functie hebben bij de Verenigde Naties (UN) en Wereld Gezondheid Organisatie (WHO).

  Vandaar dus ook de aanklacht van Jane Bürgermeister tegen de WHO en UN op dit moment (naast de aanklacht tegen farmaceut Baxter die ‘per ongeluk’naar 16 laboratoria in 4 landen met vogelgriepvirus besmette vaccinaties heeft verstuurd en nu dus vooraanstaat om de ‘varkensgriep’-er is geen besmet varken gevonden trouwens- vaccinatie voor ons te ‘verzorgen’. Unicef is ook al een betrapt op het illegaal steriliseren van 300.000 Afrikaanse vrouwen (vast ook weer ‘Indianenverhalen’) en ook de farmaceutische industrie is betrapt op schandalen.

  We zien dus dat dezelfde situatie zich ook afspeelt in de Nederlandse politiek. Is het daarom erg verwonderlijk dat de burger steeds meer zelf op zoek gaat naar gezonde voeding, zelfheling, ware immuniteit, vrije energie, vrijheid en onafhankelijkheid? Langzaamaan worden de mensen wakker en kiezen ze voor zelfbeschikking, zelfredzaamheid en het geboorterecht wat gezondheid heet.

  Criminoloog Prof. Dr. F. Bovenkerk stelde volgens Ine Veen zelfs dat “hier duidelijk sprake was van een geval van georganiseerde criminaliteit (poisoning for profit!). Het was duidelijk een geval van ‘collusie’waarmee wordt bedoeld het samengaan van de Overheid met zeer malafide bedrijven. In Amerika is dat al jaren aan de gang, vooral met behulp van ‘geldoverbrengers aan politici’ die men ‘lobbyisten’ noemt (tegenover elke politicus in het ‘Witte Huis’ staan twee lobbyisten!)
  Maar ook in Nederland kunnen we dus spreken van een soort “Corporate Genocide’! Genocide en georganiseerde misdaad…Overdreven? Misschien voor uw initiële beeldvorming die de waarheid niet direct onder ogen wil zien. Maar hoe zou u het willen noemen als er structureel en met medeweten van vele handlangers iets wordt georganiseerd om een strafbaar en kankerverwekkend feit te verzwijgen en te blijven uitvoeren, waarbij de gezondheid van het volk en het milieu ernstig worden geschaad? Juist, georganiseerde misdaad en genocide… ’Subsidie’, ‘milieuvriendelijkheid’ en ‘politieke verantwoordelijkheid’ vormen op deze manier (zeker wanneer deze aangevuld wordt met ‘vergelijkingen’ in de vorm van slecht voedsel, onnatuurlijke straling, milieuvervuiling, chemtrails, vaccinaties en ander gif) een zeer giftige formule die aan de mensheid wordt aangeboden als een onzichtbare warme deken die ons allen in slaap sust.

 10. Even voor alle duidelijkheid: deze Superwolmanzouten zitten in het geïmpregneerde hout waar onze tuinhuisjes, schuttingen, hekjes bij scholen en houten speeltoestellen voor kinderen van worden gemaakt… “Gewolmaniseerd hout is feitelijk een synoniem voor ‘keteldruk geïmpregneerd hout’…De voor dit hout gebruikte impregneermiddelen zijn levensgevaarlijk en asbest is maar een bagatel vergeleken met deze stoffen.” Schandalig? Ja. Misdadig? Ja. Vergelijkbaar met de farmaceutische industrie, de voedingindustrie en vaccinatiebeleid? Ja! Hoe bedoel ik dat?

  Kankerverwekkende en neurotoxische stoffen worden nog steeds ‘toegelaten’ ter ‘bescherming’ van ons voedsel in de vorm van E-nummers (door de EU goedgekeurd), terwijl het ons aantoonbaar ziek kan maken…En chemische farmaceutische medicijnen ‘dienen onze gezondheid en wensen’ door ons een enorm scala aan medicijnen en ‘bijwerkingen’ te leveren die ons weer ‘beschermen’ door ons afhankelijk te maken van nieuwe medicijnen…En dan nog de zeer gevaarlijke en giftige vaccinaties die ons en onze kinderen moeten ‘beschermen’, terwijl ook deze ons in feite ziek maken.

