Advertentie

Apple vertraagt je I-Phone om ’n nieuwe te verkopen…!!


x

x

Apple vertraagt je I-Phone om ’n nieuwe te verkopen…!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Stel je voor dat je in de raad van bestuur van Apple zit en je hebt een aantal trucks tot je beschikking om de nieuwste Apple IPhone te verkopen. Hieronder zijn een aantal simpele trucs, die mogelijk zijn.en door de technische mensen worden bevestigd.Je weet inmiddels dat grote megalomane corporaties de mogelijkheden hebben, wereldwijd mogelijke trucs toe te passen om hun winsten op te schroeven. Dus niet alleen de fiscale trucs, maar bij computerproducten, ook technische manipulaties. Eén van die manipulaties is nu aan de dag gekomen, waarbij Apple de laatste generaties IPhones bewust vertraagt in handelingssnelheid, om gebruikers te prikkelen, via een extra motief, om een nieuwe IPhone aan te schaffen.

In essentie is deze truc gebaseerd op het FEIT dat je oude IPhone dus gewoon nog keigoed is..!! En om nu juist een beeld te creëren van ‘je huidige IPhone is traag en versleten’, wordt deze truc toegepast. Althans, zo blijkt uit de gegevens die Laura Trucco, een student aan de Harvard Universiteit in 2014 boven water heeft gebracht. Een wat oudere studie dus, maar wij kenden hem nog niet.. Laura Trucco deed dit onderzoek, doordat het verhaal onder studenten en andere groepen gebruikers, reeds een topic was in gesprekken..Mensen merkten dat hun Apple-telefoon ineens langzamer ging werken, vlak vóór de release van een nieuw type IPhone..

Feitelijk heeft ze in haar studie gedaan, wat iedereen had kunnen doen met ‘Google Trends’. (HIER) Ze keek naar de resultaten van zoekopdrachten zoals ’trage IPhone’...! En daarbij keek ze niet alleen naar Apple telefoons, maar ook naar Samsung, als producent van steeds maar weer nieuwe modellen. En daar bleek dat deze piek in zoekopdrachten NIET voorkwam, wanneer er een nieuw topmodel van Samsung werd gepresenteerd/aangekondigd. Zoektermen als ‘Samsung Galaxy slow’, leverden geen gelijk beeld op als dat van ‘Apple/IPhone-traag‘ e.d. Daar had ze dus haar referentie te pakken, voor het grafiekje van Apple, wat je bovenaan het artikel kunt zien..

 

 

 

 

1 gedachte over “Apple vertraagt je I-Phone om ’n nieuwe te verkopen…!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.