  Ziet u de overeenkomsten? Schade berokkenen onder het mom van ‘bescherming’, met het resultaat dat veel mensen weer hun heil zoeken in medicijnen en reguliere geneeskunde. En ondertussen blijven de mensen vertrouwen op ‘goed voedsel’uit de supermarkt en ‘bescherming’ via vaccinaties en medicijnen terwijl dit hen juist vatbaar maakt voor allerlei infecties en ziekten! En zo is de petrochemische/farmaceutische cirkel weer rond.

  En er is nog een opvallende overeenkomst. Besef goed dat subsidies, fondsen en ander gemeenschapsgeld en Euros voor de schatkist en wetenschappelijke studies, feitelijk door u als belastingbetaler worden betaald. Dus maak de cirkel die al rond was nog wat groter en u doorziet dat u feitelijk betaalt voor het in stand houden van uw ziekte!

  En terwijl u dit doet ook aan de steeds groter wordende winst van deze multinationals die hun marketingstrategieën alleen al hierom niet snel zullen veranderen (of hun geweten laten spreken) als u hen blijft ‘steunen’ met uw ‘stilzwijgende toestemming’ (net zoals het digitale patiëntendossier, u bent in onze ‘democratie’ tegenwoordig al ‘schuldig bevonden’ aan stilzwijgend akkoord gaan zolang u niet tegenstemt.) Van omgekeerde psychologie (‘vaccinaties zijn veilig en effectief’ terwijl het precies andersom is!) naar omgekeerde politiek (‘wij zullen u beschermen en uw gezondheid bewaken’ terwijl we in een controlestaat leveren die ons alleen ziek lijkt te willen maken)…

 11. In feite is de constructie die door machthebbers wordt gebruikt vanuit een crimineel oogpunt gezien geniaal: eerst geld ‘stelen’ van de slapende burger die zijn deuren van zijn huis wijd heeft openstaan (wij burgers als belastingbetalers), vervolgens afhankelijk maken van producten waarvan hij meent ze te ‘wensen’ onder de valse toezegging dat ze ook nog eens ‘veilig zijn’. Vervolgens ook nog eens de verantwoordelijkheid afnemen van de burger door hem ‘valse bescherming’ te bieden, zodat hij zich ‘zorgen hoeft te maken’. De inmiddels nog meer ingedutte burger kun je dan vervolgens ‘gezondheid’ bieden in de vorm van te dure medicijnen en vaccinaties waar hij zelf de marketing en studie van betaalt. De torenhoge winsten investeer je vervolgens weer in andere ‘innovatieve producten’ die dezelfde schadelijke gang van criminele zaken weer opnieuw in gang zet, maar pas nadat je verzekerd bent dat je alle kostenposten omgezet hebt in commerciële melkkoeien. Met ook nog eens de bijkomende garantie dat dit nog meer geld genereert omdat ook dit kankerverwekkende gevolgen heeft, waar ‘gelukkig’ wel medicijnen voor zijn aan te schaffen. Probleem – reactie – oplossing en winst in vele kwadraten. En nog steeds niet opgepakt en berecht (nog niet althans.) De Maffia doet het vele malen slechter. Briljant. Maar wel crimineel, schandalig en inderdaad neigend naar ‘vertraagde genocide’ (een kikker blijft zitten als je hem maar langzaam genoeg kookt in water)!

  Het is dus duidelijk, het is tijd dat we massaal tegenstemmen (en tegelijk actief ‘voor stemmen’ voor liefde, gezondheid, goed voedsel en andere mooie dingen die onze gezondheid bevorderen, alleen ‘aan de alarmbel’ trekken maakt wel veel lawaai maar er mag ook ‘een ander geluid klinken’, ik hoop aan beide wat bij te dragen!) Gezondheid, ware immuniteit en kwalitatief hoogwaardig voedsel dienen hand in hand te gaan. Maar het is ook hier weer een ‘omgekeerde psychologie’: wij (de overheid en industrie) ‘leveren’ wat u ‘wenst’ (het stilzwijgende volk wat niet volledig wordt geïnformeerd en niet goed op de hoogte is van wat er hen ‘boven het hoofd hangt’). Jane Bürgermeister onderzoekt op dit moment de corruptie en de ‘vaccinatie genocide’, maar het wordt tijd dat dit ook gebeurt op het gebied van voeding (en vooral toevoegingen, kunstmatige zoetstoffen, smaakversterkers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten), farmaceutische middelen en andere ‘sluipmoordenaars’ die ons inderdaad langzaamaan vergiftigen! Of zoals Ine Veen het stellig zegt: “Wij betalen onze eigen dood door vergiftiging.”

 12. John Consemulder

  Dank je voor de uitgebreide reactie.
  Wanneer we mensen ontraden om een griepvaccin te nemen kunnen we er dan niet meteen alternatieve middelen bij vermelden.
  Ik heb jouw boek gelezen en ben onder de indruk. Ik heb ook jouw
  c.d. beluisterd en ook daar ben ik van onder de indruk.
  Ik ben van plan om op mijn website ook aandacht te gaan besteden aan deze heftige onderwerpen, maar zou graag informatie willen van mensen die ideeen hebben over alternatieve middelen die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van het immuumsysteem.
  Muziek is ook een vorm van healing. Zou het mogelijk zijn dat jij een sound maakt die inwerkt op het immummsysteem en deze gratis of tegen kleine vergoeding aanbiedt? Of vraag ik nu teveel.
  Zoals ik begrepen hebt heb jij contact met healers van andere niveau’s.
  Ik vraag daarbij om gratis of voor een kleine vergoeding omdat
  heel veel mensen niet het geld hebben om dure medicijnen te kopen.
  graag jouw reactie en ook van anderen die een idee hebben voor alternatieve middelen.

 13. @Riet, John is inderdaad een prima vent om op dit gebied mee samen te werken; ga eens naar zijn lezingen o.i.d. Heb je ook het verhaal op onze site gezien over het werk van Peter Chappell..? Revolutionair! Voor het werk wat John en hij doen is op dit moment ruimte aan het ontstaan. Juist doordat mensen zoeken naar alternatieven.
  Ikzelf heb sinds vrijdag weer een watertje, met trillingen/frequenties ‘ingestraald’, o.b.v. zwakke punten in het gestel. Geen dure en chemische pharma-rommel. Gewoon water met frequenties. Goed hoeft niet duur te zijn..! Succes ermee!

 14. Hallo Guido

  Dank je voor je reactie.
  Ik ben zelf quantumtouch-therapeut en werk met frequentie-verhoging.
  Ik maak ook sanjeveeni-medicijn, ik weet niet of je die therapie kent. Zo werk ik ook met kleuren en
  allerlei remedies.
  Ik behandel anderen en mijzelf ook als het nodig is.
  Dus ik weet van resonantie enz.is. Maar het merendeel van de massa wil er nog niets van weten.
  Ik wil hierover ook op mijn website verdere informatie geven, maar ook wat meer herkenbare middelen zoals Homeopathie en bachremedie. Ik kan me voorstellen dat mensen die nog niet met deze materie in aanraking zijn geweest geen vertrouwen hebben in de nieuwe middelen.
  Ik heb het boek Blauwdruk van John gelezen en ik ben helemaal in voor de resonantie-therapie. Aan mij zal het niet liggen.

 15. @Riet. Dit is de website van Lydia de Jong, ze werkt met electro-acupunctuur. Ik wist niet dat ‘men’ al zo ver is met deze resonantie tests. En de apparatuur die ik zag, is helemaal ongelooflijk. Zelfs chakra’s die met een vingerknip doorgemeten worden. Wauw!
  Quatumtouch ken ik, prachtig boek trouwens. En weer: zooo simpel. Wat maken we het ons dan toch moeilijk niewaar? Intenties zijn -zo leer ik steeds meer en weer- de basis van alle creatie.. Dus ook gezondheid.

 16. even een citaat van wikipedia. leest en trek je conclusies.

  Levensverwachting en menselijke geschiedenis
  De levensverwachting is in de loop van de laatste eeuwen van menselijke geschiedenis drastisch gestegen. Deze veranderingen zijn grotendeels het resultaat van verbeteringen in volksgezondheid, geneeskunde en voeding. De grootste verbeteringen zijn gemaakt in de rijkste delen van de wereld, maar dezelfde gevolgen spreiden zich nu uit in andere delen van de wereld aangezien hun economieën en infrastructuur verbeteren.

  Groei van de gemiddelde levensduur in België in de periode 1885 tot 2004, bron:FOD Economie – Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie, Dienst DemografieDe levensverwachting steeg sterk in de 20e eeuw, vooral in ontwikkelde naties. Levensverwachting bij geboorte in de Verenigde Staten in 1901 was 49 jaar. Aan het eind van de eeuw was het 77 jaar, een verhoging van meer dan 50%. Dergelijke stijgingen zijn ook in andere delen van de wereld opgetreden. De levensverwachting in India en de Volksrepubliek China was rond 40 jaar in het midden van de eeuw. Rond de eeuwwisseling was dit toegenomen tot rond de 63 jaar. Deze stijgingen waren grotendeels toe te schrijven aan de uitroeiing en de controle van talrijke besmettelijke ziekten en aan vooruitgang in landbouwtechnologie (zoals chemische meststoffen).

 17. @Gait: dit is -met het kleine beetje statistiek dat ik op zak heb- VOLLEDIG te scharen onder de zg. nonsenscorrelatie.
  Lees hier op WantToKnow dit artikel en je hebt meteen je antwoord. Is er dan helemaal geen bewijs dat vaccinaties (gedeeltelijk of helemaal) NIET werken? HIER beste Gait.

  En als je dan toch bezig met het onderzoek naar bangmakerij-achtergronden. Dit artikel mag er ook wezen. Jongens vaccineren tegen baarmoederhalskanker..! Allemaal wetenschappelijk te verantwoorden met Wikipedia-voorbeelden? HIER de link.

 18. ook zo,n grap: de levensverwachting is gestegen…wat men vergeet te melden is dit: we worden langer ‘in leven gehouden’, maar wel met een drastische toename aan allerlei ziektes en een drastische afname aan gezondheid. leve de vooruitgang 😉

 19. en het is maar wat je onder het woord ‘levensverwachting’ wil verstaan, het aantal ‘verwachtingen’ des levens (lees vruchtbaarheidsproblematiek/bedoelde of onbedoelde sterilisatie)neemt af door deze vooruitgang der wetenschap. We leven dus langer om langer ziek te zijn (en dus langer commercieel geëxploiteerd te worden) en onze vruchtbaarheid neemt ook af. Verbetering?

 20. enneuh. vaccinaties reden langere levensverwachting? nee dus…ziektes waren al op hun retour voordat vaccinaties werden aangeboden…echte reden langere levensverwachting? relatief beter voedsel, sanitaire voorzieningen en andere verbeteringen aan de levensstandaard. GEEN VACCINATIES in ieder geval. zie de ware statistieken en het is wederom duidelijk.

 21. wat overigens wel zo is, is dat de levensverwachting van gaiten, biggen en varkens behoorlijk is afgenomen door al die ‘vooruitgang in landbouwtechnologie (zoals chemische meststoffen)’. Kruijf wist het al: elk nadeel hep zijn voordeel!

 22. Gait
  Nou, we worden misschien een stuk ouder dan vroeger maar in hoeverre zijn we nog wie we waren, met allerlei hulpmiddelen, de plastisch chirurgie vaart er wel bij. In mijn omgeving hoor ik op het moment niets anders dan dat de een na de ander kanker heeft. Ik weet niet op welke planeet jij woont Gait, maar op mijn planeet gaat het helemaal niet goed met de mens. Goed we worden ouder, maar hoe. Het merendeel van de mensheid heeft suikerziekte, heeft obesitas,heeft het aan het hart en heeft
  een slecht immuunsysteem. Wat dat betreft is het niet zo gek dat mensen aan een griep sterven. We kunnen er niet veel meer bij hebben. De conditie van de mens is erg slecht en waar denk je dat dat door komt. Door dat geweldige gezonde voedsel dat op de markt gebracht wordt?
  Het merendeel van de kinderen is allergisch voor de meest uiteenlopende voedingsmiddelen.Ik heb 3 kleinkinderen waarvan er twee niet willen eten, Niemand weet waarom niet. Misschien voelen deze kinderen beter aan wat goed voor ze is. Zou kunnen toch?
  Waar gaat het om, om gezond oud worden, of oud worden met de meest afschuwelijke ziektes waarvan je net niet dood gaat maar ook niet meer menswaardig kunt leven.
  Wat een lijdensweg en dan ook nog
  door moeten blijven leven, want je mag niets meer zelf, laat staan een eind aan je leven wensen.
  Je mag dan nog wel een proefkonijn zijn. Het gaat erom hoe je oud wordt. Voor mij persoonlijk is de kwaliteit van het leven belangrijk en ik mag hopen dat er tegen de tijd dat mijn einde in zicht is meer mededogen en een menswaardiger leven is ontstaan.
  Dit hoop ik voor de hele mensheid.
  Ook voor jou, Gait

 23. Lees gewoon de 2 stukjes die ik hierboven link en het verhaal staat in helder dagLICHT. Hier is al zoveel onderzoek naar gedaan, dat verder commentaar overbodig is. Zoekt en ge zult vinden!

 24. Ik stond net op het punt om die giftige goed geprogrammeerde mind controlled obamameeehmeeeh blatende skepsoes geijait eens even ouderwets klassiek van snoeiharde repliek te dienen. Ik wil best proberen spirtueel verantwoord bezig te zijn maar Nu Even Niet!
  Baat het niet dan schaadt het wel.

  Animal Farm – Pink Floyd – Sheep (met op de achtergrond de op volle toeren rokende ‘Machine’ van de Vacci Nazies)
  http://www.youtube.com/watch?v=MZFrobmC7fs

  Maar er is gelukkig al een goed geëquipeerd, professioneel 911 Truther Wrestling Team mega geïnformeerd tekeer gegaan zie ik nu.
  Schelden helpt niet, de waarheid wel, maar dat doet pijn, heel veel pijn en niet iedereen is bereid om daar doorheen te gaan.
  De tijd van pappen en nat houden is gelukkig voorbij
  Van dik hout zaagt men met wolmanzouten geïmpregneerde mutagene hexavalente chroom planken, ’ter bescherming van onze kinderen’; de aloude uitgemolken gebruikSSlogan van het derde wereld rijk werkt nog altijd, met dank aan onze eigen Winsemius milieu minister van weleer en de kinderbescherming in samenwerking met jeugdzorg voor een beter verziekt winstgevend vergiftigd onleefbaar corporatief leef milieu en nog meer schijn veiligheid in ruil voor uw bibberende gezondheid en al uw vrijheidsprivileges exclusief met dubieuze intenties schaars gedistribueerd door de Roverheid himself in naam van god en de koningin tot in den eeuwigheid, amen amon ra, maar van mij mag de skepsoes geijait een gehyped shotje vet naar de haaien Squaline emulsie gaan ophalen hoor, ik weet inmiddels ook wat daar de gegarandeerde uitwerking van is op de middellange korte termijn, goh m’n tante heeft vorig jaar zomaar ineens MS gekregen, hoe kan dat nou toch? Tsja benzine inspuiting is meer geschikt voor auto’s dan voor mensen lijkt mij….de artsen van het vierde rijk denken daar kennelijk nog steeds anders over….

  Van Dik Hout – Pijn (met Herman Brood)
  http://www.youtube.com/watch?v=ROJecnJC9cs

 25. @Gait,
  Je bent wel erg naïef om statistieken te vertrouwen/geloven evenals de media. Als er ergens mee gerommeld kan worden is het dat wel. En er wordt mee gerommeld en bijna niemand controleert dat of kan dat controleren en diegene die vaktechnisch kan controleren wordt of belemmerd of omgekocht. Het is werkelijk een jungle in die wereld. Over tactieken en spelletjes zal ik het maar niet hebben. Ik ben nu 63 jaar oud en ik heb jaren als medisch secretaresse gewerkt en ik weet waar ik over praat, ook heb ik voor professoren in verschillende wetenschappelijke disciplines gewerkt en als zij al tegen mij zeggen dat statistieken niet waterdicht zijn (er ook niet veel waarden aan hechten) en er mee gesjoemeld kan worden om het maar niet te hebben over welke vuile spelletjes er gespeeld worden tussen wetenschappers onderling (daar ben ik zelf getuige van geweest) en ontwikkelingen die er toe doen tegengehouden worden en/of getorpedeerd of collega’s in de wielen rijden of belachelijk maken etc., nou laten we dan maar eens goed kijken welke belangen er worden gediend. In ieder geval niet de onze. Het zijn geen “goden” of hoogstaande en edele figuren. Ze zijn SLIM op een zeer sinistere intelligente en egocentrische en egoïstische manier, DE GOEDEN DAARGELATEN NATUURLIJK.
  Weet je wie edel, hoogstaand en moedig zijn Gait? Dat zijn de mensen die in het belang van iedereen iedereen informeert en met gevaar voor eigen leven. Dat gevaar voor eigen leven behelst heel veel: dat kan zijn, ontslagen worden en belemmerd in je loopbaan of bedreigingen (kijk maar wat klokkenluiders n.b. overkomt) of enfin… vul zelf maar in. In ieder geval zijn dat mijn mensen. Ik kan nog wel meer schrijven, maar dat wordt teveel. Wat ik nog wel kwijt wil is dat ik bijzonder content ben met deze website, waarvoor dank aan Tessa voor wie ik veel bewondering heb en ik ben blij dat er toch nog mensen zijn zoals zij, die leeuwenmoed vertonen in deze steeds enger wordende samenleving.

 26. @ HyperAlert
  Of moet ik hyperactief zeggen, jou ouderwetse klassieke snoeiharde repliek is echt keihard aangekomen.
  ik ben diep geëmotioneerd.

  tot zo ver de onzin. nu de waar heid.

  statistieken liegen niet. westerse geneeskunde werkt nu eenmaal, en ja ook tengevolge van westerse geneeskunde worden mensen geschaad en komen er ook mensen om, waar gewerkt word worden fouten gemaakt,

  homeopathie bestaat nu zo’s 200 jaar ? en er zijn nog steeds geen bewijzen voor de werking van die troep, als je het placebo effect niet meerekent dan. maar dat is ook vrij makkelijk uit te sluiten door een dubbel blind test.

  jou tekstje nader bekeken zou ik zeggen dat je hulp nodig hebt praat eens met een deskundige , een gz psycholoog of zo.

  het hoeft niet je mag zelf weten wat je doet, maar even goed veel succes.

  http://www.youtube.com/watch?v=d78K4rCEfAo

  Een goed bedoelde en vriendelijke Groet van Gait

 27. @ Willie

  Dus kortom , je het jaren voor het syteem gewerkt !, en nu het jou uitkomt schop je er tegen aan , terwijl je er wel jaren een dikke audi van hebt gereden in je dikke vrijstaande huis enz.

  Geloofwaardig.

  Geen Groet voor jou
  Gait

 28. mensen, waarom het zo persoonlijk maken. Laten we ons houden bij dat wat echt belangrijk is.
  Laat ieder in zijn waarde en zijn eigen mening mogen hebben.
  Sommigen mensen zijn wakker en sommigen slapen. Dat is ieder zijn goede recht.
  Ik hoop niet dat we in dit soort discussies terecht komen, want het uiteindelijke doel komt hiermee
  op de achtergrond te staan.
  Laten we ons inzetten voor de waarheid, ieder ervaart die op zijn eigen tijd.

 29. @ Gait
  Vroeger wist je het niet. Je nam alles klakkeloos aan en iedereen ging voor de inentingen, dus wij ook. Je wist echt niet beter. Je hebt geen idee hoe makkelijk er nu over alles gepraat kan worden.
  Gelukkig dat de jongeren (ik neem aan dat jij niet van net na de oorlog bent zoals ik) er nu meer bij stil staan en een eigen mening kunnen/mogen vormen. Er is genoeg te lezen, alle voor en tegen-artikelen op wat voor gebied dan ook. Zoek en onthoud alleen het goede wat voor jou van toepassing is. warme groeten

 30. @ Beatrice
  Leuke Reactie !
  maar kijk wel uit wat je leest. er zijn veel fantasten op het web
  een studie medicijnen is niet voor een ieder weg gelegt.

  en ben je bv niet verder gekomen dan psycholoog moet je beweringen over medicijnen links laten liggen
  dat is namelijk wel zo verstandig.

  vooral omdat je dan door je beperkte kennis hier geen onderbouwd oordeel over kunt vormen.
  Heel vriendelijke groet Gait

 31. John Holdren is een belangrijke naaste medewerker van Obama.
  Hij houdt zich bezig met het beleid t.a.v. wetenschap en technologie.
  Deze man is een pleitbezorger van gedwongen abortus en massa sterilisatie.
  Ook is hij voorstander van een wereldregering, met de macht over leven en dood van iedere burger!

  Valt er nog iets te raden??

  http://zombietime.com/john_holdren/

 32. 17 juli was er een extra uitzending van Argusoog radio i.v.m. de varkensgriep vaccinatie.
  Ze zullen het gaan hebben over de overheidspropaganda, de laatste bekend geworden feiten en hoe we er mee om kunnen gaan. Gasten zijn Micha Kat van http://www.klokkenluideronline.nl, Désirée Röver, de inmiddels welbekende medisch onderzoeksjournaliste en waarschijnlijk Anneke Bleeker van http://www.verontrustemoeders.nl. Verder zullen als extra gasten aanwezig zijn Patrick Jordan en dr. Rebecca Carley.

  http://www.argusoogradio.org/?page_id=491

 33. @ HJ Henk
  als je het filmpje van Désirée Röver hebt gezien durf je haar met goed fatsoen toch geen “welbekende medisch onderzoeksjournaliste ”
  tenoemen !
  dat stukje over die zilver oplossing maakt ze zich zelf voor ieder wel denkent mens volslagen belachelijk.

  en trouwens is ze op geld uit grappig he ?

  Groet Gait

 34. Het volgende zou ik nog graag willen vragen. Iets wat ik niet begrijp.
  We betalen met zn allen ontzettend veel belasting. Dat geld wordt gebruikt voor ons. Dus ook onze gezondheidszorg. En wat ik dan niet begrijp is dat er voor elke ziekte/aandoening wel een vollecte aan de deur komt om hiervoor geld te vragen. Ik snap ook wel dat het vast goed bedoelt is door de mensen welke dit doen. Maar ik dacht altijd dat ons belastinggeld oa ook voor bedoeld is. Ik vond het goed dat er onderzoeken zijn naar ontstaan/bestrijding van bv kanker.Wordt dat niet gedaan dan met ons belastinggeld? Moet er dan weer iemand met een bus langs de deur om hiervoor geld op te halen omdat onze overheid dit niet voor zn rekeing neemt of hoe zit dat?

 35. @Gait

  Hallo Gait, dat je een debunker bent valt nu toch echt wel op.
  Als je dan al zo nodig commentaar wilt leveren, zou elk weldenkend mens een beetje geshockeerd zijn van het bericht over John Holdren.
  Maar nee Gait valt over het interview met Desiree.
  Nou veel plezier ermee Gait!

 36. @ HJ Henk
  Debunker zeg je ?
  John holdren zeg je ? 1 persoon op een totale regering maakt geen indruk.
  wilders berijkt hier ook niks.
  jan maat heeft ook nooit wat bereikt. puur om dat het in een democratie altijd om de meerder heid gaat en nier om 1 persoon

  Groet Gait

 37. Ach, laat die Gaiten….. (sorry, toetsenbord liep vast), hij weet zelfs niet dat neuropsychologen meer weten dan een gemiddelde arts over het immuunsyteem en het brein (het gebied waar vaccinaties juist zoveel schade kunnen uitrichten). Hij weet ook niet dat tijdens een neuropsycholoog tijdens zijn opleiding te maken krijgt met vakken als (psycho)neuro-immunologie, farmacologie en cognitieve neuropsychologie. En gelukkig hoef je geen medicijnen te bestuderen om te weten dat ware cellulaire communicatie en regulatie binnen en tussen cellen niets te maken heeft met stofjes, maar met bio-energetische communicatie. Dat stofjes wel te patenteren zijn is de reden waarom deze industrie nog steeds de biochemische leugen in stand houdt…en de ingrediënten van (en vooral de kankerverwekkende en neurotoxische effecten van) vaccinaties angstvallig verzwijgen. Misschien weet Gait hier wel meer van, maar inmiddels is inderdaad duidelijk dat deze persoon niet uit is op informatie, maar om iets anders…Gelukkig weten wij wel beter. En gelukkig is hij ook zo wijs om in te zien dat “het in een democratie niet om een persoon gaat”, dus wat maakt zijn opmerkingen nou uit. Pas wel op als hij je vraagt om op hem te stemmen 😉

 38. @ John

  even wat theorie voor je

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Receptor
  http://skepp.be/artikels/pseudo-wetenschap/paranormaal-new-age/de-magie-van-energie

  tja als neuropsycholoog moet toch weten nu dat ik gelijk heb. en dat je dus pseudowetenschappelijk bezig bent john.

  lastig he kritiek

  Vriendelijke Groet
  Gait

  en heb je Albert nog gesproken ?

  en jij weet echt wel het verschil tussen een arts en een neuropsycholoog dat hoef ik je niet uit te leggen. je weet ook heel goed dat een arts beleid maakt en niet een neuropsycholoog.

  ga je nu niet anders voor doen dan dat je bent / kunt

 39. @ John

  nu nog een citaat van je zelf

  “Als neuropsycholoog (en vooral als spiritueel en betrokken mens) begrijp ik de menselijke weerstand, de ontkenning en het niet willen weten gedrag. Mede daarom bespreek ik in mijn lezingen vooral ook het belang van de wetenschappelijke studies die aantonen wat liefdevolle emoties en gedachten aantoonbaar doen in ons lichaam en dat van anderen. Ware immuniteit werkt niet met angst, maar met positieve affirmaties, visualisatie, intenties en gedachten.”

  ik bespeur weinig liefdevolle emoties en gedachten bij je,
  maar voor al cynisme en boosheid
  en dat is vervelend in een zo open mogelijke communicatie, (voor een forum als deze dan)

  ben je zo teleurgesteld in je studie, dat je het nu over een pseudowetenschappelijke boeg gooit ? jij moet de huur of hypotheek ook betalen dus ik kan me er iets bij voorstellen. je weet toch drommels goed als universitair geschoold man die volgens jou dan “meer weet dan een arts ” dat je je verhaal wetenschappelijk niet en nooit kunt onderbouwen.

  Groet Gait

 40. Dag Gait, ik ben niet degene die cynisch is hoor, zie eerder je eigen verwijten en suggesties (dat is geen “open communicatie”, en al zeker geen kritiek).
  Voor de rest zorg ik alleen dat mensen de juiste informatie krijgen, succes met jouw ‘pseudo-informatie’ zoektocht. Ik ga de huur even betalen, goed? 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.